KECANTIKAN|FLAWLESS|SKIN|SLIM (@velarizgroup)

๐Ÿ’šSYMA PREMIUM GREEN COFFEE๐Ÿ’š
. . โฃ๏ธPutih, Slim, Montok, Merecikโฃ๏ธ ๐ŸŒฑKurang Gula
๐ŸŒฑRendah kafein
๐ŸŒฑ10x kuasa pemutih
๐ŸŒฑ10x slimming
.
.
โฃ๏ธKELEBIHAN GREEN COFFEE BEANโฃ๏ธ ๐Ÿ”ฅMeningkatkan kesihatan serta kebugaran tubuh
๐Ÿ”ฅMembakar lemak tanpa senaman
๐Ÿ”ฅMeningkatkan metabolisma utk membakar lemak dgn sgt cepat ๐Ÿ”ฅMengurangkan nafsu makan
๐Ÿ”ฅMenurunkan tekanan darah tinggi ๐Ÿ”ฅMeningkatkan konsentrasi otak
๐Ÿ”ฅMenurunkan kadar gula dalam darah yg tinggi
๐Ÿ”ฅDetoksifikasi organ hati (detox liver) ..
.
๐Ÿ’ข1 KOTAK 15 PAKET
.
.
TO ORDER, WHATSAPP/ SMS: +60123973713 . . .
Info lanjut : http://bit.ly/2mTZecL
.
#sayajualprodukkecantikan #sayajualkosmetik #langsing #detox #kurus #slim #supplementonline #ramping #velarizgroup #mybeautyshoppee #bazarpaknil #sihatcantik #shoppingonline #bazaronline #lemonex
#syma #symaskincare #symaskincaremurah #symawhitecoffee #symacoffee #symagreencoffee #symabeautyskincare #slimputihgebu
#symagreencoffee #terapiinstagram #ajimaura #jomjadicantik #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #symabeautymurah

Pemborong Terbesar Di Malaysia (@borongonlinesouthernsupplement)

PINKLADY Body Perfection
Berfungsi mencantikkan bentuk badan wanita supaya tampil lebih menarik dan melentik. Herba organik di dalamnya mengandungi phytoestrogen yg diperlukan oleh wanita utk menstabilkan hormon2 mereka. Produk ini diluluskan oleh suami-suami seluruh Malaysia.

Cara mengamalkannya:
Makan 2biji pada waktu pg setiap hari. Lebihkan minum air masak. Elakkan pengambilan caffein dan gula berlebihan.

Fungsi PINKLADY :
โค๏ธ Memutihkan & menggebukan kulit.
โค๏ธ Memantapkan payudara & punggung.
โค๏ธ Perapat miss 'v'.
โค๏ธ Mengurangkan nafsu makan.
โค๏ธ Berat badan ideal.
โค๏ธ Menghilangkan 'mood swing'.
โค๏ธ Tidak mudah marah.
โค๏ธ Mudah hamil.
โค๏ธ Meningkatkan libido wanita.
โค๏ธ Meningkatkan tahap collagen.
โค๏ธ Meremajakan kulit.
โค๏ธ Tidak alami hot flashes.
โค๏ธ Melancarkan peredaran darah.
โค๏ธ Mengurangkan kadar keguguran rambut.
โค๏ธ Mengurangkan 'period pain'.
โค๏ธ Memulihkan migrain.
โค๏ธ Mencegah 'osteoperosis'.
โค๏ธ Melambatkan 'menopause'.
โค๏ธ Menstabilkan emosi.

Berminat ?? WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 011

Kami mengalu-alukan mereka yg mahu mendaftar sebagai dropshipper PinkLady.

