💋Mackinzbeauty Serum💋 (@mackinzbotox_serum)

Tengah mencari Produk untuk masalah kulit ⁉️
Tengah mencari Produk tidak mempunyai bahan kimia ⁉️
Tengah mencari Produk mesra wudhu & halal ⁉️
.
Anda mempunyai masalah seperti di bawah 👇🏽👇🏽
.
 Berminyak
 Berjerawat
👉 Berjeragat .
 Parut jerawat
 Kulit Kusam .
👉 liang pori terbuka .
 Whitehead / Blackhead
 Makeup Tidak Sekata .
.
Apa kata anda cuba MACKINBOTOXSERUM 💋
.
Hanya RM45.00 EXC POSTAGE
BERMINAT WASSAP 0183749849📲
.
#MackinzBotoxSerum
#MackinzSerum
#Mackinz
#BotoxSerum
#FaceSerum
#Botox
#Jerawat
#JerawatBatu
#JerawatBernanah
#JerawatPasir
#ParutJerawat
#Jeragat
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#SayaJualSerum
#MackinzBotoxSerumMurah
#InstaBeauty
#MackinzSerum
#Serum
#Young
#Fresh
#OrganicSkincare
#FaceSerum
#Skincare
#Serum
#SayaJualProdukKecantikan
#FlawlessSkin
#VitaminC
#HoneyBee
#TestimoniMackinzBotoxSerum

WONDERGLOW SKINCARE ORIGINAL (@wonderglowskincaree)

Ni cara nak pakai WG. Kalau yang dh pakai skincare lain before ni kena bagi kulit tu rehat dulu ye dalam masa seminggu. Then pakai sabun je dulu supaya kulit boleh slow2 terima produk ni. Kalau tak bagi skin rehat dulu takut nanti bercampur2 produl dalam skin tu, takut jadi makin teruk. Bukan wonderglow je ye yang macamni, kalau nak tukar skincare lain pun kena buat macamni ye.
To purchase, kindly whatsapp 014-8974063 // 019-8555902.

#sayajual #sayajualprodukkecantikan #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikanmurah #sayajualwonderglow #sayajualwonderglowskincare #sayajualwondergloworiginal #sayajualwonderglowmurah #sayajualwonderglowskincaremurah #sayajualwonderglowskincareoriginalmurah #wonderglow #wonderglowsilver #wonderglowskincare #wondergloworiginal #wonderglowsilvermurah #wonderglowskincaremurah #wondergloworiginalmurah #wonderglowsilvermurah #wonderglowgold #wonderglowgoldmurah #wonderglowdiamond #wonderglowdiamondmurah #superstar360 #wonderglowloosepack #wonderglowloosepackmurah

WONDERGLOW SKINCARE ORIGINAL (@wonderglowskincaree)

Wonder Glow Gold ❤️❤️❤️ SET LAMA UOLS!!! TAPI PACKAGING BARU YE!
KALAU NAK CANTIK, JOM BELI HARGA MURAHH AND FREE POSTAGE!!!
Price: RM 120 FREE POSTAGE ♡2x kesan pencerahan dan vitamin C.
♡25++ SPF iaitu mengawal cahaya matahari yang sangat terik sebanyak 25 kali ganda, sesuai untuk mereka yang saring terdedah kepada cahaya matahari selama 4 - 5 jam.
♡Mencerahkan dan menyerikan wajah.
♡Menghilangkan pigmentasi yang tebal.
♡Menghapuskan jerawat dengan berkesan
♡Mengecilkan pori - pori wajah
♡Menghaluskan kulit secara semulajadi
♡Anti Penuaan dan Awet muda yang ungul
♡Mengandungi kombinasi hebat 'glutathione vitamin C infusions' dan collagen agar kulit sihat bercahaya dan bersinar.
To purchase, kindly whatsapp 014-8974063 // 019-8555902.

#sayajual #sayajualprodukkecantikan #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikanmurah #sayajualwonderglow #sayajualwonderglowskincare #sayajualwondergloworiginal #sayajualwonderglowmurah #sayajualwonderglowskincaremurah #sayajualwonderglowskincareoriginalmurah #wonderglow #wonderglowsilver #wonderglowskincare #wondergloworiginal #wonderglowsilvermurah #wonderglowskincaremurah #wondergloworiginalmurah #wonderglowsilvermurah #wonderglowgold #wonderglowgoldmurah #wonderglowdiamond #wonderglowdiamondmurah #superstar360 #wonderglowloosepack #wonderglowloosepackmurah

WONDERGLOW SKINCARE ORIGINAL (@wonderglowskincaree)

