💋OBSESS 💋SUIKONE 💋PIPIPINK (@gurl.prettystuff)

LIQUID MATTE LIPSTICK
.
CODE SYEDEWA
.
RM40 EXC POSTAGE
POSTAGE : RM8 WM / RM12 SS
CASH ON DELIVERY AVAILABLE AREA 👇🏻
.
🚗 Wangsa Maju / Setapak / Setiawangsa / Keramat / Ukay Perdana / Melawati / Bukit Antarabangsa
.
📲 WhatsApp 0192662153

#obsesscosmetics #obsesslipmatte #obsesscosmetic #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticsmalaysia #squadsyiera #sayajuallipsticks

💋OBSESS 💋SUIKONE 💋PIPIPINK (@gurl.prettystuff)

DD Cushion - RM 79
Lipmatte - RM40
EXC POSTAGE
POSTAGE : RM8 WM / RM12 SS
CASH ON DELIVERY AVAILABLE AREA 👇🏻
.
🚗 Wangsa Maju / Setapak / Setiawangsa / Keramat / Ukay Perdana / Melawati / Bukit Antarabangsa
.
📲 WhatsApp 0192662153

#obsesscosmetics #obsesslipmatte #obsesscosmetic #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticsmalaysia #squadsyiera #sayajuallipsticks

💋OBSESS 💋SUIKONE 💋PIPIPINK (@gurl.prettystuff)

Nutella & Lollipop SOLD OUT !!
.
Cepat2 dapatkan code yang lain sebelum sold out jugak.
.
RM40 EXC POSTAGE
POSTAGE : RM8 WM / RM12 SS
CASH ON DELIVERY AVAILABLE AREA 👇🏻
.
🚗 Wangsa Maju / Setapak / Setiawangsa / Keramat / Ukay Perdana / Melawati / Bukit Antarabangsa
.
📲 WhatsApp 0196264314

#obsesscosmetics #obsesslipmatte #obsesscosmetic #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticsmalaysia #squadsyiera #sayajuallipsticks

💋OBSESS 💋SUIKONE 💋PIPIPINK (@gurl.prettystuff)

LIQUID MATTE LIPSTICK
.
CODE ICECREAM- FUSHIA PINK
.
RM40 EXC POSTAGE
POSTAGE : RM8 WM / RM12 SS
CASH ON DELIVERY AVAILABLE AREA 👇🏻
.
🚗 Wangsa Maju / Setapak / Setiawangsa / Keramat / Ukay Perdana / Melawati / Bukit Antarabangsa
.
📲 WhatsApp 0196264314

#obsesscosmetics #obsesslipmatte #obsesscosmetic #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticsmalaysia #squadsyiera #sayajuallipsticks

💋OBSESS 💋SUIKONE 💋PIPIPINK (@gurl.prettystuff)

Good morning 🤗
.
Pakai lipmatte code apa pagi ni uollss ? Nak look mcmni bole try code bubblegum 💋.
.
RM40 EXC POSTAGE
POSTAGE : RM8 WM / RM12 SS
CASH ON DELIVERY AVAILABLE AREA 👇🏻
.
🚗 Wangsa Maju / Setapak / Setiawangsa / Keramat / Ukay Perdana / Melawati / Bukit Antarabangsa
.
📲 WhatsApp 0192662153

#obsesscosmetics #obsesslipmatte #obsesscosmetic #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticsmalaysia #squadsyiera #sayajuallipsticks

💋OBSESS 💋SUIKONE 💋PIPIPINK (@gurl.prettystuff)

Lawanyaaaa 😍😍
.
LIQUID MATTE LIPSTICK
.
CODE SYEDEWA
.
RM40 EXC POSTAGE
POSTAGE : RM8 WM / RM12 SS
CASH ON DELIVERY AVAILABLE AREA 👇🏻
.
🚗 Wangsa Maju / Setapak / Setiawangsa / Keramat / Ukay Perdana / Melawati / Bukit Antarabangsa
.
📲 WhatsApp 0192662153

#obsesscosmetics #obsesslipmatte #obsesscosmetic #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticsmalaysia #squadsyiera #sayajuallipsticks

💋OBSESS 💋SUIKONE 💋PIPIPINK (@gurl.prettystuff)

