mineRaihan (@mineraihan)

Rai nak kenalkan kat uols sabun AJ Biowhite nie. Sabun nie khas utk yg mempunyai masalah jerawat, jeragat,parut, sunburn, kulit berminyak dan gatal.
Rai try sendiri, alhamdulillah. Memuaskan hati. Paling best sabun berbau wangi dan tak memedihkan mata. Buih byk pulak tuh.
Sabun nie 2 in 1 tau. Boleh pakai kat badan dan muka. Nak hilangkan jerawat badan, gatal2 atau cerahkan kulit. Insha Allah dpt hasil jik konsisten.
#sayapakaisayajual
#sayajual

NATURAL PRODUK (@elysian_khatijah_kelantan)

SERUM AJAIB SERBAGUNA
.
.
Serum #elysian ni bukan setakat muka je. Malah semua tempat bermasalah kita boleh sapu.

Dari umur seusia baby hingga dewasa. Semua peringkat umur selamat digunakan.

Berbaloi kan. Sambil jaga muka sambil rawat kesihatan.

Untuk dapatkan serum ajaib. Boleh wasap tie
01155014207

#SayaPakaiSayaJual
#ElysianBoosterSerum

Syafiqh_ (@nrsyaf_)

Thanks dear repeat order Aniena Beauty CareπŸ’•
.
Barang jadi barang molek, memang gerenti akan repeat order.
Nak muka lawa mesti la consistent tau. Hanya dengan Rm65 sahajaa uolls akan dapat kulit muka yang uolls idamkan.
Whatsapp Hq kami untuk order.
.
.
0179679320
0179679320
0179679320
Or just dm me😊
#anienabeautycare #nakcantikjangansayangduit #sayapakaisayajual #sayajualaniena#nakcantikjgnkedekut #nkcantikjgnberkira #dmmeguys

sheenbeauty5_official (@sheenbeauty5_official)

.
.
πŸ’ž SHEEN DREAMZY SNOW πŸ’ž
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
‼️Apa itu Dreamzy Snow?
- ia berbentuk sachet
- koyak sachet dan kemam dalam mulut
.
‼️ Waktu sesuai untuk makan Dreamzy Snow?
- waktu pagi
- 15-30 minit sebelum makan
.
‼️ Berkesankah Dreamzy Snow?
- bergantung kepada metabolisme individu untuk menunjukkan respond terbaik
- pengambilan secara konsisten mampu menunjukkan kesan positif
.
‼️Ada kesan sampingan?
- tiada kesan sampingan
- SHEEN diformulasikan dari bahan2 organik
.
‼️Boleh menyebakan kenaikan berat badan?
- of course TIDAKKK!!! - SHEEN bebas dari lemak malah boleh menurunkan berat badan kesan dari ekstrak Sakura
.
Jomsssss cuba kalau nak tau hasilnyaa πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.
WHATSAPP :
πŸ’˜KL/Selangor/
πŸ“² http://www.wasap.my/60129076797
.
πŸ’˜ Perak/Pahang
πŸ“² http://www.wasap.my/60177215884
.
πŸ’˜ Johor/Melaka/N.sembilan
πŸ“² http://www.wasap.my/60137271611
.
πŸ’˜ Kelantan/Terengganu
πŸ“² http://www.wasap.my/60176342894
.
πŸ’˜Sabah/Sarawak
πŸ“² http://www.wasap.my/60167128218
.
.
#sheen #sheenmen #sheendreamzysnow #sheenstemcellserum #cantikmudasihatdengansheen #beautyskinisnowyours #beauty5 #beauty #stemcellproduk #awetmuda #jeragat #jerawat #kulitkusam #hilangparut #nakcantik #organik #produkhalal #gebu #flawless #sayapakaisayajual #sayajual #dropshipwanted #agentwanted #stockistwanted

Mairiza Mior Ismail Mairiza (@stokis_allurebeauty_terengganu)

Assalamualaikum, hi semua.. KakMai ucapkan selamat berhujung minggu bersama insan tersayang & yg free free meh la usyar2 ig kakmai
.
Kedai allure beauty kakmai ni open 24 hours 😍😘
.
Utk sebarang order blh terus whatsapp Kakmai ya 0199131006πŸ’œ Guide dan consultation terbaik InshaAllah

SECRET CORREA (@secretcorrea_losyen_kurus_wana)

