Etude House Medan (@pandorabox1987)

Kenapa Precious Mineral Etude banyak banget versi BB Cream nya?
Yang paling bagus yang mana? Bingung mana yang cocok?

Masing-masing punya fungsi dan hasil yg berbeda dear's😘

BB Cover & Bright Fit
❤️Hasilnya natural, tidak terlalu matte & juga tdk terlalu glowy. cocok utk kulit berminyak & normal-kering
❤️Teksturnya cair & mdh dibaurkan
❤️Oil control sekitar 3-4 jam
❤️Medium coverage

BB Cotton Fit
❤️Hasilnya matte, cocok utk kulit berminyak
❤️Teksturnya tidak terlalu cair dan tidak terlalu pekat
❤️Wajah terlihat seperti memakai bedak, halus
❤️Oil control sekitar 5-6 jam
❤️Medium coverage

BB Blooming Fit
❤️Hasilnya lebih berminyak/glow di antara yg lain tp tetap terlihat natural tdk berlebihan
❤️Teksturnya lebih cair
❤️Oil control sekitar 3-4 jam
❤️Medium coverage
❤️Membuat wajah terlihat lebih cerah
Kalau kamu suka matte dan punya wajah berminyak, cocok menggunakan tipe cotton fit. Untuk kulit kering/kombinasi dan ingin hasil glowy, bs gunakan Blooming Fit dan kalau gak mau terlalu glowy ataupun matte bs gunakan Cover & Bright Fit

Blooming Fit / Cotton Fit IDR 160.000
Cover & Bright Fit IDR 118.000

#Light Beige
#Natural Beige

#etude #etudehouse #etudemedan #etudemurah #etudeori #etudesupplier #playetude #playetudehouse #olshop #olshopmedan #trustedolshop #jualetude #jualetudemurah #beautytips #tipscantik #likesforlikes #likes4likes #instalike #instabeauty #pandorabox

ezzati (@ezzatinur83)

🌞Kenapa uv cream penting🌞

Basically, uv cream atau krim siang adalah sebagai pelindung kulit pada waktu siang 🌞 Kita memang digalakkan untuk menggunakan uv cream semasa melakukan aktiviti luar. Sebab uv cream berfungsi untuk melindungi kulit dari kesan radiasi @ sinar uv yang menyebabkan kulit kusam dan kehitaman pada wajah🌚

Kulit yang sering terdedah dengan sinar uv juga berisiko mengidap kanser kulit.
So uv cream sangat diperlukan untuk melapisi kulit supaya terlindung dari sinar uv secara direct.

#TipsCantik

👑NUREENAJAABEAUTY OFFICIAL (@nureenajaabeauty)

Awesome feedback from customer 😊😊.
.
Mata rasa lesu? Kurang tidur? Lingkaran mata gelap? Eyebag??
.
Our firming eyebalm might be your solutions. Lapisan epidermis di kawasan mata adalah sangat nipis dan sensitif. So the use of natural products might give you lots of benefits. Its all natural and organic!! .
.
Firming eyebalm by nureenajaabeauty ni sangat pekat. 100% campuran pati minyak dan herbs. Memang natural dan effective! Just tempek je jari korang sikit then tempek pulak bawah mata. Tak perlu banyak pon..sangat jimat. Sebekas boleh tahan sampai 2-3bulan 😊
.
Jom order cepat. boleh wassap 01137604657
Hanya RM20
Postage add rm7 sem
Ss add rm10
.
.
#eyecream #eyebalm #eyecreammurah #krimmata #krimmatamuram #creammata #creammatamurah #krimmataorganik #krimmataorganikmurah #sayajualkrim #pandaeyes #matapanda #eyebag #krimeyebag #eyebagcream #kosmetikmurah #kosmetikorganik #homemadeproduct #nureenajaatesti #tipssihat #tipscantik #kosmetikorganik

FAIRNPINK Original Indonesia (@fairnpink_id)

