Nadia Sulaiman DMS (@nadiasulaimandms)

SERUM STEMCELL SUPERNOVA 24K GOLD BY DMS360

Serum stemcell dengan penambahan emas 24k
Tengok dengan teliti ada emas dalam cecair serum stemcell ni tau. Warna jernih dan ada gold flakes

Haa, kalau sebelum ni produk stemcell dms360 memang ternyata amat berkesan merawat dan memulihkan wajah, Produk keluaran terbaru ini ternyata dibuat untuk mereka yang amat mementingkan keberkesanan yang lebih efektif dan pantas merawat wajah.

Emas berbentuk serum jauh meresap ke dalam kulit dengan berteknologi bio nano Korea.
Sekotak stemcell supernova 24k Gold ini mengandungi :
10 botol kecil (3ml)

KELEBIHAN SERUM STEMCELL SUPERNOVA πŸ’ Merawat kulit ketika tidur πŸ’ Meningkatkan penghasil kolagen terutama ketika anda tidur πŸ’ Memulih kulit daripada garisan dan kedutan πŸ’ Bio nano Emas 24K memulihkan lapisan kulit paling dalam selain meningkatkan pembentukan sel-sel baharu pada waktu malam. πŸ‘‰ Agen anti-oksida dan merangsang pertumbuhan kulit baru yang sihat sekali gus menegangkan kulit wajah.
πŸ‘‰ Mencegah penuaan kulit dengan Bio-gold (anti-oksida yang tinggi) dan melambatkan proses wajah berkedut dan kehilangan kolagen.
πŸ‘‰ Memberikan kulit anda kelembutan yang berpanjangan, kulit lebih muda, kulit dilindungi dengan perisai yang kuat untuk melawan radikal bebas.
πŸ‘‰ Stemcell Gold merupakan stemcell kedua ya ianya masih mengekalkan ramuan stemcell sebelum ini,

Apakah Keistimewaan Serum Stemcell 24k Gold hingga ramai mencarinya?? β™‘Serum ringan yang senang dan mudah digunakan
β™‘Menyegarkan , menganjalkan , melembabkan kulit wajah
β™‘Mengawal dan Menghalang pengeluaran minyak yang berlebihan di wajah
β™‘Mencerahkan kulit wajah cantik berseri tanpa adanya pengelupasan
β™‘Menghalang dan mematikan pertumbuhan jerawat dikulit wajah

Direct Whatsapp -0129638236

#DMS360 #AuraKecantikanDanKesihatan
#dms360original #gslp #original #dmshq
#dmskuantan #marvellous #miraclesuccess #vellfire #dmsstokiskuantan
#sayapakaisayajual #gojes #cantik
#Stokissah #kuantan
#DMS360original #AgentwantedseluruhMalaysia

sarabeauty_produk (@sarabeauty_produk)

πŸ‘bagus utk faraj becak, keputihan & bersalin berkali kali. .
.
πŸ‘SKd2 menyerap lendir.. bukan air.sekiranya vagina byk air silap2 Skd2 ni boleh jatuh dgn sendiri spt hingus yg meleleh kerana lubang vagina ternganga
.
πŸ‘sekiranya keputihan melampau, lbh elok insert seminggu sekali..Insyaallah kesan berbaloi
.
πŸ‘SKD 2 tiada bahan pengawet.Pure Herba.
.
.
#skdjsd
#jsd
#jamu
#jamuonlinemalaysia
#susukdara
#sayapakaisayajual
#bazarpaknil
#SKD2
#bazarmalaysia
#sarawakshop
#igshopmalaysia
#sabahsarawak
#jsdtestimoni
#testimoniJSD
#realfollower
#malaysianfollower
#suamiisteri
#malaysia
#putrajaya
#jsdputrajaya
#love
#farajketat
#keputihan
#farajlonggar
#farajberbau
#fattahamin
#neelofar
#neelofa
#laraalana
#aaisyahdhiarana 🌼Pakaian~> @sarabeautyhouse.spa 🌼Produk~> @sarabeauty_produk 🌐Blog: https://sarabeautyhouse.blogspot.my πŸ“±Whatsapp/Sms
+6011-1087 4935 (RUNCIT)
+6011-1076 0935 (BORONG/DROPSHIP)

