AubeenaNiaga (@aubeenaniaga)

Fiore Series from #AubeenaNiaga *******Suitable for blouse, baju kurung, bag, shoes, shawls and others ****** Shop now at Aubeena Niaga or simply msg or whatsapp us at +60172499087

POSTAGE ON : MONDAY, WEDNESDAY AND FRIDAY
POSTAGE FEE : RM 7 SEM, RM 11 SS
ARRANGE πŸ‘‰ SEW/GLUE πŸ‘‰ FLAUNT

DO IT YOURSELF NOW!!! #sayajualΒ  #sayajualdokoh #applique #sayajualbeadsΒ  #bazarΒ  #bazaronlineΒ  #beadsmurahΒ  #resinbeads #AubeenaNiagaΒ  #ijualΒ  #diyΒ  #diybeadsΒ  #beadsΒ  #beadshopΒ  #chunkybeadsΒ  #jahitmanikΒ  #manikΒ  #mattebeadsΒ  #muahcikedΒ  #shawlbeads #charms #shawlcharm #scarfcharm #sayajualcharms #3dflower #sayajual3dflower #bunga3d #fleur #fioreseries #codeFPS

MID-SEASON SALE!πŸŽ‰ (@imaanboutique)

You can never go wrong with the classics. The Jeslyn Jubah is an excellent piece to slip on for easy transitions from that day to night look.✨
Now she's available on SALE!
Grab via online at www.imaanboutique.com and offline at all stores!❀️
Click @imaan.catalogue for more details!πŸ“
---
#MidSeasonSale #IMAANSale #NursingFriendly #WudhuFriendly #imaanboutique #sale #jualanhebat #SayaJual

softjeans baby (@sd3baby)

β™₯️β™₯️PROMO SHORT SOFTJEANSβ™₯️β™₯️
(Until END of March)
.
RM45 shaja untuk 3 pcs SHORT SOFTJEANS
(exclude postage)
.
* Applicable for purchases of SHORT SOFTJEANS only
* Promo price valid for minimum 3 pcs short softjeans (kurang harga normal)
* Can mix between SHORT SOFTJEANS size 1, 2 or 3
* Postage fee : RM8 (SM) | RM11 (SS)
* Selagi stok masih ada
.
Whatsapp : +6011 38 111 530
.
#sayajual #softjeansbaby #softjeansbabymurah #softjeansbudak #softjeansbudakmurah #softjeanskanakkanak #softjeanskanakkanakmurah #jeggingbaby #jeggingbabymurah #jeggingbudak #jeggingbudakmurah #jeggingkanakkanak #jeggingkanakkanakmurah #longsoftjeansbaby #longjeggingbaby #shortsoftjeansbaby #shortjeggingbaby #clearancesale #onsale #salebySD3baby

(@byfanalee)

Cardigan
FREE SIZE XS TO L

MEASUREMENT:
.
Size fit to L
Ukuran: inci
Bahu 16
Dada 40
Pinggul 43
.
4pcs RM 85
Free postage
Haa harga dah bg terlajak murah tu 😱😱
.
.
Cara pembelian :
Screenshot ➑️ WhatsApp 0176595119

#blousemurah#cardigansale#playnomore#sayajual#quote#love#life#words#inspiration#quotes#thoughts#happiness#love#quotes#life#quotes#motivational#quotes#inspirational#quotes#happiness#quotespositive#positivevibes#quoteoftheday#wednesday#motivation#rose#

cotton | blouse | palazo (@qiey_shopaholic_)

. πŸ‘˜Material cotton high qualityπŸ‘˜
.
βœ”οΈbidang 45
.
βœ”οΈboleh pilih corak sahaja atau mix
.
βœ”οΈminimum 2m setiap corak)
.
βœ”οΈmudah digosok
.
βœ”οΈsangat selesa
.
βœ”οΈRM75.00/4meter termasuk pos sm .
.
βœ”οΈRM85.00/4meter termasuk pos ss
.
.
.
πŸ“²order whatsApp 0134004249
.
.
#sayajualcotton#sayajualkainpasangcotton#cottonpuccimurah#cottonmatchingmurah#sayajualblousemurah#ootdraya2017#sayajualkurungmurah#kurungraya#skirtprintedmurah#palazomurah#sayajual#sayajualbajuraya#sayajualkebaya#sayajualkurungpeplum

Norah Wax Seri Kembangan (@norahwax_ida)

DONE COD kat DEPAN UNISZAπŸ›οΈ .
Cuti2 pun ada cod😊 Tq pada customer ganu kiterr, xde gamba sbb kelam kabut sgtπŸ˜‚πŸ˜‚ .
.

