Selling 100% Authentic Stuffs (@deebagkerzin)

Reprice!
Excellent Condition Chanel Tote Nude Cav SHW #20 Uk. 35 x 25 x 15 Cm (DB, Pouch, Card, Holo & Paperbag) @22jt

#chanelbag #chaneltote #deedeebagkerzin #authentic #branded #trustedseller #brandedseller #brandedbag #authenticbag #sellerjakarta #ly

Kuto Queen (@kuto_queen)

Grab it fast!! Grosir only

Seluruh costumer kuto queen,untuk Info pemesanan,info harga dan detail langsung saja contact kita di.

WA.082310199187 & 082113221514

Bbm. 5FCB35DF. Admin2..7DE29F30

Line.kuto_queen

Visit our store di pmta lt ug los a no. 9
Buka senin-sabtu. Khusus sabtu cuman buka setengah hari

Barang terupdate.dan termurah
Melayani pengiriman dalam dan luar negri

Barang yang ready cuman poto teratas aja. Yang baru di upload

Minimal pengambilan 6 pc permodel.ngak bisa mix model

Untuk costumer yg order dan sudah di total, Harap trnsfer segera. Transfer terlambat akan kehabisan barang. Bagi yg transfer di ats jam 10 pagi. Ikut pengiraman hari berikut nya,itu pun jika stok masih ada, bagi yg kehabisan stok orderan,kita akan refound uang kembali, pling lambat 1 hri setelah transfer

Untuk penerimaan resi. Setiap malam di hari pngiriman.

Harap sabar menunggu balasan chat dari kami, karna kita blas chat sesuai antrian chat. Terima kasih. Happy shopping all my love costumer.
#grosir #shopping #olshopgrosir #dagelan #girl #fashion #mode #followme #trustedseller #hijabfashion #bestseller #pgmta #pgmta2 #grosirbaju #grosirpakaian #grosirbajumurah #kekinian #tanahabang #celanawanita #update #abg #baju #bajumurah #bajuimport #grosirindonesia #bajucewe #mcm #import #0 #o

UBAT GIGI|GIGI PUTIH|BERSINAR (@ivtbright_pemutih.gigi)

Yeyy.. Gigi dah bertukar warna. Dari kuning ke warna PUTIH. Bertukar gittu.

_
Alhamdulillah seronok bila dapat bantu kasteme, nak-nak yang tiada keyakinan diri

_
Ubat gigi #ivtbright memang terbaik. 💯 herba semulajadi dan free CHEMICAL.
_
Produk Bumiputera yang berkualiti tinggi dan ada sijil pengiktirafan daripada KKM dan GMP.
_
Anda ada masalah karat gigi, karang gigi, gigi kuning dan mulut berbau yang teruk

_
WA 📲 011.32444.600
WA 📲 011.32444.600
_
Untuk saya bantu sekaligus memberi keyakinan pada diri anda untuk berkomunikasi dan senyum dikhalayak ramai.

_
#ivtbright
#ubatgigiherba
#perokoktegar
#gigikuning
#gigikarat
#plakgigi
#pemutihgigi
#gusiberdarah
#gusibernanah
#gusibengkak
#gigiberlubang
#masalahmulutberbau
#sakitgigi
#jomwangi
#pewangimulut
#rokokelektrik
#rokok
#sayajualonline
#sayajualprodukkecantikan
#trustedseller
#heroseorangcinderella
#AuraInstaBatch8
#terapiinstagram
#selangorku
#perak
#kedahseratarata
#alorsetarian
#agenwanted
#dropshipwanted

Kuto Queen (@kuto_queen)

Grab it fast!! Grosir only

Seluruh costumer kuto queen,untuk Info pemesanan,info harga dan detail langsung saja contact kita di.

WA.082310199187 & 082113221514

Bbm. 5FCB35DF. Admin2..7DE29F30

Line.kuto_queen

Visit our store di pmta lt ug los a no. 9
Buka senin-sabtu. Khusus sabtu cuman buka setengah hari

Barang terupdate.dan termurah
Melayani pengiriman dalam dan luar negri

Barang yang ready cuman poto teratas aja. Yang baru di upload

Minimal pengambilan 6 pc permodel.ngak bisa mix model

Untuk costumer yg order dan sudah di total, Harap trnsfer segera. Transfer terlambat akan kehabisan barang. Bagi yg transfer di ats jam 10 pagi. Ikut pengiraman hari berikut nya,itu pun jika stok masih ada, bagi yg kehabisan stok orderan,kita akan refound uang kembali, pling lambat 1 hri setelah transfer

Untuk penerimaan resi. Setiap malam di hari pngiriman.

