KURUS⚫️SLIM⚫️DETOX⚫️PUTIH⚫️CANTIK (@qurose_kuruscepat)

Penatnyaaaaa hari hari nak kena lukis kening 😭😭😭
.
Rileks ahhh babe #eyebrowhennabysyahmimi kan hado, harini lukis esok lusa dah tayah lukis dah. Jimat masa dan tenaga kan?😉
.
Jom cuba uolls, RM19.90 jur ❤️
.
Whatsapp now 📲011-23437256
.
#InaiKening #InaiKeningViral #EyebrowHennaBySyahmimi #eyebrowhenna #hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup

B E P R E T T Y G I R L S (@beprettyshopbysaccy)

NYX STAY MATTE BUT NOT FLAT FOUNDATION
Berbentuk Cair
Formulasi matte, sehingga riasan tampak sempurna.Oil Free - Bebas dari kandungan minyak.Water Based – Kandungan dasarnya adalah air.
Cocok untuk kulit berminyak.

Warna tersedia : natural, nude, warm beige dan golden beige

Harga : 200k

#tipscantik #beprettyshopbysaccy #beautytips #beautyvlogger #foundation #skintone #makeup #doingmakeup #loveyourskin #onlineshoping #onlineshop #onlineshopindo #beautycare #nyx #nyxcosmetic #nyxlingerie #staymattebutnotflat #foundation #nyxindonesia #nyxoriginalmurah #nyxoriginal #nyxsoftmattelipcreammurah #nyxperfectfoundation #perfectfoundation #coverage

dian _jafraskincre (@dian_jafra24)

ROYAL JELLY RADIANCE FOUNDATION BROAD SPECTRUM SPF 20 🐝🍯 Foundation Royal Jelly SPF 20 ini merupakan produk foundation terbaru dari JAFRA😍
yang menggabungkan tekhnologi dengan berjuta manfaat royal jelly (Madu)

Manfaatnya :
🎀 Mengandung royal jelly dengan Asam amino,protein dan vitamin untuk kulit lebih bersinar dan glowing 💎💎
🎀 Kandungan SPF 20 dan intellishield+ nya membantu melindungi wajah dari sinar UVA + UVB dan dari kerusakan faktor lingkungan atau Polusi
🎀 Memberikan kelembaban dengan kandungan rosemary dan sunflower 🌻
🎀 Mencerahkan wajah dengan kandungan ekstrak wintercherry dan lotus
🎀 Tekhnologi soft focus nya bisa menyamarkan garis-garis halus dan pori-pori kamu girls

Nah, foundation ini formula nya ringan banget cepat meresap dikulit dan memberikan tampilan yang natural.

Tersedia dalam 2 jenis shade : NUDE dan BARE
Minat order dan konsultasi gratis?
klik link yg ada di bio yah 💗. #maskerjerawat #jualmasker #kosmetikibuhamil #kosmetikaman #perawatanwajah #perawatanmuka #kosmetikibuhamil #kulitcerah #tipskulitsehat #tipscantik #jafraskincare #jafrabodycare #satpolppwanita #satpolppcantik #pnscantik #pnscantikindo #tnicantik #pramugaricitylink #pramugarindonesia #ibuhebat #jafrabandung #jafratasik #jafratasikmalaya #pnsmuda

dian _jafraskincre (@dian_jafra24)

ROYAL JELLY RADIANCE FOUNDATION BROAD SPECTRUM SPF 20 🐝🍯 Foundation Royal Jelly SPF 20 ini merupakan produk foundation terbaru dari JAFRA😍
yang menggabungkan tekhnologi dengan berjuta manfaat royal jelly (Madu)

Manfaatnya :
🎀 Mengandung royal jelly dengan Asam amino,protein dan vitamin untuk kulit lebih bersinar dan glowing 💎💎
🎀 Kandungan SPF 20 dan intellishield+ nya membantu melindungi wajah dari sinar UVA + UVB dan dari kerusakan faktor lingkungan atau Polusi
🎀 Memberikan kelembaban dengan kandungan rosemary dan sunflower 🌻
🎀 Mencerahkan wajah dengan kandungan ekstrak wintercherry dan lotus
🎀 Tekhnologi soft focus nya bisa menyamarkan garis-garis halus dan pori-pori kamu girls

Nah, foundation ini formula nya ringan banget cepat meresap dikulit dan memberikan tampilan yang natural.

