Sally Ismail MK Malaysia (@aladeens)

Promotion terhebat. Luar biasa dari promo setiap bulan.. Memang ong sangat grab yg ni ๐Ÿ˜.
.
Mempersembahkan... MELACEP PLUS+ ULTIMATE SERUM BY MARY KAY ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Promosi bermula sekarang ๐Ÿš€
.
Melacep Plus Ultimate Serum
.
Anda mengalami masalah kulit seperti ๐Ÿ‘‡
โžก๏ธKulit gelap
โžก๏ธSelalu sunburn
โžก๏ธKulit kusam takde seri
โžก๏ธParut jerawat
โžก๏ธJeragat/Bintik Hitam
โžก๏ธTona kulit tak sekata
. ๐Ÿ’“Ultimate serum. Serum mampu meresap lebih jauh hingga ke lapisan Dermis kulit kita, berbanding krim pelembap atau pencuci atau masker yang hanya bertindak di lapisan epidermis kulit. So serum is the most powerful item to be used bagi menghasilkan kesan mencerah kulit sejernih berlian.๐Ÿ’Ž
.
Sally Ismail
012.732.0594
http://www.wasap.my/60127320594/ILoveMK
.
#instagood #marykaykl #instafamous #instafashion #marykaysubangjaya #marykayklcc #marykay #marykayash #bruneionlinesellers #marykayseremban #marykaymelaka #marykaymysg #makeupartist #like4like #f4f #saynochemicalproduct #blackheadremover #flawless #baazarpaknil #personalshopper #sayajual #sayajualonline #sayajualkosmetik #love #yes2017 #skincare

Sally Ismail MK Malaysia (@aladeens)

Promotion terhebat. Luar biasa dari promo setiap bulan.. Memang ong sangat grab yg ni ๐Ÿ˜.
.
Mempersembahkan... MELACEP PLUS+ ULTIMATE SERUM BY MARY KAY ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Promosi bermula sekarang ๐Ÿš€
.
Melacep Plus Ultimate Serum
.
Anda mengalami masalah kulit seperti ๐Ÿ‘‡
โžก๏ธKulit gelap
โžก๏ธSelalu sunburn
โžก๏ธKulit kusam takde seri
โžก๏ธParut jerawat
โžก๏ธJeragat/Bintik Hitam
โžก๏ธTona kulit tak sekata
. ๐Ÿ’“Ultimate serum. Serum mampu meresap lebih jauh hingga ke lapisan Dermis kulit kita, berbanding krim pelembap atau pencuci atau masker yang hanya bertindak di lapisan epidermis kulit. So serum is the most powerful item to be used bagi menghasilkan kesan mencerah kulit sejernih berlian.๐Ÿ’Ž
.
Sally Ismail
012.732.0594
http://www.wasap.my/60127320594/ILoveMK
.
#instagood #marykaykl #instafamous #instafashion #marykaysubangjaya #marykayklcc #marykay #marykayash #bruneionlinesellers #marykayseremban #marykaymelaka #marykaymysg #makeupartist #like4like #f4f #saynochemicalproduct #blackheadremover #flawless #baazarpaknil #personalshopper #sayajual #sayajualonline #sayajualkosmetik #love #yes2017 #skincare

Sally Ismail MK Malaysia (@aladeens)

Promotion terhebat. Luar biasa dari promo setiap bulan.. Memang ong sangat grab yg ni ๐Ÿ˜.
.
Mempersembahkan... MELACEP PLUS+ ULTIMATE SERUM BY MARY KAY ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Promosi bermula sekarang ๐Ÿš€
.
Melacep Plus Ultimate Serum
.
Anda mengalami masalah kulit seperti ๐Ÿ‘‡
โžก๏ธKulit gelap
โžก๏ธSelalu sunburn
โžก๏ธKulit kusam takde seri
โžก๏ธParut jerawat
โžก๏ธJeragat/Bintik Hitam
โžก๏ธTona kulit tak sekata
. ๐Ÿ’“Ultimate serum. Serum mampu meresap lebih jauh hingga ke lapisan Dermis kulit kita, berbanding krim pelembap atau pencuci atau masker yang hanya bertindak di lapisan epidermis kulit. So serum is the most powerful item to be used bagi menghasilkan kesan mencerah kulit sejernih berlian.๐Ÿ’Ž
.
Sally Ismail
012.732.0594
http://www.wasap.my/60127320594/ILoveMK
.
#instagood #marykaykl #instafamous #instafashion #marykaysubangjaya #marykayklcc #marykay #marykayash #bruneionlinesellers #marykayseremban #marykaymelaka #marykaymysg #makeupartist #like4like #f4f #saynochemicalproduct #blackheadremover #flawless #baazarpaknil #personalshopper #sayajual #sayajualonline #sayajualkosmetik #love #yes2017 #skincare

