bythreesisters.co (@bythreesisters.co)

Bismillahirahmanirrahim. Here it is, La Vie En Rose from us 🌹 .
. A love + mist from homemade product 😘
.

La Vie En Rose adalah sejenis mist yang mampu merawat muka kakak-kakak sekalian dengan hanya satu semburan. Wajah anda akan menjadi lebih anjal, gebu, dan bebas daripada sebarang parut dan jerawat. InshaAllah. .
Stay tuned with us for more details dear ladies.

Love,
Kakak bertiga πŸ‘­πŸ’ƒ
.
.
.
.
#sayajual #sayajualmist #lavienrose #facial #visitmyig #facespray #homemadespray #organic #bazarpaknil

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Kalau dah jatuh cinta dengan Royal Beauty Water, gi travel pon tak boleh tinggal tau!
Jom dapatkan set Royal Beauty Water yang sesuai untuk semua jenis kulit! Bunuh kuman, buang kulit mati, buang jerawat, kulit glowing, atasi masalah kulit berminyak. Eh macam2 lah! ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 🍬LIMITED EDITION PINK ROSE & PEPPERMINT 100ml = RM 40.00 each ✈️ Postage add RM 7.00 semenanjung, RM 10.00 ss 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywater
#alhamdulillah
#naturalskinsolution
#naturalproduct

RozyWaty (@roszy_1376_)

Royal Beauty Water, selain menyegarkan, RBW ni juga mampu membunuh bakteria punca jerawat, melembapkan kulit, mengurangkan migrain, mengurangkan redness kat kulit & macam2 lagi! Sgt disyorkan untuk yg ada eczema & scalp psoriasis!

Dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️SET 200ml x 3= RM60.00
❄️TRAVEL SET 100ml x 3 = RM45.00 **Price exclude postage** 🌬️whatsapp: 019-3526632
πŸ’¦whatsapp: 019-3526632
πŸ’«whatsapp: 019-3526632

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #nakcantik #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
#feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Seronoknya bila guna produk yg boleh rawat masalah kulit kita, tapi at the same time produk tu selamat, 100% natural, chemical free & selamat even untuk baby!
Ada eczema, kulit kering, kulit kusam, nak kulit glowing, nak luka cepat sembuh? Serius banyak sangat kegunaan Royal Beauty Water ni!
Interested? Jom order!
ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Untuk anak2 yg kulit sensitif, allergy, eczema, gatal2 juga boleh dibantu dengan ROYAL BEAUTY WATER SET especially yang label merah tu ( antiseptic ).. insyaAllah boleh solve dengan izin ALLAH😊 tak percaya boleh cuba sendiriπŸ’¦
'
'
.
Jom dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Seronoknya bila guna produk yg boleh rawat masalah kulit kita, tapi at the same time produk tu selamat, 100% natural, chemical free & selamat even untuk baby!
Ada eczema, kulit kering, kulit kusam, nak kulit glowing, nak luka cepat sembuh? Serius banyak sangat kegunaan Royal Beauty Water ni!
Interested? Jom order!
ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Jom rasa sendiri kelebihan Royal Beauty Water yg menjadi kegilaan ramai ni. Tak cuba tak tahu, dah cuba tak mahu tukar produk lain dah 😘

Dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

STRONG ALKALINE pH 11 (label purple)
>> OILY SKIN & OPEN PORES
β™₯️ Mampu membersih minyak & kotoran β™₯️ Mampu mencegah & mengawal minyak yg berlebihan pada kulit
β™₯️ Mengecilkan liang pori kulit
β™₯️ Menanggalkan daki kulit (gosok)
β™₯️ MAKE UP REMOVER & super toner
β™₯️ Mengandungi elektron, oxygen yang tinggi sbg anti penuaan (awet muda) ANTI AGING .

ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

STRONG ACID pH 2.5 (label merah)
ANTISEPTIC
β™₯️ Merawat & mengeringkan jerawat/acne
β™₯️ Membunuh jangkitan kuman
β™₯️ Membantu masalah gatal kulit / eczema
β™₯️ Pembersih tangan (sanitizer)
β™₯️ Membersihkan luka dan goresan
β™₯️ Membantu melegakan luka terbakar (melecur)
β™₯️ Sakit gigi
β™₯️ Sakit tekak dan ulser mulut (kumur spt listerin)
β™₯️ Membunuh psoriasis pada kulit
β™₯️ Membantu merawat luka diabetes
β™₯️ Di gunakan juga sbg 'feminine wash' utk wanita - sgt terbaik kerana ianya 100% natural & tiada kimia namun mampu membunuh kuman 99% dlm beberapa saat. πŸ’¦

DIRECTIONS : Hold spray bottle about 15-20cm from face, spray sparingly over entire face.Use it anytime & anywhere! .
ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

