cikmomo.store (@cikmomo.store)

Sape tak sedih kan orang mengata kulit tangan tak secerah kulit muka?
Sape pernah kena? Kita senasib beb 😔😭🤫 But dont worry, now i have found the solution.. nak cantik ni semua boleh, tapi awk semua kena laburkan modal dan konsisten lah. Macamana tu? Jeng jeng jeng.. Of course lah WHITENING LOTION TBH ❗️❗️ Tips: lepas mandi, apply !
Nk keluar rumah, apply ! (Ada SPF 50)
Sebelum tidur, apply !

Haruslah putih lepasni kan 🤚🏿❌❌
#thebeautyhacks
#teamatenqyla
#beautyhackspahang

Whatsapss: 0145297251

The Beauty Hacks Dungun (@thebeautyhacks.cikgebu)

Selulit di lengan ? Selulit di peha ? Selulit di perut ? Boleh dikatakan seluruh badan berselulit, arghhh ! Tension nya. Dah lah payah nak hilangkannya.
.
Rasa nak kikis-kikis, potong habis je selulit ni. Hmm. Ada ke yang boleh hilangkan selulit ni ?
.
Eh mestilah ada uols. Body Scrub Asam Jawa TBH kan ada. Semestinya boleh hilangkan selulit yang merunsingkan tu.
.
Caranya pom senang dan mudah nak buat. Gosok dekat kawasan bermasalah dengan konsisten, tadaa dia makin menghilang. .
Amacam ? Nak ke nak ?
.
013 6787349
#agenttbhdungun
#thebeautyhacks #tbhdungun #thebeautyhacksterengganu #teamatenqyla #penjualscrub #scrubviral #homemade #madeinmalaysia #hargamampumilik #jomcantik #dungun #terengganu #malaysia

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

2 STEP MUDAH, KETIAK DAH CERAH BABES !
.

.

Hai hai gais. Aten kembali lagi dalam segmen kecantikan,ihiks. Kali ni Aten tampil untuk menyelesaikan masalah ketiak gelap! Oh no, ini satu masalah besar ok sebagai seorang wanita yang sejati, her her her
.

Nak tahu ketiak korang gelap ke idok angkat tangan tinggi-tinggi dan check depan cermin ok? Haha, senang ke idok sayang?
.

So petang ni boleh lah korang baca dulu malam ni boleh try buat. Pergi beli barang siap-siap ok kalau nak cuba malam ni
.

Kalau nak cara mudah include menghilangkan bau badan boleh usha gambar last ok?
.

Boleh SHARE sekiranya bermanfaat !
.

#monsterstokisTBHKT
#teamatenqyla
#thebeautyhacks
#aqylazainalempire
#fatinaqilahco

👸💗 💄❤️ for flawless beauty (@makeupcantikya)

Makin berusia, kulit makin kering. Kadang- kadang siap bersisik lagi. Susahnya la hai hati. Bukan sebab apa, sebab bila dah kering tu mula la kulit menggelupas kan.
Yang si suami pulak makin jarang- jarang nak pegang. Dulu tengok tv pon pegang tangan kita. Sekarang duduk jauh jauh je. Sabar je la. Bila kita pegang tangan sendiri kasar yang amat mengalahkan buruh kasar. Sedar diri terus.
Nak buat macam mana kan, semua kerja kena buat - surirumah katanya. Mengemop, mengemas, menyapu ehhh memang berjela nak tulis kat sini lah.
Nak pergi spa? Memang la tak dan. Anak berderet oii siapa nak jaga. Berhuhu je la kita bersama kulit kusam ni.
Nak tak nak kena jaga juga awak. Tak dapat pergi spa- kita spa je la kat rumah. Body scrub tamarind gosok gosok dekat kulit. Kulit makin gebu bertambah halus. Nak taknak kena juga cari masa untuk diri sendiri. Kalau tak jaga, siapa nak jaga untuk kita kan.. Seminggu dua tiga kali pon jadi. Ada la dari takde kan.
Nah, hasilnya - suami makin mendekat hati kita pon berbunga. Kulit makin gebu dan glowing. Tak sia- sia berscrub 10 minit di bilik mandi. Tak rugi masa tak rugi duit. Scrub tamarind bertahan 2-3 bulan pulak tu. Kulit yang makin gebu dan halus akhirnya milik kita.  For flawless beauty, ingat makeup cantik ya.
Berminat? Jom sembang 👇👇
Wassap 📲📲 019.2831922  #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #thebeautyhacks #jerawat #jeragat #hilangjeragat #mukaflawless #nakflawless #letscantik #putihgebu #nakcantik #kulitcantik #produkkecantikan #kulitmulus #cheras #sentul #wangsamaju #melawati #setiawangsa #keramat #teamatenqyla

