🇹🇭🎀Ver.88🌸Pancea🌸Lachel🎀🇲🇾 (@deliverybyprince)

🎀New!!! Panacea Plus🎀 RM90 + Free postage
.
Weight loss supplements,10 days, 5 kiloes.
Panacea slim supplements concentrated extracts for resist drug action particularly ! Focus on reducing appetite,help burn excess fat on the body.The compact shape,firm, slim and help detoxification. Drive waste out of the body.
.
📌 Do not starve
📌 Accelerate fat metabolism
📌 Decreased appetite
📌 Do not overdo exercise
📌 Without any side effects
📌 Reduce the absorption of carbohydrates
.
30 Capsules
.
Ingredients
L-Carnitine L-tartrate
Garcinia cambogia
Konjac
Cactus
White kidney Bean
Green tea
Chitosan
Capsicum
Kelp
Chromium Picolinate
.
✨✨✨✨✨✨✨✨✨#deliverybyprince #malaysia #skincaremalaysia #malaysiaskincare #beautyproduct #sayajualonline #sayajualprodukkecantikan #wholesale #retail #thailandproduct #blink #aura #brunei #singapore #indonesia #arab #dubai #beauty #qatar #bahrain #arabsaudi #collagenmalaysia #kuwait #UAE #gluta #glutapanacea #glutapanaceamalaysia #panaceaslim #panaceaslimmalaysia #slim

PAKAR MASALAH KULIT MUKA (@mudahnya_nak_putihgebuu)

DIVA Perfume By KARISMA COSMETIC 🕓Tahan hingga 8 jam
🌹Extract rose
✅Halal/mesra solat
❄️Soft
👰🏻Aura bidadari
💃Sesuai utk anda yg byk lakukan aktiviti luar rumah kerana bauan tahan lama
💏Pengikat kasih sayang

Jom wangi2 seharum bidadari dengan produk terbaru terlajak wangi dari KARISMA ni DIVA Perfume pasti membuatkan anda lebih berkeyakinan
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Smell Like An Angel👰🏻 www.wasap.my/601119819914
#testimoni #testimoniproduk #testimonikarisma #testimonikarismacosmetic #sayajualproduk #sayajualprodukkecantikan #sayajualprodukskincare #skincare #skincaremurah #skincarelover #skincareberkualiti #skincareterbaikmalaysia #skincarehilangjerawat #skincarehilangjeragat #skincarehilangparut #skincareputih #skincareputihgebu #skincareputihgebugebas #skincareglowing #skincareflawless #produkcosmetic #produkcosmeticmurah #produksemulajadi #produksemulajaditanpabahankimia #produklaris #produkselamat #produkluluskkm #tiadamercury #tiadadijualditoko2jamu

MACKINZ SERUM | NINASKINCARE (@shopwithus_my)

Masih tercari cari based makeup yang sesuai ?
Pakai itu kulit makin berminyak ?
Pakai ini kulit jadi kering ?
Dah cuba bermacam macam based makeup tapi masih tidak puas hati ?

Haa meh sini sis nak suggestkan Mackinz Botox Serum. Sangat sangat sangat sesuai dijadikan based makeup.

Mackinz Botox Serum juga berfungsi melembabkan kulit wajah dan boleh blend dengann foundation. Kulit akan lebih soft & makeup akan smooth dan tidak crack.

