wmp cmp dtozym glucella hwi (@simply_diet.id)

Selalu gagal setiap mau diet?
Ada aja yg bikin malas olahraga?
Ada aja yg bikin makan lagi?
Emang selalu ada aja yg mau gagalin 😟
.
Tapi tenang sis kali ini wmp diciptakan untuk anda dengan bahan herbal yg disukai karena juga menyehatkan tubuh
.
Fungsi utamanya untuk:
1. Membakar kalori 3-5 KG / box
2. Membentuk tubuh
3. Mengontrol nafsu makan
4. Merubah lemak menjadi protein
5. Membantu kinerja organ hati
.
Kapan lagi bisa diet sekaligus sehat, distributor resmi barang 100% original & stok

Venny BOS HWI 👩
WA 081221446479
Ig & Line Official : @simplyhealthyid
PIN D6991A64
Www.hwigo.com/venny.html
RESELLER WELCOME 😘
#hwigilabetul.
#onlineshopping #onlineshopindo #serum #serumwajah #mencerahkankulit #mencerahkankulit #obatdiet #dietsehat #tipsdiet #dietmayo #obatjerawat #tipskurus #peninggibadan #cerahinkulit #merapatkanmissv #olshopjakarta #jualpelangsing #pelangsingmurah #olshopmurah #dietampuh #turuninberatbadan #menghilangkanjerawat #slimmingjuice #dietmurah #jualobatdiet #obatdietmurah #like4like #naikinberatbadan #penambahnafsumakan

Bruna Mayara (@testeieoqueachei)

Dica da madrugada (estavam com saudades?)
A dica de hoje é o lançamento baphonico da @kolossmakeup o Magia de Unicórnio, ele é um sérum antioxidante e embelezador da pele.
Tenho usado ele a mais de 1 mês (desde a Beauty Fair) após a limpeza diária e noturna da pele, (me sinto a rycona usando ele pra dormir), e uso antes da preparação da pele pra receber a make.
Quer saber minha opinião? TO AMANDO! Minha pele está com muito mais brilho, mais viçosa e radiante!😍
A @kolossmakeup arrasou na combinação deste serum, é composto de açaí, blueberry, goji berry, elderberry, tamarindo e baunilha. Todos esses nutrientes são ricos em Vitamina C e o resultado é um produto capaz de prevenir o aparecimento de rugas e o envelhecimento precoce, além de uniformizar e hidratar a pele.
Maravilhoso REAL!
Recomendo demais❤️
#koloss #kolossmakeup #aIIbeautifuI #meufeedIindo #blIoglife #blogueirassp
#blogueirasdobrasil
#blogueirasdebeleza #Poá #poasp #ferrazdevasconcelos #suzano #susano #mogidascruzes #magiadeunicornio #cremeembelezador #serum #serumantioxidante

MsGlow_Aryan MEMBER RESMI (@msglow.cantikskincare.id)

Moist Cushio. Ready. Banyaakk ya kak semua warna 😍😍😍
.
.
Order dan Join Reseller??? Kirim ke salah satu kontak admin yaa😘😘
👇👇👇 .
📱PIN :5990FBDC
📱WA :085739463573
📱LINE : @lvs4847h (FAST RESPON)
🚶COD :ONLY DENBAR
🚚 JNE&GOJEK
❎CURI FOTO DENDA 2 JUTA!!! ❎
.
.
#msglow #skincare #cantikskincare #original#beauty #msglowbeauty #cantikskin #skincarebali#skincaredps #bali #denpasar #jakarta#skincareoriginal #msglowbycantikskincare#originalskincare #ori #brightening #ultimate#matte #lipgloss #serum #msglowbeauty#msglowbali #msglowdps #msglowjkt#skincarebandung #skincaredps

szava_bojonegoro09 (@szava_bojonegoro09)

Morniiiingg.
Wah, cuaca udah mulai mendung gerimis ya dimana2.
Meski mendung gerimis bukan berarti bebas dari pengaruh sinar UV yaa.
.
Pakai selalu Day Cream Favoritemu, agar wajah tetap sehat terawat, bebas kusam dan flek hitam karena pengaruh sinar UV.
.
Szava Whitening Day Cream dengan ekstrak Aloevera sebagai pelembab alami sekaligus SPF 30 sebagai Tabir Surya efektif melindungi kulit dari kekeringan, mencegah timbulnya kusam dan flek hitam.
Yuk, rutin pakai Szava Whitening Day Cream. .
Silahkan, Contact admin untuk info dan konsultasi.

