KNF's_Secret (@knfsecretbeauty)

Nak spray bila?? πŸ˜— 🌸ICE + LOVE TREATMENT SPRAY🌸

Ice + Love treatment spray adalah acidic water dengan pH kurang dari 2.7 dihasilkan dari proses elektrolisis.
Merupakan anti bakteri, desinfektan, dan antiseptic.
Juga digunakan untuk perawatan kulit luar dan bukan untuk diminum.

Tanpa bahan kimia.
🚫0% chemical added.

Sesuai untuk semua golongan usia, wanita dan lelaki.πŸ‘ͺ #KNFSECRETBEAUTY
#Knfspray
#KNFsSecret #feelbeautyfeelfreshgitu
#beautyproduct
#antijerawat #kepalabatas #seberangjaya #bertam #penang #sungaipetani #kedah #sayajual #bazarpaknil #bandarperda #permatangpauh #refreshing
#antijerawat #creamantijerawat #krimantijerawat #maskerantijerawat #setantijerawat #ubatantijerawat #jualantijerawat #antijerawatpria #antijerawatmurah #antijerawatbadan #life #positive #neelofa #noradanish

KNF's_Secret (@knfsecretbeauty)

🌸ICE + LOVE TREATMENT SPRAY🌸

Ice + Love treatment spray adalah acidic water dengan pH kurang dari 2.7 dihasilkan dari proses elektrolisis.
Merupakan anti bakteri, desinfektan, dan antiseptic.
Juga digunakan untuk perawatan kulit luar dan bukan untuk diminum.

Tanpa bahan kimia.
🚫0% chemical added.

Sesuai untuk semua golongan usia, wanita dan lelaki.πŸ‘ͺ #KNFSECRETBEAUTY
#Knfspray
#KNFsSecret #feelbeautyfeelfreshgitu
#beautyproduct
#antijerawat #kepalabatas #seberangjaya #bertam #penang #sungaipetani #kedah #sayajual #bazarpaknil #bandarperda #permatangpauh #refreshing
#antijerawat #creamantijerawat #krimantijerawat #maskerantijerawat #setantijerawat #ubatantijerawat #jualantijerawat #antijerawatpria #antijerawatmurah #antijerawatbadan #life #positive #neelofa #noradanish

anna (@nurulfarhanajamaludin)

Beauty water has amazing astringent properties and is extremely good for the skin and hair. πŸ˜—

Spray it on, splash it on, soak in it…
but get it on ur skin if u want to have the best looking/feeling skin around!πŸ’–πŸ‘ 2 set KNFsSecret Spray + FREE POSTAGE + FREE GIFT πŸ˜πŸ˜— #KNFSECRETBEAUTY
#Knfspray
#KNFsSecret #feelbeautyfeelfreshgitu
#beautyproduct
#antijerawat #kepalabatas #seberangjaya #bertam #penang #sungaipetani #kedah #sayajual #bazarpaknil #bandarperda #permatangpauh #refreshing
#antijerawat #creamantijerawat #krimantijerawat #maskerantijerawat #setantijerawat #ubatantijerawat #jualantijerawat #antijerawatpria #antijerawatmurah #antijerawatbadan #life #positive #neelofa #noradanish

anna (@nurulfarhanajamaludin)

Benda paling cikna seram bila SALAH MAKAN.

Paling bisa tuk cikna adalah PEKASAM.
Paling cikna suka makan tulah yang paling cikna kena jauhkan. Alahai sedih. Terkilan. Apakan daya benda sedap tak semestinya baik tuk kita kan.
Selalu kalau salah makan sket sket ja jadi. Haritu terlampau teringin sebab dah lama haramkan pekasam dalam makanan tuk bertahun tahun lamanya akhirnya cikna tewas dan tergoda dengan pekasam. Terliuqqq weh! πŸ˜‚ .
.
Makan jugak sket time duty haritu. Sket ja pon. Ralit plak. Skali lepas makan orang keliling pakat tanya " apasal muka merah ana?" "Ana kenapa ngan kulit hang"
Cikna panik terus masuk toilet tengok cermin. 😱
Habis lah kulit aku. Makin lama kulit rasa gatal merenyut muka rasa bengkak dan panas huhu
Kulit pon jadi kering dan menggelupas. Kulit merah dan gelap. Menangis tak da lagu lah sebab terkedu sendiri cari pasal. Kan farhana. πŸ˜‘
.
.
Spray sepanjang masa lah dengan #knfspray. Baru kalut minum ayaq banyak. Minum jus buah. Balik rumah haritu mak menjeling ja sambil tanya makan apa tadi kat tempat kerja. Nak jawab sebersalah. Terus cakap "mak nurul teringinlah nak minum jus buah. Nak buat jus buah malam ni "

