MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Untuk anak2 yg kulit sensitif, allergy, eczema, gatal2 juga boleh dibantu dengan ROYAL BEAUTY WATER SET especially yang label merah tu ( antiseptic ).. insyaAllah boleh solve dengan izin ALLAH😊 tak percaya boleh cuba sendiriπŸ’¦
'
'
.
Jom dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Ha sama lah macam akak, akak pon selalu bawak spray 2.5 ni tau. Maklumlah, rabun ni tak lekang spec dengan mata. Kalau selalu sangat pakai, tak bersihkan, gatal habis mata tau! Tapi kalau dalam kereta mcmtu, macam mana nak bersihkan kan?

Sembur je ph2.5 & lap dengan kain spec. Settle. Spec bersih n mata tak gatal2 lagi tau! Boleh juga kalau korang nak sembur kat sunglasses korang 😎

Nak tahu lebih lanjut? 🌈 Whatsapp +6012 746 3950 🌈 whatsapp +6012 746 3950
🌈 whatsapp +6012 746 3950

#sayajualmist #sayajualfacemist #antijerawat #bunuhkuman #bunuhkumannatural #sayajualRBW #sayajualbeautywater #sayajualmurah #sayajualmirahmalaysia #sayajualmistmurah #sayajualmistnatural #bunuhkuman #buangjerawat

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Alhamdulillah, dalam 4 hari dah mula nampak kesan memberansangkan! Jangan cakap akak tak belanja #testimoniRBW tau!

Untuk yang berminat dengan RBW ni , korang boleh whatsapp akak ya! 🌈 whatsapp +6012 746 3950
🌈 whatsapp +6012 746 3950
🌈 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeauty #royalbeautywater #sayajualmurah #sayajualmist #sayajualmistmuka

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

MANFAAT ROYAL BEAUTY WATER. Sangat serbaguna!! Beauty water mempunyai ph di antara pH 4.0 - pH 6.0. Beauty water mempunyai kegunaan yang meluas termasuklah kecantikan, kesihatan & pembersihan.

14 Kebaikan dan Manfaat Beauty Water Untuk Kecantikan termasuklah:

1. Boleh merawat masalah resdung, jerawat dan jeragat (guna acidic water)

2. Menghilangkan dan mengurangkan jerawat (guna acidic water). 3. Melembab dan menegangkan kulit anda.

4. Menjadikan anda awet muda dengan melambatkan proses penuaan.

5. Mengelakkan kulit kusam dan kering.

6. Membantu mencuci dan mengecilkan liang pori (liang roma). 7. Boleh digunakan sebagai toner untuk mekap.

8. Berkesan untuk mengurangkan atau menghilangkan rasa mengantuk.

9. Membantu memudarkan pigmentasi pada kulit muka terutamanya akibat cahaya matahari.

10. Mengurangkan kerengsangan pada kulit sensitif kerana beauty water bersifat sejuk.

11. Sel kulit mati lebih cepat diperbaharui dengan meningkatkan tahap metabolisma kulit anda.

12. Mengstabilkan pH untuk kulit yang lebih sihat dan cantik.

13. Membantu mengurangkan migrain.

14. Sangat sesuai untuk wanita, lelaki & semua peringkat umur termasuk bayi!

Jom borong sementara harga murah ni 😱😍😘 price : ❄️BASIC set 2 botol [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL set *3 botol (oily/open pores/pimple)Dan RM 60.00
Price exclude postage 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Alhamdulillah terima kasih tau korang sebab percayakan RBW 😘
Meh akak nak kongsi sedikit sebanyak kelebihan RBW ni

MANFAAT ROYAL BEAUTY WATER. Sangat serbaguna!! Beauty water mempunyai ph di antara pH 4.0 - pH 6.0. Beauty water mempunyai kegunaan yang meluas termasuklah kecantikan, kesihatan & pembersihan.

