KAILIJUMEI ETUDE TONYMOLY (@heavenlips_id)

New!!! Sulwhasoo Gentle Cleansing Foam (50ml)
Harga: 150rb
-
Ada yg masih asing dengan merk ini?? Sulwhasoo ini dari Korea Selatan juga kok, di bawah Amore Pasific juga, jadi bisa dibilang masih adik kakak sama Laneige, Innisfree, sama Etude House.
Terbuat dari bahan-bahan herbal. Aroma nya masih sangat tradisional. Sulwhasoo ini termasuk high-end Korean Skincare . Bisa cek di google untuk harga yg full size nya cukup pricey. -
#jualsulwhasoomurah #jualtonymoly #jualetude #sulwhasoomurah #tonymolymurah #etudemurah #laneigemurah #makeupmurah #skincaremurah #prelovedmakeup

✨JOM CANTIK SAMA SAMA✨ (@nunassecret.co)

Kelebihan KDOLL BEAUTY .
.
* Dapat mencerahkan muka
* Merawat sunburn
* Dapat merawat jerawat & jeragat
* Sekatakan tona kulit
* Megurangkan blackhead & whitehead
* Mengurangkan sunburn
* Mengurangkan lingkaran bawah mata
* Melembapkan kulit
* Membuat kulit tampak lebih glow
* Menghilangkan parut .
.
✅Lulus KKM
✅100% natural
.
Harga: RM70 SM / RM80 SS
FREE POSTAGE
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
📱Whatsapp +60146086386
.
#symabeauty #symabeautymurah #symabeautymalaysia #symabeautywhitecoffee #symacollasycollagen #collasycollagen #collagenmurah #serummurah #skincaremurah #skincaremalaysia #trustedseller #jualmurah #kdollbeauty #kdollbeautmurah #kdollbeautymalaysia #productmalaysia #bazarpaknil #fastreply

KAILIJUMEI ETUDE TONYMOLY (@heavenlips_id)

New!!! Sulwhasoo Basic Kit (5 items)
Harga: 250rb
-
Ada yg masih asing dengan merk ini?? Sulwhasoo ini dari Korea Selatan juga kok, di bawah Amore Pasific juga, jadi bisa dibilang masih adik kakak sama Laneige, Innisfree, sama Etude House.
Terbuat dari bahan-bahan herbal. Aroma nya masih sangat tradisional. Sulwhasoo ini termasuk high-end Korean Skincare . Bisa cek di google untuk harga yg full size nya cukup pricey. -
-
#jualsulwhasoomurah #jualtonymoly #jualetude #sulwhasoomurah #tonymolymurah #etudemurah #laneigemurah #makeupmurah #skincaremurah #prelovedmakeup

✨JOM CANTIK SAMA SAMA✨ (@nunassecret.co)

Kelebihan KDOLL BEAUTY .
.
* Dapat mencerahkan muka
* Merawat sunburn
* Dapat merawat jerawat & jeragat
* Sekatakan tona kulit
* Megurangkan blackhead & whitehead
* Mengurangkan sunburn
* Mengurangkan lingkaran bawah mata
* Melembapkan kulit
* Membuat kulit tampak lebih glow
* Menghilangkan parut .
.
✅Lulus KKM
✅100% natural
.
Harga: RM70 SM / RM80 SS
FREE POSTAGE
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
📱Whatsapp +60146086386
.
#symabeauty #symabeautymurah #symabeautymalaysia #symabeautywhitecoffee #symacollasycollagen #collasycollagen #collagenmurah #serummurah #skincaremurah #skincaremalaysia #trustedseller #jualmurah #kdollbeauty #kdollbeautmurah #kdollbeautymalaysia #productmalaysia #bazarpaknil #fastreply

Nutriwhite Skincare (@beauty_skincare__)

.
Lagi Testimoni Cleanser Nutriwhite 😍😍
.
Tak mo cakap banyak.. Ulosss baca la testimoni 👆👆👆
.
Rata rata pengguna NW akan dapat feedback positif.. InsyaAllah..
.
Sangat sesuai untuk semua jenis kulit terutama yang mempunyai masalah kulit sensitif..
.
Sebab NW ni special dari bahan semula jadi.. Tiada paraben dan bahan kimia langsung yang boleh merosakkan kulit, menipiskan kulit ..
.
Uloss nak cuba meh cepat wasap Jun k..
.
.
@beauty_skincare__
016.220.2565
.
#PengedarVitaminCheras #pengedarshaklee #PengedarShakleeCheras #PengedarVitaminCheras #kulitcantik #flawless #flawlessskin #skincare #skincaremurah #utm #unikl #uiam #shakleeeffect2016 #glowing #SetKecantikan #sayajualshakleemurah #nutriwhite #nutriwhiteshaklee #setkulit

