Fjglow|Mirrorskinz Terlaris (@fjglow_mirrorskinz_terlaris)

[STEP BY STEP]

Selamat tengahari semua.. inilah langkah mudah utk diikuti pakai 🌸 SET FJ GLOW GOLD 🌸 =========================== Sangat berbaloi & jimat! ( tahan 1-2 bulan penggunaan * )
4 items 🌸 Siang :
Step 1 - pencuci organik
Step 2 - krim siang glow
*apply bedak iglow 🌸 Malam :
Step 1 : pencuci organik
Step 2 : krim malam
step 3 : krim rawatan

Sebarang pertanyaanπŸ‘‡
πŸ“²WHATSAPP +60177673089
πŸ“²WHATSAPP +60177673089
πŸ“²WHATSAPP +60177673089

ODER SEKARANG ! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT

See ya 😊 #agenfjglow #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #setantijerawat #antijerawat #antijerawatfjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik #fjglowsagenjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #hotitem #testimonifjglowgold

Fjglow|Mirrorskinz Terlaris (@fjglow_mirrorskinz_terlaris)

Calit2 je da glowww... Haaaa Gituuuu ... Xcaye?? Mehh akak blanje 1 pam day cream fj glow... Korg rase sndiri best x best hahahhh.. Xyah nk gune camera 360.. X yah nk edit2 smpi lebam tgn.. Ni akak pki day cream je k.. Xpki bedak pn.. Klu pki bedakk iglow kt muka lg umphhh gituu.. Ni akak nk pesan.. πŸ˜‰ 🌟 jgn malas utk jadi cantik πŸ‘†
🌟 jgn lokek utk jadi cantik πŸ‘† 🌟 Cantik itu Satu kepuasan utk diri sendiri.. Hakak da anak 3 pn xjemu utk jd cantikkk dikk oii.. Sebarang pertanyaanπŸ‘‡ πŸ“²WHATSAPP/TELEGRAM/PM 0177673089
πŸ“²WHATSAPP/TELEGRAM/PM 0177673089
πŸ“²WHATSAPP/TELEGRAM/PM 0177673089

JOM GUNA ! " PRODUK ORGANIK βœ… SELAMAT DAN BEBAS BAHAN KIMIA πŸ‘

See ya 😘 #agenfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #setantijerawat #antijerawat #antijerawatfjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik #iglow #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold

anna (@nurulfarhanajamaludin)

Meh ana nak share sket yg bes tentang ICE+LOVE KNF SPRAYπŸ’–

1stly sesuai sangat tuk yang bertudung.. kenapa?
Sebab selalu yang bertudung ni rambut berikat.. tutup pulak dengan anak tudung.. kadang rasa tak selesa dan gatal2 kan.. so boley spray ICe Love KNF pada kepala/rambut bahagian yang rasa gatal tu beberapa kali tuk kurangkan dan hilangkan rasa gatal.. ana gitau ni berdasarkan pengalaman sendri try dan jugak feedback cust yang beriya cerita kat ana...😍 .
.
.
Okay 2nd tuk yg kerap bercukur.. tak kisah lah kat mana pon.. contoh tempat cukur kaki guna wax ke.. boley bersihkan dan selesakan kulit korang hanya dengan spray Ice Love KNF..sangat mudah.. bersih dan lembut kulit korang lepas cukur tu.. rasa gatal pon kurang tau.. 😌
.
.
.
3rd..kecutkan jerawat paling cepat.. spray ja Ice Love KNF dekay jerawat tu kerap kerap.. jerawat kecut seawal sehari ja tau..ana dulu memang ada masalah jerawat.. kerap sangat naik tau sebab tak pantang makan.. ana memang suka spray..walaupon kat lua ana tetal spray.. hasilnya memang cengginilah πŸ‘πŸ˜— bukan jerawat kat muka ja.. kat badan ke.. tangan dan kaki ke.. boley jugak tau....
.
.
.
Then ice spray ni boley buat ubat kumur mulut tuk antiseptik...bersih dan selesa ja mulut uuollss boley senyum selalu dengan puas hati hehehe...☺️☺️😊😊😁😁😁 Nanti anna sambung lagi okay πŸ’–

