ALLURE BEAUTY @KOTA BHARU (@vitchzbeauty)

Masalah jerawat insyaAllah selesai bila amalkan vitamin c ni.
Takpah susah2 ambil macam2 suppliment lain tau.
Siapa ada masalah jerawat sangat disyorkan vitamin c ni๐Ÿ‘

Nak order boleh wasap zila 0145221069
#allurebeautykelantan #allurebeauty_official #sayajualproduk #vitchzbeauty #pakaisambilmerawat #codkotabharu

BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM (@maleqaboutique)

DEAR LOVELY CUSTOMERS โค๏ธ

We're Open...!!! MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan (atas imaan boutique)

OPERATION HOURS: 11 AM - 7 PM
CLOSE : EVERY MONDAY

KINDLY WHATSAPP 01116470377 TO ORDER/INFO

#maleqaboutique #butikvendor #vendor #vendorboutique #bisnesonline #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #visitmyig #shahalam #unisel #uitmshahalam #igshopping #kedaionline #vendormalaysia #bazaarmalaysia #bazaaronline #butikshahalam #shahalamboutique #boutiqueshopping #butik #kedai #sayajualtudung #sayajualmekap #sayajualproduk - #regrann

Allure Beauty HQ (@allurebeauty_official)

Kecantikan sebenar bermula dari dalaman.
.
Bila dalaman kita bersih, kita makan apa apa supplement pun cepat berkesan dan skin kita automatik jadi cantik.
.
Sekian #tipskecantikan dari kak min hehe. Nak order vitamin c boleh watsap 017-2364209 ๐Ÿ˜Š #sayajualproduk #vitamincviral #produkecantikan #produkterbaik #produkviral2017

CONTEST REZEKI DRAW OCTOBER (@allurebeautyperfect)

Salam jumaat! Selamat Pagi & Jangan lupa makan Pagi sambil ngopi ngopi ๐Ÿ™‚๐Ÿ’
.
Harini yg nak join postage dgn Kak Tiya, whtsapp 0122000251 utk FAST RESPOND ok ๐Ÿ’œ
.
โœ”๏ธSERVIS CEPAT
โœ”๏ธHARGA COMBO JIMAT
โœ”๏ธFREE POSTAGE
โœ”๏ธFREE GIFT
.
Superawesome Friday! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

DYXY BCCREAM FACEMIST BY DYANA (@dyxy_byrose)

Risau bila jerawat naik ??
.
Lagi lagi time period jerawat makin menjadi jadi naiknya. Anda pula mula rasa down bila nk berhadapan dgn orang ramai kan.
.
Apa susah... Spray kan aje dgn Dyxy Face Mist ni. Semalaman je kering jerawat tu ๐Ÿ˜‰
.
Apa yg anda dapat dgn DYXY GREEN TEA FACE MIST;
.
๐Ÿ’‹Jerawat halus hilang
๐Ÿ’‹Muka glowing & fresh
๐Ÿ’‹Kesan melecet sembuh
๐Ÿ’‹Kulit semakin lembap
.
Dyxy face mist ni bukan sebarang face mist. Ia diperbuat dari bahan semulajadi & mengandungi mineral yg sgt bagus untuk kulit. Selalu kaum wanita kalau make up risau sangat tumbuh jerawat kan. Tapii DYXY FACE MIST melindungi wajah dari jerawat dan kekusaman. .
Dia punya glowing buat tak nak stop belek muka dekat cermin. Wow! ๐Ÿ˜
.
Berminat Sila WhatsApp
018 2123489

#teamkaksiti
#bccreambydyana
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics
#dyxyteam #dyxycosmeticsonline
#brushdyxy #testimonibccream #barangviral #original #barangmekapmurah
#mekapmurah #visitus #bestproduk #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualmakeup #kedaionline #murah #sayajualonline #foundation #igshopmalaysia #sayajualproduk #ibuputihjannalawwa #sayajualsayapakai #kualalumpur #Malaysia

Kuat Besar Sado Ketat Sedap (@cinta_menusuk_kalbu)

RODUK U.S.A NI MEMANG GILER..!! Makan sebiji terus lain macam MENGEMBANG.
Jika anda rasakan ZAKAR anda terlalu comel, Boleh cuba X-STIVE MEN U.S.A.

