Irsah Aisyah (@irsahaisyaqaisyaqallesya)

Paling Awsome 😘😘 dinner kita mlm ni...bila Mr.Husband jadi Mr.Chef... Ms.Wife pun tersenyummm pjg 😊😉 #Jarang2dapatketamdipasarpetagas

#syukurAlhamdulillah

Suriah Ramli (@suriahramli)

Nasi panas...pekena dengan rendang pucuk ubi @ghombauboy...marvelousss...
#syukuralhamdulillah
#makanmalam

💕 HannahFoundation HQ 💕 (@hannah.foundationofficial)

XPAYAH PAKAI SUSUK PON DA AWESOME! 😱 PERFECT RESULT WITH HANNAH FOUNDATION 👍 ALL GIRL SHOULD TRY THIS PERFECT FOUNDATION 👍 DONT MISS IT. 😘 ~ Pabila LELAKI MEMBERI FEEDBACK TENTANG HANNAH. 😏 NAK HANNAH? PM TEPI. 0126264728. 😊 #sayajual#Sayajualonline#Sayajualmurah#HsNewProduct#HannahByHs#BeNatural#WeightlessFoundation#FullCoverage#Foundation#affordableprice#luluskkmdanhalal#Founder#HsChanteqEnt#Organic#Natural#womans#syukuralhamdulillah#pelanpelankayuh#hlhome#hllife#hLinbusiness #aminsyukur #hannahfoundation #sayapunya #sayapakai #hannah #santaiiii #trademark #love #foundationviral
.
HANNAH FOUNDATION💖
.
💞3T
✔️Tidak melekit
✔️Tidak berminyak
✔️Tidak kering
.
Mesra produk mengikut keadaan.
🌸100% Organik
🌸2x Vit E (Argan Oil)
🌸Spf50 (Perlindungan UV)
🌸Bebas Kimia
🌸Mesra wuduk (Mudah dibersihkn)
🌸LULUS KKM
.

Manfaat yg Anda dapat dr Hannah
🎀Memudarkan jerawat & jeragat
🎀Merawat cela & kusam
🎀Memutihkan kulit
🎀Anti penuaan
🎀Melembapkan kulit
🎀Tahan sehingga 8-12 jam
🎀Glowing & Flawless
.

siapa yg boleh pakai?
👉Sesiapa pn boleh pakai.. ibu preggy,remaja & juga mereka yg bkerja krna hannah sgt ringan di pakai.. calit2 & ratakan shja dgn mudah n siap..!
.
DAPATKAN HANNAH SEKARANGG‼️‼️
_______________________________________
📝HOW TO ORDER :
.
💸Harga : RM 59 EXCLUDE postage .
📮Postage (Mon-Friday)
👉Semenanjung RM 8
👉S/S RM 12
☎️012 6264728
____________________________________
🙆NAK REVIEW TESTIMONY HANNAH :
.
Follow INSTAGRAM : @hannah.foundationofficial

🌹TELEKUNG MURAH🌹 (@nia_telekungcollection)

alhamdulillah..rezeki Allah..walau tak banyak ttp bersyukur..dlm semingu in sha Allah 2/3 psg terjual..kdg2 lebih..syukur sgt pada customer yg dah selalu repeat order..pd.kawan2/kawan2 mak yg sllu beli 😂😂.. #syukuralhamdulillah #telekungcantikdanmurah #telekungsolat #malaysia #telekungmurahdanberkualiti #telekung

1,2,3 MASAK!! (@resepi_lazat)

Kuih Lapis Seri Wangi... Resepi kali ni guna tepung beras pula yang lebih...Rasanya tentu berlainan,lembut dan yang penting kuih lapis ni memang sedap dan terasa lemak manisnya.. 🍒 Kuih Lapis Seri Wangi 🍒
◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆ PANASKAN PERIUK KUKUSAN HINGGA AIR MENDIDIH.. SEDIAKAN LOYANG 8" PERSEGI ATAU LOYANG BULAT 9"... SAPUKAN DASAR DAN SISI LOYANG DENGAN SEDIKIT MINYAK MASAK.. ALASKAN DASAR LOYANG DENGAN PLASTIK SUPAYA DASAR TIDAK MELEKAT.
Resepi oleh : Pn Yatie ( Yatiememories.blogspot )
Dicuba oleh : Mawar Wilsa 🍎 Bahan-bahan
BAHAN A
✔️2 cawan tepung beras
✔️1 cawan tepung gandum
✔️2 sudu besar tepung jagung
✔️1 sudu kecil garam
✔️2 cawan santan pekat

Bahan B
✔️1 1/4 cawan gula pasir ~saya guna gula halus
✔️1 cawan santan pekat
✔️2 cawan santan cair
✔️2 helai daun pandan-di simpul 🍏 Cara-cara
1 • Campurkan kesemua BAHAN B ke dalam periuk dan masak sehingga gula larut,angkat dan biarkan adunan suam sedikit.

