Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

FULL COVERAGE FOUNDATION, BEST SELLING ‼️ ♥️
.
【 TAMPIL LEBIH YAKIN 🤗
💌 Membantu para wanita tampil lebih yakin kerana foundation ini mampu memberi impact flawless.
.
【 MESRA WUDHUK 🤗
💌 Memudahkan urusan wanita menunaikan solat kerana proses membersihkan foundation ini mudah dan singkat
.
【 MENJIMATKAN DUIT 🤗
💌 Membantu para wanita berjimat kerana harga foundation ini mampu milik malah tahan berbulan-bulan.
.
【 MENCANTIK & MERAWAT 🤗
💌 Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang bukan sahaja mencantikkan kulit, malahan merawat kulit wanita yang mempunyai cela.
.
【 TAMPIL NATURAL 🤗
💌 Membantu para wanita tampil cantik natural kerana foundation ini bertekstur ringan tetapi mampu menutup cela dengan sempurna.
.
【 TIDAK BERCAPUK 🤗
💌 Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang tidak bercapuk walau dipakai dari pagi hingga malam malahan semakin berpeluh semakin glowing!
.
BELI ✅ SCAN ✅ MENANG ✅
.
💌 Uolls tahu tak kat setiap produk MERVE ada sticker hologram? 💌 Uolls tahu tak bila uolls GORES dan SCAN sticker hologram tu guna handphone, uolls dapat nombor kod cabutan bertuah?? Tinggal isi details je!
💌 Uolls tahu tak daripada situ uolls boleh dapat hadiah-hadiah best daripada MERVE??? 😍
💌 Uolls tahu tak PEMENANG BERTUAH akan dipilih melalui teknik Cabutan Bertuah secara live di page MERVE oleh Founder Joy Revfa & President Radz Mohd?? 🤗
.
Setiap bulan ada saja hadiah best-best! RUGI BESAR ni kalau lepaskan peluang! Sambil-sambil beli produk, sambil-sambil dapat hadiah best. Siapa nak kasi??
.
#MERVEAllAboutProduct
#FullCoverageFoundation
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️
.
.
.
MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

MERVE Full Coverage Foundation adalah Foundation No.1 Malaysia yang telah berjaya mengumpul ramai peminat iaitu MERVE Full Coverage Foundation dan Contour Highlighter!!
.
Dengan berasaskan Super Fruits, foundation ini berjaya menjadi viral & kegilaan pengguna wanita apabila ia mampu mencantikkan kulit dalam beberapa saat memakainya!
.
Untuk pengetahuan semua, foundation ini diperkaya dengan Super Fruits & Modern Formula yang penuh dengan khasiat untuk kulit kita setiap hari.
.
Berbekalkan kandungan extract Mangosteen, Grapefruit, Goji Berry, Peach, Acai Berry, Pomegranate, L-Glutathione, Stem Cell, Green Tea, Vitamin C, Vitamin E & Aloe Vera, ia mampu bertindak memulihkan, melembutkan, mencerahkan & mencantikkan kulit anda hari demi hari.
.
Alhamdulillah, minggu pertama berada di pasaran, hampir 5,000 unit telah licin terjual dengan jayanya.
.
MERVE Full Coverage Foundation ini tampil dengan 5 warna istimewa yang boleh diaplikasikan sebagai Primer (Krim Perlindung), Foundation (Alas Bedak), Concealer (Penyamar Noda) & Shading (Pembayang) yang mampu memberi khasiat pada kulit & menukar sel kulit anda agar lebih sihat bermaya.
.
Insyallah, contour cream & highlighter cream akan di 'upgrade' agar lebih mudah & menyerlah apabila dipakai. STAY TUNED. 😍
.
Hubungi kakak for free consultation.
Merve id: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

