Aimye Amiruddin (@aimyeamiruddin)

Garlic complex supplement anti-kulat Dan anti-biotik semula jadi.. Pm/whspp 0174051462
#shakleepenang#garliccomplexshaklee#setAntikulat#setAntijerawat #setAntibiotiksemulajadi

anna (@nurulfarhanajamaludin)

Okay cikna nak share apa yang dengan #beautylovespray yang selalu cikna dok spray hari2 😊

1stly beautylove spray ni memang bagus sangat sangat tuk lembabkan kulit uuollss tau
Kebanyakkannya cust cikna akan repeat order beauty love ni sebab bau yang bes rose rose gitu dan diorang selalu pakai tuk base makeup.. sebelum nak makeup tu kasi lembab dulu dengan beautylove spray supaya makeup nampak lagi cantik
Selepas makeup pon boley spray tau kasi lagi flawless gitu....kiranya kena spray sokmo la...
.
.
.
.
Okay 2nd beauty love spray ni boley TEGANGKAN KULIT kita nampak lagi anjal gitu..cikna selalu dan suka spray beauty love ni dengan tanpa makeup tau..lagi2 sebelum nak tido.. sok bangun pagi lincinnnn ja kulit tu..
.
.
.
Dan ramai jugak cust dari golongan2 pelajar yang guna tuk hilangkan rasa ngantuk.. takpayah dah nak cubit2 kawan sebelah haha.. sprayy ja rasa segaq xtau nak kata la...hehe.. 😁😁
Lagi lagi spray sejuk2... huhu simpan dalam fridge huhu bes tau πŸ˜— pori pori pon makin kecik 😌😌😌
.
.
.
Ada banyak lagi nanti cikna share lagi 😊

#knfspray #knfsecret
#feelbeautyfeelfreshgitu
#beautyproduct
#antijerawat #kepalabatas #seberangjaya #bertam #penang #sungaipetani #kedah #sayajual #bazarpaknil #bandarperda #permatangpauh #refreshing
#antijerawat #creamantijerawat #krimantijerawat #maskerantijerawat #setantijerawat #ubatantijerawat #jualantijerawat #antijerawatpria #antijerawatmurah #antijerawatbadan #life #positive #neelofa #noradanish

anna (@nurulfarhanajamaludin)

Meh ana nak share sket yg bes tentang #icelovespray
1stly sesuai sangat tuk yang bertudung.. kenapa?
Sebab selalu yang bertudung ni rambut berikat.. tutup pulak dengan anak tudung.. kadang rasa tak selesa dan gatal2 kan.. so boley spray ICe Love KNF pada kepala/rambut bahagian yang rasa gatal tu beberapa kali tuk kurangkan dan hilangkan rasa gatal.. ana gitau ni berdasarkan pengalaman sendri try dan jugak feedback cust yang beriya cerita kat ana...😍
.
.
.
.
.
Okay 2nd tuk yg kerap bercukur.. tak kisah lah kat mana pon.. contoh tempat cukur kaki guna wax ke.. boley bersihkan dan selesakan kulit korang hanya dengan spray Ice Love KNF..sangat mudah.. bersih dan lembut kulit korang lepas cukur tu.. rasa gatal pon kurang tau.. 😌

3rd..kecutkan jerawat paling cepat.. spray ja Ice Love KNF dekay jerawat tu kerap kerap.. jerawat kecut seawal sehari ja tau..ana dulu memang ada masalah jerawat.. kerap sangat naik tau sebab tak pantang makan.. ana memang suka spray..walaupon kat lua ana tetal spray.. hasilnya memang cengginilah πŸ‘πŸ˜— bukan jerawat kat muka ja.. kat badan ke.. tangan dan kaki ke.. boley jugak tau.... dannn ada banyak lagi kelebihan dia.. 😊 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
.
.
.
#knfspray #knfsecret
#feelbeautyfeelfreshgitu
#beautyproduct
#antijerawat #kepalabatas #seberangjaya #bertam #penang #sungaipetani #kedah #sayajual #bazarpaknil #bandarperda #permatangpauh #refreshing
#antijerawat #creamantijerawat #krimantijerawat #maskerantijerawat #setantijerawat #ubatantijerawat #jualantijerawat #antijerawatpria #antijerawatmurah #antijerawatbadan #life #positive #neelofa #noradanish

Dayang Salinah Ajak (@imannilicious_kk)

Mari berkenalan dengan set 'Anti Jerawat' Imanni Skinz. .

