HILANG 3-5 KG SEMINGGU. (@tehdetoxkurusrm15)

Dah order ke belum teh detox ni. Tengah ada promotion tau. Biasanya ada 15 je. Sekarang kita bagi free 2 uncang. Harga masih sama. Hah berbaloi kan ?? Stok laju sangat jalan, siapa lambat nanti kene tunggu next stok hehehe. Ini pun dah 25 combo set settle payment untuk postage. โžก๏ธโžก๏ธSIAP ADA PROMOSI LAGI TAU. DAPAT FREE MINYAK WANGI ROZITA CHE WAN !!!
.
.
Jom laju laju whatsapp sis yang nak selit order
.
๐Ÿ‘‰ 016-2426169
๐Ÿ‘‰ 016-2426169
๐Ÿ‘‰ 016-2426169

#tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #flawlesstea #slimmingdetoxtea #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajual #sayanakkurus #jomcantik #jomkurus #nakkurus #uitm #sayanakcantik #slimmingtea #legsteamalaysia #detoxtea #bymedinadesire #skinnytea #slimmingdetoxtea #teatoxbymedinadesire #slimmingteabymedinadesire #slimmingteamurah #legteamurah #detoxmurah #slimtea #tehkurus #uitm #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikkan

HILANG 3-5 KG SEMINGGU. (@tehdetoxkurusrm15)

Hari-hari makan macam2.
Fast food, junk food, makanan berminyak senang cerita makanan yang tidak berkhasiat. Bole bayangkan tak keadaan usus korang? Berkemungkinan usus korang mcm gambar kat atas ni. Kesian usus kotor. Serap toksin tak elok. Sebab tu kita perlu DETOX.
.

Slimming Detox Tea (SDT) berfungsi:-
โœ”๏ธMELANGSINGKAN BADAN
โœ”๏ธMENGECILKAN PERUT BUCIT/BOROI
โœ”๏ธMENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH
โœ”๏ธKENCING MANIS
โœ”๏ธDARAH TINGGI
โœ”๏ธGOUT/URIC ASID TINGGI
โœ”๏ธKOLESTROL TINGGI
โœ”๏ธOBESITI
โœ”๏ธANGIN DALAM BADAN
โœ”๏ธPELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN DAN LUARAN
.
Tambahan kaki chantiq tea (KCT) booster utk proses mengurangkan berat badan. KCT mampu mengecilkan lengan dan peha dan membuang lebihan air.
.
Harga SET COMBO RM40 (exclude postage)
Postage RM8 SM/ RM11 Sabah/ RM10 Sarawak
Dapatkan ok sblm kehabisan stok.
.
WHATSAPP ๐Ÿ“ฉ 016-2426169 ๐Ÿ’‹
WHATSAPP ๐Ÿ“ฉ 016-2426169 ๐Ÿ’‹
WHATSAPP ๐Ÿ“ฉ 016-2426169 ๐Ÿ’‹

#tehdetoxmalaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #flawlesstea #sayajual #sayanakkurus #jomcantik #jomkurus #nakkurus #sayanakcantik #slimmingtea #legstea #detoxtea #bymedinadesire #skinnytea #teatox #teatoxbymedinadesire #teatoxrm15 #slimmingteabymedinadesire #slimmingteamurah #legteamurah #detoxmurah #slimtea #tehkurus #uitm #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikkan #kakicantiqtea

DETOX TEA LAKU KERAS ! (@slimming.house)

Sapa rasa kat sini perlu saya bantu?? Angkat tanganโœ‹??? tak mahal pon nk kurus๐Ÿ™Š jgn isau murah2 je hakak jual..yg penting uolls dh boleh kurus dh..jom grab..whatsapp hakak skang !

Kita guide awak sampai kurus ok!