DROPSHIP WANTED ๐Ÿ˜‰ (@pinklady.official_)

๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ Pink Lady Body Perfection!!
.
NAK HARGA LUAR BIASA?? OKEY BOLEH PM SIS.HARGA SPECIAL UNTUK SEMUA ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
MANA SATU PILIHAN ANDA? ๐Ÿ˜Š
.
๐ŸŒนFULL PACK 60 CAPSULE
.
Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' luar sana jadikan PinkLady item wajib ada dalam simpanan. Ke manaยฒ pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk.
.
PINKLADY BODY PERFECTION !!
DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ”› Hanya telan 2 biji sehari dah โคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ ๐Ÿ‘ MONTOK
๐Ÿ‘ RAMPING
๐Ÿ‘ KETAT โŽ Tak Perlu โŒ SAPU
โŒ BANCUH
โŒ DIET โœ”๏ธ EASY TO EAT โžก๏ธ hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! ๐Ÿ˜˜
โœ”๏ธ EASY TO CARRY โžก๏ธ mesra handbag boleh bawa ke mana shj ๐Ÿ’Š๐Ÿ‘œ โŒš๏ธ JIMAT MASA โฉ lepas mandi ๐Ÿšฟ boleh terus pakai baju ๐Ÿ‘— nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah ๐Ÿ’„๐Ÿ˜Š
๐Ÿ’ธ JIMAT WANG โฉ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau ! ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINK LADY :
.
๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'.
๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan.
๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'.
๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita.
๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
๐Ÿ”ด Meremajakan kulit.
๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur.
๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk.
๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur.
๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi.
๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit.
๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan.
๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape.
๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat.
๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam.
๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut.
.
.
WHATASAPP:+6012-7845192
.
.
#pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionmurah #pinkladybodyperfectionmurah #pinkladymurah #pinkladymurah #pinklady #bodysecret #zofeabeautysecret #bodyslimming #sayajualmurah #kosmetikori #sayajualprodukkecantikan #produkkurus #ubatkurus #kedaikosmetik

Heal 'N Glow - Golden glow (@damiaraishabeauty)

Tengok satu kali tak jemu,
Tengok 2 kali, ehhh nak tengok lagi,
Tidur malam pun termimpi - mimpi,
Itulah dia penangan susuk emas golden glow
.
Makeup tak crack โœ”๏ธ
Makeup extra glowing โœ”๏ธ
Makeup tahan lama โœ”๏ธ
Makeup flawless โœ”๏ธ
Makeup tak berdebu โœ”๏ธ
.
Amacam, best tak ? ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜
.
.
#goldenglow #glowing #makeupglowing #mua #makeupartist #makeupaddict #sprayglowing
#spraymurah #spraymist #serum #serummurah #kulitcerah #kulitputih #kulitlicin #drama #langkawiisland #sasa #facemistmalaysia #facemistmurah #fattahamin #sayajual #emas #sayajualprodukkecantikan #sayajualmurah

OBSESS COSMETICS BATANG KALI (@nurulsyazwaridaizlansyah)

Mattely in โค๏ธ Liquid Matte by Obsess ( Liquid matte berasaskan Argan oil )
.
PERTAMA DI MALAYSIA
.
Code : nutella โŒ/ bubblegum/ marshmallow/ lolipopโŒ/ ice cream/ nuex rosli/ syedewa .
โœ… Tahan Lama ( tidak melekat pada gelas)
โœ… Bibir tak akan mengelupas dan jadi pecah2
โœ… Tidak Melekit
โœ… Kegilaan ramai Makeup artist
โœ… Dijamin Halal & Lulus KKM
โœ… Mengandungi Vit E & Argan oil.
โœ… Sesuai dengan cuaca di Malaysia / Asia
.
Untuk dapatkan Lipstick ini boleh
Whatsapp ke +60173657537
.
๐Ÿ’•RM40 EACH EXCLUDE POSTAGE.
๐Ÿ’•POSTAGE ADD RM8 SM & RM12 SS ๐Ÿ’•COD AREA BATANG KALI,ULU YAM DAN BERDEKATANNYA๐Ÿ’จ
๐Ÿ’•TESTER DISEDIAKANโœ”๏ธ
.
#obsessed #obsesscosmetics #obsesscosmeticmalaysia #lipmatte #lipmattemurahmalaysia #liquidlipstick #lipstickobsess #sayajualmurah #sayapakisayajual #sayajualprodukkecantikan #makeupartismalaysia #muakl #muaselangor #nuexrosli #syedewa #amyrarosli #trustedseller #fastrespond #squadsyiera

