Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Thank you sis athlete kita. Dah selamat sampai Melbourne dah RBW yg diorder! Syukur sangat serasi.. keep on repeat order! Alhamdulillah.. Sebab menang GOLD, Sea Games hari tu, Kak L hadiah dia sebotol FREE GIFT on top of yang diorder kerana sumbangan utk negara, walaupun x seberapa sangat hadiahnya, hopefully anis happy terima ya..😁😁😘
#royalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Repeat order! Alhamdulillah... dah biasa pakai, mmg x best klu xde! Thank you so much dear😊😘
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywater
#spraysprayjecantik
#spraysprayjeglowing

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Asalnya beli RBW nak bawa gi Ibadah Haji. Alhamdulillah selesa dengan Rose Beauty Water. Balik terus repeat order full set + Beauty Water Rose (repeat) + majestic royal pearl cream. Alhamdulillah.. tqsm my dear sisterπŸ’
#royalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. combination RBW + Royal Pearl Cream mampu membantu permasalahan kulit setelah 15 tahun tiada solution & hampir putus asa.. Alhamdulillah syukur dapat membantu this lovely costumer sgt happy with the result! Amazingg kan? πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ’πŸ’πŸ’
#royalbeautywater
#testimonyamajesticroyalpearlcream
#testimonyroyalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah.. pagi2 ni ada yang whatsapp Kak L masih sempat nak selit orders utk postage hari ni.. feedback yang Kak L dpt pagi ni, pimples cepat kecut thats why nak repeat order lagi.. Alhamdulillah.. As Kak L selalu mention yang dah pernah cuba & pakai, normally dapat hasil yang baik & biasanya akan repeat orders.. boleh tengok banyak lagi feedback di #testimonyroyalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah... masalah kulit semakin membaik... time to time kami keep on terima feedback yang positif dari pengguna & costumer kesayangan kami.. terima kasih daun keladi guys.. ada feedback yg baik2 meh kongsikan lagi.. moga memberi manfaat pd yang lain juga! Jangan lupa #spraysprayjeglowing
#royalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Husband & wife sama2 menggunakan RBW & keep on repeat order bila dah habes.. AlhamdulillahπŸ’πŸ’πŸ’
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah.. setuju tak dengan sis @amirahhameizah ni? Yang penting ISTIQOMAH... Kalau tak cemana nak dapat wonderful result? Kann? Tqsm dear..πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Dah habes berbotol2 tu😁
#royalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah.. pengalaman setahun dah menggunakan RBW.... Bila nak repeat order, Kak L pastila nak tanya feedback kan😁
.
"Aah sis. 2 botol sahaja sis. 😊 alhamdulillah dah setahun saya pakai sis. Sebelum pakai muka banyak bintik bintik and jerawat senang tumbuh. Now dah takda jerawat. Jerawat tumbuh bila datang bulan je. And bila saya kena ulser dalam mulut, saya pakai yang acidic, dalam beberapa hari dah baik. Dah biasa pakai royal water rasa lain kalau tak pakai. Terima kasih adik sis. Dee sebab kenalkan kat saya 😊😊😊😊"
.
Alhamdulillah tqsm sayang for sharing this😘 Semua testimony yang Kak L kongsikan adalah real testimony dari pengguna... definately no tipu2... berniaga kena jujur ya.. kalau share gambar, gambar yg diberi oleh costumer dengan kebenaran tanpa apa2 editing.. Semoga perkongsian ini dapat memberi manfaat kepada yang lain😊
.
Alhamdulillah.. can see the different kan? Ramaiiiii yg dah dapat manfaat dari RBW niπŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»nak cuba meh whatsapp kak L naa.... #royalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater
#naturalantiseptic
#naturalacnesolution
#naturalfacemist
#spraysprayjeglowing
#spraysprayjeflawless

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah... latest testimony.. baru dapat malam niπŸ€— sebab nak repeat order.. Alhamdulillah dah pakai setahun ni mmg tak boleh kalau xde RBW sbb banyak dah perubahan yg dirasakan... syukur Alhamdulillah.. tqsm sisπŸ’πŸ’‹
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywatertestimony

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah.. obviously nampak perubahan kulit yang semakin sihat, bersih, lembab & glowing selepas penggunaan set RBW secara konsisten! Love sangat! Alhamdulillah
.
So pengguna RBW mesti rajin2 spray ya! Full set is the best! Boleh cleanse buang kulit2 mati (label purple), antiseptic (label merah) boleh bunuh kuman2 yg x nampak kat kulit yg akan menyebabkan pelbagai masalah kulit kalau dibiarkan bertebaran di kulit muka kita, ianya juga boleh kill acne/jerawat - luka - gatal2, Beauty Water(label biru kehijauan) kena spray secara kerap at anytime utk kulit lebih moist, hydrate, tegang, anjal & glowing.. insyaAllah..
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#selamattinggalkulitkusam
#seamattinggalkulitkering
#naturalfacemist
#beautywater
#naturalskincare
#chemicalfree
#naturalantiseptic