Inaikuku Hipster (@inaikukuhipster)

INAI KUKU HIPSTER RM19.90
NAIL BUFFER RM5

P/S Nail buffer untuk meratakan kuku sebelum pakai inai kuku hispter, dan pakai selepasnya untuk melicinkannya.. ❀️❀️ plus, halal okay? Sratus peratus buatan sndrii..😊 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 *POSTAGE*
semenanjung -RM7.50
sabah/sarawak-RM11.60 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 whatsapp
019-3159570

#inailukismixspecial
#sayapakaisayajual
#inaihipstur
#letscantik

(@byelydas)

Al-hamdulillah 🌸🌸🌸 Its hapenning now πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ ❗️Ready Stock❗️
❗️Ready Stock❗️
❗️Ready Stock❗️ NBY Face & Body scrub byelydas
πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“ 😘😘Fungsi 😘😘
πŸ“ Menanggalkan blackhead & whitehead
πŸ“ Mengecilkan liang pori-pori & membersihkan liang pori-pori
πŸ“ Membantu mencegah & menghilangkan jerawat
πŸ“ Menegangkan kulit wajah
πŸ“ Memudarkan parut jerawat
πŸ“ Menghilangkan lebihan minyak
πŸ“ Menanggalkan sel kulit mati
πŸ“ Mencerahkan & menghaluskan kulit
πŸ“ Mengurangkan bau badan πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ
Jom cantik sama-sama
πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ Harga untuk 200g
🌸🌸 RM 30 🌸🌸
🌸🌸 RM 30 🌸🌸
🌸🌸 RM 30 🌸🌸
πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“ Berminat boleh pm atau whatsapp sy
πŸ“±0129111194 😍😍😍😍😍😍 #muchlove❀️ #nowhappening #sorryforthewait2 #becauseimworthit #loveyourself #NBYbyelydas #keepcalm #sayapakaisayajual #wishmeluck

SWAP REVIEW FREE (@yanayusoff_shop)

Alhamdulillah ... Nampak tak kulit adek ni makin flawless... Korang tak nak ke kulit flawless mcm ni? Tak payah tempek foundation banyak2 . . Pkai je cream GEBUSKINCARE + SABUN MUKA GEBUSKINCARE. . hanya RM 40 ringgit. Serious tak tipu. 😍😍 #dskiera16
#empirekiera
#gebuskincareareawesome
#sayapakaisayajual

SERUM JERAWAT & PENGECIL PORI (@serum_pakar_jerawat)

Anda nak kulit bersih cantik licin dan bebas dari jerawat??
Jom tukar ke LARRA POREFECTION SERUM.
.
Larra Porefection Serum. 🌿Serum ekstrak daun Buchu No.1 Malaysia.
.
πŸ‘πŸ‘πŸ‘
7x GANDA lebih EFEKTIF dari produk anti-jerawat lain dan produk yg banyak fungsi.
.
βœ”οΈ Kecutkan semua jenis jerawat (pasir, nanah, batu)
βœ”οΈ Kawal pengeluaran minyak
βœ”οΈ Kurangkan blackhead/whitehead
βœ”οΈ Kecilkan liang pori yg terbuka dan berkawah
βœ”οΈ TESTIMONI REAL GEMPAK HABIS!
.
🌿Semulajadi 100% tumbuhan
❌Tanpa paraben, alcohol, pewarna sintetik, minyak mineral dan kimia keras
❌Tak melekit langsung mcm serum lain.
.
Masalah jerawat dan kulit berminyak takkan selesai kalau pakai produk jenis krim2 dan banyak fungsi.
.
016-7501903

