FJ GLOW & MIRRORSKINZ (@hajar_fjglow_mirrorskinz)

Testimoni FJGLOW lagi !!! "Kisah lama saya mula2 kulit saya biasa2 sahaja..tetapi 5 tahun lepas selepas berhenti pakai produk $@#@/@Kulit saya jadi rosak teruk selepas berjemur seharian hari sukan sekolah.surn burn teruk..dan lama2 keluar jeragat teruk kat pipi..terutama bahagian mata.macam2 saya guna ..x menjadi..kulit jadi merah dan gatal ada la.saya tengok iklan budak montel tu dalam fb..pipi macam pau tu yang nak tengok..saya cakap dalam hati kalau bank in on line..x nak sebab saya bab2 bank in ni malas sangat2 dan bukan orang yang sabar menunggu.maka saya wsup ..salah seorang egen dia kata boleh cod kat puchong..bolehhh la saya kata .kalau x menjadi kali ni pasrah la apa nak jadi ..jadi la....itu la kisahnya maka saya jumpa la kakak si faiz ini.dalam hati saya kata kalau dia x cantik macam dalam gambar..sah2 tipu..Masa saya jumpa..ok

Cantik le..orangnya..
Masa makan dan pakai 1 set..minggu pertama dah nampak perubahan..dr 1 botol saya oder 3 botol
Sekarang dah botol ke 5 saya makan dan set fj glow gold kedua.

Kawan2 kat sekolah dah tanya..kak yati pakai apa..Saya tunjuk fb faiz.." "Paling best saya rasa pipi saya dulu jatuh..tua la sikit rupa..sekarang dah tegang..
Umm kalau panjang umur...saya akan update bulan ke sebulan.
Terima kasih mirror skinz
Terutama faiz jutawan muda yang patut di contohi." Kata Cikgu Yati😊

Jom order #fjglow & #mirrorskinz
Boleh dapatkan dari #kakjaja wassap πŸ“²0196628487 #leaderfjglowkl #stokisfjglow

GLOWMED (@glowmed)

Set fjglow gold sangat menjadi favourite pelanggan ! Sebab apa? Sebab organik & selamat. Berkesan & setia pakai lamaΒ #mirrorskinzΒ #fjglow

GLOWMED (@glowmed)

Siapa kata kita tak boleh dapatkan kulit chingggggg bak cermin ni!!!#fjglow#mirrorskinz

GLOWMED (@glowmed)

Abam sado dah helokkkkk pakai Fjglow goldΒ #fjglowΒ #mirrorskinz

FJ GLOW & MIRRORSKINZ (@hajar_fjglow_mirrorskinz)

MAGIC WIPES ! Superclean! ................................................... Magic wipes dikeluarkan pada tahun 2013.
Kembali pada akhir 2016 ini. Disebabkan permintaan yg sangat tinggi untuk ia kembali semula! ➑️Fungsi #magicwipesfjglow - makeup remover - oil remover - tanggalkan kotoran di muka 🌹Bahan :
- rose extract
- glycerin

Sesuai bagi yang malas nak cuci muka, Nak cepat & jimat masa, Gunakan je Magic wipes ini. Sangat best.. Kulit pon jadi licin je. "WAJIB ADA SETIAP WANITA DAN LELAKI"❀️ #fjglow
#magicwipesfjglow
#sayajual
#sayaleaderfjglow
#stokisfjglow
#teamfjglowhajar

FJ GLOW & MIRRORSKINZ (@hajar_fjglow_mirrorskinz)

