K O S M E T I K M U R A H (@nyda.cosmetic)

DULU MUKA BERSEGI SEKARANG DAGU TAJAM MACAM PATUNG!

Ada ke yang mengidam dagu runcing macam ni? Nak kesan cepat boleh je buat pembedahan dekat negara seberang tu. Tapi kalau ada effect buruk lepas tu haa meratap tak berlagu korang!
Dah stress kan tak tahu cara mana lagi berkesan untuk dapat dagu tajam macam tuπŸ‘†

Ada cara paling selamat untuk reshape pipi. Sangkut je bengkung muka Dolly V Shape tetiap hari.
Bengkung muka sejukk ni akan bakar lemak double chin & pipi tembam uolls tu.
Tak payah risau pasal kos atau side effect. Terjamin selamat dengan KKM dan harga dah kasi potong kaw kaw dah!
Excited nak cuba?

Harga asal rm70

PromosiπŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰ Rm59 sahaja😘

#rznbeauty #RZNBEAUTY #rznbeautykelantan #dollyvshapemurah #dollyvshapemaskrzn #dollyv #sayajualonline #sayajualkosmetik #sayajual #sayajualdollyv #murah2 #saleig #sale1212 #igreview #igfamous #teamlieya #teamdani #teamraikal #megadrama #meletop #muamalaysia #muabellaz #bisnesonlinemalaysia #bisnessig #doublechinsekiloisgone #doublechin #daguruncing

DRK NO.5 DAN GOJESSS MOJESSS (@drkkosmetikkarim_official)

:: GOJESSS MOJESSS :: Kebaikan gojes mojes
-Memutihkan kulit wajah dan seluruh badan dalam masa 3hari
-Menjadikan kulit muka glowing dan flawless
-Memudarkan parut pada wajah dan badan
-Menghaluskan liang pori
-Memperbaiki sistem dalaman wanita
-Menstabilkan hormon dan metabolisma badan
-Melancarkan kitaran haid
-Merawat masalah kesuburan bagi lelaki dan wanita
-Menguatkan tenaga batin
-Menegangkan payudara dan punggung
-Mengetatkan Miss V
-Mengurangkan rasa letih
-Mengatasi masalah kulit

Rm200 exc postage
180gram

Whatsapp : 01131781580
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazaarpaknil #bazaaronline #lokalah #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysia #selangor #kualalumpur #sgbesi #cantik #wanita #putihgebu #jerawat #kulitkusam #jeragat #flawless #sayajualkosmetik #jualkosmetik #kosmetikmurah #kosmetikkorea #gojesssmojesss #gojesssmojessskotabharu #gojessmojesskelantan #trustedseller #trustedshop #drkkosmetikmurahsokmo

DRK NO.5 DAN GOJESSS MOJESSS (@drkkosmetikkarim_official)

:: GOJESSS MOJESSS :: Kebaikan gojes mojes
-Memutihkan kulit wajah dan seluruh badan dalam masa 3hari
-Menjadikan kulit muka glowing dan flawless
-Memudarkan parut pada wajah dan badan
-Menghaluskan liang pori
-Memperbaiki sistem dalaman wanita
-Menstabilkan hormon dan metabolisma badan
-Melancarkan kitaran haid
-Merawat masalah kesuburan bagi lelaki dan wanita
-Menguatkan tenaga batin
-Menegangkan payudara dan punggung
-Mengetatkan Miss V
-Mengurangkan rasa letih
-Mengatasi masalah kulit

Rm200 exc postage
180gram

Whatsapp : 01131781580
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazaarpaknil #bazaaronline #lokalah #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysia #selangor #kualalumpur #sgbesi #cantik #wanita #putihgebu #jerawat #kulitkusam #jeragat #flawless #sayajualkosmetik #jualkosmetik #kosmetikmurah #kosmetikkorea #gojesssmojesss #gojesssmojessskotabharu #gojessmojesskelantan #trustedseller #trustedshop #drkkosmetikmurahsokmo

Sobella eyeshadow stick❀️ (@leeyaofficiall)