Hehe sabar jelah.. bila dah kena camtu memang cikna hilang keyakinan kot. Rasa down. Tak selesa.
Time jadi ni cikna suka kulit bebas dari sebarang makeup dan krim. Hanya spray kerap2 dengan Beauty love Spray yg pH 4.5-6 tuk lembabkan kulit cikna yang semakin kering. Walaupon nak proses pemulihan tu amik masa. Cikna tak kesah asalkan kulit cikna bebas dari bahan kimia masa proses rawatan. .
.
Gambar bawak ni masa allergic pekasam tu dan gambar selepas sebulan. Seyes takda edit. Alhamdulillah..sekarang rasa selesa sket. Cikna share supaya cikna boley tolong sesapa yg ada masalah macam cikna. Yang buntu dan trauma dengan masalah yang sama. Yang ni ja cikna dapat share malam ni ☺️

#KNFSECRETBEAUTY
#Knfspray
#KNFsSecret #feelbeautyfeelfreshgitu
#beautyproduct
#antijerawat #kepalabatas #seberangjaya #bertam #penang #sungaipetani #kedah #sayajual #bazarpaknil #bandarperda #permatangpauh #refreshing
#antijerawat #creamantijerawat #krimantijerawat #maskerantijerawat #setantijerawat #ubatantijerawat #jualantijerawat #antijerawat

anna (@nurulfarhanajamaludin)

Meh ana review sket pasal set KNF's Secret πŸ’–
__________________________________________

1set KNF's Secret 🌸 Beauty + Love (pH4.5-6) Beauty spray 100ml 🌸 Ice + Love (pH2.7) / Treatment spray 100ml

__________________________________________ 🌹🌹Manfaat Beauty + Love spray🌹🌹 🌼Melembabkan kulit sepanjang masa dan elak dari kulit kering dan kusam 🌼Menegangkan dan menganjalkan kulit 🌼Seimbangkan pH kulit supaya kulit lebih sihat walaupon dengan pemakaian makeup setiap hari 🌼Mengecilkan pori-pori kulit 🌼Merawat eczema dan allergic 🌼Refreshing! Hilangkan rasa mengantuk πŸ˜„ 🌼Sebagai makeup base supaya makeup tahan lebih lama dan flawless gitu πŸ˜— 🌼Sebagai toner selepas mencukur untuk kulit lembut dan selesa 🌼Melembutkan helaian rambut dan menegangkan kulit kepala

__________________________________________ ❄️❄️ Manfaat Ice + Love Treatment❄️❄️ 🌼Untuk mengecutkan jerawat, bekas jerawat dan blackhead/whitehead 🌼Mempercepat penyembuhan luka terbuka (supaya cepat kering/first aid) 🌼Merawat penyakit kulit Psoriasis, Eczema dan Allergic 🌼Mengurangkan gatal gatal pada kulit 🌼Merawat luka yang pada penderita diabetes (rendam/spray pada luka) 🌼Membantu meredakan batuk (gargle & mouthwash) 🌼Sebagai desinfektan (hand sanitizer) 🌼Mengurangkan sakit dari gigitan nyamuk dan serangga
__1set KNF's Secret rm35 sahaja!!πŸ˜±πŸ˜—πŸ˜πŸ˜˜___
Exc postage

#KNFSECRETBEAUTY
#Knfspray
#KNFsSecret #feelbeautyfeelfreshgitu
#beautyproduct
#antijerawat #kepalabatas #seberangjaya #bertam #penang #sungaipetani #kedah #sayajual #bazarpaknil #bandarperda #permatangpauh #refreshing
#antijerawat #creamantijerawat #krimantijerawat #maskerantijerawat #setantijerawat #ubatantijerawat #jualantijerawat #antijerawatpria #antijerawatmurah #antijerawatbadan #life #positive #neelofa #noradanish

anna (@nurulfarhanajamaludin)