TeeeerrrrrrrrBAAAIIKKKKK..!!!! PM untuk pembelian.
Order :- โ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธ
TERUS TEKAN LINK WWW.WASAP.MY DI PROFILE INSTAGRAM UNTUK TERUS DIRECT WHATSAPP SAYA
โ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธ
Cara Order :-
๐Ÿ“ฑ WHATSAPP ๐Ÿ”˜019 23 03 766
๐Ÿ“ฎFREE POS SETIAP HARI
๐ŸŒŽ Sabah Dan Sarawak + RM5
๐Ÿ‘œ Ready Stock
๐Ÿ‘ Trusted Seller
๐Ÿ†” SSM 002392643W
MENAWANKALBU ENTERPRISE
#masalahlelaki #awekseksi #ubatkuat #sayajualproduk #ubatkurus #cantik #instamalaysia #lelakigagah #awekmelayu #jamu #vapemalaysia #sayajualmurah #matmotor #malaysianvapor #abangsado
#sayajualprodukkecantikan #uitm #akadnikah #produksuamiisteri #ubatlelaki #matmoto
#produkwanita #produkkecantikan #bazaaronline #makeupmurah #diet #bolasepak #awekcun #futsal

Kuat Besar Sado Ketat Sedap (@cinta_menusuk_kalbu)

DAHULU 3 HARI BARU DAPAT 1 MALAM ,

SEKARANG 3 KALI DAPAT DALAM 1 MALAM . .

Semenjak suami menggambil #xstivemen , perkahwinan yang sudah usia 9 tahun seperti baru menikah malam tadi . Aksi suami saling tak tumpah seperti baru berkahwin . Keinginan untuk bersama membuak-buak setiap malam . .

Jika dahulu pandang isteri pun tak sudi dan tidur menghadap dinding , tetapi kini dia angkat isteri terus hentak sampai ke dinding . .

X-Stive Men USA betul-betul terbaik dan sangat-sangat berkesan .
.
.
Cara Order :-
๐Ÿ“ฑ WHATSAPP
๐Ÿ๐ŸŒ€๐Ÿ”˜019 2303 766๐Ÿ”˜๐ŸŒ€๐Ÿ
๐Ÿน๐ŸŒ€๐Ÿ”˜019 2303 766๐Ÿ”˜๐ŸŒ€๐Ÿน
๐Ÿ“ฎFREE POS SETIAP HARI
๐ŸŒŽ Sabah Dan Sarawak
๐Ÿ‘œ Ready Stock
๐Ÿ‘ Trusted Seller
๐Ÿ†” SSM 002392643W
MENAWANKALBU ENTERPRISE
#masalahwanita #jualmurah #sayajual #sayajualproduk #nakcantik #nakputih #instamalaysia #abangsado #awekmelayu #meletop #vapemalaysia #kakibola #sayajualmurah #birthdaygift #nakkurus #vapormalaysia
#sayajualprodukkecantikan #bazaarpaknil #hantaran #produksuamiisteri #matmotor #pengantin #akadnikah
#produkwanita #matmoto #gadis #jejakamalaya #bolasepak

Kuat Besar Sado Ketat Sedap (@cinta_menusuk_kalbu)

@Regrann from @cinta_menusuk_kalbu_ - MACAM MANA BUAT PUN DAH TAK MAU BANGUN?

Kami tau, lebih 50% lelaki malaysia hadapi perkara ni. Zakar lembik & tak boleh bangun. Bahaya.

Nak tak hanya dengan sekali makan, zakar boleh bangun dengan sihat & keras kejung?

