SHOP FOR SKIN CARE PRODUCTS (@goldblossm)

*CARA MENGGUNAKAN DERMAROLLER dengan BETUL*
.
.
.
Cuma ikut 3 SIMPLE STAP JE.
1 - Derma Roller harus dicuci atau merendam (30 minit) alat tersebut dengan pelarut alkohol seperti 91% Isopropyl Alcohol. sebelum dan selepas menggunakannya untuk bunuh kuman.
2 - Jangan lupa cuci muka anda jugak untuk bersih dari segala jenis bahan makeup.
3 - Mulakan process Roller di wajah anda dengan gerakan vertikal, horizontal dan diagonal 10x tiap arah. Untuk yang 1st time guna jangan tekan just roller slowly oke. Lakukan perbagian kecil pada wajah anda.
.
. senang je kan. Seronok buat ni leka2 sambil tgok TV or movie. Senang je.
kebaikan dia ? ahhh x boleh disangkal lagi. untuk detail boleh la PM dan klo berminat kita buat free postage dear.
.
.
.
#dherbsterlajaklaris#beevenom#judeskinbar #jamujelita#kcolly#tatiskincare#bazaarpaknil#sayajual#dherbs#dianz#dianvitamin#perlaking#igshopmalaysia#fjglow#janganmengataskincare#letscantik#emmamaembongbubblesoap#aurawhite#olycandy#skrubkunyit#turmericmask#organicscrub#scrubkunyit#dermaroller#nanolightener#bilasbilasShiningUols#quputeh#terlajaklaris#kdollbeautyskincare#satinskinz

100% Organik & Herba (@manjakanikasih)

Ok geng harini sis belanja feedback pengguna tegar #MAKEMEGLOW ni sikit..untuk korang yang nak kulit cantik tu cepat-cepat ws atau pm sis taw. Harga promosi cantik sangat ni πŸ˜‰

#aimraa #antioxidant #maskerjerawat #maskkunyit #MAKEMEGLOW #turmericmask #sayajual #malaysiaonlineshopping #sale

Stokis, Agen & Dropship Wanted (@dahlia.thebeautyhacks)

Postage seterusnya pada hari Khamis ya! Thank you for your purchase dearest 😍

_
Nak cantik? Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨
_
Postage SM RM8 | SS RM12
Cod sekitar KL dan Selangor
_
#stokisthebeautyhacksKL #thebeautyhacks #dahliathebeautyhacks #teamdahlia #bodyscrub #facescrub #bodyscrubmurah #sabunarang #pinkboxcereal #shoppinpinkboxcereal #turmericmask #maskkunyit #organicskincare #bodyscruborganik #tipskecantikan

Masker Kunyit by @shyntiaranns (@turmeric.mask)

Makasih my lovely cust yg sudah order & slalu setia pake masker kunyit dari @turmeric.mask πŸ’• semoga hasilnya selalu memuaskan kalian ya 😍
.

Tag ke @turmeric.mask ya setiap kali snapgram maskeran biar bisa direpost 😍
Gunakan minimal 2 jam sebelum tidur malam setiap hari ya πŸ’•
.
.
Yang punya masalah jerawat, bekas jerawat & brutusan #MaskerKunyit ini solusi yg cocok buat ngatasin masalah diwajah kalian ladies ✨
Bukan cuma untuk masker aja #MaskerKunyit ini juga bisa dijadikan lulur agar kulit tubuh kalian menjadi lembut & halus 😍

SEMUA TESTIMONI REAL, NO TIPU-TIPU!! yang penasaran sama maskernya langsung order yuk.
#Alhamdulillah skg pelanggan setia #TurmericMask sudah banyak dan selalu puas sama hasil dr #MaskerKunyit ini.
.

Yg mau #JoinReseller masker kunyit langsung aja chat ya πŸ’•πŸ’• (S&K buat jd Reseller)
.
.
.

Order:
πŸ“² WA : 085924944691
#maskerkunyit #maskerkunyitasli #maskerkunyitalami #maskerkunyitmurah
#maskerjerawat #maskerjerawatasli #maskerjerawatalami #maskerjerawatmurah
#lulurbadankunyit
#maskerwajah #maskerwajahorganik
#turmericmask #saveyourskin #saveyourface #thepowerofkunyit #testiturmericmask #turmericmaskbyshyranns #turmericscrub #turmericmask #turmericfacemask #turmericbodyscrub

Masker Kunyit by @shyntiaranns (@turmeric.mask)

Makasih my lovely cust yg sudah order & slalu setia pake masker kunyit dari @turmeric.mask πŸ’• semoga hasilnya selalu memuaskan kalian ya 😍
.

