shaklee_by_anisazmi (@beauty_by_anisazmi)

Tercari-cari SET KEHAMILAN SEHINGGA BERPANTANG?
.
Usah fikir banyak-banyak, jom amalkan set shakleeπŸ˜€
.
Ternyata berbaloi. Sebab apa ya?
.
TAK EFFECT KESIHATAN BABY. Tak de kesan panas. So usai bersalin boleh terus ambil set ini

Bertindak dari dalam. MEMBEKALKAN NUTRISI PENTING untuk kesihatan dan pemulihan badan

Energizing soy protein (Esp) membantu MEMPERBANYAKKAN SUSU BADAN sekaligus membantu anak tidur lebih lama, so ibu banyak rehat untuk recharge energy

Esp dan b complex MEMBEKALKAN TENAGA BERTERUSAN kepada si ibu malah membantu memberi efek tenang kepada ibu. Seterusnya MENGELAKKAN PUNCA WANITA MEROYAN

Vitalea membantu MENAMBAHKAN SEL DARAH MERAH dan ini penting kerana wanita hilang banyak darah semasa bersalin

Vit C membantu MEMULIHKAN LUKA DALAM serta menegangkan kembali kulit yang kendur akibat regangan kulit semasa hamil. Juga membantu mencantik dan MENCERAHKAN KULIT WANITA selepas bersalin

Ostematrix merupakan SUMBER KALSIUM terbaik. Membantu MEMULIHKAN URAT DAN SARAF IBU selepas bersalin supaya kembali pulih dan cergas kembali

Jom dapatkan segera set hamil anda sekarang😊
.
Anis- 017 7832740

#codkuantan
#codjayagading
#codtamantas
#codgambang
#codbandarkuantan
#shakleepahang
#shakleekuantan
#shakleejayagading
#shakleetamantas
#hidupsihat #bazarpaknil #vivik #shakleesingapore #collagenshaklee #sayanakglowing #sayanakcantik #sayanakslim #sayanakcantikdansihat #sayanakkuruscepat #setberpantangshaklee #sayajualshaklee #sayajualshakleemurahmalaysia #sayajualshakleemurah #shakleemurahmalaysia #shakleemalaysiabypos #shaklee #shakleemalaysia #alfalfashaklee #shakleeeffect #shakleemalaysian

korset_by_anisazmi (@korset_by_anisazmi)

Assalamualaikum selamat pagi kawan kawanπŸ˜€
.
Just nak ingatkan... Pliz pliz

JANGAN BERTANGGUH!
.
Jika anda nak kan:
.
βœ”οΈBADAN LANGSING
βœ”οΈPUNGGUNG MANTAP
βœ”οΈPAYUDARA UP
βœ”οΈPEHA KECIL
βœ”οΈTURUNKAN BERAT BADAN
βœ”οΈKURANGKAN INCHI BADAN

Fast action, fast result!😊 Alhamdulillah Anis syukur sebab dapat bantu customer Anis

017 7832740

#korsetmoden #korsetperut #korset #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetpengecilperut #korsetmagnetik #korsetmurahmalaysia #korsetmalaysia #sayanakkuruscepat #sayanakkurus #sayanakslim #sayanaksihat #sayanakcantik #korset

Elaine Rozline (@elainerozline)

πŸ›οΈPEMBELIAN HEBAT DAN MENJIMATKANπŸ›οΈ

Diskaun hebat untuk pembelian Goji Revitalizing Cream by Hendel's Garden
Pakej Value Buy 5 pcs
Nak pakai sendiri Boleh
Nak jual untuk side income pun Boleh

Klik whatsapp πŸ‘‡πŸ»
http://wasap.my/+60127240123/Goji5pcs

Boleh beli melalui www.lazada.com.my

#sayanakcantik #antipenuaan #booster #codkuantan #gelantipenuaan #gojicreamkuantan #gojicream #gojicreammalaysia #gojicreamhendalsgarden #innogialuron #innogialuronmalaysia #innogialuronkuantan #kuantanpahang #kuantan #pahang #malaysia #achromin #achromincreamkuantan #achromincream #achromincreammalaysia #alenmakbulgaria #alenmakcosmetic

