FadzAmoura Rawang (@amoura_rawang)

🌸Wudhu Friendly🌸
.
πŸ’„Lipmatte Amoura ni mmg best, lembut di bibir, cepat kering, tak rasa pun pakai lipstick πŸ€—
πŸ’„Warna-warna yang HOT and IN TREND
πŸ’„ada COLLAGEN and SHEA BUTTER so membantu melembapkan bibir juga πŸ’•
πŸ’„plg pntg, warna kekal lama, takpayah selalu touch up! πŸ’„Wudhu Friendly- SENANG DICUCI bila nk amik wudhu. CEPAT, MUDAH dan TANPA WAS2!
πŸ’„ tidak menghitamkan bibir. Jgn risau ladies!
πŸ’„tiada bahan meragukan, KKM APRROVED βœ”οΈ
πŸ’„HALAL and Buatan Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ .
................
Ada 7 pilihan warna
πŸ’‹Naturally Nude
πŸ’‹Mulberry
πŸ’‹Coralista
πŸ’‹Pink Thing
πŸ’‹Dusty Rose
πŸ’‹Brown Fox
πŸ’‹Red Velvet
. . . . . . . . . . . . . . .
RM39/pcs exc postage 😘
Beli 5pcs, dapat FREE GIFT 🎁 AND FREE POSTAGE πŸ’‹
.
WhatsApp 014-6353132 πŸ’•
.
#trustedagentamoura #amouracosmetics #amouramattelipcream
#sayajuallipsticks
#wudhufriendly
#wudhufriendlylipsticks
#waterproofseries #makeup #makeupaddict
#amouraeyekit
#lipcream #lipsticks #mascara #eyeliner #instashopmalaysia #lipsticksmurah #makeupmurah #lipsticknyx #nyxlipstick #nyxlipcream #macmalaysia #sayajualamouralipsticks #sayajualamouracosmetics

FadzAmoura Rawang (@amoura_rawang)

🌸Amoura Waterproof Series🌸
.
πŸ’‹ Kini versi Waterproof tapi senang dicuci dengan wet wipes/ make up wipes!
πŸ’‹ Tahan lama dan sesuai dipakai harian
πŸ’‹ Diperkayakan dengan Vit C & Argan Oil , bibir tampak muda, sihat dan lembab
πŸ’‹ Formula baharu tanpa Paraben !
πŸ’‹ Diperkayakan dengan kolagen , bibir tampak munggil
πŸ’‹ Premium Quality - Feels like wearing Huda Beauty & Kat Von D lipsticks (99% same texture)
πŸ’‹ Ringan dan tampak kemas dibibir
πŸ’‹ Highly pigmented πŸ’‹ Smells like chocolate milkshake!
.
Ada 6 rona 'earthy' klasik evergreen menarik untuk dicuba di bibir ❀️
πŸ’‹ Fresh Brew
πŸ’‹ Rouge
πŸ’‹ Never So Nude
πŸ’‹ Charmed
πŸ’‹ Wild Rose
πŸ’‹ Trendsetter
.
.
#trustedagentamoura #amouracosmetics #amouramattelipcream
#sayajuallipsticks
#wudhufriendly
#wudhufriendlylipsticks
#waterproofseries #amouralipstick
#amouraeyekit
#lipcream #lipsticks #mascara #eyeliner #instashopmalaysia #lipsticksmurah #makeupmurah #nyxlipcream #nyxcosmetics #macmalaysia #mattelipcream #sayajualamouracosmetics
#sayapakaisayajualamoura

~Sensation Life~ (@tyynazz)

MATTE JELLY LIP BALM GLOSS MOISTURIZING CHAPSTICK LIPSTICK πŸ’„ πŸ’‹
PREORDER IS OPEN UNTIL NEXT WEEK.. *WHAT IS VALUE ABOUT THIS LIP BALM;
~MOISTURIZER UR LIPS FORM DRY TO PREFECT NATURAL LIPS... ~EASY TO USE..
~RM25.00 INCLUDES POSTAGE!! COME ON DM ME TO PURCHASE YOUR ORDER.. TQπŸ’‹πŸ˜πŸ˜˜πŸ’„ #sayajualonlinemurah #sayajualmakeup #sayajuallipsticks #sayajuallipsbalm #kkxxlipstickmurah #kkxxlipstick

Lens,Huda,Kylie,Eyeshadow (@matamata2u)

