Whiterose Perfect Foundation (@whiterose.skincare)

HARI RAYA TAKKAN LENGKAP TANPANYA!
ㅤㅤ
Salam Jumaat semua! Kak Rose dengar malam ni ada yang dah mula nak balik kampung. Kereta semua dah hantar service ke tu? Kak Rose sentiasa mendoakan agar perjalanan uols semua berjalan dengan lancar!
ㅤㅤ
Tapi ada satu benda Kak Rose nak ingatkan. Uols packing2 barang tu jangan tertinggal pulak Whiterose Perfect Foundation. Ini barang paling penting sekali tau! Lagi penting dari baju Raya uols huhu. Nanti pakai baju liplap2 pun orang tengok biasa je sebab kulit uols tak meletop 😅
ㅤㅤ
HANYA RM60 SAHAJA uols akan dapat:
1️⃣ Trial Set Whiterose Perfect Foundation (Normal Price RM89)
1️⃣ Rose Facial Soap (Normal Price RM19)
ㅤㅤ
⚠️ POSTAGE DIBUKA SEMULA: 28 JUN 2017.
ㅤㅤ
#whiteroseskincare #whiteroseperfectfoundation #foundation #cleanser #beauty #health #skincare #musthave #healthyskin #antiaging #facial #glowingskin #spaday #whitening #sayajual #sayajualskincare #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline

KEDAI KOSMETIK ONLINE ANDA (@ranabeautyshoppe)

🍄JUS HIDAYAH GOLD PLUS COLLAGEN
.
RM90(SM)/RM94(SS)
FREE POSTAGE
.
Jus Hidayah Gold Plus Collagen ialah minuman kesihatan keluaran 
Serai Mas.
.
Minuman ini dapat membantu merawat penyakit kronik.
.
Dengan pengambilan secara teratur,insyaAllah akan mendapat kesan dan perbezaan yang ketara.
.
Minuman ini sesuai diambil seisi keluarga tidak kira muda mahupun warga emas.
.
Perbezaan antara jus hidayah biasa dengan minuman ini adalah jus ini tidak boleh diambil bagi 
kanak-kanak dan juga wanita hamil manakala jus hidayah biasa boleh diambil seisi keluarga dan sesuai untuk wanita mengandung.
.
Minuman ini khususnya untuk pesakit yang mangalami sakit kronik sahaja.
.
Penambahan 23 bahan herba terbaik di dunia telah menjadikan minuman
ini terbaik kesinambungan terbaik selepas jus hidayah yang biasa.
.
Jus ini penuh dengan kebaikan dan nilai keberkatan juga membantu memberi tenaga secukupnya kepada tubuh badan. .
.

KEBAIKAN
JUS HIDAYAH GOLD PLUS COLLAGEN
. 🔴Memberikan tenaga
.
🔴Menyembuhkan penyakit kronik sekian lama
.
🔴Merawat masalah kencing manis
.
🔴Menyembuhkan sakit buah pinggang
.
🔴Merawat darah tinggi
.
🔴Menyembuhkan masalah urat saraf dan sebagainya
.
WHATSAPP:+60166924560
.
#jushidayahgold #jushidayah #jushidayahgoldmurah #jushidayahgoldmurah #jushidayahgoldpluscollagen #jushidayahgoldmurahoriginal #seraimas #sayajualonline #sayajualprodukkecantikan #kedaikosmetikonline #onlineshopbarangkecantikanmurah #onlineshop #sayajualmurah2

Detox Kulit Secara Alami (@narabeautyb)