Info / order
👇👇👇
Wa 0857 0778 5409
Bbm D70204B4

#szava2017 #szavacosmetics
#szavacosmetics #skinexpert #creamwajah #serum #serumwhitening #serumvitaminc #serumwajah #serumvitc #creampemutihwajah #creamspf #creambpom #pembersihwajah #facialwash #antiacne #creamjerawat #creamglowing #creampencerah #creamszava #creamwhitening #jualcosmetic #jualkosmetik #skincarebpom #kosmetikbpom #jualcreamwajah #creamoriginal #joinagenszava #jualcreamori #szavabojonegoro

MsGlow_Aryan MEMBER RESMI (@msglow.cantikskincare.id)

Paket wajah ready banyaj ya dear❤️❤️❤️ Paket whitening, acne dan ultimate ready banyaakkkkk 😍😍😍
.
.
Order dan Join Reseller??? Kirim ke salah satu kontak admin yaa😘😘
👇👇👇 .
📱PIN :5990FBDC
📱WA :085739463573
📱LINE : @lvs4847h (FAST RESPON)
🚶COD :ONLY DENBAR
🚚 JNE&GOJEK
❎CURI FOTO DENDA 2 JUTA!!! ❎
.
.
#msglow #skincare #cantikskincare #original#beauty #msglowbeauty #cantikskin #skincarebali#skincaredps #bali #denpasar #jakarta#skincareoriginal #msglowbycantikskincare#originalskincare #ori #brightening #ultimate#matte #lipgloss #serum #msglowbeauty#msglowbali #msglowdps #msglowjkt#skincarebandung #skincaredps

wmp cmp dtozym nesv hwi (@diet_tralalala)

Selalu gagal setiap mau diet?
Ada aja yg bikin malas olahraga?
Ada aja yg bikin makan lagi?
Emang selalu ada aja yg mau gagalin 😟
.
Tapi tenang sis kali ini wmp diciptakan untuk anda dengan bahan herbal yg disukai karena juga menyehatkan tubuh
.
Fungsi utamanya untuk:
1. Membakar kalori 3-5 KG / box
2. Membentuk tubuh
3. Mengontrol nafsu makan
4. Merubah lemak menjadi protein
5. Membantu kinerja organ hati
.
Kapan lagi bisa diet sekaligus sehat, distributor resmi barang 100% original & stok

Venny BOS HWI 👩
WA 081221446479
Ig & Line Official : @simplyhealthyid
PIN D6991A64
Www.hwigo.com/venny.html
RESELLER WELCOME 😘
#hwigilabetul.
#onlineshopping #onlineshopindo #serum #serumwajah #mencerahkankulit #mencerahkankulit #obatdiet #dietsehat #tipsdiet #dietmayo #obatjerawat #tipskurus #peninggibadan #cerahinkulit #merapatkanmissv #olshopjakarta #jualpelangsing #pelangsingmurah #olshopmurah #dietampuh #turuninberatbadan #menghilangkanjerawat #slimmingjuice #dietmurah #jualobatdiet #obatdietmurah #like4like #naikinberatbadan #penambahnafsumakan

ELANISH BEAUTY™️ 🇲🇾 [EB1001] (@elanishbeauty.official)

.
Jgn ambik mudah ttg penjagaan kulit. Hari2 duk tempek foundation, 3 4 jenis krim,mekap tebal2 sampai liang pori semua tersumbat.INGAT! Kulit kita pn nk bernafas jgk.Jgn salahkan org lain kalau tetamu x diundang mcm jerawat,jeragat semua menyinggah.
.
Utk dalaman maby kita dh jaga mkn..ambik supplement mcm2. Tp kena jgk apply vitamin utk kulit.
.
Elanish White Glow Serum ni byk kebaikannya. Ia ibarat vitamin yg akan mengembalikan & memulihkan kulit dr kerosakan. Apply 2 kali sehari je x yah nk buat appointment pi treatment beratus beribu terbang. Jimat masa,jimat wang. Yang penting PUAS HATI bila kulit sihat cantik & bebas cela.
.
Antara fungsi yg sangat efektif :
.
👍Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit.
👍 Menyamaratakan tona warna kulit.
👍 Mengatasi masalah kulit berminyak.
👍 Kurang kedutan pada kulit muka.
👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
👍 Menganjal dan melembapkan kulit.
👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
👍 Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka.
👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi
👍 dan garis2 halus pd wajah.
👍 Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan
👍 ruam lampin pd bayi.
👍 Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus
👍 memberi keserian pada wajah.
.
Jom dptkan harga PROMOSI skrg!
sila tag, like n share pada kawan2 anda yg anda masalah2 mcm ni ye.. xrugi pun share...
.
.
Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin.
.
Whatsapp +601115556677
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#tudungmurah #shawlinstant #shawlmurah #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia

