JERAGAT JERAWAT GLOWING (@baitybeauty_013.9761953)

Alhamdullilah
.
Hari nie baity Ada pengeposan ye.. saka pujaan dah di sambar orang ,nak buat macam mana berhantuuu hakakk oiiitt , jangan pandang lama konfirm jatuh cinta uallss,
.
Set Basic akan terbang ke Serawak , Selamat berkhidmat ye jadikan tuan barumu secantik rupa paras dan buat la dia jatuh cinta untuk selamanya kikii
.
Ada yang nak join pos ke wasap deh
.
#basmi_jeragat #merawat_sambil_cantik
#Bebas_jeragat #foundation_jeragat
#foundationVIRAL #CEF #sunblock_spf50 #creamexpertfoundation #anti_jeragat #Makinpeluhmakinglowing #purearganoil #sabunargan #arganglowbar
#cantiksambilmerawat #1minitcantik #foundationwaterbase #foundation #foundationterbaikmalaysia #foundationviral2017 #agentkuantan #kuantan #pahang #Malaysia #sabah #serawak #setbajetcantik
#setskincaremurah #setmurah #setantijerawat #setantijeragat

JERAGAT JERAWAT GLOWING (@baitybeauty_013.9761953)

Alhamdullilah
.
Hari nie baity Ada pengeposan ye.. saka pujaan dah di sambar orang ,nak buat macam mana berhantuuu hakakk oiiitt , jangan pandang lama konfirm jatuh cinta uallss,
.
Set Basic akan terbang ke Serawak , Selamat berkhidmat ye jadikan tuan barumu secantik rupa paras dan buat la dia jatuh cinta untuk selamanya kikii
.
Ada yang nak join pos ke wasap deh
.
#basmi_jeragat #merawat_sambil_cantik
#Bebas_jeragat #foundation_jeragat
#foundationVIRAL #CEF #sunblock_spf50 #creamexpertfoundation #anti_jeragat #Makinpeluhmakinglowing #purearganoil #sabunargan #arganglowbar
#cantiksambilmerawat #1minitcantik #foundationwaterbase #foundation #foundationterbaikmalaysia #foundationviral2017 #agentkuantan #kuantan #pahang #Malaysia #sabah #serawak #setbajetcantik
#setskincaremurah #setmurah #setantijerawat #setantijeragat

JERAGAT JERAWAT GLOWING (@baitybeauty_013.9761953)

Alhamdullilah
.
Hari nie baity Ada pengeposan ye.. saka pujaan dah di sambar orang ,nak buat macam mana berhantuuu hakakk oiiitt , jangan pandang lama konfirm jatuh cinta uallss,
.
Set Basic akan terbang ke Serawak , Selamat berkhidmat ye jadikan tuan barumu secantik rupa paras dan buat la dia jatuh cinta untuk selamanya kikii
.
Ada yang nak join pos ke wasap deh
.
#basmi_jeragat #merawat_sambil_cantik
#Bebas_jeragat #foundation_jeragat
#foundationVIRAL #CEF #sunblock_spf50 #creamexpertfoundation #anti_jeragat #Makinpeluhmakinglowing #purearganoil #sabunargan #arganglowbar
#cantiksambilmerawat #1minitcantik #foundationwaterbase #foundation #foundationterbaikmalaysia #foundationviral2017 #agentkuantan #kuantan #pahang #Malaysia #sabah #serawak #setbajetcantik
#setskincaremurah #setmurah #setantijerawat #setantijeragat

JERAGAT JERAWAT GLOWING (@baitybeauty_013.9761953)

Alhamdullilah
.
Customer grab setgojes aka Setjeragat yang sangat ohsem ,
Selamat berkhidmat ye saka pujaan ,
Jadi kan puan baru jatuh cinta selalu , daku dh jampi serapah nie , kiikii
.
Insyaallah mendarat dengan Selamat
.
Ada yang nak , cepat cepat order wasp je www.wasap.my/60139761953
.
#basmi_jeragat #merawat_sambil_cantik
#Bebas_jeragat #foundation_jeragat
#foundationVIRAL #CEF #sunblock_spf50 #creamexpertfoundation #anti_jeragat #Makinpeluhmakinglowing #purearganoil #sabunargan #arganglowbar
#cantiksambilmerawat #1minitcantik #foundationwaterbase #foundation #foundationterbaikmalaysia #foundationviral2017 #agentkuantan #kuantan #pahang #Malaysia #sabah #serawak #setbajetcantik
#setskincaremurah #setmurah #setantijerawat #setantijeragat

JERAGAT JERAWAT GLOWING (@baitybeauty_013.9761953)