SKRUB SEJUK|BUBBLE MASK|CANTIK (@scrubgreentea_withshaz)

๐Ÿƒ *GREENTEA MINT FACE SCRUB* bukan scrub biasa biasa dimana ianya adalah diFORMULASIKAN dari bahan semulajadi yang membantu kulit kembali muda. Ni dia rahsianya! .
๐ŸŒฟ *GREENTEA*
๐ŸŒฟ *PEPPERMINT*
๐ŸŒฟ *WALNUT*
๐ŸŒฟ *STEMCELL*
๐ŸŒฟ *ARGAN*
.
๐Ÿ‘ *GREENTEA MINT FACE SCRUB* adalah produk buatan muslim di Malaysia dan mempunyai kelulusan KKM!
.
๐Ÿ‘ Harganya hanyalah RM38 sahaja untuk 50GM! .
๐Ÿ‘ 1 bekas boleh tahan sehingga 2-3 bulan penggunaan

Online Beauty & Healthy Hub (@kiki.beautyhub)

Remember HIM alwaysโค๏ธ.
.
Salam Jumaat Lovelies
.
.
๐Ÿ’ฅSo korang boleh dapatkan semua produk viral kebaboom ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ dengan Kiki ok โค๏ธ
.
"MISI CANTIK MENJELANG AIDILFITRI"
.
Whatsapp Or DM Kiki For Order;
๐Ÿง•๐Ÿป+6.018.3533.018
.
.
#dyxy #sayajualkosmetik #dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyselangor

Online Beauty & Healthy Hub (@kiki.beautyhub)

Remember HIM alwaysโค๏ธ.
.
Salam Jumaat Lovelies
.
.
๐Ÿ’ฅSo korang boleh dapatkan semua produk viral kebaboom ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ dengan Kiki ok โค๏ธ
.
"MISI CANTIK MENJELANG AIDILFITRI"
.
Whatsapp Or DM Kiki For Order;
๐Ÿง•๐Ÿป+6.018.3533.018
.
.
#dyxy #sayajualkosmetik #dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyselangor

Online Beauty & Healthy Hub (@kiki.beautyhub)

Remember HIM alwaysโค๏ธ.
.
Salam Jumaat Lovelies
.
.
๐Ÿ’ฅSo korang boleh dapatkan semua produk viral kebaboom ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ dengan Kiki ok โค๏ธ
.
"MISI CANTIK MENJELANG AIDILFITRI"
.
Whatsapp Or DM Kiki For Order;
๐Ÿง•๐Ÿป+6.018.3533.018
.
.
#dyxy #sayajualkosmetik #dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyselangor

Diana๐ŸŒŸMaryKay BeautyConsultant (@dudie.diana)

