[ NEW ] FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Teruja nampaknya kawan kita sorang nih...eh,tapi takpe ke spray siang?bukan ni spray utk malam je?
.
Boleh juga sayang....sebab ia memang utk kulit wajah...tapi kalau spray malam lagi efektif sebab ia terus meresap ke dalam kulit!
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

[ NEW ] FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Siapa yang super buzy sampai x sempat nak pakai skincare tapi masih mencari produk utk perlindungan kulit?
.
Kami ada cara paling senang nak jaga muka...spray je uols !
.
Frooty night spray kaya dengan vitamin C&E dan collagen tumbuhan bagi memelihara kulit anda supaya sihat dan segar!
.
Tiada hidrokuinon,tiada mercury 100% natural&organic!..selamat untuk kanak-kanak juga!
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NAisyahexclusive (@naisyahexclusive)

#Bismillahhirrahmanirrahim.

KURUNG DOLCE by NAisyah Exclusive #NOWRELEASE

#NALovers #NAisyahofficial

Membuatkan si pemakai tampil SOPAN dan BERGAYA!
Nampak simple dan exclusive dan yang paling penting SYARIAH COMPLIANCE
.
=============================
KEISTIMEWAAN KURUNG DOLCE
=============================
.
💋 PUCCI DOLCE AAA.Material kain High Quality Royal Saluna Japan. Material kain lembut, tidak panas n tidak jarang, dan yg paling penting less ironing dan sejuk dipakai
. 💋 4 PILIHAN WARNA MENARIK dan CANTIK. Sgt sesuai dipakai untuk event dan untuk ke pejabat.
.
💋 NURSING FRIENDLY.Ada zip di bahagian dada bg memudahkan mommy untuk menyusukan anak.
.
💋WUDHU' FRIENDLY.Ada zip di bahagian pergelangan tgn bagi memudahkn mengambil wudhuk.
.
💋4  SIZING :  S, M, L, XL.
.
💋 Cutting baju yang loose, cantik dan elegant. Ada flip di bahagian tengah baju untuk lebih loose dan selesa

Semua STOCK sesangatlah LIMITED! Da abis jgn nnt kata akak x ☂️! So cecepat grab sebelum kehabisan!

PROMOSI HARGA PENGENALAN
--> OFFER RM135
--> OFFER RM135
--> OFFER RM135
.
#Pucciexclusive #kurungmoden #syukuralhamdulillah
.
Direct order.PM kami sekarang atau whatsapp
--> +6011-19328540
--> +6011-19328540
--> +6011-19328540

نورول ناضيره ناوي (@iyranawi)

YaRabku ,aku masih belum lengkap dengan ilmu agamamu. Lalu aku memohon agar setiap pertemuan seorang sahabat lalu ke bakal pemimpinku(jodohku) seorang pendakwah. Yg mampu bimbing ,lalu menasihatiku dengan lemah-lembutnya seperti Nabi berdakwah yg TAK pernah berputus asa. Ameen 😢😢 Doa untk diri juga. Jika betul kamu hayati apa itu indahnya agamamu pasti kamu tahu apa itu sabar dan bersyukur #syukuralhamdulillah #istiqomah

Acit Bikers (@acit_bikers)

Alhamdullilah
Terima lasih yg tidak terhingga dari kami di #acitbikers.. hanya allah saja yg mampu membalas semua nya.. kami buka 10pagi-10malam.. ahad kami tutup.. #bengkel #bengkelmotor #repairs #services #melayu #gombak #setapak #kl #syukuralhamdulillah #rezekiallah #aminn

Nur Syahidah Kamaruddin (@syahidahkamaruddin)

Alhamdulillah rezeki lagi , hari ni siap potong 20 helai tdung bulat 😍😍 Sedia menerima tmpahan tudung sekolah, tudung asrama, tudung skolah agama dan smua jenis tdung bulat😉😉 Sbrg prtnyaan call @ wasap 0125388826😘
#syukuralhamdulillah
#cintahijrah

PUTERI LILIN16 (@puteri_lilin_beauty_shoppe16)

