GreenTeaScrub.SerumCAnnona (@rahsia.muka.flawless)

.
Tak burn๐ŸŒš teruk cuma bahagian tangan je..Uolls boleh letak kat tangan juga tau.
.
Kulit lembab dan lindungi kulit dr sinaran uv ๐ŸŒž dengan vcs annona untuk ELAK .
๐Ÿ˜ญLIANG PORI TERNGANGA
๐Ÿ˜ญJERAWAT BATU BATA
๐Ÿ˜ญKULIT BERKEDUT
๐Ÿ˜ญKULIT KUSAM
.
produk ahli farmasi..guna tanpa was was๐Ÿ˜
.
JIMAT RM60 TAHAN 3-4 bulan 2 Vitamin C Serum FREE Moisturizer๐Ÿค—
.
Nak lebih promo? WhatsApp 0123588459

RQ C๐Ÿ‘‘smetics Official (@rqcosmetics)

๐Ÿ‘‘ RQ 24k Gold Beauty Infused Stemcell Serum..
.
.
. ๐Ÿ“Œ A powerful anti-wrinkle Serum inhibits and prevents the main cause of wrinklesย  by reducing expression,ย  increasing collagen and elastin level as well as protecting the skin from free radicals. ๐Ÿ“Œ Lightweightย  formulaย  serum reduces wrinkles around the face and neck effectively and safely. ๐Ÿ“Œ Lifting and reduce deep wrinkles within 4 weeks. With nanotechnology and liposomal delivery system to deliver nutrients into the skin deeply. ๐Ÿ“Œ Direction :ย apply to face, neck, lips or other areas twice daily in the morning and night..
.
. ๐Ÿ’ฏ KKM Approved ... ๐Ÿ’ฏ GMP ....
.
.
๐Ÿ‘‘ RQ Serum Foundation (Full Coverage)...
.
.
A perfect luminous foundation with lightweight formula that easily glides on large skin surface. Using long lasting formula enriched with Vitamin B, C, E and Extract Marula Oil Serum as for treatment for younger looking, more beautiful and healthier skin. Plus the environmental protection of broad spectrum SPF35 to ensure you are getting enough sun protection.
.
๐Ÿ‘‘RQ Unicorn Essence Elixir Serum..
.
.
Hybrid make-up Enhancing Skincare... Can be apply prior to as a make-up primer or mixed in with foundation or make-up for a luminous look and to enhance your flawless finish look..
.
.
.
Grab your promotion price now ๐Ÿ˜. .
๐Ÿ“Œ Whatapps or DM to Order
๐Ÿ“Œ Introduction Price ๐Ÿ“Œ Postage Worldwide ๐Ÿ“Œ COD available for KL, Selangor, Cheras, Ampang, Wangsa Maju Area

#rqbeautykit #serumbotox #serumgold #rqcosmetics #rqserum #serumwajah #24kgoldserum #hudabeauty #fentybeauty #makeup #skincare #bazarpaknilprodukkecantikan #makeupprimer #foundationmurah #faceserum #goldserum #farsaliserum #serummalaysia #muamalaysia #makeupartist #stemcellserum #muaserum #goldstemcellserum #rqgoldserum #rq24kserum #elixirserum #serumfoundation #unicornserum

NATURAL PREMIUM PRODUCTS (@elysian_ezzabeautynhealth)

GUNA FULL SET ELYSIAN KESAN BERGANDA-GANDA ๐Ÿ˜
.
Guna Elysian tidak menjanjikan kesan drastik yang cepat baru guna hari ni esok dah putih.
.
Ada orang kesan 3 hari guna pori-pori dah tertutup. Ada orang sebulan baru nampak kesan. Yang penting kesan tu ada. KONSISTEN guna ๐Ÿ‘๐Ÿป. Cepat atau lambat bergantung kepada kulit masing-masing.
.