SERUM JERAWAT & PENGECIL PORI (@serum_pakar_jerawat)

Anda nak kulit bersih cantik licin dan bebas dari jerawat??
Jom tukar ke LARRA POREFECTION SERUM.
.
Larra Porefection Serum. 🌿Serum ekstrak daun Buchu No.1 Malaysia.
.
πŸ‘πŸ‘πŸ‘
7x GANDA lebih EFEKTIF dari produk anti-jerawat lain dan produk yg banyak fungsi.
.
βœ”οΈ Kecutkan semua jenis jerawat (pasir, nanah, batu)
βœ”οΈ Kawal pengeluaran minyak
βœ”οΈ Kurangkan blackhead/whitehead
βœ”οΈ Kecilkan liang pori yg terbuka dan berkawah
βœ”οΈ TESTIMONI REAL GEMPAK HABIS!
.
🌿Semulajadi 100% tumbuhan
❌Tanpa paraben, alcohol, pewarna sintetik, minyak mineral dan kimia keras
❌Tak melekit langsung mcm serum lain.
.
Masalah jerawat dan kulit berminyak takkan selesai kalau pakai produk jenis krim2 dan banyak fungsi.
.
016-7501903

SERUM JERAWAT & PENGECIL PORI (@serum_pakar_jerawat)

Anda nak kulit bersih cantik licin dan bebas dari jerawat??
Jom tukar ke LARRA POREFECTION SERUM.
.
Larra Porefection Serum. 🌿Serum ekstrak daun Buchu No.1 Malaysia.
.
πŸ‘πŸ‘πŸ‘
7x GANDA lebih EFEKTIF dari produk anti-jerawat lain dan produk yg banyak fungsi.
.
βœ”οΈ Kecutkan semua jenis jerawat (pasir, nanah, batu)
βœ”οΈ Kawal pengeluaran minyak
βœ”οΈ Kurangkan blackhead/whitehead
βœ”οΈ Kecilkan liang pori yg terbuka dan berkawah
βœ”οΈ TESTIMONI REAL GEMPAK HABIS!
.
🌿Semulajadi 100% tumbuhan
❌Tanpa paraben, alcohol, pewarna sintetik, minyak mineral dan kimia keras
❌Tak melekit langsung mcm serum lain.
.
Masalah jerawat dan kulit berminyak takkan selesai kalau pakai produk jenis krim2 dan banyak fungsi.
.
016-7501903

Kingandqueenmondok (@knqmondok)

hari ni hari ke4 contest berjalan.. masih jauh lagi perjalanan view wana ni.. jd masih berjalan lagi contest wana ni.. makanya dijemput semua sahabat2 muka buku wana dan sahabat2 instagram wana join contest yg wana buat ni.. hadiah pertama #botaniqueparfum 30ml bernilai rm50 diberikan secara percuma kepada seorang yang bertuah(melalui cabutan bertuah)
hadiah misteri diberikan kepada seorang yg rajin share video wana di facebook.. mudah kan? 😘

selamat bercontest semua sahabat muka buku wana😘
#teamsuenawawi
#botaniqueparfum
#knqmondok
#botaniqueparfum
#knqmondok #knq
#perfumeluarbiasa #botaniqueparfum
#teamsuenawawi
#minyakwangimurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfume #minyakwangimalaysia #sayapakaisayajual #parfumemalaysia #minyakwangi #yearendsale #serdang #bangi #putrajaya #serikembangan #desaserdang #balakong #themines #upm #ioimallputrajaya #alamanda #cyberjaya #minyakwangioroginal #perfumeoriginal

Kingandqueenmondok (@knqmondok)

