nurasekin_ismail (@fjglowstokisjohorbahru)

[ TESTIMONI FJ GLOW GOLD : PROVEN SUCCESS ] .

Alhamdulillah testimoni hebat dari pengguna, happy rasa Hari- hari kami terima testimoni set skincare FJ GLOW ini yang berasaskan campuran bahan organik. .

Niat kita nak semua pengguna tampil glowing. Tanpa perlu menyeksa kulit. Mengelupas mcm kulit bawang. " biar testimoni berbicara " " fenomena kulit glowing bak cermin ! ". Hampir 20k testimoni hebat dari pengguna sangat teruja bila dapat berita gembira pengguna. Pada anda yang masih2 tercari skincare yang sesuai, x mmedihkan wajah, x mgelupaskan kulit. Fjglow skincare untuk anda!

Sebarang pertanyaan👇
📲WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
📲WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
📲WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
ODER SEKARANG ! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT

See ya 😊 #agenfjglow #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz #cannotmoveon

nurasekin_ismail (@fjglowstokisjohorbahru)

[ TESTIMONI FJ GLOW GOLD : PROVEN SUCCESS ] .

Alhamdulillah testimoni hebat dari pengguna, happy rasa Hari- hari kami terima testimoni set skincare FJ GLOW ini yang berasaskan campuran bahan organik. .

Niat kita nak semua pengguna tampil glowing. Tanpa perlu menyeksa kulit. Mengelupas mcm kulit bawang. " biar testimoni berbicara " " fenomena kulit glowing bak cermin ! ". Hampir 20k testimoni hebat dari pengguna sangat teruja bila dapat berita gembira pengguna. Pada anda yang masih2 tercari skincare yang sesuai, x mmedihkan wajah, x mgelupaskan kulit. Fjglow skincare untuk anda!

Sebarang pertanyaan👇
📲WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
📲WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
📲WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
ODER SEKARANG ! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT

See ya 😊 #agenfjglow #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz #cannotmoveon

nurasekin_ismail (@fjglowstokisjohorbahru)

TQVM sis Vass Dari Sarawak now stay JB datang repeat order Mirrorskinz 😊💕💕 Di Butik terus grab lagi 2 box Mirrorskinz, Facial Wash & Glowing Cool Spray 😍💕💕 saya jual yeaa.
Best sangat Makan Mirrorskinz now repeat order Kulit makin cantik, rambut dah tak kering lagi! All in one solution for you 😘. .

Sebarang pertanyaan👇
📲WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
📲WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
📲WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
ODER SEKARANG ! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT

See ya 😊 #agenfjglow #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz #cannotmoveon

nurasekin_ismail (@fjglowstokisjohorbahru)

TQVM sis suria grab 1 set FJGLOW gold & Mirrorskinz nak cantik & sihat untuk dalaman wanita. Bila cik suami berikan sokongan padu untuk kecantikan isteri adalah suami yang sangat romantis uuoollss. Semoga FJGLOW dapat merawat kecantikan dalaman & luaran kita semua 😘💕💕💕. Selamat petang semua. .

Sebarang pertanyaan👇
📲WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
📲WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
📲WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
ODER SEKARANG ! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT

See ya 😊 #agenfjglow #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz #cannotmoveon

nurasekin_ismail (@fjglowstokisjohorbahru)

[ TESTIMONI FJ GLOW GOLD : PROVEN SUCCESS ] .

Alhamdulillah testimoni hebat dari pengguna, happy rasa Hari- hari kami terima testimoni set skincare FJ GLOW ini yang berasaskan campuran bahan organik. .

Niat kita nak semua pengguna tampil glowing. Tanpa perlu menyeksa kulit. Mengelupas mcm kulit bawang. " biar testimoni berbicara " " fenomena kulit glowing bak cermin ! ". Hampir 20k testimoni hebat dari pengguna sangat teruja bila dapat berita gembira pengguna. Pada anda yang masih2 tercari skincare yang sesuai, x mmedihkan wajah, x mgelupaskan kulit. Fjglow gold untuk anda!

Sebarang pertanyaan👇
📲WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
📲WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
📲WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
ODER SEKARANG ! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT

See ya 😊 #agenfjglow #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz #cannotmoveon

nurasekin_ismail (@fjglowstokisjohorbahru)

[ TESTIMONI FJ GLOW GOLD : PROVEN SUCCESS ] .

