BeeNaa Amani +6017-7754553 (@beenaa_amani)

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... . . Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? . . . Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). . . Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. . . Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu... . . . For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES Whatsapp +6017-7754553 (Strictly no calls) BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT POSTAGE : MONDAY - FRIDAY Will reply anytime within 24 hours . : . : #cindella#treninjection #placentalucchinisheep#complexion6 #complexion6plus#japanplatinum #snowwhiteinjection#whitejadeaid #cindella1200mg#tren500mg #nangkuang #mixingwhite#whiteningbooster #lipolab#placentastemcell #bioswissstemcell#whiteninginjection #tranexamicacid#rexwhitening #blogger #beautyblogger#beautyreview #koreanbeauty #ivdrip#neelofa #fattahamin #skinwhitening#kbeauty #malaysia #kulitputih

BeeNaa Amani +6017-7754553 (@beenaa_amani)

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... . . Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? . . . Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). . . Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. . . Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu... For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES Whatsapp +6017-7754553 (Strictly no calls) BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT POSTAGE : MONDAY - FRIDAY Will reply anytime within 24 hours . : . : #cindella#treninjection #placentalucchinisheep#complexion6 #complexion6plus#japanplatinum #snowwhiteinjection#whitejadeaid #cindella1200mg#tren500mg #nangkuang #mixingwhite#whiteningbooster #lipolab#placentastemcell #bioswissstemcell#whiteninginjection #tranexamicacid#rexwhitening #blogger #beautyblogger#beautyreview #koreanbeauty #ivdrip#neelofa #fattahamin #skinwhitening#kbeauty #malaysia #kulitputih

BeeNaa Amani +6017-7754553 (@beenaa_amani)

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... . . Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? . . . Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). . . Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. . . Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu... . . . For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES Whatsapp +6017-7754553 (Strictly no calls) BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT POSTAGE : MONDAY - FRIDAY Will reply anytime within 24 hours . : . : #cindella#treninjection #placentalucchinisheep#complexion6 #complexion6plus#japanplatinum #snowwhiteinjection#whitejadeaid #cindella1200mg#tren500mg #nangkuang #mixingwhite#whiteningbooster #lipolab#placentastemcell #bioswissstemcell#whiteninginjection #tranexamicacid#rexwhitening #blogger #beautyblogger#beautyreview #koreanbeauty #ivdrip#neelofa #fattahamin #skinwhitening#kbeauty #malaysia #kulitputih

Master stokis Jus LentikDara (@ramping.cara.mudah.malaysia)

Wassap : 0132023731
Wassap : 0132023731
Wassap : 0132023731

Fontaine•Esteau•Cyanos•RC•CG (@rita_lwg_jakpus)

AFA Stem Cell USA Cyanos Eira Efektif Menunjang Fungsi Stem Cell Tubuh
.
Usia yang semakin bertambah dapat berpengaruh lho terhadap jumlah stem cell (sel punca) di dalam tubuh. Belum lagi, kebiasaan buruk sehari-hari, seperti mengasup makanan tak bergizi, kurang tidur, stres, serta banyaknya polusi juga dapat mengakibatkan menurunnya produksi jumlah stem cell. Jika sudah begitu, yang akan terjadi tentunya ialah penurunan kemampuan organ tubuh dalam meregenerasi sel, terutama sel kulit dan timbullah tanda-tanda penuaan di permukaan kulit. Lalu, bagaimana agar jumlah stem cell tubuh Anda selalu tercukupi sehingga kulit tampak awet muda?
.
Konsumsilah Cyanos Eira! Suplemen kulit pertama di Indonesia yang mengandung AFA stem cell USA, Snow Algae Mibelle Biochemistry Swiss, dan Kohjin Glutathione Japan. Dengan 3 kandungan utamanya tersebut, Cyanos Eira bekerja secara efektif dalam membantu Anda merawat kecantikan kulit dengan menjadikan kulit lebih putih secara alami, membantu menghambat penuaan dini, melembapkan kulit dan membantu meningkatkan kadar stem cell yang baik untuk proses regenerasi sel-sel termasuk sel kulit. Aphanizomenon flos-aquae (AFA stem cell) merupakan tumbuhan ganggang hijau-biru yang dapat menunjang fungsi stem cell di dalam tubuh. Hasil penelitian Shytle RD, Tan J, Ehrhart J, Anderson J, dkk, dalam jurnal Medical Science Monitor tahun 2010, menyebutkan bahwa AFA dikombinasikan dengan bahan-bahan proliferasi alam lainnya ternyata memiliki kemampuan 15% lebih efektif dalam meningkatkan kesehatan sel-sel, sehingga regenerasi sel pada kulit dapat berlangsung lebih cepat.
.
Untuk tester/info lebih lengkap dapat menghubungi:
Rita Gandhi
WA: 085921721143
Insta: rita_lwg_jakpus
FB: Rita Lwg
.
#cyanoseira #whitening #afa #snowalgaeswiss #brightening #glutathione #kulitcerah #cantik #glowingskin #pemutih #skinwhitening #stokiscyanoseira #skinproduct #jepang #stemcell #selinti #regenerasisel #lisasrijawati #stokislwg #antiaging #skinfood #skincare #beauty #health #kecantikan #kesehatan #peach #vitaminc #bebasflek #jadiputih

