GEMINI (@fazlankamaruzaman)

MODEL : My Cousin
LOOK : Brown Glam
MUA : @fazlankkamaruzaman

Any inquiries call or whatsapp me at 0195507520.

#makeup #makeupartist #nyxmalaysia #nyx #booking #bangi #kajang #cantik #sephora #rtm #tv3 #ukm #ukmculture

⠀Анж. Как жить с 3мя Мужчинами (@anzhela_gavrilova)

[да пошли вы в баню❗️❗️❗️]
А вот мы и пойдём!)

Мы едем на съёмку передачи "О здоровье понарошку и всерьёз" телеканала ТВ-3 @tv3russia
Будет снят блок, посвященный банным процедурам с маленькими детьми (как правильно парить в бане малышей). ⠀
Расскажет мне об этом главный банщик страны, журналист и ведущий цикла передач о бане - Сергей Беляев!

Если есть вопросы - пишите комментарии, я обязательно все расспрошу😊👍🏼

Фотограф @valner.photo

💝JAMU SUSUK DARA 💝 (@jsd.rich)

SUSUK HALAL LEPAS BERKAHWIN!😱😱😱
.
.
SUSUK KEKAL DARA JSD untuk yg dah berkahwin .
~> merawat KEPUTIHAN
~> merapatkan vagina .
~> merawat masalah kentut faraj
~> Merawat masalah becak kt dlm faraj
~> lancarkan period yang da lama tersimpan tu
.
.
Anda mampu buat suami senyum2 dan masalah KEPUTIHAN anda tiada ..
.
.
Hani 📲 019.2592.921
.
.
#jamususukdara
#setbasicjsd
#skd
#susukkekaldara
#aurainsta
#terapiinstagram
#syukurselalu
#2syawal
#sayajual
#sayajualjsd
#tv3
#kukirimcinta
#erezeki
#eusahawan
#youcanduit
#jutawanmuda
#bisnesonline
#shoppingonline
#trustedseller
#usahawanmuda
#sabah
#sarawak
#empireaurafidarich

behrooz masaeli_official🇮🇷🎵 (@behroozmasaeli)

سلام به همه دوستان و همراهان عزيزم ، عيدتووون مبارك 🌹🌹.
اجراي جمعه شب در
برنامه " باغ رمضان " شبكه ٣ خدمتتون تقديم و البته كامل اجراهاي تلويزيوني چند شنبه اخير در كانال تلگرامم هست.
مخلصيم حسابي خوش بگذره امروز .دوستون دارم ❤️❤️
@amirhosseinakbarshahi
@behnamkhedri
@shahab_khatibi
#بهروزمسائلي #باغ_رمضان #شبكه_سه #شبكه_٣
#رمضان #عيد #فطر #موزيك #موزيسين #كنسرت
#bagheramezan #behroozmasaeli #music #tv3 #shabake3 #musician #irani #iranian

Marta Devesa Coll (@martadeve)

Quan et fas fotos amb les dones més importants de la Riera i tens al teu costat, encara que sigui tres microsegons, a quatre immenses actrius, i tu ets feliç. #lariera #finallariera #elfinaldelariera #dilluns #tv3 #gala #moltfeliç

zuljasmara (@zuljasmara)

Terima kasih pada semua yg telah menonton tele raya #hassan terbitan saya di bawah @tanahberisfilmproduction . Tq @shuhaimilua_director kerna bekerjasama utk menghasilkan tele ini. Diharap anda semua dpt jadikan sempadan dan pengajaran.. terima kasih
#producerexecutive #teleraya #hassan #terimakasih #syukurselalu #tv3

Founder Pearl Cream 🔮 (@airisyasmin__)

Tahun demi tahun ❤️ sedang yg Lain sibuk bercakap pasal kita . Kita menuju kejayaan dihadapan 😇🌿 .
DULU JELING,SEKARANG TUNDUK MALU!
.
Yelah! Siapa nak pandang berkali-kali kalau kulit wajah kusam,berjerawat,berminyak pulak tu
.
Selepas 7 hari guna pc skincare🔮, inshaAllah tiada lagi masalah kulit wajah. Hanya guna pearlcream & whitening soap🌿 je mampu merawat kulit dan merealisasikan impian tampak lebih cantik di hari raya yang bakal menjelang 💞
.
Kelebihan:
1) Merawat kulit kusam
2) Merawat jerawat @ jeragat
3) Melembabkan kulit wajah
4) Mencerahkan kulit wajah
5) Mengawal minyak berlebihan pada wajah
6) Anti-penuaan
7) Merawat kulit yg terkena sinaran matahari
8) Mempercepat pertumbuhan kulit baru
9) Mengecilkan pori
10) Menggalakan penghasilan kolagen wajah
11) Merawat sunburn, belak dan panau
.
Pssstt...diskaun untuk 10% utk setiap pembelian 2 keatas mulai hari ini. Jangan lepaskan peluang!
Whatsapp 0175626783 @ follow @pearlcream_hq sekarang....
.
#putih#flawless#pearl#pearlcream#original#meletop#ilofayou#cantik#cantiksebelumraya #raya2017#bajukurungmoden#bajuraya2017 #halal#murah#sisjualsispakai#abph#happymothersday#selamathariibu#testimonialpearlcream#tv3#aurawhite#jerawat#mentormilenia2017#neelofa#lofattah#kurta2017#viral#motifviral#projekrayasakan2017#testimonipearlcream

