JERAGAT.JERAWAT.PARUT.GLOWING (@feelta_penang)

Hujan ke panas ke? Ehh jangan risau makeup tetap cun melecun tak bercapukk. Tengok feedback customer kami ni.
-
LOOSE POWDER PERTAMA 2 IN 1 ( Bedak sejuk)
-
Apa keistimewaan bedak ni ia bukan sahaja bedak untuk alas makeup tetapi ia boleh merawat masalah kulit dengan membuat ia bedak sejuk.
-
Di formulasi dari extra beras yang bagus merawat dan mecerahkan kulit.
-
Ada yang tercari cari bedak sambil merawat boleh grab satu Feelta Mineral loose Power.
-
MINERAL LOOSE POWDER 3in1 BY FEELTA BEAUTY
-
BAHAN-BAHAN UTAMA dan FUNGSI
RICE EXTRACT -mengurangkan garis-garis halus dan kedutan, merawat kulit rosak akibat bahan kimia dalam kosmetik.
-
MACADAMIA SEED OIL -melembapkan, merawat kulit kering, membantu mengurangkan radang / bengkak pada wajah.
-
MORTIERELLA OIL -mengembalikan keseimbangan kulit, membuang sel kulit mati, mengurangkan garis-garis kedutan.
-
GLYCERIN -membantu mengecutkan jerawat, anti-penuaan, merawat dan menjadikan kulit lebih berseri.
-
TOCOPHEROL (NATURAL VITAMIN E) -memudarkan parut, menjadikan wajah kelihatan lebih muda dan berseri.
-
TALC -mengawal lebihan minyak di wajah.
-
MICA -memberi efek ‘shimmer’ pada wajah, menjadikan kulit lebih lembut dan licin.
-
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0185734005 -
AGENT& STOKIS diperlukan
-
#feeltaherrazglowserum
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal @RepostIt_app

Arethé.Cosmética ecológica. (@arethe.cosmeticaecologica)

Un total de 4 lanzamientos maravillosos que incorpora la marca @ereperezcosmetics
Con su conocido Néctar facial de Ciprés alAzul Australiano, sus novedades son: - Green Booster. Sérum facial verde hidratante. Un batido verde para tu piel! Con quandong, clorofila, espinaca y semilla de frambuesa. Una dosis de antioxidantes a tope. -SOS Papaya Mermelade. Bálsamo nutritivo múltiuso, para todo el cuerpo incluso cabello. Con papaya, coco, hemp y chía. Una genial forma de recuperar la piel. - Lip & eye butter. La crema con arándanos para hidratar profundamente ojos y labios. Con karité, arándanos y pepino para una piel radiante.

Y su nuevo Herbal face Tonic. Un fabuloso tónico tonificante con té verde, hamamelis, cítricos, geranio, aloe vera y romero. El equilibrio perfecto para la piel.

Ya disponible en exclusiva en Arethé!

Si su maquillaje enamora, estos productos enloquecen!!! Aquí tenéis el enlace:

http://arethe.es/categoria-producto/marca/ere-perez
.
.
.
#new #novedad #skinlove #skin #skincare #ereperez #lips #eyes #butter #serum #toner #organic #organicskincare #skinrehab #papaya #natural #naturalbeauty #cosmetics #organiccosmetics #green #greenbeauty #organicbeautyblogger #crueltyfree #vegan #veganbeauty #booster #greenbeautycommunity #smoothie #arethé

Beauty Kosmeti & Herbal (@beautypribadi_bogor)

Hanya Rp60.000/pch
Deoonard Gold Miracle Bright Serum
isi 40 ml

Mengandung formula terbaik dengan perpaduan colagen dan gold super 24K membuat serum ini memiliki kualitas plus.

Penggunaan serum ini secara rutin akan membuat kulit wajah terasa lebih kenyal, terhindar dari kerutan dan flek, kulit terasa lebih kencang dan halus sehingga anda akan merasa lebih muda.

sempurnakan penggunaan krim deoonard mu dengan serum ini sehingga akan terasa manfaatnya secara maksimal.

dapatkan wajah bersih terawat, cantik dan sehat.