14 Kebaikan dan Manfaat Beauty Water Untuk Kecantikan termasuklah:

1. Boleh merawat masalah resdung, jerawat dan jeragat (guna acidic water)

2. Menghilangkan dan mengurangkan jerawat (guna acidic water). 3. Melembab dan menegangkan kulit anda.

4. Menjadikan anda awet muda dengan melambatkan proses penuaan.

5. Mengelakkan kulit kusam dan kering.

6. Membantu mencuci dan mengecilkan liang pori (liang roma). 7. Boleh digunakan sebagai toner untuk mekap.

8. Berkesan untuk mengurangkan atau menghilangkan rasa mengantuk.

9. Membantu memudarkan pigmentasi pada kulit muka terutamanya akibat cahaya matahari.

10. Mengurangkan kerengsangan pada kulit sensitif kerana beauty water bersifat sejuk.

11. Sel kulit mati lebih cepat diperbaharui dengan meningkatkan tahap metabolisma kulit anda.

12. Mengstabilkan pH untuk kulit yang lebih sihat dan cantik.

13. Membantu mengurangkan migrain.

14. Sangat sesuai untuk wanita, lelaki & semua peringkat umur termasuk bayi!

Jom borong sementara harga murah ni 😱😍😘 price : ❄️BASIC set 2 botol [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL set *3 botol (oily/open pores/pimple)Dan RM 60.00
Price exclude postage 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

MANFAAT ROYAL BEAUTY WATER. Sangat serbaguna!! Beauty water mempunyai ph di antara pH 4.0 - pH 6.0. Beauty water mempunyai kegunaan yang meluas termasuklah kecantikan, kesihatan & pembersihan.

14 Kebaikan dan Manfaat Beauty Water Untuk Kecantikan termasuklah:

1. Boleh merawat masalah resdung, jerawat dan jeragat (guna acidic water)

2. Menghilangkan dan mengurangkan jerawat (guna acidic water). 3. Melembab dan menegangkan kulit anda.

4. Menjadikan anda awet muda dengan melambatkan proses penuaan.

5. Mengelakkan kulit kusam dan kering.

6. Membantu mencuci dan mengecilkan liang pori (liang roma). 7. Boleh digunakan sebagai toner untuk mekap.

8. Berkesan untuk mengurangkan atau menghilangkan rasa mengantuk.

9. Membantu memudarkan pigmentasi pada kulit muka terutamanya akibat cahaya matahari.

10. Mengurangkan kerengsangan pada kulit sensitif kerana beauty water bersifat sejuk.

11. Sel kulit mati lebih cepat diperbaharui dengan meningkatkan tahap metabolisma kulit anda.

12. Mengstabilkan pH untuk kulit yang lebih sihat dan cantik.

13. Membantu mengurangkan migrain.

14. Sangat sesuai untuk wanita, lelaki & semua peringkat umur termasuk bayi!

Jom borong sementara harga murah ni 😱😍😘 price : ❄️BASIC set 2 botol [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL set *3 botol (oily/open pores/pimple)Dan RM 60.00
Price exclude postage 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Untuk anak2 yg kulit sensitif, allergy, eczema, gatal2 juga boleh dibantu dengan ROYAL BEAUTY WATER SET especially yang label merah tu ( antiseptic ).. insyaAllah boleh solve dengan izin ALLAH😊 tak percaya boleh cuba sendiriπŸ’¦
'
'
.
Jom dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Sembur je Royal Beauty Water, insyaAllah, semakin bernsur pulih.
Alhamdulillah, terima kasih yang support Royal Beauty Water ni. Bukan sahaja untuk kecantikan, malah untuk kesihatan tau! .
'

Mana yang tak tahu lagi, selain basic set, kami juga ada jual full set 200ml dan travel set 100ml tau! Ada juga mist limited edition- Pink Rose & Peppermint. Spray je bau rose, tenang sangat! Dan untuk peppermint pulak, memang tersangatlah berkesan untuk mengecutkan jerawat 😱 .
" .
Selain boleh digunakan sebagai make up spray, 2-2 limited edition ni baik untuk eczema juga tau. Jangan risau sebab spray ni 100% water based dan tiada bahan kimia. Selamat, even for babies!
.

