SofieyaBeautyβ€’Productβ€’DiSiniπŸ‘πŸ» (@beauteeliza_for_sofieyabeauty)

Keistimewaan Sofieya Beauty Foundation
βœ… Jimat masa - hanya perlu ambil masa kurang dari 3 minit untuk tampil cantik
βœ… Jimat wang - Tidak perlu memakai bedak βœ… Mempunyai glitter menjadikan wajah kelihatan berseri-seri
βœ… Didatangkan dalam bekas premium yang bercermin dan mempunyai span untuk memudahkan penggunaan
βœ… Tahan lebih 3-4 bulan bergantung cara penggunaan
.
Whatsapp Liza
012-5347624
.
Harga:
RM70.00 (SM)
RM75.00 (SS)
Postage Included!
.
SB105
.
#foundation #bestmalaysiafoundation #foundationmurah #tipsnakcantik #tipscantik #rahsiacantik #rahsiakulitflawless #glamandglow #malaysiamurah #ipohcod #codipoh #ipohmurah #ipohcalling #ipoh
#sofieyabeautyfoundation #SBF02

Afifa Ariffin (@beauteetsaine)

TUNGGU NAK RAYA BARU BELI😎

Dengar cerita bulan Mei ni harga produk Shaklee naik berganda.😲
.
Kalau tunggu dekat raya, memang tak dapat la harga jimat macam sekarang. .
Teringin nak kulit cantik cerah glowing?
.
Boleh whatsapp dibu sekarang.
.
Tak perlu lagi apps flawless kan muka. Dah memang flawless πŸ˜…πŸ’…
.
Yang paling cun, dapatkan promosi hebat dengan penjimatan berganda hanya dari dibu.πŸ’ͺ😊 Psstt: Stok promo tinggal limited sangat ni. πŸ˜…πŸ˜… semua pakat nak dapatkan kulit raya. Lai! Lai! Lai!

Dibu
0196244735
0196244735
0196244735

#shaklee #shakleeindependantdistributor #pengedarshakleekl #shakleemurah #tipsflawless #tipscantik

Afifa Ariffin (@beauteetsaine)

TETAMU TAK DIUNDANG

Setelah berbulan2, tetamu ni segan nak singgah, harini dalam sejarah, dia muncul kembali.πŸ˜…
.
Adoii. Sakit pulak tu. Jenis yang tak ada mata, tiba2 bengkak.
.
Siapa lagi? Jerawat laa.
.
Dah telan sustained release vitamin C plus Shaklee tadi.
.
Harap2 mengecutlah tetamu yang tak diundang ni esok.

Dibu
0196244735
0196244735
0196244735

#shaklee #shakleeindependantdistributor #pengedarshakleekl #shakleemurah #tipsflawless #tipscantik #jerawat

Afifa Ariffin (@beauteetsaine)

BAJU DAH GLAMOUR, KULIT BILA LAGI

Sekarang dah sangat banyak baju raya yang ready-to-wear, tapi still penuh jugak quota orang yang hantar ke tailor.πŸ˜…πŸ˜…
.
Ramai yang still prefer hantar tailor. Senang nak custom ikut kehendak hati.
.
Nak tangan saloma lah, nak skirt mermaid lah. Macam2. πŸ˜…
.
Tapi seronok jugak waktu hari raya. Tiap tahun ada je gaya2 baru yang muncul. .
Baju dah glamour, kulit bila lagi? 😍😍
.
Kalau nak kulit glamour, pm je dibu. 😊

Dibu

#shaklee #shakleeindependantdistributor #pengedarshakleekl #shakleemurah #tipsflawless #tipscantik

Afifa Ariffin (@beauteetsaine)

KULIT RAYA πŸ˜…πŸ’… Dengar cerita ramai yang dah siap2 tempah baju raya. 😊
.
Ada certain tailor pon dah tak amek dah tempahan untuk raya.
.
Last2, beli yang rtw je. .
Takkan baju raya je nak glamour uollss, kulit raya macam mana? πŸ˜ŽπŸ’…
.
Nak kulit raya cerah glowing? Boleh pm dibu sekarang. 😘

Dibu
0196244735
0196244735
0196244735

#shaklee #shakleeindependantdistributor #pengedarshakleekl #shakleemurah #tipsflawless #tipscantik

Theraskin Grosir (@wellatif_wl_skincare)

