HAWA SKINCARE, MIRELLE BEAUTY (@ainann_shop)

Hai morning...malam tadi dah guna frooty night spray ke? so bangun pagi rasa mcm mana? .
Sis feel like a star! wow...muka dah kembali berseri, minyak kurang dan jerawat pun mengecut.. .
Ajaibnya frooty night spray ni ialah baunya yang wangi sampai ke pagi tau... Mestilah kan ada essential oil di dalamnya..
.
Itu yang tidur pun nyenyak je...sebab bau frooty night spray kan sangat menenangkan jiwa...
.
Jom cuba try test, mesti uols akan fall in love dengannya!
whatsapp sis #01123373549 #01123373549 okey..
.
#thefacedessert #beautywater #frootynightspray #strawberry #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #ainann_shop #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct

HAWA SKINCARE, MIRELLE BEAUTY (@ainann_shop)

Hello...uols suka mekap kan? Ofcoz la suka sebab kita kan perempuan...tahu tak frooty night spray ni boleh guna juga sebelum dan lepas makeup?
.
Ya...boleh...untuk menjadikan make up glowing dan flawless, tak crack dan tahan lama...best kan?
.
Kira frooty night spray ni dwi fungsi jugalah...satu untuk memberi khasiat terus pada wajah (guna waktu malam sebelum tidur), dua menjadikan kesan make up lebih wow...
.
Dah boleh jimat wang di situ...hihii...so kalau nak cuba whatsapp je sis... #01123373549 #01123373549 .
#thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamine #collagen #natural #organic #whitening #nightspray #beautyspray #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #ainann_shop #stressrelief #strawberry

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

🌸 Di hasilkan dari bahan-bahan 100% Natural&Organic.
🌸 Dibuat secara Homemade.
🌸 Mengandungi Vitamin C&E untuk mencerahkan wajah, merawat kulit berminyak,kulit kusam dan kulit berjerawat.
🌸 Pantas mengeringkan jerawat.
🌸 Mengandungi Pure Plant Collagen untuk menegang dan menganjalkan kulit / anti aging.
🌸 Selamat di gunakan kerana tidak mengandungi bahan kimia merbahaya seperti Alkohol,Mercury,Hidrokuinon dan Paraben.
🌸 Berperisa Strawberry yang sangat segar,wangi dan manis.
🌸 Mengandungi Essential Oil dari pati buah Strawberry pekat yang bertindak sebagai aromaterapi untuk menghilangkan Stress,membangkitkan Mood dan mengurangkan Keletihan.
🌸 Selamat di guna oleh Remaja dan Kanak-kanak.
🌸 Boleh juga di guna sebagai setting/ finishing spray sebelum dan selepas make up untuk menjadikan make up lebih cantik,glowing,tahan lama dan tidak bercapuk.
🌸 Bau yang sangat wangi,segar dan tahan lama.

Cara Guna : Bersihkan wajah terlebih dahulu, kemudian spray rata ke wajah sebelum tidur, selepas mandi atau selepas make up. Biarkan ia kering sendiri... Tidak perlu di bilas.😘
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

HAWA SKINCARE, MIRELLE BEAUTY (@ainann_shop)

Kenapa comel sangat awak ni? Color pink pink camni...geram sy tengok tau tak...
.
Awak ni guna utk ape eh?
.
Hai...saya Frooty Night Spray...tugas saya ialah membuat manusia ceria dan gembira apabila menggunakan sy..
.
Sy di perbuat dari buah #strawberry segar dan bau sy sangat wangi dan manis. sy juga boleh mengurangkan minyak di wajah,merawat kulit kusam dan kulit berjerawat sebab sy ada Vit C&E!
.
Selain itu, sy juga boleh menjadi aromaterapi buat siapa yg tgh mengalami tekanan atau masalah..spray je sy nanti tenang la orang itu..hihi..
.
Sy juga adalah produk natural & organik! sebab sy sayangkan semua. sy nk semua cantik dengan cara yg selamat! Jom cuba sy...Frooty Night Spray, spray2 glowing!...kebaikan di setiap semburan!
.
Whatsapp sis.. #01123373549
Price: RM37 (exc pos) .
#thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #makeupspray #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #facemist #facemask #makeup #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #ainann_shop #trustedseller

