Batik Sancaka (@batiksancaka)

230.000
. >>
. >>
.
SERIUS Fast Respond hari Senin - Sabtu Jam 10.00 - 16.00 WIB SILAHKAN HUBUNGI VIA :
πŸ‘‰Bbm : DBATIK
πŸ‘‰WA : 0812-3644-2984

Fast Respond hari Senin - Sabtu Jam 10.00 - 16.00 WIB :
Kirimkan Gambar/Screenshoot ke Kontak kami
.
FORMAT
NAMA :
ALAMAT LENGKAP :
KEC.
KAB./KOTA
NO HP :

PENGIRIMAN DARI SOLO
.
― ― ― ― ― ― ― ― ― ― ❁ ❁ ❁ ❁ ❁ ❁ ❁ ❁ ❁

#batiksolo#batikonline#batikcopel#batiksarimbit#resellerbatik#gudangbatik#seragambatik#batikpapua#batikkalimantan#batikfamily#kebayabatik#tokobatik#butikbatik#griyabatik#anekabatik#batikpria#batikwanita#gamisbatik#dasterbatik#kebayabatik#kebayamodern#kebayakutubaru#kebaya#bestseller#testimoni

by.nikelina (@by.nikelina)

TESTIMONI SUSU MAAEZ DAN BELLEZA COLLAGEN !
.
tengoklah kuasa susu maaez dan belleza collagen ni . ramai yang berpuas hati dengan susu maaez dan belleza collagen .
kulit kusam dah tak ada , kulit gelap pom semakin cerah , kulit kasar jadi lembut , kulit berjerawat jadi flawless πŸ˜† serius tau siapa yang tak nak macam ni kan ? jomlah grab susu maaez dan belleza collagen untuk dapatkan kulit yang diingini 😍
.
#susumaaez #bellezacollagen #testimoni #sofieyabeauty #susu #collagen #testimonisusumaaez #testimonibellezacollagen
Teringin ? Meh Whatsapp iolls 01129287860

supplier baju butik jakartaπŸ‘—πŸ‘” (@glamourbutik_id)

πŸ‘—πŸ‘”
hai cantik... Dapatkan diskon up to 10% setiap pembelian product glamourbutik_id dan dijamin barang sesuai foto dan berkualitas
stock limited yaaa 😊

Price: 110k

All size fit to XL
Atasan

Dada: 100cm
Panjang: 61cm

Utk info product dan pembelian wajib kirim foto! tanpa foto tidak dilayaniπŸ“· -
🌺Ready stock Jakarta
🌺bisa #gojek #grab max jam 12 siang
🌺WA/LINE ID 081617780006.
🌺LINE @kdi8060x (pakek @) http://bit.ly/2wmkr2Q
🌺Pengiriman: senin-minggu 10.00-19.00
🌺Harga belum termasuk ongkir
🌺No keep

Hubungi kami di whatsapp 0816.1778.0006 (jangan lupa kirim foto ke kami yaa)
Stock Terbatas lhooo.. -
-
#brukat #testimoni #bajubangkok #gaunpesta #tokodress #supplier #longdressmurah #dressimport #gaunpesta #gaunpestamurah #jualgaunpesta #testi #bajupesta #pusatgrosir #pgmta #olshopindo #reseller #dresspesta #jualgaunpesta #gaunimport #dressmini #dresspremium #testimonial #fashion #premiumdress #longdress #dressnyanyi #penyanyi #dresssexy #dresspenyanyi

MAGIC BEAUTY SKINCARE (@yangbeauty_skincare)

Apa sih YB ?? ....... *YB adalah youngbeauty , skincare yang sangat mengerti & sangat merawat kulit wajah kamu agar terlihat tampak putih bersih , cerah , glowing & tentunya bebas jerawat 😍😍😍 Dari mana sih YB ini ??? .... *YByangbeauty & skincare ini bukan sembarang skincare racikan ❗️YB di buat oleh ahli Farmasi dari surabaya & tidak sembarangan dalam mencampur adukan isi kandungan skincare dengan bahan2 / zat zat berbahaya .. jadi tidak perlu khawatir guys .. karena aku sudah buktikan & mencobanya sendiri πŸ˜‰πŸ‘Œ #creamjerawat#creamflek#skincare#creampemutihampuh#creamwhitening#creamwajah#whiteningcream#pemutihwajah#pencerahwajah#glowing#creamglowing#testimoni#realtestimoni#testimoniwhiteningcream#creamampuh#skincareaman#whiteningskincare#obatjerawat#creamflek#facialfoam#makeupremover#jualcreamflek#jualcreamjerawat#jualpemutihwajah#jualpemutihkulit#obatjerawat#yangbeautytestimoni#creamwajahaman#jualkosmetik#likeforlike#instabeauty

SERUM & SABUN JERAWAT (@dhajarbeaute_agents)

