Liza Dimple (@beautybylizadimple)

MASALAH RUAM BABY SELESAI DENGAN HANYA MENGGUNAKAN HERBAL BLEND SHAKLEE!
.
.
Herbal blend shaklee ni MEMANG SESUAI SANGAT2 untuk baby yang ada ruam. Dari baby yang baru lahir (yang masih dalam berpantang) sehingga lah umur dah berapa tahun pun semua boleh guna tau. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
Dah banyak positive feedback yang liza dapat berkenaan dengan ruam and krim shaklee ni tau. Contohnya testimoni atas ni. โค๏ธ
.
.
Nak tahu keberkesanan shaklee ni tahap macam mana hebat nya, meh la cuba dulu. Baru tahu. Gerenti tak cari lain ๐Ÿ˜˜
.
.
Antara kegunaan herbal blend ialah:
๐Ÿ’— untuk losyen harian.
๐Ÿ’— melembutkan kulit kasar dan tumit kaki pecah.
๐Ÿ’— menyelesaikan masalah kulit gatal.
๐Ÿ’— menghilangkan parut termasuk parut demam campak dan chicken pox.
๐Ÿ’— menghilangkan ruam lampin atau ruam susu pada baby.
๐Ÿ’— merawat eczema dan gatal2 akibat gigitan serangga.
๐Ÿ’— ubat luka atau melecur ( boleh menggantikan minyak gamat )
.
.
Nak try satu tiub?? Ehh boleh sangat sangat la dear.. nak dua tiub pun boleh ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Harga tak sampai pn rm30 untuk satu tiub ni. Tapi add on postage, jadik la rm3ร—.ร—ร—. MURAH kan??
.
.
Wassup liza naaa 011-29397011

Liza Dimple (@beautybylizadimple)

MASALAH RUAM BABY SELESAI DENGAN HANYA MENGGUNAKAN HERBAL BLEND SHAKLEE!
.
.
Herbal blend shaklee ni MEMANG SESUAI SANGAT2 untuk baby yang ada ruam. Dari baby yang baru lahir (yang masih dalam berpantang) sehingga lah umur dah berapa tahun pun semua boleh guna tau. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
Dah banyak positive feedback yang liza dapat berkenaan dengan ruam and krim shaklee ni tau. Contohnya testimoni atas ni. โค๏ธ
.
.
Nak tahu keberkesanan shaklee ni tahap macam mana hebat nya, meh la cuba dulu. Baru tahu. Gerenti tak cari lain ๐Ÿ˜˜
.
.
Antara kegunaan herbal blend ialah:
๐Ÿ’— untuk losyen harian.
๐Ÿ’— melembutkan kulit kasar dan tumit kaki pecah.
๐Ÿ’— menyelesaikan masalah kulit gatal.
๐Ÿ’— menghilangkan parut termasuk parut demam campak dan chicken pox.
๐Ÿ’— menghilangkan ruam lampin atau ruam susu pada baby.
๐Ÿ’— merawat eczema dan gatal2 akibat gigitan serangga.
๐Ÿ’— ubat luka atau melecur ( boleh menggantikan minyak gamat )
.
.
Nak try satu tiub?? Ehh boleh sangat sangat la dear.. nak dua tiub pun boleh ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Harga tak sampai pn rm30 untuk satu tiub ni. Tapi add on postage, jadik la rm3ร—.ร—ร—. MURAH kan??
.
.
Wassup liza naaa 011-29397011

Liza Dimple (@beautybylizadimple)

[ KRIM HERBAL BLEND SHAKLEE]
.
.
Ha setiap satu rumah memang wajib ada at least satu tiub herbal blend ni tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Antara kegunaan herbal blend ialah:
๐Ÿ’— untuk losyen harian.
๐Ÿ’— melembutkan kulit kasar dan tumit kaki pecah.
๐Ÿ’— menyelesaikan masalah kulit gatal.
๐Ÿ’— menghilangkan parut termasuk parut demam campak dan chicken pox.
๐Ÿ’— menghilangkan ruam lampin atau ruam susu pada baby.
๐Ÿ’— merawat eczema dan gatal2 akibat gigitan serangga.
๐Ÿ’— ubat luka atau melecur ( boleh menggantikan minyak gamat )
.
.
Nak try satu tiub?? Ehh boleh sangat sangat la dear.. nak dua tiub pun boleh ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Harga tak sampai pn rm30 untuk satu tiub ni. Tapi add on postage, jadik la rm3ร—.ร—ร—. MURAH kan?
.
.
Wassup liza naaa 011-29397011

RenoSkin by Team Mariam (@renoskinofficial)

