nurul falaha (@nurulfalaha)

🚫🚫AMARAN🚫🚫
.
.
Jangan pakai Premium Beautiful Korset jika anda tidak mahu : ✔️ Instant Shapping! ✔️ Bentuk Badan yang menawan. kemas tanpa lemak menggelebeh! ✔️Berat badan turun begitu mudah tanpa kos yang tinggi dan senaman yang memenatkan! ✔️Muat semula pakai baju- baju lama/anak dara! ✔️Cantik dan badan terletak ja bila sarung apa jenis baju pun!😍 ✔️JIMAT kos jaga kecantikan dalaman dan luaran. Kerana PB ada Service Repair FREE seumur hidup dan gelombang semula jadi Far Infra Red.

Jangan hubungi Ana jika anda tidak mahu dapatkan set PB anda dengan harga PROMO HABESS!😍💃💃🎁 psst : Jangan jadi Top Agent PB, jika anda tidak mahu extra bonus 4 Angka, 5 Angka dan keatas. Sentiasa diburu oleh customer yang berpusu-pusu nak sarung PB! 😉

Kami sudah. Memang Puas Hati!💰💰 www.hanlegacy.com
#BizSimpleTapiPower
#PremiumBeautiful
#TopAgentPB
#BizDiManaManaSaja
#Geng2Gaji
#PowerOfParttime
#MoneyFactory
#SyukurAlhamdulillah
#PeluangBiz

ELYSIAN BOOSTER SERUM (@nadhana_elysian)

Berdepan dengan ujian, kita tak diberi banyak pilihan.
Akur dan bersyukur, atau marah dan gelisah.
Kita pilih lah.
Dalam kehidupan memang akan ada ujian, akan ada perkara yang buat kita rasa tertekan.

Stress itu perkara biasa.

Bukan soal kehebatan kita untuk lindungi diri daripada terluka atau menahan diri daripada rasa kecewa.

MUSTAHIL.

Kita nak menangis, berapa lama kita akan menangis?

Kita nak marah, bila ia akan kebah?

Kita ralit layan emosi, bila masa kita nak berbakti?

Kita tak habis habis melayan perasaan, bila masa nak kumpul bekalan?

WAKE UP!

Kita tak punya banyak pilihan.

Setiap kali rasa tertekan, kita kena cepat buat keputusan.

Nak bangkit segera atau nak layan perasaan lama lama?
Hati kita, kita saja yang mampu mengawalnya.
.
.
#SalamSubuh
#selfreminder
#Alhamdulilah
#syukuralhamdulillah

AbangCikgu • Paid Review RM10 (@abangcikgu)

Terharu baca 😂
.
.
🍇 Jom follow @abangcikgu untuk KATA2 HIKMAH | DAKWAH | AYAT2 CINTA & LAIN2.
LIKE juga PAGE facebook AbangCikgu
.
🍑 Service Paid Review di buka utk anda mempromosikan Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks 😊

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Jom Follow :
@lawak.tube 🔥
@lawak.amerika 🔥
@jurugambar.alam 🔥


Lawak Tube | PAID Review RM10 (@lawak.tube)

Sapa yang berjaya tengok video ni sampai habis, komen "iiii"
Seriau tengok tulang dia terkeluar camtu 😫
.
.
📽️ Jom follow @lawak.tube untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK
.
📷 Service PAID REVIEW dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Jom Follow :
@lawak.amerika 🌋
@abangcikgu 🔥
@jurugambar.alam 🔥



Lawak • Paid Review RM10 (@lawak.amerika)

Sapa yang berjaya tengok video ni sampai habis, komen "iiii"
Seriau tengok tulang dia terkeluar camtu 😫
.
.
🏰 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK
.
🎪 Service PAID REVIEW dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Jom Follow :
@lawak.tube 🔥
@abangcikgu 🔥
@jurugambar.alam 🔥


Gambar Alam • Paid Review RM10 (@jurugambar.alam)

📌 Pantai kecil di Guadeloupe
.
.
❤️Jom Follow @jurugambar.alam utk GAMBAR | | PEMANDANGAN & LOKASI PERCUTIAN yang CANTIK2
.
❤️Service Paid Review di buka untuk anda mempromosikan Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk detail ye. Thanks 😊

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Jom Follow :
@abangcikgu 🔥
@lawak.amerika 🔥
@lawak.tube 🔥


Siti Sarifudin Ny (@sitinyaudin)

Keyika orang orang bersikap dan berbuat baik didepan kita;BIASA
LUAR BIASA;adalah ketika orang orang bersikap dan berbuat baik didepan dan belakang kita#jauhkanaqdarisikapmunafik#yaallah #syukuralhamdulillah #ketemupagilagi

Syukur Alhamdulillah🌈🌈🙏🏻🙏🏻 (@ctnurcahaya)

Syukur Alhamdulillah..selamat mendarat di Madrid Spain..waktu skrg pukul 11 mlm 21 hb..😍😍
#syukuralhamdulillah #betterlife #learningprocess #learningfromthebest #iwanttobeasuccess #konsortium

Ain Ainie Mohamad (@a1nmohd)

Majlis Aqiqah adik Aisyah Medina & Hari Lahir abg Darwisy Rasyad
#syukuralhamdulillah
#20okt2017
#jitrakedah
Puas hati dapat deco sendiri untuk anak-anak mommy😘😘😘, diy ja 😂😂😂❤️❤️❤️😍😍😍

