Pewiit Skincare 5in1 (@_pewiit.skincare_)

8HARI !! ..8 HARI !!..
.
baru 8 hari tak jumpa tapi terkejut tengok perubahan pada kulit muka mia .. seblum ni kusam dgn jeragat je ..
.
Lps pakai pewiit 8 hari je ..terus 70% hilang jeragat .. tunggu lagi 1minggu insyallah makin glowing la..
.
Pewiiiitttttttt .. janji 100% bahan semulajadi ..
.
Order sekarang sbb nk bgi FREE 3ITEM
.
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
📱📱whatsapp 0169313439
📱📱whatsapp 0169313439
📱📱whatsapp 0169313439
.
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

SENDAYU TINGGI✨DEALER ONLINE✨ (@sendayu.tinggi.my)

Jangan lupa semburkan XNe Facial Spray pada berus atau span sblm bersolek bagi kulit jerawat dan berminyak. Ia mengawal pembiakan jerawat, membunuh kuman & mengawal pengeluaran sebum di muka
.
=============================
NAK LEBIH DISKAUN?
📞Whatsapp +6013-833-239 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian.
sekarang!
=============================
.
.
#sendayutinggi #xnespray #makeupspraywithtreatment #acnetreatment #ubatjerawatmurah #ruangrezekihanania #acnescartoner #subang #acneandscarsolution #mencintaimumrphotographer #kukirimcinta #shahalam #scartreatmentmurah #puncakalam #subang #shahalam2 #sa2 #subangbestari #meru #bukitjelutong #kotadamansara #uitm #uitmpuncakalam #alamjaya #uitmpuncakperdana #selangor #stbodyandskincare #bazarpaknil #sayapakaisayajual #selangor #bazarpaknilprodukkecantikan #bestseller

LUMINA (@lumina.fragrance)

❤️ YOUR LUMINOUS FRAGRANCE ❤️

LUMINA (@lumina.fragrance)

YOUR LUMINOUS FRAGRANCE

LUMINA (@lumina.fragrance)

❤️ YOUR LUMINOUS FRAGRANCE ❤️

Raziliana AbRahman (@razilianaabrahman)

IV MIST UNTUK SIAPA?
SIAPA YANG PERLUKAN IV MIST?

Meh rapat, akak nak cerita 😁😁
#ivmist ni untuk sesiapa yg ada masalah2 ni haa...
✔️ Resdung
✔️Sakit Kepala & Stress
✔️Migrain
✔️Selsema
✔️Sakit Gigi/Mata
✔️Kurap/Panau
✔️Buasir
✔️Jerawat/Jeragat Kronik
✔️Sengugut
✔️Kuku Cekam
✔️Gout
✔️Sakit Sendi
✔️Melecur
✔️Mual/Muntah
✔️Lenguh Badan
✔️Gatal/Ruam
✔️Batuk/Sakit Tekak
✔️Kutu Kepala
✔️Rambut Gugur

Dan lain2 lagi.

Anda ada masalah seperti di atas?
Nak dapatkan #ivmist? Satu Keluarga Satu #ivmist🏡
.
WhatsApp 012 6645029

#ivmist #ivmistmurah #ivmistmujarab #ivmistserbaguna #sayapakaisayajual #sayajualivmist #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #lelakiitupemilikhatiku #misilaksadanlaksam #fattzura #ejendiperlukan

Pewiit Skincare 5in1 (@pewiit.skincare)

Testimoni !! 😘 😘 ' PEWIIT SKINCARE '
.
Haish.. smakin hri smakin rmai yg bgi fedbck positif dan jatuh cnta dgn produk ni 😍 😍
.
Tgk la hsilnya. ckup berkesan. dlu muka berjerawat, parut2 jerwat, kulit berminyak dan. skrg, tgk la. smuanya sdh hilng,flawless gitu!! Alhamdullillah.. ☺️
.
Haa..apa tnggu lgi, Jom la order skrg, sesiapa yg mnglmi msalh yg sama seprti ini..cuba la set PEWIIT SKINCARE ni.. 😉 😉
Anda pasti berpuas hati.. 😃
.
Set Lengkap untuk penjagaan wajah 5in1
.
1 set mengandungi:
👉 Pewiit Soap (kulit kayu manis+bunga cengkih)
👉 Day Cream (uv protection SPF50)
👉 Night Cream (merawat serta memelihara kulit)
👉 Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat)
👉 Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun)
.
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma:
✔️ Free Postage
✔️ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
✔️ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41)
✔️ FREE 4 Masker shiseido
.
----------------------------------------------------
Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN?
📱📱Whatsapp @ 0169313439
📱📱Whatsapp @ 0169313439
📱📱Whatsapp @ 0169313439
----------------------------------------------------
.
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