Harap sabar menunggu balasan chat dari kami, karna kita blas chat sesuai antrian chat. Terima kasih. Happy shopping all my love costumer.
#grosir #shopping #olshopgrosir #dagelan #girl #fashion #mode #followme #trustedseller #hijabfashion #bestseller #pgmta #pgmta2 #grosirbaju #grosirpakaian #grosirbajumurah #kekinian #tanahabang #celanawanita #update #abg #baju #bajumurah #bajuimport #grosirindonesia #bajucewe #mcm #import #0 #o

longchamp.paris.malaysia (@longchamp.paris.malaysia)

.
Another satisfied customer!!!! Bukan main lg adik manis ni pose dgn bag LC dia
.
Tq customer yg beli LC On The Road dgn sis. Sis da ckap. sis ni #trustedseller shop sis #trustedshop
.
Yg lain2 tu. nak beli beg LC authentic dr @longchamp.paris.malaysia okeyh
.
LC On The Road (hand held tote w long strap)
.
Small 25cm
.
Medium 32cm
.
💯% authentic
.
Come with 👜dust bag n 💳 care card
.
DM or 📲WhatsApp 0124230058 to purchase or further info.
.
Self pick up CURRENTLY CLOSED
.
#longchampori #longchampmalaysia #sayajual #sayajual #lccricket #longchamp #trustedseller #shahalam #bangi #srikembangan #longchampmurah #lpmcustomerfeedback #customerlpm #feedbacklpm
#longchampbrunei #longchampindonesia #longchampjakarta #sayajuallongchampmurah

BAJU RAYA 2017 💕💕 (@hawanisgaleria)

RAMADHAN SALES!! .
.
JOM! Rebut peluang ni untuk grab #BootcutPants serendah RM50 sahaja sehelai. (Exc Postage)
.
.
Sesuai di pakai dengan blouse @ t-shirt labuh. Pasti nampak lebih trendy sebab cutting bootcut pants akan memberikan effect tinggi & elegan kepada si pemakai. Wahh..menarik tu😀
.
.
Berminat? .
.
Whatsapp kami sekarang 013 4081496
.
.
#BootcutPantsSale #ramadhansales #salesgempak #offergempak #meletops #igshop #onlineshop #onlineshopping #ggv #muslimahohsem #trustedseller #hawanisgaleria

Tas import👜Murah Berkualitas💟👍 (@queen_bag_import_store)

Tas Wanita Furla Gliter Tas Kerja Tas Import Murah
Berkualitas
Kode Barang : BRT-T114

Harga : 295.000

Spesifikasi Tas :
Furla Candy Speddy Gliter
ukura 22x15
bahan Jelly gliter semiori
include dustbag
talipanjang
bear
COLOR = RED, BLACK, BLUE, PINK, PURPLE, LIGHTPURPLE,
Berat Barang : 900gr

Silakan cek ketersediaan stok dan warna dulu sebelum order.
Thank You 😊 ** Mohon cantumkan warna pilihan dalam kolom keterangan ya dear ** #fashionwanita#taswanita#tasterbaru
#taswanitaimport#tascewek#tascantik
#tasbrandedmurah#taskuliah#taskerjaimport
#taspesta#tasunik#tasimport#tasfashion
#taslucu#taskeren#taswanitamurah
#tascewekmurah#style#stylish#jualtasimport
#jualtas#taskerja#jualtaspesta#tasselempang
#taswanitaterbaru#tas#gueen_bag_import_store
#tascewekimport#trustedolshop#trustedseller

For Order Via :
WA : 0812 9503 7923
BBM : D93B3B3D

Kuto Queen (@kuto_queen)

Grab it fast!! Grosir only

Seluruh costumer kuto queen,untuk Info pemesanan,info harga dan detail langsung saja contact kita di.

