LETS TRY OUR NEW TREATMENT 💎 (@estetikamedispa_terengganu)

[ Testimoni Resur Face Program ]
.
Proses penyembuhan berlaku dengan penghasilan kolagen. Kemerahan kulit berkurangan & lapisan epidermis terhakis meninggalkan kulit yang lebih halus dan bermaya.
.
Pemeriksan kulit wajah diperlukan sebelum mula rawatan. Disarankan untuk menjaga pemakanan dan pengambilan vitamin C/ protein akan mempercepatkan pemulihan kulit dengan lebih cepat.
.
.
Kunjungi cawangan kami berhampiran anda hari ini untuk dapatkan konsultasi! Untuk info lanjut/ book appointment, hubungi kami di talian berikut 💕
.
.
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
.
.
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
.
.
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
.
.
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #PerfectSkinPerfectLife

LETS TRY OUR NEW TREATMENT 💎 (@estetikamedispa)

[ Testimoni Resur Face Program ]
.
Proses penyembuhan berlaku dengan penghasilan kolagen. Kemerahan kulit berkurangan & lapisan epidermis terhakis meninggalkan kulit yang lebih halus dan bermaya.
.
Pemeriksan kulit wajah diperlukan sebelum mula rawatan. Disarankan untuk menjaga pemakanan dan pengambilan vitamin C/ protein akan mempercepatkan pemulihan kulit dengan lebih cepat.
.
.
Kunjungi cawangan kami berhampiran anda hari ini untuk dapatkan konsultasi! Untuk info lanjut/ book appointment, hubungi kami di talian berikut 💕
.
.
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
.
.
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
.
.
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
.
.
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #PerfectSkinPerfectLife

Dermalene.Skincare.KL (@dermalene.skincare.kl)

@Regrann from @dermalene.malaysia - [Rungkai masalah garis halus]
.
Rangkaian set penjagaan Dermalene Skincare Anti Penuaan bukan hanya merawat proses penuaan semata-mata. Diperkaya dengan bahan aktif, Hyaluronic Acid & Tripeptide, terbaik untuk mengembalikan keremajaan kulit & mengunci kelembapan dari dalam. Turut diperkuatkan dengan sumber antioksida tinggi, kami janjikan kulit anda tidak lagi kering & kasar. Pencarian kulit sihat diteruskan dengan set Dermalene Skincare ini 😉
.
.
http://bit.ly/dermaleneskincare
📲 0195911912
#dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomatomalaysia #beautytips #tipscantik #tips

Dermalene.Skincare.KL (@dermalene.skincare.kl)

@Regrann from @dermalene.malaysia - Dermalene Skincare for Oily skin. Massage it into a dry face, add little bit of water & rinse it away for happiest skin! Salicylic Acid treats blemishes & prevent future breakouts. Non drying, whisks away makeup with ease. This two in one cleanser and toner saves your time 😉
.

http://bit.ly/dermaleneskincare
📲 0195911912
#dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #fblive #live

Ms.Nana (@nana_premium_beautiful)

Kesan yang Amat MUJARAB:
Itulah MIN KAFFE + GARLIC TABLET TERLAJAK KEMPIS PERUT!! 😘
.
.
Anda hanya perlu mengamalkan pengambilan Min Kaffe + Garlic Tablet setiap hari .
#penggunaansecarakosisten
#perutboroihilang#perutseksi#
#sihatcantik

Masquarade Series Mask RM 179 (@dermalene.malaysia)

Dermalene Skincare for Oily skin. Massage it into a dry face, add little bit of water & rinse it away for happiest skin! Salicylic Acid treats blemishes & prevent future breakouts. Non drying, whisks away makeup with ease. This two in one cleanser and toner saves your time 😉
.
.
Dermalene Medisuite Shah Alam,
B-LG 7, Vista Alam,
Jalan Ikhtias, Seksyen 14,
40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.
012 677 7617
.
______________________________________
.
Dermalene Medisuite Melaka,
No 3 Jalan Lagenda 3,
Taman 1 Lagenda,
75400 Melaka.
06 288 8908
011 3696 4907
.
@dermalene.malaysia
@dermalene.melaka
.
#dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #fblive #live

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Did you know that you can also make your flowers stay fresh longer by spraying Beauty Water? Yesss! You read it right! Bunga pon tahan segar lebih lama tau, apatah lagi kulit korang. Ni lagi salah satu bukti yang Royal Beauty Water ni bebas chemical, selain selamat walaupon untuk bayi.
Jom dapatkan kulit yang glowing & sihat serta bebas jerawat dengan Royal Beauty Water! ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

BEAUTY WATER ( pH 6.0 - label biru)
♥️ Menegang dan menghaluskan kulit
♥️ Melembab & 'glowing'kan kulit
♥️ Mencerahkan kulit yg kusam
♥️ Boleh dijadikan toner untuk kulit & rambut
♥️ Mengurangkan 'white head'
♥️ Melindungi kulit dgn menjaga pH normalnya
♥️ Mencegah rosaknya 'acid mantle' sbg pelindung kulit
♥️ Menjaga agar fungsi tetap optimal
♥️ Melembutkan dan menyembuhkan akar rambut ♥️ Mengurangkan "redness" atau ♥️ Natural, tiada bahan kimia
♥️ Sembur 3 kali sehari (atau lebih), boleh digunakan bila2 masa