CLOSED (@tranquil.bn)

💋THE BEAUTY HACKS FACE SCRUB💋
.
Ada 2 jenis facescrub yang brabis laku keluaran The Beauty Hacks iaitu Milk dan Gold.so mana satu yang ngam dengan problem skin kita? ↓↓↓
.
GOLD:
→Sesuai untuk siapa yang ada kulit kusam.
→Mengandungi serbuk emas 24k dan di adun bersama vitamin C & E, kolagen dan pure smooth salt dapat membantu mengatasi masalah kulit seperti parut jerawat, kulit kering dan kasar dan tona kulit yang tidak sekata.
→Membantu mencerahkan, memutihkan dan menganjalkan kulit.
→Anti-aging.
.
MILK:
→Sesuai untuk mencerahkan, memutihkan dan melembapkan kulit.
→Mengandungi manfaat yang mampu mengecilkan liang-liang pori yang terbuka dan menanggalkan sel kulit mati sehingga makin cerah.. Ada soalan or nak order? DM atau whatsapp 7105568 😊
#tranquilthebeautyhacks #teamatenqyla
#thebeautyhacks #skincare #bodycare

CLOSED (@tranquil.bn)

💋Lipscrub by The Beauty Hacks 💋✨
. .

Fungsi 
1. Melembapkan bibir
2. Merawat bibir kering dan menggelupas
3. Menjadikan bibir pink persis gadis Korea
4. Merawat bibir gelap
5. Boleh digunakan sebagai lipbalm juga
.
Jom order now, DM atau Whatsapp 7105568😘

#tranquilthebeautyhacks
#thebeautyhacks #teamatenqyla #bruneidarussalam

The Beauty Hacks Dungun (@thebeautyhacks.cikgebu)

Tipah baru aje balik daripada bercuti di pulau tapi yang menjadi masalahnya kulit mukanya jadi merah-merah, macam udang kena bakar.
.
Bila sentuh muka sendiri pom rasa sakit dan pedih. Siap mengelupas pulak tu. Nak keluar rumah pom malu dibuatnya, segan pulak bila kawan-kawannya nampak kulitnya nanti.
.
Macam-macam cara dah Tipah fikir nak selesaikan masalahnya tapi takut pulak nak dicubanya.
.
Ting Ting Ting
.
Tipah mula teringat, dia ada membeli satu pelembap daripada online yang diberi nama Face Mask Estrak Madu TBH. Seingatnya mampu menghilangkan masalah yang dia hadapi sekarang.
.
Lalu di ambil Face Mask tersebut, dibersihkan mukanya daripada sebarang produk lalu dioles lembut Face Mask tu di kulit mukanya. Sejukkk.
.
Dan alhamdulillah kulitnya makin hari makin pulih. Tak ada dah masalah mengelupas, dari jauh nampak lembap je. Tipah gembira dengan perubahan kulit mukanya.
.
Sejak dari hari tu, Tipah tak pernah lupa oles Face Mask Estrak Madu TBH, nampak kecil tapi tahan lama penggunaannya.
.
#agenttbhdungun
#thebeautyhacks #teamatenqyla #tbhdungun #penjualsceub #scrubviral #terengganu #dungun #malaysia #homemade #madeinmalaysia

JERAWAT HILANG HATI SENANG (@thebeautyhacks_fazwa)

Ruginya rasa tak share testi superb nie dengan korang awal-awal.

