beau 🌼 (@kbeautelog)

G I V E A W A Y 💕🎉
check out the giveaway hosted by @cosrx and @beautytapofficial 👍🏻

Bajaj Nomarks (@bajajnomarks)

The most common girls group problem now has a solution! Read the chat to know… .
.
.
#BajajNoMarks #NoMarks #MarksKaAsliSpecialist #Ayurveda #SkinCare #SkinCareProduct

Buna 🇫🇯🇺🇸 (@kelera_cabebula)

Amazing what green Detox Mask can do after just one use 🙌 .. looking for a product that actually works? Try out green detox 😊 (eBay $48usd) #teamsensitiveskin #detoxmask #skincareproduct

Purepawpawthailand (@purepawpawthailand)

🤗สวัสดี..ค่า ช่วงนี้🍓สตรอเบอร์รี่ออกผลกันเยอะเลยใครชอบกินกันบ้างๆๆค่ะ
.
..
...
#purepawpaw #purepawpawthailand #lipbalm #lipcare #lipstickaddict #skincare #beautyblogger #beautyblog #beautygram #beautyaddict #cute #strawberry #girly #fruit #glosslip #smile #kiss #skincareproduct #pink

Cor Silver | Unisex Skincare (@corsilver)

The Silver Wrinkle Serum and The Silver Anytime Moisturizer — a dynamic duo that pack a one-two punch against dull skin. 💪🏻💪🏼💪🏽💪🏾💪🏿
#CorSilver #TheSilverLotions

Sheer Serenity Skin & Beauty (@sheerserenityskinandbeauty)

JUST ARRIVED: Valentines Day polishes. These polishes are the perfect gift as they are certified as 100% cruelty free and vegan by Cruelty Free Australia. Say It With Polish is Australian owned & made, it is Paraben free and 5-free meaning it doesn't contain any of the nasties: toluene, DBP, formaldehyde, formaldehyde resin or camphor.

V10 Plus (@v10plus)

Good Day to V 10 Plus Users,
V 10 Plus Licorice Serum is good for skin irritation and inflammation. A highly recommended anti-acne product because it calms down the roughness caused by allergy or irritated skin caused by acne or sunburn. This is good for skin sensitivity, redness or inflammation issues due to acne, allergy or sunburn.
#v10plus #licoriceserum #skincareroutine #dailyroutine #japanskincareproduct #skincareproduct

ORGANIC PRODUCT ADDICTED 🌿 (@eskinol.vivilin)

Set kulit flawless, PORCELAIN DOLL SKINCARE
.
Alhamdulillah, berkat kesabaran our VL lover ni, masuk 2bulan consistent pakai PD skincare, now kulit dah bebas jerawat! Bila kita yakin dan consistent, insyaAllah hasilnya puas hati 😍 Our product based is organic, so result dia takde la secepat product based on chemical. Walaupun kesan product organic lambat tapi insyaAllah sihat untuk kulit untuk jangka masa yang panjang. Kita as perempuan of course la nak kulit sihat hingga kita meningkat usia kan. So jadi lah pengguna bijak, choose organic for your skincare 🌿
.
.
.
.
#vivilinlondon #porcelaindollsupplement #supplementmalaysia #bazaarmalaysia #skincaremalaysia #skincareorganik #porcelaindollskincare #bazaarpaknil #bazaaronline #vivilin #beautyproduct #skincare #skincareproduct #instabeauty #instalike #instapic #instagram #bazaarkl #instashop #instadaily #vsco #vscodaily #igs #igshop #iguser #beautytricks #beautytip

(@sasahk_official)

冬天天氣乾燥,除咗面部肌膚感覺乾燥之外,鼻腔同口腔都一樣倍感乾燥,呢個時候又點少得一部加濕器呢?💦 Dr.Jart+ 晌照顧你肌膚嘅同時,已經為你預備好得意又實用嘅企鵝仔加濕器!

由 1 月 15 日至 2 月 11 日,只要喺全線港、澳莎莎分店購買 Dr.Jart+ 升級版 Ceramidin 份子釘滋潤保濕急救系列滿 HK$450,即可免費獲贈 USB小企鵝加濕器 (價值HK$298)!好可愛啊 😍😍😍
#sasahk_official #莎莎香港 #drjarthk #ceramidin #USB小企鵝加濕氣 #家中必備 #韓國熱賣 #skincare #beauty #product #Skincare#skincaremurah #skincaretips#skincarelover #skincareproduct #skincareluxury #moisturizing#instaskincare #loveyourskin #Beauty#makeup #beautycare #instabeauty#beautycare #beautygram #deephydrating#instafine #bbloggers

INAI MURAH . VL CLEARANCE SALE (@tada.mida)

