(@makeupsecretgarden)

Kate Somerville Nourish Hydrating Firming Mist 10ml
New without box
RM 20 exclude postage (Np: RM 235 for 120ml)

ROSE WATER Γ— MOISTURIZER GEL (@izbeauty.store)

| ROSE WATER MEMBANTU YANG MENGALAMI MASALAH KULIT |
.
.

Face Mist Organic sgt best, sebab apa?
.
.

1. Panas? SPRAY JE
2. Letih? SPRAY JE
3. Muka burn? SPRAY JE
4. Kulit Gatal? SPRAY JE
5. Muka Kering? SPRAY JE
6. Jerawat naik? SPRAY JE
7. Ruam? SPRAY JE
8. Rambut gugur? SPRAY JE .
.

Mudahkan?? πŸ˜‰ SPRAY2 SIAP. Hehee.. Tak perlu susah2, nak guna pun takda rasa was2, sebab Rose Water ni 100% Organic, no chemical! No Mercury! Selamat digunakan ☺️ .
.

Beautiful things take time, no rushing2, biar lambat tapi hasilnya positif πŸ˜‰ remember that 🌷 "Kulit sihat bermula daripada bahan yang sihat"
#rosewater
#izbeauty
#sayagunasayajual #rosewaterterengganu #rosewaterbyorganicsecret #facemist #kulitflawlessgebu #spraymist #organicsecret #sayajualmurah #sayajualmist #viral #productfromizbeauty #produkkecantikan #terlajakmurah #terengganu #unisza #umt

ROSE WATER Γ— MOISTURIZER GEL (@izbeauty.store)

| ROSE WATER IN THE HOUSE |
.
.

Face Mist Organic yang semua orang wajib ada, sebab apa?
.
.

1. Panas? SPRAY JE
2. Letih? SPRAY JE
3. Muka burn? SPRAY JE
4. Kulit Gatal? SPRAY JE
5. Muka Kering? SPRAY JE
6. Jerawat naik? SPRAY JE
7. Ruam? SPRAY JE
8. Rambut gugur? SPRAY JE .
.

Mudahkan?? πŸ˜‰ SPRAY2 SIAP. Hehee.. Tak perlu susah2, nak guna pun takda rasa was2, sebab Rose Water ni 100% Organic, no chemical! No Mercury! Selamat digunakan ☺️ .
.

Beautiful things take time, no rushing2, biar lambat tapi hasilnya positif πŸ˜‰ remember that 🌷 "Kulit sihat bermula daripada bahan yang sihat"
#rosewater
#izbeauty
#sayagunasayajual #rosewaterterengganu #rosewaterbyorganicsecret #facemist #kulitflawlessgebu #spraymist #organicsecret #sayajualmurah #sayajualmist #viral #productfromizbeauty #produkkecantikan #terlajakmurah #terengganu #unisza #umt

ROSE WATER Γ— MOISTURIZER GEL (@izbeauty.store)

[ ROSE WATER BY ORGANIC SECRET ]
.
. βœ”οΈπŸŒΉ MELAMBATKAN KESAN PENUAAN
βœ”οΈπŸŒΉ MELEMBAPKAN KULIT
βœ”οΈπŸŒΉ MENJADI ASAS MAKE UP
βœ”οΈπŸŒΉ MENYEGARKAN WAJAH
βœ”οΈπŸŒΉ MENGURANGKAN MINYAK
βœ”οΈπŸŒΉ MENGECILKAN PORI TERBUKA
βœ”οΈπŸŒΉ MEMBERI EFFECT GLOWING
βœ”οΈπŸŒΉ MENYEGARKAN WAJAH
βœ”οΈπŸŒΉ MERAWAT KEGATALAN (KEPALA / BADAN / KUDIS)
βœ”οΈπŸŒΉ MELEMBUTKAN KULIT WAJAH
βœ”οΈπŸŒΉ MELEMBUTKAN RAMBUT
βœ”οΈπŸŒΉ MENCERAHKAN WAJAH
βœ”οΈπŸŒΉ MEMUDARKAN PARUT
βœ”οΈπŸŒΉ MENGHALANG JERAWAT NAIK
βœ”οΈπŸŒΉ MENGHILANGKAN KESAN HITAM AKIBAT PANCARAN MATAHARI
#izbeauty
#rosewaterterengganu
#rosewaterbyorganicsecret #kulitflawlessgebu #terlajakmurah #terengganu #unisza #umt #sayajualmurah #sayajualmist #sayagunasayajual #viral #facemist #organicsecret

ROSE WATER Γ— MOISTURIZER GEL (@izbeauty.store)

Hai semua, esok ada POSTAGE ! JOM SAPE NAK SELIT ORDER boleh PM iz cecepat 😘 .
.

Masih ingatkah lagi pada ROSE WATER by ORGANIC SECRET😁 .
.
Siapa yg xdpt kan lagi Rose Water tu meh cepat order, rugi kalau tak beli, satu botol banyak manfaat nya taw πŸ˜‰ .
.

Nak kulit glowing?
Nak kulit lembap?
Nak kulit bebas miss J?
Nak kulit sihat? .