Alhamdulillah testimoni hebat dari pengguna, happy rasa Hari- hari kami terima testimoni set skincare FJ GLOW ini yang berasaskan campuran bahan organik. .

Niat kita nak semua pengguna tampil glowing. Tanpa perlu menyeksa kulit. Mengelupas mcm kulit bawang. " biar testimoni berbicara " " fenomena kulit glowing bak cermin ! ". Hampir 20k testimoni hebat dari pengguna sangat teruja bila dapat berita gembira pengguna. Pada anda yang masih2 tercari skincare yang sesuai, x mmedihkan wajah, x mgelupaskan kulit. Fjglow gold untuk anda!

Sebarang pertanyaan👇
📲WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
📲WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
📲WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
ODER SEKARANG ! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT

See ya 😊 #agenfjglow #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz #cannotmoveon

nurasekin_ismail (@fjglowstokisjohorbahru)

[ TESTIMONI FJ GLOW GOLD : PROVEN SUCCESS ] .

Alhamdulillah testimoni hebat dari pengguna, happy rasa Hari- hari kami terima testimoni set skincare FJ GLOW ini yang berasaskan campuran bahan organik. .

Niat kita nak semua pengguna tampil glowing. Tanpa perlu menyeksa kulit. Mengelupas mcm kulit bawang. " biar testimoni berbicara " " fenomena kulit glowing bak cermin ! ". Hampir 20k testimoni hebat dari pengguna sangat teruja bila dapat berita gembira pengguna. Pada anda yang masih2 tercari skincare yang sesuai, x mmedihkan wajah, x mgelupaskan kulit. Fjglow gold untuk anda!

Sebarang pertanyaan👇
📲WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
📲WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
📲WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
ODER SEKARANG ! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT

See ya 😊 #agenfjglow #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz #cannotmoveon

nurasekin_ismail (@fjglowstokisjohorbahru)

TQVM Aunty Jackie Apabila sudah mendapatkan keterangan y jelas & terperinci terus dapatkan 1 set Fjglow gold & Mirrorskinz stemcell 😉💕💕. Selfie pinjam hp Aunty tu yg Putih terlebih dan2 ipongg Kong Batery! Moga Aunty Lebih serasi & secantik Kajol katanya 😊😆😉✌🏻️. Jimat Boleh tahan 1-2 bulan penggunaan sangat Jimat & berbaloi.
#stokisfjglow
#agenfjglow
#mirrorskinz
#fjglowteamjohor
#fjglowgold
#visitmyig
#sayajual

nurasekin_ismail (@fjglowstokisjohorbahru)

TQVM iza Comel repeat 2nd set Fjglow gold 🎁freegift travel beg kita berikan sekali Senang Nak bawa ke mana-mana sahaja Fjglow tu 😘💕💕 . Jom set masa & date kita hantarkan area JB or Agen2 aktif berhampiran anda calling2 Kami yeaa.
#fjglow
#fjglowteamjohor
#mirrorskinz
#agenfjglow
#stokisfjglow

Fjglow|Mirrorskinz Terlaris (@fjglow_mirrorskinz_terlaris)

Perubahan demi perubahan selepas jumpa #MIRRORSKINZ
Zaman Kulit kusam, Hitam , Yang dulu orang panggil IRENG da lupus!!! Ha ha ha😆😆Boleh gelak besar sekarang bila tengok gambar lama.. Alhamdulilah akhirnya Allah ketemukan juga dengan penawar yang bertahun- tahun kita cari.. Selamat tinggal kulit bermasalah!! Nasib baik jumpa awal.. Walaupun usia dah semakin meningkat😜 Masih ada masa untuk ubah. Usia bukan penghalang untuk lebih gojesss nak atau tidak saja.. Betul?? Banyak lagi testimoni kita akan tunjukkan kesan selepas menggunakan Fjglow dan Mirrorskinz.. Pada yang dah bosan dengan kulit lama yang bermasalah jom #salinkulit dapatkan #kulitcermin sekarang. ❤️