#KNFsSecret
#Knfspray
#KNFsSecret #feelbeautyfeelfreshgitu
#beautyproduct
#antijerawat #kepalabatas #seberangjaya #bertam #penang #sungaipetani #kedah #sayajual #bazarpaknil #bandarperda #permatangpauh #refreshing
#antijerawat #creamantijerawat #krimantijerawat #maskerantijerawat #setantijerawat #ubatantijerawat #jualantijerawat #antijerawatpria #antijerawatmurah #antijerawatbadan #life #positive #neelofa #noradanish

anna (@nurulfarhanajamaludin)

Meh ana review lagi sekali pasal set KNF's Secret πŸ’–
__________________________________________

1set KNF's Secret 🌸 Beauty + Love (pH4.5-6) Beauty spray 100ml 🌸 Ice + Love (pH2.7) / Treatment spray 100ml

__________________________________________ 🌹🌹Manfaat Beauty + Love spray🌹🌹 🌼Melembabkan kulit sepanjang masa dan elak dari kulit kering dan kusam 🌼Menegangkan dan menganjalkan kulit 🌼Seimbangkan pH kulit supaya kulit lebih sihat walaupon dengan pemakaian makeup setiap hari 🌼Mengecilkan pori-pori kulit 🌼Merawat eczema dan allergic 🌼Refreshing! Hilangkan rasa mengantuk πŸ˜„ 🌼Sebagai makeup base supaya makeup tahan lebih lama dan flawless gitu πŸ˜— 🌼Sebagai toner selepas mencukur untuk kulit lembut dan selesa 🌼Melembutkan helaian rambut dan menegangkan kulit kepala

__________________________________________ ❄️❄️ Manfaat Ice + Love Treatment❄️❄️ 🌼Untuk mengecutkan jerawat, bekas jerawat dan blackhead/whitehead 🌼Mempercepat penyembuhan luka terbuka (supaya cepat kering/first aid) 🌼Merawat penyakit kulit Psoriasis, Eczema dan Allergic 🌼Mengurangkan gatal gatal pada kulit 🌼Merawat luka yang pada penderita diabetes (rendam/spray pada luka) 🌼Membantu meredakan batuk (gargle & mouthwash) 🌼Sebagai desinfektan (hand sanitizer) 🌼Mengurangkan sakit dari gigitan nyamuk dan serangga
__1set KNF's Secret rm35 sahaja!!πŸ˜±πŸ˜—πŸ˜πŸ˜˜___
Exclude postage

#Knfspray
#KNFsSecret #feelbeautyfeelfreshgitu
#beautyproduct
#antijerawat #kepalabatas #seberangjaya #bertam #penang #sungaipetani #kedah #sayajual #bazarpaknil #bandarperda #permatangpauh #refreshing
#antijerawat #creamantijerawat #krimantijerawat #maskerantijerawat #setantijerawat #ubatantijerawat #jualantijerawat #antijerawatpria #antijerawatmurah #antijerawatbadan #life #positive #neelofa #noradanish

NaaShaklee | 0145348131 (@anaitaf_nfa)

SET KECANTIKAN LENGKAP : ESP + VITAMIN C + VITAMIN E .

Yang ni set penjagaan kulit lengkap, mengandungi ESP, Vitamin C dan Vitamin E .

Dah kenyang-kenyang bagi perut makan, bagilah kulit korang makan pula. Kesian kat kulit kita kusam je πŸ˜‚ .

Set ni untuk korang yang ada bajet kewangan lebih dan nak nampak hasil dengan cepat ! rugi lahai kalau korang tak nak cuba πŸ˜† .

KELEBIHAN ESP
❀️Membantu mencerahkan kulit, menghilangkan parut jerawat di muka
❀️Menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu dan menghilangkan jeragat
❀️Bantu mempercepatkan penyembuhan luka
❀️Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
❀️Atasi gastrik dan pedih ulu hati
❀️Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
❀️Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan .

KELEBIHAN VITAMIN E
❀️Mencantikan kulit dan menaikkan seri wajah
❀️Membantu kulit lebih gebu,halus dan licin
❀️Mengatasi masalah kulit kering
❀️Melambatkan penuaan
❀️Membantu menghilangkan parut, jerawat, jeragat dan tompok hitam
❀️Meningkatkan kesuburan
❀️Merapatkan hubungan suami isteri@Vitamin Cinta .