.
.
Adakah anda mengalami masalah seperti di bawah ? πŸ‘‡ .
.
🌸Kulit wajah nampak gelap dan kusam ?
🌸Parut jerawat lama masih tak hilang-hilang ?
🌸Jerawat asyik timbul je ?. .
🌸Kulit yang terlalu berminyak ?. .
🌸Masalah Jeragat bawah mata ?. .
🌸kulit "sunburn" sebab baru balik dari kem ?".
🌸Macam mana nak hilangkan "blackhead dan whitehead ?
.
.
ataupun anda tiada masalah kulit tetapi ingin bertambah cantik ?
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
.
.
Memperkenalkan Dhajar Treatment serum yang diformulasikan dengan vit C iaitu "Advance & premium". Formulasi kami sangat berkesan dan kesannya dapat dilihat dalam masa beberapa minggu sahaja. 100% diyakini dan mendapat pengesahan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia.
Ini bukan cakap kosong . Kami mempunyai beratus- ratus testimoni yang boleh dikongsikan kepada anda .. .
.
.
Masih ragu-ragu ??? .
.
.
Jom kite chitchatt .. 😚
.
.
+6010-5704053 (Sue) /
+6013-6338521 (Nia)
.
.
#serumkecantikkan #serum #dhajarbeaute #mencerahkankulit #menghilangkanparut
#testimoni #treatment #menghilangkancela #halal #produkwanita #produkkecantikkan #kulitidaman #kekalcantikdengandhajar #trustedseller #cegahsinaranuv #ubatjerawat #serummujarab

HanaBellaBoo.Sugarbelle (@hanabellaboo.sugarbelle)

SUGARBELLE PEEL OFF GOLD MASK
.
Bestnyaaa hidup bebas whitehead dn blackhead...apaaa tunggu lagi jom grab peel off gold mask from sugarbelle. Since hq out of stock, boleh preorder jgn nti melepas lagi uolls.
.
Bukan tu jaaa...kulit pun boleh lembut tauuu!! RM39 exclude postage

#sugarbellestars #peeloffgoldmasksugarbelle
#testimoni #sugarbellelovers #sugarbelle #sugarbellecosmetic #mask #goldmask #peeloffmask #whiteheads #blackheads

Nanda Lestari (@nanda_mci)

πŸ‘‰ ** Glucola Gel **
GluThatione + CoLLagen
Cleanser & FiLLer Gel

MGI Glucola Gel mengandung Bahan Natural & Alami yang efektif mencerahkan kulit.
GlutaThione membuat Kulit lebih Cerah & di perkaya Dengan Nano CoLLagen Yaitu CoLLagen yang telah di pecahkan dengan Nano Technology hingga 500 Dalton sehingga mudah di serap Lapisan Kulit, berpotensi untuk:
Meremajakan Kulit
Mengenyalkan Kulit
Menyamarkan Kerutan
Mengecilkan Pori-PoRi
Memudarkan Flek Hitam, Bekas Jerawat, Kantung Mata.

Manfaat GLUCOLA GEL:
* perawatan dari luar dg kandungan Glutathione + Collagen
* sebagai cleanser & Filler gel
* Mengangkat sel kulit mati penyebab kulit kusam
* Melembabkan & melembutkan kulit
* Mengecilkan pori pori
* Memudarkan kulit KUSAM, KERUTAN, FLEK HITAM, BEKAS JERAWAT, KANTUNG MATA.
* Memberikan NUTRISI Collagen
* Mengencangkan & meremajakan kulit
* kulit Lebih kenyal & halus
*Mencerahkan kulit scr permanen * Menghaluskan & memudarkan warna gelap pd kulit sprt siku, lutut, lipatan.

Cara Pakai:
Gunakan SeCukupnya pada kulit wajah & tubuh, gosok dengan gerakan memutar untuk hasil maksimal mengangkat kulit mati dan Memasukkan Collagen & Gluthatione ke Dalam Kulit.
Hasil maksimal gunakan NANO SPRAY & GLUCOLA SERUM.

TIPS :
Khusus untuk MENGILANGKAN KERUTAN, KERIPUT dan MENGENCANGKAN WAJAH lakukan pemijatan dgn satu arah agar hasilnya lebih maksimal.

Sedangkan untuk MENGECILKAN KANTONG MATA maka anda bisa mengoleskan Glucola Gel pada area dibawah mata & lakukan pemijatan / gosok dengan satu arah.

Untuk MENGHILANGKAN BEKAS JERAWAT, KOMEDO SERTA MENYAMARKAN FLEK HITAM maka anda bisa mengoleskan Glucola Gel & menggosoknya dgn gerakan memutar.