Pewiit Skincare 5in1 (@_pewiit.skincare_)

Alhamdulilah .. pakai secara konsisten insya Allah dpt hasilnya ;)
.
Pewiiit sudah 4tahun dlm pasaran malaysia
500 000 pcs sudah terjual ..
Yakin pewiit untuk masalah JERAWAT
.
----------------------------------------------------
Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN?
📱📱Whatsapp @ 0169313439
📱📱Whatsapp @ 0169313439
📱📱Whatsapp @ 0169313439
----------------------------------------------------
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

Pewiit Skincare 5in1 (@pewiit.skincare)

Alhamdulilah ;) .. Ramai yang berjaya selepas menggunakan set pewiit 5in1 ! ..biar lambat asal selamat
JANGAN kerana nk cepat cantik , kita pakai bahan yang blh merosakan lagi kulit wajah kita .. ingt jgn pakai produk sebarangan ! , jgn ambik produk y ada bahan terlarang ! .
.
ORDER SEKARANG !!! Jangan biarkan orang lain ejek korang lg !!
.
Nak HARGA PROMOSI?
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
Whatsapp 📱0169313439
Whatsapp 📱0169313439
Whatsapp 📱0169313439
.
#pellavina
#pellavinahq
#pewiitskincare
#pewiitskincarehq
#pewiitsoap
#sabunpewiit
#pewiitscarserum
#pewiitfoundation
#surihatimrpilot
#fattahamin
#neelofa
#sayajual
#sayajualmurah
#sayapakaisayajual
#produkkecantikan
#jerawat
#jeragat
#wardasayapunya
#ejazfakhri
#feedback

Anna Humaira III (@dhealey14)

KENAPA PILIH MOISTURISER ARBUTIN GEL???? 🍒Moisturiser arbutin gel ! Unique skincare🍒
Produk setaraf dengan produk antarbangsa👍👍 🍒 Unique merawat masalah jerawat
🍒 Unique merawat masalah kulit kusam 🍒 Unique merawat masalah kulit berjeragat
🍒 Unique merawat masalah kulit berminyak
🍒 Unique merawat masalah kulit tidak sekata
🍒 Unique merawat eyebag bawah mata
🍒 Unique untuk Makeup base
🍒 Unique boleh digunakan bila2 masa
🍒 Unique utk Kulit alahan/sensitif
🍒Unique sesuai untuk lelaki dan wanita
🍒 Unique Lulus KKM
🍒 Unique Bebas Merkuri
🍒 Unique tiada pengelupasan
🍒 KESAN seawal 7hari

untuk order .www.wasap.my/+60187861290

#uniqueskincare
#youskinlookdifferent
#gelpelembab
#sesuaiutklelakiperempuan
#makeupartist
#makeupbase
#makeuptahanlama
#kulitsensitif
#waterbased
#merawatjerawat
#mesrawuduk
#jimat
#skincare
#sayapakaisayajual
#kulitcantik
#simplemakeup

Pewiit Skincare 5in1 (@_pewiit.skincare_)