MelaCEP Plus+Luminous System
.
Amat sesuai utk yg mempunyai masalah pigmentasi, tona wajah tidak sekata, wajah kusam dan gelap serta parut jerawat yg banyak.
.
Selain itu MelaCEP Plus+ Luminous System dapat membantu mencerahkan kulit wajah anda! TIDAK mengandungi bahan kimia MERBAHAYA dan TANPA PENGELUPASAN!!
.
Selamat digunakan. Dapatkan kulit wajah:
โœ…Lebih bersih dan sekata
โœ…Lebih sihat dan segar
โœ…Lebih glowing dan luminous
โœ…Bebas dari bahan kimia yang merbahaya.
.
Love ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
Diana Zainal
01123439278
Beli On9๐Ÿ‘‡
http://www.marykay.com.my/dudiediana
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#sayajual #malaysiaonlineshopping #malaysiaonlineshop #malaysiaonlinestore #igshopmalaysia #instashopmalaysia #sayajualonline #sayajualprodukkecantikan #sayajualmakeup #sayajualkosmetik #sayapakaisayajual #jomcantik #kedaionline #kulitcantik #produkkecantikan #bandarbarubangi #bangisentral #bazarpaknil #bazarmalaysia #marykaymalaysia #bazaaronline #bazaarpaknil #parttimejobmalaysia #peluangperniagaan #peluangbisnes #ruangrezekihanania #marykayskincare #marykaylife #marykaybeautyconsultantmalaysia

Marykay Beauty Consultant (@afidamohd_mkay)

Mary Kau hanya ada skincare dan makeup je tau.. Mary Kay pun ada peralatan makeup juga.. Contohnya berus makaeup.. 5 berus asas ini untuk memudahkan anda menggunakan makeup.
Buku berus diperbuat daripada Pony Tail, sangat lembut dan halus.. tidak luruh dan senang dicuci.. Untuk 5 berus asas ini, ada dilengkapi dengan 1 beg makeup organizer, memudahkan anda untuk membawa peralatan makeup anda dalam 1 beg sahaja.. My lovely customer jangan lupa dapatkan โค๏ธfree skin consultation,
โค๏ธ free sample
โค๏ธ free postage
dari saya ye.. just click๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/60133078248 at my bio.. #Marykay#marykayskincare #marykaymalaysia #Botanicaleffect #skincare #naturalskincare #timewise #beautyconsultant #naturalproduk #sayajualkosmetik #marykaykosmetik #marykayproduk #skincareterbaik #beautyconsultant #eyeshadow #lipstik #blusher #makeup #bodylotionย  #eyecare #lipscare #MKBukitJalil #MKSripetaling #MKSungaiBesi #moisturizer #botanical #bodywash #mask #produkputih #skindaily #lipstik

#BazaarShoping&Retail (@suena_mall)

๐Ÿ’BBC KARISMA ๐Ÿ’
Jom makan BBC, nak sihat...badan bertenaga..Biar kolestrol tak membelenggu hidup kita...Kulit cantik, putih gebu...bukan tu je uolss BBC ni bagus sgt utk DALAMAN & LUARAN UOLSS ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ yang xberape nak mantap pon boleh jdi mantap bila kte konsisten amalkan makan BBC ni..jerawat & jeragat tak berpeluang bertengek kat kulit wajah bila uolss amalkan supplement BBC KARISMA insyallah cantik & sihat sentiasa. Amin
Harga : RM80(exclude postage)
.

NO BOOKING ๐Ÿ’ณFAST PAYMENT ONLY
Whatsapp โ˜Ž๏ธ 0139900726
Whatsapp โ˜Ž๏ธ 0139900726
JAMINAN PULANGAN WANG ๐Ÿ’ฏ%
.

#BBCkarisma#karismacosmeticterbaikkbakhang#masalahbolehselesaidgnbbckc#xcubaxtaudahcubaconfirmjatuhcinta#Barucikabgsygketat2#hanyayangori#belionlinemudah#jomorder#sayajualonline#sayajual#sayajualkosmetik#sayajualborong#sayajualmurah#bazaronline#bazaarpaknil#bazaaronline#bazaarmalaysia#bazar#borong#brunieonlineshopping#igshopmurahmalaysia#igshopmurahonline#igshopmurah#iklanmurah#uitm#upm#kptm#uum#unimas#cantiksihat

SCRUB MUKA ORGANIK TERBAIK (@greenteamint.facescrub)

