AUTHENTIC YANKO SKINCARE (@yanko.skincare.taiwan)

2018 ni, ada lagi ke yang guna beauty plus bila bergambar?
Sis tanya jerrrrr hehe ๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป pssst ๐Ÿ‘‚๐Ÿป๐Ÿ—ฃ๏ธ jangan lupa azam kita untuk cantik 2018 tau. so langkah pertama Yanko skincare, langkah kedua say no more beauty camera ๐Ÿ˜‰

Psstt.. Gambar bawah ni takde guna beauty effect pun. Jujur sis anta testimoni untuk awak nilai sendiri cmne. ๐Ÿ˜ƒ

0169450506

#yankoskincare #rakanyanko #originalyankoskincare #yankoskincareoriginalfromtaiwan #yankoskincareoriginal #yankoskincaremalaysia #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #ubatparutjerawat #tipscantik #sayanakcantik #produkhalal #sayajual #yankoskincarebywafaz #sayajualyanko #testimoniyanko #testimoniyankoskincare #skincaremalaysia #skincaremurah #skincareterbaik
#putihgebu #JutawanYanko
#Lurveyavitctoner

ORGANIC PRODUCT ADDICTED ๐ŸŒฟ (@eskinol.vivilin)

Siapa cakap, orang berkulit sawo matang (latin's tone skin) tak leh pakai cream SNOW WHITE? Yes, memang texture cream dia pure white, tapi orang yang berkulit sawo matang pun boleh pakai cream ni okey. Hasilnya kulit korang akan jadi ala ala gadis latin, dewy look gitu. Sexy + pure look โœจ
.
So, tunggu apa lagi. Gadis gadis kulit bersawo matang, cepat dapatkan SNOW WHITE kalau nak kulit dewy look macam gadis latin ๐Ÿ˜
.
.
#vivilinlondon #porcelaindollsupplement #supplementmalaysia #porcelaindollofficial #skincaremalaysia #skincareorganik #porcelaindollskincare #vivilin #beautyproduct #bazaarpaknil #skincare #skincareproduct #bazaaronline #instabeauty #instalike #instapic #bazaarmalaysia #bazaarkl #instagram #instashop #instadaily #vscodaily #igs #igshop #iguser #beautytricks #beautytip

GULA GULA KURUS MINCE (@nak_slim_langsing)

SIAPA YANG PERLU CUBA GCT?
.
โžก๏ธ Dah berbulan bulan tak buat detox
โžก๏ธ Dah cuba macam macam suplement tapi semua tak berkesan
โžก๏ธ Berat susah nak turun
โžก๏ธ Susah kawal selera makan
โžก๏ธ Selalu ada masalah sembelit
โžก๏ธ Seminggu sekali baru membuang
.
WhatsApp 0132582878

PELEMBAP KULIT MURAH๐ŸŒŸBERKESAN (@moisturizergel_organik)

Jom rawat & cantikkan kulit dgn๐Ÿ’ŸMOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY๐Ÿ’Ÿ
.
.
#moisturizergel ialah sejenis gel rawatan kulit. ๐Ÿ’ฏnatural dan bebas kimia. Mengandungi bahan tumbuhan semulajadi seperti ekstrak timun (cucumber) yang sangat bagus untuk MERAWAT dan MENCANTIKKAN kulit๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
MENGANDUNGI: -
.
.
๐Ÿ’œ ekstrak timun 95%
๐Ÿ’œ water
.
.
KELEBIHAN:
โœ… Tidak melekit dan berminyak
โœ… Pakai pada waktu siang sebelum apply foundation untuk make up tahan lama dan muka glowing
โœ… Isian 50 ml tahan 3 bulan penggunaan (bergantung kekerapan penggunaan)
โœ… Mengecut dan menghilangkan jerawat
โœ… Tekstur yang ringan dan mudah meresap
โœ… Bantu mencerahkan wajah
โœ… Memudar dan menghilangkan jeragat dan parut jerawat
โœ… Bantu menegangkan wajah
โœ… Menyerap lebihan minyak di wajah
โœ… Menjadikan wajah lebih muda dari usia
โœ… Menjadikan wajah lebih lembut dan sehalus bayi seawal 3 minggu penggunaan
๐Ÿ‘ถsesuai digunakan untuk bayi yg mengalami ruam/ eczema
โœ… Harga paling murah dipasaran berbanding skincare lain yang natural dan bebas chemical
.
.
CARA PENGGUNAAN: -
Selepas cuci muka ambil sedikit MG dan sapu rata ke seluruh muka dan leher dan ratakan. Pakai siang dan malam selepas cuci muka. Boleh pakai sekerap mungkin sebab tiada bahan kimia.๐Ÿ’ฏ FREE CHEMICAL!๐Ÿ‘
.
.
Lekaihh2 order..nak HARGA SPECIAL??meh wasup kakliya trus meh๐Ÿค—Sememangnya JIMAT BERRRRganda2!!!
.
.
#moisturizergelorganik #Moisturizergelorganikmurah #pelembapmukamurah #pelembapmurah #pelembapkulitmurah #skincaremalaysia #rawatkulit #rawatjeragat #rawatjerawat #rawateczema #bazaarpaknilmurah #MoisturizerGelbyUlfaaBeauty #mekapartismurah #lipstickmurah #moisturizergel #foundationmurah #serummurah #testimonibymoisturizergelorganik #testimonimoisturizergelbyulfaabeauty #makeupartist #feedbackmoisturizergel #barangmekapmurah #foundationmurah #muamalaysia #faraaantioxidantlipbutter๐Ÿ’„๐Ÿ’„ #produkorganikmurah #pelembabmurah #tutorialmakeup

