Afieya (@melliah.elnana)

๐Ÿƒkhasiat dan fungsi tea by medinadesire.

SLIMMING & DETOX TEA:-
โœ”๏ธMELANGSINGKAN BADAN
โœ”๏ธMENGECILKAN PERUT BUCIT/BOROI
โœ”๏ธMENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH
โœ”๏ธKENCING MANIS
โœ”๏ธDARAH TINGGI
โœ”๏ธGOUT/URIC ASID TINGGI
โœ”๏ธKOLESTROL TINGGI
โœ”๏ธOBESITI
โœ”๏ธANGIN DALAM BADAN
โœ”๏ธPELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN DAN LUARAN ๐ŸŒท KAKICANTIQ TEA(LEGS TEA)
Kakicantiq tea adalah dirumus khas daripada 100% dry herbs dan tiada kimia untuk mengecilkan peha dan lengan. Juga utk membuang air berlebihan dalam badan dan melawaskan kencing ๐Ÿ FLAWLESS TEA
๐Ÿƒ menghilangkan jeragat dan jerawat
๐Ÿƒ menghaluskan dan melicinkan kulit muka dan seluruh anggota badan
๐Ÿƒmenjadikan kulit bersih dan licin
๐Ÿƒawet muda dan menghilangkan kedutan pada kulit.
๐Ÿƒ melancarkan peredaran darah
Dirumus khas utk kulit berseri dan bersih

#sayanakkurus #kuruscepat #kurusselamat #jomsihat #detoxmalaysia #senaman #sayanakcantik #ubatkurus #skinnyteatox #slimteatox #fitnessmalaysia #tipsdiet #lotionkurus #langsing #kurusdalam7hari #ramping #jomkurus #kuruslangsing #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #tipskurus #produkkurus #kurussebelumkahwin #supplementkurus

TAMBAH TINGGI 15 CM (@kejapsehattinggi.co)

ยป ยป ยป ยป .
Open Order :
.
.
๐Ÿƒ Nak Nambah Tinggi 5-18 CMโ“
.
.

Alasan Memilih Product kite :
โœ”๏ธ Sertifikasi (BPOM, HALAL MUI ) & Penghargaan Lengkap
โœ”๏ธ Komposisi Herbal tanpa SIDE EFFECT maupun KETERGANTUNGAN
โœ”๏ธ TESTIMONI RIBUAN
โœ”๏ธ HASIL TERJAMIN & AMPUH

Jom Order Sekarang...
๐Ÿ’ ๐Ÿ†“ konsultasi โ•
๐Ÿ’ ๐Ÿ†“ ongkir seluruh indonesia ๐Ÿšš ๐Ÿ’ ๐Ÿ†“ post to malaysiaโœˆ๏ธ singapore โœˆ๏ธ brunai โœˆ๏ธ worldwide ๐ŸŒŽ ๐Ÿ’ณ Pembayaran melalui
Via : ( WesternUnion - MAYBANK - PAYPALL) .
.
๐Ÿ“ฆINFO :
Fast respond DM!
.
.
Produk BEST SELLER Dunia Sudah Teruji Khasiatnya ๐Ÿ™Œ .
.
.
#sayajual #jusgoyangrapat #bazaarmurah #instagrammalaysia #bazaarpaknil #sayanakputih #sayanakcantik #lipstickmurah #anastasialipstick #mattelipstick #sayanaksihat #sihatdalaman #jamumurah #sayajualmurah #sayajualonline #bisnesonline #bazarpaknil #bazaronline #trustedsellermalaysia #missvperfume #missvperfumes #missvperfumemurah #heightup #heightupmurah #elites7 #elitefatburner #elites7fatburner #elites7fatburnermurah #supplementtinggi

CassiaLeaf product (@cassialeafproduct)

Masalah daki di leher?
CUKUP! Jangan scroll lagi โš ๏ธ
.
.
.
Kami ada jalan penyelesaiannya, berkesan sepantas 30 saat sahaja โœ”๏ธ
.
.
click link di bio untuk order ๐Ÿ‘
.
.
#ceklawa #tonerdakileher #underarmkit #buangbulu #buangdaki#masalahdaki #leher #ketiak #krimpemutihketiak #moodrepublikkelantan #moodrepublik #sayajualceklawa #sayanakcantik #bazaarpaknil #mehsandarpadaaku #mirafilzah

Healthy & Slimming Drinks (@detoxtea.murah)

