Balm Puer's Kidsdom (@therapybalmpuerskidsdom)

Therapy balm yang bebas bahan kimia dan selamat dr bayi hingga dewasa. 😉
.
RM35/30G EXCLUDE postage
RM100 : 3 BALM (JIMAT RM5) EXCLUDE postage
RM200 : 6 BALM (JIMAT RM10) EXCLUDE postage
.
Jangan lupa follow kami
@therapybalmpuerskidsdom .😄👌
.
#puerskidsdom #pureforpuers #teamnisa #therapybalm #naturalbalm #balmmurah #balmajaib #balmviral #organicbalm #babyproduct #babygift #eczema #newborn #noseblock #sinus #kembungperut #batuk #selsema #jerawat #demam #tantrum #kahak #tidurlena #stress #sembelit #ruam #mual #loya #mabuk #essentialoil

Balm Puer's Kidsdom (@therapybalmpuerskidsdom)

Therapy balm yang bebas bahan kimia dan selamat dr bayi hingga dewasa. 😉
.
RM35/30G EXCLUDE postage
RM100 : 3 BALM (JIMAT RM5) EXCLUDE postage
RM200 : 6 BALM (JIMAT RM10) EXCLUDE postage
.
Jangan lupa follow kami
@therapybalmpuerskidsdom .😄👌
.
#puerskidsdom #pureforpuers #teamnisa #therapybalm #naturalbalm #balmmurah #balmajaib #balmviral #organicbalm #babyproduct #babygift #eczema #newborn #noseblock #sinus #kembungperut #batuk #selsema #jerawat #demam #tantrum #kahak #tidurlena #stress #sembelit #ruam #mual #loya #mabuk #essentialoil

Balm Puer's Kidsdom (@therapybalmpuerskidsdom)

Therapy balm yang bebas bahan kimia dan selamat dr bayi hingga dewasa. 😉
.
RM35/30G EXCLUDE postage
RM100 : 3 BALM (JIMAT RM5) EXCLUDE postage
RM200 : 6 BALM (JIMAT RM10) EXCLUDE postage
.
Jangan lupa follow kami
@therapybalmpuerskidsdom .😄👌
.
#puerskidsdom #pureforpuers #teamnisa #therapybalm #naturalbalm #balmmurah #balmajaib #balmviral #organicbalm #babyproduct #babygift #eczema #newborn #noseblock #sinus #kembungperut #batuk #selsema #jerawat #demam #tantrum #kahak #tidurlena #stress #sembelit #ruam #mual #loya #mabuk #essentialoil

Anna-Maria Boelskov (@annamaria_boelskov)

Toddler Tantrums - you never know when a tantrum might take shape from your otherwise delightful toddler. 📸 Although you may find a tantrum at the bottom of a baby chino 😉 Mumspire episode 008 is now available - We are talking Toddler Tantrums! I have Helena Mooney from Birth & Parenting back on the podcast to talk about toddler tantrums and how 'aware parenting' techniques can help us build a stronger connection with our child and support them in their developmental expression. We discuss tips and ideas on how to act during a tantrum, reasons why they appear and how you can predict them, as well as why children get tantrums and how it’s good for their development. These core steps help us be more empathic with our own needs and feelings when parenting is challenging but it also helps us support our child and leads the way for easier parenting, stronger connections and fewer tantrums. Mumspire is available on all your favourite podcast platforms - head there now or listen via the link here! I would LOVE to hear from you if you enjoy my podcast please leave a review and share with your mamma friends x http://annamaria.com.au/mumspire/

Shida Naseri (@shida_ina)

Atasi #tantrum si manja dengan #essentialoil day out dan baby balm day out😘

NATUREL BABY BALM / INFANT (@tasneemnaturel_ashar)

Salah satu sebab kenapa kaksha jual balm viral ni. Serius tau sebab utama sekali baby kaksha Imran memang tiap² bulan batuk selsema sejak umur 2 bulan lagi.
.
Dan memang tiap kali tak sihat tu jugaklah kaksha bawak ke klinik. Dr kata baby masih kecil tak boleh ambik apa² ubat tapi sebab dah lama sangat Dr bagi jugak.
.
Rasa down tu takyah cakap la. Sedih sebab kena bagi ubat dalam masa sama kesian jugak dah lama tak sihat.
.
Sekarang ni memang Coughflu Time balm dah jadi benda WAJIB tiap hari sapu kat Imran. Kata orang mencegah lebih baik dari merawat kann.
.
Tak rugi mommy dapatkan Coughflu Time balm ni. Bukan setakat guna untuk baby tapi boleh pakai 1 famili. Harga cuma Rm 57 tahan sampai 3 bulan lebih. Ibarat pakai tiap hari tu cuma 80 sen saja. Haa ni jimatt ke superr jimatt 😃.
.
Whatsapp 013-3102390

TASNEEM NATUREL BALM (@tasneemnaturelbalmn9)

Balik keluar berjalan anak start bersin dan batuk pula, yela mommies dah bercampur ramai ramai kan, mana kita tahu berjangkit dengan anak siapa. Cuba mommies sapu #tasneemnaturel COUGH FLU InshaAllah kita ikhtiar . Moga menjauh selesema dan batuk daripada anak.💞 #tasneembalm #tasneemnaturel#tasneemnaturelbalm #kitbayisemulajadi#sapusapuje #balmbaby #balmnatural#baranganbayi #essentialoils #produkbayi#barangbaby
#babytidurlena #minyaktelon #babysembelit#babykembung #sebelit #tantrum #babymeragam#dhuhaasophea
#customerfeedbacktasneembalm

TASNEEM NATUREL BALM (@tasneemnaturelbalmn9)

