Jacques👨✈️ (@dutchtranspotter)

[The A343 of Surinam Airways is touching down RWY27 @schiphol after her flight from Paramaribo🛬 ]
--------------------------------
✈️Aircraft: A340-313X
--------------------------------
💺Airline: @flyslm - @surinam_airways
--------------------------------
📋Registration No: PZ-TCR
--------------------------------
🛂Age: 19 y/o (1998)
--------------------------------
🌎Origin: Surinam🇸🇷
--------------------------------
🗓️Date: 21-1-2018
*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~*
#️⃣:
#RoyalSirPlus #RoyalSP #RSP
#Schiphol #spotting #amsterdamspotters #worldofspottig #surinam #airways #slm #wos #planes #avgeek #dutch #netherlands #suriname #vliegtuigen #etihad #klm #tui #dreamliner #like4like #like4follow #follow #follow4follow #photooftheday #nikon #SQavgeek ©️Dutchtranspotter 2018

👻 IamUrkel (@iamurkel)

Altijd al helikopter willen vliegen? Check me laatste vlog en vergeet niet te ABONNEREN 👍 Duimpje omhoog als je het wat vind .. 🙏 “Link in bio”
#chopper #pegasus #surinam #paramaribo #zorgenhoop #iamurkel #nopayper #canon #m3 #helikopter

Anitraa (@suriname_addicted)

B A B U N H O L

Dit had een geweldige recreatie oord kunnen zijn! De natuur is geweldig, locatie is top! Alleen heeft de eigenaar het niet onderhouden en door grote boomstammen op de weg is het laatste stuk niet te bereiken met de auto. Voor de avonturiers: geweldige, rustige plek om te vertoeven! (Iets verder dan Powaka, bij paal 87 moet je rechtsaf)

Thuisvaccinatie (@teamthuisvaccinatie)

Een van onze collega's heeft familie waarvan de roots in #Suriname liggen. Om deze reden wilde zij het land graag zien door de verhalen die zij van hen had gehoord en zo reisde zij in 2017 af naar Suriname. Wat zij de mooiste plek vond, was #Anaula. Op de foto zie je de #Korjalen liggen, de lokale bevolking vervoert met zo’n #bootje hun hele inboedel naar hun gebied/land. Deze foto is gemaakt in #Atjoni, hier houdt de weg op en gaat de weg over in water waarna zij ongeveer 60 min vaarde met de Korjaal naar Anaula. Het mooiste vond zij de natuur en de mensen die nog zo dicht bij de natuur wonen. De lokale bewoners weten van elke boom en plant welke soort het is en wat het kan doen (#geneeswijze). Zij is gek van #dieren en de dieren daar zijn heel mooi, groter en kleurrijker dan hier. Je vindt in Suriname ook bijzondere dieren zoals onder andere varanen, leguanen en aapjes.
.
.
.
.
.
.
#thuisvaccinatie #reizen #ontdek #verrereizen #reizenoverdewereld #vakantie #toerisme #reispassie #avontuur #ikwilmeerreizen #explore #discover #travelpic #travelgram #instatravel #travellover #travel #exploretheworld #vaccinations #reis #surinam
More...