#
DIRECTIONS : Hold spray bottle about 15-20cm from face, spray sparingly over entire face.Use it anytime & anywhere!
ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

STRONG ACID pH 2.5 (label merah)
ANTISEPTIC
♥️ Merawat & mengeringkan jerawat/acne
♥️ Membunuh jangkitan kuman
♥️ Membantu masalah gatal kulit / eczema
♥️ Pembersih tangan (sanitizer)
♥️ Membersihkan luka dan goresan
♥️ Membantu melegakan luka terbakar (melecur)
♥️ Sakit gigi
♥️ Sakit tekak dan ulser mulut (kumur spt listerin)
♥️ Membunuh psoriasis pada kulit
♥️ Membantu merawat luka diabetes
♥️ Di gunakan juga sbg 'feminine wash' utk wanita - sgt terbaik kerana ianya 100% natural & tiada kimia namun mampu membunuh kuman 99% dlm beberapa saat. 💦

DIRECTIONS : Hold spray bottle about 15-20cm from face, spray sparingly over entire face.Use it anytime & anywhere! .
ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

Lets shine with Shaklee (@missbeauty_shaklee)

COLLAGEN TERBAIK ABAD INI!!! .
.
Apaaa!!! Dah nampak kedutan di tepi mata?? di tangan dan kaki?? 🤦🏻‍♀️ Ni tandanya tubuh badan kita dah kekurangan collagen. 🤷🏼‍♀️
.
.
Buat pengetahuan semua, collagen amat penting dan sangat diperlukan oleh tubuh badan kita bagi mengekalkan keremajaan dan keanjalan kulit. .
.
Nak tahu collagen yang terbaik dan paling berkesan???!!! 🤣
.
👉🏻COLLAGEN POWDER SHAKLEE👈🏻
.
Collagen Powder ni diperbuat drpd apa??
Bahan utamanya ialah sisik ikan merah dari laut dalam. Fungsinya adalah untuk menyokong pembentukan tisu penyambung. Bukan itu saja, Shaklee Collagen Powder ini juga  di tambah dengan 7 bahan aktif iaitu ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin Bmeningkatkan keberkesanan collagen RSS dan menyokong kecantikan dari dalam ke luaran.
.
KEBAIKAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE
* Anti-Penuaan - mengurangkan kedutan , mengurangkan liang roma * Melembap - melembapkan kulit dan mengurangkan kekeringan kulit * Mencerah - Mengurangkan pigmentasi jeragat * Mengembalikan keanjalan * Meningkatkan pergerakan * Menyubur * Menegang payu dara dan punggung
.
.
Tunggu apa lagiiii jom order sekarang!!
PM/WS ke 0134898130 (Husna)
--FREE POSTAGE--
--POS SETIAP HARI--
.
#nakcantik #shakleemalaysia #shakleekedah #shakleemurah #shakleeonline #codalorsetar #codshaklee #codjitra #sihatcantik #kulitcantik #collagenpowder #nutrition

Selfie @dermalene-Get 25%OFF‼️ (@dermalene.melaka)

Jangan lupa malam ni kita date dengan Dr Alina. Pukul 9 pm, jom FB LIVE dengan topik 'Kenapa pakai produk timbang cepat flawless tapi...?'
.
Tengok jangan tak tengok ok? 😉
.
Dermalene Medisuite Shah Alam,
B-LG 7, Vista Alam,
Jalan Ikhtias, Seksyen 14,
40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.
012 677 7617
.
______________________________________
.
Dermalene Medisuite Melaka,
No 3 Jalan Lagenda 3,
Taman 1 Lagenda,
75400 Melaka.
06 288 8908
011 3696 4907
.
@dermalene.malaysia
@dermalene.melaka
.
#dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #fblive #live

dermalene kota bharu (@dermalene.kb)

#Repost with @Repostlyapp ❗️Announcement❗️ Looking for fabulous Intern to be based in Dermalene Shah Alam. Start 1st August. If you'd like to apply/know someone, pls reach out!Come join our team. .
.

