JERAGAT?NAK MAKEUP LAWA? (@foundationviral_by_rianabeauty)

Alhamdullilah
.
Hari nie baity Ada pengeposan ye .. adik beradik saka pujaan dah di sambar orang ,nak buat macam mana berhantuuu hakakk oiiitt , jangan pandang lama konfirm jatuh cinta uallss,
.
PURE ARGAN OIL + ARGAN GLOW BAR ke JOHOR berjumpa tuan baru , Selamat berkhidmat ye jadikan tuan barumu secantik rupa paras dan buat la dia jatuh cinta untuk selamanya kikii
.
Ada yang nak join pos/COD ke wasap deh
.
#basmi_jeragat #merawat_sambil_cantik
#Bebas_jeragat #foundation_jeragat
#foundationVIRAL #CEF #sunblock_spf50 #creamexpertfoundation #anti_jeragat #Makinpeluhmakinglowing #purearganoil #sabunargan #arganglowbar
#cantiksambilmerawat #1minitcantik #foundationwaterbase #foundation #foundationterbaikmalaysia #foundationviral2017 #agentkuantan #kuantan #pahang #Malaysia #sabah #serawak #setbajetcantik
#setskincaremurah #setmurah #setantijerawat #setantijeragat

JERAGAT?NAK MAKEUP LAWA? (@foundationviral_by_rianabeauty)

Alhamdullilah
.
Hari nie baity Ada pengeposan ye .. adik beradik saka pujaan dah di sambar orang ,nak buat macam mana berhantuuu hakakk oiiitt , jangan pandang lama konfirm jatuh cinta uallss,
.
PURE ARGAN OIL + ARGAN GLOW BAR ke JOHOR berjumpa tuan baru , Selamat berkhidmat ye jadikan tuan barumu secantik rupa paras dan buat la dia jatuh cinta untuk selamanya kikii
.
Ada yang nak join pos/COD ke wasap deh
.
#basmi_jeragat #merawat_sambil_cantik
#Bebas_jeragat #foundation_jeragat
#foundationVIRAL #CEF #sunblock_spf50 #creamexpertfoundation #anti_jeragat #Makinpeluhmakinglowing #purearganoil #sabunargan #arganglowbar
#cantiksambilmerawat #1minitcantik #foundationwaterbase #foundation #foundationterbaikmalaysia #foundationviral2017 #agentkuantan #kuantan #pahang #Malaysia #sabah #serawak #setbajetcantik
#setskincaremurah #setmurah #setantijerawat #setantijeragat

JERAGAT?NAK MAKEUP LAWA? (@foundationviral_by_rianabeauty)

Alhamdullilah
.
Hari nie baity Ada pengeposan ye .. adik beradik saka pujaan dah di sambar orang ,nak buat macam mana berhantuuu hakakk oiiitt , jangan pandang lama konfirm jatuh cinta uallss,
.
PURE ARGAN OIL + ARGAN GLOW BAR ke JOHOR berjumpa tuan baru , Selamat berkhidmat ye jadikan tuan barumu secantik rupa paras dan buat la dia jatuh cinta untuk selamanya kikii
.
Ada yang nak join pos/COD ke wasap deh
.
#basmi_jeragat #merawat_sambil_cantik
#Bebas_jeragat #foundation_jeragat
#foundationVIRAL #CEF #sunblock_spf50 #creamexpertfoundation #anti_jeragat #Makinpeluhmakinglowing #purearganoil #sabunargan #arganglowbar
#cantiksambilmerawat #1minitcantik #foundationwaterbase #foundation #foundationterbaikmalaysia #foundationviral2017 #agentkuantan #kuantan #pahang #Malaysia #sabah #serawak #setbajetcantik
#setskincaremurah #setmurah #setantijerawat #setantijeragat

JERAGAT?NAK MAKEUP LAWA? (@foundationviral_by_rianabeauty)

