syikinjaidi (@ashikinjaidi85)

Nite uolls malam ni ekin apply sleeping mask..jangan risau mask ni memang bole bawa tido ye uolls jgn risau tak melekat pon kat muka..sbb mask ni membantu melembabkan kulit n membuat muka nampak awet muda uolls..
Tak nak la cite banyak uolls nak try ker? Ws ajer la ekin 0187646286
#freetrial#freecuba#freeconsultation #free#siapataknakcantikuolls #sihatcantik #awetmuda #cantikwithmk #cantiksihat #ilovemyjob #mkjb #mkrompin #sayabantusayapakai

KURUSβ€’SLIMβ€’DIETβ€’LANGSINGβ€’DETOX (@muna_maliamellia)

Ramai yang kurus pantas dengan .#xxsadvance ni sebab ni lah...boleh tingkatkan metabolisme dlm badan dengan pantas..dia buat kita berpeluh lencun..
.
Bukan tu je, dia juga buat kita kurang selera makan sebab rasa nak minum air je sepanjang hari..#xxs ni bantu detox jugak melalui peluh n air kencing..
.
Ni pun baru makan 2biji dah turun 1kg...ni yang kita cakap kurus tanpa sedar ni... haaaa...tau2 je dah kurus..tetiba je nanti kawan2 tegur,eh eh kau dah kurus la wehhhh...bestnyeeee...jeles btul..seronok ke seronok sangat??? Haruslah sangat2 seronok,ye x??? .
Jom.seronok.sama2..join team kurus bersama #xxsadvance...hubungi kami sekarang!!!! www.wasap.my/60132096230

#nakkurus #kuruscepat #cikguseo #cantikselamat #kkm #lennefoundation #carakurus #kurusdalam2minggu #kurusmurah #ubatkurus #tipskurus #kopikurus #sayangketatsendatrapat #naturalbeauty #ubatjerawat #ubatjeragat #jerawathilang #jeragathilang #rawatjerawat #rawatjeragat #rawatkulit #kulitputih #kulitcantik #sihatcantik #lemakhilang #maliamellia

Larisma Pemborong Kosmetik (@larismabeautyhealth)

SYMA PREMIUM GREEN COFFEE ready stok..!!
BORONG
5 X RM16.50
10 X RM14.50
(HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE) .
πŸ’šSYMA PREMIUM GREEN COFFEEπŸ’š
. . ❣️Putih, Slim, Montok, Merecik❣️ 🌱Kurang Gula
🌱Rendah kafein
🌱10x kuasa pemutih
🌱10x slimming
.
.
❣️KELEBIHAN GREEN COFFEE BEAN❣️ πŸ”₯Meningkatkan kesihatan serta kebugaran tubuh
πŸ”₯Membakar lemak tanpa senaman
πŸ”₯Meningkatkan metabolisma utk membakar lemak dgn sgt cepat πŸ”₯Mengurangkan nafsu makan
πŸ”₯Menurunkan tekanan darah tinggi πŸ”₯Meningkatkan konsentrasi otak
πŸ”₯Menurunkan kadar gula dalam darah yg tinggi
πŸ”₯Detoksifikasi organ hati (detox liver) ..
.
πŸ’’1 KOTAK 15 PAKET
.
.
TO ORDER, WHATSAPP/ SMS: +60123973713 . . .
.
#sayajualprodukkecantikan #sayajualkosmetik #langsing #detox #kurus #slim #supplementonline #ramping #larismabeautyhealth #bazarpaknil #sihatcantik #shoppingonline #bazaronline #lemonex
#syma #symaskincare #symaskincaremurah #symawhitecoffee #symacoffee #symagreencoffee #symabeautyskincare #slimputihgebu
#symagreencoffee #terapiinstagram #ajimaura #jomjadicantik #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #symabeautymurah

Dr Alina Hasni MD (Moscow) (@dralinahasni)