β˜€οΈJeffree Starβ˜€οΈ
.
Available Code
βœ”οΈ Unicorn Blood
βœ”οΈ Promightsm
βœ”οΈ Celebrity Skin
βœ”οΈ Gelebrity Skin Q
βœ”οΈ Kourt K
βœ”οΈ Dominatrix
βœ”οΈ Domsm
.
1pcs RM 15.00 | 2pcs RM 35.00
Postage :- RM 8 sm | RM 12 ss
.
Whatsapp ➑️ 0104074326
Whatsapp ➑️ 0104074326
Whatsapp ➑️ 0104074326

#jeffreestar #jeffreestarcosmetics #jeffreestarlipstick #jeffreestarlipstickmurah #lipstickmurah #lipstick #kosmetikmurah #kosmetik #makeupmurah #sayajual #sayajualmekap #sayajuallipstick #sayajuallipstickmurah #sayajuallipstickmatte #sayajuallipsticks #lipstickmatte #lipstickmattemurah #lipstickmattemalaysia #lipstickmatteme

lipstick huda,kylie,morphe (@makeupbosh)

β˜€οΈJeffree Starβ˜€οΈ
.
Available Code
βœ”οΈ Unicorn Blood
βœ”οΈ Promightsm
βœ”οΈ Celebrity Skin
βœ”οΈ Gelebrity Skin Q
βœ”οΈ Kourt K
βœ”οΈ Dominatrix
βœ”οΈ Domsm
.
1pcs RM 15.00 | 2pcs RM 35.00
Postage :- RM 8 sm | RM 12 ss
.
Whatsapp ➑️ 0104074326
Whatsapp ➑️ 0104074326
Whatsapp ➑️ 0104074326

#jeffreestar #jeffreestarcosmetics #jeffreestarlipstick #jeffreestarlipstickmurah #lipstickmurah #lipstick #kosmetikmurah #kosmetik #makeupmurah #sayajual #sayajualmekap #sayajuallipstick #sayajuallipstickmurah #sayajuallipstickmatte #sayajuallipsticks #lipstickmatte #lipstickmattemurah #lipstickmattemalaysia #lipstickmatteme

FadzAmoura Rawang (@amoura_rawang)

[PEMINAT SETIA AMOURA]
.
.
.
Sahabat kita ni, dah beli 3 taw Amoura Matte Lipcream, sekarang ni nak tambah 1 lagi koleksi dia hehe .
Kalau Amoura ni tak best, takkan repeat order kan? So, korang jgn risau. Mmg best dan berkualiti Amoura ni. Sama macam pakai yang mahaiiii!
.
Apa lagi, jgn hesitate nak try! Whatsapp 014-6353132 ☺️☺️
.
Rm39/pcs excluding postage πŸ˜‹πŸ˜‹
.
Setiap belian Amoura, akan dapat Fre Gift 😍
.
#trustedagentamoura #amouracosmetics #amouramattelipcream
#sayajuallipsticks
#wudhufriendly
#wudhufriendlylipsticks
#waterproofseries #amouralipstick
#amouraeyekit
#lipcream #lipsticks #mascara #eyeliner #instashopmalaysia #lipsticksmurah #makeupmurah #nyxlipcream #nyxcosmetics #macmalaysia #mattelipcream #sayajualamouracosmetics
#sayapakaisayajualamoura

FadzAmoura Rawang (@amoura_rawang)

Another earthy shade, Charmed! One of our hot sellers too! .
Warna yang natural and dia tolong enhance warna bibir korang! Takdelah bibir nampak pucat je kannnn. 😍😘
.
RM39 exc postage, beli 5 akan dapat Free Postage and Free Gift 🎁
.
Apa lagi, cepat2 whatsapp 014-6353132 skrg! πŸ’‹ .
#trustedagentamoura #amouracosmetics #amouramattelipcream
#sayajuallipsticks
#wudhufriendly
#wudhufriendlylipsticks
#waterproofseries #amouralipstick
#amouraeyekit
#lipcream #lipsticks #mascara #eyeliner #instashopmalaysia #lipsticksmurah #makeupmurah #nyxlipcream #nyxcosmetics #macmalaysia #mattelipcream #sayajualamouracosmetics
#sayapakaisayajualamoura

Fatin Nur Adira (@fna_catalogue)

Perempuan memang tak lari dengan barang make up kan huhu lagi2 lipstik! Untuk sebarang pertanyaan boleh pm sis okay!
.
.
PRICE & ORDER
0174825692
0174825692
0174825692
.
.
#Anastasia #Lipstick #BibirCantik #MatteLipstick #Matte #VarietyColor #SayaJualLipsticks #ProdukKecantikkan #LipstikAnastasia #Murah #MampuBeli #Igers #Hijabista #UiTM #Politeknik #Unisel #Malaysia #Brunei #Singapore