2 • Sementara itu satukan kesemua BAHAN A ke dalam mangkuk dan gaul rata, ketepikan dahulu.

3 • Masukkan BAHAN B ke dalam BAHAN A dan gaul rata, kemudian tapiskan.

3 • Bahagikan adunan kepada 2 bahagian... Satu bahagian letak pewarna hijau apple dan perisa pandan dan satu adunan lagi saya biarkan plain ( putih)... Untuk lapisan atas sekali saya letak pewarna merah jambu ( pink )
4 • Apabila air kukusan dah mendidih,letak loyang tadi dan panaskan sebentar.

5 • Masukkan adunan plain ( putih ) 1 cawan dan kukus selama 5 minit.

6 • Setelah itu lapis pula adunan hijau apple selama 5 minit juga dan seterusnya sehingga habis adunan.

7 • Lapisan akhir sekali kukus selama 20 minit. Bila dah siap, angkat dan sejukkan.

8 • Biarkan kuih benar-benar sejuk baru cantik di potong... Gunakan pisau plastik supaya licin potongannya

NOTA
✔️ Untuk setiap resepi saya gunakan cawan dan sudu sukatan metrik ✔️ Untuk memastikan permukaan kuih lapis cantik dan licin buka penutup pengukus setiap 5 atau 10 minit dan sentiasa di lap penutupnya dan sambung lagi mengukus. ✔️ Apabila kuih lapis sudah masak buka tutup pengukus dan biarkan atas api selama 10-15 minit agar wap di atas kuih kering
#syukuralhamdulillah #masakapaharini #kuihmuih #kuihtradisional #kuihlapis

Happy with my family 😃 (@rosmaniza_88)

1000pcs READY STOCK ❗️
Fresh dari kilang .
✔️ terbukti berkesan seawal sekali cucian .
✔️ 💯 herba berkualiti tinggi .
✔️ sesuai utk semua peringkat umur
-------------------------------------------
SABUN RESDUNG T9 .
✅ diperbuat drpd bahan semulajadi seperti kunyit, daun sulaiman, kulit kayu manis & bunga cengkih .
✅ sesuai utk semua peringkat umur termasuk bayi .
✅ sangat berkesan utk kecutkan & hilangkan jerawat pada wajah & badan .
✅ pudarkan parut jerawat & jeragat .
✅ ekstrak daun sulaiman utk lembapkan kulit tanpa memberi iritasi
✅ hilangkan gatal-gatal resdung pada wajah .
✅ cerahkan wajah sekata .
✅ kecilkan pori-pori wajah .
✅ perbaiki kulit rosak (burn & tersalah guna produk)
✅ pudarkan parut berlubang
✅ kurangkan minyak pada wajah .
✅ sesuai utk penyakit kulit lain seperti excema, kulit sensitif, kulit berkeping & bersisik, sopak dan sebagainya. ✅ sapukan pada kulit kepala sekiranya kepala berbau busuk & banyak kelumumur .
.
Hubungi segera STOKIS & AGENT BERDAFTAR utk mendapat
Khidmat perundingan percuma mengenai masalah kulit anda 😊
.
📲whatsapp
📲whatsapp
📲whatsapp
.
#resdungt9official #resdungt9lovers #resdungno1malaysia #resdungmujarab #pakarbunuhjerawat #pakarkulit #hilangjerawat #hilangparut #masalahjerawat #masalahparut #jerawat #sabunjerawat #organicskincare #skincare #visitmyig #dropshipwanted #pakarresdung #pemborongkosmetik #kosmetik #sayajual #trustedbrand #syukuralhamdulillah #sabunresdungT9 #sabunherba #organicsoap #sabun #soap #sabunhilangjerawat #sabunresdung

Buy 3 items 👉 FREE MEMBERSHIP💳 (@galeri_shopping_muslim)

Salam...khas buat ahli Alhaddad Marketing. Jangan lupa tau buat belian untuk bulan Februari nih. Beli 1 item sebulan pun jadi dah. Ni cara agar komisen rangkaian kita tak burn. Tak tahu nak beli apa?? Alhaddad Marketing ada 32 produk semua 😊

Boleh pilih nak beli yg mana satu. Harga plak semua murah2 je. Natural hair cream yg serba guna tu RM13.80 je awak. Tamar cocoa RM20 jer. Kismis sebotol besar RM16.43. Ubat gigi nazif RM6 je. Haa tak kan dlm sebulan tak beli ubat gigi kan?? Menten belian dgn beli ubat gigi 4 kotak spare untuk sebulan jadi dah. Mudah je nak jana pendapatan dgn bisnes trading berkomisen Alhaddad Marketing nih. Sambil2 gosok gigi pun ada komisen masuk..kikiki 😀

Sebarang pertanyaan boleh DM @ Telegram ke no 📲 011-16812131 .