ELANISH BEAUTY™️🇲 🇾 [EB1002]011 (@elanishbeauty_hq)

.
LECEH & LETIH tempek mcm2 kt muka tp hasilnya" camtuu " je???
Apa kata guna ELANISH WHITE GLOW SERUM . Apply 2 kali je sehari. Dalam masa 3 hari je sis mesti puas hati tau! Dah la langsung x melekit...FRESH sgttttt! Mmg ramai ckp x pernah jumpa serum sebest ELANISH SERUM!
Akak x mo la ckp lebih2..tak try tak tahu...hehe....
.
Antara fungsi yg sangat efektif :
.
👍 Membuang dan menghilangkan JERAGAT.
👍 Menyamaratakan tona warna kulit.
👍 Mengatasi masalah kulit berminyak.
👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi
👍 Kurang kedutan pada kulit muka.
👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
👍 Menganjal dan melembapkan kulit.
👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
👍Merawat kulit terbakar/sunburn.
👍 Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori.
👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka.
👍 Whitening- mencerahkan kulit kusam.
👍 Memberi keserian pada wajah.
👍Mengurangkan eyebag.
👍Menghilangkan white/black head
👍 Menhilangkan garis2 halus pd wajah.
.
Jom dptkan harga PROMOSI skrg!
sila tag, like n share pada kawan2 anda yg anda masalah2 mcm ni ye.. xrugi pun share...
.
Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin.
.
Whatsapp +601115556677
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#tudungmurah #shawlinstant #shawlmurah #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia

MsGlow_Aryan MEMBER RESMI (@msglow.cantikskincare.id)

Brightening Serum dan Lifting Serum Ready ya dear ❤️❤️❤️
.
.
Order dan Join Reseller??? Kirim ke salah satu kontak admin yaa😘😘
👇👇👇 .
📱PIN :5990FBDC
📱WA :085739463573
📱LINE : @lvs4847h (FAST RESPON)
🚶COD :ONLY DENBAR
🚚 JNE&GOJEK
❎CURI FOTO DENDA 2 JUTA!!! ❎
.
.
#msglow #skincare #cantikskincare #original#beauty #msglowbeauty #cantikskin #skincarebali#skincaredps #bali #denpasar #jakarta#skincareoriginal #msglowbycantikskincare#originalskincare #ori #brightening #ultimate#matte #lipgloss #serum #msglowbeauty#msglowbali #msglowdps #msglowjkt#skincarebandung #skincaredps

Melody Saberon Ybarra (@chingpea)

The serum took awhile to kick in but when it did, it worked well! wp.me/p66Vfh-2OD #serum #admiremyskin

WMP Diet Alami 3-5 KG/Minggu ☀️ (@dietlangsing.id3)

Selalu gagal setiap mau diet?
Ada aja yg bikin malas olahraga?
Ada aja yg bikin makan lagi?
Emang selalu ada aja yg mau gagalin 😟
.
Tapi tenang sis kali ini wmp diciptakan untuk anda dengan bahan herbal yg disukai karena juga menyehatkan tubuh
.
Fungsi utamanya untuk:
1. Membakar kalori & lemak 3-5 KG / minggu
2. Membentuk tubuh
3. Mengontrol nafsu makan
4. Merubah lemak menjadi protein
5. Membantu kinerja organ hati
.
Kapan lagi bisa diet sekaligus sehat, yuk order di saya, Livia , distributor resmi kantor pusat, barang 100% original & stok fresh
Line : xinlivia
WA : 089640572193 .
#onlineshopping #onlineshopindo #serum #serumwajah #mencerahkankulit #mencerahkankulit #obatdiet #dietsehat #tipsdiet #dietmayo #obatjerawat #tipskurus #peninggibadan #cerahinkulit #merapatkanmissv #olshopjakarta #jualpelangsing #pelangsingmurah #olshopmurah #dietampuh #turuninberatbadan #menghilangkanjerawat #slimmingjuice #dietmurah #jualobatdiet #obatdietmurah #like4like #naikinberatbadan #penambahnafsumakan

