AfyBeauty_KL (@afybeauty_leuna_kl)

Good Morning semua😚😙
.
Mulakan hari anda dengan secawan kopi panas yang lazat lagi menyegarkan ☕️
.
Sebelum pergi kerja/kelas, make sure semua bulu2 sudah ditrim dengan baik ye😊
.
Tapi kalau nak lagi senang, guna je LEUNA pagi2 hari ni. Senang je bulu tanggal, cepat pun cepat, wangi pun wangi tapi yang paling penting, tak payah nak risau pasal bulu dalam sebulan dua 😍😍😍
.
Camne nak dapatkan? Senang je, wassap je afy di 019-4396918 atau tekan je link bawah 😊👇 http://www.wasap.my/60194396918 .
Selamat menjalani hari anda dengan jayanya bersama LEUNA😍
.
#leuna #leunacream #leunacreamhairremoval #leunahairremoval #leunacreammalaysia #leunapromo #leunahaircream #krimajaib #krimbulu #krimtanggalbulu #sayajualonline #bizonline #bizonlinemalaysia #sayajualkosmetik

❤️Afy Beauty HQ❤️ (@afybeautyhq)

Good Morning semua😚😙
.
Mulakan hari anda dengan secawan kopi panas yang lazat lagi menyegarkan ☕️
.
Sebelum pergi kerja/kelas, make sure semua bulu2 sudah ditrim dengan baik ye😊
.
Tapi kalau nak lagi senang, guna je LEUNA pagi2 hari ni. Senang je bulu tanggal, cepat pun cepat, wangi pun wangi tapi yang paling penting, tak payah nak risau pasal bulu dalam sebulan dua 😍😍😍
.
Camne nak dapatkan? Senang je, wassap je afy di 019-4396918 atau tekan je link bawah 😊👇 http://www.wasap.my/60194396918 .
Selamat menjalani hari anda dengan jayanya bersama LEUNA😍
.
#leuna #leunacream #leunacreamhairremoval #leunahairremoval #leunacreammalaysia #leunapromo #leunahaircream #krimajaib #krimbulu #krimtanggalbulu #sayajualonline #bizonline #bizonlinemalaysia #sayajualkosmetik

Founder @argan_oil_premium_hq (@argan_oil_premium_hq)

Selain flawless & glowingkan make up. Argan Oil Premium boleh merawat masalah kulit seperti

jerawat
jeragat
penuaan
sun burn
Kulit kusam
Kulit kering
Kulit berminyak
E'czima

Sebotol tahan 3 bulan kerana kualiti sangat superbb..dan anda pasti puashati... guna sikit kesan kebabom.

100% Argan Asli dari Morroco

Tidak melekit dan berminyak bila apply dimuka cepat meresap

Sis, NAK ORDER MACAM MANA ?
Saya tak sabar dah nak order😀

KLIK LINK DI BAWAH NI YEA😘😘
📲 www.wasap.my/+60173729613
📲 www.wasap.my/+60173729613

#arganoilpremium
#arganoil #setitikjedahglowing #sayajualmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #arganoilserum #arganoilborong #sayajualborong #sabahsarawak #arganoilpremium #sabahan #arganoilofmorocco #sayajualmurah2 #sayajual #bazarpaknil #sayajualmakeup #bazarpaknilprodukkecantikan #arganoilmalaysia #sayajualkosmetik #arganoilmurah #bazarpaknilmurah #basemakeup

Founder @argan_oil_premium_hq (@argan_oil_premium_hq)

Pakai Skali... Pasti berkali2 jatuh cinta..💕💕💕 Argan Oil Premium merawat kulit
jerawat
jeragat
penuaan
sun burn
Kulit kusam
Kulit kering
Kulit berminyak
E'czima

Sis, NAK ORDER MACAM MANA ?
Saya tak sabar dah nak order😀

KLIK LINK DI BAWAH NI YEA😘😘
📲 www.wasap.my/+60173729613
📲 www.wasap.my/+60173729613

#arganoilpremium
#teamarganoilpremium
#arganoil #setitikjedahglowing #sayajualmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #arganoilserum #arganoilborong #sayajualborong #sabahsarawak #arganoilpremium #sabahan #arganoilofmorocco #sayajualmurah2 #sayajual #bazarpaknil #sayajualmakeup #bazarpaknilprodukkecantikan #arganoilmalaysia #sayajualkosmetik #arganoilmurah #bazarpaknilmurah #basemakeup

Founder @argan_oil_premium_hq (@argan_oil_premium_hq)

ARGAN OIL PREMIUM sebagai Pelembap Harian... Argan oil membantu mengurangkan kedutan pada raut wajah. Memastikan kulit anda sentiasa lembab dan ini dapat mengekalkan wajah anda kelihatan lebih muda walaupun sudah berusia

Sis, NAK ORDER MACAM MANA ?
Saya tak sabar dah nak order😀

KLIK LINK DI BAWAH NI YEA😘😘
📲 www.wasap.my/+60173729613
📲 www.wasap.my/+60173729613

#arganoilpremium
#arganspraybeautypremium
#arganoil #setitikjedahglowing #sayajualmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #arganoilserum #arganoilborong #sayajualborong #sabahsarawak #arganoilpremium #sabahan #arganoilofmorocco #sayajualmurah2 #sayajual #bazarpaknil #sayajualmakeup #bazarpaknilprodukkecantikan #arganoilmalaysia #sayajualkosmetik #arganoilmurah #bazarpaknilmurah #basemakeup

lovianaulove (@loviana_6)

Chanel Gift Set (5in1)
.
.
1 x Chance Chanel 15ml Perfume
1 x Coco Mademoiselle 15 ml Perfume
1 x Chanel Mascara
1 x Eyeliner with brush
1 x Red Lipstick .
.
Buy 1 RM89
Buy 3 at RM80 each!!
(Save= RM27!)
Postage / COD : Free

To order... Call/Whatsapp/DM
.
011-39357822
011-39357822
011-39357822
.
.
#visitmyig #pembekalkosmetik #pembekalprodukkecantikan #pembekalskincare #sayajualkosmetik #kosmetikori #pembekalserum #sabah #sarawak #perlis #perak #kedah #kelantan #kualalumpur #selangor #johor #giftset #15mlperfume #lipstick #eyeliner #mascara #bestforgift

MAKEUP HIGH QUALITY/SPECT MUR² (@urbeauty.full)

HUDA BEAUTY VAULT 16 PCS

Matte
Long lasting
16pcs/box

Harga sah dari 17-21 oct sahaja .
. ❤️Sementara stock masih ada!
❤️Tidak termasuk pos
❤️No urgent order/no booking
❤️Cara order: screenshot item dan hantar ke link wa di bawah 👇👇👇
.

POSTAGE: RM8SM RM11SS

NORMAL PRICE : RM45 EXC POS

Berminat? Sebarang pertanyaan?
Click link whatsapp👇

1st num : http://www.wasap.my/+60135073376
2nd num : http://www.wasap.my/+60195165406

#sayajualkosmetik
#sayajualmakeup
#sayajualmekapmurah
#makeupmalaysia
#kosmetikmalaysia
#beruskabukimurah
#berusunicornmurahmalaysia
#berusmakeupmurah
#specthipstermalaysia
#spectraybanmalaysia
#spectmoscotmalaysia
#spectdiormalaysia
#spekmurahmalaysia
#spectmurah
#spectmurahmalaysia
#spectaclesmurahmalaysia
#cerminmatastylo
#cerminmatamurah
More...