SUAMI PUN TAKNAK KALAH !
Sejak dia tahu bini dia harum mewangi tiap hari dgn #botaniqueparfum.
Dia pun taknak kalah lah, balik keja pergi mandi terus. Lepas mandi, dia pun spray lah new perfume for men #m7.
Terkejut dia malam2 sebelum tido bau pun dok ada lekat lagi wehh.
Mmg terbaik lahh perfume ni !! 😘😘😘😘 #teamsuenawawi
#next2kbotol
#knqmondok #knq
#perfumeluarbiasa #botaniqueparfum
#teamsuenawawi
#minyakwangimurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfume #minyakwangimalaysia #sayapakaisayajual #parfumemalaysia #minyakwangi #yearendsale #serdang #bangi #putrajaya #serikembangan #desaserdang #balakong #themines #upm #ioimallputrajaya #alamanda #cyberjaya #minyakwangioroginal #perfumeoriginal

Kingandqueenmondok (@knqmondok)

SUAMI SENYUM SAMPAI TELINGA πŸ™ˆ
kemain encik Thor, suka betul dia bila wife belikan #botaniqueparfum. Terkejut dia bila wife kata perfume murah 😳
Sebab bau memg best naw naw.
Takda macam bau perfume biasa pun, wife kata bukan "inspired perfume" patutlah bila dia spray, dia takjumpa bau macam perfume yg ada kat pasaran.
Uihh kembang kempis hidung en.Thor bila kawan puji, bau perfume ni kalau pejam mata ingat Fattah amin yang lalu πŸ˜†
#teamsuenawawi
#next2kbotol

#knqmondok #knq
#perfumeluarbiasa #botaniqueparfum
#teamsuenawawi
#minyakwangimurah #perfumemurah #perfumemalaysia #perfume #minyakwangimalaysia #sayapakaisayajual #parfumemalaysia #minyakwangi #yearendsale #serdang #bangi #putrajaya #serikembangan #desaserdang #balakong #themines #upm #ioimallputrajaya #alamanda #cyberjaya #minyakwangioroginal #perfumeoriginal

#yleoecah (@yleoecah)

Dapat FREE. Lalu rambang mata nk diffuse yg mana. Nak redeem eo power2, tp sebab tamak nk redeem banyak so pilih yg ni pon okey apa. Hehe. Tq Young Living bg eo free. 😘 #younglivingessentialoils #sayapakaisayajual #yleoecah #younglivingmalaysia

jamu.wanita.dan.dara (@myra_jsdpuchong)

Poet.
Poet berbau πŸ‘‰ feminin wash
Poet kentut πŸ‘‰masker vagina
Poet becak πŸ‘‰ susuk kekal dara
Poet kering πŸ‘‰ intim gel

Muka.
Muka berjeragat πŸ‘‰ sabun seri cahaya
Muka gatal resdung πŸ‘‰ sabun clear skin
Mekap simple πŸ‘‰ magic pretty dara foundation

Badan.
Badan berjerawat @ alergik πŸ‘‰ Anggun Pesona Soap
Tumit kaki merekah πŸ‘‰ Anggun Pesona Soap
Banyak parut πŸ‘‰ Herbarium
Banyak angin & lesu πŸ‘‰ Coklat Love Habibi
Nak body mantap πŸ‘‰ Delimalicious

Bibir.
Bibir kering πŸ‘‰ Magic Collagen Kiss
Bibir merah menyala πŸ‘‰ Lipmatte Cinta Hati

Minuman.
Mantap 1 body πŸ‘‰ Kopi Anggun Pesona
Sihat & kuat πŸ’ͺ Kopi Pacak Power

Nak apa lagi? πŸ‘‰ Jamu Susuk Dara ada semua, untuk seisi keluarga.

