❗️DRAGON BLOOD FACIAL RM150❗️ (@estetikamedispa_melaka)

Thank You Hasya & ibu datang ke Estetika Medispa Penang 😍

Untuk cegah blackhead/ whitehead & memberikan kesegaran wajah, Hasya & memilih Dermo Expert Therapy πŸ˜‰
.
βœ… Microdermabrasion Therapy
.
βœ… Radio Frequency (RF)
.
βœ… Menyalurkan oksigen ke wajah dengan menggunakan mesin khas
.
βœ… LED Mask merangsang pertumbuhan sel baru

Bermula 14- 28 Februari, kami menawarkan harga kasih sayang khusus untuk rawatan untuk kulit kering, membuang whitehead/blackhead & mengembalikan kesegaran kulit wajah.

Harga Promo: RM 100 per sesi

Syaratnya mudah πŸ’ž
.
βœ… WAJIB bawa seorang rakan anda bersama & nikmati harga RM 200 untuk 2 orang
.
βœ… Promosi valid bermula 14/2- 28/2
Sebarang info lanjut/ book appointment, hubungi kami di talian berikut πŸ’•

Kota Bharu ⇨ 011- 33333560

Kuantan ⇨ 011-40344106

Shah Alam ⇨ 012-6777617

Bangi ⇨ 019-4702016

Melaka ⇨011- 3696 4907

Terengganu ⇨017-2090566

Penang⇨016- 922 3343

Klang⇨014-5333259
.
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_bangi
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_melaka
@estetikamedispa.shahalam
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
.
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #beautyispain #idealbeauty #firstlove #love

LAILA SHAKLEE 013-7974735 (@sihat_cantik_dengan_teratai)

Kenapa GLA COMPLEX patut diamalkan oleh kaum wanita?
GLA COMPLEX;
🌹Membantu mengawal dan mengatur kitaran haidβ€¨πŸŒΉMembantu meningkatkan kesuburanβ€¨πŸŒΉMelegakan PMS (sindrom pra-haid)β€¨πŸŒΉMembantu dalam menangani menopusβ€¨πŸŒΉMenguatkan kuku dan rambutβ€¨πŸŒΉMenjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seriβ€¨πŸŒΉMembantu menangai ekzemaβ€¨πŸ˜Melegakan simptom akibat artritis reumatoidβ€¨πŸŒΉMengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteriβ€¨πŸŒΉMenguatkan imuniti tubuhβ€¨πŸŒΉMemperlahankan proses penuaanβ€¨πŸŒΉMengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantungβ€¨πŸŒΉMengawal kencing manis dan darah tinggiβ€¨πŸŒΉMengawal kolesterolβ€¨πŸŒΉUntuk fungsi saraf
.
Berminat? Wassap 0137974735...
#shakleesimpangrenggam #shakleeonline #bazaarpaknil #bazaaronline #shaklee #shakleejb #shakleeutm #shakleepulai #shakleepontian #shakleeskudai #shakleejb #glacomplex #senggugut #sihatdancantik #sihatcantik #vitaminshaklee #vitamin #igshop #igstore #instashop #sale #kedaivitamin #lofattah #shakleedistributor #glacomplex

LAILA SHAKLEE 013-7974735 (@sihat_cantik_dengan_teratai)

πŸ‘‰SET RESDUNGπŸ‘ˆ
.
🌹Alfalfa Complex.
Berfungsi mengurangkan tahap keradangan penyakit resdung (sinuisitis).
Ramuannya yang kaya dengan sumber klorofil dapat membantu mengurangkan tahap keradangan daripada alergi (allergy), gegata (hives) dan resdung (sinuisitis).
Namun begitu, mereka menghidap penyakit SLE tak digalakkan mengambil alfalfa sebagai suplemen. 🌹B Complex.
Kandungan B6 dalam B Complex berperanan penting untuk memulihara selaput lendir agar kekal sihat dan membantu penghasilan antibodi badan.
Bertindak sebagai anti-stress. Apabila resdung menyerang, B Complex akan menjadi penstabil hormon dan penenang semulajadi bagi mengurangkan kesakitan di bahagian muka.
Membantu dalam membina protein dalam tubuh. 🌹Vitamin C.
Ia berfungsi sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan (imuniti) seseorang menghadapi serangan penyakit.
Mempercepat proses penyembukan tisu tubuh.
Vitamin C memastikan proses pemuliharan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna.
.
Berminat? Wassap 0137974735 untuk info lanjut.
.
#shaklee #setshaklee #vitaminshaklee #shakleepontian #shaklee #shakleepulai #shakleeutm #shakleekl #shakleedistributor #shakleeskudai #shakleejb #setresdung #setkulit #vitamin #ctdk #sale #sihatcantik #sihatdancantik #simpsons #zizanmall #benut #bazarig #bazarpaknil #bazaaronline #codshakleeskudai ##promoshaklee #promoalfalfa #instashop #igshop #hlive

