Lush.Garden.Sandakan (@lush.garden.sandakan)

🍚Food Mask 🎥

Ramai yg tanya apa beza oat rice turmeric & oat rice food mask kami ni?
.
.

Sebenarnya .. kedua-dua food mask ini dihasilkan untuk:
.
. ✅mencerah dan menghaluskan
✅melembapkan kulit
✅anti inflamasi & jerawat
✅menyerap minyak berlebihan
✅masalah lingkaran gelap bawah mata.
.
.

Cuma tambahan ibu kunyit 100% asli ini adalah bagi mereka yg inginkan EKSTRA penjagaan kulit yg ada jerawat yg terlalu teruk, menaikkan seri wajah,eczema, luka2 ( antiseptik semulajadi). .
.
Bagi yg xsuka kesan warna kuning kunyit tu kami buat kan khas utk anda oat rice food mask.

#lushgardensandakan
#FoodMask #100%pure #detox #testimonyfoodmaskuser #byLushGarden #nochemicals #mask #2in1mask #halalmask #naturalmask #detoxmask #face&bodymask #mask #maskforallskintypes #productnatural #productskincare #naturalbeauty #ricemask #oatmask #turmericmask #collagenmask #scrubmask #maskforallskintypes #puremask #organicmask #foodskin #natural #naturalmask #masker #homemade #homemademask #100%naturalmask #syukuralhamdulillah

MARY KAY MALAYSIA (@maryk_yusliza)

Siapa suka pakai eyeliner..?? Jom cuba eyeliner drpd Mary Kay..:-)
Mak2 handam tu pon boleh cuba ya.. :-) Mary Kay Gel Eyeliner With Expandable Brush Applicator :-) 👉 Hasilan yang tepat dan tajam bak dilukis oleh penggaris mata pensel serta ketebalan yang dicipta bak dilukis oleh penggaris mata cair dan dalam formula penggaris mata jel yang lancar.. 👉 Tahan dlm 8-12 bulan pnggunaan
Jom PM atau whatsapp Ayu sambil2 boleh Ayu ajar macam mana cara nak pakai benda comel ni..
.
.
DM /PM / WhatsApp
☎️ www.wasap.my/60122522516
Mary Kay Beauty Consultant
_____________________________
#syukuralhamdulillah #marykayyusliza #flawlessmakeup #masalahjerawat #skinsensitif #setjerawat #ariani #naelofarhijab #flawlessskin #glowingskin #cikguampang
#cikgugombak #nursemalaysia #marykay #marykaybeautyconsultant #marykayampang #marykaykl #marykayhulukelang #marykayputrajaya #setantipenuaan #partimeincome #partimejob #upm #uitm #barangmurah #marykayselangor #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmarykay #marykaymalaysia

MARY KAY MALAYSIA (@maryk_yusliza)

Blusher yg serasi untuk semua jenis kulit....paling best ianya mengandungi vit A,C & E yg menentang radikal bebas punca kedutan...
.
.
Warna yg tidak mudah luntur...sesuai untuk semua jenis tona kulit...dari formula yang berasaskan mineral...
.
Mengandungi vit A,C dan E membantu lindungi kulit dr radikal bebas yg menyebabkn kedutan.
.
Mineral Cheek Color * cherry blossom
* strawberry cream
* shy blush
.
.
DM /PM / WhatsApp
☎️ www.wasap.my/60122522516
Mary Kay Beauty Consultant
_____________________________
#syukuralhamdulillah #marykayyusliza #flawlessmakeup #masalahjerawat #skinsensitif #setjerawat #ariani #naelofarhijab #flawlessskin #glowingskin #cikguampang
#cikgugombak #nursemalaysia #marykay #marykaybeautyconsultant #marykayampang #marykaykl #marykayhulukelang #marykayputrajaya #setantipenuaan #partimeincome #partimejob #upm #uitm #barangmurah #marykayselangor #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmarykay #marykaymalaysia

MARY KAY MALAYSIA (@maryk_yusliza)