DROPSHIPS & AGENT DYXY WANTED! (@dyxy.n9_byhanis)

๐Ÿ’ƒ๐Ÿป DYXY CRAZY HOT NOVEMBER SALE ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป โค๏ธBEST SELLER โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
๐Ÿ”ฅBASIC LADY DYXY RM145 SM
( NP : RM175 )
๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ DYXY Bc Cream
DYXY Green Tea Facemist
DYXY Brush
FREE PAPERBAG
๐ŸŽ FREE LIMITED GIFT
๐Ÿš™ INCLUDE POSTAGE SM /COD ๐Ÿš— Nilai ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Seremban2๐Ÿ‘‰๐ŸปSendayan๐Ÿ‘‰๐ŸปSenawang
๐Ÿ“ฎ Hari2 Pos ๐Ÿ“ฎ Hari2 Pos ๐Ÿ“ฎ Hari2 Pos
๐Ÿ“ฒ017.283.8885 @dyxy.n9_byhanis
#bccreamfoundation #bccream #bccreamdyxy #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #foundation #foundationmalaysia #foundationkorea #coddyxyseremban2 #coddyxysendayan #coddyxysenawang #coddyxysendayan #coddyxyrantau #mua #makeupkahwin #sayajual #sayajualkosmetik #teambyintan #sayajualprodukkecantikan #teamfl #teambyintan #sayajualonline #jomcantik

merawat kulit bermasalah (@nurraysa_meruklang)

Set hamil khas untuk mommy siapa cakap wanita tengah hamil tak boleh nampak cantik dan bebas masalah kulit?

Mommy kalu mommy guna set ni jangan risau tak ada apa apa effect pun pada baby dalam kandungan tu. Sebab bahan bahan dalam set ni tak ada bahan yang boleh bahayakan baby dekat dalam tu

Aezmene Mohd Saleh (@mien_mk.awesome)

"BARU 4 HARI๐Ÿ˜ฑ DAH NAMPAK
KESAN SELEPAS MENGGUNAAN
2 PRODUK MARY KAY SAHAJA TAU!" ๐Ÿ‘‰๐Ÿป'Eyebag bawah mata nampak kurang sangat!'
๐Ÿ’‹๐Ÿ’Memang 'Miracle'! Testimoni adik manis comey gojes๐Ÿ˜˜๐ŸŒท Alhamdulillah๐Ÿ˜

Apa kaitan eyebag berkurangan dengan pencuci muka dan moisturiser Timewise Miracle Mary Kay?๐Ÿค” Eyebag juga disebabkan oleh kehilangan lembapan pada kulit yang mengakibatkan keanjalan kulit menurun terutama sekali di sekeliling mata.
Apabila kelembapan kulit dipertingkatkan dengan penggunaan penjagaan wajah yang betul dan sesuai. Bukan sahaja masalah eyebag.
Masalah lain di wajah juga akan dapat diselesaikan seperti: ๐ŸŒทkulit kusam tidak bermaya
๐ŸŒทgaris halus wajah
๐ŸŒทkedutan
๐ŸŒทkulit kasar dan kesat
๐ŸŒทpori kasar dan terbuka
๐ŸŒทmenggelupas
๐ŸŒทsensitif dan merekah

Inilah pentingnya..
Menggunakan produk penjagaan wajah harian yang bersesuaian dan
selamat untuk kulit wajah. ๐ŸŒทSet TimeWiseยฎ๏ธ Miracle 3in 1 ๐ŸŒท ๐Ÿ‘‰๐ŸปJIMAT & BEST tau ๐Ÿ˜˜ Pencuci muka ini mempunyai fungsi
3 dalam 1: ๐ŸŒธMembersih
๐ŸŒธMenanggalkan ๐ŸŒธMenyegarkan