Rutin founder setiap hari pakai DOLLY V SHAPE utk make sure double chin say gud bye πŸ™ŠπŸ™Š Korang tahu x punca utama double chin bukan sbb kita makan byk ke ape,tp rutin harian kita yg byk menunduk tgk hp dan salah satu punca jgk sbb pakai tudung yg ketat... Kalau di korea benda ini adalah rutin harian diorg, sbb utama 2 thun lps sy keluarkan produk ini adlh sbb masa sy bercuti ke korea sy tgk ramai yg pakai benda ni then sempat sy tye pada org korea knpe pakai itu dan dia jawab utk v shape that y situlah idea sy utk bt produk ni.. #rznbeauty
#dollyvshape
#doublechinsekiloisgone
#dollyvshapemaskrzn #lemakpipi #lemakdaguhilang #lemakhilang #slimminggel #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualkosmetik #sayajualonline #truedolly #trustedseller #ruangrezekihanania #daguberlapis #lemakhancur #bisnesonlinemalaysia #abangnakpesan

Sobella eyeshadow stick❀️ (@leeyaofficiall)

❀️ Testimoni Dolly v shape❀️

DULU MUKA BERSEGI SEKARANG DAGU TAJAM MACAM PATUNG!

Ada ke yang mengidam dagu runcing macam ni? Nak kesan cepat boleh je buat pembedahan dekat negara seberang tu. Tapi kalau ada effect buruk lepas tu haa meratap tak berlagu korang!
Dah stress kan tak tahu cara mana lagi berkesan untuk dapat dagu tajam macam tuπŸ‘†

Ada cara paling selamat untuk reshape pipi. Sangkut je bengkung muka Dolly V Shape tetiap hari.
Bengkung muka sejukk ni akan bakar lemak double chin & pipi tembam uolls tu.
Tak payah risau pasal kos atau side effect. Terjamin selamat dengan KKM dan harga dah kasi potong kaw kaw dah!
Excited nak cuba?

Harga asal rm70

PromosiπŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰ Rm59 sahaja😘

#rznbeauty #RZNBEAUTY #rznbeautykelantan #dollyvshapemurah #dollyvshapemaskrzn #dollyv #sayajualonline #sayajualkosmetik #sayajual #sayajualdollyv #murah2 #saleig #sale1212 #igreview #igfamous #teamlieya #teamdani #megadrama #meletop #muamalaysia #muabellaz #bisnesonlinemalaysia #bisnessig #doublechinsekiloisgone #doublechin #daguruncing #fattzura

K O S M E T I K M U R A H (@nyda.cosmetic)

SKIN MELTING 3D TRIAL SET
.
🍏APPLE BERRY STEMCELL SOAP
🌸Meningkatkan permukaan kulit supaya tidak kendur
🌸Meremajakan sel kulit
🌸Menghilangkan Jerawat & Kulit berlubang
🌸Mencerahkan kulit
🌸Melembabkan kulit
🌸Menghilangkan kulit alergi 🌟MAGIC SERUM 3D
πŸ’‹Mencerahkan kulit 24 kali ganda
πŸ’‹Melembabkan seluruh kulit muka dan badan
πŸ’‹Menghilangkan jeragat dan parut
πŸ’‹Melicinkan kulit
πŸ’‹Blusher skin
πŸ’‹Memberikan kesan yang sangat efektif
πŸ’‹ Dipakai pada bibir untuk elakkan bibir kering, kusam & hitam 🌚
.
NIGHT CREAM
🌸Memberi kesan yang sangat efisyen
🌸Mencerahkan & merawat kulit bermasalah
🌸Kesan terbakar dan alergi
🌸Mematikan jerawat
🌸Menghilangkan jeragat
🌸Memberi kulit cerah secara pinkish .
🌞DAY CREAM
πŸ’‹Menghindar dari cahaya matahari
πŸ’‹Melindungi habuk dan benda asing
πŸ’‹Mengurangkan kesan minyak
πŸ’‹Mencerahkan dengan kesan serbuk Glutathione
.
πŸŽ‰MAGIC SERUM 3D
πŸ₯Mencerahkan kulit 24 kali ganda
πŸ₯Melembabkan seluruh kulit muka dan badan
πŸ₯Menghilangkan jeragat dan parut
πŸ₯Melicinkan kulit
πŸ₯Blusher skin
πŸ₯Memberikan kesan yang sangat efektif
.
TO ORDER, WHATSAPP/ SMS: +60123973713 . .
ATAU
.
KLIK πŸ‘‰ wasap.my/60123973713/SkinMelting3D
.
Amaran! Produk ni stok LAKU KERAS! Sape cepat dia dapat!!
.
#mybeautyshoppee #sayajualkosmetik #sayajualmurah2 #sayajualprodukkecantikan #gebu #flawlessskin #cerah #kulitcantik #bebasjerawat #jerawatbatu #jelita #putihgebu #collagendrink #supplement #bazarmalaysia #sihatcantik #produkkesihatan #bazaronline #skinmelting3d #coffeewhitemelting #velarizgroup #originalproduct #dmsglowingserum #produkkecantikanmurah #skinmelting3d #kulitkusam #belleza #amirnaplustablet