February adalah BULAN FREE GIFT 😍😘 SETIAP BELIAN KAMI BAGI FREE GIFT TAU.
SEBAB SAYANG SANGAT KAT KORANG πŸ’–πŸ’– Cabutan bertuah tuk uuollss masih ada peluang sampai 28hb FEB ni !! πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’– Setiap pembelian ada GIFT tau..cikna bagi sungguh ni. Hehe
Dan setiap nama yang membeli kami akan cabut undi tuk DAPAT RM5O & FREE GIFT 😍😊😊😘😘 #KNFSECRETBEAUTY
#Knfspray
#KNFsSecret #feelbeautyfeelfreshgitu
#beautyproduct
#antijerawat #kepalabatas #seberangjaya #bertam #penang #sungaipetani #kedah #sayajual #bazarpaknil #bandarperda #permatangpauh #refreshing
#antijerawat #creamantijerawat #krimantijerawat #maskerantijerawat #setantijerawat #ubatantijerawat #jualantijerawat #antijerawatpria #antijerawatmurah #antijerawatbadan #life #positive #neelofa #noradanish

anna (@nurulfarhanajamaludin)

PART II
Nak spray bila?? πŸ˜— 🌸ICE + LOVE TREATMENT SPRAY🌸

Ice + Love treatment spray adalah acidic water dengan pH kurang dari 2.7 dihasilkan dari proses elektrolisis.
Merupakan anti bakteri, desinfektan, dan antiseptic.
Juga digunakan untuk perawatan kulit luar dan bukan untuk diminum.

Tanpa bahan kimia.
🚫0% chemical added.

Sesuai untuk semua golongan usia, wanita dan lelaki.πŸ‘ͺ #KNFSECRETBEAUTY
#Knfspray
#KNFsSecret #feelbeautyfeelfreshgitu
#beautyproduct
#antijerawat #kepalabatas #seberangjaya #bertam #penang #sungaipetani #kedah #sayajual #bazarpaknil #bandarperda #permatangpauh #refreshing
#antijerawat #creamantijerawat #krimantijerawat #maskerantijerawat #setantijerawat #ubatantijerawat #jualantijerawat #antijerawatpria #antijerawatmurah #antijerawatbadan #life #positive #neelofa #noradanish

anna (@nurulfarhanajamaludin)

PART I 🌸ICE + LOVE TREATMENT SPRAY🌸

Ice + Love treatment spray adalah acidic water dengan pH kurang dari 2.7 dihasilkan dari proses elektrolisis.
Merupakan anti bakteri, desinfektan, dan antiseptic.
Juga digunakan untuk perawatan kulit luar dan bukan untuk diminum.

Tanpa bahan kimia.
🚫0% chemical added.

Sesuai untuk semua golongan usia, wanita dan lelaki.πŸ‘ͺ #KNFSECRETBEAUTY
#Knfspray
#KNFsSecret #feelbeautyfeelfreshgitu
#beautyproduct
#antijerawat #kepalabatas #seberangjaya #bertam #penang #sungaipetani #kedah #sayajual #bazarpaknil #bandarperda #permatangpauh #refreshing
#antijerawat #creamantijerawat #krimantijerawat #maskerantijerawat #setantijerawat #ubatantijerawat #jualantijerawat #antijerawatpria #antijerawatmurah #antijerawatbadan #life #positive #neelofa #noradanish

NaaShaklee | 0145348131 (@anaitaf_nfa)

SEMBELITT ! SEKSANYAAA 😭 .

Sakit perut, tapi tak boleh nak membuang", " Sembelit ? Nak vitamin tapi taknak ubat" .
.

I feel youuuuuu ! Yang alami je tau camna sakitnya bila sembelit 😭 .

Bila rasa nak membuang sangat-sangat, berkurun duk dalam toilet tapi tak boleh jugak. Sampai satu tahap, kalau membuang kadang sampai tahap keluar darah πŸ˜₯ .

BAHAYAAAAA SANGAT TAW ! dan memang scary campur perit nak g toilet 😩 .

Tapi sekarang tak runsing dah, SEMBELIT pun dah hilang dengan jayanya. Hari hari membuang pun takde masalah πŸ‘Œ .

Yang ada masalah sama, jom cuba Ostematrix yang tenagh promo sekarang. InshaAllah, Ostematrix boleh bantu ! 😊 .

Naa | 0145348131

NaaShaklee | 0145348131 (@anaitaf_nfa)

[ TAHAN 6BULAN DENGAN HARGA HANYA RMxx.xx ] .

Produk terlaris Shaklee iaitu VITAMIN C .

Yang penting, bukan untuk KECANTIKAN semata-mata tapi juga BAGUS KUATKAN SISTEM IMUN dan KESIHATAN MENYELURUH. .

