Serum Harga Student (@naessabeauty)

Myaa cod combo set flawless serum di Asrama Yayasan Selangor Klang...🤓 Jumpa semua bff kesayangan💕 Take care korang jumpa lagi nanti...😭😭
.
Sape2 yg nak myaa cod boleh beli combo set produk naessabeauty .
Buat masa ni cuma cod di cyberjaya, saujana putra, Puchong, dan Dengkil. Putrajaya dan Sepang ada transport charges yer😘
.
Tempat2 lain penghantaran by Poslaju...jangan risau cepat je sampai dalam 2 ke 3 hari ok...🐝

JERAWAT.JERAGAT.KULIT KUSAM (@thejunni.fika)

Hanya kemam putih korea wajah bersih dari sebarang cela! Memang awesome kan?
.
Ini sebab putih korea mempumyai vitamin C dapat melindungi kulit wajah anda dari sinaran UV. Vitamin C juga akan melindungi kulit dari radikal bebas dan zar berbahaya lainnya. Adik adik ingin kulit putih seperti yang lain?? Jom dapatkannya.😍😍
.
PUTIH KOREA ❤️
Sesuai untuk semua peringkat umur.
IBU MENGANDUNG
IBU MENYUSUKAN
IBU YANG BERPANTANG Juga bole amalkan serbuk putih korea.
.
Sebotol Rm75 sahaja.
Tahan lebih sebulan.
.
Berminat untuk dapatkannya bole terus tekan link di bio saya. Setiap pembelian akan dapat free gift tau.. Dan klu korang buat pembelian sebanyak Rm150 kami bagi free postage je..
.
To order: -
📱whatsapp +60175500455
📌Testimoni: @TheJunni_Testimoni
🌹COD: TAIPING / SIMPANG / KAMUNTING .
#aurainstabatch5
#bazaarpaknil
#bazaarpaknilmurah
#aurainsta
#teamfizan
#thepinkishwhite
#maylaskincare
#maylaadvance #flawless #jerawat #jeragat #kulitkusam
#sunburn #kulitcantik
#ajimaura #usim #USM #UKM #umk #utem #uthm #UUM #uitm #kuipsas #usas #kuin #unisza #upm

Serum Jerawat,Jeragat (@serum_muka_terbaik)

Tq customer☺️💁
.
‼️Kebaikan Nufayla Serum‼️
.
✔️Melembapkan Kulit
✔️Melembutkan Kulit
✔️Merawat Parut
✔️Melicinkan Kulit
✔️Mencerahkan Kulit
✔️Mengecutkan Jerawat
✔️Mengecilkan Pori-Pori
✔️Menghilangkan Jeragat
✔️Menghilangkan Jerawat
✔️Menanggalkan Sel Kulit Mati
✔️Membersihkan Liang Pori Pori
✔️Membantu Menengangkan Wajah
✔️Menghilangkan Masalah Kulit Berminyak
✔️Menghilangkan Masalah Kulit Kering
.
Whtsp 014-8250513 @ buka profil dan tekan link whtsp di profil untuk terus whtsp☺️
.

Serum Jerawat,Jeragat (@serum_muka_terbaik)

Tq customer☺️💁
.
‼️Kebaikan Nufayla Serum‼️
.
✔️Melembapkan Kulit
✔️Melembutkan Kulit
✔️Merawat Parut
✔️Melicinkan Kulit
✔️Mencerahkan Kulit
✔️Mengecutkan Jerawat
✔️Mengecilkan Pori-Pori
✔️Menghilangkan Jeragat
✔️Menghilangkan Jerawat
✔️Menanggalkan Sel Kulit Mati
✔️Membersihkan Liang Pori Pori
✔️Membantu Menengangkan Wajah
✔️Menghilangkan Masalah Kulit Berminyak
✔️Menghilangkan Masalah Kulit Kering
.
Whtsp 014-8250513 @ buka profil dan tekan link whtsp di profil untuk terus whtsp☺️
.