BeberapaΒ wanita yang tidak menggunakan krim malam, karena mereka memiliki anggapan bahwa saat malam hari kulit tidak boleh diberikan perawatan apapun. Menurut pendapat mereka menggunakan krim perawatan pada saat tidur hanya akan merusak kulit wajahnya. Sebenarnya itu adalah hal yang salah, kulit wajah membutuhkan asupan nutrisi yang cukup untuk membantu menjaga kesehatan kulit. Saat malam hari adalah waktu yang paling tepat untuk memberikan perawatan pada kulit wajah dengan menggunakan krim malam. Malam hari seluruh organ tubuh kita beristirahat, saat itu lah kulit akan bekerja untuk memperbaiki masalah2 pada kulit wajah.
Penggunaan krim malam sebenarnya tidaklah merepotkan, sebelum tidur pastinya anda semua membersihkan wajah terlebih dahulu bukan. Saat wajah sudah dalam keadaan bersih, langsung oleskan krim tersebut ke daerah wajah hingga leher. Buatlah gerakan melingkar sambil sedikit memijit ketika memakai krim malam, namun jauhkan dengan daerah organ mata.
#tipscantik #tipscantikwlshop #wlshopskincareoriginalfarmasi

KURUS CEPAT CANTIK PUTIH LICIN (@sureglow_qurose.cepat)

.
Woww lelaki pon boleh pakai laa #SureGlowLotion ni 😱. Dekat muka pon boleh pakai uolss. Haa boleh dikatakan seluruh badan kita boleh pakai.
.
.
In Shaa Allah, kalau pakai secara konsisten, akan jadi putih kekal πŸ˜‰
.
.
Muka, kaki, tangan semua boleh. Kalau uols ada masalah kulit kering, kulit kusam boleh try Sureglowlotion ni. In sha allah korang akan berpuas hati.
.
.
Tak kan nak tgok je orang lain putih. Korang bila lagi? For more details, kindly whatsapp 0175419501
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

INFO BUNDA DAN AYAHANDA (@info_kesehatan_kehamilan)

Program β€ŒοΌ¨οΌ‘οΌ­οΌ©οΌ¬ yang sudah terbukti keberhasilannya dengan waktu relatif singkat dan pertama kali di Indonesia apapun masalahnya seperti: ~ Siklus haid tidak tepat tanggal
~ Keputihan
~ PCO
~ Penyumbatan Tuba
~ Miom
~ Kista
~ Diet (Kegemukan) ~ Terlalu Kurus
~ Diabet
~ Kanker
~ Verikokel
~ masalah Sperma
~ Azoospermia
~ Torch
~ Toxoplasma
~ Oligotertozoospermia
~ Oligospermia
~ Dan masalah lainnya.
Konsultasi Gratis Seputar Kehamilan Dan Kesehatan:
BBM: D75C366A
WA: 085854489417 #aurabeauty #aurabeautycream #aurabeautylipstick #aurabeautylipmatte #aurabeautymurah #krimkecantikan #kecantikan #cantikalami #perawatankulit #perawatanwajah #pemutihalami #programhamilterbukti #tipscantik #krimbpom #infokesehatan #infokehamilan #perawatanalami #aurabeautyowner #aurabeautydistributor #produkperawatan #krimhitening #lulurkecantikan #krimalami #kebutuhanwanita #aurabeautyasli #lulurwajah #creamjerawat #rahasiacantikartis #perawatanartis #creammukaaman

TIENS STORE INDONESIA OFFICIAL (@tiensstoreid)

Ini Paket Pelangsing Terbaik kita yang bisa turunin berat badan kamu 2-12kg dalam sebulan!!
BPOM, Halal MUI, 100% Herbal dan Tanpa Efek Samping.
Mau bukti?? Lgsg coba yuuk..
Harga masih PROMO loh HANYA DI
@tiensstoreid
@tiensstoreid

Lgsg chat Admin yuk di
LINE: @tiensstoreid (Pakai @ yaa)
Bbm: TiensID
Wa: 085276181902

#TIENS #Indonesia #pelangsing #pelangsingalami #tipskurus #tipscantik #ideal #tubuhideal #Greentea #papua #rajaampat #jogjakarta #model #herbal #diet #olshopterpercaya #trusted

VITAMIN C ROSEHIP U.S.A (@rosehip_vitamin_c)

RABUN MATA HILANG
.
.
Ya Allah Alhamdullilah suka nya ada feedback macam ni kan? Bukan setakat putih sihat tapi rabun mata pun boleh kurang😱
.
.
Kita usaha dan tawakal . Alhamdullilah hasil nya sangat positif πŸ’ͺ🏻 Semoga dengan vit ni bole membantu ramai lagi org yang memerlukan✌🏻
.
.
Nak order bole ws sis 011-33232186
.
.
.
#tipscantik #bazarpaknil #vitcrosehip #vitaminc #vitamincrosehip #bazaaronline #sayajual #sayajualonline #sayajualvitaminc #viral #bawalmurah

Mami Gojes JB (@mamigojesjb)

#testimoni #mgcs #scrubcoffee #sabunstrawberry #mamigojes #teammgcs
Dulu biasa2 kini semakin bergaya