KELEBIHAN VITAMIN C
❀️Menghilangkan jerawat dan pudarkan parut jerawat
❀️Mengawal minyak di muka
❀️Kulit lebih cerah dan tona lebih sekata
❀️Membantu meningkatkan sistem imun badan
❀️Membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah
❀️Membantu masalah gusi berdarah, lebam di kulit, kulit kering, ruam dan kasar
❀️Membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah .

#shakleetimewithnaa #testimonitimewithnaa #promosiomegaguard #shakleepasirmas #shakleekelantan #shakleeEffects #setslimmingshaklee #shakleehargaspecial #settambahberat #sayajualsayagunashaklee #promosivitaminc #promosiesp #shakleebest #shakleeterbaik #shakleekotabharu #espshakleepromo #shakleekotabharu #vitaminc #setkecantikanshaklee #setkehamilanshaklee #setbasickecantikan #setjerawatshaklee #setantijerawat #shaklee #nutriwhiteshaklee #shakleepilihanramai .

your trusted and favorite SID,
NaaShaklee 0145348131

NaaShaklee | 0145348131 (@anaitaf_nfa)

SET PARUT JERAWAT : ESP + VITAMIN E + COLLAGEN POWDER .

ada masalah PARUT JERAWAT ?
ada masalah PARUT LAMA YANG TAK HILANGΒ² ?
ada masalah PARUT HITAM ? .

untuk masalah parut jerawat, elok sangat korang cuba VITAMIN E dan juga ESP ni tau. kenapa ? Meh baca kat bawah lekaih ! 😘 .

KELEBIHAN VIT E
-mengawal minyak
-menjaga kelembapan kulit
-melindungi kulit dari sinar uv
-mengurangkan kesan jeragat,parut-parut dan mengecilkan Β pori-pori pada muka
-mempecepatkan proses pemulihan kulit bagi mereka yang Β mengalami kulit kering dan kusam .

KELEBIHAN ESP
-menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
-memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih
-Cepat kenyang dan membantu dalam mengurangkan berat badan.
-Sesuai untuk yang terlalu kurus dan nak tambah berat badan
-Menghilangkan parut jerawat di muka .

KELEBIHAN COLLAGEN
-memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
-memelihara kelembapan kulit
-menyokong baikpulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
-memelihara kelenturan sendi
-mengurangkan keradangan(inflammation
-memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protin pada saraf . .

#shakleetimewithnaa #testimonitimewithnaa #vivixshaklee #promosicollagen #collagenpowdershaklee #promosivitaleaforchild #shakleepasirmas #shakleekotabharu #shakleekelantan #shakleeEffects #setslimmingshaklee #setkeputihanshaklee #setsendishaklee #shakleehargaspecial #settambahberat #sayajualsayagunashaklee #promosivitaminc #promosiesp #shakleebest #shakleeterbaik #espshakleepromo #vitaminc #setkecantikanshaklee #setkehamilanshaklee #setbasickecantikan #setjerawatshaklee #setAntijerawat #shaklee #nutriwhiteshaklee #shakleepilihanramai .

your trusted and favorite SID,
NaaShaklee 0145348131

NaaShaklee | 0145348131 (@anaitaf_nfa)

SET KESUBURAN LELAKI : VITAMIN E +ZINC COMPLEX .

Masalah kesuburan selalu dikaitkan dengan orang perempuan jika sukar mendapat anak. .

Sebabnya ialah kerana tanda-tanda kesuburan itu senang nampak dari pihak perempuan kerana dia yang akan mengandung .

Orang lelaki nampak gagah dan macho, orang tak nampak pun kalau tak subur. Sebenarnya masalah kesuburan juga ada kaitan dengan pihak lelaki. .

Jadi, orang lelaki kena jugak semak diri juga tau supaya usaha yang kita lakukan akan berhasil .

