YourPharmacistFatimajamil (@byfatimajamil)

SPECIAL OFFER!!! .
πŸ™ŒπŸΌ SET KECANTIKAN πŸ™ŒπŸΌ
.
Dicadangkan kepada mereka yang mempunyai masalah kulit seperti JERAWAT, PARUT JERAWAT, dan KULIT KUSAM..Macam macam produk dah cuba tapi kurang berkesan atau tidak berkesan. Boleh ikhtiar dgn supplements supaya boleh dirawat dari dalam. Apabila dalaman sihat, secara automatik luaran juga sihat dan cantik. Set asas Esp + Vit C SANGAT MEMBANTU. Bukan sahaja KULIT CANTIK, malah boleh KURUS jugak taw!!
.
ESP
🌷Kaya dengn PROTEIN, penting dlm pembentukan asas sel2, menjadikan kulit lebih gebu, anjal & cerah, 🌷memudarkan parut
🌷meningkatkan fungsi HORMON
🌷membantu kuatkan akar rambut dan mengurangkan rambut gugur
🌷membekalkan tenaga dan rasa kenyang lebih lama
🌷sesuai utk pesakit kencing manis, kerana glisemik index yg rendah
🌷merupakan sumber PROTEIN BAIK
.
VITAMIN C Sustained Release
.
🌷menguatkan sistem imunisasi
🌷mengurangkan kesan SUNBURN
🌷membaiki tisu rosak dan cepat menyembuhkan luka
🌷mengecilkan pori wajah,elak tumbuh jerawat
🌷mencerahkan kulit secara semulajadi
🌷membantu kulit sensitif spt Eczema & masalah RESDUNG
🌷membantu penghasilan KOLAGEN dalam badan 😍dan kalau ada ambik kolagen, vitamin C akan membantu penyerapan kolagen tadi
🌷Menguatkan gigi dan gusi
🌷mengatasi masalah GUSI BERDARAH
.
VITAMIN E COMPLEX
🌷 Melambatkan proses penuaan sel yg disebabkan oleh radikal bebas dan menampakkan kita lebih muda
🌷memudarkan parut jerawat 🌷mengatasi whitehead & blackhead 🌷mengekalkan kelembapan kulit, kulit kepala dan rambut 🌷membantu masalah JERAGAT
🌷boleh dijadikan MASKER 😍
🌷sebab tu Vit E dikatakan VITAMIN CANTIK
.
Order & Consultation
@byfatimajamil 019-4486392
#setkulitcantik
#setcantikasas
#kulitkusamtiadalagi
#esphargapromo
#vitcmurah
#cantikraya2017
#kurusraya2017
#setcantikasas
#sihatcantik
#promoraya
#shakleekl #shakleesetapak #shakleeampang #shakleedanaukota #shakleewangsamaju #shakleetamanmelati #codshaklee #shakleepuchong

xieyara7586 (@luxieyara_rose_fl)

Selamat Malam.... sebelum tido cuba renung2kan apakah anda ingin terua dibelengu kesakitan... Jom checklist uolls... Cellmaxx dihujung jari... Nak Sihat?
Nak Awet Muda?
Nak bertenaga?
Jom BERCELLMAXX... pm yew utk terus jadi ahli
012-9751864
012-9751864

#cellmaxxmalaysia
#cellmaxxbatucaves
#delivery
#sihatcantik
#mampumilik

KURUS SLIM PUTIH GEBU (@slimmewhite.malaysia)