KELEBIHAN VITAMIN C
❀️Menghilangkan jerawat dan pudarkan parut jerawat
❀️Mengawal minyak di muka
❀️Kulit lebih cerah dan tona lebih sekata
❀️Membantu meningkatkan sistem imun badan
❀️Membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah
❀️Membantu masalah gusi berdarah, lebam di kulit, kulit kering, ruam dan kasar
❀️Antioksidan yang berkuasa memerangi kanser
❀️Membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah
❀️Mengandungi kolagen yang membantu menguatkan sel kulit
❀️Membentuk kolagen secara semulajadi
❀️Membantu mengatasi tekanan
❀️Kurangkan toksin dalam darah
❀️Kurangkan/kekalkan berat badan
❀️Melawan katarak
❀️Kesihatan rambut : lebatkan rambut, merawat ketidaksuburan rambut, tingkatkan pertumbuhan rambut, kurangkan keguguran rambut, mencegah uban, kurangkan kelemumur
❀️Cegah risiko diabetes
❀️Melindungi dari cahaya matahari
❀️Cegah asthma
❀️Menyembuhkan luka .

your trusted and favorite SID,
NaaShaklee 0145348131

NaaShaklee | 0145348131 (@anaitaf_nfa)

JERAWAT CEPAT KECUT DAN MUKA KURANG BERMINYAK ! .

Katanya customer, "bila jerawat tumbuh, cepat je mengecik. pastu muka memang dah kurang berminyak.alhamdulillah" .

Produk terlaris Shaklee iaitu VITAMIN C , tahan 6bulan dengan hanya RMxx.xx sahaja! .

Yang penting, bukan untuk KECANTIKAN semata-mata tapi juga BAGUS KUATKAN SISTEM IMUN dan KESIHATAN MENYELURUH. .

KELEBIHAN VITAMIN C
❀️Menghilangkan jerawat dan pudarkan parut jerawat
❀️Mengawal minyak di muka
❀️Kulit lebih cerah dan tona lebih sekata
❀️Membantu meningkatkan sistem imun badan
❀️Membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah
❀️Membantu masalah gusi berdarah, lebam di kulit, kulit kering, ruam dan kasar
❀️Antioksidan yang berkuasa memerangi kanser
❀️Membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah
❀️Mengandungi kolagen yang membantu menguatkan sel kulit
❀️Membentuk kolagen secara semulajadi
❀️Membantu mengatasi tekanan
❀️Kurangkan toksin dalam darah
❀️Kurangkan/kekalkan berat badan
❀️Melawan katarak
❀️Kesihatan rambut : lebatkan rambut, merawat ketidaksuburan rambut, tingkatkan pertumbuhan rambut, kurangkan keguguran rambut, mencegah uban, kurangkan kelemumur
❀️Cegah risiko diabetes
❀️Melindungi dari cahaya matahari
❀️Cegah asthma
❀️Menyembuhkan luka .

your trusted and favorite SID,
NaaShaklee 0145348131

NaaShaklee | 0145348131 (@anaitaf_nfa)

Testimoni fresh dari group from one of my sidelines. .

Katanya, lepas consume VITAMIN C rasa best sangat sebabnya
- RESDUNG BERKURANG
- GUSI TAK BERDARAH
- JERAWAT CEPAT SANGAT SURUT .

Korang ada masalah sama jugak seperti resdung, sistem imun tak kuat, jerawat, kulit kusam dan lain-lain ? .

Meh whatsapp Naa 0145348131 dan jom cuba VITAMIN C yang super jimat, sebotol untuk 6bulan dengan harga RMxx.xx je :) .

KELEBIHAN VITAMIN C
❀️Menghilangkan jerawat dan pudarkan parut jerawat
❀️Mengawal minyak di muka
❀️Kulit lebih cerah dan tona lebih sekata
❀️Membantu meningkatkan sistem imun badan
❀️Membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah
❀️Membantu masalah gusi berdarah, lebam di kulit, kulit kering, ruam dan kasar
❀️Antioksidan yang berkuasa memerangi kanser
❀️Membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah
❀️Mengandungi kolagen yang membantu menguatkan sel kulit
❀️Membentuk kolagen secara semulajadi
❀️Membantu mengatasi tekanan
❀️Kurangkan toksin dalam darah
❀️Kurangkan/kekalkan berat badan
❀️Melawan katarak
❀️Kesihatan rambut : lebatkan rambut, merawat ketidaksuburan rambut, tingkatkan pertumbuhan rambut, kurangkan keguguran rambut, mencegah uban, kurangkan kelemumur
❀️Cegah risiko diabetes
❀️Melindungi dari cahaya matahari
❀️Cegah asthma
❀️Menyembuhkan luka .

your trusted and favorite SID,
NaaShaklee 0145348131
More...