THE JUNNI MAYLA IS THE AWSOMEπŸ‘ (@thejunni_bangi)

Thank you dear beli #thejunniMAYLA dengan your trusted agent #thejunnipinkishwhite ni ☺️.
.
Semoga kulit you lebih cantik lepas ni okay 😘
.
πŸ“MAYLA SKINCARE RM70
Daycream 5g.
Night cream 5g.
Gel soap 30ml.
.
πŸ“ MAYLA ADVANCE RM100
Daycream 10g.
Night cream 10g.
Gel soap 60ml.- .
To order :-
πŸ“²Whatsapp 0196794586
🌹#tjcodbangi
#maylaadvance
#maylaskincare
#thejunnipinkishwhite
#sayajualskincare
#skincaremalaysia
#thejunnilovers
#thejunniMAYLA

Whitening Flawless Glow Serum (@serum_elanish_whitening)

.
30 CEDERA DI TERENGGANU.
.
Masih ingatkah anda dengan 'headline' berita berikut yg pernah mengejutkan kita pd OKTOBER 2016 ?
.
Salah seorang dari mangsa kebakaran tersebut ialah saudara Saiful (gambar). Kecederaan teruk terutamanya di bahagian muka membuatkan beliau sangat trauma.
.
Beliau tidak berputus asa, sebaliknya memilih ELANISH Beauty SERUM sebagai usaha untuk memulihkan kembali kecederaan beliau.
.
Alhamdulillah, dengan izinNYA dan penggunaan konsisten ELANISH Beauty SERUM, kulit saudara Saiful kembali pulih seperti sediakala.
.
Antara fungsi yg sangat efektif :
.
πŸ‘ Membuang dan menghilangkan JERAGAT.
πŸ‘ Menyamaratakan tona warna kulit.
πŸ‘ Mengatasi masalah kulit berminyak.
πŸ‘ Anti-aging mengurangkan pigmentasi
πŸ‘ Kurang kedutan pada kulit muka.
πŸ‘ Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
πŸ‘ Menganjal dan melembapkan kulit.
πŸ‘ Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
πŸ‘Merawat kulit terbakar/sunburn.
πŸ‘ Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori.
πŸ‘ Tiada pengelupasan pada kulit muka.
πŸ‘ Whitening- mencerahkan kulit kusam.
πŸ‘ Memberi keserian pada wajah.
πŸ‘Mengurangkan eyebag.
πŸ‘Menghilangkan white/black head
πŸ‘ Menhilangkan garis2 halus pd wajah.
.
.
Jom dptkan harga PROMOSI skrg!
.
sila tag, like n share pada kawan2 anda yg ada masalah2 mcm ni ye.. x rugi pun share...
.
.
Whatsapp : οΌ‹6017 2549234
Whatsapp : οΌ‹6017 2549234
.
#elanish #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #kulitcerah #kulitmulus #kulitlembut #belon #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #kulitputih

GOLD C SERUM|BOOSTER WHITENING (@byshetyka_)

🌷JOM CANTIK MULUS DENGAN GOLD C SERUM & SOBELLA LIPSTICK β€’β€’100% produk buatan malaysiaβ€’β€’
.
Dah ready nak cantik sebelum raya ?? Jom jangan tunggu lagi Misi " Cantik Mulus Sebelum Raya "
.
Price - RM39 exclude pos
Isipadu - 15 ml (tahan sebulan)
.
Kandungan Gold C Serum
❀️Vitamin C -Lighter skin
❀️Coconut Oil - moisturizer
❀️Retinol(Vitamin A)- Reduce fine line
❀️Olive Oil- Restore skin sootheness
❀️Arbutin - Whitening skin
❀️Chamomile - Reduce skin irritant
❀️Aloe Vera - Scar healing
.
Whatsapp
Order 017-7092170
-
Order 017-7092170
-
Order 017-7092170

GOLD C SERUM|BOOSTER WHITENING (@byshetyka_)