Tersedia dalam 2 jenis shade : NUDE dan BARE
Minat order dan konsultasi gratis?
klik link yg ada di bio yah 💗. #maskerjerawat #jualmasker #kosmetikibuhamil #kosmetikaman #perawatanwajah #perawatanmuka #kosmetikibuhamil #kulitcerah #tipskulitsehat #tipscantik #jafraskincare #jafrabodycare #satpolppwanita #satpolppcantik #pnscantik #pnscantikindo #tnicantik #pramugaricitylink #pramugarindonesia #ibuhebat #jafrabandung #jafratasik #jafratasikmalaya #pnsmuda

dian _jafraskincre (@dian_jafra24)

ROYAL JELLY RADIANCE FOUNDATION BROAD SPECTRUM SPF 20 🐝🍯 Foundation Royal Jelly SPF 20 ini merupakan produk foundation terbaru dari JAFRA😍
yang menggabungkan tekhnologi dengan berjuta manfaat royal jelly (Madu)

Manfaatnya :
🎀 Mengandung royal jelly dengan Asam amino,protein dan vitamin untuk kulit lebih bersinar dan glowing 💎💎
🎀 Kandungan SPF 20 dan intellishield+ nya membantu melindungi wajah dari sinar UVA + UVB dan dari kerusakan faktor lingkungan atau Polusi
🎀 Memberikan kelembaban dengan kandungan rosemary dan sunflower 🌻
🎀 Mencerahkan wajah dengan kandungan ekstrak wintercherry dan lotus
🎀 Tekhnologi soft focus nya bisa menyamarkan garis-garis halus dan pori-pori kamu girls

Nah, foundation ini formula nya ringan banget cepat meresap dikulit dan memberikan tampilan yang natural.

Tersedia dalam 2 jenis shade : NUDE dan BARE
Minat order dan konsultasi gratis?
klik link yg ada di bio yah 💗. #maskerjerawat #jualmasker #kosmetikibuhamil #kosmetikaman #perawatanwajah #perawatanmuka #kosmetikibuhamil #kulitcerah #tipskulitsehat #tipscantik #jafraskincare #jafrabodycare #satpolppwanita #satpolppcantik #pnscantik #pnscantikindo #tnicantik #pramugaricitylink #pramugarindonesia #ibuhebat #jafrabandung #jafratasik #jafratasikmalaya #pnsmuda

B E P R E T T Y G I R L S (@beprettyshopbysaccy)

Kiehl's Lip Balm #1

Pertama kali diperkenalkan kepada pelanggan Kiehl's pada tahun 1969, lip balm klasik kami telah merawat bibir selama lebih dari 40 tahun. Sebuah perawatan bibir penuh vitamin untuk bibir Anda tanpa rasa lengket / tidak nyaman. Membantu meringankan bibir pecah-pecah atau retak. Membantu melindungi bibir dari efek pengaruh angin dan cuaca dingin. Pelembab ultra-halus ini dirancang untuk melindungi bibir Anda dari unsur-unsur lingkungan yang keras dan menjaga agar bibir anda tetap lembut, kenyal dan kissable!
Harga : 200k

#kiehls #kiehlsmurah #lipbalms #kiehlsid #beprettyshopbysaccy
#tipscantik #beprettyshopbysaccy #beautytips #beautyvlogger #foundation #skintone #makeup #doingmakeup #loveyourskin #onlineshoping #onlineshop #onlineshopindo #beautycare #skincare #routineskincare #lipbalmkiehls

KURUS⚫️SLIM⚫️DETOX⚫️PUTIH⚫️CANTIK (@qurose_kuruscepat)

Siapa cakap laki tak boleh pakai #SureGlowLotion ??? Aiii perempuan je ke nak putih peloles? Perempuan je ke yang ada masalah kulit kering dan kusam? 🤔
.
#SureGlowLotion ni tak kira jantina semua boleh pakai, wangi dan BOLEH SAPU di MUKA. Sooooo JIMAT 💃🏻
.
So so so tunggu apa lagi? Jom Whatsapp 011-23437256.❤️
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

Cream MONTOK, PEJAL & TEGANG 💋 (@hushhush.mfaismfs)

PAYUDARA IDAMAN 😊
.
Idamkan payudara yang sempurna?
.
Bukan hanya sekadar bergantung harap dengan "Push Up Bra" sahaja!
.
Berjuta jenis produk mahupun teknologi ada di luar sana
.
Namun dengan memilih Love Potion by Hush Hush adalah satu pilihan yang sangat TEPAT dan Itu memang PASTI!
.
Love Potion lulus KKM dan dijamin selamat.. Kenapa mahu fikir lagi?? 😉😉
.
Jom cuba Love Potion sekarang, diskaun menarik menanti Cik Gojes 💓💓
.
📱Whatsapp "Hush" ke 0138214518
.
#viral2017 #kadkahwin #kasutmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #jamudara #jamuketat #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #handbagmurah #aurawhite #perempuancantik #wanitaseksi #abangsado #lelakihandsome #awekcun #awekseksi #isteripuas #doayangbaikbaik #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimtetek #tetekbesar #fattzura #krimbesarkanpayudara #dekatkanjarakkita #prelovedlv