Linnea Acne Serum & Moisturizer
πŸ‘‰ Kaya dengan Organik Habbatus Sauda yang baik untuk menyihatkan kulit wajah.
πŸ‘‰ Mengecutkan JERAWAT.
πŸ‘‰ Kandungan Yis berfungsi untuk mencantikkan kulit wajah. .

Zinnia Radiance Serum
πŸ‘‰ Diperkaya dengan kebaikan Organik Habbatus Sauda.
πŸ‘‰ Diformulasikan hasil dari teknologi terkini France.
πŸ‘‰ Memutihkan dan mencantikkan kulit wajah.
πŸ‘‰ Memudar serta menghilangkan parut jerawat pada wajah.
πŸ‘‰ Kaya dengan Vitamin C & Vitamin E. .

Ramai yang telah berjaya memulihkan kesihatan kulit wajah dari masalah JERAWAT, sekaligus manaikkan semula keyakinan diri. Bukan 'Omong Kosong' tapi terbukti dengan testimoni kami!πŸ˜‰πŸ˜‰ .

DM/Whatsapp saya (Agen Salina) untuk sebarang bantuan dan pertanyaan ke.... πŸ“² 012 824 6772 (Salina)
πŸ“² 012 824 6772 (Salina)

#Imannilicious_kk #ProjekRoketRaya #imanniskinz #SetAntiJerawat #LinneaSerum #zinniaSerum #kosmetikmalaysia #KosmetikOrganikHabbatusSauda #BasedIngredientsProduct #produkhalal #produkBumiputera #SayaSiPenjualImanniSkinz #SayaPakaiSayaJual #AgentHere

NaaShaklee | 0145348131 (@anaitaf_nfa)

2 BULAN DENGAN ESP , HASILNYA SANGAT MEMUASKAN HATI 😊

ESP bukan sahaja boleh TURUNKAN BERAT BADAN, tapi buat LAGI CANTIK! .

Macam customer kita sorang ni, 2 bulan dah rasai perubahan dengan ESP .

Antaranya
-kulit makin cerah sekata
-jerawat hilang .

KELEBIHAN ESP
❀️Membantu mencerahkan kulit, menghilangkan parut jerawat di muka
❀️Menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu dan menghilangkan jeragat
❀️Bantu mempercepatkan penyembuhan luka
❀️Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
❀️Sesuai untuk orang yang ingin menambahkan berat badan (waktu pengambilan berlainan)
❀️Atasi gastrik dan pedih ulu hati
❀️Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa
❀️Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
❀️Menghaluskan tumit pecah
❀️Membekalkan tenaga berterusan
❀️Meningkatkan pengeluaran susu
❀️Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
❀️Menguatkan sistem imun tubuh
❀️Mempertingkatkan tahap kolestol baik
❀️Memelihara kesihatan jantung
❀️Membantu merendahkan paras kolestrol
❀️Mencegah osteoporosis
❀️Membantu pembentukan sel-sel baru .

#shakleetimewithnaa #testimonitimewithnaa #vivixshaklee #promosicollagen #collagenpowdershaklee #promosivitaleaforchild #shakleepasirmas #shakleekotabharu #shakleekelantan #shakleeEffects #setslimmingshaklee #setkeputihanshaklee #setsendishaklee #shakleehargaspecial #settambahberat #sayajualsayagunashaklee #promosivitaminc #promosiesp #shakleebest #shakleeterbaik #espshakleepromo #vitaminc #setkecantikanshaklee #setkehamilanshaklee #setbasickecantikan #setjerawatshaklee #setAntijerawat #shaklee #nutriwhiteshaklee #shakleepilihanramai .

your trusted and favorite SID,
NaaShaklee 0145348131

NaaShaklee | 0145348131 (@anaitaf_nfa)

HASIL SELEPAS 2 BULAN DENGAN ESP! .

