PROMOSI GILA GILA ARGAN OIL (@nuriman_vita)

INI antara sebab WAJIB guna AOLG pada wajah anda :

Ia tidak akan buat kulit anda tampak berminyak
.
.
AOLG sangat baik untuk kulit berminyak kerana ia berfungsi untuk benar-benar MENGAWAL pengeluaran minyak. .
.
FAKTA PENTING!
Jika anda menggunakan minyak AOLG pada kulit anda, ia mengimbangkan dan meneutralkan pengeluaran minyak di wajah anda dengan semula jadi." Wsp 0192794063 utk order
#sayajual#purearganoil#minyakargan
#Skincare
#sayajualarganoil
#jannanick#cantik#moodrepublik#janganmengata#serum#uitm#organikmakeup#upm
#berseri#cantik#tv3#noradanish#mirafilzah#sinarfm#airrose#unic#masker#arganoilmalaysia#erafm#jerawat#jeragat#sinarfm#kukirimcinta

Turun Berat Dari Rumah (@azlinda_ariffin1)

Tidak termasuk dalam meal plan bagi kita yang dalam proses turun berat.
.
Bagi yang suka sangat mengunyah keropok, kerepek seperti ni walaupun nampak 'ringan' tapi hakikatnya 'memberatkan' lagi kita. Tinggi kalori, garam, perasa susah nak turun berat. Punca 'gemuk air'. .
Selalunya makanan yang kita suka sangat makan penyebab susah nak turun berat.
Check balik apa makanan yang selalu sangat diambil.
Cuba komen di bawah↓↓↓
.
#turunberatdarirumah
Coach Linda +60196170513

🌷 Blouse Jubah Cardigan Dress (@arr.shopaholic)

Assalamualaikum wbt... FISHTAIL VINTAGE PEPLUM 🌹Material Blouse soft cotton
🌹Material yg lembut & selesa 🌹Tidak panas dan tidak jarang
🌹Skirt pinggang bergetah dan cutting mermaid
🌹Blouse dijahit pleted bahagian belakang dan hadapan baju
🌹Tali dijahit sekali pada baju boleh diikat ribbon & boleh dibuka
🌹Zip dibelakang baju memudahkan pemakaian
🌹blouse cutting peplum dan fishtail di belakang ****************🌸Ukuran BLOUSE🌸************
✔️Bahu 15"
✔️Dada 39"
✔️Lengan 20"
✔️Pinggang 36"
✔️Panjang Lengan 23"
✔️Labuh depan 26"
✔️Labuh belakang 31" **********🌸 Ukuran SKIRT🌸*******************
✔️Pinggang 24"-38"
✔️Punggung 40"
✔️Labuh 40"

Click #FishtailVintagePeplumByarr for other choice of colours😉😉 Sebarang pertanyaan, boley dm.. pm/wa/telegram📲0179924471

#peplumkurung #softcotton #peplumkurungcantik #vintage #promosiraya #anggun #muslimah
#dramasangat
#pembancuhkopimrvampire
#heroseorangcinderella
#semusimrindu
#arluna
#kukirimcinta
#jadikanakuyangkedua
#adaptasinovel
#tv3 #astro #hypptv
#arrshopaholic🌷

JUBAH KURTA RAYA 2017 (@iz.kurta.jubah.boy)