BEAUTY WATER ( pH 6.0 - label biru)
β™₯️ Menegang dan menghaluskan kulit
β™₯️ Melembab & 'glowing'kan kulit
β™₯️ Mencerahkan kulit yg kusam
β™₯️ Boleh dijadikan toner untuk kulit & rambut
β™₯️ Mengurangkan 'white head'
β™₯️ Melindungi kulit dgn menjaga pH normalnya
β™₯️ Mencegah rosaknya 'acid mantle' sbg pelindung kulit
β™₯️ Menjaga agar fungsi tetap optimal
β™₯️ Melembutkan dan menyembuhkan akar rambut β™₯️ Mengurangkan "redness" atau β™₯️ Natural, tiada bahan kimia
β™₯️ Sembur 3 kali sehari (atau lebih), boleh digunakan bila2 masa

#
DIRECTIONS : Hold spray bottle about 15-20cm from face, spray sparingly over entire face.Use it anytime & anywhere!
ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Untuk yg kulit sensitif, allergy, eczema, gatal2 juga boleh dibantu dengan ROYAL BEAUTY WATER SET especially yang label merah tu ( antiseptic ).. insyaAllah boleh solve dengan izin ALLAH😊 tak percaya boleh cuba sendiriπŸ’¦
'
'
.
Jom dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Jerawat? Eczema? Kulit Kering? Kulit Kusam? Melecur? Tona Kulit tak sekata? Kulit Berminya? Pori Kulit terbuka?
Apa kata korang cuba produk Royal Beauty Water ni! InsyaAllah, banyak lg masalah yg boleh diselesaikan dengan RBW ni tau!

ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Wah wah wah. Full set RBW dengan Pink Rose beauty water! Selling fast! Limited time only = beli full set RBW + Limited Edition Beauty Water (Pink Rose or Peppermint) dapat free postage semenanjung! Ss add RM 5.00 sahaja 😘

Meh akak nak terangkan Cara Penggunaan Royal Beauty Water :

1. Semburkan Beauty Water 3 - 4 kali sehari atau lebih. Jika wajah bermasalah/jerawat/jeragat, semburkan acidic water pada tempat bermasalah sahaja & biarkan 30 saat kemudian semburkan Beauty Water & biarkan kering sendiri.

2. Gunakan selepas membersihkan wajah / tengahari / sebelum tidur. (Boleh digunakan sebagai penyegar selepas make up). 3. Boleh juga disemburkan pada rambut untuk melebatkan merawat rambut anda. (sembur pada kepala jika resdung/kerak) di kepala & migrain.
#

ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Did you know that you can also make your flowers stay fresh longer by spraying Beauty Water? Yesss! You read it right! Bunga pon tahan segar lebih lama tau, apatah lagi kulit korang. Ni lagi salah satu bukti yang Royal Beauty Water ni bebas chemical, selain selamat walaupon untuk bayi.
Jom dapatkan kulit yang glowing & sihat serta bebas jerawat dengan Royal Beauty Water! ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Kalau dah jatuh cinta dengan Royal Beauty Water, gi travel pon tak boleh tinggal tau!
Jom dapatkan set Royal Beauty Water yang sesuai untuk semua jenis kulit! Bunuh kuman, buang kulit mati, buang jerawat, kulit glowing, atasi masalah kulit berminyak. Eh macam2 lah! ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 🍬LIMITED EDITION PINK ROSE & PEPPERMINT 100ml = RM 40.00 each ✈️ Postage add RM 7.00 semenanjung, RM 10.00 ss 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywater
#alhamdulillah
#naturalskinsolution
#naturalproduct

(@makeupsecretgarden)

Limited Edition Jason Wu for Caudalie Beauty Exilir 30ml
β˜…toning mist that sets makeup
New without box
RM 65 exclude postage

(@makeupsecretgarden)

Bath Body Works Fragrance Mist 250ml (Full Size)
Vanilla & Mandarin Scented
New
RM 45 exclude postage (Np: RM 75)

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Alhamdulillah, terima kasih yang support Royal Beauty Water ni. Bukan sahaja untuk kecantikan, malah untuk kesihatan tau! .
'

Mana yang tak tahu lagi, selain basic set, kami juga ada jual full set 200ml dan travel set 100ml tau! Ada juga mist limited edition- Pink Rose & Peppermint. Spray je bau rose, tenang sangat! Dan untuk peppermint pulak, memang tersangatlah berkesan untuk mengecutkan jerawat 😱 .
" .
Selain boleh digunakan sebagai make up spray, 2-2 limited edition ni baik untuk eczema juga tau. Jangan risau sebab spray ni 100% water based dan tiada bahan kimia. Selamat, even for babies!
.

ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00
❄️ LIMITED EDITION PINK ROSE / PEPPERMINT 100ml = RM 40.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Jom rasa sendiri kelebihan Royal Beauty Water yg menjadi kegilaan ramai ni. Tak cuba tak tahu, dah cuba tak mahu tukar produk lain dah 😘

Dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Jom rasa sendiri kelebihan Royal Beauty Water yg menjadi kegilaan ramai ni. Tak cuba tak tahu, dah cuba tak mahu tukar produk lain dah 😘

Dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree
More...