OBSESS LIPMATTE 💋💋
.
✅ Tahan Lama ( tidak melekat pada gelas)
✅ Bibir tak akan mengelupas dan jadi pecah2
✅ Tidak Melekit
✅ Kegilaan ramai Makeup artist
✅ Dijamin Halal & Lulus KKM
✅ Mengandungi Vit E & Argan oil
✅ Sesuai dengan cuaca di Malaysia / Asia
.
RM40 EXC POSTAGE
POSTAGE : RM8 WM / RM12 SS
CASH ON DELIVERY AVAILABLE AREA 👇🏻
.
🚗 Wangsa Maju / Setapak / Setiawangsa / Keramat / Ukay Perdana / Melawati / Bukit Antarabangsa
.
📲 WhatsApp 0192662153

#obsesscosmetics #obsesslipmatte #obsesscosmetic #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticsmalaysia #squadsyiera #sayajuallipsticks

💋OBSESS 💋SUIKONE 💋PIPIPINK (@gurl.prettystuff)

Obsess Lipmatte je dapat tekstur macamni 😍.
.
Ringan, tak mengeringkan bibir, tak melekit dan tahan lama.
.
📲 WhatsApp 0192662153

#obsesscosmetics #obsesslipmatte #obsesscosmetic #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticsmalaysia #squadsyiera #sayajuallipsticks

💋OBSESS 💋SUIKONE 💋PIPIPINK (@gurl.prettystuff)

LIQUID MATTE LIPSTICK
.
CODE SYEDEWA
.
RM40 EXC POSTAGE
POSTAGE : RM8 WM / RM12 SS
CASH ON DELIVERY AVAILABLE AREA 👇🏻
.
🚗 Wangsa Maju / Setapak / Setiawangsa / Keramat / Ukay Perdana / Melawati / Bukit Antarabangsa
.
📲 WhatsApp 0192662153

#obsesscosmetics #obsesslipmatte #obsesscosmetic #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticsmalaysia #squadsyiera #sayajuallipsticks

💋OBSESS 💋SUIKONE 💋PIPIPINK (@gurl.prettystuff)

Guna DD Cushion je dapat hasil cantik meletop pom pom mcmni 😍😍.
.
Lipmatte Code Nutella (sold out)!
.
Uollss bole dapatkan code lain cepat2 sebelum sold jugak !!
.
RM40 EXC POSTAGE
POSTAGE : RM8 WM / RM12 SS
CASH ON DELIVERY AVAILABLE AREA 👇🏻
.
🚗 Wangsa Maju / Setapak / Setiawangsa / Keramat / Ukay Perdana / Melawati / Bukit Antarabangsa
.
📲 WhatsApp 0192662153

#obsesscosmetics #obsesslipmatte #obsesscosmetic #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticsselangor #obsesscosmeticsmalaysia #squadsyiera #sayajuallipsticks

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

FULL COVERAGE FOUNDATION, BEST SELLING ‼️ ♥️
.
【 TAMPIL LEBIH YAKIN 🤗
💌 Membantu para wanita tampil lebih yakin kerana foundation ini mampu memberi impact flawless.
.
【 MESRA WUDHUK 🤗
💌 Memudahkan urusan wanita menunaikan solat kerana proses membersihkan foundation ini mudah dan singkat
.
【 MENJIMATKAN DUIT 🤗
💌 Membantu para wanita berjimat kerana harga foundation ini mampu milik malah tahan berbulan-bulan.
.
【 MENCANTIK & MERAWAT 🤗
💌 Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang bukan sahaja mencantikkan kulit, malahan merawat kulit wanita yang mempunyai cela.
.
【 TAMPIL NATURAL 🤗
💌 Membantu para wanita tampil cantik natural kerana foundation ini bertekstur ringan tetapi mampu menutup cela dengan sempurna.
.
【 TIDAK BERCAPUK 🤗
💌 Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang tidak bercapuk walau dipakai dari pagi hingga malam malahan semakin berpeluh semakin glowing!
.
BELI ✅ SCAN ✅ MENANG ✅
.
💌 Uolls tahu tak kat setiap produk MERVE ada sticker hologram? 💌 Uolls tahu tak bila uolls GORES dan SCAN sticker hologram tu guna handphone, uolls dapat nombor kod cabutan bertuah?? Tinggal isi details je!
💌 Uolls tahu tak daripada situ uolls boleh dapat hadiah-hadiah best daripada MERVE??? 😍
💌 Uolls tahu tak PEMENANG BERTUAH akan dipilih melalui teknik Cabutan Bertuah secara live di page MERVE oleh Founder Joy Revfa & President Radz Mohd?? 🤗
.
Setiap bulan ada saja hadiah best-best! RUGI BESAR ni kalau lepaskan peluang! Sambil-sambil beli produk, sambil-sambil dapat hadiah best. Siapa nak kasi??
.
#MERVEAllAboutProduct
#FullCoverageFoundation
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️
.
.
.
MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

