Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

#Cantik bukan lagi Fantasi dari MERVE .
.
Kepada yg masih tercari-cari dan mencari-cari makeup yg Halal, Natural and Pure Organic dan selamat diguna sama ada luaran mahupun dalaman. Anda bolehlah mencuba semua product keluaran MERVE. Selain ianya mesra wudhuk, Halal ianya juga dapat membantu merawat kulit anda. Sambil cantik, sambil merawat.πŸ˜±β€οΈπŸ’–πŸ˜Š
.
Hubungi kakak for free consultation. Official DS Merve Aini - MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

FULL COVERAGE FOUNDATION

Apakah Kelebihan Merve Foundation?? πŸ‘‰Sebotol tahan 8 bulan atau lebih.
πŸ‘‰ Solekan tahan lebih lama.
πŸ‘‰Mengecilkan pori-pori yg disebabkan jerawat
πŸ‘‰Menjadikan kulit anda kelihatan tidak berminyak
πŸ‘‰Kulit lebih lembut spt baldu, licin, cerah dan sempurna
πŸ‘‰Berbau harum
πŸ‘‰Melindungi kulit dari sinar UV dan mengandungi SPF 50
πŸ‘‰Krim perlindungan
πŸ‘‰Kelihatan semula jadi
πŸ‘‰Tekstur yg ringan
πŸ‘‰Tidak mengandungi bahan kimia sintetik, Wangian tiruan, atau mana-mana toksin
πŸ‘‰Halal
πŸ‘‰Bedak asas mera wudhu
πŸ‘‰100% organik & bebas silikon πŸ‘‰pilihan yg sempurna utk pergunaan yg tahan lama
πŸ‘‰Mempunyai KKM
.
[MS030 733DS]

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

MERVE Full Coverage Foundation adalah Foundation No.1 Malaysia yang telah berjaya mengumpul ramai peminat iaitu MERVE Full Coverage Foundation dan Contour Highlighter!!
.
Dengan berasaskan Super Fruits, foundation ini berjaya menjadi viral & kegilaan pengguna wanita apabila ia mampu mencantikkan kulit dalam beberapa saat memakainya!
.
Untuk pengetahuan semua, foundation ini diperkaya dengan Super Fruits & Modern Formula yang penuh dengan khasiat untuk kulit kita setiap hari.
.
Berbekalkan kandungan extract Mangosteen, Grapefruit, Goji Berry, Peach, Acai Berry, Pomegranate, L-Glutathione, Stem Cell, Green Tea, Vitamin C, Vitamin E & Aloe Vera, ia mampu bertindak memulihkan, melembutkan, mencerahkan & mencantikkan kulit anda hari demi hari.
.
Alhamdulillah, minggu pertama berada di pasaran, hampir 5,000 unit telah licin terjual dengan jayanya.
.
MERVE Full Coverage Foundation ini tampil dengan 5 warna istimewa yang boleh diaplikasikan sebagai Primer (Krim Perlindung), Foundation (Alas Bedak), Concealer (Penyamar Noda) & Shading (Pembayang) yang mampu memberi khasiat pada kulit & menukar sel kulit anda agar lebih sihat bermaya.
.
Insyallah, contour cream & highlighter cream akan di 'upgrade' agar lebih mudah & menyerlah apabila dipakai. STAY TUNED. 😍
.
Hubungi kakak for free consultation. Official DS Merve Aini - MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

FULL COVERAGE FOUNDATION

Apakah Kelebihan Merve Foundation?? πŸ‘‰Sebotol tahan 8 bulan atau lebih.
πŸ‘‰ Solekan tahan lebih lama.
πŸ‘‰Mengecilkan pori-pori yg disebabkan jerawat
πŸ‘‰Menjadikan kulit anda kelihatan tidak berminyak
πŸ‘‰Kulit lebih lembut spt baldu, licin, cerah dan sempurna
πŸ‘‰Berbau harum
πŸ‘‰Melindungi kulit dari sinar UV dan mengandungi SPF 50
πŸ‘‰Krim perlindungan
πŸ‘‰Kelihatan semula jadi
πŸ‘‰Tekstur yg ringan
πŸ‘‰Tidak mengandungi bahan kimia sintetik, Wangian tiruan, atau mana-mana toksin
πŸ‘‰Halal
πŸ‘‰Bedak asas mera wudhu
πŸ‘‰100% organik & bebas silikon πŸ‘‰pilihan yg sempurna utk pergunaan yg tahan lama
πŸ‘‰Mempunyai KKM
.
[MS030 733DS]

