New code: Medium dark (NRC fd) (@ainann_shop)

Frooty spray tak pernah kecewakan sis.. Agak kulit kusam, kering dan berjerawat.. Spray je kemuka.. Bau mmg sedap.. Manis2 #strawberry.. Org lelaki pun leh guna.. Harga murah je.. Boleh tahan lama.. Nak make up pun leh spray je kat muka.. Boleh buat make up tahan lama.. Senang kata best la pakai spray ni... Hilang stress semua.. .
.
#jomcuba #sayajual #ainann_shop #sayagunasayajual #musthave #facemist #makeupspray #stressrelief #fruityscent #nightspray #pimple #kulitkusam #kulitkering #spraymuka #spraywater #thefacedessert #frootynightspray

New code: Medium dark (NRC fd) (@ainann_shop)

Free postage uols... Rugi tak grab.. Satu botol macam2 manfaat.. Boleh digunakan sebagai #makeupspray sebelum atau selepas make up... Boleh merawat kulit kering, jerawat dan kusam.. Dan juga sebagai penghilang stress uols.. Bauan dia sangat sedap.. Bau #strawberry yang masak ranum tu... Jom beli sebotol.. RM37 sahaja..
.
.
#thefacedessert #frootynightspray #pelbagaiguna #facemist #spraymuka #goodforskin #kulitkusam #kulitkering #mampubeli #stressrelief #essentialoils #organic #sayajual #jomcuba #shopping #raya2017 #sayagunasayajual #trustedseller #ramadan2017

New code: Medium dark (NRC fd) (@ainann_shop)

Selamat petang uols.. Panas harini... Bulan puasa ni memang bulan rezeki.. So, our lady boss #thefacedessert nak bagi free postage bila uols beli Frooty spray...hanya bayar RM37 je.. Jom beli skrg sebelum abam2 posmen busy.. .
.
Frooty spray bagus tuk kulit kusam, jerawat, kering dan boleh di jadikan make up spray.. Cara penggunaan, hanya spray terus ke muka.. Bila2 masa sahaja.. Di hasilkan dari strawberi dan mampu menenangkan pemikiran uols yang stress tu.. .
.
Whatsapp sis tuk pembelian.. #01123373549 #01123373549 .
.
#frootynightspray #makeupspray #strawberry #essentialoils #fruityscent #facemist #ainann_shop #trustedseller #sayajual #sayagunasayajual #magicbeautyspray #spraymuka #spraywater #love #stressrelief #vitaminE #vitaminC

CERAH • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Akk tak caye tgh offer ke? Betul kak,skrg ni tgh ade offer sepanjang bulan ramadan yang mulia ni.
.
Offer cmne tu? Cmni,pembelian secara offline dpt 20% off,pembelian secara online dapat free postage tau!.
.
Nk tau lebih lanjut wsp kak as ok,no klik je kat atas profile tu k.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

New code: Medium dark (NRC fd) (@ainann_shop)

Antara bahan lain yang terkandung di dalam magic beauty spray FNS ialah Essential Oil. Tahu tak kebaikan essential oil tu?
.
Essential Oil dalam FNS adalah dari buah #strawberry itu juga, ia di buat melalui proses Steam Distillation dan Cold Pressing untuk mendapatkan pati pekat dari buah strawberry tersebut.
.
Kebaikannya ialah menghasilkan bau yang wangi dan segar.. Ia juga bertindak sebagai aromaterapi yang boleh mengurangkan stress, keletihan dan membangkitkan mood yang positif.
.
Kenapa orang suka bau lilin wangi? Sebab ada essential oil la uols.. rasa tenang je kan bila bau benda wangi-wangi ni...
.
.
#MagicBeautySpray #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #nightspray #beautyspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #sayajual #homemadeproduct #ainann_shop #stressrelief #musthave

New code: Medium dark (NRC fd) (@ainann_shop)