Super Stokis Pink Lady (@pinklady_bodyperfection_)

"KULIT SEMAKIN CERAH, BADAN CERGAS, TAK LETIH & ASET BAWAH KEMBALI MENCENGKAM.."
.
.
Alhamdulillah.. penangan pink lady, berbeza sangat.. Dulu badan cepat je rasa letih bila buat kerja berat, biasalah org perempuan kan.. Tak boleh sangat buat kerja berat berjamΒ² nanti mulalah sakit sana sini.
. .
.
Badan pun memerlukan supplement untuk membantu merawat luaran dan dalaman. Mujur ada pink lady, walaupun harga ia sedikit mahal tapi banyak manfaat yang pengguna akan peroleh.. InsyaAllah.. .
.
.
Yang penting suami asyik menjeling je pandang2 kita.. hehehe. Apa tidaknya, payudara yang dulunya dah kendur, jatuh dah mula gebu & berisi. Miss V pula macam anak dara, ketat semacam je..πŸ˜πŸ˜„πŸ˜†
.
.
Anda nak juga rasa penangan pink lady ?
WhatsApp no. bawah ni..
.
.
WhatsApp < PL > ke 017-2823807
IERA | TRUSTED PINKLADY
.
.
#kurus #nakcantik #ramping #fitnessmalaysia #zumbamalaysia #cabarankurus #payudara #payudaramontok #supplementkurus #syanakkurus #sayanakcantik #detoxmalaysia #sayajualonline #kakishopping #kurussebelumraya #ubatkurus #igshopmalaysia #kosongkosong #punggungmontok #badanmeletops #jamususukdara #bazarpaknil #boobsupmalaysia #kapsulajaib #puasa #ramadhan #promosiraya #jerawat #wanita

KULIT KUSAM| MINYAK| JERAWAT (@auoliya_natural_beauty)

Mereka telah menggunakan Auoliya Emulsion 😍😍 Anda bila lagi? Dapatkan sekarang!! Dengan harga super jimat.. Hanya rm50.00 sekotak untuk belian 3 kotak.. Saya jamin kulit anda pasti cantik bab telur dikupas sekiranya Auoliya Emulsion amat serasi dengan anda 😘

Cara order πŸ‘‰πŸ‘‰ www.wasap.my/601135387848/auoliyaemulsion

KULIT KUSAM| MINYAK| JERAWAT (@auoliya_natural_beauty)

Mereka telah menggunakan Auoliya Emulsion 😍😍 Anda bila lagi? Dapatkan sekarang!! Dengan harga super jimat.. Hanya rm50.00 sekotak untuk belian 3 kotak.. Saya jamin kulit anda pasti cantik bab telur dikupas sekiranya Auoliya Emulsion amat serasi dengan anda 😘

Cara order πŸ‘‰πŸ‘‰ www.wasap.my/601135387848/auoliyaemulsion

KULIT KUSAM| MINYAK| JERAWAT (@auoliya_natural_beauty)

Jom dapatkan PEK KOMBO SALE AQUATIC SOAP 😘
.
.
Ingin kulit rasa lebih lembut & bersih ?
.
Ingin kulit rasa segar dari pagi hingga petang? .
Aquatic Soap yang anda perlu miliki! Kerana ianya diformulasikan dengan : βœ”οΈApple Steam Cell
βœ”οΈKaktus
βœ”οΈAstrak Aloe Vera
.
Kelebihan :
πŸ’– Aquatic Soap sangat bagus merawat masalah kulit kering dan kulit alergi
πŸ’– Dengan Aquatic Soap kukit wajah akan kelihatan lebih muda dan kulit sentiasa lembab
πŸ’– Bahan daripada Aquatic Soap adalah semulajadi dan bebas daripada bahan kimia terlarang
πŸ’– Aquatic tidak mudah cair dan sangat jimat (tahan sehingga 2 bulan) .
.
Dapatkan sekarang dengan harga promosi sempena Merdeka ini!
.
Hanya RM87.00 saja utk 3 pcs!
Hanya RM87.0P saja utk 3 pcs!
Hanya RM87.00 saja utk 3 pcs!
.
layari link berikut untuk order www.wasap.my/601135387848ΓΆ