WONDERGLOW DIAMOND ready stock!! Okey Wonderglow Diamond ni ramai yang dah beli sebabbb kesan pencerahan die adalah 5 KALI GANDA berbanding WG gold. Lagipun kalau beli ni lebih jimat sebab kandungan die lebih banyak dari WG Gold. Boleh lah tahan 3-4 bulan bergantung dengan cara penggunaan.
Okey jum baca lagi kebaikan WG diamond ni ♡PRICE: RM130 FREE POSTAGE
♡5x kesan pencerahan dan vitamin C
♡45++ SPF - Iaitu mengawal cahaya matahari yang sangat terik sebanyak 45 kali ganda, sesuai untuk mereka yang saring terdedah kepada cahaya matahari selama 5 - 6jam. ♡Mencerahkan dan menyerikan wajah.
♡Menghilangkan pigmentasi yang tebal.
♡Menghapuskan jerawat dengan berkesan
♡Mengecilkan pori - pori wajah
♡Menghaluskan kulit secara semulajadi
♡Anti Penuaan dan Awet muda yang ungul
♡Mengandungi kombinasi hebat 'glutathione vitamin C infusions' dan collagen agar kulit sihat bercahaya dan bersinar.
To purchase, kindly whatsapp 014-8974063 // 019-8555902

#sayajual #sayajualprodukkecantikan #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikanmurah #sayajualwonderglow #sayajualwonderglowskincare #sayajualwondergloworiginal #sayajualwonderglowmurah #sayajualwonderglowskincaremurah #sayajualwonderglowskincareoriginalmurah #wonderglow #wonderglowsilver #wonderglowskincare #wondergloworiginal #wonderglowsilvermurah #wonderglowskincaremurah #wondergloworiginalmurah #wonderglowsilvermurah #wonderglowgold #wonderglowgoldmurah #wonderglowdiamond #wonderglowdiamondmurah #superstar360 #wonderglowloosepack #wonderglowloosepackmurah

THE BEAUTY HACKS (@thebeautyhacksproduct)

Sis. Badan I berjerawat. Malu la sis.
Body scrub Turmeric boleh tolong sis😊. Macam mana nak hilangkan?
Ni dia. Pakai body scrub turmeric la jawabnya.
Boleh pakai kat muka jugak. Kan jimat tu.

Whatsapp~ 012 6445718

#thebeautyhacks
#dropshipwanted #bodyscrubtbh
#sunburn #hargakasihsayang #cerah #sabunberas#jeragat
#parutjerawat #jerawat
#sayajualprodukkecantikan
#lipscrubTBH #sunburn

SUPPLEMENT JENAMA SENDIRI (@rahmahrichmanufacturing)

JOM JADI JUTAWAN PRODUK SUPPLEMENT JENAMA SENDIRI !
_

Adakah anda berminat untuk memiliki produk supplement anda sendiri? DAH BOSAN JUAL PRODUK ORANG LAIN? Nak untung lumayan dengan produk anda sendiri?
_

Sertai kami sekarang dengan modal tak sampai RM200! Minimum order 10 botol untuk test sendiri atau test market.
_

Lebih dari 100 ekstrak tumbuhan tersedia antaranya:
Akar Serapat
Aprikot Seed
Badam
Barli
Bawang Putih
Belalai Gajah
Buah Acai Berry
Buah Anggur
Buah Anggur Hitam
Halba
Habbatussauda
Halia Bara
Kacip Fatimah
Kurma
Madu
Kacip Fatimah
Mahkota Dewa
Manjakani
Rumpai Laut
Sireh
Tongkat Ali
... dan banyak lagi!
_

WhatsApp kami segera!
+601113035975
_

#produkjenamasendiri#jenamasendiri#kilangoem#supplementjenamasendiri#jenamasendirimurah#jenamasendirimalaysia#sayajualprodukkecantikan

SUPPLEMENT JENAMA SENDIRI (@rahmahrichmanufacturing)

JOM JADI JUTAWAN PRODUK SUPPLEMENT JENAMA SENDIRI !
_

Adakah anda berminat untuk memiliki produk supplement anda sendiri? DAH BOSAN JUAL PRODUK ORANG LAIN? Nak untung lumayan dengan produk anda sendiri?
_

Sertai kami sekarang dengan modal tak sampai RM200! Minimum order 10 botol untuk test sendiri atau test market.
_

Lebih dari 100 ekstrak tumbuhan tersedia antaranya:
Akar Serapat
Aprikot Seed
Badam
Barli
Bawang Putih
Belalai Gajah
Buah Acai Berry
Buah Anggur
Buah Anggur Hitam
Halba
Habbatussauda
Halia Bara
Kacip Fatimah
Kurma
Madu
Kacip Fatimah
Mahkota Dewa
Manjakani
Rumpai Laut
Sireh
Tongkat Ali
... dan banyak lagi!
_

WhatsApp kami segera!
+601113035975
_

#produkjenamasendiri#jenamasendiri#kilangoem#supplementjenamasendiri#jenamasendirimurah#jenamasendirimalaysia#sayajualprodukkecantikan