#alhaddadmarketing #produkmuslim #produkberkomisen #halalantoyyiban #modalrendah #komisenbulanan #bisnesmudah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bisnestiadarisiko #bisnesdarirumah #buatduit #pendapatansampingan #pendapatanpasif #passiveincome #bisnestrading #tradingbussiness #membelisambilmenabung #syukuralhamdulillah #galerishoppingmuslim

shawl.satin.pucci.wardasuit (@muslimah.fashion.scarf)

Three important things for a lady:
.
1- Hijab as our crown
2- Stylish clothes that in lines with shariah compliance
3- Beautiful makeup to enhance confidence!
.
COMPLETE!!😘😘😘
.
Stay tuned for our new collection of blouse and pants. 😘
.
.
💖Featuring Mocha Brown Saraa Satin Shawl x Dusty Pink Eva Suit💖
.
#EvaSuit #blouse #blouses #pants #blousesandpants #wardasuit #bajumuslimah #readytowear #suitmurah #mosscrepe #muslimahclothing #pantsmurah #muslimahattire #wudhufriendly #mesrawudhu #mattesatinshawl #dullsatinshawl #satinshawl #shawlsatinmurah #terapiinstagram #syukuralhamdulillah

Tudung & Inner 🛍️ (@na_atie_tudung)

Syria in Black
Available in size M, L & XL
.
Siapa belom dapatkan lagi?
Jomla try tudung syria kami.. .
Material high quality cotton.
.
Di jual set Inner n Outer .
M - 47cm - Rm36 .
L - 52cm - Rm40 .
XL- 58cm - Rm44 .

Excluded postage .
Nak pilihan warna apa?
Kami ada Lebih dari 50 pilihan warna
.
To Order cepat2 whatsap 0126832201
.
1. Size-
2. Colour-
3. Name-
4. Address-
5. Phone-
.
📲 012 6832201
.

#tudungsyria
#hijabista
#lokalah
#otd
#mygengua
#instantshawl
#vsco
#ikutcarakita
#syukuralhamdulillah
#innerneck
#innermagic
#Innertudung

ImanAhmadNadzri®️ (@iman_nadzri)

Lebih baik berusaha menyalakan lilin dari menyumpah kepada kegelapan. .
.
Jangan takut dan segan untuk setiap tindakan yang anda lakukan.Seluruh kehidupan adalah satu ujian. .
.
Orang yang berjaya ialah orang yang melakukan tindakan yang tidak mampu diimaginasikan oleh orang lain, malah tidak mampu dilakukan oleh orang besar sekalipun. . .
- 013 5276214 (iman)

#GammaNetwork #ProRich769Academy #entrepreneur #syukuralhamdulillah #RezekiAllahBagi

Your Skin Specialist (@t9.skincare)

T9 MAGIC SERUM bukan hanya sekadar utk hilangkan parut di wajah, malah bertindak sebagai anti-aging.
💟💟💟💟
.
T9 MAGIC SERUM
Skin Booster .
🌼🌼🌼🌼🌼
✔️ hilangkan parut jerawat .
✔️ hilangkan parut hitam .
✔️ merawat masalah parut berlubang .
✔️ hilangkan jeragat halus .
✔️ hilangkan kedutan & garis-garis halus pada wajah .
✔️ mencerahkan wajah sekata .
✔️ lembapkan wajah .
✔️ perbaiki struktur kulit rosak & nipis .
.
INGREDIENTS
🔴 vitamin A
🔴 vitamin C .
🔴 vitamin E .
🔴 collagen .
🔴 Hyaluronic Acid . .
.
HARGA PROMOSI .
🔽🔽🔽
RM39.90
15ml .
.
#serum #t9skincare #t9skincarelovers #T9magicserum #skinbooster #hilangparut #serumparut #syukuralhamdulillah #scarserum #kosmetik #organicskincare #skincare #visitmyig #jualskincare #skincare #dropshipwanted #malaysia #jerawat #jeragat #acne #freckles

