wisnu (@wisnu_ksm)

Usir Bakteri Pada Kaki Anak dengan Air Hydro-Gen Estéau

Untuk kesehatan dan kebersihan kulit anak, Hydro-Gen Estéau sangat bermanfaat lho bagi para ibu di rumah. Memiliki sifat yang antibakteri, air hidrogen yang dihasilkan Hydro-Gen Estéau mampu membantu mensterilkan kuman dan bakteri yang menempel pada kulit. Apalagi saat bermain, anak cenderung sekali berjalan dan berlari dengan telanjang kaki, bahkan sampai ke luar rumah, yang akhirnya telapak kaki anak pun jadi rawan terkena bermacam kuman serta bakteri. Oleh karena itu, setelah bermain jangan lupa ya semprotkan air Hydro-Gen Estéau yang kaya antioksidan dan terbukti 99,9% antibakteri!

Hydro-Gen Estéau merupakan alat penunjang kesehatan dan kecantikan kulit yang diciptakan dengan teknologi mutakhir dari Korea Selatan yang mampu mengubah air mineral menjadi air berkandungan hidrogen dengan molekul terkecil sebesar 150 picometer (6x lebih kecil dari nanometer), kaya antioksidan, dan bersifat antibakteri serta antikuman. Air hidrogen lebih mudah menyerap ke dalam kulit daripada air biasa, sehingga memberikan banyak kebaikan untuk kulit, seperti bantu melembutkan dan melembapkan kulit lebih lama hingga 8 jam, bantu menghidrasi kulit, bantu menghilangkan bau tak sedap pada tubuh, serta mampu menyembuhkan luka, dan lain sebagainya. Dalam hasil tes Korea Conformity Laboratories juga membuktikan bahwa kekuatan air Hydro-Gen Estéau untuk menetralisir bakteri mampu mencapai 99,9%, sehingga kulit pun bebas iritasi akibat mikroorganisme yang berbahaya. Sedia selalu Hydro-Gen Estéau untuk kulit lebih sehat terawat!

#hydrogenesteau #antioksidan #airhidrogen #kayaantioksidan #airalkali #antibakteri #tipscantik #kesehatan #kecantikan #livewellglobal #lwg #networkmarketing #millionaireacademy #skincare #hydrogenwater

shaklee di sini (@ismie_artika)

SET KURUS
Susahnyaaaa nak pilih baju sekarang 😭😭. Baju cantik banyak tapi tak sesuai dengan saiz badannn!! Macam mana nak kurus dengan sihat nie 🤔?! Okay jangan risau lagi, Che R boleh recommend kan produk shaklee yg dapat membantu tentang masalah berat badan 😁😁
🌸OmegaGuard - Membantu proses memecahkan lemak lama dalam tubuh seperti di bawah kulit, di dalam hati, di dalam salur darah, lemak yang menyalaputi luar organ selain membantu mengawal selera makan dengan menghasilkan hormon leptin yang menyekat selera makan dan membakar lemak untuk tenaga
.
. . 🌸Alfalfa Complex - Bertindak sebagai fiber yang membawa keluar lemak-lemak yang sudah dipecahkan oleh Lecithin dan OmegaGuard.
🌸ESP - Sumber protein, mempunyai Indeks Glisemik yang rendah yang membantu dalam proses mengurangkan berat badan dan mengawal selera makan selain membantu tubuh bertenaga sepanjang hari. .
.
Jadi untuk dapatkan badan yg kurus dan sihat, boleh terus whatsapp Che R 0129104564

#shaklee #shakleekl #shakleesihat #bajuxxl #tipscantik

Tak Susah Nak Kurus (@coachain)

Mostly di meja makan...rata2 semua meja bila breakfast di hotel pasti akan ambil air juice. .
Nak ambil air juice tu kena hati2... make sure pure juice bukan air kordial. Air juice memang bagus tapi ada hadnya. Nak pilih pure original dari buah lg bagus. 😆
.
#taksusahnakkurus
#teamnickhinhussien .
.
Coach Ain 📲 019-3454703
.
#CoachAin #tipscantik #nakslim #mudahkurus #kurusonline #infokesihatan #onlinecoach #terlajaklaris #losingweight #rtm #dietkurus
#uitm #coachkurus #jakel #uitmdihatiku #jubahbesar #carakurus #bigsizebaju #bangsar #sukahatikau #dietnasi #jomkurussihat #AuraWhite #emavengers #AwakSukaSayaTak

@tyni_nuamoorea (@tyni_nuamoorea)

ADA JERAWAT TUMBUH DIWAJAH?