CINDEREVFA BLUE MAGIC LIPSTICK, MUST TRY ‼️ ♥️
.
【 MENCANTIK & MERAWAT 🤗
💌 Membantu para wanita untuk memperolehi bibir yang cantik secara semulajadi tanpa perlu bergantung kepada lipstic untuk bibir kelihatan merah dan mungil kerana lipstic ini membantu mereka memperolehi bibir yang sihat.
.
【 MENJIMATKAN DUIT 🤗
💌 Membantu para wanita untuk tampil cantik tanpa perlu berbelanja lebih kerana produk ini direka khas 2 dalam 1 dimana ia bukan sahaja boleh digunakan sebagai lipstick, juga sebagai blusher. Lebih lebih lagi ia boleh digunakan oleh lelaki dan wanita maka ia boleh dipakai bersama-sama.
.
【 TAHAN LAMA 🤗
💌 Membantu para wanita yang tercari-cari lipstic yang tahan lama di bibir walaupun setelah makan dan minum.
.
【 TAMPIL NATURAL 🤗
💌 Membantu para wanita yang lebih suka lipstic kelihatan natural kerana lipstick ini mengikut warna darah.
.
【 TAMPIL LEBIH YAKIN 🤗
💌 Membantu para wanita untuk lebih berkeyakinan dalam berhadapan dengan orang ramai tanpa rasa segan silu disebabkan bibir yang pucat dan tidak kelihatan segar.
.
【 UNIK 🤗
💌 Membantu para wanita untuk memperolehi lipstick yang tersangat unik berwarna biru namun setelah dicalit pada bibir atau pipi, terserlah warna merahnya bak delima!
.
#MERVEAllAboutProduct
#CinderevfaBlueMagicLipstick
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️

MS030 733DS
.
www.wasap.my/601132338345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve #fullcoveragefoundation

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

CINDEREVFA BLUE MAGIC LIPSTICK, MUST TRY ‼️ ♥️
.
【 MENCANTIK & MERAWAT 🤗
💌 Membantu para wanita untuk memperolehi bibir yang cantik secara semulajadi tanpa perlu bergantung kepada lipstic untuk bibir kelihatan merah dan mungil kerana lipstic ini membantu mereka memperolehi bibir yang sihat.
.
【 MENJIMATKAN DUIT 🤗
💌 Membantu para wanita untuk tampil cantik tanpa perlu berbelanja lebih kerana produk ini direka khas 2 dalam 1 dimana ia bukan sahaja boleh digunakan sebagai lipstick, juga sebagai blusher. Lebih lebih lagi ia boleh digunakan oleh lelaki dan wanita maka ia boleh dipakai bersama-sama.
.
【 TAHAN LAMA 🤗
💌 Membantu para wanita yang tercari-cari lipstic yang tahan lama di bibir walaupun setelah makan dan minum.
.
【 TAMPIL NATURAL 🤗
💌 Membantu para wanita yang lebih suka lipstic kelihatan natural kerana lipstick ini mengikut warna darah.
.
【 TAMPIL LEBIH YAKIN 🤗
💌 Membantu para wanita untuk lebih berkeyakinan dalam berhadapan dengan orang ramai tanpa rasa segan silu disebabkan bibir yang pucat dan tidak kelihatan segar.
.
【 UNIK 🤗
💌 Membantu para wanita untuk memperolehi lipstick yang tersangat unik berwarna biru namun setelah dicalit pada bibir atau pipi, terserlah warna merahnya bak delima!
.
#MERVEAllAboutProduct
#CinderevfaBlueMagicLipstick
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️

MS030 733DS
.
www.wasap.my/601132338345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve #fullcoveragefoundation