ESP bukan sahaja boleh TURUNKAN BERAT BADAN, tapi buat LAGI CANTIK! .

Macam customer kita sorang ni, 2 bulan dah rasai perubahan dengan ESP. Antaranya
-kulit makin cerah sekata
-jerawat hilang .

KELEBIHAN ESP
❀️Membantu mencerahkan kulit, menghilangkan parut jerawat di muka
❀️Menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu dan menghilangkan jeragat
❀️Bantu mempercepatkan penyembuhan luka
❀️Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
❀️Sesuai untuk orang yang ingin menambahkan berat badan (waktu pengambilan berlainan)
❀️Atasi gastrik dan pedih ulu hati
❀️Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa
❀️Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
❀️Menghaluskan tumit pecah
❀️Membekalkan tenaga berterusan
❀️Meningkatkan pengeluaran susu
❀️Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
❀️Menguatkan sistem imun tubuh
❀️Mempertingkatkan tahap kolestol baik
❀️Memelihara kesihatan jantung
❀️Membantu merendahkan paras kolestrol
❀️Mencegah osteoporosis
❀️Membantu pembentukan sel-sel baru .

#shakleetimewithnaa #testimonitimewithnaa #vivixshaklee #promosicollagen #collagenpowdershaklee #promosivitaleaforchild #shakleepasirmas #shakleekotabharu #shakleekelantan #shakleeEffects #setslimmingshaklee #setkeputihanshaklee #setsendishaklee #shakleehargaspecial #settambahberat #sayajualsayagunashaklee #promosivitaminc #promosiesp #shakleebest #shakleeterbaik #espshakleepromo #vitaminc #setkecantikanshaklee #setkehamilanshaklee #setbasickecantikan #setjerawatshaklee #setAntijerawat #shaklee #nutriwhiteshaklee #shakleepilihanramai .

your trusted and favorite SID,
NaaShaklee 0145348131

KNF's_Secret (@knfsecretbeauty)

Nak spray bila?? πŸ˜— 🌸ICE + LOVE TREATMENT SPRAY🌸

Ice + Love treatment spray adalah acidic water dengan pH kurang dari 2.7 dihasilkan dari proses elektrolisis.
Merupakan anti bakteri, desinfektan, dan antiseptic.
Juga digunakan untuk perawatan kulit luar dan bukan untuk diminum.

Tanpa bahan kimia.
🚫0% chemical added.

Sesuai untuk semua golongan usia, wanita dan lelaki.πŸ‘ͺ #KNFSECRETBEAUTY
#Knfspray
#KNFsSecret #feelbeautyfeelfreshgitu
#beautyproduct
#antijerawat #kepalabatas #seberangjaya #bertam #penang #sungaipetani #kedah #sayajual #bazarpaknil #bandarperda #permatangpauh #refreshing
#antijerawat #creamantijerawat #krimantijerawat #maskerantijerawat #setantijerawat #ubatantijerawat #jualantijerawat #antijerawatpria #antijerawatmurah #antijerawatbadan #life #positive #neelofa #noradanish

KNF's_Secret (@knfsecretbeauty)

🌸ICE + LOVE TREATMENT SPRAY🌸

Ice + Love treatment spray adalah acidic water dengan pH kurang dari 2.7 dihasilkan dari proses elektrolisis.
Merupakan anti bakteri, desinfektan, dan antiseptic.
Juga digunakan untuk perawatan kulit luar dan bukan untuk diminum.

Tanpa bahan kimia.
🚫0% chemical added.

