z a e l a n i ____ (@zaelani.raksanagara)

Ngiring ripost ti pangersa @sinatriabinangkit ,,,,mugia tiasa laksana impenan abdi 2 tahun kapungkur nyaeta tiasa ngiring ngamumule budaya sunda...🙏 Sampurasun
.
.
#prung2018
@forumbarayasunda .
#paheutsilihwangikeun .
Nyukcruk galur tikaruhun,Nutur lacak para wali,Titinggal nini aki Ngawaris kabudayaan Seni sunda Gambaran siloka diri
.
Sora bedug migandrung meupeuskeun sepi prihatin,lugay rasa pangharepan,ngotretkeun carita diri mipit ati ku panyaksi
.
Bray beurang disisi gunung,recet manuk ngapak lamping,mapaes srangenge ngancik dangdauan ngagupayan,ngajak muji ka hyang widhi
.
Di tabeuh ku aweuhan sora cihcir nu matak nyeuir ka gimir,nu ngalelewe nu pikir ketir, ngaharewos nu hawatos ka jalma nu lantip na pikir
.
Najan ayeuna paanggang,,hiliwir angin nu jadi pangwakil pikeun diri,gerentes pangharepan nu teu kendat ngeusian pangdu'a kangge salarea
.
Lalakon kahirupan kiwari nu anyar urang guar,sungsi ku tekadna hate nu jembar,di nawaetuan ku kecap bismillah anu ngayuga lampah
.
@elangsundabuana
@djatisunda09
@ridwannk.4
@eggy4041
@figiagiagia
@ejunaedi00
@risman_doang
@kuring_nyunda
@mia_marianasuwandi
@filsafeuy
@rockmastercloth_militantmc
@yogaoktaviandra
@rafsanjani_randy
@zaelani.raksanagara
@firmanadore
@r_bakti_djoni_putra
@puput3
@mey_moy25
#forumbarayasunda
#sunda
#sinatriabinangkit
#bangkitnasinatriabinangkit

yayan (@taufikardiyanto307)

aku lari jauh
membelah dunia kepak sayap
bentangkan layar
ombak-ombak mandi bertabur bintang
silaukan mata

ooohhh... matahari didalam dekapan
bagai darah warnanya merah
ooohhh... panasnya bakar sekujur tubuh
mengoyak jiwa

dunia..
simpanlah tangis dan duka yang melanda harapan sia-sia
di kehidupan.
foto @imamsan13
#menjilatmatahari #godbless #anyer10maret #laut #sunda #sunrise #sunset #liburan #jawabarat #banten #prakoso #prakosoboy

iqbalmulyana116 (@iqbalmulyana116)

Tong ngariweuhkeun nu teu pararuguh lah... Lamun jomblo duanana mah jeung aa w jadi kabogoh aa 😎😍😘
#cosleos #lagiviral #bazit #madlipzsunda #debatcabecabean #cabecabean #ngakak #sunda #videosunda

(@olga_qori)

Finally i have a chance to say thousands thank you to my friends, family, colleagues and all the people who was present in our Grand Opening @seengnini_resto i feel love and support ❤️ never been as happy as before😀 so excited to starting our next level of business journey .. wish me luck 🙏 God bless All of Us 😘

#grandopening#resto#culinary#food#traditional#sunda#westjava#jakarta#indonesia#business#woman#owner#marketing#online#digital#website#launching

Bedtrazz Movie (@bedtrazz_movie)

Mudah2an amanah ieu tiasa ka jagi dugi salamina,kanyaahna kadeudeuhna moal mendakan deui,,
Indung mah tunggul rahayu,bapak mah nu ngayugaan,cing sehat salamina beh,,🤗😘
#viral #family #love #ayah #babeh #sunda

Rikmawan (@rikmawan99)

Dari sini aku belajar tentang kehidupan yg begitu keras dan banyak orang di luaran sana yg diam2 menusuk di belakang... #seni #debus #padepokanBUNGAPADI #NGAMUMULESENI #SUNDA.
More...