NATURAL PREMIUM PRODUCTS (@elysian_ezzabeautynhealth)

Alhamdulillah untuk harini๐Ÿ’—.
.
Done COD untuk customer kesayangan ๐Ÿš™ di KL Sentral
.
Semakin hari semakin ramai yang nak kulit yang cantik dengan product yg selamat dan berkesan..๐Ÿ˜„.
.
Customer ni membeli:
. ๐Ÿ’•ELYSIAN BOOSTER SERUM
.
Semoga mendapat manfaat untuk kulit & terus konsisten menggunakan produk dari Elysianโ„ข๏ธ yang semestinya NATURAL ,SELAMAT & BERKESAN
Insya Allah๐Ÿ˜Š.
.
๐ŸŽ€Berminat nak tahu lebih lanjut?
๐Ÿ“ฒ0175417491
๐Ÿ“ฒ0175417491
๐Ÿ“ฒ0175417491
====================
๐Ÿ“ฎPoslaju setiap hari
๐Ÿš˜COD available (t&c)
๐ŸŽpon adee

* Elysian Beauty * (@salbel98)

RUTIN SEBELUM TIDUR
.
Ni lah rutin harian sis sebelum tidur untuk make sure kulit kekal lembap & sihat.
.
Apply ELYSIAN BOOSTER SERUM & BRIGHTENING NIGHT CREAM RUBY nipis-nipis jee taw. Pakai sikit je dah cukup dah. Cepat meresap & tak melekit.
.
Bangun pagi esok teruja nak pegang muka sendiri sebab boleh rasa lembuttt sangat ๐Ÿ™Š
.
Kena try dulu baru tahu best ke tak ?

KULIT CANTIK TANPA PARUT (@serum.vitaminc10x.annona)

.
PRODUK ANNONA TERLAJAK LAKU DI PASARAN

Hai akak. Saya nak story sikit niiiiii pasal baby terbaru dalam poket doremon TitanAngels.

Set LENGKAP Kombo Beauty dari Annona dengan Vitamin C Serum, pencuci muka dan pelembap.

VitaminCSerumAnnona bantu pudarkan parut dan jeragat. Kecilkan liang pori dan baiki sel kulit rosak. Muka akan lebih beranjal hingga nyamuk nak gigit pun patah gigi. Hikksss.

VitaminCMoisturisingCream ni best sangat tolong lindungi kulit dari sinaran UV. Sesuai untuk semua jenis kulit.

VitaminCGentleCleanser cuci wajah yang penuh dengan debu dan kotoran mekap. Bantu lambatkan garis-garis kedutan di muka. Tu yang makin peloles bak porcelain.

Pakai sekali nikmat.Dua kali menyengat. Hinggakan jiran sebelah menyorok belakang pasu bunga nak melihat ๐Ÿ˜‚

Tunggu apa lagi. Ajoms merisik terus dengan diana, kita bagi harga #BFF_TILLJANNAH, siap ada DISKAUN lagi. Picit terus no diana di link profile โ™ฅ๏ธ

ELYSIAN BOOSTER SERUM๐ŸŒท RM85 (@elysianserum_bymai)

Bukan sekadar foundation biasa,tapi sambil cantik guna foundation boleh juga cerahkan kulit wajah,menghilangkan jerawat. Parut juga dapat dirawat dan tidak akan bercapuk...Tu paling penting. .
.
Tu yg kita nak sambil cantik sambil sambil merawat muka kita yang ada masalah kulit.
.
Bukan sekadar foundation biasa, sambil foundation sambil jaga kulit. 2 in 1 uollsss๐Ÿค—๐Ÿ˜.
.
โค๏ธRM 60 โค๏ธ WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 017-5620672
.
#elysianboosterserum #elysian #elysianserum #tatiskincare #dexandraperfume #elysianmalaysia #nourainskincare #nourain5in1 #nourain3in1 #vivilinlondon #charmsfoundation #elysiancosmetics #jerawatbatu #parut #paruthitam #elysianlipmatte #elysiancosmetic #elysianfoundation #elysianrubyskincare #nshhazboosterfoundation #elysianrubyskincareseries #rubyskincare #rubyskincareseries #serumfoundation #serumfoundationelysian #elysianserumfoundation

iโค๏ธmakeup | iโค๏ธhenna (@norusma)

