KOSMETIK ๐Ÿ’ฏ BEBAS KIMIA ๐Ÿ’‹ (@dqueen_riyond)

D'QUEEN FOUNDATION dah guna formula baru - Argan, Olive dan Sunflower Oil!

Dah boleh bantu awak selesaikan masalah pori besar, parut berlekuk jugak

Rm 65 exc postage.
๐Ÿ“ฒ 017 798 8373

tamaracskin.medan3 (@tamaracskin.medan3)

Hanya 1jamย  FACIAL wajah km langsung putih glowing .. Facial aja ditamaracskin dijamin wajah km putih halus glowing tanpa dipencet2
Facial hanyaa 250rb lohhh.. Tamaracskin pusat
081222223227 dan 081584032208
ย Bbm 2C0D9F9C n 2BE2E8AF n D6DF1648
02159402547
jl.verdi 1 Blok H8 no.19 citra raya cikupa,tangerang

Tamara C Skin Palem Jakarta
08128111039
Pin : 5B7BD086.
Telp : 021 55954869

Tamaracskindepok
Tlp. 0217702793
pin BB : D186C277 .
wa : 081222223226

Tamaracskin palembang
081929300065
Pin BB : 7EB175A4
ย Telp. 0711 -819653.
#########################
Tamaracskin BSD tangerang
Venny 081314543603
Pin BB : 512FFAB3
ย No tlp : 021-75875484
#########################

Tamaracskin Bandar Lampung
Tlp or WA.ย  081272777985
Pin bbm DA4973A1
.
Agen TCSKIN Bali dan pekan baru
BB. 7C29C0A1 .ย  2AC4867E
WA 081339540328
#creamaman #skincareaman #kosmetikaman #creamartis#skincareartis #creamkecantikanย  #creamwajah #creampemutihwajah #creamwajahaman #creamglowing #creamwajahpemutih #creamamanbpom #serumpemutih #paketwajah #skincareaman
ย #skincaretangerang #skincarelampung #skincarejambi #skincarebandung #skincarejakarta #skincarebogor #skincaredepok #skincaresingapore #skincaremalaysia #skincarepalembang #creambandung #creambpom #skincareserang

KOSMETIK ๐Ÿ’ฏ BEBAS KIMIA ๐Ÿ’‹ (@dqueen_riyond)

Minyak Bunga Matahari kaya dengan khasiat Vitamin E dan Vitamin C yang memang khas untuk penjagaan kulit๐Ÿ˜Š
.
Minyak bunga matahari dapat menyihatkan kulit dan mencegah bekteria dari membiak di kulit muka kita๐Ÿ˜‰
.
Selain itu, Vitamin C di dalam minyak bunga matahari dapat mencerahkan kulit kita๐Ÿ˜‰
.
Melambatkan proses penuaan juga adalah salah satu fungsi minyak bunga matahari๐Ÿ˜‰.
.
๐Ÿ“ฒ 017 798 8373

Asmaya (@kedai_maya)

CHERRY BLOSSOM SET 3 IN ONE

Butiran produk

Bath Moisten: 500ml
Skin Moisten : 500ml
Bath Salt: 400g

Gives maximum moisture.
Brighten skin with Consistent use
Not sticky.

Suitable for all ages.
Remove dirt.

Even out the skin texture.
Aaromatherapy therapy.
Refreshes the skin

#skincaremalaysia #skincaremalaysiamurah #cherryblossommurah

Pewiit Skincare 5in1 (@_pewiit.skincare_)

Sudah 4tahun dalam pasaran :)
.
Alhamdulilah :) semakin ramai yang berjaya dan jatuh cinta dgn set pewiit skincare 5in1 :)
.
Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN?
๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑWhatsapp @ 0169313439
๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑWhatsapp @ 0169313439
๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑWhatsapp @ 0169313439
----------------------------------------------------
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan

Elanish Beauty (EB1003) (@elanishbeauty)

Alhamdulillah๐Ÿ˜Š Rata2 customer kami PUAS HATI dgn KEBERKESANAN Elanish White Glow Serum ni.
Setiap hari dpt whatsapp feedback yg positif ๐Ÿ˜

Jom dptkan harga PROMOSI skrg!