NUFAYLA SERUM MUKA (@serum_hilang_parut)

Tq customer☺️💁
.
‼️Kebaikan Nufayla Serum‼️
.
✔️Melembapkan Kulit
✔️Melembutkan Kulit
✔️Merawat Parut
✔️Melicinkan Kulit
✔️Mencerahkan Kulit
✔️Mengecutkan Jerawat
✔️Mengecilkan Pori-Pori
✔️Menghilangkan Jeragat
✔️Menghilangkan Jerawat
✔️Menanggalkan Sel Kulit Mati
✔️Membersihkan Liang Pori Pori
✔️Membantu Menengangkan Wajah
✔️Menghilangkan Masalah Kulit Berminyak
✔️Menghilangkan Masalah Kulit Kering
.
Whtsp 014-8250513 @ buka profil dan tekan link whtsp di profil untuk terus whtsp☺️
.

NUFAYLA SERUM MUKA (@serum_hilang_parut)

Tq customer☺️💁
.
‼️Kebaikan Nufayla Serum‼️
.
✔️Melembapkan Kulit
✔️Melembutkan Kulit
✔️Merawat Parut
✔️Melicinkan Kulit
✔️Mencerahkan Kulit
✔️Mengecutkan Jerawat
✔️Mengecilkan Pori-Pori
✔️Menghilangkan Jeragat
✔️Menghilangkan Jerawat
✔️Menanggalkan Sel Kulit Mati
✔️Membersihkan Liang Pori Pori
✔️Membantu Menengangkan Wajah
✔️Menghilangkan Masalah Kulit Berminyak
✔️Menghilangkan Masalah Kulit Kering
.
Whtsp 014-8250513 @ buka profil dan tekan link whtsp di profil untuk terus whtsp☺️
.

NUFAYLA SERUM MUKA (@serum_hilang_parut)

Tq customer☺️💁
.
‼️Kebaikan Nufayla Serum‼️
.
✔️Melembapkan Kulit
✔️Melembutkan Kulit
✔️Merawat Parut
✔️Melicinkan Kulit
✔️Mencerahkan Kulit
✔️Mengecutkan Jerawat
✔️Mengecilkan Pori-Pori
✔️Menghilangkan Jeragat
✔️Menghilangkan Jerawat
✔️Menanggalkan Sel Kulit Mati
✔️Membersihkan Liang Pori Pori
✔️Membantu Menengangkan Wajah
✔️Menghilangkan Masalah Kulit Berminyak
✔️Menghilangkan Masalah Kulit Kering
.
Whtsp 014-8250513 @ buka profil dan tekan link whtsp di profil untuk terus whtsp☺️
.

JERAWAT.JERAGAT.KULIT KUSAM (@thejunni.fika)

Memang banyak khasiat Putih Korea ni. Of coursela kebaikan untuk kulit. 1 botol ni terkandung vitamin tau. Malam pun berkesan tau. Tak rugi uolls.😉😉
.
Antara kelebihan Putih Korea ni kan:
💕 Tanpa bahan bahaya 💕 Kulit lebih anjal 💕 Mempunyai vitamin C 💕 Mempunyai vitamin E
💕 Baiki parut di wajah dan banyak lagi.
.
PUTIH KOREA ❤️
Sesuai untuk semua peringkat umur.
IBU MENGANDUNG
IBU MENYUSUKAN
IBU YANG BERPANTANG Juga bole amalkan serbuk putih korea.
.
Sebotol Rm75 sahaja.
Tahan lebih sebulan.
.
Berminat untuk dapatkannya bole terus tekan link di bio saya. Setiap pembelian akan dapat free gift tau.. Dan klu korang buat pembelian sebanyak Rm150 kami bagi free postage je..
.
To order: -
📱whatsapp +60175500455
📌Testimoni: @TheJunni_Testimoni
🌹COD: TAIPING / SIMPANG / KAMUNTING .
#aurainstabatch5
#bazaarpaknil
#bazaarpaknilmurah
#aurainsta
#teamfizan
#thepinkishwhite
#maylaskincare
#maylaadvance #flawless #jerawat #jeragat #kulitkusam
#sunburn #kulitcantik
#ajimaura #usim #USM #UKM #umk #utem #uthm #UUM #uitm #kuipsas #usas #kuin #unisza #upm

