Mervecosmetic_ (@mervecosmetic_merve)

.
WhatsApp 01123459919 (Ezny) ❄️ FAIRY TEARS POTION ❄️
.
Fairy Tears Potion ini adalah Multivitamin Primer Serum iaitu cairan yang mengandungi formula zat yang berkhasiat untuk memperbaiki struktur kulit yang sangat luar biasa dan baunya juga wangi dengan ekstrak Dewberry.
.
Ianya diperkaya dengan pelbagai ektrak semulajadi bersama formula antioksidan yang hebat khas untuk memudarkan kesan parut & melembutkan kulit. Mampu melembapkan kulit serta menjadikan kulit cerah, halus & mulus. Umpama 2 dalam 1 Base Makeup (Primer) dan Zat Cair (Serum). Ianya juga mampu meresap ke dalam lapisan terdalam kulit dan molekul dari formula zat umpama "lapisan Vitamin" yang hebat, lebih tinggi khasiat dan memberi nutrisi pada kulit berbeza dari Krim Wajah yang biasa
.
.
Digalakkan memakai potion ini setiap hari sebelum memakai makeup kerana ianya umpama 'perisai' dari bahan-bahan tidak sepatutnya di dalam makeup yang merosakkan kulit anda. Jadi sebelum nak pakai makeup, sapu potion ni dulu dan pakai setiap hari sebelum tidur. Boleh dipakai diwajah, tangan dan seluruh badan yang terdapat kesan luka, parut, rekahan dan kulit kasar. Yang paling istimewa adalah hanya dengan serum ini, anda boleh blend foundation pd wajah jadi sekata & flawless uollss!!! Sekaligus buat makeup tahan lebih lama pd wajah sampai ke malam hari! 😍

#mervecosmetic
#bluemagiclipstick #instamakeup #sayajuallipsticks #mervelovers #mesrasolat #beautyproduct #cinderevfabluelipstick #lipsticksbiru #produkkecantikan #mervecosmetic #bazaarpaknil #sephoramalaysia #sayanakcantik #gorgeousjuicebymerve #lipsticksmurah #sayapakaisayajual #kosmetikmurahmalaysia #sayajualprodukkecantikan #mervecosmeticmalaysia #produkkesihatan #muamalaysia #sayajualmurah #lokalah #staterkitmakeup #merve #fairytalebeauty #yearendsale

Mervecosmetic_ (@mervecosmetic_merve)

5 Alasan mengapa wanita Malaysia perlu pakai serum #FairyTearsPotion setiap hari :

1. KEADAAN CUACA 🔹Masalah - Ramai yang mempunyai kulit minyak berlebihan sehingga kulit nampak kusam & tidak sempurna akibat iklim Malaysia yang berjenis panas & lembap 🔸Solution - Fairy Tears Potion mampu mengawal minyak berlebihan di wajah terutama di kawasan T-Zone

2. KESIBUKAN MASA 🔹Masalah - Padatnya aktiviti setiap hari secara tak langsung membuatkan wajah lebih tua dari usia sebenar sehingga membuatkan wajah tak bermaya, kulit tak sihat dan tidak bercahaya 🔸Solution - Fairy Tears Potion mampu menghasilkan sel kulit baru & sihat. Kulit akan terasa lebih tegang, muda & lembut

3. WAJAH BERMAKEUP 🔹Masalah - Bagi wanita yang mengenakan mekap di wajah setiap hari amat bahaya sekiranya anda tidak pakai "perlindungan" dahulu pada kulit.

Ini kerana biasanya dalam makeup banyak bahan-bahan terlarang yang menyebabkan kulit berjerawat, pori-pori bertambah besar & semakin berjeragat 🔸Solution - Fairy Tears Potion umpama 'perisai' yang memberi perlindungan penuh dari bahan-bahan tidak sepatutnya di dalam makeup yang merosakkan kulit anda

4. KULIT KUSAM GELAP 🔹Masalah - Tidak semestinya kulit gelap itu tidak cantik, yang penting kulit sihat, warna sekata & bermaya.