Hi! Uolls

Uolls yang nak makeup uolls tahan lama meh lah sembur-sembur Glowing Cool Spray ni hasil makeup pon akan jadi glowing. Lepas tu yang bestt nyaaa glowing spray ni dia naikkan seri wajah Kita😍 sebab ada air mawar🌹🌹🌹 Okey jaja nak share kebaikkan produk pada uolls semuaaa.. Baca tau! ➑️Satu- satunya organik spray di Malaysia! πŸ’§ dijadikan toner selepas cuci muka
πŸ’§ cool & freshkan muka
πŸ’§ maintain makeup tahan lama
πŸ’§ kecutkan jerawat πŸ’§ detox muka yg banyak pkai hidroquinon kerana mengandungi ektrak daun sireh πŸ’§ siapa malas pakai krim ganti guna spray ni
πŸ’§ cerah dan lembapkn muka
πŸ’§ bagi naikkan seri wajah sebab ada seri bunga rose πŸ’§ hilangkan mengantuk semasa drive πŸ’§ hilangkan sembap muka
πŸ’§ sejukkan muka & badan ketika demam
πŸ’§ suhu malaysia yg panas sgt sesuai produk ni ! πŸ’§ semburan teknologi nano! πŸ’§membantu masalah kulit gatal-gatal ==================================== SALE 10% FJ GLOW & MIRRORSKINZ TAMAT PADA 5/3/2017

TINGGAL 3HARI SAHAJA LAGI!!! =================================== JOM DAPATKAN HARGA SALE 10% LEBIH MURAH DAN JIMAT

#fjglow
#glowingcoolspray
#sayajual
#sayastokisKL
#stokisfjglow
#teamfjglowhajar
#sayaleaderKL

FJ GLOW & MIRRORSKINZ (@hajar_fjglow_mirrorskinz)

Pagii uollsss.. Bz ke tuuu?? Haa pepagi jaja dah busy siapkan order customer, agen, dropship.. Alhamdulillah hari ni 17parcel pos keluar. 2 COD.
Terima kasih yang selalu support jaja, semoga anda semua Dilimpahi rezeki yang berkat, dipermudahkan segala urusan, diberi kesihatan yang sangat baik untuk melakukan kerja-kerja hakiki. πŸ˜‰ Aamin. Jaja sayang semua😘 "Jangan mudah putus asa, sebaliknya cari jalan penyelesaian yang terbaik untuk selesaikan masalah yang ada" setiap masalah pasti jalan penyelesaian😊😍 Allah sebaik-baik tempat mengadu.
#fjglow
#fjglowgold
#mirrorskinz
#salefjglow10%
#teamfjglowhajar
#kulitcermin
#sayaLeaderKL
#stokisfjglow

FJ Glow Skincare & Mirrorskinz (@fjglowpasirgudang)

@Regrann from @fjglow - 2 hot item product paling laris Fjglow! #mirroskinz #fjglow - #regrann
Now ada promosi..diskaun 10% semua produk fjglow..bagi newbie yg nk cuba nak tanya itu dan ini, jom hubungi saya..jugaa boleh dapatkan produk terhangat meletopsss korang di butik kecantikan @dqueensvendor
Boleh walk in terus untuk shopping fjglow skincare disini tauuu!

Just walk in & waze kita serbu ke Butik @dqueensvendor @dqueensvendor @dqueensvendor beralamat No 46 Jalan mangga 7 taman Kota Masai 81700 Pasir Gudang Johor.

PERTANYAAN / TEMPAHANπŸ‘‡
πŸ“²WHATSAPP +60177402094

ODER SEKARANG ! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT

See ya 😊 #agenfjglow #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik  #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz #cannotmoveon

FJ Glow Skincare & Mirrorskinz (@fjglowpasirgudang)

πŸ’–πŸ’–Diskaun semua produk FJGlow sehingga 5 mac
Dapatkan sekarang....πŸ’–πŸ’– Just walk in & waze kita serbu ke Butik @dqueensvendor @dqueensvendor @dqueensvendor beralamat No 46 Jalan mangga 7 taman Kota Masai 81700 Pasir Gudang Johor.

PERTANYAAN / TEMPAHANπŸ‘‡
πŸ“²WHATSAPP +60177402094

ODER SEKARANG ! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT

See ya 😊 #agenfjglow #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik  #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz #cannotmoveon

FJ GLOW & MIRRORSKINZ (@hajar_fjglow_mirrorskinz)

Jatuh cinta dengan Pencuci Fj Glow dan Serum Super Glowing Fj Glow❀️

Mula asal nya hanya guna pencuci, lepas tu tambah item serum terus jatuh cinta dengan produk fj glow. Wangi katanya serum fj glow. Kulit jadi lembut, macam kulit baby. Serum juga membantu masalah jeragat, kulit kusam dan pori terbuka.
Produk selamat, tanpa pengelupasan
Nak cantik tak perlu nak rosakkan kulit
Pilih produk organik yang penting diiktiraf KKM