Jangan stress, kenali lebih jauh penyebab jerawat dari tempat tumbuhnya jerawat.

Jaga kebersihan, atur pola makan dan istirahatlah yang cukup.

#jerawat #acne #Wajah #kulitwajah #tipscantik #obatjerawat
Suka?
Beritahu kawan kawanmu, silahkan share..!!

beautystick_agent (@foundationstick)

Morning uolss!
SAPE KAT SINI TAK NAK KULIT MUKA FLAWLESS KN? Rugi la kulit dah putih tapi tak kusam
.
Guna lah beauté stick. Flawless lah uolss lepas guna bs ni. Parut jerawat pn dapat tutup dengan pakai bs. Selain itu dapat merawat kulit muka uolss. Best kan? .
Sebab apa beauté stick ni mengandungi .
✅ Glycerin
✅ Coconut oil
✅ Seaweed Ekstrak
✅ Vit E
.
WA for details.. kita sembang tentang kulit muka konfirm terbeli 1😄
📲017-9796220
#agentsahnushazbeauty#nushazbeautyhq#tipscantik#parutjerawathilang#flawless#foundation#cantik#foundationcantik #beautestick

*Get Free Lip Package Now (@dermalene.malaysia)

Happy Sunday girls 💋 .
.

Need last-minute weekend plans? Pamper yourself with a skin treatment! Come in and get our 40 min Skin Gym treatment to keep your skin hydrated this weekend. You & your skin both need to stay hydrated! Show your skin some love and find some ways to take care of it 😉
.
.
➡️012-6777617 (Shah Alam)
➡️011-36964907 (Melaka)
➡️017-9720170 (Kota Bharu)
.
.
.
#fightacnewithdermalene #dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomatomalaysia #beautytips #tipscantik #whi #wanitahariini #gaji #payday

BEENPINK CREAM BPOM (@beenpink.co.id)

TIPS KUKU CANTIK : Berikan Perawatan Alami

Guna mendapatkan kuku cantik, cobalah beberapa cara tradisional dengan menggunakan bahan-bahan alami. Misalnya dengan merendam kuku dengan minyak zaitun yang hangat selama 15 atau 20 menit. Olive oil bisa membuat kuku lebih halus. .
.
.
 #beenpink #beenpinkasli #beenpinkori #creamwajah #creamjerawat #antiacne
#obatjerawat #obatflek #penghilangflekhitam
#penghilangjerawat #creamwajahaman #creamwajahbpom
#pemutihwajah #whitening #creambpom
#tabirsurya #pemutihkulit #paketwhitening #arbutin
#tipskukucantik #tipskukusehat
#tipscantik #tipssehat #antiacne #bebasjerawat
#skincare #jualkosmetik

Anne/Hanis (@annejualmj)

Lagi tips untuk pilih barang personal care dengan terbaik.
Nak selamat? Pilihlah skincare yang berasaskan bahan natural seperti Mary Jardin. 👍🏼👍🏼👍🏼 #tipscantik #tipspilihskincare #naturalskincare #maryjardinian #naturalskincaremalaysia

Breast Enlargement Cream (@hushhush.hushlovepotion)

Ini barang baik namanya Love Potion,2kali calit satu hari boleh buat itu cik "teq" kembali memB.E.L.O.N ,mengA.N.J.A L dan lebih enak diU.L.I

Saya REKEMEN siapa pakai,tiap malam adalah malam jumaat!
Saya JAMIN siapa selalu urut-urut manja bra akan one size up!
Saya perlu cakap dah baca sila WASAP laju laju! .
Hubungi kami untuk dapatkan krim payudara terhebat abad ini.
.
📲whatsup ' hush ' ke 0126303031
📲whatsup ' hush ' ke 0126303031
📲whatsup ' hush ' ke 0126303031
#produkwanita #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara  #awekcun #putihgebu #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimpembesarpayudara
#breastenlargement #breastcream #kosmetikmalaysia #krimpayudara #seksiuntuksuami #rahsiawanita #nakpayudarabesar #montok #mantap #krimtetek #inaicelupmurah #niqabmalaysia #tudungariani #mirafilzah

Breast Enlargement Cream (@hushhush.hushlovepotion)