VITAMIN E
βœ”οΈMencantikan kulit dan menaikkan seri wajah
βœ”οΈMembantu kulit lebih gebu,halus dan licin
βœ”οΈMengatasi masalah kulit kering
βœ”οΈMmenghilangkan jerawat,parut dan jeragat
βœ”οΈMeningkatkan kesuburan
βœ”οΈMerupakan 'vitamin cinta' yang membantu menghangatkan kembali hubungan suami isteri
βœ”οΈMembantu menghilangkan sakit sendi dan lenguh badan
βœ”οΈAnti penuaan dan awet muda
βœ”οΈParut strecth mark menjadi semakin pudar .

ZINC COMPLEX
βœ”οΈMembantu menghasilkan pengeluaran insulin, mengekalkan fungsi insulin, seterusnya memperbaiki diabetes
βœ”οΈMenyembuhkan jerawat atau acne
βœ”οΈMerawat ekzema
βœ”οΈMempercepatkan penyembuhan luka seperti luka pembedahan
βœ”οΈMenangani gangguan prostat
βœ”οΈMampu menurukan berat badan dan mengawal selera makan
βœ”οΈMelindungi daripada gangguan berjangkit dan jangkitan kulat
βœ”οΈBertindak sebagai antioksidan

meh whatsapp NaaShaklee 0145348131 lekaih 😊 .

#shakleetimewithnaa #testimonitimewithnaa #vivixshaklee #promosicollagen #collagenpowdershaklee #promosivitaleaforchild #shakleepasirmas #shakleekotabharu #shakleekelantan #shakleeEffects #setslimmingshaklee #setkeputihanshaklee #setsendishaklee #shakleehargaspecial #settambahberat #sayajualsayagunashaklee #promosivitaminc #promosiesp #shakleebest #shakleeterbaik #espshakleepromo #vitaminc #setkecantikanshaklee #setkehamilanshaklee #setbasickecantikan #setjerawatshaklee #setAntijerawat #shaklee #nutriwhiteshaklee #shakleepilihanramai .

your trusted and favorite SID,
NaaShaklee 0145348131

NaaShaklee | 0145348131 (@anaitaf_nfa)

SET KESUBURAN PEREMPUAN : ALFALFA + GLA .

dua ni set basic kesuburan untuk perempuan. tapi untuk yang period tak teratur, ada cyst pun elok jugak. bukan untuk yang sedang berikhtiar nak pregnant je ✌️ 😁 .

GLA
🍁Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
🍁Meningkatkan kesuburan.
🍁Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
🍁 Membantu dalam menangani menopause.
🍁Menguatkan kuku & rambut.
🍁Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.
🍁Membantu menangani ekzema.
🍁Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
🍁Menguatkn immuniti badan.
🍁Memperlahankn process penuaan.
🍁Mengurangkn β€œblood clot” yang menyebabkan serangan jantung.
🍁Mengawal kencing manis
🍁Mengawal kolesterol.
.

ALFALFA
πŸ‚Membantu masalah keputihan pada wanita
πŸ‚Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri
πŸ‚Memulihkan urat selepas bersalin
πŸ‚Sebagai milk booster
πŸ‚Meningkatkan stamina lelaki
πŸ‚Membantu melegakan masalah sembelit
πŸ‚Melegakan sakit-sakit sendi dan belakang
πŸ‚Mengurangkan masalah resdung dan eczema
πŸ‚Membantu hilangkan kelesuan dan tekanan
πŸ‚Memberi kelegaan semasa period
πŸ‚Membantu merawat athma
πŸ‚Mencuci usus bagi membuang toksik
πŸ‚Membantu membuang angin dalam badan .

meh whatsapp NaaShaklee 0145348131 lekaih 😊 .

#shakleetimewithnaa #testimonitimewithnaa #vivixshaklee #promosicollagen #collagenpowdershaklee #promosivitaleaforchild #shakleepasirmas #shakleekotabharu #shakleekelantan #shakleeEffects #setslimmingshaklee #setkeputihanshaklee #setsendishaklee #shakleehargaspecial #settambahberat #sayajualsayagunashaklee #promosivitaminc #promosiesp #shakleebest #shakleeterbaik #espshakleepromo #vitaminc #setkecantikanshaklee #setkehamilanshaklee #setbasickecantikan #setjerawatshaklee #setAntijerawat #shaklee #nutriwhiteshaklee #shakleepilihanramai .

your trusted and favorite SID,
NaaShaklee 0145348131

NaaShaklee | 0145348131 (@anaitaf_nfa)

SET SLIMMING BAJET : ALFALFA + HERBLAX .

ada yang nak KURUS ?
nak HILANGKAN BAHAGIAN MENGGELEBER ?
nak KEMPISKAN PERUT ? .

untuk dedua ni harga RM1xx.xx je. harga mampu milik sangat. so jangan lupaa place your order now ! ✌️✌️ .

