BeautyWater&AcidWater (@miszct_signature)

Miszct Beauty Mist
💦 1 set mempunyai 2 jenis mist
💦 Fungsi setiap mist berbeza
.
Strong Acid Water p.H 2.5
✅ merawat kulit berminyak
✅ mencegah dan merawat jerawat
✅ Antibakteria
.
Beauty Water Extract Roses
🌹Melembapkan kulit
🌹Merawat kulit tona sekata
🌹Mengecilkan liang pori
🌹Digunakan sebagai Makeup Setting Spray
.
Order Whatsapp 0193706545
.
2 botol - RM30 free pos
4 botol - RM60 free pos
.
#miszctbeautymist #miszct_signature #visitig #visitmyig #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #isell #selangor #subangjaya #sayajualbeautywater #sayajualbeautywatermalaysia #strongacidwater

BeautyWater&AcidWater (@miszct_signature)

Miszct Beauty Mist
💦 1 set mempunyai 2 jenis mist
💦 Fungsi setiap mist berbeza
.
Strong Acid Water p.H 2.5
✅ merawat kulit berminyak
✅ mencegah dan merawat jerawat
✅ Antibakteria
.
Beauty Water Extract Roses
🌹Melembapkan kulit
🌹Merawat kulit tona sekata
🌹Mengecilkan liang pori
🌹Digunakan sebagai Makeup Setting Spray
.
Order Whatsapp 0193706545
.
2 botol - RM30 free pos
4 botol - RM60 free pos
.
#miszctbeautymist #miszct_signature #visitig #visitmyig #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #isell #selangor #subangjaya #sayajualbeautywater #sayajualbeautywatermalaysia #strongacidwater

BeautyWater&AcidWater (@miszct_signature)

Salam Ramadhan kepada semua umat islam 😊
.
Di bulan yang mulia ini mari kita beramal dan memperbaiki kearah kebaikan 😊 Semoga Ramadhan kali ini memberi seribu satu rahmat dan keberkatan kepada kita semua amin 😊
.
Ikhlas daripada ❤️ .
Founder @miszct_signature @shajarsulaiman .
#miszct_signature #miszctbeautymist #visitig #visitmyig #strongacidwater #sayajualbeautywater #subangjaya #selangor #sayajual #isell #salamramadhan #jomauditdiri #thanksAllah #syukur

Kangen Water (@beautywater.dpk)

Manfaat Strong Acid Water: ✨Untuk penyembuhan luka dan penyakit kulit:

1. Digunakan untuk penyembuhan sariawan, caranya cukup disemprotkan pada tempat sariawan atau dikumur
2. Mempercepat penyembuhan luka terbuka (supaya cepat kering), siram luka sebagai desinfektan pengganti betadine (lebih aman karena ini adalah air putih tanpa tambahan zat lain dengan sifat asam yang kuat).
3. Dapat menyembuhkan penyakit kulit Psoriasis, caranya dengan rutin disemprotkan secara teratur dan rajin minum Air Kangen (Kangen Water).
4. Dapat menyembuhkan luka yang sulit disembuhkan pada penderita diabetes, dengan cara merendam luka dalam Strong Acid Water atau disemprotkan sesering mungkin dan dibantu pemulihan diabetesnya dengan rajin minum Air Kangen (Kangen Water).
5. Dapat mempercepat penyembuhan gatal-gatal pada kulit.
---
💆🏻Untuk perawatan wajah:

1. Dapat menyembuhkan jerawat, caranya disemprotkan pada wajah sehabis mandi/membersihkan wajah pagi, sore dan malam hari sebelum tidur.
2. Mencegah jerawat, digunakan rutin bergantian dengan Beauty Water Spray.
---
✨Manfaat lain:

1. Membantu meredakan batuk, caranya dengan berkumur di tenggorokan (tidak boleh ditelan).
Sebagai desinfektan, semprotkan pada tangan untuk membersihkan kuman sebelum menyentuh makanan, dll.
2. Mencuci peralatan / sterilisasi.
#beautywater #strongacidwater #kangenwater

Kangen Water (@beautywater.dpk)

Beauty Water 100ml
Strong Acid 100ml
---
1 paket 60.000
PROMO FREE ONGKIR JABODETABEK
---
More Chat:
Line: sabrits
WA: 083899705077
#beautywater #strongacidwater #kangenwater #beautywaterspray #beautywaterdepok