KHASIAT LAIN MIRROR SKINZ: ............................................................. 💎 Putih seluruh badan
💎 Merawat jerawat 💎 Memudarkan jeragat
💎 Detox / lawas buang air 💎 Memecah lemak & angin dalam badan
💎 Badan cergas & bertenaga sepanjang hari
💎 Menjaga kesihatan dalaman 💎 Baik untuk kesihatan wanita dan juga lelaki
💎 Menaikkan seri wajah
💎 Rambut, kuku cantik berkilat
💎 Mudah, sedap & berkesan!
Berat : 40gram (penggunaan 3minggu-sebulan)

Harga : Mampu milik (nak tahu jom chit chat chit chat dengan sol

Uolls nak tahu lebih details boleh terus Pm/Dm/WhatsApp 📲0177673089✨Service tiptop
💲Harga mampu milik
📦Postage setiap hari

#fjglow
#jomputihjomkaya
#rasacannotmoveon
#mirrorskinz
#serbukcermin
#kulit cermin
#stemcellno1malaysia
#sayajual
#stokisfjglow
#produkbarufjglow
#produkno1malaysia
#kemamkemamterusputih

nurasekin_ismail (@fjglowstokisjohorbahru)

Itu dia panahan iglow compact powder First Time sapu terus teruja 😘💕💕 sekali sapuan flawless & glowing pada wajah sis Adibah hari ini juga share testimoni bila memakai Iglow bedak ajaib ini 😍💕💕. #iglowcompactpowder
#fjglowteamjohor
#fjglow
#mirrorskinz
#fjglowgold
#agenfjglow
#stokisfjglow

nurasekin_ismail (@fjglowstokisjohorbahru)

Rewards The Best Agent FJGLOW kita sponsor kepada 2 lelaki koleksi baju & 6 wanita The Best & aktif koleksi baju @creacionbysitinurhaliza semua seronok & teruja bila dapat hadiah penghargaan ini. Syukur alhamdulillah sudi menerima hadiah sekecil ini. Mahu Agent yang aktif dan bersungguh-sungguh dalam bisnes FJGLOW berkualiti serta bersemangat dalam membantu & menyelesaikan masalah orang lain. Ini yang kami cari 😊💕💕💕. Moga dapat memberikan manfaat yang bernilai kepada orang di sekeliling anda. #syukurselalu
#stokisfjglow
#agenfjglow
#fjglowteamjohor
#fjglow
#mirrorskinz
#fjglowgold
#visitmyig
#sayajual

nurasekin_ismail (@fjglowstokisjohorbahru)

Bila dapat borong 50 box SUPER CLEAN MAGIC WIPES semestinya permintaan sangat tinggi & ramai yang suka pakai sebab hanya gosok dalam 1 minit pakai remover makeup ni terus hilang! Mudah bagi yang tidak suka basuh muka tu pakai bila dah malam chinggggggg cukup! Cukup sudah! Boleh fefeling princessss terus 👰🏼. Cepat & mudah! Express rakyat!
#sayajual
#visitmyig
#fjglow
#magicwipes
#fjglowteamjohor
#agenfjglow
#stokisfjglow

SKINCARE ORGANIK NO1 MALAYSIA (@hajar_fjglow_mirrorskinz)

Perubahan demi perubahan selepas jumpa #MIRRORSKINZ
Zaman Kulit kusam, Hitam , Yang dulu orang panggil KORENG da lupus!!! Ha ha ha😆😆Boleh gelak besar sekarang bila tengok gambar lama.. Alhamdulilah akhirnya Allah ketemukan juga dengan penawar yang bertahun- tahun kita cari.. Selamat tinggal kulit bermasalah!! Nasib baik jumpa awal.. Walaupun usia dah semakin meningkat😜 Masih ada masa untuk ubah. Usia bukan penghalang untuk lebih gojesss nak atau tidak saja.. Betul?? Banyak lagi testimoni kita akan tunjukkan kesan selepas menggunakan Fjglow dan Mirrorskinz.. SETIAP MASA ADA SAHAJA TESTIMONI YANG KAMI TERIMA LEBIH 17,000 TESTIMONI FJ GLOW GOLD & MIRRORSKINZ

Pada yang dah bosan dengan kulit lama yang bermasalah jom #salinkulit dapatkan #kulitcermin sekarang. ❤️

