BEBAS JERAWAT JERAGAT PARUT (@widwidskincaremalaysia)

Diamond Doll Foundation!
Kecantikan semewah Diamond dan cantik persis anak patung 😍😍
.
Bahan2 berkualiti tinggi digunakan untuk merawat dan mencantikkan kulit dari dalam serta SPF 50+ untuk mencegah kerosakan disebabkan UV.
.
Whatsapp DD to 0192333171
Whatsapp DD to 0192333171
.
Apa yang best sangat tentang DIAMONDDOLL FOUNDATION
===================== .
👩🏻 Menutup cela-cela dikulit wajah seperti pigmentasi, tompok putih, warna kulit tidak sekata, parut, lingkaran hitam sekeliling mata tanpa menyumbatkan pori atau merosakkan kulit wajah
.
👩🏻 Bertindak merawat kesan jerawat,  memudarkan jeragat, mengatasi kulit kusam
.
👩🏻 Mengekalkan KEREMAJAAN kulit muka dan seterusnya melambatkan masalah penuaan
.
🏻 Bertindak sebagai pelindung UV bagi menghasilkan kulit yang sihat (SPF 50+++)
. 👩🏻 Mencerahkan kulit, Menjadikan kulit lebih berseri dalam masa 2- 5 minit hanya dengan sedikit sapuan
.
👩🏻 Tidak nampak seperti bedak tebal di muka, natural look & nampak kulit fresh pinkish-pinkish
.
👩🏻 Sebagai bedak asas dan concealer serta boleh dijadikan sebagai solekan asas untuk wajah dengan begitu mudah dan pantas
.
👩🏻 Berasaskan mineral & menggunakan minyak yang berkualiti seperti grapeseed dan almond oil serta bahan tumbuhan yang menyihatkan & menyegarkan kulit
. 👩🏻 Mudah dicuci dan ditanggalkan serta MESRA SOLAT💯suci dan HALAL! .
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
HANYA 1 KOD WARNA ASAS SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT
Warna dicipta khas untuk semua orang dan bahan tekstur ringan dikulit wajah.
.
#widwidyouthserum #bazaaronline #antikedut #sayajualprodukkecantikan #serumcantik #putihberseri #putihgebu #agentwanted #agentdropship #dropshipmalaysia #nakcantik #naklawa #jeragat #widwidskincaremalaysia #widwid # #ubatparut #ubatjerawat #ubateczema #terapiinstagram #diamonddollfoundation #bedakasas #foundation #aurainsta

PRODUK SUNNAH. ALOE VERA. (@foreverliving.shahalam)

🌱 Aloe Vera Gelly🌱
Some useful tips:
🌱 Keep your aloe vera gelly in the fridge for a cooling 'after sun' experience 🌱 Excellent at soothing burns and irritations
🌱Excellent for sensitive skins
🌱Ideal for any first aid kit

#aloeveragelly #foreverliving #foreverlivingshahalam #eczema #ruam #ubateczema #jerawat #pelembap #moisturizing #kulit kering #ketuat #kayap #ulcer #ulcermulut #sakit gusi #babyteething #nappycream #makeupbase #haemorrhoids #buasir #sunburn #jangkitankulat #melecur #luka #terkenaminyak #terkenaairpanas

NAFURA JUSHINE BEE CREAM MGEL (@elf.oo)

LAGI FEEDBACK SHAMPOO SANTAN HOMELAB
. .
Syampoo ni besttt sangat. Kalau boleh nak ajak semua tukar guna shampoo santan ni...
.
.

1. Satu shampoo semua masalah boleh rawat.
🍊rawat rambut gugur, kelumumur, uban, kebotakan, kegatalan, kepala berkuping, eczema, rambut kusut, berkutu, rambut berbuah, rambut jarang, rambut rosak kering dan bercabang. Juga pelbagai masalah berkaitan rambut dan kulit kepala.
.

2. Syampoo Organik Terbaik. Diperkaya Santan Asli, Minyak Kelapa, Ekstrak Oren, Ekstrak Rosemary. Baby 6 bulan pun boleh guna termasuk yang ada eczema.
.

3. Tak payah susah2 nak beli conditioner dah, serum bagai...guna 1 produk saja dah merangkumi semua fungsi. Rambut lembut dan sihat.
.