KULIT KUSAM| MINYAK| JERAWAT (@auoliya_natural_beauty)

Terpaksa CANTIK dan BERSIH dengan AQUATIC SOAP 😘
.
.
Ingin kulit rasa lebih lembut & bersih ?
.
Ingin kulit rasa segar dari pagi hingga petang? .
Aquatic Soap yang anda perlu miliki! Kerana ianya diformulasikan dengan : βœ”οΈApple Steam Cell
βœ”οΈKaktus
βœ”οΈAstrak Aloe Vera
.
Kelebihan :
πŸ’– Aquatic Soap sangat bagus merawat masalah kulit kering dan kulit alergi
πŸ’– Dengan Aquatic Soap kukit wajah akan kelihatan lebih muda dan kulit sentiasa lembab
πŸ’– Bahan daripada Aquatic Soap adalah semulajadi dan bebas daripada bahan kimia terlarang
πŸ’– Aquatic tidak mudah cair dan sangat jimat (tahan sehingga 2 bulan) .
.
Dapatkan sekarang dengan harga promosi sempena Merdeka ini!
.
Hanya RM39.00 saja FREE POSTAGE & FREE GIFT!
.
.
layari link berikut untuk order www.wasap.my/601135387848ΓΆ

KULIT KUSAM| MINYAK| JERAWAT (@auoliya_natural_beauty)

Dapatkan SET FLAWLESS AUOLIYA SEKARANG!

SUPRISE GIFT menanti anda yang whatsapp Sarah sekarang 😘

Tekan link ini πŸ‘‰πŸ‘‰ www.wasap.my/601135387848
JOM CANTIK DENGAN SELAMAT BERSAMA AUOLIYAπŸ’•πŸ’•

KULIT KUSAM| MINYAK| JERAWAT (@auoliya_natural_beauty)

PETUA CANTIK ELAK KULIT BERMINYAK
Delima Atasi kulit berminyak ............................................................................... Buah delima merupakan buah yang banyak manfaatnya untuk kesihatan. Hal ini disebabkan kandungan-kandungan vitamin dan mineral di dalamnya. Di dalam buah delima terkandung potasium atau ion kalium yang tinggi, asam folic dan vitamin A, C, serta E. Tidak hanya untuk kesihatan di dalam tubuh saja, dengan kandungan-kandungan tersebut, delima juga bermanfaat untuk kecantikkan. Sebagai antioksidan,Melembapkan kulit wajah,Mengurangi minyak pada wajah,Mencerahkan kulit wajah

Caranya:
1. Gunakan kulit buah delima.
2. Parut atau haluskan kulit buah delima tersebut.
3. Jika ada boleh menambahkan satu sendok teh air mawar untuk menguatkan manfaatnya.
4. Jadikan hasil parutan sebagai masker wajah.
5. Biarkan selama 20 minit dan cuci dengan air hangat.

Gunalah Auoliya Emulsion untuk kulit wajah berminyak . Cepat dan mudah digunakan... SElAMAT MENCUBA!!!

