πŸ“Polkaherbs (@polkaherbs)

Apa? Ingat wanita aje boleh konsistem WD?β €
Kaum lelaki tak boleh? Ehhh silapplahhh. Ni haaa, meh tengok transform abam sado kita ni. β €
.β €
Lamaaa konsisten ni oiii bukan sebulan dua. Sis rasa mau dah setahun lebih kot. Silap2 dah 2 tahun. β €
.β €
WD ni mudah aje. Calit2 di nadi aje. Benda ringkas dan mudah memang kaum lelaki suka kan! That's why WD menjadi pilihan mereka. β €
.β €
Jika kaum lelaki pun ikhtiar utk tampan dengan mencalit, kenapa tidak kita ni kaum wanita? Jomm konsisten berrsama. Cecantik dapat, sihat pun dapatπŸ€—πŸ€—β €
.β €
Promosi WD hanya RM75 sahajaβ €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €
☎️ Whatsapp: 012-3862572β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €
🚚 FREE POSTAGEβ €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €.β €β €β €β €β €β €
#womendesire #womendesireeessentialcreamβ €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €
#calitcalitdahcantik #adleesyabeauty #wdec #wdecmurah #wdeclovers #sayajualkosmeticβ €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €
#sayajualprodukkecantikan #sayajualmakeup #berniagadotcom #kkm #jeragat #jerawat #jerawatbatu #krimpemutih #ubatkurus #ubatkurusmurah #parutjerawat #krimmuka #jerawatbatuβ €β €β €β €β €β €β €
#jerawatpasir #awetmuda #pipipink #nourainmurah #kulitcantik #kulitcantikgebu #bibirkering

GIVEAWAY iG story 😍 (@thejunni.nora)

[ CARA CARA PENGUNAAN MAKE UP KIT THE JUNNI ] -

Texture foundation The Junni sangat lembut jadi uols boleh blend dengan menggunakan jari sahaja. Kalau terlupa bawa sponge ke foundation brush ke jadi takda masalah. Gunakan sahaja jari uols, janji cuci tangan bersih bersih dulu ya! -

Gradient Tint pula bukan sahaja berfungsi untuk di bibir, uols boleh pakai sebagai blusher/pemerah pipi. Cuma kena dot dot di pipi uols dan blend perlahan menggunakan jari. Mudah kan? Jangan lupa dapatkan make up kit the junni! 😘😘😘 -

To Order:-
πŸ“² Whatsapp: 0197626051
πŸ“Œ Website: www.thejunni.com
.
.
#TheJunniMAYLA #TheJunniPinkishWhite #thejunnilovers #junniteamnora #semogamurahrezekithejunninora #bebasmercury #dahcubaconfirmjatuhcinta❀️ #bestproduct #sayapakaisayajual #batupahatjohor #bazarpaknil #tudungmurah #neelofa #aydajebat #instaonline #sayajualprodukkecantikan #readystock #syuhailarzm #malaysiaonlineshop #igviralmalaysia #bazarpaknil #neelofarhijab #ootdmalaysianstyle #followforfollow

Pipott Beauty Care (@pipott_beauty_care)

AGENT dari BRUNEI TOP UP stok #juicyraspberrybrunei. Terim kasih.. Moga makin ramai rakyat brunei yang jatuh Cinta dgn #jusajaib Ni
.
Yang berminat nak jadi AGENT KAWASAN ANDA WHTSAPP : 018-4747697
AGENT / DROPSHIP WANTED .
#juicyraspberryreadystok #CODPENANGπŸš” #poslajusemuakawasan #codpenangarea #sayajual #sayajualonline #sayajualprodukkecantikan #jomkurus #nakkurus

Pipott Beauty Care (@pipott_beauty_care)

AGENT dari BRUNEI TOP UP stok #juicyraspberrybrunei. Terim kasih.. Moga makin ramai rakyat brunei yang jatuh Cinta dgn #jusajaib Ni
.
Yang berminat nak jadi AGENT KAWASAN ANDA WHTSAPP : 018-4747697
AGENT / DROPSHIP WANTED .
#juicyraspberryreadystok #CODPENANGπŸš” #poslajusemuakawasan #codpenangarea #sayajual #sayajualonline #sayajualprodukkecantikan #jomkurus #nakkurus

Pipott Beauty Care (@pipott_beauty_care)

AGENT dari BRUNEI TOP UP stok #juicyraspberrybrunei. Terim kasih.. Moga makin ramai rakyat brunei yang jatuh Cinta dgn #jusajaib Ni
.
Yang berminat nak jadi AGENT KAWASAN ANDA WHTSAPP : 018-4747697
AGENT / DROPSHIP WANTED .
#juicyraspberryreadystok #CODPENANGπŸš” #poslajusemuakawasan #codpenangarea #sayajual #sayajualonline #sayajualprodukkecantikan #jomkurus #nakkurus

Pipott Beauty Care (@_pipott)