Tag ke @turmeric.mask ya setiap kali snapgram maskeran biar bisa direpost 😍
Gunakan minimal 2 jam sebelum tidur malam setiap hari ya πŸ’•
.
.
Yang punya masalah jerawat, bekas jerawat & brutusan #MaskerKunyit ini solusi yg cocok buat ngatasin masalah diwajah kalian ladies ✨
Bukan cuma untuk masker aja #MaskerKunyit ini juga bisa dijadikan lulur agar kulit tubuh kalian menjadi lembut & halus 😍

SEMUA TESTIMONI REAL, NO TIPU-TIPU!! yang penasaran sama maskernya langsung order yuk.
#Alhamdulillah skg pelanggan setia #TurmericMask sudah banyak dan selalu puas sama hasil dr #MaskerKunyit ini.
.

Yg mau #JoinReseller masker kunyit langsung aja chat ya πŸ’•πŸ’• (S&K buat jd Reseller)
.
.
.

Order:
πŸ“² WA : 085924944691
#maskerkunyit #maskerkunyitasli #maskerkunyitalami #maskerkunyitmurah
#maskerjerawat #maskerjerawatasli #maskerjerawatalami #maskerjerawatmurah
#lulurbadankunyit
#maskerwajah #maskerwajahorganik
#turmericmask #saveyourskin #saveyourface #thepowerofkunyit #testiturmericmask #turmericmaskbyshyranns #turmericscrub #turmericmask #turmericfacemask #turmericbodyscrub

Stokis, Agen & Dropship Wanted (@dahlia.thebeautyhacks)

Cara gunakan body scrub The Beauty Hacks dengan betul:
_
Basahkan badan terlebih dahulu. Calitkan sikit body scrub pada badan. Gosok secara perlahan pada kawasan yang bermasalah. Biarkan seketika dalam 10-15 minit dan bilas dengan air bersih dan keringkan dengan tuala yang bersih!
_
Mudah saja kan? Body scrub The Beauty Hacks mempunyai 4 jenis iaitu Body scrub Turmeric, Rice, Tamarind dan Charcoal serta mempunyai aroma yang berbeza. Sebotol hanya RM33 (400gram) + Free Gift 🎁
_
Nak cantik? Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨
_
Postage SM RM8 | SS RM12
Cod sekitar KL dan Selangor
_
#stokisthebeautyhacksKL #thebeautyhacks #dahliathebeautyhacks #teamdahlia #bodyscrub #facescrub #bodyscrubmurah #sabunarang #pinkboxcereal #shoppinpinkboxcereal #turmericmask #maskkunyit #organicskincare #bodyscruborganik #tipskecantikan

MK BEAUTY SCRUB HOMEMADE (@scrub.kunyit.madu)

🌸MK BEAUTY SCRUB
( SCRUB KUNYIT HOMEMADE)🌸
.
SELAMAT TINGGAL KEPADA MASALAH πŸ‘‡
βœ”οΈ Jerawat
βœ”οΈ Jeragat dan Bintik Hitam
βœ”οΈ Kulit Kusam
βœ”οΈ Parut Berlubang dan Parut Hitam
βœ”οΈ Sel Kulit Mati
βœ”οΈ Whitehead dan Blackhead
βœ”οΈ Pori-pori Terbuka
βœ”οΈ Kesan Sunburn
βœ”οΈ Breakout
.
DAN MILIKI KULIT SEPERTI πŸ‘‡
βœ”οΈ Glowing & Flawless
βœ”οΈ Cerah dan Bersih
βœ”οΈ Tegang dan Lembut
βœ”οΈ Bebas Jerawat dan Jeragat
βœ”οΈ Tiada Lagi Muka Gelap dan Kering
βœ”οΈ Putih dan Berseri
.
Harga mampu milik βœ”οΈβœ”οΈ πŸ‘πŸ‘
.
Untuk maklumat lanjut, boleh klik di bio. Atau whatsapp
πŸ“²0199174806
πŸ“²0199174806
πŸ“²0199174806

MK BEAUTY SCRUB HOMEMADE (@scrub.kunyit.madu)

TIP CANTIK DENGAN MK SCRUB KUNYIT

Ramai yang masih tak tahu kelebihan kunyit kepada kulit muka kita selain dari jadi bahan untuk masakan.

Jom baca dan lihat kelebihan kunyit untuk kekal cantik dan muda.