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

CINDEREVFA BLUE MAGIC LIPSTICK, MUST TRY ‼️ ♥️
.
【 MENCANTIK & MERAWAT 🤗
💌 Membantu para wanita untuk memperolehi bibir yang cantik secara semulajadi tanpa perlu bergantung kepada lipstic untuk bibir kelihatan merah dan mungil kerana lipstic ini membantu mereka memperolehi bibir yang sihat.
.
【 MENJIMATKAN DUIT 🤗
💌 Membantu para wanita untuk tampil cantik tanpa perlu berbelanja lebih kerana produk ini direka khas 2 dalam 1 dimana ia bukan sahaja boleh digunakan sebagai lipstick, juga sebagai blusher. Lebih lebih lagi ia boleh digunakan oleh lelaki dan wanita maka ia boleh dipakai bersama-sama.
.
【 TAHAN LAMA 🤗
💌 Membantu para wanita yang tercari-cari lipstic yang tahan lama di bibir walaupun setelah makan dan minum.
.
【 TAMPIL NATURAL 🤗
💌 Membantu para wanita yang lebih suka lipstic kelihatan natural kerana lipstick ini mengikut warna darah.
.
【 TAMPIL LEBIH YAKIN 🤗
💌 Membantu para wanita untuk lebih berkeyakinan dalam berhadapan dengan orang ramai tanpa rasa segan silu disebabkan bibir yang pucat dan tidak kelihatan segar.
.
【 UNIK 🤗
💌 Membantu para wanita untuk memperolehi lipstick yang tersangat unik berwarna biru namun setelah dicalit pada bibir atau pipi, terserlah warna merahnya bak delima!
.
#MERVEAllAboutProduct
#CinderevfaBlueMagicLipstick
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️

MS030 733DS
.
www.wasap.my/601132338345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve #fullcoveragefoundation

JAFRA BEAUTY CONSULTANT (@ameliafajriani_cj)

Starter Kit adalah satu set perlengkapan meliputi Formulir Pendaftaran, Kode Etik dan Peraturan Perilaku Bisnis, Perjanjian Konsultan Independen JAFRA dan Produk Starter Kit ini dilarang untuk diperjualbelikan.

JAFRA BEAUTY CONSULTANT (@ameliafajriani_cj)

Starter Kit adalah satu set perlengkapan meliputi Formulir Pendaftaran, Kode Etik dan Peraturan Perilaku Bisnis, Perjanjian Konsultan Independen JAFRA dan Produk Starter Kit ini dilarang untuk diperjualbelikan.

JAFRA BEAUTY CONSULTANT (@ameliafajriani_cj)

Starter Kit adalah satu set perlengkapan meliputi Formulir Pendaftaran, Kode Etik dan Peraturan Perilaku Bisnis, Perjanjian Konsultan Independen JAFRA dan Produk Starter Kit ini dilarang untuk diperjualbelikan.

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

🌸🌸🌸Foundation berkhasiat yg mengandungi Super Fruit seperti ekstrak buah Mangosteen, Grapefruit, Goji Berry, Peach, Acai Berry & Pomegranate dan Formula Moden seperti L-Glutathione, Collagen, Stem Cell, Green Tea, Vitamin C & Vitamin E ini amat berbeza dengan foundation yg lain2. Kerana ianya bukan saja boleh dijadikan sebagai Foundation tetapi bertindak sebagai Primer, Concealer, Shading, Skin Repair, Anti-Aging & Whitening setiap hari! Wow!
Sila pilih warna yang sesuai untuk kulit anda :
.
Code : 001
LIGHT Skin Tone
Sesuai untuk : Kulit Putih Pink / Chinese
Bertindak sebagai :
Primer / Concealer / Foundation
Keistimewaan :
Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bwh mata juga merawat dari dalam & mencerahkan kulit secara semulajadi
.
Code : 002
MEDIUM Skin Tone
Sesuai untuk : Kulit Kuning Langsat / Malay
Bertindak sebagai :
Primer / Concealer / Foundation
Keistimewaan :
Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bwh mata juga merawat dari dalam & mencerahkan kulit secara semulajadi

Code : 003
DARK Skin Tone
Sesuai untuk : Kulit Sawo Matang / Indian
Bertindak sebagai :
Primer / Concealer / Foundation
Keistimewaan :
Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bwh mata juga merawat dari dalam & mencerahkan kulit secara semulajadi