MERVE Full Coverage Foundation adalah Foundation No.1 Malaysia yang telah berjaya mengumpul ramai peminat iaitu MERVE Full Coverage Foundation dan Contour Highlighter!!
.
Dengan berasaskan Super Fruits, foundation ini berjaya menjadi viral & kegilaan pengguna wanita apabila ia mampu mencantikkan kulit dalam beberapa saat memakainya!
.
Untuk pengetahuan semua, foundation ini diperkaya dengan Super Fruits & Modern Formula yang penuh dengan khasiat untuk kulit kita setiap hari.
.
Berbekalkan kandungan extract Mangosteen, Grapefruit, Goji Berry, Peach, Acai Berry, Pomegranate, L-Glutathione, Stem Cell, Green Tea, Vitamin C, Vitamin E & Aloe Vera, ia mampu bertindak memulihkan, melembutkan, mencerahkan & mencantikkan kulit anda hari demi hari.
.
Alhamdulillah, minggu pertama berada di pasaran, hampir 5,000 unit telah licin terjual dengan jayanya.
.
MERVE Full Coverage Foundation ini tampil dengan 5 warna istimewa yang boleh diaplikasikan sebagai Primer (Krim Perlindung), Foundation (Alas Bedak), Concealer (Penyamar Noda) & Shading (Pembayang) yang mampu memberi khasiat pada kulit & menukar sel kulit anda agar lebih sihat bermaya.
.
Insyallah, contour cream & highlighter cream akan di 'upgrade' agar lebih mudah & menyerlah apabila dipakai. STAY TUNED. 😍
.
Hubungi kakak for free consultation.
Merve id: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

www.merve.com.my
.
#MERVEMonthlyPromo : Bulan Flawless (Oktober 2017) 👸
.
Tamatnya Bulan Hijrah, kini kami susuli dengan Bulan Flawless! 😍
.
【 Kenapa Bulan Flawless❓
.
Kerana misi MERVE bulan ini adalah untuk menjadikan uolls wanita flawless! 😍😍😍
.
Jadi, bagi menjadikan impian uolls sebuah kenyataan, MERVE Cosmetics dengan sukacitanya melancarkan PROMO harga KASIH SAYANG untuk produk kesayangan ramai, Full Coverage Foundation, yang telah berjaya menjadikan ramai wanita tampil flawless dan meyakinkan! 😍😍😍😘
.
Jadi diumumkan, harga terbaru Full Coverage Foundation ialah :
.
RM85 SAHAJA ‼️
RM85 SAHAJA ‼️
RM85 SAHAJA ‼️
.
WOW, benar-benar harga kasih sayang ni uolls 😍
.
So apa lagi, mulai saat ini dan detik ini, jom shopping Full Coverage Foundation sebanyak mana yang uolls suka dan raikanlah Bulan Flawless ini dengan harga kasih sayang daripada Founder, Joy Revfa & President, Radz Mohd, KHAS buat uolls semua sebagai tanda penghargaan kerana tidak pernah jemu menyokong MERVE! ♥️
.
PROMO ini berjalan mulai 01/10/2017 sehingga hujung bulan ini 31/10/2017 ok uolls.
.
【 KHASIAT FULL COVERAGE FOUNDATION 】
.
TAMPIL LEBIH YAKIN
💟 Membantu para wanita tampil lebih yakin kerana foundation ini mampu memberi impact flawless.
.
MESRA WUDUK
💟 Memudahkan urusan wanita menunaikan solat kerana proses membersihkan foundation ini mudah dan singkat.
.
MENJIMATKAN DUIT
💟 Membantu para wanita berjimat kerana harga foundation ini mampu milik malah tahan lebih 6 bulan.
.
MENCANTIK & MERAWAT
💟 Mencantikkan & merawat kulit wanita yang mempunyai cela.
.
TAMPIL NATURAL
💟 Membantu para wanita tampil cantik natural kerana foundation ini bertekstur ringan tetapi mampu menutup cela dengan sempurna.
.
TIDAK BERCAPUK
💟 Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang tidak bercapuk walau dipakai dari pagi hingga malam.
.
Wowww. Best atau sangattt best uolls?? JOM shopping sekaranggg! 😍😍😍👏👏👏👏
.
#MERVEBulanFlawless
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️
.
.
www.wasap.my/601132338345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