WMP Diet Alami 3-5 KG/Minggu ☀️ (@dietlangsing.id3)

Selalu gagal setiap mau diet?
Ada aja yg bikin malas olahraga?
Ada aja yg bikin makan lagi?
Emang selalu ada aja yg mau gagalin 😟
.
Tapi tenang sis kali ini wmp diciptakan untuk anda dengan bahan herbal yg disukai karena juga menyehatkan tubuh
.
Fungsi utamanya untuk:
1. Membakar kalori & lemak 3-5 KG / minggu
2. Membentuk tubuh
3. Mengontrol nafsu makan
4. Merubah lemak menjadi protein
5. Membantu kinerja organ hati
.
Kapan lagi bisa diet sekaligus sehat, yuk order di saya, Livia , distributor resmi kantor pusat, barang 100% original & stok fresh
Line : xinlivia
WA : 089640572193 .
#onlineshopping #onlineshopindo #serum #serumwajah #mencerahkankulit #mencerahkankulit #obatdiet #dietsehat #tipsdiet #dietmayo #obatjerawat #tipskurus #peninggibadan #cerahinkulit #merapatkanmissv #olshopjakarta #jualpelangsing #pelangsingmurah #olshopmurah #dietampuh #turuninberatbadan #menghilangkanjerawat #slimmingjuice #dietmurah #jualobatdiet #obatdietmurah #like4like #naikinberatbadan #penambahnafsumakan

WMP Diet Alami 3-5 KG/Minggu ☀️ (@dietlangsing.id3)

Selalu gagal setiap mau diet?
Ada aja yg bikin malas olahraga?
Ada aja yg bikin makan lagi?
Emang selalu ada aja yg mau gagalin 😟
.
Tapi tenang sis kali ini wmp diciptakan untuk anda dengan bahan herbal yg disukai karena juga menyehatkan tubuh
.
Fungsi utamanya untuk:
1. Membakar kalori & lemak 3-5 KG / minggu
2. Membentuk tubuh
3. Mengontrol nafsu makan
4. Merubah lemak menjadi protein
5. Membantu kinerja organ hati
.
Kapan lagi bisa diet sekaligus sehat, yuk order di saya, Livia , distributor resmi kantor pusat, barang 100% original & stok fresh
Line : xinlivia
WA : 089640572193 .
#onlineshopping #onlineshopindo #serum #serumwajah #mencerahkankulit #mencerahkankulit #obatdiet #dietsehat #tipsdiet #dietmayo #obatjerawat #tipskurus #peninggibadan #cerahinkulit #merapatkanmissv #olshopjakarta #jualpelangsing #pelangsingmurah #olshopmurah #dietampuh #turuninberatbadan #menghilangkanjerawat #slimmingjuice #dietmurah #jualobatdiet #obatdietmurah #like4like #naikinberatbadan #penambahnafsumakan

SiTi@iEMa (@sf_iema)

Adudu..Baby Faith Fleur pre order pun da ramai jatuh cinta..
Nak rambut lebih lembut, bersinar serta menawan boleh pakat order kat hakak yer.. CONDITIONER 🌸
🌹Melembapkan Rambut
🌹Mengelak kan Kerosakan Rambut Menjadi Kering
🌹Mengurangkan Keguguran Rambut
🌹Menguatkan Akar Rambut
✔️Rm22 exc postage

WhatsApp jer no di bawah ni :
.
👉 www.wasap.my/60102254679
#faithfleurhaircare
#DropshipWanted
#teammasyuk
#hairserum #haircair #sayapakaisayajual #BebasKimiaBerbahaya #serum #serummurah #hairstyles #hairoils #rambutsihatcantik #bazar #malaysia #shampoomurah #merawatrambut
#carnival #carbootsale #cantik #lembut #halus #wangi #serumrambutmurah

Fennelle™️ Beauty Official (@fennelle_ageloc)