πŸ’š @Regrann from @dermalene.malaysia - [ Antioksida terunggul untuk kulit sihat sempurna ]
.
Perlindungan sempurna diperkuat dengan Fernblock, lycopene, lutein, Vitamin C dan E dalam menangkis serangan sinar UV yang bahaya! Jangan biarkan kulit anda dihambat masalah pigmentasi yang 'mencacatkan' penampilan.
.
Heliocare Oral diperkaya dengan bahan antioksida yang berupaya mengurangkan 50% radikal bebas dengan perlindungan menyeluruh! Tingkatkan pertahanan kulit dari sengatan matahari hingga 300% 🌞
.
.
➑️012-6777617 (Shah Alam)
➑️011-36964907 (Melaka)
➑️017-9720170 (Kota Bharu)
.
.
#dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomatomalaysia #beautytips #tipscantik #tips #sunday #pinkoctober #breastcancer

Dr Alina Hasni MD (Moscow) (@dralinahasni)

πŸ’š @Regrann from @dermalene.malaysia - [ Perlahankan proses penuaan wajah dengan Dermalene Skin Care by Dr Alina ]
.
Facial Wash + Night Cream Dermalene Skin Care for Anti Aging dirumus khas dari ekstrak bahan semulajadi untuk mengatasi kulit kering atau liang roma kecil.
.
➑️ Tiada toner di dalam set anti penuaan kerana toner mengandungi Astringent yang menyebabkan permukaan kulit kering semakin kering & gatal.
.
➑️012-6777617 (Shah Alam)
➑️011-36964907 (Melaka)
➑️017-9720170 (Kota Bharu)
. .
.
#dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomatomalaysia #beautytips #tipscantik #whi #wanitahariini #gaji #payday #jerawathilang #jerawatkecut

Dr Alina Hasni MD (Moscow) (@dralinahasni)

πŸ’š @Regrann from @dermalene.malaysia - [ TUMPUAN PADA KOTORAN & KULIT BERMINYAK ] .
.
Rangkaian produk Dermalene Skincare khusus untuk kulit berminyak! Diperkaya dengan Asid Salisilik bagi membantu mengawal jumlah pengeluaran minyak pada kulit dan pada masa sama memastikan lembapan minimum dikekalkan. .
.
Asid menembusi liang kulit serentak dapat mengukuhkan kolagen dan elastin. Kekalkan lembapan minimum kulit setiap hari! Hubungi Dermalene untuk pertanyaan atau pembelian πŸ˜‰ .
.
www.dermalene.com
www.dermalene.com
www.dermalene.com
.
.
➑️012-6777617 (Shah Alam)
➑️011-36964907 (Melaka)
➑️017-9720170 (Kota Bharu)
. .
#dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomatomalaysia #beautytips #tipscantik #whi #wanitahariini #gaji #payday #jerawathilang #jerawatkecut

PinkLadybyMell (@pinkladybymell)

⚠️ PINKLADY BODY PERFECTION BUKAN SEKADAR CANTIKKAN PAYUDARA ⚠️ .
.
- Nak ramping macam kerengga ? - Nak Payudara tegang, bulat dan montok? - Nak booties lentik menggoda? - Nak miss v ketat padat kemut menggigit? - Nak turunkan berat badan? especially wanita yang 24 jam nak tampil cantik. .
.

SEBAB2 ANDA KENA PILIH PINKLADY :
.
. βœ”οΈ SELAMAT dan TIADA KESAN SAMPINGAN
βœ”οΈ Bahan HERBA 100% bermutu TINGGI.
βœ”οΈ SANGAT BERKESAN dan TERBUKTI
βœ”οΈ Sesuai untuk ibu menyusu. βœ”οΈ PELBAGAI FUNGSI dalam 1 botol.
βœ”οΈ Juga bertindak sebagai agen repair.
.
Jadi..
.
MENGAPA perlu guna PRODUK DARI THAILAND untuk BESARKAN PAYUDARA ? .
.
Sedangkan... .
.
Anda boleh memilih membesarkan payudara dengan SELAMAT dgn PINKLADY BODY PERFECTION πŸ‘ .
.
Lebih jimat untuk manfaat yang banyak 😊 .