Ehemm.. siapa ada tengok drama budak ijat tv3.. perasan tak ijat ada pakai Kurta Adam kami ni.. 😉
.
.
KURTA ADAM (TOP ONLY)
Swipe tuk lihat pilihan warna
.
Limited saiz
Watsapp kami terus tuk book with payment ye. Klik link watsapp kani di BIO
.
100% Premium Cotton
✔️Stylo ✔️Selesa ✔️Flexible
.
.
Setiap pembelian akan dapat:
✔️FREE Paper Bag Exclusive DRD
✔️Peluang menang Duit Raya DRD 2017
.
.
Nak tau ukuran, watsapp +6013-6783854 atau Klik je link wasap di BIO kami 😉
.
.
#bajuraya2017
#bajurayakanakkanak
#bajumelayubudak
#bajurayababy
#kurtababy
#moodrepublik
#jubahbudak
#jubahraya
#heroseorangcinderella
#ramadhan
#bazaarpaknil
#lokalah
#instababyfest
#bajuraya
#singapore
#syukurselalu
#kurtaadam
#kualalumpur
#brunei
#terapiinstagram
#dherb
#terlajaklaris
#usahawanonline
#youcanduit
#pelikatpants
#sayajual
#budakijat
#tv3

Llenas | Barcelona 1953 (@llenas_barcelona)

El @fgarriga0 amb una camisa de les nostres @bjovuit , recollint un premi super merescut! Moltes gracies desde @llenas_barcelona , ETS UN CRACK!
#tv3#clubmitjanit #asesoresdeimatge#looksgood

kurungcouture (@kurungcoutures)

NEW RELEASE❗️
Sampai masa kami launch design yang di tunggu2..
Bagi kelainan selain BAJU MELAYU & KURUNG PAHANG kali ni kita berkurung Kedah & Kurta pulak😁
======================================
APA YANG ISTIMEWA DENGAN KURUNG IBU & ANAK ??⬇️⬇️
======================================
⭐️ MATERIAL
Cotton Lavenzi - Semua orang tahu ia selesa, tak panas, tak jarang,mudah digosok
.
⭐️ SPECIAL CUTTING
For Mum & Girl potongan kurung Kedah pendek, tangan kembang labuh 3/4 dan kain lipat batik tanpa belah
.
⭐️ AKSESORI FREE
Di baju ibu & anak dihiasi chrome yg menarik di bahagian depan lengan baju

CARA BASUHAN UNTUK KEKAL CANTIK :
Hanya celup dalam 2/3 minit untuk menjaga kualiti chrome dan kain tu sendiri

Size Ibu : XS,S,M,L,XL,XXL & XXL
Harga : RM 199

Size Anak : 0 sehingga 12
Harga :
✅ Size 0 - RM 69
✅ Size 2 - RM 79
✅ Size 4 - RM 89
✅ Size 6 - RM 99
✅ Size 8 - RM 109
✅ Size 10 - RM 119
✅ Size 12 - RM 129
__

Whatsapp :
📞 +60166811120
📞 +60166811120
📞 +60166811120

NAK WHATSAPP DENGAN MUDAH ??
👉 CLICK LINK WHATSAPP DI BIO MUKA DEPAN YA 👈
.
.
.
#bajukurungpahangmurah #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #bajukurungmodencantik #bajuraya #kurungsongketmalaysia #bajukurungcikgu #bajukurungbudak #bajubudakmurah #makmakmenyusu #bajukurungpahang #sayajualonline #bangisentral #tv3 #bajukurung #bajukebaya #bajukebayamurah #bajukebarung #bajukebarungmurah #bajukebayamalaysia #bajukurungkedahmurah
#bajukurungmalaysia
#bajuraya2017 #bajukurungmenyusu #pamsusumurah #raya2017 #bajurayabudak #bajukurungbudak #bajurayaterkini #nursingfriendly

krockuzz (@krockuzz)

@Regrann from @eldasusantiofficial_daa2 - Throwback di majid STQ di Puruk Cahu Palangkaraya kalimantan Tengah. Pertama Kali nyanyikan lagu Ampunilah lagu Dr Bapak hj Rhoma Irama. Lagu2 Dr pak hj Rhona memang menusuk Kalbu. Tksh sahabatku @qemil_g4ul Dan @irfan_f_m 🤗🤗 @krockuzz @hotissueindosiar
@indosiarid @islamituindahttv
#eldasusanti #elda #eldafans #anakyangmalang #ampunilah #dangdutdakwah #dangdutreligi #dangdutstar #dangdutasia #dacademyasia2 #rtm #tv3 #astrooasis #astro #ggv #alhijrah #tvri #transtv #indosiar #mnctv - #regrann

