GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Frooty Night Spray
.
🌸 Di hasilkan dari bahan-bahan 100% Natural&Organic.
🌸 Dibuat secara Homemade.
🌸 Mengandungi Vitamin C&E untuk mencerah, merawat kulit berminyak,kulit kusam dan jerawat.
🌸 Ada Plant Collagen untuk menegang dan menganjalkan kulit / anti aging.
🌸 Selamat di gunakan kerana tidak mengandungi Alkohol,Mercury,Hidrokuinon dan Paraben.
🌸 Berperisa Strawberry yang sangat wangi dan manis.
🌸 Mengandungi Essential Oil yang bertindak sebagai aromaterapi untuk menghilangkan Stress dan Kepenatan.
🌸 Selamat di guna oleh Remaja dan Kanak-kanak.
🌸 Boleh juga di guna sebagai finishing selepas make up untuk menjadikan make up lebih cantik,glowing,tahan lama dan tidak bercapuk.
🌸 Bau yang sangat wangi dan segar.
.
Cara pakai : Hanya spray di wajah sebelum tidur atau selepas make up.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

FROOTY NIGHT SPRAY
.
🌸 Di hasilkan dari bahan-bahan 100% Natural&Organic.
🌸 Dibuat secara Homemade.
🌸 Mengandungi Vitamin C&E untuk mencerah, merawat kulit berminyak,kulit kusam dan jerawat.
🌸 Ada Plant Collagen untuk menegang dan menganjalkan kulit / anti aging.
🌸 Selamat di gunakan kerana tidak mengandungi Alkohol,Mercury,Hidrokuinon dan Paraben.
🌸 Berperisa Strawberry yang sangat wangi dan manis.
🌸 Mengandungi Essential Oil yang bertindak sebagai aromaterapi untuk menghilangkan Stress dan Kepenatan.
🌸 Selamat di guna oleh Remaja dan Kanak-kanak.
🌸 Boleh juga di guna sebagai finishing selepas make up untuk menjadikan make up lebih cantik,glowing,tahan lama dan tidak bercapuk.
🌸 Bau yang sangat wangi dan segar.
.
Cara pakai : Hanya spray di wajah sebelum tidur atau selepas make up.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

HAWA SKINCARE, MIRELLE BEAUTY (@ainann_shop)

Selamat tghari dan selamat menjamu selera...sis nak share sikit.. Mesti ada yg tertanya2 apa la @ainann_shop ni jual kan.. Ok.. Sis listkan product yg sis jual berserta harga ya.. Mana yg berkenan nak beli.. Meh whatsapp sis ye... #01123373549 #01123373549 #01123373549 .
.
HAWA SKINCARE
1. Facial Cleanser RM40
2. Gold Bar Soap RM35
3. Purifying Toner RM40
4. BB Cream RM55
5. Night Cream RM55
6. Brightening Serum RM45
.
.
MIRELLE BEAUTY (lip matte cream) RM35
1. Butterscotch
2. Caramel
3. Cupcake
4. Macaron
5. Sundae
6. Trifle
7. Pavlova
.
.
ALHA ALFA COSMETICS
.
.
FOUNDATION RM100 (temporary out of Stock)
1. Brahea (cerah)
2. Cassia (medium)
3. Orka (gelap)
.
.
SPRAY
1. Glow & Gliter finishing spray
150ml RM120
60ml RM65
2. Matte Primer spray
150ml RM80
60ml RM50
3. Radiant Primer spray
150ml RM80
60ml RM50
.
.
ALISA COTTON ANGLE POWDER RM68
.
.
HOPE GIRL BROWCARA (perapi kening) RM48
.
.
FROOTY NIGHT SPRAY RM37
.
.
THE LILY MAKE UP REMOVER RM39
.
#hawaskincaremalaysia #mirellebeauty #alhaalfacosmetics #alisacottonangelpowder #browcara #frootynightspray #thelilymakeupremover #ainann_shop #trustedseller #lipmattecream #alhaalfafoundation #alhaalfa #shazreeyanashukri #thefacedessert #nafura #hopegirl #thelily #pilihanmua #makeup #sayajual #housewife

HAWA SKINCARE, MIRELLE BEAUTY (@ainann_shop)

Manisnya la awak ni... Rasa susah sangat nak tinggalkan... Asyik teringat2 je.. Dah knp plak dgn sis ni kan.. Klu uols nak tau.. FROOTY NIGHT SPRAY ni klu skali sembur mesti x ckp.. Nak spray byk2 kali.. Bau dia sedap.. Strawberi yg merah ranum tu.. Nama je night.. Siang2 hari.. Panas terik camni pun blh guna.. Terus rasa segar dan mood2 romantik.. X nak ke cuba?? RM37 je uols.. X msk postage lagi ye..
.
Nak order.. Whatsapp2 je sis ye..#01123373549 #01123373549 .
.
#thefacedessert #frootynightspray #fruityscent #fresh #strawberry #facespray #makeupspray #nightspray #love #musttry #musthave #ainann_shop #trustedseller #flawless #glowing #organic #homemadeproduct #vitaminc #vitamine

HAWA SKINCARE, MIRELLE BEAUTY (@ainann_shop)

