JERAWAT|SUNBURN|KULIT KUSAM (@scrub.greentea.mint.perak)

Hi gais . Petang2 ni nak belanja feedback kulit yang breaout lepas tersilap skincare. Walaupun ambil masa 2 bulan nak sembuh. Tup tup dah okay terus glowing kulit dia 😍
.
.
.
#greenteamintfacescrub | #scrub | #scrubmuka |
#scrubmurah | #bebasjerawat | #parutjerawat |#sayapakaisayajual | #bazarpaknilmurah |
#parut | #flawlessmakeup | #bazaaronline | #bazarpaknil | #sayajualprodukkecantikan |
#jerawat | #uthm | #makeuptutorial |
#makeupartist | #foundationmurah | #jerawat | #sapotlokal | #neelofa | #fattzura |
#aurainstabatch6 | #bubblemask | #uitm | #usm | #unikl

(@lovebeauty_ag)

Rm 70 ...
IF U INTERESTED WS 0145261573
Rm8 sm/ RM11 SS
#teamjiha #officialds #sayajualprodukkecantikan

JANGAN FOLLOW KALAU NAK CANTIK (@chanteqgojes)

Siapa tak try Ainaa serum lagi meh cepat cepat try! Texture sangat best and tak melekit pun awak awak. Water-based serum tau!
-
Siapa nak try jom whatsapp hakak laju laju. Cuma RM65 sahaja exclude postage kayh! Boleh cepat cepat ws atau pm Anys kayh! Stok dah sampai uolls. Cuma RM65 sahaja exclude postage!
-
πŸ€—πŸ€—COD available area Putrajaya, Seri Kembangan and KLCC kayh!
Kajang and Bangi pun Anys cover (Weekend).
-
Whatsapp Anys laju laju cepaaatπŸ€— 0169210217πŸ€—
-
#feedbackchanteqgojes#nsabeautyserum#nsabeautyofficial#nsabeautykajang#nsabeautybangi#nsabeautyputrajaya#sayajual#sayajualserum#jerawat#kecutkanjerawat#sayajual#sayajualprodukkecantikan#produkkecantikan#kulitcantik#dsnsateamkekna#ainaaserum#ainaaserumkajang#ainaaserumbangi#ainaaserumputrajaya#ainaaserumserikembangan#nsateameyka

FEMININE SCRUB WASH BOEKπŸ’― (@salina.skinstories)

Happy Weekend Girls πŸ’– Meh baca sini review #CSFW Dah ramai yang menjadi pengguna setia Celebrity Feminine Scrub Wash.
Dah ramai yang merasai kehebatan CFSW. Apa lagi sis sis kat luar tu nak tunggu? Whatsapp saya for detail la 01116680910/salina.skinstories πŸ™‹πŸ» #skinstories #skinstoriesagent #fairykissses #collagenputihdetoxkunyahpertamadimalaysia #nakputih #nakkurus #nakkulitlicin #sayajualprodukkecantikan #tipskecantikkan #caracantikkankulit #letsbengkung #janganmengata #maskerkunyit #pemutihgigi #igers #sayajual #bazaarpaknil

RAHSIA CANTIK KURUS 2018 (@betheglamorousdrink_ttg)

Apa kata mereka? Mereka ini pengguna @betheglamorousdrink ok!.
.
Bukan yang pandai komen je tapi BTGDrink pun tak pernah tengokπŸ˜….
.
.
Pagi-pagi belum breakfast dah rasa kenyang? Semua ni gara-gara BTGDrink. Badan pun rasa lebih kurus😘.
.
.
Yang pasti semua rasa ini normal ya, tak merbahaya, dan selamatπŸ‘.
.
.
Macam mana? Nak simpan lagi ke lelemak degil tu?😜
.
Perlukan rundingan? Whatsapp ya, percuma je.
.
☎️6013-507-2605
.
☎️6013-507-2605
.
☎️6013-507-2605
.
.
#btgdtrg #betheglamorousdrink #nadiaannuar #nakcantik #tipskurus #tipsdiet #jomkurus #jomcantik #cantik #sayanakkurus #tipscantik #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #kuruscepat #kurus #kurussihat #Produkkurus #nakkurus #kurusselamat #sayajualprodukkecantikan #detox #sayajual #kurusuntuksuami #malaysia #bajuxxl #ipunnak #kuruscantik #kurusselamat #kurussebelumkahwin #diet #kurusputih #sayanakkurus