WhatsApp πŸ‘‰ < PL > ke < 0146822954
#pinkladytrustedseller #beratideal #sihatcantik #pinkladyoriginal #tetekbulat #tetekbesar #payudaramontok #bontotnaik

PinkLadybyMell (@pinkladybymell)

Fungsi PinkLady :
.
β™₯️ Membesar, menganjal & menggebukan payudara.
β™₯️ Perapat miss 'v'.p
β™₯️ Mengurangkan nafsu makan.
β™₯️ Menghilangkan 'mood swing'.
β™₯️ Meningkatkan libido wanita.
β™₯️ Meningkatkan tahap collagen.
β™₯️ Meremajakan kulit.
β™₯️ Melancarkan peredaran darah.
β™₯️ Mengurangkan kadar keguguran rambut.
β™₯️ Mengurangkan 'period pain'.
β™₯️ Menstabilkan emosi.

Harga Rm280 termasuk postage
Pm/whatsapp 🌸
+60146922954
#pinkladyori #pinkladytrustedagent #pinkladytestimoni #tetekbesar #ketatrapat #sihatcantik #fattzura #trending

Microdermabrasion RM69 only (@dermalene.malaysia)

[ TUMPUAN PADA KOTORAN & KULIT BERMINYAK ] .
.
Rangkaian produk Dermalene Skincare khusus untuk kulit berminyak! Diperkaya dengan Asid Salisilik bagi membantu mengawal jumlah pengeluaran minyak pada kulit dan pada masa sama memastikan lembapan minimum dikekalkan. .
.
Asid menembusi liang kulit serentak dapat mengukuhkan kolagen dan elastin. Kekalkan lembapan minimum kulit setiap hari! Hubungi Dermalene untuk pertanyaan atau pembelian πŸ˜‰ .
.
www.dermalene.com
www.dermalene.com
www.dermalene.com
.
.
➑️012-6777617 (Shah Alam)
➑️011-36964907 (Melaka)
➑️017-9720170 (Kota Bharu)
. .
#dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomatomalaysia #beautytips #tipscantik #whi #wanitahariini #gaji #payday #jerawathilang #jerawatkecut

KURUS | CANTIK | MENYUSU (@jasliayu_shaklee)

🌹 Fungsi vivix 🌹 .
βœ”οΈMemperbaiki sel DNA ( kalo orang yg ada kanser..vivix bantu pemulihan pesakit kanser dan mengembalikan sel yg sihat)
.
.
βœ”οΈAnti agingπŸ’‹
.
.
βœ”οΈMemperbaiki tenaga sel. Menggalakkan pembentukan tenaga baru mitokondriaπŸ‘£
.
.
βœ”οΈMenurunkan risiko sakit jantungπŸ’ͺ
.
.
βœ”οΈMengawal tekanan darah😊
.
.
βœ”οΈMengurangkan komplikasi akibat kencing manis🍬🍭
.
.
βœ”οΈMembantu mempercepatkan pemulihan pesakit strokπŸ₯πŸ›Œ
.
.
βœ”οΈMencantikkan kulitπŸ™Žβ€β™€οΈπŸ™Žβ€β™‚οΈ
.
.
βœ”οΈMembantu kurangkan ketagihan merokok😘
.
.
βœ”οΈMembantu turunkan berat badan dan detox dengan lebih berkesan😍
.
.
Nak dapatkan vivix?
.
Pastikan anda mendapat produk shaklee dari kami #Superstarzfamily yang berpengalaman 20 tahun dalam shaklee dan dibimbing oleh doktor pakar dan nutritionist.
.
.
Dm ataupun whatsapp saya untuk order ayu 0162256183

(@estetikamedispa_terengganu)