Your Skin Specialist (@t9.skincare)

NEW PRODUCT LAUNCHING❗️
Khas utk mereka yg inginkan wajah BEBAS PARUT dan CELA 😊
.
T9 MAGIC SERUM
Skin Booster .
🌼🌼🌼🌼🌼
✔️ hilangkan parut jerawat .
✔️ hilangkan parut hitam .
✔️ merawat masalah parut berlubang .
✔️ hilangkan jeragat halus .
✔️ hilangkan kedutan & garis-garis halus pada wajah .
✔️ mencerahkan wajah sekata .
✔️ lembapkan wajah .
✔️ perbaiki struktur kulit rosak & nipis .
.
INGREDIENTS
🔴 vitamin A
🔴 vitamin C .
🔴 vitamin E .
🔴 collagen .
🔴 Hyaluronic Acid . .
.
HARGA PROMOSI .
🔽🔽🔽
RM39.90
15ml .
.
#serum #t9skincare #t9skincarelovers #T9magicserum #skinbooster #hilangparut #serumparut #syukuralhamdulillah #scarserum #kosmetik #organicskincare #skincare #visitmyig #jualskincare #skincare #dropshipwanted #malaysia #jerawat #jeragat #acne #freckles

AUTHORISED AGENT JTT PG (@jamutunteja_pasirgudang)

VERILY; WITH EVERY HARDSHIP; COMES EASE (Quran 94:5) 😄
.
.
.
ALHAMDULILLAH PRAISE BE TO ALLAH 😊
.
.
.
BEEN FACING CHALLENGES IN MY CAREER. ALHAMDULILLAH. SLOWLY BUT SURELY. I SHALL GET THROUGH THIS! 💪
.
.
.
I AM GRATEFUL TO HAVE SUCH SUPPORTIVE FRIENDS (SOME WHO I HAVEN'T MET! YOU KNOW WHO YOU ARE 😙)
.
.
.
THANK YOU FOR BEING THERE! (PHYSICALLY AND SPIRITUALLY) 😙
.
.
.
STOP. TAKE TIME TO REFLECT. BE GRATEFUL OF WHATEVER YOU HAVE ACCOMPLISHED. AND WILL ACCOMPLISH! 💪😄
.
.
.
UNLEASH THE WONDER WOMAN IN YOU! 💪👑 #jamutunteja #jamupremiumquality #jamutuntejapasirgudang #testimonijamutunteja #reflection #thankful #blessed #syukuralhamdulillah #challenges #careerwoman #womenempowerment #islam #islamicquotes #positive #positivevibes #work #challenge #wonderwoman #staycalm #keepcalm

Edy Shafiq (@shafiq3667)

Menilai orang bukan dri segi melihat .. tetapi menilai dgn hasil kerja nya.. bukan mudah utk aku harungi nya.. tetapi demi sesuap nasi akan ku kuatkan diri demi mencari rezeki #syukuralhamdulillah #bittersweetriderfamilyday #kerjarepaint #pomenkg #greypasir #ar80

nabila bella (@nabilanajaa96)

T9 MAGIC SERUM bukan hanya sekadar utk hilangkan parut di wajah, malah bertindak sebagai anti-aging.
💟💟💟💟
.
T9 MAGIC SERUM
Skin Booster .
🌼🌼🌼🌼🌼
✔️ hilangkan parut jerawat .
✔️ hilangkan parut hitam .
✔️ merawat masalah parut berlubang .
✔️ hilangkan jeragat halus .
✔️ hilangkan kedutan & garis-garis halus pada wajah .
✔️ mencerahkan wajah sekata .
✔️ lembapkan wajah .
✔️ perbaiki struktur kulit rosak & nipis .
.
INGREDIENTS
🔴 vitamin A
🔴 vitamin C .
🔴 vitamin E .
🔴 collagen .
🔴 Hyaluronic Acid . .
.
HARGA PROMOSI .
🔽🔽🔽
RM39.90
15ml .
.
#serum #t9skincare #t9skincarelovers #T9magicserum #skinbooster #hilangparut #serumparut #syukuralhamdulillah #scarserum #kosmetik #organicskincare #skincare #visitmyig #jualskincare #skincare #dropshipwanted #malaysia #jerawat #jeragat #acne #freckles

Nurhalimah Lasupu 🌸 (@nurrrrrhlmh)

‪May you live every day of your life.‬ 😇 #syukuralhamdulillah #syukurselalu #vsco #vscocam
More...