BeautyWater&AcidWater (@miszct_signature)

Miszct Beauty Mist
💦 1 set mempunyai 2 jenis mist
💦 Fungsi setiap mist berbeza
.
Strong Acid Water p.H 2.5
✅ merawat kulit berminyak
✅ mencegah dan merawat jerawat
✅ Antibakteria
.
Beauty Water Extract Roses
🌹Melembapkan kulit
🌹Merawat kulit tona sekata
🌹Mengecilkan liang pori
🌹Digunakan sebagai Makeup Setting Spray
.
Order Whatsapp 0193706545
.
2 botol - RM30 free pos
4 botol - RM60 free pos
.
#miszctbeautymist #miszct_signature #visitig #visitmyig #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #isell #selangor #subangjaya #sayajualbeautywater #sayajualbeautywatermalaysia #strongacidwater

BeautyWater&AcidWater (@miszct_signature)

Miszct Beauty Mist
💦 1 set mempunyai 2 jenis mist
💦 Fungsi setiap mist berbeza
.
Strong Acid Water p.H 2.5
✅ merawat kulit berminyak
✅ mencegah dan merawat jerawat
✅ Antibakteria
.
Beauty Water Extract Roses
🌹Melembapkan kulit
🌹Merawat kulit tona sekata
🌹Mengecilkan liang pori
🌹Digunakan sebagai Makeup Setting Spray
.
Order Whatsapp 0193706545
.
2 botol - RM30 free pos
4 botol - RM60 free pos
.
#miszctbeautymist #miszct_signature #visitig #visitmyig #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #isell #selangor #subangjaya #sayajualbeautywater #sayajualbeautywatermalaysia #strongacidwater

BeautyWater&AcidWater (@miszct_signature)

Promosi bermula sekarang sehingga 5/6/2017 😘😘😘
.
Nak ramadan dah lepas tu raya, tunggu apa lagi tak kan nak tengok orang cantik. Jom cantikan diri dan kulit, sempat lagi ni 😍😍
.
Order whatsapp 0193706545
.
#miszct_signature #miszctbeautymist #visitig #visitmyig #onlineshoppingmalaysia #sayajual #isell #codsubangjaya #strongacidwater #sayajualbeautywater #subangjaya #selangor

BeautyWater&AcidWater (@miszct_signature)

Miszct Beauty Mist Extract Roses 🌹 (Strong Acid water & Beauty Water)
.
Strong Acid Water
❤️Mematikan bakteria penyebab jerawat
❤️ Mencegah pembiakan jerawat
❤️ Mengatasi minyak berlebihan pada wajah
❤️Anti Bakteria
❤️Menutup luka agar cepat kering
.
BEAUTY WATER
💋 Anti Aging
💋Mencerahkan tona kulit
💋Melembutkan kulit
💋Melembapkan kulit
💋Membuat makeup tahan lama .
Order dan pertanyaan 📲📲📲
Whatsapp hajar 0193706545
Whatsapp hajar 0193706545
.
1 botol - RM18
2 botol - RM30
PENGAMBILAN Agent #miszctbeautymist SERENDAH RM100 dan Dropship PErcuma ❤️ .

#miszct_signature #miszctbeautymist #visitmyig #visitig #sayajual #isell #sayajualbeautywater #beautywatermalaysia #strongacidwater #lembahklang #selangor #uitm #uitmlendu #sunwaypiramid #subangjaya #taylorcollege

BeautyWater&AcidWater (@miszct_signature)

Miszct Beauty Mist
💦 1 set mempunyai 2 jenis mist
💦 Fungsi setiap mist berbeza
.
Strong Acid Water p.H 2.5
✅ merawat kulit berminyak
✅ mencegah dan merawat jerawat
✅ Antibakteria
.
Beauty Water Extract Roses
🌹Melembapkan kulit
🌹Merawat kulit tona sekata
🌹Mengecilkan liang pori
🌹Digunakan sebagai Makeup Setting Spray
.
Order Whatsapp 0193706545
.
2 botol - RM30
4 botol - RM60 .
#miszctbeautymist #miszct_signature #visitig #visitmyig #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #isell #selangor #subangjaya #sayajualbeautywater #sayajualbeautywatermalaysia #strongacidwater

BeautyWater&AcidWater (@miszct_signature)

Jom dapatkan Set #miszctbeautymist dengan hanya RM30 Free POS
.