MK BEAUTY SCRUB HOMEMADE (@scrub.kunyit.madu)

Cantik tak cantik inilah kenyataan yg perly diterima bila dah kene sental dengan #MKbeautyscrub tau!
.
Makin hari makin comel tak perlu dah nak mekap tebal2 macam dulu lagi.
Sbb dah jadi natural beauty katekan.
Bahan2 pula tak bahaya langsung utk wajah kan.
.
Berminat utk atasi masalah wajah ?
.
🌻Whatsapp 0199174806🌻

Ubat Jerawat πŸ’― Berkesan (@masker_kunyit_nageera)

.
Penggunaan kunyit pada kulit bukan shj dpt merawat masalah jerawat tetapi dapat mencantikkan kulit dgn cara semulajadi
Tiada kesan pengelupasan dan tidak menipiskan kulit

Masker Kunyit Beras
Rm46 sem
Rm49 ss
Berat 180gm

#maskerkunyitberasbynageera
#maskerantijerawat
#maskerjerawat
#maskerkunyitberas
#maskerkunyit
#ubatparut
#ubatjerawat
#turmericmask
#turmericricefacialmask
#scrubkunyitmalaysia
#kekasihpaksarela

πŸ’―% Natural Skincare - Bandung (@narita_beautycare)

Turmeric Mask by Organica telah mendapat sertifikasi uji klinis analisis no.SIG / Mark / OTK.VIII.2017.001313.
.
Selama ratusan tahun, orang di seluruh dunia telah mempercayai Kunyit dengan khasiat penyembuhan & manfaat kosmetik.
Bumbu kuning-oren terang itu adalah suplemen untuk kecantikan & dermatologi.
Kunyit memiliki manfaat kesehatan terutama karena kurkumin, komponen bioaktif.
Curcumin memiliki sifat anti-inflamasi & antioksidan.
Karena itu Kunyit bisa memberi efek glowing pada kulit. Kunyit juga bisa menghidupkan kembali kulitmu dengan mengeluarkan cahaya alami.

Pemakaian kunyit yang tepat pada kulit juga akan berkhasiat sebagai berikut:
- menyembuhkan luka
- menghilangkan noda pada wajah
- menghilangkan kerutan
- merapatkan pori
- menenangkan kulit
- pemakaian pada jangka waktu tertentu, bisa menyembuhkan jerawat.
- dan dapat mengatasi berbagai masalah kulit lainnya..
_
🌸 Love your skin early on.. πŸ’‹
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#Skincare#skincaresyari#skincarealami#skincarebusui#skincarebumil#naturalskincare#naturalskincareproducts#organik#organic#alami#natural#skin#loveyourskin#skincarebebaskimia#organicskincare#antiaging#Indonesia#bandung#beautybooster#selebgram#muslimahfotografi#muslimah#hijab#hijaber#turmeric#kunyit#masker#mask#maskerkunyit#turmericmask

πŸƒOrgΓ‘nica Skin CareπŸƒ (@organica_skincare)

Turmeric mask.. eficaz para el tratamiento del acnΓ©, debido a sus propiedades antisΓ©pticas y antibacterianas que combaten las espinillas y desbloqueos para proporcionar un brillo juvenil a la piel. EstΓ‘ mascarilla tambiΓ©n ayuda a eliminar las cicatrices de acnΓ© y la inflamaciΓ³n, reduce la secreciΓ³n de aceite por las glΓ‘ndulas sebΓ‘ceas.
#turmericmask#acnetreatment#organicaskincare#miramarfl#comejoinusπŸ‘†πŸ‘† #beuty#facial#pembrokepines#organicfacial#coopercityfl#

selro123 (@selro123)

@Regranned from @womn.cosmetics - Clay masks can sometimes cause irritation of sensitive skin, especially if not rinsed well. Irritation will
more often occur with coarser than with very fine clay, but fine particles are harder to rinse.
Therefore, we recommend you to apply the mask 10-20 min before taking a shower because
that is also the time needed for the mask to get dry. A jet of water from the shower will then
help washing away all clay particles from the skin, even those that can be "stuck" in the
pores. .
.
.
.
.

#face #mask #facemask #facemasks #skincareroutine #skin #detox #detoxmask #acne
#acnescars #skincare #ginger #chocolate #chocolatemask #beauty #beautifulskin #myskin
#turmericmask #myskincare #healthy #healthyskin #organic #organicskincare #skinrepair
#uaewomen #dubaiwomen #abudhabiwomen #uaebeuty #uaebloggers #madeinuae
More...