SUPPLEMENT JENAMA SENDIRI (@rahmahrichmanufacturing)

JOM JADI JUTAWAN PRODUK SUPPLEMENT JENAMA SENDIRI !
_

Adakah anda berminat untuk memiliki produk supplement anda sendiri? DAH BOSAN JUAL PRODUK ORANG LAIN? Nak untung lumayan dengan produk anda sendiri?
_

Sertai kami sekarang dengan modal tak sampai RM200! Minimum order 10 botol untuk test sendiri atau test market.
_

Lebih dari 100 ekstrak tumbuhan tersedia antaranya:
Akar Serapat
Aprikot Seed
Badam
Barli
Bawang Putih
Belalai Gajah
Buah Acai Berry
Buah Anggur
Buah Anggur Hitam
Halba
Habbatussauda
Halia Bara
Kacip Fatimah
Kurma
Madu
Kacip Fatimah
Mahkota Dewa
Manjakani
Rumpai Laut
Sireh
Tongkat Ali
... dan banyak lagi!
_

WhatsApp kami segera!
+601113035975
_

#produkjenamasendiri#jenamasendiri#kilangoem#supplementjenamasendiri#jenamasendirimurah#jenamasendirimalaysia#sayajualprodukkecantikan

🏡HOMEMADE🌷SKINCARE🌷WITH🌷LOVE❤️ (@pembekal.sabun.jenama.anda)

Siappp

Sabun resdung ( garam bukit + kulit kayu manis )

Kelebihan garam bukit & kulit kayu manis 🌷Membantu mengatasi masalah jerawat
🌷Meningkatkan aura seri wajah
🌷Mengurangkan parut
🌷Menanggalkan sel kulit mati
🌷Melembutkan kulit
🌷Mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit secara semulajadi
🌷Mencerahkan kulit
🌷Meremajakan kulit
🌷Membantu pembaharuan sel kulit
🌷Mengurangkan jeragat
🌷Mengawal pengeluaran minyak muka berlebihan
🌷Membantu masalah whitehead blackhead
🌷Melancarkan peredaran darah di sekitar muka
🌷Meredakan bengkak akibat radang jerawat
🌷Melembapkan kulit
🌷Mengecilkan liang pori besar
🌷Mengatasi masalah tona kulit tak sekata
🌷Mengurangkan kedutan
🌷Melambatkan proses penuaan
🌷Bersifat antibakteria

Wasap 016407104 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare

🏡HOMEMADE🌷SKINCARE🌷WITH🌷LOVE❤️ (@pembekal.sabun.jenama.anda)

Siappp

Sabun resdung ( garam bukit + kulit kayu manis )

Kelebihan garam bukit & kulit kayu manis 🌷Membantu mengatasi masalah jerawat
🌷Meningkatkan aura seri wajah
🌷Mengurangkan parut
🌷Menanggalkan sel kulit mati
🌷Melembutkan kulit
🌷Mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit secara semulajadi
🌷Mencerahkan kulit
🌷Meremajakan kulit
🌷Membantu pembaharuan sel kulit
🌷Mengurangkan jeragat
🌷Mengawal pengeluaran minyak muka berlebihan
🌷Membantu masalah whitehead blackhead
🌷Melancarkan peredaran darah di sekitar muka
🌷Meredakan bengkak akibat radang jerawat
🌷Melembapkan kulit
🌷Mengecilkan liang pori besar
🌷Mengatasi masalah tona kulit tak sekata
🌷Mengurangkan kedutan
🌷Melambatkan proses penuaan
🌷Bersifat antibakteria

Wasap 016407104 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare

🏡HOMEMADE🌷SKINCARE🌷WITH🌷LOVE❤️ (@pembekal.sabun.jenama.anda)

Siappp

Sabun resdung ( garam bukit + kulit kayu manis )

Kelebihan garam bukit & kulit kayu manis 🌷Membantu mengatasi masalah jerawat
🌷Meningkatkan aura seri wajah
🌷Mengurangkan parut
🌷Menanggalkan sel kulit mati
🌷Melembutkan kulit
🌷Mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit secara semulajadi
🌷Mencerahkan kulit
🌷Meremajakan kulit
🌷Membantu pembaharuan sel kulit
🌷Mengurangkan jeragat
🌷Mengawal pengeluaran minyak muka berlebihan
🌷Membantu masalah whitehead blackhead
🌷Melancarkan peredaran darah di sekitar muka
🌷Meredakan bengkak akibat radang jerawat
🌷Melembapkan kulit
🌷Mengecilkan liang pori besar
🌷Mengatasi masalah tona kulit tak sekata
🌷Mengurangkan kedutan
🌷Melambatkan proses penuaan
🌷Bersifat antibakteria

Wasap 016407104 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare
More...