Kaprey.my (@kaprey.my)

.
Psst, Kak Anje nak bagi tahu something kat uolls ni. #serojakurung ada promo tau..! Kak Anje bagi diskaun dari harga asal RM 259.
.
Cer teka sekarang Kak Anje bagi harga berapa je 😎?
.
www.kaprey.my
www.kaprey.my
www.kaprey.my
.
0106580101/0123827878
.
#fesyenmuslimahmurah #fesyenmuslimah #hijabfesyen #bajukurungmurah

Kaprey.my (@kaprey.my)

.
Haaa uolls boleh nampak tak apa yang Kak Anje nampak? Nampak tak perbandingan harga asal dan after diskaun? Gila murah dan jimat hokay.!
.
Takkan tengok je kanss..? Nak tengok tak warna2 #serojakurung dan #alhaqkurta ?
.
Mehh WhatsApp Kak Anje ke nombor 0106580101 / 0123827878
.
www.kaprey.my
www.kaprey.my
www.kaprey.my
.
#hijabfesyen #fesyenmuslimah #fesyenmuslimahmurah #bajukurungmurah

Kaprey.my (@kaprey.my)

.
Hai,hakaks2 tengah lunch ke tu?
.
Ni Kak Anje belanja sikit #serojakurung .Khas untuk hakaks yang mahu kelihatan simple dan sopan..mcm gadis melayu terakhir gitu..😍
.
#serojakurung ni best tau, tak panas dan selesa je .Dengan 4 warna pilihan yg menarik.
.
Cepat! Grab 4 warna terus..hakaks tak nak ke jadi gadis melayu terakhir tu .. 😏😜 hehe...
.
www.kaprey.my
www.kaprey.my
www.kaprey.my
.
#serojakurung #kurung

Kaprey.my (@kaprey.my)

Hakaks2 kesayangan buat pe tu?
.
Ni Kak Anje nk belanja sikit sweet2 gitu 😍.
.
Hakaks2 tak nak ke pakai sedondon mcm ni.. .
Cer bayangkan hakaks2 dengan pasangan hakaks bergaya dengan #alhaqkurta dan #serojakurung ni... pasti ramai yang jelous .
.
Hakaks2 nak ke nak!?
Pm Kak Anje ke 0106580101 atau terus ke www.kaprey.my.
.
www.kaprey.my
www.kaprey.my
www.kaprey.my
.
#alhaqkurta #serojakurung

collection_muslimah (@collection_muslimah92)

KURUNG SEROJA

RM95sm/ RM100ss 🌸 Blouse Material moss crepe
🌸 Skirt cotton strechable
🌸 Design terkini dgn hiasan pleted di tepi dan jahitan 2 layer kambang di bahagian bahu
🌸 Zip dibelakang baju memudahkan pemakaian
🌸 Skirt pinggang bergetah mermaid cut
🌸Free size fitt to XL

Bahu:15"
Dada:38"
Ketiak:18"
Panjang lengan:21.5"
Labuh baju:28.5"
Pinggang:36"

Skirt
Pinggang:26"-34"
Punggung:36"-40'
Labuh:40"

#kurungseroja #kurungserojamurah #kurungmurah #kurungmurahmalaysia #serojakurung #serojakurungmoden #serojakurungmurah #kurungserojamoden #kurungmodencantik

collection_muslimah (@collection_muslimah92)

KURUNG SEROJA

RM95sm/ RM100ss 🌸 Blouse Material moss crepe
🌸 Skirt cotton strechable
🌸 Design terkini dgn hiasan pleted di tepi dan jahitan 2 layer kambang di bahagian bahu
🌸 Zip dibelakang baju memudahkan pemakaian
🌸 Skirt pinggang bergetah mermaid cut
🌸Free size fitt to XL

Bahu:15"
Dada:38"
Ketiak:18"
Panjang lengan:21.5"
Labuh baju:28.5"
Pinggang:36"

Skirt
Pinggang:26"-34"
Punggung:36"-40'
Labuh:40"

#kurungseroja #kurungserojamurah #kurungmurah #kurungmurahmalaysia #serojakurung #serojakurungmoden #serojakurungmurah #kurungserojamoden #kurungmodencantik

collection_muslimah (@collection_muslimah92)

KURUNG SEROJA

RM95sm/ RM100ss 🌸 Blouse Material moss crepe
🌸 Skirt cotton strechable
🌸 Design terkini dgn hiasan pleted di tepi dan jahitan 2 layer kambang di bahagian bahu
🌸 Zip dibelakang baju memudahkan pemakaian
🌸 Skirt pinggang bergetah mermaid cut
🌸Free size fitt to XL

Bahu:15"
Dada:38"
Ketiak:18"
Panjang lengan:21.5"
Labuh baju:28.5"
Pinggang:36"

