Transformasi Gaya Hidup Sihat (@saya.dave)

BUKAN SEMUA CHOCOLATE SAMA. 🍫🍩☕️🍦🍰🍪.
.
SAPE SUKA CHOCOLATE?? dah lama chocolate femes sbgi dessert sehingga skrg.
Bila kita STRESSED=>DESSERTS 😆😘.
.
CHOCOLATE 🍫, orang dulu pggl COCOA ni "KAKAWA"="GOD FOOD" sbb kajian mmg cocoa ni mengandungi:
•1-anti-oksida yg tinggi
•2-berpotensi mengelakkan kanser
•3-membaiki kesihatan jantung(mengandungi flavanol yg bantu merendahkan tekanan darah
•4-utk keseluruhan kolesterol yg baik
•5-boost fokus dan memory, emosi lebih baik.
•6-membantu kawal tekanan darah dan diabetis type-2.
•7-kaya dgn Anti-Oksida, "superfood".
.
Akan tetapi ini hanya rujuk pd DARK CHOCOLATE krn kandungan cocoa-nya tinggi, dan ❎BUKAN cake🍰, ais krim🍦, chocolate bar 🍫atau segala chocolate dessert🍩🍪🍮☕️🍧 yg dh tambah manisan, tepung dan bahan lain2..😂😂😂.
.
So jangan pulak terus gi beli kek atau aiskrim, telan puas2.. silap2 naik gula darah, dan berat tu jgn salahkan sya 😅😅.
.
Superfood baik camne pun kuantiti dan kalori perlu juga diutamakan, berat naik tu pasal makan tk ingat dunia je. #sentap .
Tag atau repost info ni kt Sis sis yg selalu stress.
.
#koko #kekchocolate #nakdiet #nakbebel #mudahterhibur #manisan #stressnakmakan #makstress #sisgemuk #hijabster #sukamakan #tipkurus #pakarturunberatbadan #tipsihat #caradiet #sukachocolate #peminatchocolatetegar #minumankoko #takpernahkurus #fattzura #redvelvetcafe #tv3 #mycoffeeprince #jannanick #fattahamin #jubahexclusive #asyalie

PROMOSI OMEGA GUARD 🐟 (@shakleehazwani)

Assalamualaikum. Hai. 😊
.
.
Kombinasi vitamin E dan C menghasilkan kulit yang flawless, berseri 💕
.
🍂 VITAMIN E :
khas untuk yang nak hilangkan masalah parut JERAWAT dan JERAGAT, SUNBURN or KULIT KERING sebab vita E boleh melembapkan kulit so that kulit nampak glowing naturally gitu💕
.
🍂 VITAMIN C :
membantu merangsang pembentukan kolagen. So kulit akan maintain gebu & sihat jika diambil secara konsisten. Kalau nak kulit putih gebus, memang this one totally membantu! So tona kulit akan jadi sekata cantik
.
Kesan double beauty
▪️ Bebas jerawat
▪️ Kulit lebih licin dan gebu.
▪️ Tona kulit lebih sekata.
▪️ Kulit lebih cerah dan membantu menghilangkan sunburn
▪️Bebas parut.
.
Meh whatsapp meh, sebab wani nak bagi harga istimewa ✨
.
Note: Supplement shaklee hanyalah makanan tambahan, bukan bertujuan untuk merawat, diagnose, menyembuhkan sebarang penyakit.
.
@shakleehazwani
0134251815
.
#shakleejitra #shakleekedah #shakleepolimas #shakleeipda #shakleetunjang #shakleekepalabatas #shakleemurah #vitamineshaklee #vitamincshakleemurah #ubatjerawat #terapiinstagram #setkulitshaklee #setjerawatshaklee #setparutshaklee #like4like #shakleemalaysia #tipskecantikan #jerawatpasir #parutjerawat #instaboomakademi #syukurselalu #tipsihat #supplementjerawat

iBU MENYUSU sELAMAT TAuuu (@gulagulakurus.coachmince)

Setiap orang tak sama kadar metabolisme badan masing-masing. Ada yang seminggu dah boleh turun 5kg, ada yang 2 bulan baru turun 5kg. Semuanya bergantung pada cara sis jaga pemakanan yang betul

NAK KURUS CEPAT KEMAM MINCE👄❤️ (@gulagulakurus_kedah)

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0135303761

KURUS | FIT | SIHAT | DIET (@fatin_coach)