DYXY STOKIS SUNGAI BESI (@dyxyemyzakisya)

New Look, New Packaging! 😍
.
Wow! Lipstik Dyxy berwajah baru..
Jom dapatkan Lipstik Dyxy dengan packaging yang lebih exclusive & menarik..
.
Rm45 je uollsss exc postage😘
.
Sangat sesuai untuk dijadikan hadiah kepada yang tersayang mahupun untuk dijadikan hantaran perkahwinan ❀️
.
.
Dm/ whatsapp Emy lelaju okay
πŸ“²www.wsap.my/60126449409
.
.
.
#bccreambydyana #dyxybccream #bccreamfoundation #viral #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #foundation #foundationmalaysia #foundationkorea #dyxyselangor #dyxyampang #dyxyserikembangan #codserikembangan #codampang #codhululangat #codcheras #sayajual #sayajualkosmetik #teamFL #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline2018

❀️ Mekda ❀️ Miracle Serum ❀️ (@miracleserum.gojezzz)

Mekda tak tipu tauu❗️
.
Sbb ni lah bukti betapa berkesannya ❀️ Miracle Serum by Danielin Beauty ❀️ hebat kan serum ni ? 😍😍😍
.
Dah ramai cust kami yg berpuas hati πŸŽ‰πŸŽ‰ mekda pon berpuas hati 😊 so korang bila lg nak cubaa ? HARGA PROMOSI MASIH LG BERJALAN πŸ’– JOM DAPATKAN SKRG πŸ˜‰πŸ˜˜
.
BARANG BAIK , CUST MESTI REPEAT ORDER BYK KALI 🎈 SIAP ADA YG BORONG TAU πŸ™ˆ
.
#mukabebasjerawat #glowing #flawless #stopmerkuri #kekasihpaksarela #instashop #sayajualprodukkecantikan #musicallymalaysia #miracleserum #kualalumpur #malaysia #instafamous #naturalbeautyproducts

RAHSIA KULIT PUTIH GEBU DISINI (@my.sakinah)

Haa kan dah cakap #beautysecretshalicious ni menjadik 😘😘 Hq pon slalu stock licin..ramai dah berpuas hati dengan #shalicious ni.
.

Siap borong byk2 buat stock sendiri ! Tak tahu la nak cakap apa..kalau tak menjadik takkan la orang borong kan😘 Kulit cerah sempurna, pori-pori hilang, no more sunburn βœ”οΈ Kalau dah sedia nak muka tanpa jerawat & masalah-masalah lain, haaaa kena try Beauty Secret !!
.

Putih melepak 😘😘Palingg ohhsem, paling berkesan, ! Confirm x cari lain !! Jerawat πŸ™… Parut πŸ™… Hidup lebih konfiden & tak malu dah nak jumpa orang 😚 Selaluu konfiden level saaaangaaatt lowww. Sekarang orang pulak asyik tanya pakai apee πŸ˜› Ehhh beauty secret lerrr

#cshineskincare#Shaliciousfoundation#beautysecret#tipskecantikkan#caracantikkankulit#sayajualprodukkecantikan#kulitcantik#kulitlicin#putihgebu#sayajual#SHALICIOUSπŸ’—

Irney Idris (@irneyidris)