Alhamdulillah.
.
Khasiat2 yg terkandung di dlm SECRET COFFEE by SECRET CORREA diakui rakyat negara luar!
.
Daripada 4 kotak SECRET COFFEE order semalam, pagi ini customer mohon tambah order ke 6 kotak SECRET COFFEE!
.
HAVE A GREAT WEEKEND!
.
πŸ’™WANA, SECRET CORREA DEALER
.
#JemaahLove #KempisPerutCzer #ajimaura #SecretCorrea #terapiinstagram #plussizemalaysia #wanita #kurus #onlineshopping #KempisPerutCzer #buncit #bazaarpaknil #SecretCoffee #bisnesonlinemalaysia #hijab #sayapakaisayajual #instashopmalaysia #like4like #setberpantang #setkecantikan #setbersalin

Pewiit Skincare 5in1 (@pewiit.skincare)

Testimoni !! 😘 😘 ' PEWIIT SKINCARE '
.
Haa..apa tnggu lgi, Jom la order skrg, sesiapa yg mnglmi msalh yg sama seprti ini..cuba la set PEWIIT SKINCARE ni.. πŸ˜‰ πŸ˜‰
Anda pasti berpuas hati.. πŸ˜ƒ
.
Set Lengkap untuk penjagaan wajah 5in1
.
1 set mengandungi:
πŸ‘‰ Pewiit Soap (kulit kayu manisοΌ‹bunga cengkih)
πŸ‘‰ Day Cream (uv protection SPF50)
πŸ‘‰ Night Cream (merawat serta memelihara kulit)
πŸ‘‰ Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat)
πŸ‘‰ Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun)
.
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma:
βœ”οΈ Free Postage
βœ”οΈ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
βœ”οΈ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41)
βœ”οΈ FREE 4 Masker shiseido
.
----------------------------------------------------
Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN?
πŸ“±πŸ“±Whatsapp @ 0169313439
πŸ“±πŸ“±Whatsapp @ 0169313439
πŸ“±πŸ“±Whatsapp @ 0169313439
----------------------------------------------------
.
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

sheen rina (@sheen_rina)

Good Morning Sheenlovers! Dah makan Dreamzy Snow? .
.
.
Sebelum sarapan makan dreamzy snow dulu k. .
. πŸ’ŸSHEEN Dreamzy Snow πŸ’Ÿ
- 30 sachet utk 30 hari
- Kemam sahaja dimulut
- Makan semasa perut kosong
- Tiada pantang larang yang pentingggg .
BANYAKKAN MINUM AIR KOSONG/MINERAL
- Boleh makan semasa period
- Perempuan mengandung boleh makan - advisable selepas 7 bulan.
- Rasa manis2 masam buah.. sedap taauu!!
.
.
.
KENAPA SHEEN??!! πŸ‘€πŸ‘€πŸ‘€
.
βœ… πŸ’― natural & bahan organik
βœ… diformulasikan sendiri by Doktor
βœ… bukan rebranding / repacking
βœ… all ingredients dikaji kesan / potential side effects
βœ… ingredients all plant/ fruit based .
βœ… halal & mendapat kelulusan KKM
βœ… gabungan PERTAMA πŸ‘‰ triple stemcell + sakura extract + cerepron F
βœ… TIADA kolagen
.
Apa kesannya???
.
🎯 menjadikan kulit ceraahh sekata.
🎯 merawat kulit dr dalam
🎯 agen detox terbaekk πŸ˜‰
🎯 mengawal kolestrol
🎯 pudarkan paruttt
🎯 melembapkan kulitttt
.
"Beauty skin is now Yours"πŸ’ƒπŸ»πŸ˜˜
. .
#sheen #sheenmen #sheendreamzysnow #sheenstemcellserum #cantikmudasihatdengansheen #beautyskinisnowyours #beauty5 #beauty #stemcellproduk #awetmuda #jeragat #jerawat #kulitkusam #hilangparut #nakcantik #organik #produkhalal #gebu #flawless #sayapakaisayajual #sayajual

Www.wasap.my/0193520824/sheen

AMOURA MATTE LIQUID LIPSTICK (@farihafaizail)

Assalamualaikum. Slmt pagi.. Dah dptkn set travel yg comel ni ke belom? Sementara stock msh ada.
Hanya rm99 tuk 5 warna yg menarik. Senang nak bawa g mna2. Ada free gift lg. Boleh share beli ngan kwn2 atau hadiakn tuk yg trsayang😊

#amouracosmetics #amouralovers #amourabatupahat #amouralipstick #bazarpaknil #sayapakaisayajual #lokalah #titiancinta #lipstickraya2017 #amouraxlolalovewaterprooftravelset

Pewiit Skincare 5in1 (@_pewiit.skincare_)

