Poshglam Signatures(Cosmetics) (@poshglamsignatures)

Please Read!!! πŸ‘ˆπŸ»πŸ‘ˆπŸ»Give your skin a good treat πŸ€—πŸ€—then feed your skin with fresh vegetables πŸ₯’& fruits πŸ‰ plus drink a lot of water πŸ’¦ to help flush Out toxins.. πŸ˜·πŸ€§πŸ€’πŸ€•
"Invest in your Skin.. It's going to represent you for a very long time!!! #exfoliate#exfoliant#exfoliating#skincare#skincareroutine#skinperfect#skinsnation#skinwhite#skinwhitening#skinfade#loveyourskin#skintoloveproducts#skins#skinsmooth#skinsecret#skincarelover#skincareaddict#skincaremalaysia#skincaretherapist#investinyourskin#freshskin#beposhbeglamours#πŸ’‹

#No1 Skincare Wanita & Remaja (@thejunnipinkish.my)

The Junni Pinkish White ni memang semua orang boleh guna! Dengan harga yang sangat mampu milik, tak mustahil lah bila student berumur 14 tahun pun boleh beli Normal Set ni.
.
.
Dengan harga RM 60 sahaja korang boleh dapat wajah yg korang idamkan. Bukan itu sahaja tak perlu nak risau lagi kalau skincare nie tiruan ke palsu ke sbb kita jugak bernotified dengan KKM. So gerenti selamat punya.
.
Nak cantik tak perlu risauΒ² dah. Ambil tepon whatsapp je cepatΒ² sebelum habis stock dekat
πŸ“± 0172928218
πŸ“± 0172928218.
.
SEKARANG YE! πŸ€—
.
#thejunni #thejunnipinkishmy #thejunnikl #thejunnikualalumpur #thejunnimayla #thejunnimaylaadvance #thejunninormalset #thejunnipinkishwhite #beauty #beauttandthebeast #beautytips #women #teenagers #wanita #remaja #skincare #setpenjagaankulit #kecantikan #cantik #beautiful #thejunniwhiteninglotion #beautiful #flawless #glowing #whitening #pinkish #skincaremalaysia

PAKAR KULIT MUKA (@yuniie_beauty87)

Selamat Malam 😘
.
Nak Habaq Neh Kalo Beli Niqrees Hydrogel Percuma C2m Coffee Scrub 😱
.
Harga Asal Rm30
.
Kelebihan Coffee Scrub β˜•οΈβ˜•οΈ
.
1) Melancarkan Peredaran Darah
.
2) Mengecutkan Jerawat
.
3) Menyingkirkan Sel2 Mati
.
4) Memudarkan Jeragat
.
5) Mengurangkan GarisΒ² Halus
.
Jom Dapatkan Dari Saya 01118742796

#NiqreesHydrogel #skincaremalaysia #skincaremurah #skincareserumterbaik #skincareberseri #skincarebest #skincareno1malaysia #skincareoriginal #skincareglowing #skincareberbaloi #skincaremagic #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatparut #jerawatpasir #jerawatberminyak #jerawathilang #jerawatjeragat #jerawatmeradang #jerawatbesar #jerawathitam #mukacantik #mukaberseri #mukabersih #mukatanpajerawat #mukaputih #mukaglowing #mukakusam #mukalicin #mukalicinhalus

PELEMBAB SERBAGUNA. JERAWAT (@gel_kulit_lembab)

Antara kebaikan lain #sabunajaibmelbeauty .
✳️KEBAIKAN SABUN AJAIB✳️
.
βœ”οΈmelegakan jerawat Nanah/bisul
βœ”οΈmengurangkan ruam kulit βœ”οΈmelembutkan jerawat Batu Dan mengecut kan βœ”οΈmenghilangkan kekusaman kulit βœ”οΈmelembutkan Dan melembapkan kulit βœ”οΈmencerahkan kulit wajah
.
✳️KELEBIHAN SABUN AJAIB✳️
.
βœ”οΈboleh digunakan diseluruh badan βœ”οΈboleh mencerah Kan celah Leher , peha Dan lengan βœ”οΈboleh melegakan ekzema
βœ”οΈmenghilangkan sunburn di kaki Dan tangan . .
Bahan bahan utama .
βœ”οΈaloevera βœ”οΈcucurma longa βœ”οΈjojoba oil βœ”οΈkojic acid βœ”οΈbeta white .
RM29.90 sm
RM34.90 ss
Whatsapp ira πŸ“²0124809414
.
#sabunajaibmelbeauty
#miniagentsabunajaib
#skincare
#skincareorganik
#skincaremalaysia
#skinsolution
#kulitjerawat
#kulitberminyak
#jeragat
#kunyit
#shaklee
#review
#rayasakan
#f4f
#pwtc
#terapiinstagram
#shoppingonline
#instabeauty
#sabunviral
#bazarpaknil
#ajimaura
#kingcoco
#moodrepublik
#maharajalawakmega2017
#shhiloveyou
#lofattah
#ukm
#sarawak