HAWA SKINCARE, MIRELLE BEAUTY (@ainann_shop)

Make up lebih glowing, tahan lama, tak bercapuk dan maintain flawless bila spray dengan Frooty Night Spray.. Bagaimana Frooty Night Spray boleh maintainkan make up?
.
Sebab di dalam Frooty Night Spray tu ada Essential Oil, pati yang sangat pekat dari buah strawberry 🍓... Bila di spray ke muka, purified water yang bercampur essential oil itu akan meresap dan menyatu dengan make up tersebut, so terhasillah kesan make up yang glowing dan flawless itu..
.
Kalau tak spray jadi apa? kemungkinan make up akan bercapuk dan crack, wajah akan jadi oily apabila kena panas dan menyebabkan make up cair dan luntur... Sebab takde senjata yang dapat melindungi make up tersebut..
.
Berminat? Whatsapp #01123373549 #01123373549 untuk pertanyaan atau order... .
Harga: RM37 (exc pos) .
#frootynightspray #thefacedessert #fruityscent #fresh #organic #strawberry #facemist #facespray #nightspray #makeupspray #sayajual #jomcuba #musthave #ainann_shop #trustedseller #homemadeproduct #love

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Hai morning,malam tadi dah guna frooty night spray?so bangun pagi rasa mcmane?
.
Kak as feel like a star!wow...muka dah kembali berseri,minyak kurang dan jerawat pun mengecil.
.
Ajaibnya frooty night spray ni ialah,bau nya yang wangi sampai ke pagi tau... Mestilah kan ada essential oil di dalamnya..
.
Itu yang tidur pun nyenyak je,sebab bau frooty night spray kan sangat menenangkan jiwa...
.
Ajoomlah cuba try test,mesti uols akan fall in love dengannya!whatsapp kak as 0129205998 okey.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

HAWA SKINCARE, MIRELLE BEAUTY (@ainann_shop)

🍓🍓F R O O T Y N I G H T S P R A Y🍓🍓
.
Bukan spray biasa, ia adalah spray wajah yang terbukti memberi rasa ketenangan dan kedamaian pada semburan pertama.
.
.
Mengandungi Essential Oil dari buah strawberry sebenar dan melalui proses Steam Distillation dan Cold Pressing untuk mendapatkan pati strawberry.
.
.
Jika anda mempunyai masalah keserabutan, kepeningan, kestressan, baru putus cinta ataupun kehilangan insan yang tersayang, di samping memperbanyakkan ibadah kepada Allah s.w.t, boleh cuba Frooty Night Spray ini.
.
.
Maaf...Frooty Night Spray ini TIDAK di ruqyahkan dengan ayat Al-Quran ye, cuma ia hanyalah asbab dan ikhtiar...
.
.
Lepas solat, mohon spray dan rasai ketenangan dan kedamaian itu...jangan fikir banyak terus tidurkan diri anda, jika esok masih panjang umur dapatlah anda rasa wajah anda seperti ada Nur dan anda akan rasa " wah...lembutnya kulit...."
.
.
Masalah malam tadi yang terbeban juga akan berkurangan dan anda dah boleh Move On dengan senang hatinya...
.
.
Mudahkan nak mengubati masalah... Ingat Allah ingat Frooty Night Spray😊
.
.
"Kebaikan Di Setiap Semburan!"......
.
#thefacedessert #fruityscent #frootynightspray #facespray #makeupspray #strawberry #facemist #love #musttry #musthave #ainann_shop #trustedseller #stressrelief #goodforskin #organic #homemadeproduct #fresh

HAWA SKINCARE, MIRELLE BEAUTY (@ainann_shop)