KULIT KUSAM| MINYAK| JERAWAT (@auoliya_natural_beauty)

Kulit berparut bekas jerawat ??? Jom atasi sekarang
................................................................................. Minyak biji anggur yang kaya akan antioksidan dan asam lemak esensial dapat membuat wajah tampak awet muda.
1. Hiris buah anggur menjadi dua bahagian dan oleskan pada wajah.
2. Diamkan 30 minit.
3. Ketika sudah agak kering dan lembap, picit wajah perlahan-lahan. Sel-sel kulit mati akan terangkat bersama masker anggur tersebut. ***Sekurangnya tiga kali seminggu, selain membuat wajah bersinar dan lembap, wajah jadi terbebas dari pengaruh bahan kimia berbahaya yang terkandung pada produk pembersih wajah. Masker ini dijadikan pengganti cleansing milk dan toner

Gunalah Auoliya Emulsion untuk wajah dan membantu menghalang bahan kimia masuk ke dalam kulit wajah secara terus. . Cepat dan mudah digunakan... SElAMAT MENCUBA!!!

KULIT KUSAM| MINYAK| JERAWAT (@auoliya_natural_beauty)

PETUA CANTIK ELAK KULIT BERMINYAK
Delima Atasi kulit berminyak ............................................................................... Buah delima merupakan buah yang banyak manfaatnya untuk kesihatan. Hal ini disebabkan kandungan-kandungan vitamin dan mineral di dalamnya. Di dalam buah delima terkandung potasium atau ion kalium yang tinggi, asam folic dan vitamin A, C, serta E. Tidak hanya untuk kesihatan di dalam tubuh saja, dengan kandungan-kandungan tersebut, delima juga bermanfaat untuk kecantikkan. Sebagai antioksidan,Melembapkan kulit wajah,Mengurangi minyak pada wajah,Mencerahkan kulit wajah

Caranya:
1. Gunakan kulit buah delima.
2. Parut atau haluskan kulit buah delima tersebut.
3. Jika ada boleh menambahkan satu sendok teh air mawar untuk menguatkan manfaatnya.
4. Jadikan hasil parutan sebagai masker wajah.
5. Biarkan selama 20 minit dan cuci dengan air hangat.

Gunalah Auoliya Emulsion untuk kulit wajah berminyak . Cepat dan mudah digunakan... SElAMAT MENCUBA!!!

KULIT KUSAM| MINYAK| JERAWAT (@auoliya_natural_beauty)

Dapatkan Emulsion by Auoliya untuk merawat kulit sensitif anda secara semulajadi 😘

KULIT KUSAM| MINYAK| JERAWAT (@auoliya_natural_beauty)

RIMAS KULIT BERMINYAK???
......................................................... Anda setuju jika saya katakan kulit muka bermiyak mendatangkan rasa rimas?? Dah cuci muka sekejab ja minyak dimuka timbul balik.. hai kadang-kadang ada yang tegur tu yang membuatkan kita jadi segan dan malu. Dah boleh goreng ikan katanya... eeee malunya..apa yang menyebabkan kulit kita berminyak ? HORMON .... .
Jom kita lihat apa yang menyebabkan kulit wajah kita sering berminyak?? .
.
1. MAKANAN TAK BERKHASIATπŸ₯œπŸ₯‘
Jom mulai sekarang pilih makanan anda..Kurangkan makan makanan yang mengandung kadar lemak dan kolestrol tinggi sebab bila berlebihan, tanpa kita sedar kadar minyak dalam tubuh akan semakin meningkat manakala jika kita kekurangan nutrisi dan vitamin juga dapat menyebabkan kulit berminyak. Ayuh lebihkan makan sayur, buah dan sumber protien. .
.
2. KOSMETIK BEBAS KIMIAπŸ’–πŸ’–
Dah check makeup anda? berhati-hatilah memilih kosmetik, kerana produk yang salah dapat menyebabkan kerosakkan pada kulit terutamanya apabila menggunakan kosmetik yang mengandungi bahan kimia berbahaya.Muka tak berminyak pon boleh jadi berminyak.. Jadi JOM GUNA AUOLIYA EMULSION... ❀️❀️ Sifat emulsion dalam auoliya membantu merawat kulit anda dengan baik,Based water dan 3bahan semulajadi dalam produk auoliya mampu merawat semua jenis kulit, menjadikan kulit lebih lembut, awet muda, bebas jerawat, atasi kulit kusam dan semestinya megawal pengeluaran minyak berlebihan dalam kulit wajah... .
.
3. POLA HIDUP TAK SIHAT πŸ’†β€β™‚πŸ’†β€β™‚
Tidur tidak teratur adalah kebiasaan tidak baik yang dapat membuat minyak pada wajah mengumpul.Jadi tidur dan rehatkan minda anda.Perlu tahu proses pembaharuan kulit wajah terjadi semasa anda tidur. Nak cantik jaga tidur anda dengan cukup.
.
4. KETURUNAN πŸ’πŸ»πŸ’πŸ»
Ermmm.... alamak nie tak boleh tolong!!!! TAPI BOLEH DIATASI..... Bila orang tua memiliki wajah yang berminyak, dan kulit wajah anda juga berminyak. Itu berarti wajah berminyak anda disebabkan oleh faktor keturunan... Jadi pilihlah produk yang dapat mengawal kulit anda dari berminyak.