Alhamdullilah
.
Hari nie baity Ada COD ye .. adik beradik saka pujaan dah di sambar orang ,nak buat macam mana berhantuuu hakakk oiiitt , jangan pandang lama konfirm jatuh cinta uallss,
.
CREAM EXPERT FOUNDATION ke berjumpa tuan baru , Selamat berkhidmat ye jadikan tuan barumu secantik rupa paras dan buat la dia jatuh cinta untuk selamanya kikii
.
Ada yang nak join pos/COD ke wasap deh
.
#basmi_jeragat #merawat_sambil_cantik
#Bebas_jeragat #foundation_jeragat
#foundationVIRAL #CEF #sunblock_spf50 #creamexpertfoundation #anti_jeragat #Makinpeluhmakinglowing #purearganoil #sabunargan #arganglowbar
#cantiksambilmerawat #1minitcantik #foundationwaterbase #foundation #foundationterbaikmalaysia #foundationviral2017 #agentkuantan #kuantan #pahang #Malaysia #sabah #serawak #setbajetcantik
#setskincaremurah #setmurah #setantijerawat #setantijeragat

JERAGAT?NAK MAKEUP LAWA? (@foundationviral_by_rianabeauty)

Alhamdullilah
.
Hari nie baity Ada COD ye .. adik beradik saka pujaan dah di sambar orang ,nak buat macam mana berhantuuu hakakk oiiitt , jangan pandang lama konfirm jatuh cinta uallss,
.
CREAM EXPERT FOUNDATION ke berjumpa tuan baru , Selamat berkhidmat ye jadikan tuan barumu secantik rupa paras dan buat la dia jatuh cinta untuk selamanya kikii
.
Ada yang nak join pos/COD ke wasap deh
.
#basmi_jeragat #merawat_sambil_cantik
#Bebas_jeragat #foundation_jeragat
#foundationVIRAL #CEF #sunblock_spf50 #creamexpertfoundation #anti_jeragat #Makinpeluhmakinglowing #purearganoil #sabunargan #arganglowbar
#cantiksambilmerawat #1minitcantik #foundationwaterbase #foundation #foundationterbaikmalaysia #foundationviral2017 #agentkuantan #kuantan #pahang #Malaysia #sabah #serawak #setbajetcantik
#setskincaremurah #setmurah #setantijerawat #setantijeragat

JERAGAT?NAK MAKEUP LAWA? (@foundationviral_by_rianabeauty)

Alhamdullilah
.
Hari nie baity Ada COD ye .. adik beradik saka pujaan dah di sambar orang ,nak buat macam mana berhantuuu hakakk oiiitt , jangan pandang lama konfirm jatuh cinta uallss,
.
CREAM EXPERT FOUNDATION ke berjumpa tuan baru , Selamat berkhidmat ye jadikan tuan barumu secantik rupa paras dan buat la dia jatuh cinta untuk selamanya kikii
.
Ada yang nak join pos/COD ke wasap deh
.
#basmi_jeragat #merawat_sambil_cantik
#Bebas_jeragat #foundation_jeragat
#foundationVIRAL #CEF #sunblock_spf50 #creamexpertfoundation #anti_jeragat #Makinpeluhmakinglowing #purearganoil #sabunargan #arganglowbar
#cantiksambilmerawat #1minitcantik #foundationwaterbase #foundation #foundationterbaikmalaysia #foundationviral2017 #agentkuantan #kuantan #pahang #Malaysia #sabah #serawak #setbajetcantik
#setskincaremurah #setmurah #setantijerawat #setantijeragat

JERAGAT?NAK MAKEUP LAWA? (@foundationviral_by_rianabeauty)

Alhamdullilah
.
Hari nie baity Ada mengeposan ye .. adik beradik saka pujaan dah di sambar orang ,nak buat macam mana berhantuuu hakakk oiiitt , jangan pandang lama konfirm jatuh cinta uallss,
.
CREAM EXPERT FOUNDATION ke johor berjumpa tuan baru , Selamat berkhidmat ye jadikan tuan barumu secantik rupa paras dan buat la dia jatuh cinta untuk selamanya kikii
.
Ada yang nak join pos ke wasap deh
.
#basmi_jeragat #merawat_sambil_cantik
#Bebas_jeragat #foundation_jeragat
#foundationVIRAL #CEF #sunblock_spf50 #creamexpertfoundation #anti_jeragat #Makinpeluhmakinglowing #purearganoil #sabunargan #arganglowbar
#cantiksambilmerawat #1minitcantik #foundationwaterbase #foundation #foundationterbaikmalaysia #foundationviral2017 #agentkuantan #kuantan #pahang #Malaysia #sabah #serawak #setbajetcantik
#setskincaremurah #setmurah #setantijerawat #setantijeragat