Last day.. Last day.. Sale FREE POSTAGE hampir tamat.. Jomlah borong Frooty spray ni bebyk.. Spray ni banyak fungsi tau.. Untuk #nightspray, #makeupspray, #stressrelief dan pelbagai lagi.. Lelaki dan ppuan boleh guna... #hargamampumilik je uols.. RM37 sebotol.. Sis dah guna tau.. Puas hati.. Whatsapp sis.. #01123373549 #01123373549 .
.
#frootynightspray #thefacedessert #magicbeautyspray #sayajual #ainann_shop #promosi #sale #trustedseller #organic #homemade #fruityscent #strawberry #musthave #spraymuka #makeup #love #goodforskin #sayagunasayajual

CERAH • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Tudiaaaaa... Spray2 jadi aaron ajis,wife jd che ta teruih... Pandai ustaz buat jenaka ye.
.
Apepun thanks ustaz sudi bg feedback ni,promosi masih berlangsung ni uolssss.
.
Raya nanti boleh standby FNS ni siap2,nk berkunjung ke rumah jiran tetangga takkan nk tunjuk muke kusam je kan?.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

CERAH • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

" sis,saya ade masalah kulit kusam,berminyak dan berjerawat. Bile mekap,saya terpakse pakai foundation tebal sebab nak tutup jerawat-jerawat tu. Saya malu sis nak jumpe orang dengan muke macam ni."
.
Meh sini ratu sembur nak bagitau, gune Frooty Night Spray ni pada waktu malam sebelum tido,sebelum mekap pun sembur guna FNS ni.
.
Sebab FNS ni ade vitamin C&E yang boleh membantu masalah kulit muke sis tu,lagipun FNS ni takde bahan kimia bahaye,hanya guna bahan semulajadi dan organik je.
.
Bau jangan cakap lah,wangi yang amat sangat. Boleh hilangkan stress sis yang tengah stress dengan masalah muke tu. Confirm lepas spray mood terus okeh sampai malam.hihii.
.
Ratu sembur suke sangat bile sembur kat muke,muke jadi tegang anjal toing toing sebab ade Pure Plant Collagen dalam FNS ni. Collagen penting tau untuk kulit muke, supaye tak cepat berkedut,tak nampak tuee dan awet mudo sokmo.
.
Nak tunggu ape lagi? Sekarang tengah ade promosi ni... Takkan nak tengok je?hiks😜.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

New code: Medium dark (NRC fd) (@ainann_shop)

Multi purpose spray - Frooty Night Spray- " Kebaikan Di Setiap Semburan ".
.
🌸Guna sebelum tidur :
Untuk memberi nutrien kepada wajah,di mana di dalam Frooty Night Spray ini mengandungi Vitamin C&E untuk merawat dan memelihara wajah dari masalah kulit berminyak,kusam dan jerawat,ia juga boleh mencerahkan dan menegangkan wajah,bersifat anti aging.
.
🌸Guna sebelum dan selepas make up :
Menjadikan make up tahan lama,glowing,tidak bercapuk atau merekah.. Make up akan kelihatan segar dan cantik.
.
🌸Guna selepas mandi :
Dapat memberi kesegaran dan keharuman pada wajah,menjadikan wajah berseri,sihat dan bersih.
.
🌸Guna sebagai toner :
Menjadikan wajah licin dan mudah untuk menyapu krim serta memberi kesan smooth apabila memakai make up.
.
🌸Sembur di kawasan nadi :
Dapat memberi rasa ketenangan dan rasa relax kerana baunya yang manis segar membantu menaikkan mood seseorang.. Hari anda akan lebih ceria dan bersemangat!😊
.
Pelbagai manfaat dan khasiat di dalam sebotol Frooty Night Spray... Kerana itu taglinenya "Kebaikan Di Setiap Semburan! ".
.
.
#thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #sayajual #homemadeproduct #magicbeautyspray #ainann_shop #strawberry #trustedseller