2 botol - RM30 FREE POS
4 botol - RM60 FREE POS
.
Promosi hebat ini valid till 5/6/17 😍
.
Rugi sangat tak grab harga promosi ni awak semua 💦
.
#miszct_signature #visitig #visitmyig #strongacidwater #beautywaterspray #sayajual #isell #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #sunwaypiramid #subangjaya #uitm

BeautyWater&AcidWater (@miszct_signature)

Jom dapatkan Set #miszctbeautymist dengan hanya RM30 Free POS
.

2 botol - RM30 FREE POS
4 botol - RM60 FREE POS
.
Promosi hebat ini valid till 5/6/17 😍
.
Rugi sangat tak grab harga promosi ni awak semua 💦
.
#miszct_signature #visitig #visitmyig #strongacidwater #beautywaterspray #sayajual #isell #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #sunwaypiramid #subangjaya #uitm

BeautyWater&AcidWater (@miszct_signature)

Jom dapatkan Set #miszctbeautymist dengan hanya RM30 Free POS
.

2 botol - RM30 FREE POS
4 botol - RM60 FREE POS
.
Promosi hebat ini valid till 5/6/17 😍
.
Rugi sangat tak grab harga promosi ni awak semua 💦
.
#miszct_signature #visitig #visitmyig #strongacidwater #beautywaterspray #sayajual #isell #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #sunwaypiramid #subangjaya #uitm

BeautyWater&AcidWater (@miszct_signature)

Promosi bermula sekarang sehingga 5/6/2017 😘😘😘
.
Nak ramadan dah lepas tu raya, tunggu apa lagi tak kan nak tengok orang cantik. Jom cantikan diri dan kulit, sempat lagi ni 😍😍
.
Order whatsapp 0193706545
.
#miszct_signature #miszctbeautymist #visitig #visitmyig #onlineshoppingmalaysia #sayajual #isell #codsubangjaya #strongacidwater #sayajualbeautywater #subangjaya #selangor

BeautyWater&AcidWater (@miszct_signature)

Miszct Beauty Mist Extract Roses 🌹 (Strong Acid water & Beauty Water)
.
Strong Acid Water
❤️Mematikan bakteria penyebab jerawat
❤️ Mencegah pembiakan jerawat
❤️ Mengatasi minyak berlebihan pada wajah
❤️Anti Bakteria
❤️Menutup luka agar cepat kering
.
BEAUTY WATER
💋 Anti Aging
💋Mencerahkan tona kulit
💋Melembutkan kulit
💋Melembapkan kulit
💋Membuat makeup tahan lama .
Order dan pertanyaan 📲📲📲
Whatsapp hajar 0193706545
Whatsapp hajar 0193706545
.
1 botol - RM18
2 botol - RM30 (Jimat RM6)
PENGAMBILAN Agent #miszctbeautymist SERENDAH RM100 dan Dropship PErcuma ❤️ .

#miszct_signature #miszctbeautymist #visitmyig #visitig #sayajual #isell #sayajualbeautywater #beautywatermalaysia #strongacidwater #lembahklang #selangor #uitm #uitmlendu #sunwaypiramid #subangjaya #taylorcollege

Preloved Siska (@preloved.siska_)

Kangen water yang beauty water isi 50%
Strong acid isi 70% udah jarang banget di pake tapi ampuh bgt puat perawatan sehari2 awal beli 120k 2,di jual 40k 2
#prelovedmakeup #barterlipstik #barterltpro #jualltpro #ltprolipcream #barter #kangenwater #jualkangenwater #beautywater #strongacidwater

ajengarsysya_shop (@ajengarsysya_shop)

Cantik & sehat hanya dengan air? Penasaran?

Pakai rangkaian Strong Acid & Beauty Water aja.
Strong Acid & Beauty Water ialah produk kecantikan Kangen Water untuk perawatan kulit wajah.

Mengandung 100% air murni tanpa bahan kimia. Dengan pH 6 Beauty Water & pH 2,5 Strong Acid. Menjaga kecantikan kulit tampa meyebabkan wajah alergi & gatal-gatal.