KURUS•PUTIH•DETOX•INAI KENING (@syahmimi_beauty)

“ Eyebrow Henna by Syahmimi Beauty ni sangatlah mempercepatkan pagi saya ☺️
.
Inai kening ni dapat bantu korang:
❌NO to filling up eyebrows everyday
❌NO to messy eyebrows
✅YES to that SLEEKED, TRIMMED and ON FLEEK eyebrows of your dream!
✅YES to halal eyebrow! Mesra wudhu dan boleh bawak solat tau!
.
Nak cuba? Whatsapp sis laju2 017-9220117 sekarang!
.
#hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup #letscantik #janganmengata

DETOX•KURUS•PUTIH•INAI KENING (@syahmimibeautyy)

“ Eyebrow Henna by Syahmimi Beauty ni sangatlah mempercepatkan pagi saya ☺️
.
Inai kening ni dapat bantu korang:
❌NO to filling up eyebrows everyday
❌NO to messy eyebrows
✅YES to that SLEEKED, TRIMMED and ON FLEEK eyebrows of your dream!
✅YES to halal eyebrow! Mesra wudhu dan boleh bawak solat tau!
.
Nak cuba? Whatsapp sis laju2 017-9220117 sekarang!
.
#hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup #letscantik #janganmengata

Rahasia Gadis (@rahasiagadis)

Sebutkan 3 hal yang kamu suka dari sahabatmu. Jangan lupa mention sahabatmu biar dia mention balik ke kamu 😁😂
.
#rahasiagadis #rahasiasahabat #rahasiasukasuka

makeup💄shoes👠 breast cream🍑 (@themakeupfoxxmalaysia)

PENCARIAN BERTEMU JALAN BUNTU? 😑😕
.
Dah mencuba pelbagai produk tapi kesannya mengecewakan?
.
Atau
.
Masih tercari-cari produk yang sesuai untuk memontokkan payudara dan punggung, tapi KELIRU nak pilih yang mana satu?
.
Love Potion by Hush Hush adalah pilihan yang sangat TEPAT! .
Bukan akak yang kata tau, tapi 95% daripada pelanggan kami yang kata 😊😊
.
Tak perlu nak sembang banyak dan tak perlu fikir panjang..😉😉
.
Jom cuba Love Potion sekarang, baru tau montoknya macam mana payudara dan punggung Cik Gojes nanti! 💓💓
.
📱Whatsapp "Hush" ke 01132922831
.
#viral2017 #kadkahwin #kasutmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #jamudara #jamu #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #handbagmurah #aurawhite #perempuancantik #wanitaseksi #abangsado #lelakihandsome #awekcun #awekseksi #isteripuas #quputeh #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimtetek #tetekbesar #lofattah #krimbesarkanpayudara #nakalnakalnakal #prelovedlv

Montok.Bulat.Pejal.Gebu. 🍑🍎 (@lovepotion_hushhushgoddess)

PENCARIAN BERTEMU JALAN BUNTU? 😑😕
.
Dah mencuba pelbagai produk tapi kesannya mengecewakan?
.
Atau
.
Masih tercari-cari produk yang sesuai untuk memontokkan payudara dan punggung, tapi KELIRU nak pilih yang mana satu?
.
Love Potion by Hush Hush adalah pilihan yang sangat TEPAT! .
Bukan akak yang kata tau, tapi 95% daripada pelanggan kami yang kata 😊😊
.
Tak perlu nak sembang banyak dan tak perlu fikir panjang..😉😉
.
Jom cuba Love Potion sekarang, baru tau montoknya macam mana payudara dan punggung Cik Gojes nanti! 💓💓
.
📱Whatsapp "Hush" ke 01132922831
.
#viral2017 #kadkahwin #kasutmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #jamudara #jamu #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #handbagmurah #aurawhite #perempuancantik #wanitaseksi #abangsado #lelakihandsome #awekcun #awekseksi #isteripuas #quputeh #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimtetek #tetekbesar #lofattah #krimbesarkanpayudara #nakalnakalnakal #prelovedlv

No1 WHITENING Scrub (fr Korea) (@scrubdistrict_bykaka)

