STOKIS SAH ELYSIAN (@elysianserumpuchong)

Buka peti ais nak ambil susu, ehh pelik tak kenapa Kakak letak #elysianboosterserumfeedback dalam firdge?
.
Kalau nak tau.. Ini untuk dapatkan soothing effect tau.. iaitu korang akan rasa lebih selesaa dan nyamaan jurrr bila dah calit serum ni kat muka โค๏ธ
.
Ape lagi? letak lah serum korang dalam firdge and feel it!

#tipselysian #tipscantik #soothing

STOKIS DYXY ALOR SETAR (@dyxy.cosmetic_alorsetar)

๐Ÿ˜ฑ TERCARI CARI BEST FOUNDATION 2017?
.
Korang memang wajib try DYXY BCC CREAM FOUNDATION ni! .
SEMUA GAMBAR NO FILTER OK ๐Ÿ’‹
.
Sudah terbukti NAK FLAWLESS tk perlu nk tepek bedak tebal2 da! Apply BCCREAM sekali sapuan da blh nmpk GLOWING MOWING ๐Ÿ˜ & paling penting tahan satu hari suntuk! Blh la gi melaram sakan tk yah touchup2 da ๐Ÿ‘๐Ÿ˜˜
.
And yang best part tak rasa macam pakai bedak langsung ringaaaaannnnya amatt aihh
.
.
Best pakai BC Cream ni sebab even dah pakai berjam jam pun still lagi kulit nampak flawless tau!
.
.
Tepek sekali je flawless habis kulit nampak ๐Ÿ™ˆ BC Cream ni boleh buat jadi Base Makeup juga
.
.
Korang kena try sendiri!! Kalau nak tengok testimoni pergi tengok dekat sini #bccreambydyana
.
.
๐ŸŒŸ So lepas ni xpayah malu nk selfie lagi๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Selfie sampai pitam uollls dan yang penting muka mantain gebu gebas TAK BERMINYAK
.
.
๐Ÿ™‹ JOM ORDER SEKARANG!

COD area JITRA / ALOR SETAR.
Postage 1 Malaya.
Whatsapp 013-6249168 laju2!
.
.
.

#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics
#dyxykedah
#dyxyalorsetar
#dyxyjitra
#greenteafacemist
#facemist
#stokisdyxykedah
#teamnafisha
#myrajerfamily
#dyxypromosi
#infodyxy
#terapiinstagram
#tipscantik
#foundationmalaysia
#dropshipneeded
#ukhwahti
#dropshipwanted
#berusmakeup
#agentdyxy
#agentwanted
#foundationviral
#dropshipdyxy
#stokisdyxy

SERUM|JERAWAT|PENUAAN|PARUT (@serumbysyaza)

PRECIOUS SERUM BY HICOS
-
Dengan kehebatan gabungan 3 bahan utama semulajadi iaitu, pati minyak bunga mawar, sodium hyaluronate dan aqua ternyata sangat berkesan untuk merawat pelbagai jenis masalah kulit wajah seperti:
-
๐ŸŒนPenuaan
๐ŸŒนkedutan
๐ŸŒนjerawat
๐ŸŒนkulit kusam
๐ŸŒนjeragat
๐ŸŒนkulit sensetif
๐ŸŒนpanau
๐ŸŒนparut jerawat
๐ŸŒนsunburn
๐ŸŒนkulit gelap
๐ŸŒนwhitehead
๐ŸŒนblackhead
๐ŸŒนkulit berminyak
.
Antara Khasiat Precious Serum by HICOS:
.
๐ŸŒนMenghilangkan garis halus dan kedutan!
๐ŸŒนMelembab & memperbaiki struktur kulit.
๐ŸŒนMengelakkan kerosakan kulit akibat radikal bebas.
๐ŸŒนMenghaluskan dan melembutkan kulit.
Meningkatkan elastisiti/kekenyalan!
๐ŸŒนMemulihkan tisu rosak.
.
๐Ÿ’ฐ Rm89 exc pos
๐Ÿ“ฎRm7sm/Rm10ss
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6336938
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6336938
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6336938
.
Syaza,
Your Beauty Consultant ๐Ÿ’•
.
.
.
.
#serum #serumantiaging #serumjerawat #serumantikedutan #serumparutjerawat #serumkulitkering #serumkulitkusam #serumjeragat #serumsunburn #serumwhitehead #serumblackhead #serumkulitberminyak #serumkulitgelap #serumporesterbuka #hicosmetickelantan #aurainsta #igmashup #igmashup3 #tipscantik #hicos #pearlempire