Alhamdulillah lepas jadikan #slimmewhite supliment tetap, kami mmg tkejut dgn perubahan diri masing2😍
.
.
... segan nk tunjuk gmbar lama sebenarnya... tp ni la hakikatnya bila dah kawen perubahan pada badan mmg sgt ketara... nk plak lepas bersalin menjadi2 berat Wird naik... kami pun x sedar sebenarnya... .
.
Bila Wird suka masak suami suka makan so terjadilah kenaikan berat badan mendadak!!
.
.
Siapa cmtu angkat tangan? .
.
.
Siapa jenis badan dah kawen n beranak sama je maintain tu bersyukurlah.. xpayah la ngada2 nak cari suppliment naikkan berat badan tau heee😬 bersyukur dan jaga je kesihatan tu...😊
.
.
Wird & Ajai mmg jenis senang naik berat badan.. dan susah sgt nak turun balik... sbb tu la kami hasilkan Slimmewhite yg ada fat burner dan detox trus. So xpayah nak makan bnyk2 benda.. telan Slimmewhite je dah pakej lengkap!!
.
.
Siapa belum cuba disarankn cuba sbb bukan testimoni dari kami sndri je tapi dah banyak sgt testimoni berjaya ❀️
.
.
Pape pun beli kenalah makan jgn main2 makan, jgn skip kejap makan kejap x, pastu air kosong wajib minum barulah kesan dia nampak dlm masa seminggu tu...
.
.
Kalau mkn slimmewhite pun isnin makan selasa rabu x makan khamis makan balik.... better jgn mkn trus... dah ready nk kurus putih sihat baru leh makan balik ye... supliment pape pun sama kena konsisten tau 😊
.
.
#Slimmewhite #sihatcantik #mummycantiksihat #juskurusdanputih #slimmewhitefounder #slimmewhiteoriginal #nakkurus #nakputih

KURUS SLIM PUTIH GEBU (@slimmewhite.malaysia)

Alhamdulillah lepas jadikan #slimmewhite supliment tetap, kami mmg tkejut dgn perubahan diri masing2😍
.
.
... segan nk tunjuk gmbar lama sebenarnya... tp ni la hakikatnya bila dah kawen perubahan pada badan mmg sgt ketara... nk plak lepas bersalin menjadi2 berat Wird naik... kami pun x sedar sebenarnya... .
.
Bila Wird suka masak suami suka makan so terjadilah kenaikan berat badan mendadak!!
.
.
Siapa cmtu angkat tangan? .
.
.
Siapa jenis badan dah kawen n beranak sama je maintain tu bersyukurlah.. xpayah la ngada2 nak cari suppliment naikkan berat badan tau heee😬 bersyukur dan jaga je kesihatan tu...😊
.
.
Wird & Ajai mmg jenis senang naik berat badan.. dan susah sgt nak turun balik... sbb tu la kami hasilkan Slimmewhite yg ada fat burner dan detox trus. So xpayah nak makan bnyk2 benda.. telan Slimmewhite je dah pakej lengkap!!
.
.
Siapa belum cuba disarankn cuba sbb bukan testimoni dari kami sndri je tapi dah banyak sgt testimoni berjaya ❀️
.
.
Pape pun beli kenalah makan jgn main2 makan, jgn skip kejap makan kejap x, pastu air kosong wajib minum barulah kesan dia nampak dlm masa seminggu tu...
.
.
Kalau mkn slimmewhite pun isnin makan selasa rabu x makan khamis makan balik.... better jgn mkn trus... dah ready nk kurus putih sihat baru leh makan balik ye... supliment pape pun sama kena konsisten tau 😊
.
.
#Slimmewhite #sihatcantik #mummycantiksihat #juskurusdanputih #slimmewhitefounder #slimmewhiteoriginal #nakkurus #nakputih

KURUS SLIM PUTIH GEBU (@slimmewhite.malaysia)