Lynn Alias (@lynn_alias)

PERGHHH..BOSS BESAR MAMMAM DELIVERY PUN DAH DAPATKAN 'SPECIAL EDITION' BELIAU.. Malam raya pun malam raya..
Janji customer senyum sampai ke pagi raya!!! Wpun insan ini mempunyai latar belakang hebat..jiwa & peribadi beliau tetap 'humble'.. Siapa???
Presiden Anti Rasuah Kebangsaan
Naib Presiden Gabungan Pelajar Malaysia Semenanjung.. .

Kali nie lain plak yg jadi!!!
Biasa lynn yg anta kepada customer.. Walapun dh lewat tgh malam..n lagi dahsyat dah kira malam raya..Lovely customer Hebat boss Ezaruddin Abd Rahman amik sampai ke depan pintu rumah.. Perancangan nak jumpa waktu siang yg pelbagai dugaan bertukar hingga ke mlm..
Alhamdullillah..semuanya selesai.. Tq boss always support LYNN CAFE!!! #LynnCafe #WilhinKopitiam #Wilhin
#wilhinmotorgroup #kawasaki #malaysia #bikers #riders #jalanjalancarimakan #maggie #tv3 #astro #upm #upnm #senitarimelayu #kebudayaaan #karangkraf #sinarharian #beritaharian #metroharian #newspaper #magazine #makeupartismalaysia #mua #muaequine #muaserdang #muakajang #muaputrajaya #LynnTouchUp

PEARLCREAM.RAYA.JERAWAT.PUTIH🔮 (@pearlcream_hq)

Tahun demi tahun ❤️ sedang yg Lain sibuk bercakap pasal kita . Kita menuju kejayaan dihadapan 😇🌿 .
DULU JELING,SEKARANG TUNDUK MALU!
.
Yelah! Siapa nak pandang berkali-kali kalau kulit wajah kusam,berjerawat,berminyak pulak tu
.
Selepas 7 hari guna pc skincare🔮, inshaAllah tiada lagi masalah kulit wajah. Hanya guna pearlcream & whitening soap🌿 je mampu merawat kulit dan merealisasikan impian tampak lebih cantik di hari raya yang bakal menjelang 💞
.
Kelebihan:
1) Merawat kulit kusam
2) Merawat jerawat @ jeragat
3) Melembabkan kulit wajah
4) Mencerahkan kulit wajah
5) Mengawal minyak berlebihan pada wajah
6) Anti-penuaan
7) Merawat kulit yg terkena sinaran matahari
8) Mempercepat pertumbuhan kulit baru
9) Mengecilkan pori
10) Menggalakan penghasilan kolagen wajah
11) Merawat sunburn, belak dan panau
.
Pssstt...diskaun untuk 10% utk setiap pembelian 2 keatas mulai hari ini. Jangan lepaskan peluang!
Whatsapp 0175626783 @ follow @pearlcream_hq sekarang....
.
#putih#flawless#pearl#pearlcream#original#meletop#ilofayou#cantik#cantiksebelumraya #raya2017#bajukurungmoden#bajuraya2017 #halal#murah#sisjualsispakai#abph#happymothersday#selamathariibu#testimonialpearlcream#tv3#aurawhite#jerawat#mentormilenia2017#neelofa#lofattah#kurta2017#viral#motifviral#projekrayasakan2017#testimonipearlcream

D A' I A I N I R O S D I (@daiainirosdi)

#syukurselalu
------------------------------------------------------------------------------
.
2nd Syawal.. kita pickup line skit😁mana tahu jodoh terbaca😅
.
Okk2 Selamat Hari Rayee semua, moga bahagia2 selalu disamping keluarga dan sanak saudara tercinta naa.
.
Moga Allah Redha
Aamen ya Rabb
.
P/s:yg jauh berkirim salam😂😁yg dekat berkunjung kunjungan🎼😄❤️
.
#salamcinta
#DaiAini
#pendakwahnusantara
#daitv3
#tv3

Lynn Alias (@lynn_alias)

WOWW..USTAZ DARI BUKIT BERUNTUNG PUN BELI LEMANG PANAS LYNN CAFE?? Huhhh...macam tu sekali!! 5 Lemang Panas
Selamat sampai ke tangan & perut!!!! Special nauu..dah kali ke 2 rasa
LEMANG PANAS LYNN CAFE
Mmg kebababommm borong abis ikat tepi kiri kanan.. .