WELL, you should try this one dear !
.
KEBAIKAN DALAM CC CREAM
1.Melawan garisan halus dan tanda penuaan.
2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
3. Melindungi kulit dari sinaran UVA atau UVB (SPF15).
4. Menutup cela, memelihara kulit yang berjerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
5. Mencerah dan menyerikan tona kulit tidak sekata dengan segera.
6.Mengurangkan kemerahkan pada kulit kesan daripadan bahan kimia lepas yang berbahaya.
7. Mempertahankan kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida..
.
ADA 4 TONA WARNA UNTUK DISESUAIKAN DENGAN KULIT ANDA ! 😙
.
Dannnn sangatlah sesuai bg yg takmau makeup tebal tp still nak nmpk ploles bagai kan. So lets grab this cc cream dear.
.
.
DM /PM / WhatsApp
☎️ www.wasap.my/60122522516
Mary Kay Beauty Consultant
_____________________________
#syukuralhamdulillah #marykayyusliza #flawlessmakeup #masalahjerawat #skinsensitif #setjerawat #ariani #naelofarhijab #flawlessskin #glowingskin #cikguampang
#cikgugombak #nursemalaysia #marykay #marykaybeautyconsultant #marykayampang #marykaykl #marykayhulukelang #marykayputrajaya #setantipenuaan #partimeincome #partimejob #upm #uitm #barangmurah #marykayselangor #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmarykay #marykaymalaysia

Huda Hashim (@huda.hashim)

Alhamdulillah.. rezeki jumaat.. trima ksh kak @nickasilah & kak Amalina sbb sudi bwak i window shoping sat. Hrga x masuk akai sgguh.. RM20 ke atas.. pkt2 p serbu @felinna_boutique di bangi & Aloq staq.. kmi dok kot ni ja tu mai bangi. Nk blik loq staq jauh lak.. promosi smpai hujung buln ni.. yg pling best dpt percuma caliph expert.. trima ksh bnyk2 @felinna_boutique .. Moga terus berjya..👍👍😘😘 #syukuralhamdulillah #rezekijumaat #felinnaboutique #felinnabangi #felinnalovers

#rosetyra 💋 (@cikfafashope)

TU LA DAH CAKAP JANGAN GUNA VEVIOUS ❗️😤 Jangan guna vevious kalau anda sayang jerawat comel anda sebab #vevious mampu melenyapkan CIKWAT tersebut dengan hanya satu calit❗️😍 Serum+primer kegemaran MUA2 hebat ini dirumus khas untuk sebarang jenis kulit dan mampu menjadikan mekap anda longlasting dan tidak bercapuk seperti Hantu Mak Limah 😂 . Patutla MUA2 nampak segak ja kan 🤔

Berpuluh ribu yang dah "Addicted" dengan vevious anda bila lagi💢 "Jom dap-dap vitamin di wajah kita"
#vevious
#fenomenaserumterbaik
#mekaptahanlama
#syukuralhamdulillah

بسم الله الرحمن الرحيم (@hijabihybrd.my)

✨
Children learn from what parents are doing, Be the person you want your child to be.

@Regrann from @adamshahz - Dah nak masuk maghrib, masih depan tv? Jom tunaikan kewajipan.
#nyawa #son #daughter #brotherandsister #Malaysia #sweet #love #respect #salute - #regrann
#muslimfamily #familygoals #syukuralhamdulillah #lovequotes #islamicquotes

T9skincare (@organic_t9skincare)

"Mudah apply, rasa ringan je muka‼️
Flawless dan glowing sepanjang hari"
.
Apa UNIKnya SET MGM T9 ❓❓
✔️ bukan seperti bedak asas biasa, set MGM T9 merawat kulit .
✔️ kulit kering menjadi lembap, mudah nak blend dengan foundation bila kulit moist .
✔️ kulit jerawat boleh nampak perubahan jerawat makin kecut sbb ekstrak argan membantu jerawat kecut dan halang pertumbuhan jerawat .
✔️ sesuai sgt utk harian sebab rasa ringan sangatttt bila apply kat muka.. Tak rasa CAKEY dan tak rasa BERAT .
✔️ mekap tahan lama sampai malam tau.. Jangan takut pakai tgh hari terik.. Sebab set MGM T9 confirm tak bercapokkk .
✔️ tak sumbatkan pori-pori wajah, lagi elok korang guna sekali dengan T9 CLEANSING OIL utk remove makeup.. SUPERBBB ‼️
.
Order cepat dari sis sebelum STOK LICINN 😱😱😱
SET MGM ADA OFFER ‼️
📱011-1441 7114 (sherel)
📱011-1441 7114 (sherel)
📱011-1441 7114 (sherel)
.
#T9skincare #T9skincarelovers #syukuralhamdulillah #visitmyig #mekap #foundation #T9beautyfoundation #stokisdiperlukan #agentdiperlukan #terengganu #putrajaya #perlis #kedah #kelantan #sabah #sarawak #johor #singapore #malaysia #brunei #trustedbrand #mua #pengantin2017 #bridalmakeup #makeup #tutorialmakeup #bazarpaknil #kosmetik