Sampai bila kita nak berhadapan dengan masalah kulit wajah seperti kulit kusam, masalah pori dan kulit berminyak kan. Sahh memang sering kali menganggu emosi kita sehingga malu nak berhadapan dengan orang ramaikan?? 😱
.
Jangan risau guyss! disini kami di Estetika Medispa ada menyediakan 3 produk hebat dan berkesan untuk settle masalah korang tuu 😍
.
[ ULTIMATE WHITENING SERUM ]
_
βœ… Mengandungi Asid Kojic, Asid Hyaluronik untuk melembapkan permukaan wajah
_
βœ… Mengatasi masalah pigmentasi
_
βœ… Mengurangkan kehilangan air dari kulit
_
βœ… Mengatasi masalah kulit kusam
_
.
[ OILY SKIN FACIAL WASH ]
.
βœ… Diformula khusus untuk mengawal pengeluaran minyak pada kulit wajah .
βœ… Menjadikan kulit wajah kelihatan bersih dan licin
.
[ANTI AGING NIGHT REPAIR]
.
βœ… krim anti penuaan terbaik bagi menghilangkan garis halus pada kulit wajah & efektif untuk masalah kulit kering serta jeragat
_
Penyelesaian segera kepada semua tidak kira lelaki dan perempuan. Dijamin selamat dan halal! πŸ’― .
Cepat hubungi kami di talian berikut untuk pembelian :
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
β€ͺKota Bharu ⇨ 011- 33333560‬
β€ͺKuantan ⇨ 011-40344106‬
β€ͺBangi ⇨ 019-4702016‬
β€ͺTerengganu ⇨017-2090566‬
β€ͺPenang⇨016- 922 3343‬
β€ͺKlang⇨014-5333259‬
β€ͺShah Alam⇨012-948 0566‬
β€ͺKemaman⇨β€ͺ 013-795 8185
_‬
β€ͺ@estetikamedispa_terengganu‬
β€ͺ@estetikamedispa_kajang‬
β€ͺ@estetika_medispa_kuantan‬
β€ͺ@estetikamedispa_kotabharu‬
β€ͺ@estetikamedispa_penang‬
β€ͺ@estetikamedispa.klang‬
β€ͺ@estetikamedispa_kemaman‬
β€ͺ@estetikamedispa_shahalam‬
_

#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife

(@estetikamedispa)

Sampai bila kita nak berhadapan dengan masalah kulit wajah seperti kulit kusam, masalah pori dan kulit berminyak kan. Sahh memang sering kali menganggu emosi kita sehingga malu nak berhadapan dengan orang ramaikan?? 😱
.
Jangan risau guyss! disini kami di Estetika Medispa ada menyediakan 3 produk hebat dan berkesan untuk settle masalah korang tuu 😍
.
[ ULTIMATE WHITENING SERUM ]
_
βœ… Mengandungi Asid Kojic, Asid Hyaluronik untuk melembapkan permukaan wajah
_
βœ… Mengatasi masalah pigmentasi
_
βœ… Mengurangkan kehilangan air dari kulit
_
βœ… Mengatasi masalah kulit kusam
_
.
[ OILY SKIN FACIAL WASH ]
.
βœ… Diformula khusus untuk mengawal pengeluaran minyak pada kulit wajah .
βœ… Menjadikan kulit wajah kelihatan bersih dan licin
.
[ANTI AGING NIGHT REPAIR]
.
βœ… krim anti penuaan terbaik bagi menghilangkan garis halus pada kulit wajah & efektif untuk masalah kulit kering serta jeragat
_
Penyelesaian segera kepada semua tidak kira lelaki dan perempuan. Dijamin selamat dan halal! πŸ’― .
Cepat hubungi kami di talian berikut untuk pembelian :
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
β€ͺKota Bharu ⇨ 011- 33333560‬
β€ͺKuantan ⇨ 011-40344106‬
β€ͺBangi ⇨ 019-4702016‬
β€ͺTerengganu ⇨017-2090566‬
β€ͺPenang⇨016- 922 3343‬
β€ͺKlang⇨014-5333259‬
β€ͺShah Alam⇨012-948 0566‬
β€ͺKemaman⇨β€ͺ 013-795 8185
_‬
β€ͺ@estetikamedispa_terengganu‬
β€ͺ@estetikamedispa_kajang‬
β€ͺ@estetika_medispa_kuantan‬
β€ͺ@estetikamedispa_kotabharu‬
β€ͺ@estetikamedispa_penang‬
β€ͺ@estetikamedispa.klang‬
β€ͺ@estetikamedispa_kemaman‬
β€ͺ@estetikamedispa_shahalam‬
_