Produk fj glow 4tahun dipasaran
Alhamdulillah menjadi pilihan pengguna
Produk organik No.1 Malaysia

Pilihan di tangan anda. Pilih produk yang selamat, berkesan dan diikitiraf KKM. 😊

#fjglow
#fjgloworganik
#kulitcermin
#teamfjglowhajar
#sayajual
#sayaleaderKL
#stokisfjglow

FJ GLOW & MIRRORSKINZ (@hajar_fjglow_mirrorskinz)

Pernah dengar DROPSHIP? Apa itu DROPSHIP ye?

DROPSHIP- KAEDAH perniagaan yang melibatkan penjualan sesuatu produk atau servis dengan pengedar hanya perlu membayar kepada pembekal berdasarkan produk dan servisΒ yang dijual @ ayat mudahnya ANDA IKLANKAN PRODUK & AMBIL ORDER DARI CUSTOMER DAN KAMI POS KEPADA CUSTOMER ANDA!! Jom jadi agen DROPSHIP FJ GLOW & MIRRORSKINZ #TEAMFJGLOWHAJAR

STOKIS = SAYA! SAYA STOKIS SAH FJ GLOW yang bertindak sebagai:- 1) Pembekal produk kepada anda.
2) Memberi komisen kepada anda.
3) Poskan barang untuk customer anda!

DROPSHIP = ANDA! Anda yang ingin mendapatkan side income dengan hanya duduk dirumah dan hanya dengan online sahaja.
Apa yang anda perlu lakukan hanyalah :- 1) Mempromosikan produk-produk fj glow dan mirrorskinz secara online/offline.
2) Mencari customer dan berurusan dengan mereka,mengendalikan transaksi pembayaran oleh customer dan mendapatkan details customer seperti NAMA PENUH,NO.TEL,ALAMAT DAN ITEM PRODUK.
3) Seterusnya membuat order kepada STOKIS iaitu kami.
4) KOMISEN ANDA 20% DARI HARGA JUAL

Mudah bukan?? KELEBIHAN MENJADI DROPSHIP BAWAH TEAM #TEAMFJGLOWHAJAR β€’ Tidak perlu keluar MODAL.
β€’ Tidak perlu menyimpan stok.
β€’ Tidak perlu mengepos barang.
β€’ Tidak perlu menyewa kedai mahupun menggaji pekerja.
β€’ Boleh dilakukan secara sambilan atau sepenuh masa.
β€’ Amat senang dan mudah diuruskan!.
β€’ Mendapat keuntungan! 20%
β€’ Hanya duduk dirumah.
β€’ Serta merta menjadi DROPSHIP. πŸ”ΉBAHAN UNTUK PROMOSI DIBERI. πŸ”ΉKEUNTUNGAN SETIAP ITEM RM10-RM30
Tunggu apa lagi kawan-kawan?jom jana pendapat dengan mudah!
Sikit-sikit lama-lama jadi bukit
Sebarang pertanyaan dan penyertaan boleh hubungi HAJAR JUMARI stokis KL+60196628487

Taip "Dropship" hantar ke +60196628487

Jangan lepaskan peluang ini!! ==================================
Saya nak 50 orang sahaja!!!! ================================== Bertindak sekarang!! #fjglow
#mirrorskinz
#dropshipwanted
#sayaleaderKL
#stokisfjglow
#teamfjglowhajar

Fjglow Skincare Malaysia (@fjglowstokisjohorbahru)

Serum yang diperkaya dengan Vitamin A,C,E selamat digunakan.
Bukan untuk muka je oulsss tapi boleh jugak guna dekat rambut tau.. Ramai yang suka dan jatuh cinta❀️❀️❀️ Bak kata orang xkenal maka xcinta. Gitttcheww😁

Jadi marii kita kenal2 dulu dengan serum keluaran fjglow😍
.