Kulit anda dalam satu langkah mudah. ๐Ÿ•Š๏ธTak perlu toner
๐Ÿ•Š๏ธTak perlu scrub muka

Menjadikan ia segar, bersih dan AWET MUDAโค๏ธโค๏ธโค๏ธSetiap kali anda mencuci muka dengan ๐ŸŒธTimeWiseยฎ๏ธ Miracle 3in 1 Cleanser๐ŸŒธ

JIMAT KE TAK ?

Set ini boleh di dapati dalam dua formula iaitu untuk kulit : ๐ŸƒNormal hingga Kering ๐ŸƒKombinasi hingga Berminyak

Digandingkan pulak dengan Pelembap/Moisturiser 'MIRACLE' nie๐Ÿ˜ โค๏ธTimeWiseยฎ๏ธ Age Fighting Moisturizer
Melembap dan melembutkan kulit anda dengan TimeWise Age-Fighting Moisturiser.
Ia membekalkan penghidratan selama 10 jam dengan kompleks berpaten yang memberikan kesan yang ketara.
Pilihan formula dari kulit ๐ŸƒNormal hingga Kering ๐ŸƒKombinasi hingga Berminyak

ANDA PILIH YANG MANA? ๐ŸŒทMien๐ŸŒท
๐ŸŒทMary Kay Beauty Consultant๐ŸŒท
www.whatsapp.my/60192642109

#marykay #antiaging #nealofa #marykaymalaysia #antiagingproducts #sayajualproduk
#wanita #bazarpaknil #sayajualprodukkecantikan
#like4like
#cantik #antiagingskincare #bazaronline #moistskin #bazarpaknilprodukkecantikan #makeupsambilmerawat #moist #testimonial #moisturiser
#antipenuaan #kulit #kulitanjal
#kulitsehat
#kulitkering
#kulitcerah
#viral
#

K O S M E T I K M U R A H (@nyda.cosmetic)

๐Ÿ’„Assalamulaikum dan selamat datang ke The Ace Beauty๐Ÿ’‹
.
.
Di sini kami hanya menawarkan produk ORIGINAL dari HQ. Harga belum termasuk kos penghantaran.
.
Biar mahal asalkan ori,
jangan murah memakan diri.
.
Borong / Info / Order:
๐Ÿ“ฒ +601113035975
.
.
#kosmetikborongoriginal #kosmetikborong #produkkecantikanborong #produkkecantikanmurah #kosmetik2u #produkkecantikan #sayajualprodukkecantikan #sayajualkosmetik #sayajualskincare

Malaysia Trusted Seller VER.88 (@luthmaya.ver88)

[ Another Feedback Liquid Foundation Ver.88 ๐Ÿ’‹ ]

Haaa ni pulakk maya nak share satu lagi testimoni salah sorang customer maya yang dah cuba LIQUID FOUNDATION by VER.88 Hehe.
.
Akak cantik kita ni habaq bau foundation ni sangat wangi, ringan, sertaaa tektur yang halus. Dannn yg paling akak gojes ni sangat suka ialah bau nya yang sangattt wangii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
.
Foundation Eity Eight ni jugak cepat kering dan nyaman je rasee taw ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Nampak tak akak gojes kita ni betol2 berpuas hatii ni ngan foundation by 88 ni hehe. Alhamdulilahh. Happy sangat bila customers suka ni hehe ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Meh meh pakat cuba makeup ver.88 pulak meh. Belum cuba belum taw, sudah cuba pasti mau lagi. Hihihi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
How to orders? ๐Ÿ‘‡
.
Whatsapp maya ๐Ÿ“ฒ 0149084485 cecepat tau, sebab now kita tengah ade promosi. Rugi uolss tak grab skang tau ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #fastreply in sha allah
.