Whatsapp <serum> ๏ผ‹6014-5449666
Whatsapp <serum> ๏ผ‹6014-5449666
Whatsapp <serum> ๏ผ‹6014-5449666

#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashop #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #moderepublik #foundationmalaysia #lipstickmalaysia

MK Beauty Consultant Malaysia (@marykay.alya)

Just a simple step to look gorgeous ๐Ÿ˜
.
.
cc cream + foundation + powder adalah tiga items yang wajib sis pakai setiap pagi untuk ke kelas. Hanya dengan tiga items tu kita akan nampak cantik dan flawless tauu. Tak percaya? Haa, cuba korang apply the items i mentioned. Confirm terus fall in love dengan Marykay โค๏ธ
.
.
Marykay is Enriching Women Life
.
.
Lots of love ๐Ÿ’“
.
.
Beauty Consultant,
Alya (0147564274)
.
#skincare #skincareoriginal #skincaremalaysia #marykay #marykayoriginal #marykaylovers #marykaylife #marykaymalaysia#marykayutara #marykaypenang #marykaytimur #marykaykelantan #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia #bazaarpaknil #tudungmurahmalaysia #gayahidupsihat #umkjeli #cakapyangbaikbaik #doayangbaikbaik #buatyangbaikbaik #positivevibes

SCRUB | DETOX MASK (@anjellshopbeautycare)

Selamat pagi๐Ÿ’ž
-
Husna nak share sdikit
TIPS MULAKAN MOMENTUM PAGI ANDA. -
Dalam Psikologi, momentum pagi kita sangat berkait rapat dengan emosi. Kita boleh bermula dengan melakukan sekecil kecil perkara untuk menaikkan momentum mood kita terdahulu,
.
.
1. Bersyukur -
Sebaik sahaja bangun pagi, sebelum melangkah kaki untuk solat, minda kita masih level "alpha state" dimana gelombang paling rendah.
-
Mulakan pagi kita dengan mencipta tenaga positif dengan mensyukuri diberi peluang menikmati kehidupan seperti biasa. Lihat kiri dan kanan. Alhamdulilah.
.
.
2. Senyuman
-
Sudah bersyukur, ini langkah seterusnya dengan ukirkan senyuman. Tak percaya cuba senyum fake sampai pipi nak cramp. Pipi kita ada otot. -
Otot tersebut perlu dilatih selalu. Jadi lepas ni bila ada paksa senyum lama lama akan terbiasa dengan senyum. .
.
3. Positif Self Talk -
Sambil senyum selitkan sekali self talk yang positif positif. Berkata yang baik-baik pada diri sendiri wujudkan imiginasi keterujaan untuk mulakan pagi anda. Sambil tarik nafas sedalam dalamnya dan hembuskan.
.
.
4. Makan Breakfast Kegemaran
-
Apa emosi anda apabila melihat atau dapat makan makanan yang anda suka? Mesti teruja bukan?
-
Ya, salah satu untuk mewujudkan suasana pagi yang menyeronokan adalah dengan makan sarapan kegemaran. Kalau nasi lemak hari hari haha. Tafsirannya adalah makanan ringan seperti kuih. .
.
5. Lihat Warna Terang
-
Dalam psikologi, warna warna yang terang atau "striking colour" dapat merangsang neuron neuron minda kita iaitu hormon kegembiraan (dopamine/ noraphrine).
-
Secara tak langsung warna tersebut akan mendatangkan mood semangat pada pagi kita. -
Jangan percaya, buat je Dapat sesuatu ?Jika dapat komen "LUARRR BIASAAAA". -
Salam Inspirasi dan selamat pagi ๐Ÿ˜Š
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. โค๏ธ๐Ÿ˜‹.
-
For fast response๐Ÿ“ฒ +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescru

๐Ÿ’…๐ŸผK-Beauty ๋ฏธํ˜ธ์”จ (BKI) (@koreanskincare08)

Innisfree Bija Trouble Facial Foam 150ml
.
RM38
.
>A refreshing facial foam for skin trouble
>This refined, foamy lather thoroughly cleanses pores while preventing and relieving skin trouble.
>Contains natural ingredients, such as salicyl acid, to remove dead skin cells and treat skin problems.
>Free from synthetic colorants, mineral oil, animal-originated ingredients, artificial fragrances, and imidazolidinyl urea
.
RM10 SM SS (COD KK / Self pickup KK)
.
Free postage if buy any 3 products
. #skincaremalaysia #koreanskincaremalaysia
#corsxmalaysia #innisfreemalaysia #aprilskinmaysia #leneigemalaysia #naturerepublicmalaysia #koreanbeautymalaysia #letgomurahmurah #skincaremurah #skincaremalaysia #skincaremalaysiamurah #letgomalaysia #letgomurahmalaysia #skincareletgomalaysia #skincareletgo #prelovedskincareletgo #laneigetravelkit #skincaremalaysiamurah #laneigewatersleepingmask #laneigemalaysia #cosrxmalaysia #thefaceshopmalaysia #innisfreemalaysia

๐Ÿ’…๐ŸผK-Beauty ๋ฏธํ˜ธ์”จ (BKI) (@koreanskincare08)

Innisfree Sea Salt Perfect Cleanser 130ml
.
RM48
.
>Removes dead skin cells like a scrub product >With the help of sea salt, this product effectively removes dirt and dead skin cells >The rich mineral content of Jeju salt makes the skin softer and smoother
.
RM10 SM SS (COD KK / Self pickup KK)
.
Free postage if buy any 3 products
. #skincaremalaysia #koreanskincaremalaysia
#corsxmalaysia #innisfreemalaysia #aprilskinmaysia #leneigemalaysia #naturerepublicmalaysia #koreanbeautymalaysia #letgomurahmurah #skincaremurah #skincaremalaysia #skincaremalaysiamurah #letgomalaysia #letgomurahmalaysia #skincareletgomalaysia #skincareletgo #prelovedskincareletgo #laneigetravelkit #skincaremalaysiamurah #laneigewatersleepingmask #laneigemalaysia #cosrxmalaysia #thefaceshopmalaysia #innisfreemalaysia

๐Ÿ’…๐ŸผK-Beauty ๋ฏธํ˜ธ์”จ (BKI) (@koreanskincare08)

Innisfree Broccoli Clearing Gel Cleanser 100ml
.
RM38
.
>>It contains broccoli and salicylic acid (0.1%) components. >>calm the skin and care the sebum and blackheads.
>>Abundant Vitamin and Mineral of Broccoli calms down skin and makes skin barrier stronger >>Broccoli clearing line consumes BHA. And BHA manages to remove blackhead on T-zone efficiently.
A MUST Item for daily skincare routine
>>it does not cause any dry skin problem. Use it every day for clean skin.
.
RM10 SM SS (COD KK / Self pickup KK)
.
Free postage if buy any 3 products
. #skincaremalaysia #koreanskincaremalaysia
#corsxmalaysia #innisfreemalaysia #aprilskinmaysia #leneigemalaysia #naturerepublicmalaysia #koreanbeautymalaysia #letgomurahmurah #skincaremurah #skincaremalaysia #skincaremalaysiamurah #letgomalaysia #letgomurahmalaysia #skincareletgomalaysia #skincareletgo #prelovedskincareletgo #laneigetravelkit #skincaremalaysiamurah #laneigewatersleepingmask #laneigemalaysia #cosrxmalaysia #thefaceshopmalaysia #innisfreemalaysia

