πŸ“£ FREE POSTAGE FJGLOW GOLDπŸ“£ (@fjglow_gold)

Dalam masa 3jam 480 #fishbrushfjglow telah pon terjual. Wow😱😱😱 Dasyat kan?? Hari ni viral ikan berenang-renang di laman sosial. πŸ˜‰

Yang belum dapatkan anda "Wajib" dapatkan berus pelbagai guna ni.
Fungsi berus/kegunaan berus ⬇️ - apply foundation, bedak, blusher, contouring (4in1) - mudah rata
- comel
- ade penutup
- pelbagai guna
- jimat duit
- Jimat masa
-berus lembut
- sangat sharp bila buat contouring tulang pipi

Yang belum dapatkan, dapatkan segera. Sangat limited.
#fjglow
#fishbrushfjglow
#sayajual
#stokisfjglow
#freepostagefjglowgold

hanalihanabizz (@hanalihanabizz)

Dalam masa 3jam 480 #fishbrushfjglow telah pon terjual. Wow😱😱😱 Dasyat kan?? Hari ni viral ikan berenang-renang di laman sosial. πŸ˜‰

Yang belum dapatkan anda "Wajib" dapatkan berus pelbagai guna ni.
Fungsi berus/kegunaan berus ⬇️ - apply foundation, bedak, blusher, contouring (4in1) - mudah rata
- comel
- ade penutup
- pelbagai guna
- jimat duit
- Jimat masa
-berus lembut
- sangat sharp bila buat contouring tulang pipi

Yang belum dapatkan, dapatkan segera. Sangat limited.
Cara order ⬇️
Whatsapp/pm/dm lianaπŸ“²+601110799107

#fjglow
#fishbrushfjglow
#sayajual
#sayastokisKL
#stokisfjglow

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@stokis_fjglow_kl)

Dalam masa 3jam 480 #fishbrushfjglow telah pon terjual. Wow😱😱😱 Dasyat kan?? Hari ni viral ikan berenang-renang di laman sosial. πŸ˜‰

Yang belum dapatkan anda "Wajib" dapatkan berus pelbagai guna ni.
Fungsi berus/kegunaan berus ⬇️ - apply foundation, bedak, blusher, contouring (4in1) - mudah rata
- comel
- ade penutup
- pelbagai guna
- jimat duit
- Jimat masa
-berus lembut
- sangat sharp bila buat contouring tulang pipi

Yang belum dapatkan, dapatkan segera. Sangat limited.
Cara order ⬇️
Whatsapp/pm/dm jaja πŸ“²+60196628487

#fjglow
#fishbrushfjglow
#sayajual
#sayastokisKL
#stokisfjglow

hanalihanabizz (@hanalihanabizz)

Fish Multipurpose brush makeup

Masalah makeup tak rata?
Makeup Bercapuk?
Berus nyaaa banyak tapi tak reti guna?
Berus berterabur?
Fish brush Fjglow sempena hari raya!
100 yang terawal akan dapat FREE mascara Arab...melentikk panjang...kalis comot!
Yang besttt potongan harga 50% uollss !!!! Harga mampu milik!! Sangat sangatttt
Malah dapat FREE mascara arab lagii!!! Jangan lepas kan peluang, uolls kena grab, sebab apa sebab "Limited Edition" tak jumpa dekat luar.
Ingat!! 100 terawal dapat "FREE MASKARA FJ GLOW"πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ cepat-cepat order.
cara order
⬇️⬇️⬇️⬇️
Tengok komen pertamaπŸ˜‰

#fishbrushfjglow
#freemaskarafjglow
#lentikpanjang
#kalisComot
#sayastokisKL
#stokisfjglow

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@stokis_fjglow_kl)