www.merve.com.my
.
#MERVEMonthlyPromo : Bulan Flawless (Oktober 2017) 👸
.
Tamatnya Bulan Hijrah, kini kami susuli dengan Bulan Flawless! 😍
.
【 Kenapa Bulan Flawless❓
.
Kerana misi MERVE bulan ini adalah untuk menjadikan uolls wanita flawless! 😍😍😍
.
Jadi, bagi menjadikan impian uolls sebuah kenyataan, MERVE Cosmetics dengan sukacitanya melancarkan PROMO harga KASIH SAYANG untuk produk kesayangan ramai, Full Coverage Foundation, yang telah berjaya menjadikan ramai wanita tampil flawless dan meyakinkan! 😍😍😍😘
.
Jadi diumumkan, harga terbaru Full Coverage Foundation ialah :
.
RM85 SAHAJA ‼️
RM85 SAHAJA ‼️
RM85 SAHAJA ‼️
.
WOW, benar-benar harga kasih sayang ni uolls 😍
.
So apa lagi, mulai saat ini dan detik ini, jom shopping Full Coverage Foundation sebanyak mana yang uolls suka dan raikanlah Bulan Flawless ini dengan harga kasih sayang daripada Founder, Joy Revfa & President, Radz Mohd, KHAS buat uolls semua sebagai tanda penghargaan kerana tidak pernah jemu menyokong MERVE! ♥️
.
PROMO ini berjalan mulai 01/10/2017 sehingga hujung bulan ini 31/10/2017 ok uolls.
.
【 KHASIAT FULL COVERAGE FOUNDATION 】
.
TAMPIL LEBIH YAKIN
💟 Membantu para wanita tampil lebih yakin kerana foundation ini mampu memberi impact flawless.
.
MESRA WUDUK
💟 Memudahkan urusan wanita menunaikan solat kerana proses membersihkan foundation ini mudah dan singkat.
.
MENJIMATKAN DUIT
💟 Membantu para wanita berjimat kerana harga foundation ini mampu milik malah tahan lebih 6 bulan.
.
MENCANTIK & MERAWAT
💟 Mencantikkan & merawat kulit wanita yang mempunyai cela.
.
TAMPIL NATURAL
💟 Membantu para wanita tampil cantik natural kerana foundation ini bertekstur ringan tetapi mampu menutup cela dengan sempurna.
.
TIDAK BERCAPUK
💟 Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang tidak bercapuk walau dipakai dari pagi hingga malam.
.
Wowww. Best atau sangattt best uolls?? JOM shopping sekaranggg! 😍😍😍👏👏👏👏
.
#MERVEBulanFlawless
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️
.
.
www.wasap.my/601132338345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

www.merve.com.my
.
#MERVEMonthlyPromo : Bulan Flawless (Oktober 2017) 👸
.
Tamatnya Bulan Hijrah, kini kami susuli dengan Bulan Flawless! 😍
.
【 Kenapa Bulan Flawless❓
.
Kerana misi MERVE bulan ini adalah untuk menjadikan uolls wanita flawless! 😍😍😍
.
Jadi, bagi menjadikan impian uolls sebuah kenyataan, MERVE Cosmetics dengan sukacitanya melancarkan PROMO harga KASIH SAYANG untuk produk kesayangan ramai, Full Coverage Foundation, yang telah berjaya menjadikan ramai wanita tampil flawless dan meyakinkan! 😍😍😍😘
.
Jadi diumumkan, harga terbaru Full Coverage Foundation ialah :
.
RM85 SAHAJA ‼️
RM85 SAHAJA ‼️
RM85 SAHAJA ‼️
.
WOW, benar-benar harga kasih sayang ni uolls 😍
.
So apa lagi, mulai saat ini dan detik ini, jom shopping Full Coverage Foundation sebanyak mana yang uolls suka dan raikanlah Bulan Flawless ini dengan harga kasih sayang daripada Founder, Joy Revfa & President, Radz Mohd, KHAS buat uolls semua sebagai tanda penghargaan kerana tidak pernah jemu menyokong MERVE! ♥️
.
PROMO ini berjalan mulai 01/10/2017 sehingga hujung bulan ini 31/10/2017 ok uolls.
.
【 KHASIAT FULL COVERAGE FOUNDATION 】
.
TAMPIL LEBIH YAKIN
💟 Membantu para wanita tampil lebih yakin kerana foundation ini mampu memberi impact flawless.
.
MESRA WUDUK
💟 Memudahkan urusan wanita menunaikan solat kerana proses membersihkan foundation ini mudah dan singkat.
.
MENJIMATKAN DUIT
💟 Membantu para wanita berjimat kerana harga foundation ini mampu milik malah tahan lebih 6 bulan.
.
MENCANTIK & MERAWAT
💟 Mencantikkan & merawat kulit wanita yang mempunyai cela.
.
TAMPIL NATURAL
💟 Membantu para wanita tampil cantik natural kerana foundation ini bertekstur ringan tetapi mampu menutup cela dengan sempurna.
.
TIDAK BERCAPUK
💟 Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang tidak bercapuk walau dipakai dari pagi hingga malam.
.
Wowww. Best atau sangattt best uolls?? JOM shopping sekaranggg! 😍😍😍👏👏👏👏
.
#MERVEBulanFlawless
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️
.
.
www.wasap.my/601132338345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