MS030 733DS
.
www.wasap.my/601123186505

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve #fullcoveragefoundation

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

🌸🌸🌸Foundation berkhasiat yg mengandungi Super Fruit seperti ekstrak buah Mangosteen, Grapefruit, Goji Berry, Peach, Acai Berry & Pomegranate dan Formula Moden seperti L-Glutathione, Collagen, Stem Cell, Green Tea, Vitamin C & Vitamin E ini amat berbeza dengan foundation yg lain2. Kerana ianya bukan saja boleh dijadikan sebagai Foundation tetapi bertindak sebagai Primer, Concealer, Shading, Skin Repair, Anti-Aging & Whitening setiap hari! Wow!
Sila pilih warna yang sesuai untuk kulit anda :
.
Code : 001
LIGHT Skin Tone
Sesuai untuk : Kulit Putih Pink / Chinese
Bertindak sebagai :
Primer / Concealer / Foundation
Keistimewaan :
Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bwh mata juga merawat dari dalam & mencerahkan kulit secara semulajadi
.
Code : 002
MEDIUM Skin Tone
Sesuai untuk : Kulit Kuning Langsat / Malay
Bertindak sebagai :
Primer / Concealer / Foundation
Keistimewaan :
Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bwh mata juga merawat dari dalam & mencerahkan kulit secara semulajadi

Code : 003
DARK Skin Tone
Sesuai untuk : Kulit Sawo Matang / Indian
Bertindak sebagai :
Primer / Concealer / Foundation
Keistimewaan :
Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bwh mata juga merawat dari dalam & mencerahkan kulit secara semulajadi

MS030 733DS
.
www.wasap.my/601123186505

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve #fullcoveragefoundation

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

🌸🌸🌸Foundation berkhasiat yg mengandungi Super Fruit seperti ekstrak buah Mangosteen, Grapefruit, Goji Berry, Peach, Acai Berry & Pomegranate dan Formula Moden seperti L-Glutathione, Collagen, Stem Cell, Green Tea, Vitamin C & Vitamin E ini amat berbeza dengan foundation yg lain2. Kerana ianya bukan saja boleh dijadikan sebagai Foundation tetapi bertindak sebagai Primer, Concealer, Shading, Skin Repair, Anti-Aging & Whitening setiap hari! Wow!
Sila pilih warna yang sesuai untuk kulit anda :
.
Code : 001
LIGHT Skin Tone
Sesuai untuk : Kulit Putih Pink / Chinese
Bertindak sebagai :
Primer / Concealer / Foundation
Keistimewaan :
Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bwh mata juga merawat dari dalam & mencerahkan kulit secara semulajadi
.
Code : 002
MEDIUM Skin Tone
Sesuai untuk : Kulit Kuning Langsat / Malay
Bertindak sebagai :
Primer / Concealer / Foundation
Keistimewaan :
Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bwh mata juga merawat dari dalam & mencerahkan kulit secara semulajadi

Code : 003
DARK Skin Tone
Sesuai untuk : Kulit Sawo Matang / Indian
Bertindak sebagai :
Primer / Concealer / Foundation
Keistimewaan :
Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bwh mata juga merawat dari dalam & mencerahkan kulit secara semulajadi

MS030 733DS
.
www.wasap.my/601123186505

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve #fullcoveragefoundation

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Daripada pakai lipstick yg takde KKM tu lebih baik pakai lipstick sememangnya diluluskan oleh KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia).. Lipstick yg tak ada kelulusan KKM biasanya bahan2 yg digunakan sgt tak bagus utk bibir kita.. jangan sampai nanti bibir hitam & merekah hodoh baru nak menyesal... 😭 Setiap kali nak pakai lipstick berwarna tu, sapu lipstick CINDEREVFA dari MERVE ni dulu.. bukan saja Blue Magic Lipstick ni buat bibir jadi merah semulajadi tetapi dapat melindungi bibir dari kehitaman.. Bau pun sedap sgt.. 😋 rasa nak gigit gigit bibir sendiri.. hihi

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

Merve Cosmetics ID
MS030733DS

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Daripada pakai lipstick yg takde KKM tu lebih baik pakai lipstick sememangnya diluluskan oleh KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia).. Lipstick yg tak ada kelulusan KKM biasanya bahan2 yg digunakan sgt tak bagus utk bibir kita.. jangan sampai nanti bibir hitam & merekah hodoh baru nak menyesal... 😭 Setiap kali nak pakai lipstick berwarna tu, sapu lipstick CINDEREVFA dari MERVE ni dulu.. bukan saja Blue Magic Lipstick ni buat bibir jadi merah semulajadi tetapi dapat melindungi bibir dari kehitaman.. Bau pun sedap sgt.. 😋 rasa nak gigit gigit bibir sendiri.. hihi