#serumdeoonard #serumdeonard #serumdeoonardgold #serumdeoonardmiracle #serumdeoonardgoldmiracle #naturgo #jualserumpemutih #serummuka #serumwajah #serumwajahoriginal #serumwajahdeoonard #serumpemutih #serumpemutihwajah #serum #serummurah #serumcollagen #jualserum #deoonardserum #serumdeoonardmurah #serumdeoonardoriginal #serumdeoonardori

ERTOS skincareLombok (@ertos_lombok)

ERTO`S Facial Treatment ASLI ..
Dngan 120 rbu aja kmu bsa facial drumah berkali kali tanpa harus kesalon ..
Beli 2 keatas diskon 10 rbu perproduk (bsa dcampur)
Manfaat ertos facial treatment yaitu
1.mengangkat sel kulit mati pada permukaan kulit wajah dan membantu siklus peremajaan permukaan kulit
2 membantu mentransformasi 5 dimensi kulit Anda.
3.Membantu menyamarkan bintik hitam, mengurangi tampilan kerutan
4. menyempurnakan tekstur kulit, kulit terasa lebih kencang serta membantu kulit tampak lebih cerah.
5.Kulit tampak lebih bersinar menawan akan menambah rasa percaya diri Anda.

POM NA18161206308
Harga 120 ribu
Untuk pemesanan :
Sms/wa 082339251269
Cowok jg bsa pakai ya

#ertos #pagutan #pejeruk #gunungsari #praya #selong #jempong #salon #ampenan #serum #cakra #bertais
#kosmetik #gomong #selagalas #epicentrum #mataram #lombok #pagesangan #bali #denpasar #cantik #sangkareang #facial #masker #eyelash #udayana #senggigi

Supplier Alat Kecantikan&Salon (@mei_beautystore)

Hot & Cold Hammer Photon

Alat kecantikan multi fungsi yang memungkinkan anda utk menikmati bbrp prawatan kulit salon kecantikan dirumah. Atau dalam bahasa sehari-hari disebut alat seterika wajah personal use.

Dg kombinasi hold & cold serta ion positive & negative, akan mningkatkan elastisitas kulit wajah.
Selain itu, Produk yg terionisasi dpt mningkatkan aktivitas pmukaan & penetrasi produk, mbantu penetrasi serum / produk kecantikan kedlm lapisan kulit sampai 85%

Fungsi :

Ionik Hot
Palu panas 45 dpt mbuka pori2, mningkatkan sirkulasi darah, mpercepat metabolisme & mhilangkan racun

Ionik Cold
Palu dingin 5-10 dpt mngurangi suhu kulit dg cepat, menutup pori2, mngencangkan kulit, mhilangkan lemak yg brlebih dr wajah, anti keriput diterapkan pd kulit utk lebih menyerap aktif bahan kedlm lapisan kulit dlm & mncapai serapan yg lebih baik.

Photon (colour light)
Lampu merah utk mhilangkan kerut dg 650nm +/- 5 panjang gelombang. Lampu merah adalah sinar hangat yg dpt mmplancar predaran darah, mrangsang revitalisasi sel, mndorong ptumbuhan fibrocyte & kolagen & memiliki efek yg luar biasa pd smoothing garis2 halus, kriput, garis marionette, mngencangkan kulit, mngurangi noda & bekas luka memudar,dll

Cahaya biru utk jerawat menghapus dg 470nm +/-5 panjang gelombang. Sinar tdingin yg dpt mrangsang kolagen, mngaktifkan kulit, mengecilkan pori2 kulit, efektif mbunuh acnes corynebacterium

Info dan pemesanan :
Bbm : DB0ACB11
Line : shi_meili
Wa : 081270959992

#supplierkecantikan #suppliersalon #supplierklinik #alatklinik #alatkecantikan #alatsalon #perawatan #perawatanwajah #perawatankulit #mei_beautystore #hotandcoldhammer #maskercollagen #maskerwajah #alatfacial #creamwajah #serumwajah #serum #creamsiang #creammalam #masker #alatfacialdetox #supplierkecantikan #suppliersalon #supplierklinik #alatklinik #alatkecantikan #alatsalon #perawatan #perawatanwajah #perawatankulit #mei_beautystore

ELANISH BEAUTY™️🇲 🇾 [EB1002]012 (@elanishbeauty.com.my)