KULIT KUSAM| MINYAK| JERAWAT (@auoliya_natural_beauty)

PROMOSI MERDEKA!! 😎😎
.
JANGAN LUPA DAPATKAN SEKARANG πŸ˜‰
.
.
AUOLIYA EMULSION ialah sejenis gel rawatan kulit. 100% natural dan bebas kimia. Mengandungi bahan tumbuhan semulajadi seperti aloevera dan canadian willow herba yabg sangat bagus untuk merawat dan mencantikkan kulit
.
MENGANDUNGI: -
.
οΏ½ Aloevera
οΏ½ Canadian Willow Herba
οΏ½ Sym Calmin
οΏ½ Beauty Water
.
.
KELEBIHAN:-
οΏ½ Mesra Solat
οΏ½ Tidak melekit dan berminyak
οΏ½ Pakai pada waktu siang sebelum apply foundation untuk make up tahan lama dan muka glowing
οΏ½ Isian 30 ml tahan 2 bulan penggunaan
οΏ½ Mengecut dan menghilangkan jerawat
οΏ½ Tekstur yang ringan dan mudah meresap
οΏ½ Bantu mencerahkan wajah
οΏ½ Memudar dan menghilangkan jeragat dan parut jerawat
οΏ½ Bantu menegangkan wajah
οΏ½ Menyerap lebihan minyak di wajah
οΏ½ Menjadikan wajah lebih muda dari usia
οΏ½ Menjadikan wajah lebih lembut dan sehalus bayi seawal 3 minggu penggunaan
.
.
CARA PENGGUNAAN: -
Sapu rata ke seluruh muka dan leher dan ratakan secara membulat. Pakai siang dan malam selepas cuci muka.
.
MANFAAT :-
βœ… Merawat Kulit Kusam
βœ… Merawat Kulit Berminyak
βœ… Merawat Kulit Kering
βœ… Sebagai Premier Makeup
βœ… Sebagai Mask Treatment
.
.
Cara Order :-
Whatsapp di link ini πŸ‘‰πŸ‘‰ www.wasap.my/601135387848/Auoliya
.
.
_________JOM CANTIK DENGAN SELAMAT BERSAMA AUOLIYA πŸ˜™___________________________

KURUS SERENDAH RM0.88 😘 (@nadia.s.e.c.r.e.t)

PROMOSI MERDEKA!! FREE SHAKER!!
.
.
CEPAT ! CEPAT ! Now FREE SHAKER MEDINA DESIRE dengan pembelian 1 set combo 😍😍😍 utk pos 21/8 (ISNIN) SAHAJA. Nak kurus plus freegift limited ni whatsapp 0104248042 cepat πŸ˜›. Stok sgt terhad guys, hanya yg cepat shj akan dapat freegift shaker ni tau!!! Lambat tak dapat!!
.
ALL ITEMS READY STOCK!!
.
Slimming Detox Tea RM 15
Kaki cantiq tea RM 25
Combo set (teh) RM 40 aje
Maryam losyen kurus 100ml RM 35
.
Super Combo (losyen + combo teh) RM 75
Set berpantang @ BF mum set (slimming detox + maryam losyen RM 50
.
Postage RM 8sm/RM 12ss .
FREE POSTAGE via bynadiasecret.co SHOPEE account only. Beli dekat SHOPEE pon dapat gift ni 😍
.
Jom order dgn sis whatsapp 0104248042 .