#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife

KURUSβ€’SLIMβ€’DIETβ€’LANGSINGβ€’DETOX (@muna_maliamellia)

Ramai yang kurus pantas dengan .#xxsadvance ni sebab ni lah...boleh tingkatkan metabolisme dlm badan dengan pantas..dia buat kita berpeluh lencun..
.
Bukan tu je, dia juga buat kita kurang selera makan sebab rasa nak minum air je sepanjang hari..#xxs ni bantu detox jugak melalui peluh n air kencing..
.
Ni pun baru makan 2biji dah turun 1kg...ni yang kita cakap kurus tanpa sedar ni... haaaa...tau2 je dah kurus..tetiba je nanti kawan2 tegur,eh eh kau dah kurus la wehhhh...bestnyeeee...jeles btul..seronok ke seronok sangat??? Haruslah sangat2 seronok,ye x??? .
Jom.seronok.sama2..join team kurus bersama #xxsadvance...hubungi kami sekarang!!!! www.wasap.my/60132096230

#nakkurus #kuruscepat #cikguseo #cantikselamat #kkm #lennefoundation #carakurus #kurusdalam2minggu #kurusmurah #ubatkurus #tipskurus #kopikurus #xxs #sayangketatsendatrapat #naturalbeauty #ubatjerawat #ubatjeragat #jerawathilang #jeragathilang #rawatjerawat #rawatjeragat #rawatkulit #kulitputih #kulitcantik #sihatcantik #lemakhilang #foundationmurahmalaysia #igmonsta #maliamellia

PINKISH PUTIHGEBU SUNTIKPUTIH (@stokis_boosterwhitening_kedah)

🍭 Wooowwww pakat dah jadi barbie doll sekarang. Kulit pun dah putih- putih pink uolss sejak amalkan πŸ‘‡πŸ»
.
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM
.
πŸ’πŸΌKulit putih 10x ganda
πŸ’πŸΌKulit menjadi pinkish seawal 7 hari
πŸ’πŸΌMehilangkan parut lama
πŸ’πŸΌMengecilkan liang roma terbuka
πŸ’πŸΌMerawat kulit dari dalam
πŸ’πŸΌMengecutkan JERAWAT
πŸ’πŸΌMenyingkirkan toksin dalam badan
πŸ’πŸΌKulit gebu, lembap & pink
πŸ’πŸΌMenghilangkan pigmentasi dan jeragat yang hitam dan kantong mata
πŸ’πŸΌMenegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
πŸ’πŸΌMelancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh
πŸ’πŸΌMensekatakan tona kulit seluruh badan
πŸ’πŸΌMenghaluskan kulit seperti kulit bayi
πŸ’πŸΌIbu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi menjadi kulit cerah
πŸ’πŸΌBoleh mencegah penyakit kanser
.
Perisa yang sangat sedap ( passion fruit )
1box untuk sebulan.
.
πŸ”ΊNormal Price - RM85 πŸ”Ί
.
NAK HARGA PROMOSI ?
NAK HARGA PROMOSI ?
NAK HARGA PROMOSI ?
.
❌Bukan RM 80
❌Bukan RM 75
❌Bukan RM 70
❌Bukan RM 68
.
Komen NAK atau PM atau fast order klik je link kat bawah πŸ‘‡πŸ»
.
.
www.wasap.my/60134991383
www.wasap.my/60134991383
www.wasap.my/60134991383
.
Tekan link ini ✌🏻😘