CERAH • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Muke tumbuh jerawat itu biasa....
Muke yang langsung tak pernah tumbuh jerawat itu tak tau nak kata ape... Alien atau manusia?😝
.
Jerawat ni pun ade banyak jenis.
.
Ada jerawat pasir..
Ada jerawat batu..
Ada jerawat nasi..
Ada jerawat campur nanah..
Ada jerawat campur darah.. Pendek kata,jerawat ni muncul sebab banyak faktor,faktor pemakanan,faktor cuaca,faktor genetik,faktor pencemaran dan banyak lagilah.
.
Bila jerawat mari,jangan gelabah,buat rilex buat peace..hehee.. Magic Spray kak as kan ada... Spray malam esok pagi kecut... Wow kan?😉.
.
Sebab dalam magic spray FNS tu ade vitamin C&E... Tambah pulak sekarang tengah ada offer FREE POSTAGE Online dan 20% Offline.
.
Rugi tak grab,bile lagi nak merasa jerawat kecut dalam sehari? Mase ni lah.... Yang penting cube dulu laaaa... Baru tau. .
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

CERAH • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Cintailah kulit kite,guna produk yang selamat okey?
.
Please avoid high chemical in ur skincare. Sebab bila kulit dah terlalu banyak bahan kimia bahaya,ia boleh merosakkan wajah uols.
.
Dari cantik terus jadi mimpi ngeri
.. Takut takkk?
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

New code: Medium dark (NRC fd) (@ainann_shop)

Promosi FREE POSTAGE! sempena HARI GURU yang bakal tiba nanti...
.
Kenapa uols kena grab this promo? Dan kenapa kena grab Magic Spray FNS ni?
.
FROOTY NIGHT SPRAY
.
Kebaikan dan Manfaat. 🌸 Di hasilkan dari bahan-bahan 100% Natural & Organic.
🌸 Dibuat secara Homemade dan melalui proses sterile (botol) untuk membunuh kuman dan bakteria.
🌸 Mengandungi Vitamin C & E untuk mencerahkan wajah, merawat kulit berminyak, kulit kusam dan kulit berjerawat.
🌸 Pantas mengeringkan dan mengecutkan jerawat.
🌸 Mengandungi Pure Plant Collagen untuk menegang dan menganjalkan kulit/anti aging.
🌸 Selamat di gunakan kerana tidak mengandungi bahan kimia merbahaya seperti Alkohol, Mercury, Hidrokuinon atau Paraben.
🌸 Berperisa Strawberry yang sangat segar, wangi dan manis.
🌸 Mengandungi Essential Oil dari pati pekat buah Strawberry yang bertindak sebagai aromaterapi untuk menghilangkan Stress, membangkitkan Mood dan mengurangkan Keletihan.
🌸 Selamat di guna oleh Remaja dan Kanak-kanak.
🌸 Boleh juga di guna sebagai setting/ finishing spray sebelum dan selepas make up untuk menjadikan make up lebih cantik, glowing, tahan lama dan tidak bercapuk.
🌸 Bau yang sangat wangi,segar dan tahan lama.
.
Cara Guna : Bersihkan wajah terlebih dahulu, kemudian spray rata ke wajah sebelum tidur, selepas mandi sebelum atau selepas make up. Biarkan ia kering sendiri... Tidak perlu di bilas.
.
Harga: RM37 free pos
Whatsapp #01123373549 #01123373549 .
.
#frootynightspray #thefacedessert #magicbeautyspray #facemist #makeupspray #nightspray #essentialoils #strawberry #fruityscent #stressrelief #naturalingredients #organic #homemade #beautyspray #beautysecret #vitaminc #vitaminE #ainann_shop #promosi #sale #musttry #musthave #trustedseller #mampumilik #makeup #spraymuka #love