TEMYRACLE TERENGGANU (@scrub.husna)

Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!๐Ÿ˜˜ Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . ๐Ÿ’–
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal๐ŸŒท
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. โค๏ธ๐Ÿ˜‹.
-
For fast response๐Ÿ“ฒ +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah

SERUM๐ŸŒธJERAWAT๐ŸŒธJERAGAT๐ŸŒธPARUT (@feelta_ampang)

Kadang-kadang kulit dari jauh nampak normal. Cantik je. Macam licin.

Tetapi makin di dekat makin kita nampak masalah jeragat, lubang-lubang pori yang semakin membesar. Kalau di sentuh permukaan kulit. uihhh kasar dan tidak sekata permukaan kulit.

Siapa yang penah alami, mesti impikan kulit yang mulus semulus kulit bayi. Untuk dapatkan kulit yang halus mulus mesti kena rajin.

Rajin amalkan routine skincare setiap hari.
Dan juga amalkan supplements untuk membaik pulihkan sel kulit dari dalam.

Ingat luar dan dalam amat penting untuk di jaga. Supaya kulit akan kelihatan lebih sihat cantik selalu. " Seronok tengok feedback jeragat pudar parut hilang dan jerawat kecut semua hanya dengan #SecretLove "
.
Wasap 0132644663 .
#secretlove #Jeragat #Jerawat #KulitLicin
#putih #supplement#skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #skincareterbaik #skincarehalal

Wowskin Vitamin Serum (@byseven7february)

Nak bisnes tapi TAK ADA MODAL? TAK CUKUP BAJET? Nak bisnes tapi SIBUK sana sini? Nak CARI DUIT LEBIH?? .
.
Jom join DROPSHIP @byseven7february . Masuk PERCUMA shj TANPA MODAL, TANPA YURAN. Awak USAHA lebih, awak DAPAT lebih .
.
โŒ Tak perlu yuran
โŒ Tak perlu simpan stok
โŒ Tak perlu keluar postage .
.
Semuanya kakven akan uruskan. Awak hanya promot jual Online, Offline, kat kawan2, kakak2, adik2. Dan submit order. Yg lain tak perlu buat. Mudah kan? Segalanya di hujung jari ๐Ÿ˜˜ .
.
Komisyen? Ofkos komisyen SANGAT TINGGI! Sebulan paling busuk sales RM1000 dlm tgn! Rajin shj & terus rajin ๐Ÿ’ช .
.
Nak?? Whatsapp terus +60166486684 ๐Ÿ’‹ .
.
.
-
#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #seles #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum #sayajual #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted

GreenTea Scrub & Vit C Serum (@magic_face_scrub_serum)

Ciri-ciri istimewa VCS Annona : ๐Ÿ”ธ Colourless ( berwarna jernih )
๐Ÿ”ธ Cepat meresap ke dalam kulit
๐Ÿ”ธ Tidak meninggalkan kesan berminyak
๐Ÿ”ธ Mudah untuk pakai mekap
. .
Jom tengok apa kata pengguna Serum Vitamin C Annona ni

Elanish Beauty (EB1003) (@elanishbeauty)