Sobella eyeshadow stick❀️ (@leeyaofficiall)

❀️ Testimoni Dolly v shape❀️

DULU MUKA BERSEGI SEKARANG DAGU TAJAM MACAM PATUNG!

Ada ke yang mengidam dagu runcing macam ni? Nak kesan cepat boleh je buat pembedahan dekat negara seberang tu. Tapi kalau ada effect buruk lepas tu haa meratap tak berlagu korang!
Dah stress kan tak tahu cara mana lagi berkesan untuk dapat dagu tajam macam tuπŸ‘†

Ada cara paling selamat untuk reshape pipi. Sangkut je bengkung muka Dolly V Shape tetiap hari.
Bengkung muka sejukk ni akan bakar lemak double chin & pipi tembam uolls tu.
Tak payah risau pasal kos atau side effect. Terjamin selamat dengan KKM dan harga dah kasi potong kaw kaw dah!
Excited nak cuba?

Harga asal rm70

PromosiπŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰ Rm59 sahaja😘

#rznbeauty #RZNBEAUTY #rznbeautykelantan #dollyvshapemurah #dollyvshapemaskrzn #dollyv #sayajualonline #sayajualkosmetik #sayajual #sayajualdollyv #murah2 #saleig #sale1212 #igreview #igfamous #teamlieya #teamdani #teamraikal #megadrama #meletop #muamalaysia #muabellaz #bisnesonlinemalaysia #bisnessig #doublechinsekiloisgone #doublechin #daguruncing

Sobella eyeshadow stick❀️ (@leeyaofficiall)

DULU MUKA BERSEGI SEKARANG DAGU TAJAM MACAM PATUNG!

Ada ke yang mengidam dagu runcing macam ni? Nak kesan cepat boleh je buat pembedahan dekat negara seberang tu. Tapi kalau ada effect buruk lepas tu haa meratap tak berlagu korang!
Dah stress kan tak tahu cara mana lagi berkesan untuk dapat dagu tajam macam tuπŸ‘†

Ada cara paling selamat untuk reshape pipi. Sangkut je bengkung muka Dolly V Shape tetiap hari.
Bengkung muka sejukk ni akan bakar lemak double chin & pipi tembam uolls tu.
Tak payah risau pasal kos atau side effect. Terjamin selamat dengan KKM dan harga dah kasi potong kaw kaw dah!
Excited nak cuba?

Harga asal rm70

PromosiπŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰ Rm59 sahaja😘

#rznbeauty #RZNBEAUTY #rznbeautykelantan #dollyvshapemurah #dollyvshapemaskrzn #dollyv #sayajualonline #sayajualkosmetik #sayajual #sayajualdollyv #murah2 #saleig #sale1212 #igreview #igfamous #teamlieya #teamdani #teamraikal #megadrama #meletop #muamalaysia #muabellaz #bisnesonlinemalaysia #bisnessig #doublechinsekiloisgone #doublechin #daguruncing #meletop #produlviral

Sobella eyeshadow stick❀️ (@leeyaofficiall)

DULU MUKA BERSEGI SEKARANG DAGU TAJAM MACAM PATUNG!