Frooty Night Spray boleh membantu masalah kulit dehydrated tau... Bagaimana?
.
.
Vitamin C & E : di dalam Frooty Night Spray mengandungi Vitamin C & E yang dapat membantu merawat wajah seperti jerawat,kulit kusam dan kulit berminyak. Selain itu juga ia boleh mencerahkan wajah dengan penggunaan yang konsisten.
.
.
Plant Collagen : Kolagen tumbuhan mampu menganjalkan dan menegangkan wajah,sekaligus dapat mengurangkan garis-garis halus di wajah. Apabila kulit wajah anjal,garis-garis di wajah pun segan nak keluar,ini kerana collagen telah menyerap ke dalam kulit dan membaiki sel-sel kulit yang mengendur..
.
.
p/s : pastikan minum air yang mencukupi bagi mengelakkan kekeringan tau😉
.
.
#thefacedessert #frootynightspray #facemist #nightspray #makeupspray #fruityscent #strawberry #spray #love #goodforskin #organic #homemade #vitaminc #vitamine #ainann_shop #trustedseller #musttry #trythis #musthave

HAWA SKINCARE, MIRELLE BEAUTY (@ainann_shop)

Alahai... Sis punya spray pun dah tinggal sikit ni... Spray ni sis guna x kira masa.. Siang malam guna.. Tu yg cepat habis.. Bau dia mmg sedap.. Nampak je kecik.. Byk manfaat.. Sis rasa kulit lembap, jerawat sebiji 2 ade la.. Tp ade time la.. Klu kulit kusam.. Cuba la guna.. Nmpk kulit glowing dan cerah semula...#frootynightspray ni di hasilkan dari vitamin C, E dan plant collagen.. Harga mmg uols #mampubeli punya.. RM37..nak cuba.. Whatsapp sis ye..#01123373549 #01123373549 .
.
#thefacedessert #sayagunasayajual #honestreview #love #musttry #musthave #spraywater #facespray #vitaminc #vitamine #homemadeproduct #organic #strawberry #fruityscent #ainann_shop #trustedseller #makeupspray

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

🌸 Di hasilkan dari bahan-bahan 100% Natural&Organic.
🌸 Dibuat secara Homemade.
🌸 Mengandungi Vitamin C&E untuk mencerah, merawat kulit berminyak,kulit kusam dan jerawat.
🌸 Ada Plant Collagen untuk menegang dan menganjalkan kulit / anti aging.
🌸 Selamat di gunakan kerana tidak mengandungi Alkohol,Mercury,Hidrokuinon dan Paraben.
🌸 Berperisa Strawberry yang sangat wangi dan manis.
🌸 Mengandungi Essential Oil yang bertindak sebagai aromaterapi untuk menghilangkan Stress dan Kepenatan.
🌸 Selamat di guna oleh Remaja dan Kanak-kanak.
🌸 Boleh juga di guna sebagai finishing selepas make up untuk menjadikan make up lebih cantik,glowing,tahan lama dan tidak bercapuk.
🌸 Bau yang sangat wangi dan segar.
.
Cara pakai : Hanya spray di wajah sebelum tidur atau selepas make up.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Frooty Night Spray
.
🌸 Di hasilkan dari bahan-bahan 100% Natural&Organic.
🌸 Dibuat secara Homemade.
🌸 Mengandungi Vitamin C&E untuk mencerah, merawat kulit berminyak,kulit kusam dan jerawat.
🌸 Ada Plant Collagen untuk menegang dan menganjalkan kulit / anti aging.
🌸 Selamat di gunakan kerana tidak mengandungi Alkohol,Mercury,Hidrokuinon dan Paraben.
🌸 Berperisa Strawberry yang sangat wangi dan manis.
🌸 Mengandungi Essential Oil yang bertindak sebagai aromaterapi untuk menghilangkan Stress dan Kepenatan.
🌸 Selamat di guna oleh Remaja dan Kanak-kanak.
🌸 Boleh juga di guna sebagai finishing selepas make up untuk menjadikan make up lebih cantik,glowing,tahan lama dan tidak bercapuk.
🌸 Bau yang sangat wangi dan segar.
.
Cara pakai : Hanya spray di wajah sebelum tidur atau selepas make up.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah
More...