The_secret_of_Ramping (@cekak_bengkung_terengganu)

Auuummm gitewww.. πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Bercekak bengkung πŸ†πŸ† quality kain PREMIUM yg πŸ“
πŸ’« TAHAN LAMA
πŸ’« TAK PANAS
πŸ’« LEMBUT
πŸ’« TAK BERGULUNG
πŸ’« TAK KEMBANG .
πŸ“±πŸ“²πŸ“±πŸ“²πŸ“± +6 010-928-6443 πŸ“±πŸ“²πŸ“±πŸ“²πŸ“±πŸ“²
#badanlangsing
#sihatcantik
#mudah
#murah
#qualitypremium
#tipskurus
#bengkungmodenmurah

The_secret_of_Ramping (@cekak_bengkung_terengganu)

#Repost @cekak_bengkung_official with @repostapp
・・・
salam semua πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈπŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ
πŸ’‹SETIAP WANITA WAJIB ADA SATU kerana CEKAK BENGKUNG amat sesuai untuk mereka yg tidak bersalin atau pun selpas bersalinπŸ’‹
#cekakbengkung #cekakbengkung
🚏apa jua bentuk n jenis bdn anda..lemak tetap juga akn terhasil bila mana anda meremehkn hal2 penjagaan makanan
🍐ini adalah kerana faktor usia n kesan pengambilan makan yg tidak dikawal
⏳jika anda mengamalkn bengkung..selera mkn anda akn dpt dikawal ini kerana anda akn mudah merasa kenyang
πŸ”»simple bukan?..
🍎so mulakn dgn tabiat memakai bengkung bg peringkat pertama diet anda.
.
πŸ’£πŸ’£ yeahhhhh‼️‼️‼️postage hanya πŸŽ—οΈRM7οΈβƒ£βœ”οΈπŸ‡²πŸ‡Ύje tau🎯🎯ke seluruh malaysia‼️‼️
.
πŸ’₯πŸ’₯ so RM7️⃣ tambah rm6️⃣9️⃣.9️⃣0️⃣ so total RM7️⃣6️⃣.9️⃣0️⃣
.
β˜„οΈβ˜„οΈ murah tak uolss⁉️quality kain terbaik diperbuat dr COTTON SPANDEX dijamin puas hati #premiumquality siap ade infrared tau so bkn setakat kurus‼️malah uolss selamat n dlm masa yg sama dpt jimatkan wangπŸ’°πŸ’°πŸ’°
.
πŸ†πŸ† quality kain PREMIUM yg πŸ“
πŸ’« TAHAN LAMA
πŸ’« TAK PANAS
πŸ’« LEMBUT
πŸ’« TAK BERGULUNG
πŸ’« TAK KEMBANG .
πŸ“±πŸ“²πŸ“±πŸ“²πŸ“± +6 010-928-6443 call bole nk ws pun bole anytime hokey πŸ“±πŸ“²πŸ“±πŸ“²πŸ“±πŸ“²
#badanlangsing
#sihatcantik
#mudah
#murah
#qualitypremium
#tipskurus
#bengkungmodenmurah

Cantik Sihat Suami Isteri (@ebo.gambir.venom.murah)

Vitamin C murahΒ² nak kasi.. Yg ni dlm bentuk serbuk ye, sesudu kecik je cukup.. .
Rm35 FREE POS πŸ’Œ
.
PM/WHATSAPP : +0182749187 ☏

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

BEAUTY WATER ( pH 6.0 - label biru)
β™₯️ Menegang dan menghaluskan kulit
β™₯️ Melembab & 'glowing'kan kulit
β™₯️ Mencerahkan kulit yg kusam
β™₯️ Boleh dijadikan toner untuk kulit & rambut
β™₯️ Mengurangkan 'white head'
β™₯️ Melindungi kulit dgn menjaga pH normalnya
β™₯️ Mencegah rosaknya 'acid mantle' sbg pelindung kulit
β™₯️ Menjaga agar fungsi tetap optimal
β™₯️ Melembutkan dan menyembuhkan akar rambut β™₯️ Mengurangkan "redness" atau β™₯️ Natural, tiada bahan kimia
β™₯️ Sembur 3 kali sehari (atau lebih), boleh digunakan bila2 masa