Semua tak ada masalah, sebab Rose Water kan hadaa, InshaAllah, kulit yg dulunya kusam, kini boleh sihat kembali πŸ˜‰πŸ‘Œ .

Jom cubaa!! 😘

#izbeauty #rosewater #rosewaterterengganu #organicsecret #kulitflawlessgebu #spraymist #facemist #terlajakmurah #viral #bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajualmist #sayajualrosewater #sayagunasayajual #barangbaik

ROSE WATER Γ— MOISTURIZER GEL (@izbeauty.store)

Hai selamat petang,
Masih ingatkah lagi pada Rose Water by ORGANIC SECRET😁 .
.
Siapa yg xdpt kan lagi Rose Water tu meh cepat order, rugi kalau tak beli, satu botol banyak manfaat nya taw πŸ˜‰ .
.

Nak kulit glowing?
Nak kulit lembap?
Nak kulit bebas miss J?
Nak kulit sihat? .

Semua tak ada masalah, sebab Rose Water kan hadaa, InshaAllah, kulit yg dulunya kusam, kini boleh sihat kembali πŸ˜‰πŸ‘Œ .

Jom cubaa!! 😘

#izbeauty #rosewater #rosewaterterengganu #organicsecret #kulitflawlessgebu #spraymist #facemist #terlajakmurah #viral #bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajualmist #sayajualrosewater #sayagunasayajual #barangbaik

ROSE WATER Γ— MOISTURIZER GEL (@izbeauty.store)

Hai selamat petang,
Masih ingatkah lagi pada Rose Water by ORGANIC SECRET😁 .
.
Siapa yg xdpt kan lagi Rose Water tu meh cepat order, rugi kalau tak beli, satu botol banyak manfaat nya taw πŸ˜‰ .
.

Nak kulit glowing?
Nak kulit lembap?
Nak kulit bebas miss J?
Nak kulit sihat? .

Semua tak ada masalah, sebab Rose Water kan hadaa, InshaAllah, kulit yg dulunya kusam, kini boleh sihat kembali πŸ˜‰πŸ‘Œ .

Jom cubaa!! 😘

#izbeauty #rosewater #rosewaterterengganu #organicsecret #kulitflawlessgebu #spraymist #facemist #terlajakmurah #viral #bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajualmist #sayajualrosewater #sayagunasayajual #barangbaik

(@beauty_makeuplab)

Tarte Ready, Set, Radiant Skin Mist 75ml
New
RM85 exclude postage (Np: RM115)

izzati.nur (@izzatinur86)

Lingkaran hitam dan eye bag hilang dengan penggunaan konsisten #beautymist selama dua minggu!
#beauteelovers kami mencari produk yg sesuai untuk menghilangkan masalah eye bag dan dark circle sejak beberapa tahun lalu dan dia dh temui jawapannya!

If you have the same problem, you gotta grab our #beautymist and feels the difference!

Nak kesan berganda? Grab one of our COMBO PACK today ( beauty mist + coffeenuttie scrub)
Untuk mata yang cantik gabungkan beauty mist dan coffeenuttie scrub dan apply pada bawah mata sebagai eye mask
You going to see an instant eye lifting effect!
special discount for combo pack!

wassap me at 0132679086

BEAUTYMIST RM 40.
COFFEESCRUB RM40

#sayajualmurah
#beauteelab
#coffeenuttiescrub
#scrubawayseries
#scrubmalaysia
#sayajualskincare
#naturalskincare
#naturalskincaremalaysia
#sayajualprodukkecantikan
#madeinmalaysia
#malaysianproducts
#sayajualcoffeescrub
#sayajualscrub
#coffeescrub #sayajualbeautyproducts
#sayajualkosmetik
#sayajual
#malaysia
#beauty
#lokalah
#coffeescrubmalaysia
#cellulite
#whitening
#matacantik #facialmist
#sayajualmist
#putih

izzati.nur (@izzatinur86)

Optimize and double boost your confidence!

#beautymist is a great product that is known to enhance other products by balancing the skin pH and helping with the absorption

Use it with #coffeenuttiescrub and you will get a great coffee mask for your skin!
- it helps to reduce apprarance of scars
- visible lightening effect of skin, scars and acne are less visible
- eye bag and dark circle noticeably reduced in just one application
- redness and inflammation are calmed that leave your skin silky smooth and glows!