Email your resume to; dermalene.malaysia@gmail.com .
. .
#dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #fblive #live

Pengedar Shaklee No 1 (@shakleebyazizah)

|TESTIMONI VIVIX GOUT|

Ada sesiapa kat sini mengalami gout?
.
VIVIX merendahkan asid urik penyebab gout.
.
Pilihan di tangan anda!
.
Hanya sesudu teh sehari... anda mampu mengubah tahap kesihatan orang tersayang 😙😙
.
📲Order @ pertanyaan
⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️
@shakleebyazizah
www.wasap.my/60132378013
Your health & beauty consultant

#vivixshaklee #vivixmalaysia
#Shaklee #pengedarshaklee #sayajualshaklee #shakleeportdickson #shakleemalaysia #vitaminshaklee #shakleeeffect #sayapenggunashaklee #sayajualsayaguna #shakleelukut
#testimonishaklee #promosishaklee #shakleesirusa #shakleetelukkemang #shakleebatu4
#sihatcantik #setjerawatshaklee #awetmuda #setkulitcantikshaklee
#darahtinggi #gout #kencingmanis #vivix #testimonivivix #kanser #shakleebyazizah

Estetika Medispa Kuantan (@estetika_medispa_kuantan)

[ Acne AC Clear ]
.
.
Antara pengunjung Estetika Medispa yang telah menjalani beberapa sesi Acne Clear. Terima kasih kerana mempercayai perkhidmatan kami. Di Estetika Medispa kami sedia bantu merawat masalah bekas jerawat dengan rawatan ACNE AC CLEAR.
.
.
Sekarang kami juga ada promosi Acne Ac Clear sisturrr brotherr. Promosi Interstellar Series Acne Clear bertindak 'menghalau' semua tetamu tak diundang kat wajah anda kini bermula. Majoriti yang pernah ke Estetika Medispa mesti cuba rawatan ni kan? Hanya selepas 1 rawatan, jerawat mengecut & hah, terus clean & clear. Apa yang korang perlukan hanya 3 sesi rawatan untuk hasil kulit yang flawless & gebu gebas!
.
.
3 SESI RAWATAN INTERSTELLAR SERIES HANYA RM 600 sahaja sepanjang Julai ini! Kami juga nak bagi hadiah raya, percuma AC CLEAR LOTION yang bernilai RM160. Huarghhhh, rugi kak kalau tak dapatkan pakej ni!!!
.
.
Kunjungi cawangan kami berhampiran anda hari ini untuk dapatkan konsultasi! Untuk info lanjut/ book appointment, hubungi kami di talian berikut 💕
.
.
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
.
.
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
.
.
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
.
.
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #PerfectSkinPerfectLife

Masquarade Series Mask RM 179 (@dermalene.malaysia)

❗️Announcement❗️ Looking for fabulous Intern to be based in Dermalene Shah Alam. Start 1st August. If you'd like to apply/know someone, pls reach out!Come join our team. .
.

Email your resume to; dermalene.malaysia@gmail.com .
. .
#dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #fblive #live

Produk Household|Kids Stuff (@rana.happystore)

.
©️ab

Safety Harness Backpack (Small)
SWIPE ➡️
Ready stock
Price :
Small : Rm37
Big : Rm39

Measurement:
Small : 22cm*18cm
Big : 26cm*20cm

Material: Nylon

Fabric splashing water

Recommended Small Size For 0-1y
Recommended Big Size For 1-3y
.
.
.
_
••••••••••••••••••
Order/Sebarang pertanyaan,sila
.
.
.
[+] Klik link @ bio ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️
[+] Klik link @ bio ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️
.
.
[+] Cara manual WhatsApp ke --> 019 9923159
[+] Cara manual WhatsApp ke --> 019 9923159
.
.
.
#houseware #household #householdgoods #keperluanrumah #sayajual #kedaionline #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajualonline #bajubaby #barangbabymurah #kedaibabyonline #kedaibabymurah #mainanmurah #perabotmurah #lazada #ootd #sihatcantik #sweet #cantik #backpackbudak #begbudak #safetyharness #mamacool #sayangmama #syukurselalu

Professional Skincare Solution (@dermalene.skincare.putrajaya)

Good skincare is the best beauty investment a person can make. Start your day with a basic ‘cleanse, tone and moisturise’ routine and the most important is SUNBLOCK. Try add fruits in your daily meal. See the result in one month & your skin will be happier & healthier 😍
.
Do WA us at 019-7000716 or click link at bio for professional consultation .
#dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomatomalaysia #beautytips #tipscantik #tips

Produk Household|Kids Stuff (@rana.happystore)

.
©️ab

5 Wheels Magic Stroller
SWIPE ➡️
Ready Stock
Price : Rm78

Colour:
black green seat
white
.
.
.
_ ••••••••••••••••••
Order/Sebarang pertanyaan,sila
.
.
.
[+] Klik link @ bio ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️
[+] Klik link @ bio ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️
.
.
[+] Cara manual WhatsApp ke --> 019 9923159
[+] Cara manual WhatsApp ke --> 019 9923159
.
.
.
#houseware #household #householdgoods #keperluanrumah #sayajual #kedaionline #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajualonline #bajubaby #barangbabymurah #kedaibabyonline #kedaibabymurah #mainanmurah #perabotmurah #lazada #ootd #sihatcantik #kakishopping #mainanmurah #stroller #strollermurah #magicstroller #strolleroutdoor #strollerbudak #stroller5wheel #terapiinstagram #ajimaura #usahawan #visitmyig #igshopmalaysia
More...