Ada ke yang mengidam dagu runcing macam ni? Nak kesan cepat boleh je buat pembedahan dekat negara seberang tu. Tapi kalau ada effect buruk lepas tu haa meratap tak berlagu korang!
Dah stress kan tak tahu cara mana lagi berkesan untuk dapat dagu tajam macam tuπŸ‘†

Ada cara paling selamat untuk reshape pipi. Sangkut je bengkung muka Dolly V Shape tetiap hari.
Bengkung muka sejukk ni akan bakar lemak double chin & pipi tembam uolls tu.
Tak payah risau pasal kos atau side effect. Terjamin selamat dengan KKM dan harga dah kasi potong kaw kaw dah!
Excited nak cuba?

Harga asal rm70

PromosiπŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰ Rm59 sahaja😘

#rznbeauty #RZNBEAUTY #rznbeautykelantan #dollyvshapemurah #dollyvshapemaskrzn #dollyv #sayajualonline #sayajualkosmetik #sayajual #sayajualdollyv #murah2 #saleig #sale1212 #igreview #igfamous #teamlieya #teamdani #teamraikal #megadrama #meletop #muamalaysia #muabellaz #bisnesonlinemalaysia #bisnessig #doublechinsekiloisgone #doublechin #daguruncing

K O S M E T I K M U R A H (@nyda.cosmetic)

Feedback DYXYcosmetic ni hampir 160k guys😊Alhamdulillah setakat semua puas hati dengan DYXY. Pakai sampai sebulan cari kita balikπŸ‘» Sebab nak repeat order untuk kak, adik and saudara mara😘.
.
uolls taknak cuba ke?😱sementara promosi masih adaπŸ’kalau nak try boleh dm saya terus yer.

#dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #bccreambydyana #dyxymurah #dyxybccreamfoundation #dyxylipstick #greenteafacemist #dyxybrush #brushlembut #brushgemok #trustseller #sayajualkosmetik #putihgebu #pinkish #shhazwhiteningboosteroriginal #shhazbeauty #shhaz #putihsatubadan

MRsWMr (@marykay_teamjohor)

Nk pergi holiday jgn lupa brush skinvi kena sentiasa ad dlm toiletry bag... bru la muka sentiasa bersih..... Best sangat SkinVigorate Cleaning Brush Mary Kay ni.. Kulit terasa lembut..Pori semakin mengecil..Yang pastinya ia membersih 85% lebih bersih dari cuci muka guna tangan..
.
Mary Kay Skinvigorate Brush

Bukan sebarang berus tau!
Berus skinvigorate ni sememangnya sedang HOTπŸ”₯πŸ”₯ πŸ”₯di pasaran dan merupakan salah satu BEST SELLER produk di Mary Kay yg telah mendapat pelbagai awards di peringkat antarabangsaπŸ†πŸ†πŸ†
.
Apa fungsi berus ni???
πŸ’mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda
πŸ’mampu membersihkan sehingga 85% kotoran diwajah
πŸ’menyelesaikan masalah white head dan black head
πŸ’menjadikan wajah dicuci dgn lebih bersih berseri
πŸ’meningkatkan kadar serapan serum di wajah
πŸ’brush yang tidak terlalu kasar atau terlalu lembut mengikut kadar kesesuaian tekanan kulit kerana produk Mary Kay dihasilkn dr kajian pakar kulit dan pakar perubatan.
πŸ’tahan lasak dan mudah dibawa ke mana mana
.
Haaa klau 1st timer cuba skinvi ni mmg rata2 akan wow dgn result selepas cuci muka tau! Nak cuba tak uols? Jom ws nana. Kita chitchat lebih. 😘😘😘
.
Love,
Aida
Beauty Consultant
0142200709

#marykaymalaysia #sayajualkosmetik #sayajualmarykay
#marykayterengganu
#marykaykemaman
#marykaykuantan
#marykaypantaitimur
#pantaitimur
#kemaman
#marykaymalaysia
#marykaypantaitimur
#thisispantaitimur
#marykayterengganu
#marykaykemaman
#marykaykertih
#marykaykijal
#marykaydungun
#marykaykualaterengganu
#codkemaman
#codkertih
#codkijal
#sayajualkosmetik
#muaterengganu
#muakemaman
#muadungun
#muakertih
#muakijal
#muakuantan

