Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

#MERVEMonthlyPromo : Bulan Menawan (April 2017) 🌸
.
Reminder buat uolls bahawa Bulan Menawan kita bakal berakhir dalam beberapa hari sahaja lagi ok uollsss.
.
So please. JOM sambut seruan MERVE pada bulan ini untuk menjayakan misi kami menjadikan uolls semua MENAWAN persis pari-pari 😍😍😍
.
Jadi diingatkan bahawa pada bulan ini, MERVE melancarkan PROMO harga KASIH SAYANG untuk produk yang telah menawan hati semua iaitu Fairy Tears Potion ⭐️
.
RM75 SAHAJA
RM75 SAHAJA
RM75 SAHAJA
.
PROMO ini bakal berakhir pada akhir bulan ini (30/04/2017) ok uolls.
.
Jadi tunggu apa lagi? JOM whatsapp kakak dan borong FTP sekarang juga untuk kekal menawan! 😘
.
#MERVEBulanMenawan
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
.
.
Merve ID: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

#MERVEMonthlyPromo : Bulan Menawan (April 2017) 🌸
.
Reminder buat uolls bahawa Bulan Menawan kita bakal berakhir dalam beberapa hari sahaja lagi ok uollsss.
.
So please. JOM sambut seruan MERVE pada bulan ini untuk menjayakan misi kami menjadikan uolls semua MENAWAN persis pari-pari 😍😍😍
.
Jadi diingatkan bahawa pada bulan ini, MERVE melancarkan PROMO harga KASIH SAYANG untuk produk yang telah menawan hati semua iaitu Fairy Tears Potion ⭐️
.
RM75 SAHAJA
RM75 SAHAJA
RM75 SAHAJA
.
PROMO ini bakal berakhir pada akhir bulan ini (30/04/2017) ok uolls.
.
Jadi tunggu apa lagi? JOM whatsapp kakak dan borong FTP sekarang juga untuk kekal menawan! 😘
.
#MERVEBulanMenawan
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
.
.
Merve ID: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

#MERVEMonthlyPromo : Bulan Menawan (April 2017) 🌸
.
Reminder buat uolls bahawa Bulan Menawan kita bakal berakhir dalam beberapa hari sahaja lagi ok uollsss.
.
So please. JOM sambut seruan MERVE pada bulan ini untuk menjayakan misi kami menjadikan uolls semua MENAWAN persis pari-pari 😍😍😍
.
Jadi diingatkan bahawa pada bulan ini, MERVE melancarkan PROMO harga KASIH SAYANG untuk produk yang telah menawan hati semua iaitu Fairy Tears Potion ⭐️
.
RM75 SAHAJA
RM75 SAHAJA
RM75 SAHAJA
.
PROMO ini bakal berakhir pada akhir bulan ini (30/04/2017) ok uolls.
.
Jadi tunggu apa lagi? JOM whatsapp kakak dan borong FTP sekarang juga untuk kekal menawan! 😘
.
#MERVEBulanMenawan
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
.
.
Merve ID: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

#MERVETips : "Ala... Harini tak sempat la nak touch up muka pergi office. Lambat bangun.."
.
Hi uolls. Dah sapu Serum Fairy Tears Potion tak hari ini? 😘
.
APAAA? Tak sempat pakai apa-apa sebab nak cepat? 😱
.
Mana boleh macam tu uolls.
.
Kita sebagai wanita harus tampil dengan wajah berseri sentiasa ✨ Sentiasa ok?
.
Fairy Tears Potion ini sememangnya dicipta khas untuk wanita masa kini yang mahu segalanya cepat dan mudah. Sebab apa?
.
YES. Dengan hanya sapuan serum Fairy Tears Potion ini pada wajah, ia bertindak 5 dalam 1 sebagai :
πŸ’™ Moisturizer
πŸ’™ Makeup Primer
πŸ’™ Skin Repair Serum
πŸ’™ Scars Treatment
πŸ’™ Sunblock
.
Jadi? Tidak ada alasan lagi ok uolls. Jangan bagi alasan lagi tak sempat pakai apa-apa dekat muka. Weolls nak uolls sentiasa tampil cantik.
.
S E N T I A S A . Okay? 😍😘😘
.
Jangan lupa pesanan kami. Jangan pernah tinggalkan rejim penjagaan muka walau sekali! Sayangi diri anda. Sayangi kulit anda.
.
Takde siapa yang nak jaga diri awak melainkan awak sendiri yang jaga. Ok uolls? 😘
.
Gunakan saja serum BUKAN BIASA-BIASA NI. Pantas lagi mudah. Cepat meresap dan menyamankan kulit wajah ❀️
.
Jadi tunggu apa lagi?
.
JOM #borongFTP uolls. Fairy Tears Potion tengah harga promo sekarang 😍 jomm sambut seruan MERVE bulan ini untuk jadikan anda wanita menawan!
.
#MERVEBulanMenawan
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
.
.
Merve ID: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