Get our combo pack with special discount and enjoy this double greatness!
TWO is better than ONE!

beautymist 250ml - RM 40
cofeescrub 250g - RM 40

#sayajualmurah
#beauteelab
#beautymist
#beauteelabmalaysia
#sayajualskincare
#naturalskincare
#naturalskincaremalaysia
#sayajualprodukkecantikan
#madeinmalaysia
#malaysianproducts
#facialmist
#sayajualmist
#sayajualbeautyproducts
#sayajualkosmetik
#sayajual
#malaysia
#beauty
#beauteebiz
#lokalah
#sayajualscrub
#coffeescrub
#coffeenuttiescrub
#coffeescrubmalaysia
#onlinebizmalaysia
#viral
#bazarpaknil
#kedaionline

izzati.nur (@izzatinur86)

LAST DAY FOR MERDEKA PROMOTION GUYS. RM 50 FOR 2
CEPAT CEPAT GRAB SEBELUM TERLAMBAT

@Regrann from @beauteelab_official - Wow long weekend ke #beauteelovers sekalian!
Dah grab combo 2 for rm50 tak? Hrini last day tau!
Terima kasih utk sokongan yg tidak terhingga utk Beauteelab

Salam Kemerdekaan dari kami
Hayatilah erti merdeka yang sebenar!
Happy 60th Malaysiaku

Semoga Beauteelab bakal mengharumkan nama Malaysia satu hari nanti

#sayajualmurah
#beauteelab
#beautymist
#beauteelabmalaysia
#sayajualskincare
#naturalskincare
#naturalskincaremalaysia
#sayajualprodukkecantikan
#madeinmalaysia
#malaysianproducts
#facialmist
#sayajualmist
#sayajualbeautyproducts
#sayajualkosmetik
#sayajual
#malaysia
#beauty
#beauteebiz - #regrann

Beauteelab Malaysia (@beauteelab_official)

Wow long weekend ke #beauteelovers sekalian!
Dah grab combo 2 for rm50 tak? Hrini last day tau!
Terima kasih utk sokongan yg tidak terhingga utk Beauteelab

Salam Kemerdekaan dari kami
Hayatilah erti merdeka yang sebenar!
Happy 60th Malaysiaku

Semoga Beauteelab bakal mengharumkan nama Malaysia satu hari nanti

#sayajualmurah
#beauteelab
#beautymist
#beauteelabmalaysia
#sayajualskincare
#naturalskincare
#naturalskincaremalaysia
#sayajualprodukkecantikan
#madeinmalaysia
#malaysianproducts
#facialmist
#sayajualmist
#sayajualbeautyproducts
#sayajualkosmetik
#sayajual
#malaysia
#beauty
#beauteebiz

(@makeupsecretgarden)

Sulwhasoo Hydro- Aid Moisturizing Lifting Mist 30ml
New with box
RM 25 exclude postage (Np: RM 130 for 100ml)

sisko.my (@sisko.my)

Bismillahirahmanirrahim. Here it is, La Vie En Rose from us 🌹 .
. A love + mist from homemade product 😘
.

La Vie En Rose adalah sejenis mist yang mampu merawat muka kakak-kakak sekalian dengan hanya satu semburan. Wajah anda akan menjadi lebih anjal, gebu, dan bebas daripada sebarang parut dan jerawat. InshaAllah. .
Stay tuned with us for more details dear ladies.

Love,
Kakak bertiga πŸ‘­πŸ’ƒ
.
.
.
.
#sayajual #sayajualmist #lavienrose #facial #visitmyig #facespray #homemadespray #organic #bazarpaknil

RozyWaty (@roszy_1376_)

Royal Beauty Water, selain menyegarkan, RBW ni juga mampu membunuh bakteria punca jerawat, melembapkan kulit, mengurangkan migrain, mengurangkan redness kat kulit & macam2 lagi! Sgt disyorkan untuk yg ada eczema & scalp psoriasis!

Dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️SET 200ml x 3= RM60.00
❄️TRAVEL SET 100ml x 3 = RM45.00 **Price exclude postage** 🌬️whatsapp: 019-3526632
πŸ’¦whatsapp: 019-3526632
πŸ’«whatsapp: 019-3526632

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #nakcantik #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
#feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

(@makeupsecretgarden)

Bath Body Works Fragrance Mist 250ml (Full Size)
Vanilla & Mandarin Scented
New
RM 45 exclude postage (Np: RM 75)

saya wana πŸ‘© (@dekatsini14)

πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†
.
Ini, hasil tangkapan Y.E.S dari Mukara Secret untuk warga #melakabandarayabersejarah ...
.
.
Dah sampai semuanya....dan akan deliver on Monday ye awak awak sebab, cikna nak gerak ke luar #melaka dah kejap lagi...
.
.
Hanya item yang available (yang belum bertuan) dari ini semua, boleh cek #dekatsini14mukarasecretsale ya..
.
.
Tapi, kalau sanggup tunggu lagi...boleh je direct pos ke anda...
.
.
dannnn..kena sepantas kilat lah order...sebab hari ini, LAST DAY SALE!
.
.
meh whatsapp cikna cepat cepat
.
.
πŸ“²012.975.5087
.
.
Jom main teka teki....Berapa botol Collegen semasa dalam proses gambar ini di ambil? cuba komen sikit..cikna nak tengok..
.
.
Pemenang, yang berjaya teka dengan betul...akan memenangi hadiah misteri dari @dekatsini14 ☺️☺️
.
.
#mukarasecretmist #mukarasecret #sayajualnovau #sayajualmukaramist #sayajualbaybie #sayajualmist #sayajualmistspray #natural #naturalbeauty #naturallover #yearendsale #madeinmalaysia #sayajualproduknatural #sayajualprodukkecantikan #sayacantik #iambeautiful #infineonmelaka #utem #uitmbandaraya
More...