Whatsapp : 013-9115567

#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu

HILANG 3-5 KG SEMINGGU (@tehdetox_kurusrm15)

Dah order ke belum teh detox ni. Tengah ada promotion tau. Biasanya ada 15 je. Sekarang kita bagi free 2 uncang. Harga masih sama. Hah berbaloi kan ?? Stok laju sangat jalan, siapa lambat nanti kene tunggu next stok hehehe. Ini pun dah 25 combo set settle payment untuk postage. โžก๏ธโžก๏ธSIAP ADA PROMOSI LAGI TAU. DAPAT FREE MINYAK WANGI ROZITA CHE WAN !!!
.
.
Jom laju laju whatsapp sis yang nak selit order
.
๐Ÿ‘‰ 016-2426169
๐Ÿ‘‰ 016-2426169
๐Ÿ‘‰ 016-2426169

#tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #flawlesstea #slimmingdetoxtea #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajual #sayanakkurus #jomcantik #jomkurus #nakkurus #uitm #sayanakcantik #slimmingtea #legsteamalaysia #detoxtea #bymedinadesire #skinnytea #slimmingdetoxtea #teatoxbymedinadesire #slimmingteabymedinadesire #slimmingteamurah #legteamurah #detoxmurah #slimtea #tehkurus #uitm #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikkan

GLOWING GEBU GEBAS DMS360 (@dms360_original)

SET JIMAT DMS360 paling laris!
Sesuai untuk mereka yg first time nak cuba produk dms360 & untuk mereka yang tak berapa rajin nak pakai krim malam siang!
Cukup dengan menggunakan 2 benda ni je confirm JERAWAT/ JERAGAT/ PARUT JERAWAT/ KULIT KUSAM/ KULIT BERMINYAK/ KULIT KERING/ dan lain2 semua boleh hilang! Cuba dan istiqomah x salah pun.. RM37 TERMASUK POS SM / ADD POS RM10 SS (dapat sabun + serum stemcell)

Whatsapp 0173011281

#DMS360 #SAYAJUALDMS360 #SETDMS360 #GLOWINGSERUM #SERUMSTEMCELL #SUPERNOVASERUM #SABUNHONEYDEW #SABUNDMS360 #GLOWINGSKINCARE #SAYANAKCANTIK #SABUNGLOWINGSPEED #GLOWINGSPEED #INAI #FLAWLESS

HILANG 3-5 KG SEMINGGU (@tehdetox_kurusrm15)

Hari-hari makan macam2.
Fast food, junk food, makanan berminyak senang cerita makanan yang tidak berkhasiat. Bole bayangkan tak keadaan usus korang? Berkemungkinan usus korang mcm gambar kat atas ni. Kesian usus kotor. Serap toksin tak elok. Sebab tu kita perlu DETOX.
.

Slimming Detox Tea (SDT) berfungsi:-
โœ”๏ธMELANGSINGKAN BADAN
โœ”๏ธMENGECILKAN PERUT BUCIT/BOROI
โœ”๏ธMENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH
โœ”๏ธKENCING MANIS
โœ”๏ธDARAH TINGGI
โœ”๏ธGOUT/URIC ASID TINGGI
โœ”๏ธKOLESTROL TINGGI
โœ”๏ธOBESITI
โœ”๏ธANGIN DALAM BADAN
โœ”๏ธPELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN DAN LUARAN
.
Tambahan kaki chantiq tea (KCT) booster utk proses mengurangkan berat badan. KCT mampu mengecilkan lengan dan peha dan membuang lebihan air.
.
Harga SET COMBO RM40 (exclude postage)
Postage RM8 SM/ RM11 Sabah/ RM10 Sarawak
Dapatkan ok sblm kehabisan stok.
.
WHATSAPP ๐Ÿ“ฉ 016-2426169 ๐Ÿ’‹
WHATSAPP ๐Ÿ“ฉ 016-2426169 ๐Ÿ’‹
WHATSAPP ๐Ÿ“ฉ 016-2426169 ๐Ÿ’‹

#tehdetoxmalaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #flawlesstea #sayajual #sayanakkurus #jomcantik #jomkurus #nakkurus #sayanakcantik #slimmingtea #legstea #detoxtea #bymedinadesire #skinnytea #teatox #teatoxbymedinadesire #teatoxrm15 #slimmingteabymedinadesire #slimmingteamurah #legteamurah #detoxmurah #slimtea #tehkurus #uitm #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikkan #kakicantiqtea

GLOWING GEBU GEBAS DMS360 (@dms360_original)

JIMAT RM40!!! SET COMBO 5 STAR! wau wau! Jimat habis habisan
SET LENGKAP DMS369
GLOWING SERUM
FOUNDATION 4D

Untuk siapa yg boleh pakai?
Semua boleh! Lelaki pun boleh pakai
JERAWAT / JERAGAT / KULIT KUSAM / BINTIK HITAM / PARUT JERAWAT / RESDUNG / KULIT GELAP / NAK KULIT GLOWING
Whatsapp 0173011281

#DMS360 #SAYAJUALDMS360 #SETDMS360 #GLOWINGSERUM #SERUMSTEMCELL #SUPERNOVASERUM #SABUNHONEYDEW #SABUNDMS360 #GLOWINGSKINCARE #SAYANAKCANTIK #SABUNGLOWINGSPEED #GLOWINGSPEED #INAI #FLAWLESS #Vcarefoundation #glowingfoundation #serumdms360

GLOWING GEBU GEBAS DMS360 (@dms360_original)

SET JIMAT DMS360 paling laris!
Sesuai untuk mereka yg first time nak cuba produk dms360 & untuk mereka yang tak berapa rajin nak pakai krim malam siang!
Cukup dengan menggunakan 2 benda ni je confirm JERAWAT/ JERAGAT/ PARUT JERAWAT/ KULIT KUSAM/ KULIT BERMINYAK/ KULIT KERING/ dan lain2 semua boleh hilang! Cuba dan istiqomah x salah pun.. RM37 TERMASUK POS SM / ADD POS RM10 SS (dapat sabun + serum stemcell)

Whatsapp 0173011281

#DMS360 #SAYAJUALDMS360 #SETDMS360 #GLOWINGSERUM #SERUMSTEMCELL #SUPERNOVASERUM #SABUNHONEYDEW #SABUNDMS360 #GLOWINGSKINCARE #SAYANAKCANTIK #SABUNGLOWINGSPEED #GLOWINGSPEED #INAI #FLAWLESS

GLOWING GEBU GEBAS DMS360 (@dms360_original)

SET JIMAT DMS360 paling laris!
Sesuai untuk mereka yg first time nak cuba produk dms360 & untuk mereka yang tak berapa rajin nak pakai krim malam siang!
Cukup dengan menggunakan 2 benda ni je confirm JERAWAT/ JERAGAT/ PARUT JERAWAT/ KULIT KUSAM/ KULIT BERMINYAK/ KULIT KERING/ dan lain2 semua boleh hilang! Cuba dan istiqomah x salah pun.. RM37 TERMASUK POS SM / ADD POS RM10 SS (dapat sabun + serum stemcell)

Whatsapp 0173011281

#DMS360 #SAYAJUALDMS360 #SETDMS360 #GLOWINGSERUM #SERUMSTEMCELL #SUPERNOVASERUM #SABUNHONEYDEW #SABUNDMS360 #GLOWINGSKINCARE #SAYANAKCANTIK #SABUNGLOWINGSPEED #GLOWINGSPEED #INAI #FLAWLESS

GLOWING GEBU GEBAS DMS360 (@dms360_original)

SET JIMAT DMS360 paling laris!
Sesuai untuk mereka yg first time nak cuba produk dms360 & untuk mereka yang tak berapa rajin nak pakai krim malam siang!
Cukup dengan menggunakan 2 benda ni je confirm JERAWAT/ JERAGAT/ PARUT JERAWAT/ KULIT KUSAM/ KULIT BERMINYAK/ KULIT KERING/ dan lain2 semua boleh hilang! Cuba dan istiqomah x salah pun.. RM37 TERMASUK POS SM / ADD POS RM10 SS (dapat sabun + serum stemcell)