4. Satu keluarga satu shampoo, kalau sebelum ni suami lain, isteri lain anak lain🤣 .
5. Opkos sebab produk orang islam kita❗️Guna tanpa was-was.
.
.
CARA GUNA SYAMPU SANTAN
1️⃣sebelum shampoo sikat rambut untuk leraikan rambut2 yang tersimpul atau kusut
2️⃣basahkan rambut
3️⃣tuang shampoo agak2 sebesar duit 50sen ke tapak tangan
4️⃣campur sikit air ke tapak tangan. Syampoo ni kurang berbuih ye sb tak dimasukkan chemical SLS
5️⃣shampoo rambut macam biasa. Gosok2 kulit kepala dengan hujung jari.
6️⃣sebaiknya perap 2 3 minit supaya khasiat santan & minyak2 meresap ke rambut
7️⃣bilas sehingga bersih
.
.
Bagi yang ada masalah rambut gugur, pakai syampoo ni setiap hari dalam masa 1 minggu pertama. Pada minggu ke2 dan seterusnya pakai 2-3x seminggu sahaja.
.
.
Kesan dapat dilihat seawal kali ke2 pemakaian.
.
.
#29jer
#teamshainiebeaute

MedicSerum Terapi Eczema (@renoskinofficial)

Kulit melecet dan sunburn pulih 😍😍😍
.
Harga Medic Serum 80ml
Penggunaan 1-2bulan
❤️ RM65
.
Postage hanya perlu tambah
📮Semenanjung RM7
📮Sabah Sarawak RM11
.
Cas GST akaklibrary belanja 😘
Pm akaklibrary 012-9603175 sekarang
.
#RenoSkin #MedicSerum #BioActiveSerum #ubateczema #terapieczema #bebassteroid #teammariam #dropshipwanted #sayajual #sayapakai #sayaguna #kedaionline #ubatjerawat #naturalhealing #jerawat #serumjerawat #mirafilzah #neelofa #ekzema #ekzemamalaysia #eczema #eczemamalaysia #alhamdulillah #siscuba #pahang #malaysia #masalahkulit #RenoSkinPahang

MedicSerum Terapi Eczema (@renoskinofficial)

Kulit melecet dan sunburn pulih 😍😍😍
.
Harga Medic Serum 80ml
Penggunaan 1-2bulan
❤️ RM65
.
Postage hanya perlu tambah
📮Semenanjung RM7
📮Sabah Sarawak RM11
.
Cas GST akaklibrary belanja 😘
Pm akaklibrary 012-9603175 sekarang
.
#RenoSkin #MedicSerum #BioActiveSerum #ubateczema #terapieczema #bebassteroid #teammariam #dropshipwanted #sayajual #sayapakai #sayaguna #kedaionline #ubatjerawat #naturalhealing #jerawat #serumjerawat #mirafilzah #neelofa #ekzema #ekzemamalaysia #eczema #eczemamalaysia #alhamdulillah #siscuba #pahang #malaysia #masalahkulit #RenoSkinPahang

Mary Jardin Salwani & Haryani (@maryjardin_agentt)

Penggunaan basic set Mary Jardin bermula Januari 2017 hingga sekarang April 2017
.
.
Jerawat susut
Parut semakin pudar
Hilang rasa gatal dimuka
Muka kurang berminyak.
.
.
Ambil masa yang panjang untuk melihat hasil positif kerana bahan-bahan yang digunakan dalam produk Mary Jardin adalah bahan semulajadi. .
.
#MaryJardinAgent #trustedagentMJ #skincare #rawataneczema #rawatankulit #eczema #ubateczema #rawatanorganik #faceoil #facialsoap #organik #flawless #mukabersih #facialtreatment #organicskincare

RAWATAN EKZEMA | ECZEMA CURE (@ibusbestfriend_rawat_eczema)

ECZEMA BALM IBUS BESTFRIEND UNTUK RUAM SUSU ❤️
.
Balm #ibusbestfriend bukan setakat untuk eczema tau, tapi untuk ruam susu pun boleh. Multi-purpose balm gitu. .
In fact, Kak Nas pakai balm ni untuk ruam panas n ruam lampin anak Kak Nas sendiri. Alhamdulillah, berkesan . Tak perlu beli krim lain lagi dah 😊😊
.
#ibusbestfriend
#penawarekzema
#penawareczema
#ubateczema
#produkuntukeczema
#puncapenyakiteczema
#eczemabernanah
#slsfree
#parabenfree
#steroidfree
#eczema
#eczemamalaysia
#ekzema
#ekzemamalaysia
#eczemamanagemet
#ubatekzema
#ubatekzemauntukbayi
#rawatekzema
#rawatanekzema
#rawatanekzemasemulajadi
#krimtanpasteroid
#krimekzemabayi
#sabunekzemabayi
#organik
#organic
#organicliving
#tv3
#bazarpaknil
#bazaronline

Mary Jardin ForTheAnggun (@penyelesaian_jerawat_jeragat)

KECIK TETAPI BERAPI😱

Face oil ni nampak je kecik tau,
tetapi sangat membantu dalam menyelesaikan masalah kulit😊

Guna pon xperlu banyak2. Cukup 3 drop je sekali guna. Jimat ok.