Ini Dia Rahasia Kulit Putih Aman Tanpa
Efek Samping. Kulit Anda Akan Putih Mulus Dengan Hanya Menggunakan
Fairnpink Whitening Body Serum Secara Konsisten. Lihat Hasilnya Hanya
Dalam Beberapa Hari!
#
APA KELEBIHAN FAIRNPINK WHITENING BODY
SERUM: ✔️ Gabungan Gluathione, Vitamin E & C serta kollagen yang
terbukti sangat ampuh memutihkan dan mengencangkan kulit ✔️ Kulit menjadi lebih
Putih , Bersih , Halus , & Berseri-seri ✔️ Membantu mengatasi
masalah Flek Hitam ✔️ Mengatasi Kulit Berjerawat ✔️ Menyamarkan
StretchMark ✔️ Sudah Terdaftar BPOM
#
CARA MENGGUNAKAN Fairnpink whitening body serum : ✔️ Oleskan Body Serum di seluruh badan,terutama bagian yang
gelap seperti celah paha, ketiak dan bagian yang ingin di putihkan.
#
Kepuasan dijamin Hanya Dengan Pembelian Fairnpink Original Kepuasan Keampuhan dan Keamanan Dijamin!
#... #CC CREAM FAIR N PINK
#
Manfaat Fairnpink CC Cream sbg foundation,moisturizer,whitening,uv protector (Complete Care) :
#
Menghilangkan dan mengempeskan jerawat.
Menghilangkan komedo dan flek hitam.
Menghilangkan kerutan di wajah.
Mengecilkan pori-pori wajah.
Memutihkan, menghaluskan, dan mengencangkan kulit wajah.
Membuka pancaran aura wajah menjadi cerah dan awet muda.
No BPOM= NA18150300659
#
HUBUNGI SEGERA.
ORDER : 📞+6289656639324 (SMS/WA) 📲BBM:5D084F07 📱LINE: @wcs5261v (pakai @ ya)
#
#fairnpink#fairnpinkcccream#fairnpinkserum
#fairnpinkmurah#fairnpinkindonesia#fairnpinkoriginal#fairnpinkasli#fairnpinkbatam#fairnpinkbodyserum#fairnpinksoap#fairnpinkpusat#fairnpinkjakarta#fairnpinksamarinda#fairnpinkori#fairnpinkbandung#fairnpinkwhitening#fairnpinkblacksoap#cantik#krimwajah#tipscantik#fairnpinkindonesia#pemutihkulit#kulitputih#whitening#bodyserum#jerawat#obatjerawat#tutorialmakeup#wanitacantik#beautysky

hushhush LP EN ABANG LEMAS (@hushhush_sayang)

Percaya atau tidak, ramai isteri2 yang risau bila payudara tidak semekar dulu 😍😍😍 Jom Ikat Suami dengan Payudara yang bulat dan anjal!
.
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan
.
💋Membesarkan saiz payudara
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara

Nah, sapu Love Potion secara konsisten je terus suami volunteer ikat diri sendiri untuk kita..hehe 💃💃 Jom Order Sekarang untuk Harga Promosi
.
📱Whatsapp "Hush" ke 019-6047919 📱Whatsapp "Hush" ke 019-6047919 📱Whatsapp "Hush" ke 019-6047919
#produkwanita #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #duckscarve #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #gadismelayu #wanitaseksi #abangsado #lelakihandsome #awekcun #awekseksi #isteripuas #quputeh #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimtetek #krimbesarkanpayudara #boobs #bigboobs #lovepotionbyhushhush
#rahsiapikatsuami #breastcream

FOLLOW IG: PINCTADASHOP (@iklanpinctadashop111)

#Repost @pinctadashop with @repostapp
・・・
Mulai tanggal 26 Agustus 2016,
Stok baru BOUNCE UP VER88 ORIGINAL sudah ada stiker kode tracking nya,
Produk original, bisa di tracking di : www.eityeight.com