Sini kami kongsikan XSTIVE-MEN Original Dari USA. โœ”๏ธPOWER.
โœ”๏ธBESAR & PANJANG.
โœ”๏ธTAHAN LAMA. -
.
.
Cara Order :-
๐Ÿ“ฑ WHATSAPP
๐Ÿ๐ŸŒ€๐Ÿ”˜019 2303 766๐Ÿ”˜๐ŸŒ€๐Ÿ
๐Ÿน๐ŸŒ€๐Ÿ”˜019 2303 766๐Ÿ”˜๐ŸŒ€๐Ÿน
๐Ÿ“ฎFREE POS SETIAP HARI
๐ŸŒŽ Sabah Dan Sarawak
๐Ÿ‘œ Ready Stock
๐Ÿ‘ Trusted Seller
๐Ÿ†” SSM 002392643W
MENAWANKALBU ENTERPRISE
#masalahwanita #jualmurah #sayajual #sayajualproduk #nakcantik #nakputih #instamalaysia #abangsado #awekmelayu #meletop #vapemalaysia #kakibola #sayajualmurah #birthdaygift #nakkurus #vapormalaysia
#sayajualprodukkecantikan #bazaarpaknil #hantaran #produksuamiisteri #matmotor #pengantin #akadnikah
#produkwanita #matmoto #gadis #jejakamalaya #bolasepak

Kuat Besar Sado Ketat Sedap (@cinta_menusuk_kalbu)

MACAM MANA BUAT PUN DAH TAK MAU BANGUN?

Kami tau, lebih 50% lelaki malaysia hadapi perkara ni. Zakar lembik & tak boleh bangun. Bahaya.

Nak tak hanya dengan sekali makan, zakar boleh bangun dengan sihat & keras kejung?

Sini kami kongsikan XSTIVE-MEN Original Dari USA. โœ”๏ธPOWER.
โœ”๏ธBESAR & PANJANG.
โœ”๏ธTAHAN LAMA. -
.
Cara Order :-
๐Ÿ“ฑ WHATSAPP
๐Ÿ๐ŸŒ€๐Ÿ”˜019 2303 766๐Ÿ”˜๐ŸŒ€๐Ÿ
๐Ÿน๐ŸŒ€๐Ÿ”˜019 2303 766๐Ÿ”˜๐ŸŒ€๐Ÿน
๐Ÿ“ฎFREE POS SETIAP HARI
๐ŸŒŽ Sabah Dan Sarawak
๐Ÿ‘œ Ready Stock
๐Ÿ‘ Trusted Seller
๐Ÿ†” SSM 002392643W
MENAWANKALBU ENTERPRISE
#masalahwanita #jualmurah #sayajual #sayajualproduk #nakcantik #nakputih #instamalaysia #abangsado #awekmelayu #meletop #vapemalaysia #kakibola #sayajualmurah #birthdaygift #nakkurus #vapormalaysia
#sayajualprodukkecantikan #bazaarpaknil #hantaran #produksuamiisteri #matmotor #pengantin #akadnikah
#produkwanita #matmoto #gadis #jejakamalaya #bolasepak

Kuat Besar Sado Ketat Sedap (@cinta_menusuk_kalbu)

CAPAI KLIMAKS DENGAN MINI LOVE GEL.

Ketat rapat memang dah sedap tapi bile tak basah mcm mane???
Tahan lama 45 minit pun xbole SAKIT BUKAN SEDAP!
Biarlah rasa basah dan ghairah tu sampai klimaks...
Ni game berjam2 tp sakit pedih sedap xdapat rasa klimaks tak capai pun...
Okay... nak sangat rasa klimaks tahap tinggi mata ke atas meh rasa pakai
MiniLove Gel dijamin jadi ketagih je nk rasa balik enaknya klimaks ๐Ÿ’
.
.
Cara Order :-
๐Ÿ“ฑ WHATSAPP ๐Ÿ”˜019 23 03 766
๐Ÿ“ฎFREE POS SETIAP HARI
๐ŸŒŽ Sabah Dan Sarawak + RM5
๐Ÿ‘œ Ready Stock
๐Ÿ‘ Trusted Seller
๐Ÿ†” SSM 002392643W
MENAWANKALBU ENTERPRISE
#masalahlelaki #awekseksi #ubatkuat #sayajualproduk #ubatkurus #cantik #instamalaysia #lelakigagah #awekmelayu #jamu #vapemalaysia #sayajualmurah #matmotor #malaysianvapor #abangsado
#sayajualprodukkecantikan #uitm #akadnikah #produksuamiisteri #ubatlelaki #matmoto
#produkwanita #produkkecantikan #bazaaronline #makeupmurah #diet #bolasepak #awekcun #futsal

Kuat Besar Sado Ketat Sedap (@cinta_menusuk_kalbu)