Sesuai untuk semua golongan usia, wanita dan lelaki.πŸ‘ͺ #KNFSECRETBEAUTY
#Knfspray
#KNFsSecret #feelbeautyfeelfreshgitu
#beautyproduct
#antijerawat #kepalabatas #seberangjaya #bertam #penang #sungaipetani #kedah #sayajual #bazarpaknil #bandarperda #permatangpauh #refreshing
#antijerawat #creamantijerawat #krimantijerawat #maskerantijerawat #setantijerawat #ubatantijerawat #jualantijerawat #antijerawatpria #antijerawatmurah #antijerawatbadan #life #positive #neelofa #noradanish

anna (@nurulfarhanajamaludin)

Beauty water has amazing astringent properties and is extremely good for the skin and hair. πŸ˜—

Spray it on, splash it on, soak in it…
but get it on ur skin if u want to have the best looking/feeling skin around!πŸ’–πŸ‘ 2 set KNFsSecret Spray + FREE POSTAGE + FREE GIFT πŸ˜πŸ˜— #KNFSECRETBEAUTY
#Knfspray
#KNFsSecret #feelbeautyfeelfreshgitu
#beautyproduct
#antijerawat #kepalabatas #seberangjaya #bertam #penang #sungaipetani #kedah #sayajual #bazarpaknil #bandarperda #permatangpauh #refreshing
#antijerawat #creamantijerawat #krimantijerawat #maskerantijerawat #setantijerawat #ubatantijerawat #jualantijerawat #antijerawatpria #antijerawatmurah #antijerawatbadan #life #positive #neelofa #noradanish

anna (@nurulfarhanajamaludin)

Benda paling cikna seram bila SALAH MAKAN.

Paling bisa tuk cikna adalah PEKASAM.
Paling cikna suka makan tulah yang paling cikna kena jauhkan. Alahai sedih. Terkilan. Apakan daya benda sedap tak semestinya baik tuk kita kan.
Selalu kalau salah makan sket sket ja jadi. Haritu terlampau teringin sebab dah lama haramkan pekasam dalam makanan tuk bertahun tahun lamanya akhirnya cikna tewas dan tergoda dengan pekasam. Terliuqqq weh! πŸ˜‚ .
.
Makan jugak sket time duty haritu. Sket ja pon. Ralit plak. Skali lepas makan orang keliling pakat tanya " apasal muka merah ana?" "Ana kenapa ngan kulit hang"
Cikna panik terus masuk toilet tengok cermin. 😱
Habis lah kulit aku. Makin lama kulit rasa gatal merenyut muka rasa bengkak dan panas huhu
Kulit pon jadi kering dan menggelupas. Kulit merah dan gelap. Menangis tak da lagu lah sebab terkedu sendiri cari pasal. Kan farhana. πŸ˜‘
.
.
Spray sepanjang masa lah dengan #knfspray. Baru kalut minum ayaq banyak. Minum jus buah. Balik rumah haritu mak menjeling ja sambil tanya makan apa tadi kat tempat kerja. Nak jawab sebersalah. Terus cakap "mak nurul teringinlah nak minum jus buah. Nak buat jus buah malam ni "

Hehe sabar jelah.. bila dah kena camtu memang cikna hilang keyakinan kot. Rasa down. Tak selesa.
Time jadi ni cikna suka kulit bebas dari sebarang makeup dan krim. Hanya spray kerap2 dengan Beauty love Spray yg pH 4.5-6 tuk lembabkan kulit cikna yang semakin kering. Walaupon nak proses pemulihan tu amik masa. Cikna tak kesah asalkan kulit cikna bebas dari bahan kimia masa proses rawatan. .
.
Gambar bawak ni masa allergic pekasam tu dan gambar selepas sebulan. Seyes takda edit. Alhamdulillah..sekarang rasa selesa sket. Cikna share supaya cikna boley tolong sesapa yg ada masalah macam cikna. Yang buntu dan trauma dengan masalah yang sama. Yang ni ja cikna dapat share malam ni ☺️