#setcombo #tehdetox #detoxteamalaysia #slimmingteamalaysia #kurus #cantik #jualmurah #slimmingteamalaysiamurah #detoxteamalaysiamurah #bymedinadesire
#sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #sdt #kct #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea

MEDINA KURUS 😘 HARD WAX BEANS (@bynadiasecret.co)

PROMOSI MERDEKA!! FREE SHAKER!!
.
.
CEPAT ! CEPAT ! Now FREE SHAKER MEDINA DESIRE dengan pembelian 1 set combo 😍😍😍 utk pos 21/8 (ISNIN) SAHAJA. Nak kurus plus freegift limited ni whatsapp 0104248042 cepat πŸ˜›. Stok sgt terhad guys, hanya yg cepat shj akan dapat freegift shaker ni tau!!! Lambat tak dapat!!
.
ALL ITEMS READY STOCK!!
.
Slimming Detox Tea RM 15
Kaki cantiq tea RM 25
Combo set (teh) RM 40 aje
Maryam losyen kurus 100ml RM 35
.
Super Combo (losyen + combo teh) RM 75
Set berpantang @ BF mum set (slimming detox + maryam losyen RM 50
.
Postage RM 8sm/RM 12ss .
FREE POSTAGE via bynadiasecret.co SHOPEE account only. Beli dekat SHOPEE pon dapat gift ni 😍
.
Jom order dgn sis whatsapp 0104248042 .

#setcombo #tehdetox #detoxteamalaysia #slimmingteamalaysia #kurus #cantik #jualmurah #slimmingteamalaysiamurah #detoxteamalaysiamurah #bymedinadesire
#sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #sdt #kct #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea

TAMBAH TINGGI 10 HARI (@ubat_herbal_store)

Β» Β» Β» Β» .
Open Order :
.
.
πŸƒ Nak Nambah Tinggi 5-18 CM❓
.
.

Alasan Memilih Product kite :
βœ”οΈ Sertifikasi (BPOM, HALAL MUI ) & Penghargaan Lengkap
βœ”οΈ Komposisi Herbal tanpa SIDE EFFECT maupun KETERGANTUNGAN
βœ”οΈ TESTIMONI RIBUAN
βœ”οΈ HASIL TERJAMIN & AMPUH

Jom Order Sekarang...
πŸ’ πŸ†“ konsultasi ❕
πŸ’ πŸ†“ ongkir seluruh indonesia 🚚 πŸ’ πŸ†“ post to malaysia✈️ singapore ✈️ brunai ✈️ worldwide 🌎 πŸ’³ Pembayaran melalui
Via : ( WesternUnion - MAYBANK - PAYPALL) .
.
πŸ“¦INFO :
whatshap :+60102663677
wechat id :herbalterlaris
.
.
Produk BEST SELLER Dunia Sudah Teruji Khasiatnya πŸ™Œ .
.
.
#sayajual #jusgoyangrapat #bazaarmurah #instagrammalaysia #bazaarpaknil #sayanakputih #sayanakcantik #lipstickmurah #anastasialipstick #mattelipstick #sayanaksihat #sihatdalaman #jamumurah #sayajualmurah #sayajualonline #bisnesonline #bazarpaknil #bazaronline #trustedsellermalaysia #missvperfume #missvperfumes #missvperfumemurah #heightup #heightupmurah #elites7 #elitefatburner #elites7fatburner #elites7fatburnermurah #supplementtinggi
More...