Ada yang nak join postage esok tak? Jom laju2 whatsapp sis. Sis tgh dok isi borang2 consignment ni. Jom la sape nak join. Teh kurus paling hot di pasaran you oulls. Rugi tak grab. Meh meh jgn malu2 jgn segan2 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿน SLIMMING DETOX TEA - RM15 (15 uncang)
๐Ÿท KAKICANTIQ TEA - RM25 (15 uncang)
๐Ÿน+ ๐Ÿท COMBO SET - RM40 (30 uncang)
๐Ÿ›๏ธ Postage RM8 SM/ RM10 Sarawak/ RM11 Sabah
.
Whatsapp 019-3948171๐Ÿ’‹
Whatsapp 019-3948171 ๐Ÿ’‹
Whatsapp 019-3948171 ๐Ÿ’‹
.
#tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #flawlesstea #slimmingdetoxtea #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajual #sayanakkurus #jomcantik #jomkurus #nakkurus #uitm #sayanakcantik #slimmingtea #legsteamalaysia #detoxtea #bymedinadesire #skinnytea #slimmingdetoxtea #teatoxbymedinadesire #slimmingteabymedinadesire #slimmingteamurah #legteamurah #detoxmurah #slimtea #tehkurus #uitm #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikkan

DETOX TEA RM15 (@nazzane_detoxtea_rm15)

hai korang..ni akk nak blanje testimoni lagi....akk ni minum skipยฒ je,tapiiiii tengok berat dia still turun..5 kg kauuu..kauu adooo??so ape lagi..xkan nk duk diam je..meh la cube,try,test..hehe..confirm x mengecewakan,insyallah..jom lekas whatsapp akk

017.2801758
017.2801758

cod/selfpick uitm shah alam,kg jawa klang

#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #detox #detoxmurah #nakkuruskanbadan #shahalam #klang #sayajualdetoxtea

๐Ÿƒ (@bymeeee_)

Anda mempunyai masalah dengan jerawat dan jeragat di muka anda? Kulit kusam dan kering? Apa? Ada masalah kulit yang lain juga? .
.
.
Jangan risau, inshaAllah Vit C + Roseship dapat mengurangkan masalah tersebut.
.
.
. ๐ŸŒน1000MG ๐ŸŒนHanya RM50 sahaja include postage.

Cara penggunaan :

1 biji atau 2 biji sebelum sarapan pagi atau sebelum tidur.
berminat boleh pm ๐Ÿ“ฑ011- 21956912

#halalproduk #kkmverified
#sayajualprodukkecantikan #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkecantikanmurah #sayajualprodukkesihatanmurah #sayajualprodukkesihatanmalaysia #sayajualprodukkesihatanmalaysia #sayajualprodukkecantikandankesihatanmurah
#sayajualprodukkecantikandankesihatan #merawatkulitdaridalam #merawatkulit #cantiksambilmerawat #sayanakcantik #putihgebusihat #sayajualfoundationmurah #sayajualfoundation #foundationmalaysia
#sayajualcollagenmurah
#sayajualcollagen #collagenmalaysia #collagenmurahmalaysia #niqabismalaysia #niqabis

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT (@nialina_maryk)

New Semi-Matte Finish โœจ
CODE : BASHFUL YOU
.
๐Ÿ’„ Formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut.
๐Ÿ’„ Dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir.
๐Ÿ’„ Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir.
๐Ÿ’„ Mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir.
๐Ÿ’„ 'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah.
.
Berminat? Hubungi saya segera

Ain
0145190322
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykayterengganuย #marykaymalaysiaย #marykaymakeupย #marykaybeautyconsultant#marykaylipstickย #mattelipstickย #muaย #sayanakcantikย #ootd#makeupmalaysiaย #makeuporiginal #sayajualkosmetik #bazarpaknil #muaterengganu #aaisyahdhiarana

DetoxTeaNo1Malaysia (@aku.nak.kurus)

JOM! BUANG 2-5KG SEMINGGU..
.
Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK??
Susah nak TURUN walaupun dah try macam2??
Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu?
.
Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
โœ”๏ธ Loss 2-5kg seminggu
โœ”๏ธ Tak pahit & tak kelat
โœ”๏ธ 100% bahan semulajadi
โœ”๏ธ Tanpa chemical & bahan pengawet
โœ”๏ธ Harga MAMPU MILIK..
โœ”๏ธ Tiada cirit birit
.
P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU..๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹6011-2086 3880
๐Ÿ“ฒ whatsapp ๏ผ‹6011-2086 3880
.
#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu - #regrann
More...