Branded Bargain Japan (@branded_bargain_japan)

😍GOLDEN WEEK SPECIAL SALE😍
*Price valid until 7/5*

PRE ORDER

Fossil Men's Watch CH3090 SET

Price : RM 499 (incl postage air mail)
*Installment accepted-2x*

Deposit : RM 250
✔️Free gift
✔️Fossil tincan
✔️2 years international warranty
✔️Paper bag

Whatsapp : +818044579957 (don't forget to add + sign)

#fossilmalaysia #fossilmurah #sayajualfossil #sayajualmurah #barangori #barangbaik #hantarantunang #hantarankahwin #hadiahanniversary #hadiahbirthday #gubahanhantaran #baranghantaran #sethantaranmurah #jomfollow #jaminpuashati #walletmurah #jamtanganmurah #begtanganmurah #sapacepatdiadapat #bbjpreorder

gift paling hot jom polo me (@mymumgallery_pillowprint)

Design ni kami Ade buat sales discount rm5..tauuuu
Bermula dr 30/4/17
Until 10/5/17 kami bukak harga special..
WS us untuk tempahan
Rm32

#bantalmurah
#bantalbergambar

#bantalprint
#hantaran
#hadiahharijadi
#shawl
#bawal
#neelofa
#sayajualmurah

HANDBAG/PAKAIAN/KASUT (@mzfashion.co)

PRE ORDER
WFSJT 18979

Sweet Ladies Plain Color Designed Simple Casual Pointed Flat Shoes

PRICE: RM47SM / RM50 SS
POSTAGE: INCLUDE
Size: 35 , 36 , 37 , 38 , 39 , 40

Upper Material: Synthetic
Sole Material: Rubber

Lining Material: Synthetic

Kindly whatsapp:0169154573

#sayajual #sayajualmurah #sayajualkasut #sayajualbag #sayajualpakaian #fashion2017 #mzfashionco #koleksikasut2017

MisuraStyle_shop_UK 002377783T (@misurastyleuk)

GORGEOUS COLOUR !

CLARKS CORABETH ABBY Ballet pumps in Champagne. Clarks artisan Collection. Leather upper, resin rubber sole. >>Size UK3.5(EU36.5) to UK7.5(EU42) and half sizes available. Standard fit. >
>>RM230, deposit RM110. ETA July2017. >
>> Add RM10(Semenanjung) or RM30(Sabah&Sarawak) for Postage. Self collect at our pick-up point in KL(free). >
>> To order or more info send DM thru our @misurastyleuk Instagram page, private message(pm) thru our MISURA STYLE UK facebook page, e-mail misurastyleuk@gmail.com or whatsapp +60192778188. >
>> See our CLARKS WOMENS Album on MISURA STYLE UK facebook page for the full listing of gorgeous shoes on sale..;-) If its not there let us know and we'll source for the best price for u.
>>
>> >
#misurastyleuk #baranguk #barangukmurah #instaniaga #igshopmalaysia #malaysiaigshop #malaysiaonlineshop #malaysiaonlinestore #malaysiaonlineshopping #onlineshopmalaysia #sayajual #sayajualkasutclarks #sayajualmurah #kamijual #kamijualkasutclark #kamijualmurah #peminatclarks #peminatkasutclarks

MisuraStyle_shop_UK 002377783T (@misurastyleuk)

GORGEOUS COLOUR !

CLARKS CORABETH ABBY Ballet pumps in Champagne. Clarks artisan Collection. Leather upper, resin rubber sole. >>Size UK3.5(EU36.5) to UK7.5(EU42) and half sizes available. Standard fit. >
>>RM230, deposit RM110. ETA July2017. >
>> Add RM10(Semenanjung) or RM30(Sabah&Sarawak) for Postage. Self collect at our pick-up point in KL(free). >
>> To order or more info send DM thru our @misurastyleuk Instagram page, private message(pm) thru our MISURA STYLE UK facebook page, e-mail misurastyleuk@gmail.com or whatsapp +60192778188. >
>> See our CLARKS WOMENS Album on MISURA STYLE UK facebook page for the full listing of gorgeous shoes on sale..;-) If its not there let us know and we'll source for the best price for u.
>>
>> >
#misurastyleuk #baranguk #barangukmurah #instaniaga #igshopmalaysia #malaysiaigshop #malaysiaonlineshop #malaysiaonlinestore #malaysiaonlineshopping #onlineshopmalaysia #sayajual #sayajualkasutclarks #sayajualmurah #kamijual #kamijualkasutclark #kamijualmurah #peminatclarks #peminatkasutclarks

RAYA..BLOUSE.JUBAH (@boutique.bynurairaa)

TUN TEJA KEBAYA BATCH 2
HARGA : RM109
POSTAGE : RM7 SM/10 SS

KEBAYA TUN TEJA: -Patern kebaya moden,cutting yang loose selesa digayakan.
-Material baju dari sateen silk yang lembut dan beralun.
-Kain potongan duyung dari material songket tenun yang tidak gatal atau berbulu
-Gabungan warna-warna ekslusif yang sungguh cantik dipandang
-Breastfeeding friendly
-Wudhuk friendly
-Pilihan saiz:XS,S,M,L DAN XL

WA 📲 0126422205
WA 📲 0126422205

#kebayatunteja #dzawin #zero #bocey #kurungdoll #raya2017 #bajuraya #bajumuslimah #sayajualmurah #trusterseller

✨DYXY ✨BOOSTER WHITENING✨ (@tootfairies.co)