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Tak sangka, masa pi daurah baru ni, salah seorang student dok tanya pasal Royal Beauty Water.. mereka berdua nak sorang satu set.. tup2 esoknya whatsapp aunty, ada kawan2 yg nak jugak sbb dah try yg diorang punya best! InsyaAllah nanti aunty bawakkan 6 set semuanya utk uols ya.. Alhamdulillah, anak2 remaja ni sememangnya lebih memerlukan RBW set sbb kadang2 tu perubahan hormon buat naik jerawat... nak bagi muka lebih bersih & sihat.. malah RBW ni mmg serbaguna, bukan shj utk wajah tp boleh guna utk lembutkan rambut, antiseptic boleh guna as feminine wash, deodorant, legakan masalah sinus, sbb boleh matikan kuman, boleh juga guna klu gatal2, strong alkaline as cleanser.. mmg sgt serbaguna.. selamat kerana semuanya natural & Chemical FREEπŸ‘πŸ»
#royalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater
#manfaatroyalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah.. happy sangat dia! Kita pun tumpang happy! Mmg kita witness skin dia sebelum & selepas.. pengguna tegar RBW & baru2 ni dah cuba Royal Pearl Cream! Fuh marvellous! Semakin bersih & glowing skin dia! Tqsm ayang for sharing the feedback! Awak2 bila lagi nak cuba? Hehe.. dont worry, product organic & natural.. tiada bahan kimia berbahaya tp ada side effect bila pakai ➑️ muka terlicin & glowing, lebih cerah secara semulajadi & kulit semakin sihatπŸ‘πŸ»Amacam ada bran nak cuba? πŸ˜πŸ’πŸ˜πŸ˜πŸ˜
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalpearlcream
#royalpearlcream
#perfectcombinationRBWandMRPC

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Makin bersih & glowing wajah dia.. suka kita tengok bila dia share gambar terbaru😍 yang paling penting kulit semakin sihat secara semulajadi! Bila kulit mati slowly hilang, muka semakin lembab & sihat, automatic kulit akan glowing secara semulajadi.. combination RBW & Majestic Royal Pearl Cream memang terbaik! Bukan kita cakap tp diorang yg dah guna yg cakap😍😍😍 Alhamdulillah... thank you so much kak for sharingπŸ˜˜πŸ’•
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywater
#manfaatroyalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah syukur... perkongsian dari Mekah... balik Malaysia nanti nak repeat order lagi😘 Syukur, Royal Beauty Water dapat membantu menyegarkan di kala sangat memerlukan hydration for the skin! Tqsm sis for the sharingπŸ˜πŸ’πŸ˜˜ semoga diterima semua ibadahnya & beroleh haji yg mabrur.. aamiin ya RabbπŸ’πŸ’• #testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#manfaatroyalbeautywater
#royalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah.. jiran kita nak repeat order... kita pun tanyakan feedback.. nampak perubahan yg baik hasil penggunaanset RBW + Royal Pearl Cream! Syukur alhamdulillah.. masalah hormone yg tiba2 buat jerawat beriya2 naik.. katanya bekas2 jerawat tu sungguh 'annoying' πŸ˜‚πŸ˜‚! Sangat memahami.. alhamdulillah kulit muka semakin glowing & parut jerawat slowly faded away... parut jerawat mmg ambil masa sikit, tp better than nothing.. rajin & konsisten pakai, mmg cepat la dia memudar, insyaAllah..thank you so much kak!πŸ˜˜πŸ’
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywater
#testimonyroyalpearlcream

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Bukan kita yang reka cerita.. tapi costumer yang bagi feedback.. semua real testimony, boleh tengok kat hashtag ini hasil menggunakan Royal Beauty Water... Alhamdulillah..πŸ‘‡πŸΌ
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah.. masalah open pores dah semakin elok.. happy sgt dengan feedback dari costumer2 tersayangπŸ’ thank you so much dear for sharing... bila dah happy dengan result happy nak repeat beli lagi.. thanx again😘😘😘
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywater
#tightenpores
#openporessolution

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Salam sis...sy nak bg feedback after guna RBW 2 bulan ☺️ serius best! Bulan lepas sy p Melbourne...kt sana cuaca sejuk...mmg kulit kering sngt...nasib bawa RBW together so boleh spray selalu 😁 nnti nk repeat order lg! πŸ’•
---------------------------------------------
Best ke best? Wow Syukur Alhamdulillah.. baru sangat dapat feedback ni! ☝🏼☝🏼☝🏼 Tqsm my dear Mimi for sharing the experience... Nak repeat beli nanti claim FREE GIFT kat Kak L ya! Thanx again dearπŸ˜˜πŸ’πŸ’πŸ’
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#manfaatroyalbeautywater
More...