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

Merve Cosmetics ID
MS030733DS

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Daripada pakai lipstick yg takde KKM tu lebih baik pakai lipstick sememangnya diluluskan oleh KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia).. Lipstick yg tak ada kelulusan KKM biasanya bahan2 yg digunakan sgt tak bagus utk bibir kita.. jangan sampai nanti bibir hitam & merekah hodoh baru nak menyesal... 😭 Setiap kali nak pakai lipstick berwarna tu, sapu lipstick CINDEREVFA dari MERVE ni dulu.. bukan saja Blue Magic Lipstick ni buat bibir jadi merah semulajadi tetapi dapat melindungi bibir dari kehitaman.. Bau pun sedap sgt.. 😋 rasa nak gigit gigit bibir sendiri.. hihi

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

Merve Cosmetics ID
MS030733DS

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

FAIRY TEARS POTION
Multivitamin Primer Serum
(KKM : NOT160300638K)

Fungsi :
- Bertindak sebagai Skin Repair Serum (Pemulihan Kulit)
- Bertindak sebagai Moisturizer (Pelembap)
- Bertindak sebagai Scars Treatment (Rawatan Parut)
- Bertindak Sebagai Sunblock (Perlindungan Matahari)
- Bertindak sebagai MakeUp Primer (Alas Makeup)

Diperkaya dengan formula hebat Peptide (Anti-Wrinkles), Rosehip Seed Oil (Reduce Scars), Green Tea (Anti-Oxidants), Vitamin C (Pore Thightening), Lico Rise (Reducing Redness), Arbutin (Skin Whitening), Aloe Vera (Soften Skin), Pumpkin Seed (Skin Renewal), Dewberry (Healthy Skin), Chamomile (Repair Skin) *Whitening
*Nutrients
*Firming
*Moist
*Hydrating
*Reduce Scars
*Skin Repair
*Makeup base
*UV protection SPF 50

3 STEPS TO TRULY YOUTHFUL SKIN
Apply 2-3 pumps into the palms & use fingertips to smooth it over the face and neck with gentle circular movements. Use before apply foundation for better makeup application and moisture. Use in your daytime and night time routine.

STEP 1
Wash and dry your face

STEP 2
Dab your face with a towel. Don't rub. It will stretch your skin and lead to wrinkles.

STEP 3
Apply Fairy Tears Potion evenly to face. Use daily for maximum effect.

Bertindak sbg : -SKIN REPAIR SERUM (Pemulihan Kulit)
-MOISTURIZER (Pelembap)
-MAKEUP PRIMER (Alas Makeup)
-SCARS TREATMENT (Rawatan Parut)
-SUNBLOCK (Perlindungan Matahari) **tips:lepas cuci wajah..pakai Fairy Potion semasa skin masih basah/moist

Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️

#MS030 733DS
.
www.wasap.my/601123186505

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve #fullcoveragefoundation

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

FAIRY TEARS POTION
Multivitamin Primer Serum
(KKM : NOT160300638K)

Fungsi :
- Bertindak sebagai Skin Repair Serum (Pemulihan Kulit)
- Bertindak sebagai Moisturizer (Pelembap)
- Bertindak sebagai Scars Treatment (Rawatan Parut)
- Bertindak Sebagai Sunblock (Perlindungan Matahari)
- Bertindak sebagai MakeUp Primer (Alas Makeup)

Diperkaya dengan formula hebat Peptide (Anti-Wrinkles), Rosehip Seed Oil (Reduce Scars), Green Tea (Anti-Oxidants), Vitamin C (Pore Thightening), Lico Rise (Reducing Redness), Arbutin (Skin Whitening), Aloe Vera (Soften Skin), Pumpkin Seed (Skin Renewal), Dewberry (Healthy Skin), Chamomile (Repair Skin) *Whitening
*Nutrients
*Firming
*Moist
*Hydrating
*Reduce Scars
*Skin Repair
*Makeup base
*UV protection SPF 50

3 STEPS TO TRULY YOUTHFUL SKIN
Apply 2-3 pumps into the palms & use fingertips to smooth it over the face and neck with gentle circular movements. Use before apply foundation for better makeup application and moisture. Use in your daytime and night time routine.

