The Beauty Hacks Dungun (@thebeautyhacks.cikgebu)

“ Minah !! Kau nak tahu tak, gatal-gatal dekat badan aku dah hilang lepas aku guna Body Scrub Kunyit kau tu. Menjadi weh, dah lah wangi”
.
“Haa, kan aku dah kata dulu dekat kau Siti. Tak percaya. Nasib baik aku bagi try tu.”
.
“ Aah, aku nak order laa satu. Lega rasanya badan aku ni. Tak ada dah tergaru-garu sana, tergaru-garu sini masa tengah buat kerja. Bak sini nombor whatsapp dia, hari ni jugak aku nak beli “
.
“ Baru kau tahu penangan Body Scrub Kunyit tu macam mana kan. Nah, tulis cepat. 013 6787349. Pergi beli cepat, tak payah guna yang aku dah lepas ni. Aku pulak nak menyental, hahaaa”
.
“ Ye lah, ye lah. Terima kasih lah bagi aku guna Minah oii “
.
#agenttbhdungun
#thebeautyhacks
#teamatenqyla #thebeautyhacksterengganu #homemade #madeinmalaysia #hargamampumilik #penjualscrub #scrubviral #jomcantik #dungun #terengganu #malaysia

The Beauty Hacks Dungun (@thebeautyhacks.cikgebu)

Bila seharian bekerja dalam aircond, kebanyak kulit awak akan jadi kering dan lepas tu mengelupas. Mulalah bila pakai makeup nampak tak rata dan tak tahan lama.
.
Haa, apa kata awak cuba Face Mask Madu ni. Face Mask Madu ni bukan masker tau, ia sejenis pelembap. Sejuk je bila oles dekat pipi.
.
Ia mampu buatkan kulit awak lembap dan bagi yang ada kulit sensitif memang sesuai cuba Face Mask Madu ni.
.
Teskturnya ringan dan cepat resap.
.
Dm/Ws
013 6787349
.
#agenttbhdungun
#thebeautyhacks
#teamatenqyla #thebeautyhacksterengganu #jomcantik #hargamampumilik #homemade #madeinmalaysia #penjualsceub #scrubviral #dungun #terengganu #malaysia

The Beauty Hacks Dungun (@thebeautyhacks.cikgebu)

Jangan pandang rendah tau dengan si seketul hitam ni. Walaupun warnanya hitam banyak manfaat, penyakit gatal-gatal pom boleh hilang tau.
.
Dalam arang ni ada anti septik yang mampu mencegah pembiakan bakteria. So, kalau nak tahu kena cuba dulu.
.
Dm/Ws
013 6787349
.
#agenttbhdungun
#thebeautyhacks
#teamatenqyla #thebeautyhacksterengganu #homemade #madeinmalaysia #hargamampumilik #jomcantik #penjualscrub#scrubviral #dungun #terengganu #malaysia

SISTHO LIPMATTE MALAYSIA (@sistholipmatte_kedah)

This is Sisthooooo😘😘 .

Pigmented
Suitable with all skin colour
Powerfully matte
Wudhu friendly
Easy to apply

Haa ni introduction sikit👸 You are not just buying a lip matte, but RM 35 will be your BEAUTY INVESTMENT🦄🦄 Siapa lambat, melepas lah jawabnya.

Psst! Beli menyesal, tak beli lagi menyesal 😉

#sistholipmatte
#kedah #teamatenqyla

SISTHO LIPMATTE MALAYSIA (@sistholipmatte_kedah)

Sebenarnya dah tak sabar nak tunggu #sistho #sistholipmatte ni sampai. Lepas ni korang selfie kalah lah DSV kan. Mana tak nya dah pakai #sistho kan 😍😍😝 #teamatenqyla

NAA BEAUTY SHOP (@beautypastel.ny)

Yezzzaaaa. Sabun yang ketiga adalah sabun charcoal. Weyy jangan risau. Awak pakai sabun ni takkan jadi hitam pun badan atau muka korang macam kena arang betul. 😂😂
.
.
.
Yang ini harga dia
Rm 23. Exclude postage.
Kenapa dia mahal sikit berbanding sabun lain??
Haa kena la try dulu tengok keberkesanan dia. 👍
.
.
.
Directly pm/dm
0136814454 - Yana .
.
#thebeautyhacks #TBHjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir #nakcantikjangankedekut #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla
#TBHsegamat

NAA BEAUTY SHOP (@beautypastel.ny)