Fish Multipurpose brush makeup

Masalah makeup tak rata?
Makeup Bercapuk?
Berus nyaaa banyak tapi tak reti guna?
Berus berterabur?
Fish brush Fjglow sempena hari raya!
100 yang terawal akan dapat FREE mascara Arab...melentikk panjang...kalis comot!
Yang besttt potongan harga 50% uollss !!!! Harga mampu milik!! Sangat sangatttt
Malah dapat FREE mascara arab lagii!!! Jangan lepas kan peluang, uolls kena grab, sebab apa sebab "Limited Edition" tak jumpa dekat luar.
Ingat!! 100 terawal dapat "FREE MASKARA FJ GLOW"πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ cepat-cepat order.
cara order
⬇️⬇️⬇️⬇️
Tengok komen pertamaπŸ˜‰

#fishbrushfjglow
#freemaskarafjglow
#lentikpanjang
#kalisComot
#sayastokisKL
#stokisfjglow

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@stokis_fjglow_kl)

Pagi sahabat semua
Mulakan pagi hari dengan bacaan doa/zikir harian, doa dhuha, kata-kata semangatπŸ‘

Senyum walaupon kita dalam keadaan diuji oleh Allah. Kena sentiasa senyum dan kuat, senyum magnet rezeki😊😊 Salam menjemput rezeki❀️
Selamat bekerja bagi yang bekerjaπŸ˜‰

#fjglow
#mirrorskinz
#teamfjglowhajar
#sayastokisKL
#stokisfjglow

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@stokis_fjglow_kl)

Pagi-pagi wajib ambil #mirrorskinz dulu sebelum buat satu2 kerja, badan lebih #bertenaga dan #cergas
Nak lagi cepat kesan ambil dengan susu segar atau vit C. Memang kesan pantas dan selamat. Lebihkan minum air masak ye untuk dapatkan kulit yang sihat dan lembap. πŸ˜‰

Jom ambil supplement yang selamat dan tiada kesan sampingan, Selamat "ber-MirrorSkinz"😘 #fjglow
#selamatpagi
#sayastokisKL
#stokisfjglow
#teamfjglowhajar
#teamjajapower

hanalihanabizz (@hanalihanabizz)

[Glowing Cool Spray] ➑️Satu- satunya organic spray di Malaysia! πŸ’§ dijadikan toner selepas cuci muka
πŸ’§ cool & freshkan muka
πŸ’§ maintain makeup tahan lama
πŸ’§ kecutkan jerawat πŸ’§ detox muka yg banyak pkai hidroquinon kerana mengandungi ektrak daun sireh πŸ’§ siapa malas pakai krim ganti pakai spray ni
πŸ’§ cerah n lembapkn muka
πŸ’§ bagi naikkan seri wajah sebab ada seri bunga rose πŸ’§ hilangkan mengantuk semasa drive πŸ’§ hilangkan sembap muka
πŸ’§ sejukkan muka & badan ketika demam
πŸ’§ suhu malaysia yg panas sgt sesuai produk ni ! πŸ’§ semburan teknologi nano!
Dapatkan sekarang! READY STOCK!! WHATSAPP di www.wasap.my/601110799107

#fjglow #glowingspray #produkbaru #sayajual #sayagentseremban #stokisfjglow #beautyconsultantfjglow #agenfjglow

FJ Glow Skincare & Mirrorskinz (@fjglowpasirgudang)

🌸 FJ GLOW GOLD ( SKINCARE ORGANIK ) 🌸
-------------------------------------- 🌸 CALIT - CALIT GLOW ! 🌸 SKINCARE ORGANIK NO.1 PALING BERKESAN DI MALAYSIA ! 🌸 MENYELESAIKAN MASALAH JERAWAT, JERAGAT, KULIT KUSAM, TONA TAK SEKATA, PARUT, KULIT GELAP, DLL 🌸 KRIM GRED A KUALITI TERBAIK ! 🌸 PENGALAMAN 5TAHUN JUALAN 🌸 17,000 TESTIMONI 🌸 TOP 5 GOOGLE TREND BRAND 🌸 1-2 BULAN PENGGUNAAN 🌸 PRODUK NOTIFIKASI KKM 🌸MEMENANGI MALINDO INTERNATIONAL AWARD 🌸TERJUAL LEBIH 200,000 SET 🌸PRODUK CAMPURAN BAHAN ORGANIK 🌸SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF & NORMAL 🌸LELAKI JUGA BOLEH MENGGUNAKAN PRODUK FJ GLOW
=====================
FJ GLOW GOLD set mengandungi 4 item!