STEP 1
Wash and dry your face

STEP 2
Dab your face with a towel. Don't rub. It will stretch your skin and lead to wrinkles.

STEP 3
Apply Fairy Tears Potion evenly to face. Use daily for maximum effect.

Bertindak sbg : -SKIN REPAIR SERUM (Pemulihan Kulit)
-MOISTURIZER (Pelembap)
-MAKEUP PRIMER (Alas Makeup)
-SCARS TREATMENT (Rawatan Parut)
-SUNBLOCK (Perlindungan Matahari) **tips:lepas cuci wajah..pakai Fairy Potion semasa skin masih basah/moist

Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️

#MS030 733DS
.
www.wasap.my/601123186505

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve #fullcoveragefoundation

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

FAIRY TEARS POTION
Multivitamin Primer Serum
(KKM : NOT160300638K)

Fungsi :
- Bertindak sebagai Skin Repair Serum (Pemulihan Kulit)
- Bertindak sebagai Moisturizer (Pelembap)
- Bertindak sebagai Scars Treatment (Rawatan Parut)
- Bertindak Sebagai Sunblock (Perlindungan Matahari)
- Bertindak sebagai MakeUp Primer (Alas Makeup)

Diperkaya dengan formula hebat Peptide (Anti-Wrinkles), Rosehip Seed Oil (Reduce Scars), Green Tea (Anti-Oxidants), Vitamin C (Pore Thightening), Lico Rise (Reducing Redness), Arbutin (Skin Whitening), Aloe Vera (Soften Skin), Pumpkin Seed (Skin Renewal), Dewberry (Healthy Skin), Chamomile (Repair Skin) *Whitening
*Nutrients
*Firming
*Moist
*Hydrating
*Reduce Scars
*Skin Repair
*Makeup base
*UV protection SPF 50

3 STEPS TO TRULY YOUTHFUL SKIN
Apply 2-3 pumps into the palms & use fingertips to smooth it over the face and neck with gentle circular movements. Use before apply foundation for better makeup application and moisture. Use in your daytime and night time routine.

STEP 1
Wash and dry your face

STEP 2
Dab your face with a towel. Don't rub. It will stretch your skin and lead to wrinkles.

STEP 3
Apply Fairy Tears Potion evenly to face. Use daily for maximum effect.

Bertindak sbg : -SKIN REPAIR SERUM (Pemulihan Kulit)
-MOISTURIZER (Pelembap)
-MAKEUP PRIMER (Alas Makeup)
-SCARS TREATMENT (Rawatan Parut)
-SUNBLOCK (Perlindungan Matahari) **tips:lepas cuci wajah..pakai Fairy Potion semasa skin masih basah/moist

Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️

#MS030 733DS
.
www.wasap.my/601123186505

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve #fullcoveragefoundation

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

#MERVEPromotion : Promosi Harga Kasih Sayang Sempena MAAL HIJRAH 🎉
.
💌 Bulan ni adalah bulan yang paling bahagia! Promosi demi promosi dilancarkan oleh Founder & President kita semata-mata untuk membawa kalian semua BERHIJRAH ke arah yang lebih cantik dan lebih sihat! 😘😘😘
.
💌 Jadi, sukacita diumumkan bahawa sempena Maal Hijrah ini, MERVE melancarkan promo harga kasih sayang bagi dua produk yang mendapat permintaan ramai iaitu Fairy Tears Potion & Makeup Secret Tricks Kit mulai ESOK! ♥️
.
【 FAIRY TEARS POTION 】
RM75 SAHAJA ‼️
RM75 SAHAJA ‼️
RM75 SAHAJA ‼️
.
【 MAKEUP SECRET TRICKS KIT 】
RM95 SAHAJA ‼️
RM95 SAHAJA ‼️
RM95 SAHAJA ‼️
.
Best atau SANGAT best? 😘😘😘
.
📢📢📢 JANGAN TUNGGU LAGI ‼️‼️‼️
.
💌 JOM raikan Promosi Harga Kasih Sayang ini! Founder & President betul-betul nak PAKSA uolls jadi cantik! Itu misi utama MERVE tau! 👏🏻👏🏻👏🏻
.
💌 Hijrahkan diri anda ke arah yang lebih baik, lebih cantik dan lebih meyakinkan! 👸🏻
.
💌 PROMO ini berjalan bermula 21/09/2017 sehingga 30/09/2017 ini ok uolls? ⭐️
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️
.
.
.
Merve Cosmetic ID
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