๐Ÿ’…๐ŸผK-Beauty ๋ฏธํ˜ธ์”จ (BKI) (@koreanskincare08)

Innisfree Bija Trouble Spot Essence 15ml๏ปฟ โœจThis spot essence calms down sudden apparent breakouts with its Torreya Seed Oil
.
RM55
.
โœ”๏ธNutmeg oil from Jeju Island in the spot essence significantly improves your skin. โœ”๏ธThis non-comedogenic essence is suitable for skin with pimples, working effectively on spots to treat the dead skin cells and sebum.
โœ”๏ธThe transparent gel type product works even when applied locally on your skin. โœ”๏ธParaben-free, animal ingredient-free, mineral oil-free, synthetic coloring-free, artificial fragrance-free, imidazolidinyl urea-free
.
RM10 SM SS (COD KK / Self pickup KK)
.
Free postage if buy any 3 products
. #skincaremalaysia #koreanskincaremalaysia
#corsxmalaysia #innisfreemalaysia #aprilskinmaysia #leneigemalaysia #naturerepublicmalaysia #koreanbeautymalaysia #letgomurahmurah #skincaremurah #skincaremalaysia #skincaremalaysiamurah #letgomalaysia #letgomurahmalaysia #skincareletgomalaysia #skincareletgo #prelovedskincareletgo #laneigetravelkit #skincaremalaysiamurah #laneigewatersleepingmask #laneigemalaysia #cosrxmalaysia #thefaceshopmalaysia #innisfreemalaysia

๐Ÿ’…๐ŸผK-Beauty ๋ฏธํ˜ธ์”จ (BKI) (@koreanskincare08)

Nature Republic Hawaiian Fresh Clay Pack (95ml)
.
- Pure clay from Hawaii cleanses sebum clearly to create clean skin.
- Hibiscus tightens pores smoothly.
- Noni extract and plant extract offer full of moisture to skin.
- Mineral from deep sea water creates energetic skin.
.
RM40
.
For All skin typesโœ”๏ธ
How To Use: Apply generously on clean face and neck. Gently remove after 10 minutes with a soft towel and lukewarm water. Use twice a week.
.
RM10 SM SS (COD KK / Self pickup KK)
.
Free postage if buy any 3 products
.

#prelovedskincaremalaysia #skincaremalaysia #skincareprelovedmalaysia #koreanskincaremalaysia #prelovedmalaysia #prelovedmakeupmalaysia #makeupprelovedmalaysia #prelovedskincaremurah
#corsxmalaysia #innisfreemalaysia #aprilskinmaysia #leneigemalaysia #naturerepublicmalaysia #koreanbeautymalaysia #letgomurahmurah #skincaremurah #skincaremalaysia #skincaremalaysiamurah #letgomalaysia #letgomurahmalaysia #skincareletgomalaysia #skincareletgo #prelovedskincareletgo #laneigetravelkit #skincaremalaysiamurah #laneigewatersleepingmask #laneigemalaysia

Peacefulness (@nurl_nurraysa)

MUDAH DIPAKAI DAN TAK COMOT TAU PERFECT LONG LASH MASCARA NURRAYSA NI ! ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
.
Best sangat guna mascara dari Nurraysa ni, yela dengan warna hitam yang sangat pekat dan mudah dipakai tau !
.
Ia juga mesra wudhuk dan mudah untuk dibersihkan tau. Yang penting ia tidak menghitamkan mata kita. .
Korang dah try ke belum? meh whatsapp admin ke 01161170815 untuk order. . ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
.
#nurraysa #teamnurraysa #produkmesrawuduk
#nurraysapenang #skincaremalaysia
#makeuppenang #makeupmurah
#nurraysamurah #jerawat #parutjerawat #makeupmalaysia #kdoll #nurraysaagent #jeragat #nurraysamiracleeyeliner
More...