Ini barang baik namanya Love Potion,2kali calit satu hari boleh buat itu cik "teq" kembali memB.E.L.O.N ,mengA.N.J.A L dan lebih enak diU.L.I

Saya REKEMEN siapa pakai,tiap malam adalah malam jumaat!
Saya JAMIN siapa selalu urut-urut manja bra akan one size up!
Saya perlu cakap dah baca sila WASAP laju laju! .
Hubungi kami untuk dapatkan krim payudara terhebat abad ini.
.
📲whatsup ' hush ' ke 0126303031
📲whatsup ' hush ' ke 0126303031
📲whatsup ' hush ' ke 0126303031
#produkwanita #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara  #awekcun #putihgebu #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimpembesarpayudara
#breastenlargement #breastcream #kosmetikmalaysia #krimpayudara #seksiuntuksuami #rahsiawanita #nakpayudarabesar #montok #mantap #krimtetek #inaicelupmurah #niqabmalaysia #tudungariani #mirafilzah

KURUS.SLIM.DETOX.CANTIK.SIHAT (@kuruscepat_)

Wow putih dalam masa 3 saat je uolls.
.
Terbaik la lotion ni boleh bantu korang yg ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap semuanya selesai dengan SureGlow ni.
.
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion , lindungi kulit uolls dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls.
.
For more details, kindly whatsapp 014-5181046 .
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

Breast Enlargement Cream (@hushhush.hushlovepotion)

Ini barang baik namanya Love Potion,2kali calit satu hari boleh buat itu cik "teq" kembali memB.E.L.O.N ,mengA.N.J.A L dan lebih enak diU.L.I

Saya REKEMEN siapa pakai,tiap malam adalah malam jumaat!
Saya JAMIN siapa selalu urut-urut manja bra akan one size up!
Saya perlu cakap dah baca sila WASAP laju laju! .
Hubungi kami untuk dapatkan krim payudara terhebat abad ini.
.
📲whatsup ' hush ' ke 0126303031
📲whatsup ' hush ' ke 0126303031
📲whatsup ' hush ' ke 0126303031
#produkwanita #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara  #awekcun #putihgebu #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimpembesarpayudara
#breastenlargement #breastcream #kosmetikmalaysia #krimpayudara #seksiuntuksuami #rahsiawanita #nakpayudarabesar #montok #mantap #krimtetek #inaicelupmurah #niqabmalaysia #tudungariani #mirafilzah

Anne/Hanis (@annejualmj)

Kalau beli barang skincare/cosmetic macam mana nak tahu ada ingredients yang toksik ke tak?
Nak pilih beli barang, kalau boleh, pilihlah yang bebas 12 bahan ini. Lebih selamat.
#tipscantik #maryjardinian #tipspilihskincare

BERSALIN | BERPANTANG | TUNGKU (@nawalstopcentre_setbersalin)

Tengok ni, mommy baru je bersalin. Masih admitted tau! 😅

Gel param pilis plus slimming menjadi pilihan hati...kat hospital pun mommy boleh pakai pilis tau. Sangat lah mudah! 😉

Tak payah susah susah nak bancuh herba ni, picit je. sapu terus ke dahi. Gel param pilis plus slimming ni ekstrak dr 10 herba tau. Dia tak panas tapi ada sikit rasa berangin.
Tapi kesan dia in shaa Allah..kepala pening boleh beransur baik, lenguh leher pun boleh beransur baik. in shaa Allah. Mudah, tak payah tunggu pakai pilis kat rumah. Kat hospital je pun boleh! Wahh.. 😍

#nawalistB1 #pilis #Tengok ni, mommy baru je bersalin. Masih admitted tau! 😅

Gel param pilis plus slimming menjadi pilihan hati...kat hospital pun mommy boleh pakai pilis tau. Sangat lah mudah! 😉

Tak payah susah susah nak bancuh herba ni, picit je. sapu terus ke dahi. Gel param pilis plus slimming ni ekstrak dr 10 herba tau. Dia tak panas tapi ada sikit rasa berangin.
Tapi kesan dia in shaa Allah..kepala pening boleh beransur baik, lenguh leher pun boleh beransur baik. in shaa Allah. Mudah, tak payah tunggu pakai pilis kat rumah. Kat hospital je pun boleh! Wahh.. 😍