Just walk in & waze kita serbu ke Butik @dqueensvendor @dqueensvendor @dqueensvendor
beralamat No 46 Jalan mangga 7 taman Kota Masai 81700 Pasir Gudang Johor.

PERTANYAAN / TEMPAHANπŸ‘‡
πŸ“²WHATSAPP +60177402094

ODER SEKARANG ! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT

See ya 😊 #agenfjglow #vendorpasirgudang #vendorjb #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik  #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz #cannotmoveon

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@stokis_fjglow_kl)

Bermula dengan skala yang kecil dan akan berkembang seperti bunga yang mendapat baja, macam gitu juga laa yang akan kami buat untuk mencari ilmu tambah ilmu sehingga menggunung ilmu itu.

Semangat bertambah bila kami touch sesama kita selalu berjmpa itu yang founder kami nak, selalu berjumpa jadikan agen dan dropship sebahagian keluarga kita jangan ada yang jealous antara kita dunia berniaga ni luas rezeki masing2 ada Allah dah tetap kan. Kita cuma berusaha, bersemangat dan jangan putus asa.

Kami akan meroket bersama, berniaga secara berjemaah tak nak lokek2 ilmu.. Jangan putus asa dalam berniaga. Rezeki itu milik Allah.
ANDA NAK JOIN DROPSHIP DAN AGEN KAMI?? APA KELEBIHAN JOIN DALAM GROUP?? #teamfjglowhajar #agenfjglowhajar βœ…ilmu marketing akan diajar
βœ…coaching team
βœ…motivasi
βœ…semangat dalam satu team
βœ…coaching mata ke mata
βœ…berniaga secara berjemaah
βœ…reward dan hadiah

Saya masih membuka peluang kepada AGENT / DROPSHIP untuk berniaga berjemaah bersama2.. Yang berminat terus wassap Hajar yer: πŸ“² +60196628487
πŸ“² +60196628487
πŸ“² +60196628487

Semoga ape yg diterapkan oleh founder fj glow kita praktikkan bersama πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ Say " saya nak join" dibawah
10 orang terawal akan mendapat 🎁 specail free gift

#fjglow
#fjglowgold
#mirrorskinz
#stokisfjglow
#leaderKLselangor
#teamfjglowhajar
#calitcalitglow
#kulitcermin
#agendropshipwanted

Fjglow Skincare Malaysia (@fjglowstokisjohorbahru)

Warga johorean boleh dapatkan rangkaian produk @fjglow di 1 floor butik @gorgeous_house76 UDA belakang Jakel ya. Look fresh, look gorgeous πŸ˜˜πŸ’•πŸ’•πŸ’•. Serbu jangan tak serang tauuuu. .

Jom serikan wajah bersama produk organik untuk kulit wajah anda.
Sebarang pertanyaanπŸ‘‡
πŸ“²WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
πŸ“²WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
πŸ“²WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
ODER SEKARANG ! Kami mencari Agen & Dropship! Sertai kami sekarang! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT

See ya 😊 #agenfjglow #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #vendorjohorbahru #teamfjglowjohor #parycosmetics

Stokis ivmist subang,kl dan ld (@ijah_adawiyah)

[ MIRROR SKINZ - 10x ganda whitening satu badan ]
Fenomena Kulit Cermin ............................................................... Pegi mana- mana orang tegur...... " dik, nak tanya, adik pakai ape ek putih satu badan? Kalah akak yg perempuan ni. Macam cermin kulit awak"