THE ACE BEAUTY (@theacebeauty)

#ASSALAMUALAIKUM
.
=====================
SALE HABISKAN STOK !
=====================
.
.
Tabita Esklusif - RM126
Tabita Trial - RM23
Tati Skincare - RM54
Tati Cleanser 120ml - RM22
Terapi Resdung Herbanika - RM9
Tropika Baby Krim Telon Herba - RM27
Turbo Carbon - RM27
Tweezer Blackhead - RM7
.
Underarm Cupcake Cream - RM11
Usha Eyebrow Pallet - RM11
.
Vaseline Lip Therapy - RM5
VGrip Serum - RM51
Vietnam Mask - RM4
Vimax Capsule - RM32
Vitamin C Gluta Serum - RM15
.
.
STOK DAN PROMOSI ADALAH TERHAD
AKAN TAMAT BILA-BILA MASA !!!
.
πŸ“² +601113035975
πŸ“² +601113035975
πŸ“² +601113035975
.
#kosmetikborongoriginal
#kosmetikborong
#produkkecantikanborong
#produkkecantikanmurah
#kosmetik2u
#produkkecantikan
#sayajualprodukkecantikan
#sayajualkosmetik
#sayajualskincare
#assalamualaikum
#sayajualborong

THE ACE BEAUTY (@theacebeauty)

#ASSALAMUALAIKUM
.
=====================
SALE HABISKAN STOK !
=====================
.
.
Obuse Eyebrow - RM9
Okaya Cream Powder - RM63
Olicandy - RM28
Oval Brush - RM8
.
Pencuci Telinga Asy Syifa - RM11
Perlaking Aloe Vera - RM15
Pil Hormon Cina - RM18
Polish Face Ninaskincare - RM26
Pomade - RM11
Pure Slim 7D - RM8
.
QM Foundation - RM26
QM Turbo - RM40
QM Black Soap - RM26
QM Pearl Capsule - RM24
.
R Series Body Lotion - RM8
Rapibust - RM6
RR4U - RM27
.
Sabun Kopi - RM2
Sabun Daki Honey Glow - RM25
Satin Skinz Gluta Tabs - RM96
Satin Skinz Whitening Booster - RM54
Set Asyallie Dyxy - RM92
Set Mandian Aloe Vera - RM16
Set Mandian Cherry Blossom - RM15
Shampoo Qalam - RM15
Shiseido Black Mask - RM1
SK Platinum Krim Jeragat - RM12
SK Platinum Mineral Coffee - RM16
SK Platinum Tablet - RM13
Skinny Mascara - RM6
SKKM Platinum Sachet - RM15
Slimrich - RM60
Sufi Secret Mandian Bidara Bayi - RM17
Susu Maaez - RM35
Syma Green Coffee - RM18
Syma White Coffee - RM15
.
.
STOK DAN PROMOSI ADALAH TERHAD
AKAN TAMAT BILA-BILA MASA !!!
.
πŸ“² +601113035975
πŸ“² +601113035975
πŸ“² +601113035975
.
#kosmetikborongoriginal
#kosmetikborong
#produkkecantikanborong
#produkkecantikanmurah
#kosmetik2u
#produkkecantikan
#sayajualprodukkecantikan
#sayajualkosmetik
#sayajualskincare
#assalamualaikum
#sayajualborong

MASALAH ASET KENDUR JATUH (@shopegirlfriend)

MulaΒ² kecik leper jatuh bila dan pakai EBO WAHHHH MAKIN PADAT MONTOK MANTAP!!
hehehe sukaa nya hati saya. suami pon ska tau😈 Walapun dh anak 3 org tp badan masih mantap mcm anak daraπŸ˜‘
Bermasalah Aset dan dalaman? jom wasap tepi kita deal sampai jadi πŸ˜‡ Sis akan tolong u ollls. rumah tangga pon bahgiaπŸ‘ͺ
.
#sayajualmurah #sayajualkosmetik #sayajual #sayajualskincaremurah #igmalaysia #igshopmurahonline #sayaguna #sayagunasayajual #mukaglowing #mukaflawless #ubatputih #sayajualprodukkecantikanmurah #prelovedmalaysia #fattzura #fastglowskincare #boosterwhiteningpremium #boosterwhitening #originalhq #bazaarpaknil #bazaarmalaysia