SERUM|JERAWAT|PENUAAN|PARUT (@serumbysyaza)

PRECIOUS SERUM BY HICOS
-
Dengan kehebatan gabungan 3 bahan utama semulajadi iaitu, pati minyak bunga mawar, sodium hyaluronate dan aqua ternyata sangat berkesan untuk merawat pelbagai jenis masalah kulit wajah seperti:
-
๐ŸŒนPenuaan
๐ŸŒนkedutan
๐ŸŒนjerawat
๐ŸŒนkulit kusam
๐ŸŒนjeragat
๐ŸŒนkulit sensetif
๐ŸŒนpanau
๐ŸŒนparut jerawat
๐ŸŒนsunburn
๐ŸŒนkulit gelap
๐ŸŒนwhitehead
๐ŸŒนblackhead
๐ŸŒนkulit berminyak
.
Antara Khasiat Precious Serum by HICOS:
.
๐ŸŒนMenghilangkan garis halus dan kedutan!
๐ŸŒนMelembab & memperbaiki struktur kulit.
๐ŸŒนMengelakkan kerosakan kulit akibat radikal bebas.
๐ŸŒนMenghaluskan dan melembutkan kulit.
Meningkatkan elastisiti/kekenyalan!
๐ŸŒนMemulihkan tisu rosak.
.
๐Ÿ’ฐ Rm89 exc pos
๐Ÿ“ฎRm7sm/Rm10ss
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6336938
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6336938
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6336938
.
Syaza,
Your Beauty Consultant ๐Ÿ’•
.
.
.
.
#serum #serumantiaging #serumjerawat #serumantikedutan #serumparutjerawat #serumkulitkering #serumkulitkusam #serumjeragat #serumsunburn #serumwhitehead #serumblackhead #serumkulitberminyak #serumkulitgelap #serumporesterbuka #hicosmetickelantan #aurainsta #igmashup #igmashup3 #tipscantik #hicos #pearlempire

๐ŸŒผNenglia Agustini๐ŸŒผ (@produkkecantikan_kesehatantop)

Siapa bilang beli NanoSpray Rugi??
Salah Besar...!! ๐ŸŒธ

Pastikan kamu beli Nanospray V3 yang Asli, hanya melalui distributor resmi MCI, Original dari Jepang.

Bisa dipakai sekeluarga, seumur hidup, dan memiliki sejuta manfaat bagi kesehatan dan kecantikan kulit.

Lalu apa bedanya pakai NanoSpray dengan cuci muka?
Kan sama-sama pakai air?
Jelas beda dongg...
Cuci muka itu cuma bersihin permukaan kulit saja. Sedangkan pakai NanoSpray, dengan teknologi partikel nano, segala endapan dan residu kosmetik di dalam kulit terangkat dengan seksama.

Pasti tau dong kalau endapan-endapan itulah yang menjadi sumber permasalahan pada kulitmu, mulai dari jerawat, flek hitam, komedo, kerutan, dll.

So, kenapa masih ragu? ๐Ÿ‘‰NanoSpray Versi 3:
Pada dasarnya alat ini memecah partikel air oksigen menjadi molekul2 berukuran nano/sangat kecil yang bisa menembus masuk ke dalam pori2 kulit dan terserap sampai ke lapisan kulit yang paling dalam sehingga kulit jadi bersih alami dan kelembaban kulit selalu terjaga tanpa bikin kulit jadi berminyak.

Proses inilah yang membuat kulit jadi kenyal, bebas jerawat, bebas komedo, memudarkan bekas jerawat dan flek hitam. Kulitpun jadi sehat & cerah alami.

