FJGLOW & MIRRORSKINZ (@hajar_fjglow_kl)

Kami pengguna tegar produk fj glow
Produk fj glow produk organik yang selamat dan berkesan. Masuk 4tahun produk fj glow di pasaran.
.
.
.
Antara produk terbaru fj glow ialah set fj glow exclusive, set penjagaan kulit muka dan makeup. Sangat best, sebulan dilancarkan 1000 set terjual alhamdulillah. .
.
.
Rata-rata pengguna semua suka set ini. Serum gold high kualiti, bukan cikai-cikai punya gred okeyyy.. Uolls guna uolls dapat rasa sendiri perubahan nya.
.
.
.
Argan Foundation pon best giler boleh tutup parut, cela kat muka anda. Texture yang ringan, tak melekit dan tak mudah bercapok. Yang penting nampak natural muka. .
.
.
Ini cara Kak jaja guna set fj glow exclusive ni,
1.cuci muka
2.sapu serum gold
3.sapu day cream
4.sapu argan foundation
5.yang ni ikot mood kalau rasa nak tepek bedak iglow, kak jaja tepek. Kalau tak pki foundation je. Tu pon dah bestt

Malam lepas cuci muka kak jaja tepek serum gold je. Lepas tu tidur. Esok bangun pagi muka segar, tak berminyak, lembap je kulit.
.
.
.
Kulit kak jaja jenis kering, sangat sensitif, tapi dah 2botol serum kak jaja amalkan alhamdulillah kulit makin lembap, yang bestt pori2 mengecil. Blackhead mudah tanggal. Syiokkkk 👍
.
.
.
Uolls yang ada masalah kulit kering, parut jerawat, jeragat, kusam, tona tak sekata, blackhead boleh guna set #fjglowexclusive Harga super jimat tau, lagi laa ni ada sale combo fj glow. Uolls grab, tak rugi.. .
.
.
Yang tak tahu nak dapatkan set fj glow exclusive kat mana,, boleh dapatkan dari kak jaja ye. Oppss sebelum terlupa nak ingat kan sale combo fj glow tamat 2/9/2017 tau. Jangan lepas kan peluang.
.
.

Dapatkan sekarang!

#fjglow
#sayastokisKL
#stokisfjglow
#teamKL
#teamfjglowhajar

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@hajar_fjglow_kl)

Fuh baru berapa minggu set fj glow exclusive dilancarkan, tak berhenti order masuk. Alhamdulillah. 200box selesai dijual.
.
.
.

Terima kasih agen, dropship, customer yang order dengan jaja. Jaja jual ye. Agen aktif yang sentiasa repeat anda tunggu reward anda hujung bulan ni. 😉
Nak cash ke emas?😊
.
.
.

Order untuk hari ni selamat di pos. Terima kasih beli dengan jaja, jangan malu jangan segan sila lah repeat lagi. Free gift best2 menanti anda. 🎁

#fjglow
#fjglowexclusive
#sayajual
#sayastokisKL
#stokisfjglow
#stayglowing
#superjimat

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@hajar_fjglow_kl)

Tak putus-putus rezeki datang hari ni, agen mengganas haaa serang kak jaja order menggunung.. Stok makin susut...siapa yang belum grab tu cepat2 laaa grab.. Dapatkan #salerayafjglow Potongan 20%-70%... Banyakk syiokk tau

Hari ni keluar tangan sotong siap kan uolls pnya order😊 Alhamdulillah. Rezeki tak pernah salah alamat. Yang penting usaha, tawakal, doa.
#fjglow #mirrorskinz #sayastokisKL #stokisfjglow #kulitcermin #rasacannotmoveon #salekawkaw

hanalihanabizz (@hanalihanabizz)

Sebelum tidur tu jangan lupa #kemamkemammirrorskinz tau

Esok pagi bangun tidur rasa badan bertenaga sangat, tak de rasa-rasa malas pon. Segar!! 👍 ⬇️⬇️Wajib berlaku setiap pagi⬇️⬇️
Setiap pagi mesti dating dengan "Mr.T" lepas kan lah apa hajat pon. 👍 Baru lah usus bersih, kulit cantik. Kan? "Mirrorskinz supplement no.1 Malaysia" diperkaya 25jenis stemcell😍