THE ACE BEAUTY (@theacebeauty)

#ASSALAMUALAIKUM
.
=====================
SALE HABISKAN STOK !
=====================
.
.
Labourse Shampoo - RM17
Labourse Tonic - RM19
Le Sanda Foundation - RM23
Lemonex - RM87
Lida Slimming - RM17
Losyen Andora - RM18
Losyen Red Promegranate - RM6
.
Maajun Anggun Bestari - RM19
Mac Mascara - RM9
Mamom Milk Booster - RM41
Manja Kaseh - RM37
Manja Sireh By Fyqa - RM28
Mavellous True Detox - RM23
Mek Kemut - RM18
Mini Super Serum - RM9
Minyak Belacak Warisan - RM15
Minyak Lintah Gunung Hijau - RM15
Minyak Yaya - RM14
Missrose Blockbuster - RM62
Mixiu Mascara - RM11
Moeder - RM77
Moleek Krim Jeragat - RM50
Moleek Skincare 4in1 - RM74
Mrs Vimax - RM25
Munafie Singlet - RM8
Munafie Pants - RM12
.
Nafura Honey Bee Venom Cleanser - RM46
Nafura Honey Bee Venom Moisturizer - RM61
Nafura Honey Bee Venom Serum - RM76
Nourain 3in1 Skincare - RM37
Nourain 5in1 Skincare - RM79
Nshhaz Booster Whitening - RM37
.
.
STOK DAN PROMOSI ADALAH TERHAD
AKAN TAMAT BILA-BILA MASA !!!
.
πŸ“² +601113035975
πŸ“² +601113035975
πŸ“² +601113035975
.
#kosmetikborongoriginal
#kosmetikborong
#produkkecantikanborong
#produkkecantikanmurah
#kosmetik2u
#produkkecantikan
#sayajualprodukkecantikan
#sayajualkosmetik
#sayajualskincare
#assalamualaikum
#sayajualborong

K O S M E T I K M U R A H (@nyda.cosmetic)

Morphe Eyeshadow 35 warna
.
RM1 Satu Batang🌸
.
RM15 Satu Kotak🌸
.
Borong lebih banyak, lebih mur mur😽
.
COD area Wangsa Maju & berdekatannyaπŸš—
.
To my cust, you olls beli 5 barangan ke atas akan dapat satu barangan kosmetik percuma dari Mizz Eyqa😍
.
Banyak kelebihan/reward jika borong setiap bulan dengan kosmetik murah empireπŸ’•
.
Nak jadi agent kepada kosmetik murah empire by Mizz Eyqa Beauty boleh ws/dm yer❀️
.
Bukan sahaja reward barangan tapi wang cash😱emas😱percutian😱 & banyak lagiπŸ’›
.
Jangan risau, you olls join je you olls akan terus tahu lebih banyak keistemewaannya apabila join menjadi agent kamiπŸ’™
.
Tak join, Tak beli, Memang rugi besarπŸ’₯
.
Harga mur mur je you ollsπŸ”₯
.
Terus tekan link di bio untuk WS or DMπŸ§œπŸ»β€β™€οΈ
.
#kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #sayajualkosmetik
#makeup #makeupmurahmalaysia
#sayajualmakeup #borongkosmetik
#borongkosmetikmurahmalaysia
#dropship #dropshipkosmetik #dropshipkosmetikmurah #tutorialmakeup #wangsamaju #wangsawalk #ampang #gombak .