KAILIJUMEI ETUDE TONYMOLY (@heavenlips_id)

New!! Sulwhasoo Basic Kit (4 items)
Harga: 210rb
-
Ada yg masih asing dengan merk ini?? Sulwhasoo ini dari Korea Selatan juga kok, di bawah Amore Pasific juga, jadi bisa dibilang masih adik kakak sama Laneige, Innisfree, sama Etude House.
Terbuat dari bahan-bahan herbal. Aroma nya masih sangat tradisional. Sulwhasoo ini termasuk high-end Korean Skincare . Bisa cek di google untuk harga yg full size nya cukup pricey. -
#jualsulwhasoomurah #jualtonymoly #jualetude #sulwhasoomurah #tonymolymurah #etudemurah #laneigemurah #makeupmurah #skincaremurah #prelovedmakeup

✨JOM CANTIK SAMA SAMA✨ (@nunassecret.co)

Good morning😊 Sape nak kulit cantik putih gebu flawless mcm Asyallie? Tak percaya Asya pakai Kdoll Beauty? Tak percaya Kdoll sangat berkesan? Meh cuba dulu baru tau berkesan ke tak😉
.
Kelebihan KDOLL BEAUTY .
.
* Dapat mencerahkan muka
* Merawat sunburn
* Dapat merawat jerawat & jeragat
* Sekatakan tona kulit
* Megurangkan blackhead & whitehead
* Mengurangkan sunburn
* Mengurangkan lingkaran bawah mata
* Melembapkan kulit
* Membuat kulit tampak lebih glow
* Menghilangkan parut .
.
✅Lulus KKM
✅100% natural
.
Harga: RM70 SM / RM80 SS
FREE POSTAGE
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
📱Whatsapp 0146086386
.
#symabeauty #symabeautymurah #symabeautymalaysia #symabeautywhitecoffee #symacollasycollagen #collasycollagen #collagenmurah #serummurah #skincaremurah #skincaremalaysia #trustedseller #jualmurah #kdollbeauty #kdollbeautmurah #kdollbeautymalaysia #productmalaysia #bazarpaknil #fastreply

Beautylogy.my (@beautylogy.my)

INNISFREE SUPER VOLCANIC PORE CLAY MASK 100ML
What it is

6-in-1 Pore care: 
Shrinks pores + Controls sebum + Exfoliates + Deeply cleanses + Brightens tone + Cools
Winner of 22 Global Beauty Awards
1. What is the Super volcanic pore mask?

Jeju volcanic clay is made from minerals released by volcanic explosions in Jeju. It's categorized as a preserved alkaline resource and is effective in removing sebum and other impurities. (Contains 6,020 mg of Jeju volcanic clay)
2. Strong removal of sebum thanks to the Super volcanic capsules 
As the capsule bursts, the mask exfoliates and removes dead skin cells. The AHA ingredient chemically exfoliates and smoothes out skin.
3. Clear, Contracted, and Refreshed Pores! 
The strong absorption of sebum and cooling effect of the clay refreshes the skin and contracts pores.

What else you need to know

Super volcanic clay vs Original volcanic clay -Super volcanic pore clay mask: Great for treating pores! -Volcanic pore clay mask (Original): Great for controlling sebum!

How to use

After washing your face, gently apply toner on your face to even out your skin texture. Then, apply the mask over your entire face, avoiding your eye and lip areas. Rinse off the mask with lukewarm water after 10 minutes

RM48
#sayajualmakeup #innisfreemy #innisfreemalaysia #koreaskincare #koreamakeup #sephoramy #sephoramyhauls #cosrxmy #bazarpaknil #skincaremurah #skincaremalaysia #originalmakeup

2017 SALE SALE SALE!! (@telekunglycra_boutique)

TELEKUNG MAYRA by ARORA:
■ Kualiti kain lycra original yang jauh berbeza kehalusannya.
■ Kini dengan 30 WARNA PILIHAN paling gorgeous. Kenapa kami berani kata? Sebab ia adalah 30 warna top sales sebelum ni.
■ Kedudukan tali ikat kepala yang lebih selesa pegangannya.
■ Panjang depan dan belakang telekung yang landai.
■ Belakang telekung pendek, jadi anda tidak akan terpijak bila bangun.
■ MAYRA menjadi telekung yang lebih praktikal.
■ Pun begitu, overall kain telekung dilabuhkan lagi.
■ Kain sarung dilabuh lebih selutut panjangnya.
■ Getah pinggang lebih lebar iaini 1.5 inci.
■ Kalau dahulu max XXL je boleh pakai, sekarang XXXL pun tiada masalah.
■ Telekung kami tak akan luntur kalau dibasuh dan ia kekal begitu.