1. MEMBERSIHKAN WAJAH SECARA MAKSIMAL
Facial Wash atau make up remover yang anda pakai sebenarnya tidak mampu membersihkan secara mendalam, manakala crub mampu membersihkan kotoran hingga ke pori-pori anda
-
2. MENGHALUSKAN KULIT
Ini adalah kerana segala kotoran dan sel kulit mati yang selama ini terkumpul telah dibuang dengan bantuan skrub tersebut.
-
3. MEREMAJAKAN KULIT
Sel-sel kulit mati membuatkan kulit anda kelihatan kusam dan tua. Dengan skrub, anda akan mengalakkan proses regenerasi sel kulit baru.
-
4. MENGHILANGKAN PARUT
Scrub membantu membuang sel-sel kulit mati, termasuk parut jerawat lama, sekaligus merangsang proses regenerasi kulit.
-
5. MENGHALANG PEMBENTUKAN JERAWAT
Jerawat terhasil dari kotoran yang tersumbat di lapisan kulit wajah kita. Skrub memainkan peranan mencuci hingga ke dasar kulit anda, sekaligus menghalang pembentukan jerawat.
-
6. PENYERAPAN NUTRISI YANG LEBIH OPTIMUM
Dengan scrub, kulit anda lebih bersih dan sel kulit baru akan menyerap segala nutrisi lebih cepat dan optimun. Oleh itu, pastikan anda skrub dulu kulit sebelum menggunakan masker atau serum anda untuk mengoptimumkan penyerapan kebaikan dari produk tersebut

Mary Kay Kuala Lumpur (@marykay_lismala)

.
.
MILIKI KULIT SEJERNIH KRISTAL!
.
Melacep Serum gabungan teknologi tinggi dan sains dari Korea. Dianugerahkan The Best Whitening Serum 2 tahun berturut-turut oleh majalah CLEO!
.
Jom tengok betul sangat serum Mary Kay ni sampai menang Award โค๏ธ
.
Ultimate Melacep Serum Plus Luminous System
.
๐ŸŒ€Percepatkan proses pencerahan - Rasa perubahan pada kulit dengan beberapa kali application je.
.
๐ŸŒ€Kulit yang hyperpigmentation, tona tak sekata dan bercapuk akan jadi sangat berseri cerah sekata.
.
๐ŸŒ€Bintik hitam dan parut pada kulit akan memudar dengan cepat.
.
๐ŸŒ€Tekstur kulit akan jadi lebih anjal, licin dan tegang. Jeragat , garis halus dan kedutan akan hilang sikit demi sikit, u all akan nampak muda dari umur sebenar!
.
๐ŸŒ€Pencerahan yang buat kulit sangat healthy dan glowing! Kulit jadi jernih sejernih kristal blingg blingg ๐Ÿ˜
.
Whatsapps Cik Mala for FREE skin consultation.
.
Cik Lismala
0126317930 atau click link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป
Beauty Consultant Mary Kay
.
.
.
#instashopmalaysia #antipenuaan #bebaskimia #bebasmerkuri #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #lakukeras #imkk #kulitlicin #igermalaysia #kulitflawless #jerawatbatu #jeragat #sayajualkosmetik #makeupmalaysia #tudungbawal #parut #poribesar #bebasjerawat #tudungmurah #skincareselamat #penjagaankulit #muakl #muamalaysia #produkterbaik #aurainsta #auraglow #jerawat #kurus #awetmuda

Beauty Consultant Mary Kay KL (@marykay_normala)