Hi lovelies! It's going to be a long break for all of us 💕 we will be back as usual after the 30th. .
.
We would like to take this opportunity to thank all of you for supporting our humble business. Keep supporting and share the love 💕
.
.
We have new batch of Glow Mist coming soon 💕 The only original Glow Mist here.
.
.
#sayajualprodukkecantikan #jerawat #tatiskincare #uitm #konjacsponge #musthave
#vegan #crueltyfree #organicproduct #malaysiaorganic #carousellmy #organicskincare #madeinmalaysia #dropshipdiperlukan #malaysiaonlineshop #bazaarpaknil #moodrepublik #coffeescrub #handmadesoap #muamalaysia #shahalam #produkkecantikan #rosewater #sayajualkosmetikmurah #sabun #rosemist #bazarpaknil #dropshipmalaysia #dropshipneeded #bruneifm

The Best Oil for Hair & Skin 🍂 (@glam_oil)

Assalamualaikum
Kepada semua pecinta
GLAM OIL 🌱 .. Kami Dari team GLAM OIL 🌱 Akan Muka bercuti dari 24 jun sehingga 27 jun .. so sebarang pertanyaan Boleh terus watsapp Kami .. Next week abg pos laju Dah start hantar brg2 so sapa yg nak join postage Boleh watsapp Kami next week .. LOVE YOUR SKIN LOVE GLAM OIL
Happy weekend guys .. #glamoil #loveglamoil #natureproduct #sayajualmakeup #sayajualarganoil #sayajualrosehipoil #sayajualprodukkecantikan

The Best Oil for Hair & Skin 🍂 (@glam_oil)

Assalamualaikum
Kepada semua pecinta
GLAM OIL 🌱 .. Kami Dari team GLAM OIL 🌱 Akan Muka bercuti dari 24 jun sehingga 27 jun .. so sebarang pertanyaan Boleh terus watsapp Kami .. Next week abg pos laju Dah start hantar brg2 so sapa yg nak join postage Boleh watsapp Kami next week .. LOVE YOUR SKIN LOVE GLAM OIL
Happy weekend guys .. #glamoil #loveglamoil #natureproduct #sayajualmakeup #sayajualarganoil #sayajualrosehipoil #sayajualprodukkecantikan

IM VITA-C & SLYMOCHOCO (@azzahradshoppe)

Dengan collagen vitamin c je uollss..jom cuba #imvitac
Kemam kemam dan hilang masalah
Cantik luar dalam 😍 RM48.00(sm)/RM58.00(ss)
Postage RM8(sm)/RM12(ss) 📞0183730705
📞0183730705
📞0183730705

AGEN DIPERLUKAN DISELURUH MALAYSIA

#sayajualprodukkecantikan #vitaminc #produkviral #nakcantik #putihseluruhbadan #gebugebas #collagen #lofattah #jannanick #jomfollowigsaya #jomcantik #imvitac

Amoura Sexy Lipmatte 💋 (@udandaraauthentic)

Hai sayang2..cantik kan Naturally Nude dari koleksi Wudhu Friendly Series ni 🌸
.
🌸 Ada 8 rona ceria yang menarik
.
🌸Teksture lipstick kemasan matte selembut baldu yang ringan selepas dioleskan pada bibir
.
🌸 Di infusi kolagen and shea butter yang menjadikan bibir nampak seksi, sihat dan munggil
.
🌸 Formulasi matte yang cepat kering tetapi senang ditanggalkan. Hanya menggunakan tisu basah sahaja
.
🌸 Mendapat kelulusan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia
.
🌸 Bau strawberry yang wangi seolah2 berada di dalam taman strawberry
.
Pendek kata sis, lipstick ni berbaloi sungguh
.
Dah la rona cantik menarik , dengan pelbagai pilihan warna sesuai utk semua jenis warna kulit
.
Siap dapat FREE GIFT special lg sis 😻
.
Saya teringin nak semua orang rasa lipstick ni
.
Berminat Sila whatsapp 019-378 1330 💋
.
#lipstickjunkie #lipstickaddict #lipstickmurah #lipstickmurahmalaysia
#makeupmurahmalaysia #makeupmurah #lipmatte #lipstickhalal #lipmattemurah #lipcream #lipcreammurah #sayajuallipstick #sayajual #amouracosmetics #amouracosmetic #sayajualprodukkecantikan #bibir #testimoni #igreview #bazaronline #amouramines #amourabalakong #amourakajang #amourabangi #amouraagentwanted #amouradropshipwanted #amourabrunei #amourasingapore #tipscantikdenganAmoura #tipscantikdenganudandaraauthentic