Abam cermin : Kite makan #serbukcermin dapat lah #kulitcermin

Hahhhh?????? Ko makan cermin dik???????? Saya makan #mirrorskinz kak. Hehe. Tu yang putih 1 badan.. Akak nak cuba tak? Harga mampu milik kak. Saya dah jual 650kotak dalam masa 2bulan.
Akak terkejot: ok laa akak nak 10box terus submit jadi agen10. 😍 Jimattt!! ================================ KHASIAT LAIN MIRROR SKINZ : ...................................................... 1- Putih seluruh badan
2- Merawat jerawat
3- memudarkan jeragat
4- detox / lawas buang air
5- memecah lemak & angin dalam badan
6- badan cergas & bertenaga sepanjang hari
7- menjaga kesihatan dalaman
8- baik untuk kesihatan wanita dan juga lelaki
9- menaikkan seri wajah
10- rambut, kuku cantik berkilat
11- mudah, sedap & berkesan!
12- membantu masalah sendi-sendi
13- membantu masalah sakit lutut
14- menambah susu badan
15- membantu masalah berat badan

Berat : 40gram ( penggunaan sebulan )

Harga: Mampu milik (nak tahu jom chit chat chit chat dengan kak jaja)

Uolls nak tahu lebih details boleh terus Pm/Dm/Whatsapp πŸ“²0138990061😘 πŸ’²Harga mampu milik
πŸš—Cod kawasan KL dan selangor
πŸ“¦Postage setiap hari

#jomputihjomkaya
#rasacannotmoveon
#mirrorskinz
#stemcellno1malaysia
#sayajual
#teamfjglowhajar
#produkfjglow
#produkno1malaysia
#stokisfjglow

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@stokis_fjglow_kl)

Testimoni FJGLOW lagi !!! "Kisah lama saya mula2 kulit saya biasa2 sahaja..tetapi 5 tahun lepas selepas berhenti pakai produk $@#@/@Kulit saya jadi rosak teruk selepas berjemur seharian hari sukan sekolah.surn burn teruk..dan lama2 keluar jeragat teruk kat pipi..terutama bahagian mata.macam2 saya guna ..x menjadi..kulit jadi merah dan gatal ada la.saya tengok iklan budak montel tu dalam fb..pipi macam pau tu yang nak tengok..saya cakap dalam hati kalau bank in on line..x nak sebab saya bab2 bank in ni malas sangat2 dan bukan orang yang sabar menunggu.maka saya wsup ..salah seorang egen dia kata boleh cod kat puchong..bolehhh la saya kata .kalau x menjadi kali ni pasrah la apa nak jadi ..jadi la....itu la kisahnya maka saya jumpa la kakak si faiz ini.dalam hati saya kata kalau dia x cantik macam dalam gambar..sah2 tipu..Masa saya jumpa..ok

Cantik le..orangnya..
Masa makan dan pakai 1 set..minggu pertama dah nampak perubahan..dr 1 botol saya oder 3 botol
Sekarang dah botol ke 5 saya makan dan set fj glow gold kedua.

Kawan2 kat sekolah dah tanya..kak yati pakai apa..Saya tunjuk fb faiz.." "Paling best saya rasa pipi saya dulu jatuh..tua la sikit rupa..sekarang dah tegang..
Umm kalau panjang umur...saya akan update bulan ke sebulan.
Terima kasih mirror skinz
Terutama faiz jutawan muda yang patut di contohi." Kata Cikgu Yati😊

Jom order #fjglow & #mirrorskinz
Boleh dapatkan dari #kakjaja wassap πŸ“²0196628487 #leaderfjglowkl #stokisfjglow

GLOWMED (@glowmed)

Set fjglow gold sangat menjadi favourite pelanggan ! Sebab apa? Sebab organik & selamat. Berkesan & setia pakai lamaΒ #mirrorskinzΒ #fjglow

GLOWMED (@glowmed)

Siapa kata kita tak boleh dapatkan kulit chingggggg bak cermin ni!!!#fjglow#mirrorskinz

GLOWMED (@glowmed)

Abam sado dah helokkkkk pakai Fjglow goldΒ #fjglowΒ #mirrorskinz

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@stokis_fjglow_kl)

MAGIC WIPES ! Superclean! ................................................... Magic wipes dikeluarkan pada tahun 2013.
Kembali pada akhir 2016 ini. Disebabkan permintaan yg sangat tinggi untuk ia kembali semula! ➑️Fungsi #magicwipesfjglow - makeup remover - oil remover - tanggalkan kotoran di muka 🌹Bahan :
- rose extract
- glycerin