Hye Assalamualaikum good morning everyone !!! Pagi Isnin yg ceria & happy !! Monday yg hottt kawan22 !!! 🔥🔥🔥🔥.
.
Semoga Harini Hari yg terbaik kita lalui !! Yeeehaaaa !!Mulakan dgn makanan rohani & makanan fizikal yg terbaikkkk !! ❤️❤️❤️❤️❤️.
.
Spread the love 😍😍😍😍

Wan Hasni (@1.2befitwan)

Happy belated birthday saidah!! Rindu geng teamlambungbunga.. Yg aktif skrg abam dan akak jer.. Skrg bila nak buat come back yana, emy.. Idah pon.. Geng hiking !! Jom tidur.. Semoga urusan kita semua dipermudahkan. Amin. Good 🌃 night. Esok hari.. Hari yang lebih baik.. .
.
MUDAHNYA KURUS BILA ADA
1. ILMU
2. COACH
3. GROUP SUPPORT .
.
Dalam PREMIUM COACHING semua kita ada 😍 😎 .
.
Kami akan membuka tempat untuk 30 orang pertama mendaftar POWERFIT SCHOOL class 4 days online

http://one4daysfreeclass.wasap.my/
http://one4daysfreeclass.wasap.my/

kelas 4 hari secara online pemakanan dan senaman PERCUMA sebelum bersedia ke advance class 💪🏻 Terus Masuk Ke Link

http://one4daysfreeclass.wasap.my/
http://one4daysfreeclass.wasap.my/
http://one4daysfreeclass.wasap.my/

Untuk Memudahkan Proses Pendaftaran
.
.
Coach Wan 0173086001
.
.
Nak tahu tentang Premium Coaching clik sini👇👇👇
http://tinyurl.com/WasapCoachWan

#jomkurus #tipskurus #tipsihat
#healthyactivelifestyle #coachWANHASNI #eatclean #onlinecoaching
#turunberatbadan #herbalifecoachmalaysia #produkkurusterbaik #sayanakkurus #sayacoach #mealreplacement #kurusdenganherbalife #coachherbalifemalaysia
#kurustanpaberlapar #herbalifenutrition #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #passion #eatclean #weightlosschallengeonline #gombak #setapak #diet #coachkurus #nakkurus #dietkalori #zumba #Piloxing

Wan Hasni (@1.2befitwan)

Body korang type apa?? Nak turun berat pon kn tahu type apa ye! Sebab tu nak turun berat kena ada ilmu !!
.
.
MUDAHNYA KURUS BILA ADA
1. ILMU
2. COACH
3. GROUP SUPPORT .
.
Dalam PREMIUM COACHING semua kita ada 😍 😎 .
.
Kami akan membuka tempat untuk 30 orang pertama mendaftar POWERFIT SCHOOL class 4 days online

http://one4daysfreeclass.wasap.my/
http://one4daysfreeclass.wasap.my/

kelas 4 hari secara online pemakanan dan senaman PERCUMA sebelum bersedia ke advance class 💪🏻 Terus Masuk Ke Link

http://one4daysfreeclass.wasap.my/
http://one4daysfreeclass.wasap.my/
http://one4daysfreeclass.wasap.my/

Untuk Memudahkan Proses Pendaftaran
.
.
Coach Wan 0173086001
.
.
Nak tahu tentang Premium Coaching clik sini👇👇👇
http://tinyurl.com/WasapCoachWan

#jomkurus #tipskurus #tipsihat
#healthyactivelifestyle #coachWANHASNI #eatclean #onlinecoaching
#turunberatbadan #herbalifecoachmalaysia #produkkurusterbaik #sayanakkurus #sayacoach #mealreplacement #kurusdenganherbalife #coachherbalifemalaysia
#kurustanpaberlapar #herbalifenutrition #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #passion #eatclean #weightlosschallengeonline #gombak #setapak #diet #coachkurus #nakkurus #dietkalori #zumba #Piloxing

UltrarichSlimming Lotion (@skinsbeauty_hq)

Slimming lotion lain dari yang lain!
.
Nak tampil sihat, cantik dan kurus?
Anda akan nampak kesan perubahan dengan sapu ultra rich lotion selama 7 hari! 🌸HANYA RM 37 TERMASUK POSTAGE
.
.
Whatsapp 017 3557412 untuk order dan tahu kebaikan ultra rich #losyenkurus #kurus #tipskurus #tipsdiet #tipsihat #kurusdalam2minggu #ultrarichslimminglotion #ubatsenggugut #kurusbadan #ubatkurus #feedbackultrarich