JANGAN TAK TAU..ELANISH SERUM NI PUN SESUAI UTK LELAKI TAU! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
TAKKAN PEREMPUAN JE KENA JAGA MUKA..LAKI PON SAMA..BARULA SERASI ๐Ÿ‘ซ
.
Jom dptkan harga PROMOSI skrg!
.
Whatsapp <serum> ๏ผ‹6014 544 9666
Whatsapp <serum> ๏ผ‹6014 544 9666
Whatsapp <serum> ๏ผ‹6014 544 9666
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

ELANISH BEAUTYโ„ข๏ธ๐Ÿ‡ฒ ๐Ÿ‡พ [EB1002]011 (@elanishbeauty_hq)

.
Aktiviti harian yg padat dan pencemaran persekitaran boleh memberi kesan buruk pd kulit. Macam mana nak atasi masalah ni?
.
Ha..jom kami perkenalkan korang dengan 'si penyelamat' Elanish Serum yg super awesome ni. Dengan mengamalkan serum ni segala masalah kulit dapat diatasi dengan mudah!
.
Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin.
.
Whatsapp ๏ผ‹01115556677
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/๏ผ‹01115556677/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #mekapmurah

ELANISH BEAUTYโ„ข๏ธ๐Ÿ‡ฒ ๐Ÿ‡พ [EB1002]018 (@elanishbeauty_official)

.
Ramai yg tanya admin:
"Perlu ke serum kalau saya dh guna skincare yg lengkap?"
.
PERLU sis, sebab bahan2 aktif yg terkandung dlm Elanish White Glow Serum ni membantu segala zat2/nutrisi meresap jauh ke dalam kulit. Sbb serum terdiri drpd molekul2 yg sgt halus yg berupaya menembusi sekaligus merawat kulit sis.
.
Jadi...lengkap ke? Belum lengkap selagi belum ada Elanish Serum tau :)
.
InsyaAllah admin akan reply selaju mungkin ya :)
Antara fungsi yg sangat efektif :
.
๐Ÿ“ŒMembuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit.
๐Ÿ“ŒMenyamaratakan tona warna kulit.
๐Ÿ“ŒMengatasi masalah kulit berminyak.
๐Ÿ“ŒKurang kedutan pada kulit muka.
๐Ÿ“ŒMenghalus dan melembutkan kulit yg kering.
๐Ÿ“ŒMenganjal dan melembapkan kulit.
๐Ÿ“ŒMenggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
๐Ÿ“ŒMengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
๐Ÿ“ŒTiada pengelupasan pada kulit muka.
๐Ÿ“ŒAnti-aging mengurangkan pigmentasi
๐Ÿ“ŒMenghilangkan garis2 halus pada wajah.
๐Ÿ“ŒWhitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus
๐Ÿ“Œmemberi keserian pada wajah.
.
Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin.
.
Whatsapp ๏ผ‹601115556677
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/๏ผ‹601115556677/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
* Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!!
.
#elanish #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #flawless #serumjeragat #serumjerawat #jerawat #jeragat #serumantipenuaan #cantik #cantikalami #kulitputih #quputeh #skincaremalaysia #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopping #zizanrazak #neelofa #serum #kulit #skincareorganik #raya2017 #kulitputih #bajubaby

ELANISH BEAUTYโ„ข๏ธ ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ [EB1001] (@elanishbeauty.official)

.
Uolls mengalami masalah kulit BERJERAWAT? BERJERAGAT? KULIT KERING? ATAU BERMINYAK?
.
Dah! Takyah nk pening2 sgt nk pilih skincare apa. Meh cuba ELANISH WHITE GLOW SERUM yg mmg tgh jadi favourite sis2 skrg ni.
.
Ramai yg dh try sebotol je pn dh dpt hasil yg memuaskan. Bkn stkat flawless je..kulit pn GLOWING tau!
.
Fungsi Elanish Beauty SERUM
.
๐Ÿ“Œ Menyamaratakan tona warna kulit.
๐Ÿ“Œ Menghalus dan melembutkan kulit.
๐Ÿ“Œ Menganjal dan melembapkan kulit.
๐Ÿ“ŒMenganjal dan melembapkan kulit.
๐Ÿ“ŒMenggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
๐Ÿ“ŒMengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
๐Ÿ“ŒTiada pengelupasan pada kulit muka.
๐Ÿ“ŒAnti-aging mengurangkan pigmentasi
๐Ÿ“ŒMenghilangkan garis2 halus pada wajah.
๐Ÿ“ŒWhitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus
๐Ÿ“Œmemberi keserian pada wajah. . Jom lekaih order sblm kehabisan stok! Order sgt2 lajuuu skrg ni. Cpt2 whatsapp kami ya ๐Ÿ˜‰
.
Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin.
.
Whatsapp ๏ผ‹601115556677
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/๏ผ‹601115556677/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #mekapmurah