Balik keluar berjalan anak start bersin dan batuk pula, yela mommies dah bercampur ramai ramai kan, mana kita tahu berjangkit dengan anak siapa. Cuba mommies sapu #tasneemnaturel COUGH FLU InshaAllah kita ikhtiar . Moga menjauh selesema dan batuk daripada anak.💞 #tasneembalm #tasneemnaturel#tasneemnaturelbalm #kitbayisemulajadi#sapusapuje #balmbaby #balmnatural#baranganbayi #essentialoils #produkbayi#barangbaby
#babytidurlena #minyaktelon #babysembelit#babykembung #sebelit #tantrum #babymeragam#dhuhaasophea
#customerfeedbacktasneembalm

Em (@ladyemeline)

Tonight's tantrum: We got him out of the car when we got home. The ear-piercing shriek reverberated off the other houses in the cul-de-sac. #toddler #tantrum

CostasPiX (@costaspix)

No more shopping! The Exit is this way! 😉🤚

Irwan Librata (@irwanlibrata)

@Regranned from @moveu_official - Final parenting series: Lifting your #baby or #toddler is something parents do all day 🌞and night🌛. It can be a challenge when they flail around like a drunk Octopus🦑 (#tantrum). It is difficult to think💡 about the way you are moving, but in those moments a little body awareness will do you wonders👍. .
.
In the video🎥 Andrew is lifting this sweet little baby😘 out of a #highchair, but the process is the same no matter where you are lifting them from. 1️⃣ You want to pull your shoulder blades down and back, 2️⃣ engage your core and 3️⃣ hinge with a neutral pelvis to protect your low back. If the baby is on the floor, you will need to bend your knees (deadlift) or kneel down on one knee (lunge) to pick it up. Maintain an #active core the entire time. New Mamas👩, exhale when you lift and be mindful of your #pelvicfloor! @juliewiebept is a great resource for this.
.
.
When your child is big enough to sit or stand have them do so before you pick them up. Teach them to help 🚸 in the process when you can. Same goes for holding them. When they are big enough to wrap their legs around you teach them to squeeze with their legs and be active in the process rather than just limply sitting in your arms. 🆒It will be better for both of you! 💻Written by Katie Goss
.
.
#moms #dads #parents #backpain #fitmom #tiredmom #grandparent #babysitter #nanny #manny #pregnant #postpartum #newborn #infant #4thtrimester #newbaby #naptime #postnatal #newparent #moveu #posture #funny

Tasneem Naturel Shah Alam (@tasneemnaturelshahalam)

CF-RUB ada terkandung 7 jenis eo yang mempunyai pelbagai fungsi - nanti Mama Nur share di post yg lain ye.
.
CF- Rub ni membantu anak yang batuk demam dan selsema
.
WA 0193854667
.
1 balm RM49 - penjimatan dengan pembelian lebih dari 1 balm
.
Himpunan Testimoni / Customer Feedback follow ig @testimonitasneemnaturel
.
.
#tasneemnaturel #tasneemnaturelshahalam #tasneemshahalam #essentialoilmalaysia #uitm #malaysia #surirumah #batukselsema #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #produkkesihatan #demam #muslimah #shahalam #lokalah #sayajual #produkmuslim #wanita #anakbatuk #anakselsema #azizanosman #ajimaura #selsema #dropshipwanted #halal #tantrum #shaklee #bazarpaknil

Alpukat Mentega Mama Bagas (@aptanta_bagaskara)

Speechles! Di review detail bgt....aaah terimakasiih ibu guru yg kece ... sehat selalu yaaaa dan rejeki lancar...amiin ^_^
.
@Regranned from @tikawijayanti_ - Siapa sih yang tidak mengenal buah alpukat? Alpukat adalah buah yang sangat familiar, buah ini memiliki bentuk yang menyerupai buah pir dan mempunyai daging yang tebal serta menyimpan rasa yang gurih. Selain nikmat untuk dikonsumsi, bahan alami ini sudah banyak dimanfaatkan untuk kesehatan dan kecantikan.
Buah ini memiliki banyak jenis, salah satunya adalah alpukat mentega. Di dalam alpukat mentega terdapat kandungan  vitamin (A, B, C, D, E dan K), zat besi, magnesium, potassium, dan fosfor. Jenis ini juga dianjurkan untuk diberikan kepada bayi karena mengandung lebih dari 25 nutrisi yang diperlukan oleh tubuh. Berikut ini juga akan dijabarkan mengenai manfaatnya bagi kesehatan.

Khasiat Konsumsi Buah Alpukat Mentega
1.Mencegah Kanker
2. Menjaga Kesehatan mata
3. Mengatur Kadar Kolesterol dalam Darah
4. Menjaga Kesehatan Hati dan Jantung
5. Mengatasi Hipertensi (Tekanan Darah Tinggi)
6. Menyerap Nutrisi Lebih Baik

Manfaat alpukat mentega bisa didapatkan apabila mengkonsumsinya dengan porsi yang bijaksana. Penting juga untuk mengetahui cara memilih, menyimpan dan mengolahnya supaya mendapatkan manfaat yang diinginkan.

Kalo aku percayakan membeli alpukat mentega hanya di @aptanta_bagaskara , kualitas oke bingits,dari 6kilo ga ada yg busuk 1 pun,... Cocok untuk MPASI sikembar bahenol, camilan si kaka kriwil, pas juga untuk camilan dietnya mamake...
.
.
Untuk order silahkan wa 081284206369

#alpukatmentega #MPASI #buahsehat #pejuangdietsehat
#debm #ketoer #ketofastosis #workout #salamngiri #blw #menumpasi4bintang #idempasi #tumgi #tantrum #wwl #mollerstran #amberstone #avocado #menudietsehat #mpasiperdana #mpasiwho #montessori #idebermain #boosterasi #perkembanganbayi
More...