Almost setahun setia dengan TBH, nah tengok hasilnya, kulit flawless, gebu tanpa bahan kimia berbahaya.

Awak tu ha sampai bila la nak simpan bahan kimia berbahaya banyak-banyak dalam kulit muka, rugi taw tak

Makin lama nanti kulit makin teruk, cepat bertindak SEKARANG! 📲018 929 0442📲
.
.
#testimoni #testimonitbh #testimonithebeautyhacks #thebeautyhackslover #tbh #thebeautyhacks #tbhbesut #thebeautyhacksbesut #sabunkunyit #sabunberas #sabunarang #skrubbadan #skrubberas #skrubkunyit #skrubarang #skrubasamjawa #youcanduit #nakubahhidup #imkk #lipsscrub #skrubbibir #ootd #skrubmuka #teamfazwaempire #teamatenqyla #aqylasquad

JERAWAT HILANG HATI SENANG (@thebeautyhacks_fazwa)

Kunyit mengganas lagi, memang ramai sangat yang sukakan sabun kunyit nie mana taknya, pakai tak sampai sebulan dah nampak kesan😱

Awak-awak tu takkan nak tengok lagi, jom la cuba cepat, nanti melepas 😉

RM12
Tahan sehingga 2 bulan
FREE GIFT dengan setiap pembelian
📲018 929 0442📲
.
.
#testimoni #testimonitbh #testimonithebeautyhacks #thebeautyhackslover #tbh #thebeautyhacks #tbhbesut #thebeautyhacksbesut #sabunkunyit #sabunberas #sabunarang #skrubbadan #skrubberas #skrubkunyit #skrubarang #skrubasamjawa #youcanduit #nakubahhidup #imkk #lipsscrub #skrubbibir #ootd #inijugakamanah #terapiinstagram #ajimaura #skrubmuka #teamfazwaempire #teamatenqyla #aqylasquad

JERAWAT HILANG HATI SENANG (@thebeautyhacks_fazwa)

Kalau dulu nak buat kerja rumah bukan main susah lagi, baru basuh pinggan tangan dah naik gatal-gatal

Kulit jadi kering, merah-merah duk tergaru-tergaru je.

Nie kalau bakal mak mertua tengok pun kena reject taw.

Jangan la risau, setiap masalah ada jalan penyelesaian.

Jom cuba 3 item wajib elak gatal dari TBH 🍀sabun beras RM12
🍀body scrub asam jawa RM33
🍀whitening lotion RM43

Tapi ada berita best taw setiap pembelian sabun & body scrub dapat diskaun RM5
Nak ke nak?
Cepat wassap wa ok😉
📲018 929 0442📲
.
.
#testimoni #testimonitbh #testimonithebeautyhacks #thebeautyhackslover #tbh #thebeautyhacks #tbhbesut #thebeautyhacksbesut #sabunkunyit #sabunberas #sabunarang #skrubbadan #skrubberas #skrubkunyit #skrubarang #skrubasamjawa #youcanduit #nakubahhidup #imkk #lipsscrub #skrubbibir #ootd #inijugakamanah #terapiinstagram #ajimaura #skrubmuka #teamfazwaempire #teamatenqyla #aqylasquad

👸💗 💄❤️ for flawless beauty (@makeupcantikya)