سامان اسماعیل زاده (@saman_esmaeelzadeh)

نرگس جان من 💜 خیلی دوسش دارم💜
یه پدیده ای کهتازه کشفش کردم و به زودی خبرهای خوبی ازش میشنوین✌️
فعلا که تمام برنامه هاشو ترکونده 👏👌...
منتظر برنامه های جدید ما باشید

#استند_آپ_کمدی
#جشن #جشنواره #پایه_خنده #استعدادیابی #شادی
#زمانی_برای_خندیدن #شبکه_سه
#حسین_رفیعی #شهر #شهره_لرستاني #نصر #نصرالله_رادش #سید_مهرداد_ضیایی #مسابقه #مهران_مدیری #جایزه #خنده #گیلان #صومعه_سرا#کمدی #مسابقه #سامان_اسماعیل_زاده #tv3 #خندوانه
#bebintv

@nasrin.babaei.art
@alirezatajshahrestani
@taraneh_alidoosti
@mehdimokhberi
@laleheskandari
@mohamadhendi
@pouriapousorkh
@amirjafaeri
@elikaabdolrazaghii
@hamedahangi
@ahmadmehranfar
@behnam_tashakor
@shahaab_hosseini
@pejmanbazeghi
@taraneh_alidoosti
@parvizparastouei
@amir_mehdi_jule
@hasan_reyvandi
@rezaattaran
@h_barghnavard
@hossinerafiei
@sorosh.jamshidi
@aminzendegani
@bijan_banafshegan
@arshad_amireskandari
@mohamadrez.mohebi
@shahrokh_estakhri
@sirmajid_salehi
@mrezahedayati
@mohamadrezasharifiniya
@javadezzati
@alihalavi
@nimarahaei
@hamedbehdad
@prastu_salehi
@Parastoosalehi56
@shabnammoghadami
@bahramradan
@mehdipakdel
@taraneh_alidoosti
@nikkarimi
@gelarehabbasi
@rezaattaran
@dirbaz_kambiz
@mohsen.tanabandeh
@sahardolatshahi
@tannaztabatabaei
@laleheskandari

kurungcouture (@kurungcoutures)

NEW RELEASE❗️
Sampai masa kami launch design yang di tunggu2..
Bagi kelainan selain BAJU MELAYU & KURUNG PAHANG kali ni kita berkurung Kedah & Kurta pulak😁
======================================
APA YANG ISTIMEWA DENGAN KURUNG IBU & ANAK ??⬇️⬇️
======================================
⭐️ MATERIAL
Cotton Lavenzi - Semua orang tahu ia selesa, tak panas, tak jarang,mudah digosok
.
⭐️ SPECIAL CUTTING
For Mum & Girl potongan kurung Kedah pendek, tangan kembang labuh 3/4 dan kain lipat batik tanpa belah
.
⭐️ AKSESORI FREE
Di baju ibu & anak dihiasi chrome yg menarik di bahagian depan lengan baju

CARA BASUHAN UNTUK KEKAL CANTIK :
Hanya celup dalam 2/3 minit untuk menjaga kualiti chrome dan kain tu sendiri

Size Ibu : XS,S,M,L,XL,XXL & XXL
Harga : RM 199

Size Anak : 0 sehingga 12
Harga :
✅ Size 0 - RM 69
✅ Size 2 - RM 79
✅ Size 4 - RM 89
✅ Size 6 - RM 99
✅ Size 8 - RM 109
✅ Size 10 - RM 119
✅ Size 12 - RM 129
__