READY STOCK! (@kaev_lwg)

AFA Stem Cell USA Cyanos Eira Efektif Menunjang Fungsi Stem Cell Tubuh
.
Usia yang semakin bertambah dapat berpengaruh lho terhadap jumlah stem cell (sel punca) di dalam tubuh. Belum lagi, kebiasaan buruk sehari-hari, seperti mengasup makanan tak bergizi, kurang tidur, stres, serta banyaknya polusi juga dapat mengakibatkan menurunnya produksi jumlah stem cell. Jika sudah begitu, yang akan terjadi tentunya ialah penurunan kemampuan organ tubuh dalam meregenerasi sel, terutama sel kulit dan timbullah tanda-tanda penuaan di permukaan kulit. Lalu, bagaimana agar jumlah stem cell tubuh Anda selalu tercukupi sehingga kulit tampak awet muda?
.
Konsumsilah Cyanos Eira! Suplemen kulit pertama di Indonesia yang mengandung AFA stem cell USA, Snow Algae Mibelle Biochemistry Swiss, dan Kohjin Glutathione Japan. Dengan 3 kandungan utamanya tersebut, Cyanos Eira bekerja secara efektif dalam membantu Anda merawat kecantikan kulit dengan menjadikan kulit lebih putih secara alami, membantu menghambat penuaan dini, melembapkan kulit dan membantu meningkatkan kadar stem cell yang baik untuk proses regenerasi sel-sel termasuk sel kulit. Aphanizomenon flos-aquae (AFA stem cell) merupakan tumbuhan ganggang hijau-biru yang dapat menunjang fungsi stem cell di dalam tubuh. Hasil penelitian Shytle RD, Tan J, Ehrhart J, Anderson J, dkk, dalam jurnal Medical Science Monitor tahun 2010, menyebutkan bahwa AFA dikombinasikan dengan bahan-bahan proliferasi alam lainnya ternyata memiliki kemampuan 15% lebih efektif dalam meningkatkan kesehatan sel-sel, sehingga regenerasi sel pada kulit dapat berlangsung lebih cepat.

#cyanoseira #whitening #afa #snowalgaeswiss #brightening #glutathione #kulitcerah #cantik #glowingskin #pemutih #skinwhitening #stokiscyanoseira #skinproduct #jepang #stemcell #selinti #regenerasisel #antiaging #skinfood #skincare #beauty #health #kecantikan #kesehatan #peach #vitaminc #bebasflek #jadiputih

LiveWell Global (@diet.cyanos.jkt)