KEBAIKAN & KELEBIHAN BELLEZA COLLAGEN : ✔️ Menjadikan kulit putih kemerah-merahan
✔️ Menjadikan kulit glowing secara natural
✔️ Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
✔️ Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
✔️ Mengecilkan liang roma
✔️ Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakantona kulit
✔️ Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
✔️ Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
✔️ Memantapkan bentuk payudara dan punggung
✔️ Memgetatkan faraj dan merawat keputihan
✔️ Menghalang jangkitan pada vagina
✔️ Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
✔️ Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah
✔️ Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous

#bellezacollagen
#bellazacollagen
#bellazacollagenbysofieyabeauty
#bellazacollagenmurah
#bellazacollagenoriginal
#sayajualmurah
#sayajualonline
#bazaaronlinemalaysia
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#bazarmalaysia
#syukuralhamdulillah
#syukurselalu
#produkkecantikan
#produkuntukkurusmurahmalaysia
#produkmurah
#pemborongmalaysia

INSTANT.SOFTAWNING.SHAWL.BAWAL (@nunarz.signature)

🌷 #SyukurAlhamdulillah #NunaRzFeedback dari Puan Shaidatul, Kedah.
..
Ayra shawl ni MOTHERFRIENDLY, takde masalah anak tarik ke apa 😍
..
Thank you #BidadariNunaRz for choosing us to BEAUTIFUL you ❤️ Jzkk! 💐
.
.
.
#FirstClassTudungLabuh #NunaRzSignature #PakaiLabuhPunCantikTau

Best Quality For You (@na_atie_tudung)

Donna in Cream
.
Inner Donna.
.
This super comfy inner neck, supper duper comfortable tidak tercekik bila pakai dia...
.
Diperbuat dari kain cotton spandex yg super2 soft n tersangat lah selesa & paling best ia melekat didahi utk dijadikan inner yg dipakai bersama shawl or tudung dluar..
.
Harga mampu milik Rm20 shj
.
Ya harga kami cuma

Rm20 shj
Rm20 shj.
Rm20 shj
.
tak termasuk postage .
.
Ready stok
1. Black
2. Dark Brown
3. Grey
4. Skin
5. Milo
6. Cream
#naatie_Donna .
To Order jom whatsaps kami: .
1. Item-
2. Colour-
3. Name-
4. Address-
5. Phone- 📲 012 6832201
.

#tudungsyria
#hijabista
#lokalah
#otd
#mygengua
#instantshawl
#vsco
#ikutcarakita
#syukuralhamdulillah
#innerneck
#innermagic
#Innertudung

(@faizahkerol)

Sotong buttermilk pulak 🐙
#sotong #butter #milk

INSTANT.SOFTAWNING.SHAWL.BAWAL (@nunarz.signature)

🌷 #SyukurAlhamdulillah #NunaRzFeedback dari Sis Ain, KIAS Kelantan.
..
Sekali borong, 5helai terus 😍
..
Thank you #BidadariNunaRz for choosing us to BEAUTIFUL you ❤️ Jzkk! 💐
.
.
.
#FirstClassTudungLabuh #NunaRzSignature #PakaiLabuhPunCantikTau

T9 SKINCARE - Pakar Jerawat (@pemborong_kosmetik_murah)