🌷JOM CANTIK MULUS DENGAN GOLD C SERUM & SOBELLA LIPSTICK β€’β€’100% produk buatan malaysiaβ€’β€’
.
Dah ready nak cantik sebelum raya ?? Jom jangan tunggu lagi Misi " Cantik Mulus Sebelum Raya "
.
Price - RM39 exclude pos
Isipadu - 15 ml (tahan sebulan)
.
Kandungan Gold C Serum
❀️Vitamin C -Lighter skin
❀️Coconut Oil - moisturizer
❀️Retinol(Vitamin A)- Reduce fine line
❀️Olive Oil- Restore skin sootheness
❀️Arbutin - Whitening skin
❀️Chamomile - Reduce skin irritant
❀️Aloe Vera - Scar healing
.
Whatsapp
Order 017-7092170
-
Order 017-7092170
-
Order 017-7092170

Elanish Beauty (EB1003) (@elanishbeauty)

LECEH & LETIH tempek mcm2 kt muka tp hasilnya" camtuu " je??? Apa kata guna ELANISH WHITE GLOW SERUM . Apply 2 kali je sehari. Dalam masa 3 hari je sis mesti puas hati tau! Dah la langsung x melekit...FRESH sgttttt! Mmg ramai ckp x pernah jumpa serum sebest ELANISH SERUM!

Akak x mo la ckp lebih2..tak try tak tahu...hehe.... .

Jom dptkan harga PROMOSI skrg!

sila tag, like n share pada kawan2 anda yg anda masalah2 mcm ni ye.. xrugi pun share... .

Whatsapp : οΌ‹6014 544 9666

Whatsapp : οΌ‹6014 544 9666

#tudungmurah #shawlinstant #shawlmurah #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia

THE JUNNI MAYLA IS THE AWSOMEπŸ‘ (@thejunni_bangi)

[ CANTIKNYA KULIT PAKAI INJECTION KE? ]
Allahuakhbar saya tak ada banyak duit nak pergi buat injection semua tu. Cukuplah dengan pakai #thejunniMAYLA ni bantu saya untuk cantikkan dan sihatkan kulit wajah saya. Sebelum ni kulit saya banyak jerawat blackhead whitehead sunburn lagi tapi alhamdulillah lepas guna #thejunniMAYLA kulit saya semakin cantik dari hari ke hari.
.
Alhamdulillah. Dah beribu testimoni tentang produk The Junni. Anda beli lagi nak bagi feedback yang positif ? .
Sayang-sayang yang nak order tu meh ws πŸ“² 0125339454
.
πŸ“MAYLA SKINCARE RM70
Daycream 5g.
Night cream 5g.
Gel soap 30ml.
.
πŸ“ MAYLA ADVANCE RM100
Daycream 10g.
Night cream 10g.
Gel soap 60ml.- .
To order :-
πŸ“²Whatsapp 0196794586
🌹#tjcodbangi
#maylaadvance
#maylaskincare
#thejunnipinkishwhite
#sayajualskincare
#skincaremalaysia
#thejunnilovers
#thejunniMAYLA

GOLD C SERUM|BOOSTER WHITENING (@byshetyka_)

🌷JOM CANTIK MULUS DENGAN GOLD C SERUM & SOBELLA LIPSTICK β€’β€’100% produk buatan malaysiaβ€’β€’
.
Dah ready nak cantik sebelum raya ?? Jom jangan tunggu lagi Misi " Cantik Mulus Sebelum Raya "
.
Price - RM39 exclude pos
Isipadu - 15 ml (tahan sebulan)
.
Kandungan Gold C Serum
❀️Vitamin C -Lighter skin
❀️Coconut Oil - moisturizer
❀️Retinol(Vitamin A)- Reduce fine line
❀️Olive Oil- Restore skin sootheness
❀️Arbutin - Whitening skin
❀️Chamomile - Reduce skin irritant
❀️Aloe Vera - Scar healing
.
Whatsapp
Order 017-7092170
-
Order 017-7092170
-
Order 017-7092170

VIVI LIN LONDON (@hellolondon_beauty)