AFA Stem Cell USA Cyanos Eira Efektif Menunjang Fungsi Stem Cell Tubuh
.
Usia yang semakin bertambah dapat berpengaruh lho terhadap jumlah stem cell (sel punca) di dalam tubuh. Belum lagi, kebiasaan buruk sehari-hari, seperti mengasup makanan tak bergizi, kurang tidur, stres, serta banyaknya polusi juga dapat mengakibatkan menurunnya produksi jumlah stem cell. Jika sudah begitu, yang akan terjadi tentunya ialah penurunan kemampuan organ tubuh dalam meregenerasi sel, terutama sel kulit dan timbullah tanda-tanda penuaan di permukaan kulit. Lalu, bagaimana agar jumlah stem cell tubuh Anda selalu tercukupi sehingga kulit tampak awet muda?
.
Konsumsilah Cyanos Eira! Suplemen kulit pertama di Indonesia yang mengandung AFA stem cell USA, Snow Algae Mibelle Biochemistry Swiss, dan Kohjin Glutathione Japan. Dengan 3 kandungan utamanya tersebut, Cyanos Eira bekerja secara efektif dalam membantu Anda merawat kecantikan kulit dengan menjadikan kulit lebih putih secara alami, membantu menghambat penuaan dini, melembapkan kulit dan membantu meningkatkan kadar stem cell yang baik untuk proses regenerasi sel-sel termasuk sel kulit. Aphanizomenon flos-aquae (AFA stem cell) merupakan tumbuhan ganggang hijau-biru yang dapat menunjang fungsi stem cell di dalam tubuh. Hasil penelitian Shytle RD, Tan J, Ehrhart J, Anderson J, dkk, dalam jurnal Medical Science Monitor tahun 2010, menyebutkan bahwa AFA dikombinasikan dengan bahan-bahan proliferasi alam lainnya ternyata memiliki kemampuan 15% lebih efektif dalam meningkatkan kesehatan sel-sel, sehingga regenerasi sel pada kulit dapat berlangsung lebih cepat.
.
Untuk tester/info lebih lengkap dapat menghubungi:
Jenniwaty
Distributor Resmi LWG
WA: 08128015595 .
#cyanoseira #whitening #afa #snowalgaeswiss #brightening #glutathione #kulitcerah #cantik #glowingskin #pemutih #skinwhitening #stokiscyanoseira #skinproduct #jepang #stemcell #selinti #regenerasisel #lisasrijawati #stokislwg #antiaging #skinfood #skincare #beauty #health #kecantikan #kesehatan #peach #vitaminc #bebasflek #jadiputih

Frontrow Products Official (@frontrowproductsofficial)


LUXXE WHITE
Enhanced Glutathione
Consistently hailed as the “Most Effective Whitening Supplement” for several years and just recently as the “Most Powerful Whitening Supplement” as well as “Best Quality Skin Whitening Supplement”, LUXXE White Enhanced Glutathione has improved the image of many through delivering dramatic whitening results.
-
•A health supplement that utilizes and maximizes the glutathione naturally produced by our bodies.
•Glutathione is THE “master anti-oxidant” with the primary purpose of cleansing our liver (as well as other body organs) and thoroughly detoxifying our bodies. •LUXXE White ENHANCED Glutathione has a higher absorption rate compared to other REDUCED formulas found in the market. •SIDE EFFECT: Allows you to achieve a fair and even skin-tone.
-
Original Price: P2,500 (30 capsules)
PROMO: P2,980 (60 capsules)
Shipping Fee: P150 (nationwide)
-
SMS/Viber/WhatsApp: +63.906.214.0385
Mode of Payment: BPI/Cebuana/Palawan/LBC
Mode of Shipping: LBC/PhilPost
(Open for distributors, get 50% off!)
-
#glutathione #glutathioneph #glutaph #pampaputi #pampakinis #pampaganda #glutathioneforsale #whiteningph #skinwhitening #luxxewhite #glutaforsale #antipimples #antiacne #pimpleremover #acneremover #antiaging #cristinereyes #fabioide #masterantioxidant #detox #whitening #howtogetwhiterskin

Frontrow Products Official (@frontrowproductsofficial)