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Produk MERVE ni bukan saja digilai oleh mak mak budak, anak anak dara kepada mak mak budak punnnnn tergila2kan jugak produk Fairytale Princess MERVE ni..! πŸ˜‚ Tak pasal2 dari beli satu dah kena beli tiga empat set utk anak2 dara dorg.. hehehhe.. takpe laaa.. Ajar anak2 pandai jaga kecantikan dari muda kan.. Berminat?
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

Your Trusted Merve DS
Aini
MS030 733DS

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

MULTIVITAMIN PRIMER SERUM
Fairy Tears Potion

KELEBIHAN FAIRY TEARS POTION✿
- Mencerahkan kulit
- Melembutkan kulit
- Menyamaratakan warna kulit
- Menyerap minyak berlebihan terutama di kawasan T-zone.
- bau wangi
- Membuatkan kulit rasa tegan
- Sesuai untuk orang mempunyai masalah kulit - Menghilangkan kesan parut, kesan jerawat
- Menghilangkan kulit yang kusam
- Menghilangkan minyak berlebihan diwajah
- Mampu mengilangkan kedutan, garis halus, melecur
- Menghilangkan pori-pori terbuka
- Melembutkan kulit
- Melindungi kulit dari sinar UV dan mengandungi SPF 50
- Sesuai untuk semua Jenis kulit
- Bertindak sebagai primer
- Sebotol tahan paling kurang 2bulan atau lebih
- Halal,
- Produk Malaysia

Berminat?
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

Your Trusted Merve DS
Aini
MS030 733DS

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

[HEALING PROCESS]

Malam ni kakak nak cerita pasal healing process. Bagi first time user mungkin akan ada yang tetiba tumbuh jerawat kecil-kecil masa mula-mula pakai Fairy Tears Potion ni. Tapi uols jangan takut, itu tandanya kulit uols sedang bertindak balas dengan serum ni. Bagi dia masa nak suai kenal dulu. Bila jadi macam ni kakak advise kurangkan penggunaan. Contoh kalau sebelum tu awak pakai pagi dan malam, cuba pakai pada waktu malam sahaja. Kalau awak memang pakai malam je, cuba awak selang seli sehari pakai sehari tak pakai. Then tengok kesan dia macam mana.

Bila pakai skincare ni effect dia kepada setiap kulit tak sama. Ada orang pakai seminggu dah nampak kesan. Ada orang lepas sebulan baru ada hasil. Pokok pangkalnya kena sabar dan tak putus asa.

Lagi satu tips kakak nak pesan, nak tahu produk tu berkesan ke tidak, awak kena konsisten guna selama 3 bulan. Kalau takde hasil maksudnya mungkin produk tu tak sesuai untuk awak.

Harap tips ini berguna untuk awak semua. Jangan takut untuk gunakan Merve Cosmetic kerana semua produk kami berdaftar dengan KKM. InsyaAllah selamat digunakan.

Your Trusted Merve DS
Aini
MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Muka yg berjerawat tu elok sgt pakai ni.. sapu je seluruh muka, dlm masa 2 hari semua jerawat semakin kecut & sesuai sgt muka yg berminyak tu.. serum ni dapat menyerap minyak berlebihan kat muka tu. Selalunya kulit berminyak tu lah yg buat jerawat mencanak2 naik ke muka..! Serum ni antara stock di warehouse MERVE yg tak pernah putus-putus..!!! Fuh..!!!! Sejak 2015 lg popular Fairy Tears Potion ni..! Dahsyat sungguh penangan Multivitamin Serum terhadap pengguna diluar sana. Sesiapa byk jerawat kat muka tu, elok sgt pakai ni setiap hari.. pakai serum ni dlm masa 2 hari jerawat dh kering, muka jadi licin & parut jerawat pun akan pudar..!! Serum ni mmg WAJIB u olls beli..! Disebabkan larisssss lah serum ni tak pernah berhenti di proses..! πŸ‘πŸΌThe Best ever serum all in 1!