Pemakaian produk yang mengandungi bahan terlarang boleh mengakibatkan kulit semakin gelap, kasar & kusam 🔸Solution - Fairy Tears Potion disifatkan sebagai serum pencerah yang berkesan membuat kulit kelihatan lebih putih merah jambu dan mulus.
Ia mengandungi khasiat yang mampu mencerahkan kembali kulit anda secara semulajadi

5. CEPAT BERPELUH 🔹Masalah - Al maklum cuaca panas, cepat je berpeluh. Beli makeup mahal-mahal tapi makeup pun cepat hilang. Muka pun bercapuk-capuk buatkan makeup pada kulit jadi tak sekata 🔸Solution - Fairy Tears Potion membantu makeup anda terlihat sekata, glowing, sempurna & kekal lebih lama sepanjang hari.
Ianya juga mewujudkan permukaan kulit yang sempurna untuk makeup
.
Berminat? Hubungi 011-23459919 (ezny)
#sayajualprodukkecantikan #mervecosmeticmalaysia #produkkesihatan #muamalaysia #sayajualmurah #lokalah #staterkitmakeup #merve #fairytalebeauty

Mervecosmetic_ (@mervecosmetic_merve)

.
15 kehebatan #FairyTearsPotion (Multivitamin Primer Serum) yang kini menjadi sebutan orang ramai & sangat laris!
.
1. Bau yang harum dengan ekstrak dewberry yang wangi & tidak terlalu kuat
.
2. Disifatkan sebagai serum pencerah yang berkesan membuat kulit kelihatan lebih putih merah jambu dan mulus
.
3. Mampu mengatasi masalah kulit berparut yang tegar secara efektif dan cepat
.
4. Diperkaya dengan formula & ekstrak Istimewa seperti : .
🔹Peptide ( Anti Penuaan )
🔹Rosehip Seed Oil ( Memudarkan Parut )
🔹Green Tea ( Anti Oksida )
🔹Vitamin C ( Pore Tightening )
🔹Lico Rice ( Mengurangkan Kulit Radang )
🔹Arbutin ( Mencerahkan )
🔹Aloe Vera ( Melembutkan )
🔹Pumpkin ( Memperbaharui Kulit )
🔹Dewberry Extract ( Kulit lebih sihat )
🔹Chamomile Extract ( Pemulihan Kulit )
.
5. Menegangkan kulit yang kendur serta merta juga merawat supaya kulit lebih anjal, memudarkan garis halus & muda berseri
.
6. Mampu meresap ke dalam lapisan terdalam kulit dan molekul dari formula zat umpama "lapisan vitamin" yang hebat
.
7. Memudarkan bekas parut jerawat dengan cepat & berkesan
.
8. Serum yang cepat meresap ke kulit serta merta & tidak melekit
.
9. Sangat terbaik untuk kulit berminyak/kulit kombinasi kerana ianya dapat menyerap minyak berlebihan terutama di kawasan T-zone
.
10. Ianya 5 dalam satu kerana boleh dijadikan sebagai :
1. Moisturizer ( Pelembab )
2. Makeup Primer ( Alas Makeup )
3. Skin Repair Serum ( Pemulihan Kulit )
4. Scars Treatment ( Rawatan Parut )
5. Sunblock ( Perlindungan Matahari )
.
11. Boleh disapukan juga pada kulit melecur, panau, strechmark, kudis, bekas chicken pop atau kawasan kulit gelap
.
12. Memudarkan bekas parut jerawat di wajah dalam masa yang singkat .
13. Diperkaya dengan pelbagai ektrak semulajadi bersama formula antioksidan yang hebat khas yang mampu menghasilkan sel kulit baru & sihat
.
14. Kulit kering juga sesuai kerana ianya mampu melembapkan & melembutkan
.
15. Boleh mencerahkan di kawasan tubuh yang hitam seperti leher, ketiak, punggung & dicelah peha
.
Berminat hubungi 011-23459919 (ezny)
#sayajualprodukkecantikan #mervecosmeticmalaysia #produkkesihatan #muamalaysia #sayajualmurah #lokalah #staterkitmakeup #merve #fairytalebeauty

