izzati.nur (@izzatinur86)

Lingkaran hitam dan eye bag hilang dengan penggunaan konsisten #beautymist selama dua minggu!
#beauteelovers kami mencari produk yg sesuai untuk menghilangkan masalah eye bag dan dark circle sejak beberapa tahun lalu dan dia dh temui jawapannya!

If you have the same problem, you gotta grab our #beautymist and feels the difference!

Nak kesan berganda? Grab one of our COMBO PACK today ( beauty mist + coffeenuttie scrub)
Untuk mata yang cantik gabungkan beauty mist dan coffeenuttie scrub dan apply pada bawah mata sebagai eye mask
You going to see an instant eye lifting effect!
special discount for combo pack!

wassap me at 0132679086

BEAUTYMIST RM 40.
COFFEESCRUB RM40

#sayajualmurah
#beauteelab
#coffeenuttiescrub
#scrubawayseries
#scrubmalaysia
#sayajualskincare
#naturalskincare
#naturalskincaremalaysia
#sayajualprodukkecantikan
#madeinmalaysia
#malaysianproducts
#sayajualcoffeescrub
#sayajualscrub
#coffeescrub #sayajualbeautyproducts
#sayajualkosmetik
#sayajual
#malaysia
#beauty
#lokalah
#coffeescrubmalaysia
#cellulite
#whitening
#matacantik #facialmist
#sayajualmist
#putih

izzati.nur (@izzatinur86)

Optimize and double boost your confidence!

#beautymist is a great product that is known to enhance other products by balancing the skin pH and helping with the absorption

Use it with #coffeenuttiescrub and you will get a great coffee mask for your skin!
- it helps to reduce apprarance of scars
- visible lightening effect of skin, scars and acne are less visible
- eye bag and dark circle noticeably reduced in just one application
- redness and inflammation are calmed that leave your skin silky smooth and glows!

Get our combo pack with special discount and enjoy this double greatness!
TWO is better than ONE!

beautymist 250ml - RM 40
cofeescrub 250g - RM 40

#sayajualmurah
#beauteelab
#beautymist
#beauteelabmalaysia
#sayajualskincare
#naturalskincare
#naturalskincaremalaysia
#sayajualprodukkecantikan
#madeinmalaysia
#malaysianproducts
#facialmist
#sayajualmist
#sayajualbeautyproducts
#sayajualkosmetik
#sayajual
#malaysia
#beauty
#beauteebiz
#lokalah
#sayajualscrub
#coffeescrub
#coffeenuttiescrub
#coffeescrubmalaysia
#onlinebizmalaysia
#viral
#bazarpaknil
#kedaionline

izzati.nur (@izzatinur86)

LAST DAY FOR MERDEKA PROMOTION GUYS. RM 50 FOR 2
CEPAT CEPAT GRAB SEBELUM TERLAMBAT

@Regrann from @beauteelab_official - Wow long weekend ke #beauteelovers sekalian!
Dah grab combo 2 for rm50 tak? Hrini last day tau!
Terima kasih utk sokongan yg tidak terhingga utk Beauteelab

Salam Kemerdekaan dari kami
Hayatilah erti merdeka yang sebenar!
Happy 60th Malaysiaku

Semoga Beauteelab bakal mengharumkan nama Malaysia satu hari nanti

#sayajualmurah
#beauteelab
#beautymist
#beauteelabmalaysia
#sayajualskincare
#naturalskincare
#naturalskincaremalaysia
#sayajualprodukkecantikan
#madeinmalaysia
#malaysianproducts
#facialmist
#sayajualmist
#sayajualbeautyproducts
#sayajualkosmetik
#sayajual
#malaysia
#beauty
#beauteebiz - #regrann

Beauteelab Malaysia (@beauteelab_official)

Wow long weekend ke #beauteelovers sekalian!
Dah grab combo 2 for rm50 tak? Hrini last day tau!
Terima kasih utk sokongan yg tidak terhingga utk Beauteelab

Salam Kemerdekaan dari kami
Hayatilah erti merdeka yang sebenar!
Happy 60th Malaysiaku

Semoga Beauteelab bakal mengharumkan nama Malaysia satu hari nanti

#sayajualmurah
#beauteelab
#beautymist
#beauteelabmalaysia
#sayajualskincare
#naturalskincare
#naturalskincaremalaysia
#sayajualprodukkecantikan
#madeinmalaysia
#malaysianproducts
#facialmist
#sayajualmist
#sayajualbeautyproducts
#sayajualkosmetik
#sayajual
#malaysia
#beauty
#beauteebiz

(@makeupsecretgarden)

Sulwhasoo Hydro- Aid Moisturizing Lifting Mist 30ml
New with box
RM 25 exclude postage (Np: RM 130 for 100ml)

sisko.my (@sisko.my)

Bismillahirahmanirrahim. Here it is, La Vie En Rose from us 🌹 .
. A love + mist from homemade product 😘
.

La Vie En Rose adalah sejenis mist yang mampu merawat muka kakak-kakak sekalian dengan hanya satu semburan. Wajah anda akan menjadi lebih anjal, gebu, dan bebas daripada sebarang parut dan jerawat. InshaAllah. .
Stay tuned with us for more details dear ladies.