Makeup tahan lebih lama dan lebih flawless 😍

Tak pecaya ?? 😲😲 Try sebotol tengok baru hampa tau best ke idok Mackinz Botox Serum ni 😋

BERMINAT NAK CUBA SERUM AWESOME NI?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#MackinzBotoxSerum
#MackinzSerum
#Mackinz
#BotoxSerum
#FaceSerum
#Botox
#Jerawat
#JerawatBatu
#JerawatBernanah
#JerawatPasir
#ParutJerawat
#Jeragat
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#SayaJualSerum
#MackinzBotoxSerumMurah
#InstaBeauty
#CODPenang
#MackinzSerum
#Serum
#Young
#Fresh
#OrganicSkincare
#FaceSerum
#Skincare
#Serum
#SayaJualProdukKecantikan
#FlawlessSkin
#VitaminC
#HoneyBee
#AgentMackinzBotoxSerum
#MackinzBotoxSerumPenang
#TestimoniMackinzBotoxSerum

Produk Payudara Besar Montok (@payudara_montok_gebu)

Feedback dr my lovely coustmer.. jom spe nk cuba pill swiss breast kesan amat2 berbaloi.. jnis bdn cpt 1biji ke 3 biji dh nmpk prubhan,, klu bdn jnis lmbt biasa 2box la,, berkesan tetap brkesan cuma beza cpt or lmbat je tau.. Pill swiss breast fungsi Tegang! Bulat! Besar! Anjal! Produk paling terlaris 100% berkesan ada kelulusan GMP & FDA.. 1BOX 3BIJI.. Makan 1biji 1mggu je 3biji than 1bulan.. 1box rm70 FREE POST SEMENANJUNG SAHAJA
SABAH SERAWAK TAMBAH 5

berminat whasapp0176966221 FREE GIFT:
~Sabun breast
~Sabun manjakani
~Pil manjakani
~Serbuk perapat
~mask

Bukan sahaja Payudara tiptop, miss V pn first 1st class gituuuu!! Dapatkn segera sementra stock masih ada.. dijamin 100% berkesan.. berminat pm/whasapp 019-901 6244

#swiss #pil #hormon #breastcantik #teganganjal #gebu #bazar #pa #sayajualpillwswiss #produkmontokgebu #produklakibini #sayajualprodukkecantikan #sayajualmurahmurah #sue #jamudaraaperawan #dms #ketatmontok #sedapgiler #sayajualhandbage

Produk Payudara Besar Montok (@payudara_montok_gebu)

Feedback dr my lovely coustmer.. jom spe nk cuba pill swiss breast kesan amat2 berbaloi.. jnis bdn cpt 1biji ke 3 biji dh nmpk prubhan,, klu bdn jnis lmbt biasa 2box la,, berkesan tetap brkesan cuma beza cpt or lmbat je tau.. Pill swiss breast fungsi Tegang! Bulat! Besar! Anjal! Produk paling terlaris 100% berkesan ada kelulusan GMP & FDA.. 1BOX 3BIJI.. Makan 1biji 1mggu je 3biji than 1bulan.. 1box rm70 FREE POST SEMENANJUNG SAHAJA
SABAH SERAWAK TAMBAH 5

berminat whasapp0176966221 FREE GIFT:
~Sabun breast
~Sabun manjakani
~Pil manjakani
~Serbuk perapat
~mask

Bukan sahaja Payudara tiptop, miss V pn first 1st class gituuuu!! Dapatkn segera sementra stock masih ada.. dijamin 100% berkesan.. berminat pm/whasapp 019-901 6244

#swiss #pil #hormon #breastcantik #teganganjal #gebu #bazar #pa #sayajualpillwswiss #produkmontokgebu #produklakibini #sayajualprodukkecantikan #sayajualmurahmurah #sue #jamudaraaperawan #dms #ketatmontok #sedapgiler #sayajualhandbage

Produk Payudara Besar Montok (@payudara_montok_gebu)

Feedback dr my lovely coustmer.. jom spe nk cuba pill swiss breast kesan amat2 berbaloi.. jnis bdn cpt 1biji ke 3 biji dh nmpk prubhan,, klu bdn jnis lmbt biasa 2box la,, berkesan tetap brkesan cuma beza cpt or lmbat je tau.. Pill swiss breast fungsi Tegang! Bulat! Besar! Anjal! Produk paling terlaris 100% berkesan ada kelulusan GMP & FDA.. 1BOX 3BIJI.. Makan 1biji 1mggu je 3biji than 1bulan.. 1box rm70 FREE POST SEMENANJUNG SAHAJA
SABAH SERAWAK TAMBAH 5

berminat whasapp0176966221 FREE GIFT:
~Sabun breast
~Sabun manjakani
~Pil manjakani
~Serbuk perapat
~mask

