MARY KAY BC | Dayang Noradzima (@marykay_dnoradzima)

.
Suka dapat feedback Clear Proof ni sebab, memang ketara perubahan before & after.

Clear Proof memang khas untuk merawat masalah kulit jerawat ni. Setiap item perlu pakai untuk support & boleh merawat serta melawan jerawat ni daripada tumbuh.

Banyak faktor penyebab kulit kita berjerawat tapi tak bermakna takde solution. Try dulu set ni.

Ada masalah jerawat, jangan segan WhatsApp Sis ya. Mari rawat sama-sama.
πŸ‘§ Dayang
πŸ“² 017 244 7636
(WhatsApp link at bio profile)

Farah Farhana (@farahnick_mk)

Korang suke yg mane? mst ramai lagi yg confuse mane nk pakai ye...jenis yg cmne sesuai utk kulit korang...Jangan risau farah blh bantu...setiap jenis ade kelebihan masing2 utk bantu korang dptkan kulit yg sihat berseri... Nak bantuan blh contact/pm farah k.

#marykayskincare #marykaymalaysia #marykaytimewise #marykayclearproof #marykaybotanicaleffect #marykaymkmen #marykaymelacep #setantipenuaan #setpencerahan #setantijerawat

Farah Farhana (@farahnick_mk)

Mengalami masalah jerawat atau hormon tgh tak balance??
Stress kan!! 😬😬😬
No worries, terbaru dari Mary Kay..Acne Clear Proof..yg telah diuji secara klinikal di lab oleh scientists & dermatologist.

Memperkenalkan rangkaian penjagaan kulit Clear Proof yang mengandungi Cleanser, Masker, Toner, Perawat, Serum dan Pelembap. 1. Clarifiying Cleanser For Acne Prone 127g
Formula jernih, ringan yang menghapuskan minyak berlebihan dan mempercepatkan kitaran sel-sel pada permukaan kulit

2. Blemish Control Toner 2% Salicylic Asid 147ml
Mentonakan kulit tanpa perlu mengeringkan, membersihkan kulit dengan sepenuhnya dan mengawal kilat pada muka. Tambahan pula, ia meninggalkan kulit rasa lembut.

3. Oil Free Moisturiser for Acne Prone
Guna Oil Free Moisturiser untuk mengawal pengeluaran minyak pada wajah, meninggalkan kulit tampil bersih dan jernih.

4. Pore Purifying Serum for Acne Prone 50g
Serum lut cahaya, lembut bak sutera yang membantu mengawal minyak yang menyebabkan jerawat. Ia cepat meresap dan membantu mengecilkan pori serta mengurangkan kilat muka.
5. Spot Solution for Acne Prone 20g
Mengatasi kecelaan dan membantu mengurangkan bakal letusan kulit. Krim yang sangat berkesan ini cepat meresap dan tidak meninggalkan sisa.
6. Deep Cleansing Charcoal Mask 114g
Pakai masker ini yang dirumus dengan arang aktif selepas anda membersihkan muka. Ia berfungsi seumpama magnet untuk membersihkan pori-pori, menyerap minyak berlebihan dengan segera dan mengurangkan kilat pada muka.

Berminat nak selesaikan masalah jerawat uolls...meh farah bantu n consult cara pakai yg betol smpai uolls dpt tgk kulit yg sihat kt muke uolls.

#marykayclearproof #setantijerawat #skincareantijerawat #marykaymalaysia #marykaycheras #marykaykl #marykayampang #marykaykajang #marykaycheras #marykaypj #marykayselangor

Farah Farhana (@farahnick_mk)

Ok my own MARY KAY CLEANSER collection till now...for my skin type skng plg fevret ofcos si hujung tu...CLEAR PROOF...sgt best..sbb focus on acne skin either yg banyak or just jerawat manja yg akn selalu menyinggah semua sesuai je... Yg penting sangat jimat blh bertahan sehingga 6 bln satu tiub tu...kalau ade cakap "aku pakai 3bln je" tu pakai secara membazir la tue...jimat kan...Hari ni br hari ke-2 pakai jerawat yg naik merah2 n yg br niat2 nak naik semua da surut...sempat la beraya dgn muke xbgkak berjerawat...nak mekap pon smooth.