Fungsinya? :
*Untuk meremajakan kulit
*Mencegah penuaan dini
*Menjaga kelembaban kulit *Menghaluskan kulit
*Mencerahkan kulit
*Meringkas pori
*Mengencangkan kulit
*Mengurangi iritasi pada kulit
*Mengurangi Jerawat, Flek, Kerut

Everyone must Have item !! For order:
Nenglia
WA. 082133690360 โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข

#tipscantik #tipscantikalami #makeup #makeupkorea #facial #facialoxygen
#obatjerawat #obatjerawatbpom #obatjerawatpunggung #kulitkusam #pencerahwajah #pencerahwajah #pemutihwajahbpom #pemutihwajah #kosmetikaman #skincare #skin #klinikkecantikan #perawatanwajah #wajahglowing #wajahmulus #jerawat #obatjerawatalami #totokaura #obatjerawatherbal #totokwajah

FULLPLUS | RB BODYWASH | WDEC (@tercipta_untuk_wanita)

Acik tak tau nak cakap mcm mana lagi.. tapi apa yg acik tau.. terlalu ramai wanita kat luar sana yg memerlukan fullplus.. tapi masih lagi sayang duit utk melabur bagi aset cantik.. tahniah acik ucapkan pada kak ton yg dah cuba fullplus.. anda mmg sebenar wanita.. sebab wanita mmg sentiasa ingin kelihatan cantik
.
Yg belum cuba jom dapatkan fullplus hari ini
.
Whatsapp +60194094676
Whatsapp +60194094676
Whatsapp +60194094676
.
#tipscantik #awetmuda #tipsawetmuda #tipspantang #pantang #berpantang #keputihan #montok #tipsisteri #tipsuamiisteri #pengantin #jerawat #fptetapdihati

UUM | KEDAH (@wani_shafani)

AIP.. KULIT BERJERAWAT TAK BOLEH PAKAI SCRUB? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ญ . . . .

Sebab kebanyakkan scrub kasar dan merosakkan tekstur kulit.

Tapi MAGIC SCRUB ni lain.. dia betulยฒ halus. Cuci calat habis poriยฒ sampai ke dalam tau๐Ÿ˜

Haaa rugi eh kalau tak cuba. Makin gebusss pipi ni๐Ÿ™ˆ.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#love #beautiful #fashion#like4like #viral #vsco #cantik #tbt #nice #cute #follow4follow #happy #tipskurus #tipscantik #hot #vscocam #instafamous #instagood #baby #life #ootd #healthyskin #goviral #musthave #glowingskin #ontrend #glam #shimmer #fitfood

DYXY COSMETICS OFFICIAL STOKIS (@dyxy.byamiera)

4 PETUA WAJAH BERSERI
.
๐Ÿ’• Amalkan baca 'Ya Qawiyyu'
(Maksudnya wahai yg Maha Kuat)
Selepas memberi salam kedua, selepas solat. .
๐Ÿ’• Gunakan 3 jari tengah
Untuk menggosok muka sewaktu cuci muka & pakai moisturizer
.
๐Ÿ’• Berselawat 3 kali dan tiup ke atas bedak muka setiap kali sebelum berbedak dan berdoa
"Ya Allah serikanlah wajahku agar yang memandang berasa senang denganku"
.
๐Ÿ’• Membaca doa ketika melihat cermin
"Ya Allah, sebagaimana kau cantikkan wajahku, maka perelokkanlah pekertiku"
.
Selamat mencuba #tipscantikbyamiera ๐ŸŒน
.
.
#foundation #foundationglowing #tipscantik #makeuptutorial #dyxygreenteafacemist
#bccreambydyana #dyxyterengganu #bccreambydyanaagen #byamierateam

ANTIAGING | SERUM AWET MUDA ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ (@hicosmetic_pahang)