Alhamdullilah
.
Customer grab setgojes aka Setjeragat yang sangat ohsem ,
Selamat berkhidmat ye saka pujaan ,
Jadi kan puan baru jatuh cinta selalu , daku dh jampi serapah nie , kiikii
.
Insyaallah mendarat dengan Selamat
.
Ada yang nak , cepat cepat order wasp je www.wasap.my/60139761953
.
#basmi_jeragat #merawat_sambil_cantik
#Bebas_jeragat #foundation_jeragat
#foundationVIRAL #CEF #sunblock_spf50 #creamexpertfoundation #anti_jeragat #Makinpeluhmakinglowing #purearganoil #sabunargan #arganglowbar
#cantiksambilmerawat #1minitcantik #foundationwaterbase #foundation #foundationterbaikmalaysia #foundationviral2017 #agentkuantan #kuantan #pahang #Malaysia #sabah #serawak #setbajetcantik
#setskincaremurah #setmurah #setantijerawat #setantijeragat

JERAGAT JERAWAT GLOWING (@baitybeauty_013.9761953)

Alhamdullilah
.
Customer grab setgojes aka Setjeragat yang sangat ohsem ,
Selamat berkhidmat ye saka pujaan ,
Jadi kan puan baru jatuh cinta selalu , daku dh jampi serapah nie , kiikii
.
Insyaallah mendarat dengan Selamat
.
Ada yang nak , cepat cepat order wasp je www.wasap.my/60139761953
.
#basmi_jeragat #merawat_sambil_cantik
#Bebas_jeragat #foundation_jeragat
#foundationVIRAL #CEF #sunblock_spf50 #creamexpertfoundation #anti_jeragat #Makinpeluhmakinglowing #purearganoil #sabunargan #arganglowbar
#cantiksambilmerawat #1minitcantik #foundationwaterbase #foundation #foundationterbaikmalaysia #foundationviral2017 #agentkuantan #kuantan #pahang #Malaysia #sabah #serawak #setbajetcantik
#setskincaremurah #setmurah #setantijerawat #setantijeragat

Idayu Rahim (@idayumk)

Set CLEARPROOF ni untuk sesiapa yang ada masalah jerawat yang tidak berkesudahan. Dengan 4 langkah mudah, impian kulit bebas jerawat dapat terlaksana.
Anyone nak cuba dulu set ni, boleh contact sis.
0174836438
0174836438
0174836438

#clearproofset #setantijerawat #masalahjerawat #jerawathilang #kulitcantik #kulitsihat #mkpuchong #mkcyberjaya #mkputrajaya

MARY KAY BC | Dayang Noradzima (@maryk_dnoradzima)

ORANG LAKI NI PANTANG TENGOK DAHI LICIN.
.
Dialog drama melayu. 😆 Jaga-jaga Kak. Pasni ramai ler jejaka ikut.
.
Ada ke yang dahi binjut-binjut jerawat? Meh kasi rata dengan set anti-jerawat Mary Kay. Clear Proof.
.
Clear kulit seawal 7 hari! 😱 Jerawat clear baru senang hati nak kulit cerah ke nak kulit muda 5 tahun sebelum ke.
.
Cepat! Buat booking SKINCARE CLASS sekarang. Atau saja nak sembang dengan Sis. WhatsApp je.
👧🏻 Dayang
📲 017 348 0107
(WhatsApp link at bio profile)

MARY KAY BC | Dayang Noradzima (@maryk_dnoradzima)

FAVOURITE SKINCARE.
.
Antara set skincare yang paling ramai order. Dah semakin ramai switch to Mary Kay skincare. 😊
.
Set anti-jerawat. Clear Proof Acne Prone system. Paling mustajab untuk clear kulit dari jerawat tumbuh. Paling awal 3 hari. Boleh nampak result dalam seminggu.
.
Set anti-penuaan. Timewise Miracle set, included Cleanser, Moisturizer, Day Solution & Night Solution. Kulit kusam no more. Say hello to glowing skin.
.
Set basic skincare. Set Botanical Effects. Ada 3 formula untuk jenis kulit korang. Formula 1 dry skin. Formula 2 normal skin & Formula 3 oily skin.
.
Dapatkan skin consultation free je dengan Sis. Help me to help you.
👧🏻 Dayang
📲 017 348 0107
(WhatsApp link at bio profile)

MARY KAY BC | Dayang Noradzima (@maryk_dnoradzima)

.
Sila baca luahan hati ikhlas jejaka Mary Kay. 😉 Bukan perempuan je nak jaga kulit tau. Ada je customer Lelaki yang memang jaga kulit dorang extra care.

Penangan Oil-Free Hydrating Gel dapat merawat kulit berminyak & berjerawat jejaka. Dari Beast terus jadi Prince. Opss. 😋

Ada yang give up nak rawat kulit berjerawat ke? Meh... Sis tolong korang. Free je dik. Kita buat skin consulation je dulu. Tengok yang mana sesuai untuk kulit korang.