RM68
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
DMS 5D HYBRID FOUNDATION .
5D DMS Hybrid foundation sesuai bagi mereka yang suka memakai make up dan mahukan sedikit effect glowing. Foundation ini dikeluarkan khas untuk anda .
KELEBIHAN DMS 5D HYBRID FOUNDATION :
πŸ’™ Melembapkan kulit sehingga 8 jam
πŸ’– 5D express effect
πŸ’™ Anti rekahan
πŸ’– Anti kilau
πŸ’™ Anti pigmentasi
πŸ’– UV protection SPF 50
πŸ’™ Mencerahkan kulit & kaya vitamin C & E
πŸ’– Tidak melekit
πŸ’™ Semakin lama dipakai semakin glowing
.
Jom bertukar dari bedak compact kepada 5D FOUNDATION. Anda pasti suka dengan hasilnya .
.
#DMSFoundation
#DMSHybridFoundation
#DMS5DFoundation
#DMS5DHybridFoundation
#DMS360
#DMS360Original
#DMS360Murah
#SayaJual
#5DDMSHybridFoundation
#5DHybridFoundation
#GlowingFoundation
#SayaJualProdukKecantikan #DMS360glowingserumMurah
#DMS360glowingserumOriginal
#DMS360glowingserumOriginalMurah
#360GlowingSerum #360GlowingSerumMurah
#360GlowingSerumOriginal
#360GlowingSerumOriginalMurah
#DMSGlowingSerum #DMSGlowingSerumMurah #DMSGlowingSerumOriginalMurah
#DMSGlowingSerumOriginal
#GlowingSerumDMS #GlowingSerumDMSMurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

😍NADZ_BEAUTY_SERUM😍 (@nadz_beauty_official)

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Fungsi/kebaikan nadz beauty serum.. Siapa nak cantik flawless boleh dm/ws sis..Normal price sebotol RM40.. Special offer still ad lagi tau😍 3 botol serum RM100 + free postage +
4 freegift😘😘 .
#serum #sayanakcantik #serumbotoxmurah #freegift #sayajualprodukkecantikan #serumwajah #nadzbeautyserum #serumwajah #sayajualprodukkecantikan #sayanakcantik #serum #serumviral #freegift #empatfreegift #serummurah

😍NADZ_BEAUTY_SERUM😍 (@nadz_beauty_official)

Alhamdulillah, feedback jujur dari customer... pori2 dkat muka dh brkurang😘 .
.

Special offerπŸ“’πŸ“’πŸ“’ Setiap pembelian 3 botol Nadz Beauty Serum anda akan dapat 4 SPECIAL FREEGIFT..😍
.
1. Vaseline rosy lip therapy
2. Koko kylie mascara
3. Dress code mask
4. Shiseido mask gold .
.

Berbaloi sngat dear.. tak cukup dapat serum n freegift dpat muka yg cantik flawless lagi😍ok k ok..? .

Cepat Cepat WS/DM admin untuk sebarang pertanyaan.. WS 0179029972
(click link di bio utk terus ke wasap admin, tak perlu save2 no..cuba laπŸ˜„)
.

#serum #botoxserum #serummurah #mukaflawless #sayanakcantik #4freegift #empatfreegift #nadzbeautyserum #serumwajah #sayajualprodukkecantikan #sayanakcantik #serum #serumviral #freegift #empatfreegift #serummurah #mukaflawless #glowing#serum #botoxserum #serummurah #mukaflawless #sayanakcantik #4freegift #empatfreegift #nadzbeautyserum #serumwajah #sayajualprodukkecantikan #sayanakcantik #serum #serumviral

(@effatihahofficial)

www.effatihah.com
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS
.
πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
β˜† Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri.
β˜† Mematikan masalah jerawat dimuka
β˜† Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka #effatihah
β˜† Menyekatakan tona kulit
β˜† Melambatkan proses penuaan (anti aging)
β˜† Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka
β˜† Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
β˜† Memudar dan menghilangkan jeragat
β˜† Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda
β˜† Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!)
β˜† Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
β˜† Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita #effatihah
.
πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’
.
CARA PENGAMBILAN
.
Ambil 1 sudu teh sebelum breakfast & sebelum tidur pada waktu malam#effatihah
Sedia dan mudah diambil secara terus dengan diletakkan diatas lidah
β€ͺ*Pengambilan Beauty Secret tahan selama sebulan
.
πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🍍http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🍍http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🍍http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
.
πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’
.
#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretmurahmalaysia#beautysecretmurahoriginal#beautysecretmalaysia#beautysecretmalaysiamurah#beautysecretmalaysiaoriginal#beautysecretoriginal #beautysecretoriginalmalaysia#beautysecretoriginalmurah#beautysecretborong#beautysecretborongmurah#beautysecretmurahoriginalmalaysia#beautysecretmurahoriginalmalaysia#sayajualprodukkecantikan#putihmulus #jualanmurah