TERAPI TANPA STEROID - ECZEMA, PSORIASIS, KURAP, KUDIS, GATAL GATAL KULIT, RUAM, PARUT, ETC. NO 1 MALAYSIA๐Ÿ‘โคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ
.
Medic Serum ialah 100% semulajadi, ekstrak buah castor, ekstrak herba termasuk Rosemary , ekstrak minyak Kelapa dara asli , kaya dengan Vitamin E , kaya dengan Vitamin A , kaya dengan Fatty acids dan kaya dengan Omega 6 . . โœ”๏ธBebas steroid
โœ”๏ธBebas pewangi sintetik โœ”๏ธBebas bahan kimia
โœ”๏ธLulus KKM
โœ”๏ธSesuai untuk bayi hingga dewasa
.
Whataps Now! 012-9603175
Whataps Now! 012-9603175
Whataps Now! 012-9603175 .
#RenoSkin #MedicSerum #BioActiveSerum #ubateczema #terapieczema #bebassteroid #teammariam #dropshipwanted #sayajual #sayapakai #sayaguna #ajl31

RenoSkin by Team Mariam (@renoskinofficial)

TERAPI TANPA STEROID - ECZEMA, PSORIASIS, KURAP, KUDIS, GATAL GATAL KULIT, RUAM, PARUT, ETC. NO 1 MALAYSIA๐Ÿ‘โคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ
.
Medic Serum ialah 100% semulajadi, ekstrak buah castor, ekstrak herba termasuk Rosemary , ekstrak minyak Kelapa dara asli , kaya dengan Vitamin E , kaya dengan Vitamin A , kaya dengan Fatty acids dan kaya dengan Omega 6 . . โœ”๏ธBebas steroid
โœ”๏ธBebas pewangi sintetik โœ”๏ธBebas bahan kimia
โœ”๏ธLulus KKM
โœ”๏ธSesuai untuk bayi hingga dewasa
.
Whataps Now! 012-9603175
Whataps Now! 012-9603175
Whataps Now! 012-9603175 .
#RenoSkin #MedicSerum #BioActiveSerum #ubateczema #terapieczema #bebassteroid #teammariam #dropshipwanted #sayajual #sayapakai #sayaguna #ajl31

Mary Jardin by Salwani (@maryjardin_salwani)

๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Nak bagitahu yg #MaryJardin ada buat PROMO !! Sampai 31 Jan je tau.. So, sape-sape yg belom grab product #MJ ni meh cepatt sebelom promo ni habis..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Nanti dah habis jangan menyesal tau
PM 016-3603418 // 019-2305221

#MaryJardin #trustedagentMJ #skincare #rawataneczema #rawatankulit #eczema #ubateczema #rawatanorganik #faceoil #organik #flawless #mukabersih #facialtreatment #organicskincare #organicandnatural #beauty #beautyskincare

Mary Jardin by Salwani (@maryjardin_salwani)

๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Nak bagitahu yg #MaryJardin ada buat PROMO !! Sampai 31 Jan je tau.. So, sape-sape yg belom grab product #MJ ni meh cepatt sebelom promo ni habis..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Nanti dah habis jangan menyesal tau
PM 016-3603418 // 019-2305221

#MaryJardin #trustedagentMJ #skincare #rawataneczema #rawatankulit #eczema #ubateczema #rawatanorganik #faceoil #organik #flawless #mukabersih #facialtreatment #organicskincare #organicandnatural #beauty #beautyskincare

Pakar Premium Beautiful Kedah (@alinacshoppe)

KUDIS BUTA KERING 4 HARI!โคต๏ธโคต๏ธ
.
Medic Serum ialah 100% semulajadi, ekstrak buah castor, ekstrak herba termasuk Rosemary , ekstrak minyak Kelapa dara asli , kaya dengan Vitamin E , kaya dengan Vitamin A , kaya dengan Fatty acids dan kaya dengan Omega 6 . . โœ”๏ธBebas steroid
โœ”๏ธBebas pewangi sintetik โœ”๏ธBebas bahan kimia
โœ”๏ธLulus KKM
โœ”๏ธSesuai untuk bayi hingga dewasa
.
Whataps Now! 016-6933614
Whataps Now! 016-6933614
Whataps Now! 016-6933614

#RenoSkin #MedicSerum #BioActiveSerum #ubateczema #terapieczema #bebassteroid #skincare #masalahwanita #masalahkulit #ekzema #kudisbuta #sayajual #penawarjerawat

Pakar Premium Beautiful Kedah (@alinacshoppe)