WA.082310199187 & 082113221514

Bbm. 5FCB35DF. Admin2..7DE29F30

Line.kuto_queen

Visit our store di pmta lt ug los a no. 9
Buka senin-sabtu. Khusus sabtu cuman buka setengah hari

Barang terupdate.dan termurah
Melayani pengiriman dalam dan luar negri

Barang yang ready cuman poto teratas aja. Yang baru di upload

Minimal pengambilan 6 pc permodel.ngak bisa mix model

Untuk costumer yg order dan sudah di total, Harap trnsfer segera. Transfer terlambat akan kehabisan barang. Bagi yg transfer di ats jam 10 pagi. Ikut pengiraman hari berikut nya,itu pun jika stok masih ada, bagi yg kehabisan stok orderan,kita akan refound uang kembali, pling lambat 1 hri setelah transfer

Untuk penerimaan resi. Setiap malam di hari pngiriman.

Harap sabar menunggu balasan chat dari kami, karna kita blas chat sesuai antrian chat. Terima kasih. Happy shopping all my love costumer.
#grosir #shopping #olshopgrosir #dagelan #girl #fashion #mode #followme #trustedseller #hijabfashion #bestseller #pgmta #pgmta2 #grosirbaju #grosirpakaian #grosirbajumurah #kekinian #tanahabang #celanawanita #update #abg #baju #bajumurah #bajuimport #grosirindonesia #bajucewe #mcm #import #0 #o

BOOSTER WHITENING & PIPIPINK (@pkah.co)

SUPPLEMEN PEMUTIHAN KULIT TERBAIK 🎀80% kesan pencerahan kulit slps 3 kapsul
🎀Lulus KKM
🎀Halal
🎀Tiada kesan sampingan
🎀Tiada bahan kimia
🎀Buatan Malaysia 💚💙Kandungan booster whitening💜❤️ 🌀Serbuk mutiara asli
🌀Bahan pelembab semulajadi
🌀Protein
🌀Vitamin B
🌀Polisakarida
🌀Sedozen mineral ❤️💛kandungan yg bermanfaat💙💚
✔️20-22 jenis asid amino
✔️Kekurangan asid amino boleh menyebabkan kulit menjadi kasar, kurang nutrient dan berkedut ‼️Cara pengambilan‼️
❤️1 kapsul utk 4 hari
❤️1-2 liter air masak sehari
❤️Makan sebelum tidur
❤️Makan ikut peraturan
🚫Elakkan makanan/minuman berkafein 💛💜Kesesuaian pengambilan💙💚
✔️Lelaki & perempuan
✔️Umur 13 tahun ke atas
✔️Digalakkan utk ibu menyusu anak
.
Nak harga promosi? Kena pm or whatsapp dulu ye 💕💕
.
#boosterwhitening #tipskecantikkan #celebrityskinstories #skincaremurah #sayajualprodukkecantikkan #femininewash #boosterwhiteninghq #uitm #scrubpembersih #boosterwhiteningmurah #skinstoriesagent #sayajualmurah #trustedseller #contactlensmurah #boosterwhitening #pipipinkmurah #pipipink #pipipinkblusher #stickblusher

Kuto Queen (@kuto_queen)

Grab it fast!! Grosir only

Seluruh costumer kuto queen,untuk Info pemesanan,info harga dan detail langsung saja contact kita di.

WA.082310199187 & 082113221514

Bbm. 5FCB35DF. Admin2..7DE29F30

Line.kuto_queen

Visit our store di pmta lt ug los a no. 9
Buka senin-sabtu. Khusus sabtu cuman buka setengah hari

Barang terupdate.dan termurah
Melayani pengiriman dalam dan luar negri

Barang yang ready cuman poto teratas aja. Yang baru di upload

Minimal pengambilan 6 pc permodel.ngak bisa mix model

Untuk costumer yg order dan sudah di total, Harap trnsfer segera. Transfer terlambat akan kehabisan barang. Bagi yg transfer di ats jam 10 pagi. Ikut pengiraman hari berikut nya,itu pun jika stok masih ada, bagi yg kehabisan stok orderan,kita akan refound uang kembali, pling lambat 1 hri setelah transfer

Untuk penerimaan resi. Setiap malam di hari pngiriman.