Masalah jerawat..???? Meh tengok feedback👇🏼 kalau muka dah bersih & putih dari dinding JANGAN scroll !! 😘
.
More feedbacks on our Magical Scrub 💕💕#scrubdistrictfeedback
Masalah JERAWAT, JERAGAT, PARUT JERAWAT, RASHES, BLACKHEADS, WHITEHEADS, DAKI CELAH KANGKANG, KETIAK HITAM, EXCEMA, LIANG PORI BESAR & KULIT TIDAK SEKATA, kini tiada lagi dengan adanya #scrubdistrict ❤️
.
Dapatkan Ready Stock and yang penting 💯 Original from us @scrubdistrict___ .. Scrub ni laku keras uols, jangan lewat terhegeh2 nak order. HQ pun dah abis stock korang bayangkan 😱
.
Price : RM59
Postage: RM8(SM) RM12(SS)
Postage everyday everywhere .
#scrub #skincaremurah #skincareoriginal #skincaremalaysia #skincarekorea #scrubmuka #scrubbadan #scrubmurah #tipskincare #tipskecantikan #tipscantik #parutjerawat #jerawat #jeragat #kulitcantikgebu #kulitcerah #kulitkusam #kulitkusam #kulitmulus #jeragathilang #jerawathilang #produkhalal #facescrub #bodyscrub #whiteningscrub #produkkecantikkan

makeup💄shoes👠 breast cream🍑 (@themakeupfoxxmalaysia)

PENCARIAN BERTEMU JALAN BUNTU? 😑😕
.
Dah mencuba pelbagai produk tapi kesannya mengecewakan?
.
Atau
.
Masih tercari-cari produk yang sesuai untuk memontokkan payudara dan punggung, tapi KELIRU nak pilih yang mana satu?
.
Love Potion by Hush Hush adalah pilihan yang sangat TEPAT! .
Bukan akak yang kata tau, tapi 95% daripada pelanggan kami yang kata 😊😊
.
Tak perlu nak sembang banyak dan tak perlu fikir panjang..😉😉
.
Jom cuba Love Potion sekarang, baru tau montoknya macam mana payudara dan punggung Cik Gojes nanti! 💓💓
.
📱Whatsapp "Hush" ke 01132922831
.
#viral2017 #kadkahwin #kasutmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #jamudara #jamu #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #handbagmurah #aurawhite #perempuancantik #wanitaseksi #abangsado #lelakihandsome #awekcun #awekseksi #isteripuas #quputeh #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimtetek #tetekbesar #lofattah #krimbesarkanpayudara #nakalnakalnakal #prelovedlv

Montok.Bulat.Pejal.Gebu. 🍑🍎 (@lovepotion_hushhushgoddess)

PENCARIAN BERTEMU JALAN BUNTU? 😑😕
.
Dah mencuba pelbagai produk tapi kesannya mengecewakan?
.
Atau
.
Masih tercari-cari produk yang sesuai untuk memontokkan payudara dan punggung, tapi KELIRU nak pilih yang mana satu?
.
Love Potion by Hush Hush adalah pilihan yang sangat TEPAT! .
Bukan akak yang kata tau, tapi 95% daripada pelanggan kami yang kata 😊😊
.
Tak perlu nak sembang banyak dan tak perlu fikir panjang..😉😉
.
Jom cuba Love Potion sekarang, baru tau montoknya macam mana payudara dan punggung Cik Gojes nanti! 💓💓
.
📱Whatsapp "Hush" ke 01132922831
.
#viral2017 #kadkahwin #kasutmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #jamudara #jamu #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #handbagmurah #aurawhite #perempuancantik #wanitaseksi #abangsado #lelakihandsome #awekcun #awekseksi #isteripuas #quputeh #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimtetek #tetekbesar #lofattah #krimbesarkanpayudara #nakalnakalnakal #prelovedlv

ALAT KOSMETIK MURAH (@alat.kosmetik)

.
.
Follow : @alat.kosmetik

DM / KOMEN = SLOW RESPON
Tanya / Order
F A S T R E S PO N Hubungi = = WA 0813 6823 8428 = =
.
📍PANCEA FIBER DETOX Rp. 170.000,-/box (isi 7 sachet)
.
📍PANACEA SLIM Rp. 190.000,-/box (isi 30 kapsul)
.
📍GLUTA PANCEA Rp 200.000,-/box (isi 30 kapsul)
.
📍PANACEA COFFEE ORI Rp. 185.000,-/box (isi 10 sachet)
. .

#panaceafiber #panceafiber #glutapanacea #glutapancea #panceafiberoriginal #panceafiberori #glutapanceafiber #glutapanaceaslim #panaceaslim #panaceaslimasli #panaceaslimori #panceaslim #pancea #panacea #panceacoffee #panceacoffeemurah #pelangsing #tipslangsing #tipscantik
.
Tanya / Order
F A S T R E S PO N Hubungi = = WA 0813 6823 8428 = =
.

KURUS•PUTIH•GEBU•CANTIK•DETOX (@shafinazbeauty_)

"Dah la wangi, masa pakai tu lembut je. Kejap je pakai dah putih 😍😘"
.
Wowwww hebat betul #SureGlowLotion ni, sape yg dah cuba confirm jatuh cinta 👍🏻 Sekarang takde lagi masalah muka je putih tapi tangan hitammm.😱
.
Uols yg nak dapatkan #SureGlowLotion cepat2 Whatsapp 017-4600986
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
More...