Whatsapp 0173011281

#DMS360 #SAYAJUALDMS360 #SETDMS360 #GLOWINGSERUM #SERUMSTEMCELL #SUPERNOVASERUM #SABUNHONEYDEW #SABUNDMS360 #GLOWINGSKINCARE #SAYANAKCANTIK #SABUNGLOWINGSPEED #GLOWINGSPEED #INAI #FLAWLESS

YANKO SKINCARE | FLP (@gebu.store_bywafaz)

Rasa dah lama tak refresh refresh ๐Ÿ™ˆ Jom kita refresh Kelebihan Terhebat Yanko Skincare jomm, nak suruh awak ingat selalu ๐Ÿ’ƒ

KELEBIHAN YANKO SKINCARE
----- โ˜˜๏ธ Membunuh bakteria pada kulit. โ˜˜๏ธ Mencerahkan kulit dengan cepat. โ˜˜๏ธ Mengatasi masalah jeragat dan pigmentasi. โ˜˜๏ธ Merawat jerawat dengan pantas dan berkesan. โ˜˜๏ธ Merawat dan memudarkan bekas parut jerawat. โ˜˜๏ธ Mengandungi SPF yang tinggi untuk melindungi kulit dari pancaran UV. โ˜˜๏ธ Menggebukan kulit dan menegangkan kulit supaya tampak lebih awet muda. โ˜˜๏ธ Mengecilkan pori dalam masa seminggu sahaja dan kulit nampak lebih licin dan glowing.

016-9450506

#yankoskincare #agentyankoskincare #yankoskincareoriginal #yankoskincaremalaysia #yanko #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #ubatparutjerawat #rahsiakulitgebu #tipscantik #sayanakcantik #produkkecantikan #produkhalal #sayajual #sayajualyankoskincare #yankoskincarebywafaz #sayajualyanko #testimoniyanko #testimoniyankoskincare

TAMBAH TINGGI 15 CM (@ubat_tinggi_badan.mr)

ยป ยป ยป ยป .
Open Order :
.
.
๐Ÿƒ Nak Nambah Tinggi 5-18 CMโ“
.
.

Alasan Memilih Product kite :
โœ”๏ธ Sertifikasi (BPOM, HALAL MUI ) & Penghargaan Lengkap
โœ”๏ธ Komposisi Herbal tanpa SIDE EFFECT maupun KETERGANTUNGAN
โœ”๏ธ TESTIMONI RIBUAN
โœ”๏ธ HASIL TERJAMIN & AMPUH

Jom Order Sekarang...
๐Ÿ’ ๐Ÿ†“ konsultasi โ•
๐Ÿ’ ๐Ÿ†“ ongkir seluruh indonesia ๐Ÿšš ๐Ÿ’ ๐Ÿ†“ post to malaysiaโœˆ๏ธ singapore โœˆ๏ธ brunai โœˆ๏ธ worldwide ๐ŸŒŽ ๐Ÿ’ณ Pembayaran melalui
Via : ( WesternUnion - MAYBANK - PAYPALL) .
.
๐Ÿ“ฆINFO :
๐Ÿ“ฑwechat :doctorsihat
๐Ÿ“ฑ WA :085218742550
.
.
Produk BEST SELLER Dunia Sudah Teruji Khasiatnya ๐Ÿ™Œ .
.
.
#sayajual #jusgoyangrapat #bazaarmurah #instagrammalaysia #bazaarpaknil #sayanakputih #sayanakcantik #lipstickmurah #anastasialipstick #mattelipstick #sayanaksihat #sihatdalaman #jamumurah #sayajualmurah #sayajualonline #bisnesonline #bazarpaknil #bazaronline #trustedsellermalaysia #missvperfume #missvperfumes #missvperfumemurah #heightup #heightupmurah #elites7 #elitefatburner #elites7fatburner #elites7fatburnermurah #supplementtinggi

