Jubahsouq warehouse sale 2017 (@jubahsouq)

Manisnya Adira pakai #ValeriaDressVol2 😍 Rasa teringin plak nak beli warna Pewter Grey ni haha .
Promo - RM139.00
Suri Basic shawl - RM100.00 (4pcs)

(@jubahsouq_terengganu)

Penantian satu penyiksaan. Gittew πŸ˜† . Haha. Happy sangat sebab stok #NeewardaKurung dah ada kat butik tapi dah limited pcs .
.
.
Sebelah kiri Emmy memakai warna Pure Black saiz S digayakan bersama #AmeelaInstantShawl Light Mocha dan Puteri Cream Peach saiz XS bersama #SuriBasicShawl in colour Sandy Grey.

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Stock Update;
πŸŽ‰ #JSPreRamadhanSale πŸŽ‰
@jubahsouq_shahalam
β€’
#SuriBasicShawl
5 RM 100 je dearies...!!
Haihh ruginya tak grab. Tak ceria lah baju raya dearies tanpa shawl yang super selesa dan senang bentuk ni kan. Colour dalam gambar ada yang dah SOLD OUT tau. Lambat nanti habis.. 😬

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Assalammualaikum dan selamat pagi #JubahSouqLovers
Ceria je adik2 cantik ni pakai #suribasicshawl from @jubahsouq
Luv ya ❀️😘
.
#jubahsouq
#JubahSouqLovers
#iamjubahsouqlovers
#jslovers

Mc Yue (@yueyaya)

What a wonderful monday.. Tiada tergesa2 keluar rumah.. Tiada lg pemanduan gaya F1..Tiada trafic jam.. Tiada dot dot dot yg potong line.. Walaupun hanya seminggu sahaja 😁 #bilacutisekolahtiba 😍😍
#lafeerablacklabelxcolour #suribasicshawl #jubahsouqlovers

(@jubahsouq_terengganu)

Wahhh. Hanya RM100 dapat 5pcs #SuriBasicShawl. Jimat sangat. Material #SuriBasicShawl nim sangat flowy dan mudah bentuk . Tak rugi pun grab . Cepat datang butik sebelum jam 8malam.

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Buy 5 for RM100 !! Ruginya tak grab sekarang untuk match matchkan dengan collection jubahsouq chuolss. Hiks! 😍
.
#SuriBasicShawl
#JSBasicSale 3rd days! πŸŽ‰

(@jubahsouq_terengganu)

Manisnye tengok adik Kak Nunu nim menggayakan #tuteejakurung dan #suribasicshawl . #tuteejakurung kurung nim sangat selesa dengan potongan baju kurung Pahang , Nursing friendly dan yang penting ada poket di sebelah kanan . Hihi . .
.
NP #tuteejakurung : RM 199
NP #suribascshawl : RM 29

Masnah Burahim (@masnahburahim)

Selamat pagi dunia... salam jumaat. Suka2 bersama anak2 syurga sebelum belajar......suka jak dorang ni kalau da depan kamera.. #syukurselalu
#alhamdulillah
#skbandartawau2
#jubahsouq
#jspremeur
#suribasicshawl

Jubahsouq warehouse sale 2017 (@jubahsouq)

As long As there is pink in the world it will always be a better place! 😊 hot pink colour memang cantik 😍#suribasicshawl ada beberapa colour yang ada di butik dan akan dibawa ke mood republik juga dengan harga promo 4 pcs rm100 (N/P: RM29) 😊

Personal shopper:

1. @stailista.my 013-2250505
2. @hannan_iftinan 0164471906
3. @ps_surayahussin 0193892790
4. @ps.jb_amalina 018-7634392
5.@ps.fiefiezaibrahim89_ 0139578708

#moodrepubliktourpenang

(@jubahsouq_terengganu)

Colour #suribasicshawl di butik kak nunu dh tak banyak colour awok awok. Jadi jom datang ke butik kak nunu dan grab #suribasicshawl dengan harga hanya RM29 . .
.
Material chiffon lembut sesuai untuk semua jenis bentuk muka dah takpayah pakai starch untuk settings shawl anda. Hihi.

(@jubahsouq_terengganu)

Ayu nye si cantik manis kita ni memakai #JsPremeur abstrak dengan #suribasicshawl . Matching gitteww 😜 .

Jangan lupa datang ke butik kamii yee 😊 .

JS PREMEUR : RM 349
SURI BASIC SHAWL : RM 29

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

#fameezakumbu dipadankan #suribasicshawl sangat sesuai untuk wanita yang inginkan kelainan.. .
NORMAL PRICE : RM 189.00
#fameezakumbu
.
NORMAL PRICE : RM 29.00
#suribasic
Grab yours today at @jubahsouq_shahalam

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Terimakasih akak dan anak kesayangannya datang borong #suribasicshawl 😘

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

#Repost @jubahsouq with @repostapp
・・・
Selamat pagi #JubahSouqLovers!
.
Ni adik comel tya hari ni semua ok tak??
Mood keje dah coming ke belum?Hehehehe
Tp rata2 ramai yg masih bcuti,jalan lancar boleh buat main sep sep tom tom kt tgh jalan.
Tp butik2 @jubahsouq beroperasi seperti biasa ya.jom singgah kalau tk kemana2 hari ni.
Dr 10 pagi hingga 8 malam ☺️
-
@jubahsouq_bangi
@jubahsouq_kuantan
@jubahsouq_shahalam
@jubahsouq_kl
-
#JubahSouq #JubahSouqLovers

Nadila Nadzrin (@nadila15)

Tema merah menyala kami anak beranak hari ni... Tau laa cuti panjang sempena chinese new year... 😁
Apapun produk @jubahsouq mmg terbaik... selesa di pakai walaupun di tepian pantai πŸ˜„
#jubahsouqlovers #eleenajubah #aryanakids #suribasicshawl
More...