Jangan lupa ambil sesudu #mirrorskinz baru tidur ye.. (Banyakkan minum air putih, elakkan kafein)
#kulitcermin
#glowing
#bebasparut
#rasacannotmoveon
#sayajualsayaguna
#sayastokisKL
#stokisfjglow
#teamfjglowhajarKL

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@hajar_fjglow_kl)

Sebelum tidur tu jangan lupa #kemamkemammirrorskinz tau

Esok pagi bangun tidur rasa badan bertenaga sangat, tak de rasa-rasa malas pon. Segar!! 👍 ⬇️⬇️Wajib berlaku setiap pagi⬇️⬇️
Setiap pagi mesti dating dengan "Mr.T" lepas kan lah apa hajat pon. 👍 Baru lah usus bersih, kulit cantik. Kan? "Mirrorskinz supplement no.1 Malaysia" diperkaya 25jenis stemcell😍

Jangan lupa ambil sesudu #mirrorskinz baru tidur ye.. (Banyakkan minum air putih, elakkan kafein)
#kulitcermin
#glowing
#bebasparut
#rasacannotmoveon
#sayajualsayaguna
#sayastokisKL
#stokisfjglow
#teamfjglowhajarKL

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@hajar_fjglow_kl)

Hai akak-akak tengah buat apa tu?
Nak kabo ni.. ⬇️

Stok ikan kekek fj glow dah mendarat hari jumaat lepas maaf lambat update ye kak jaja busy dengan seminar esq.
Restok 200pcs tinggal separuh lagi, wow! Ada yang submit terus jadi mini stokis, agen-agen amik 10,20pcs alhamdulillah. Syukur!
Ramai suka berus ni, sebab nya berus ni sangat lembut, senang digunakan, senang dipegang, all in 1, sapu foundation, blusher, nak kecikkan pipi tu boleh (buat contouring) banyak manfaat nyaa.
#freegift ada ke?? Eh! Mesti lah ada untuk akak-akak sayang nak tau free gift apa macam biasa lah kita hi! Hi! Hello! kak jaja ok. 😉

Nak order? Tengok Komen⬇️

#fishbrushfjglow
#berusikankekek
#teamfjglowhajarKL
#sayaleaderfjglow
#stokisfjglow
#mua
#andaperluadaberusikankekekfjglow

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@hajar_fjglow_kl)

Alhamdulillah #ikankekekviral hari ni terjual 52 batang berus ikan, dalam masa 2jam, Syukur! Masing-masing grab 10,20 pcs best! Terbaik!
Setiap pembelian berus ikan fj glow kak jaja serta kan #freegift Masker Shishedo😊 bukan dapat sekepiing je tapi jaja bg 3keping masker tu.
Yang Beli borong ada 🎁extra free gift menanti.. Jom dapatkan sekarang. ❤️

#fjglow
#fishbrushfjglow
#sayastokisKL
#stokisfjglow

Beauty & Health Consultant (@nuryatie_kakti)

Fish Multipurpose brush makeup

Masalah makeup tak rata?
Makeup Bercapuk?
Berus nyaaa banyak tapi tak reti guna?
Berus berterabur?
Fish brush Fjglow sempena hari raya!
100 yang terawal akan dapat FREE mascara Arab...melentikk panjang...kalis comot!
Yang besttt potongan harga 50% uollss !!!! Harga mampu milik!! Sangat sangatttt
Malah dapat FREE mascara arab lagii!!! Jangan lepas kan peluang, uolls kena grab, sebab apa sebab "Limited Edition" tak jumpa dekat luar.
Ingat!! 100 terawal dapat "FREE MASKARA FJ GLOW"👍👍👍👍 cepat-cepat order.
cara order
⬇️⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/0125716334😉

#fishbrushfjglow
#freemaskarafjglow
#lentikpanjang
#kalisComot
#leadersahfjglow
#stokisfjglow

hanalihanabizz (@hanalihanabizz)

#viralfishbrush

Setiap masa scroll FB, IG keluar ikan biru ni #ikankekek fj glow

Bagus sangat ke berus ikan fj glow ni? Ramai tanya...Haa anda tak cuba lagi mana tahu ok ke tak kan? Kan?
So apa kata anda beli 1 berus dapat #freemaskaraarab atau #freecoolspray,,😱😱 yang free limited tau. Habis #freegift habis lah yeee.. 2nd batch hanya dapat berus sahaja. (ambil hp terus whatsapp jaja) 😉

