umi fatma noresha binti mazlan (@uminoresha.alhumairaagent)

TIFFANY neck covered inner by @alhumairacontemporary ini diperbuat dari fabrik Cotton Viscose yang sangat berkualiti tinggi, sejuk, serta serap peluh. Selain itu, cutting dan fitment bagi inner neck ini juga sangat berkualiti dimana rambut anda tidak akan mudah terkeluar dan akan membuatkan anda rasa selesa sepanjang anda memakainya.
Whatssap sis for more details
+0139804884
Officially agent @alhumairacontemporary
#alhumairacontemporary #alhumairaagent #alhumairafans #alhumairaagents #alhumairaootd #tiffanyinnerneck #tiffanyinneragents #tiffanyinner #sisjualsispakai #siscuba #syukuralhamdulillah

Azlina Hashim (@azlina1989)

Suami xbalik lunch harini ...ok jomm pi besiar cuci mata ..wink ~
#syukuralhamdulillah

Trusted Seller MPR Fuel Saver (@mprbyshima)

Cuba anda bayangkan, dalam keadaan kos hidup yang semakin tinggi sekarang anda mampu ⬇️
.
βœ”οΈ Jimat duit & kos penggunaan minyak kereta anda setiap bulan dari 15% sehingga 50%
βœ”οΈ Jimat kos penyelenggaraan kereta sehingga 200%
βœ”οΈ Tambah 30% kuasa kenderaan anda
.
Cop! Apa ni?
.
Nak tahu tak camne anda boleh menikmati duit lebihan setiap bulan hasil penjimatan kos penggunaan minyak anda?
.
Haaa... mesti nak kan? Dapatkan MPR Fuel Saver sekarang dengan harga promosi aidilfitri. Anda bakal jimat RM69 hengget untuk setiap pembelian.
.
Lagi banyak kelebihan bakal anda nikmati selepas menggunakan MPR Fuel Saver ni.
.
Sebarkan kepada semua rakan-rakan anda yang memang nak jimat minyak serta maintenance kereta.
.
Semoga membantu.
.
P/S : Nak jimat berganda ganda raya tahun ni? Dapatkan MPR Fuel Saver sekarang! Click below for fast response ---> www.wasap.my/60196387292
#MPRByShima #syukuralhamdulillah

idaa - Ψ§Ω„ΨΉΨ―Ψ±ΩˆΨ³ (@idaalidrus_)

Sentiasalah melihat manusia dengan pandangan rahmat.
Walau seburuk manapun yg terlihat, pandanglah pada sudut yg berbeza, cari kebaikan yg ada pada dirinya.

Jangan kerana kau rajin ke masjid, maka mula merasa dirimu mulia.
Jangan kerana rasa dirimu banyak ilmu, kau mula melihat org lain dengan pandangan hina.

Hati kita Allah yg pegang, boleh jadi yg hitam menjadi putih, yang putih jadi hitam.

Adakalanya hidup juga seperti roda. Jadi jaga hati kita ya.. Jom istigfar.. Bersama memuhasabah jiwa

#syukuralhamdulillah

RAWAT BIBIR | FOUNDATION RAYA (@elysianbeauty_kakzai)

Ramadhan semakin hampir.
.
Syukur alhamdulillah, dapat lagi bertemu Ramadhan tahun ni.
.
Semoga dapat lipat gandakan lagi amalan di bulan mulia ni.
.
.
#Ramadan2017
#syukuralhamdulillah

Shawl | Hijab | Tudunglabuh (@aisyaliyana_couture)