LOVERA โ€ข MAGIC JELLY โœจ (@fuhhlawanya)

Gandingan yg plg meletop? Mestilah Lovera Complete Cleanser โค๏ธ Lovera Magic Jelly ๐Ÿ˜ Haish tu pon xtau ke? ๐Ÿ˜
.
The most basic care yg kulit awk perlukan utk tampil dgn kulit yg lebih segar & sihat. Lepas cuci muka dgn LCC terus apply MJ as a moisturiser.
.
Yg team plg malas nk jaga kulit dgn bermcm2 products tu sngt sesuai grab this basic care set kayy, hehe..
.
Price: RM 110
Postage: RM8(sm), RM11(ss)
.
.
For order tap link whatsapp in my bio ๐ŸŒผ

๐ŸŽ€ ๐“ฅ๐“ฎ๐“ป๐“ธ๐“ท๐“ฒ๐“ฌ๐“ช ๐ŸŽ€ (@veronica.montone)

๐Ÿ’— Buon pomeriggio ๐Ÿ’—

Come avete passato il fine settimana ? Io ne ho approfittato della giornata libera dal lavoro per dedicarmi un po' a me stessa. ๐ฅ

Ho deciso di provare questo nuovo prodotto @nuvo_cosmetic : si tratta di un siero idratante a base di bava di lumaca pura al 100 %, privo di siliconi, parabeni e petrolati.
La prima impressione รจ stata positiva, ma ve ne parlerรฒ meglio piรน avanti. Intanto vi invito a dare un occhiata ai loro prodotti!

Vi auguro una buona giornata ๐Ÿ’— โ–ซ๏ธโ–ซ๏ธโ–ซ๏ธโ–ซ๏ธโ–ซ๏ธโ–ซ๏ธโ–ซ๏ธโ–ซ๏ธโ–ซ๏ธโ–ซ๏ธโ–ซ๏ธโ–ซ๏ธโ–ซ๏ธโ–ซ๏ธโ–ซ๏ธโ–ซ๏ธโ–ซ๏ธโ–ซ๏ธโ–ซ๏ธโ–ซ๏ธโ–ซ๏ธโ–ซ๏ธ
#skincareartis #skincareobsessed #skincareroutine #skincareph #skincaremurah #skincarebandung #skincareterbaik #skincarecommunity #skincarekorea #skincareluxury #skincare #skincaretips #skincarealami #skincareaman #skincarethailand #skincareproducts #skincareaddict #skincarejakarta #skincarejunkie #skincaremalaysia #skincarebpom #skincareblogger #skincarelover #prilaga #skincarehalal #skincareherbal

WOWSKIN VITAMIN SERUM (@wowskin.byains)

Memperkenalkan Wowskin Vitamin Serum ๐Ÿ˜ Serum Vitamin No.1 di Malaysia & THE BEST SERUM EVER! .
.
APA ITU WOWSKIN?? .
.
5 VITAMIN + 11 BOOSTERS DALAM SETIAP TITISAN SERUM VITAMIN WOWSKIN .
.
WOWSKIN adalah set serum vitamin yang lengkap untuk anda dapatkan kulit yang cantik dan sihat. Ia dilengkapi dengan vitamin A, B3, C, D & E di dalam serum siang dan serum malam. Set ini merupakan gabungan vitamin lengkap yang disarankan para pakar kulit di seluruh dunia .
.
Vitamin B3, C & E untuk digunakan pada waktu pagi sebelum anda keluar dari rumah. Vitamin A & D pula digunakan pada waktu malam sebelum anda tidur .
.
Set Serum WOWSKIN juga ditambah dengan 11 bahan boosters lain utk meningkatkan lagi keberkesanannya .
.
List Vitamin & Bahan Boosters : .
.
SERUM SIANG :
Vitamin B3, C & E
SERUM MALAM :
Vitamin A & D .
.
11 Bahan Boosters :
Alore Vera, Algae Extract, Collagen, Beta Glucan, Hyaluronic Acid, Portulaca Oleracea, Pro Vitamin B5, Allantion, Matrixyl 3000, Ceramide 1 & Elastin .
.
.
.
.
#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #seles #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum
More...