Sebarang pertanyaanπŸ‘‡
πŸ“²WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
πŸ“²WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
πŸ“²WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
ODER SEKARANG ! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT

See ya 😊 #agenfjglow #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz #cannotmoveon

Fjglow Skincare Malaysia (@fjglowstokisjohorbahru)

ABAM pun Nak glow jugok! Lelaki & perempuan semua boleh Pakai produk Fjglow tetap Nak Tampil menarik πŸ˜˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» jangan cakap ABAM tak payung! Kulit makin lembap, jerawat semakin kecut, Tona Kulit sekata! Berehhhh boh! I like it 😍. .
Sebarang pertanyaanπŸ‘‡
πŸ“²WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
πŸ“²WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
πŸ“²WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
ODER SEKARANG ! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT

See ya 😊 #agenfjglow #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz #cannotmoveon

FJ GLOW & MIRRORSKINZ (@hajar_fjglow_mirrorskinz)

AJAIB GLOWING COOL SPRAY

bukan jerawat je mati tapi gatal-gatal dan luka-luka pon boleh pulih. Ini testimoni hasil perkongsian cerita dari agen kami,, anak nya kena gatal-gatal habis luka-luka bila anak nya garu,, tapi ajaib lepas spray je luka pon kering. Gatal-gatal pon hilang. Alhamdulillah dengan izin Allah.
Tak sanggup nak tengok anda menderita kena gatal-gatal.. Syukur kan bukan untuk kecantikkan je tapi membantu untuk kesihatan juga.
Siapa lagi yang belum dapatkan glowing cool spray ni dapatkan sekarang, sangat2 bagus dan memberi kesan yang baik.
Saya kongsi manfaat "GLOWING COOL SPRAY FJ GLOW" ➑️Satu- satunya organic spray di Malaysia! πŸ’§ dijadikan toner selepas cuci muka
πŸ’§ cool & freshkan muka
πŸ’§ maintain makeup tahan lama
πŸ’§ kecutkan jerawat πŸ’§ detox muka yg banyak pkai hidroquinon kerana mengandungi ektrak daun sireh πŸ’§ siapa malas pakai krim ganti pakai spray ni
πŸ’§ cerah dan melembapkn muka
πŸ’§ naikkan seri wajah sebab ada seri bunga rose πŸ’§ hilangkan mengantuk semasa drive πŸ’§ hilangkan sembap muka
πŸ’§ sejukkan muka & badan ketika demam
πŸ’§ suhu malaysia yg panas sgt sesuai produk ni ! πŸ’§ semburan teknologi nano! πŸ’§ mengubati luka

Dapatkan sekarang!Pilihan di tangan andaπŸ˜‰

#Fjglow
#glowingcoolspray
#sayajual
#stokisfjglow
#sayaleaderKL
#teamfjglowhajar

FJ GLOW & MIRRORSKINZ (@hajar_fjglow_mirrorskinz)

Jangan lupa bersedekah setiap hari, Itu laluan jalan rezeki kita. 😍

Selamat pagi sahabat gojess πŸ˜‰

Dah kemam mirrorskinz?? Jangan lupee tauu,,,, nak kulit gebu gebas kena lah kemam #mirrorskinz baruuu laaaa cantikkk kulit sihatttt❀️

#fjglow
#sayajual
#sayaleaderKL
#stokisfjglow

πŸ“£ FREE POSTAGE FJGLOW GOLDπŸ“£ (@fjglow_gold)

Adakah ANDA betul-betul serius nak selesaikan masalah ini? =============================== Ok, teruskan bacaan anda, 1 minit jer

Anda mesti mahukan kulit muka putih gebu dan licin tanpa jerawat @ jeragatkan? Tapi cuaca negara kita ini sememangnya panas dan membuatkan kulit kita BERMINYAK & BERJERAWAT kan.

Lebih-lebih lagi bila kulit kita ada (✘) Gelap dan tak sekata
(✘) Parut
(✘) Bintik Hitam
(✘) Kedut (aduh nampak tua)
(✘) Kusam dan tak bermaya

Jenuh dah kita nak tutup semua ini, tampal foudation dan bedak tebal-tebal.

Masalahnya bila makeup tebal-tebal nak berwuduk pun susah, betul tak…

FJ Glow menawarkan 4 Produk berasaskan bahan organik yang selamat dan berkesan dalam mencerahkan wajah, melicinkan kulit, β€˜glowing skin’, mengecilkan liang pori, memberi seri wajah, mengecutkan jerawat dan jeragat.