AGENT dari BRUNEI TOP UP stok #juicyraspberrybrunei. Terim kasih.. Moga makin ramai rakyat brunei yang jatuh Cinta dgn #jusajaib Ni
.
Yang berminat nak jadi AGENT KAWASAN ANDA WHTSAPP : 018-4747697
AGENT / DROPSHIP WANTED .
#juicyraspberryreadystok #CODPENANGπŸš” #poslajusemuakawasan #codpenangarea #sayajual #sayajualonline #sayajualprodukkecantikan #jomkurus #nakkurus

Pipott Beauty Care (@_pipott)

AGENT dari BRUNEI TOP UP stok #juicyraspberrybrunei. Terim kasih.. Moga makin ramai rakyat brunei yang jatuh Cinta dgn #jusajaib Ni
.
Yang berminat nak jadi AGENT KAWASAN ANDA WHTSAPP : 018-4747697
AGENT / DROPSHIP WANTED .
#juicyraspberryreadystok #CODPENANGπŸš” #poslajusemuakawasan #codpenangarea #sayajual #sayajualonline #sayajualprodukkecantikan #jomkurus #nakkurus

πŸ“Polkaherbs (@polkaherbs)

Rutin setiap hari ialah "Calit-calit WD kat 3 point nadi utama". Bila dah calit, rasa aura positif dalam diri, tak stress, badan rasa ringan dan luaran akan rasa kulit muka rasa lembap n pinkish. Apply skincare apa pun akan rasa nampak lagi cantik. Tak susah pun, calit-calit jee tau! .β €
.β €
WD ni krim kecantikan berfungsi untuk mencerahkan, menganjalkan, menegangkan dan meremajakan kulit dan paling penting mengatasi masalah jerawat/jeragat. .β €
.β €
Sis tahu tu antara masalah utama kulit muka kan? Pelishhhh jangan meraguinya lagi. Kalau tak berkesan takdelah ramai yg jatuh cinta tahap tak calit macam tak lengkap hari-hari merekaπŸ€—πŸ€—
.β €
.β €
Promosi WD hanya RM75 sahajaβ €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €
☎️ Whatsapp: 012-3862572β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €
🚚 FREE POSTAGEβ €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €.β €β €β €β €β €
#womendesire #womendesireeessentialcreamβ €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €
#calitcalitdahcantik #adleesyabeauty #wdec #wdecmurah #wdeclovers #sayajualkosmeticβ €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €
#sayajualprodukkecantikan #sayajualmakeup #berniagadotcom #kkm #jeragat #jerawat #jerawatbatuβ €β €β €β €β €β €
#krimpemutih #ubatkurus #ubatkurusmurahβ €β €β €β €β €β €
#parutjerawat #krimmuka #jerawatbatuβ €β €β €β €β €β €
#jerawatpasirβ €#awetmuda #pipipinkβ €β €β €β €β €β €
#nourainmurah #kulitcantik #kulitcantikgebuβ €β €β €β €β €β €
#bibirkering

DROPSHIPS & AGENT WANTED! (@dyxy_byintan)

SALES PECAH KEPALA!
.
.

SALES PECAH KEPALA!
.
.

SALES PECAH KEPALA!
.
.

Discount kaw kaw sempena BIRTHDAY FOUNDER DYXY COSMETICS 😍😍😍😍
.
.

Harga Dyxy Cosmetics untuk 3 items .
. πŸ’„BC CREAM + FACE MIST + BRUSH
.
. πŸ’„BC CREAM + FACE MIST + LIPSTICK
.
.

Hingga *30/09/2017* harga akan jadi *RM140* (harga asal RM185, offer biasa RM145)
.
.

Order sekarang untuk dapat juga *ALAT* *MAKE* *UP* *PERCUMA!!!*
.
.
For more detail wassap +60193160253
.
.

#bccreamfoundation #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #foundationmalaysia #foundationkorea #dyxyselangor #dyxykajang #dyxysemenyih #codbangi #codkajang #codsemenyih #codcheras #mua #muaselangor #makeupkahwin #sayajual #sayajualkosmetik #teambyintan #teamFL #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #bazaarpaknil #zizanmall #jomcantik #ajimaura #terapiinstagram

THE JUNNI MAKEUP KIT πŸ’„ (@thejunnibatupahat)

MAYLA SKINCARE πŸ’• -

Mayla Skincare adalah skincare yang sangat efektif untuk remaja 15 TAHUN & KEATAS. Tiada masalah kulit gelap gaisss! 😍 Mayla Skincare mampu mengubah tona kulit wajah uols sebanyak 5 KALI GANDA! Mana nak dapat skincare yang betul betul berkesan tanpa bahan terlarang kan? πŸ˜‹ -

Tiada perasaan malu lagi dah bila keluar rumah. Jerawat pun segan nak hinggap dekat muka uols bila pakai Mayla Skincare secara konsisten. Kulit wajah putih gebu gebu tu memang dah TERBUKTI BERKESAN! Boleh tengok testimoni di @TheJunni_Testimoni ya? 😘 -

Jadi apa uols tunggu lagi? Whatsapp 0106653940 untuk maklumat lebih lanjut yaaaaa πŸ’• - ❀️ To Order:-
πŸ“² Whatsapp: 0106653940