LUXXE WHITE
Enhanced Glutathione
Consistently hailed as the “Most Effective Whitening Supplement” for several years and just recently as the “Most Powerful Whitening Supplement” as well as “Best Quality Skin Whitening Supplement”, LUXXE White Enhanced Glutathione has improved the image of many through delivering dramatic whitening results.
-
•A health supplement that utilizes and maximizes the glutathione naturally produced by our bodies.
•Glutathione is THE “master anti-oxidant” with the primary purpose of cleansing our liver (as well as other body organs) and thoroughly detoxifying our bodies. •LUXXE White ENHANCED Glutathione has a higher absorption rate compared to other REDUCED formulas found in the market. •SIDE EFFECT: Allows you to achieve a fair and even skin-tone.
-
Original Price: P2,500 (30 capsules)
PROMO: P2,980 (60 capsules)
Shipping Fee: P150 (nationwide)
-
SMS/Viber/WhatsApp: +63.906.214.0385
Mode of Payment: BPI/Cebuana/Palawan/LBC
Mode of Shipping: LBC/PhilPost
(Open for distributors, get 50% off!)
-
#glutathione #glutathioneph #glutaph #pampaputi #pampakinis #pampaganda #glutathioneforsale #whiteningph #skinwhitening #luxxewhite #glutaforsale #antipimples #antiacne #pimpleremover #acneremover #antiaging #cristinereyes #fabioide #masterantioxidant #detox #whitening #howtogetwhiterskin

Frontrow Products Official (@frontrowproductsofficial)


LUXXE WHITE
Enhanced Glutathione
Consistently hailed as the “Most Effective Whitening Supplement” for several years and just recently as the “Most Powerful Whitening Supplement” as well as “Best Quality Skin Whitening Supplement”, LUXXE White Enhanced Glutathione has improved the image of many through delivering dramatic whitening results.
-
•A health supplement that utilizes and maximizes the glutathione naturally produced by our bodies.
•Glutathione is THE “master anti-oxidant” with the primary purpose of cleansing our liver (as well as other body organs) and thoroughly detoxifying our bodies. •LUXXE White ENHANCED Glutathione has a higher absorption rate compared to other REDUCED formulas found in the market. •SIDE EFFECT: Allows you to achieve a fair and even skin-tone.
-
Original Price: P2,500 (30 capsules)
PROMO: P2,980 (60 capsules)
Shipping Fee: P150 (nationwide)
-
SMS/Viber/WhatsApp: +63.906.214.0385
Mode of Payment: BPI/Cebuana/Palawan/LBC
Mode of Shipping: LBC/PhilPost
(Open for distributors, get 50% off!)
-
#glutathione #glutathioneph #glutaph #pampaputi #pampakinis #pampaganda #glutathioneforsale #whiteningph #skinwhitening #luxxewhite #glutaforsale #antipimples #antiacne #pimpleremover #acneremover #antiaging #cristinereyes #fabioide #masterantioxidant #detox #whitening #howtogetwhiterskin

Onlinedepotstore (@onlinedepotstore)

Achieve a Fairer and Radiantly Glowing Skin Today! 😍

New Relumins Advance Nutrition Gluta 1000 - Reduced L-Glutathione Complex - 2x More Effective Than Jarrow at Raising Serum Glutathione

If you want to earn be my RESELLER!
ASK ME HOW? BIG DISCOUNTS AWAITS YOU!!
📲 0927-989-8957
FB PAGE : @onlinedepotstore

PHP 1,100.00 with free soap

#glutathione #relumins #reluminsphilippines #reluminsgluta1000mg #reluminsmanila #reluminscavite #ishi #skin #skincare #skincareph #luxcent #luxcentluminous #skinwhitening #skinbrightening #softgelglutathione #softgel #luxxewhite #flawless #snowcaps #metathione #ishigaki #reluminsmandaluyong #reluminsmarikina #reluminsmuntinlupa #reluminsalabang #reluminsnavotas

Mosbeau Taiwan Official (@mosbeautaiwanofficial)

#Repost @yukiduella (@get_repost)
・・・
Perfect supplement for perfect skin✨
Thank you for this @mosbeauofficial @diazstephen @qanamyworkshop
さあ、これでもっともっと
肌を綺麗にしようっと✔️
このサプリメントはフィリピンで
物凄く有名だから
貰えるなんて、ラッキー🤣
@diazstephen @qanamyworkshop @mosbeauofficial ありがとう💓