So, saya dah cuba produk FJ Glow Skin Care ni. Alhamdulillah ianya berkesan dan saya sangat-sangat berpuashati.

Nak gunanya senang je... dan yang paling BEST, lepas pakai nie 5@7 HARI je dah nampak KESAN…

Tak percaya? Lihat testimoni di www.fjglow.com

Lepas ni... (βœ”οΈ)Makeup pun dah tak payah tebal-tebal lagi.
(βœ”οΈ)Jimat masa duduk depan cermin.
(βœ”οΈ)Boleh pergi kerja awal sambil tersenyum.

Saya sangat sarankan untuk anda mencuba…

#FJGlow #FJGlowSkinCare #Skincare #agenfjglow #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz

πŸ“£ FREE POSTAGE FJGLOW GOLDπŸ“£ (@fjglow_gold)

Adakah ANDA betul-betul serius nak selesaikan masalah ini? =============================== Ok, teruskan bacaan anda, 1 minit jer

Anda mesti mahukan kulit muka putih gebu dan licin tanpa jerawat @ jeragatkan? Tapi cuaca negara kita ini sememangnya panas dan membuatkan kulit kita BERMINYAK & BERJERAWAT kan.

Lebih-lebih lagi bila kulit kita ada (✘) Gelap dan tak sekata
(✘) Parut
(✘) Bintik Hitam
(✘) Kedut (aduh nampak tua)
(✘) Kusam dan tak bermaya

Jenuh dah kita nak tutup semua ini, tampal foudation dan bedak tebal-tebal.

Masalahnya bila makeup tebal-tebal nak berwuduk pun susah, betul tak…

FJ Glow menawarkan 4 Produk berasaskan bahan organik yang selamat dan berkesan dalam mencerahkan wajah, melicinkan kulit, β€˜glowing skin’, mengecilkan liang pori, memberi seri wajah, mengecutkan jerawat dan jeragat.

So, saya dah cuba produk FJ Glow Skin Care ni. Alhamdulillah ianya berkesan dan saya sangat-sangat berpuashati.

Nak gunanya senang je... dan yang paling BEST, lepas pakai nie 5@7 HARI je dah nampak KESAN…

Tak percaya? Lihat testimoni di www.fjglow.com

Lepas ni... (βœ”οΈ)Makeup pun dah tak payah tebal-tebal lagi.
(βœ”οΈ)Jimat masa duduk depan cermin.
(βœ”οΈ)Boleh pergi kerja awal sambil tersenyum.

Saya sangat sarankan untuk anda mencuba…

#FJGlow #FJGlowSkinCare #Skincare #agenfjglow #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz

πŸ“£ FREE POSTAGE FJGLOW GOLDπŸ“£ (@fjglow_gold)

Adakah ANDA betul-betul serius nak selesaikan masalah ini? =============================== Ok, teruskan bacaan anda, 1 minit jer

Anda mesti mahukan kulit muka putih gebu dan licin tanpa jerawat @ jeragatkan? Tapi cuaca negara kita ini sememangnya panas dan membuatkan kulit kita BERMINYAK & BERJERAWAT kan.

Lebih-lebih lagi bila kulit kita ada (✘) Gelap dan tak sekata
(✘) Parut
(✘) Bintik Hitam
(✘) Kedut (aduh nampak tua)
(✘) Kusam dan tak bermaya

Jenuh dah kita nak tutup semua ini, tampal foudation dan bedak tebal-tebal.

Masalahnya bila makeup tebal-tebal nak berwuduk pun susah, betul tak…

FJ Glow menawarkan 4 Produk berasaskan bahan organik yang selamat dan berkesan dalam mencerahkan wajah, melicinkan kulit, β€˜glowing skin’, mengecilkan liang pori, memberi seri wajah, mengecutkan jerawat dan jeragat.

So, saya dah cuba produk FJ Glow Skin Care ni. Alhamdulillah ianya berkesan dan saya sangat-sangat berpuashati.