HANYA DGN SERENDAH RM70 AWAAAA2 BLEH MILIKI SERUM TERBAIK UTK KULIT WAJAH. PORCELAIN DOLL AMPOULE (SERUM) 50ml--"
___
1. Berfungsi utk melembabkan wajah

2. Membuat struktur kulit muka semakin anjal & tegang.

3. Mengurangkan kedutan pd wajah hingga leher.

4. Anti-aging a.k.a mencegah penuaan.

5. Menghaluskan kulit & mmbuatkn kulit cerah sekata

6. Membuatkan kulit muka nmpak glowing

7. Nutrisi yg ada dpt menyihatkan kulit.

8. Mencegah drp kesan buruk sinar UV & pencemaran udara

9. Menghilangkan flek pd wajah
.
πŸ”€Ps: Tekstur Ampoule lebih lembut n molekulnya lebih kecil drp serum.
.
Jom cecantik di hari raya!!
+60133532303
+60133532303
+60133532303

#porcelaindollskincare #porcelaindollofficial #porcelaindollsupplement #vivilinlondon #royalangela #snowwhiteluxury #eskinollittleluxury #eskinoljapan
#organicskincare #skincaremalaysia #skincareselamat #flawlessskin #loveyourskin

JERAWAT JERAGAT KUSAM (@jerawatkecut3hari)

Kulit makin bersih dan berseri lepas pakai Auoliya - Cust Sarina

JERAWAT JERAGAT KUSAM (@jerawatkecut3hari)

OFFER COLAGEN FOUNDATION 10 HARI JURR πŸ“’πŸ“’πŸ“’
.
.
FOUNDATION yang menjadi pilihan ramai diperkaya dengan khasiat :
.
.
-colagen
-vitamin E
- vitamin C
-Argan oil
.
.
Kebaikan Colagen Foundation: -Tiada silikon -Mesra wuduk -Membaiki tekstur kulit -Dengan spf 30
-Mudah dan ringan untuk digunakan -Tidak bercapuk -Halal -Tidak berminyak -Bantu melembapkan
wajah -Bertindak sebagai anti penuaan
-Bantu merawat kulit berjerawat dan berparut
- Mampu membuatkan wajah nampak lebih awet muda
.
.
Nak order? Wassap CF ke 017-9390057

JERAWAT JERAGAT KUSAM (@jerawatkecut3hari)

6 SEBAB KENAPA ANDA KENA DAPATKAN AUOLIYA EMULSION πŸ’œ
.
.
Anda wajib baca info ini kalau anda ada masalah kulit πŸ‘‡πŸ‘‡
.
.
πŸ™‹ 100% natural
❌ Bebas Mercury
❌ Bebas Hyroquinone
βœ… Dikilangkan di kilang bertaraf GMP
.
.
πŸ’ͺ Terdiri daripada 100% ramuan semulajadi seperti
-aloevera
-canadian willow herba
-beauty water
.
.
πŸ‘‰yang sangat bagus dan berkhasiat untuk kecantikan & kejelitaan wajah kita
.
.
πŸ™‹ Tekstur gel yang sangat sejuk, ringan dan mudah meresap dalam kulit
.
.
😱 Bagus untuk merawat masalah - jerawat
-parut jerawat/jeragat
-kulit kusam
-berminyak
-sunburn
-kulit kering
-masalah ruam/chicken pox baby
-lingkaran gelap bawah mata
-nampak tua dari usia
-kulit rosak akibat salah guna kosmetik yang mengandungi bahan kimia yang tinggi
.
.
Nak order? Wassap 017-9390057 untuk order
.
. πŸš™ COD KUANTAN AREA SUNGAI ISAP, TANAH PUTIH, GIANT, INDERA MAHKOTA, TAMAN TAS
.
.
πŸ“ͺ POSTAGE SETIAP HARI ISNIN- JUMAAT

Foundation No.1 Di Malaysia (@rynabellabeautyhq)