So apa anda tunggu lagi?? Apa!! Nak tau kegunaan berus dulu?? Boleh... Jaja terangkan

Fungsi #berusikanfjglow bacaa ⬇️
Memudahkan anda meratakan foundation, day cream, bedak kompak, yang best 1 berus boleh buat macam-macam. Nak tepek blusher pon pki berus yang sama. Nak shading pipi, dahi nak nampak kurus, tajam muka tu haaa pakai fish brush fj glow ni... Syiokkk kannn👍suka lahhh tuu.. Dah fefelingsss kan kan.. Dalam masa 24jam 200 berus terjual😊
Virall tau.. Order masuk berderuu jem hp kak jaja. 😁😁 penangan berus ikan fj glow. Alhamdulillah. Bahan yang digunakan buat bulu berus pon selamat. In shaa Allah.
So anda apa tunggu lagii?? Grab cepat ok. #freegift "LIMITED"

CARA ORDER⬇️
WHATSAPP : KAK LIANA📲+601110799107

YANNG BESTTTTTT
🎁 EXTRA FREE GIFT MENANTI
SERVICE TIPTOP 😘

PM/WHATSAPP SEKARANG!! #fjglow
#fishbrushfjglow
#sayajual
#sayastokisKL
#sayajual
#stokissah
#stokisfjglow
#lokalah
#berusmakeup
#seremban
#senawang
#freecod

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@hajar_fjglow_kl)

#viralfishbrush

Setiap masa scroll FB, IG keluar ikan biru ni #ikankekek fj glow

Bagus sangat ke berus ikan fj glow ni? Ramai tanya...Haa anda tak cuba lagi mana tahu ok ke tak kan? Kan?
So apa kata anda beli 1 berus dapat #freemaskaraarab atau #freecoolspray,,😱😱 yang free limited tau. Habis #freegift habis lah yeee.. 2nd batch hanya dapat berus sahaja. (terus whatsapp jaja) 😉

So apa anda tunggu lagi?? Apa!! Nak tau kegunaan berus dulu?? Boleh... Jaja terangkan

Fungsi #berusikanfjglow bacaa ⬇️
Memudahkan anda meratakan foundation, day cream, bedak kompak, yang best 1 berus boleh buat macam-macam. Nak tepek blusher pon pki berus yang sama. Nak shading pipi, dahi nak nampak kurus, tajam muka tu haaa pakai fish brush fj glow ni... Syiokkk kannn👍suka lahhh tuu.. Dah fefelingsss kan kan.. Dalam masa 24jam 200 berus terjual😊
Virall tau.. Order masuk berderuu jem hp kak jaja. 😁😁 penangan berus ikan fj glow. Alhamdulillah. Bahan yang digunakan buat bulu berus pon selamat. In shaa Allah.
So anda apa tunggu lagii?? Grab cepat ok. #freegift "LIMITED"

CARA ORDER⬇️
WHATSAPP : KAK JAJA 📲+60196628487

YANNG BESTTTTTT
🎁 EXTRA FREE GIFT MENANTI
SERVICE TIPTOP 😘

PM/WHATSAPP SEKARANG!! #fjglow
#fishbrushfjglow
#sayajual
#sayastokisKL
#sayajual
#stokissah
#stokisfjglow
#lokalah
#berusmakeup

📣 FREE POSTAGE FJGLOW GOLD📣 (@fjglow_gold)

Dalam masa 3jam 480 #fishbrushfjglow telah pon terjual. Wow😱😱😱 Dasyat kan?? Hari ni viral ikan berenang-renang di laman sosial. 😉

Yang belum dapatkan anda "Wajib" dapatkan berus pelbagai guna ni.
Fungsi berus/kegunaan berus ⬇️ - apply foundation, bedak, blusher, contouring (4in1) - mudah rata
- comel
- ade penutup
- pelbagai guna
- jimat duit
- Jimat masa
-berus lembut
- sangat sharp bila buat contouring tulang pipi