AYO KITA BASMI PRODUK VER88 PALSU! 💥💥💥 Bedak Bounce Up Pact Ver 88 Original Korea dapat anda manfaatkan sebagai foundation, concealer dan juga sunscreen yang akan melindungi wajah anda karena bedak ini dilengkapi dengan Spf 50++.🎉 1. Berfungsi sebagai foundation yang mampu menutupi ketidaksempurnaan pada kulit wajah, seperti: bekas jerawat, flek hitam, pori-pori yang besar dan yang lainnya.
2. Sebagai pengganti concealer untuk menutupi bagian-bagian kulit wajah yang tidak sempurna seperti bekas luka dan kantung mata yang menggelap.
3. Mengandung Spf 50++ sehingga dapat dijadikan sebagai sunscreen.
4. Mengontrol kelebihan minyak pada wajah sehingga wajah tampak halus dan tidak mengkilap.
5. Memberi tampilan wajah yang mulus, lembut dan segar karena memiliki daya cover yang tinggi dan merata pada seluruh permukaan kulit wajah.
6. Melindungi wajah dari pengaruh buruk UVA dan UVB yang dapat merusak kulit.
7. Memberi tampilan yang natural dan tampak menyatu dengan kulit.
8. Memiliki tekstur yang padat namun sangat lembut dan mudah untuk diaplikasikan pada wajah.
9. Memiliki daya cover serta daya tahan yang sangat tinggi dan waterproof mau berenang, kena hujan juga gak bakal luntur, .
.
💡HARGA : 225.000,-
(STOK BARU + ORIGINALITAS DIJAMIN). .
.
Mau Order, langsung aja hubungi:
💋 LINE: @PinctadaShop (pakai @ depannya)
💋 WA: 081 859 2603
💋 BBM: ask me.
.
.
#dewyfaceglow #eityeightdewyfaceglow #dewyfaceglowmurah #eityeightdewyfaceglowmurah #ver88murah #bounceuppactmurah #babalahmurah #bounceuppactver88murah #kanaegyptcreammurah #kanaegyptmurah #kanaindonesia #dewyfaceglowindonesia #eityeightdewymurah #bedak88 #bedakver88 #etudehousemurah #theskinfoodmurah #etudehouseasli #makeupartist #tipsdandan #tipsmakeup #tipscantik #makeupartistmalang #makeupartistindonesia #muaindonesia #makeupartistsurabaya #makeupbridal #tutorialmakeup #tutorialdandan

PUTIH•GEBU•GLOWING•FLAWLESS (@putih.gebu_sureglowlotion)

MEMANG PUAS HATI
.
Selamat tengah hari uols! Wah dapat pujian lagi dari cust 😍😍😍. Wangi,kecik & ringan, senang bawak kat mana2.
.
Tak sampai 3 saat pun dah boleh putih uolss. Dah la tak melekit. Hehe mestila sureglow ni takde mercuri sebab tu tak melekit. Haa kalau consume lama2 akan kekal putih uolss. So tak payah la susah2 nak consume collagen lagi.
.
Belum cuba belum tau kn, dah cuba confirm jatuh cinta.. Nak cantik jangan berkira tau..hehe 💃🏻
.
Sebarang pertanyaan atau order Whatsapp ke 014-8188100.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

KURUS•SLIM•DETOX•CANTIK•SIHAT (@kuruscepat_qurose)

MEMANG PUAS HATI
.
Selamat tengah hari uols! Wah dapat pujian lagi dari cust 😍😍😍. Wangi,kecik & ringan, senang bawak kat mana2.
.
Tak sampai 3 saat pun dah boleh putih uolss. Dah la tak melekit. Hehe mestila sureglow ni takde mercuri sebab tu tak melekit. Haa kalau consume lama2 akan kekal putih uolss. So tak payah la susah2 nak consume collagen lagi.
.
Belum cuba belum tau kn, dah cuba confirm jatuh cinta.. Nak cantik jangan berkira tau..hehe 💃🏻
.
Sebarang pertanyaan atau order Whatsapp ke 014-8188100.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

PUTIH•GEBU•GLOWING•FLAWLESS (@putih.gebu_sureglowlotion)

SAPU SURE GLOW KAT MUKA
.
Ramai yg tnya " #sureglowlotion boleh sapu kat muka ke? "
.
Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? .
.
For more details, kindly whatsapp 014-8188100 .
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

KURUS•SLIM•DETOX•CANTIK•SIHAT (@kuruscepat_qurose)