#misiFlawlessRaya2017
TERCARI CARI BEST FOUNDATION 2017??? JOM TRY NI KORANG CONFIRM TAK CARI LAIN DAH!!! NO MORE BEDAK / CONCEALER / POWDER🙅🏻
PAKAI BCC JERR ORIGINAL FROM KOREA🙆🏻
.
.
❗️INI BUKAN TIPU
❗️INI BUKAN TIPU
❗️INI BUKAN TIPU
.
.
SEMUA GAMBAR NO FILTER OK 💋 Sudah terbukti NAK FLAWLESS tak perlu nak tepek bedak tebal2 dah! Apply BCCREAM sekali sapuan dah boleh nampak GLOWING MOWING 😍 & paling penting tahan satu hari suntuk! Boleh la gi melaram sakan tak yah touchup2 dah 👍🏻😘 And yang best part tak rasa macam pakai bedak langsung ringaaaaannnn ya amatt aihh
.
.
Best pakai BC Cream ni sebab even dah pakai berjam jam pun still lagi kulit nampak flawless tau!
.
.
Tepek sekali je flawless habis kulit nampak 🙈 BC Cream ni boleh buat jadi Base Makeup juga

Korang kena try sendiri!! Kalau nak tengok testimoni pergi tengok dekat sini #bccreambydyana
.
.
So lepas ni xpayah malu nk selfie lagi😘😘😘 Selfie sampai pitam uollls dan yang penting makan rendang pun still muka mantain gebu gebas TAK BERMINYAK
.
.
🙋🏻Untuk order/pertanyaan:
WHATSAPP 0136456356
.
.
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxyteam
#sayajualmurah
#produkkecantikan
#kosmetikmurah

Produk Kecantikan Murah (@_miraibeautyshop)

❤️🍇K'DOLL BEAUTY SKINCARE 4 IN 1...🍇❤️
.
🌸🌸
🌞CERAH BERSERI SEAWAL 7 HARI🌞
.
🌸🌸
✔️Masalah kulit kusam??
✔️Kulit sensitif, berjerawat & berminyak??
✔️Kulit berbelang kerana sunburnt??
.
🌸🌸
💁Anda nak kulit licin, putih berseri, bebas cela?
.
🌸🌸
✔️✔️Dapatkan kulit cantik berseri.. tak perlu jeles tengok kulit orang lain lagi.
✔️✔️Cubalah K'DOLL BEAUTY SKIN sekarang!
.
🌸🌸
✔️Keberkesanannya memang terbukti. ✔️Formulasi dari bahan semulajadi dijamin selamat untuk kulit.
✔️Tiada bahan kimia merbahaya
100% bahan semulajadi
✔️Mendapat kelulusan KKM!

RM60
pos : rm8(sm),rm12(ss)

01150209500

#kosmetikmurah #bazaronline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #sayajualmurah #sayajualkosmetik #kosmetikmurahmalaysia #mehsandarpadaaku #kurussebelumraya

Pendrive & Casing TERMURAH❗️ (@lafgadget.co)

💕 Rubber Case + Gift 💕
Thank you dear cust 😘
.
Walaupun pre order, kalau bersabar akan dapat juga 😊
.
Casing comey-comey 😍 Cepat order kalau teringin juga. Jangan lupa stalk ig or click link in bio.
Nak order? Ws now❗️
.
#laffeedback #rubbercasemurah #rubbercase
#casingmurah #dearcust #igshopmalaysia
#igshop #murah #trusted
#trustedseller #feedback #feedbackcustomer #trusted #trustedseller #sayajual #sayajualmurah #otgpendrive #otg

✨DYXY ✨BOOSTER WHITENING✨ (@tootfairies.co)

#misiFlawlessRaya2017
TERCARI CARI BEST FOUNDATION 2017??? JOM TRY NI KORANG CONFIRM TAK CARI LAIN DAH!!! NO MORE BEDAK / CONCEALER / POWDER🙅🏻
PAKAI BCC JERR ORIGINAL FROM KOREA🙆🏻
.
.
❗️INI BUKAN TIPU
❗️INI BUKAN TIPU
❗️INI BUKAN TIPU
.
.
SEMUA GAMBAR NO FILTER OK 💋 Sudah terbukti NAK FLAWLESS tak perlu nak tepek bedak tebal2 dah! Apply BCCREAM sekali sapuan dah boleh nampak GLOWING MOWING 😍 & paling penting tahan satu hari suntuk! Boleh la gi melaram sakan tak yah touchup2 dah 👍🏻😘 And yang best part tak rasa macam pakai bedak langsung ringaaaaannnn ya amatt aihh
.
.
Best pakai BC Cream ni sebab even dah pakai berjam jam pun still lagi kulit nampak flawless tau!
.
.
Tepek sekali je flawless habis kulit nampak 🙈 BC Cream ni boleh buat jadi Base Makeup juga

Korang kena try sendiri!! Kalau nak tengok testimoni pergi tengok dekat sini #bccreambydyana
.
.
So lepas ni xpayah malu nk selfie lagi😘😘😘 Selfie sampai pitam uollls dan yang penting makan rendang pun still muka mantain gebu gebas TAK BERMINYAK
.
.
🙋🏻Untuk order/pertanyaan:
WHATSAPP 0136456356
.
.
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxyteam
#sayajualmurah
#kosmetikmurah
#produkkecantikan

By Miszct Signature (@bunnysignature)

Female casual sport shoes ❤️
.
Price : RM45 exclude pos

Saiz: 36 37 38 39 40
.
Preorder 2 weeks
.
Order whatsapp 0193706545
.
#bunnysignature #sayajualmurah #sayajualkasut #isell #sayajual #visitmyig #visitig #onlineshoppingmalaysia #uitm #selangor
More...