Aziah Razak (@treatyourskinright)

GEL SEMI-MATTE LIPSTICK

Pernah dengar tak ada orang yang alergic pakai lipstick, bibir kering, gatal gatal & jadi gelap ?
Dengan Mary Kay Gel Semi-Matte Lipstick, semua tu dah tak perlu nak risau dah !
Sebab ?! GEL SEMI-MATTE LIPSTICK ni mengandungi vitamin yang berfungsi untuk melembap dan melembutkan bibir disamping merawat kulit bibir 😍

Siapa nak nampak cantik pakai lipstick dan dalam masa yang sama merawat bibir ? Alaa, macam pakai lipbalm. Bibir rasa lembut je 😚
Yang penting warna matte okay !
Tidak akan membuatkan bibir nampak berminyak berkilat, akan stay matte.

Terdapat banyak pilihan warna, daripada warna nude sampai la warna bold. Pilih je mana nak 😍

Tak tahu warna apa yang sesuai dengan kulit ? PM/Whatsapp saya. Saya akan membantu anda πŸ˜‰

#ILoveMyMaryKay ❀️

Aziah Razak
+6011-3955 6295
Your Beauty Consultant
#AziahRazakMaryKay

#SkincareMalaysia #MaryKayMalaysia #MaryKaySemenyih #MaryKaySelangor #MaryKayBeranang #MaryKayMantin
#MaryKayNegeriSembilan #BazaarPakNil #MalaysiaIGShop #InstashopMalaysia #OnlineShoppingMalaysia #SayaJualMarykay #BazaarOnline #eUsahawan #SayaPakaiSayaJual #SayaJual

#No1 Skincare Wanita & Remaja (@thejunnipinkish.my)

HEALING PROSES?
------------------------------
Apa itu healing process?
.
Healing Process adalah proses penyembuhan.
.
Contoh kalau kita makan suppliment , lepas tu dalam minggu pertama keluar jerawat dan segala macam yang tidak diingin, mula lah kita menyalahkan suppliment tu tidak bagus.
.
OK WAIT! Jangan cepat menghukum, sebenarnya itu adalah healing process. Kadang kadang kita tak tahu dalam kita sebenarnya kotor dan banyak toksin. Healing process ni membantu kita keluar segala macam yang tidak diingini tu supaya suppliment tu dapat berkerja dengan baik. Jadi, jangan panik okay? Keep going! You're almost to get your beautiful glowing skin! 😘
.
To Order:-
πŸ“² Whatsapp: 0172928218
🌹 #tjcod(nama lokasi anda)
.
#thejunni #thejunnipinkishmy #thejunnikl #thejunnikualalumpur #thejunnimayla #thejunnimaylaadvance #thejunninormalset #thejunnipinkishwhite #beauty #beauttandthebeast #beautytips #women #teenagers #wanita #remaja #skincare #setpenjagaankulit #kecantikan #cantik #beautiful #thejunniwhiteninglotion #beautiful #flawless #glowing #whitening #pinkish #skincaremalaysia

COCONUT SCRUB&CLAY NO 1 IN πŸ‡²πŸ‡Ύ (@variobyvvm2)

" SENTAL BADAK GUNA COFFEE BEANS STARBUCKS U OLLS " hewhewhewhewhew.... Dah kata dah.. coffee scrub kami bukan coffee scrub yang cikai2 main hentam taram yaa.. kami x pakai coffee powder yang khas utk buat kopi cicah biskut kering tu tauu πŸ˜‚πŸ˜ matilanaakkkk kalau pakai coffee powder cap kapal api ka or even cap hang tuah kaa.. hewhewhew .
.
.