Skirt
Pinggang:26"-34"
Punggung:36"-40'
Labuh:40"

#kurungseroja #kurungserojamurah #kurungmurah #kurungmurahmalaysia #serojakurung #serojakurungmoden #serojakurungmurah #kurungserojamoden #kurungmodencantik

collection_muslimah (@collection_muslimah92)

KURUNG SEROJA

RM95sm/ RM100ss 🌸 Blouse Material moss crepe
🌸 Skirt cotton strechable
🌸 Design terkini dgn hiasan pleted di tepi dan jahitan 2 layer kambang di bahagian bahu
🌸 Zip dibelakang baju memudahkan pemakaian
🌸 Skirt pinggang bergetah mermaid cut
🌸Free size fitt to XL

Bahu:15"
Dada:38"
Ketiak:18"
Panjang lengan:21.5"
Labuh baju:28.5"
Pinggang:36"

Skirt
Pinggang:26"-34"
Punggung:36"-40'
Labuh:40"

#kurungseroja #kurungserojamurah #kurungmurah #kurungmurahmalaysia #serojakurung #serojakurungmoden #serojakurungmurah #kurungserojamoden #kurungmodencantik

collection_muslimah (@collection_muslimah92)

KURUNG SEROJA

RM95sm/ RM100ss 🌸 Blouse Material moss crepe
🌸 Skirt cotton strechable
🌸 Design terkini dgn hiasan pleted di tepi dan jahitan 2 layer kambang di bahagian bahu
🌸 Zip dibelakang baju memudahkan pemakaian
🌸 Skirt pinggang bergetah mermaid cut
🌸Free size fitt to XL

Bahu:15"
Dada:38"
Ketiak:18"
Panjang lengan:21.5"
Labuh baju:28.5"
Pinggang:36"

Skirt
Pinggang:26"-34"
Punggung:36"-40'
Labuh:40"

#kurungseroja #kurungserojamurah #kurungmurah #kurungmurahmalaysia #serojakurung #serojakurungmoden #serojakurungmurah #kurungserojamoden #kurungmodencantik

collection_muslimah (@collection_muslimah92)

KURUNG SEROJA

RM95sm/ RM100ss 🌸 Blouse Material moss crepe
🌸 Skirt cotton strechable
🌸 Design terkini dgn hiasan pleted di tepi dan jahitan 2 layer kambang di bahagian bahu
🌸 Zip dibelakang baju memudahkan pemakaian
🌸 Skirt pinggang bergetah mermaid cut
🌸Free size fitt to XL

Bahu:15"
Dada:38"
Ketiak:18"
Panjang lengan:21.5"
Labuh baju:28.5"
Pinggang:36"

Skirt
Pinggang:26"-34"
Punggung:36"-40'
Labuh:40"

#kurungseroja #kurungserojamurah #kurungmurah #kurungmurahmalaysia #serojakurung #serojakurungmoden #serojakurungmurah #kurungserojamoden #kurungmodencantik

collection_muslimah (@collection_muslimah92)

KURUNG SEROJA

RM95sm/ RM100ss 🌸 Blouse Material moss crepe
🌸 Skirt cotton strechable
🌸 Design terkini dgn hiasan pleted di tepi dan jahitan 2 layer kambang di bahagian bahu
🌸 Zip dibelakang baju memudahkan pemakaian
🌸 Skirt pinggang bergetah mermaid cut
🌸Free size fitt to XL

Bahu:15"
Dada:38"
Ketiak:18"
Panjang lengan:21.5"
Labuh baju:28.5"
Pinggang:36"

Skirt
Pinggang:26"-34"
Punggung:36"-40'
Labuh:40"

#kurungseroja #kurungserojamurah #kurungmurah #kurungmurahmalaysia #serojakurung #serojakurungmoden #serojakurungmurah #kurungserojamoden #kurungmodencantik

collection_muslimah (@collection_muslimah92)

KURUNG SEROJA

RM95sm/ RM100ss 🌸 Blouse Material moss crepe
🌸 Skirt cotton strechable
🌸 Design terkini dgn hiasan pleted di tepi dan jahitan 2 layer kambang di bahagian bahu
🌸 Zip dibelakang baju memudahkan pemakaian
🌸 Skirt pinggang bergetah mermaid cut
🌸Free size fitt to XL

Bahu:15"
Dada:38"
Ketiak:18"
Panjang lengan:21.5"
Labuh baju:28.5"
Pinggang:36"

Skirt
Pinggang:26"-34"
Punggung:36"-40'
Labuh:40"

#kurungseroja #kurungserojamurah #kurungmurah #kurungmurahmalaysia #serojakurung #serojakurungmoden #serojakurungmurah #kurungserojamoden #kurungmodencantik