Harap sabar menunggu balasan chat dari kami, karna kita blas chat sesuai antrian chat. Terima kasih. Happy shopping all my love costumer.
#grosir #shopping #olshopgrosir #dagelan #girl #fashion #mode #followme #trustedseller #hijabfashion #bestseller #pgmta #pgmta2 #grosirbaju #grosirpakaian #grosirbajumurah #kekinian #tanahabang #celanawanita #update #abg #baju #bajumurah #bajuimport #grosirindonesia #bajucewe #mcm #import #0 #o

BAJU RAYA LATEST DESIGN (@atyyracollection)

.
BAWAH RM100 JUGAK? TAKKAN TENGOK JE? JOMLAH PM!!
.
🌸DB : ARLUNA PEPLUM🌸
.
✅ Dihiasi chunky beads yang elegan.
✅ Terdapat pelbagai size M/L/XL/2XL/3XL.
✅ Fesyen dan trend terkini.
✅ Fabrik dari material yang selesa dan berkualiti.
✅ Boleh pakai pergi shopping , ke tempat kerja atau jalan-jalan dan juga kenduri kendara.
✅ Sesuai untuk BRIDESMAID
✅ Kain ada zip dan getah ( berpotongan mermaid)
✅ Boleh mix & match baju bersama jeans/pslazzo
.
Material : Como Crepe
.
MEASUREMENT BAJU
.
❤️M SIZE
SHOULDER: 14
BUST: 36
LENGTH: 31
.
❤️L SIZE
SHOULDER: 15'
BUST: 40'
LENGTH: 32
.
❤️XL SIZE
SHOULDER: 16'
BUST: 44'
LENGTH: 32
.
❤️XXL SIZE
SHOULDER: 17'
BUST: 48'
LENGTH: 33
.
❤️XXXL SIZE
SHOULDER: 19
BUST: 54'
LENGTH: 33
.
MEASUREMENT KAIN (ADA ZIP & GETAH )
.
🌺SIZE M
WAIST : 26.5 - 32
HIPS :40
LENGH : 40
.
🌺SIZE L
WAIST : 27- 37
HIPS :42
LENGH : 40
.
🌺SIZE XL
WAIST : 28-42
HIPS :46
LENGH : 40
.
🌺SIZE 2XL
WAIST : 30 - 45
HIPS :52
LENGH : 42
.
🌺SIZE 3XL
WAIST : 33 - 50
HIPS : 55
LENGH : 44
.
#bajuraya2017 #fenomenaaidilfitri2017 #jomgrabsekarang #minikurung #trustedseller #onlineshopmalaysia

Kuto Queen (@kuto_queen)

Grab it fast!! Grosir only

Seluruh costumer kuto queen,untuk Info pemesanan,info harga dan detail langsung saja contact kita di.

WA.082310199187 & 082113221514

Bbm. 5FCB35DF. Admin2..7DE29F30

Line.kuto_queen

Visit our store di pmta lt ug los a no. 9
Buka senin-sabtu. Khusus sabtu cuman buka setengah hari

Barang terupdate.dan termurah
Melayani pengiriman dalam dan luar negri

Barang yang ready cuman poto teratas aja. Yang baru di upload

Minimal pengambilan 6 pc permodel.ngak bisa mix model

Untuk costumer yg order dan sudah di total, Harap trnsfer segera. Transfer terlambat akan kehabisan barang. Bagi yg transfer di ats jam 10 pagi. Ikut pengiraman hari berikut nya,itu pun jika stok masih ada, bagi yg kehabisan stok orderan,kita akan refound uang kembali, pling lambat 1 hri setelah transfer

Untuk penerimaan resi. Setiap malam di hari pngiriman.

Harap sabar menunggu balasan chat dari kami, karna kita blas chat sesuai antrian chat. Terima kasih. Happy shopping all my love costumer.
#grosir #shopping #olshopgrosir #dagelan #girl #fashion #mode #followme #trustedseller #hijabfashion #bestseller #pgmta #pgmta2 #grosirbaju #grosirpakaian #grosirbajumurah #kekinian #tanahabang #celanawanita #update #abg #baju #bajumurah #bajuimport #grosirindonesia #bajucewe #mcm #import #0 #o
More...