Yang belum dapatkan, dapatkan segera. Sangat limited.
#fjglow
#fishbrushfjglow
#sayajual
#stokisfjglow
#freepostagefjglowgold
#testimonifjglow
#testimonimirrorskinz
#FJGLOWGOLD
#MIRRORSKINZ
#prozensucces
#produkorganik
#teamjohor
#sayajual
#freepostage
#trustedseller
#freepostagefjglowgold
#freepostagerjglowgold
#freepostagemirrorskinz2kotak
#sayajualsayapakai
#fjglow
#fjglowgold
#mirrorskinz
#fishbrush
#freepostage

hanalihanabizz (@hanalihanabizz)

Dalam masa 3jam 480 #fishbrushfjglow telah pon terjual. Wow😱😱😱 Dasyat kan?? Hari ni viral ikan berenang-renang di laman sosial. 😉

Yang belum dapatkan anda "Wajib" dapatkan berus pelbagai guna ni.
Fungsi berus/kegunaan berus ⬇️ - apply foundation, bedak, blusher, contouring (4in1) - mudah rata
- comel
- ade penutup
- pelbagai guna
- jimat duit
- Jimat masa
-berus lembut
- sangat sharp bila buat contouring tulang pipi

Yang belum dapatkan, dapatkan segera. Sangat limited.
Cara order ⬇️
Whatsapp/pm/dm liana📲+601110799107

#fjglow
#fishbrushfjglow
#sayajual
#sayastokisKL
#stokisfjglow

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@hajar_fjglow_kl)

Dalam masa 3jam 480 #fishbrushfjglow telah pon terjual. Wow😱😱😱 Dasyat kan?? Hari ni viral ikan berenang-renang di laman sosial. 😉

Yang belum dapatkan anda "Wajib" dapatkan berus pelbagai guna ni.
Fungsi berus/kegunaan berus ⬇️ - apply foundation, bedak, blusher, contouring (4in1) - mudah rata
- comel
- ade penutup
- pelbagai guna
- jimat duit
- Jimat masa
-berus lembut
- sangat sharp bila buat contouring tulang pipi

Yang belum dapatkan, dapatkan segera. Sangat limited.
Cara order ⬇️
Whatsapp/pm/dm jaja 📲+60196628487

#fjglow
#fishbrushfjglow
#sayajual
#sayastokisKL
#stokisfjglow

hanalihanabizz (@hanalihanabizz)

Fish Multipurpose brush makeup

Masalah makeup tak rata?
Makeup Bercapuk?
Berus nyaaa banyak tapi tak reti guna?
Berus berterabur?
Fish brush Fjglow sempena hari raya!
100 yang terawal akan dapat FREE mascara Arab...melentikk panjang...kalis comot!
Yang besttt potongan harga 50% uollss !!!! Harga mampu milik!! Sangat sangatttt
Malah dapat FREE mascara arab lagii!!! Jangan lepas kan peluang, uolls kena grab, sebab apa sebab "Limited Edition" tak jumpa dekat luar.
Ingat!! 100 terawal dapat "FREE MASKARA FJ GLOW"👍👍👍👍 cepat-cepat order.
cara order
⬇️⬇️⬇️⬇️
Tengok komen pertama😉

#fishbrushfjglow
#freemaskarafjglow
#lentikpanjang
#kalisComot
#sayastokisKL
#stokisfjglow

Beauty & Health Consultant (@nuryatie_kakti)

Fish Multipurpose brush makeup

Masalah makeup tak rata?
Makeup Bercapuk?
Berus nyaaa banyak tapi tak reti guna?
Berus berterabur?
Fish brush Fjglow sempena hari raya!
100 yang terawal akan dapat FREE mascara Arab...melentikk panjang...kalis comot!
Yang besttt potongan harga 50% uollss !!!! Harga mampu milik!! Sangat sangatttt
Malah dapat FREE mascara arab lagii!!! Jangan lepas kan peluang, uolls kena grab, sebab apa sebab "Limited Edition" tak jumpa dekat luar.
Ingat!! 100 terawal dapat "FREE MASKARA FJ GLOW"👍👍👍👍 cepat-cepat order.
cara order
⬇️⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/60125716334😉

#fishbrushfjglow
#freemaskarafjglow
#lentikpanjang
#kalisComot
#sayastokisKL
#stokisfjglow

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@hajar_fjglow_kl)

