iky acc (@iky_acc)

The Balm Foundation
aplikasikan sedikit memakai jari atau kuas/sponges
untuk hasil terbaik sebaiknya tunggu 1menit sebelum mengaplikasikan eyeshadow

#thebalm #thebalmmurah #thebalmfoundation #thebalmputalidoniteyeprimer #thebalmputalidonit #putalidonit #foundation #primer #foundationmurah

owns By @wawakahlo (@trulybykahlo)

MAKEUP ITEM BY SET‼️‼️ SET JIMAT‼️ HARGA BERBALOI‼️
.
Yg selalu nampak post ai lalu kat wall uols tu, mesti ada rasa mcm nak order. Tapiiiii tak tau lah nak order apa🤔
Yg baru nak cuba2 ber-makeup pulak, tak tau nak start beli apa😅. Nahhh tengok semua set2 ni, harga start dr 🎈RM50- RM70 SAHAJA!!🎈 haaaa berbaloi tak tengok barang dgn harga jimat mcm tu. .
Kalau rasa berminat atau nak tanya2 je, jgn lupa direct whatsapp tekan sini 👉🏽 http://www.wasap.my/+60126492154/MakeupItem .
#brushmurah #barangmakeupmurah #blushermurah #thebalmmurah #makeupmurah #lipstickmurah #kabukibrushmurah #lipstickmurah #glowkitmurah #eyeshadowmurah #sayajualmurah #sabunkopi #sabunkopimurah

owns By @wawakahlo (@trulybykahlo)

MAKEUP ITEM BY SET‼️‼️ SET JIMAT‼️ HARGA BERBALOI‼️
.
Yg selalu nampak post ai lalu kat wall uols tu, mesti ada rasa mcm nak order. Tapiiiii tak tau lah nak order apa🤔
Yg baru nak cuba2 ber-makeup pulak, tak tau nak start beli apa😅. Nahhh tengok semua set2 ni, harga start dr 🎈RM50- RM70 SAHAJA!!🎈 haaaa berbaloi tak tengok barang dgn harga jimat mcm tu. .
Kalau rasa berminat atau nak tanya2 je, jgn lupa direct whatsapp tekan sini 👉🏽 http://www.wasap.my/+60126492154/MakeupItem .
#brushmurah #barangmakeupmurah #blushermurah #thebalmmurah #makeupmurah #lipstickmurah #kabukibrushmurah #lipstickmurah #glowkitmurah #eyeshadowmurah #sayajualmurah #sabunkopi #sabunkopimurah

owns By @wawakahlo (@trulybykahlo)

MAKEUP ITEM BY SET‼️‼️ SET JIMAT‼️ HARGA BERBALOI‼️
.
Yg selalu nampak post ai lalu kat wall uols tu, mesti ada rasa mcm nak order. Tapiiiii tak tau lah nak order apa🤔
Yg baru nak cuba2 ber-makeup pulak, tak tau nak start beli apa😅. Nahhh tengok semua set2 ni, harga start dr 🎈RM50- RM70 SAHAJA!!🎈 haaaa berbaloi tak tengok barang dgn harga jimat mcm tu. .
Kalau rasa berminat atau nak tanya2 je, jgn lupa direct whatsapp tekan sini 👉🏽 http://www.wasap.my/+60126492154/MakeupItem .
#brushmurah #barangmakeupmurah #blushermurah #thebalmmurah #makeupmurah #lipstickmurah #kabukibrushmurah #lipstickmurah #glowkitmurah #eyeshadowmurah #sayajualmurah #sabunkopi #sabunkopimurah

owns By @wawakahlo (@trulybykahlo)

MAKEUP ITEM BY SET‼️‼️ SET JIMAT‼️ HARGA BERBALOI‼️
.
Yg selalu nampak post ai lalu kat wall uols tu, mesti ada rasa mcm nak order. Tapiiiii tak tau lah nak order apa🤔
Yg baru nak cuba2 ber-makeup pulak, tak tau nak start beli apa😅. Nahhh tengok semua set2 ni, harga start dr 🎈RM50- RM70 SAHAJA!!🎈 haaaa berbaloi tak tengok barang dgn harga jimat mcm tu. .
Kalau rasa berminat atau nak tanya2 je, jgn lupa direct whatsapp tekan sini 👉🏽 http://www.wasap.my/+60126492154/MakeupItem .
#brushmurah #barangmakeupmurah #blushermurah #thebalmmurah #makeupmurah #lipstickmurah #kabukibrushmurah #lipstickmurah #glowkitmurah #eyeshadowmurah #sayajualmurah #sabunkopi #sabunkopimurah

owns By @wawakahlo (@trulybykahlo)

