Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Testimony baru dapat pagi ni.. Alhamdulillah.. happy kita dgr, walaupun barang baru sampai semalam♥️♥️😍
.
Thank you for the feedback dear😘
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater
#eczema
#eczemasolution
#naturalfacemist
#naturalantiseptic
#chemicalfree

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah.. suka sgt dengan RBW. Antara yang tak boleh putus stock RBW.. thank you dear😘
#rbwlover
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#royalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. Get an awesome feedback msg from a happy costumer sbb repeat order! Dia borong semua hari ni! Suka sgt RBW, suka Majestic Royal Pearl Cream & suka jugak Australian Pastel Pink Clay yg baru je cuba! Husband pun mintak pakaikan pink clay jugak..hihii.. (bagus tau pakaikan husband! Boleh belai2 muka dia , quality time juga tu😍) sbb sblm ni ada masalah jerawat & nak hilangkan bekas2 jerawat.. skali tu dpt bonus.. kulit muka makin lembut & bersih, cerah & gebu gebas gituu.. Tqsm kak su😘😍Alhamdulillah, semua yg kita jual asal2nya kita pakai sendiri, suka & sgt puashati dengan hasilnya baru la kita share & jual.. kita tak jual sebarangan product tau.. & kita tak jual product yg kita tak pakai😁😁hanya yg terbaik, natural (tiada bahan chemical berbahaya) & selamat dipakai, insyaAllah... Yang dah lama usha tp belum try, meh la whatsapp kita.. jgn tunggu2 lagi, lambat kang kulit awk tu nak cantik.. hehe... yang paling penting kena rajin & istiqomah, insyaAllah pasti berhasil😘😘😘#testimonyroyalbeautywater
#testimonyroyalpearlcream
#testimonyaustralianpastelpinkclaymask
#royalbeautywater
#naturalskincare
#skincareroutine
#alhamdulillah
@pinkearth_official

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Rasanya baru je berapa minggu sudah poskan kat dia.. baru ni whatsapp nak order lagi ROyal Beauty Water Special Edition ROSE! Tapi kali ni bukan sebotol tapi 2 botol terus sbb suka sgt.. patutlah cepat habes! Tqsm dik! Kat Melbourne panas ke sejuk? syok eh sikit2 spray beauty water ni! Nak2 dok training je athlete kita ni kan... Alhamdulillah... sekali dah jatuh cinta, tak boleh kalau takde... 😄Special Edition ROSE ni stock hampir nak habes dah... nama pun SPECIAL EDITION kan... Once habes, ada yg original shj ya uols... #royalbeautywater
#royalbeautywaterrose
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywatertestimony

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Korang nak tgk sharing dari salah seorang penggemar tegar RBW boleh tgk ig story @amirahhameizah! Suka pulak tgk review dia base on her experience menggunakan set RBW dia! Alhamdulillah dah berset2 dia pakai😍Tqsm adik sayang💋😍😘
#igstory
#royalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah.. almost everyday kami dapat feedback dari costumer2 RBW bilamana diorang dah start guna atau nak repeat order.. Thank you so much guys. Syukur dengan pengalaman2 yang menggembirakan mereka, buat kami lebih bahagia, dapat bantu menyelesaikan masalah kulit dengan natural product, chemical FREE! & yang paling penting, Selamat & sangat senang digunakan! 💃🏻💃🏻💃🏻
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywatertestimony

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah... Hasil penggunaan RBW secara konsisten utk membantu merawat masalah jerawat kronik, alhamdulillah berhasil. Pengambilan makanan seimbang, drink plenty of water, sabar juga sangat penting ya untuk dapatkan kulit yang sihat, bersih & cantik👍🏻👍🏻👍🏻 Jangan malas2 amalkan rutin penjagaan wajah sempurna untuk kekal sihat & flawless💝💝💋
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywatertestimoni

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah.. syukur! Nak Repeat order selepas mencuba RBW utk masalah jerawat & ianya berkesan.. tqsm my dear Shaz. 🤗😘😍
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#acneproblem
#skincareroutine
#natural
#chemicalfree

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Thank you sis athlete kita. Dah selamat sampai Melbourne dah RBW yg diorder! Syukur sangat serasi.. keep on repeat order! Alhamdulillah.. Sebab menang GOLD, Sea Games hari tu, Kak L hadiah dia sebotol FREE GIFT on top of yang diorder kerana sumbangan utk negara, walaupun x seberapa sangat hadiahnya, hopefully anis happy terima ya..😁😁😘
#royalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Repeat order! Alhamdulillah... dah biasa pakai, mmg x best klu xde! Thank you so much dear😊😘
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywater
#spraysprayjecantik
#spraysprayjeglowing