QNA Frooty Night Spray
-
-
Q : Saya dah pakai skincare boleh ke pakai lagi Frooty Night Spray ini?
-
-
A : Boleh,jika dah pakai skincare pada waktu malam,Frooty Night Spray boleh guna selepas mandi ataupun selepas make up.
-
-
Q : Anak saya masih bersekolah, blh ke guna Frooty Night Spray?
-
-
A : Boleh, kanak-kanak dan remaja boleh menggunakan Frooty Night Spray.
-
-
Q : Ape beza Frooty Night Spray dengan spray-spray wajah jenama lain?
-
-
A : Frooty Night Spray adalah produk Homemade, bhn2 yang di gunakan 100% Natural & Organic, TIADA campuran bahan kimia beracun dan merbahaya, ia mengandungi Essential Oil dari pati buah Strawberry sebenar yang di hasilkan melalui proses Steam Distillation dan Cold Pressing. Size nya yang kecil dan berisipadu 30 ml mudah untuk di bawa kemana-mana.
-
-
Q : Berapa lama kesan yang boleh di lihat setelah menggunakan Frooty Night Spray?
-
-
A : Kesan seawal 60 saat untuk kulit lebih anjal dan tegang, 24 jam untuk kulit lebih lembut dan halus, 3 hari untuk mengurangkan minyak di wajah, 5 hari wajah semakin cerah dan jerawat semakin pudar, 7 hari untuk ucapkan selamat tinggal kepada kulit kusam dan selamat datang wajah berseri.. Seterusnya bergantung kepada keadaan kulit, disiplin dan konsistensi anda menggunakan Frooty Night Spray. -
-
Q : Adakah Frooty Night Spray mengandungi Collagen?
-
-
A : Ya, Collagen di dalam Frooty Night Spray adalah Collagen dari tumbuh-tumbuhan.
-
-
Any questions? WhatsApp #01123373549 #01123373549 #01123373549
-
-
#thefacedessert #fruityscent #frootynightspray #homemade #organic #facespray #makeupspray #love #musttry #sayajual #jomorder #glowing #flawless #ainann_shop #trustedseller #trythis #musthave #nightspray #makeup #naturalingredients #strawberry #vitaminc #vitamine #nomercury

HAWA SKINCARE, MIRELLE BEAUTY (@ainann_shop)

Frooty Night Spray, spray wajah TEGANG sepantas 1 minit...😉
-
-
Diformulasikan khas untuk menyegarkan, menyihatkan, menegangkan, memulihkan, mencerahkan, menangani stress dan segala kebaikan dalam setiap semburan!
-
-
EKSTRAK STRAWBERI yang kaya dengan Vitamin C & E dapat memelihara dan merawat masalah jerawat,kulit wajah berminyak dan kulit kusam.
-
-
PLANT COLLAGEN pula bertindak untuk menganjalkan dan menegangkan kulit wajah agar kekal awet muda dan anti aging..anjal toink toink gittew...
-
-
ESSENTIAL OIL pati strawberi yang bertindak sebagai Aromaterapi mampu menghilangkan Stress dan mengurangkan Kepenatan setelah seharian bekerja pasti hari hari anda akan ceria dengan adanya Frooty Night Spray.
-
-
Bukan itu sahaja,banyak lagi khasiat dan manfaat di dalam Frooty Night Spray ini tau... Kena la cuba dulu.. Baru tau hasilnya.. Pasti buatkan anda tersenyum lebar... -
-
Whatsapp #01123373549 for order/info.. -
-
Harga: RM37 (exc pos) -
-
#frootynightspray #thefacedessert #facespray #facemist #nightspray #vitaminc #vitamine #fruityscent #strawberry #sayajual #jomcuba #jomorder #love #plantcollagen #organic #makeupspray #ainann_shop #trustedseller

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Kandungan di dalam Frooty Night Spray..
.
Frooty Night Spray, spray wajah TEGANG sepantas 1 minit...😉
.
Diformulasikan khas untuk menyegarkan,menyihatkan,menegangkan,memulihkan,mencerahkan,menangani stress dan segala kebaikan dalam setiap semburan!
.
EKSTRAK STRAWBERI yang kaya dengan VitaminC&E dapat memelihara dan merawat masalah jerawat,kulit wajah berminyak dan kulit kusam.
.
PLANT COLLAGEN pula bertindak untuk menganjalkan dan menegangkan kulit wajah agar kekal awet muda dan anti-aging..anjal toink toink gittew...
.
ESSENTIAL OIL pati strawberi yang bertindak sebagai Aromaterapi mampu menghilangkan Stress dan mengurangkan Kepenatan setelah seharian bekerja,pasti hari hari anda akan ceria dengan adanya Frooty Night Spray.
.
Bukan itu sahaja,banyak lagi khasiat dan manfaat di dalam Frooty Night Spray ini tau... Nak tahu lagi? Mai WhatsApp kak as meh 0129205998 okey..😉
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

HAWA SKINCARE, MIRELLE BEAUTY (@ainann_shop)

14 Kebaikan dan Manfaat Frooty Night Spray -
🌸 Menyegarkan kulit wajah.
🌸 Merawat dan memulihkan wajah.
🌸 Menjadikan kulit lembut dan halus.
🌸 Menganjalkan dan menegangkan struktur kulit wajah.
🌸 Mencerahkan wajah.
🌸 Menjadikan wajah glowing dan flawless.
🌸 Kaya dengan Vitamin C&E
🌸 Mencegah kulit wajah berminyak.
🌸 Menghalang penghasilan sebum di wajah.
🌸 Anti jerawat dan Anti Aging.
🌸 Memberi khasiat pada wajah dan menjadikan wajah lebih segar dan sihat.
🌸 Baunya yang harum dan wangi membuatkan tidur lebih lena.
🌸 Berfungsi sebagai Aromaterapi yang mampu memberi ketenangan.
🌸 Boleh digunakan sebagai make up spray. Membuatkan make up tahan lebih lama.
-
-
HARGA: RM37 (exc pos) -
Berminat? Whatsapp #01123373549
-
#thefacedessert #frootynightspray #facespray #love #musttry #homemade #organic #vitamine #vitaminc #plantcollagen #sayajual #jomorder #jomcuba #nightspray #goodforskin #ainann_shop #trustedseller #makeupspray #keluaranbumiputera #newproduct
More...