Live Makeup dengan UD FOUNDATION โ€ผ๏ธ @udcosmetics.hq
PAGE : U&D COSMETICS HQ
MODEL : Zaiyana E'zain
@nana_zaiyana_t0uch
HOST : Che amani chia
@beanmude
MAKEUP : Norusma ๐ŸŒธUD FOUNDATION ๐ŸŒธFIXING SPRAY HONEY BEE ( Nur Adilah ) @diladon ๐ŸŒธALISA LOOSE POWDER @diladon ๐ŸŒธHIGHLIGHTER ODBO BY FIFI CLIO @fifi_clio ๐ŸŒธBLUSHER NAYS ๐ŸŒธ MAGNIFICENT DROPPER BY SAB ๐ŸŒธSAB 3D EYELASHES ๐ŸŒธGLITTER DIAMOND BY FAUZIAH MOHAMED @aziedtouch ๐ŸŒธEYEBROW COSMETICS ART ๐ŸŒธLIP OIL BY SAB
@exclusive_sab_shop ๐ŸŒธOBSES ( Nurul Nadiah Mua )
@nurulnadiahmua ๐ŸŒธBRUSH BY KOSMETIK KOLLECTION @kosmetic_kollection .
.
๐Ÿ“ฑ01117569287 - Nazarrudin ๐Ÿ“ฑ01111464935 - Keesha ๐Ÿ“ฑ0197059752 - Norusma
.
.
.
#udcosmetics #udfoundation #properfectfoundation #fullcoverage #spf35 #serumfoundation #teamudcosmetics #udfoundationcodelight #udfoundationcodenude #stokisdiperlukan #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #sayajualkosmetik #sayajualprodukkecantikan #sayajual ##customerfeedback #customersingapore #customermalaysia #makeup

Jerawat| Parut| Jeragat| Cerah (@vitaminc.annona.serum)

DENGAN VITAMIN C SERUM AWAK TAK AKAN KECEWA LAGI
.
.
Awak yg pernah frust dengan skincare tak berkesan malah merosakkan kulit muka sendiri, WAJIB try serum ni.
.
.
Dengan 10x Vitamin C, VCS akan mengatasi masalah kulit awak. .
.
Say bye2 to : โŒ Kulit Kusam
โŒ Liang Pori Terbuka
โŒ Parut
โŒ Jeragat
โŒ Tona Kulit Tak Sekata
.
.
Produk Ahli Farmasi berpengalaman Puan Ony Nurhusni. Dijamin selamat dan gunalah tanpa was-was. โœ… Halal Jakim
โœ… Lulus KKM
โœ… Kilang GMP
.
.
Sekarang ada PROMOSI berbaloi-baloi. Yang nak daftar DROPSHIP pon boleh.

Whatsapp kak ida kehh
0192663708

lanewabby@gmail.com (@lanew_foundationmesrawuduk)

FOUNDATION 3 DALAM 1. MENUTUP CELA, MERAWAT JERAWAT DAN JERAGAT DAN MENCERAHKAN KULIT.
-
PERCUMA MICROFIBRE OVAL BRUSH DALAM SET EKSKLUSIF
-
-
Lanew Luminous Serum Foundation. Cantik sambil merawat kulit.
Dengan Argan Oil, Vitamin C dan Vitamin E kombinasi terbaik dalam satu botol.
-
Memberikan efek glowing dan mencerahkan hanya dalam 90 saat.
-
-
Boleh DM/whatsapp sis yea.
โค๏ธ016-2611990
โค๏ธ016-2611990
โค๏ธ016-2611990
-
#lanew #lanewcosmetics #lanewcosmeticsampang #lanewmalaysia #lanewcosmeticsmalaysia #lanewfoundation #lanewserumfoundation #lanewfoundationmalaysia #lanewfoundationserum #lanewagentwanted #lanewdropshipwanted #lanewagent #lanewdropship #codampang #codkl #lanewkl #lanewwangsamaju #lanewgombak #lanewsetiawangsa #codcheras #serumfoundation #serumfoundationmalaysia #foundationmesrawuduk

Natural Beauty Product (@vandasecret)

Bermula dengan sabun .
.
Dari sabun menjadi serum foundation pula muncul dan untuk melengkap kan kesihatan wajah anda datang pula orang ketiga iaitu sleeping mask
.
.