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Asalnya beli RBW nak bawa gi Ibadah Haji. Alhamdulillah selesa dengan Rose Beauty Water. Balik terus repeat order full set + Beauty Water Rose (repeat) + majestic royal pearl cream. Alhamdulillah.. tqsm my dear sister💝
#royalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. combination RBW + Royal Pearl Cream mampu membantu permasalahan kulit setelah 15 tahun tiada solution & hampir putus asa.. Alhamdulillah syukur dapat membantu this lovely costumer sgt happy with the result! Amazingg kan? 😍😍😍💝💝💝
#royalbeautywater
#testimonyamajesticroyalpearlcream
#testimonyroyalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah.. pagi2 ni ada yang whatsapp Kak L masih sempat nak selit orders utk postage hari ni.. feedback yang Kak L dpt pagi ni, pimples cepat kecut thats why nak repeat order lagi.. Alhamdulillah.. As Kak L selalu mention yang dah pernah cuba & pakai, normally dapat hasil yang baik & biasanya akan repeat orders.. boleh tengok banyak lagi feedback di #testimonyroyalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah... masalah kulit semakin membaik... time to time kami keep on terima feedback yang positif dari pengguna & costumer kesayangan kami.. terima kasih daun keladi guys.. ada feedback yg baik2 meh kongsikan lagi.. moga memberi manfaat pd yang lain juga! Jangan lupa #spraysprayjeglowing
#royalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Husband & wife sama2 menggunakan RBW & keep on repeat order bila dah habes.. Alhamdulillah💝💝💝
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah.. setuju tak dengan sis @amirahhameizah ni? Yang penting ISTIQOMAH... Kalau tak cemana nak dapat wonderful result? Kann? Tqsm dear..💋💋💋 Dah habes berbotol2 tu😁
#royalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah.. pengalaman setahun dah menggunakan RBW.... Bila nak repeat order, Kak L pastila nak tanya feedback kan😁
.
"Aah sis. 2 botol sahaja sis. 😊 alhamdulillah dah setahun saya pakai sis. Sebelum pakai muka banyak bintik bintik and jerawat senang tumbuh. Now dah takda jerawat. Jerawat tumbuh bila datang bulan je. And bila saya kena ulser dalam mulut, saya pakai yang acidic, dalam beberapa hari dah baik. Dah biasa pakai royal water rasa lain kalau tak pakai. Terima kasih adik sis. Dee sebab kenalkan kat saya 😊😊😊😊"
.
Alhamdulillah tqsm sayang for sharing this😘 Semua testimony yang Kak L kongsikan adalah real testimony dari pengguna... definately no tipu2... berniaga kena jujur ya.. kalau share gambar, gambar yg diberi oleh costumer dengan kebenaran tanpa apa2 editing.. Semoga perkongsian ini dapat memberi manfaat kepada yang lain😊
.
Alhamdulillah.. can see the different kan? Ramaiiiii yg dah dapat manfaat dari RBW ni👌🏻👌🏻👌🏻nak cuba meh whatsapp kak L naa.... #royalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater
#naturalantiseptic
#naturalacnesolution
#naturalfacemist
#spraysprayjeglowing
#spraysprayjeflawless

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah... latest testimony.. baru dapat malam ni🤗 sebab nak repeat order.. Alhamdulillah dah pakai setahun ni mmg tak boleh kalau xde RBW sbb banyak dah perubahan yg dirasakan... syukur Alhamdulillah.. tqsm sis💝💋
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywatertestimony

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah.. obviously nampak perubahan kulit yang semakin sihat, bersih, lembab & glowing selepas penggunaan set RBW secara konsisten! Love sangat! Alhamdulillah
.
So pengguna RBW mesti rajin2 spray ya! Full set is the best! Boleh cleanse buang kulit2 mati (label purple), antiseptic (label merah) boleh bunuh kuman2 yg x nampak kat kulit yg akan menyebabkan pelbagai masalah kulit kalau dibiarkan bertebaran di kulit muka kita, ianya juga boleh kill acne/jerawat - luka - gatal2, Beauty Water(label biru kehijauan) kena spray secara kerap at anytime utk kulit lebih moist, hydrate, tegang, anjal & glowing.. insyaAllah..
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#selamattinggalkulitkusam
#seamattinggalkulitkering
#naturalfacemist
#beautywater
#naturalskincare
#chemicalfree
#naturalantiseptic
More...