SAPU SURE GLOW KAT MUKA
.
Ramai yg tnya " #sureglowlotion boleh sapu kat muka ke? "
.
Tentulah boleh sbb dlm #Sureglowlotion ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? .
.
For more details, kindly whatsapp 014-8188100 .
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

PUTIH•GEBU•GLOWING•FLAWLESS (@putih.gebu_sureglowlotion)

FEEDBACK SUREGLOW LOTION
.
Sebelah putih sebelah hitam 🙊🙈
Kau ghase?😏
.
Terkejut 😱 customer sis yg ni dalam masa 3saat terus putih ! Tak perlu tunggu berbulan bulan utk tggu kulit seputih ni ! Dah la putih, kulit jadi lembut uols !!!💋💋💋
.
Alhamdulillah makin ramai dah jatuh cinta dgn SUREGLOW LOTION !😘😘😘 Gumbira nya hati❤️ iols 💋💋💋
.
Tak perlu consume COLLAGEN uols !!!😎😎😎
.
Sapu sapu terus putih.
Siapa yg ada masalah kulit kering, gelap atau lain lain ?
.
Sebarang pertanyaan/ order whatsapp 014-8188100.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

KURUS•SLIM•DETOX•CANTIK•SIHAT (@kuruscepat_qurose)

FEEDBACK SUREGLOW LOTION
.
Sebelah putih sebelah hitam 🙊🙈
Kau ghase?😏
.
Terkejut 😱 customer sis yg ni dalam masa 3saat terus putih ! Tak perlu tunggu berbulan bulan utk tggu kulit seputih ni ! Dah la putih, kulit jadi lembut uols !!!💋💋💋
.
Alhamdulillah makin ramai dah jatuh cinta dgn SUREGLOW LOTION !😘😘😘 Gumbira nya hati❤️ iols 💋💋💋
.
Tak perlu consume COLLAGEN uols !!!😎😎😎
.
Sapu sapu terus putih.
Siapa yg ada masalah kulit kering, gelap atau lain lain ?
.
Sebarang pertanyaan/ order whatsapp 014-8188100.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

💞Breast Cream Best in Town💞 (@hushhush.lovepotion)

Cup lagi besar lagi puaskan?! 😎
.

Suami uollss suka pandang perempuan lain??
.
Tak perlu mangga solex mahupun tali kapal nak ikat suami kita..😋😋
.
Nah, sapu Love Potion secara konsisten je terus suami volunteer ikat diri sendiri untuk kita..hehe 💃💃
.
Jom Order Sekarang untuk Harga Promosi
.
📱Whatsapp "Hush" ke 0126303031
📱Whatsapp "Hush" ke 0126303031
📱Whatsapp "Hush" ke 0126303031

#produkwanita #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #duckscarve #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #gadismelayu #wanitaseksi #abangsado #lelakihandsome #awekcun #awekseksi #isteripuas #quputeh #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimtetek #krimbesarkanpayudara #boobs #bigboobs #lovepotionbyhushhush
#rahsiapikatsuami #breastcream

Kiki Jafra Consultant (@kikinaraya_glowingshop)

Share Info

Royal Jelly Lift Concentrate Perawatan 28 hari yang bermanfaat :
👒 Menyamarkan kerutan / garis2 halus,menjaga kekencangan dg kulit terangkat dan menstimulasi pergantian sel2 kulit
👒 Menjaga kulit tampak muda
👒 Membantu menyamarkan tanda2 penuaan dini
👒Membantu memperindah corak kulit sehingga tampak lebih cerah
👒Membantu membersihkan dan menyamarkan pori2 yg tampak
👒 Menjadikan kulit lebih halus,kencang dan elastis
👒Menghidrasi dan menjaga kelembaban kulit
👒Mengurangi noda bekas jerawat 👒 Mengandung Cellspan Complez,yg memilki manfaat sama dgn royal jelly yaitu menjaga kulit tampak muda
👒Mengurangi noda flek hitam

Info pemesanan / join jafra
Whatsapp 08122322007

🇱 🇴 🇻 🇪 🇵 🇴 🇹 🇮 🇴 🇳 (@hushhush.gorgeous)