Kalau nak free postage sm, boleh beli combo dengan Miracle'C πŸ˜‰
#
'

Royal Beauty Water
β€’ BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 β€’ FULL SET 200ml [oily/open pores/pimple] = RM 60.00
β€’ FULL SET 100mk RM 45.00
β€’ LIMITED EDITION PINK ROSE / PEPPERMINT 100ml = RM 40.00 each
Price exclude postage 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Memang terbukti terbaik untuk eczema!
Jom rasa sendiri kelebihan Royal Beauty Water yg menjadi kegilaan ramai ni. Tak cuba tak tahu, dah cuba tak mahu tukar produk lain dah 😘

Dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Alhamdulillah, Royal Beauty Water ni makin mendapat sambutan sebab semua dah rasa sendiri kebaikan mist serba boleh ni. Bukan shj dapat mengatasi masalah kulit berminyak, kulit kering & bermasalah, RBW juga mampu merawat luka & pelbagai masalah kulit termasuk kudis & scalp psoriasis!

Dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 150ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Good morning! Kalau mengantuk kat kelas or office tu bole sembur-sembur Royal Beauty Water ni tau! Selain menyegarkan kte, RBW ni juga mampu membunuh bakteria punca jerawat, melembapkan kulit, mengurangkan migrain, mengurangkan redness kat kulit & macam2 lagi! Recommended sgt untuk yg ada eczema & scalp psoriasis!
Dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Beli Full Set Royal Beauty Water + Limited Edition Beauty Water atau Miracle'C, and enjoy free postage semenanjung! Ss add RM 5.00 sahaja untuk postage πŸ˜‰
#

Korang kena try SPECIAL & EDITION ROYAL BEAUTY WATER in MINT πŸƒ ni! Serioussss mmg segar!! Yang mengantuk sure terbeliak balik mata tu!
Manfaat MINTπŸ‘‰πŸΌMint
Bahan aktif utama dalam Peppermint adalah Menthol, yang merupakan hidupan organik yang menghasilkan 'rasa sejuk & segar' ketika diterapkan pada mulut atau kulit. β€’ Peppermint juga mengandung vitamin A dan C serta beberapa mineral
β€’ merawat gatal gatal kulit, luka, jangkitan, gatal gatal, athlete’s foot, dan banyak lagi masalah kulit. β€’ menyegarkan nafas β€’ anti-stress, menenangkan
β€’ mengatasi masalah kulit kering dan gatal
β€’ekstrak daun mint pada kulit dapat membantu melembutkan kulit
β€’ mengatasi masalah jerawat
β€’ menghilangkan blackhead & whitehead.
β€’ Mengawal lebihan minyak pada kulit β€’ mengandungi vitamin A yang membantu menjaga kulit tetap lembut & glowing '

Royal Beauty Water
β€’ BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 β€’ FULL SET 200ml [oily/open pores/pimple] = RM 60.00
β€’ FULL SET 150ml RM 45.00
β€’ LIMITED EDITION PINK ROSE / PEPPERMINT 150ml = RM 40.00 each
#
β€’ COMBO LIMITED EDITION & FULL SET 200ml RBW = RM 100.00 free postage SM! ,
β€’ COMBO BASIC SET / FULL SET ROYAL BEAUTY WATER + MIRACLE'C =
1. Basic Set 200ml RBW + Miracle'C = RM 70.00 Free postage sm
2. Full set 150ml RBW + Miracle'C = RM 75.00 free postage sm
3. Full Set 200ml RBW + Miracle'C = RM 90.00 sahaja, free postage sm! '
'
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

STRONG ALKALINE pH 11 (label purple)
>> OILY SKIN & OPEN PORES
β™₯️ Mampu membersih minyak & kotoran β™₯️ Mampu mencegah & mengawal minyak yg berlebihan pada kulit
β™₯️ Mengecilkan liang pori kulit
β™₯️ Menanggalkan daki kulit (gosok)
β™₯️ MAKE UP REMOVER & super toner
β™₯️ Mengandungi elektron, oxygen yang tinggi sbg anti penuaan (awet muda) ANTI AGING .