Bukan sahaja Payudara tiptop, miss V pn first 1st class gituuuu!! Dapatkn segera sementra stock masih ada.. dijamin 100% berkesan.. berminat pm/whasapp 019-901 6244

#swiss #pil #hormon #breastcantik #teganganjal #gebu #bazar #pa #sayajualpillwswiss #produkmontokgebu #produklakibini #sayajualprodukkecantikan #sayajualmurahmurah #sue #jamudaraaperawan #dms #ketatmontok #sedapgiler #sayajualhandbage

Produk Payudara Besar Montok (@payudara_montok_gebu)

Feedback dr my lovely coustmer.. jom spe nk cuba pill swiss breast kesan amat2 berbaloi.. jnis bdn cpt 1biji ke 3 biji dh nmpk prubhan,, klu bdn jnis lmbt biasa 2box la,, berkesan tetap brkesan cuma beza cpt or lmbat je tau.. Pill swiss breast fungsi Tegang! Bulat! Besar! Anjal! Produk paling terlaris 100% berkesan ada kelulusan GMP & FDA.. 1BOX 3BIJI.. Makan 1biji 1mggu je 3biji than 1bulan.. 1box rm70 FREE POST SEMENANJUNG SAHAJA
SABAH SERAWAK TAMBAH 5

berminat whasapp0176966221 FREE GIFT:
~Sabun breast
~Sabun manjakani
~Pil manjakani
~Serbuk perapat
~mask

Bukan sahaja Payudara tiptop, miss V pn first 1st class gituuuu!! Dapatkn segera sementra stock masih ada.. dijamin 100% berkesan.. berminat pm/whasapp 019-901 6244

#swiss #pil #hormon #breastcantik #teganganjal #gebu #bazar #pa #sayajualpillwswiss #produkmontokgebu #produklakibini #sayajualprodukkecantikan #sayajualmurahmurah #sue #jamudaraaperawan #dms #ketatmontok #sedapgiler #sayajualhandbage

Produk Payudara Besar Montok (@payudara_montok_gebu)

Feedback dr my lovely coustmer.. jom spe nk cuba pill swiss breast kesan amat2 berbaloi.. jnis bdn cpt 1biji ke 3 biji dh nmpk prubhan,, klu bdn jnis lmbt biasa 2box la,, berkesan tetap brkesan cuma beza cpt or lmbat je tau.. Pill swiss breast fungsi Tegang! Bulat! Besar! Anjal! Produk paling terlaris 100% berkesan ada kelulusan GMP & FDA.. 1BOX 3BIJI.. Makan 1biji 1mggu je 3biji than 1bulan.. 1box rm70 FREE POST SEMENANJUNG SAHAJA
SABAH SERAWAK TAMBAH 5

berminat whasapp0176966221 FREE GIFT:
~Sabun breast
~Sabun manjakani
~Pil manjakani
~Serbuk perapat
~mask

Bukan sahaja Payudara tiptop, miss V pn first 1st class gituuuu!! Dapatkn segera sementra stock masih ada.. dijamin 100% berkesan.. berminat pm/whasapp 019-901 6244

#swiss #pil #hormon #breastcantik #teganganjal #gebu #bazar #pa #sayajualpillwswiss #produkmontokgebu #produklakibini #sayajualprodukkecantikan #sayajualmurahmurah #sue #jamudaraaperawan #dms #ketatmontok #sedapgiler #sayajualhandbage

Produk Payudara Besar Montok (@payudara_montok_gebu)