#MERVETips : "Ala... Harini tak sempat la nak touch up muka pergi office. Lambat bangun.."
.
Hi uolls. Dah sapu Serum Fairy Tears Potion tak hari ini? 😘
.
APAAA? Tak sempat pakai apa-apa sebab nak cepat? 😱
.
Mana boleh macam tu uolls.
.
Kita sebagai wanita harus tampil dengan wajah berseri sentiasa ✨ Sentiasa ok?
.
Fairy Tears Potion ini sememangnya dicipta khas untuk wanita masa kini yang mahu segalanya cepat dan mudah. Sebab apa?
.
YES. Dengan hanya sapuan serum Fairy Tears Potion ini pada wajah, ia bertindak 5 dalam 1 sebagai :
πŸ’™ Moisturizer
πŸ’™ Makeup Primer
πŸ’™ Skin Repair Serum
πŸ’™ Scars Treatment
πŸ’™ Sunblock
.
Jadi? Tidak ada alasan lagi ok uolls. Jangan bagi alasan lagi tak sempat pakai apa-apa dekat muka. Weolls nak uolls sentiasa tampil cantik.
.
S E N T I A S A . Okay? 😍😘😘
.
Jangan lupa pesanan kami. Jangan pernah tinggalkan rejim penjagaan muka walau sekali! Sayangi diri anda. Sayangi kulit anda.
.
Takde siapa yang nak jaga diri awak melainkan awak sendiri yang jaga. Ok uolls? 😘
.
Gunakan saja serum BUKAN BIASA-BIASA NI. Pantas lagi mudah. Cepat meresap dan menyamankan kulit wajah ❀️
.
Jadi tunggu apa lagi?
.
JOM #borongFTP uolls. Fairy Tears Potion tengah harga promo sekarang 😍 jomm sambut seruan MERVE bulan ini untuk jadikan anda wanita menawan!
.
#MERVEBulanMenawan
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
.
.
Merve ID: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

#MERVETips : "Ala... Harini tak sempat la nak touch up muka pergi office. Lambat bangun.."
.
Hi uolls. Dah sapu Serum Fairy Tears Potion tak hari ini? 😘
.
APAAA? Tak sempat pakai apa-apa sebab nak cepat? 😱
.
Mana boleh macam tu uolls.
.
Kita sebagai wanita harus tampil dengan wajah berseri sentiasa ✨ Sentiasa ok?
.
Fairy Tears Potion ini sememangnya dicipta khas untuk wanita masa kini yang mahu segalanya cepat dan mudah. Sebab apa?
.
YES. Dengan hanya sapuan serum Fairy Tears Potion ini pada wajah, ia bertindak 5 dalam 1 sebagai :
πŸ’™ Moisturizer
πŸ’™ Makeup Primer
πŸ’™ Skin Repair Serum
πŸ’™ Scars Treatment
πŸ’™ Sunblock
.
Jadi? Tidak ada alasan lagi ok uolls. Jangan bagi alasan lagi tak sempat pakai apa-apa dekat muka. Weolls nak uolls sentiasa tampil cantik.
.
S E N T I A S A . Okay? 😍😘😘
.
Jangan lupa pesanan kami. Jangan pernah tinggalkan rejim penjagaan muka walau sekali! Sayangi diri anda. Sayangi kulit anda.
.
Takde siapa yang nak jaga diri awak melainkan awak sendiri yang jaga. Ok uolls? 😘
.
Gunakan saja serum BUKAN BIASA-BIASA NI. Pantas lagi mudah. Cepat meresap dan menyamankan kulit wajah ❀️
.
Jadi tunggu apa lagi?
.
JOM #borongFTP uolls. Fairy Tears Potion tengah harga promo sekarang 😍 jomm sambut seruan MERVE bulan ini untuk jadikan anda wanita menawan!
.
#MERVEBulanMenawan
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
.
.
Merve ID: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