TERPAKSA CANTIK๐Ÿ’ฅ
.
Kita tak buat tutorial mekap tapi kita belanja 1 video ringkas yang membezakan hasil mekap sekiranya amalkan Precious Serum by Hicos sebagai based mekap ๐Ÿ˜
.
.
Mekap takkan bercapuk, kekal sekata dan glowing ๐Ÿ”Š
Layan dan nilaikan sendiri๐Ÿ‘Œ
Nak grab, macam biasa
โคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ
โ˜Ž๏ธFast Response;
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ 013-254 2491
.
_
#serum #brandoftheyear #hicosmetic #hicosmeticpahang #hicos #serummuka #antiaging #serummalaysia #agentwanted #dropshipwanted #akakserum #serumtampar #misicantiksebelomraya
#tipsflawless
#tipsmuka
#tipscantik
#bazaarpaknil
#kakishoping
#shoppingonlinemalaysia
#serummalaysia
#antiagingserummalaysia
#antiagingserum
#serumantipenuaan
#serumantiaging
#terapiinstagram

Sheny Oxyexclusive (@shenyoxyexclusive)

Beauty Clopedia ๐Ÿ“š

OXYTERA EXCLUSIVE bukan sekedar produk kecantikan tapi jg mampu merawat kesehatan kulit bahkan menutrisi kulit sampai ke lapisan terdalam.
Aman karena lulus standart kesehatan BPOM, teruji klinis ,memiliki kandungan yg menutrisi lapisan kulit lebih baik & berkualitas.
.
.

Sharing masalah kulit anda dgn Konsultan kecantikan yg tepat & benar.
Admin Resmi OXYTERA siap membantu anda menemukan kembali kulit cantik dan sehat sesungguhnya. .
.
Contact Person Sheny :
๐Ÿ“žWa / Line : 0819.9006.0888
๐Ÿ“ฒID Line : Shenyoxyexclusive
๐Ÿ“ฒBbm : D6C73020
๐Ÿ“ฒIg : Shenyoxyexclusive
๐Ÿ“ฒFp : PAKET Exclusive - HC002
#beautytips
#tips
#tipssehat
#tipskesehatan
#tipscantik
#tipskecantikan
#perawatankulit
#perawatanwajah
#perawatanberbpom
#skinsolution
#skincarehalal
#skincare
#skincarebpom
#krimkecantikan
#krimpemutihwajah
#krimbpom
#oxyteraexclusive
#oxyterasecretskin
#oxytera
#solusicantik
#solusisehat
#perawatankesehatankulit
#perawatankecantikankulit

CERAH ll TEGANG ll AWET MUDA (@wdec.terbaik)

Tanda badan kurang kolagen.

Kolagen merupakan protein yg paling banyak dalam badan kita. Kolagen akan berkurang bila umur kita makin meningkat. Nak tahu tanda-tanda badan kita kekurangan kolagen?
.
.
1) Garis-garis kesan ketawa, kedutan.
2) Lingkaran hitam bawah mata, kesan bengkak bawah mata (eyebag).
3) Mengalami masalah penglihatan kabur.
4)Gusi yang tidak sihat.
5)Garis halus kelihatan pada leher.
6)Payudara dan punggung kendur.
7) Kuku senang pecah, pudar dan kekuningan.
8) Rambut menjadi kering dan bercabang di hujung.
9) Liang roma menjadi lebih besar, pigmentasi, jeragat, kulit kekuningan.
10) Kulit hilang keanjalan, lebih kering, kelihatan tua dari umur sebenar
11) Organ dalaman tidak berfungsi dengan berkesan.
12) Kehilangan kalsium, sakit belakang, sakit sendi.

Jom cek, ada tak tanda-tanda diatas dekat kita. Semoga bermanfaat๐Ÿ˜˜

#infowdecterbaik #womendesiree #kolagen #terapiinstagram #moodrepublik #tipskecantikan #tipscantik #lokalah #likeviral #sayajualmurah #sayajualwd #krimkecantikan #calitcalitdahcantik #cantik #sayajual #bazaarpaknil #bazaarkarat #kulitjerawat #kualalumpur #kulitkering #kulit #masalahkulit #masalahjeragat #masalahkusam
More...