#
DIRECTIONS : Hold spray bottle about 15-20cm from face, spray sparingly over entire face.Use it anytime & anywhere!
ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

estetika medispa klang (@estetikamedispa.klang)

@Regrann from @estetika_medispa_kuantan - Jerawat Vulgaris, jerawat yang paling mudah dikenal pasti. Kebiasaanya ia dengan whitehead, bintik hitam seterusnya kehadiran nodul yang amat menyakitkan. .
.
Bagaimana nak merawatnya? πŸ€”

KELEBIHAN RAWATAN ACNE AC CLEAR πŸ’›
.
πŸ’• Menghalang pembentukan jerawat baru & menghalang jangkitan
.
πŸ’• Memudarkan parut jerawat
.
πŸ’• Mengurangkan pigmentasi di wajah

HUBUNGI KAMI UNTUK BOOK APPOINTMENT HARI INI πŸ’ƒ
.
Kunjungi Estetika Medispa berhampiran untuk rawatan Interstellar Series (Acne AC Clear)/pengelupasan secara mekanikal
.
Sebarang info lanjut/ book appointment, hubungi kami di talian berikut;

Kota Bharu ⇨ 011- 33333560

Kuantan ⇨ 011-40344106

Shah Alam ⇨ 012-6777617

Bangi ⇨ 019-4702016

Melaka ⇨011- 3696 4907

Terengganu ⇨017-2090566

Penang⇨016- 922 3343

Klang⇨014-5333259
.
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_bangi
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_melaka
@estetikamedispa.shahalam
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
.
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #beautyispain #idealbeauty #firstlove @RepostIt_app @RepostIt_app - #regrann

estetika medispa klang (@estetikamedispa.klang)

@Regrann from @estetikamedispa - Thank you very much for your review, Cik Nadiah Suboh! We are looking forward to welcoming you soon again 😍
.
Wow, mengembalikan kulit 'pra-sekolah' katanya 😜
.
Jom dapatkan rawatan Diamond Carbon Peel di semua cawangan Estetika Medispa hari ini! πŸ˜‰
.
πŸ’› Membantu kulit menghasilkan lebih kolagen dan membantu menegangkan kulit serta memperbaiki garis halus
.
πŸ’› Tidak menyakitkan & amat selesa
.
πŸ’›Muka akan jadi kemerah merahan sedikit dan mula kelihatan cerah. Guna krim pelindung matahari pada siang hari untuk kesan lebih efektif
.
Bagi anda yang alami masalah kulit berjerawat, ia boleh dilakukan sebagai rawatan maintainance menggantikan facial πŸ˜‰
.
Hubungi cawangan Estetika Medispa di Melawati, Shah Alam, Bangi, Kuala Terengganu, Melaka, Kuantan, Kota Bharu, Penang & Klang

Kota Bharu ⇨ 011- 33333560

Kuantan ⇨ 011-40344106

Shah Alam ⇨ 012-6777617

Bangi ⇨ 019-4702016

Melaka ⇨011- 3696 4907

Terengganu ⇨017-2090566

Penang⇨016- 922 3343

Klang ⇨0145333259
.
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_bangi
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_melaka
@estetikamedispa.shahalam
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
.
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #beautyispain #idealbeauty #firstlove #love - #regrann

Shahida Mirza (@shahidamirzakc)

Seminggu amalkan vivix...
1 sudu kecil (sudu kfc) je sehari...
.
Ulser mulut dah tiada....
Sakit lutut, sakit sendi dah hilang...
.
Vivix dapat membantu anda serta orang yang tersayang.
.
Dapatkan dengan whatsapp Shahida 016-9057589
.
#shakleesepang
#shakleesalaktinggi #shakleebbst #shakleedengkil #shakleenilai #shakleecyberjaya #shakleeputrajaya #sihatcantikdenganshaklee #sihatcantik #sakitlutut #sakitsendi #ulser #ulsermulut #naksihat #nakaktif #nakcantik #vivix #antiaging #antipenuaan

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT (@sitinorizamishak)

Sis Hanifa merupakan ibu kepada dua anak dan berusia 40 an.

Sejak konsisten pakai Premium beautiful korset badan terasa ringan,kurang sakit tumit dan sakit belakang akibat jatuh dan berdiri lama. Penampilan makin kemas dan berkeyakinan.