Mervecosmetic_ (@mervecosmetic_merve)

#MERVETips :
Beli foundation sebab testimoni orang pakai power-power . Muka jadi glowing-glowing and flawless jer. Nak muka macam tu jugak !!!!! .
Tapiii, bila sendiri cuba, tak jadi pun glowing-glowing macamtu. Sedih tau tak! Rasa tertipu sangat.”
.
Haa, apa yang sedih-sedih ni sis 😂 siapa yang tipu sis sebenarnya?
.
Atau sebenarnya, sis sendiri tak ambil tahu cara guna yang betul, lepastu salahkan produk, salahkan company produk tersebut? Betul ke tidak uolls?
.
Sebenarnya, setiap ilmu pasti ada kuncinya. Dan kunci kepada makeup yang cantik dan glowing adalah makeup base yang betul dan sempurna. .
MERVE ingin kongsikan bagaimana untuk uolls dapatkan makeup base yang sempurna. Ini adalah ilmu kecantikan yang sangat penting buat para pencinta MERVE sekalian.
.
So please, cubalah sendiri tips-tips ni kat rumah ok uolls? Dah confident dan tahu cara guna dengan betul, bolehlah apply keluar rumah! 😘😘 .
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️
.
.
.
WhatsApp 011-23459919 (Ezny) http://www.wasap.my/+601123459919
untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut
#mervecosmetic
#bluemagiclipstick #instamakeup #sayajuallipsticks #mervelovers #mesrasolat #beautyproduct #cinderevfabluelipstick #lipsticksbiru #produkkecantikan #mervecosmetic #bazaarpaknil #sephoramalaysia #sayanakcantik #gorgeousjuicebymerve #lipsticksmurah #sayapakaisayajual #kosmetikmurahmalaysia #sayajualprodukkecantikan #mervecosmeticmalaysia #produkkesihatan #muamalaysia #sayajualmurah #lokalah #staterkitmakeup #merve #fairytalebeauty #yearendsale

Mervecosmetic_ (@mervecosmetic_merve)

#MERVETips :
Beli foundation sebab testimoni orang pakai power-power . Muka jadi glowing-glowing and flawless jer. Nak muka macam tu jugak !!!!! .
Tapiii, bila sendiri cuba, tak jadi pun glowing-glowing macamtu. Sedih tau tak! Rasa tertipu sangat.”
.
Haa, apa yang sedih-sedih ni sis 😂 siapa yang tipu sis sebenarnya?
.
Atau sebenarnya, sis sendiri tak ambil tahu cara guna yang betul, lepastu salahkan produk, salahkan company produk tersebut? Betul ke tidak uolls?
.
Sebenarnya, setiap ilmu pasti ada kuncinya. Dan kunci kepada makeup yang cantik dan glowing adalah makeup base yang betul dan sempurna. .
MERVE ingin kongsikan bagaimana untuk uolls dapatkan makeup base yang sempurna. Ini adalah ilmu kecantikan yang sangat penting buat para pencinta MERVE sekalian.
.
So please, cubalah sendiri tips-tips ni kat rumah ok uolls? Dah confident dan tahu cara guna dengan betul, bolehlah apply keluar rumah! 😘😘 .
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️
.
.
.
WhatsApp 011-23459919 (Ezny) http://www.wasap.my/+601123459919
untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut
#mervecosmetic
#bluemagiclipstick #instamakeup #sayajuallipsticks #mervelovers #mesrasolat #beautyproduct #cinderevfabluelipstick #lipsticksbiru #produkkecantikan #mervecosmetic #bazaarpaknil #sephoramalaysia #sayanakcantik #gorgeousjuicebymerve #lipsticksmurah #sayapakaisayajual #kosmetikmurahmalaysia #sayajualprodukkecantikan #mervecosmeticmalaysia #produkkesihatan #muamalaysia #sayajualmurah #lokalah #staterkitmakeup #merve #fairytalebeauty #yearendsale

Mervecosmetic_ (@mervecosmetic_merve)