Haiii cantiknye cik adik manis kita ni.
Bukan lagi rahsia dengan set MGM T9 .. .
CALIT CALIT BLEND BLEND
FLAWLESS IN 1 MINUTE 😊
Mudah kannnn ✌🏿️
------------------------------------------
SET MEKAP GLOWING MOWING .
✔️ argan cream T9 .
✔️ beauty foundation T9
.
▶️ melembapkan wajah .
▶️ kecutkan jerawat
▶️ pudarkan parut, jeragat .
▶️ memberi nutrisi pada kulit .
▶️ foundation texture ringan & selesa .
▶️ full coverage .. Segala cela seperti jerawat, parut & jeragat tebal boleh cover (dap dap lebih sket pada parut n jeragat.. Blend dengan jari bg sekata)
▶️ foundation tak CRACK pon tau..especially di kawasan mulut & mata .
▶️ boleh cover eyebag dengan sgt berkesan .
▶️ tak sumbatkan pori-pori wajah .
▶️ mengandungi agent pelembap'squalane' utk mudah blend dengan sekata & memelihara kulit
▶️ tahan lama sehingga 24jam .
▶️ tak bercapuk walaupun tgh panas.. Sesuaii dengan iklim malaysia kann 😊
.
Jangan kata mahal SEBAB
❗️ TAHAN SEHINGGA 4 BULAN ❗️
.
Jimat ke jimat❓❓😁😁
Cepatttt grab dengan STOKIS & AGENT berdaftar. .
.
@resdungt9_official
@t9skincare_stokiskedah
@t9skincare_stokisabah
@t9skincare_stokiskelantan
@rahsia_hilang_jerawat
@pemborong_kosmetik_murah .
.
#foundation #mua #uum #jitra #kedah #sabah #kelantan #malaysia #singapore #brunei #visitmyig #makeup #mekap #kosmetik #t9skincare #t9skincarelovers #bedakasas #fullcoverage #bridalmakeup #mekappengantin #pengantin2017 #syukuralhamdulillah #setglowingmowing #glowing #pasticun

T9 Skincare (@rahsia_hilang_jerawat)

Haiii cantiknye cik adik manis kita ni.
Bukan lagi rahsia dengan set MGM T9 .. .
CALIT CALIT BLEND BLEND
FLAWLESS IN 1 MINUTE 😊
Mudah kannnn ✌🏿️
------------------------------------------
SET MEKAP GLOWING MOWING .
✔️ argan cream T9 .
✔️ beauty foundation T9
.
▶️ melembapkan wajah .
▶️ kecutkan jerawat
▶️ pudarkan parut, jeragat .
▶️ memberi nutrisi pada kulit .
▶️ foundation texture ringan & selesa .
▶️ full coverage .. Segala cela seperti jerawat, parut & jeragat tebal boleh cover (dap dap lebih sket pada parut n jeragat.. Blend dengan jari bg sekata)
▶️ foundation tak CRACK pon tau..especially di kawasan mulut & mata .
▶️ boleh cover eyebag dengan sgt berkesan .
▶️ tak sumbatkan pori-pori wajah .
▶️ mengandungi agent pelembap'squalane' utk mudah blend dengan sekata & memelihara kulit
▶️ tahan lama sehingga 24jam .
▶️ tak bercapuk walaupun tgh panas.. Sesuaii dengan iklim malaysia kann 😊
.
Jangan kata mahal SEBAB
❗️ TAHAN SEHINGGA 4 BULAN ❗️
.
Jimat ke jimat❓❓😁😁
Cepatttt grab dengan STOKIS & AGENT berdaftar. .
.
@resdungt9_official
@t9skincare_stokiskedah
@t9skincare_stokisabah
@t9skincare_stokiskelantan
@rahsia_hilang_jerawat
@pemborong_kosmetik_murah .
.
#foundation #mua #uum #jitra #kedah #sabah #kelantan #malaysia #singapore #brunei #visitmyig #makeup #mekap #kosmetik #t9skincare #t9skincarelovers #bedakasas #fullcoverage #bridalmakeup #mekappengantin #pengantin2017 #syukuralhamdulillah #setglowingmowing #glowing #pasticun

T9 SKINCARE || JAMU QASEH T9 (@resdungt9_official)