KECANTIKAN|FLAWLESS|SKIN|SLIM (@velarizgroup)

SKIN MELTING 3D TRIAL SET
.
🍏APPLE BERRY STEMCELL SOAP
🌸Meningkatkan permukaan kulit supaya tidak kendur
🌸Meremajakan sel kulit
🌸Menghilangkan Jerawat & Kulit berlubang
🌸Mencerahkan kulit
🌸Melembabkan kulit
🌸Menghilangkan kulit alergi 🌟MAGIC SERUM 3D
πŸ’‹Mencerahkan kulit 24 kali ganda
πŸ’‹Melembabkan seluruh kulit muka dan badan
πŸ’‹Menghilangkan jeragat dan parut
πŸ’‹Melicinkan kulit
πŸ’‹Blusher skin
πŸ’‹Memberikan kesan yang sangat efektif
πŸ’‹ Dipakai pada bibir untuk elakkan bibir kering, kusam & hitam 🌚
.
NIGHT CREAM
🌸Memberi kesan yang sangat efisyen
🌸Mencerahkan & merawat kulit bermasalah
🌸Kesan terbakar dan alergi
🌸Mematikan jerawat
🌸Menghilangkan jeragat
🌸Memberi kulit cerah secara pinkish .
🌞DAY CREAM
πŸ’‹Menghindar dari cahaya matahari
πŸ’‹Melindungi habuk dan benda asing
πŸ’‹Mengurangkan kesan minyak
πŸ’‹Mencerahkan dengan kesan serbuk Glutathione
.
πŸŽ‰MAGIC SERUM 3D
πŸ₯Mencerahkan kulit 24 kali ganda
πŸ₯Melembabkan seluruh kulit muka dan badan
πŸ₯Menghilangkan jeragat dan parut
πŸ₯Melicinkan kulit
πŸ₯Blusher skin
πŸ₯Memberikan kesan yang sangat efektif
.
TO ORDER, WHATSAPP/ SMS: +60123973713 . .
ATAU
.
KLIK πŸ‘‰ wasap.my/60123973713/SkinMelting3D
.
Amaran! Produk ni stok LAKU KERAS! Sape cepat dia dapat!!
.
#mybeautyshoppee #sayajualkosmetik #sayajualmurah2 #sayajualprodukkecantikan #gebu #flawlessskin #cerah #kulitcantik #bebasjerawat #jerawatbatu #jelita #putihgebu #collagendrink #supplement #bazarmalaysia #sihatcantik #produkkesihatan #bazaronline #skinmelting3d #coffeewhitemelting #velarizgroup #originalproduct #dmsglowingserum #produkkecantikanmurah #skinmelting3d #kulitkusam #belleza #amirnaplustablet

MRsWMr (@marykay_teamjohor)

'Its never too late to rescue skin from the damage of the past....' TIMEWISE REPAIR - utk yg berumur 40thn keatas atau yg keadaan kulit lebih tua dr usia..
.
1) Timewise Repair Volu-firm (foaming cleanser) Berbuih serta mengekalkan kelembapan. Buang kotoran dan kulit mati serta memperbaharuii kecerahan kulit
.
2) Volu-firm Lifting Serum Membuat kulit lebih tegang dan anjal Mengembalikan V shape muka Mengekalkan keremajaan kulit dan gebu Mengurangkan garis halus dan kedutan di kwsn leher Menyegerakan kelembapan kulit
.
3) Volu-firm Day Cream SPF30 (UVA/UVB) Membantu memgurangkan kedutan Mengembalikan keremajaan kulit Diformulasi utk menolong kulit dr iritasi Melindungi dr sinar UVA /UVB Memperbaiki tona kulit agar sekata Memberi kelembapan kulif selama 12 jam
.
4) Volu-firm Night Treatment Membantu kulit kelihatan muda Mengandungi vitamin yg mengurangkan garis2 halus serta membantu kolagen kulit kita Mengurangkan kelihatan garisan halus dan kedutan
.
5) Volu-firm Eye Renewal Cream Menghilangkan kedutan Mengurangkan dark circle dan eyebag Membuat kulit lebih anjal .
.
Love,
Aida Beauty Consultant
014220709

#marykaymalaysia #sayajualkosmetik #sayajualmarykay
#marykayterengganu
#marykaykemaman
#marykaykuantan
#marykaypantaitimur
#pantaitimur
#kemaman
#marykaymalaysia
#marykaypantaitimur
#thisispantaitimur
#marykayterengganu
#marykaykemaman
#marykaykertih
#marykaykijal
#marykaydungun
#marykaykualaterengganu
#codkemaman
#codkertih
#codkijal
#sayajualkosmetik
#muaterengganu
#muakemaman
#muadungun
#muakertih
#muakijal
#muakuantan
More...