PM/Whatsapp
014 648 3464

Dnars Skincare Huda (@dnars_skincare_huda)

KHAS UTK WANITA2 DI LUAR SANA!!!
.
Nak cantik..? nak gojes n meletopp macam lady boss kita??
Inilah lah salah satu rahsia nya. Terbongkar sudah!!. 🌺KHASIAT KAPSUL PUERARIA MIRIFICA DNARS🌺
●Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
●Membantu membentuk payudara, punggung dan tubuh yang lebih montok dan menawan
●Membantu mengatasi masalah keputihan
●Merawat gejala-gejala menopaus
●Membantu merawat masalah osteoporosis
●Memelihara kecantikan kulit
●Membekalkan tenaga tambahan kepada tubuh badan
●Membantu mencegah proses penuaan
●Menyerlahkan keanggunan dan keremajaan dari dalam

Harga : RM57.90WM
Jual : RM50WM

Order/info : 017-3406977

HEBAT DNAR'S !! #hudajualdnars #hebatdnars #dnarshq #dnars #agensahdnars #dnarsskincareoriginal #dnarsoriginal #dnarsskincaremurah #dnarssensitif #dnarsmurah #dnarsskincareofficial #bazaaronline #bazaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazaarmalaysia #visitmyig #visitmyigmy #instashopmalaysia #instaniaga #sayajualmurah #sayajual #sayapakaisayajual #susukambing #limajari #candysusukambing #susukambingkurmamadu

Abaya_JSD_Parfume Naturel (@quesyacouture)

Hai peminat tegar Barangan Tupperware.. Di sini ada berita tergemparrrr!

Keahlian barangan Tupperware bermula serendah RM78 sahaja !!ada bakal mendapat barangan dari set A berdasarkan dari pembayaran yuran keahlian anda.. Tau x warranty Tupperware ni seumur hidup!haaaa lifetime yerr... Daftar sekarang untuk menikmati penjimatan sehingga 50% 😎😎😎😎 Nak Ansuran pembayaran keahlian pun saya terima..bukan apa kerana saya juga seperti anda:- Utk ansuran:-
Pakej A = rm20Γ—4bulan
Pakej B = rm50Γ—4bulan
Pakej C = rm50Γ—6bulan
Pakej D = rm100Γ—21bulan

Moh lekaihhh
inbox/pm/whatsapp/telegram/DM Quena +6012.970.2383
#yourtrustedseller #tupperwareagent #femininewashJSD #jsd #bazaarpaknil #sayajual2017 #ricesmart #tupperwarebrand #jamu #abaya #womanhealth #houseware #sayapakaisayajual

🌸SKINCARE JERAWAT LARRA🌸 (@larra_anti_jerawat)

KULIT CENDERUNG KELUAR JERAWAT!!
LIANG PORI TERBUKA BESAR!!
KULIT BERMINYAK!!
BLACKHEAD WHITEHEAD!!
MEKAP CEPAT CAIR!!
.
Ade semua masalah di atas??
@salah satu masalah di atas??
.
LARRA POREFECTION dapat membantu anda yang mempunyai masalah jerawat:
➑️jerawat batu
➑️jerawat halus/pasir
➑️jerawat nanah
➑️jerawat nasi
.
LARRA POREFECTION akan membuatkan:
:: jerawat akan mengecut :: parut semakin pudar
:: whitehead blackhead akan berkurang
:: kulit bagai di reconstruc semula
:: minyak di muka semakin berkurangan
:: pori muka semakin mengecil
:: wajah yang berseri
.
Apa tunggu lagi.. Jom WHATSAPP!!
πŸ‘‘011-25709195πŸ‘‘
πŸ‘‘011-25709195πŸ‘‘

#Larra #PakarJerawatAnda #SihatDanCantik #PakarJerawat #Skincare #LarraSkincare #LarraPorefection #SerumLarra #TestimoniLarra #LarraLovelies #SerumWajah #SerumJerawat #Jerawat #KulitBerminyak #LiangPori #PoriBesar #SayaJualBeautyProduct #SayaPakaiSayaJual #IgShopMalaysia #BazaarPakNil #BazarOnline #BazarPakNil
More...