JERAGAT?NAK MAKEUP LAWA? (@foundationviral_by_rianabeauty)

Alhamdullilah
.
Hari nie baity Ada mengeposan ye .. adik beradik saka pujaan dah di sambar orang ,nak buat macam mana berhantuuu hakakk oiiitt , jangan pandang lama konfirm jatuh cinta uallss,
.
CREAM EXPERT FOUNDATION ke johor berjumpa tuan baru , Selamat berkhidmat ye jadikan tuan barumu secantik rupa paras dan buat la dia jatuh cinta untuk selamanya kikii
.
Ada yang nak join pos ke wasap deh
.
#basmi_jeragat #merawat_sambil_cantik
#Bebas_jeragat #foundation_jeragat
#foundationVIRAL #CEF #sunblock_spf50 #creamexpertfoundation #anti_jeragat #Makinpeluhmakinglowing #purearganoil #sabunargan #arganglowbar
#cantiksambilmerawat #1minitcantik #foundationwaterbase #foundation #foundationterbaikmalaysia #foundationviral2017 #agentkuantan #kuantan #pahang #Malaysia #sabah #serawak #setbajetcantik
#setskincaremurah #setmurah #setantijerawat #setantijeragat

JERAGAT?NAK MAKEUP LAWA? (@foundationviral_by_rianabeauty)

Alhamdullilah
.
Hari nie baity Ada mengeposan ye .. adik beradik saka pujaan dah di sambar orang ,nak buat macam mana berhantuuu hakakk oiiitt , jangan pandang lama konfirm jatuh cinta uallss,
.
CREAM EXPERT FOUNDATION ke johor berjumpa tuan baru , Selamat berkhidmat ye jadikan tuan barumu secantik rupa paras dan buat la dia jatuh cinta untuk selamanya kikii
.
Ada yang nak join pos ke wasap deh
.
#basmi_jeragat #merawat_sambil_cantik
#Bebas_jeragat #foundation_jeragat
#foundationVIRAL #CEF #sunblock_spf50 #creamexpertfoundation #anti_jeragat #Makinpeluhmakinglowing #purearganoil #sabunargan #arganglowbar
#cantiksambilmerawat #1minitcantik #foundationwaterbase #foundation #foundationterbaikmalaysia #foundationviral2017 #agentkuantan #kuantan #pahang #Malaysia #sabah #serawak #setbajetcantik
#setskincaremurah #setmurah #setantijerawat #setantijeragat

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT KL (@maryk_dnoradzima)

Sememangnya sesiapa saje yang tengah mencari produk yang sesuai untuk kulit dorang mesti akan concern tentang bahan-bahan dalam set skincare tu.
.
So, pagi ni Sis nak share bahan-bahan yang ada dalam set Clear Proof ni? Lepas ni, tak payah risau okay? 😘 Terjamin selamat & berkesan, in shaa Allah. 💗💗💗
.
1️⃣ Acid Salicilic
✅ Agen pembasmi kuman jerawat yang berkesan tanpa meninggalkan kesan parut jerawat.
.
2️⃣ Canadian Willowherb, Burdock Root and Sea Heather
✅ Tumbuhan ini dikenali mempunyai faktor yang dapat mengurangkan kemerahan yang dihasilkan oleh jerawat.
.
3️⃣ Charcoal Mask
✅ Arang sememangnya dikenali sebagai agen yang mampu membersihkan pori-pori muka yang tersumbat dengan menyedut kotoran di dalam pori.
.
4️⃣ Kaolin & Bentonite Clays
✅ Tanah liat yang mampu menyerap lebihan minyak yang menjadi punca wajah kelihatan berkilat.
.
5️⃣ Honeysuckle & Navy Bean Extract
✅ Kedua-dua tumbuhan itu memberi kebaikan untuk menyejukkan kulit yang mengalami keradangan dan seterusnya menghalang parut jerawat meninggalkan kesan hitam pada wajah.
.
Hebat kan? Sebab tu set Clear Proof Mary Kay ni khusus untuk kulit yang berjerawat. Untuk bersihkan kulit, clearkan kulit dari punca-punca jerawat.
.
Jom kita cantikkan kulit sebelum Raya tahun depan. 💪💪 Cantik selamat. Buy original.
👧🏻 Dayang
📲 017 244 7636
(WhatsApp link at bio profile)