KUDIS BUTA KERING 4 HARI!โคต๏ธโคต๏ธ
.
Medic Serum ialah 100% semulajadi, ekstrak buah castor, ekstrak herba termasuk Rosemary , ekstrak minyak Kelapa dara asli , kaya dengan Vitamin E , kaya dengan Vitamin A , kaya dengan Fatty acids dan kaya dengan Omega 6 . . โœ”๏ธBebas steroid
โœ”๏ธBebas pewangi sintetik โœ”๏ธBebas bahan kimia
โœ”๏ธLulus KKM
โœ”๏ธSesuai untuk bayi hingga dewasa
.
Whataps Now! 016-6933614
Whataps Now! 016-6933614
Whataps Now! 016-6933614

#RenoSkin #MedicSerum #BioActiveSerum #ubateczema #terapieczema #bebassteroid #skincare #masalahwanita #masalahkulit #ekzema #kudisbuta #sayajual #penawarjerawat

Pakar Premium Beautiful Kedah (@alinacshoppe)

KUDIS BUTA KERING 4 HARI!โคต๏ธโคต๏ธ
.
Medic Serum ialah 100% semulajadi, ekstrak buah castor, ekstrak herba termasuk Rosemary , ekstrak minyak Kelapa dara asli , kaya dengan Vitamin E , kaya dengan Vitamin A , kaya dengan Fatty acids dan kaya dengan Omega 6 . . โœ”๏ธBebas steroid
โœ”๏ธBebas pewangi sintetik โœ”๏ธBebas bahan kimia
โœ”๏ธLulus KKM
โœ”๏ธSesuai untuk bayi hingga dewasa
.
Whataps Now! 016-6933614
Whataps Now! 016-6933614
Whataps Now! 016-6933614

#RenoSkin #MedicSerum #BioActiveSerum #ubateczema #terapieczema #bebassteroid #skincare #masalahwanita #masalahkulit #ekzema #kudisbuta #sayajual #penawarjerawat

Pakar Premium Beautiful Kedah (@alinacshoppe)

BANYAK RUPANYA MANFAAT BIOACTIVE NIE. โคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ
JERAWAT HILANG, PARUT MAKIN PUDAR. .
Nak hilangkan jerawat, jeragat dan parut ? Bahan ๐Ÿ’ฏperatus gabungan minyak terpilih. Halalan toyyiban. ๐Ÿ‘
.
Pm 016-6933614

#RenoSkin #MedicSerum #BioActiveSerum #ubateczema #terapieczema #bebassteroid #jerawat #penawarjerawat #ikhtiarjerawat #skincare #skinproblem #masalahkulit #kedaionline

Pakar Premium Beautiful Kedah (@alinacshoppe)

BANYAK RUPANYA MANFAAT BIOACTIVE NIE. โคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ
JERAWAT HILANG, PARUT MAKIN PUDAR. .
Nak hilangkan jerawat, jeragat dan parut ? Bahan ๐Ÿ’ฏperatus gabungan minyak terpilih. Halalan toyyiban. ๐Ÿ‘
.
Pm 016-6933614

#RenoSkin #MedicSerum #BioActiveSerum #ubateczema #terapieczema #bebassteroid #jerawat #penawarjerawat #ikhtiarjerawat #skincare #skinproblem #masalahkulit #kedaionline

Pakar Premium Beautiful Kedah (@alinacshoppe)

BANYAK RUPANYA MANFAAT BIOACTIVE NIE. โคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ
JERAWAT HILANG, PARUT MAKIN PUDAR. .
Nak hilangkan jerawat, jeragat dan parut ? Bahan ๐Ÿ’ฏperatus gabungan minyak terpilih. Halalan toyyiban. ๐Ÿ‘
.
Pm 016-6933614

#RenoSkin #MedicSerum #BioActiveSerum #ubateczema #terapieczema #bebassteroid #jerawat #penawarjerawat #ikhtiarjerawat #skincare #skinproblem #masalahkulit #kedaionline

Pakar Premium Beautiful Kedah (@alinacshoppe)

TERAPI TANPA STEROID - ECZEMA, PSORIASIS, KURAP, KUDIS, GATAL GATAL KULIT, RUAM, PARUT, ETC. NO 1 MALAYSIA๐Ÿ‘โคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ
.
Medic Serum ialah 100% semulajadi, ekstrak buah castor, ekstrak herba termasuk Rosemary , ekstrak minyak Kelapa dara asli , kaya dengan Vitamin E , kaya dengan Vitamin A , kaya dengan Fatty acids dan kaya dengan Omega 6 . . โœ”๏ธBebas steroid
โœ”๏ธBebas pewangi sintetik โœ”๏ธBebas bahan kimia
โœ”๏ธLulus KKM
โœ”๏ธSesuai untuk bayi hingga dewasa
.
Whataps Now! 016-6933614
Whataps Now! 016-6933614
Whataps Now! 016-6933614.
#RenoSkin #MedicSerum #BioActiveSerum #ubateczema #terapieczema #bebassteroid #tapakkakikeras #ekzema #penawarjerawat #penawarekzema #ikhtiarekzema #babyekzema #anakekzema