#MERVETips :
Beli foundation sebab testimoni orang pakai power-power . Muka jadi glowing-glowing and flawless jer. Nak muka macam tu jugak !!!!! .
Tapiii, bila sendiri cuba, tak jadi pun glowing-glowing macamtu. Sedih tau tak! Rasa tertipu sangat.”
.
Haa, apa yang sedih-sedih ni sis 😂 siapa yang tipu sis sebenarnya?
.
Atau sebenarnya, sis sendiri tak ambil tahu cara guna yang betul, lepastu salahkan produk, salahkan company produk tersebut? Betul ke tidak uolls?
.
Sebenarnya, setiap ilmu pasti ada kuncinya. Dan kunci kepada makeup yang cantik dan glowing adalah makeup base yang betul dan sempurna. .
MERVE ingin kongsikan bagaimana untuk uolls dapatkan makeup base yang sempurna. Ini adalah ilmu kecantikan yang sangat penting buat para pencinta MERVE sekalian.
.
So please, cubalah sendiri tips-tips ni kat rumah ok uolls? Dah confident dan tahu cara guna dengan betul, bolehlah apply keluar rumah! 😘😘 .
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️
.
.
.
WhatsApp 011-23459919 (Ezny) http://www.wasap.my/+601123459919
untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut
#mervecosmetic
#bluemagiclipstick #instamakeup #sayajuallipsticks #mervelovers #mesrasolat #beautyproduct #cinderevfabluelipstick #lipsticksbiru #produkkecantikan #mervecosmetic #bazaarpaknil #sephoramalaysia #sayanakcantik #gorgeousjuicebymerve #lipsticksmurah #sayapakaisayajual #kosmetikmurahmalaysia #sayajualprodukkecantikan #mervecosmeticmalaysia #produkkesihatan #muamalaysia #sayajualmurah #lokalah #staterkitmakeup #merve #fairytalebeauty #yearendsale

Nor Izni Diyana Yahaya (@eznydyana)

Follow
@mervecosmetic_merve
@mervecosmetic_merve
@mervecosmetic_merve .
#MERVETips :
Beli foundation sebab testimoni orang pakai power-power . Muka jadi glowing-glowing and flawless jer. Nak muka macam tu jugak !!!!! .
Tapiii, bila sendiri cuba, tak jadi pun glowing-glowing macamtu. Sedih tau tak! Rasa tertipu sangat.”
.
Haa, apa yang sedih-sedih ni sis 😂 siapa yang tipu sis sebenarnya?
.
Atau sebenarnya, sis sendiri tak ambil tahu cara guna yang betul, lepastu salahkan produk, salahkan company produk tersebut? Betul ke tidak uolls?
.
Sebenarnya, setiap ilmu pasti ada kuncinya. Dan kunci kepada makeup yang cantik dan glowing adalah makeup base yang betul dan sempurna. .
MERVE ingin kongsikan bagaimana untuk uolls dapatkan makeup base yang sempurna. Ini adalah ilmu kecantikan yang sangat penting buat para pencinta MERVE sekalian.
.
So please, cubalah sendiri tips-tips ni kat rumah ok uolls? Dah confident dan tahu cara guna dengan betul, bolehlah apply keluar rumah! 😘😘 .
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️
.
.
.
WhatsApp 011-23459919 (Ezny) http://www.wasap.my/+601123459919
untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut
#mervecosmetic
#bluemagiclipstick #instamakeup #sayajuallipsticks #mervelovers #mesrasolat #beautyproduct #cinderevfabluelipstick #lipsticksbiru #produkkecantikan #mervecosmetic #bazaarpaknil #sephoramalaysia #sayanakcantik #gorgeousjuicebymerve #lipsticksmurah #sayapakaisayajual #kosmetikmurahmalaysia #sayajualprodukkecantikan #mervecosmeticmalaysia #produkkesihatan #muamalaysia #sayajualmurah #lokalah #staterkitmakeup #merve #fairytalebeauty #yearendsale