#KNFSECRETBEAUTY
#Knfspray
#KNFsSecret #feelbeautyfeelfreshgitu
#beautyproduct
#antijerawat #kepalabatas #seberangjaya #bertam #penang #sungaipetani #kedah #sayajual #bazarpaknil #bandarperda #permatangpauh #refreshing
#antijerawat #creamantijerawat #krimantijerawat #maskerantijerawat #setantijerawat #ubatantijerawat #jualantijerawat #antijerawat

anna (@nurulfarhanajamaludin)

Meh ana review sket pasal set KNF's Secret πŸ’–
__________________________________________

1set KNF's Secret 🌸 Beauty + Love (pH4.5-6) Beauty spray 100ml 🌸 Ice + Love (pH2.7) / Treatment spray 100ml

__________________________________________ 🌹🌹Manfaat Beauty + Love spray🌹🌹 🌼Melembabkan kulit sepanjang masa dan elak dari kulit kering dan kusam 🌼Menegangkan dan menganjalkan kulit 🌼Seimbangkan pH kulit supaya kulit lebih sihat walaupon dengan pemakaian makeup setiap hari 🌼Mengecilkan pori-pori kulit 🌼Merawat eczema dan allergic 🌼Refreshing! Hilangkan rasa mengantuk πŸ˜„ 🌼Sebagai makeup base supaya makeup tahan lebih lama dan flawless gitu πŸ˜— 🌼Sebagai toner selepas mencukur untuk kulit lembut dan selesa 🌼Melembutkan helaian rambut dan menegangkan kulit kepala

__________________________________________ ❄️❄️ Manfaat Ice + Love Treatment❄️❄️ 🌼Untuk mengecutkan jerawat, bekas jerawat dan blackhead/whitehead 🌼Mempercepat penyembuhan luka terbuka (supaya cepat kering/first aid) 🌼Merawat penyakit kulit Psoriasis, Eczema dan Allergic 🌼Mengurangkan gatal gatal pada kulit 🌼Merawat luka yang pada penderita diabetes (rendam/spray pada luka) 🌼Membantu meredakan batuk (gargle & mouthwash) 🌼Sebagai desinfektan (hand sanitizer) 🌼Mengurangkan sakit dari gigitan nyamuk dan serangga
__1set KNF's Secret rm35 sahaja!!πŸ˜±πŸ˜—πŸ˜πŸ˜˜___
Exc postage

#KNFSECRETBEAUTY
#Knfspray
#KNFsSecret #feelbeautyfeelfreshgitu
#beautyproduct
#antijerawat #kepalabatas #seberangjaya #bertam #penang #sungaipetani #kedah #sayajual #bazarpaknil #bandarperda #permatangpauh #refreshing
#antijerawat #creamantijerawat #krimantijerawat #maskerantijerawat #setantijerawat #ubatantijerawat #jualantijerawat #antijerawatpria #antijerawatmurah #antijerawatbadan #life #positive #neelofa #noradanish

anna (@nurulfarhanajamaludin)

February adalah BULAN FREE GIFT 😍😘 SETIAP BELIAN KAMI BAGI FREE GIFT TAU.
SEBAB SAYANG SANGAT KAT KORANG πŸ’–πŸ’– Cabutan bertuah tuk uuollss masih ada peluang sampai 28hb FEB ni !! πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’– Setiap pembelian ada GIFT tau..cikna bagi sungguh ni. Hehe
Dan setiap nama yang membeli kami akan cabut undi tuk DAPAT RM5O & FREE GIFT 😍😊😊😘😘 #KNFSECRETBEAUTY
#Knfspray
#KNFsSecret #feelbeautyfeelfreshgitu
#beautyproduct
#antijerawat #kepalabatas #seberangjaya #bertam #penang #sungaipetani #kedah #sayajual #bazarpaknil #bandarperda #permatangpauh #refreshing
#antijerawat #creamantijerawat #krimantijerawat #maskerantijerawat #setantijerawat #ubatantijerawat #jualantijerawat #antijerawatpria #antijerawatmurah #antijerawatbadan #life #positive #neelofa #noradanish
More...