PRODUK PAYUDARA "SWISS BREAST" (@sue_beautyhealty)

1set 3biji pill +5free gift RM70❗️❗️❗️suami anda komplain breast anda kecik? miss v longgar dan bontot leper? saper nak payudara tegang dan besar montok seawal 3 hari!!!! kembalikan kehangatan hubungan intim anda bersama suami anda xyah bancuh, xyah inject... telan pil jer... mudah sangat tak perlu habiskan duit beratus ribu..... siap kami bagi 5free gift include sabun dan serbuk perapat miss v. tingalkan no whatsapp anda
for fast reply whatsap 017-6966221

#montok #gebu #payudaragebu #payudarakencang #sihatcantik #swiss #pillhormond

PRODUK PAYUDARA "SWISS BREAST" (@sue_beautyhealty)

1set 3biji pill +5free gift RM70❗️❗️❗️suami anda komplain breast anda kecik? miss v longgar dan bontot leper? saper nak payudara tegang dan besar montok seawal 3 hari!!!! kembalikan kehangatan hubungan intim anda bersama suami anda xyah bancuh, xyah inject... telan pil jer... mudah sangat tak perlu habiskan duit beratus ribu..... siap kami bagi 5free gift include sabun dan serbuk perapat miss v. tingalkan no whatsapp anda
for fast reply whatsap 017-6966221

#montok #gebu #payudaragebu #payudarakencang #sihatcantik #swiss #pillhormond

PRODUK PAYUDARA "SWISS BREAST" (@sue_beautyhealty)

1set 3biji pill +5free gift RM70❗️❗️❗️suami anda komplain breast anda kecik? miss v longgar dan bontot leper? saper nak payudara tegang dan besar montok seawal 3 hari!!!! kembalikan kehangatan hubungan intim anda bersama suami anda xyah bancuh, xyah inject... telan pil jer... mudah sangat tak perlu habiskan duit beratus ribu..... siap kami bagi 5free gift include sabun dan serbuk perapat miss v. tingalkan no whatsapp anda
for fast reply whatsap 017-6966221

#montok #gebu #payudaragebu #payudarakencang #sihatcantik #swiss #pillhormond

UNILEVER PRODUCT & GGK MINCE (@sihatkurusawetmuda_nk)

Jom kekal sihat menawan & awet muda dengan Maqui Plus. Kulit pun cerah & wajah cantik berseri uolsss.
.
Laju2 WA +60167183277

UNILEVER PRODUCT & GGK MINCE (@sihatkurusawetmuda_nk)

Rahsia untuk kulit cantik dan kelihatan muda ada disini.
- Tak perlu suntikan
- Tak perlu prosedur yang berjam jam
- Tiada pantang larang makanan
- Tiada kesan sampingan, dijamin selamat
- Dijamin HALAL!

UNILEVER PRODUCT & GGK MINCE (@sihatkurusawetmuda_nk)

Jus bertaraf dunia dibawakan oleh Unilever Network.
.
Untuk meningkatkan taraf kesihatan, daya hidup dan kesihatan keseluruhan. Awet muda gitewww..

Siti Fazliah Mohd Hassim (@healthylife.with.lia)

3 beradik yang selalu menjadi rebutan rakyat malaysia.Set kecantikan yang TOP top meletup 😍
.
.
Apa kelebihan ESP ?
🌿kulit menjadi lebih anjal dan gebu
🌿banyakkan susu ibu.susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang
🌿pudarkan parut
🌿mengawal pertumbuhan jerawat
🌿menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌿mempertingkan fungsi hormon wanita
🌿kulit menjadi lebih sihat dan tegang
🌿elakkan kencing manis
🌿kuatkan ingatan memori
🌿melindungi dan menjaga rahim
🌿mengahalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌿mengurangkan risiko kanser payudara
🌿mengandungi protein yang lengkap
.
.
VITAMIN C ( 6 bulan )
🌿Perlindungan daripada sinar UV
🌿Mengurangkan kesan sunburn
🌿Membantu masalah jerawat degil
🌿Tona kulit menjadi sekata
🌿Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🌿Mencerahkn kulit ( satu badan tau,bukan muka aje )
🌿Membantu masalah jerawat nasi dan pasir
🌿Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🌿Membantu menghasilkan kologen
🌿Kulit lebih glowing dan radiant .
.
KELEBIHAN VITAMIN E (4 bulan)
.
🌸 Awet muda.
🌸 Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS.
🌸 Mengurangkan parut chicken pox, parut excident dan sebagainya
🌸 Melembabkan kulit muka
🌸 Meningkatkan kesuburan untuk lelaki & juga wanita.
🌸 Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat.
🌸 Merawat masalah keintiman.
🌸 Merawat masalah seksual lelaki.
🌸 Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi.
.
.
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.
.
Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.
.
@healthylife.with.lia
Your Trusted SID
012-9183302
.
#kekalsihat #kekalcantik
#setkecantikan #setglowing #sihatcantik #semulajadi #shakleepontian #shakleekulai #shakleebenut #shakleeskudai #healthylifewithlia #fazliahshaklee