Alhamdulillah lepas jadikan #slimmewhite supliment tetap, kami mmg tkejut dgn perubahan diri masing2😍
.
.
... segan nk tunjuk gmbar lama sebenarnya... tp ni la hakikatnya bila dah kawen perubahan pada badan mmg sgt ketara... nk plak lepas bersalin menjadi2 berat Wird naik... kami pun x sedar sebenarnya... .
.
Bila Wird suka masak suami suka makan so terjadilah kenaikan berat badan mendadak!!
.
.
Siapa cmtu angkat tangan? .
.
.
Siapa jenis badan dah kawen n beranak sama je maintain tu bersyukurlah.. xpayah la ngada2 nak cari suppliment naikkan berat badan tau heee😬 bersyukur dan jaga je kesihatan tu...😊
.
.
Wird & Ajai mmg jenis senang naik berat badan.. dan susah sgt nak turun balik... sbb tu la kami hasilkan Slimmewhite yg ada fat burner dan detox trus. So xpayah nak makan bnyk2 benda.. telan Slimmewhite je dah pakej lengkap!!
.
.
Siapa belum cuba disarankn cuba sbb bukan testimoni dari kami sndri je tapi dah banyak sgt testimoni berjaya ❀️
.
.
Pape pun beli kenalah makan jgn main2 makan, jgn skip kejap makan kejap x, pastu air kosong wajib minum barulah kesan dia nampak dlm masa seminggu tu...
.
.
Kalau mkn slimmewhite pun isnin makan selasa rabu x makan khamis makan balik.... better jgn mkn trus... dah ready nk kurus putih sihat baru leh makan balik ye... supliment pape pun sama kena konsisten tau 😊
.
.
#Slimmewhite #sihatcantik #mummycantiksihat #juskurusdanputih #slimmewhitefounder #slimmewhiteoriginal #nakkurus #nakputih

Nak Kurus,Nak Lawa Luar Dalam? (@rahsia.wanita.cantik)

Alhamdulillah lepas jadikan #slimmewhite supliment tetap, kami mmg tkejut dgn perubahan diri masing2😍
.
.
... segan nk tunjuk gmbar lama sebenarnya... tp ni la hakikatnya bila dah kawen perubahan pada badan mmg sgt ketara... nk plak lepas bersalin menjadi2 berat Wird naik... kami pun x sedar sebenarnya... .
.
Bila Wird suka masak suami suka makan so terjadilah kenaikan berat badan mendadak!!
.
.
Siapa cmtu angkat tangan? .
.
.
Siapa jenis badan dah kawen n beranak sama je maintain tu bersyukurlah.. xpayah la ngada2 nak cari suppliment naikkan berat badan tau heee😬 bersyukur dan jaga je kesihatan tu...😊
.
.
Wird & Ajai mmg jenis senang naik berat badan.. dan susah sgt nak turun balik... sbb tu la kami hasilkan Slimmewhite yg ada fat burner dan detox trus. So xpayah nak makan bnyk2 benda.. telan Slimmewhite je dah pakej lengkap!!
.
.
Siapa belum cuba disarankn cuba sbb bukan testimoni dari kami sndri je tapi dah banyak sgt testimoni berjaya ❀️
.
.
Pape pun beli kenalah makan jgn main2 makan, jgn skip kejap makan kejap x, pastu air kosong wajib minum barulah kesan dia nampak dlm masa seminggu tu...
.
.
Kalau mkn slimmewhite pun isnin makan selasa rabu x makan khamis makan balik.... better jgn mkn trus... dah ready nk kurus putih sihat baru leh makan balik ye... supliment pape pun sama kena konsisten tau 😊
.
.
#Slimmewhite #sihatcantik #mummycantiksihat #juskurusdanputih #slimmewhitefounder #slimmewhiteoriginal #nakkurus #nakputih

Nak Kurus,Nak Lawa Luar Dalam? (@rahsia.wanita.cantik)