Your Official Merve DS
Aini
MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

#Cantik bukan lagi Fantasi dari MERVE .
.
Kepada yg masih tercari-cari dan mencari-cari makeup yg Halal, Natural and Pure Organic dan selamat diguna sama ada luaran mahupun dalaman. Anda bolehlah mencuba semua product keluaran MERVE. Selain ianya mesra wudhuk, Halal ianya juga dapat membantu merawat kulit anda. Sambil cantik, sambil merawat.πŸ˜±β€οΈπŸ’–πŸ˜Š
.
Hubungi kakak for free consultation. Official DS Merve Aini - MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

#Cantik bukan lagi Fantasi dari MERVE .
.
Kepada yg masih tercari-cari dan mencari-cari makeup yg Halal, Natural and Pure Organic dan selamat diguna sama ada luaran mahupun dalaman. Anda bolehlah mencuba semua product keluaran MERVE. Selain ianya mesra wudhuk, Halal ianya juga dapat membantu merawat kulit anda. Sambil cantik, sambil merawat.πŸ˜±β€οΈπŸ’–πŸ˜Š
.
Hubungi kakak for free consultation. Official DS Merve Aini - MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

#Cantik bukan lagi Fantasi dari MERVE .
.
Kepada yg masih tercari-cari dan mencari-cari makeup yg Halal, Natural and Pure Organic dan selamat diguna sama ada luaran mahupun dalaman. Anda bolehlah mencuba semua product keluaran MERVE. Selain ianya mesra wudhuk, Halal ianya juga dapat membantu merawat kulit anda. Sambil cantik, sambil merawat.πŸ˜±β€οΈπŸ’–πŸ˜Š
.
Hubungi kakak for free consultation. Official DS Merve Aini - MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

MERVE Full Coverage Foundation adalah Foundation No.1 Malaysia yang telah berjaya mengumpul ramai peminat iaitu MERVE Full Coverage Foundation dan Contour Highlighter!!
.
Dengan berasaskan Super Fruits, foundation ini berjaya menjadi viral & kegilaan pengguna wanita apabila ia mampu mencantikkan kulit dalam beberapa saat memakainya!
.
Untuk pengetahuan semua, foundation ini diperkaya dengan Super Fruits & Modern Formula yang penuh dengan khasiat untuk kulit kita setiap hari.
.
Berbekalkan kandungan extract Mangosteen, Grapefruit, Goji Berry, Peach, Acai Berry, Pomegranate, L-Glutathione, Stem Cell, Green Tea, Vitamin C, Vitamin E & Aloe Vera, ia mampu bertindak memulihkan, melembutkan, mencerahkan & mencantikkan kulit anda hari demi hari.
.
Alhamdulillah, minggu pertama berada di pasaran, hampir 5,000 unit telah licin terjual dengan jayanya.
.
MERVE Full Coverage Foundation ini tampil dengan 5 warna istimewa yang boleh diaplikasikan sebagai Primer (Krim Perlindung), Foundation (Alas Bedak), Concealer (Penyamar Noda) & Shading (Pembayang) yang mampu memberi khasiat pada kulit & menukar sel kulit anda agar lebih sihat bermaya.
.
Insyallah, contour cream & highlighter cream akan di 'upgrade' agar lebih mudah & menyerlah apabila dipakai. STAY TUNED. 😍
.
Hubungi kakak for free consultation. Official DS Merve Aini - MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

MERVE Full Coverage Foundation adalah Foundation No.1 Malaysia yang telah berjaya mengumpul ramai peminat iaitu MERVE Full Coverage Foundation dan Contour Highlighter!!
.
Dengan berasaskan Super Fruits, foundation ini berjaya menjadi viral & kegilaan pengguna wanita apabila ia mampu mencantikkan kulit dalam beberapa saat memakainya!
.
Untuk pengetahuan semua, foundation ini diperkaya dengan Super Fruits & Modern Formula yang penuh dengan khasiat untuk kulit kita setiap hari.
.
Berbekalkan kandungan extract Mangosteen, Grapefruit, Goji Berry, Peach, Acai Berry, Pomegranate, L-Glutathione, Stem Cell, Green Tea, Vitamin C, Vitamin E & Aloe Vera, ia mampu bertindak memulihkan, melembutkan, mencerahkan & mencantikkan kulit anda hari demi hari.
.
Alhamdulillah, minggu pertama berada di pasaran, hampir 5,000 unit telah licin terjual dengan jayanya.
.
MERVE Full Coverage Foundation ini tampil dengan 5 warna istimewa yang boleh diaplikasikan sebagai Primer (Krim Perlindung), Foundation (Alas Bedak), Concealer (Penyamar Noda) & Shading (Pembayang) yang mampu memberi khasiat pada kulit & menukar sel kulit anda agar lebih sihat bermaya.
.
Insyallah, contour cream & highlighter cream akan di 'upgrade' agar lebih mudah & menyerlah apabila dipakai. STAY TUNED. 😍
.
Hubungi kakak for free consultation. Official DS Merve Aini - MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

