Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

MasyaAllah! Awesome ke awesome? Takmau banyak cerita.. my lovely sister ni dah bermasalah kulit selama 15 tahun.. along the way, punya la nak rawat kulit, mcm2 product dah cuba.. somehow its become worst! Salah guna product takyah ceritala.. sampai dah fade up! Akhirnya decide nak guna natural product.. tak kisahla lambat asalkan selamat.. tapinya bila cuba guna RBW set & Majestic Royal Pearl Cream, amazingly dapat result yang masyaAllah, Kak L pun impressed & bersyukur sangat.. tulah kebahagiaan bila dapat membantu solve masalah costumer esp yg dah sekian lama mencari solution tak jumpa2... Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. .
Slide to the right ➑️
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywater
#krimmutiaraasli
#pearlcream
#naturalproduct
#chemicalfree
#organic

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Masih ingat tak Kak L pernah share tentang seorang costumer yg punya masalah kulit dah 15 tahun. On off masalah jerawat dia.. Pagi ni dia whatsapp nak repeat order.. Jadi spt biasa, Kak L akan tanya feedback macamana pakai... MasyaAllah Alhamdulillah.. Syukur sgt2 bila tgk perubahan yang sangat baik... Costumer happy, Kak L lagi la super duper happy! Syukur Alhamdulillah & tqsm for sharing the feedback my dear sis😊istiqomah terus menggunakan RBW + Majestic Royal Pearl Cream ya.. all natural & organic product... slide to rightπŸ’“
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#royalbeautywater
#royalpearlcream
#krimmutiara
#naturalproduct
#perfectcombinationRBWandMRPC

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah... tqsm dear for the feedback.. dah 2 bulan konsisten guna RBW, pores semakin mengecil.. whatsapp kak L nak try Majestic Royal Pearl Cream pulak.. & surprisingly the husband pun rajin guna Royal Beauty Water! Flawless, kulit dah kurang berminyak, pores pun semakin mengecil. Siap promote lagi kat office mate dia! Bestnyaa😍😍😍😍😍😍 insyaAllah product yang elok & memberi kesan yg baik, insyaAllah suka nak recommend kat family & kawan2 kan? So yang berminat nak buat bisnes & jana pendapatan.. kak L ada special offer untuk agent2 & insyaAllah margin pun best!πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
Whatsapp +60124777199πŸ‘ŒπŸΌπŸ’¦πŸ’¦
#royalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater
#tightenpores
#skincareroutine
#skinenhancementformulation
#naturalproduct
#chemicalfree

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah.... thank you so much mira😘😘😘😘 ketagih sgt sbb mmg nampak beza sungguh bila menggunakan Royal Beauty Water setπŸ˜‚.. masyaAllah, alhamdulillah... yg belum try? Apalagi? Meh cecepat whatsapp kak L😁 +60124777199!
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#royalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah syukur.. feedback yang baru diterima, selepas terima & menggunakan RBW product baru beberapa hari.. thank you so much sis for the feedback.. really appreciate itπŸ˜˜πŸ˜πŸ‘πŸ» semoga terus istiqomah guna & dapat hasil yang baik, insyaAllahπŸ’¦πŸ’¦
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#royalbeautywater
#alhamdulillah
#naturalproduct
#naturalfacemist
#naturallybrighterskin
#chemicalfree

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah syukurnya.... sampai Taiwan pulak dah dia kali ni... hehe.. thank you so much sis for sharing this😘😍 really appreaciate it❀️ Alhamdulillah, RBW always being a saviour! Hehe.. Betulkan Kak L selalu pesan, jangan ditinggal RBW, sentiasa disisi walau kemana awak pergi😍
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywatertestimony

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah.. tanya khabar costumer yang dah membeli & dah mula menggunakan RBW about beberapa minggu... syukur alhamdulillah dengan feedback nya... saya kongsikan real testimony daripada costumer2 yg membeli & menggunakan RBW secara genuine.. rata2 dapat feedback yg baik & memberangsangkan & kebanyakan yang berpuashati normally repeat order, Alhamdulillah.. thank you costumersπŸ˜˜πŸ€— kalau betul cara pakainya seperti yg disarankan & konsisten penggunaannya.. tak malas2 πŸ˜„ insyaAllah dapat hasil & kesan yang memberangsangkanπŸ˜ŠπŸ‘πŸ» kalau guna natural product ni kena sabar.. tp insyaAllah hasilnya lumayanπŸ˜„ yang penting selamat! Slowly but surely, insyaAllah😍😍😍😘Oh ya! Tips of the day : jangan lupa minum banyak air kosong ya! Terbaik air kosong KANGEN WATER! Nak tau mana nak dapat, boleh DM kak LπŸ’¦πŸ˜˜
#royalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater
#alhamdulillah
#skinsolution
#naturalandorganicproduct
#chemicalfree
#chemicalfreeskincare

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah.. bestnya bila costumer keep on repeat order once RBW dah habessss.... Memang penggunaan secara konsisten & istiqomah InsyaAllah membuahkan hasil seperti yang diharapkan.. Kalau belum dapat lagi keep on konsisten guna ya... RBW spray ni bukan spray magis, tapi memang miracle sprayπŸ˜˜πŸ˜πŸ’•kami pun dah guna RBW set ni melebihi 2 tahun uols! Still tak boleh tiada tanpa RBW... sambil2 sembang waktu beraya tu kan sambil2 spray... sedara mara atau kawan2 pun naik syok tgk dok segar je spray2 mula la bertanya... kami bagi rasa & try percuma, terus fall in love & pakat nak beli... Alhamdulillah... seronok bila dapat berkongsi benda2 best kan!😍❀️
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#happycostumer
#spraysprayjecantik
#spraysprayjeglowing