.
KENAPA MAKIN RAMAI YG REPEAT ORDER??
.
Boleh dikatakan hampir 80wanita x suka apply mcm2 kat muka..remeh katanya. Sis faham sgt situasi tu..sbb sis pn mcm tu..hehehe..
.
Sebab tu sis keluarkan serum Elanish ni. Apa kelebihannya?.. Haa.. meh sini nk cite.
ELANISH SERUM ni terdiri dr molekul-molekul yg sangat halus sehinggakan serum ni dapat meresap ke dalam lapisan kulit yg paling dalam sehingga mencapai 10 kali kuasa dari krim wajah biasa!!! Hebat kan???
.
Serum ni juga mengandungi bahan2 yg sgt SUPERB spt PATI BUAH DELIMA, EKSTRAK WITCH HAZEL, VITAMIN C & E, PROPOLIS, LICORICE, COLLAGEN, dan byk lg!
.
Penyerapan serum ni sekaligus membawa sekali segala zat2 dan nutrien yg diperlukan kulit kita masuk jauh ke lapisan kulit. Time ni la "kerja2" membaik pulih kulit berlaku.
.
FUNGSI??
.
👍 Membuang dan menghilangkan JERAGAT.
👍 Menyamaratakan tona warna kulit.
👍 Mengatasi masalah kulit berminyak.
👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi
👍 Kurang kedutan pada kulit muka.
👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
👍 Menganjal dan melembapkan kulit.
👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
👍Merawat kulit terbakar/sunburn.
👍 Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori.
👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka.
👍 mencerahkan kulit kusam.
👍 Memberi keserian pada wajah.
👍Mengurangkan eyebag.
👍Menghilangkan white/black head
👍 Menhilangkan garis2 halus pd wajah.
.
Alang2 dh pgg henpon tu whatsapp kami sebelum terlambat!
.
Whatsapp +601115556677
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#igshopmalaysia #borongmekap #malaywedding #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #serumjeragat #serumjerawat #eczema #mekapmurah #serumantipenuaan #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #sayajualmurah #skincaremalaysia #kulitkusam #skincareorganik #cantik #cantikalami #cantiksihat #quputeh #serum #elanish #kulitputih #onlineshopping #jerawat

Ilah1704 (@zakiaturohilah)

yg masih kepo sama produk best sellernya jafra
yuk simak 💓💓MUD MASK💓💓 Mud Mask JAFRA atau yang dikenal dengan Masker Lumpur JAFRA adalah produk best seller dari JAFRA.

kalo di korea dan yordania sana banyak orang yang sengaja mandi lumpur demi mendapatkan kulit yang bagus, gak usah ajauh jauh kesana si mud mask jafra ini trbuat dari lumpur laut mati yordania loh.. Fungsi dari Mud Mask ini adalah :

1. Membersihkan wajah dan tubuh (bisa dipakai untuk wajah dan tubuh)
2. Membebaskan pori-pori yang tersumbat
3. Mengangkat komedo,kotoran, minyak berlebih dan sel kulit mati
4. Dpt membantu mnyembuhkan& mngeringkan jerawat
5. Mengandung ekstrak mud (lumpur) dan tanaman ayurvedic yang dapat melembabkan dan mencerahkan kulit sehingga tampak halus dan bercahaya.
6. Mengandung vitamin E untuk mengembalikan kekenyalan kulit

isinya 250 gram, bisa dipakai lama ya dear. Aweett banget bs nympe 6-12 bulan mlh lohhh :D konsultasi, order,joint WA 085945065497

#jafraindonesia #jafracosmetics #mudmaskjafra #maskerlumpurjafra
jafra #jualjafra #jafraskincare #jualskincare #bodycare #jualfoundation #foundationjafra #advanceddynamicsset #makeup #colours #mudmask #masker #serum #scrub #jualperawatanwajah #jualhomespa #jualbrightening #jualobatjerawat #jualmakerlumpur #jualjafraherbal #jualkrimherbal #jafraindonesia #jafratangerang #jualjafrapandeglang#jafraserang#jafrajaksel#jafrajakbar#jafrarangkasbitung

ELANISH BEAUTY™️🇲 🇾 [EB1002]018 (@elanishbeauty_official)

.
Aktiviti harian yg padat dan pencemaran persekitaran boleh memberi kesan buruk pd kulit. Macam mana nak atasi masalah ni?
.
Ha..jom kami perkenalkan korang dengan 'si penyelamat' Elanish Serum yg super awesome ni. Dengan mengamalkan serum ni segala masalah kulit dapat diatasi dengan mudah!
.
Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin.
.
Whatsapp +01115556677
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/+01115556677/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #mekapmurah

ELANISH BEAUTY™️🇲 🇾 [EB1002]011 (@elanishbeauty_hq)