MAKEUP ITEM BY SET‼️‼️ SET JIMAT‼️ HARGA BERBALOI‼️
.
Yg selalu nampak post ai lalu kat wall uols tu, mesti ada rasa mcm nak order. Tapiiiii tak tau lah nak order apa🤔
Yg baru nak cuba2 ber-makeup pulak, tak tau nak start beli apa😅. Nahhh tengok semua set2 ni, harga start dr 🎈RM50- RM70 SAHAJA!!🎈 haaaa berbaloi tak tengok barang dgn harga jimat mcm tu. .
Kalau rasa berminat atau nak tanya2 je, jgn lupa direct whatsapp tekan sini 👉🏽 http://www.wasap.my/+60126492154/MakeupItem .
#brushmurah #barangmakeupmurah #blushermurah #thebalmmurah #makeupmurah #lipstickmurah #kabukibrushmurah #lipstickmurah #glowkitmurah #eyeshadowmurah #sayajualmurah #sabunkopi #sabunkopimurah

owns By @wawakahlo (@trulybykahlo)

MAKEUP ITEM BY SET‼️‼️ SET JIMAT‼️ HARGA BERBALOI‼️
.
Yg selalu nampak post ai lalu kat wall uols tu, mesti ada rasa mcm nak order. Tapiiiii tak tau lah nak order apa🤔
Yg baru nak cuba2 ber-makeup pulak, tak tau nak start beli apa😅. Nahhh tengok semua set2 ni, harga start dr 🎈RM50- RM70 SAHAJA!!🎈 haaaa berbaloi tak tengok barang dgn harga jimat mcm tu. .
Kalau rasa berminat atau nak tanya2 je, jgn lupa direct whatsapp tekan sini 👉🏽 http://www.wasap.my/+60126492154/MakeupItem .
#brushmurah #barangmakeupmurah #blushermurah #thebalmmurah #makeupmurah #lipstickmurah #kabukibrushmurah #lipstickmurah #glowkitmurah #eyeshadowmurah #sayajualmurah #sabunkopi #sabunkopimurah

owns By @wawakahlo (@trulybykahlo)

MAKEUP ITEM BY SET‼️‼️ SET JIMAT‼️ HARGA BERBALOI‼️
.
Yg selalu nampak post ai lalu kat wall uols tu, mesti ada rasa mcm nak order. Tapiiiii tak tau lah nak order apa🤔
Yg baru nak cuba2 ber-makeup pulak, tak tau nak start beli apa😅. Nahhh tengok semua set2 ni, harga start dr 🎈RM50- RM70 SAHAJA!!🎈 haaaa berbaloi tak tengok barang dgn harga jimat mcm tu. .
Kalau rasa berminat atau nak tanya2 je, jgn lupa direct whatsapp tekan sini 👉🏽 http://www.wasap.my/+60126492154/MakeupItem .
#brushmurah #barangmakeupmurah #blushermurah #thebalmmurah #makeupmurah #lipstickmurah #kabukibrushmurah #lipstickmurah #glowkitmurah #eyeshadowmurah #sayajualmurah #sabunkopi #sabunkopimurah

owns By @wawakahlo (@trulybykahlo)

MAKEUP ITEM BY SET‼️‼️ SET JIMAT‼️ HARGA BERBALOI‼️
.
Yg selalu nampak post ai lalu kat wall uols tu, mesti ada rasa mcm nak order. Tapiiiii tak tau lah nak order apa🤔
Yg baru nak cuba2 ber-makeup pulak, tak tau nak start beli apa😅. Nahhh tengok semua set2 ni, harga start dr 🎈RM50- RM70 SAHAJA!!🎈 haaaa berbaloi tak tengok barang dgn harga jimat mcm tu. .
Kalau rasa berminat atau nak tanya2 je, jgn lupa direct whatsapp tekan sini 👉🏽 http://www.wasap.my/+60126492154/MakeupItem .
#brushmurah #barangmakeupmurah #blushermurah #thebalmmurah #makeupmurah #lipstickmurah #kabukibrushmurah #lipstickmurah #glowkitmurah #eyeshadowmurah #sayajualmurah #sabunkopi #sabunkopimurah

owns By @wawakahlo (@trulybykahlo)

MAKEUP ITEM BY SET‼️‼️ SET JIMAT‼️ HARGA BERBALOI‼️
.
Yg selalu nampak post ai lalu kat wall uols tu, mesti ada rasa mcm nak order. Tapiiiii tak tau lah nak order apa🤔
Yg baru nak cuba2 ber-makeup pulak, tak tau nak start beli apa😅. Nahhh tengok semua set2 ni, harga start dr 🎈RM50- RM70 SAHAJA!!🎈 haaaa berbaloi tak tengok barang dgn harga jimat mcm tu. .
Kalau rasa berminat atau nak tanya2 je, jgn lupa direct whatsapp tekan sini 👉🏽 http://www.wasap.my/+60126492154/MakeupItem .
#brushmurah #barangmakeupmurah #blushermurah #thebalmmurah #makeupmurah #lipstickmurah #kabukibrushmurah #lipstickmurah #glowkitmurah #eyeshadowmurah #sayajualmurah #sabunkopi #sabunkopimurah

COSMETICS ORIGINAL USA (@whoops_project)

The Balm Meet Matt(e) Nude. | IDR 230k

Keunggulan:
1. Palet eyeshadow berisi 9 warna natural.
2. Seluruhnya bertekstur MATTE.
3. Sangat versatile, cocok digunakan kapan saja oleh warna kulit apa saja.
4. Halus, mudah dibaurkan.
5. Pigmented.
6. Ukuran besar, lebih tahan lama.