Feedback dr my lovely coustmer.. jom spe nk cuba pill swiss breast kesan amat2 berbaloi.. jnis bdn cpt 1biji ke 3 biji dh nmpk prubhan,, klu bdn jnis lmbt biasa 2box la,, berkesan tetap brkesan cuma beza cpt or lmbat je tau.. Pill swiss breast fungsi Tegang! Bulat! Besar! Anjal! Produk paling terlaris 100% berkesan ada kelulusan GMP & FDA.. 1BOX 3BIJI.. Makan 1biji 1mggu je 3biji than 1bulan.. 1box rm70 FREE POST SEMENANJUNG SAHAJA
SABAH SERAWAK TAMBAH 5

berminat whasapp0176966221 FREE GIFT:
~Sabun breast
~Sabun manjakani
~Pil manjakani
~Serbuk perapat
~mask

Bukan sahaja Payudara tiptop, miss V pn first 1st class gituuuu!! Dapatkn segera sementra stock masih ada.. dijamin 100% berkesan.. berminat pm/whasapp 019-901 6244

#swiss #pil #hormon #breastcantik #teganganjal #gebu #bazar #pa #sayajualpillwswiss #produkmontokgebu #produklakibini #sayajualprodukkecantikan #sayajualmurahmurah #sue #jamudaraaperawan #dms #ketatmontok #sedapgiler #sayajualhandbage

FlawlessCapBoosterWhiteningJDS (@beautystyle_byaliamanip)

Freckles Serum by Mylea Skincare ✔️ Penawar nombor 1 masalah JERAGAT!
✔️ Mencegah jeragat dari MEREBAK dan MENEBAL!
✔️ Membantu menghilangkan BINTIK HITAM di wajah!
✔️ MENCERAHKAN warna kulit
✔️ Membantu menghilangkan PARUT dan BEKAS JERAWAT!
✔️ Membantu mendapatkan TONA KULIT yang sekata!
✔️ Membantu MENCERAHKAN kulit wajah!
✔️ Merawat KULIT KUSAM!
✔️ Mengawal masalah KULIT BERMINYAK!
✔️ Mengecilkan LIANG PORI!
✔️ Membantu anda mendapatkan KULIT IDAMAN dalam jangka masa yang CEPAT, BERKESAN & TANPA KESAN SAMPINGAN! 💝 Cara Penggunaan 👉 Picit sedikit Mylea Freckles Serum pada tapak tangan dan sapu pada bahagian kulit wajah yang bermasalah seperti di atas (Setitik Freckles Serum memadai untuk seluruh wajah kerana serum ini pekat dan tidak berminyak malah terus meresap ke dalam kulit wajah) 👉 Disyorkan pakai pada waktu pagi (10 ke 15 minit sebelum makeup) dan malam sebelum tidur (10 ke 15 minit sebelum apply night cream) 👉 Freckles Serum BOLEH DIPAKAI dengan mane2 nite/day cream ape2 brand yang anda guna sekalipun yang penting jarakkan masa sekurang2nya 15 minit utk make sure serum telah sempurna meresap ke dalam kulit (dinasihatkan hindarkan dari produk yang mempunyai kandungan kimia yang tinggi kerana akan merosakkan tisu kulit) 👉 Sapuan kerap (2 kali sehari) dinasihatkan bagi mereka yang inginkan kesan yang lebih cepat

NP : RM120
PROMOSI : RM90
POSTAGE : RM7
#sayajual #sayajualmurah #kosmetikmurah #kosmetikterengganu #produkkecantikan #terengganu #produkmurah #produkoriginal #sayajualprodukkecantikan #serumjeragat #mylea #myleafreckless #frecklessserum #jeragat #ubatjeragat #frecklessserummylea

GambirEmas BoosterWhitening (@mfy_legacy)

