STYLEMAN (@styleman2014)

SUPREME sandal
New item
Size available UK7 - UK11
Size 40 -45
Warna merah. & hitam shj

RM90 including pos laju

0173004196 whatsapp for detail
01111157304
Cod kl area

#aj1 #airjordan #nikeairjordan #stpatrick #airjordan1 #sayajualkasut #kasutoriginal #nikemalaysia #baazarpaknil #instashop #kasutkl.#kasutnikeori #supreme #supremelv #supremesandal #seliparsupreme #sayajualsandal #sayajualselipar #kl #selangor #visitmyig

Eisza Home Beauty Facial (@eiszabeautyfacial)

.
Tb Sesi Training Facial & Kursus bersama Owner Spa @waniebeautyfacial ..😍 .

Kepada Ladies yang berminat nak dapatkan Servis Facial Treatment di Rumah 🏡 anda dengan harga yang SUPER JIMAT boleh contact Wanie @waniebeautyfacial ...especially warga Petaling Jaya, Selangor ya..😍😍 .
.
#eiszabeautyfacial @waniebeautyfacial #mobilespa #mobilespajb #facialspa #facialjb #facialselangor #facialpj #petalingjaya #selangor #beautycartel

SSM - SA0416297-X (@_sitiamira_)

.
♥️ SET BC CREAM + FACE MIST SPRAY + BRUSH
🍭 RM 145
🍭 FREE POSTAGE SM & SS
☎️01138390204 (whatsapp & call)
.
🕙 ISNIN - SABTU ( 10PAGI - 10MALAM)
🕙 AHAD (10PAGI - 2PETANG)
🏠 LOT 1445 , JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 , 42500 SIJANGKANG , SELANGOR
.
Kelebihan bc Cream Foundation
.
🌹Magic foundation mampu menutup segala cela , jeragat dan parut di wajah
🌹 SPF 50++ melindungi kukit muka dari sinaran UV
🌹 Kesan 3D tidak perlu filters, meratakan tona, warna kulit muka dan nampak natural
🌹 Tekstur sekata dan MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa untuk bersiap
🌹 ANTI MINYAK tesktur krim yang unik, tidak berminyak dan tidak melekit
🌹 TAHAN LAMA Tahan lebih dari 8 jam
🌹 TEKSTUR RINGAN Selesa bila dipakai dan tidak tebal
🌹 Sesuai untuk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF
.
Kandungan :
> Mineral
> Waterbased
> Ekstrak arbutin
> Vitamin E
.
🍃 DYXY GREEN TEA Face Mist  160ml .
★ GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray
★ REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural
★ MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E
★ MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk )
★ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh
★ ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka ❗️SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit
★ BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa
★ TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian

Tips untuk pakai Facemist
.
KULIT KERING : spray sebelum dan selepas apply bcc
.
KULIT BERMINYAK : spray selepas apply bcc sebab kalau spray byk kali nnt extra moist
.
KULIT NORMAL : spray sebelum dan selepas apply bcc dan bila2 masa sahaja
.
LELAKI : spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum
.
#bccream #bccreamfoundationmalaysia #bccreamoriginal #bccreambeige #dyxyhq #sayajualbccream #bccreambydyana #zofeabustuporiginal #kawaiicollagen #kawaiicollagenshahalam #sijangkangkang #telokpanglimagarang #selangor #banting #klang

TickTockLove (@ticktocklove_)

Thank you 🌸
Customer order #hadiahgraduasi untuk adiknya. .
Alhamdulillah, eratkan hubungan kekeluargaan. . 🎁🎁🎁
saiz : 9 inci
🎁🎁🎁 Dengan TTL,
macam-macam boleh !
Sesuai dijadikan #hadiah / #cenderahati / #dekorumah / #hiasan dan lain-lain lagiiiii 😍

hah ?
nak contoh ?
korang boleh buat TTL untuk:
-hadiah ibu bapa
-hadiah anniversarry ibu bapa
-hadiah birthday ibu / bapa
-hadiah birthday isteri / suami
-hadiah birthday adik/kakak/abang
-hadiah birthday kawan
-hadiah birthday sepupu
-hadiah birthday tunang
-hadiah perkahwinan
-hadiah hari guru
-hadiah graduasi
-hadiah girlfriend / boyfriend
-hantaran bertunang/nikah
-deko / hiasan rumah
-hadiah untuk atuk / nenek 🌸🌸🌸
banyak lagi kalau nak list kat sini😂

kalau yang tengah pening kepala fikir nak bagi hadiah apa tuuu, boleh la order TTL ni cepat-cepat yee. . .
Settle masalah korang ☺️

#hadiahibubapa #hadiahanniversarry #hadiahbirthday #hadiahsuami #hadiahisteri
#hadiahkakak #hadiahabang #hadiahadik #hadiahkawan #hadiahsepupu #hadiahtunang #hadiahperkahwinan #hadiahhariguru #hadiahgraduasi #hadiahgirlfriend #hadiahboyfriend #hantarannikah #hantaranbertunang #dekorumah #hiasanrumah #hadiahatuknenek #jamdindingmurah #selangor #ticktocklove #ttl_fa
More...