Tq Ustaz Abd Rasid Mohd Sawai borong dgn adiq ipaq nie.. #LynnCafe #WilhinKopitiam #Wilhin
#wilhinmotorgroup #kawasaki #malaysia #bikers #riders #jalanjalancarimakan #maggie #tv3 #astro #upm #upnm #senitarimelayu #kebudayaaan #karangkraf #sinarharian #beritaharian #metroharian #newspaper #magazine #makeupartismalaysia #mua #muaequine #muaserdang #muakajang #muaputrajaya #LynnTouchUp

Lynn Alias (@lynn_alias)

PERGGHHHHH...SATU DALAM SEJUTA CUSTOMER KALI NIE??? Ini memang lg LUAR BIASA!!! Gara2 rasa LEMANG PANAS & RENDANG TOK LYNN CAFE awal bulan puasa...Tewas dek kesedapan, akhirnya Datin Nadia Nadira terpaksa repeat order lagi.. FUHHYOO...LAGI GANAS BILA ORDER MASUK.. 10 LEMANG PANAS
4 KILO RENDANG TOK

Meriah sgt bila family makan bersama.. .

Walaupun xada rezeki berjumpa beliau ketika delivery..ahli keluarga beliau yg baik & ramah sambut kedatangan lynn.. Syukur..alhamdullillah, subhanallah..
Segala Rezeki & Rahmat NYA dipertemukan dgn Insan2 hebat dlm ' hidup' lynn.. Terima kasih menjadi sebahagian PEMINAT LYNN CAFE.. #LynnCafe #WilhinKopitiam #Wilhin
#wilhinmotorgroup #kawasaki #malaysia #bikers #riders #jalanjalancarimakan #maggie #tv3 #astro #upm #upnm #senitarimelayu #kebudayaaan #karangkraf #sinarharian #beritaharian #metroharian #newspaper #magazine #makeupartismalaysia #mua #muaequine #muaserdang #muakajang #muaputrajaya #LynnTouchUp

Azra Grill Restaurant (@azra_grill)

AWAS.... AWAS.... AWAS.... KEPADA PEMINAT DAGING KAMBING BIRI2 TERBAIK SEANTERO DUNIA... (Biri-Biri Golek kami tidak melalui proses rebusan)....
----------------------------------------------------------- BIRI-BIRI Golek "Azra Grill" dibuka untuk tempahan sepanjang bulan Syawal bagi sebarang majlis seperti rumah terbuka, aqiqah, nazar dan sebagainya.

Pelanggan2 bestari yang berminat untuk membuat tempahan boleh menghubungi kami untuk "lock date" tarikh majlis... Tidak tertakluk pada masa khusus "Azra Grill Truck" boleh menyediakan hidangan kambing golek anda sama ada untuk jamuan pagi,tengahari,petang ataupun malam... RM 1350.00/Pakej Penuh
Pakej kambing golek kami termasuk;

1) Kambing Golek
2) Sos Lada Hitam
3) Kentang Putar
4) Coleslaw
5) Roti
6) Pinggan,mangkuk,sudu
7) Staff beruniform yang berpengalaman
Biri-Biri Golek "Azra Grill" diperap dengan rempah2 terpilih sebelum digolekkan diatas bara kayu arang lalu dimasak sempurna dengan penuh kasih sayang, Kepakaran memanggang berdasarkan pengalaman dari tahun 1998.

Bagi pelanggan2 kami,Biri2 Golek Azra adalah satu hidangan enak yang tak mungkin dilupakan tetapi bagi kami setiap hidangan yang kami persembahkan kepada tetamu adalah satu karya.Hari demi hari, tempahan demi tempahan kami akan berusaha memastikan setiap karya kami lebih baik dari sebelumnya.... Like page kami:

https://www.facebook.com/azragrill/

Untuk tempahan terus hubungi kami di talian:
012-637 9835
atau "Biri-Biri Golek Azra" dan WhatsApp ke 012-637 9835 "Yang Halal itu Fardhu,Yang Sedap itu Perlu"

#azragrill
#dparadisegrilledhouse
#bestblackpeppersauce
#artofgrilled
#grilledwithheart
#grilledwithlove
#bestgrilledintown
#dparadisedeerfarm
#tulang4kerat
#putusasaituharam
#nona #jjcm #tv3
#nonatv3 #jjcmtv3
#harianmetro #sinarharian
#agromalaysia

Ammar Rezany 🎸 (@amm_rezany98)

Alhamdulillah 😊 Umur 130 pun 💪 atuk still sihat sampai sekarang 😘 Semoga sihat selalu atuk 😍 sayang atuk 💕
#lifestyle #oranglama #atuk #kesayangan #tv3 #bersamamu #bersyukur #tv9 #santairaya #raya2017
More...