HASYA EXCLUSIVE READY STOCK !
Dapatkan segera sebelum kehabisan stock.
Hari ni hari last utk SPEACIAL OFFER Sempena Anniversary kami . FREE POSTAGE 🚚 FREE POSTAGE 🚚 FREE POSTAGE 🚚
.
.
.
πŸ“² Whatsapp +60172058694 (Azwa).
. πŸ“² Whatsapp +60172058694 (Azwa) .
.
#bajuraya2017
#syukuralhamdulillah
#scarves
#wideshawl
#instantshawl
#instafamous
#hijabmurah
#syukurselalu
#hijabers
#hijabshop
#shawlmalaysia
#ramadhan
#hijabstore
#ootdhijab
#ootdmalaysia
#muslimahfashion
#muslimahstyle
#bazaarpaknil
#bazaaronline
#heroseorangcinderella
#Aurainsta
#ootd
#fashionista
#aurainstabatch9
#muslimah
#hijabista
#teamaisyaliyana

m u h a m m a d s a u f i 🀴🏻 (@saufi.co)

Cuba pikir sebab apa kita ni cepat sangat stress & putus asa?

Walhal kita tahu kita berada di jalan yang betul, kita tahu apa kita nak pada masa depan, kita tahu apa kita nak sumbangkan pada orang lain.

Dan kita tahu betapa besarnya harapan orang terdekat pada kita.

Kenapa dan kenapa? Tepuk dada tanya iman.

Cukup YAKIN kah kita pada Sang Pemberi Rezeki? 🌺❀️ ~ Salam Dhuha
#syukuralhamdulillah #sipencetusinspirasi

Shawl | TudungLabuh | Bawal (@shawl.by.adilayub)

OFFER SEMPENA BIRTHDAY BOS DAN ANNIVERSARY KAMI .
SAH SEHINGGA 25/5/17 (12pm)
.
SIAPA YANG ORDER HAURA SHAWL akan dapat .
βœ… FREE 1 WIDE SHAWL (warna tak boleh pilih) .
πŸ‘† haura shawl hanya tinggal beberapa helai sahaja . siapa cepat dia dapat .
.
πŸ‘† available untuk READY STOK sahaja
.
Hanya tiga warna di atas shj yg masih available😍
.
Berminat whatsapp 011-40792556 😘
.

#bajuraya2017
#terbaik
#syukuralhamdulillah
#scarves
#wideshawl
#instantshawl
#instafamous
#hijabmurah
#syukurselalu
#hijabers
#hijabshop
#shawlmalaysia
#ramadhan
#hijabcantik
#hijabstore
#ootdhijab
#ootdmalaysia
#muslimahfashion
#muslimahstyle
#bazaarpaknil
#bazaaronline
#heroseorangcinderella
#power
#ootd
#fashionista
#style
#muslimah
#hijabista
#modest
#teamaisyaliyana

CTDHOUSE BEAUTY (@elysian_serikembangan)

2 hari lagi dah nak puasa...Ya Allah rasa sebak gembira semuanya ada

Jom siap sedia kumpul banyak2 amalan di bulan ramadhan 😊
.
.
.
.
#countingdays
#ramadhan
#syukuralhamdulillah

Yaya Alola (@yusnalia)

😘 salam Ramadhan πŸ‘β˜οΈπŸ˜‹πŸ‘‰ Semoga Ramadhan kali ini lebih bermakna dan mbawa seribu erti dalam kehidupan kita πŸ‘‡
#SyukurAlhamdulillah...πŸ˜˜πŸ˜‹
#thanksyouAllah...
#aliaazizi...

Shah Yunus (@aku_shahyunus)

Nasi kerabu daging bakar mix zapple....
Janji kenyang...
#syukuralhamdulillah
#makanpagiku

SAYA JUAL PLUS SIZE FASHION (@effa_plussize_fashion)

ARMAN PLUSSIZE JUBAH
.
Harga:
Size XXL to XXXXXL: RM99

Size: XXL to XXXXXL

Measurement:
Size XXL : Length : 56inch , Bust : 48inch , Shoulder : 19.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 49inch , Hip : 46inch

Size XXXL : Length : 56inch , Bust : 50inch , Shoulder : 20inch , Sleeve : 23inch , Waist : 51inch , Hip : 47inch

Size XXXXL : Length : 56inch , Bust : 52inch , Shoulder : 20.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 53inch , Hip : 48inch