#mosbeaujapan #mosbeau #mosbeauplacentawhiteadvanced #vitamin #sponsor #ビタミン #美肌
#美白目指す

Kreamykeej Beauty Parlor (@kreamykeejskincare)

For falling hair squeeze the juice of a lemon in a bowl and add a part of the root of a banyan tree into it. Use this solution to wash the hair. When the bath is over, apply coconut oil on the scalp. Repeat this therapy for a few days. It is very effective in preventing hair loss. ,,#beautytip #skinwhitening #skincareroutine #skincare #naturaltrip #kreamykeejskincare #StrongNBeautiful ,,,,💋💋💕

Mosbeau Hongkong Official (@mosbeauhongkongofficial)

#Repost @yukiduella (@get_repost)
・・・
Perfect supplement for perfect skin✨
Thank you for this @mosbeauofficial @diazstephen @qanamyworkshop
さあ、これでもっともっと
肌を綺麗にしようっと✔️
このサプリメントはフィリピンで
物凄く有名だから
貰えるなんて、ラッキー🤣
@diazstephen @qanamyworkshop @mosbeauofficial ありがとう💓

#mosbeaujapan #mosbeau #mosbeauplacentawhiteadvanced #vitamin #sponsor #ビタミン #美肌
#美白目指す

#skinwhitekia (@kiesha.girl)

@Regrann from @kiesha. Placenta White All in one Facial cream.. Day and night cream with SPF. For skin whitening, anti aging , moisturizing and make up based.
#skinwhitening #antiaging #moisturizingcream #makeupbased #sunblock #beautifulskin #smoothskin #softskin #radiantskin #skincare

Onlinedepotstore (@onlinedepotstore)

Achieve a Fairer and Radiantly Glowing Skin Today! 😍

New Relumins Advance Nutrition Gluta 1000 - Reduced L-Glutathione Complex - 2x More Effective Than Jarrow at Raising Serum Glutathione

If you want to earn be my RESELLER!
ASK ME HOW? BIG DISCOUNTS AWAITS YOU!!
📲 0927-989-8957
FB PAGE : @onlinedepotstore

PHP 1,100.00 with free soap

#glutathione #relumins #reluminsphilippines #reluminsgluta1000mg #reluminsmanila #reluminscavite #ishi #skin #skincare #skincareph #luxcent #luxcentluminous #skinwhitening #skinbrightening #softgelglutathione #softgel #luxxewhite #flawless #snowcaps #metathione #ishigaki #reluminscaloocan #reluminslaspinas #reluminsparanaque #reluminsmakati #reluminsmalabon

Kreamykeej Beauty Parlor (@kreamykeejskincare)

#kreamykeejdivas It takes a rare product to give u a Healthy flawless skin with no side effects...We don't do chemicals With us results is a most #ClientsUpdate #skinwhitening To purchase👎🏻 Whatsapp :07031125470 Call:07011939220 Or Visit us @ shop 70 Pedro road by kadupe bus stop,Palm groove Lagos

SKIN RESTORANT (@skinrestorant)

Get your dark knuckles, kneels, cycles, spots etc cleared with our essential oils today. Rush now and order @skinrestorant

We Are Set For Worldwide Deliveries just send your contact details to the number in Bio.
Categories
#Anti-Ageing Oils
#SkinWhitening Oils
#StretchMarks Oils
#BodyCare Oils
#EyeCare Oils
#NaturalHealing Oils
START DOING WHAT YOU HAVE TO DO NOW TO RESTORE YOUR DAMAGED YOUTHFUL SKIN

#naturalskincare #aromatherapy #pure #rawskinfood #chemicalfree #syntheticfree #nature #earthfriendly #healthy #essentialoils #plants #healings #naturalsolutions #youngland #antiwrinklesoils #antiageingoils #foreveryoung #abuja #lagos
#kaduna #kano #kastina #portharcourt #calabar

Our Oils are 100% Natural
More...