Masalah kulit?? Jerawat
Jeragat
Kulit Kusam
Kulit sensitif
Dll

Mami gojes sedia membantu yang penting anda yakin dan setia dik

Set paling letop
Scrub Coffee + Serum Toink-toink + Sabun Strawberry Gebu πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
-----------------------
Order disini ⇩⇩⇩
017.722.5183 πŸ“±
Whatsapp/Mesej

Mami Gojes JB (@mamigojesjb)

#testimoni #serummeletops #serum #mamigojes
Semua peringkat umur pun boleh guna tau. Adik2 yg umur belasan n awal 20 an tu hakak memang galakkan

Start drpd awal penjagaan kulit tu nanti dah berumur masih looking gojes lagi aauummm!!!!! .
________________________
.
Order disini ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
http://www.wassap.com.my/0177225183

Mami Gojes JB (@mamigojesjb)

.
#testimoni #scrubcoffee #mamigojescoffeescrub #mamigojes .
______________________
.
Order Disini ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ 017.722.5183 πŸ“²
Whatsapp/Mesej

Mami Gojes JB (@mamigojesjb)

Mami gojes
Jom mengojes.
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩
.
1. Scrub Coffee ( 3 size) β˜•οΈ
2. Serum Toink-toink πŸ’†
3. Sabun Strawberry Milky πŸ“
4. Lips Balm Berry πŸ‡
.
------------------------ Dah tak bleh tahan ngan produk yg ada bahan kimia, sekarang dah jumpa produk yg organik lagi semulajadi

Xde chemical dik. Skang dah takyah nak perabis beli krim siang ke krim malam.
Harga jangan cakap menjimatkan dan sangat mampu milik!!!!! πŸ’°

Mai pm tepi kalau nak gojes mcm retis tanpa rosakkan kulit πŸ˜‰β˜ΊοΈ 017.722.5183 πŸ“²
Whatsapp/Mesej

Mami Gojes JB (@mamigojesjb)

.
MAGIC SERUM TOINK-TOINK

Mana datangnya toink-toink tu? 😊 ia adalah drpd fenomena feedback agen2 mami gojes. Masing2 memberi feedback luar drpd jangkan. Serum nie sangat WOW!!β€ΌοΈπŸ˜. Tengok nie antara kebaikan dan feedback drpd pengguna:

1. Serum yg merawat kulit secara semulajadi
2. Beri keanjalan seawal penggunaan lagi
3. Mengecutkan jerawat
4. Memudarkan dan menghilangkan jeragat
5. Kulit lebih halus, lembut dan gebu
6. Kulit nampak semakin cerah sekata n pinkish2
7. Mengecilkan pori2 pada kulit wajah
8. Bau yang menenangkan dan menyegarkan menjadi terapi pada wajah, fresh n refresh. .
Kombinasi penggunaan bersama sabun strawberry & scrub coffee lebih awesome n gojes πŸ’žπŸ’–

Mami Gojes JB (@mamigojesjb)

.
WILD BERRIES ORGANIC BALM

Sape yg kulit bibir sensitif, alah pada lipstik, bibir kering, lebam akibat pemakaian produk bibir yang tinggi bahan kimia dah boleh bertukar pada lips balm berries nie

Rawat dan jaga bibir anda sekarang πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’„πŸ’„

Mami Gojes JB (@mamigojesjb)

.
Mengapa perlu SERUM toink-toink by mamigojesjb???? Mestilah kerana anda anda anda semua dah tak perlu bersusah payah untuk krim siang dan krim malam
Dah boleh say hai bye2 kat krim2 tu semua

Bila tepek kat muka, muka xberminyak pun. Gojeskan 😍😍
Harga pun murah jerk!!!!! 😍😍

Mami Gojes JB (@mamigojesjb)

.
Nite all

Sebelum beradu bersihkan muka dengan sabun strawberry lap2 tepek plak serum

Wah tido lebih tenang n sweet gitu aaauuummm
Strawberry + peach + flower
Jangan esok tak bangun subuh udah yerk

Hai2 bye2. Jangan lupa follow ig hakak
@mamigojesjb
@mamigojesjb
@mamigojesjb

Muah ciked πŸ’‹πŸ’‹

Qurose & Sureglow Lotion (@_syahaniss)

SEBELAH PUTIH SEBELAH HITAM πŸ™ŠπŸ™ˆ
Kau ghase?😏
.
Terkejut 😱 adik ni dalam masa 3saat terus putih ! Tak perlu tunggu berbulan bulan utk tggu kulit seputih ni ! Dah la putih, kulit jadi lembut uols !!!πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
.
Alhamdulillah makin ramai dah jatuh cinta dgn SUREGLOW LOTION !😘😘😘 Gumbira nya hati❀️ iols πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
.
Tak perlu consume COLLAGEN uols !!!😎😎😎
.
Sapu sapu terus putih.
Siapa yg ada masalah kulit kering, gelap atau lain lain ?
.
Sebarang pertanyaan/ order whatsapp #SureGlow ke 011-31362236 . .
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
More...