Alat Jimat Elektrik ORI (@alat_penjimat_elektrik)

.
Anda mahu penjimatan bayaran bil elektrik setiap bulan sehingga 40%❓????
.
RM400 sebulan untuk elektrik shj !!❗️❓ .
Buat apa bayar lebih jika anda boleh berjimat dengan menggunakan alat ini.
. ❗️100% dijamin BERKESAN !!💵📢⚡️
.
️ ■Alat ni x usik meter so x salah.
⚡️ Yg usik meter tu yg salah ⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️👇👇
.
👇️ ■ JANGKA HAYAT ALAT PENJIMAT ELEKTRIK INI 50000 jam ⏰ atau lbih kurg 5 thun 😊💥👌👌👌 📲

BERMINAT ???
.
WHATSAPP "CR7"(Karensave) 👉019-7495339 sekarang untuk order ! 🏃🏃🏃🏃
👉Sementara stok promosi masih ada 🚚
#Bayarkurangjimatlebihh #ORIGINAL #Jimatkanbillelektrikanda #bazaarpaknil #malaysianfollower #igshop #jimat #elektrik #bilmelambung #gst #tv3 #hotstuffmalaysia

🔴🔵 Persian FCB 🔵🔴 (@persianfcb)

.
.
#TV3
.
- سری امشب با بازیکنان نیس خداحافظی خواهد کرد. و در روزهای پیش رو بعنوان چهارمین خرید این فصل معرفی خواهد شد.
.
- بارسا با او به توافقات شخصی رسیده و فقط باید بند ۴۰ میلیونی اش رو فعال کنه.
.
- اما بارسا بدنبال مذاکره است تا شاید با انتقال یکی از بازیکنان ، هزینه ها رو کمتر کنه. بعضی رسانه ها میگن مارلون ممکنه جزئی از قرارداد باشه.
.
.
#Ali
@PersianFCB

Kine 🇳🇴 (@creativboligstyling)

Følg med på TV3 til høsten @tv3norge 🌿 Creativboligstyling har nemlig stylet en bolig som er med i et nytt program som heter Visning. Se flere bilder og en liten video på Facebooksiden👉🏼Creativbolig 🌼#tv3#visning#interiørstylist#boligstylist#boligforsalg#kremmerhuset#gjenbrukshallenhamar#interiør#kontor#sort#hamar

halizaMisbun (@missmisbun)

It's perhaps d worst mimic in guitar strumming.. ever!😱
#kelipkelipkotalondon #zeelproduction @hj.zil #tv3 *dolledUp by @baqi_ahmad aka kak Kiss💋 *clip credited to @azilahalias

Shaklee Selangor Kuala Lumpur (@shye_healthnutrition)

Assalamualaikum gais .
Salah satu punca PERUT #BUNCIT adalah disebabkan usus tersumbat. Untuk mereka yang ada masalah ini, highly recommended untuk cuba vitamin #HERBLAX. Lawas sembelit korang!
.
APA KEBAIKAN HERBLAX?
.
🍎merawat masalah #sembelit dan melawaskan perut.
🍎meransang usus untuk lebih cepat memproses perkumuhan dan pembersihan najis secara lembut.
🍎mengempiskan perut.
🍎mengurangkan ketegangan perut.
🍎membuang angin kentut dengan lawas.
🍎menurunkan berat badan 2-5KG dalam masa sebulan.
🍎mencuci kerak usus yang berkeladak & lendir berkurun tak di detox.
🍎membuang lemak & #kolestrol.
.
Satu botol mempunyai 120tablet harganya RMxx sahaja, korang boleh consume sehingga 2-4 bulan! Selamat, semulajadi & 100% daripada herba senna!
.
For order & good consultant WHATSAPP 012-6753078 for fast response.
.
#mydarlinginspektordaniel #pinggantakretaknasitakdingin #dendamaurora
#dramasangat #kitajuara #misskaptencikguwaiz
#opscintadinsardin
#sayajualshaklee #shakleepetalingjaya #shakleeselangor #shakleemalaysia
#sayajualshakleepetalingjaya
#sayajualshakleemurah #shakleemurah #shakleejimat #sayajualshakleemalaysia #meleTOP #fattzura #tv3 #taukejamu #arianishawl #bazaarpaknil
#setkurus #setdetoks #setdetoksmurah #setdetoksshaklee

Shaklee Selangor Kuala Lumpur (@shye_healthnutrition)

