Fjglow Skincare Malaysia (@fjglowstokisjohorbahru)

Selamat Pagi semua bersyukur masih lagi diberikan Nikmat bernafas Dan Iman buat diri kita Hari ini 😊
say "Alhamdulillah" 😍

#fjglowteamjohor
#fjglowxclusive
#testimonifjglow
#fjglow

Nurasekin Ismail (@fjglow.skincare.malaysia)

Selamat Pagi semua bersyukur masih lagi diberikan Nikmat bernafas Dan Iman buat diri kita Hari ini 😊
say "Alhamdulillah" 😍
#fjglowteamjohor #fjglowxclusive #fjglow #testimonifjglow

Nurasekin Ismail (@fjglow.skincare.malaysia)

Done postage for today 😍 Alhamdulillah rezeki masuk walaupun tengah sendu Tak Berapa sihat. Order masuk menderu seperti Biasa. Terasa malas nak update sebab rasa nak tidur Je rasa πŸ˜† Boleh? .

Marilah memborong #fjglow secara berjemaah untuk penjagaan Kulit Lebih terawat & sempurna. Alhamdulillah testimoni penuh Untuk Fjglow just search #testimonifjglow gituuu. Jangan lupa tau follow my Instagram @fjglowstokisjohorbahru u follow me i follow u back ❀️. .

Love #fjglowxclusive #fjglowteamjohor #visitmyigshop

Fjglow Skincare Malaysia (@fjglowstokisjohorbahru)

Done postage for today 😍 Alhamdulillah rezeki masuk walaupun tengah sendu Tak Berapa sihat. Order masuk menderu seperti Biasa. Terasa malas nak update sebab rasa nak tidur Je rasa πŸ˜† Boleh? .

Marilah memborong #fjglow secara berjemaah untuk penjagaan Kulit Lebih terawat & sempurna. Alhamdulillah testimoni penuh Untuk Fjglow just search #testimonifjglow gituuu. Jangan lupa tau follow my Instagram @fjglowstokisjohorbahru u follow me i follow u back ❀️. .

Love #fjglowxclusive #fjglowteamjohor #visitmyig

Kak mid (@hamidahyns)

Selepas 3 tahun guna produk FJ Glow😍
Terima kasih terus support produk local yang selamat dan berkesan. 😍

#testimonifjglow
#testimonimirrorskinz
#produkselamat
#fjglow

Kak mid (@hamidahyns)

#testimonifjglow
Highly recommended! Customer kebanyakannya suka dengan produk #fjglowxclusive ni. Sebab apa tau! Sebab effect glowing tu memang ketara! 😁😁😁 Berasaskan bahan organic. Tidak mengelupas. Pembelian yang sangat berbaloi dan sangat jimat!😊

hanalihanabizz (@hanalihanabizz)

Swipe gambar seterusnya😜

Tibba ada jerwat tumbuh ok lah makna nya kita muda lg lah yee... Brmakna juga produk fj glow tidak lh mbahayakn dan tidak menipiskan kulit kita.
#testimonifjglow
#jerawat
#fjglowXclusive

hanalihanabizz (@hanalihanabizz)

Berseri betul muka cikjie ni... Nak bgtau cikjie dah setahun lebih guna fj glow (facial wash dan day cream) 😘 fj glow pn buatkn muka cik jie makin bersih sebelum ni muka cik jie ada jeragat. Bukan lah masa yg cepat muka cik jie nak ok walapun proses nye lambat tp sekarang makin bersih.
Ini local produk yg pertama cik jie guna dan lebih dari produk yg sebelum iniπŸ€—

#testimonifjglow
#fjglow

hanalihanabizz (@hanalihanabizz)

Testimonies lagi

Produk berasakan organic dan tidak membahayakan kulit muka kita.
Seronok sangat dengan produk ni mmg dah setahun guna antara produk yg lama kita pakai.
Ambil gambar tk perlu edit pn kalo jumpa dengan kenalan kat luar pn akan puji muka kak liana ni mmg lain betul lah rasa mcm satu fenomena pulak ngan kulit muka niπŸ˜œπŸ’ž siapa nak cuba boleh ws/dm

www.wasap.my/+601110799107

Boleh baca #testimonifjglow

hanalihanabizz (@hanalihanabizz)

#testimoni dari yang mengguna #fjglowXclusive
Produk kualiti baik dan ada kelulusan KKM.
Selamat digunakan dan mudah dipakai sesuai wanita bekerjaya, adek2 Uni, suri rumah pendek kata semua sesuailah tk kira apa kerja anda pn.
boleh search di google dan baca ⏭️#testimonifjglow ya😘

www.wasap.my/601110799107

hanalihanabizz (@hanalihanabizz)

Assalammualaikum
Salam jumaat. Adek aqeef happy hari ni sbb babah ikut keluar sekaliπŸ’ž. Ummi nak selfie ngn kotak comey tu tp adek aqeef beriya nk selfie sekali makanya dia lah yg pegang kotak comey tu... #testimonifjglow
#fjglowXclusive
#freecod
#mirrorskinz

hanalihanabizz (@hanalihanabizz)

Kak liana paling suka day cream fj glow ni... Texture dia tk brminyak... Produk ni satuΒ² nya kak liana boleh pakai sbb apa muka tk bminyak dan gatal

#testimonifjglow
#daycream
#foundationfjglow
www.wasap.my/+601110799107

hanalihanabizz (@hanalihanabizz)

Sebelum tidur amalkn mirorskinz & gold serum ni.
Mcm kak liana selepas amalkan mirrorskinz period teratur n tepat setiap bulan dah mcm zaman sekolah pulak.
Serum gold pula buatkn kulit muka makin licin n kelembapan berlaku boleh menghalang jeragat timbul kat kulit muka kita.
Nak rasa best ke tidak mari cuba sbb apa siapa yg mulakan niat nak mencuba akan terus jatuh cinta dgn fg glow ni.
Boleh baca #testimonifjglow

www.wasap.my/+601110799107

Suplement|Skincare|Makeup (@leha_beautyshope)

[KRIM JERAWAT & PARUT MEMANG TERBAIK]

Baru guna 1 malam krim jerawat dan parut, jerawat semua kecut dan kering. alhamdulillah. Happy customer. FJ cipta krim ni untuk membantu anda2 semua yg ada masalah jerawat yang teruk. Bahan2 krim sangat2 bagus dan bau pon wangi. Yang penting organik dan selamat.

Terima kasih kerana menggunakan produk fj glow dan support produk anak melayu. πŸ‘ β€οΈβ€οΈγ€ŠFEEDBACK CUSTOMER》❀️❀️ #teamshainiebeaute
#fjglow
#testimonifjglow
More...