Menggunakan krim BioEver plus setiap malam menjadikan dagu lebih runcing. Sebagai minuman kesihatan dan tambahan pula sis amalkan BB plus collagen menjadikan kulit muka yang kusam sebelum ini kelihatan bersinar dan lembut.
Product SHOM yang berkualiti dan terbukti berkesan menjadikan sis kelihatan muda dan bertenaga.πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
.
Jom dapatkan product yg sis hanifa ni dari Siti, terus DM/WA 010-5668059
.
#awetmuda #gojes #behealthy #shomproduct #testimoniTDC ##premiumbeautiful #bioeverplus #bbpluscollagen #wajahcantik #weightloss #badansihat #badancantik #TheDiamondCircle #followme #sihatcantik #sihatcergas #sitinorizamishakdotcom #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulUtara #jomkurus #sayanakkurus #jompakaiPB

❗️DRAGON BLOOD FACIAL RM150❗️ (@estetikamedispa_melaka)

Sunblock bukan hanya dipakai ketika di pantai, ia WAJIB disapu setiap hari. Sunblock is a must!
Ia melindungi kulit dari terus rosak akibat paparan sinar UVA yang menyebabkan kulit kelihatan tua sebelum usia 😦
.
βœ… Pilih sunblock berbentuk gel (untuk kulit berminyak) yang kaya dengan kandungan Asid Hyaluronik & Citrus Essence untuk memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
.
βœ… Kandungan SPF tinggi adalah lebih baik, seperti SPF 50 untuk perlindungan yang lebih lama.
.
βœ… Guna sunblock yang mengandungi Mexoryl, Oxybenzone, Parsol atau Avebenzone untuk perlindungan maksima.
.
.
Sebarang info lanjut/ book appointment, hubungi kami di talian berikut;

Kota Bharu ⇨ 011- 33333560

Kuantan ⇨ 011-40344106

Shah Alam ⇨ 012-6777617

Bangi ⇨ 019-4702016

Melaka ⇨011- 3696 4907

Terengganu ⇨017-2090566

Penang⇨016- 922 3343

Klang⇨014-5333259
.
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_bangi
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_melaka
@estetikamedispa.shahalam
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
.
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #beautyispain #idealbeauty #tips #tipscantik

LAILA SHAKLEE 013-7974735 (@sihat_cantik_dengan_teratai)

U ols tahu tak???
Vitamin E Complex Shaklee
Terkenal sebagai vitamin cantik. Vitamin E bagus untuk βœ…mereka yang inginkan kulit lebih cantik, lebih licin, dan awet muda sentiasa.
βœ…Bersifat anti-penuaan, ia dapat mengurangkan garisan halus, tanda penuaan pada wajah
βœ…Membantu memudarkan/mengurangkan parut dan masalah jerawat
βœ…Memperbaiki peredaran darah lalu menjadikan wajah berseri dan tak kusam, secara tak langsung, kulit bersih dari jerawat dan jeragat
βœ…Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas.
βœ…Membantu dalam mendapatkan rambut yang cantik, sihat dan lebat.
βœ…Mengawal pengeluaran sebum minyak pada wajah ( bagus untuk kulit berminyak)
.
Meh wassap 0137974735 untuk info lanjut.
.
#shakleebenut #shakleepontian #hlive #ctdk #shaklee #shakleejb #shakleekl #ShakleeSkudai #shakleekulai #shakleekulim #vitamin #vitaminshaklee #zizanmall #bazarig #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaaronline #sale #sihatcantik #sihatdancantik #simpsons #shakleedistributor #kedaishaklee #igshop #igstore #instashop #instagood #instadaily

Estetika Medispa Kuantan (@estetika_medispa_kuantan)

Jerawat Vulgaris, jerawat yang paling mudah dikenal pasti. Kebiasaanya ia dengan whitehead, bintik hitam seterusnya kehadiran nodul yang amat menyakitkan. .
.
Bagaimana nak merawatnya? πŸ€”

KELEBIHAN RAWATAN ACNE AC CLEAR πŸ’›
.
πŸ’• Menghalang pembentukan jerawat baru & menghalang jangkitan
.
πŸ’• Memudarkan parut jerawat
.
πŸ’• Mengurangkan pigmentasi di wajah

HUBUNGI KAMI UNTUK BOOK APPOINTMENT HARI INI πŸ’ƒ
.
Kunjungi Estetika Medispa berhampiran untuk rawatan Interstellar Series (Acne AC Clear)/pengelupasan secara mekanikal
.
Sebarang info lanjut/ book appointment, hubungi kami di talian berikut;