Lakukan langkah-langkahοΏΌ diatas selama 10 sampai 15 menit dalam sehari. Anda bisa menggunakan Glucola Gel ini setiap hari / setiap 2 hari sekali sesuai kebutuhan.
Lanjut chat WA 08126839787 / πŸ’Œ
ORDER #freeongkir seluruh #indonesia
#bisnissimplemci
#testimoni #info #glucolagel #komedo #bopeng #kulitkusam #glutathione #collagen #jerawat #obatjerawat #flekhitam #kecantikan #filler #tanambenang
#pekanbaru #medan #bandaaceh
#lampung #palembang #bengkulu
#jambi #padang #palangkaraya #banjarmasin #samarinda #makassar #kalimantan

SERUM & SABUN JERAWAT (@dhajarbeaute_agents)

.
.
Adakah anda mengalami masalah seperti di bawah ? πŸ‘‡ .
.
🌸Kulit wajah nampak gelap dan kusam ?
🌸Parut jerawat lama masih tak hilang-hilang ?
🌸Jerawat asyik timbul je ?. .
🌸Kulit yang terlalu berminyak ?. .
🌸Masalah Jeragat bawah mata ?. .
🌸kulit "sunburn" sebab baru balik dari kem ?".
🌸Macam mana nak hilangkan "blackhead dan whitehead ?
.
.
ataupun anda tiada masalah kulit tetapi ingin bertambah cantik ?
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
.
.
Memperkenalkan Dhajar Treatment serum yang diformulasikan dengan vit C iaitu "Advance & premium". Formulasi kami sangat berkesan dan kesannya dapat dilihat dalam masa beberapa minggu sahaja. 100% diyakini dan mendapat pengesahan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia.
Ini bukan cakap kosong . Kami mempunyai beratus- ratus testimoni yang boleh dikongsikan kepada anda .. .
.
.
Masih ragu-ragu ??? .
.
.
Jom kite chitchatt .. 😚
.
.
+6010-5704053 (Sue) /
+6013-6338521 (Nia)
.
.
#serumkecantikkan #serum #dhajarbeaute #mencerahkankulit #menghilangkanparut
#testimoni #treatment #menghilangkancela #halal #produkwanita #produkkecantikkan #kulitidaman #kekalcantikdengandhajar #trustedseller #cegahsinaranuv #ubatjerawat #serummujarab

DULU TULANG SEKARANG OTOT (@kilo_up_official)

JANGAN TERKEJUT!!!!
.
DENGAN PENGAMBILAN 1@2 BIJI KILOUP SEHARI MAMPU MEMBUATKAN SELERA MAKAN ANDA BERTAMBAH 100% DARIPADA BIASA..
.
.
Mujur ada Formulasi terbaru makanan tambahan Kilo-Up yg membantu:-
βœ“ Menstabilkan berat badan di tahap ideal
βœ“ Mencapai bentuk bdn yg sesuai dgn umur & ketinggian
βœ“ Melaraskan kadar metabolisma badan
βœ“ Menyalurkan zat seimbang utk keperluan badan
βœ“ Membina otot-otot utama seluruh badan agar kelihatan sihat
.
Ujian telah dilakukan dan formulasi Kilo-Up ini terbukti secara klinikal dapat membantu masalah kurang berat badan ini. Antara manfaat yg bakal diperolehi:-
..
β–Έ Kelihatan lebih sihat
β–Έ Badan Solid mula terbentuk
β–Έ Selera mkn Lebih Stabil
β–Έ Mudah menyesuaikan diri dgn pelbagai fesyen pakaian
β–Έ Transformasi Diri bakal memeranjatkan kwn2 dan keluarga
.
Wassap kiloup 0177800526 utk details & harga promosi..
.
#kiloup #tambahberat #testimoni #sado #tambahseleramakan - -

SIZE UP VITAMIN (@sizeup_vitamin)

Assalamualaikum uollsss...
Selamat tengahari.. Selamat berhujung minggu... .
Mai la share dengan hakak, berapa berat uolss..
Kot kot la ada yang KURANG KILO... Dah cuba buat macam macam tapi still tak naik jugak berat badan tu.. Haa.. bile la hakak rekemen kat uolss SIZEUP VITAMIN ni.. mampu menyelesaikan masalah yang membelenggu uolss.. Dah 2018 ni, kot azam tahun ni nak tambah berat badan berganda..πŸ˜…πŸ˜… Bole ws hakak ya.. Hakak akan guide uolss sampai sado.. πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
.
Whatsapp sekaranggg! +60133307100
.
#ubatgemuksizeup #vitaminsizeup #sizeupubatgemuk #sizeup #nakgemuk #nakgemuktaknakkurus #sado #badanmantap #badansolid #badanbergetah #ubatgemukborong #sayajualubatgemuk #sayajualmurah #naikberatcepat #wholesales #borongubatgemuk #vitamingemukmurah #vitamingemukberkesan #vitaminweightgainmurah #vitaminweightgainborong #jualborong #kurus #gemuk #obatgemuk #testimoni
More...