Fatin Nur Adira (@fna_catalogue)

Sebelum tidur tu kita warna warni kan fikiran untuk pilih mana 1 warna yang berkenan dihati hihi Anastasia lipsticks! Stock baru sampai! Mcm2 color ada, harga murah2 sis boleh bagi yg penting dm or pm okay muah!
.
.
PRICE & ORDER
0174825692
0174825692
0174825692
.
.
#Anastasia #Lipstick #BibirCantik #MatteLipstick #Matte #VarietyColor #SayaJualLipsticks #ProdukKecantikkan #LipstikAnastasia #Murah #MampuBeli #Igers #Hijabista #UiTM #Politeknik #Unisel #Malaysia #Brunei #Singapore

FadzAmoura Rawang (@amoura_rawang)

🌸Amoura Waterproof Series🌸
.
πŸ’‹ Kini versi Waterproof tapi senang dicuci dengan wet wipes/ make up wipes!
πŸ’‹ Tahan lama dan sesuai dipakai harian
πŸ’‹ Diperkayakan dengan Vit C & Argan Oil , bibir tampak muda, sihat dan lembab
πŸ’‹ Formula baharu tanpa Paraben !
πŸ’‹ Diperkayakan dengan kolagen , bibir tampak munggil
πŸ’‹ Premium Quality - Feels like wearing Huda Beauty & Kat Von D lipsticks (99% same texture)
πŸ’‹ Ringan dan tampak kemas dibibir
πŸ’‹ Highly pigmented πŸ’‹ Smells like chocolate milkshake!
.
Ada 6 rona 'earthy' klasik evergreen menarik untuk dicuba di bibir ❀️
πŸ’‹ Fresh Brew
πŸ’‹ Rouge
πŸ’‹ Never So Nude
πŸ’‹ Charmed
πŸ’‹ Wild Rose
πŸ’‹ Trendsetter
.
#trustedagentamoura #amouracosmetics #amouramattelipcream
#sayajuallipsticks
#wudhufriendly
#wudhufriendlylipsticks
#waterproofseries #amouralipstick
#amouraeyekit
#lipcream #lipsticks #mascara #eyeliner #instashopmalaysia #lipsticksmurah #makeupmurah #nyxlipcream #nyxcosmetics #macmalaysia #mattelipcream #sayajualamouracosmetics
#sayapakaisayajualamoura

FadzAmoura Rawang (@amoura_rawang)

🌸Amoura Waterproof Series🌸
.
πŸ’‹ Kini versi Waterproof tapi senang dicuci dengan wet wipes/ make up wipes!
πŸ’‹ Tahan lama dan sesuai dipakai harian
πŸ’‹ Diperkayakan dengan Vit C & Argan Oil , bibir tampak muda, sihat dan lembab
πŸ’‹ Formula baharu tanpa Paraben !
πŸ’‹ Diperkayakan dengan kolagen , bibir tampak munggil
πŸ’‹ Premium Quality - Feels like wearing Huda Beauty & Kat Von D lipsticks (99% same texture)
πŸ’‹ Ringan dan tampak kemas dibibir
πŸ’‹ Highly pigmented πŸ’‹ Smells like chocolate milkshake!
.
Ada 6 rona 'earthy' klasik evergreen menarik untuk dicuba di bibir ❀️
πŸ’‹ Fresh Brew
πŸ’‹ Rouge
πŸ’‹ Never So Nude
πŸ’‹ Charmed
πŸ’‹ Wild Rose
πŸ’‹ Trendsetter
.
#trustedagentamoura #amouracosmetics #amouramattelipcream
#sayajuallipsticks
#wudhufriendly
#wudhufriendlylipsticks
#waterproofseries #amouralipstick
#amouraeyekit
#lipcream #lipsticks #mascara #eyeliner #instashopmalaysia #lipsticksmurah #makeupmurah #nyxlipcream #nyxcosmetics #macmalaysia #mattelipcream #sayajualamouracosmetics
#sayapakaisayajualamoura

FadzAmoura Rawang (@amoura_rawang)