Malas nak omong ksong.. meh try sndri 😚

#customerfeedbackbyvvml #custfeedbackbyvvml #CUSTOMERFEEDBACKBYVVML
#coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #coffeeaddictscrub #kopiskrubmalaysia #ubatparut #hilangkanparut #skincaremalaysia #produkkecantikan #ubatjerawat

MURAHKAN REZEKI ANJELL SHOPπŸ’‹ (@anjell.shop)

Guys nk tanya, product #royalexpertwhitening ni okay dak? Kalau pernah pkai boleh drop comment kt bwhπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» i really2 ur respon guys.. Sbb skrg tgh cari skinare ygsesuai utk muka. Thanks😘 .
#palazzomurah #royalexpertwhitening #rewmurah #produkpakistan #skincaremalaysia #skincare #beautycare #royalexpert

Made With Love ❀️ (@a.couturemy)

CUSTOMIZED SCRUB DAN TONER πŸƒ GREEN TEA SCRUB
Sesuai untuk :
πŸ‘‰kulit berjerawat
πŸ‘‰kulit berminyak
πŸ‘‰kulit yang sering terdedah kepada sinaran UV
πŸ‘‰kulit kering

Bagi yang mempunyai kulit yang normal juga digalakkan untuk menggunakan GREEN TEA SCRUB ni.

Tunggu apa lagi, sesiapa yang ada masalah kulit ataupun sedang mencari scrub dan toner yang sesuai dengan kulit muka korang meh lah contact hakak. Nanti hakak suggest yang terbaik untuk korang. πŸ‘‰01137727603
πŸ‘‰DM pun boleh

Jangan lupa join telegram channel kami untuk beauty skincare class. Link ada dekat bio. Click je πŸ€—

#sayajual #madewithlove #homemadetoner #homemadescrub #homemadetonermurah #homemadescrubmurah #homemadeingredients #organicskincare #makeupmalaysia #skincaremalaysia #bazarpaknil #beautytricks #beautyclassmalaysia

Mary Jardin AGENT (@syeeda_lee)

TESTIMONI MARY JARDIN

Jerawat Kecut dan Parut makin Pudar!! Mary Jardin ni 100% Natural Product taw so tidak merbahayakan Kulit. Yg Penting Merawat Kulit dari dalam😘😘😘 WHATSAPP 013-9918567

#ProdukNatural
#ProdukOrganik
#SkincareMalaysia
#OrganicSkincare
#NaturalSkincare
#NaturalBeauty
#BeautyTips
#TeamEllmiracleAstem
#MaryJardin
#MaryJardinMalaysia

FACEMIST AS LOW AS RM15‼️ (@chantique.organic)

Hi korang! Jom order Beauty Water and Antiseptic Spray sebab sale akan tamat bila bila je tau! 😱😱😱
.
Manfaat Beauty Water & Antiseptic Spray;
.
🌸 merawat masalah resdung, jerawat dan jeragat
🌸 menghilangkan dan mengurangkan jerawat
🌸 melembab dan menegangkan kulit
🌸 menjadikan awet muda dgn melambatkan proses penuaan
🌸 mengelakkan kulit kusam dan kering
🌸 membantu mencuci dan mengecilkan liang pori (liang roma)
🌸 boleh digunakan sebagai toner untuk make up
🌸 membantu memudarkan pigmentasi pada kulit muka akibat cahaya matahari
🌸 mengurangkan kerengsaan pada kulit sensitif kerana Beauty Water bersifat sejuk
🌸 sel kulit mati lebih cepat diperbaharui dgn meningkatkan tahap metabolisma kulit
🌸 menstabilkan pH untuk kulit yg lebih sihat dan cantik
🌸 membantu mengurangkan migrain di kepala
🌸 sangat sesuai untuk wanita, lelaki dan semua peringkat umur sehingga baby
.
Kindly whatsapp to place your order +60179292708 πŸ’•
.
.
#skincaremalaysia #produkbebaskimia #produkorganik #bebasmerkuri #produkmuka #kangenwatermalaysiasemenanjung #kangenwaterproduk #kangenwatermurah #sayajualmurah
#sayajual #isell #beautywater #facemist #facemistmurah #facemistmalaysia #kangenbeauty #kangenbeautyspray

COCONUT SCRUB&CLAY NO 1 IN πŸ‡²πŸ‡Ύ (@variobyvvm2)

Goshhhh ! Body scrub bau coco chanel ! πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ bukan takat mencantikkan tekstur kulit korang tau ygg.. tapi bau coco chanel tu je da boleh buat korang rasa macam mandi dgn pfume tauu 😘 .
.
.

600gm / RM29.00

Ada 4 flavour yang AWESOME ! .
.
.

