Mary Kay Beauty Consultant (@suha_m.k)

BOTANICAL EFFECTS

DIRUMUS KHAS BAGI MEMENUHI SETIAP KEPERLUAN KULIT DAN JUGA BAJET ANDA.

Kompleks eksklusif dalam rumusan setiap produk Botanical Effects terdiri daripada dua jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit. Silymarin (milk thistle) ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran di samping melegakan dan menyegarkan kulit. Luo Han Guo juga dikenali sebagai "buah panjang hayat", terkenal dengan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit.

Terdapat 3 Formula : ❤️ FORMULA 1 (KERING)
❤️ FORMULA 2 (NORMAL)
❤️ FORMULA 3 (BERMINYAK)

Botanical Effects mengandungi 4 produk : 🌹 CLEANSER, 113g
- Membersih dengan lembut tanpa menjejaskan elemen-elemen penting dalam kulit. 🌹 HYDRATE, 88ml
- Meresap cepat dan memberi penyeimbangan kulit. 🌹 FRESHEN, 147ml
- Rumusan tidak mengeringkan ini bertindak lembut untuk menyingkirkan minyak berlebihan dan kekotoran daripada kulit. 🌹 MASKER, 113g
- Membersihkan
kotoran dengan lembut sambul menyegarkan dan mempermuda kulit.

TURUTAN CARA PEMAKAIAN :

1) CLEANSER : Sapu pada muka dan leher yang dibasahkan. Bilas atau tanggal dengan kain basah dan lap kering

2) MASK : Sapukan jumlah yang mencukupi pada muka bersih, elakkan kawasan mata dan mulut. Tinggalkan selama 10 minit. Tanggalkan masker dengan air atau kain muka basah. Boleh digunakan 2-3 kalo seminggu. Elakkan diguna pada kulit terengsa.

3) FRESHEN : Sembur terus pada bebola kapas atau pad kapas sehingga dilembapkan. Sapukan terus ke muka dan leher, elakkan kawasan mata dan mulut. Ulangi sehinggan bebola kapas atau pad tidak lagi menunjukan kesan solekan atau kekotoran.

4) HYDRATE : Sapukan pada muka dan leher yang bersih dengan gerakan menghala ke atas.

L❤️ve,
Suha Ahmad
Beauty Consultant Mary Kay

#marykay #marykaybangsar #marykayshahalam #marykaypetalingjayavsq #sayanakcantik #sayanakkulitcantik #skincareori #kulitsihatcantik #kulitsihat #bazaar #bazarpaknilprodukkecantikan #skincare #titiancintatv3 #titiancinta #zulariffin #tombirou

Serum Vit C Terbaik In Town ! (@vcs_missoren)

Hai awak yang cantik 😍.. Cuba awak bayangkan saudara mara dan kawan-kawan awak asyik memuji awak je time raya nanti 😊
.
"Ehh muka kau nampak cerah la.. Dulu kusam sikit.. Kau pakai apa sekarang ni?
.
"Amboii.. Glowingnya muka.. Nampak muda sepuluh tahun lah, hehe"
.
"Pelolesnya muka.. Siapa yang makeup muka kau ni ?"
.
Dan bermacam-macam pujian lagilah 😄 (Hati kita mesti berbunga bunga kan? Hehe 🙈)
.
Nak ke pujian macam kat atas tu? 👆🏻..
.
Kalau nak dapat hasil macam ni sis kena bertindak dari sekarang tau. Cuma follow je 2 langkah mudah ni 👇🏻
.
1. Sapu 1-2 titis Vitamin C Serum di muka setiap pagi dan malam.
.
2. Ambil 1 tablet Vitamin C 1000mg setiap hari.
.
Insya Allah bila kita amalkan secara konsisten, cik abang pon mesti tegur perubahan pada kulit sis 😘
.
Nak kulit gebu gebas jgn lupa #MissOren 🍊
. 📲 Meh whatsapp Miss Oren
www.wasap.my/60149409760
.
#MissOren#flawless#jomcantik#noradanish#sayajualmurah#bazaarpaknil#kingcoco#modelmuslimah#vcsannona#rozitachewan#ampang#bangsar#tipscantik#sayanakcantik#serummurah#vitamincserum#ubatparut#cantikgebu#kulitputih#10xkekuatanvitaminc#serumvitamincannona#vcssingapore#vcsbrunei#brunei#singapore#vcslovers#cantiktakperlusuntik