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Lovey dovey mummy to be niβ€οΈπŸ’• patutlah flawless naw naw kesayangan kak L nan sorang ni! Thank you so much dear @myazulkifli ❀️ nampak tak? bringing them (RBW) everywhere she go! Alhamdulillah, antara her favourite stuff... terima kasih daun keladi ya MyaπŸ’•πŸ˜˜πŸ˜ so korang! Boleh pose dengan #royalbeautywater & join CONTEST RAYA RBW utk memenangi hadiah2 menarik yg kami tawarkan tau! Jangan lupa tag & mention kami @royal_beautywater ya... ok byeπŸ˜˜πŸ‘πŸ»
#royalbeautywater #royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#royalbeautywaterspecialedition
#royalbeautywatermintπŸƒ
#freshness
#mint
#segar
#moistwater
#facemist
#supertonerrbw

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Hahaaa.. ni testimony dari adik notty! Nak repeat order sebab dah habes pakai 1set waktu kak L promot masa kat Daurah Tajweed bulan lepas.. alhamdulillah dia suka sangat! Terus grab COMBO SET! Alhamdulillah, thank you so much adik cantik yg notty!😘😍❀️ #youknowwhoyouare πŸ˜…
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#royalbeautywater
#promosiramadhan
#promosisyawal
#comboset
#sale
#naturalproduct
#skinsolution

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah.. kesan penggunaan Royal Beauty Water & Cream Majestic Royal Pearl, Alhamdulillah.. kulit makin lembut, jerawat cepat kecut, tona kulit semakin sekata & glowing... Alhamdulillah...
#testimonyroyalbeautywater
#testimonyamajesticroyalpearlcream
#glowingskin
#flawlessskin

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah another repeat orders! Tqsm dear😍😘 antara geng daurah tajwid yang cuba utk pertama kalinya & seterusnya memborong RBW hari tu..ni nak repeat lagi.. Alhamdulillah, syukur.. Biasanya kalau betul2 guna RBW secara istiqomah & disiplin insyaAllah memang akan dapat hasil yg awesome & semestinya akan repeat order lepas tu.. kalau sayang2 nak guna, atau malas2 tak istiqomah guna, sebulan dua belum habes lagi guna, alamatnya memang susah nak dapat result yg best ya uols! So sila check stock RBW anda yg dah pernah order ngan Kak L atau agent2 Kak L.. bape lama dah pakai tak habes2 tu? Hehe.. yg dah habes meh cecepat repeat order nak flawless glowing raya nantiπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
#royalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater
#repeatorder
#alhamdulillah
#rezekiramadhanluarbiasa

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah... agent baru Royal Beauty Water.. selepas beberapa hari jadi agent je, whatsapp semula nak restock sebab stocks dah licin! Wahh bestnya... 😱 impressed Kak L.. pandai dak cantik ni menjual... hehe... beres ja dik! Dah disiapkan stock RBW untukmu.. Alhamdulillah syukur rezeki Ramadhan... #royalbeautywater
#healthyskin
#naturalproduct
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywatertestimony

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah baru beberapa hari menggunakan set Royal Beauty Water, kulit anak remaja ini menampakkan kesan yg baik.. jerawat dah mula mengering & kulit semakin elok.. Alhamdulillah... #royalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater
#skinsolution
#acnetreatment
#healthyskin

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah.... antara perkongsian pengalaman pengguna Royal Beauty Water... 😍😍😍😍 best ke best?😁😁
#royalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater
#skinsolution

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah syukur... kawan2 yang mencuba & membeli RBW waktu Daurah Tajwid hari tu start repeat order.. Syukur Alhamdulillah, membantu melegakan masalah eczema nya.. thank you kakak😘😍
#royalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater
#eczema
#skinsolution
#naturalproduct
#antiseptic
#naturalantispetic
#alhamdulillah
#l

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

tengok ni, our RBW lover😍....... kesana sini tak tinggal... sentiasa nak bersama! sampai dok dlm labcoat dia! πŸ€—πŸ€—πŸ€— sukanya kita! Thank you so much awak!😘😘😍
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#royalbeautywater
#spraysprayjecantik
#spraysprayjeglowing
#stayfresh

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah.. testimony yang kami kongsikan semuanya adalah genuine dari costumer kami yang mereka beli sendiri utk mereka cuba keberkesanannya.. kami sering menumpang happy & gembira dengan kegembiraan mereka.. Alhamdulillah.... Natural & organic products is always the best & safe walaupun kadang2 ia mengambil masa yg sedikit lama berbanding product yg mengandungi bahan2 kimia terlarang...tak mengapa, anda tetap akan dapat hasilnya yang insyaAllah menggembirakan.. janji selamat & selesa... slowly but surely... tak caya gi hashtag kat bawah ni πŸ‘‡πŸΌ
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#royalbeautywater

RozyWaty (@roszy_1376_)

Royal Beauty Water, selain menyegarkan, RBW ni juga mampu membunuh bakteria punca jerawat, melembapkan kulit, mengurangkan migrain, mengurangkan redness kat kulit & macam2 lagi! Sgt disyorkan untuk yg ada eczema & scalp psoriasis!

Dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️SET 200ml x 3= RM60.00
❄️TRAVEL SET 100ml x 3 = RM45.00 **Price exclude postage** 🌬️whatsapp: 019-3526632
πŸ’¦whatsapp: 019-3526632
πŸ’«whatsapp: 019-3526632

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #nakcantik #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
#feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree
More...