Ini sabun kunyit. Korang boleh juga baca kelebihan nya diatas. Actually TBH keluar kan 3 jenis sabun. Kejap lagi yana update untuk sabun lagi satu. Sabun ni boleh digunakan untuk cuci muka atau pun badan. Siyes tak tipu. Ia sangat sangat berbaloii.
.
.
.
Sabun kunyi pun murah je.
Rm 12 exclude postage.
Cepat cepat grab. .
.
.
Directly pm/dm
0136814454 - Yana .
.
#thebeautyhacks #TBHjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir #nakcantikjangankedekut #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla
#TBHsegamat

NAA BEAUTY SHOP (@beautypastel.ny)

Hai hai haii. Tengahari uollss. .
.
.
Dah cuci muka belum bangun tidur pagi tadi ?
Ok actually yana nak ingat kan balik untuk korang apa kelebihan sabun beras. Ok korang boleh baca diatas. .
.
.

Tak mahal pun gaiss.
Rm 12 exclude postage. Grab sekaranggg😊
.
.

Directly pm/dm
0136814454 - Yana .
.
#thebeautyhacks #TBHjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir #nakcantikjangankedekut #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla
#TBHsegamat

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

Jangan pernah mencemuh atau memandang enteng impian orang lain. Kita memang tak punya impian yang sama. Ada orang cari duit sebab nak beli rumah, ada yang cari duit sebab nak tanggung keluarga, bagi mak ayah, dan ada juga yang cari duit semata-mata nak tampung kehidupan mereka
.

Apa jua impian anda, Aten doakan semoga anda kekal istiqamah dalam mencapainya ok? Lets work hard. Biarkan mereka yang memandang anda sebelah mata. Kita buat, kita dapat
.

Assalamualaikum dan salam Asar. .

#teamatenqyla
#aqylasquad
#teamqylaco
#teamsisthoqyla
#aqylazainalempire

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

Dah penat pakai macam-macam skincare? Pakai itu ini, bila stop je BREAKOUT ! Argh stress
.

Jom cuba skincare set daripada The Beauty Hacks gais. Why? Jom baca
.

1. Harga sangat mampu milik. Bermula daripada RM12 sahaja. Paling mahal RM45 ajurr. Fullset cuma RM235 sahaja (inc all products)

2. Glutha Whitening Lotion kami sangat best sebab lain dari lain. Tak melekit, wangi dan cepat resap!

3. Packaging kotak kami lawa dan hipster. Pssst, kotak kami ada makna tersendiri dari Puan Founder tau!
.

Dan lain-lain. Nantikan,
.

Aten,
#aqylazainalempire

#monsterstokisTBHKT
#thebeautyhacks
#teamatenqyla

The Beauty Hacks Dungun (@thebeautyhacks.cikgebu)

Nak cerahkan kulit sekarang ni tak susah dah, cuma kena rajin sental je daki-daki yang dah lama menempel tu dengan Body Scrub TBH.
.
.
Rasa tak percaya kan dengan guna body scrub je boleh cerah tapi memang ye. Banyak manfaat yang boleh dapat dengan berscrub tau, parut ? ofkos lah boleh jugak dihilangkan.
.
Dm/Ws
013 6787349
.
#agenttbhdungun
#thebeautyhacks
#teamatenqyla #thebeautyhacksterengganu #homemade #madeinmalaysia #jomcantik #dungun #terengganu #penjualscrub #scrubviral #malaysia

The Beauty Hacks Dungun (@thebeautyhacks.cikgebu)

Fungsi dan kebaikan Sabun Arang TBH The Beauty Hacks :
.
• Kandungan utama ialah arang,ekstrak sambiloto dan virgin coconut oil
• Berupaya untuk membersihkan dan melembutkan wajah,menyahkan toksik di dalam kulit dan juga menghilangkan bau badan .
• Mengurangkan jerawat dan bintikbintik hitam di muka anda dan membuang lebihan minyak.
.
#agenttbhdungun #thebeautyhacks #teamatenqyla #thebeautyhacksterengganu #homemade #madeinmalysia #hargamampumilik #dungun #terengganu #malaysia

SABUN & SCRUB VIRAL 2017 (@anggun_beautyhacks)

HOT ! HOT ! HOT ! FRESH FROM OVEN

Untuk uolss yang belum tahu apa itu THE BEAUTY HACKS, izinkan kak anggun kedepan untuk terangkan apa itu TBH. Okay lalu sikittt hihi

The Beauty Hacks ni ialah produk muka & bukan je muka tapi bibir & badan jugak tau. TBH ni ada 13 jenis produk which is ada body scrub, soap bar,lip scrub, face scrub, face mask & whitening lotion

TBH ni lain dari yg lain tauu sebab dia takda krim malam/krim siang tppp founder gantikan dengan face cream & face mask! Setakat ni takde lagi lah cust complain muka dorang breakout sebab TBH. Kita usaha selebihnya Allah tentukan