Enellixslim....☎️☎️ 0149098385 (@atiknazer)

Alhamdulillah
Kuasa kurus enellixslim
Membantu menurunkan berat badan dan mengawal penyakit obesiti

Nak cerita pasal awet muda

Umur 35 tahun dengan
tiada set kosmetik mahal2.
Tanpa pakai corset dan badan naik mendadak tak terkawal.
Tapi dengan enellixslim
Muka dah makin berseri seri
nampak kesan muka semakin muda kembali.
Kerana toksin dan aura negatif dalam badan disingkirkan keluar melalui proses penghadaman dan perpeluhan.
Angin juga keluar kerana ada serai dan halia.
Sakit urat pon hilang.
Perghhh dulu nampak macam 'makcik'
Sekarang pakat panggil 'adik' plok

#Awet muda
#Awet muda
#Awet muda

enellixslim muda jelita
cantik ramping semakin langsing
hensem bergaya terlebih sado

Cepat2 grab harga runtuh!!!! #kurus #kurussecarasihat #kurusselamat #kuruscepat #kurusdalam2minggu #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakcantik #sayanakkurus #sayajual #sayanakcantik #sayabeli #ubatkurus #juskurus #pilkurus #detok #detoks #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaar #bazarkarat #produkkecantikan #produkkurus #kelantan #um #umk #uitm #upm #kotabharu #terengganu

Enellix Slim..☎️ WA 0149098385 (@enellixslim)

Alhamdulillah
Kuasa kurus enellixslim
Membantu menurunkan berat badan dan mengawal penyakit obesiti

Nak cerita pasal awet muda

Umur 35 tahun dengan
tiada set kosmetik mahal2.
Tanpa pakai corset dan badan naik mendadak tak terkawal.
Tapi dengan enellixslim
Muka dah makin berseri seri
nampak kesan muka semakin muda kembali.
Kerana toksin dan aura negatif dalam badan disingkirkan keluar melalui proses penghadaman dan perpeluhan.
Angin juga keluar kerana ada serai dan halia.
Sakit urat pon hilang.
Perghhh dulu nampak macam 'makcik'
Sekarang pakat panggil 'adik' plok

#Awet muda
#Awet muda
#Awet muda

enellixslim muda jelita
cantik ramping semakin langsing
hensem bergaya terlebih sado

Cepat2 grab harga runtuh!!!! #kurus #kurussecarasihat #kurusselamat #kuruscepat #kurusdalam2minggu #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakcantik #sayanakkurus #sayajual #sayanakcantik #sayabeli #ubatkurus #juskurus #pilkurus #detok #detoks #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaar #bazarkarat #produkkecantikan #produkkurus #kelantan #um #umk #uitm #upm #kotabharu #terengganu

korset_by_anisazmi (@korset_by_anisazmi)

RISAU SAIZ BADAN MAKIN MENGEMBANG😣😣😣
.
.
.
.
.
Jom slim bersama ultraslim? 😀
.
.
Penggunaan konsisten selama sebulan pasti membuahkan hasil.. Anda akan tampak lebih kecil dari biasa! Tak percaya? Anda kena cuba dulu. Sebab customer Anis dalam masa beberapa hari sahaja, baju yang dulunya ketat melekat dibadan akibat kenaikan berat badan secara mendadak, tapi sekarang longgar ya amattt!!! 😍 Fuhhh magic betul korset ni kan
.
.
JATUH CINTA BERKALI KALI DENGAN KORSET ULTRASLIM
.
.
Apa yg Anis suka pasal korset ultraslim ni ialah KUALITI DAN MATERIAL kainnya
.
.
☀️KAIN YG STRETCHBLE, orang yg berbadan besar plus size pun boleh pakai dengan selesa
.
☀️KAIN NIPIS, RINGAN DAN KULIT BOLEH BERNAFAS dengan selesa
.
☀️kain mudah SERAP PELUH dan boleh memakainya dengan masa yg lama
.
☀️WARNA TIDAK MUDAH LUNTUR