Mengandung anti-oksidan yang tinggi yang efektif menangkal radikal bebas yang menyebabkan penuaan dini. Micro Clustered pada Beauty Water yang mudah diserap kulit, membersihkan racun yang ada di kulit.

Order or Info:
💧Line ID: abybau
💧BBM: D41D0080

#ajengarsysya_shop #kangenwater #beautywater #strongacid #airkangen #kangenwatermurah #beautywatermurah #beautywaterjakarta #strongacidmurah #strongacidasli #strongacidspray #beautywaterspray #beautywatermurni #beautywaterasli #beautywatershop #beautywaterkangen #strongacidwater #strongacidjakarta #strongacidbotol #jualstrongacid #jualstrongacidmurah #kecantikan #kecantikanwajah #kecantikankulit #kecantikanmurah

BeautyWater&AcidWater (@miszct_signature)

Miszct Beauty Mist Extract Roses 🌹 (Strong Acid water & Beauty Water)
.
Strong Acid Water
❤️Mematikan bakteria penyebab jerawat
❤️ Mencegah pembiakan jerawat
❤️ Mengatasi minyak berlebihan pada wajah
❤️Anti Bakteria
❤️Menutup luka agar cepat kering
.
BEAUTY WATER
💋 Anti Aging
💋Mencerahkan tona kulit
💋Melembutkan kulit
💋Melembapkan kulit
💋Membuat makeup tahan lama .
Order dan pertanyaan 📲📲📲
Whatsapp hajar 0193706545
Whatsapp hajar 0193706545
.
1 botol - RM18
2 botol - RM30 (Jimat RM6)
PENGAMBILAN Agent #miszctbeautymist SERENDAH RM100 dan Dropship PErcuma ❤️ .

#miszct_signature #miszctbeautymist #visitmyig #visitig #sayajual #isell #sayajualbeautywater #beautywatermalaysia #strongacidwater #lembahklang #selangor #uitm #uitmlendu #sunwaypiramid #subangjaya #taylorcollege

jasa_iklan5858 (@jasa_iklan5858_02)

#EzRepost @cupicupi_id with @ezrepostapp

PAKET KANGEN WATER! (Strong acing & beauty water)😍 ONLY 75rb!! Paket Strong Acid 100ml dan Beauty Water 100ml
Harga tersebut terdiri dari 1 botol Strong Acid 100ml dan 1 botol Beauty Water 100ml (termasuk dus)

Strong Acid (PH 2.5) dan Beauty Water (PH 6) adalah inovasi produk kecantikan dari Air Kangen untuk perawatan kulit. Diproduksi melalui mesin Levelux dari Enagic (Jepang) dengan proses filterisasi dan ionisasi menjadikan Strong Acid dan Beauty Water bebas dari bahan kimia.
Strong Acid dan Beauty Water mengandung 100% air murni sebagai perawatan kulit

Manfaat Strong Acid : - Antiseptic yang berfungsi untuk mematikan bakteri atau kuman
- Membantu menghilangkan jerawat - Mengobati luka bakar
- Mengobati penyakit kulit
- Mouth Wash
- Hand Clean
- Menjaga kebersihan daerah kewanitaan
- Menutup luka agar cepat kering

Manfaat Beauty Water : - Melindungi kulit dengan mempertahankan pH normal
- Mencegah rusaknya Acid Mantle sebagai pelindung kulit - Sebagai pelembab untuk mencegah kulit kering
- Mencerahkan wajah
- Meremajakan kulit
- Membersihkan kulit

Cara pemakaian :

Semprotkan ke wajah dengan jarak (-/+) 20 cm, jangan di usap atau di lap. Biarkan mengering

Langsung dari mesin Leveluk SD501

#kangenwater #kangenwatermurah #kangenwaterspray #kangenwaterdepok #kangenwaterbogor #kangenwaterjogja #kangenwaterjakarta #kangenwaterbekasi #kangenwaterbandung #kangenwatermedan #kangenwateroriginal #kangenwaterasli #kangenwaterjambi #jualkangenwater #jualkangenwatermurah #beautywater #beautywatermurah #beautywaterspray #beautywaterjogja #beautywaterasli #strongacidspray #strongacid #strongacidasli #strongacidicwater #strongacidwater
More...