PINKISH PUTIHGEBU SUNTIKPUTIH (@stokis_boosterwhitening_kedah)

🍭 Wooowwww pakat dah jadi barbie doll sekarang. Kulit pun dah putih- putih pink uolss sejak amalkan πŸ‘‡πŸ»
.
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM
.
πŸ’πŸΌKulit putih 10x ganda
πŸ’πŸΌKulit menjadi pinkish seawal 7 hari
πŸ’πŸΌMehilangkan parut lama
πŸ’πŸΌMengecilkan liang roma terbuka
πŸ’πŸΌMerawat kulit dari dalam
πŸ’πŸΌMengecutkan JERAWAT
πŸ’πŸΌMenyingkirkan toksin dalam badan
πŸ’πŸΌKulit gebu, lembap & pink
πŸ’πŸΌMenghilangkan pigmentasi dan jeragat yang hitam dan kantong mata
πŸ’πŸΌMenegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
πŸ’πŸΌMelancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh
πŸ’πŸΌMensekatakan tona kulit seluruh badan
πŸ’πŸΌMenghaluskan kulit seperti kulit bayi
πŸ’πŸΌIbu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi menjadi kulit cerah
πŸ’πŸΌBoleh mencegah penyakit kanser
.
Perisa yang sangat sedap ( passion fruit )
1box untuk sebulan.
.
πŸ”ΊNormal Price - RM85 πŸ”Ί
.
NAK HARGA PROMOSI ?
NAK HARGA PROMOSI ?
NAK HARGA PROMOSI ?
.
❌Bukan RM 80
❌Bukan RM 75
❌Bukan RM 70
❌Bukan RM 68
.
Komen NAK atau PM atau fast order klik je link kat bawah πŸ‘‡πŸ»
.
.
www.wasap.my/60134991383
www.wasap.my/60134991383
www.wasap.my/60134991383
.
Tekan link ini ✌🏻😘

PINKISH PUTIHGEBU SUNTIKPUTIH (@stokis_boosterwhitening_kedah)

🍭 Wooowwww pakat dah jadi barbie doll sekarang. Kulit pun dah putih- putih pink uolss sejak amalkan πŸ‘‡πŸ»
.
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM
.
πŸ’πŸΌKulit putih 10x ganda
πŸ’πŸΌKulit menjadi pinkish seawal 7 hari
πŸ’πŸΌMehilangkan parut lama
πŸ’πŸΌMengecilkan liang roma terbuka
πŸ’πŸΌMerawat kulit dari dalam
πŸ’πŸΌMengecutkan JERAWAT
πŸ’πŸΌMenyingkirkan toksin dalam badan
πŸ’πŸΌKulit gebu, lembap & pink
πŸ’πŸΌMenghilangkan pigmentasi dan jeragat yang hitam dan kantong mata
πŸ’πŸΌMenegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
πŸ’πŸΌMelancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh
πŸ’πŸΌMensekatakan tona kulit seluruh badan
πŸ’πŸΌMenghaluskan kulit seperti kulit bayi
πŸ’πŸΌIbu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi menjadi kulit cerah
πŸ’πŸΌBoleh mencegah penyakit kanser
.
Perisa yang sangat sedap ( passion fruit )
1box untuk sebulan.
.
πŸ”ΊNormal Price - RM85 πŸ”Ί
.
NAK HARGA PROMOSI ?
NAK HARGA PROMOSI ?
NAK HARGA PROMOSI ?
.
❌Bukan RM 80
❌Bukan RM 75
❌Bukan RM 70
❌Bukan RM 68
.
Komen NAK atau PM atau fast order klik je link kat bawah πŸ‘‡πŸ»
.
.
www.wasap.my/60134991383
www.wasap.my/60134991383
www.wasap.my/60134991383
.
Tekan link ini ✌🏻😘