MERVE Full Coverage Foundation adalah Foundation No.1 Malaysia yang telah berjaya mengumpul ramai peminat iaitu MERVE Full Coverage Foundation dan Contour Highlighter!!
.
Dengan berasaskan Super Fruits, foundation ini berjaya menjadi viral & kegilaan pengguna wanita apabila ia mampu mencantikkan kulit dalam beberapa saat memakainya!
.
Untuk pengetahuan semua, foundation ini diperkaya dengan Super Fruits & Modern Formula yang penuh dengan khasiat untuk kulit kita setiap hari.
.
Berbekalkan kandungan extract Mangosteen, Grapefruit, Goji Berry, Peach, Acai Berry, Pomegranate, L-Glutathione, Stem Cell, Green Tea, Vitamin C, Vitamin E & Aloe Vera, ia mampu bertindak memulihkan, melembutkan, mencerahkan & mencantikkan kulit anda hari demi hari.
.
Alhamdulillah, minggu pertama berada di pasaran, hampir 5,000 unit telah licin terjual dengan jayanya.
.
MERVE Full Coverage Foundation ini tampil dengan 5 warna istimewa yang boleh diaplikasikan sebagai Primer (Krim Perlindung), Foundation (Alas Bedak), Concealer (Penyamar Noda) & Shading (Pembayang) yang mampu memberi khasiat pada kulit & menukar sel kulit anda agar lebih sihat bermaya.
.
Insyallah, contour cream & highlighter cream akan di 'upgrade' agar lebih mudah & menyerlah apabila dipakai. STAY TUNED. 😍
.
Hubungi kakak for free consultation. Official DS Merve Aini - MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

BEAUTY CONSULTANT JAFRA (@jafra_reni_akmalah)

Ada yang tahu ini apa??? Ini itu staterkit Jafra nilainya satu jutaan kamu bisa dapetin hanya dg 299.000, ada 4 set skincare mini, footcare, lipstik, scrub wajah, headband Jafra, appron Jafra dan masih banyak lagi.
Ayo jadi konsultan Jafra di kota mu sekarang juga..!!!!! #konsultan #299 #staterkitmakeup #skincareroutine #kosmetik #jafra #jafraindonesia #jafraskincare #bisnis #olshop #onlineshopkosmetik #bisnisonline #followmeback #like4like #jualjafraskincare

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

πŸŽ‰YEAR END SALE πŸŽ‰(19/11/16-31/1/17) 🌹Gorgeous Juice
Retail :RM169.00(SM)/RM179.00(SS)
YES :RM115.00(SM)/RM125(SS)
.
🌹Full Coverage Foundation (Code 001-005)
Retail :RM129 SM)/RM139(SS)
YES :RM85(SS)/RM95.00(SS)
.
🌹Multivitamin Primer Serum
RETAIL :RM120.00(SM)/RM130.00(SS)
YES :RM75.00(SM)/RM85.00(SS)
.
🌹Makeup Secret Trick Kit
RETAIL :RM150.00( SM)/RM160.00(SS)
YES :RM95.00(SM)/RM105.00(SS)
.
🌹Magic Blue Lipstick
RETAIL :RM60.00 (SM)/RM 65(SS)
YES :RM45.00(SM)/RM55(SS)

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

πŸŽ‰YEAR END SALE πŸŽ‰(19/11/16-31/1/17) 🌹Gorgeous Juice
Retail :RM169.00(SM)/RM179.00(SS)
YES :RM115.00(SM)/RM125(SS)
.
🌹Full Coverage Foundation (Code 001-005)
Retail :RM129 SM)/RM139(SS)
YES :RM85(SS)/RM95.00(SS)
.
🌹Multivitamin Primer Serum
RETAIL :RM120.00(SM)/RM130.00(SS)
YES :RM75.00(SM)/RM85.00(SS)
.
🌹Makeup Secret Trick Kit
RETAIL :RM150.00( SM)/RM160.00(SS)
YES :RM95.00(SM)/RM105.00(SS)
.
🌹Magic Blue Lipstick
RETAIL :RM60.00 (SM)/RM 65(SS)
YES :RM45.00(SM)/RM55(SS)

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan
More...