Pewiit skincare 5in1 *NEW*
.
Dalam 1set ada
- 1sabun kulit kayu manis(50grm)
- Day cream 20grm++ ( uv protaction)
- Night cream 20grm++ ( alovera + vit A ,C E)
- cream treatment 20grm ++ (mecerah dan mengurankan melanin hitam) (teknologi korea & jepun)
- pewiit scar serum 15ml (menghilangkan parut dan jeragat)
- pellavina toner facial collagen (125ml)
Kelebihannya sangat luar biasa kerana korea & jepun sudah menggunakan teknologi ini .. hasil tradisional malaysia + teknologi korea & jepun . mampu .. :
.
- menghalang sel melanin hitam dari merebak.
- menghilangkan jerawat batu
- menghilangkan parut jerawat
- menghilangkan kesan jerawat
- memutihkan
- mengecilkan pori kulit
- menyihatkan kulit
- menghilangkan kulit berminyak .
- glowing
- menghilangkan jeragat
- menghilangkan kulit kusam
- uv protaction
- mengekalkan kelembapan kulit
.
Nak harga PROMOSI??
.
Kami nak bagi harga DISKAUN!!
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
📱📱whatsapp 0169313439
📱📱whatsapp 0169313439
📱📱whatsapp 0169313439
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

Pewiit Skincare 5in1 (@pewiit.skincare)

farahanim nk cari 88 orang
yang ada msalah kulit muka
dan yang dah try macam2 produk
Kesan seawal 1 minggu
Saya akan bantu sebaik mgkin
.
TAKKAN NAK BIAR JE MAKIN TERUK??
JERAGAT TAK HILANG2 MCM KESAN TERBAKAR ..
RAWAT SEBELUM TERLAMBAT..
MERAWAT KULIT SEMUDAH ABC.. .
.
✔️ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✔️ semua msalah akn hilang
✔️ Tiada kesan sampingan
✔️ berseri2
✔️ 100% ramuan herba semulajadi
✔️ Banyak testimoni yg dh berjaya
✔️ muka bertambah licin
✔️ parut pon main jauh2
✔️ jeragat bukan main senang lagi hilang
✔️ jerawat nak naik pun tak berani
.
➽ Kepakaran kami adalah utk merawat kulit dan bg khidmat kauseling utk pelanggan kami tentang masalah kulit..
➽ Amaran. Stok selalu sold out. Mari cuba produk sy pada harga lebih murah dan masih dalam promosi..perubahan dirasai dari minggu pertama mencubanya tanpa berpantang..
➽utk diskaun 50%..sila whatsapp ye...hehe +6016 931 3439
✔️ Free Postage
✔️ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
✔️ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41)
✔️ FREE 4 Masker shiseido .. nk ? wthpps skrg +6016 931 3439
.
➽Sis nak lebih cepat boleh tinggalkan hp no pada comment dibawah..serta merta akan diwhtsapp..+6016 931 3439
.
#pellavina
#pellavinahq
#pewiitskincare
#pewiitskincarehq
#pewiitsoap
#sabunpewiit
#pewiitscarserum
#pewiitfoundation
#surihatimrpilot
#fattahamin
#neelofa
#sayajual
#sayajualmurah
#sayapakaisayajual
#produkkecantikan
#jerawat
#jeragat
#wardasayapunya
#ejazfakhri
#feedback

Pewiit Skincare 5in1 (@pewiit.skincare)

Kami nk cari 99 orang yg terawal, yang ada msalah kulit muka dan yang dah try macam2 produk. Kesan seawal 1 minggu.
.
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat:
✅ Free Postage
✅ Free Foundation BB Cream Pewiit (RM28)
✅ Free Pellavina toner facial collagen (RM38)
.
TAKKAN NAK BIAR JE MAKIN TERUK??
JERAGAT TAK HILANG2 MCM KESAN TERBAKAR ..
RAWAT SEBELUM TERLAMBAT..
MERAWAT KULIT SEMUDAH ABC..
.
✔️ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✔️ semua msalah akn hilang
✔️ Tiada kesan sampingan
✔️ berseri2
✔️ 100% ramuan herba semulajadi
✔️ Banyak testimoni yg dh berjaya
✔️ muka bertambah licin
✔️ parut pon main jauh2
✔️ jeragat bukan main senang lagi hilang
✔️ jerawat nak naik pun tak berani
.
➽ Kepakaran kami adalah utk merawat kulit dan bg khidmat kauseling utk pelanggan kami tentang masalah kulit.
➽ Amaran. Stok selalu sold out. Mari cuba produk sy pada harga lebih murah dan masih dalam promosi..perubahan dirasai dari minggu pertama mencubanya tanpa berpantang..
✔️ Free Postage
✔️ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
✔️ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41)
✔️ FREE 4 Masker shiseido
.
Nak harga PROMOSI??
.
Kami nak bagi harga DISKAUN!!
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
📱📱whatsapp 0169313439
📱📱whatsapp 0169313439
📱📱whatsapp 0169313439
.
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