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

www.merve.com.my
.
#MERVEDramaSallyDanJemah : Suatu ketika di Hi-tea Reunion, terjadilah perbualan di antara Sally & Jemah yang dah setahun tak jumpa.
.
"Sally! Lawanya youuu! Kenapa makin lawa niii. You tempek apa dekat muka sampai flawless sangat ni? Upah MUA ke? Setahu I, you mana suka makeup sebelum ni!"
.
"You rasa?? 😉 Jemah, I tak upah MUA pun. Makeup sendiri je pakai Full Coverage Foundation & Perfect Matte Powder, produk dari MERVE. Tak susah mah, touch up sikit je dah nampak flawless tau!"
.
"Betul ke ni Sally?! I selalu tau dengar MERVE ni tapi takut nak cuba produk local. Yela, you tau la kan sekarang ni banyak produk pelik-pelik & ramai yang terkena. I pun salah sorang yang dah terkena tau, sebab pakai produk jenama XXX ni. Serik dah you tau tak!"
.
"Jemah.. Apa yang you kena tau la kan, produk MERVE bukan produk cikai-cikai macam jual kat pasar malam tu ok. Tak perlu risau, foundation dia BEBAS SILIKON & MERKURI. Bila pakai foundation MERVE ni memang glowing habis. Bukan utk glowing jer, cegah kulit cepat tua, repair kulit you yang menggerutu tu, anddd boleh putihkan kulit ok? Member I yang kulit sensitif pun boleh guna tau. Tu yang best tu. Pastuuu mesra wudhuk ok? Senang gila nak cuci. Pheww.. Mengah pulak I explain panjang-panjang ni. Paham ke idok?"
.
"Haha ye faham!! No wonder muka you makin cantik. I peratiii je. Nampak makin muda pulak I tengok. Takleh jadi ni, I nak cuba jugak pleaseeee!!" 😍😍
.
.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️
.
Merve Cosmetic ID
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

"Sallyyyy.. Kenapa i buat donut tak jadi macam you! Tak gebu! Tak anjal! Nak toping coklat pun jadi tak cantikkk.. Betul ke ni resepi yang you bagi kat I tu?"
.
"Yeke Jemah? Ni mesti you tak ikut step yang betul.. Bahan mesti ada yang tak cukup ni.. Takkan I nak tipu resepi pulak uolls.. Meh tengok I buat depan mata youu. Cek mana silap you.. Ok?"
.
Pernah terjadi macamni tak? Mintak resepi donut kat member yang power buat donut lepastu bila sendiri buat tak jadi. Tak gebu uolls. Nak salahkan kawan ke? Salahkan resepi? Salahkan periuk? Jauh sekali uolls 😝
.
No no no. Salahkan diri sendiri. Kalau betul step, betul cara, betul bahan, pasti jadi.
.
Macamtu jugak dengan muka uollsss tu. Nak hasil makeup yang cantik mestilah kena bermula dengan landasan kulit muka yang licin, mesti menjadi-jadi cantikkkk muka uolls tu tau!
.
Bila donut menjadi, gebu dan anjal, tambah lah topping apa pun, semua nampak sedap dan menggoda sampai terliur betul tak uollssss? 😂😍
.
Macamtulah bila kulit dah bersih dan bebas dari cela, makeup lah macam mana pun pasti resultnya WOW 😍
.
Seperti donut-donut gebu dan menggiurkan itu 😂😍😘
.
So camana nak dapat kulit yang sihat? Semestinyaaa Fairy Tears Potion! Cepat menyerap jauh ke dalam epidermis kulit dan merawat dan membantu menyembuhkan!
.
Lagi besttt, Fairy Tears Potion ditambah dengan penggunaan Full Coverage Foundation, memang kaw-kaw gebu punya kulit dapat dihasilkan ditambah dengan makeup yang memukau, sesiapa sahaja akan pandang uolls dengan pandangan BUKAN BIASA BIASA 😍😍
.
Best atau best? 😂😘
.
.
.
Tenyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi
.
.
Cantik Bukan Lagi Fantasi!

Merve Cosmetic ID
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve
More...