Estetika Medispa Kajang (@estetikamedispa_kajang)

PROMO AKHIR BULAN, INTERSTELLAR SERIES BERHARGA RM150 SAHAJA.
_
Ok yesss! Estetika Medispa adakan PROMOSI LIMA HARI bermula 26 until 30 September ini shj. Rawatan mampu milik RM 150 ( NP: RM 250 ) saja untuk Interstellar Chemical Series.
_
Atasi masalah JERAWAT & JERAGAT dengan sapuan solution magis yang terbaik hanya di Estetika Medispa. Wehooooo‼️‼️💃🏻
_
Interstellar Series Chemical Peel RM150 SETIAP SATU;
_
👉🏻ACNE CLEAR (JERAWAT).
👉🏻MESO BRIGHT ( JERAGAT )
_
RM150 SAHAJA!! Lima hari saja gaisss, don't miss it 😍😍
_
Kunjungi cawangan kami berhampiran anda untuk dapatkan konsultasi! Untuk info lanjut/ book appointment, hubungi kami di talian berikut 💕
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012 948 0566
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_shahalam
@estetikamedispa_kemaman
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #PerfectSkinPerfectLife

(@estetikamedispa_terengganu)

.
PROMO AKHIR BULAN, INTERSTELLAR SERIES BERHARGA RM150 SAHAJA.
_
Ok yesss! Estetika Medispa adakan PROMOSI LIMA HARI bermula 26 until 30 September ini shj. Rawatan mampu milik RM 150 ( NP: RM 250 ) saja untuk Interstellar Chemical Series.
_
Atasi masalah JERAWAT & JERAGAT dengan sapuan solution magis yang terbaik hanya di Estetika Medispa. Wehooooo‼️‼️💃🏻
_
Interstellar Series Chemical Peel RM150 SETIAP SATU;
_
👉🏻ACNE CLEAR (JERAWAT).
👉🏻MESO BRIGHT ( JERAGAT )
_
RM150 SAHAJA!! Lima hari saja gaisss, don't miss it 😍😍
_
Kunjungi cawangan kami berhampiran anda untuk dapatkan konsultasi! Untuk info lanjut/ book appointment, hubungi kami di talian berikut 💕
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012 948 0566
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_shahalam
@estetikamedispa_kemaman
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #PerfectSkinPerfectLife

(@estetikamedispa)

.
PROMO AKHIR BULAN, INTERSTELLAR SERIES BERHARGA RM150 SAHAJA.
_
Ok yesss! Estetika Medispa adakan PROMOSI LIMA HARI bermula 26 until 30 September ini shj. Rawatan mampu milik RM 150 ( NP: RM 250 ) saja untuk Interstellar Chemical Series.
_
Atasi masalah JERAWAT & JERAGAT dengan sapuan solution magis yang terbaik hanya di Estetika Medispa. Wehooooo‼️‼️💃🏻
_
Interstellar Series Chemical Peel RM150 SETIAP SATU;
_
👉🏻ACNE CLEAR (JERAWAT).
👉🏻MESO BRIGHT ( JERAGAT )
_
RM150 SAHAJA!! Lima hari saja gaisss, don't miss it 😍😍
_
Kunjungi cawangan kami berhampiran anda untuk dapatkan konsultasi! Untuk info lanjut/ book appointment, hubungi kami di talian berikut 💕
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012 948 0566
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_shahalam
@estetikamedispa_kemaman
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #PerfectSkinPerfectLife

Dermalene Kota Bharu (@dermalene.kb)

#Repost with @Repostlyapp [ SUNBLOCK BUKAN PILIHAN TAPI KEWAJIPAN ]
.
Kes kanser kulit semakin meningkat! Penggunaan sunblock adalah WAJIB bagi setiap individu. Selebriti terkenal, Hugh Jackman turut menggesa orang awam tidak mengabaikan penggunaan krim pelindung sinaran matahari, bukan demi kecantikan semata-mata sebaliknya mengelak kanser kulit!
.
Dalam satu laporan oleh Majlis Kanser Australia, kira-kira 500 kematian dicatatkan berlaku setiap tahun akibat kanser bukan melanoma.
.
Ya, penggunaan sunblock membuktikan dapat mengurangkan pertumbuhan sel kanser kulit.
.
✅ Ingat, lapisan ozon semakin menipis & kulit anda perlukan perlindungan daripada cahaya UV yang bahaya.
.
✅ Losyen sunblock mampu menghalang bintik bintik hitam & kulit bertompok.
.
✅ Sunblock mampu menghalang pembentukan garis halus pada permukaan kulit wajah. Anda mahu kelihatan muda dari usia sebenar kan? Jadi anda WAJIB menyapu sunblock walaupun anda berpakaian menutupi satu badan!
.
Sunblock bukan pilihan tapi satu kewajipan. Mulakan dari sekarang untuk mengelak kesan yang lebih buruk di masa akan datang!
.
.
.
.
➡️012-6777617 (Shah Alam)
➡️011-36964907 (Melaka)
➡️017-9720170 (Kota Bharu)
.
.
#dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomatomalaysia #beautytips #tipscantik #tips