Lagi satu cleanser Mary Kay xd buih thats why ramai yg xtau diorg suke pkai byk sbb rasa xpuas kan...walhal pkai sikit memadai... Nak tau cara betol or nak consult blh pm/wassap farah k.
or ada yg nak test product blh infom.

#marykaymalaysia #marykaycleanser #cleanserterbaik #cleanserorganic #cleanserantijerawat #setantijerawat #setpencerahan #setantipenuaan #marykayselangor #marykaycheras #marykayhululangat #marykayampang #marykaykl #marykaykajang #marykaybangi

Farah Farhana (@farahnick_mk)

Ok my own MARY KAY CLEANSER collection till now...for my skin type skng plg fevret ofcos si hujung tu...CLEAR PROOF...sgt best..sbb focus on acne skin either yg banyak or just jerawat manja yg akn selalu menyinggah semua sesuai je... Yg penting sangat jimat blh bertahan sehingga 6 bln satu tiub tu...kalau ade cakap "aku pakai 3bln je" tu pakai secara membazir la tue...jimat kan...Hari ni br hari ke-2 pakai jerawat yg naik merah2 n yg br niat2 nak naik semua da surut...sempat la beraya dgn muke xbgkak berjerawat...nak mekap pon smooth.

Lagi satu cleanser Mary Kay xd buih thats why ramai yg xtau diorg suke pkai byk sbb rasa xpuas kan...walhal pkai sikit memadai... Nak tau cara betol or nak consult blh pm/wassap farah k.
or ada yg nak test product blh infom.

#marykaymalaysia #marykaycleanser #cleanserterbaik #cleanserorganic #cleanserantijerawat #setantijerawat #setpencerahan #setantipenuaan #marykayselangor #marykaycheras #marykayhululangat #marykayampang #marykaykl #marykaykajang #marykaybangi

Farah Farhana (@farahnick_mk)

Tak sabar menanti abg citylink hantar set Clear Proof dr Mary Kay ni kasi clear jerawat gatal yg selalu menjengah muke ni.. Sesape muke sejenis macam farah...mudah sgt tumbuh jerawat kalau malas sikit cuci muke, lame sikit pakai mekap, banyak sgt berfikir, berubah persekitaran baru or salah makan ke...you all have to try this set...ramai da tgk review...so xsabar nk buat testimoni diri sendiri plak😱😱😱 Set anti jerawat terbaru dari Mary Kay..memgandungi arang yg sgt baik utk mencegah pertimbuhan jerawat aktif.

#acnesetskincare #marykayclearproof #acneproneset #marykaymalaysia #marykaycheras #marykaykl #marykayselangor #marykayampang #setantijerawat

anna (@nurulfarhanajamaludin)

Okay cikna nak share apa yang dengan #beautylovespray yang selalu cikna dok spray hari2 😊

1stly beautylove spray ni memang bagus sangat sangat tuk lembabkan kulit uuollss tau
Kebanyakkannya cust cikna akan repeat order beauty love ni sebab bau yang bes rose rose gitu dan diorang selalu pakai tuk base makeup.. sebelum nak makeup tu kasi lembab dulu dengan beautylove spray supaya makeup nampak lagi cantik
Selepas makeup pon boley spray tau kasi lagi flawless gitu....kiranya kena spray sokmo la...
.
.
.
.
Okay 2nd beauty love spray ni boley TEGANGKAN KULIT kita nampak lagi anjal gitu..cikna selalu dan suka spray beauty love ni dengan tanpa makeup tau..lagi2 sebelum nak tido.. sok bangun pagi lincinnnn ja kulit tu..
.
.
.
Dan ramai jugak cust dari golongan2 pelajar yang guna tuk hilangkan rasa ngantuk.. takpayah dah nak cubit2 kawan sebelah haha.. sprayy ja rasa segaq xtau nak kata la...hehe.. 😁😁
Lagi lagi spray sejuk2... huhu simpan dalam fridge huhu bes tau πŸ˜— pori pori pon makin kecik 😌😌😌
.
.
.
Ada banyak lagi nanti cikna share lagi 😊