CINDEREVFA BLUE MAGIC LIPSTICK, MUST TRY ‼️ ♥️
.
【 MENCANTIK & MERAWAT 🤗
💌 Membantu para wanita untuk memperolehi bibir yang cantik secara semulajadi tanpa perlu bergantung kepada lipstic untuk bibir kelihatan merah dan mungil kerana lipstic ini membantu mereka memperolehi bibir yang sihat.
.
【 MENJIMATKAN DUIT 🤗
💌 Membantu para wanita untuk tampil cantik tanpa perlu berbelanja lebih kerana produk ini direka khas 2 dalam 1 dimana ia bukan sahaja boleh digunakan sebagai lipstick, juga sebagai blusher. Lebih lebih lagi ia boleh digunakan oleh lelaki dan wanita maka ia boleh dipakai bersama-sama.
.
【 TAHAN LAMA 🤗
💌 Membantu para wanita yang tercari-cari lipstic yang tahan lama di bibir walaupun setelah makan dan minum.
.
【 TAMPIL NATURAL 🤗
💌 Membantu para wanita yang lebih suka lipstic kelihatan natural kerana lipstick ini mengikut warna darah.
.
【 TAMPIL LEBIH YAKIN 🤗
💌 Membantu para wanita untuk lebih berkeyakinan dalam berhadapan dengan orang ramai tanpa rasa segan silu disebabkan bibir yang pucat dan tidak kelihatan segar.
.
【 UNIK 🤗
💌 Membantu para wanita untuk memperolehi lipstick yang tersangat unik berwarna biru namun setelah dicalit pada bibir atau pipi, terserlah warna merahnya bak delima!
.
#MERVEAllAboutProduct
#CinderevfaBlueMagicLipstick
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️

MS030 733DS
.
www.wasap.my/601132338345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve #fullcoveragefoundation

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

CINDEREVFA BLUE MAGIC LIPSTICK, MUST TRY ‼️ ♥️
.
【 MENCANTIK & MERAWAT 🤗
💌 Membantu para wanita untuk memperolehi bibir yang cantik secara semulajadi tanpa perlu bergantung kepada lipstic untuk bibir kelihatan merah dan mungil kerana lipstic ini membantu mereka memperolehi bibir yang sihat.
.
【 MENJIMATKAN DUIT 🤗
💌 Membantu para wanita untuk tampil cantik tanpa perlu berbelanja lebih kerana produk ini direka khas 2 dalam 1 dimana ia bukan sahaja boleh digunakan sebagai lipstick, juga sebagai blusher. Lebih lebih lagi ia boleh digunakan oleh lelaki dan wanita maka ia boleh dipakai bersama-sama.
.
【 TAHAN LAMA 🤗
💌 Membantu para wanita yang tercari-cari lipstic yang tahan lama di bibir walaupun setelah makan dan minum.
.
【 TAMPIL NATURAL 🤗
💌 Membantu para wanita yang lebih suka lipstic kelihatan natural kerana lipstick ini mengikut warna darah.
.
【 TAMPIL LEBIH YAKIN 🤗
💌 Membantu para wanita untuk lebih berkeyakinan dalam berhadapan dengan orang ramai tanpa rasa segan silu disebabkan bibir yang pucat dan tidak kelihatan segar.
.
【 UNIK 🤗
💌 Membantu para wanita untuk memperolehi lipstick yang tersangat unik berwarna biru namun setelah dicalit pada bibir atau pipi, terserlah warna merahnya bak delima!
.
#MERVEAllAboutProduct
#CinderevfaBlueMagicLipstick
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️

MS030 733DS
.
www.wasap.my/601132338345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve #fullcoveragefoundation
More...