CIRI-CIRI MINILOVE ORGASMIC GEL โž Merangsang rasa ghairah di bahagian faraj โž Mengandungi bahan-bahan semulajadi โž Tidak mendatangkan kesan sampingan โž Mempercepatkan peredaran darah dan menaikkan ghairah serta membuatkan faraj lebih basah โž Sesuai untuk pasangan yang mempunyai nafsu dingin โž Penggunaan jangka panjang boleh meningkatkan sensitiviti klitoris โž Tidak berwarna & tidak berbau. .
.
.
Cara Order :-
๐Ÿ“ฑ WHATSAPP ๐Ÿ”˜019 23 03 766
๐Ÿ“ฎFREE POS SETIAP HARI
๐ŸŒŽ Sabah Dan Sarawak + RM5
๐Ÿ‘œ Ready Stock
๐Ÿ‘ Trusted Seller
๐Ÿ†” SSM 002392643W
MENAWANKALBU ENTERPRISE
#masalahlelaki #awekseksi #ubatkuat #sayajualproduk #ubatkurus #cantik #instamalaysia #lelakigagah #awekmelayu #jamu #vapemalaysia #sayajualmurah #matmotor #malaysianvapor #abangsado
#sayajualprodukkecantikan #uitm #akadnikah #produksuamiisteri #ubatlelaki #matmoto
#produkwanita #produkkecantikan #bazaaronline #makeupmurah #diet #bolasepak #awekcun #futsal

Kuat Besar Sado Ketat Sedap (@cinta_menusuk_kalbu)

๐Ÿ’–๐Ÿ’–MINI LOVE ๐Ÿ’–๐Ÿ’–
PERANGSANG WANITA

MINILOVE ORGASMIC GEL
๐Ÿ‘„ Merangsang rasa ghairah di bahagian faraj ๐Ÿ‘„ Mengandungi bahan-bahan semulajadi
๐Ÿ‘„ Tidak mendatangkan kesan sampingan ๐Ÿ‘„ Mempercepatkan peredaran darah dan menaikkan ghairah serta membuatkan faraj lebih basah
๐Ÿ‘„ Sesuai untuk pasangan yang mempunyai nafsu dingin
๐Ÿ‘„ Penggunaan jangka panjang boleh meningkatkan sensitiviti klitoris ๐Ÿ‘„ Tidak berwarna & tidak berbau.
๐Ÿ‘„ lebih basah,banjir,cepat meleleh dan lencun.

CARA PENGGUNAAN :
Mini Love Gel Perangsang Nafsu Isteri

Gunakan produk ini 5 minit sebelum hubungan seks
Sapukan pada bahagian sulit anda dan urut dengan pulpa jari untuk penyerapan yang lengkap
Beberapa minit selepas itu, Anda akan merasakan ghairah, rasa kehangatan dan ianya akan membuat faraj anda basah!!
.
.
Cara Order :-
๐Ÿ“ฑ WHATSAPP ๐Ÿ”˜019 23 03 766
๐Ÿ“ฎFREE POS SETIAP HARI
๐ŸŒŽ Sabah Dan Sarawak + RM5
๐Ÿ‘œ Ready Stock
๐Ÿ‘ Trusted Seller
๐Ÿ†” SSM 002392643W
MENAWANKALBU ENTERPRISE
#masalahlelaki #awekseksi #ubatkuat #sayajualproduk #ubatkurus #cantik #instamalaysia #lelakigagah #awekmelayu #jamu #vapemalaysia #sayajualmurah #matmotor #malaysianvapor #abangsado
#sayajualprodukkecantikan #uitm #akadnikah #produksuamiisteri #ubatlelaki #matmoto
#produkwanita #produkkecantikan #bazaaronline #makeupmurah #diet #bolasepak #awekcun #futsal

CONTEST REZEKI DRAW OCTOBER (@allurebeautyperfect)