KHASIAT LAIN MIRROR SKINZ: ............................................................. ❤️ Putih seluruh badan
❤️ Merawat jerawat ❤️ Memudarkan jeragat
❤️ Detox / lawas buang air ❤️ Memecah lemak & angin dalam badan
❤️ Badan cergas & bertenaga sepanjang hari
❤️ Menjaga kesihatan dalaman ❤️ Baik untuk kesihatan wanita dan juga lelaki
❤️ Menaikkan seri wajah
❤️ Rambut, kuku cantik berkilat
❤️ Mudah, sedap & berkesan!
Berat : 40gram (penggunaan 3minggu-sebulan)

Harga : Mampu milik (nak tahu jom chit chat chit chat dengan "Kak Jaja") Uolls nak tahu lebih details boleh terus Pm/Dm/WhatsApp 📲0196628487 Kak Jaja 😘 ✨Service tiptop
🎁Free gift menanti 💲Harga mampu milik
🚗Cod Setiap hari 📦Postage setiap hari

#fjglow
#jomputihjomkaya
#rasacannotmoveon
#mirrorskinz
#serbukcermin
#kulit cermin
#stemcellno1malaysia
#sayajual
#sayastokis
#stokisKL
#stokisfjglow
#sayaLeaderKL
#produkbarufjglow
#produkno1malaysia
#kemamkemamterusputih
#teamfjglowhajar

Faiz Jumari (@fjglow)

Kakak dah consume 2botol MS..hari2 kakak membuang dengan senangnye..walaupon kakak dh kurus skrg tp perut masih ade..ye la ank 3 kn..bersalin normal pulak semua..tipu la kurus terus perut hilang..tp since dh consume 2botol MS ni perut kakak dah kempis uollsss..serious talk!plus muke makin licin rase..yg paling best parut kat dagu dh hilang!!lame kot parut tu bertenggek kat dagu kakak..5 6 bulan..tp consume MS terus hilang😍😍..mcm mana kakak tak jatuh cinta sama MS kn❤️❤️..sayang selalu!gittew😝...penat lah kakak bebel..sape nak MS whatsapp kakak terus yea💕

#fjglow
#fjglowgold
#mirrorskinz
#agentfjglow
#stokisfjglow
#putihsatubadan
#cannotmoveon
#bazaar
#bazarpaknil
#johorbahru
#johor
#joho

nurasekin_ismail (@fjglowstokisjohorbahru)

TQVM Founder of suriwax kak Faezah 😘 borong 3 box Mirrorskinz terus mahu consume bila dah kemam2 rasa berries fruity memang sangat sedap & masam2 manis 😋😋😋. Nak tahu khasiatnya baca info👇

KHASIAT LAIN : ................................ 🍓 Putih seluruh badan
🍓 Merawat jerawat 🍓 Memudarkan jeragat
🍓 Detox / lawas buang air 🍓 Memecah lemak & angin dalam badan
🍓 Badan cergas & bertenaga sepanjang hari
🍓 Menjaga kesihatan dalaman 🍓 Baik untuk kesihatan wanita dan juga lelaki
🍓 Menaikkan seri wajah
🍓 Rambut, kuku cantik berkilat
🍓 Mudah, sedap & berkesan!
Berat : 40gram (penggunaan 3minggu-sebulan) harga mampu milik!
#stokisfjglow
#agenfjglow
#cannotmoveon
#fjglowteamjohor
#mirrorskinz

SKINCARE ORGANIK NO1 MALAYSIA (@hajar_fjglow_mirrorskinz)