FREE POSTAGE + FREE GIFT🎁 (@thejunni_shoppe)

Bestnya Lotion Whitening The Junni ni! Kulit daripada kasar jadi lembut! Dari kusam jadi putih dan sihat! Packaging pun best, senang masuk dalam handbag. Bila bila masa pun boleh pakai Lotion TJ ni 😍
.
To Order:
πŸ“² Whatsapp: +601119976228

#TheJunniMAYLA#sayajualprodukkecantikanΒ #nakputih#produkkecantikanΒ #putihkekalΒ #putihinstant#hilangjerawatΒ #nomercuryΒ #kkmapproved#normalsetthejunniΒ #thejunni#thejunniskincareΒ #thejunnipinkishwhite#thejunniloversΒ #thejunnimayla#thejunnimalaysiaΒ #thejunniwhiteninglotion#makeupkitthejunniΒ #thejunnimakeupkit#thejunnimakeupkitesetzakirah #teamjerunglapar

ml_handbagmurah (@ml_beautyandhealthy)

Nak cantik,kurus dan sihat sila baca!!
.
Sebelum uolls membazir beli produk ribuΒ²,tapi tak berkesan pun..Saya nak bagi tahu,Jom minum JUS LENTIK DARA dari sekarang..rasa sekali sumpah jatuh cinta..
.
Kelebihan JLD
.
🌸Menyingkirkan toksin dan lemak (detox)
🌸Mengurangkan berat badan
🌸Mencerahkan kulit
🌸Menghapuskan masalah dalaman
🌸Memberi tenaga pada badan
🌸Sentiasa kenyang(kurang makan)
🌸Rasa jus buah yang sedap
🌸Tak perlu diet ketat/tak wajib bersenam
🌸Tak kan menyesal lepas cuba JLD
.
Tak percaya?? Try lah dulu
.
Whatsapp +60192693810 SEKARANG
.
#sihatdancantik #nakkurus #cantik #aydajebat #atkinsdiet #perlashine #baazarpaknil #sayajual #igers #sayajualprodukkecantikan #cantikalami #ramping #pearlwhite #perlashine #baazarpaknil #manjakani #fatbunner #quputeh #slimwhite #kurustanpasengaja #greencoffee #kurustanpadiet #feedbacklentikdara

❀️ Mekda ❀️ Miracle Serum ❀️ (@miracleserum.gojezzz)

Mekda tak tipu tauu❗️
.
Sbb ni lah bukti betapa berkesannya ❀️ Miracle Serum by Danielin Beauty ❀️ hebat kan serum ni ? 😍😍😍
.
Dah ramai cust kami yg berpuas hati πŸŽ‰πŸŽ‰ mekda pon berpuas hati 😊 so korang bila lg nak cubaa ? HARGA PROMOSI MASIH LG BERJALAN πŸ’– JOM DAPATKAN SKRG πŸ˜‰πŸ˜˜
.
BARANG BAIK , CUST MESTI REPEAT ORDER BYK KALI 🎈 SIAP ADA YG BORONG TAU πŸ™ˆ
.
#mukabebasjerawat #glowing #flawless #stopmerkuri #kekasihpaksarela #instashop #sayajualprodukkecantikan #musicallymalaysia #miracleserum #kualalumpur #malaysia #instafamous #naturalbeautyproducts

NINASKINCARE MURAH | MACKINZ (@shopwithus_my)

PROMOSI CHINESE NEW YEAR MACKINZ BEAUTY DAH START TAU πŸ”›πŸŽ‰πŸŽŠ
.
Mackinz Beauty Serum
BELI 1 = RM 40 (jimat RM 5)

Mackinz Beauty Soap
BELI 1 = RM 30 (jimat RM 2)

Primer Oil
BELI 1 = RM 30 (jimat RM 2)

SET COMBO
MBS + PRIMER OIL = RM 70 (jimat RM 7)

MBS + MACKINZ SOAP = RM 70 (jimat RM 7)

MBS + MACKINZ SOAP + PRIMER OIL = RM 100 (jimat RM 9)

