NYX Year End Sales Buy 3 RM46✨ (@bynyxforyou)

Year End Sales guys 📢📢 Buy 3 RM46 & buy 5 RM80 inc postage pulak tu 😱 Tag your friends!
NYX SOFT MATTE LIP CREAM 🎉🎈🎊 Buy 1 RM25 SM, RM29 SS
Buy 3 RM46 SM, RM50 SS
Buy 5 RM80 Free Postage SM, RM84 SS
Available colors:
Amsterdam
Stockholm
Tokyo
London
Antwerp
Istanbul
Addis ababa
San paulo
Monte carlo
Milan
Ibiza
Zurich
Cannes
Copenhagen
Morocco
Transylvania
Prague

Whatsapp 017-8253161 or DM 📲 *Stocks limited ✨
#sayajual #sayajuallipsticks #sayajualnyxsmlc #nyxsmlc #nyxsmlcmurah #nyxsoftmatte #nyxmatte #nyxmurah #nyxcosmeticsmurah #nyxlipsticksmurah #nyxlipsticks #nyxbutter #nyxbutterborong #anastasiamurah #anastasiaborong #anastasiamalaysia #anastasiabeverlyhills #anastasiabeverlyhillsmurah

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

#Cantik bukan lagi Fantasi dari MERVE .
.
Kepada yg masih tercari-cari dan mencari-cari makeup yg Halal, Natural and Pure Organic dan selamat diguna sama ada luaran mahupun dalaman. Anda bolehlah mencuba semua product keluaran MERVE. Selain ianya mesra wudhuk, Halal ianya juga dapat membantu merawat kulit anda. Sambil cantik, sambil merawat.😱❤️💖😊
.
Hubungi kakak for free consultation. Official DS Merve Aini - MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

FULL COVERAGE FOUNDATION

Apakah Kelebihan Merve Foundation?? 👉Sebotol tahan 8 bulan atau lebih.
👉 Solekan tahan lebih lama.
👉Mengecilkan pori-pori yg disebabkan jerawat
👉Menjadikan kulit anda kelihatan tidak berminyak
👉Kulit lebih lembut spt baldu, licin, cerah dan sempurna
👉Berbau harum
👉Melindungi kulit dari sinar UV dan mengandungi SPF 50
👉Krim perlindungan
👉Kelihatan semula jadi
👉Tekstur yg ringan
👉Tidak mengandungi bahan kimia sintetik, Wangian tiruan, atau mana-mana toksin
👉Halal
👉Bedak asas mera wudhu
👉100% organik & bebas silikon 👉pilihan yg sempurna utk pergunaan yg tahan lama
👉Mempunyai KKM
.
[MS030 733DS]

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

MERVE Full Coverage Foundation adalah Foundation No.1 Malaysia yang telah berjaya mengumpul ramai peminat iaitu MERVE Full Coverage Foundation dan Contour Highlighter!!
.
Dengan berasaskan Super Fruits, foundation ini berjaya menjadi viral & kegilaan pengguna wanita apabila ia mampu mencantikkan kulit dalam beberapa saat memakainya!
.
Untuk pengetahuan semua, foundation ini diperkaya dengan Super Fruits & Modern Formula yang penuh dengan khasiat untuk kulit kita setiap hari.
.
Berbekalkan kandungan extract Mangosteen, Grapefruit, Goji Berry, Peach, Acai Berry, Pomegranate, L-Glutathione, Stem Cell, Green Tea, Vitamin C, Vitamin E & Aloe Vera, ia mampu bertindak memulihkan, melembutkan, mencerahkan & mencantikkan kulit anda hari demi hari.
.
Alhamdulillah, minggu pertama berada di pasaran, hampir 5,000 unit telah licin terjual dengan jayanya.
.
MERVE Full Coverage Foundation ini tampil dengan 5 warna istimewa yang boleh diaplikasikan sebagai Primer (Krim Perlindung), Foundation (Alas Bedak), Concealer (Penyamar Noda) & Shading (Pembayang) yang mampu memberi khasiat pada kulit & menukar sel kulit anda agar lebih sihat bermaya.
.
Insyallah, contour cream & highlighter cream akan di 'upgrade' agar lebih mudah & menyerlah apabila dipakai. STAY TUNED. 😍
.
Hubungi kakak for free consultation. Official DS Merve Aini - MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

FULL COVERAGE FOUNDATION

Apakah Kelebihan Merve Foundation?? 👉Sebotol tahan 8 bulan atau lebih.
👉 Solekan tahan lebih lama.
👉Mengecilkan pori-pori yg disebabkan jerawat
👉Menjadikan kulit anda kelihatan tidak berminyak
👉Kulit lebih lembut spt baldu, licin, cerah dan sempurna
👉Berbau harum
👉Melindungi kulit dari sinar UV dan mengandungi SPF 50
👉Krim perlindungan
👉Kelihatan semula jadi
👉Tekstur yg ringan
👉Tidak mengandungi bahan kimia sintetik, Wangian tiruan, atau mana-mana toksin
👉Halal
👉Bedak asas mera wudhu
👉100% organik & bebas silikon 👉pilihan yg sempurna utk pergunaan yg tahan lama
👉Mempunyai KKM
.
[MS030 733DS]

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

NYX Year End Sales Buy 3 RM46✨ (@bynyxforyou)

Year End Sales guys 📢📢 Buy 3 RM46 & buy 5 RM80 inc postage pulak tu 😱 Tag your friends!
NYX SOFT MATTE LIP CREAM 🎉🎈🎊 Buy 1 RM25 SM, RM29 SS
Buy 3 RM46 SM, RM50 SS
Buy 5 RM80 Free Postage SM, RM84 SS
Available colors:
Amsterdam
Stockholm
Tokyo
London
Antwerp
Istanbul
Addis ababa
San paulo
Monte carlo
Milan
Ibiza
Zurich
Cannes
Copenhagen
Morocco
Transylvania
Prague

Whatsapp 017-8253161 or DM 📲 *Stocks limited ✨
#sayajual #sayajuallipsticks #sayajualnyxsmlc #nyxsmlc #nyxsmlcmurah #nyxsoftmatte #nyxmatte #nyxmurah #nyxcosmeticsmurah #nyxlipsticksmurah #nyxlipsticks #nyxbutter #nyxbutterborong #anastasiamurah #anastasiaborong #anastasiamalaysia #anastasiabeverlyhills #anastasiabeverlyhillsmurah

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Produk MERVE ni bukan saja digilai oleh mak mak budak, anak anak dara kepada mak mak budak punnnnn tergila2kan jugak produk Fairytale Princess MERVE ni..! 😂 Tak pasal2 dari beli satu dah kena beli tiga empat set utk anak2 dara dorg.. hehehhe.. takpe laaa.. Ajar anak2 pandai jaga kecantikan dari muda kan.. Berminat?
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

Your Trusted Merve DS
Aini
MS030 733DS

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan
More...