🌸 5 Sebab MERVE menghasilkan Fairy Tears Potion 🌸
.
Kenapa MERVE hasilkan Fairy Tears Potion (FTP)?
.
YA, sudah tentu untuk menyelesaikan masalah-masalah yang membelenggu para wanita kesayangan MERVE sekalian.
.
Fairy Tears Potion membantu uolls :
.
1 | MENJIMATKAN DUIT & MASA
Membantu para wanita untuk tampil cantik tanpa kos yang tinggi kerana serum ini direka khas bertindak sebagai moisturizer, makeup primer, skin repair serum, scars treatment dan sunblock yang hebat. Segalanya dalam satu produk!
.
2 | MAKEUP TAHAN LAMA
Membantu para wanita untuk mendapatkan impact makeup yang tahan lama apabila menambah penggunaan serum ini dalam step pemakaian makeup.
.
3 | MAKEUP LEBIH SEMPURNA
Membantu para wanita yang berβ€˜makeup’ untuk menjadikan makeup mereka lebih cantik lebih lebih lagi apabila serum ini dicampur dengan foundation, makeup base menjadi lebih sempurna & glowing.
.
4 | KESELESAAN
Membantu para wanita yang tercari-cari serum yang cepat meresap ke kulit wajah dengan serta merta tanpa rasa melekit dan tidak selesa.
.
5 | KECANTIKAN KULIT
Membantu para wanita memperolehi kulit wajah yang flawless, tidak berparut dan menaikkan seri wajah kerana serum ini mampu merawat parut dan menghasilkan sel kulit baru yang sihat.
.
Nampak? Sesungguhnya MERVE benar-benar CUBA untuk memahami masalah yang uolls hadapi & MERVE benar-benar ingin membantu uolls menyelesaikannya ❀️
.
Inilah tanda cinta MERVE buat MERVE lovers sekalian 😍😘 .
Jadi JOM #BorongFTP uolls. Fairy Tears Potion tengah harga promo sekarang 😍 jomm sambut seruan MERVE bulan ini untuk jadikan anda wanita menawan! 😍😍😍
.
#MERVEBulanMenawan
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
.
.
Merve ID: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #gorgeousjuicebymerv

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

🌸 FAIRY TEARS POTION 🌸
DAILY BOOSTER SKIN SERUM
.
Advanced beauty technology with all natural ingredients 🌸 Benefits 🌸
A richly concentrated, intensely hydrating, and dual-purpose oil blend serum that treats your skin as it prepares it for makeup.
.
This Intensive Multivitamin Primer Serum acts as a powerful β€œvitamin layer” applied to skin under moisturizer. This silky, luxurious oil blend glides on to strengthen the skin’s natural moisture barrier, even out pores, reduce scars, oil-controlling, dull skin, sun protection, erases wrinkles and shield against environmental aggressors. The formula’s hydrating action helps to create a refined and retexturized surface for makeup. Skin appears dewier, younger, and more luminous.
.
Suitable for all skin types. Your skin is left feeling oh-so-glowy!
.
.
Beauty not just a fantasy ❀️
.
Merve ID: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

MULTIVITAMIN PRIMER SERUM
Fairy Tears Potion

KELEBIHAN FAIRY TEARS POTION✿
- Mencerahkan kulit
- Melembutkan kulit
- Menyamaratakan warna kulit
- Menyerap minyak berlebihan terutama di kawasan T-zone.
- bau wangi
- Membuatkan kulit rasa tegan
- Sesuai untuk orang mempunyai masalah kulit - Menghilangkan kesan parut, kesan jerawat
- Menghilangkan kulit yang kusam
- Menghilangkan minyak berlebihan diwajah
- Mampu mengilangkan kedutan, garis halus, melecur
- Menghilangkan pori-pori terbuka
- Melembutkan kulit
- Melindungi kulit dari sinar UV dan mengandungi SPF 50
- Sesuai untuk semua Jenis kulit
- Bertindak sebagai primer
- Sebotol tahan paling kurang 2bulan atau lebih
- Halal,
- Produk Malaysia

Berminat?
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

Merve ID: MS030 733DS

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Assalamualaikum. Selamat pagi! Jangan lupa dapatkan Fairy Tears Potion ni pada harga promosi sah sehingga 30 April 2017!

MULTIVITAMIN PRIMER SERUM
Fairy Tears Potion

KELEBIHAN FAIRY TEARS POTION✿
- Mencerahkan kulit
- Melembutkan kulit
- Menyamaratakan warna kulit
- Menyerap minyak berlebihan terutama di kawasan T-zone.
- bau wangi
- Membuatkan kulit rasa tegan
- Sesuai untuk orang mempunyai masalah kulit - Menghilangkan kesan parut, kesan jerawat
- Menghilangkan kulit yang kusam
- Menghilangkan minyak berlebihan diwajah
- Mampu mengilangkan kedutan, garis halus, melecur
- Menghilangkan pori-pori terbuka
- Melembutkan kulit
- Melindungi kulit dari sinar UV dan mengandungi SPF 50
- Sesuai untuk semua Jenis kulit
- Bertindak sebagai primer
- Sebotol tahan paling kurang 2bulan atau lebih
- Halal,
- Produk Malaysia

Berminat?
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

Merve ID: MS030 733DS

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan
More...