(@style.hana)

KURUNG SEROJA🌸 👉PRICE :: RM80sm/RM85ss 🌸 Blouse Material moss crepe
🌸 Skirt cotton strechable
🌸 Design terkini dgn hiasan pleted di tepi dan jahitan 2 layer kambang di bahagian bahu
🌸 Zip dibelakang baju memudahkan pemakaian
🌸 Skirt pinggang bergetah mermaid cut
🌸Free size fitt to XL

Bahu:15"
Dada:38"
Ketiak:18"
Panjang lengan:21.5"
Labuh baju:28.5"
Pinggang:36"

Skirt
Pinggang:26"-34"
Punggung:36"-40'
Labuh:40"

#kurungseroja #serojakurung #kurungmurah #kurung2018 #kurunglawa #serojamurah #seroja2018 #bajukurungmurah #kurungmalaysia #kurungmalaysiamurah #seroja

ifcatalogue (@ifcatalogue)

KURUNG SEROJA

RM80 sm/ RM85 ss 🌸 Blouse Material moss crepe
🌸 Skirt cotton strechable
🌸 Design terkini dgn hiasan pleted di tepi dan jahitan 2 layer kambang di bahagian bahu
🌸 Zip dibelakang baju memudahkan pemakaian
🌸 Skirt pinggang bergetah mermaid cut
🌸Free size fitt to XL

Bahu:15"
Dada:38"
Ketiak:18"
Panjang lengan:21.5"
Labuh baju:28.5"
Pinggang:36"

Skirt
Pinggang:26"-34"
Punggung:36"-40'
Labuh:40"

Fast respon wassap 0127629461

#kurungseroja #kurungserojamurah #serojakurung #kurungmini #kurungsongket #kurungsongketmurah #ootd #bazaronline

Kaprey.my (@kaprey.my)

.
Hai,hakaks2 tengah lunch ke tu?
.
Ni Kak Anje belanja sikit #serojakurung .Khas untuk hakaks yang mahu kelihatan simple dan sopan..mcm gadis melayu terakhir gitu..😍
.
#serojakurung ni best tau, tak panas dan selesa je .Dengan 4 warna pilihan yg menarik.
.
Cepat! Grab 4 warna terus..hakaks tak nak ke jadi gadis melayu terakhir tu .. 😏😜 hehe...
.
www.kaprey.my
www.kaprey.my
www.kaprey.my
.
#serojakurung #kurung

Kaprey.my (@kaprey.my)

.
Hakaks2 tak tahu nak pakai apa kenduri hujung minggu ni?
.
Haa ni Kak Anje belanja #serojakurung untuk hakaks2 dan #alhaqkurta untuk si abam.
.
Sweet je tengokkan!?😍 .
Cer bayangkan.. Mesti ramai yang jelous tengok hakaks2 dengan si abam bila gayakan #alhaqkurta dan #serojakurung ni.
.
Hakaks2 nak ke nak!?
Cepat WhatsApp Kak Anje ke 0106580101 atau terus ke www.kaprey.my .
.
www.kaprey.my
www.kaprey.my
www.kaprey.my
.
#serojakurung #alhaqkurta

Kaprey.my (@kaprey.my)

.
Hai,hakaks2 tengah lunch ke tu?
.
Tau tak #serojakurung yang simple dan sopan ni ,boleh digayakan ke majlis2 atau officewear .
.
Yang bestnya ,kain tak panas dan selesa je .Kak Anje yakin hakaks pasti puas hati kalau grab #serojakurung ni.
.
Cepat! Grab 4 warna terus!
WhatsApp Kak Anje ke 0106580101 atau terus ke www.kaprey.my.
.
www.kaprey.my
www.kaprey.my
www.kaprey.my
.
#serojakurung

Kaprey.my (@kaprey.my)

Hai,hakaks2 tengah lunch ke tu?
.
Ni Kak Anje belanja sikit #serojakurung .Khas untuk hakaks yang mahu kelihatan simple dan sopan..mcm gadis melayu terakhir gitu..😍
.
Cepat! Grab 4 warna terus..hakaks tak nak ke jadi gadis melayu terakhir tu .. 😏😜 hehe...
.
www.kaprey.my
www.kaprey.my
www.kaprey.my
.
#serojakurung #kurung

ShazsaaDaiyyan (@shazsaadaiyyan)

AMD10
SEROJA

Harga RM100
Postage RM8sm/RM11ss -Material Cotton
(serap peluh, sedap dipakai)
-Efek slim -Dat didepan dan belakang
-Warna gold dikain berkilat cantik
-Kain cutting duyung

#kurungmodenseroja #kurungseroja #serojakurung #kurungsongket
More...