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT KL (@maryk_dnoradzima)

Paling tak suka kalau jerawat naik kan? Lagi stress kalau ASYIK naik je. Tak pernah rehat. Tak pernah tak ada orang kata.
.
Setiap sudut ada je jerawat. Setiap hari ada je yang baru. Stress dibuatnya. Rasa diri tak pernah cantik.
.
Dah macam-macam treatment cuba. Yang beli kat drug store. Yang beli kat farmasi. Even dah pergi pakar still jugak sama.
.
Kulit macam ni 👆👆👆 perlukan rawatan yang betul & konsisten. Sebab tu Mary Kay dah cipta set anti jerawat, Clear Proof Acne System.
.
Setiap set terdiri daripada:
1️⃣ Clarifying Cleanser ➡️ membersih
2️⃣ Blemish Control Toner ➡️ penyegar
3️⃣ Pore-Purifying Serum ➡️mengawal
4️⃣ Spot Solution ➡️ merawat
5️⃣ Oil-Free Moisturizer ➡️ pelembap
6️⃣ Deep-Cleansing Charcoal Mask ➡️masker
.
Kita rawat dulu tau masalah jerawat. Kulit bebas jerawat is the best skin ever. Setuju?
.
Kalau setuju & nak rawat, WhatsApp Sis. Nak bagi harga kasi bersih sebelum tahun baru ni.
👧🏻 Dayang
📲 017 244 7636
(WhatsApp link at bio profile)

JERAGAT?NAK MAKEUP LAWA? (@foundationviral_by_rianabeauty)

Alhamdullilah
.
Hari nie baity Ada COD ye .. adik beradik saka pujaan dah di sambar orang ,nak buat macam mana berhantuuu hakakk oiiitt , jangan pandang lama konfirm jatuh cinta uallss,
.
CREAM EXPERT FOUNDATION ke tuan baru , Selamat berkhidmat ye jadikan tuan barumu secantik rupa paras dan buat la dia jatuh cinta untuk selamanya kikii
.
Ada yang nak join pos ke wasap deh
.
#basmi_jeragat #merawat_sambil_cantik
#Bebas_jeragat #foundation_jeragat
#foundationVIRAL #CEF #sunblock_spf50 #creamexpertfoundation #anti_jeragat #Makinpeluhmakinglowing #purearganoil #sabunargan #arganglowbar
#cantiksambilmerawat #1minitcantik #foundationwaterbase #foundation #foundationterbaikmalaysia #foundationviral2017 #agentkuantan #kuantan #pahang #Malaysia #sabah #serawak #setbajetcantik
#setskincaremurah #setmurah #setantijerawat #setantijeragat

JERAGAT?NAK MAKEUP LAWA? (@foundationviral_by_rianabeauty)

Alhamdullilah
.
Hari nie baity Ada COD ye .. adik beradik saka pujaan dah di sambar orang ,nak buat macam mana berhantuuu hakakk oiiitt , jangan pandang lama konfirm jatuh cinta uallss,
.
CREAM EXPERT FOUNDATION ke tuan baru , Selamat berkhidmat ye jadikan tuan barumu secantik rupa paras dan buat la dia jatuh cinta untuk selamanya kikii
.
Ada yang nak join pos ke wasap deh
.
#basmi_jeragat #merawat_sambil_cantik
#Bebas_jeragat #foundation_jeragat
#foundationVIRAL #CEF #sunblock_spf50 #creamexpertfoundation #anti_jeragat #Makinpeluhmakinglowing #purearganoil #sabunargan #arganglowbar
#cantiksambilmerawat #1minitcantik #foundationwaterbase #foundation #foundationterbaikmalaysia #foundationviral2017 #agentkuantan #kuantan #pahang #Malaysia #sabah #serawak #setbajetcantik
#setskincaremurah #setmurah #setantijerawat #setantijeragat

JERAGAT?NAK MAKEUP LAWA? (@foundationviral_by_rianabeauty)