PINKISH PUTIHGEBU SUNTIKPUTIH (@stokis_boosterwhitening_kedah)

🍭 Wooowwww pakat dah jadi barbie doll sekarang. Kulit pun dah putih- putih pink uolss sejak amalkan πŸ‘‡πŸ»
.
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM
.
πŸ’πŸΌKulit putih 10x ganda
πŸ’πŸΌKulit menjadi pinkish seawal 7 hari
πŸ’πŸΌMehilangkan parut lama
πŸ’πŸΌMengecilkan liang roma terbuka
πŸ’πŸΌMerawat kulit dari dalam
πŸ’πŸΌMengecutkan JERAWAT
πŸ’πŸΌMenyingkirkan toksin dalam badan
πŸ’πŸΌKulit gebu, lembap & pink
πŸ’πŸΌMenghilangkan pigmentasi dan jeragat yang hitam dan kantong mata
πŸ’πŸΌMenegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
πŸ’πŸΌMelancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh
πŸ’πŸΌMensekatakan tona kulit seluruh badan
πŸ’πŸΌMenghaluskan kulit seperti kulit bayi
πŸ’πŸΌIbu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi menjadi kulit cerah
πŸ’πŸΌBoleh mencegah penyakit kanser
.
Perisa yang sangat sedap ( passion fruit )
1box untuk sebulan.
.
πŸ”ΊNormal Price - RM85 πŸ”Ί
.
NAK HARGA PROMOSI ?
NAK HARGA PROMOSI ?
NAK HARGA PROMOSI ?
.
❌Bukan RM 80
❌Bukan RM 75
❌Bukan RM 70
❌Bukan RM 68
.
Komen NAK atau PM atau fast order klik je link kat bawah πŸ‘‡πŸ»
.
.
www.wasap.my/60134991383
www.wasap.my/60134991383
www.wasap.my/60134991383
.
Tekan link ini ✌🏻😘

PINKISH PUTIHGEBU SUNTIKPUTIH (@stokis_boosterwhitening_kedah)

🍭 Wooowwww pakat dah jadi barbie doll sekarang. Kulit pun dah putih- putih pink uolss sejak amalkan πŸ‘‡πŸ»
.
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM
.
πŸ’πŸΌKulit putih 10x ganda
πŸ’πŸΌKulit menjadi pinkish seawal 7 hari
πŸ’πŸΌMehilangkan parut lama
πŸ’πŸΌMengecilkan liang roma terbuka
πŸ’πŸΌMerawat kulit dari dalam
πŸ’πŸΌMengecutkan JERAWAT
πŸ’πŸΌMenyingkirkan toksin dalam badan
πŸ’πŸΌKulit gebu, lembap & pink
πŸ’πŸΌMenghilangkan pigmentasi dan jeragat yang hitam dan kantong mata
πŸ’πŸΌMenegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
πŸ’πŸΌMelancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh
πŸ’πŸΌMensekatakan tona kulit seluruh badan
πŸ’πŸΌMenghaluskan kulit seperti kulit bayi
πŸ’πŸΌIbu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi menjadi kulit cerah
πŸ’πŸΌBoleh mencegah penyakit kanser
.
Perisa yang sangat sedap ( passion fruit )
1box untuk sebulan.
.
πŸ”ΊNormal Price - RM85 πŸ”Ί
.
NAK HARGA PROMOSI ?
NAK HARGA PROMOSI ?
NAK HARGA PROMOSI ?
.
❌Bukan RM 80
❌Bukan RM 75
❌Bukan RM 70
❌Bukan RM 68
.
Komen NAK atau PM atau fast order klik je link kat bawah πŸ‘‡πŸ»
.
.
www.wasap.my/60134991383
www.wasap.my/60134991383
www.wasap.my/60134991383
.
Tekan link ini ✌🏻😘

