SKIN STORIES BEAUTYCARE (@skinstories_ana)

Korang tau tak kalau nak rawat masalah Cik Bunga zaman org dolu-dolu tumbuk manjakani bagi sampai halus. Rebus sireh, cari herba kat pokok dan akar kayu segala mak nenek. Pastu gunakan utk mencuci Cik Bunga setiap hari.
.
Tp sekarang dah mudah... Kita ada Celebrity Feminine Scrub Wash . Korang tak perlu masuk hutan cari pokok manjakani segala bagai bersusah payah. Guna CFSW lengkap package segala masalah Cik Bunga dia rawat sampai akar umbi tau.
.
RM 59.00 bebaloi sangat dari nak redah hutan,duit minyak,bepeluh belengas cari akar kayu dan herba. Senang je skrg sebab CFSW pun 100% herba dan bahan semulajadi tau.
Jom?
Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-spa.

Wassap Ana
📲 0135786675

#SkinStories #CelebrityFeminineScrubWash #FeminineWash #PencuciWanita #HygieneWash #SkinCare #SayaJualOnline #SayaJual #SayaJualMurah #TrustedSeller #BazarPaknil #BazaarPaknil #IGShopMalaysia #IGReview #IGSellerMalaysia #Lokalah #OnlineShopping #OnlineShop #InstaShop #SapotLokal #Kosmetik #KosmetikMurah #VendorButik #TerlajakMurah #ProdukKesihatan #ProdukKecantikan #MoodRepublik #AgentWanted #AgentNeeded #Repost

BAWALHELWARM10 (@bawalhelwarm10)

29/03/2017

BAWAL HELWA BIDANG 45' RM10 (NO DISCOUNT ❌) •

✔️ KAIN SELESA
✔️ SENANG BENTUK
✔️ SELESA DAN TAK PANAS
✔️ SENANG IRON •

POSTAGE ADD :
1-4 HELAI RM8(SM) RM11(SS)
5-20 HELAI RM11(SM) RM17(SS)


WHATSAPP : 0134851329 ( NO BACKUP BUYER ❌) #bawalmurahborong
#bawalhelwamurahborong #bawalhelwarm10 #bawalsaudia #bawalsaudiamurah #sungaipetani #kedah #trustedseller #tudung #feedbackcustomer

PO HONGKONG BKK (@eleanor_os)

PO BANGKOK Code : DC
PRICE : 145.000
.
CLOSE PO : 30 MARCH at 12 AM
LISTING : 8 APRIL
SHIPPING : 11 APRIL
.
ORDER = DP 50% dari harga
Semua orderan tergantung stock toko. DIUSAHAKAN semua dapat. Kalau barang sold out DP akan di refund.
.
👗FIXED ORDER CONTACT US👗
LINE : the.eleanor
WA : 087701061688
BBM : 5A923BD5
.
.
#pohk #preorder #bangkok #hongkong #supplierbajubangkok #importbangkok #importhongkong #grosir #highquality #trustedseller #trustedshop #eleanoros

PO HONGKONG BKK (@eleanor_os)

PO BANGKOK Code : DC
PRICE : 145.000
.
CLOSE PO : 30 MARCH at 12 AM
LISTING : 8 APRIL
SHIPPING : 11 APRIL
.
ORDER = DP 50% dari harga
Semua orderan tergantung stock toko. DIUSAHAKAN semua dapat. Kalau barang sold out DP akan di refund.
.
👗FIXED ORDER CONTACT US👗
LINE : the.eleanor
WA : 087701061688
BBM : 5A923BD5
.
.
#pohk #preorder #bangkok #hongkong #supplierbajubangkok #importbangkok #importhongkong #grosir #highquality #trustedseller #trustedshop #eleanoros

im.shopshop (@im.shopshop)

Alhamdulillah, barakallah, masyaallah cantiknya teh @ike_wulandari01 pake medina antem by @houseofkaisya, makasih atas orderannya ya kak, ditunggu repeat ordernyaa 😘😘😘😘 #trustedseller
#testiimshopshop
#khimar
#cantik
#surabaya
#surabayaolshop

SKIN STORIES BEAUTYCARE (@skinstories_ana)