#knfspray #knfsecret
#feelbeautyfeelfreshgitu
#beautyproduct
#antijerawat #kepalabatas #seberangjaya #bertam #penang #sungaipetani #kedah #sayajual #bazarpaknil #bandarperda #permatangpauh #refreshing
#antijerawat #creamantijerawat #krimantijerawat #maskerantijerawat #setantijerawat #ubatantijerawat #jualantijerawat #antijerawatpria #antijerawatmurah #antijerawatbadan #life #positive #neelofa #noradanish

anna (@nurulfarhanajamaludin)

Meh ana nak share sket yg bes tentang #icelovespray
1stly sesuai sangat tuk yang bertudung.. kenapa?
Sebab selalu yang bertudung ni rambut berikat.. tutup pulak dengan anak tudung.. kadang rasa tak selesa dan gatal2 kan.. so boley spray ICe Love KNF pada kepala/rambut bahagian yang rasa gatal tu beberapa kali tuk kurangkan dan hilangkan rasa gatal.. ana gitau ni berdasarkan pengalaman sendri try dan jugak feedback cust yang beriya cerita kat ana...😍
.
.
.
.
.
Okay 2nd tuk yg kerap bercukur.. tak kisah lah kat mana pon.. contoh tempat cukur kaki guna wax ke.. boley bersihkan dan selesakan kulit korang hanya dengan spray Ice Love KNF..sangat mudah.. bersih dan lembut kulit korang lepas cukur tu.. rasa gatal pon kurang tau.. 😌

3rd..kecutkan jerawat paling cepat.. spray ja Ice Love KNF dekay jerawat tu kerap kerap.. jerawat kecut seawal sehari ja tau..ana dulu memang ada masalah jerawat.. kerap sangat naik tau sebab tak pantang makan.. ana memang suka spray..walaupon kat lua ana tetal spray.. hasilnya memang cengginilah πŸ‘πŸ˜— bukan jerawat kat muka ja.. kat badan ke.. tangan dan kaki ke.. boley jugak tau.... dannn ada banyak lagi kelebihan dia.. 😊 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
.
.
.
#knfspray #knfsecret
#feelbeautyfeelfreshgitu
#beautyproduct
#antijerawat #kepalabatas #seberangjaya #bertam #penang #sungaipetani #kedah #sayajual #bazarpaknil #bandarperda #permatangpauh #refreshing
#antijerawat #creamantijerawat #krimantijerawat #maskerantijerawat #setantijerawat #ubatantijerawat #jualantijerawat #antijerawatpria #antijerawatmurah #antijerawatbadan #life #positive #neelofa #noradanish

Dayang Salinah Ajak (@imannilicious_kk)

Mari berkenalan dengan set 'Anti Jerawat' Imanni Skinz. .

Linnea Acne Serum & Moisturizer
πŸ‘‰ Kaya dengan Organik Habbatus Sauda yang baik untuk menyihatkan kulit wajah.
πŸ‘‰ Mengecutkan JERAWAT.
πŸ‘‰ Kandungan Yis berfungsi untuk mencantikkan kulit wajah. .

Zinnia Radiance Serum
πŸ‘‰ Diperkaya dengan kebaikan Organik Habbatus Sauda.
πŸ‘‰ Diformulasikan hasil dari teknologi terkini France.
πŸ‘‰ Memutihkan dan mencantikkan kulit wajah.
πŸ‘‰ Memudar serta menghilangkan parut jerawat pada wajah.
πŸ‘‰ Kaya dengan Vitamin C & Vitamin E. .

Ramai yang telah berjaya memulihkan kesihatan kulit wajah dari masalah JERAWAT, sekaligus manaikkan semula keyakinan diri. Bukan 'Omong Kosong' tapi terbukti dengan testimoni kami!πŸ˜‰πŸ˜‰ .