Inilah ciri ciri asas korset yg anda cari kan?😊 Semuanya ada pada ultraslim

Meh siapa nak order dengan HARGA PROMOSI😊

Anis-017 7832740

#korsetmoden #korsetperut #korset #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetpengecilperut #korsetmagnetik #korsetmurahmalaysia #korsetmalaysia #sayanakkuruscepat #sayanakkurus #sayanakslim #sayanaksihat #sayanakcantik #korset

shaklee_by_anisazmi (@beauty_by_anisazmi)

Selain dari set kecantikan, set ni jugak yg paling Anis sayang

Set apa tu eh?? Sapa tau?? Kalau ada B COMPLEX, ALFALFA, VITAMIN C tu maksudnya SET RESDUNG lah tuu. heheeh

Memang supplement wajib ada kat rumah ni sebab banyak sangat bantu Anis untuk pulih dari resdung

Korang ada resdung? Meh la berubat.. Tak mendatangkan hasil ternak ulat tu

Alfalfa hilangkan kegatalan resdung dan alergik

B complex jaga bendalir hidung

Vitamin c bagus untuk kecutkan jerawat resdung, mencantikkan kulit, tingkatkan imunisasi badan

For the best price,
Anis- 017 7832740

#codkuantan
#codjayagading
#codtamantas
#codgambang
#codbandarkuantan
#codinderamahkota
#shakleepahang
#shakleekuantan
#shakleejayagading
#shakleetamantas
#shakleeinderamahkota
#kuipsas #bazarpaknil #vivik #shakleesingapore #collagenshaklee #sayanakglowing #sayanakcantik #sayanakcantikdansihat #setberpantangshaklee #sayajualshaklee #sayajualshakleemurahmalaysia #sayajualshakleemurah #shakleemurahmalaysia #shakleemalaysiabypos #shaklee #shakleemalaysia #alfalfashaklee #shakleeeffect #shakleemalaysian

LOVERAMALYSIA by FATIN SHAHIRA (@fatin_lovera_beauty)

" Dah Try Macam Macam Tapi MJ Je Yang Jalan "

Sis ini dah banyak keluarkan duit untuk dapatkan kulit yang flawless dan glowing mlowing.

Selepas jumpa je #MagicJellyLovera, dah tak pandang yang lain. Wow Sungguh produk lovera ni.
Sis ni dah dapat kulit yang diimpikan. Yang lain ni bila lagi ?

BELI SEKARANG NANTI MENYESAL! ☝️ ************************************************ FOR MORE TESTIMONIALS 👇👇 https://www.instagram.com/lovera.testimonials/

#MagicJellyLovera
Harga : RM70 (Exclude postage)
Saiz : 60 ml

TUNGGU APA LAGI?? MESTI NAK KULIT YANG FLAWLESS KANNN.... JOM WHATSAAP FATIN UNTUK ORDER
010 9051844.

#Sayanakcantik #halal,lulusKKM #pemyelesaimasalahkulit. #kulit flawles #naturalbeauty #productOrganik.

RAMPING ANGGUN (@rampinganggun)

Runsing dengan keadaan badan yang gemuk😢???Sudah guna pelbagai produk kurus?? Hampir semuanya TIDAK BERJAYA. Jom try slimming detox tea & kakicantiq tea...harga pun mampu serendah RM40 jer😉 wasap 0102067676
.
.
.
#teamilafazila#fitnessmotivation#ubatkurus#slimtea#ubatkurus#slimtea#skinnytea#nakkuruscepat#kurusdalam2minggu#skinnyteatox#kuruscepat#sayanakkurus#sayanakcantik#detoxmalaysia#cantik#detoxteamurah#detoxmurah#dietsihat#trustedseller#sayajualmurah#buanglemak

shaklee_by_anisazmi (@beauty_by_anisazmi)