Fish Multipurpose brush makeup

Masalah makeup tak rata?
Makeup Bercapuk?
Berus nyaaa banyak tapi tak reti guna?
Berus berterabur?
Fish brush Fjglow sempena hari raya!
100 yang terawal akan dapat FREE mascara Arab...melentikk panjang...kalis comot!
Yang besttt potongan harga 50% uollss !!!! Harga mampu milik!! Sangat sangatttt
Malah dapat FREE mascara arab lagii!!! Jangan lepas kan peluang, uolls kena grab, sebab apa sebab "Limited Edition" tak jumpa dekat luar.
Ingat!! 100 terawal dapat "FREE MASKARA FJ GLOW"👍👍👍👍 cepat-cepat order.
cara order
⬇️⬇️⬇️⬇️
Tengok komen pertama😉

#fishbrushfjglow
#freemaskarafjglow
#lentikpanjang
#kalisComot
#sayastokisKL
#stokisfjglow

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@hajar_fjglow_kl)

Pagi sahabat semua
Mulakan pagi hari dengan bacaan doa/zikir harian, doa dhuha, kata-kata semangat👍

Senyum walaupon kita dalam keadaan diuji oleh Allah. Kena sentiasa senyum dan kuat, senyum magnet rezeki😊😊 Salam menjemput rezeki❤️
Selamat bekerja bagi yang bekerja😉

#fjglow
#mirrorskinz
#teamfjglowhajar
#sayastokisKL
#stokisfjglow

FJGLOW & MIRRORSKINZ (@hajar_fjglow_kl)

Pagi-pagi wajib ambil #mirrorskinz dulu sebelum buat satu2 kerja, badan lebih #bertenaga dan #cergas
Nak lagi cepat kesan ambil dengan susu segar atau vit C. Memang kesan pantas dan selamat. Lebihkan minum air masak ye untuk dapatkan kulit yang sihat dan lembap. 😉

Jom ambil supplement yang selamat dan tiada kesan sampingan, Selamat "ber-MirrorSkinz"😘 #fjglow
#selamatpagi
#sayastokisKL
#stokisfjglow
#teamfjglowhajar
#teamjajapower

hanalihanabizz (@hanalihanabizz)

[Glowing Cool Spray] ➡️Satu- satunya organic spray di Malaysia! 💧 dijadikan toner selepas cuci muka
💧 cool & freshkan muka
💧 maintain makeup tahan lama
💧 kecutkan jerawat 💧 detox muka yg banyak pkai hidroquinon kerana mengandungi ektrak daun sireh 💧 siapa malas pakai krim ganti pakai spray ni
💧 cerah n lembapkn muka
💧 bagi naikkan seri wajah sebab ada seri bunga rose 💧 hilangkan mengantuk semasa drive 💧 hilangkan sembap muka
💧 sejukkan muka & badan ketika demam
💧 suhu malaysia yg panas sgt sesuai produk ni ! 💧 semburan teknologi nano!
Dapatkan sekarang! READY STOCK!! WHATSAPP di www.wasap.my/601110799107

#fjglow #glowingspray #produkbaru #sayajual #sayagentseremban #stokisfjglow #beautyconsultantfjglow #agenfjglow

Beauty & Health Consultant (@nuryatie_kakti)

[Glowing Cool Spray] ➡️Satu- satunya organic spray di Malaysia! 💧 dijadikan toner selepas cuci muka
💧 cool & freshkan muka
💧 maintain makeup tahan lama
💧 kecutkan jerawat 💧 detox muka yg banyak pkai hidroquinon kerana mengandungi ektrak daun sireh 💧 siapa malas pakai krim ganti pakai spray ni
💧 cerah n lembapkn muka
💧 bagi naikkan seri wajah sebab ada seri bunga rose 💧 hilangkan mengantuk semasa drive 💧 hilangkan sembap muka
💧 sejukkan muka & badan ketika demam
💧 suhu malaysia yg panas sgt sesuai produk ni ! 💧 semburan teknologi nano!
Dapatkan sekarang! READY STOCK!! WHATSAPP di www.wasap.my/60125716334

#fjglow #glowingspray #produkbaru #sayajual #sayastokis #stokisfjglow #beautyconsultantfjglow #agenfjglow
More...