Minggu lepas jerawat berpesta di muka kak jaja, Biasa laa perempuan kan. 2bulan tak tumbuh jerawat tapi minggu lepas habis dihujani jerawat. Tak pe kak jaja tak risau sebab ada nya mirror skinz. Ms membantu kak jaja selesaikan masalah kulit kak jaja.
Jerawat kecut, jeragat pudar, parut pudar. Happy.. 👍🏼Happy gilerrrr bila jerawat semua kecut. Siapa tak sedihkan dari kulit bersih tapi tibe-tibe jerawat naik tinggal bekas pulak, tak pe kak jaja ok. Positif. Sehari 2x kemam mirror skinz dan ituu hasilnya.
Tapi kan yang pelik nampak tak kulit kak jaja pon makin cerah lah, ni yang bertambah sayang dekat #mirrorskinz ni, dah lah bantu kak jaja pulihkan parut parut, sekali tengok hari ni ehh dah makin cerah laaahhh. Seronokkkk. Rasa nak lompat-lompat bintang pulak.. Happy sangattt.. 😆😆😆 Uolls yang ada masalah macam kak jaja meh amalkan mirror skinz ni, comfirm uolls pon #jatuhhati dengan mirror skinz.
Jom amalkan mirror skinz dapat #kulitcermin #putihsatubahan #parutpudar #glowing #merawatkulit

Berminat PM/DM/WHATSAPP je kak jaja 📲+60196628487
📲+60196628487
📲+60196628487 "Buat lah pilihan yang bijak"

#fjglow
#testimonifjglow
#mirrorskinz
#testimonimirrorskinzstemcell
#sayastokis
#sayaleaderKL
#stokisfjglow
#servicetiptop

Fj Glow Gold Organic SkinCare (@soleha_sahrani)

Perubahan demi perubahan selepas jumpa #MIRRORSKINZ
Zaman Kulit kusam, Hitam , Yang dulu orang panggil IRENG da lupus!!! Ha ha ha😆😆Boleh gelak besar sekarang bila tengok gambar lama.. Alhamdulilah akhirnya Allah ketemukan juga dengan penawar yang bertahun- tahun kita cari.. Selamat tinggal kulit bermasalah!! Nasib baik jumpa awal.. Walaupun usia dah semakin meningkat😜 Masih ada masa untuk ubah. Usia bukan penghalang untuk lebih gojesss nak atau tidak saja.. Betul?? Banyak lagi testimoni kita akan tunjukkan kesan selepas menggunakan Fjglow dan Mirrorskinz.. Pada yang dah bosan dengan kulit lama yang bermasalah jom #salinkulit dapatkan #kulitcermin sekarang. ❤️

KHASIAT LAIN MIRROR SKINZ: ............................................................. 💎 Putih seluruh badan
💎 Merawat jerawat 💎 Memudarkan jeragat
💎 Detox / lawas buang air 💎 Memecah lemak & angin dalam badan
💎 Badan cergas & bertenaga sepanjang hari
💎 Menjaga kesihatan dalaman 💎 Baik untuk kesihatan wanita dan juga lelaki
💎 Menaikkan seri wajah
💎 Rambut, kuku cantik berkilat
💎 Mudah, sedap & berkesan!
Berat : 40gram (penggunaan 3minggu-sebulan)

Harga : Mampu milik (nak tahu jom chit chat chit chat dengan sol

Uolls nak tahu lebih details boleh terus Pm/Dm/WhatsApp 📲0193830724 😘 ✨Service tiptop
💲Harga mampu milik
📦Postage setiap hari

#fjglow
#jomputihjomkaya
#rasacannotmoveon
#mirrorskinz
#serbukcermin
#kulit cermin
#stemcellno1malaysia
#sayajual
#stokisfjglow
#produkbarufjglow
#produkno1malaysia
#kemamkemamterusputih

nurasekin_ismail (@fjglowstokisjohorbahru)