Love,
Kakak bertiga πŸ‘­πŸ’ƒ
.
.
.
.
#sayajual #sayajualmist #lavienrose #facial #visitmyig #facespray #homemadespray #organic #bazarpaknil

RozyWaty (@roszy_1376_)

Royal Beauty Water, selain menyegarkan, RBW ni juga mampu membunuh bakteria punca jerawat, melembapkan kulit, mengurangkan migrain, mengurangkan redness kat kulit & macam2 lagi! Sgt disyorkan untuk yg ada eczema & scalp psoriasis!

Dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️SET 200ml x 3= RM60.00
❄️TRAVEL SET 100ml x 3 = RM45.00 **Price exclude postage** 🌬️whatsapp: 019-3526632
πŸ’¦whatsapp: 019-3526632
πŸ’«whatsapp: 019-3526632

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #nakcantik #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
#feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

(@makeupsecretgarden)

Bath Body Works Fragrance Mist 250ml (Full Size)
Vanilla & Mandarin Scented
New
RM 45 exclude postage (Np: RM 75)

saya wana πŸ‘© (@dekatsini14)

πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†
.
Ini, hasil tangkapan Y.E.S dari Mukara Secret untuk warga #melakabandarayabersejarah ...
.
.
Dah sampai semuanya....dan akan deliver on Monday ye awak awak sebab, cikna nak gerak ke luar #melaka dah kejap lagi...
.
.
Hanya item yang available (yang belum bertuan) dari ini semua, boleh cek #dekatsini14mukarasecretsale ya..
.
.
Tapi, kalau sanggup tunggu lagi...boleh je direct pos ke anda...
.
.
dannnn..kena sepantas kilat lah order...sebab hari ini, LAST DAY SALE!
.
.
meh whatsapp cikna cepat cepat
.
.
πŸ“²012.975.5087
.
.
Jom main teka teki....Berapa botol Collegen semasa dalam proses gambar ini di ambil? cuba komen sikit..cikna nak tengok..
.
.
Pemenang, yang berjaya teka dengan betul...akan memenangi hadiah misteri dari @dekatsini14 ☺️☺️
.
.
#mukarasecretmist #mukarasecret #sayajualnovau #sayajualmukaramist #sayajualbaybie #sayajualmist #sayajualmistspray #natural #naturalbeauty #naturallover #yearendsale #madeinmalaysia #sayajualproduknatural #sayajualprodukkecantikan #sayacantik #iambeautiful #infineonmelaka #utem #uitmbandaraya

Sabrina Yasin Makeup Artist (@sabrina_yasin)

Haiii semua..now kakak nak shared sikit pasal mist spray water rose nie..sebelum makeup dgn selepas makeup kakak guna spray nie,makeup tahan lama dan paling penting nampak glowing..banyak lagi yg special nya tentang water rose nie @9nabeautymist
Nak oder whatssap 012-6685250
Jom follow ig @9nabeautymist
#makeup#mistby9na#mistwater#sayajualmist#malaysia#brunei#singapore#brunei#sabah#sarawak#asia#bazarpaknil

saya wana πŸ‘© (@dekatsini14)

Seriuslah?
.
.
.
Mukara Secret Mist 3 Botol RM50 je kot!!!!!
.
.
tapi, only at #MAHA2016 .
.
tak sempat nak pegi???
.
.
tak pe tak pe....
.
.
Kami ade personal shopper yang sudi standby grab kan item best best kat sana!!
.
.
πŸ“²012 975 5087
.
.
#maha2016 #maha #mukarasecretmist #mukarasecret #naturalproducts #sayajual #sayajualmist #baazarpaknil #sayajualproduknatural #naturalproducts #natural #natural #melaka #muar #muo #melakau

AWBW&PdV (@30ringgitmists_hq)

Mcm mana nk kulit cantik sihat tak kusam tak berjerawat? Jgn stress. Buat aktiviti yg hilangnkan stress. Muka terus glowy2 ✨✨ Sambil ddk tepi pantai sambil spray BWπŸ’™ sambil kena tiup angin fuhhh sejuk je muka. Fresh. Pori kecik. Glowy!! #sayajualfacemist #sayajualmist #facemist #dropshipwanted #dropshipmalaysia #spraymuka

DYXY OFFICIAL AGENT PERAK (@agentperak_)

🌏 MINERAL GREEN TEA πŸƒ .
.
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas
~ Effect Glowing serta merta
~ Bau Green Tea yang wangi dan fresh
~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~ Boleh dijadikan makeup based
~ Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa .
. πŸƒ DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF .
πŸƒ DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian

HARGA : RM 45 SM / RM 50 SS
Whatsapp +60175785465 to order 😘

#bccream
#bccreamfoundation
#bccreambydyana
#bccreambydyanaagen
#agenbccream
#foundationmalaysia
#kosmetikmalaysia
#foundationmuka
#foundationbccream
#bccreammalaysia
#foundationglowing
#facemist #greenteamist #sayajualmist #dyxymist
More...