CERAH • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Assalammualaikum..
.
PROMOSI HARI GURU. .
Produk : Magic Spray FNS.
Beli Online : FREE POSTAGE.
COD/ Walk in Butik : Diskaun 20%
Sah Sehingga : 20/5/2017
.
Kenape kene grab offer ni? Kenape kene try FNS?
.
Meh baco ni..👇👇👇
.
MAGIC BEAUTY SPRAY (FNS)
.
Kebaikan dan Manfaat.
.
🌸 Di hasilkan dari bahan-bahan 100% Natural&Organic.
🌸 Dibuat secara Homemade dan melalui proses steril (botol) untuk membunuh kuman dan bakteria.
🌸 Mengandungi Vitamin C&E untuk mencerahkan wajah, merawat kulit berminyak,kulit kusam dan kulit berjerawat.
🌸 Pantas mengeringkan jerawat.
🌸 Mengandungi Pure Plant Collagen untuk menegang dan menganjalkan kulit / anti aging.
🌸 Selamat di gunakan kerana tidak mengandungi bahan kimia merbahaya seperti Alkohol,Mercury,Hidrokuinon atau Paraben.
🌸 Berperisa Strawberry yang sangat segar,wangi dan manis.
🌸 Mengandungi Essential Oil dari pati pekat buah Strawberry yang bertindak sebagai aromaterapi untuk menghilangkan Stress,membangkitkan Mood dan mengurangkan Keletihan.
🌸 Selamat di guna oleh Remaja dan Kanak-kanak.
🌸 Boleh juga di guna sebagai setting/ finishing spray sebelum dan selepas make up untuk menjadikan make up lebih cantik,glowing,tahan lama dan tidak bercapuk.
🌸 Bau yang sangat wangi,segar dan tahan lama.
.
Cara Guna : Bersihkan wajah terlebih dahulu, kemudian spray rata ke wajah sebelum tidur, selepas mandi sebelum atau selepas make up. Biarkan ia kering sendiri... Tidak perlu di bilas.😘
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

CERAH • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Multi purpose spray - Frooty Night Spray- " Kebaikan Di Setiap Semburan ".
.
🌸Guna sebelum tidur :
Untuk memberi nutrien kepada wajah,di mana di dalam Frooty Night Spray ini mengandungi Vitamin C&E untuk merawat dan memelihara wajah dari masalah kulit berminyak,kusam dan jerawat,ia juga boleh mencerahkan dan menegangkan wajah,bersifat anti aging.
.
🌸Guna sebelum dan selepas make up :
Menjadikan make up tahan lama,glowing,tidak bercapuk atau merekah.. Make up akan kelihatan segar dan cantik.
.
🌸Guna selepas mandi :
Dapat memberi kesegaran dan keharuman pada wajah,menjadikan wajah berseri,sihat dan bersih.
.
🌸Guna sebagai toner :
Menjadikan wajah licin dan mudah untuk menyapu krim serta memberi kesan smooth apabila memakai make up.
.
🌸Sembur di kawasan nadi :
Dapat memberi rasa ketenangan dan rasa relax kerana baunya yang manis segar membantu menaikkan mood seseorang.. Hari anda akan lebih ceria dan bersemangat!😊
.
Pelbagai manfaat dan khasiat di dalam sebotol Frooty Night Spray... Kerana itu taglinenya "Kebaikan Di Setiap Semburan! ".
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

New code: Medium dark (NRC fd) (@ainann_shop)

Hari2 guna FNS ni, kulit wajah jadi sihat... Wajah kurang cela, nak mekap pun takyah tebal2..Mekap nipis je dah cantik..
.
So, nak dapatkan wajah sihat, kenalah guna produk yang selamat... Pilih produk semulajadi yang takde langsung campuran bahan kimia seperti FNS..100% natural dan organic, hanya menggunakan bahan2 alami sahaja..Bau pun MasyaAllah, wangiiii sesangat..#strawberry flavor idaman ramai...jom cuba.. RM37 sebotol.. Boleh spray bila2 masa.. .
.
#thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #organic #nightspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #jerawat #sayajual #homemadeproduct #ainann_shop #essentialoils #fruityscent #facemist #musttry #trustedseller
More...