Assalamualaikum gais .
Salah satu punca PERUT #BUNCIT adalah disebabkan usus tersumbat. Untuk mereka yang ada masalah ini, highly recommended untuk cuba vitamin #HERBLAX. Lawas sembelit korang!
.
APA KEBAIKAN HERBLAX?
.
🍎merawat masalah #sembelit dan melawaskan perut.
🍎meransang usus untuk lebih cepat memproses perkumuhan dan pembersihan najis secara lembut.
🍎mengempiskan perut.
🍎mengurangkan ketegangan perut.
🍎membuang angin kentut dengan lawas.
🍎menurunkan berat badan 2-5KG dalam masa sebulan.
🍎mencuci kerak usus yang berkeladak & lendir berkurun tak di detox.
🍎membuang lemak & #kolestrol.
.
Satu botol mempunyai 120tablet harganya RMxx sahaja, korang boleh consume sehingga 2-4 bulan! Selamat, semulajadi & 100% daripada herba senna!
.
For order & good consultant WHATSAPP 012-6753078 for fast response.
.
#mydarlinginspektordaniel #pinggantakretaknasitakdingin #dendamaurora
#dramasangat #kitajuara #misskaptencikguwaiz
#opscintadinsardin
#sayajualshaklee #shakleepetalingjaya #shakleeselangor #shakleemalaysia
#sayajualshakleepetalingjaya
#sayajualshakleemurah #shakleemurah #shakleejimat #sayajualshakleemalaysia #meleTOP #fattzura #tv3 #taukejamu #arianishawl #bazaarpaknil
#setkurus #setdetoks #setdetoksmurah #setdetoksshaklee

Shaklee Selangor Kuala Lumpur (@shye_healthnutrition)

Assalamualaikum gais .
Salah satu punca PERUT #BUNCIT adalah disebabkan usus tersumbat. Untuk mereka yang ada masalah ini, highly recommended untuk cuba vitamin #HERBLAX. Lawas sembelit korang!
.
APA KEBAIKAN HERBLAX?
.
🍎merawat masalah #sembelit dan melawaskan perut.
🍎meransang usus untuk lebih cepat memproses perkumuhan dan pembersihan najis secara lembut.
🍎mengempiskan perut.
🍎mengurangkan ketegangan perut.
🍎membuang angin kentut dengan lawas.
🍎menurunkan berat badan 2-5KG dalam masa sebulan.
🍎mencuci kerak usus yang berkeladak & lendir berkurun tak di detox.
🍎membuang lemak & #kolestrol.
.
Satu botol mempunyai 120tablet harganya RMxx sahaja, korang boleh consume sehingga 2-4 bulan! Selamat, semulajadi & 100% daripada herba senna!
.
For order & good consultant WHATSAPP 012-6753078 for fast response.
.
#mydarlinginspektordaniel #pinggantakretaknasitakdingin #dendamaurora
#dramasangat #kitajuara #misskaptencikguwaiz
#opscintadinsardin
#sayajualshaklee #shakleepetalingjaya #shakleeselangor #shakleemalaysia
#sayajualshakleepetalingjaya
#sayajualshakleemurah #shakleemurah #shakleejimat #sayajualshakleemalaysia #meleTOP #fattzura #tv3 #taukejamu #arianishawl #bazaarpaknil
#setkurus #setdetoks #setdetoksmurah #setdetoksshaklee

ShahSulaiman90 (@shahsulaiman90)

Demi menyelamatkan org kampung.. aku mesti pertahankan antidot ini dari serangan lembaga yang bergelar sahabat... #dramasangat #muziummisteri #zgpproduction #shahatwork #tv3
#seramedi

Glamora Malaysia Skincare No.1 (@glamora_kb)

Wanita yang cantik adalah mereka yang prihatin mengenai penjagaan kulit dan kesihatan mereka ✅
.
Dengan Glamora, kini ianya bukan rahsia lagi untuk anda tampak lebih menawan dan bermaya! ✨
.
Sudah dapatkan Glamwhite 7 in 1 Total Effect Perfect Beauty Shot? Ianya memberikan kesan kulit lebih halus, cantik dan cerah dalam hanya masa 1 minggu 😉
.
Dapatkan harga promosi RM100 sempena Hari Kemerdekaan hari ini 🇲🇾 ☎️ Glamora Beauty Consultant 👇
📱www.wasap.my/60199851583
📱www.wasap.my/60199851583
📱www.wasap.my/60199851583 .
#glamora #motivasiglamora #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydroquinone #paraben #merkuri #glamwhite #perfectbeautyshot #beautytransformation

Glamora Malaysia Skincare No.1 (@glamora_kb)

Revitalise your skin with Vitamin C goodness! 🍊
.
Produk FRESH GLOW Series dari Glamora bukan hanya sekadar menggunakan ekstrak Vitamin C sahaja tetapi ianya diperhalusi dengan 100% ramuan buah dan kulit oren bagi kepuasan optimum 💯👏🏻
.
Wajah lebih bersih dari sebarang bentuk kotoran serta memudarkan parut-patut jerawat 😍
.
Dapatkannya hari ini! ❤️ ☎️ Glamora Beauty Consultant 👇
📱www.wasap.my/60199851583
📱www.wasap.my/60199851583
📱www.wasap.my/60199851583
.
#glamora #motivasiglamora #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydroquinone #paraben #merkuri #glamwhite #perfectbeautyshot #beautytransformation

TELEKUNG (@bellanabilahofficial_hq)

Fateema couture....bestnyer orang-orang wangsa melawati, seri rampai..dah boleh dapatkan tau tau telekung7waktu yg viral ni...kita letak stok banyak giler kat sini...cepat grab sekarang

#bellanabilah
#bellanabilahrayahaji2017
#telekungviral
#kaliskasih
#samarinda
#tv3
#bellanabilahbranding
More...