#MERVEPromotion : Promosi Harga Kasih Sayang Sempena MAAL HIJRAH 🎉
.
💌 Bulan ni adalah bulan yang paling bahagia! Promosi demi promosi dilancarkan oleh Founder & President kita semata-mata untuk membawa kalian semua BERHIJRAH ke arah yang lebih cantik dan lebih sihat! 😘😘😘
.
💌 Jadi, sukacita diumumkan bahawa sempena Maal Hijrah ini, MERVE melancarkan promo harga kasih sayang bagi dua produk yang mendapat permintaan ramai iaitu Fairy Tears Potion & Makeup Secret Tricks Kit mulai ESOK! ♥️
.
【 FAIRY TEARS POTION 】
RM75 SAHAJA ‼️
RM75 SAHAJA ‼️
RM75 SAHAJA ‼️
.
【 MAKEUP SECRET TRICKS KIT 】
RM95 SAHAJA ‼️
RM95 SAHAJA ‼️
RM95 SAHAJA ‼️
.
Best atau SANGAT best? 😘😘😘
.
📢📢📢 JANGAN TUNGGU LAGI ‼️‼️‼️
.
💌 JOM raikan Promosi Harga Kasih Sayang ini! Founder & President betul-betul nak PAKSA uolls jadi cantik! Itu misi utama MERVE tau! 👏🏻👏🏻👏🏻
.
💌 Hijrahkan diri anda ke arah yang lebih baik, lebih cantik dan lebih meyakinkan! 👸🏻
.
💌 PROMO ini berjalan bermula 21/09/2017 sehingga 30/09/2017 ini ok uolls? ⭐️
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️
.
.
.
Merve Cosmetic ID
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

#MERVEPromotion : Promosi Harga Kasih Sayang Sempena MAAL HIJRAH 🎉
.
💌 Bulan ni adalah bulan yang paling bahagia! Promosi demi promosi dilancarkan oleh Founder & President kita semata-mata untuk membawa kalian semua BERHIJRAH ke arah yang lebih cantik dan lebih sihat! 😘😘😘
.
💌 Jadi, sukacita diumumkan bahawa sempena Maal Hijrah ini, MERVE melancarkan promo harga kasih sayang bagi dua produk yang mendapat permintaan ramai iaitu Fairy Tears Potion & Makeup Secret Tricks Kit mulai ESOK! ♥️
.
【 FAIRY TEARS POTION 】
RM75 SAHAJA ‼️
RM75 SAHAJA ‼️
RM75 SAHAJA ‼️
.
【 MAKEUP SECRET TRICKS KIT 】
RM95 SAHAJA ‼️
RM95 SAHAJA ‼️
RM95 SAHAJA ‼️
.
Best atau SANGAT best? 😘😘😘
.
📢📢📢 JANGAN TUNGGU LAGI ‼️‼️‼️
.
💌 JOM raikan Promosi Harga Kasih Sayang ini! Founder & President betul-betul nak PAKSA uolls jadi cantik! Itu misi utama MERVE tau! 👏🏻👏🏻👏🏻
.
💌 Hijrahkan diri anda ke arah yang lebih baik, lebih cantik dan lebih meyakinkan! 👸🏻
.
💌 PROMO ini berjalan bermula 21/09/2017 sehingga 30/09/2017 ini ok uolls? ⭐️
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️
.
.
.
Merve Cosmetic ID
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve
More...