Alhamdullilah
.
Hari nie baity Ada COD ye .. adik beradik saka pujaan dah di sambar orang ,nak buat macam mana berhantuuu hakakk oiiitt , jangan pandang lama konfirm jatuh cinta uallss,
.
CREAM EXPERT FOUNDATION ke tuan baru , Selamat berkhidmat ye jadikan tuan barumu secantik rupa paras dan buat la dia jatuh cinta untuk selamanya kikii
.
Ada yang nak join pos ke wasap deh
.
#basmi_jeragat #merawat_sambil_cantik
#Bebas_jeragat #foundation_jeragat
#foundationVIRAL #CEF #sunblock_spf50 #creamexpertfoundation #anti_jeragat #Makinpeluhmakinglowing #purearganoil #sabunargan #arganglowbar
#cantiksambilmerawat #1minitcantik #foundationwaterbase #foundation #foundationterbaikmalaysia #foundationviral2017 #agentkuantan #kuantan #pahang #Malaysia #sabah #serawak #setbajetcantik
#setskincaremurah #setmurah #setantijerawat #setantijeragat

JERAGAT?NAK MAKEUP LAWA? (@foundationviral_by_rianabeauty)

Alhamdullilah
.
Hari nie baity Ada COD ye .. adik beradik saka pujaan dah di sambar orang ,nak buat macam mana berhantuuu hakakk oiiitt , jangan pandang lama konfirm jatuh cinta uallss,
.
SET GLOWING + EXTRA CEF utk mak dan SI anak , Selamat berkhidmat ye jadikan tuan barumu secantik rupa paras dan buat la dia jatuh cinta untuk selamanya kikii
.
Ada yang nak join pos ke wasap deh
.
#basmi_jeragat #merawat_sambil_cantik
#Bebas_jeragat #foundation_jeragat
#foundationVIRAL #CEF #sunblock_spf50 #creamexpertfoundation #anti_jeragat #Makinpeluhmakinglowing #purearganoil #sabunargan #arganglowbar
#cantiksambilmerawat #1minitcantik #foundationwaterbase #foundation #foundationterbaikmalaysia #foundationviral2017 #agentkuantan #kuantan #pahang #Malaysia #sabah #serawak #setbajetcantik
#setskincaremurah #setmurah #setantijerawat #setantijeragat

JERAGAT?NAK MAKEUP LAWA? (@foundationviral_by_rianabeauty)

Alhamdullilah
.
Hari nie baity Ada COD ye .. adik beradik saka pujaan dah di sambar orang ,nak buat macam mana berhantuuu hakakk oiiitt , jangan pandang lama konfirm jatuh cinta uallss,
.
SET GLOWING + EXTRA CEF utk mak dan SI anak , Selamat berkhidmat ye jadikan tuan barumu secantik rupa paras dan buat la dia jatuh cinta untuk selamanya kikii
.
Ada yang nak join pos ke wasap deh
.
#basmi_jeragat #merawat_sambil_cantik
#Bebas_jeragat #foundation_jeragat
#foundationVIRAL #CEF #sunblock_spf50 #creamexpertfoundation #anti_jeragat #Makinpeluhmakinglowing #purearganoil #sabunargan #arganglowbar
#cantiksambilmerawat #1minitcantik #foundationwaterbase #foundation #foundationterbaikmalaysia #foundationviral2017 #agentkuantan #kuantan #pahang #Malaysia #sabah #serawak #setbajetcantik
#setskincaremurah #setmurah #setantijerawat #setantijeragat

JERAGAT?NAK MAKEUP LAWA? (@foundationviral_by_rianabeauty)

Alhamdullilah
.
Hari nie baity Ada COD ye .. adik beradik saka pujaan dah di sambar orang ,nak buat macam mana berhantuuu hakakk oiiitt , jangan pandang lama konfirm jatuh cinta uallss,
.
SET GLOWING + EXTRA CEF utk mak dan SI anak , Selamat berkhidmat ye jadikan tuan barumu secantik rupa paras dan buat la dia jatuh cinta untuk selamanya kikii
.
Ada yang nak join pos ke wasap deh
.
#basmi_jeragat #merawat_sambil_cantik
#Bebas_jeragat #foundation_jeragat
#foundationVIRAL #CEF #sunblock_spf50 #creamexpertfoundation #anti_jeragat #Makinpeluhmakinglowing #purearganoil #sabunargan #arganglowbar
#cantiksambilmerawat #1minitcantik #foundationwaterbase #foundation #foundationterbaikmalaysia #foundationviral2017 #agentkuantan #kuantan #pahang #Malaysia #sabah #serawak #setbajetcantik
#setskincaremurah #setmurah #setantijerawat #setantijeragat