TIENS_PENINGGI HERBAL MALAYSIA (@peninggiherbal_tianshi.co)

ยป ยป ยป ยป .
Open Order :
.
๐Ÿƒ Nak Nambah Tinggi 5-18 CMโ“
.
Alasan Memilih Product kite :
โœ”๏ธ Sertifikasi (BPOM, HALAL MUI ) & Penghargaan Lengkap
โœ”๏ธ Komposisi Herbal tanpa SIDE EFFECT maupun KETERGANTUNGAN
โœ”๏ธ TESTIMONI RIBUAN
โœ”๏ธ HASIL TERJAMIN & AMPUH

Jom Order Sekarang...
๐Ÿ’ ๐Ÿ†“ konsultasi โ•
๐Ÿ’ ๐Ÿ†“ postage โœˆ๏ธโœˆ๏ธ worldwide ๐ŸŒŽ ๐Ÿ’ณ
Banking Via : ( MAYBANK - PAYPALL) .
.
๐Ÿ“ฆINFO
WhatsApp:๐Ÿ“ฉ+6010-9026142
Wechat ID:๐Ÿ“ฉkedaisuplemen .
Produk BEST SELLER Dunia Sudah Teruji Khasiatnya ๐Ÿ™Œ .
.
.
#sayajual #jusgoyangrapat #bazaarmurah #instagrammalaysia #bazaarpaknil #sayanakputih #sayanakcantik #lipstickmurah #anastasialipstick #mattelipstick #sayanaksihat #sihatdalaman #jamumurah #sayajualmurah #sayajualonline #bisnesonline #bazarpaknil #bazaronline #trustedsellermalaysia #missvperfume #missvperfumes #missvperfumemurah #heightup #heightupmurah #elites7 #elitefatburner #elites7fatburner #elites7fatburnermurah #supplementtinggi.

TIENS_PENINGGI HERBAL MALAYSIA (@peninggiherbal_tianshi.co)

ยป ยป ยป ยป .
Open Order :
.
๐Ÿƒ Nak Nambah Tinggi 5-18 CMโ“
.
Alasan Memilih Product kite :
โœ”๏ธ Sertifikasi (BPOM, HALAL MUI ) & Penghargaan Lengkap
โœ”๏ธ Komposisi Herbal tanpa SIDE EFFECT maupun KETERGANTUNGAN
โœ”๏ธ TESTIMONI RIBUAN
โœ”๏ธ HASIL TERJAMIN & AMPUH

Jom Order Sekarang...
๐Ÿ’ ๐Ÿ†“ konsultasi โ•
๐Ÿ’ ๐Ÿ†“ postage โœˆ๏ธโœˆ๏ธ worldwide ๐ŸŒŽ ๐Ÿ’ณ
Banking Via : ( MAYBANK - PAYPALL) .
.
๐Ÿ“ฆINFO
WhatsApp:๐Ÿ“ฉ+6010-9026142
Wechat ID:๐Ÿ“ฉkedaisuplemen .
Produk BEST SELLER Dunia Sudah Teruji Khasiatnya ๐Ÿ™Œ .
.
.
#sayajual #jusgoyangrapat #bazaarmurah #instagrammalaysia #bazaarpaknil #sayanakputih #sayanakcantik #lipstickmurah #anastasialipstick #mattelipstick #sayanaksihat #sihatdalaman #jamumurah #sayajualmurah #sayajualonline #bisnesonline #bazarpaknil #bazaronline #trustedsellermalaysia #missvperfume #missvperfumes #missvperfumemurah #heightup #heightupmurah #elites7 #elitefatburner #elites7fatburner #elites7fatburnermurah #supplementtinggi.