Norah wax tengah hot sekarang 🍯😘
.
Cepat dapatkan sementara stok masih ada
.
RM35/jar
.
Boleh whatsapp πŸ“±018 3253799 untuk pertanyaan ☺️
#sayajual #organicwax #organichairremoval #hairremoval #norah #norahwax #hotwax #coldwax #norahbeauty #waxing #nbcodserikembangan #nbcodbukitjalil #nbcodpuncakjalil #nbcodputrajaya #nbcodtamanequine #nbcodbandarkinrara #codioimallpuchong #codbukitjalil #codbandarkinrara

jus durian belanda ,pill kurus (@daniesyashoppe)

PENING DAH ABIS IKHTIAR TAK BERHASIL,TAPI YG NI MMG PELIK & AJAIB

Saya Puan Harlina, penghidap sakit Cyst yang. Alhamdulilllah. Sekarang saya DAH PULIH SEPENUHNYA drpd sakit cyst sy.
Hidup saya dulu TERPAKSA BERGANTUNG kepada ubat setiap hari. Makin lama makin membesar. Bukan sekejap, tapi sampai berminggu-minggu. Sakitnya, hanya tuhan yg tahu.

Setiap bulan pasti saya akan ambil MC kerana sakit dalam perut ni. Ada masanya, sy muntah sebab terlalu kerap ambil ubat. Memang tak berkesan lansung.. Tapi, semenjak saya amalkan PL JUS PLUS, kehidupan saya mula berubah 100%. Walaupun baru sangat saja gunakan PL JUS PLUS tapi kesannya SANGAT MENAKJUBKAN. Dengan beberapa kali guna saja, perut sy dh mula rasa selesa
.
Akhirnya doktor bgtau cyst sy makin kecut selepas beberapa botol abis sy guna. Syukur sgt !! Aini: 017-2065912(/Message/ Whatsapp)
===================================
#ainries #pljusplus #durianbelanda
#visitmyig #aloeveragel #pljusplus #bazarpaknil #sayajual #mata #rajaresdung #perfectlady #garciniaburner #planggun #jusmata #plaincare #garciniacambogia #sayajualmurah #sabah #setapak #shahalam #sihatdancantik #wanita #lelaki #durianbelanda #dropship #sayajualmurah #sayajualonline #jusmata #sihatdancantik #khasiatdurianbelanda #wanita #lelaki #kesihatandalamandanluaran.
#ainries #pljusplus #durianbelanda#pljusplus #durianbelanda #cyst #fibroid

(@byfanalee)

Cardigan
FREE SIZE XS TO L

MEASUREMENT:
.
Size fit to L
Ukuran: inci
Bahu 16
Dada 40
Pinggul 43
.
4pcs RM 85
Free postage
Haa harga dah bg terlajak murah tu 😱😱
.
.
Cara pembelian :
Screenshot ➑️ WhatsApp 0176595119

#blousemurah#cardigansale#playnomore#sayajual#quote#love#life#words#inspiration#quotes#thoughts#happiness#love#quotes#life#quotes#motivational#quotes#inspirational#quotes#happiness#quotespositive#positivevibes#quoteoftheday#wednesday#motivation#rose#

🌸 STOKIS MIMY BEAUTY SHOP 🌸 (@inche_store)