Eskinol Original/Murah Disini (@ariantiazahari)

Alhamdulillah selesai pos semua order #eskinoltoner hari ini. Thanks customer yg percaya. Sila check tracking no masing2 ye 😎😍
.
Amanina EH312455183MY
Nurhafizah EH312455815MY
Nurhannani EH312455722MY
Rosmida EH312455696MY
AnisMalisa EH312455665MY
Balqis EH312455634MY
Harith EH312455603MY
Aminudin EH312455064MY
Amy EH312455930MY
Nazhiifah EH312456419MY
Yasmin EH312456419MY
NurulAznida EH312456263MY
Syazliana EH312456294MY
Syafiqah EH312456325MY
Rozinatun EH312456351MY
FatinSyazwani EH312456382MY
Shiela EH312455827MY
Zulaikha EH312455753MY
Noraslinda EH312455784MY
SitiNadia EH312455095MY
Shafikah EH312456440MY
NurulSyafiqah EH312455360MY
CahayaUmul (borong) EP439925173MY
Adilah (borong) EP405103325MY
Adilah (borong) EP439935274MY
.
#eskinolmurah #eskinoloriginal #eskinolmalaysia #eskinolphilipines #eskinolph #pimplefighting #iceporeminimizing #oilcontrol #refreshing #smoothwhite #antijerawat #ubatjerawat #sunburn #whitening #darkspot #blackhead #whitehead #dalacinc #noraglobalsuperstore

Lisa Jayne (@lj_traintravellovelife)

I am that girl that wears the pretty much the same for day and night 🙈
Same top different colour, same converse different colour 😂
I do try to be girly sometimes honest 😉
Happy weekend everyone
Time to hang with some awesome people
#sobernightout #casualaf #booty #converse #happy #sunburn #greatdays #australia #summer #shortshorts #curlyhair #inked #tattoed #kingdomgym

husna (@husnamizie)

Bagai cendawan tumbuh lepas hujan satu-satu naik. Tapi cendawan kalau dimasak sedap tau 😄 ni jerawat memang tak sedap ler buat sakit muka jer 😂

Konsisten penuh kesabaran haaaa makin peloles plak adik manis ni ☺️ sikit je lagi hilang la semua parut tu. cayok2!! Bestkan bila nampak hasil 😍

Promo Combo jangan lupa !! Stok FREE TOTE BAG terhad sesanggaaatt😩

www.wasap.my/60108254220

#agentdianzvitaminmanjung #dianzvitaminmanjung #dianzvitc #dianzvitamin #dianzvite #hisaphisapteruscantik #kulitsensitif #jerawat #jeragat #parutjerawat #resdung #ekzema #sunburn #kulitkering #kulitkusam

Laura Brown (@_laurambrown)

When the sunburn life forces you to wear jeans for the first time in your life. Cheers summer 👍 #instagram #summer #sunburn #manishot #saturday

J A H - ☮️ P (@jah0p)

ต้นนี้ชื่อว่า "บานไม่รู้โรย"
#jahop #lifestyle #streetphoto #humans #flowers #thaistyle #sunburn #life #thailand

Jules (@sydneyjuls)

Sunburned again ...bugger. Gorgeous weekend on the Sunshine Coast with Mia! Both burned :( #sunshinecoast #sunburn #ouch #summer #waterbaby #canthelpit #lovesummer #beaches #sun #water #noosa
More...