Dermalene Kota Bharu (@dermalene.kb)

#Repost with @Repostlyapp Pilih pencuci muka yang sesuai dengan jenis kulit. Jika kulit kering, elakkan minyak mineral & alkohol untuk elak iritasi. Kulit berminyak? Pilih pencuci dengan buih sedikit kerana 'kuasa' untuk menanggalkan minyak berlebihan pada kulit muka adalah nyata. Dengan Dermalene Skin Care, kulit lebih lembut & memberi pH lebih seimbang. Hubungi kami sekarang untuk pembelian/ pertanyaan! 😉
.
.
➡️012-6777617 (Shah Alam)
➡️011-36964907 (Melaka)
➡️017-9720170 (Kota Bharu)
.
.
#dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomatomalaysia #beautytips #tipscantik #tips

Aimie Mmdi (@aimi_hafiz)

BERPANTANG DENGAN JUS iCHANTIQUE

Fuuhh lega bila dapat berpantang dengan jus iChantique .. Memang superb 😘😘
Memang awesome 😱😱
Banyak manfaatnyaaa...meh nak cerita ... ✔️ bersihkan darah nifas
✔️ badan ringan
✔️ muka berseri2
✔️ berat turun

Yang tersirat di dalam nak tau? hehe..😀 ✔️ mengecutkan rahim
✔️ memulihkan luka lepas bersalin dengan cepat
✔️menambah susu badan
✔️ merapatkan otot miss V
✔️memberi tenaga luar biasa

Haaaa best kan?? Besssttt sangat...sebab semuanya atas izin Allah. Kita usaha yang terbaik. Bukan utk siapa pun...diri kita juga kan... dalam pantang harus jaga pemakanan .. berurut.. bertungku.. berbengkung ...bertangas jgn di lupa lepas pantang bdn sihat .. berat menten kekal cergas jelita gitu..😘 Sayangi diri sendiri dulu...❤️❤️ #PM0306
#beautyrichinspiration
#BerpantangDenganJiC
#SihatCantik

yatie wanz (@yatie_wanz)

Saya dan kawan-kawan dah pakai ni.. Awak bila lagi?? 😉😉😉 🌸Mary Kay CC Cream SPF15🌸
Dengan perlindungan matahari SPF15, krim CC Mary Kay ini bertindak pantas dalam menyamarkan noda serta ton kulit yang tidak sekata. Dengan tekstur yang ringan ia memberi lapan faedah termasuk : 🌸melindung
🌸mencerah
🌸membetulkan ketidaksempurnaan
🌸melegakan kesan merah
🌸menyamar
🌸memberi hidrasi
🌸mengurangkan kesan penuaan
🌸mempertahankan kulit dengan antioksidan

Sangat best kan.

#marykaycccream
#marykayproduct
#sihatcantik
#spf15
#marykaybeautyconsultant

0124956904

Dr Alina Hasni MD (Moscow) (@dralinahasni)

Wah. New promo la.
@Regrann from @dermalene.malaysia - Nak dapat body idaman, korang ke gym, tapi kalau nak kulit wajah idaman, korang wajib cuba rawatan DERMAGYM‼️‼️‼️
.
KENAPA WAJAH KENA BERSENAM?
.⚡️ Menegangkan otot wajah & dapat
membantu hilangkan garisan penuaan
.
.⚡️ AWET MUDA
.⚡️ Tingkatkan pengaliran darah bernutrien .
.⚡️ Pengubat Stress (stress akan sebabkan pertumbuhan jerawat) .
.

Pendek kata, DERMA GYM boleh DETOX & meneutralkan wajah dari kotoran berasid! Call kami harini untuk book slot, tawaran berakhir 30 September! 😉 . .
.
➡️012-6777617 (Shah Alam)
➡️011-36964907 (Melaka)
➡️017-9720170 (Kota Bharu)
.
.
#dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomatomalaysia #beautytips #tipscantik #tips

Dr Alina Hasni MD (Moscow) (@dralinahasni)

Choose wisely. Choose Dermalene.
@Regrann from @dermalene.malaysia - #WaspadaParaben
.
Produk Dermalene BEBAS PARABEN! 100% SELAMAT & mendapat kelulusan KKM. Kajian menunjukkan, penghasilan estrogen yang tidak normal akan meransang kanser payudara. Penyerapan paraben boleh mengalakkan penghasilan estrogen yang tidak normal. Antara penyebab utama untuk anda menjauhi produk mengandungi paraben.
.
.
.
.
➡️012-6777617 (Shah Alam)
➡️011-36964907 (Melaka)
➡️017-9720170 (Kota Bharu)
.
.
#dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomatomalaysia #beautytips #tipscantik #tips
More...