To booking SKINCARE CLASS or any inquiries on Mary Kay®️ do contact me.
👧 Dayang
📲 017 244 7636
(WhatsApp link at bio profile)

MARY KAY BC | Dayang Noradzima (@maryk_dnoradzima)

.
Suka dapat feedback Clear Proof ni sebab, memang ketara perubahan before & after.

Clear Proof memang khas untuk merawat masalah kulit jerawat ni. Setiap item perlu pakai untuk support & boleh merawat serta melawan jerawat ni daripada tumbuh.

Banyak faktor penyebab kulit kita berjerawat tapi tak bermakna takde solution. Try dulu set ni.

Ada masalah jerawat, jangan segan WhatsApp Sis ya. Mari rawat sama-sama.
👧 Dayang
📲 017 244 7636
(WhatsApp link at bio profile)

Farah Farhana (@farahnickk_mary)

Korang suke yg mane? mst ramai lagi yg confuse mane nk pakai ye...jenis yg cmne sesuai utk kulit korang...Jangan risau farah blh bantu...setiap jenis ade kelebihan masing2 utk bantu korang dptkan kulit yg sihat berseri... Nak bantuan blh contact/pm farah k.

#marykayskincare #marykaymalaysia #marykaytimewise #marykayclearproof #marykaybotanicaleffect #marykaymkmen #marykaymelacep #setantipenuaan #setpencerahan #setantijerawat

Farah Farhana (@farahnickk_mary)

Mengalami masalah jerawat atau hormon tgh tak balance??
Stress kan!! 😬😬😬
No worries, terbaru dari Mary Kay..Acne Clear Proof..yg telah diuji secara klinikal di lab oleh scientists & dermatologist.

Memperkenalkan rangkaian penjagaan kulit Clear Proof yang mengandungi Cleanser, Masker, Toner, Perawat, Serum dan Pelembap. 1. Clarifiying Cleanser For Acne Prone 127g
Formula jernih, ringan yang menghapuskan minyak berlebihan dan mempercepatkan kitaran sel-sel pada permukaan kulit

2. Blemish Control Toner 2% Salicylic Asid 147ml
Mentonakan kulit tanpa perlu mengeringkan, membersihkan kulit dengan sepenuhnya dan mengawal kilat pada muka. Tambahan pula, ia meninggalkan kulit rasa lembut.

3. Oil Free Moisturiser for Acne Prone
Guna Oil Free Moisturiser untuk mengawal pengeluaran minyak pada wajah, meninggalkan kulit tampil bersih dan jernih.

4. Pore Purifying Serum for Acne Prone 50g
Serum lut cahaya, lembut bak sutera yang membantu mengawal minyak yang menyebabkan jerawat. Ia cepat meresap dan membantu mengecilkan pori serta mengurangkan kilat muka.
5. Spot Solution for Acne Prone 20g
Mengatasi kecelaan dan membantu mengurangkan bakal letusan kulit. Krim yang sangat berkesan ini cepat meresap dan tidak meninggalkan sisa.
6. Deep Cleansing Charcoal Mask 114g
Pakai masker ini yang dirumus dengan arang aktif selepas anda membersihkan muka. Ia berfungsi seumpama magnet untuk membersihkan pori-pori, menyerap minyak berlebihan dengan segera dan mengurangkan kilat pada muka.

Berminat nak selesaikan masalah jerawat uolls...meh farah bantu n consult cara pakai yg betol smpai uolls dpt tgk kulit yg sihat kt muke uolls.

#marykayclearproof #setantijerawat #skincareantijerawat #marykaymalaysia #marykaycheras #marykaykl #marykayampang #marykaykajang #marykaycheras #marykaypj #marykayselangor

Farah Farhana (@farahnickk_mary)

Ok my own MARY KAY CLEANSER collection till now...for my skin type skng plg fevret ofcos si hujung tu...CLEAR PROOF...sgt best..sbb focus on acne skin either yg banyak or just jerawat manja yg akn selalu menyinggah semua sesuai je... Yg penting sangat jimat blh bertahan sehingga 6 bln satu tiub tu...kalau ade cakap "aku pakai 3bln je" tu pakai secara membazir la tue...jimat kan...Hari ni br hari ke-2 pakai jerawat yg naik merah2 n yg br niat2 nak naik semua da surut...sempat la beraya dgn muke xbgkak berjerawat...nak mekap pon smooth.

Lagi satu cleanser Mary Kay xd buih thats why ramai yg xtau diorg suke pkai byk sbb rasa xpuas kan...walhal pkai sikit memadai... Nak tau cara betol or nak consult blh pm/wassap farah k.
or ada yg nak test product blh infom.

#marykaymalaysia #marykaycleanser #cleanserterbaik #cleanserorganic #cleanserantijerawat #setantijerawat #setpencerahan #setantipenuaan #marykayselangor #marykaycheras #marykayhululangat #marykayampang #marykaykl #marykaykajang #marykaybangi
More...