#param#setberpantang #mudahnyaberpantang #nawalistB1 #NawalHerbalBeauty #pilis #tipscantik #slim #buangangin #sapusapuje #tungku #setbersalin #beauty #gojes #slim

KURUS.SLIM.DETOX.CANTIK.SIHAT (@kuruscepat_)

Nak kulit macam gadis Korea putih, gebu, lembut dan lembap?? Nak tahu rahsianya??Apa lagi jom lah cuba #SureGlowLotion . Iolls sure uolls tak menyesal.👍🏻
.
Tak cuba tak tahu, dah cuba mahu selalu😍.
.
Cepat Whatsapp 014-5181046 utk dapatkan kulit putih gebu dalam 3SAAT je!🔥
.
P/s: WHATSAPP SEKARANG UTK DAPATKAN HARGA PROMOSI.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

Serum Vit C Terbaik In Town ! (@vcs_missoren)

Hai awak yang cantik 😍.. Cuba awak bayangkan saudara mara dan kawan-kawan awak asyik memuji awak je time raya nanti 😊
.
"Ehh muka kau nampak cerah la.. Dulu kusam sikit.. Kau pakai apa sekarang ni?
.
"Amboii.. Glowingnya muka.. Nampak muda sepuluh tahun lah, hehe"
.
"Pelolesnya muka.. Siapa yang makeup muka kau ni ?"
.
Dan bermacam-macam pujian lagilah 😄 (Hati kita mesti berbunga bunga kan? Hehe 🙈)
.
Nak ke pujian macam kat atas tu? 👆🏻..
.
Kalau nak dapat hasil macam ni sis kena bertindak dari sekarang tau. Cuma follow je 2 langkah mudah ni 👇🏻
.
1. Sapu 1-2 titis Vitamin C Serum di muka setiap pagi dan malam.
.
2. Ambil 1 tablet Vitamin C 1000mg setiap hari.
.
Insya Allah bila kita amalkan secara konsisten, cik abang pon mesti tegur perubahan pada kulit sis 😘
.
Nak kulit gebu gebas jgn lupa #MissOren 🍊
. 📲 Meh whatsapp Miss Oren
www.wasap.my/60149409760
.
#MissOren#flawless#jomcantik#noradanish#sayajualmurah#bazaarpaknil#kingcoco#modelmuslimah#vcsannona#rozitachewan#ampang#bangsar#tipscantik#sayanakcantik#serummurah#vitamincserum#ubatparut#cantikgebu#kulitputih#10xkekuatanvitaminc#serumvitamincannona#vcssingapore#vcsbrunei#brunei#singapore#vcslovers#cantiktakperlusuntik

Oxyglow Beauty Expert (@oxyglow_beauty_expert)

FLEX INTRO

Sebelum pakai perawatan kami.
Harap mengerti kenapa orang bisa kena flex
Flex terjadi karena kerusakan kulit yg cukup lama dan terakumulasi. Tahap nya kerusakan jaringan sel kulit dari dalam hingga bisa naik kepermukaan.  Jika flex anda tebal dan sangat nyata itu artinya kerusakan cukup lama sehingga wajah mu tumbuh flex .

Penyebab nya bisa saja
1. Perlakuan kita terhadap kulit yg cukup kasaar sebelum nya.  Bisa sering pakai kosmetik keras, merkury /HQ tinggi atau gonta ganti kosemetik
2. Hormon
3. Pemakaian obat
4. Terpaan sinar

Biasa nya yg point pertama ini akan menghadapi efek rebound.
Apa lagi pindahan dari kosmetik merkury/whitening tinggi.
Makanya  FLEX nya di wajah akan melebar dan makin hitam saat lepas cream lama / peralihan ke cream baru  karena kamu telah melepas cream lama mu yg dulu nya mungkin  hanya menutupi flex mu tanpa memperbaiki jaringan kulit mu dari dalam.
.
Nah ini bukan karena oxyglow yg sedang baru kamu pakai.
Karena flex terjadi bukan karena waktu yg singkat.
Apa lagi dalam hitungan hari.
Jd sebelum pakai anda harus siap hadapi detox rebound.
Terutama ex penggemar cream cream yg high merkury.
.
ORDER/MORE INFO
WA : 085726581723
.
#oxyglow #klinikoxy #klinikkecantikan #infosehat #infokesehatan #tipscantik #skincare #beautycare #healthcare #perawatanwajah #beautycream #krimpencerahwajah #kosmetikaman #BPOM
More...