.
.
MILIKI KULIT SEJERNIH KRISTAL!
.
Melacep Serum gabungan teknologi tinggi dan sains dari Korea. Dianugerahkan The Best Whitening Serum 2 tahun berturut-turut oleh majalah CLEO!
.
Jom tengok betul sangat serum Mary Kay ni sampai menang Award โค๏ธ
.
Ultimate Melacep Serum Plus Luminous System
.
๐ŸŒ€Percepatkan proses pencerahan - Rasa perubahan pada kulit dengan beberapa kali application je.
.
๐ŸŒ€Kulit yang hyperpigmentation, tona tak sekata dan bercapuk akan jadi sangat berseri cerah sekata.
.
๐ŸŒ€Bintik hitam dan parut pada kulit akan memudar dengan cepat.
.
๐ŸŒ€Tekstur kulit akan jadi lebih anjal, licin dan tegang. Jeragat , garis halus dan kedutan akan hilang sikit demi sikit, u all akan nampak muda dari umur sebenar!
.
๐ŸŒ€Pencerahan yang buat kulit sangat healthy dan glowing! Kulit jadi jernih sejernih kristal blingg blingg ๐Ÿ˜
.
Whatsapps Cik Mala for FREE skin consultation.
.
Cik Lismala
0126317930 atau click link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป
Beauty Consultant Mary Kay
.
.
.
.
#scrubmurah #scrubmuka #scrubdistrict #sayajualkosmetik #sayajualmakeup #kedaionline #instaniaga #igshopmalaysia #sayagunasayajual #jerawatpasir #jerawatbatu #mukaberminyak #lakukeras #feedbackcustomer #putihgebu #kulitlicin #kulitgebu #kulitflawless #kulitcantik #kulitbersih #serum #skincaremalaysia #penjagaankulit #produkterbaik #skincareselamat #majalahpengantin #makeupmalaysia #parutjerawat #paruthilang #kolagen

Ereen Yusuff (@ereen.yusuff)

korang ada masalah kulit dah bertahun2? kulit berjerawat??? jeragat macam bela! makin hari makin membiak??? meyh Whatsapp sis.. sis akan guide korang untuk dapatkan skin yang korang idam2 kan. .
whatapp /sms
+6011-3969 8085
+6011-3969 8085
+6011-3969 8085
www.wasap.my/601139698085
.
#sayajualprodukkecantikan
#bazaronline
#bazarpaknil
#bazaaronline
#bazaarpaknil #onlineshopping
#kulitmulus #ubatjerawat
#shahalam #veniscynexgenprowhite
#whiteningbooster
#mixingwhite
#sayajual
#suntikankecantikan
#suntikanvitaminc
#market
#sayajualbarangkecantikan
#sayajualkosmetik
#igshopmalaysia
#instasell
#instashop
#tweetniaga

AGEN BATRISYIA HERBAL (@beauty_batrisyia_house)

Cara ampuh atasi karang gigi ๐Ÿ˜

Sering kali kita mengalami karang gigi bahkan hampir tiap orang punya karang gigi.
Anda tahu apa itu karang gigi? Karang gigi adalah plak yang mengeras pada gigi dan ini dapat menyebabkan iritasi pada gusi.

Hal seperti ini kadang beberapa orang masih menyepelehkan adanya karang gigi. Padahal hal seperti ini dapat mengakibatkan kerusakan gigi dan bahkan menyebabkan bau mulut yang tidak sedap juga gigi tampak kuning.

Pasti gak pede kan mau ngobrol sama temen kalau lagi bau mulut? Masak iya harus pakai masker?๐Ÿ˜ท Cara membersihkan karang gigi tidak harus pergi ke dokter loh๐Ÿ˜Š
Cukup kita yang tau ya, bagaimana cara membersihkan karang gigi tanpa ke dokter? Dan cara ini juga sangat aman๐Ÿ˜

Ini rahasianya... Cara ampuhnya Anda tinggal memakai pasta gigi dan mouthwash dari Batrisyia. Produk ini mampu menghilangkan karang gigi yang membandel.

Anda tahu, untuk menyikat gigi biasanya Anda lakukan 2 kali sehari. Namun tidak hanya 2 kali sehari saja, tapi Anda juga dianjurkan pula untuk menyikat gigi selama 2 menit๐Ÿ˜ Ini untuk memastikan bahwa gigi Anda benar-benar bersih dan tersikat dengan rata.

Kenapa harus pakai mouthwash? Karena cara ini lebih efektif untuk membersihkan gigi dan memberikan proteksi ekstra tambahan setelah menyikat gigi.