Assalamualaikum selamat Pagi, salam jumaat! Pagi Pagi ni ada yg dh bermya Pinkish tak sebelum pergi kerja.. Kalau ada yg skin muka burn teruk duk ulang alik pergi kerja, apply skali mya ni InshaAllah cpt elok sunburn tu tdi
.
Sbb apa tau, sbb dlm mya ada spf 35 dan bantu utk jaga protection kulit kita drp sinar UV yg blh jgk rosakkan kulit muka, ada 3 langkah mudah utk gunakan mya, blh refer d atas tau
.
Bagi yg nak dptkn Mya Pinkish, blh whtsapp kak tiya skrg utk order 0122000251, FAST RESPOND FAST SERVIS! ๐Ÿ’œ๐Ÿ˜‰

Elanish Beauty (EB1003) (@elanishbeauty)

DAH BASUH MUKA INGATKAN DAH BERSIH??
ARGHH!! JERAGAT!! JERAWAT?? MALUNYA...
.
--------------------------
.
"Ala sis x sempatla nak ambil gambar tu, sbb mlm tdi baru je sapu, ingatkan 2,3hari baru hilang, rupanya bangun2 tido tgk dah hilang da... "Wayda - Terengganu"
.
-----------------------------
.
Fungsi Elanish Beauty SERUM
-----------------------------
.
โœ… Menyamaratakan tona warna kulit.
โœ… Menghalus dan melembutkan kulit.
โœ… Menganjal dan melembapkan kulit.
โœ… Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
โœ… Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
โœ… Tiada pengelupasan, merkuri, Hydroquinone, Paraben, dan peluntur.
โœ… Anti-aging- mengurangkan pigmentasi dan garis-garis halus pada wajah.
โœ… Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan ruam lampin pada bayi.
โœ… Whitening- mencerahkan kulit gelap dan kusam sekaligus memberi keserian pada wajah.
.
-----------------------------
.
Kenapa WAJIB mencuba Elanish Beauty SERUM ?
-----------------------------
100Sangat berkesan dalam merawat pelbagai masalah kulit.
100HALAL dan mendapat kelulusan KKM.
100produk organik dan natural.
100tanpa bahan terlarang.
100dijamin selamat.
100Sesuai untuk setiap lapisan umur, lelaki dan wanita.
100GMP certified.
100buatan tempatan.
Nak harga PROMOSI??
.
Whatsapp <serum> ๏ผ‹60145449666
Whatsapp <serum> ๏ผ‹60145449666
Whatsapp <serum> ๏ผ‹60145449666
.
.
* Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!! #jualonline #sayajualshaklee #sayajualprodukkecantikan #sayajualproduk #neelofa #tudungonline #tudung #tudungmurah #tudungbawal #tudunglabuh #tudungcantik #tudunginstant #tudungmalaysia #tudungborong #malaysia #malaysiaonlineshop #malaysian #malaysiaonlineshopping #malaysiawedding #visitmyig #visitmyigshop #anggun #instashop #instashopping #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #langsing #langsingsehat #langsingalami #gemuk

Organic Product by Lilaveou (@lilaveou_official)

Jangan ingat perempuan je boleh berCDM ni, laki pun boleh uols
.
Jerawat, parut2 berlubang semua boleh hilang dengan penggunaan CDM ni tau
.
Memang 100% effective
.
Wajib cuba kalau nak kulit bersih tanpa cela
.
Whatsapp 0176946714 to order
(Nak senang click je link kat bio)
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualmask #sayajualproduk #chocberrydetoxmask #cdm #detoxmaskviral #detoxmask #detoxmasklilaveou #maskerbersaka #maskviral #produkviral #lilaveaoubeauty #antikusam #antijerawat #antijeragat #antiparut #bazarpaknil #bazarpaknilmurah

Organic Product by Lilaveou (@lilaveou_official)

Nak kulit licin flawless dengan produk organik homemade bebas bahan kimia? .
Jom cuba CDM, pertama di Malaysia tau. Detox Masm yang berasaskan strawberry + chocolate. Memang sangat sangat bagus untuk merawat masalah kulit .
Harga tersangat mampu milik
.
Kesan seawal satu kali penggunaan!
.
Whatsapp 0176946714 to order
(Nak senang click je link kat bio)
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualmask #sayajualproduk #sayajualskincare #chocberrydetoxmask #detoxmaskviral #detoxmask #detoxmasklilaveou #cdm #iflawlessujanganjealous #maskerbersaka #maskviral #produkviral #antijerawat #antiparut #antijeragat #antikusam #bazarpaknil