TIENS_PENINGGI HERBAL MALAYSIA (@peninggiherbal_tianshi.co)

ยป ยป ยป ยป .
Open Order :
.
๐Ÿƒ Nak Nambah Tinggi 5-18 CMโ“
.
Alasan Memilih Product kite :
โœ”๏ธ Sertifikasi (BPOM, HALAL MUI ) & Penghargaan Lengkap
โœ”๏ธ Komposisi Herbal tanpa SIDE EFFECT maupun KETERGANTUNGAN
โœ”๏ธ TESTIMONI RIBUAN
โœ”๏ธ HASIL TERJAMIN & AMPUH

Jom Order Sekarang...
๐Ÿ’ ๐Ÿ†“ konsultasi โ•
๐Ÿ’ ๐Ÿ†“ postage โœˆ๏ธโœˆ๏ธ worldwide ๐ŸŒŽ ๐Ÿ’ณ
Banking Via : ( MAYBANK - PAYPALL) .
.
๐Ÿ“ฆINFO
WhatsApp:๐Ÿ“ฉ+6010-9026142
Wechat ID:๐Ÿ“ฉkedaisuplemen .
Produk BEST SELLER Dunia Sudah Teruji Khasiatnya ๐Ÿ™Œ .
.
.
#sayajual #jusgoyangrapat #bazaarmurah #instagrammalaysia #bazaarpaknil #sayanakputih #sayanakcantik #lipstickmurah #anastasialipstick #mattelipstick #sayanaksihat #sihatdalaman #jamumurah #sayajualmurah #sayajualonline #bisnesonline #bazarpaknil #bazaronline #trustedsellermalaysia #missvperfume #missvperfumes #missvperfumemurah #heightup #heightupmurah #elites7 #elitefatburner #elites7fatburner #elites7fatburnermurah #supplementtinggi.

TIENS_PENINGGI HERBAL MALAYSIA (@peninggiherbal_tianshi.co)

ยป ยป ยป ยป .
Open Order :
.
๐Ÿƒ Nak Nambah Tinggi 5-18 CMโ“
.
Alasan Memilih Product kite :
โœ”๏ธ Sertifikasi (BPOM, HALAL MUI ) & Penghargaan Lengkap
โœ”๏ธ Komposisi Herbal tanpa SIDE EFFECT maupun KETERGANTUNGAN
โœ”๏ธ TESTIMONI RIBUAN
โœ”๏ธ HASIL TERJAMIN & AMPUH

Jom Order Sekarang...
๐Ÿ’ ๐Ÿ†“ konsultasi โ•
๐Ÿ’ ๐Ÿ†“ postage โœˆ๏ธโœˆ๏ธ worldwide ๐ŸŒŽ ๐Ÿ’ณ
Banking Via : ( MAYBANK - PAYPALL) .
.
๐Ÿ“ฆINFO
WhatsApp:๐Ÿ“ฉ+6010-9026142
Wechat ID:๐Ÿ“ฉkedaisuplemen .
Produk BEST SELLER Dunia Sudah Teruji Khasiatnya ๐Ÿ™Œ .
.
.
#sayajual #jusgoyangrapat #bazaarmurah #instagrammalaysia #bazaarpaknil #sayanakputih #sayanakcantik #lipstickmurah #anastasialipstick #mattelipstick #sayanaksihat #sihatdalaman #jamumurah #sayajualmurah #sayajualonline #bisnesonline #bazarpaknil #bazaronline #trustedsellermalaysia #missvperfume #missvperfumes #missvperfumemurah #heightup #heightupmurah #elites7 #elitefatburner #elites7fatburner #elites7fatburnermurah #supplementtinggi.

Kurus 2-5kg seminggu โ€ผ๏ธ (@beauty.bysha)

๐ŸŒท Set Combo Viral ๐ŸŒท
.
korang malas nak workout/exercise? malas nk diet beria2? mulut asyik nak mengunyah? takut makin gemuk? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Jgn risau dear, dgn hanya consume set combo nie inshaAllah korang boleh dapatkan bentuk badan idaman anda ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ
.
tunggu apa lagi tu? do ws me okayyy!
.
๐Ÿ“ฒ 011-2553 4662
.
#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #feedbackbeautybysha #jepsepahtu #sariyanti #jepsari #jepsariwedding #
More...