Pi COD I-glow compact powder Ramai yang Nak Pakai & repeat sebab Pakai 1 tahun Boleh tahan Pakai tauuu! 😘👍🏻. Susah nak cari bedak kompak yang bila guna tak bercapok?? Nak yang jimat?? Saya nak share sikit berkenaan bedak iglow keluaran fj glow. Bedak kompak yang sangat best sangat tahan tidak bercapok bila guna yang paling penting jimat tahan 1 tahun ok. Boleh baca details berkenaan bedak iglow di bawah ni.
BEDAK I-GLOW
=================== 🌸 CALIT - CALIT GLOW ! 🌸 BEDAK ORGANIK NO.1 PALING CANTIK DI MALAYSIA ! 🌸 BEDAK ANTI - CAPUK ! 🌸 AJAIB ! FULL COVERAGE ! 🌸 2 WAY CAKE ! SPF 35 ! 🌸 ALL IN ONE ! 🌸 MERAWAT & MEMUTIHKAN WAJAH ( KHASIAT MULBERRY ROOT) 🌸 TIDAK MELEKIT ! TIDAK BERMINYAK ! 🌸 SUPER FLAWLESS BAK KULIT ARTIS ! 🌸 SETANDING BEDAK ANTARABANGSA ! 🌸 TIDAK PERLU BASAHKAN SPAN 🌸 12,000 TESTIMONI 🌸 1 TAHUN PENGGUNAAN* 🌸 BOLEH DIGUNAKAN BILA- BILA MASA 🌸 CANTIK UNTUK ANDAMAN PENGANTIN 🌸 TAHAN SEHINGGA 24 JAM !!!!!!!! ♣️ KANDUNGAN BEDAK I- GLOW ♣️
----------------------------------------------------------------
( Best Selling Product! ) 🍂 MULBERRY ROOT EKSTRACT
🍂 TALC
🍂 VITAMIN
🍂 PEARL EKSTRACT
🍂 LANOLIN OIL 🍂 SOY LECITHIN 🍂 MICA

CARA GUNA : 🌸 selepas mencuci muka / menggunakan krim, keringkan wajah, dan sapu bedak serata wajah anda! 🌸 boleh digunakan bila- bila masa sahaja! 🌸 MAGIK ! Wajah anda berubah sekelip mata selepas menggunakan bedak ajaib ini!

Terdapat 3 pilihan warna bedak : 🌸 WHITE ( kulit putih )
🌸 NATURAL ( kulit normal kuning langsat) 👇Sebarang pertanyaan
📲WHATSAPP +60177041588
📲WHATSAPP +60177041588
📲WHATSAPP +60177041588

TEMPAH SEKARANG !! Terima kasih atas kesudian anda membaca info tentang bedak ajaib i-glow ini.

#fjglow
#sayajual #fjglowteamjohor
#stokisfjglow
#agenfjglow
#produkorganik
#testimonibedakiglow

SKINCARE ORGANIK NO1 MALAYSIA (@hajar_fjglow_mirrorskinz)

Menangis tengok kulit Kak Aeen kita ni, memancor haaaa

Korang jangan tengok post ni kalau korang tak nak kulit cermin!! Tergugat iman tengok kulit muka Kak Aeen kita ni. Jeless iolls tengok😆😆 Sebelum ni kulit gelap, kusam.. Sekarang kemainn lagi cantikkk. Meletop2 haa glowing sebatu dah nampak pancaran cahaya kat pipi tu. 👍👍 Konsisten guna fj glow gold dan kemam kemam #mirrorskinz hasilnya luar biasa. Bukan muka je cantik tapi poket pon cantik juga. Sale meroket tu. 👍👍 Dah putih poket berisi. Jom join team fj glow hajar #jomputihjomkaya

Nak tahu apa khasiat Mirror skinz
Baca info ni:

KHASIAT LAIN MIRROR SKINZ: ............................................................. 💎 Putih seluruh badan
💎 Merawat jerawat 💎 Memudarkan jeragat
💎 Detox / lawas buang air 💎 Memecah lemak & angin dalam badan
💎 Badan cergas & bertenaga sepanjang hari
💎 Menjaga kesihatan dalaman 💎 Baik untuk kesihatan wanita dan juga lelaki
💎 Menaikkan seri wajah
💎 Rambut, kuku cantik berkilat
💎 Mudah, sedap & berkesan!
Berat : 40gram (3MINGGU - sebulan)

Harga : Mampu milik (nak tahu jom chit chat chit chat dengan "KAK JAJA") Uolls nak tahu lebih details boleh terus Pm/Dm/WhatsApp 📲0196628487 Kak Jaja 😘 ✨Service tiptop
🎁Free gift menanti
💲Harga mampu milik
🚗Cod Setiap hari 📦Postage setiap hari

#fjglow
#jomputihjomkaya
#rasacannotmoveon
#mirrorskinz
#serbukcermin
#kulitcermin
#stemcellno1malaysia
#sayajual
#sayastokis
#stokisfjglow
#leaderklselangor
#produkbarufjglow
#produkno1malaysia
#kemamkemamterusputih
More...