JERAGAT?NAK MAKEUP LAWA? (@foundationviral_by_rianabeauty)

Alhamdullilah
.
Hari nie baity Ada pos ye bakal terbang ke n9 .. adik beradik saka pujaan dah di sambar orang ,nak buat macam mana berhantuuu hakakk oiiitt , jangan pandang lama konfirm jatuh cinta uallss,
.
SET GOJES JERAGAT akan berjumpa puan baru , Selamat berkhidmat ye jadikan tuan barumu secantik rupa paras dan buat la dia jatuh cinta untuk selamanya kikii
.
Ada yang nak join pos ke wasap deh
.
#basmi_jeragat #merawat_sambil_cantik
#Bebas_jeragat #foundation_jeragat
#foundationVIRAL #CEF #sunblock_spf50 #creamexpertfoundation #anti_jeragat #Makinpeluhmakinglowing #purearganoil #sabunargan #arganglowbar
#cantiksambilmerawat #1minitcantik #foundationwaterbase #foundation #foundationterbaikmalaysia #foundationviral2017 #agentkuantan #kuantan #pahang #Malaysia #sabah #serawak #setbajetcantik
#setskincaremurah #setmurah #setantijerawat #setantijeragat

JERAGAT?NAK MAKEUP LAWA? (@foundationviral_by_rianabeauty)

Alhamdullilah
.
Hari nie baity Ada pos ye bakal terbang ke n9 .. adik beradik saka pujaan dah di sambar orang ,nak buat macam mana berhantuuu hakakk oiiitt , jangan pandang lama konfirm jatuh cinta uallss,
.
SET GOJES JERAGAT akan berjumpa puan baru , Selamat berkhidmat ye jadikan tuan barumu secantik rupa paras dan buat la dia jatuh cinta untuk selamanya kikii
.
Ada yang nak join pos ke wasap deh
.
#basmi_jeragat #merawat_sambil_cantik
#Bebas_jeragat #foundation_jeragat
#foundationVIRAL #CEF #sunblock_spf50 #creamexpertfoundation #anti_jeragat #Makinpeluhmakinglowing #purearganoil #sabunargan #arganglowbar
#cantiksambilmerawat #1minitcantik #foundationwaterbase #foundation #foundationterbaikmalaysia #foundationviral2017 #agentkuantan #kuantan #pahang #Malaysia #sabah #serawak #setbajetcantik
#setskincaremurah #setmurah #setantijerawat #setantijeragat

JERAGAT?NAK MAKEUP LAWA? (@foundationviral_by_rianabeauty)

Alhamdullilah
.
Hari nie baity Ada pos ye bakal terbang ke n9 .. adik beradik saka pujaan dah di sambar orang ,nak buat macam mana berhantuuu hakakk oiiitt , jangan pandang lama konfirm jatuh cinta uallss,
.
SET GOJES JERAGAT akan berjumpa puan baru , Selamat berkhidmat ye jadikan tuan barumu secantik rupa paras dan buat la dia jatuh cinta untuk selamanya kikii
.
Ada yang nak join pos ke wasap deh
.
#basmi_jeragat #merawat_sambil_cantik
#Bebas_jeragat #foundation_jeragat
#foundationVIRAL #CEF #sunblock_spf50 #creamexpertfoundation #anti_jeragat #Makinpeluhmakinglowing #purearganoil #sabunargan #arganglowbar
#cantiksambilmerawat #1minitcantik #foundationwaterbase #foundation #foundationterbaikmalaysia #foundationviral2017 #agentkuantan #kuantan #pahang #Malaysia #sabah #serawak #setbajetcantik
#setskincaremurah #setmurah #setantijerawat #setantijeragat
More...