Haiii cantiknye cik adik manis kita ni.
Bukan lagi rahsia dengan set MGM T9 .. .
CALIT CALIT BLEND BLEND
FLAWLESS IN 1 MINUTE 😊
Mudah kannnn ✌🏿️
------------------------------------------
SET MEKAP GLOWING MOWING .
✔️ argan cream T9 .
✔️ beauty foundation T9
.
▶️ melembapkan wajah .
▶️ kecutkan jerawat
▶️ pudarkan parut, jeragat .
▶️ memberi nutrisi pada kulit .
▶️ foundation texture ringan & selesa .
▶️ full coverage .. Segala cela seperti jerawat, parut & jeragat tebal boleh cover (dap dap lebih sket pada parut n jeragat.. Blend dengan jari bg sekata)
▶️ foundation tak CRACK pon tau..especially di kawasan mulut & mata .
▶️ boleh cover eyebag dengan sgt berkesan .
▶️ tak sumbatkan pori-pori wajah .
▶️ mengandungi agent pelembap'squalane' utk mudah blend dengan sekata & memelihara kulit
▶️ tahan lama sehingga 24jam .
▶️ tak bercapuk walaupun tgh panas.. Sesuaii dengan iklim malaysia kann 😊
.
Jangan kata mahal SEBAB
❗️ TAHAN SEHINGGA 4 BULAN ❗️
.
Jimat ke jimat❓❓😁😁
Cepatttt grab dengan STOKIS & AGENT berdaftar. .
.
@resdungt9_official
@t9skincare_stokiskedah
@t9skincare_stokisabah
@t9skincare_stokiskelantan
@rahsia_hilang_jerawat
@pemborong_kosmetik_murah .
.
#foundation #mua #uum #jitra #kedah #sabah #kelantan #malaysia #singapore #brunei #visitmyig #makeup #mekap #kosmetik #t9skincare #t9skincarelovers #bedakasas #fullcoverage #bridalmakeup #mekappengantin #pengantin2017 #syukuralhamdulillah #setglowingmowing #glowing #pasticun

U17 SAS RUGBY (@u17sasrugby)

15 January 2017 | #Happy #17thbirthday to our #winger @lakna_10 from #17 #sasrugby we pray and wish may Allah fill your life with endless happy moments, countless wonderful surprises,
and infinite success, we are blessed you as our friend. Happy Birthday Dear Friend 🏈🎂✨😇#alamshahboys #syukuralhamdulillah #brocuba. Photo: COBRA 10's 2016

Foundation Flawless 1 MINUTE (@beautydesignshop)

Haiii cantiknye cik adik manis kita ni.
Bukan lagi rahsia dengan set MGM T9 .. .
CALIT CALIT BLEND BLEND
FLAWLESS IN 1 MINUTE 😊
Mudah kannnn ✌🏿️
------------------------------------------
SET MEKAP GLOWING MOWING .
✔️ argan cream T9 .
✔️ beauty foundation T9
.
▶️ melembapkan wajah .
▶️ kecutkan jerawat
▶️ pudarkan parut, jeragat .
▶️ memberi nutrisi pada kulit .
▶️ foundation texture ringan & selesa .
▶️ full coverage .. Segala cela seperti jerawat, parut & jeragat tebal boleh cover (dap dap lebih sket pada parut n jeragat.. Blend dengan jari bg sekata)
▶️ foundation tak CRACK pon tau..especially di kawasan mulut & mata .
▶️ boleh cover eyebag dengan sgt berkesan .
▶️ tak sumbatkan pori-pori wajah .
▶️ mengandungi agent pelembap'squalane' utk mudah blend dengan sekata & memelihara kulit
▶️ tahan lama sehingga 24jam .
▶️ tak bercapuk walaupun tgh panas.. Sesuaii dengan iklim malaysia kann 😊
.
Jangan kata mahal SEBAB
❗️ TAHAN SEHINGGA 4 BULAN ❗️
.
Jimat ke jimat❓❓😁😁
Cepatttt grab dengan STOKIS & AGENT berdaftar. .
.
@resdungt9_official
@t9skincare_stokiskedah
@t9skincare_stokisabah
@t9skincare_stokiskelantan
@rahsia_hilang_jerawat
@pemborong_kosmetik_murah .
.
#foundation #mua #uum #jitra #kedah #sabah #kelantan #malaysia #singapore #brunei #visitmyig #makeup #mekap #kosmetik #t9skincare #t9skincarelovers #bedakasas #fullcoverage #bridalmakeup #mekappengantin #pengantin2017 #syukuralhamdulillah #setglowingmowing #glowing #pasticun
More...