Size XXXXXL : Length : 56inch , Bust : 54inch , Shoulder : 21inch , Sleeve : 23inch , Waist : 55inch , Hip : 49inch

Material : Cotton
.
Pre Order: Pengeposan Dlm 3-5 Hari
.
Harga Tak Termasuk Pos

Untuk ORDER, WHATSAPP "019-3880402"

KLIK #KurtaByEffa :Untuk Lihat "KOLEKSI KURTA" YANG LAIN

#bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #lokalah #sayajualbaju #kurtaeksklusif #igshopmalaysia #sayajualmurah #bajulelaki #sayajualkurta #syukuralhamdulillah #kakishoppingmalaysia #alhamdulillah #kualalumpur #onlineshoppingmalaysia #pakaianlelaki #25mei2017 #newarrival #kurtamurah #kurtamurahmalaysia #raya2017 #bajuraya2017 #plussize #plussizefashion #plussizewear

SAYA JUAL PLUS SIZE FASHION (@effa_plussize_fashion)

ARMAN PLUSSIZE JUBAH
.
Harga:
Size XXL to XXXXXL: RM99

Size: XXL to XXXXXL

Measurement:
Size XXL : Length : 56inch , Bust : 48inch , Shoulder : 19.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 49inch , Hip : 46inch

Size XXXL : Length : 56inch , Bust : 50inch , Shoulder : 20inch , Sleeve : 23inch , Waist : 51inch , Hip : 47inch

Size XXXXL : Length : 56inch , Bust : 52inch , Shoulder : 20.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 53inch , Hip : 48inch

Size XXXXXL : Length : 56inch , Bust : 54inch , Shoulder : 21inch , Sleeve : 23inch , Waist : 55inch , Hip : 49inch

Material : Cotton
.
Pre Order: Pengeposan Dlm 3-5 Hari
.
Harga Tak Termasuk Pos

Untuk ORDER, WHATSAPP "019-3880402"

KLIK #KurtaByEffa :Untuk Lihat "KOLEKSI KURTA" YANG LAIN

#bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #lokalah #sayajualbaju #kurtaeksklusif #igshopmalaysia #sayajualmurah #bajulelaki #sayajualkurta #syukuralhamdulillah #kakishoppingmalaysia #alhamdulillah #kualalumpur #onlineshoppingmalaysia #pakaianlelaki #25mei2017 #newarrival #kurtamurah #kurtamurahmalaysia #raya2017 #bajuraya2017 #plussize #plussizefashion #plussizewear

SAYA JUAL PLUS SIZE FASHION (@effa_plussize_fashion)

ARMAN PLUSSIZE JUBAH
.
Harga:
Size XXL to XXXXXL: RM99

Size: XXL to XXXXXL

Measurement:
Size XXL : Length : 56inch , Bust : 48inch , Shoulder : 19.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 49inch , Hip : 46inch

Size XXXL : Length : 56inch , Bust : 50inch , Shoulder : 20inch , Sleeve : 23inch , Waist : 51inch , Hip : 47inch

Size XXXXL : Length : 56inch , Bust : 52inch , Shoulder : 20.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 53inch , Hip : 48inch

Size XXXXXL : Length : 56inch , Bust : 54inch , Shoulder : 21inch , Sleeve : 23inch , Waist : 55inch , Hip : 49inch

Material : Cotton
.
Pre Order: Pengeposan Dlm 3-5 Hari
.
Harga Tak Termasuk Pos

Untuk ORDER, WHATSAPP "019-3880402"

KLIK #KurtaByEffa :Untuk Lihat "KOLEKSI KURTA" YANG LAIN

#bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #lokalah #sayajualbaju #kurtaeksklusif #igshopmalaysia #sayajualmurah #bajulelaki #sayajualkurta #syukuralhamdulillah #kakishoppingmalaysia #alhamdulillah #kualalumpur #onlineshoppingmalaysia #pakaianlelaki #25mei2017 #newarrival #kurtamurah #kurtamurahmalaysia #raya2017 #bajuraya2017 #plussize #plussizefashion #plussizewear
More...