🌸Amoura Waterproof Series🌸
.
πŸ’‹ Kini versi Waterproof tapi senang dicuci dengan wet wipes/ make up wipes!
πŸ’‹ Tahan lama dan sesuai dipakai harian
πŸ’‹ Diperkayakan dengan Vit C & Argan Oil , bibir tampak muda, sihat dan lembab
πŸ’‹ Formula baharu tanpa Paraben !
πŸ’‹ Diperkayakan dengan kolagen , bibir tampak munggil
πŸ’‹ Premium Quality - Feels like wearing Huda Beauty & Kat Von D lipsticks (99% same texture)
πŸ’‹ Ringan dan tampak kemas dibibir
πŸ’‹ Highly pigmented πŸ’‹ Smells like chocolate milkshake!
.
Ada 6 rona 'earthy' klasik evergreen menarik untuk dicuba di bibir ❀️
πŸ’‹ Fresh Brew
πŸ’‹ Rouge
πŸ’‹ Never So Nude
πŸ’‹ Charmed
πŸ’‹ Wild Rose
πŸ’‹ Trendsetter
.
#trustedagentamoura #amouracosmetics #amouramattelipcream
#sayajuallipsticks
#wudhufriendly
#wudhufriendlylipsticks
#waterproofseries #amouralipstick
#amouraeyekit
#lipcream #lipsticks #mascara #eyeliner #instashopmalaysia #lipsticksmurah #makeupmurah #nyxlipcream #nyxcosmetics #macmalaysia #mattelipcream #sayajualamouracosmetics
#sayapakaisayajualamoura

FadzAmoura Rawang (@amoura_rawang)

🌸Amoura Waterproof Series🌸
.
πŸ’‹ Kini versi Waterproof tapi senang dicuci dengan wet wipes/ make up wipes!
πŸ’‹ Tahan lama dan sesuai dipakai harian
πŸ’‹ Diperkayakan dengan Vit C & Argan Oil , bibir tampak muda, sihat dan lembab
πŸ’‹ Formula baharu tanpa Paraben !
πŸ’‹ Diperkayakan dengan kolagen , bibir tampak munggil
πŸ’‹ Premium Quality - Feels like wearing Huda Beauty & Kat Von D lipsticks (99% same texture)
πŸ’‹ Ringan dan tampak kemas dibibir
πŸ’‹ Highly pigmented πŸ’‹ Smells like chocolate milkshake!
.
Ada 6 rona 'earthy' klasik evergreen menarik untuk dicuba di bibir ❀️
πŸ’‹ Fresh Brew
πŸ’‹ Rouge
πŸ’‹ Never So Nude
πŸ’‹ Charmed
πŸ’‹ Wild Rose
πŸ’‹ Trendsetter
.
#trustedagentamoura #amouracosmetics #amouramattelipcream
#sayajuallipsticks
#wudhufriendly
#wudhufriendlylipsticks
#waterproofseries #amouralipstick
#amouraeyekit
#lipcream #lipsticks #mascara #eyeliner #instashopmalaysia #lipsticksmurah #makeupmurah #nyxlipcream #nyxcosmetics #macmalaysia #mattelipcream #sayajualamouracosmetics
#sayapakaisayajualamoura

FadzAmoura Rawang (@amoura_rawang)

🌸Amoura Waterproof Series🌸
.
πŸ’‹ Kini versi Waterproof tapi senang dicuci dengan wet wipes/ make up wipes!
πŸ’‹ Tahan lama dan sesuai dipakai harian
πŸ’‹ Diperkayakan dengan Vit C & Argan Oil , bibir tampak muda, sihat dan lembab
πŸ’‹ Formula baharu tanpa Paraben !
πŸ’‹ Diperkayakan dengan kolagen , bibir tampak munggil
πŸ’‹ Premium Quality - Feels like wearing Huda Beauty & Kat Von D lipsticks (99% same texture)
πŸ’‹ Ringan dan tampak kemas dibibir
πŸ’‹ Highly pigmented πŸ’‹ Smells like chocolate milkshake!
.
Ada 6 rona 'earthy' klasik evergreen menarik untuk dicuba di bibir ❀️
πŸ’‹ Fresh Brew
πŸ’‹ Rouge
πŸ’‹ Never So Nude
πŸ’‹ Charmed
πŸ’‹ Wild Rose
πŸ’‹ Trendsetter
.
#trustedagentamoura #amouracosmetics #amouramattelipcream
#sayajuallipsticks
#wudhufriendly
#wudhufriendlylipsticks
#waterproofseries #amouralipstick
#amouraeyekit
#lipcream #lipsticks #mascara #eyeliner #instashopmalaysia #lipsticksmurah #makeupmurah #nyxlipcream #nyxcosmetics #macmalaysia #mattelipcream #sayajualamouracosmetics
#sayapakaisayajualamoura
More...