Fennelle Renewal Serum. Kenapa ia dipanggil renewal serum. Sebabnya ia ada mekanisma untuk memperbaharui sel-sel kulit muka yang dah musnah akibat jerawat yang teruk. Dan ianya pekat, sebab tu dipanggil serum.
.
Kandungan utama ekstrak habbatus sauda memang famous dengan keupayaan antiseptik, melegakan keradangan sel, membaik pulih dan menyediakan keadaan yang baik untuk sel membaik pulih semula.
.
Produk yang memiliki kelulusan Notifikasi dari Biro Farmasiteukal, tiada kandungan bahan yang berbahaya. SELAMAT & Suci untuk digunakan.
.
Whatssap >> 018-6657058
.
Whatssap >> 018-6657058
.
Untuk Keterangan Lanjut.
.
#fennelleeverywhere #serum #pimples #jerawat #jeragat #parutjerawat #jerawatbernanah #pori

Lifestyle.Food.Fashion.Travel. (@win1206)

之前有用過支collagen plus++,用完有飲飽水嘅效果,皮膚有返彈性,今次有優惠即刻買埋eye serum,好期待眼紋會有改善😉
@vivienyeobeautystore @vivien_yeosiewhui #vivienyeobeautystore #collagen #collagenplus #serum #hkig #likeforlike #followforfollow #me #hk

Make Up . Skincare . Medicine (@shoppe.co)

Sempena Deepavali ni nisa nak hadiahkan free oval brush untuk pembelian serum dengan foundation.
.
RM155 FREE OVAL BRUSH
berbaloi sgt . Beli kat luar harga satu brush je RM15 😰

TAPI . SAPA NAK BELI SATU BARANG JE TAPI NAK BRUSH JUGAK . .
BOLEH WS 0107769361

#deepavalisales #freebrush #makeup #kosmetik #charmsbynisaa #sgbuloh #selangor #malaysia #makeup #skincare #raiseyourlife #serum #foundationmalaysia makeupmalaysia #ubatjeragat

🔥ARGAN OIL HD🔥 (@nuriman_vita)

Ada tak antara awak-awak yang tengah stress dan runsing sebab masalah kulit or rambut?!
.
Tak boleh dinafikan, memang stress lah kan kalau ade masalah gitu. Siapa tak stress kalau muka penuh jerawat? Parut jangan cakap lah. Tu belum tona tak sekata, sunburn, kulit berminyak gilaaaa, kulit kering, rambut pulak gugur terlampau .
Haih mesti dah banyak duit habis kan beli macam-macam produk tapi tak berkesan 😭
.
Takpe, dont worry.
.
Korang jangan stress, jangan runsing sebab semua masalah korang tu boleh selesai dengan sapu #‎arganoilliquidgold je tau tak.
.
Serious tak tipu. Nak tau tak sebab ape argan oil is the best?
.
Sebab dia???haaa korang kene beli la taw baru taw..kang ckp je..like je..try sebotol bru awak taw😊
.
Wsp 0192794063 utk order k👍😌
.
#arganoilcleanser#purearganoil#bbcushion#Skincare
#sayajualarganoil
#glowing#cantikdanberseri
#mukaberminyak
#parut#serum#bedaksejuk##upm
#berseri#cantik#neelofa#maskerorganik#noradanish#krimmalam#hairmist#uniszapastitahu#facemist#arganoilmalaysia#suriacinta#jerawat#jeragat#cleanser

WMP Diet Alami 3-5 KG/Minggu ☀️ (@dietlangsing.id3)

Selalu gagal setiap mau diet?
Ada aja yg bikin malas olahraga?
Ada aja yg bikin makan lagi?
Emang selalu ada aja yg mau gagalin 😟
.
Tapi tenang sis kali ini wmp diciptakan untuk anda dengan bahan herbal yg disukai karena juga menyehatkan tubuh
.
Fungsi utamanya untuk:
1. Membakar kalori & lemak 3-5 KG / minggu
2. Membentuk tubuh
3. Mengontrol nafsu makan
4. Merubah lemak menjadi protein
5. Membantu kinerja organ hati
.
Kapan lagi bisa diet sekaligus sehat, yuk order di saya, Livia , distributor resmi kantor pusat, barang 100% original & stok fresh
Line : xinlivia
WA : 089640572193 .
#onlineshopping #onlineshopindo #serum #serumwajah #mencerahkankulit #mencerahkankulit #obatdiet #dietsehat #tipsdiet #dietmayo #obatjerawat #tipskurus #peninggibadan #cerahinkulit #merapatkanmissv #olshopjakarta #jualpelangsing #pelangsingmurah #olshopmurah #dietampuh #turuninberatbadan #menghilangkanjerawat #slimmingjuice #dietmurah #jualobatdiet #obatdietmurah #like4like #naikinberatbadan #penambahnafsumakan
More...