Whatsapp :
📞 +60166811120
📞 +60166811120
📞 +60166811120

NAK WHATSAPP DENGAN MUDAH ??
👉 CLICK LINK WHATSAPP DI BIO MUKA DEPAN YA 👈
.
.
.
#bajukurungpahangmurah #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #bajukurungmodencantik #bajuraya #kurungsongketmalaysia #bajukurungcikgu #bajukurungbudak #bajubudakmurah #makmakmenyusu #bajukurungpahang #sayajualonline #bangisentral #tv3 #bajukurung #bajukebaya #bajukebayamurah #bajukebarung #bajukebarungmurah #bajukebayamalaysia #bajukurungkedahmurah
#bajukurungmalaysia
#bajuraya2017 #bajukurungmenyusu #pamsusumurah #raya2017 #bajurayabudak #bajukurungbudak #bajurayaterkini #nursingfriendly

HR by hafidzroshdi (@hr_by_hafidzroshdi)

__________________________

BETUL KE KORANG NI MELAYU?
__________________________
:
Ramadhan dah nak tiba, bagaimana dengan persiapan korang?
Tetamu agung ni hanya datang setahun sekali selama sebulan, so korang jangan lepaskan peluang ni berbuat amal ibadat dibulan ni sebab segala amalan di bulan Ramadhan akan dilipat gandakan.
Bercakap pasal persiapan Ramadhan, ramai yang tengah sibuk nak order baju/jubah raya. Tapi Hafidz nak beri cadangan kat korang semua apa kata persiapan jubah/baju melayu raya korang tu di beli untuk dibuat pakai untuk ke masjid khas untuk solat fardu berjemaah dan solat terawikh. Kata nak sambut tetamu agung..betul tak bro?
:
Oklah Hafidz pun taknak sembang panjang-panjang sebab Hafidz nak beritahu kat korang semua sempena menyambut Ramadhan dan Aidilfitri ni Hafidz nak melancarkan produk Hafidz sendiri iaitu HR by HafidzRoshdi. Untuk permulaan ni Hafidz nak lancarkan capal kulit khas untuk bulan yang diberkati ini. :
Kenapa korang patut dapatkan dapatkan Capal HR by HafidzRoshdi ni?
• Capal kulit HR ini ditempah khas dengan logo HR dibahagian tumit
• Capal ini diperbuat dari kulit lembu asli untuk bahagian tapak kaki
• Pembuat capal ini berpengalaman dalam pembikinan capal ini selama lebih 15 tahun, jadi kualiti adalah jaminan dari kami.
• Capal ini dibuat secara dengan tangan tau (bukan mesin) jadi korang memiliki hasil seni kraftangan Melayu
• Capal secara rasminya pelengkap kepada busana melayu lelaki jadi hipster macam mana pun korang jangan lupa akar Melayu kita..ok bro!
:
Tunggu! Ada lagi sempena pelancaran jenama HR by HafidRoshdi ni Hafidz nak buat tawaran hebat untuk korang semua. Harga sepasang capal HR ni ialah RM119 tetapi untuk pelancaran pra jualan ini Hafidz nak beri tawaran istimewa kepada semua sahabat-sahabat kat luar sana. Pembelian 200 pasang pertama akan menerima kad ucapan eksklusif!

Klik link di bio utk maklumat lanjut!
Atau pergi ke facebook/com/byhafidzroshdi

TUDUNG BAWAL PALING RARE (@bawalrare)

Apa tunggu lagi??? Jom dapatkannnnn bawal paling cun di abad ini😊 dengan harga yg sgt berpatutan yg penting high quality uolsss .
Material : Premium Quality "Korean Silk" Fabric
Measurement : 42 inch x 42 inch

😊Lembut & tidak terlalu jarang
.
😊Terletak & Senang dibentuk .
😊This design are limited
.
😊Bawal Tia Lovely dibuat dari Material 100% Premium Quality "Korean Silk" Fabric yang Lembut, sejuk dan jatuh terletak. .
😊Bukan dari Material polyester seperti bawal biasa. .
😊Material kain ini juga tidak terlalu jarang walaupun dipakai dibawah matahari .
😊Awning bawal ini juga terletak, mudah dibentuk dan tidak jatuh .
😊Jahitan tepi adalah jahitan kelim exclusive bukan jahitan tepi biasa
. 😊Warna setiap bawal printed kami adalah terang dan jelas