DM/Whatsapp saya (Agen Salina) untuk sebarang bantuan dan pertanyaan ke.... πŸ“² 012 824 6772 (Salina)
πŸ“² 012 824 6772 (Salina)

#Imannilicious_kk #ProjekRoketRaya #imanniskinz #SetAntiJerawat #LinneaSerum #zinniaSerum #kosmetikmalaysia #KosmetikOrganikHabbatusSauda #BasedIngredientsProduct #produkhalal #produkBumiputera #SayaSiPenjualImanniSkinz #SayaPakaiSayaJual #AgentHere

NaaShaklee | 0145348131 (@anaitaf_nfa)

2 BULAN DENGAN ESP , HASILNYA SANGAT MEMUASKAN HATI 😊

ESP bukan sahaja boleh TURUNKAN BERAT BADAN, tapi buat LAGI CANTIK! .

Macam customer kita sorang ni, 2 bulan dah rasai perubahan dengan ESP .

Antaranya
-kulit makin cerah sekata
-jerawat hilang .

KELEBIHAN ESP
❀️Membantu mencerahkan kulit, menghilangkan parut jerawat di muka
❀️Menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu dan menghilangkan jeragat
❀️Bantu mempercepatkan penyembuhan luka
❀️Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
❀️Sesuai untuk orang yang ingin menambahkan berat badan (waktu pengambilan berlainan)
❀️Atasi gastrik dan pedih ulu hati
❀️Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa
❀️Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
❀️Menghaluskan tumit pecah
❀️Membekalkan tenaga berterusan
❀️Meningkatkan pengeluaran susu
❀️Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
❀️Menguatkan sistem imun tubuh
❀️Mempertingkatkan tahap kolestol baik
❀️Memelihara kesihatan jantung
❀️Membantu merendahkan paras kolestrol
❀️Mencegah osteoporosis
❀️Membantu pembentukan sel-sel baru .

#shakleetimewithnaa #testimonitimewithnaa #vivixshaklee #promosicollagen #collagenpowdershaklee #promosivitaleaforchild #shakleepasirmas #shakleekotabharu #shakleekelantan #shakleeEffects #setslimmingshaklee #setkeputihanshaklee #setsendishaklee #shakleehargaspecial #settambahberat #sayajualsayagunashaklee #promosivitaminc #promosiesp #shakleebest #shakleeterbaik #espshakleepromo #vitaminc #setkecantikanshaklee #setkehamilanshaklee #setbasickecantikan #setjerawatshaklee #setAntijerawat #shaklee #nutriwhiteshaklee #shakleepilihanramai .

your trusted and favorite SID,
NaaShaklee 0145348131

NaaShaklee | 0145348131 (@anaitaf_nfa)

HASIL SELEPAS 2 BULAN DENGAN ESP! .

ESP bukan sahaja boleh TURUNKAN BERAT BADAN, tapi buat LAGI CANTIK! .

Macam customer kita sorang ni, 2 bulan dah rasai perubahan dengan ESP. Antaranya
-kulit makin cerah sekata
-jerawat hilang .

KELEBIHAN ESP
❀️Membantu mencerahkan kulit, menghilangkan parut jerawat di muka
❀️Menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu dan menghilangkan jeragat
❀️Bantu mempercepatkan penyembuhan luka
❀️Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
❀️Sesuai untuk orang yang ingin menambahkan berat badan (waktu pengambilan berlainan)
❀️Atasi gastrik dan pedih ulu hati
❀️Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa
❀️Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
❀️Menghaluskan tumit pecah
❀️Membekalkan tenaga berterusan
❀️Meningkatkan pengeluaran susu
❀️Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
❀️Menguatkan sistem imun tubuh
❀️Mempertingkatkan tahap kolestol baik
❀️Memelihara kesihatan jantung
❀️Membantu merendahkan paras kolestrol
❀️Mencegah osteoporosis
❀️Membantu pembentukan sel-sel baru .