✨
Be Flawless with Princess Foundation 😍
.
❌ NO MORE muka hodoh
❌ NO MORE jerawat & penyakit yg ada kat wajah
❌ NO MORE makeup tebal tebal
.
Yakin pada diri yg anda juga boleh menjadi sempurna 😍
.
Flawless hanya dengan menggunakan produk Rynabella Beauty sahaja
.
βœ”οΈSesuai utk lelaki & perempuan.
βœ”οΈSesuai utk semua jenis kulit.
.
πŸ’― Lulus KKM
πŸ’― Tanpa bahan kimia
πŸ’― Berasaskan bahan semulajadi
.
Nak order @ ada sebarang pertanyaan sila
whatsapp
0179573325
☺️
.
#skincaremurah #skincareputih #skincaremalaysia #skincareterbaik #sabunmurah #sabunwajah #sabunpemutih #sabunhomemade #sabunjerawat #foundationmurah #foundationmalaysia #foundationmesrasolat #sayajualsayapakai #vendeurfestival #bazaarpaknil #bazaaronline #butikvendor #butikonline #kuantan #pahang #terengganu #kelantan #mlm2017 #maharajalawakmega #youcanduit #eusahawan #eusahawan2017 #tv9 #perangbibir #radioera

JERAWAT JERAGAT KUSAM (@jerawatkecut3hari)

Hasilnya lepas memakai Colagen Foundation 😍😍 Wajah lebih feloless, cantik dan mulus. Harga offer cuma Rm39 sahaja. Wassap kakmora 017-9390057 untuk order 😘

JERAWAT JERAGAT KUSAM (@jerawatkecut3hari)

Set baru khas untuk uolls dapatkan wajah yang cantk berseri bak Neelopa
.
.
Apa yang ada dalam Set Neelofa ni?
❀️Auoliya Emulsio
❀️Aquatic Soap
❀️Colagen Foundation
.
.
Auoliya Emulsion Skin Repair merupakan gel rawatan kulit yang diperkaya dengan aloevera, canadian willow herba sebagai herba terpilih dan juga beauty water untuk merawat wajah dan mencantikkan wajah
.
.
Dan paling penting ianya 100% bebas bahan kimia merbahaya seperti mercury, hydroquinone dan juga paraben. Boleh digunakan dari baby seawal usia 6 bulan hinggalah orang dewasa lelaki dan juga wanita
.
.
Bukan je boleh pakai di wajah tapi juga banyak gunanya, multipurpose gituww 😍 Antaranya : βœ… Boleh pakai dibibir untuk melembap dan rawat masalah bibir kering
βœ… Boleh pakai di kening untuk melebatkan kening
βœ… Boleh letak di bulu mata untuk melebatkan bulu mata
βœ… Boleh sapu pada ezcema baby
βœ… Boleh pakai As primer make up untuk melembapkan wajah dan beri effect glowing pada wajah anda
βœ… Boleh sapu pada luka akibat minyak panas
βœ…Boleh pakai As night mask treatment sebelum tidur pada setiap malam
βœ…Boleh pakai pada luka di badan
βœ…Boleh pakai As pelembap setiap pagi
.
.
Fuhh banyak kan manfaat yang uolls akan dapat? Serius Auoliya Emulsion bukan sahaja boleh pakai di wajah tapi juga di satu badan juga. Satu satunya krim yang wajib ada di setiap rumah!
.
.
Nak tau apa Best lagi pasal Auoliya? Jangan segan silu teruss rajinkan jari haluihmu ituww untuk terus wasaap 017-4500367 kakmora ❀️

JERAWAT JERAGAT KUSAM (@jerawatkecut3hari)