ALFALFA
πŸ‘‰menyingkirkan lemak dan kolestrol
πŸ‘‰mencuci usus
πŸ‘‰membantu membuang angin dlm badan
πŸ‘‰meneutralkan asid dlm badan
πŸ‘‰merawat asthma
πŸ‘‰melawan alahan
πŸ‘‰mencuci hati, darah dan usus
πŸ‘‰mengurangkan bau badan .

HERB-LAX
πŸ‘‰mengempiskan perut y buncit
πŸ‘‰memberi kepejalan pada perut
πŸ‘‰membersihkan najis yg tersekat
πŸ‘‰melembutkan najis/elak sembelit
πŸ‘‰meningkatkan pencernaan secara lawas
πŸ‘‰membantu meningkatkan pengaliran darah .

meh whatsapp NaaShaklee 0145348131 lekaih 😊 .

#shakleetimewithnaa #testimonitimewithnaa #vivixshaklee #promosicollagen #collagenpowdershaklee #promosivitaleaforchild #shakleepasirmas #shakleekotabharu #shakleekelantan #shakleeEffects #setslimmingshaklee #setkeputihanshaklee #setsendishaklee #shakleehargaspecial #settambahberat #sayajualsayagunashaklee #promosivitaminc #promosiesp #shakleebest #shakleeterbaik #espshakleepromo #vitaminc #setkecantikanshaklee #setkehamilanshaklee #setbasickecantikan #setjerawatshaklee #setAntijerawat #shaklee #nutriwhiteshaklee #shakleepilihanramai .

your trusted and favorite SID,
NaaShaklee 0145348131

NaaShaklee | 0145348131 (@anaitaf_nfa)

SET SLIMMING BAJET : ALFALFA + LECITHIN . .

ada yang nak KURUS ?
nak HILANGKAN BAHAGIAN MENGGELEBER ?
nak KEMPISKAN PERUT ?
.

yang ada misi nak kuruihh dengan Shaklee, boleh grab sekarang nahh masa harga murah2 ni 😍 .

1. LECITHIN (untuk BAKAR)
πŸ‘‰Memecah lemak /bakar lemak
πŸ‘‰badan bebas toksin
πŸ‘‰melambatkan penuaan
πŸ‘‰melangsingkan dan menghalang obesiti
πŸ‘‰melindungi hati
πŸ‘‰menghalang kejadian batu karang
πŸ‘‰menghalang tekanan darah tinggi .

2. ALFALFA (untuk BUANG)
πŸ‘‰menyingkirkan lemak dan kolestrol
πŸ‘‰mencuci usus
πŸ‘‰membantu membuang angin dalam badan
πŸ‘‰meneutralkan asid dalam badan
πŸ‘‰merawat asthma
πŸ‘‰melawan alahan
πŸ‘‰mencuci hati, darah dan usus .

meh whatsapp NaaShaklee 0145348131 lekaih 😊 .

#shakleetimewithnaa #testimonitimewithnaa #vivixshaklee #promosicollagen #collagenpowdershaklee #promosivitaleaforchild #shakleepasirmas #shakleekotabharu #shakleekelantan #shakleeEffects #setslimmingshaklee #setkeputihanshaklee #setsendishaklee #shakleehargaspecial #settambahberat #sayajualsayagunashaklee #promosivitaminc #promosiesp #shakleebest #shakleeterbaik #espshakleepromo #vitaminc #setkecantikanshaklee #setkehamilanshaklee #setbasickecantikan #setjerawatshaklee #setAntijerawat #shaklee #nutriwhiteshaklee #shakleepilihanramai .

your trusted and favorite SID,
NaaShaklee 0145348131
More...