RAHSIA AWET MUDA (@womendesiree_vh)

Cantikknyaa kulitt awakk saiyunkk , Putih melopakk “

Sejak mencalit wd nie ramai pula yang tegur. Awat sekarang nampak berbeza sangat. kulit nampak makin cerah berseri seri , pink pink pulak tue . bersih licin je muka, muka pun nampak makin v-shape malah makin awet muda,sampaikan ramai silap teka umur. Ada yang sangka umur baru 20an. Padahal dah 30an.

Senang citer semenjak akak kenal produk kecantikan,tak pernah ler lagi jumpa produk seunit wd nie. Dah ler senang guna takde pantang larang pulak tue. Bebas nak makan minum apapun. Cuma perlu konsisten dan minum air Putih lebih je. best sesangat.

Memula dengar cam tak percaya, calit calit kat nadi boleh cantik. Tapi bila tahu krim ni berteknologi nano, tak mustahil lah calit calit kat nadi dapat putih gebu.

Sebab ada GLUTATHIONE & ARBUTIN. 2 bahan ni sangat hebat dalam memutihkan kulit.
Kesan dia plak sangat cepat sebab dia akan terus ke pembuluh darah. Jika kita makan supplement dia akan melalui proses penghadaman dulu then baru ke salur pembuluh darah. Sebab tu kesan dia lambat sikit.

Korang memang patut cuba tau. Banyak manfaat korang dapat nanti.
Harga promosi RM75 masih dilanjutkan berminat meh cecepat grab,nanti lelambat promo tamat takmo nangis erk.

Berminat nak dapatkan wd whatsapp kekMa lelajuuu jangan malu jangan segan, nak cantik kena cepat bertindak.klik aje link di bio😍

#sayapakaisayajual
#bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #followforfollow #likeforlike #follow4follow #terapiinstagram #igers #cantik #menawan #menarik #perempuan #wanitahariini #wanita

Pewiit Skincare 5in1 (@_pewiit.skincare_)

BERTAHUN JERAWAT !
.
tpi ambik masa 19hari sahaja untuk pulih ! .. kalau dh satu bulan mungkin dh clear ;) ..
.
Untung set 5in1 ni sbb blh clear parut skli ..dlm 1set ada
.
1day cream (20grm)
1night cream (20grm)
1treatment cream (20grm)
1sabun (50grm)
1serum (15ml)
.
Nk ORDER ??? Nk dptkn HARGA DISKAUN ?? FREEGIFT ??
semua ni anda akan dapat percuma:
✔️ Free Postage
✔️ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
✔️ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41)
✔️ FREE 4 Masker shiseido
.
Berminat sila whatsap. Arina +6016 9313439
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

Pewiit Skincare 5in1 (@pewiit.skincare)

Testimoni !! 😘 😘 ' PEWIIT SKINCARE '
.
Haa..apa tnggu lgi, Jom la order skrg, sesiapa yg mnglmi msalh yg sama seprti ini..cuba la set PEWIIT SKINCARE ni.. 😉 😉
Anda pasti berpuas hati.. 😃
.
Set Lengkap untuk penjagaan wajah 5in1
.
1 set mengandungi:
👉 Pewiit Soap (kulit kayu manis+bunga cengkih)
👉 Day Cream (uv protection SPF50)
👉 Night Cream (merawat serta memelihara kulit)
👉 Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat)
👉 Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun)
.
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma:
✔️ Free Postage
✔️ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
✔️ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41)
✔️ FREE 4 Masker shiseido
.
----------------------------------------------------
Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN?
📱📱Whatsapp @ 0169313439
📱📱Whatsapp @ 0169313439
📱📱Whatsapp @ 0169313439
----------------------------------------------------
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur
More...