NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Wow! Suami isteri pun guna frooty night spray uolls....sweetnyaa...dahlah bau fns ni manis...bertambah-tambah manis la dorang kan...hihii..
.
I spray u,u spray i...how sweetnyeee.....😍😍😍
.
Uols tak nak try ke?hee...kalau nak whatsapp 0129205998 okey!
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Frooty night spray,kebaikan di setiap semburan!...mengandungi vit C&E untuk melindungi wajah,mengurangkan minyak dan memberi kulit yang sihat dan segar!
.
Yang penting ianya natural&organic...selamat di guna...kanak-kanak pun boleh guna...
.
Bau stoberi yng manis dan wangiii..
.
Jom cuba uolls!!!
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Assalammualaikum...good morning!malam tadi dah guna frooty night spray ke?best takkk...
.
Yang belum try lg tu moh ler kita cuba ye...best sgt,rasa segar je muka ni lepas spray...
.
Time balik keje penat2,nak tido spray dlu...mmg fresh tau...baunya dah la wangi...terangkat uolss
.
Frooty night spray,"spray2 glowing!" uols....😉😉😉
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Like Page : Thefacedessert Malaysia.
Thefacedessert By Sofea.Razin
Follow ig : @thefacedessert.
Produk : Frooty Night Spray.
.
🍒 Frooty Night Spray ini adalah 100% natural dan organic.
🍒 Di buat secara homemade dan BEBAS dari bahan kimia berbahaya.
🍒Tiada Alkohol Tiada Mercury tiada Paraben.
🍒 Hanya menggunakan ekstrak buah buahan dan tumbuhan yang segar.
🍒 Mengandungi Vitamin C&E serta Collagen tumbuhan.
🍒 Mengandungi essential oil yang sangat menenangkan.
🍒 Wangi,harum dan nyaman baunya..
🍒 Selamat di gunakan tanpa was-was
🍒 Boleh di gunakan oleh lelaki dan wanita,mak ayah abang kakak dan adik semua boleh!
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

3 hari guna je...wow nye! Alhamdulillah...teruskan guna frooty night spray ye..
.
Oh ya...nk bgtau,kalau uols lepas scrub muka lepas tu spray guna frooty night spray ni,lagi segar muka tu tau..
.
Cubalah..."spray2 glowing uols! "
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Frooty Night Spray dah jadi benda wajib ada dlm handbag!senang je kan...sebab kecil je,tapi berkuasa..haha..
.
Berkuasa mencantikkan wajah anda! Kecil-kecil cili padi orang kata...
.
Saya kata,belum cuba belum tauu...nak tahu kenalah cuba...huhu..
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Seronok baca testimoni kwn2 yg dah cuba frooty night spray ni...ya betul,muka akan jd fresh bila guna...bukan sahaja menyegarkan wajah,ia juga boleh merawat wajah yang bermasalah juga.
.
Yang ada masalah jerawat,kulit berminyak dan kusam boleh try tau frooty night spray ni...
.
Spray2 glowing uolss!!...
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Teruja nampaknya kawan kita sorang nih...eh,tapi takpe ke spray siang?bukan ni spray utk malam je?
.
Boleh juga sayang....sebab ia memang utk kulit wajah...tapi kalau spray malam lagi efektif sebab ia terus meresap ke dalam kulit!
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Siapa yang super buzy sampai x sempat nak pakai skincare tapi masih mencari produk utk perlindungan kulit?
.
Kami ada cara paling senang nak jaga muka...spray je uols !
.
Frooty night spray kaya dengan vitamin C&E dan collagen tumbuhan bagi memelihara kulit anda supaya sihat dan segar!
.
Tiada hidrokuinon,tiada mercury 100% natural&organic!..selamat untuk kanak-kanak juga!
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

BE BEAUTY BE BOLD (@ibtisam.shoppe)

#gslallegiant #01132677956
#frootynightspray from #thefacedessert ~dessert yang di spray dimuka..wangi bau stoberi~spray-spray glowing👏👏👏

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Thank you kak! Nanti bg feedback okey...spray2 glowing dengan frooty night spray!
.
Semudah ABC,sembur di wajah sebelum tidur...pasti tidur lebih lena dengan bauan harum buah stoberi yg manis..
.
Kenapa susah2...frooty night spray kan adaaaa....
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Kenapa mesti cuba frooty night spray?sebab ia adalah produk natural&organik!
.
Tiada bahan kimia bahaya,tiada mercury,tiada hidrokuinon,tiada paraben,tiada pewangi tiruan..
.
100% dari ekstrak buah strawberry yang segar dan menyihatkan...
.
"spray2 glowing! " uols....malam ni nak spray la...bau pun wangi sangat...yummy....oh my stoberi!
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Uols kalau pergi travel banyak tak bw brg?..mana nak masuk baju,kain,tudung belum brg2 penting lg...
.
Silap haribulan tak cukup satu bag...sebab semua nk di bw kn lebih2 lagi brg keperluan utk muka..
.
Frooty night spray ni comel je tau size nya...kalau setakat masuk dlm handbag xd mslh...
.
"spray2 glowing! " uols...
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah
More...