Alhamdulillah lepas jadikan #slimmewhite supliment tetap, kami mmg tkejut dgn perubahan diri masing2😍
.
.
... segan nk tunjuk gmbar lama sebenarnya... tp ni la hakikatnya bila dah kawen perubahan pada badan mmg sgt ketara... nk plak lepas bersalin menjadi2 berat Wird naik... kami pun x sedar sebenarnya... .
.
Bila Wird suka masak suami suka makan so terjadilah kenaikan berat badan mendadak!!
.
.
Siapa cmtu angkat tangan? .
.
.
Siapa jenis badan dah kawen n beranak sama je maintain tu bersyukurlah.. xpayah la ngada2 nak cari suppliment naikkan berat badan tau heee😬 bersyukur dan jaga je kesihatan tu...😊
.
.
Wird & Ajai mmg jenis senang naik berat badan.. dan susah sgt nak turun balik... sbb tu la kami hasilkan Slimmewhite yg ada fat burner dan detox trus. So xpayah nak makan bnyk2 benda.. telan Slimmewhite je dah pakej lengkap!!
.
.
Siapa belum cuba disarankn cuba sbb bukan testimoni dari kami sndri je tapi dah banyak sgt testimoni berjaya ❀️
.
.
Pape pun beli kenalah makan jgn main2 makan, jgn skip kejap makan kejap x, pastu air kosong wajib minum barulah kesan dia nampak dlm masa seminggu tu...
.
.
Kalau mkn slimmewhite pun isnin makan selasa rabu x makan khamis makan balik.... better jgn mkn trus... dah ready nk kurus putih sihat baru leh makan balik ye... supliment pape pun sama kena konsisten tau 😊
.
.
#Slimmewhite #sihatcantik #mummycantiksihat #juskurusdanputih #slimmewhitefounder #slimmewhiteoriginal #nakkurus #nakputih

Nak Kurus,Nak Lawa Luar Dalam? (@rahsia.wanita.cantik)

Alhamdulillah lepas jadikan #slimmewhite supliment tetap, kami mmg tkejut dgn perubahan diri masing2😍
.
.
... segan nk tunjuk gmbar lama sebenarnya... tp ni la hakikatnya bila dah kawen perubahan pada badan mmg sgt ketara... nk plak lepas bersalin menjadi2 berat Wird naik... kami pun x sedar sebenarnya... .
.
Bila Wird suka masak suami suka makan so terjadilah kenaikan berat badan mendadak!!
.
.
Siapa cmtu angkat tangan? .
.
.
Siapa jenis badan dah kawen n beranak sama je maintain tu bersyukurlah.. xpayah la ngada2 nak cari suppliment naikkan berat badan tau heee😬 bersyukur dan jaga je kesihatan tu...😊
.
.
Wird & Ajai mmg jenis senang naik berat badan.. dan susah sgt nak turun balik... sbb tu la kami hasilkan Slimmewhite yg ada fat burner dan detox trus. So xpayah nak makan bnyk2 benda.. telan Slimmewhite je dah pakej lengkap!!
.
.
Siapa belum cuba disarankn cuba sbb bukan testimoni dari kami sndri je tapi dah banyak sgt testimoni berjaya ❀️
.
.
Pape pun beli kenalah makan jgn main2 makan, jgn skip kejap makan kejap x, pastu air kosong wajib minum barulah kesan dia nampak dlm masa seminggu tu...
.
.
Kalau mkn slimmewhite pun isnin makan selasa rabu x makan khamis makan balik.... better jgn mkn trus... dah ready nk kurus putih sihat baru leh makan balik ye... supliment pape pun sama kena konsisten tau 😊
.
.
#Slimmewhite #sihatcantik #mummycantiksihat #juskurusdanputih #slimmewhitefounder #slimmewhiteoriginal #nakkurus #nakputih

❗️PRE-RAMADHAN SPECIAL 20% OFF❗️ (@estetikamedispa_melaka)

Anda happy, kami lagi happy 😍
.
Salah seorang pengunjung Estetika Medispa selepas menjalani beberapa sesi Acne AC Clear, hasilnya sangat positif!
.
Acne AC Clear merawat masalah jerawat / parut jerawat tanpa menggunakan rawatan laser atau suntikan. Jumlah rawatan diperlukan bergantung pada keadaan jerawat/ parut berkenaan.
.
✨ Menghalang pembentukan jerawat baru
.
✨ Memudarkan parut jerawat
.
✨ Mengurangkan pigmentasi di wajah
.
Hubungi kami hari ini untuk book appointment di cawangan berhampiran anda πŸ’‹

Kota Bharu ⇨ 011- 33333560

Kuantan ⇨ 011-40344106

Kajang ⇨ 019-4702016

Melaka ⇨011- 3696 4907

Terengganu⇨017-2090566

Penang⇨016- 922 33433

Klang⇨014-5333259
.
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_melaka
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
.
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife #quotes #success @RepostIt_app