#shakleetimewithnaa #testimonitimewithnaa #vivixshaklee #promosicollagen #collagenpowdershaklee #promosivitaleaforchild #shakleepasirmas #shakleekotabharu #shakleekelantan #shakleeEffects #setslimmingshaklee #setkeputihanshaklee #setsendishaklee #shakleehargaspecial #settambahberat #sayajualsayagunashaklee #promosivitaminc #promosiesp #shakleebest #shakleeterbaik #espshakleepromo #vitaminc #setkecantikanshaklee #setkehamilanshaklee #setbasickecantikan #setjerawatshaklee #setAntijerawat #shaklee #nutriwhiteshaklee #shakleepilihanramai .

your trusted and favorite SID,
NaaShaklee 0145348131

KNF's_Secret (@knfsecretbeauty)

Nak spray bila?? πŸ˜— 🌸ICE + LOVE TREATMENT SPRAY🌸

Ice + Love treatment spray adalah acidic water dengan pH kurang dari 2.7 dihasilkan dari proses elektrolisis.
Merupakan anti bakteri, desinfektan, dan antiseptic.
Juga digunakan untuk perawatan kulit luar dan bukan untuk diminum.

Tanpa bahan kimia.
🚫0% chemical added.

Sesuai untuk semua golongan usia, wanita dan lelaki.πŸ‘ͺ #KNFSECRETBEAUTY
#Knfspray
#KNFsSecret #feelbeautyfeelfreshgitu
#beautyproduct
#antijerawat #kepalabatas #seberangjaya #bertam #penang #sungaipetani #kedah #sayajual #bazarpaknil #bandarperda #permatangpauh #refreshing
#antijerawat #creamantijerawat #krimantijerawat #maskerantijerawat #setantijerawat #ubatantijerawat #jualantijerawat #antijerawatpria #antijerawatmurah #antijerawatbadan #life #positive #neelofa #noradanish

KNF's_Secret (@knfsecretbeauty)

🌸ICE + LOVE TREATMENT SPRAY🌸

Ice + Love treatment spray adalah acidic water dengan pH kurang dari 2.7 dihasilkan dari proses elektrolisis.
Merupakan anti bakteri, desinfektan, dan antiseptic.
Juga digunakan untuk perawatan kulit luar dan bukan untuk diminum.

Tanpa bahan kimia.
🚫0% chemical added.

Sesuai untuk semua golongan usia, wanita dan lelaki.πŸ‘ͺ #KNFSECRETBEAUTY
#Knfspray
#KNFsSecret #feelbeautyfeelfreshgitu
#beautyproduct
#antijerawat #kepalabatas #seberangjaya #bertam #penang #sungaipetani #kedah #sayajual #bazarpaknil #bandarperda #permatangpauh #refreshing
#antijerawat #creamantijerawat #krimantijerawat #maskerantijerawat #setantijerawat #ubatantijerawat #jualantijerawat #antijerawatpria #antijerawatmurah #antijerawatbadan #life #positive #neelofa #noradanish

anna (@nurulfarhanajamaludin)

Beauty water has amazing astringent properties and is extremely good for the skin and hair. πŸ˜—

Spray it on, splash it on, soak in it…
but get it on ur skin if u want to have the best looking/feeling skin around!πŸ’–πŸ‘ 2 set KNFsSecret Spray + FREE POSTAGE + FREE GIFT πŸ˜πŸ˜— #KNFSECRETBEAUTY
#Knfspray
#KNFsSecret #feelbeautyfeelfreshgitu
#beautyproduct
#antijerawat #kepalabatas #seberangjaya #bertam #penang #sungaipetani #kedah #sayajual #bazarpaknil #bandarperda #permatangpauh #refreshing
#antijerawat #creamantijerawat #krimantijerawat #maskerantijerawat #setantijerawat #ubatantijerawat #jualantijerawat #antijerawatpria #antijerawatmurah #antijerawatbadan #life #positive #neelofa #noradanish
More...