Organic Product by Lilaveou (@lilaveou_official)

Uols ada masalah seperti dibawah? Jom cuba CHOCBERRY DETOX MASK by @lilaveou_hq โค๏ธ
.
Terbukti berkesan menghapuskan segala masalah kulit wajah secara semulajadi tanpa kesan sampingan
.
Masker Coklat Strawberry pertama di Malaysia yang sangat effective menjadikan kulit wajah uols flawless & gebu gebas๐Ÿ˜
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualproduk #sayajualmask #maskerbersaka #detoxmasklilaveou #cdm #chocberrydetoxmask #detoxmask #maskviral #detoxmaskviral #produkviral #lilaveaoubeauty #antijerawat #antijeragat #antiparut #kelantanese

ALLUREBEAUTY PAHANG/MUAR (@allurebeauty.hot)

Morninggg.. Pagi ni k.farah nak bagitahu - Vit C crystal powder! *100% PURE VITAMIN C
*100% BAHAN SEMULAJADI
*tanpa perwarna
*tanpa pengawet
*tanpa bahan kimia
.
Rasa vitamin C ni macam mana ye?
.
Rasa dia MASAM sahaja, tiada rasa manis ke, pedas ke takda ye
.
Untuk order @ pertanyaan boleh whatsapp k.farah 014-5126784 .
#agenallurebeauty #agenallurebeautymuar #agenallurebeautytemerloh #sayajualproduk #vitamincviral #vitamincserbuk #terapiinstagram #infovitaminc

Elanish Beauty (EB1003) (@elanishbeauty)

.
30 CEDERA BELON BERISI GAS MELETUP DI TERENGGANU.
.
Masih ingatkah anda dengan 'headline' berita berikut yg pernah mengejutkan kita pd OKTOBER 2016 ?
.
Salah seorang dari mangsa letupan belon gas tersebut ialah saudara Saiful (gambar). Kecederaan teruk terutamanya di bahagian muka membuatkan beliau sangat trauma.
.
Beliau tidak berputus asa, sebaliknya memilih ELANISH Beauty SERUM sebagai usaha untuk memulihkan kembali kecederaan beliau.
.
Alhamdulillah, dengan izinNYA dan penggunaan konsisten ELANISH Beauty SERUM, kulit saudara Saiful kembali pulih seperti sediakala.
.
Antara fungsi yg sangat efektif :
.
๐Ÿ‘ Membuang dan menghilangkan JERAGAT.
๐Ÿ‘ Menyamaratakan tona warna kulit.
๐Ÿ‘ Mengatasi masalah kulit berminyak.
๐Ÿ‘ Anti-aging mengurangkan pigmentasi
๐Ÿ‘ Kurang kedutan pada kulit muka.
๐Ÿ‘ Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
๐Ÿ‘ Menganjal dan melembapkan kulit.
๐Ÿ‘ Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
๐Ÿ‘Merawat kulit terbakar/sunburn.
๐Ÿ‘ Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori.
๐Ÿ‘ Tiada pengelupasan pada kulit muka.
๐Ÿ‘ Whitening- mencerahkan kulit kusam.
๐Ÿ‘ Memberi keserian pada wajah.
๐Ÿ‘Mengurangkan eyebag.
๐Ÿ‘Menghilangkan white/black head
๐Ÿ‘ Menhilangkan garis2 halus pd wajah.
.
.
Jom dptkan harga PROMOSI skrg!
.
sila tag, like n share pada kawan2 anda yg ada masalah2 mcm ni ye.. x rugi pun share...
.
.
Whatsapp : ๏ผ‹6014 544 9666
Whatsapp : ๏ผ‹6014 544 9666
.
#jualonline #sayajualshaklee #sayajualprodukkecantikan #sayajualproduk #neelofa #tudungonline #tudung #tudungmurah #tudungbawal #tudunglabuh #tudungcantik #tudunginstant #tudungmalaysia #tudungborong #malaysia #malaysiaonlineshop #malaysian #malaysiaonlineshopping #malaysiawedding #visitmyig #visitmyigshop #anggun #instashop #instashopping #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #langsing #langsingsehat #langsingalami #gemuk
More...