Face oil ni bukan je boleh guna kat muka, tapi eczema, bibir merekah, ruam gatal pon berkesan. Cuma xleh minum je. Hiks #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatruam #ubateczema #masalahkulit #masalahjeragat #masalahjerawat

Mary Jardin Salwani & Haryani (@maryjardin_agentt)

Ada apa dalam Fullset skincare Mary Jardin?
.
.
Face soap
Face oil
Detox clay mask
Serum SPF 30
.
.
Rasa nak memilikinya?
Order sekarang 😎
.
.
#MaryJardinAgent #trustedagentMJ #skincare #rawataneczema #rawatankulit #eczema #ubateczema #rawatanorganik #faceoil #facialsoap #organik #flawless #mukabersih #facialtreatment #organicskincare

iFlawless⭐️OKAYA⭐️VEVIOUS⭐️i'OLS (@thegirlssneed)

IFLAWLESS DATANG, JERAWAT HILANG 😘😘😘😘 ❣️ .
.
"Mmg terbaikk.. cepat je die keringkan jerawat saya.. cuma kalau parut tu die mkn mase sikit.. just istiqomah, inshaAllah boleh hilang.", Intan -😘😘😘
.
Jangan x percaya, kandungan IFLAWLESS 5x lebih power dr minyak argan biasa❗️❗️❗️
.
Jom beriflawless kalau nk rasa perubahan best pd wajah.. 😉😉😉
.
PM or WhatsApp 0134836685
for more info

#skincare #iflawlesskuantan #iflawlesskuantanminyakarganemasmalaysia #iflawlesspahang #ubatjerawatberkesan #masalahkulitjerawat #masalahkulitberminyak #masalahkulitkering#codiflawlesskuantan#codkuantan#veviouskuantan#okayakuantan#ubateczema#psoriasi

aprikskin nars belleza makeup (@pomade_colour_murah___)

Susu Maaez keluaran Sofieya Beauty khusus untuk merawat masalah kulit. Sesuai untuk kanak-kanak juga dewasa seisi keluarga. Okay SusuMaaez ni tersangatttlah bagus, kulit automatik akan jadi lebih halus, mulus, dan gebu kalau uols minum susu ni.
Kalau uolss ada masalah kulit kering, bersisik, tumit kaki pecah, gatal-gatal kulit, ekzema atau apa-apa masalah kulit (seperti jerawat, jeragat, parut) memang sangat syorkan uolss consume susu ni. Ibu menyusu dan hamil pun boleh consume jugak ya. Bagus untuk menambah susu ibu dan mengembalikan seri muka akibat alahan.
KHASIAT & KEBAIKAN SUSU MAAEZ by SOFIEYA BEAUTY : – Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ – Membantu mengatasi masalah kulit seperti ekzema, panau serta gatal-gatal pada kulit – Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit – Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar – Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah – Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan – Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan – Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan – Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi – Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu – Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin – Mengurangkan masalah keguguran rambut @ kuku rapuh – Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik di dunia selepas susu ibu – Sesuai seisi keluarga termasuk kanak2, ibu hamil & menyusui bayi
CARA PENGAMBILAN SUSU MAAEZ YANG DISARANKAN :

Untuk bayi menyusu badan :

ibu perlu minum SusuMaaez agar zat / manfaat akan diperolehi oleh bayi yang disusui (anak & ibu akan mendapat khasiat sama serentak!
#susumaez#susumaaez#susumaaezmurah#belleza#bellezamurah#bellezaborong#tatiskincare#dms360#dermax360#glutacaps#perlaking#noradanish#fashasandha#bazaarpaknil#kosmetikmurah#kosmetikborong#makeupmurah#makeupborong#rawateczema#ubateczema#barangbaby#rawatsakitkulit#bellezacollagen#bvrc

Mary Jardin Salwani & Haryani (@maryjardin_agentt)

Profile CEO Mary Jardin

Dr Maryam Al-Batul
. .
🌷Umur 30 tahun 🌷Top Scorer Medical Student UIAM Kuantan
🌷HO (Doktor Pelatih) di Hospital Sungai Buloh (HSB) selama 2 tahun
🌷MO (Doktor Perubatan Medical di HSB + Dermatology (unit bawah medical) di HSB selama setahun
🌷MO Klinik Kesihatan Bandar Kuala Krai selama 2 tahun 😊
🌷Resigned dan full-time focus pada MJ .
.
🔥3 tahun pengalaman bisnes online
🔥Proven track record sales 600K SEBULAN!
🔥Sales MJ 200K dalam masa 2 minggu selepas official launching
🔥 3000 agents worldwide meliputi Malaysia, Riyadh, Korea, Australia, Turkey, Madinah, Jepun

#MaryJardinAgent #trustedagentMJ #skincare #rawataneczema #rawatankulit #eczema #ubateczema #rawatanorganik #faceoil #facialsoap #organik #flawless #mukabersih #facialtreatment #organicskincare
More...