سيتي ناديه ارفن (@nadiaacheq)

Be someone who makes everybody feel like somebody🌹 .
.
#syukuralhamdulillah #pinkoftheday #ootd

📣📣 SHAWL AND BAWAL LOVERS 📣📣 (@ainaaz.fashion)

HAPPY CUSTOMER ❤️
.
She's wearing Shawl in Beige color. Digayakan seperti bawal 😍
.
HARGA STILL PROMOSI FREE POSTAGE 🎉🎉🎉
.
Whatsapp 📱📱📱
017-268 3141
017-268 3141
017-268 3141
.
#shawlainaaz
#shawlainaaz
#shawlainaaz
.
#Teamilala244
#shawllabuh
#chiffonshawl
#syukuralhamdulillah
#ainaazfeedback

mizlana (@nakcantikmehfollow)

"Mudah apply, rasa ringan je muka‼️
Flawless dan glowing sepanjang hari"
.
Apa UNIKnya SET MGM T9 ❓❓
✔️ bukan seperti bedak asas biasa, set MGM T9 merawat kulit .
✔️ kulit kering menjadi lembap, mudah nak blend dengan foundation bila kulit moist .
✔️ kulit jerawat boleh nampak perubahan jerawat makin kecut sbb ekstrak argan membantu jerawat kecut dan halang pertumbuhan jerawat .
✔️ sesuai sgt utk harian sebab rasa ringan sangatttt bila apply kat muka.. Tak rasa CAKEY dan tak rasa BERAT .
✔️ mekap tahan lama sampai malam tau.. Jangan takut pakai tgh hari terik.. Sebab set MGM T9 confirm tak bercapokkk .
✔️ tak sumbatkan pori-pori wajah, lagi elok korang guna sekali dengan T9 CLEANSING OIL utk remove makeup.. SUPERBBB ‼️
.
Order cepat dari sis sebelum STOK LICINN 😱😱😱
SET MGM ADA OFFER ‼️
📱019-4219006
📱019-4219006
📱019-4219006.
.
#t9skincare_agentperak #nakcantikmehfollow #T9skincarelovers #syukuralhamdulillah #visitmyig #mekap #foundation #T9beautyfoundation #terengganu #putrajaya #perlis #kedah #kelantan #sabah #sarawak #singapore #malaysia #brunei #trustedbrand #mua #pengantin2017 #bridalmakeup #makeup #tutorialmakeup #bazarpaknil #kosmetik

Beauty Specialist (@t9skincare_agentperak)

"Mudah apply, rasa ringan je muka‼️
Flawless dan glowing sepanjang hari"
.
Apa UNIKnya SET MGM T9 ❓❓
✔️ bukan seperti bedak asas biasa, set MGM T9 merawat kulit .
✔️ kulit kering menjadi lembap, mudah nak blend dengan foundation bila kulit moist .
✔️ kulit jerawat boleh nampak perubahan jerawat makin kecut sbb ekstrak argan membantu jerawat kecut dan halang pertumbuhan jerawat .
✔️ sesuai sgt utk harian sebab rasa ringan sangatttt bila apply kat muka.. Tak rasa CAKEY dan tak rasa BERAT .
✔️ mekap tahan lama sampai malam tau.. Jangan takut pakai tgh hari terik.. Sebab set MGM T9 confirm tak bercapokkk .
✔️ tak sumbatkan pori-pori wajah, lagi elok korang guna sekali dengan T9 CLEANSING OIL utk remove makeup.. SUPERBBB ‼️
.
Order cepat dari sis sebelum STOK LICINN 😱😱😱
SET MGM ADA OFFER ‼️
📱019-4219006
📱019-4219006
📱019-4219006.
.
#t9skincare_agentperak #nakcantikmehfollow #T9skincarelovers #syukuralhamdulillah #visitmyig #mekap #foundation #T9beautyfoundation #terengganu #putrajaya #perlis #kedah #kelantan #sabah #sarawak #singapore #malaysia #brunei #trustedbrand #mua #pengantin2017 #bridalmakeup #makeup #tutorialmakeup #bazarpaknil #kosmetik

ANNA (@story_izhamia)

Jatuh Cinta Dengan Pipi Pau Meha 😍😍😍👻👻👻
#izhaMia
#miaahmad
@Regrann from @ciksilent.co - Seketul puan meha 😋😍
.
.
#miaahmad
#IzhaMia
#syukuralhamdulillah - #regrann
More...