LAILA SHAKLEE 013-7974735 (@sihat_cantik_dengan_teratai)

Meh nak share pasal SET KECANTIKAN BASIC SHAKLEE .
πŸ’–Vit E shaklee adalah berasaskan minyak sayuran di mana setiap kapsul gel lembut pada setiap hari memberikan 400iu vit e & 10mcg selenium
Kelebihan pengambilan vitamin E
πŸ”·melambatkan proses penuaan
πŸ”·memperbaiki peredaran darah
πŸ”·mungurangkan kesan parut
πŸ”·meningkatkan kesuburan
πŸ”·membantu mereka yg mempunyai masalah low count sperm
πŸ”·mengalakkan kulit dan rambut menjadi sihat,cantik dan lebat
πŸ”·mengawal kolestrol
πŸ”·mengecilkan pori-pori wajah
πŸ”·mencerahkan kulit 🍊1 botol vitamin C mengandungi 180 biji tablets tahan selama 6 BULAN penggunaan. .
πŸ’–Kelebihan pengambilan vitamin C
πŸ”Άmembantu melindungi kesihatan dengan lebih OPTIMUM
πŸ”Άmembantu menghasilkan semula KOLAGEN dlm badan. β†ͺ️Kolagen↩️kompenan penting untuk mendapatkan kulit yang gebu dan halus
β†ͺ️kolagen↩️bertindak sebagai penguat ototΒ² di wajah untuk kelihatan lebih anjal
πŸ”Άmembantu mencerahkan kulit wajah
πŸ”Άmembantu mencerahkan wajah yg kusam dan tona wajah yg tidak sekata
πŸ”Άmencegah pembentukan jeragat
πŸ”Άmembantu menyembuhkan luka dengan cepat
.
Wassap 0137974735 untuk info lanjut.
.
#shakleeuitm #wanita #shakleeonline #followmyig #shaklee #shakleeeffects #shakleeutm #shakleebenut #shakleekulai #shakleepulai #shakleepontian #shakleeskudai #shakleesimpangrenggam #shakleekl #shakleedistributor #shakleelovers #meletop #bazarig #bazaarpaknil #bazaaronline #zizanmall #ctdk #setcantikshaklee #hlive #instadaily #lofattah #meletop #sihatcantik #sihatdancantik #jeragat #jerawat

LAILA SHAKLEE 013-7974735 (@sihat_cantik_dengan_teratai)

Apa Kelebihan Vitamin C ni sebenarnya...ok jom tgk skit...
βœ…Meransang pembentukan kolagen
βœ… Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
βœ… Mencerahkan kulit secara semulajadi
βœ… Mengecilkan pori- pori muka
βœ… Mencerahkan kulit secara sekata
βœ… Merawat tona kulit tak sekata
βœ… Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
βœ… Mengurangkan gejala kulit kusam
βœ… Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri- seri
βœ… Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
βœ… Membantu mengecutkan jerawat
βœ… Mengatasi masalah kulit berminyak
βœ… Menjadikan kulit lebih lembut dan halus
βœ… Menguatkan imunisasi badan
βœ… Mengurangkan simptom demam
βœ… Mengurangkan kesan sunburn
βœ… Mengurangkan dan mengelak daripada uban
βœ… Mengawal kompiklasi diabetes
βœ… Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
βœ… Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
βœ… Membantu penghasilan kolagen dalam badan
βœ… Menjadikan kulit lebih gebu
βœ… Membantu kulit sensitif seperti resdung dan ekzema
βœ… Merendahkan tekanan darah tinggi
βœ… Menghalang dari terkena serangan jantung
.
Wassap 0137974735 untuk info lanjut.
.
#shaklee #shakleejb #shakleelover #shakleeskudai #shakleesimpangrenggam #shakleepulai #shakleepontian #bazaarpaknil #bazaaronline #vitaminshaklee #ctdk #lofattah #meletop #vitamincantik #wanita #sihatdancantik #sihatcantik #sistemimun #demam #sustainedreleasevitac #shakleedistributor #shakleeutm
More...