Jom jom sesape nak terai TBH tp macam ragu ragu jangan lah kau ragu ragu syg TBH mmg thorbaikkkk

WHATSAPP 010 555 0707

#teamatenqyla
#thebeautyhacks
#aqylazainalempire

SABUN & SCRUB VIRAL 2017 (@anggun_beautyhacks)

HOT ! HOT ! HOT ! FRESH FROM OVEN

Untuk uolss yang belum tahu apa itu THE BEAUTY HACKS, izinkan kak anggun kedepan untuk terangkan apa itu TBH. Okay lalu sikittt hihi

The Beauty Hacks ni ialah produk muka & bukan je muka tapi bibir & badan jugak tau. TBH ni ada 13 jenis produk which is ada body scrub, soap bar,lip scrub, face scrub, face mask & whitening lotion

TBH ni lain dari yg lain tauu sebab dia takda krim malam/krim siang tppp founder gantikan dengan face cream & face mask! Setakat ni takde lagi lah cust complain muka dorang breakout sebab TBH. Kita usaha selebihnya Allah tentukan

Jom jom sesape nak terai TBH tp macam ragu ragu jangan lah kau ragu ragu syg TBH mmg thorbaikkkk

WHATSAPP 010 555 0707

#teamatenqyla
#thebeautyhacks
#aqylazainalempire

SABUN & SCRUB VIRAL 2017 (@anggun_beautyhacks)

HOT ! HOT ! HOT ! FRESH FROM OVEN

Untuk uolss yang belum tahu apa itu THE BEAUTY HACKS, izinkan kak anggun kedepan untuk terangkan apa itu TBH. Okay lalu sikittt hihi

The Beauty Hacks ni ialah produk muka & bukan je muka tapi bibir & badan jugak tau. TBH ni ada 13 jenis produk which is ada body scrub, soap bar,lip scrub, face scrub, face mask & whitening lotion

TBH ni lain dari yg lain tauu sebab dia takda krim malam/krim siang tppp founder gantikan dengan face cream & face mask! Setakat ni takde lagi lah cust complain muka dorang breakout sebab TBH. Kita usaha selebihnya Allah tentukan

Jom jom sesape nak terai TBH tp macam ragu ragu jangan lah kau ragu ragu syg TBH mmg thorbaikkkk

WHATSAPP 010 555 0707

#teamatenqyla
#thebeautyhacks
#aqylazainalempire

SABUN & SCRUB VIRAL 2017 (@anggun_beautyhacks)

HOT ! HOT ! HOT ! FRESH FROM OVEN

Untuk uolss yang belum tahu apa itu THE BEAUTY HACKS, izinkan kak anggun kedepan untuk terangkan apa itu TBH. Okay lalu sikittt hihi

The Beauty Hacks ni ialah produk muka & bukan je muka tapi bibir & badan jugak tau. TBH ni ada 13 jenis produk which is ada body scrub, soap bar,lip scrub, face scrub, face mask & whitening lotion

TBH ni lain dari yg lain tauu sebab dia takda krim malam/krim siang tppp founder gantikan dengan face cream & face mask! Setakat ni takde lagi lah cust complain muka dorang breakout sebab TBH. Kita usaha selebihnya Allah tentukan

Jom jom sesape nak terai TBH tp macam ragu ragu jangan lah kau ragu ragu syg TBH mmg thorbaikkkk

WHATSAPP 010 555 0707

#teamatenqyla
#thebeautyhacks
#aqylazainalempire

SABUN & SCRUB VIRAL 2017 (@anggun_beautyhacks)

HOT ! HOT ! HOT ! FRESH FROM OVEN

Untuk uolss yang belum tahu apa itu THE BEAUTY HACKS, izinkan kak anggun kedepan untuk terangkan apa itu TBH. Okay lalu sikittt hihi

The Beauty Hacks ni ialah produk muka & bukan je muka tapi bibir & badan jugak tau. TBH ni ada 13 jenis produk which is ada body scrub, soap bar,lip scrub, face scrub, face mask & whitening lotion

TBH ni lain dari yg lain tauu sebab dia takda krim malam/krim siang tppp founder gantikan dengan face cream & face mask! Setakat ni takde lagi lah cust complain muka dorang breakout sebab TBH. Kita usaha selebihnya Allah tentukan

Jom jom sesape nak terai TBH tp macam ragu ragu jangan lah kau ragu ragu syg TBH mmg thorbaikkkk

WHATSAPP 010 555 0707

#teamatenqyla
#thebeautyhacks
#aqylazainalempire
More...