Vanda secret
Sifar kimia,Sifar masalah
#vandasecret #sifarkimia #serumfoundation

ELYSIAN BOOSTER SERUM๐ŸŒท RM85 (@elysianserum_bymai)

Kelebihan SERUM FOUNDATION โค๏ธ:
.
๐ŸŒท Ringan dan tidak membuat liang pori tersumbat
๐ŸŒท Memberi kesan "glowing pada pada solekan"
๐ŸŒท Melindungi kulit dari sinaran uva dan uvb
๐ŸŒท Menutup kesan parut pada wajah dengan mudah
๐ŸŒท Tahan sehingga 9 jam.
๐ŸŒท Bau yang "mahal" dan ekslusif .
๐ŸŒทRingan dan selesa diguna sepanjang hari
๐ŸŒท Mudah disapu keseluruh wajah dengan sekata.
๐ŸŒท Mencerahkan kulit secara sekata
๐ŸŒท Membantu mengecutkan jerawat
๐ŸŒท Membantu memudarkan jeragat .
๐ŸŒท Melembapkan kulit semasa make up
๐ŸŒท Tidak berminyak.
๐ŸŒท Mudah dicuci dan halal
๐ŸŒท Tidak bercapuk
.
โค๏ธRM 60โค๏ธ .
WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 017-5620672
.
#elysianboosterserum #elysian #elysianserum #tatiskincare #dexandraperfume #elysianmalaysia #nourainskincare #nourain5in1 #nourain3in1 #vivilinlondon #charmsfoundation #elysiancosmetics #jerawatbatu #parut #paruthitam #elysianlipmatte #elysiancosmetic #elysianfoundation #elysianrubyskincare #nshhazboosterfoundation #elysianrubyskincareseries #rubyskincare #rubyskincareseries #serumfoundation #serumfoundationelysian #elysianserumfoundation

SERUM|JERAWAT|PARUT|JERAGAT (@elysiankl_byzai)

.
.
RUBY SKINCARE SERIES
.
Keunikan set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES:

1. Lengkap dengan Cleanser, toner, day cream dan night cream.
2. Bersifat natural tanpa bahan bahan kimia berbahaya seperti mercury, hydroquinon dan TIDAK mengandungi paraben.

3. Mendapat pengiktirafan dari institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mental dalam produk Ruby Skincare Series.

4. Mengandungi bahan aktif yang terbaik untuk memberi kesan yang maksimum pada kulit.

5. Bersifat "water based" di mana, kulit dapat menyerap semua nutrient dalam setiap produk kerana kandungan air melarutkan nutrient dan meresap ke dalam kulit.

Produk Ruby tidak menjanjikan kesan yang terlalu cepat. Tapi dengan penggunaan yang konsisten dan teratur, hari demi hari akan nampak hasilnya.

โ™ก SERUM-HAPUS-JERAWATโ™ก (@elysian_natural_product)

LAGI-LAGI TESTIMONI JERAGAT.
.
DENGAN HANYA MENGGUNAKAN SERUM FOUNDATION JERAGAT DI MUKA MAKIN HILANG.
.
Lihat serum foundation bukan sahaja dapat memberi coverage seluruh muka dan membuatkan muka flowless, bahkan sekarang dapat merawat masalah muka seperti Jeragat.
.
Teruja tak.. teruja tak.. Jom la cube.. Tak rugi hanya dengan RM85 akan dapat konsaltation percuma + hilang jeragat dalam masa yang singkat..
.
.
BESTKAN JOM WHATAPPS CIKRA.. www.wasap.my/601115385604
More...