SIAPA YANG BOLEH MEMAKAI AUOLIYA EMULSION?
.
.
πŸ‘‘ Mereka yang mengalami masalah kulit berminyak
πŸ‘‘ Mereka yang mengalami masalah kesan parut jerawat
πŸ‘‘ Mereka yang mengalami masalah kulit kering
πŸ‘‘ Mereka yang kerja di dalam aircond.
πŸ‘‘Mereka yang sering terdedah pada udara persekitaran yang kotor
πŸ‘‘Mereka yang mengalami masalah kulit kusam dan kelihatan tua dari usia
πŸ‘‘ Mereka yang mengalami masalah jerawat akibat allergik dan juga resdung
πŸ‘‘ Mereka yang mengalami radang / jerawat pasir / kulit merah akibat salah guna kosmetik. πŸ‘‘ Anak remaja yang sering terdedah kepada aktiviti luar di sekolah
πŸ‘‘Anak kecil yang mengalami masalah ruam dan gatal akibat gigitan nyamuk
.
.
πŸ€AUOLIYA Emulsion sesuai digunakan untuk seisi keluarga dari baby seawal usia 6 bulan hingga orang dewasa πŸ‘ͺ
.
.
For FREE CONSULTATION + FREE TIPA FELOLESS terus wassap kakmora. .
.
Kakmora
beauty Consultant Auoliya
017-9390057

JERAWAT JERAGAT KUSAM (@jerawatkecut3hari)

TAK SAMPAI SEMINGGU DAH NAMPAK PERUBAHAN - FEEDBACK CUSTOMER AUOLIYA
.
.
Fuhh kan dah cakap Auoliya ni powerr! Bukan calang2 gel tau. Tapi gel ajaib untuk kulit cantik sebelum raya opssπŸ™ˆ
.
.
KELEBIHAN AUOLIYA EMULSION:
🌸Menaturalkan pH kulit
🌸Memberi kelembapan pada wajah
🌸Bertindak sebagai satu lapisan supaya kotoran tidak meresap di dalam kulit
🌸Structure yang sangat halus dan lembut mampu menyerap dan meresap jauh ke dalam liang roma
🌸Menyerap lebihan minyak di wajah
🌸Berfungsi sebagai anti-aging
🌸Bahan semulajadi yang sangat bagus untuk kulit sensitif
🌸Menjadikan wajah kelihatan lebih muda dari usia
🌸Mengecutkan jerawat
🌸Mengembalikan kecantikan asli warna kulit wanita asia
🌸Memudar dan menghilangkan jeragat dan parut
🌸Menghilangkan masalah ruam baby
🌸Menghilangkan whitehead dan blackhead
🌸Mencerahkan wajah
.
.
To order whatsapp kakmora 017-4500367😘 .
.
FREE CONSULTATION + TIPS KECANTIKAN untuk uolls.

JERAWAT JERAGAT KUSAM (@jerawatkecut3hari)

Yeayy! Sampul raya Auoliya coming soon πŸ“’πŸ“’πŸ“’ Awass! Ni bukan sampul raya biasa2. Sebab dalam ni kita ada bagi baucar Rm5 untuk uolls 😍😍 Uolls boleh tebus untuk produk yang uolls nak. Best kann? Dengan hanya satu pembelian produk dari kakmora, uolls berhak dapat satu sampul raya yang ada baucer Rm5. Suka tak suka tak? πŸ˜„πŸ˜„

JERAWAT JERAGAT KUSAM (@jerawatkecut3hari)