LETIH? LESU? 😔
.
.
💊B complex shaklee💊
.
Tahu tak, vitamin b complex shaklee mengandungi vitamin b yang lengkap?👍🏻
.
.
Vitamin b complex shaklee mengandungi vitamin:::
.
🌹B1-Thiamine.
🌹B2- Riboflavin.
🌹B3- Niacin.
🌹B5- Pantothenic acid.
🌹B6- Pyridoxine.
🌹B7- Biotin.
🌹B9- Folic Acid
🌹B12- Cyanocobalamine.
...
...
...
Banyak rupanya jenis jenis vitamin b ni kan☺️
Kesimpulannya, vitamin b sangat penting untuk kesihatan tubuh badan keseluruhan.
.
.
.
Vitamin b sangat penting sebagai sumber penyaluran tenaga untuk proses metabolisme. Sebab itulah vitamin b merupakan salah satu vitamin yang disarankan untuk mengatasi tubuh yang letih dan lesu.💪🏻
.
.
.
Pastikan tubuh badan kita sentiasa bertenaga ok. Kalau tidak, petang je lampu dah lip lap macam ultraman tu.. Berminat,,, wasap je anis dengan segera😊📲
.
.
.
http://www.wasap.my/60177832740

#codkuantan
#codjayagading
#codtamantas
#codgambang
#codbandarkuantan
#codinderamahkota
#shakleepahang
#shakleekuantan
#shakleejayagading
#shakleetamantas
#shakleeinderamahkota
#kuipsas #bazarpaknil #vivik #shakleesingapore #collagenshaklee #sayanakglowing #sayanakcantik #sayanakcantikdansihat #setberpantangshaklee #sayajualshaklee #sayajualshakleemurahmalaysia #sayajualshakleemurah #shakleemurahmalaysia #shakleemalaysiabypos #shaklee #shakleemalaysia #alfalfashaklee #shakleeeffect #shakleemalaysian

TEH | KURUS | SLIM | SIHAT (@kurus_cantik.no1)

PERINGATAN ..! .
.
MALAM NI SEBELUM TIDUR ..PEKENA DLU SEUNCANG TEH SLIMMING N DETOX TEA TAU ..ESOK BIA SEGALA TOXIC2 YG TERKANDUNG DALAM BADAN KITA DAPAT DIBUANG DAN DIHAPUSKAN .. !! .
.
JANGAN SAYANG SNGT DENGAN LEMAK DAN TOXIC TU ...JOM DETOX SEGERA ..! .
.
PM FOR MORE DETAILS .. 0109159142
.
.
JOM SIHAT ..JOM KURUS ..JOM CANTIK .
.
.
#fitnessmotivation#ubatkurus#slimtea#ubatkurus#slimtea#skinnytea#nakkuruscepat#kurusdalam2minggu#skinnyteatox#kuruscepat#sayanakkurus#sayanakcantik#detoxmalaysia#cantik#detoxteamurah#detoxmurah#dietsihat#trustedseller#sayajualmurah#buanglemak

KURUS | CANTIK | SIHAT (@detox.kurus)

PERINGATAN ..! .
.
MALAM NI SEBELUM TIDUR ..PEKENA DLU SEUNCANG TEH SLIMMING N DETOX TEA TAU ..ESOK BIA SEGALA TOXIC2 YG TERKANDUNG DALAM BADAN KITA DAPAT DIBUANG DAN DIHAPUSKAN .. !! .
.
JANGAN SAYANG SNGT DENGAN LEMAK DAN TOXIC TU ...JOM DETOX SEGERA ..! .
.
PM FOR MORE DETAILS .. 0109159142
.
.
JOM SIHAT ..JOM KURUS ..JOM CANTIK .
.
.
#fitnessmotivation#ubatkurus#slimtea#ubatkurus#slimtea#skinnytea#nakkuruscepat#kurusdalam2minggu#skinnyteatox#kuruscepat#sayanakkurus#sayanakcantik#detoxmalaysia#cantik#detoxteamurah#detoxmurah#dietsihat#trustedseller#sayajualmurah#buanglemak
More...