PINKISH PUTIHGEBU SUNTIKPUTIH (@stokis_boosterwhitening_kedah)

🍭 Wooowwww pakat dah jadi barbie doll sekarang. Kulit pun dah putih- putih pink uolss sejak amalkan πŸ‘‡πŸ»
.
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM
.
πŸ’πŸΌKulit putih 10x ganda
πŸ’πŸΌKulit menjadi pinkish seawal 7 hari
πŸ’πŸΌMehilangkan parut lama
πŸ’πŸΌMengecilkan liang roma terbuka
πŸ’πŸΌMerawat kulit dari dalam
πŸ’πŸΌMengecutkan JERAWAT
πŸ’πŸΌMenyingkirkan toksin dalam badan
πŸ’πŸΌKulit gebu, lembap & pink
πŸ’πŸΌMenghilangkan pigmentasi dan jeragat yang hitam dan kantong mata
πŸ’πŸΌMenegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
πŸ’πŸΌMelancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh
πŸ’πŸΌMensekatakan tona kulit seluruh badan
πŸ’πŸΌMenghaluskan kulit seperti kulit bayi
πŸ’πŸΌIbu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi menjadi kulit cerah
πŸ’πŸΌBoleh mencegah penyakit kanser
.
Perisa yang sangat sedap ( passion fruit )
1box untuk sebulan.
.
πŸ”ΊNormal Price - RM85 πŸ”Ί
.
NAK HARGA PROMOSI ?
NAK HARGA PROMOSI ?
NAK HARGA PROMOSI ?
.
❌Bukan RM 80
❌Bukan RM 75
❌Bukan RM 70
❌Bukan RM 68
.
Komen NAK atau PM atau fast order klik je link kat bawah πŸ‘‡πŸ»
.
.
www.wasap.my/60134991383
www.wasap.my/60134991383
www.wasap.my/60134991383
.
Tekan link ini ✌🏻😘

PINKISH PUTIHGEBU SUNTIKPUTIH (@stokis_boosterwhitening_kedah)

🍭 Wooowwww pakat dah jadi barbie doll sekarang. Kulit pun dah putih- putih pink uolss sejak amalkan πŸ‘‡πŸ»
.
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM
.
πŸ’πŸΌKulit putih 10x ganda
πŸ’πŸΌKulit menjadi pinkish seawal 7 hari
πŸ’πŸΌMehilangkan parut lama
πŸ’πŸΌMengecilkan liang roma terbuka
πŸ’πŸΌMerawat kulit dari dalam
πŸ’πŸΌMengecutkan JERAWAT
πŸ’πŸΌMenyingkirkan toksin dalam badan
πŸ’πŸΌKulit gebu, lembap & pink
πŸ’πŸΌMenghilangkan pigmentasi dan jeragat yang hitam dan kantong mata
πŸ’πŸΌMenegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
πŸ’πŸΌMelancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh
πŸ’πŸΌMensekatakan tona kulit seluruh badan
πŸ’πŸΌMenghaluskan kulit seperti kulit bayi
πŸ’πŸΌIbu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi menjadi kulit cerah
πŸ’πŸΌBoleh mencegah penyakit kanser
.
Perisa yang sangat sedap ( passion fruit )
1box untuk sebulan.
.
πŸ”ΊNormal Price - RM85 πŸ”Ί
.
NAK HARGA PROMOSI ?
NAK HARGA PROMOSI ?
NAK HARGA PROMOSI ?
.
❌Bukan RM 80
❌Bukan RM 75
❌Bukan RM 70
❌Bukan RM 68
.
Komen NAK atau PM atau fast order klik je link kat bawah πŸ‘‡πŸ»
.
.
www.wasap.my/60134991383
www.wasap.my/60134991383
www.wasap.my/60134991383
.
Tekan link ini ✌🏻😘
More...