Freckles Serum by Mylea Skincare ✔️ Penawar nombor 1 masalah JERAGAT!
✔️ Mencegah jeragat dari MEREBAK dan MENEBAL!
✔️ Membantu menghilangkan BINTIK HITAM di wajah!
✔️ MENCERAHKAN warna kulit
✔️ Membantu menghilangkan PARUT dan BEKAS JERAWAT!
✔️ Membantu mendapatkan TONA KULIT yang sekata!
✔️ Membantu MENCERAHKAN kulit wajah!
✔️ Merawat KULIT KUSAM!
✔️ Mengawal masalah KULIT BERMINYAK!
✔️ Mengecilkan LIANG PORI!
✔️ Membantu anda mendapatkan KULIT IDAMAN dalam jangka masa yang CEPAT, BERKESAN & TANPA KESAN SAMPINGAN! 💝 Cara Penggunaan 👉 Picit sedikit Mylea Freckles Serum pada tapak tangan dan sapu pada bahagian kulit wajah yang bermasalah seperti di atas (Setitik Freckles Serum memadai untuk seluruh wajah kerana serum ini pekat dan tidak berminyak malah terus meresap ke dalam kulit wajah) 👉 Disyorkan pakai pada waktu pagi (10 ke 15 minit sebelum makeup) dan malam sebelum tidur (10 ke 15 minit sebelum apply night cream) 👉 Freckles Serum BOLEH DIPAKAI dengan mane2 nite/day cream ape2 brand yang anda guna sekalipun yang penting jarakkan masa sekurang2nya 15 minit utk make sure serum telah sempurna meresap ke dalam kulit (dinasihatkan hindarkan dari produk yang mempunyai kandungan kimia yang tinggi kerana akan merosakkan tisu kulit) 👉 Sapuan kerap (2 kali sehari) dinasihatkan bagi mereka yang inginkan kesan yang lebih cepat

NP : RM120
PROMOSI : RM90
POSTAGE : RM7
#sayajual #sayajualmurah #kosmetikmurah #kosmetikterengganu #produkkecantikan #terengganu #produkmurah #produkoriginal #sayajualprodukkecantikan #serumjeragat #mylea #myleafreckless #frecklessserum #jeragat #ubatjeragat #frecklessserummylea

Amoura Sexy Lipmatte 💋 (@udandaraauthentic)

Hai sayang2..cantik kan Pink Thing dari koleksi Wudhu Friendly Series ni 🌸
.
🌸 Ada 8 rona ceria yang menarik
.
🌸Teksture lipstick kemasan matte selembut baldu yang ringan selepas dioleskan pada bibir
.
🌸 Di infusi kolagen and shea butter yang menjadikan bibir nampak seksi, sihat dan munggil
.
🌸 Formulasi matte yang cepat kering tetapi senang ditanggalkan. Hanya menggunakan tisu basah sahaja
.
🌸 Mendapat kelulusan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia
.
🌸 Bau strawberry yang wangi seolah2 berada di dalam taman strawberry
.
Pendek kata sis, lipstick ni berbaloi sungguh
.
Dah la rona cantik menarik , dengan pelbagai pilihan warna sesuai utk semua jenis warna kulit
.
Siap dapat FREE GIFT special lg sis 😻
.
Saya teringin nak semua orang rasa lipstick ni
.
Berminat Sila whatsapp 019-378 1330 💋
.
#lipstickjunkie #lipstickaddict #lipstickmurah #lipstickmurahmalaysia
#makeupmurahmalaysia #makeupmurah #lipmatte #lipstickhalal #lipmattemurah #lipcream #lipcreammurah #sayajuallipstick #sayajual #amouracosmetics #amouracosmetic #sayajualprodukkecantikan #bibir #testimoni #igreview #bazaronline #amouramines #amourabalakong #amourakajang #amourabangi #amouraagentwanted #amouradropshipwanted #amourabrunei #amourasingapore #tipscantikdenganAmoura #tipscantikdenganudandaraauthentic
More...