Sesuai bagi yang malas nak cuci muka, Nak cepat & jimat masa, Gunakan je Magic wipes ini. Sangat best.. Kulit pon jadi licin je. "WAJIB ADA SETIAP WANITA DAN LELAKI"❀️ #fjglow
#magicwipesfjglow
#sayajual
#sayaleaderfjglow
#stokisfjglow
#teamfjglowhajar

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@stokis_fjglow_kl)

Hi! Uolls

Uolls yang nak makeup uolls tahan lama meh lah sembur-sembur Glowing Cool Spray ni hasil makeup pon akan jadi glowing. Lepas tu yang bestt nyaaa glowing spray ni dia naikkan seri wajah Kita😍 sebab ada air mawar🌹🌹🌹 Okey jaja nak share kebaikkan produk pada uolls semuaaa.. Baca tau! ➑️Satu- satunya organik spray di Malaysia! πŸ’§ dijadikan toner selepas cuci muka
πŸ’§ cool & freshkan muka
πŸ’§ maintain makeup tahan lama
πŸ’§ kecutkan jerawat πŸ’§ detox muka yg banyak pkai hidroquinon kerana mengandungi ektrak daun sireh πŸ’§ siapa malas pakai krim ganti guna spray ni
πŸ’§ cerah dan lembapkn muka
πŸ’§ bagi naikkan seri wajah sebab ada seri bunga rose πŸ’§ hilangkan mengantuk semasa drive πŸ’§ hilangkan sembap muka
πŸ’§ sejukkan muka & badan ketika demam
πŸ’§ suhu malaysia yg panas sgt sesuai produk ni ! πŸ’§ semburan teknologi nano! πŸ’§membantu masalah kulit gatal-gatal ==================================== SALE 10% FJ GLOW & MIRRORSKINZ TAMAT PADA 5/3/2017

TINGGAL 3HARI SAHAJA LAGI!!! =================================== JOM DAPATKAN HARGA SALE 10% LEBIH MURAH DAN JIMAT

#fjglow
#glowingcoolspray
#sayajual
#sayastokisKL
#stokisfjglow
#teamfjglowhajar
#sayaleaderKL

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@stokis_fjglow_kl)

Pagii uollsss.. Bz ke tuuu?? Haa pepagi jaja dah busy siapkan order customer, agen, dropship.. Alhamdulillah hari ni 17parcel pos keluar. 2 COD.
Terima kasih yang selalu support jaja, semoga anda semua Dilimpahi rezeki yang berkat, dipermudahkan segala urusan, diberi kesihatan yang sangat baik untuk melakukan kerja-kerja hakiki. πŸ˜‰ Aamin. Jaja sayang semua😘 "Jangan mudah putus asa, sebaliknya cari jalan penyelesaian yang terbaik untuk selesaikan masalah yang ada" setiap masalah pasti jalan penyelesaian😊😍 Allah sebaik-baik tempat mengadu.
#fjglow
#fjglowgold
#mirrorskinz
#salefjglow10%
#teamfjglowhajar
#kulitcermin
#sayaLeaderKL
#stokisfjglow

FJ Glow Skincare & Mirrorskinz (@fjglowpasirgudang)

@Regrann from @fjglow - 2 hot item product paling laris Fjglow! #mirroskinz #fjglow - #regrann
Now ada promosi..diskaun 10% semua produk fjglow..bagi newbie yg nk cuba nak tanya itu dan ini, jom hubungi saya..jugaa boleh dapatkan produk terhangat meletopsss korang di butik kecantikan @dqueensvendor
Boleh walk in terus untuk shopping fjglow skincare disini tauuu!

Just walk in & waze kita serbu ke Butik @dqueensvendor @dqueensvendor @dqueensvendor beralamat No 46 Jalan mangga 7 taman Kota Masai 81700 Pasir Gudang Johor.

PERTANYAAN / TEMPAHANπŸ‘‡
πŸ“²WHATSAPP +60177402094

ODER SEKARANG ! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT

See ya 😊 #agenfjglow #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik  #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz #cannotmoveon
More...