Gak kebayang kan? Hanya dengan pasta gigi dan mouthwash dari batrisyia karang gigi Anda akan rontok sedikit demi sedikit๐Ÿค—

Buat Anda yang takut ke dokter gigi, solusi ini sangat tepat untuk Anda gunakan๐Ÿ˜Š
.
.
#skincare #skincaremurah #daycream #bodylotion #nightcream #bodywash #serummurah #krimjerawat #produkkecantikan #krimwajah #krimputih #sayajualprodukkecantikan #sayajualkosmetik #kulitputih #collagen #glowing #sabunkecantikan #collagenmask #batrisyialampung #batrisyaskincare #batrisyiaapapua #kecantikan #flekhitam #openreseller #kulitberminyak #kulitkering #pencerahwajah

MAKEUP MURAH CANTIK BERKUALITI (@gilermakeup)

๐ŸŽ€ READY STOCK ๐ŸŽ€
.
.
๐Ÿต๏ธ๐Ÿ’„ ITEM : 3 PCS HD PRO CONCESLER .
๐Ÿต๏ธ๐Ÿ’„ RM 15 SAHAJA !
.
----------------------------------------------------------------------------
๐Ÿ“ฆ HARGA BORONG (MIN 3) = RM 12.
-
* (Blh campur2 makeup yg sm hrga aslkan min 3 item).
----------------------------------------------------------------------------
.
๐Ÿ“ฎ Postage (RM8 SM/RM12 SS)
.
.
Whatsapp / Klik link di bio @gilermakeup utk order : ๐Ÿ“ค
-
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
HOW TO PLACE ORDER:
DM / WhatsApp ๐Ÿ“ฒ+60199009895
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
.
.
#sayajual #bazaarpaknil #visitmyig #makeupmurah #instashop #malaysia #onlineshopmalaysia #muamalaysia #bazaaronline #instaniaga #uitm #mua #visitig #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #borong #sayajualmekap #makeupmalaysia #igshopmalaysia #wholesale #sayajualkosmetik #makeup #makeupborong #nakcantik #sayajualmakeup #sayajualmurah #bazarpaknil #makeuplover #instashopmalaysia #muabellaz

Kosmetik Online Murah (@miszpanda_onlineshop)

VGRIP SERUM
.
1 ร— RM53
3 ร— RM51
+ POSTAGE โ›Ÿ RM8SM RM12SS โœˆ๏ธ
WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ+60139729616
.
Kelebihan VGRIP SERUM PENGETAT MISS V :
โœ”๏ธKebaikan vgrip Mengetatkan faraj dalam masa 5 minit
โœ”๏ธFungsi V Grip Membantu Faraj menjadi ketat sebanyak 300%
โœ”๏ธMembantu Menjadikan anda โ€œpengantin baruโ€ secara automatik
โœ”๏ธMembantu Menjadi dara semula tanpa perlu bersusahpayah
โœ”๏ธMembantu Menjadi dara tanpa perlu menunggu lama
โœ”๏ธMembantu Penyelamat ketika suami memberikan signal โ€œkecemasanโ€
โœ”๏ธMembantu Pulihdara setelah melahirkan
โœ”๏ธV grip hygiene Membantu Merawat keputihan
โœ”๏ธV grip hygiene Membantu Menghilangkan bauan kurang enak
โœ”๏ธV grip feminine Membantu Merawat kegatalan
โœ”๏ธV grip feminine Membantu Membaiki tisu2 dinding vagina.
โœ”๏ธkebaikan vgrip serum Membantu Menjadikan vagina lebih sensitif
โœ”๏ธkebaikan vgrip serum Membantu Menguatkan otot-otot vagina.
โœ”๏ธMembantu Mengemaskan ruang faraj
โœ”๏ธTidak berminyak
โœ”๏ธSejenis gel yg sejuk, sapu je nyaman dan ketat
โœ”๏ธSuami anda tidak akan mengetahui yang anda telah memakai serum ini
.
#trustedseller #trustedsellermalaysia #trustedselleronline
#sayajual #sayajualmurahmurah #sayajualmurahmalaysia #sayajualborong #sayajualborongmurah #sayajualborongmurahmalaysia #sayajualkosmetik #sayajualon9murah #sayajualonline #sayajualonlinemurah #sayajualonlinemurahmalaysia #igshopmalaysia #igshopmalaysiamurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknil
More...