SENANGNYA NAK KURUS (@akhis_mince.dimar)

.
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +60176521220

RAHSIA HILANG LEMAK CEPAT (@gulagula_kurus_singapore)

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6586997769

KURUS | FIT | SIHAT | DIET (@fatin_coach)

KEBAIKAN SENAMAN PART 2 !!! 😱😱😱😱
.
WOW !! Check it out buddies !! Senaman mampu utk singkirkan toksik drpd badan kita..
.
Korang tau tak, toksik yg masih accumulate dlm badan akan menyebabkan KG yg dh turun mampu naik semula !! Omg !! Scary kan ? 😱😱😱. Toksik & penurunan berat mmg ada kaitan.
.
Komen "toxin" utk tahu details ttg toxin. 💕💕💕 coach fatin , +6019-4646480

UltrarichSlimming Lotion (@skinsbeauty_hq)

Slimming lotion lain dari yang lain!
.
Nak tampil sihat, cantik dan kurus?
Anda akan nampak kesan perubahan dengan sapu ultra rich lotion selama 7 hari! 🌸HANYA RM 37 TERMASUK POSTAGE
.
.
Whatsapp 017 3557412 untuk order dan tahu kebaikan ultra rich #losyenkurus #kurus #tipskurus #tipsdiet #tipsihat #kurusdalam2minggu #ultrarichslimminglotion #ubatsenggugut #kurusbadan #ubatkurus #feedbackultrarich

Transformasi Gaya Hidup Sihat (@saya.dave)

Ni antara makanan yg kita kerap jumpa kt luar. Byk lgi sebenarnya..
.
Makan yg tinggi dgn garam yg tersembunyi, serta ber'msg' tinggi.
.
Kita perlukan garam/sodium utk otot, keseimbangan air dlm badan dan juga impuls saraf dlm badan.
.
Tpi jikalau diet kita mengandungi garam yg tinggi pasti ada side efek iaitu gemuk air/bengkak air.
.
Senang je nk check sama ada anda gemuk air ke tk. Cuba tekan pd permukaan kulit di lengan atau kaki(dkt sekitar betis) jika permukaannya tenggelam dan pelahan jdi warna kulit asal. Maka anda ada gemuk air.
.
Tgk video yg sya tunjukkan.
.
Cara utk kurangkan masalah ni simple je, kurangkan makanan tinggi garam, elakkan drpd karbo ringkas, lebihkan air, dan lebihkan sayur-sayuran.
.
Like, share dan tag kawan2
.
#carakurus #tipkurus #dietkurus #tipsihat #dietseimbang #carasihat #neelofa #dietatkins #makan #jalanjalancarimakan #kurusdgnmudah #dietsenang #senangkurus #tipsenaman #senamanmudah #lunchboxkl #foodtruckmalaysia #sisgemuk #pipipao #pipitembam #jubahexclusive #jubahbesar #seluarbesar #bengkakair #gemukair

PROMOSI OMEGA GUARD 🐟 (@shakleehazwani)

Assalamualaikum. Hai. 😊
.
.
Kombinasi vitamin E dan C menghasilkan kulit yang flawless, berseri 💕
.
🍂 VITAMIN E :
khas untuk yang nak hilangkan masalah parut JERAWAT dan JERAGAT, SUNBURN or KULIT KERING sebab vita E boleh melembapkan kulit so that kulit nampak glowing naturally gitu💕
.
🍂 VITAMIN C :
membantu merangsang pembentukan kolagen. So kulit akan maintain gebu & sihat jika diambil secara konsisten. Kalau nak kulit putih gebus, memang this one totally membantu! So tona kulit akan jadi sekata cantik
.
Kesan double beauty
▪️ Bebas jerawat
▪️ Kulit lebih licin dan gebu.
▪️ Tona kulit lebih sekata.
▪️ Kulit lebih cerah dan membantu menghilangkan sunburn
▪️Bebas parut.
.
Meh whatsapp meh, sebab wani nak bagi harga istimewa ✨
.
Note: Supplement shaklee hanyalah makanan tambahan, bukan bertujuan untuk merawat, diagnose, menyembuhkan sebarang penyakit.
.
@shakleehazwani
0134251815
.
#shakleejitra #shakleekedah #shakleepolimas #shakleeipda #shakleetunjang #shakleekepalabatas #shakleemurah #vitamineshaklee #vitamincshakleemurah #ubatjerawat #terapiinstagram #setkulitshaklee #setjerawatshaklee #setparutshaklee #like4like #shakleemalaysia #tipskecantikan #jerawatpasir #parutjerawat #instaboomakademi #syukurselalu #tipsihat #supplementjerawat