Muhammad Syafiq Bin Puteh (@syafiq_leonadafc)

#syafiqturns22 RepostBy @syafiq_leonada: "Syukur Alhamdulillah disebalik kesedihan memikirkan seseorang 😔😔, diberikan kegembiraan kepada diriku , diberi kesempatan untuk menyambut hari kelahiran bersama keluarga n kawan2 ,bersyukur sangat2 mempunyai mereka2 yang sentiasa ada bersamaku, akan aku selitkan setiap doa2 ku untuk korang semua... Thank you very much @officialmalaysiadivingteam korang memang the Best.... #birthdayboy
#turn22
#secondfamily
#syukuralhamdulillah
#didoakanmurahrezeki
#terimakasihallah" (via #InstaRepost @AppsKottage)

ianzfaris official (@ianzfaris)

#syukuralhamdulillah .... fasa pertama utk ilmu asas lakunan dari #primadona #ibu @fauziahnawi #sanggarteaterfauziahnawi sudah selesai sungguh bermakna buat @izzmadharun pelajari tadi... #aamiinn

#inshaallah utk fasa kedua... bengkel lanjutan utk timba ilmu dari #sanggarteaterfauziahnawi pada 28/10 & 29/10/2017 akan #IzzmadHarun pelajari jua dalam mendalami segala ilmuan bagi memantapkan diri sebagai generasi #seniman masa hadapan.

#izzmadharunsayangsemua ...
#NilaiKasih
#SelaluDiJiwa
#BulanBintang

#sahabatku ... pada yg berminat utk menimba ilmu #sanggarteaterfauziahnawi ... call #admin #ibu -terus menyokong usahanya #artismalaysia

Zulvina (@zulvina899)

malam ini kurang lengkap tanpa si @riskaarini95
#syukuralhamdulillah

@fleurpahang (@fleurpahang)

Fleur ni tak payah susah nak membebel dan promote sampai Kering Tekak tu.

Soft je caranya, Bagi dorang Kiss Manja dengan Kotak Fleur ni.Lepas tu siap sedialah tangan kanan ya, Confirm diorang akan bagi Cash kt tangan,Rm20-Rm50.

Unik sangat belum buka Penutup Botol dah keluarkan Bau.??Awesome sangat, sampai Dayah kena marah tau sebab diorang Rasa Nak Grab 15 PERISA terus.. PELUANG KINI DIBUKA

10 ORANG UNTUK AGENT SAHAJA
10 ORANG UNTUK AGENT SAHAJA

TEKAN LINK↪️www.wasap.my/60194252870

#bazarpaknil
#onlineshophijab
#igseller
#fleur
#pewangimurah
#pewangirumah
#pewangikeretaexclusive
#sayajualmurah2
#kelantan
#agentwanted
#agentdropshipdiperlukan
#bazarpaknilprodukkecantikan
#SyukurAlhamdulillah
#drazizanosman
#instashop
#igreview
#freegift
#eusahawankptm

BEABA POCKIT NUNA BREZZA (@ezzishoppe)

Masha-ALLAH,Comel sangat @azkayramalaiqa ni. Color pockit+ merah ni memang sesuai sangat dengan azkayra❤️ Nak pergi travel memang pockit+ menjadi pilihan umi. Tq mira @nuramirah11 😍😙
.
Repost from @nuramirah11 - Bismillah, balikkk kampungggg... first time nk bw @azkayramalaiqa naik flight. Smoga anak ummi baik2 taw ❤️ btw, senang sgt stroller pockit+ nih. Ringan dan memudahkan ummi sgt. Tq @ezzishoppe ❤️ #syukuralhamdulillah #kakmighaootd #ezzishoppehappycustomer
.
GB POCKIT PLUS DRAGON RED
.
Price : RM1099
whatsapp 0103540037 to order

COD/PICKUP : Bangi Gateway, One Utama, Ikea Damansara

Delivery to your door step at the same day (TnC Apply)

Credit Card Accepted

Kutu/Installment Available

#strollerpockit
#pockitmalaysia
#kutustroller
#strollermalaysia
#pockitstroller
#gbpockit
#compactstroller
#travelstroller
#kutubarangbaby
#kutubarang
#strollermurah
#gbpockitmalaysia
#gbpockit
#lightasafeather
#smallestfold
#extremelycompact
#kutupockit
#installmentpockit
#pockitbangi
#pockitselangor
#pockitikea
#pockitdamansara
#pockitkualalumpur
#pockitplus
#pockitplusmalaysia
#gbpockitplus

Aftina Nasir (@tienaqahira)

Alhamdulillah hari ini genap setahun umur anak saya Nur Adra kayyisa.. Syukur Alhamdulillah Adra membesar dgn sihat... Dengan doa dan harapan semoga berjaya dunia akhirat dan jadi anak yang baik solehah.. #happybirthday #adrakayyisa #turn1 #syukuralhamdulillah #biartakkayatapiberbudibahasa

AizieSakura (@aiziesakura)

Rezeki adik dtg malam2 kat umah.... makan la apa yg ada ea adik ku... hakak ko dah mengantok....😴😴😴 nie je mampu utk ku sediakan.... #adikdatangtidurkatrumah
#rezekimalam
#syukuralhamdulillah
More...