KULIT KUSAM KINI MENJADI GLOWING
.
.
Bila tengok cermin terus rasa sedih. Kenapa la kulit ku kusam sangat. Macam- macam cara dah ku cuba nak jadikan nya flawless. .
.
Tak berjaya tahu. .
.
" awat muka hang tu. Kusam kering berlapuk je aku tengok" ewah sedap kawan  aku si A mengata. .
.
Terus aku murung seminggu. Huhu.
.
.
Tapi. Tapi. Haaaa kini aku dah jumpa cara untuk menjadikan kulit ku flawless dan semestinya GLOWING. .
.
Yeay. Terima kasih face scrub gold by the beauty hacks. Scrub 2-3 kali seminggu terus glowing tau. Mana taknya bila kita scrub baru la kulit mati yang kusam tu nyah dari pipi. Dah la baunya wangi yang amat. Jeragat dan parut jerawat juga semakin pudar. Alhamdulillah. .
.
Kelebihan face gold scrub by Tbh 🌼Sesuai  untuk  mereka  yang  berkulit kusam 🌼Mengandungi  serbuk  emas  24K  dan diadun  bersama  vitamin  C&E, collagen  dan  pure  smooth  salt  dapat membantu  mengatasi  masalah  kulit seperti  parut  jerawat,  kulit  kering  dan kasar  dan  tona  kulit  tidak  sekata 🌼Membantu  mencerahkan, memutihkan  dan  menganjalkan  kulit 🌼Mencegah  penuaan (agen  anti aging)
.
.

Haa. Korang jangan tunggu lama- lama. Bila lagi nak jadi glowing.  Awak berminat nak cuba #thebeautyhacks? Jom kita sembang tepi untuk tunaikan hajat di hati.
Wassap 📲📲📲 019-2831922

#teamatenqyla #shopeemy #thebeautyhacks  #ampang #cheras #wangsamaju #gombak #ampang #sentul #setapak #produktempatan #buatanmalaysia #produkrare #lakukeras #lulusKKM #lokalah #bazaarpaknil #neelofa #fattzura #fazura #ctdk #terlajaklaris #noradanish #terapiinstagram

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

“ Hari tu orang kata pakai bs asamjawa dapat hilangkan selulit kan Ten? Aku pakai bs beras pun hilang parut dan selulit dekat bahagian perut aku ni , hihi “ kata seorang teman .
. .

Serious ? Aku bertanya
.

Ya, ni bukti. - Sambil tunjukkan perut dia
.

Aku masih ingat segala cerita beliau. Parut dekat perut dia bukan biasa-biasa punya. But alhamdulillah bs beras berjaya memudarkan segala mak nenek parut di perutnya
.

Good jobs bs beras ! Anda telah berkhidmat pada tuan anda dengan cemerlang sekali. So who the best .
.

The rice, the charcoal, the turmeric or the tamarind ya. Can you choose for me dear ?
. .

Aten,
+6013 259 9259
.

#teamatenqyla
#fatinaqilahco
#monsterstokisTBHKT
#thebeautyhacks
#aqylazainalempire

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

Pengambilan untuk join #teamatenqyla kini dibuka kepada anda di seluruh Malaysia✨
.

KELEBIHAN
. .
✅Zero knowledge dialukan
✅Team coaching disediakan
✅Bahan promote diberi
✅Guide A-Z
✅Rewards menanti
.

Anda student atau housewife yang sedang mencari satu lubuk untuk membuat duit? Here it is! Anda bertuah sebab sedang membaca posting ini🙆
.

Jom roger Aten lelajuzzzz. Tahun 2017 dah nak melabuhkan tirai. So you gais dah achieve ke one of the target tahun ni dari segi savings or kewangan
.

Kalau belum angkat bontot now now now! Peluang baik tak datang berkali tau🤤
.

Tapi
.

Kalau you gais pemalas, pemalu, tak pandai tapi memang TAK SERIOUS nak belajar jangan roger Aten ok? Aten mau yang serious aja dong😌
.

TERUS ROGER DI WHATSAPP OK👍🏻
.
Aqylazainal Empire.
013 259 9259
.

#monsterstokisTBHTerengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

The Beauty Hacks Dungun (@thebeautyhacks.cikgebu)

Inginkan kulit cerah ? Lembap ? Dan sekata ?
.
Ni dia perawatnya, Whitening Lotion TBH. Ada kandungan estrak lemon tau dalam ni. .
Tak suka losyen melekit ? Awak perlu cuba losyen ni. Wangi dan best bila dipakai. Siap ada spf lagi nak lindung kulit awak tu tau.
.
Dm/Ws
013 6787349
.
#agenttbhdungun #thebeautyhacks #teamatenqyla #tbhdungun #thebeautyhacksterengganu #madeinmalaysia #homemade #hargamampumilik #tahanlama #jomcantik #dungun #terengganu #malaysia

The Beauty Hacks Dungun (@thebeautyhacks.cikgebu)

Mudah je bawak Face Cream TBH ni kalau jalan-jalan jauh. Tak payah pening nak letak dekat mana, bekas kecil tapi tahan berbulan. Satu bekas boleh pakai siang dan malam pulak tu. Jimat 👍
.
Dm/Ws
013 6787348
.
#agenttbhdungun
#thebeautyhacks #thebeautyhacksterengganu #tbhdungun #teamatenqyla #homemade #madeinmalaysia #hargamampumilik #bodyscrubviral #facescrub #penjualtbh #jomcantik #dungun #terengganu #malaysia

The Beauty Hacks Dungun (@thebeautyhacks.cikgebu)

Bila muka berjerawat, mula lah cari si kuning ajaib ni. Gosok gosok dengan buih lembutnya dekat muka terus kecut jerawatnya tu. Haa, awak apa lagi try la 👍
.
#agenttbhdungun
#thebeautyhacks #teamatenqyla #tbhdungub #thebeautyhacksterengganu #homemade #madeinmalaysia #hargamampumilik #jomcantik #dungun #terengganu #malaysia

AiniAzlan (@ainilawoss_)

Lepas Pakai Face Mask Tumeric muka jadi tegangg , glowing n freshh jee, smooth gilerrr kulit mukaa.. 😍😍.. Best tak best??? ❤️
Aii mixkan dengan putih telor, bestt sangatttt...❤️.. Jom grab skrg😘. Hrga bawah Rm30 .. #Thebeautyhacks
#teamAtenqyla
@ainilawoss_🙈

TheBeautyHacks By SolehaSolleh (@solehasolleh.co)

Thank you shopping dengan sol. Dapat free gift lagi 💓. Alhamdulillah rezeki musim hujan 😊.
Jom selit order dapat free gift jugak 😘. #thebeautyhacks
#teamatenqyla
#agentTBHjerantut

AiniAzlan (@ainilawoss_)

Bibir merah bak delima itu yang menjadi idaman setiap wanita. Nak bibir sihat dan merah merona, kena lebih perhatian memandangkan ia sangat sensitif dan memerlukan penjagaan rapi. Lebih-lebih lagi jika anda jenis bermasalah kulit mengelupas. Elakkan mengopek kulit bibir jika tidak mahu terkoyak atau terluka.

Dah tak perlu susah hati, bibir yang kering tue boleh di'scrub aje dengan Lipscrub Rose Lollypop TBH nie..Oh! Lupa nak mention, lips scrub nie bukan sekadar macam lipscrub biasa, tapi ia Lipsbalm at the same time. Tekstur yang sangat lembut macam ala-ala Vaseline 🌸

Antara keistimewaannya Lipscrub ialah: 🎀Melembabkan bibir yang kering
🎀Menghaluskan kulit bibir
🎀Bibir kelihatan merah semulajadi
🎀Memudarkan lingkaran gelap/kulit mati pada bahagian bibir
🎀Boleh dijadikan sebagai pelembap bibir
🎀Tidak perlu basuh. Hanya lap jika perlu.

Cuma RM22 (12gram) saja.

Lekas, wsap kat bawah dan selamatkan bibir korang!!! 😘😘😘 -Aini-
0149044942

#teamatenqyla
#aqylasquad
#TheBeautyHacks
More...