GOODNITE BABY

HELLO SEXY

BERRYGHURT
HAWT CHOCOLATE
#customerfeedbackbyvvml #custfeedbackbyvvml #CUSTOMERFEEDBACKBYVVML
#thewhiteningbodyscrub #vyvycoffeescrub #vyvywhiteningbodyscrub #organicskincare #ubatjerawat #ubatparut #skincaremalaysia #produkkecantikan #produkkecantikanmalaysia

Pewiit skincare 5in1 (@pewiit.skincare.official)

JRAWAT TIADA D WAJAH AKN LEBIH CANTIK & MENAWAN!!
============================
.
.
πŸ’–πŸ’– pewiit skincare 5in1 πŸ’–πŸ’–
PEWIIT 5in1 sesuai untuk digunakan oleh mereka yang mempunyai kulit bermasalah seperti JRAWAT , resdung , kulit berminyak , jeragat, bintik hitam kesan parut jerawat, terdedah kepada sinaran matahari dan gelap dibawah mata.
Kebaikan PEWIIT 5IN1 :-
β˜† OIL CONTROL β˜† Memudarkan kesan parut.
β˜† Kulit lebih halus
β˜† Mencerahkan kulit β˜† Menghapuskan bintik hitam dan jeragat.
.
1 set mengandungi:
πŸ‘‰ Pewiit Soap (kulit kayu manisοΌ‹bunga cengkih)
πŸ‘‰ Day Cream (uv protection SPF50)
πŸ‘‰ Night Cream (merawat serta memelihara kulit)
πŸ‘‰ Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat)
πŸ‘‰ Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun)
.
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma:
βœ”οΈ Free Postage
βœ”οΈ Foundation BB Cream Pewiit (RM28)
βœ”οΈ Pellavina Toner Facial Collagen (125ml) (RM38)
.
----------------------------------------------------
Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN?
πŸ“±πŸ“±Whatsapp @ οΌ‹60111 695 2941
πŸ“±πŸ“±Whatsapp @ οΌ‹60111 695 2941
πŸ“±πŸ“±Whatsapp @ οΌ‹60111 695 2941
----------------------------------------------------
.
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

Mary Kay Beauty Consultant (@mary.k_beautyconsultant)

"Beli 1 pallet eyeshadow. Tp 3 jer warna faveret.. yg lain membazir jer.. Last2 x habis and luput dgn tarikh luput make up terus"😫😫
.
Mary kay ? Boleh pilih colour ape jer korang nak...!! Woooww....!!😲😲😲 And fill in dlm compact case tu..πŸ€—
.
KEMPEN ELAK PERANGAI SETAN YG SUKA MEMBAZIR.πŸ‘ΉπŸ‘ΉπŸ‘Ή
.
Ain
014 6165823
Your Trusted Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
Mary kay muar, n9 & melaka

#marykaymalaysia #marykaymuar #marykayskincare #skincareselamat #skincaremalaysia #sayajualskincare #makeupmalaysia #flawlessskin #kulitkusam #muar #skinvigoratebrush #kingcoco #likeforfollow #followforfollow #sayajualsayapakai #produkkecantikan #kulitcantik #melacep #timewise #foundation #loosepowder #mkmen #botanicaleffect #botanicalproduct #waterbaseproduct #botanicaleffectevo #lipstick #primer #foundationprimer #eyeprimer

Faridatul Ain (@faridatul_ain)

Selamat malam Shayangg .

Pssttt

Sebelum tidur apply dulu night cream suspa beauty ye.
Sebab apa kena apply night cream ?
Sebab night cream SB mengandungi ekstrak buah betik. Buah yang kaya dengan vitamin A dan vitamin C..
Ia mampu merawat jerawat,jeragat,mencerahkan kulit malah ia juga boleh meremajakan kulit kita (awet muda) gitu macam retis kita jiana jain tu .
http://www.wassap.my/60136532089/Ain

#suspabeauty
#suspabeautyterbaik
#suspabeautyno1malaysia
#suspabeautyberkesan
#skincare
#skincaremurah
#skincaremalaysia
#gebugebas
#putih
#putihkulit
#putihgebukekal
#skincareselamat
#sayajualmurah
#sayajual
#cantik
#suspabeauty
#suspabeautyberkesan

IPHONE 7 GIVEAWAY! πŸŽπŸŽ‰ (@glamorakl)

Antara cust yang berpuas hati dengan #drblackhead . Best sangat-sangat katanya. Lepas pakai kulit muka yang kasar terus jadi licin! Cuba pegang hidung ualls sekarang kasar ke licin? Kalau kasar jangan lupa service muka guna #drblackhead tauπŸ˜‰πŸ˜‰
.
#blackhead #whitehead #blackheadremover #whiteheadremover #baazarpaknil #beautytool #kulitsensatif #kulitnormal #kulitkombinasi #kulitberminyak #electronicporecleanser #porecleanser #sayajualmurah #lofattah #aisyahdhiarana #kingcoco #nakcantik #skincaremalaysia
More...