.
Alhamdulillah, hari demi hari semakin ramai yg dh mula sedar kepentingan memilih produk yg natural tanpa memberi kesan sampingan yg berbahaya pd kulit. Jgn terlalu obses nk cantik cepat je dgn memilih produk yg bermerkuri. Bahaya tau!
.
Mai la cuba Elanish Beauty White Glow Serum ni. Serum kami menjalani ujian makmal dan telah mendapat kelulusan KKM : NOT170300124K Gunakan tanpa was-was :)
.
Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin.
.
Whatsapp +601115556677
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #mekapmurah

fitria dewi 🌹 (@fitriadewi25_jafra.id)

Ketika banyak yg tanya “Teh jafra bisa bikin putih??”
.
.
Mmmm... mmmm..
Mksdnya?? Kaya gini gitu warna kulitnya??
Hehehe..
Faktanya PUTIH itu bukan warna kulit ya. Jadi kalo ditanya jafra bikin putih?? Ya engga bisa karena putih bukan warna kulit.
Jadi?? Masih kepikiran mau kulit putih??
.
.
#Jafra #jualjafra #orderjafra #herbal #jual #order #kosmetikherbal #alami #jualjafracirebon #kosmetikalami #kulitnormal #kulitberminyak #kulitkering #masker #maskerlumpur #serum #serumwajah #kosmetikaman #nomercury #konsultanjafra #jafracirebon #cirebonsehat #JafraTeamCirebon #JafraTeamIndramayu #JafraIndramayu #jafrabandung #jafrajakarta #jafrapekanbaru #jafralombok

Beauty Kosmeti & Herbal (@beautypribadi_bogor)

Hanya Rp19.000/pch
[ORIGINAL YAH]
Serum Animate isi 60caps soft gel

Vitamin pemutih wajah dan tubuh ini (oles) sangat berguna untuk memutihkan kulit wajah, menghilangkan flek flek hitam dan sekaligus bisa dipakai utk tubuh (bagian tangan dan kaki anda) kulit akan terlihat lebih putih / cerah secara nyata dalam waktu 1 minggu. hanya untuk pemakaian luar, dan bukan untuk diminum/telan.

CARA PEMAKAIAN :
Bersihkan wajah & keringkan.
Ambil 1 Softgel Animate USA, gunting ujungnya, dan oleskan isinya secara merata ke seluruh permukaan wajah
Cukup pakai 1x sebelum tidur.
______________________________
#animatemurah
#serum #serumwajah #serumvitc #serumjafra #serummurah #serumkorea #serumvitaminc #serummuka #animate #serumvampire #serumpemutih #serumjerawat #serumgold #serumgoldcollagen #serumrd #serumantipenuaan #serumacne #serumkoreaoriginal #serumglowing #serumtemulawak #naturgo #serumroyaljelly #serumwhitening #serumpemutihwajah #xbeino

JERAWAT🔥JERAGAT🔥KUSAM🔥PARUT (@feeltabeauty_dewawawa)

Hai siapa yang suka amalkan Herraz Cleanser cream jangan lupa order sekarang set ini ye.Ada extra gift bila grab set extra.

Siapa beli 1box Susuk wajah No 1 dan Set Herraz skincare nie akan dapat double " MISTERI GIFT ". Dengan harga super jimat hanya RM118 Sahaja. Jangan lepaskan perluang ini lagi ye. ================
Tips KULIT CHINESE
Selepas mencuci wajah dengan cleanser pastikan anda biarkan selama 3-5 minit supaya nutrisi dalam cleanser tadi benar benar menyerap ke dalam kulit. Selepas itu dap kan serum biarkan juga selama 3-5minit baru korang boleh pakai moisturizer.

Hasilnya bila korang konsisten wajah akan lebih sihat dan flawless. ================
Tips Makeup Glowing
Pakai Herraz Glow Serum terlebih dulu di seluruh wajah untuk protect skin dari pada rosak akibat kosmetic.

Hasilnya juga kulit wajah lebih sihat selain itu hasil makeup korang lebih cantik dan tahan lebih lama.

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0138800776

DROPSHIP & AGENTdiperlukan

#feeltaherrazglowserum
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

SERUM🌷JERAWAT🌷JERAGAT🌷DETOX (@feeltabeauty.gojes)

Alhamdulillah customer sampai nak repeat lagi korang. Bila dah mula pakai set herraz ni kulit terasa licin seronok customer.
-
Herraz skincare 2in1 set
Herraz Glow Serum Dan Herraz Cleanser cream.
-
Bagus untuk merawat masalah kulit seperti jerawat jeragat blackhead Whitehead dan kekusaman wajah.
-
Cleanser cream ni boleh mencerahkan tau. Siapa nak pakej cerah boleh guna cleanser ye.
-
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0139911641
-
#feeltaherrazglowserum
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
More...