Lawak β€’ Paid Review RM10 (@lawak.amerika)

Misteri ini masih tidak dapat dirungkainkan oleh mana2 dukun dan juga saintis...dan kehilangan para pembeli masih menjadi tanda tanya...adakah ia benar???
.
Mari rungkainkan bersama dgn melawat ig tersebut @rarex.store
@rarex.store
@rarex.store

A R N O O R Z Z πŸ‘‘πŸ”±πŸ‘‘ (@arnoorzz_)

LOVE TO THE MOON β™₯️β™₯️β™₯️
Mommy doakan anak mom bahagia hingga ke jannah bersama pasangan pilihan hati yang baik budi dan cantik rupawan ⚘⚘⚘#abfawedding #semakindekat #menghitunghari #resepsi #reception #pengantinlelaki #syukuralhamdulillah #tilljannah #mogadipermudahkan

it's my life... (@madiha_ariffin)

Its not so hard to get a good photo with the kids....πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ .
. .
.

#syukurselalu #syukuralhamdulillah #terimakasihAllah #kids #weeding

Pelam Asam BoiπŸ”₯ (@hantupelam)

Ingat kan orng pempuan ja suka asam2 nii, qupa nya sama naik jgak dengan hero hero malaya kita niπŸ˜…
Naik ceqah depa layan pelam asam boii kitaπŸ˜†
.
Mai mai maii.. sapa nak oder kat Piya wasep ja weiii. Tenet Piya ngan Wan 24/7 tak katup katupπŸ˜‚
.
Kalau ampa ws Piya lmbat respon ampa boleh ws Wan tauu πŸŽ€
.

#pelamasamboi #snek #sedap #auwmmmmm #syukuralhamdulillah #perda #penang #penanti #seberangjaya #permatangpauh #uitmpp #psp #smttarp #usm #pelamsedap #mairasaaa #masammanis #perghhhh #molek #pelamlemak #asamboii #somtam #jambuasamboii #uptownperda #hotandspicy

Iffa Omar (@iffa_omar)

Jom brunch...Tomyan ngan telor dadar je...Alhamdullilah.... #syukuralhamdulillah
#rezekiallahbagidalampelbagaibentuk

Zue Zainal (@zueiszue)

Apabila 'steamfish ala-thai' menjadi terlebih healthy dengan kebanjiran sayur... ataupun nak cover kemalasan memasak menu sayur..so steam semua sekali..πŸ˜…
#syukuralhamdulillah
#tqallah4everything
#rezekifortoday😊
#jangancerewetya
#bersyukurseadanya😘
#jemputmakansemua

POoJaπŸ’“πŸ’“ (@ridzarash)

πŸ“lit lit litπŸ“
Basahkan tekak.
Memang champiOn!!
#SyukurAlhamdulillah
#RidZaRaShyka

Mohamad Reza (@r2a_vv)

Langit tak selalu cerah.....β˜€οΈ
Dan bukan selalu kita bawa payung.....😊
Jadi belajar2lah berwaspada dgn pengalaman yg lepas.....πŸ™„
Ada ni bang....πŸ™
Tengah layan structure nie jap.....πŸ˜…
#funfishing #iamreza #mylife #mystyle #lovemyjob #myempire #vitagemilangsdnbhd #vitavresources #virtualmediaagency #billboard #syukuralhamdulillah #rezekiAllahluas #bromakangajije #brocarimakan #brocubanasib

Lawak β€’ Paid Review RM10 (@lawak.amerika)

Cara nk ke seberang sungai tanpa perahu.. Bijak πŸ‘
.
.
🏰 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK
.
πŸŽͺ Service PAID REVIEW dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks
γ…€
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
γ…€
Jom Follow :
@lawak.tube πŸ”₯
@abangcikgu πŸ”₯
@jurugambar.alam πŸ”₯

Mas Linda Ednii Mohamad (@edniimohd)

Berkawan beribu
yang tinggal hanya satu.. .
Dialah kawan ciknie
Dialah musuh ciknie
Dialah hati ciknie
Dialah jantung ciknie
Dialah SYURGA ciknie
.
Doakan kami kekal bahagia hingga jannah.
.
#syukuralhamdulillah
#bahagia
#170218πŸ’•
#sahabatsehatisejiwa

Nurus Zainal Abidin (@nurusbelle)

Alhamdulilah... di dlm usia yg meningkat di berikan kesihatan, family, sahabat, life dan kerjaya yg baik... insya allah...πŸ˜πŸ’‹πŸŒΉ
AMIN!!!
#syukuralhamdulillah
#umurhanyaangka
#terusistiqomahdalamkebaikan
#stayhealthyandfit
More...