Pelik betul la tengok ramai sangat duk terkejar-kejar CFSW CFSW CFSW apa tuh??
.
Tengok sekali seller SKIN STORIES ni up pic CFSW tu beratus-ratus komen saya suka, saya nak. Testimoni bersepah-sepah cakap super bagus, super best sampai jatuh chinta. Kata mereka saya jatuh chinta, jatuh hati tak nak cari lain lepas guna CFSW ni.
Haiishhh apa nie apa nie???
.
Betui-betui hilang gatal-gatal Cik Bunga ke?
.
Betui-betui hilang keputihan yg kronik tu ke?
.
Betui-betui cerah ke Cik Bunga sbb ada scrub lembut halus dalam dia?
.
Betui-betui hilang ke bau tak wangi kat Cik Bunga tu?
.
Betui-betui boleh rawat masalah datang bul.an tak sampai sebotoi guna?
.
Betui-betui pinkish ke Cik Bunga lepas guna?
.
Betui-betui best gileee ke?
.
Arghhhhhh ada sampai takut CFSW habis sebab tak boleh hidup kalau CFSW takde sebab CFSW superb sangat katanya. .
Agak-agak tinggal separuh terus repeat sepantas kilat sebab takut SOLD OUT sbb BEST SELLING CFSW ni lain macam.
Sampai mcm tu sekali isshhkkkk hebat betui ke???
.
Nak tahu kena guna lah.
Sebab diri sendiri masih tak percaya kesan sebotol dah hebat cenggini. Cik Husben pun tak henti-henti tanya guna apa sbb terlampau wangi. Adehhhh.
Korang pegilahh PM Skin Stories Angels seluruh Malaysia utk dapatkan CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH segera sbb takut abiss lagi😅. Wassap Ana
📲 0135786675

#SkinStories #CelebrityFeminineScrubWash #FeminineWash #PencuciWanita #HygieneWash #SkinCare #SayaJualOnline #SayaJual #SayaJualMurah #TrustedSeller #BazarPaknil #BazaarPaknil #IGShopMalaysia #IGReview #IGSellerMalaysia #Lokalah #OnlineShopping #OnlineShop #InstaShop #SapotLokal #Kosmetik #KosmetikMurah #VendorButik #TerlajakMurah #ProdukKesihatan #ProdukKecantikan #MoodRepublik #AgentWanted #AgentNeeded #Repost

Premium Baby&Mom Store,💯% Ori (@bayi_tembem)

Racer Back Active Sport Nursing Bra Black IDR 305.000,- Available : M, L, XL

The race back active sport nursing bra by Q-T Intimates is perfect for active nursing moms. Soft, padded, cut and sew cups, with an extra wide plush bottom elastic provides comfort and support during your workout. Release the nursing clip and fold down the cup to nurse your baby. Sports like microfiber fabric with a racer-back style is the perfect look at the gym or when you exercise at home with your baby.
Padded cut and sew cups, with a slight scoop neck-line
Wireless for easy movement and comfort
Pullover styling
Seamless, racer-back
One-hand release nursing clips with cotton sling
Adjustable back shoulder strap slides
Shell: 82% Nylon, 18% Spandex
Lining: 95% Cotton, 5% Spandex
Sling: 100% Cotton

S : 32-34A, 32B, 32C
M : 34-36B, 34C, 32D, 32DD
L : 38-40B, 36C, 34-36D, 34DD
XL : 38-40C, 38-40D, 36-38DD

Shop at :
www.bayitembem.com

#nursingbra #bramenyusui #qtbra #lllibra #nursingmom #instamom #instadaily #trustedseller #tokobayionline #babyshopindo #lalecheleaguebybayitembem

LuVrA (@luvra2727)

IDR.130.000
Blum trmsuk ongkir

Order Cek Bio

Bahan sintetis

Kirim gambar yg ingin d pesan

Transfer via BJB Syariah / BNI Syariah

Transfer masuk, barang d krm keesokan harinya .

Pengiriman via JNE dr Bandung

#tas #taswanita #tasbranded #tasmurah #tasmurahbranded #berkualitas #trust #trustedseller #trustseller
More...