POSTAGE NOT INCLUDED
POSTAGE NOT INCLUDED
POSTAGE NOT INCLUDED

WHATSAPP: AISHAH 0192646251
WHATSAPP: AISHAH 0192646251
WHATSAPP: AISHAH 0192646251

#nasiambeng #johorian #kelabbloggerbenashaari #seksyen7 #shahalam #tasikmalaya #kotakinabalu #homestay #pekanbaru #telekungkanakkanak #telekung #hotitem #zoomelaka #zootaiping #zoonegara #pulaupinang #cikgu #telekom #celcom #bazaar #butik #gadget #asampedas #putrajayavendor #skincaremurah #produkmalaysia #walimatulurus #hondamalaysia #happybirthdaymama #melakau

2017 SALE SALE SALE!! (@telekunglycra_boutique)

TELEKUNG MAYRA by ARORA:
■ Kualiti kain lycra original yang jauh berbeza kehalusannya.
■ Kini dengan 30 WARNA PILIHAN paling gorgeous. Kenapa kami berani kata? Sebab ia adalah 30 warna top sales sebelum ni.
■ Kedudukan tali ikat kepala yang lebih selesa pegangannya.
■ Panjang depan dan belakang telekung yang landai.
■ Belakang telekung pendek, jadi anda tidak akan terpijak bila bangun.
■ MAYRA menjadi telekung yang lebih praktikal.
■ Pun begitu, overall kain telekung dilabuhkan lagi.
■ Kain sarung dilabuh lebih selutut panjangnya.
■ Getah pinggang lebih lebar iaini 1.5 inci.
■ Kalau dahulu max XXL je boleh pakai, sekarang XXXL pun tiada masalah.
■ Telekung kami tak akan luntur kalau dibasuh dan ia kekal begitu.

POSTAGE NOT INCLUDED
POSTAGE NOT INCLUDED
POSTAGE NOT INCLUDED

WHATSAPP: AISHAH 0192646251
WHATSAPP: AISHAH 0192646251
WHATSAPP: AISHAH 0192646251

#nasiambeng #johorian #kelabbloggerbenashaari #seksyen7 #shahalam #tasikmalaya #kotakinabalu #homestay #pekanbaru #telekungkanakkanak #telekung #hotitem #zoomelaka #zootaiping #zoonegara #pulaupinang #cikgu #telekom #celcom #bazaar #butik #gadget #asampedas #putrajayavendor #skincaremurah #produkmalaysia #walimatulurus #hondamalaysia #happybirthdaymama #melakau

2017 SALE SALE SALE!! (@telekunglycra_boutique)

TELEKUNG MAYRA by ARORA:
■ Kualiti kain lycra original yang jauh berbeza kehalusannya.
■ Kini dengan 30 WARNA PILIHAN paling gorgeous. Kenapa kami berani kata? Sebab ia adalah 30 warna top sales sebelum ni.
■ Kedudukan tali ikat kepala yang lebih selesa pegangannya.
■ Panjang depan dan belakang telekung yang landai.
■ Belakang telekung pendek, jadi anda tidak akan terpijak bila bangun.
■ MAYRA menjadi telekung yang lebih praktikal.
■ Pun begitu, overall kain telekung dilabuhkan lagi.
■ Kain sarung dilabuh lebih selutut panjangnya.
■ Getah pinggang lebih lebar iaini 1.5 inci.
■ Kalau dahulu max XXL je boleh pakai, sekarang XXXL pun tiada masalah.
■ Telekung kami tak akan luntur kalau dibasuh dan ia kekal begitu.

POSTAGE NOT INCLUDED
POSTAGE NOT INCLUDED
POSTAGE NOT INCLUDED

WHATSAPP: AISHAH 0192646251
WHATSAPP: AISHAH 0192646251
WHATSAPP: AISHAH 0192646251

#nasiambeng #johorian #kelabbloggerbenashaari #seksyen7 #shahalam #tasikmalaya #kotakinabalu #homestay #pekanbaru #telekungkanakkanak #telekung #hotitem #zoomelaka #zootaiping #zoonegara #pulaupinang #cikgu #telekom #celcom #bazaar #butik #gadget #asampedas #putrajayavendor #skincaremurah #produkmalaysia #walimatulurus #hondamalaysia #happybirthdaymama #melakau

Mai Jansila (@mai_jansila)

แดดแรงขนาดไหน มลภาวะฝุ่นก็มาหนัก. แต่ไม่หวั่นค่ะ เรามีตัวช่วยดีดีมาแนะนำค่ะ
#กันแดดหน้ายูริ ปกป้องผิวหน้าจากแสงแดดได้มากถึง 50 เท่า ทั้งยังบำรุงผิว ทาปุ๊บหน้าขาว ฉ่ำวาวว เป๊ะสุดๆ
ทักแชทมาเลยจร้า