Testimoni !! 😘 😘 ' PEWIIT SKINCARE '
.
Haa..apa tnggu lgi, Jom la order skrg, sesiapa yg mnglmi msalh yg sama seprti ini..cuba la set PEWIIT SKINCARE ni.. πŸ˜‰ πŸ˜‰
Anda pasti berpuas hati.. πŸ˜ƒ
.
Set Lengkap untuk penjagaan wajah 5in1
.
1 set mengandungi:
πŸ‘‰ Pewiit Soap (kulit kayu manisοΌ‹bunga cengkih)
πŸ‘‰ Day Cream (uv protection SPF50)
πŸ‘‰ Night Cream (merawat serta memelihara kulit)
πŸ‘‰ Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat)
πŸ‘‰ Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun)
.
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma:
βœ”οΈ Free Postage
βœ”οΈ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
βœ”οΈ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41)
βœ”οΈ FREE 4 Masker shiseido
.
----------------------------------------------------
Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN?
πŸ“±πŸ“±Whatsapp @ 0169313439
πŸ“±πŸ“±Whatsapp @ 0169313439
πŸ“±πŸ“±Whatsapp @ 0169313439
----------------------------------------------------
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

sheen rina (@sheen_rina)

Korang tgh buat apa tuhhh??? Nk bgtau ni korangg Dok rumah atau nak keluar rumah ke.. jangan lupa sapu Stemcell Serum tauuu... nak fully coverage jangan lupa pakai sunblock juga k!!
.
Pssttt!!! Nak tau tak kenapa SHEEN Stemcell Serum sangat istimewa bagi kami & sheenlovers yg lain? Jomsss tengok bahan2 utama yg digunakan.. πŸ‘‡
.
i) 🍏 stemcell
- bantu proses regenerasi kulit dan jadikan kulit bertambah sihat & lembut
.
ii) 🌰 stemcell
- minyak yg terhasil dari argan mampu mengekalkan kelembapan kulit
- Anti penuaan
.
iii) πŸ‡ stemcell
- mampu melindungi sel2 stem kulit manusia dari sinaran UV
.
iv) vitamin 🍊
- jadikan kulit segar & cerah
.
v) alpha arbutin
- agen terbaik lindungi kulit - kurangkan pembentukan melanin & jeragat
.
Superb kannn?!!! Kena la cuba baru tau hebat ke idakkkk!! πŸ˜‰πŸ˜‰ Jommmssss πŸ‘‡πŸ‘‡ . wwww.wasap.my/0193520824/sheen
. .
#sheen #sheenmen #sheendreamzysnow #sheenstemcellserum #sheenforall #cantikmudasihatdengansheen #beautyskinisnowyours #beauty5 #beauty #stemcellproduk #awetmuda #jeragat #jerawat #kulitkusam #hilangparut #nakcantik #organik #produkhalal #gebu #flawless #sayapakaisayajual #sayajual

πŸ’šDyas 100% Natural OrganicπŸ’š (@dyasscrub_by_yati)

JOM TRAVEL?
Ehhh, yang ada plan nak travel tu jgn pula lupa si serbuk ajaib ni. Haa,serbuk ajaib yang dapat memberi 1001 manfaat kepada skin kita mampu mengubah mood travel kita juga tau. Kenapa iolls ckp gitu ek? πŸ€” uolls terpikir tak, kalau travel dgn cuaca yang bukannya menjadi kebiasaan kita? Haa macam selalunya kita 24jam terdedah dgn cuaca di malaysia jerrr kan, kalo kita kat negara lain skin kita akan tetap dalam condition sama ke tak? Mesti lah tak! So kita sendiri kena pandai kaji, apa yang sesuai utk skin supaya tetap mulus seperti selalu . Kalau iolls,benda wajib ada dgn iolls kalau kat overseas, mesti wet tissue dan dyas scrub! Uolls pulak? πŸ€”β£οΈ Psst, ikut cuaca juga tau.

#CikyatiScrub
#Dyasscrub
#coklatlovers
#maskercoklat
#coklatsedap
#maskerkoko
#vitaminc
#maskermurah
#scrubmurah
#scrubmuka
#kulitglowing
#makeupglowing
#dyasofficial
#herbs
#mint
#vanilla
#goatmilk
#aurainsta
#auraig
#shoppingonline
#bazaarpaknil
#bazarig
#bazaronline
#ootd
#sayapakaisayajual

Nurosziana Rusli (@zanashop_beauty)

