Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Hahaaa.. ni testimony dari adik notty! Nak repeat order sebab dah habes pakai 1set waktu kak L promot masa kat Daurah Tajweed bulan lepas.. alhamdulillah dia suka sangat! Terus grab COMBO SET! Alhamdulillah, thank you so much adik cantik yg notty!😘😍❀️ #youknowwhoyouare πŸ˜…
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#royalbeautywater
#promosiramadhan
#promosisyawal
#comboset
#sale
#naturalproduct
#skinsolution

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah.. kesan penggunaan Royal Beauty Water & Cream Majestic Royal Pearl, Alhamdulillah.. kulit makin lembut, jerawat cepat kecut, tona kulit semakin sekata & glowing... Alhamdulillah...
#testimonyroyalbeautywater
#testimonyamajesticroyalpearlcream
#glowingskin
#flawlessskin

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah another repeat orders! Tqsm dear😍😘 antara geng daurah tajwid yang cuba utk pertama kalinya & seterusnya memborong RBW hari tu..ni nak repeat lagi.. Alhamdulillah, syukur.. Biasanya kalau betul2 guna RBW secara istiqomah & disiplin insyaAllah memang akan dapat hasil yg awesome & semestinya akan repeat order lepas tu.. kalau sayang2 nak guna, atau malas2 tak istiqomah guna, sebulan dua belum habes lagi guna, alamatnya memang susah nak dapat result yg best ya uols! So sila check stock RBW anda yg dah pernah order ngan Kak L atau agent2 Kak L.. bape lama dah pakai tak habes2 tu? Hehe.. yg dah habes meh cecepat repeat order nak flawless glowing raya nantiπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
#royalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater
#repeatorder
#alhamdulillah
#rezekiramadhanluarbiasa

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah... agent baru Royal Beauty Water.. selepas beberapa hari jadi agent je, whatsapp semula nak restock sebab stocks dah licin! Wahh bestnya... 😱 impressed Kak L.. pandai dak cantik ni menjual... hehe... beres ja dik! Dah disiapkan stock RBW untukmu.. Alhamdulillah syukur rezeki Ramadhan... #royalbeautywater
#healthyskin
#naturalproduct
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywatertestimony

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah baru beberapa hari menggunakan set Royal Beauty Water, kulit anak remaja ini menampakkan kesan yg baik.. jerawat dah mula mengering & kulit semakin elok.. Alhamdulillah... #royalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater
#skinsolution
#acnetreatment
#healthyskin

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah.... antara perkongsian pengalaman pengguna Royal Beauty Water... 😍😍😍😍 best ke best?😁😁
#royalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater
#skinsolution

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah syukur... kawan2 yang mencuba & membeli RBW waktu Daurah Tajwid hari tu start repeat order.. Syukur Alhamdulillah, membantu melegakan masalah eczema nya.. thank you kakak😘😍
#royalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater
#eczema
#skinsolution
#naturalproduct
#antiseptic
#naturalantispetic
#alhamdulillah
#l

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Kalau dah jatuh cinta dengan Royal Beauty Water, gi travel pon tak boleh tinggal tau!
Jom dapatkan set Royal Beauty Water yang sesuai untuk semua jenis kulit! Bunuh kuman, buang kulit mati, buang jerawat, kulit glowing, atasi masalah kulit berminyak. Eh macam2 lah! ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 🍬LIMITED EDITION PINK ROSE & PEPPERMINT 100ml = RM 40.00 each ✈️ Postage add RM 7.00 semenanjung, RM 10.00 ss 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywater
#alhamdulillah
#naturalskinsolution
#naturalproduct

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

tengok ni, our RBW lover😍....... kesana sini tak tinggal... sentiasa nak bersama! sampai dok dlm labcoat dia! πŸ€—πŸ€—πŸ€— sukanya kita! Thank you so much awak!😘😘😍
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#royalbeautywater
#spraysprayjecantik
#spraysprayjeglowing
#stayfresh

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah.. testimony yang kami kongsikan semuanya adalah genuine dari costumer kami yang mereka beli sendiri utk mereka cuba keberkesanannya.. kami sering menumpang happy & gembira dengan kegembiraan mereka.. Alhamdulillah.... Natural & organic products is always the best & safe walaupun kadang2 ia mengambil masa yg sedikit lama berbanding product yg mengandungi bahan2 kimia terlarang...tak mengapa, anda tetap akan dapat hasilnya yang insyaAllah menggembirakan.. janji selamat & selesa... slowly but surely... tak caya gi hashtag kat bawah ni πŸ‘‡πŸΌ
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#royalbeautywater

RozyWaty (@roszy_1376_)

Royal Beauty Water, selain menyegarkan, RBW ni juga mampu membunuh bakteria punca jerawat, melembapkan kulit, mengurangkan migrain, mengurangkan redness kat kulit & macam2 lagi! Sgt disyorkan untuk yg ada eczema & scalp psoriasis!

Dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️SET 200ml x 3= RM60.00
❄️TRAVEL SET 100ml x 3 = RM45.00 **Price exclude postage** 🌬️whatsapp: 019-3526632
πŸ’¦whatsapp: 019-3526632
πŸ’«whatsapp: 019-3526632

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #nakcantik #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
#feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah.. yang ditunggu2 dah tiba.. jimat! Bestnya bila dgr, sis Kay kata xyah pakai skincare.. Spray2 je, jerawat kecut, muka pun kurang berminyak... thank you so much dear for the sincere feedback! Apalagi yg lebih baik selain penggunaan natural product, tanpa bahan kimia yang berbahaya... Alhamdulillah... #royalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater
#alhamdulillah
#spraysprayjejerawatkecut
#sprasprayjeglowing

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah...nak repeat order RBW set sebab dah fall in loveπŸ’•guna... tqsm darling!☺️ haaaa betul tak Kak L selalu cakap.. Tak kenal maka tak cinta. Dah kenal, biasanya terjatuh cinta & berpisah tiada.. wah geeteww.. hehe.. okeh, kak L poskan semua order awak2 semua yg dah buat bayaran hari ni.. sapa lagi nak join postage hari ni cecepat whatsapp kak L ya... baii
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah... buat kita senyum2 sebelum tido... hehe.. thank you so much Kay! U made my day.. insyaAllah nanti Kak L bg special gift utk anak kucing tu ya😘😘😘 on top of 1 full set nak repeat order, nak tambah Strong Acid travel pack standby dlm bag, nak spray kat anak kucing kot mana2 jumpa katanya.. Baik betul hati dia nak tlg kucing2 jalanan.. moga Allah murahkan Rezeki Kay & memberi balasan sebaiknya buat Kay! Tqsm dear😻 *p/s : proceed tau bagi nama L kat baby cat yg comel yg xde nama lagi tu! Hahaa πŸ˜‚πŸ˜»πŸ˜»πŸ˜˜
#royalbeautywater
#royalantiseptic
#royalstrongacidicwater
#antiseptic#l
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#royalbeautywaterdimanamana

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Royal Beauty Water di Australia πŸ‡¦πŸ‡Ί Alhamdulillah, "Nasib baik bwk kak, Berguna btul..Baby kwn sy wktu dtg ada ruam, Sy bagi spray strong acid. Alhamdulillah da kering ruam baby dia. Klu x baby dia asyik menggaru muka dia smpi bercalar calar.. Haha..sy suh dia cari royal ni dulu" Alhamdulillah.. happynya Kak L dengar.. dapat bantu sahabat yg sama2 sdg bercuti.. dapat solve problem baby yg ruam.. thank you so much abg sado! πŸ’ͺ🏼kan Kak L selalu pesan & bebel, bawak je set RBW ni kemana2 anda pergi! Kalau nak bercuti oversea lagila kena bawak sbb kdg cuaca sejuk, kulit kita jd kering & gatal2... insyaAllah our Royal Beauty Water boleh membantu😊πŸ’ͺπŸΌπŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦our best skin solution!
#royalbeautywater
#royalstrongacidicwater
#ruam
#babyrashes
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywatertakeautstralia
#royalbeautywaterdimanamana

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Morning kak L. kite nak repeat order strong acid botol besar 1. ni kite punye sb tu je yg dah hbis. 2 lagi tu ade lg setengah ehehehe. sebelum tu kite nak share akak feedback latest. makin putih makin bersih. kite memang rajin spray yg strong acid sebab tu yg tu cepat habis. harini ade postage tak kak L?Okay lupe, gmbar 100% no edit no filter. lebeh tepat muke tanpe cover πŸ˜‚ -------------------------------------------------> Tqsm dear sister for the feedback.. really appreciate it... πŸ’•πŸ’“
#royalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater
#skinsolution
#jerawatsegeramengecut
#kulitcerahsecarasemulajadi
#naturalproduct
#chemicalfree
#waterbased

Royal Beauty Aqwa Miracle (@royalbeautyaqwamiracle)

Antara testimoni yg berjaya 😍😍
・・・
Alhamdulillah... testimony dari RBW agent kita😍 seronok sangat tgk perubahan kulit wajah dia.. tahniah sis Izzah, hasil consistent pakai RBW & sale RBW dia pun hebat.. #testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Salam kak L. Nak tnjuk testimoni sebelum n selepas guna RBW. Before tu siap makeup sikit. And after tu xpakai ape2 makeup malah bru lepas jogging. Tp muke nmpk sgt segar n natural. Tadi saje tgk gmbr2 lame. tu yg bg gmbr nie.hehehe.. parut pon dh nk hilang. byk sgt beza..skrg ni nk kluar dekat2 pakai bedak baby johnson je. gatal2 pon xde dah. burn apatah lagi, xde burn..n slalunya kalau burn akan mengelupas. nie tak mengelupas pon. Suke sgt kak L. Rasa lebih better pkai spray ni dr skincare. Sgt nmpk prbezaan. Sbb tu skrg nie xpakai ape2 skincare.. pakai spray n minum supplements je. tu pon satu je..
#alhamdulillah
#syukur
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#royalbeautywater
More...