#thebalm #thebalmmeetmattetrimony #thebalmmeetmattenude #thebalmmeetmatteador #thebalmmeetmattetrimonyeyeshadow #thebalmeyeshadows #thebalmpalette #thebalmcosmetics #thebalmbeauty #thebalmmakeup #thebalmmurah #jualan #jualmakeup #jualthebalm #jualthebalmmurah #jualthebalmmeetmattetrimony #jualthebalmeyeshadow #makeuplover #makeupseller #beautystore

COSMETICS ORIGINAL USA (@whoops_project)

IN THEBALM OF YOUR HAND

KETERANGAN :
dalam satu palette ini terdapat banyak kegunaan diantaranya.. 1. terdapat 2 warna lipstick
2. terdapat 4 warna eyeshadow
3. terdapat 3 warna blush on
4. terdapat 1 warna bronzer yg bisa digunakan untuk contour juga
5. blush on yg terdapat di palette ini juga bisa digunakan untuk eyeshadow.
6. eyeshadow berwarna paling terang (kanan bawah) bisa juga digunakan untuk highlight
palette ini mempunyai warna yang sangat pigmented
ORDER :
Shopee : klik link di bio
WA : 08571818438 / BBM : 5B513B32

#jualthebalm #jualthebalmmurah #jualthebalmori #thebalmmurah #eyeshadowthebalm #thebalmpalette #jualthebalmpalette #inthebalmofyourhand #jualinthebalmofyourhand #jualmanizersisters #manizersisters #jualthebalmeyeshadow #jualeyeshadowmurah #jualeyeshadow #jualblushon #jualbronzer #thebalmblushon #jualthebalmofyourhand #thebalmofyourhand

purish (@bepurish)

Guten Appetit mit theBalm 😉 Wir wünschen euch einen schönen Abend #bepurish #thebalm

Izaty Madiah (@aireyna_beauty.trg)

THE BALM BRONZER & HIGHLIGHT ✔️Bahama Mama Bronzer ✔️Sexy Mama Highlight/Setting Powder

1pcs RM15 only
very pigmented palette .
matte finishing
packaging exclusive
boleh walk in🚩AIReynaBeauty location :
➡️ Jln Hiliran menghala ke Pulau Kambing
➡️ selepas Perodua Hiliran, Mai Mai Karpet, JK Aksesori
➡️ lihat kiri, boleh slow bagi signal dh 😁 kedai warna pink
➡️ berhadapan dgn Azini Perabot & snow wash
➡️ bersebelahan kedai Digi & gunting rambut
➡️ sebelum traffic light bwh retok (jambatan) Hiliran

buka SETIAP HARI kecuali Selasa
SELASA OFF 😍 JUMAAT BUKA
Rabu-Isnin jam 10:30 pagi - 10:30 malam
Jumaat 2:30 petang - 10:30 malam

WhatsApp +60108978306

postage seluruh Malaysia
RM8 Semenanjung
RM12 Sabah/Sarawak

#sayajual #produkkecantikanmurah #kosmetikmurah #aireynabeauty #thebalm #thebalmcosmetics #thebalmbronzer #bahamamama #thebalmcontour #thebalmshading #thebalmsexymama #sexymama #settingpowder #bronzerthebalm #thebalmmurah #bahamamamamurah #sexymamamurah #thebalmterengganu #thebalmbronzerterengganu #bahamamamaterengganu #sexymamaterengganu #vendorterengganu #unisza #trustedseller #bazaarpaknil

AGEN RESMI EVERWHITE (@thecoco.shop)

Hari2 owner suka banget liat video2 youtube from @molita_lin..bagus2 loh dear😘😘 Here are the swatches of #TheBalm Matte Hughes mini lipstick
Only 285rb @thecoco.shop

It has a cooling sensation when you apply and it lasts for a long time
The color pay off is great too
Highly recommended you guys to try the mini sized one 😉
.
Which shade is your fave? 😃
Order
Line: @thecoco.shop (pakai @)
Wa: 082211198770
BBM: D684BE2E
DM 👍

#thebalm #thebalmori #thebalmmurah #thebalmcosmetics #thebalmmeetmattehughes #thebalmcommitted #thebalmcommitedmurah #thebalmmeetmatte #thebalmoriginalmurah #thebalmoriginal #thebalmmini #thebalmdotingmini #thebalmcharmingmini #thebalmtravelsize #juallipstick #thebalmnobox #thebalmtermurah #jualthebalm #jualthebalmmurah #juallipstikthebalm #lipstickthebalmmini #thebalmhonestmini #thebalmcommitedmini
More...