Nak gunanya senang je... dan yang paling BEST, lepas pakai nie 5@7 HARI je dah nampak KESAN…

Tak percaya? Lihat testimoni di www.fjglow.com

Lepas ni... (βœ”οΈ)Makeup pun dah tak payah tebal-tebal lagi.
(βœ”οΈ)Jimat masa duduk depan cermin.
(βœ”οΈ)Boleh pergi kerja awal sambil tersenyum.

Saya sangat sarankan untuk anda mencuba…

#FJGlow #FJGlowSkinCare #Skincare #agenfjglow #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz

πŸ“£ FREE POSTAGE FJGLOW GOLDπŸ“£ (@fjglow_gold)

[HEALING CRISIS]

Muka akan rasa gatal gatal atau naik jerawat atau menggelupas halus slepas guna produk ni..
Ini disebabkan oleh proses pemulihan yg berlaku. Proses ini berlaku disebabkan pengeluaran kimia daripada kulit akibat produk yg di pakai sebelum ni yg mengandungi bahan kimia... πŸ’₯πŸ’«Perkongsian info

Apabila kita mengguna/pakai produk baru yg natural@semulajadi
cth makanan, minuman,skincare ... terdapat 4proses yg akan berlaku ; 🌱 1.release-singkir- pembuangan toksin@bhn kimia -tempohnya brgantung pd individu πŸ„2. relax-rehat- organ@ kulit akan berehat - back to normal, setelah bekerja keras sewaktu penyingkiran πŸ’3. Revive-pulih- baik pulih sel-sel yg telah rosak akn berlaku - Dalam @ luaran 🌺 4.renew-ganti- sel-sel yg telah dibaiki akan diganti dgn sel-sel @ kulit baru., β˜€οΈ jika pakai produk tidak ada perubahan dlm waktu trdekat atau makin teruk, itu NORMAL ~~\ paling kurang mesti ambk masa 4 bulan utk lengkapkan semua proses diatas.. ~~\ Jika brhnti di bln ke 2 brmaksud baru habis proses relax..xsmpt pulih dan renew lg... 🌻 So,kite akn dpt kulit yg asal shj, hanya toksik shj dh x ada kt kulit kita tp xsmpt pulih n gnti bru.... jdi bkn salah produk tp proses tak complete sbnr nya... πŸ™‡ kesimpulannyaa.... konsisten dan yakin dan sabarrrrr,,, insyaAllah..masalah anda mampu dirawat.

Tips :

1- cuci muka dengan rebusan air sireh selama seminggu bagi proses detox kimia dlm kulit

2- boleh juga cuci muka dengan air kelapa muda. Juga bagus untuk detox bahan2 kimia kesan produk lama

3- Boleh dapatkan krim jerawat dari farmasi

4- untuk rawatan dalaman digalakkan menggunakan mirroskinz untuk rawatan kulit dari dalaman. " healing proses menuntut kesabaran untuk keselamatan kulit berpanjangan"

#FJGlow #FJGlowSkinCare #Skincare #agenfjglow #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz

FJ Glow Skincare & Mirrorskinz (@fjglowpasirgudang)

Ramai customer kembali Pakai Fj glow semula sebab Apa?
Bila muka dah hilang jerawat, Kulit makin bersih, wajah makin berseri-seri & muka licin!
Confirm mesti gatal Nak Pakai produk yg Lebih mahal atau Murah & Hot yang hangat diperkatakan. Bila Pakai tak sama hasilnya.
Jangan Salah produk yang awak baru Pakai tu, Walaupun nampak warna & bau sama tak semestinya Bahan yang terkandung sama Dan sangat Berbeza. Nampak sama tapi tak serupa. Serupa tapi Ada merkuri pulak. Eh ehh!
Maka ........... Back to normal!

Get it NOW!!! Just walk in & waze kita serbu ke Butik @dqueensvendor @dqueensvendor @dqueensvendor
beralamat
No 46 Jalan mangga 7 taman Kota Masai 81700 Pasir Gudang Johor.

PERTANYAAN / TEMPAHANπŸ‘‡
πŸ“²WHATSAPP +60177402094

ODER SEKARANG ! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT

See ya 😊 #agenfjglow #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik  #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz #cannotmoveon
More...