Amoura Sexy Lipmatte 💋 (@udandaraauthentic)

Hai sayang2..cantik kan Naturally Nude dari koleksi Wudhu Friendly Series ni 🌸
.
🌸 Ada 8 rona ceria yang menarik
.
🌸Teksture lipstick kemasan matte selembut baldu yang ringan selepas dioleskan pada bibir
.
🌸 Di infusi kolagen and shea butter yang menjadikan bibir nampak seksi, sihat dan munggil
.
🌸 Formulasi matte yang cepat kering tetapi senang ditanggalkan. Hanya menggunakan tisu basah sahaja
.
🌸 Mendapat kelulusan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia
.
🌸 Bau strawberry yang wangi seolah2 berada di dalam taman strawberry
.
Pendek kata sis, lipstick ni berbaloi sungguh
.
Dah la rona cantik menarik , dengan pelbagai pilihan warna sesuai utk semua jenis warna kulit
.
Siap dapat FREE GIFT special lg sis 😻
.
Saya teringin nak semua orang rasa lipstick ni
.
Berminat Sila whatsapp 019-378 1330 💋
.
#lipstickjunkie #lipstickaddict #lipstickmurah #lipstickmurahmalaysia
#makeupmurahmalaysia #makeupmurah #lipmatte #lipstickhalal #lipmattemurah #lipcream #lipcreammurah #sayajuallipstick #sayajual #amouracosmetics #amouracosmetic #sayajualprodukkecantikan #bibir #testimoni #igreview #bazaronline #amouramines #amourabalakong #amourakajang #amourabangi #amouraagentwanted #amouradropshipwanted #amourabrunei #amourasingapore #tipscantikdenganAmoura #tipscantikdenganudandaraauthentic

SERIBELLA BEAUTY SUPPLEMENT (@seribella.tashakumakuma)

SERIBELLA (CRYSTAL TOMATO) (30 Chewable Tablets) "Seri hari ini, Seri selamanya" . Product terbaru dari BellaAmmara.. Boleh memutihkan, mencerahkan dan menyamarkan rona kulit wajah. Mengandungi khasiat crystal tomato, tomato, madu, daun olive, strawberry dan vitamin C.
..
Jom jadi agent dan dropship terawal kami.. dan untung RM3000 sebulan.
Boleh tambah pendapatan dengan semudah ABC dan tak perlu pening kepala cari modal untuk beli produk.
Whatsapp sementara slot masih ada 👧🏻 0123755970.
..
#seribella #seribellakumakuma #seribellafeedback #serihariniseriselamanya #seribellawithtomato #dropshipagentwantedmalaysia #sayajualprodukkecantikan #sayajual #kunyahkunyahcantik #kkmapproved #kulitcantik

SERUM PILIHAN MUA MALAYSIA (@micosmetics.hq)

Tak sempat pos?

takpa, kami boleh #codkualaterengganu
sambil sambil shopping di #kualaterengganu #gongbadak boleh la #deliverykualaterengganu ok 😉

Yang nak cod boleh whatsapp laju laju +60182058221
.
➡️🔸Set raya promo RM79
➡️🔸Set lawa raya RM50
➡️🔸Set 4in1 RM120
➡️Serum 25ml RM45
➡️Night cream 10gm RM30
➡️DD cream 10gm RM40
➡️Gold cleanser 120ml RM39

Selamat Bershopping!

#micosmeticshq
#sayajualkosmetik
#sayajualserum
#sayajualnightcream
#sayajualkrimmalam
#sayajualddcream
#agentwanted
#dropshipwanted
#sayajualprodukkecantikan
#kosmetikmalaysia
#jomcantik
#sayajualsayapakai
More...