Mesti ramai yang masih xtau camne nak pakai Auoliya Emulsion dengan effective. Ye dak? .
.
Meh kakmora share dengan uols. In shaa allah boleh la kita semua feloless raya ni πŸ™ˆπŸ˜
.
.
Cara pakai mudah jer uolls boleh pakai #AuoliyaEmulsion siang hari atau malam lepas cuci muka pakai sabun. Nak lagi kesan yang power kakmora suggest uolls pakai pencuci muka kita iaitu #AquaticSoap serius muka uolls teruss jadi lembap dan segar. Bagus sangat untuk mereka yang ada masalah kulit kering dan berminyak. Seriuss tak tipu kakmora dah try dan jatuh chintaa seribu kali tauww! .
.
Cara pakai Auoliya ada 3 tau. Pertama nya uolls just ambil Auoliya dan ratakan di seluruh muka dan leher. Dah ratakan? Siapp mudah kans. Serius tak sampai 5 saat. Sebab Auoliya ni jnis gel yang bila uolls pakai terus jadi sejuk, ringan dan tak berminyak. .
.
Cara ke2 , uolls just amik secoit Auoliya dan dab dab kan jer pada wajah. Kira macam uols massage muka la. Serius kalau uolls massage + pakai Auoliya dengan konsisten in shaa allah jerawat akan kecut, parut akan pudar dann paling Best wajah uolls akan jadi makin bersih dan feloleaa gituww. .
.
Cara ke3 ialah uolls boleh boleh ambik Auoliya dan ratakan di seluruh wajah dan kawasan leher. Bila dah rata uolls boleh dab dab kan pada wajah. Kira macam beri massage la pada muka. Kalau uols buat dengan konsisten in shaa alalh wajah jadi makin anjal gituew toink toink gituww Best kanss😍
.
.
Haa gituuww. Ni la 3 cara untuk pakai Auoliya. Boleh pilih yang mana satu uolls paling suka ya. Selamat berfeloles dengan Auoliya gaiss muahh cikedd πŸ’‹πŸ’‹

JERAWAT JERAGAT KUSAM (@jerawatkecut3hari)

Perjalanan beribu batu harus dimulai dengan satu langkah. Assalamualikum dan Morning gaiss! Mesti semua baru abes sahur kanns? πŸ˜„
.
.
Just nak pesan uolls solat subuh dulu tau. Jangan baring baring lagi nanti terlepas subuhh pulak πŸ™ˆ
.
.
Dann jangan lupa lepas cuci muka pakai #aquaticSoap terus pakai Auoliya Emulsion ya. Barulah wajah uolls lembap sentiasa. Bukan setakat lembap tapi juga dapat merawat dan mencantikkan wajah uolls. Kata nak peloless raya nii kena la rajin pakai Auoliya kan kann? .
.
Ok la kakmora nak solat subuh dulu. Anneong gais! Selamat berpuasa - Ramadhan ke3

JERAWAT JERAGAT KUSAM (@jerawatkecut3hari)

KANDUNGAN BAHAN
AUOLIYA EMULSION 😊
.
.
🌺 Secret Beauty water
-Contoh ni adalah : Air mawar, Air zam-zam, air beras.
-Tapi dalam Auoliya beauty water yang digunakan adalah RAHSIA 😊
Fungsi : -mampu meresap jauh kedalam pori kulit dan mengecilkan liang pori pada kulit wajah yang menyebabkan masalah kulit berminyak
-meresap jauh kedalam kulit untuk menarik kotoran dari dalam keluar
.
.
🌺 Aloevera
Fungsi- Agen MERAWAT yang bagus. Mampu merawat jerawat kerana bertindak sebagai antimicrobial.
- Pelembap. Melindungi kulit wajah dari kering
.
.
🌺 Canadian willow herb
-Sejenis tumbuhan herba yang sangat berkesan menentang bakteria jerawat. Mampu mematikan bakteria yang menyebabkan jerawat pada kulit wajah
.
.
🌺 Sym relift - sejenis herba yang memberikan rasa sejuk.
Fungsi : memberikan rasa dingin seterusnya rasa selesa pada ruam
.
.
🌺 Sym claim- sejenis herba yang memberikan rasa sejuk. Fungsi :memberikan rasa dingin seterusnya rasa selesa pada ruam
.
.
🌺 Allon tain- Bertindak sebagai Pelembap. Membantu menyelesaikan masalah kulit kering
.
.
🌺 Carbapol uttrez- membantu menjadikan Auoliya sebagai Gel
.
.
🌺 Glycerin- Meningkatkan kelembapan.
fungsi- memastikan kulit kelihatan lembap dan tidak kusam

Haa hebat kan Bahan2 dalam Auoliya ni? Kakmora kan dah cakap memang natural dan 100% bebas bahan kimia
.
.
Seriuss tak terlambat lagi untuk uolls dapatkan wajah yang feloless dan berseri2 di hari raya nanti. Wassap 017-9390057.
More...