#yuri#jualanmurah#kosmetikmurah#kosmetik#skincarethailandmurah#glutapremium#premiumgluta#glutamalaysia#nourainskincare#skincaremurah#yuricoffeeslim#coffee#cocoaslim#onlineshopmurahginsengwhitecream#yurinakaa_official
#นครสวรรค์นัดรับได้เลยจร้า

Coffee Scrub 🌸 Moisturizer Gel (@nf_radiance)

.
Kenapa MOISTURIZER GEL ni best dan mesti dimiliki?
.
🍁 Senang dibawa ke mana2
🍁 Harga tersangat murah dan berbaloi
🍁 Mesra solat
🍁 Digunakan sebagai makeup base
🍁 Sesuai digunakan lelaki dan perempuan
🍁 Satu tiub tahan 2 bulan
🍁 Jimat
🍁 Tiada kesan sampingan
🍁 Diperbuat daripada bahan semulajadi
.
Best kan? Sebab tu la MG ni terlajakkk laris.. uolls yg belum cuba tu meh cepat whatapps sisR.. memang setiap orang kena miliki MG ni 😘
.
🌟 RM20 je
.
Jom whatapps sisR 017 3993653 untuk details, pembelian serta tips okeh.. MG ni sangat terlajak laris so uolls kena grab cecepat tau 😘
.
.
#moisturizergel #organiccoffeescrub #moisturizergelmurah #gelpelembap #geltimun #gelantijerawat #awekmuda #seripengantin #gelmurah #gelserbaguna #spadirumah #skincaremurah #produksemulajadi #moisturizergelborong #instabeauty #cantik #murah #bazaarpaknil #blouse #moodrepublik #teameinaalin #bukitberuntung #selangor #aidajebat #kualakububharu #lokalah #uluyam #huluselangor #batangkali

TERPAKSA GLAMOUR KALAH ARTIS! (@widwidserum_shahalam)

ISTIMEWA DARI KAMI WIDWID KHAS UNTUK WIDWID LOVERS ❤️❤️❤️ Wahhh.. pejam celik, pejam celik WIDWID dah SETAHUN di pasaran! Dalam setahun ni Produk WIDWID dah terjual lebih 50 ribu unit! Tak sangka, sambutan hangat WIDWID Lover masih berterusan hingga hari ini.

Dengan ini, sebagai tanda PENGHARGAAN yang sangat tinggi kepada WIDWID LOVERS sekalian atas sokongan yang tidak henti-henti dan pembelian yang tidak putus-putus, HQ WIDWID dengan penuh EXCITED nak umumkan bulan “WIDWID ANNIVERSARY COMBO SALE”! Apa yang best sangat dengan “WIDWID ANNIVERSARY COMBO SALE” ni darling?
Apa tak bestnye. WIDWID LOVERS boleh cepat-cepat grab “WIDWID 3 in 1 combo set” dengan harga ISTIMEWA

WIDWID YOUTH SERUM (RM120)
WIDWID SNOWY FAIR (RM46)
WIDWID DIAMOND DOLL FOUNDATION (RM109)
Semua sekali bernilai RM275. TAPI Tunggu!!
Dek kerana WIDWID HQ sayang uolls bermula 16hb Januari hingga 16hb Februari 2017
Awak-awak kesayangan boleh dapatkan WIDWID 3 in 1 COMBO SET ini dengan hanya RM210!

Dengar tu hanya RM210! Jimat RM65 tau. Yey!!! Bagi yang baru kenal WIDWID, Kenapa mesti WIDWID?
➟ Paling BEST! Hilangkan jerawat tanpa parut. SERIUS!
➟ Atasi masalah kulit berminyak.
➟ Kurangkan jeragat pada kulit muka
➟ Lembabkan kulit yang kering
➟ Hilangkan kedutan pada muka ➟ Kecilkan liang pori.
➟ Tona kulit muka lebih sekata
➟ Menaikkan seri wajah
➟ Merasai pengalaman sebenar awet muda
.
Jangan risau sayang-sayang semua, produk ni dijamin selamat. Kelulusan dari KKM uolz
↪️ Produk keluaran GMP
↪️ Dijamin HALAL & suci
↪️ Tiada pengelupasan
↪️ Tiada penipisan kulit
↪️ Tidak mengandungi bahan bahaya & terlarang
↪️ Sesuai untuk peringkat umur lelaki & wanita
.
InsyaAllah sis akn lebih teruja dan percaya dengan adanya gabungan KKM+Testimoni berkesan.
.
Bertindak sekarang untuk HARGA PROMOSI!

0162982563
0162982563
More...