#luthmayaver88feedback
.
#ver88bounce #ver88malaysia #ver88official #ver88originalmurah #ver88orimurah #alhamdulilah #sayajualprodukkecantikan #produkkorea #originalfromkorea

BERIBU TESTIMONI BERJAYA (@deleahq)

TERGEMPAR. JUALAN PROMOSI sempena ulang tahun Delea yang pertama.

Memang jimat berbaloi baloi tau you all. So nak tunggu lagi ke? Terus whatsapp hq ditalian 012 3678 165 ataupun hubungi agent dan dropship sah Delea.

Malaysia Trusted Seller VER.88 (@luthmaya.ver88)

[ Another Feedback Full Set Ver.88 ๐Ÿ’‹ ]

Assalamualaikum n hi kekakakss ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Pagi ni maya nak share satu lagi testimoni salah sorang customer maya yang pakai set lengkap ver.88 Hehe.
.
Akak cantik kita ni habaq, Foundation Eity Eight ni cepat kering dan nyaman je rasee taw ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ pastu high coverage sume cela2 yang ade kat muka dia tu taww. Tunang pon cakap cantik & nampak berseri2 je. Katanya nampak cantik berseri sebab effect dari pakai "dewy face glow" haa so uolss tak jeles ke ngan akak cantik ni? Tanak ke suami tunang or bf awak puji cantik? Hihi
.
Kalau nakk, Meh meh pakat cuba makeup ver.88 pulak meh. Belum cuba belum taw, sudah cuba pasti mau lagi. Hihihi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
How to orders? ๐Ÿ‘‡
.
Whatsapp maya ๐Ÿ“ฒ 0149084485 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #fastreply in sha allah

#luthmayaver88feedback
.
#ver88bounce #ver88malaysia #ver88official #ver88originalmurah #ver88orimurah #alhamdulilah #sayajualprodukkecantikan #produkkorea #originalfromkorea #ver88official #ver88orimurah #ver88malaysia #ver88originalmurah #eityeightmurah #eityeightoriginal #makeuplooks #makeuplover #makeupjunkie #makeupgoals #Makeupfanatic1 #Eyeshadow #Lipgloss #Makeuptalk #Makeuptutorial #Makeuplove #sayajual #hantaranmakeup #makeup #hantaran #makeupartist #makeupjunkie #makeuplover #makeupgoals

Kuat Besar Sado Ketat Sedap (@cinta_menusuk_kalbu)

OTOT BERKETAK, TENAGA KELAKIAN MENINGKAT DENGAN SUPERKING..!
.
.
NAK SADO. NAK TAMBAH STAMINA SEMASA WORKOUT??
.
Superking mampu mempercepatkan pertibuhan otot serta menambah stamina & tenaga seorang lelaki. Dengan ramuan dari herba-herba terpilih, ianya selamat dan dijamin.
.
Naikkan & bina pembentukan otot dengan cepat. Hanya perlu amalkan 2 biji sehari. Mampu merawat masalah dalaman.
.
Cara Order :-
๐Ÿ“ฑ WHATSAPP ๐Ÿ”˜019 23 03 766
๐Ÿ“ฎFREE POS SETIAP HARI
๐ŸŒŽ Sabah Dan Sarawak + RM5
๐Ÿ‘œ Ready Stock
๐Ÿ‘ Trusted Seller
๐Ÿ†” SSM 002392643W
MENAWANKALBU ENTERPRISE
#masalahwanita #jualmurah #sayajual #sayajualproduk #nakcantik #sayajualmakeup #instamalaysia #ubatkurus #awekmelayu #jamu #vapemalaysia #sayajualmurah #matmotor #malaysianvapor #abangsado
#sayajualprodukkecantikan #bazaarpaknil #hantaran #produksuamiisteri #sayajualhandbag #perfumemurah
#produkwanita #produkkecantikan #bazaaronline #nakkurus #diet
. #ibumengandung #perfumemurah
More...