Kota Bharu ⇨ 011- 33333560

Kuantan ⇨ 011-40344106

Shah Alam ⇨ 012-6777617

Bangi ⇨ 019-4702016

Melaka ⇨011- 3696 4907

Terengganu ⇨017-2090566

Penang⇨016- 922 3343

Klang⇨014-5333259
.
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_bangi
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_melaka
@estetikamedispa.shahalam
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
.
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #beautyispain #idealbeauty #firstlove @RepostIt_app @RepostIt_app

STG Product (@stg_product17)

Bio - Ever Plus

Specially formulated with natural plant extracts, wild soybean (Glycine soja), Pegaga (Centella asiatica), wild yam (Dioscorea villosa) and Japanese Long Life Grass (Chou-mei-sou), Bio-EverTM Plus regulates and balances hormones, restoring youth and health in the natural way.
Nano Liposome Technology

Bio~EverTM Plus adopts Nana Liposome Technology where nano-sized active ingredients are filled in liposomes and liposomes are then delivered into the blood stream directly after application on the body skin. The tiny size of liposomes enables the active ingredients to be delivered with great accuracy into the body and released precisely as needed.
#bioeverplus
#sihatcantik
#produkstg
#haiomarketingsdnbhd
#jualanmurah
#sihat
Berminat, nak kulit cantik? PM saja..😍😍😍 harga kasih sayang...

mizasy collection (@mizasy_collection)

πŸ™€πŸ™€ KENYANG WALAUPUN TAK MAKAN ?? TAK MAKAN TAPI STILL KENYANG BERTENAGA ?? πŸ™€πŸ™€ Hakak ni dh jadi SUKA GILERRR dgn coffee nihh . Klw boleh , pagi ptg nk minum nihhh je . Sebabnye ?? Hihii β˜•οΈ SEDAPPPP ngattt
β˜•οΈ makin hari , org tegur perut hakak dh ADA SHAPE .. ( sebelum ni nmpk spare tyr kiri knn perut )
β˜•οΈ bagi TENAGA seharian β˜•οΈ rasa coffee yg TAK PAHIT

Tapi yang hakak TAK SUKA NYE ...
😦 bg hakak hilang selera mkn ..
😦 drp COMEL mcm baby bambam , jd KURUS mcm sicantik cinderella plakk .. 😦 buat hakak xsuka manis2 plakkk .. alahaiiii ... Memang tak tauu nak habaq apa lagi dah .. Haa .. Ni hakak nak habaq laa .. Skrg ni , mcm bnyk plak produk yg sepesen mcm KGC .. TAPI .. produk lain , jgn tanya hakak laa .. Pd hakak , KGC is the BEST !! sebab testimoni dri hakak sendiri .. Hakak share ape yg hakak rasa .. 😍😍😍 Ingin tahu ramuan lain dalam kopi sedap ini ?? Marilah whatsapp saya di πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
013 965 7602
013 965 7602
013 965 7602

#siscuba #sisbantu #greencoffee #karysmagreencoffee #kurusdengancepat #coffeekenyang #minumansehat #minumdankurus #nakkuruscepat #sihatdancantik #sihatselalu #sihat #sihatcantik #coffeetime

Estetika Medispa (@estetikamedispa)

Thank you very much for your review, Cik Nadiah Suboh! We are looking forward to welcoming you soon again 😍
.
Wow, mengembalikan kulit 'pra-sekolah' katanya 😜
.
Jom dapatkan rawatan Diamond Carbon Peel di semua cawangan Estetika Medispa hari ini! πŸ˜‰
.
πŸ’› Membantu kulit menghasilkan lebih kolagen dan membantu menegangkan kulit serta memperbaiki garis halus
.
πŸ’› Tidak menyakitkan & amat selesa
.
πŸ’›Muka akan jadi kemerah merahan sedikit dan mula kelihatan cerah. Guna krim pelindung matahari pada siang hari untuk kesan lebih efektif
.
Bagi anda yang alami masalah kulit berjerawat, ia boleh dilakukan sebagai rawatan maintainance menggantikan facial πŸ˜‰
.
Hubungi cawangan Estetika Medispa di Melawati, Shah Alam, Bangi, Kuala Terengganu, Melaka, Kuantan, Kota Bharu, Penang & Klang

Kota Bharu ⇨ 011- 33333560

Kuantan ⇨ 011-40344106

Shah Alam ⇨ 012-6777617

Bangi ⇨ 019-4702016

Melaka ⇨011- 3696 4907

Terengganu ⇨017-2090566

Penang⇨016- 922 3343

Klang ⇨0145333259
.
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_bangi
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_melaka
@estetikamedispa.shahalam
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
.
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #beautyispain #idealbeauty #firstlove #love
More...