KURUS|CEPAT|MUDAH/SELAMAT (@gulagulakurus_cikbie)

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0123824248

UltrarichSlimming Lotion (@skinsbeauty_hq)

Slimming lotion lain dari yang lain!
.
Nak tampil sihat, cantik dan kurus?
Anda akan nampak kesan perubahan dengan sapu ultra rich lotion selama 7 hari! 🌸HANYA RM 37 TERMASUK POSTAGE
Whatsapp 017 3557412 untuk order dan tahu kebaikan ultra rich #losyenkurus #kurus #tipskurus #tipsdiet #tipsihat #kurusdalam2minggu #ultrarichslimminglotion #ubatsenggugut #kurusbadan #ubatkurus #feedbackultrarich

Transformasi Gaya Hidup Sihat (@saya.dave)

Antara byk2 makanan kt Malaysia. Mana satu pilihan tekak korang kalo makan kt luar?
.
Sya sendiri suka Masakan Thai, kampung dan sekali sahaja Korea/Jepun .
Pilih 3. Komen dibawah.
.
Like, share dan tag kawan2 anda.utk follow @saya.dave. terima kasih.
#carakurus #tipkurus #dietkurus #tipsihat #dietseimbang #carasihat #neelofa #dietatkins #makan #jalanjalancarimakan #kurusdgnmudah #dietsenang #senangkurus #tipsenaman #senamanmudah #lunchboxkl #foodtruckmalaysia #sisgemuk #pipipao #pipitembam #jubahexclusive #jubahbesar #seluarbesar

KURUS | FIT | SIHAT | DIET (@fatin_coach)

MUKA TERUJA DAPAT CAPAI TARGT HARINI FUYOOO !! ahhaah.
.
Sorry guyss , maybe tak dpt beat korang yg lagi power drpd coach . But, I compete with myself !! 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻.
.
Alhamdulillah syukur !! Esok new target 🔥🔥🔥🔥🔥.
.
I'm the best 😱💪🏻

سوحانا جاميعان (@suhana_muzafar)

Memblend lagi, special balm request😊😊😊
❤️chesty cough/asthma
❤️eczema
❤️calm/tummy tame

Sapa nak selit oder boleh wassap no bawah ya👇🏻 ‭Nak try essential oil Young Living
http://Www.wasap.my/60192695411
#beautytips
#tipscantik #tipsihat
#sueyleo
#sissukaminyak
#essentialoilyoungliving
#backtonatural

Wan Hasni (@1.2befitwan)

Snacking petang peserta premium coaching !! Awesome !! Makan apa petang ni ??
.
.

MUDAHNYA KURUS BILA ADA
1. ILMU
2. COACH
3. GROUP SUPPORT .
.
Dalam PREMIUM COACHING semua kita ada 😍 😎 .
.
Kami akan membuka tempat untuk 30 orang pertama mendaftar POWERFIT SCHOOL class 4 days online

http://one4daysfreeclass.wasap.my/
http://one4daysfreeclass.wasap.my/

kelas 4 hari secara online pemakanan dan senaman PERCUMA sebelum bersedia ke advance class 💪🏻 Terus Masuk Ke Link

http://one4daysfreeclass.wasap.my/
http://one4daysfreeclass.wasap.my/
http://one4daysfreeclass.wasap.my/

Untuk Memudahkan Proses Pendaftaran
.
.
Coach Wan 0173086001
.
.
Nak tahu tentang Premium Coaching clik sini👇👇👇
http://tinyurl.com/WasapCoachWan

#jomkurus #tipskurus #tipsihat
#healthyactivelifestyle #coachWANHASNI #eatclean #onlinecoaching
#turunberatbadan #herbalifecoachmalaysia #produkkurusterbaik #sayanakkurus #sayacoach #mealreplacement #kurusdenganherbalife #coachherbalifemalaysia
#kurustanpaberlapar #herbalifenutrition #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #passion #eatclean #weightlosschallengeonline #gombak #setapak #diet #coachkurus #nakkurus #dietkalori #zumba #Piloxing
More...