Jom dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

BEAUTY WATER ( pH 6.0 - label biru)
β™₯️ Menegang dan menghaluskan kulit
β™₯️ Melembab & 'glowing'kan kulit
β™₯️ Mencerahkan kulit yg kusam
β™₯️ Boleh dijadikan toner untuk kulit & rambut
β™₯️ Mengurangkan 'white head'
β™₯️ Melindungi kulit dgn menjaga pH normalnya
β™₯️ Mencegah rosaknya 'acid mantle' sbg pelindung kulit
β™₯️ Menjaga agar fungsi tetap optimal
β™₯️ Melembutkan dan menyembuhkan akar rambut β™₯️ Mengurangkan "redness" atau β™₯️ Natural, tiada bahan kimia
β™₯️ Sembur 3 kali sehari (atau lebih), boleh digunakan bila2 masa

#
DIRECTIONS : Hold spray bottle about 15-20cm from face, spray sparingly over entire face.Use it anytime & anywhere!
Jom dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

STRONG ACID pH 2.5 (label merah)
ANTISEPTIC
β™₯️ Merawat & mengeringkan jerawat/acne
β™₯️ Membunuh jangkitan kuman
β™₯️ Membantu masalah gatal kulit / eczema
β™₯️ Pembersih tangan (sanitizer)
β™₯️ Membersihkan luka dan goresan
β™₯️ Membantu melegakan luka terbakar (melecur)
β™₯️ Sakit gigi
β™₯️ Sakit tekak dan ulser mulut (kumur spt listerin)
β™₯️ Membunuh psoriasis pada kulit
β™₯️ Membantu merawat luka diabetes
β™₯️ Di gunakan juga sbg 'feminine wash' utk wanita - sgt terbaik kerana ianya 100% natural & tiada kimia namun mampu membunuh kuman 99% dlm beberapa saat. πŸ’¦

DIRECTIONS : Hold spray bottle about 15-20cm from face, spray sparingly over entire face.Use it anytime & anywhere! .
Jom dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Alhamdulillah, Royal Beauty Water ni makin mendapat sambutan sebab semua dah rasa sendiri kebaikan mist serba boleh ni. Bukan shj dapat mengatasi masalah kulit berminyak, kulit kering & bermasalah, RBW juga mampu merawat luka & pelbagai masalah kulit termasuk kudis & scalp psoriasis!

Dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Untuk anak2 yg kulit sensitif, allergy, eczema, gatal2 juga boleh dibantu dengan ROYAL BEAUTY WATER SET especially yang label merah tu ( antiseptic ).. insyaAllah boleh solve dengan izin ALLAH😊 tak percaya boleh cuba sendiriπŸ’¦
'
'
.
Jom dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Alhamdulillah, terima kasih yang support Royal Beauty Water ni. Bukan sahaja untuk kecantikan, malah untuk kesihatan tau! .
'

Mana yang tak tahu lagi, selain basic set, kami juga ada jual full set 200ml dan travel set 100ml tau! Ada juga mist limited edition- Pink Rose & Peppermint. Spray je bau rose, tenang sangat! Dan untuk peppermint pulak, memang tersangatlah berkesan untuk mengecutkan jerawat 😱 .
" .
Selain boleh digunakan sebagai make up spray, 2-2 limited edition ni baik untuk eczema juga tau. Jangan risau sebab spray ni 100% water based dan tiada bahan kimia. Selamat, even for babies!
.

Kalau nak free postage sm, boleh beli combo dengan Miracle'C πŸ˜‰
#
'

Royal Beauty Water
β€’ BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 β€’ FULL SET 200ml [oily/open pores/pimple] = RM 60.00
β€’ FULL SET 100ml RM 45.00
β€’ LIMITED EDITION PINK ROSE / PEPPERMINT 100ml = RM 40.00 each
Price exclude postage 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Kalau dah jatuh cinta dengan Royal Beauty Water, gi travel pon tak boleh tinggal tau!
Jom dapatkan set Royal Beauty Water yang sesuai untuk semua jenis kulit! Bunuh kuman, buang kulit mati, buang jerawat, kulit glowing, atasi masalah kulit berminyak. Eh macam2 lah! ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywater
#alhamdulillah
#naturalskinsolution
#naturalproduct

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

"The only skincare that suits me since I have a very sensitive skin. So glad that I've finally discovered a zero chemical product that actually works! Cant live without this complete set! ❀️" Yeyy she loves the RBW so much...so do we!! Thank you so much sister😊😘 ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywater
#alhamdulillah
#naturalskinsolution
#naturalproduct
More...