Alhamdulillah, Cik Gojes semua berlumba-lumba nak dapatkan "Miss B" sempurna 😘😘
.
Order semakin hari semakin bertambah
.
Akak happy bila dapat tolong Cik Gojes semua untuk dapatkan "Miss B" idaman 💋💋
.
Ada yang nak selit order harini?
.
📱Whatsapp "Hush" ke 0192263900
📱Whatsapp "Hush" ke 0192263900
📱Whatsapp "Hush" ke 0192263900

#produkwanita #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #nakalnakalnakal #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #glutacaps #aurawhite #perempuancantik #wanitaseksi #abangsado #lelakihandsome #awekcun #awekseksi #isteripuas #quputeh #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #kasutmurah #krimtetek #krimbesarkanpayudara

💞Breast Cream Best in Town💞 (@hushhush.lovepotion)

Flat screen ke?

Suami uollss suka pandang perempuan lain??
.
Tak perlu mangga solex mahupun tali kapal nak ikat suami kita..😋😋
.
Nah, sapu Love Potion secara konsisten je terus suami volunteer ikat diri sendiri untuk kita..hehe 💃💃
.
Jom Order Sekarang untuk Harga Promosi
.
📱Whatsapp "Hush" ke 0126303031
📱Whatsapp "Hush" ke 0126303031
📱Whatsapp "Hush" ke 0126303031

#produkwanita #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #duckscarve #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #gadismelayu #wanitaseksi #abangsado #lelakihandsome #awekcun #awekseksi #isteripuas #quputeh #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimtetek #krimbesarkanpayudara #boobs #bigboobs #lovepotionbyhushhush
#rahsiapikatsuami #breastcream

🇱 🇴 🇻 🇪 🇵 🇴 🇹 🇮 🇴 🇳 (@hushhush.gorgeous)

Alhamdulillah, Cik Gojes semua berlumba-lumba nak dapatkan "Miss B" sempurna 😘😘
.
Order semakin hari semakin bertambah
.
Akak happy bila dapat tolong Cik Gojes semua untuk dapatkan "Miss B" idaman 💋💋
.
Ada yang nak selit order harini?
.
📱Whatsapp "Hush" ke 0192263900
📱Whatsapp "Hush" ke 0192263900
📱Whatsapp "Hush" ke 0192263900

#produkwanita #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #nakalnakalnakal #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #glutacaps #aurawhite #perempuancantik #wanitaseksi #abangsado #lelakihandsome #awekcun #awekseksi #isteripuas #quputeh #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #kasutmurah #krimtetek #krimbesarkanpayudara

KURUS DALAM MASA 2 MINGGU (@kurus.jom.qurose)

TANGAN CEPAT SUNBURN SBB SELALU DRIVE.
.
Uols ada masalah sama macam adik ni?? Don't worry, apply je #SureGlowLotion confirm hilang mslh sunburn tu kalau apply secara konsisten.
.
#SureGlowLotion ada SPF yg melindungi kulit dari cahaya matahari. Sbb tu before keluar rumah kena apply dulu lotion ni.
.
For more details kindly whatsapp #NakLotion to 014-3010274
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

🇱 🇴 🇻 🇪 🇵 🇴 🇹 🇮 🇴 🇳 (@hushhush.gorgeous)

Alhamdulillah, Cik Gojes semua berlumba-lumba nak dapatkan "Miss B" sempurna 😘😘
.
Order semakin hari semakin bertambah
.
Akak happy bila dapat tolong Cik Gojes semua untuk dapatkan "Miss B" idaman 💋💋
.
Ada yang nak selit order harini?
.
📱Whatsapp "Hush" ke 0192263900
📱Whatsapp "Hush" ke 0192263900
📱Whatsapp "Hush" ke 0192263900

#produkwanita #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #nakalnakalnakal #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #glutacaps #aurawhite #perempuancantik #wanitaseksi #abangsado #lelakihandsome #awekcun #awekseksi #isteripuas #quputeh #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #kasutmurah #krimtetek #krimbesarkanpayudara
More...