#tjcodpoliseberangperai #tjcodtamanpauh #tjcodpenang #tjcodMcdperda

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA
#skincarekulitberminyak
#skincareorganikmalaysia
#skincaremalaysia
#sayajualprodukkecantikan

Scrub Sejuk No 1 Malaysia (@scrub.greentea.mint)

BYE BYE SUNBURN ‼️
.
Customer ni aktif berkawad. Burn MISS J naik. Tapi bila pakai ni alhamdulillah. Miss J, parut, sunburn semua dah makin hilang. Tinggal kulit muka yang cantik mulus je 😘 Tak sempat habis 1 bekas dah nampak kesan. Sekarang dah bekas ke2. Alhamdulillah dia pakai sekali bubble mask. Ni laa hasilnya 😘😍 paling ketara jelas kt hidung dan dagu.
.
#greenteamintfacescrub
#scrub
#foundation
#makeuptutorial
#makeupartist
#neelofa
#fattahamin
#flawlessmakeup
#foundationmurah
#scrubmuka
#scrubmurah
#produktempatan
#lofattah
#usopmentor
#bebasjerawat
#aurainstabatch6
#bazaaronline
#bazarpaknil
#sayajualprodukkecantikan
#promosi
#sayapakaisayajual
#bazarpaknilmurah
#parutjerawat
#parut
#lokalah
#sapotlokal
#lokalbrand

Scrub Sejuk No 1 Malaysia (@scrub.greentea.mint)

LELAKI PUN SCRUBMUKA ‼️SENYUM SAMPAI KE TELINGA TAU 😊Maunya tak senyum, kulit dah lama dia idam dah dapat dah haa. .
"Bertahun tahun dah muka berjerawat on off, on off. Kejap jerawat hilang, dah tu jerawat naik pulak yang baru. Boleh buat abam muiz stress sangat sangat. Tapi bila abam muiz guna GREENTEA MINT FACE SCRUB
jerawat pasir terus hilang dan jerawat batu mula mengecut. Hebat tak?"
.
Makin lama pakai, makin nampak peloless
.
RM38 tahan 2-3 bulan
.
#greenteamintfacescrub
#scrub
#foundation
#makeuptutorial
#makeupartist
#neelofa
#fattahamin
#flawlessmakeup
#foundationmurah
#scrubmuka
#scrubmurah
#produktempatan
#lofattah
#usopmentor
#bebasjerawat
#aurainstabatch6
#bazaaronline
#bazarpaknil
#sayajualprodukkecantikan
#promosi
#sayapakaisayajual
#bazarpaknilmurah
#parutjerawat
#parut
#lokalah
#sapotlokal
#lokalbrand

Elanish Beauty (EB1003) (@elanishbeauty)

BESTNYA pakai ELANISH WHITE GLOW SERUM ni!!!
Pakai je terus rasa FRESH sgt! Cepat meresao pulak tu!. tak payah tunggu kering utk strt makeup. i mmg nk cepat je.
Yg penting BERKESAN! Kulitjadi SOFT &GLOWING!!! sukanya ;)
Banyak lagi KEBAIKANNYA. Jom usha kat website kami:
www.elanishbeauty.com.my

Apa tunggu lagi!!!
Untuk Tempahan:
οΌ‹6014-5449666
οΌ‹6014-5449666
οΌ‹6014-5449666

#jualonline #sayajualshaklee #sayajualprodukkecantikan #sayajualproduk #neelofa #tudungonline #tudung #tudungmurah #tudungbawal #tudunglabuh #tudungcantik #tudunginstant #tudungmalaysia #tudungborong #malaysia #malaysiaonlineshop #malaysian #malaysiaonlineshopping #malaysiawedding #visitmyig #visitmyigshop #anggun #instashop #instashopping #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #langsing #langsingsehat #langsingalami #gemuk

PAID REVIEW MURAH DM πŸ“© PSπŸ›οΈ (@ps_lynnlynda.mer)

PR : #paidreview
β€’
β€’
β€’
FOUNDATION PILIHAN NO 1 WANITA DI MALAYSIA... πŸ’žDYXY COSMETICSπŸ’ž
.
√ Jimat Boleh Pakai sehingga 2-3 bulan
√ Murah Dan berkualiti
√ Jimat Masa dap dap dah glowing √ Tak perlu pakai Bedak lagi 3 minit siap
√ Ada KKM √ Sesuai utk kulit yg berminyak
√ Sesuai jugak untuk kulit sensitive. .
Lengkap dah kan... ❀️ Cepat2 grab! PROMOTION PRICE NOW!
.
@dyxy.byme @dyxy.byme @dyxy.byme @dyxy.byme
.
WhatsApp +60173806242 for fasy respon😘
.
.
P/s : 10 orang paling PANTAS dapatkan set DYXY akan dpt percuma EXTRA GIFT!!! 😱
.
#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #foundation #foundationmalaysia #foundationkorea #dyxyselangor #dyxykajang #dyxysemenyih #codbangi #codkajang #codsemenyih #codcheras #mua #muaselangor #makeupkahwin #sayajual #sayajualkosmetik #teambyintan #teamFL #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #bazaarpaknil #zizanmall #jomcantik
More...