CANTIKNYA DAP2 NAMPAK PINKISH2 GITU 😍 RAMAI PUJI NAMPAK NEUTRAL JE PIPI 😍 COMEYY CUSTOMER BAGI FEEDBACK ❀️ PIPIPINK BLUSHER MEMANG BEST!!
.
Dap dap sikit je dah boleh dapat Doll2 look gitu πŸ’• pinkish2 nampak natural sangat! Muka nampak fresh bermaya! Jom grab sekarang memang best blusher ni senang nak apply
.
New product! Limited stock! πŸ’₯ harga Promosi RM60 exc postage. Whatsapp atau DM #zana_01133413940 jom kita berPipiPink πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.jangan lupa follow IG zana tau❀️ @zanashop_beauty .
#sayajualpipipink #pipipinkSelangor #pipipinksungaibuloh #makeupmalaysia #sayajualmakeup #bangkitbersama #indovsmalaysia #seagames2017 #PromosiOctober2017 #TeamIda #PipiPinkAla2Korea #PipiPinkOrganik #pipipinkoriginal #PipiPinkMurah #PipiPinkTahanLama #pipipinkbyfamirafaa #SayaJualPipiPink #SayaPakaiSayaJual #TruetedSeller #CodSijangkang #Codklang #codtelokpanglimagarang #AgentSahPipiPinkByFamiraFaa #PipiPinkpromosi #Buy1FreeGift #PipiPinkSelangor #CodAeonBukitTinggi #ReadyStock #JomsinggahIGZana😘

agent mylea terengganu (@myleabynaemah)

Assalamualaikum dan selamat pagi 😍
Dah cuci muka dan pakai serum ke tu?
Gabungan mantap untuk kulit bebas Jeragat .. Macam mana nak dapatkan?
Dapatkan dengan agent2 yang sah diseluruh Malaysia.

#honeysoapMylea
#serumMylea
#MheMylea
#setpenjagaanwajahyangdipercayai
#sayapakaisayajual

elyacottons (@elyacottons)

SayangLove by Nealofar Viet6

Berminat dengan shawl dan tudung2 terkini dari Vietnam, beh follow ig saya dan fb #elyacottons

Whatssaps untuk belian borong πŸ“Agent Dropship diperlukan di seluruh duniaπŸ˜‚πŸ˜‚ πŸ“²012-4192944 πŸ“²0112-4192944

#sayapakaisayajual
#sayajualmurah
#nealofarvietnam
#shawlvietnam
#jomcantik
#dropships
#agentwanted
#agendropship

pengedar sah lexee (@taukey_lexeejb)

TAK RISAU KEBOCORAN LAGI
alhamdulillah customer puas hati dengan LEXEE. Ada yang share pengalaman guna pad dari bahan recycle 1 hari tukar sampai 6 keping. Kejap-kejap bocor. Memang harga murah.tapi kalau kerap kena tukar sama je tak jimat jugak. Ye dak?

So kalau nak jimat dan tak risau pada kebocoran jom bertukar kepada lexee

Tempahan bole whasap ke talian 0177218566 mis dayah✌️

#lexee #antikebocoran #jimat #takperlukeraptukar #serapan27xganda #serapan6saat #pantasmenyerap #sedutdarahbeku #tahanlama #antibakteria #antimeroyan #antistress #antifungus #nyahbau #tipis #selesa #bebaskimiabahaya #tiadaBauHerba #daribotani #tarikhluput3tahun #freevaginahealthtest #pembungkusanberkualiti #aktifoksigen #ionnegative #pengudaraanBaik #freeBPA #sayapakaisayajual #readystok #stokistredlife #stokisjb

Nurosziana Rusli (@zanashop_beauty)

Teserlah keayuanmuuuu bila guna Pipipink.. berseri seri gittueee.. siapa saje yg tgok pasti jatuh cintaa.. .
.
apa rahsia? Cuma guna Pipipink Blusher je boleh buat wJah korang nampak berseri dan lebih gebu kemerah merahan.. yg paling penting Blusher ni juga memberikan effect flawless dan glowing pada wajahhh..
.
Hanya perlu calit sedikit je dah ckup buat korang nampak cantik sepanjang hari...
Bila nak cuba? Jom WhatsApp #zana_01133413940 atau boleh dapatkan dari agent2 berdekatan dengan anda.
.
.
Jangan lupa follow IG zana tau❀️ @zanashop_beauty .
.
#pipipink #pipipinkfamirafaa #pipipinkblusher #TeamIda #PipiPinkMurah #PromosiOctober2017 #PipiPinkOrganik #PipiPinkAla2Korea #pipipinkoriginal #PipiPinkTahanLama #PipiPinkPemerahPipi #CodSijangkang #CodKlang #codtelokpanglimagarang #codaeonbukittinggi #TruetedSeller #sayajualpipipink #SAYAPAKAISAYAJUAL #READYSTOCK #JomsinggahIGZana😘
More...