Good afternoon.
.
Kulit muka berminyak dikatakan punca utama masalah jerawat namun mungkin ramai tidak sedar bahawa cara penjagaan kulit wajah penting untuk memastikan muka bebas jerawat. Sis nak share #tipskecantikan ✨ Ada beberapa tips yang sis rasa senang untuk kita amalkan selain daripada jerawat akibat allergic/ period. Jum kita baca dan manfaatkan.
.
.
TIPS ELAK JERAWAT
🌿Sebolehnya elakkan meletakkan solekan yang terlalu tebal di muka. Foundation akan menyumbatkan pori pori dan membuatkan jerawat lebih mudah tumbuh.
.
🌿Seeloknya anda elak dari mengambil makanan yang mengandungi minyak berlebihan. Cth: makanan bergoreng, berlemak dan juga kekacang.
.
🌿 Lebihkan makan buah-buahan & sayur-sayuran yang segar kerana ia tinggi dengan kandungan nutrisi dan zat yang diperlukan oleh tubuh. Nutrisi yang terkandung dalam sayuran mempunyai vitamin-vitamin untuk kecantikkan dan kesihatan kulit. Cth: tomato, lemon, limau nipis, dll.
.
🌿Pengambilan air kosong 3-4 liter sehari sememangnya membantu untuk menghidratkan semula kulit dan mengurangkan masalah jerawat. Ini kerana air memain peranan untuk menyingkirkan toksin dari dalam badan.
.
🌿Penggunaan skin care & cosmetic (Vivilinlondon) yang berasaskan air dan bebas minyak sangat membantu mengelakkan pertumbuhan jerawat.
.
🌿Rajinkan diri memakain UV protection (Snow white/ Face Balm/ Dream Screen) yang berbentuk losyen atau cream ringan kerana ia lebih ringan dan sesuai untuk kulit yang berjerawat.
.
🌿Kurangkan aktiviti atau bersenam di luar ketika cuaca panas, kerana ia mampu menghasilkan lebih banyak minyak pada muka.
.
🌿Elakkan sentiasa memicit jerawat sebabnya ia akan merangsang penghasilan jerawat dengan lebih banyak.
.
🌿Kurangkan makanan pedas dan tinggi kandungan lemak.
.
.
.
#vivilinlondon #porcelaindollsupplement #supplementmalaysia #porcelaindollofficial #skincaremalaysia #skincareorganik #porcelaindollskincare #skincareselamatdanberkesan #skincareselamat #vivilin #beautyproduct #skincare #skincareproduct #instabeauty #instalike #instapic #instagram #instashop #instadaily #bazaarpaknil #bazaaronline #vscodaily #igshop #bazaarkl #bazaarmalaysia #beautytricks #beautytip

Korean Beauty & Skincare (@skinesque)

Learn how our 3-step masks work in person! Tomorrow, we will be at #IBELA2018 with live demos, testers, and sample sets for sale. Stop by Booth #118 and say hello!

Let's Talk Skin Care (@jocybeautytips_)

✨Digital Magazine coming soon!!! @beauty_fashionhair join the circle!

Diana Tay (@dianataystudio)

🌱我最近连续两个礼拜都在用的保养品,这组合在我脸上呈现出来的效果还不错。
.
#toner pyunkang Yul 化妆水,保湿滋润效果非常棒,据说可以搽7层,保湿会更有效,但是我觉得一层就已经刚刚好💦
.
#美白淡斑精华 Kielhs 单用这品的话,效果不太明显,这有抑制黑色素沉积,我配用vitamin C 和具有美白效果的护肤品效果非常明显。这改变了我一直暗沉的肌肤,目前我素颜的脸也被提亮了。
.
#vitaminC Kielhs 具有高浓缩10.5% Vitamin C,我感觉它有效改善我的表情纹,鱼尾纹还有其他地方, 同时也有紧肤作用,不是讲了就算,我真的看见它在我脸上呈现这效果。😌
同时喜欢它黑色瓶设计,能过保护里面的Vitamin c 不容易氧化掉, 能够让它长寿~ 缺点就是价格💸
.
#眼霜 Whamisa 它目前为止还没有给我惊喜, 但如果皮肤过敏的话,纯天然有机成分或许适合你,而且它使用后不会感觉粘腻
.
#营养霜 Atomy 具有丰富营养成分的它,我非常喜欢,这已经是我回购第三罐产品。 它刚好也有美白效果,所以配用Kielhs 美白精华非常适合😂
.
❤️它们目前是我的爱用品~ 我个人不喜欢搽太多的护肤品在脸上,刚刚好就可以了, 搽太多的话,厚重叠叠几层的护肤品反而会让我肌肤反效果长粉刺。😭
.
报告完毕📝 .
.
.
.
#Beautybloggers #abcommunity #skincare #kbeauty #asianskincare #rasianbeauty #skincareaddict #skincarediary #instabeauty #skincarehaul #skincareproduct #instareview #beautyblogger #skincarejunkie #radiantskin #skincarekorea #bblogger
More...