SEMENTARA PROMO NI MEH PLACE ORDER CEPAT UOLSSS. MURAH TERGOLEK2 HAAAA... BELI BANYAK2 BUAT STOCK TERUS πŸ’–

BERMINAT NAK ORDER ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#Rejuvenation
#MackinzBeauty
#SayaJual
#FaceOil
#VitaminC
#SayaJualProdukKecantikan
#FlawlessSkin
#GlowingSkin
#ShopWithUsMy
#MackinzBotoxSerum
#MackinzBeautySerum
#Botox
#InstaBeauty
#MackinzSerum
#FaceMask
#Fresh
#Young
#FlawlessSkin
#Exfoliate
#VitaminC
#Botox
#Jerawat
#JerawatBatu
#JerawatBernanah
#JerawatPasir
#ParutJerawat
#Jeragat
#MackinzBeautySoap
#PrimerOil
#CNYSale
#ChineseNewYearSale
#CNY
#CNY2018

NINASKINCARE MURAH | MACKINZ (@shopwithus_my)

PROMOSI CHINESE NEW YEAR MACKINZ BEAUTY DAH START TAU πŸ”›πŸŽ‰πŸŽŠ
.
Mackinz Beauty Serum
BELI 1 = RM 40 (jimat RM 5)

Mackinz Beauty Soap
BELI 1 = RM 30 (jimat RM 2)

Primer Oil
BELI 1 = RM 30 (jimat RM 2)

SET COMBO
MBS + PRIMER OIL = RM 70 (jimat RM 7)

MBS + MACKINZ SOAP = RM 70 (jimat RM 7)

MBS + MACKINZ SOAP + PRIMER OIL = RM 100 (jimat RM 9)

SEMENTARA PROMO NI MEH PLACE ORDER CEPAT UOLSSS. MURAH TERGOLEK2 HAAAA... BELI BANYAK2 BUAT STOCK TERUS πŸ’–

BERMINAT NAK ORDER ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#Rejuvenation
#MackinzBeauty
#SayaJual
#FaceOil
#VitaminC
#SayaJualProdukKecantikan
#FlawlessSkin
#GlowingSkin
#ShopWithUsMy
#MackinzBotoxSerum
#MackinzBeautySerum
#Botox
#InstaBeauty
#MackinzSerum
#FaceMask
#Fresh
#Young
#FlawlessSkin
#Exfoliate
#VitaminC
#Botox
#Jerawat
#JerawatBatu
#JerawatBernanah
#JerawatPasir
#ParutJerawat
#Jeragat
#MackinzBeautySoap
#PrimerOil
#CNYSale
#ChineseNewYearSale
#CNY
#CNY2018

NINASKINCARE MURAH | MACKINZ (@shopwithus_my)

PROMOSI CHINESE NEW YEAR MACKINZ BEAUTY DAH START TAU πŸ”›πŸŽ‰πŸŽŠ
.
Mackinz Beauty Serum
BELI 1 = RM 40 (jimat RM 5)

Mackinz Beauty Soap
BELI 1 = RM 30 (jimat RM 2)

Primer Oil
BELI 1 = RM 30 (jimat RM 2)

SET COMBO
MBS + PRIMER OIL = RM 70 (jimat RM 7)

MBS + MACKINZ SOAP = RM 70 (jimat RM 7)

MBS + MACKINZ SOAP + PRIMER OIL = RM 100 (jimat RM 9)

SEMENTARA PROMO NI MEH PLACE ORDER CEPAT UOLSSS. MURAH TERGOLEK2 HAAAA... BELI BANYAK2 BUAT STOCK TERUS πŸ’–

BERMINAT NAK ORDER ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#Rejuvenation
#MackinzBeauty
#SayaJual
#FaceOil
#VitaminC
#SayaJualProdukKecantikan
#FlawlessSkin
#GlowingSkin
#ShopWithUsMy
#MackinzBotoxSerum
#MackinzBeautySerum
#Botox
#InstaBeauty
#MackinzSerum
#FaceMask
#Fresh
#Young
#FlawlessSkin
#Exfoliate
#VitaminC
#Botox
#Jerawat
#JerawatBatu
#JerawatBernanah
#JerawatPasir
#ParutJerawat
#Jeragat
#MackinzBeautySoap
#PrimerOil
#CNYSale
#ChineseNewYearSale
#CNY
#CNY2018
More...