Kalau faezah sakit, bagilah ubat dari doctor bertan-tan sekali pun, memang faezah akan lambat sangat-sangat nak baik, atau lagi sendu tak baik-baik langsung. Sama lah macam sekarang ni 😣😣
.
Faezah makan ubat dari dua klinik swasta dekat seminggu, sakit tekak dengan batuk faezah tak elok-elok.
.
TAPI
Bila faezah makan ubat home made which is 100% natural ingredient, sakit tekak and batuk faezah dah start untuk baik.
.
Samalah macam PRODUK MIMY BEAUTY ni, 100% natural ingredient!! Dan sebab tu jugaklah SEMUA yang PAKAI mesti bagi feedback yang terbaik dan SANGAT-SANGAT CEPAT!!
.
GO FOR NATURAL PRODUCT!!
.
Jadi siapa yang berminat boleh terus whatsapp faezah okay πŸ˜‰πŸ˜‰
.
#whatsapp0195047082πŸ“²πŸ’• / tekan link niπŸ‘‡
http://www.wasap.my//60195047082
Faezah always standby untuk you all πŸ˜‰
.
#sayajual #sayajualmurah #vitcrosehip #egfserummimy #superwhiteningmimy #losyenputihgebu #mandiansusukambing #bodyscrubmimybeauty #whiteningrosehipspray #facescrubmimybeauty #bazarpaknil #malaysiaonlineshop #igshop #igmalaysia #posseluruhmalaysia #jrevolusi

softjeans baby (@sd3baby)

β™₯️β™₯️PROMO SHORT SOFTJEANSβ™₯️β™₯️
(Until END of March)
.
RM45 shaja untuk 3 pcs SHORT SOFTJEANS
(exclude postage)
.
* Applicable for purchases of SHORT SOFTJEANS only
* Promo price valid for minimum 3 pcs short softjeans (kurang harga normal)
* Can mix between SHORT SOFTJEANS size 1, 2 or 3
* Postage fee : RM8 (SM) | RM11 (SS)
* Selagi stok masih ada
.
Whatsapp : +6011 38 111 530
.
#sayajual #softjeansbaby #softjeansbabymurah #softjeansbudak #softjeansbudakmurah #softjeanskanakkanak #softjeanskanakkanakmurah #jeggingbaby #jeggingbabymurah #jeggingbudak #jeggingbudakmurah #jeggingkanakkanak #jeggingkanakkanakmurah #longsoftjeansbaby #longjeggingbaby #shortsoftjeansbaby #shortjeggingbaby #clearancesale #onsale #salebySD3baby

cotton | blouse | palazo (@qiey_shopaholic_)

. πŸ‘˜Material cotton high qualityπŸ‘˜
.
βœ”οΈbidang 45
.
βœ”οΈboleh pilih corak sahaja atau mix
.
βœ”οΈminimum 2m setiap corak)
.
βœ”οΈmudah digosok
.
βœ”οΈsangat selesa
.
βœ”οΈRM75.00/4meter termasuk pos sm .
.
βœ”οΈRM85.00/4meter termasuk pos ss
.
.
.
πŸ“²order whatsApp 0134004249
.
.
#sayajualcotton#sayajualkainpasangcotton#cottonpuccimurah#cottonmatchingmurah#sayajualblousemurah#ootdraya2017#sayajualkurungmurah#kurungraya#skirtprintedmurah#palazomurah#sayajual#sayajualbajuraya#sayajualkebaya#sayajualkurungpeplum

Nadira.my (@nadira.my)

Price : RM80 SM RM90 SS include post

Size : 35-39 (small cutting)
.
Height :10 cm

Status : Ready stock
.
To order dm/whatsapp/telegram : 0182281892
.
Click #NMYheel
.
#sayajual #sayajualkasut#sayajualwedges #bazaarpaknil #igshop #visitmyig #shoes #wedges #boot #flatshoes #sneakers #awedges #kasutcantik #malaysia #kasutmalaysia #heelmalaysia #kasutmurah

(@byfanalee)

Blouse
FREE SIZE XS TO L

MEASUREMENT:
.
Size fit to L
Ukuran: inci
Bahu 16
Dada 40
Pinggul 43
.
4pcs RM 85
Free postage
Haa harga dah bg terlajak murah tu 😱😱
.
.
Cara pembelian :
Screenshot ➑️ WhatsApp 0176595119

#blousemurah#cardigansale#playnomore#sayajual#quote#love#life#words#inspiration#quotes#thoughts#happiness#love#quotes#life#quotes#motivational#quotes#inspirational#quotes#happiness#quotespositive#positivevibes#quoteoftheday#wednesday#motivation#rose#
More...