Pakar Premium Beautiful Kedah (@alinacshoppe)

TERAPI TANPA STEROID - ECZEMA, PSORIASIS, KURAP, KUDIS, GATAL GATAL KULIT, RUAM, PARUT, ETC. NO 1 MALAYSIA๐Ÿ‘โคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ
.
Medic Serum ialah 100% semulajadi, ekstrak buah castor, ekstrak herba termasuk Rosemary , ekstrak minyak Kelapa dara asli , kaya dengan Vitamin E , kaya dengan Vitamin A , kaya dengan Fatty acids dan kaya dengan Omega 6 . . โœ”๏ธBebas steroid
โœ”๏ธBebas pewangi sintetik โœ”๏ธBebas bahan kimia
โœ”๏ธLulus KKM
โœ”๏ธSesuai untuk bayi hingga dewasa
.
Whataps Now! 016-6933614
Whataps Now! 016-6933614
Whataps Now! 016-6933614.
#RenoSkin #MedicSerum #BioActiveSerum #ubateczema #terapieczema #bebassteroid #tapakkakikeras #ekzema #penawarjerawat #penawarekzema #ikhtiarekzema #babyekzema #anakekzema

Pakar Premium Beautiful Kedah (@alinacshoppe)

TERAPI TANPA STEROID - ECZEMA, PSORIASIS, KURAP, KUDIS, GATAL GATAL KULIT, RUAM, PARUT, ETC. NO 1 MALAYSIA๐Ÿ‘โคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ
.
Medic Serum ialah 100% semulajadi, ekstrak buah castor, ekstrak herba termasuk Rosemary , ekstrak minyak Kelapa dara asli , kaya dengan Vitamin E , kaya dengan Vitamin A , kaya dengan Fatty acids dan kaya dengan Omega 6 . . โœ”๏ธBebas steroid
โœ”๏ธBebas pewangi sintetik โœ”๏ธBebas bahan kimia
โœ”๏ธLulus KKM
โœ”๏ธSesuai untuk bayi hingga dewasa
.
Whataps Now! 016-6933614
Whataps Now! 016-6933614
Whataps Now! 016-6933614.
#RenoSkin #MedicSerum #BioActiveSerum #ubateczema #terapieczema #bebassteroid #tapakkakikeras #ekzema #penawarjerawat #penawarekzema #ikhtiarekzema #babyekzema #anakekzema

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Alhamdulillah #feedbackwaterbottlemy
Alhamdulillah, Royal Beauty Water ni makin mendapat sambutan sebab semua dah rasa sendiri kebaikan mist serba boleh ni. Bukan shj dapat mengatasi masalah kulit berminyak, kulit kering & bermasalah, RBW juga mampu merawat luka & pelbagai masalah kulit termasuk kudis & scalp psoriasis!

Dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : โ„๏ธBASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 โ„๏ธFULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
โ„๏ธ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml ๐Ÿน whatsapp +6012 746 3950
๐Ÿน whatsapp +6012 746 3950
๐Ÿน whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

Mary Jardin HQ (@maryjardin_officialhq)

Afieqah Jusoh:
Kali pertama terpandang dah jatuh hati. Mana nak dapat sabun secantik ni kat tempat lain, kan... siap ada ukiran bunga lavender lagi.

Tapi yang bestnya facial soap Mary Jardin ni dapat
# membuang sel kulit mati
# menghaluskan kulit

pasti kulit muka glowing2 lps guna๐Ÿ˜

Pm/wassap 013-7413659 (afieqah)

#sayajualmaryjardin #MaryJardin #maryjardinputrajaya #masalahkulit #masalahjerawat #masalahjeragat #ubatjerawat #ubatruam #ubatjeragat #ubateczema

Mary Jardin by Salwani (@maryjardin_salwani)

Face oil ni magik tau.. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Berkesan untuk seluruh badan, bukan untuk muka je

Kulit pelanggan sis jadi gatal-gatal, alegik semasa mengandung. ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข Lepas mengandung pun still sama

Selepas guna face oil, gatal-gatal makin berkurangan. Alhamdulillah. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Siapa yang ada masalah yang sama boleh mencuba face oil mary jardin
PM 016-3603418 // 019-2305221
#MaryJardin #trustedagentMJ #skincare #rawataneczema #rawatankulit #eczema #ubateczema #rawatanorganik #faceoil #organik #flawless #mukabersih #facialtreatment #organicskincare #organicandnatural #beauty #beautyskincare
More...