#jubah#handbagmalaysia#tv3#bajuraya2017#bawalmurah#bawalmurah#neelofa#bawalpuccimurah#sinarfm#satinshawl#bawalcrepe#sayajualmurah#bawallover#murah#peminattudungbawal#ootd#alhijrah#moodrepublik#sayajualtudung#igshop#upsi#ukm#uiam#utm#uthm#uitm##upsi#paidreview#review#bawalmurah#uum#meletop2017#kukirimcinta

TUDUNG BAWAL PALING RARE (@bawalrare)

Apa tunggu lagi??? Jom dapatkannnnn bawal paling cun di abad ini😊 dengan harga yg sgt berpatutan yg penting high quality uolsss .
Material : Premium Quality "Korean Silk" Fabric
Measurement : 42 inch x 42 inch

😊Lembut & tidak terlalu jarang
.
😊Terletak & Senang dibentuk .
😊This design are limited
.
😊Bawal Tia Lovely dibuat dari Material 100% Premium Quality "Korean Silk" Fabric yang Lembut, sejuk dan jatuh terletak. .
😊Bukan dari Material polyester seperti bawal biasa. .
😊Material kain ini juga tidak terlalu jarang walaupun dipakai dibawah matahari .
😊Awning bawal ini juga terletak, mudah dibentuk dan tidak jatuh .
😊Jahitan tepi adalah jahitan kelim exclusive bukan jahitan tepi biasa
. 😊Warna setiap bawal printed kami adalah terang dan jelas

#jubah#handbagmalaysia#tv3#bajuraya2017#bawalmurah#bawalmurah#neelofa#bawalpuccimurah#sinarfm#satinshawl#bawalcrepe#sayajualmurah#bawallover#murah#peminattudungbawal#ootd#alhijrah#moodrepublik#sayajualtudung#igshop#upsi#ukm#uiam#utm#uthm#uitm##upsi#paidreview#review#bawalmurah#uum#meletop2017#kukirimcinta

Victor Montoro Gutierrez (@victormontoro7)

Rodaje documental Ana María Moix con la gran Silvia Pérez Cruz! Próximamente estreno en TV3! #anamariamoix #documental #silviaperezcruz #tv3 #rodaje #playfictionvideo

Dania Hasmara (@daniahasmara)

#Repost @layarceriterabyalongkamaludin with @repostapp
・・・
#Repost @hannaqeela with @repostapp
・・・
Coming soon this Ramadan at @tv3malaysia and @tv9malaysia ! Ramadan Ini Milik Siapa directed by @alongkamaludin makeupby @daniahasmara@layarceriterabyalongkamaludin . Standby beli tisu banyak2 sebab confirm akan menangis tengok cerita ni. 😢 #syukurselalu #terimakasih #ramadaninimiliksiapa #tv3 #tv9

Elda Susanti DAA 2 (@eldasusantiofficial_daa2)

Throwback di majid STQ di Puruk Cahu Palangkaraya kalimantan Tengah. Pertama Kali nyanyikan lagu Ampunilah lagu Dr Bapak hj Rhoma Irama. Lagu2 Dr pak hj Rhona memang menusuk Kalbu. Tksh sahabatku @qemil_g4ul Dan @irfan_f_m 🤗🤗 @krockuzz @hotissueindosiar
@indosiarid @islamituindahttv
#eldasusanti #elda #eldafans #anakyangmalang #ampunilah #dangdutdakwah #dangdutreligi #dangdutstar #dangdutasia #dacademyasia2 #rtm #tv3 #astrooasis #astro #ggv #alhijrah #tvri #transtv #indosiar #mnctv
More...