All In 1 Spray (@mazzes_selayang)

#mazzescf
yg ni pulak sbb kena bom ikan..penggunaan kerap & kuantiti yg byk sgt2 membantu dalam proses pemulihan luka pada tangan..yg ni mmg alhamdulillah bersyukur sgt sbb kalau tgk luka tu pn teruk sgt2 kan! Dlm masa 7hari alhamdulillah 90% perubahan makin elok kulit dia🤗🤗👍🏼👍🏼
.
insyaAllah #mazzesspray boleh membantu anda..xsusah pun, spray je 😎😎
.
#wa0129759386 untuk pertanyaan
.
#mazzesspray #eczema #ubateczema #ubatluka #ubatlukamujarab #sprayluka #ubatgatal #ubatgatalkulit #ubatgatalgatal #ubatruam #ubatruamanak #ubatruambayi

All In 1 Spray (@mazzes_selayang)

#mazzescf
Hi semua!! Nak share lagi feedback #mazzesspray ni ha..kali ni utk yg ada masalah kulat air tu..alhamdulillah rajin2 spray, makin licin kulit kaki tu kan 😍😍💃🏼💃🏼💃🏼
.
So sape ade masalah kulit yg lain, jom cuba dlu #mazzesspray ni ha..tak rugi pun sbb kami ada trial pax..sebotol 5ml hanya RM25 je uollsss😎😎
.
Yg rugi tu kalau xamek botol besar terus sbb 20ml rm69.90 sajooo😛😛
.
#wa0129759386 untuk pertanyaan
.
#mazzesspray #eczema #ubateczema #ubatluka #ubatlukamujarab #sprayluka #ubatgatal #ubatgatalkulit #ubatgatalgatal #ubatruam #ubatruamanak #ubatruambayi

Virgin Coconut Oil VCO (@vco_melaka)

Stretchmark kurang!
Suka ke suka? Haaa mesti ler suka kannnn... Sape yg pregnant tu elok lah amalkan vco.. Banyak sangat kebaikan vco ni smpai x tercerita.
Nak vco meh whatsapp

017 3206009
019 2719700

Nk cod dkt Alor Gajah boleh.. Xde hal lah 😀😀 #vcocatalyst #vcodelima #vcocatalystsoftgel #virgincoconutoil #virgincoconutoilcatalyst #minyakkelapadara #minyakkelapadaracatalyst #agentcatalystpuncakalam #hilangkanstretchmark #supplementeczema #ubateczema #supplementibuhamil #supplementibumengandung #supplementwanita #milkboostermurah

Catalyst VCO / Fem Vee (@vcocatalyst.puncakalam.klia)

Stretchmark kurang!
Suka ke suka? Haaa mesti ler suka kannnn... Sape yg pregnant tu elok lah amalkan vco.. Banyak sangat kebaikan vco ni smpai x tercerita.
Nak vco meh whatsapp

019 359 3624
019 359 3624
019 359 3624

Nk cod dkt area puncak alam boleh.. Xde hal lah 😀😀 #vcocatalyst #vcodelima #vcocatalystsoftgel #virgincoconutoil #virgincoconutoilcatalyst #minyakkelapadara #minyakkelapadaracatalyst #agentcatalystpuncakalam #hilangkanstretchmark #supplementeczema #ubateczema #supplementibuhamil #supplementibumengandung #supplementwanita #milkboostermurah

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Bestnya! ni antara testimony selepas menggunakan set Royal Beauty Water... best ke best?🤗💦💦💦 lets merecik dengan
Jom whatsapp akak untuk order 😉 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#royalbeautywater
#skinsolution
#naturalproduct
#chemicalfree #beautywater #facemist #bodymist #mistmuka #rawatanjerawat #buangjerawat #kulitkering #bunuhkuman #rawatluka #ubateczema #feedbackrbw #feedbackwaterbottlemy

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Ulcer pon cepat sembuh sbb yg merah tu bunuh kuman tau!

Alhamdulillah, terima kasih yang support Royal Beauty Water ni. Bukan sahaja untuk kecantikan, malah untuk kesihatan tau! .
'

Mana yang tak tahu lagi, selain basic set, kami juga ada jual full set 200ml dan travel set 100ml tau! Ada juga mist limited edition- Pink Rose & Peppermint. Spray je bau rose, tenang sangat! Dan untuk peppermint pulak, memang tersangatlah berkesan untuk mengecutkan jerawat 😱 .
" .
Selain boleh digunakan sebagai make up spray, 2-2 limited edition ni baik untuk eczema juga tau. Jangan risau sebab spray ni 100% water based dan tiada bahan kimia. Selamat, even for babies!
.

ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00
❄️ LIMITED EDITION PINK ROSE / PEPPERMINT 100ml = RM 40.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Lelaki perempuan semua boleh guna Royal Beauty Water, dan yang paling penting ia selamat untuk bayi juga!

Alhamdulillah, terima kasih yang support Royal Beauty Water ni. Bukan sahaja untuk kecantikan, malah untuk kesihatan tau! .
'

Mana yang tak tahu lagi, selain basic set, kami juga ada jual full set 200ml dan travel set 100ml tau! Ada juga mist limited edition- Pink Rose & Peppermint. Spray je bau rose, tenang sangat! Dan untuk peppermint pulak, memang tersangatlah berkesan untuk mengecutkan jerawat 😱 .
" .
Selain boleh digunakan sebagai make up spray, 2-2 limited edition ni baik untuk eczema juga tau. Jangan risau sebab spray ni 100% water based dan tiada bahan kimia. Selamat, even for babies!
.

ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00
❄️ LIMITED EDITION PINK ROSE / PEPPERMINT 100ml = RM 40.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Alhamdulillah, terima kasih yang support Royal Beauty Water ni. Bukan sahaja untuk kecantikan, malah untuk kesihatan tau! .
'

Mana yang tak tahu lagi, selain basic set, kami juga ada jual full set 200ml dan travel set 100ml tau! Ada juga mist limited edition- Pink Rose & Peppermint. Spray je bau rose, tenang sangat! Dan untuk peppermint pulak, memang tersangatlah berkesan untuk mengecutkan jerawat 😱 .
" .
Selain boleh digunakan sebagai make up spray, 2-2 limited edition ni baik untuk eczema juga tau. Jangan risau sebab spray ni 100% water based dan tiada bahan kimia. Selamat, even for babies!
.

ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00
❄️ LIMITED EDITION PINK ROSE / PEPPERMINT 100ml = RM 40.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

laila zainuddin (@laila_dinky)

hilang??
Hilang dh gatal2 semalam..
sekali gune sblm tdo. terus kecut.. but keep pakai lg. untuk hilangkan merah2
weehuuuu 🤗

sendiri pakai sendiri taula.

#ubatgatal
#ubateczema
#krimgatal

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Beauty water in Rose!
Wah wah wah. Full set RBW dengan Pink Rose beauty water! Selling fast! Limited time only = beli full set RBW + Limited Edition Beauty Water (Pink Rose or Peppermint) dapat free postage semenanjung! Ss add RM 5.00 sahaja 😘

Meh akak nak terangkan Cara Penggunaan Royal Beauty Water :

1. Semburkan Beauty Water 3 - 4 kali sehari atau lebih. Jika wajah bermasalah/jerawat/jeragat, semburkan acidic water pada tempat bermasalah sahaja & biarkan 30 saat kemudian semburkan Beauty Water & biarkan kering sendiri.

2. Gunakan selepas membersihkan wajah / tengahari / sebelum tidur. (Boleh digunakan sebagai penyegar selepas make up). 3. Boleh juga disemburkan pada rambut untuk melebatkan merawat rambut anda. (sembur pada kepala jika resdung/kerak) di kepala & migrain.
#

ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Seronoknya bila guna produk yg boleh rawat masalah kulit kita, tapi at the same time produk tu selamat, 100% natural, chemical free & selamat even untuk baby!
Ada eczema, kulit kering, kulit kusam, nak kulit glowing, nak luka cepat sembuh? Serius banyak sangat kegunaan Royal Beauty Water ni!
Interested? Jom order!
ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MedicSerum Terapi Eczema (@renoskinofficial)

Alhamdulillah #agenrenoskinklang baru register harinie. 😍
.
BELI 5 BOTOL #medicserum atau lebih, ANDA LAYAK MENJADI AGEN KAMI dengan margin keuntungan lebih 25%. Dengan hanya RM227 + FREE GIFT, join kami di #RenoSkin #teammariam 😘
✔️ Free Coaching ✔️ Guided Writing
✔️ Testimoni beribu ribu lemon 🐥
✔️ High Achievers Reward
.
Pm akaklibrary 012-9603175 sekarang #agentwanted
#RenoSkin #MedicSerumpahang #MedicSerumklang #ekzemamalaysia #ubateczema #terapieczema #ubatekzema

SHAKLEE SIHAT CANTIK SELAMAT (@sheyraa_beauty)

LOSYEN AJAIB 1001 KHASIAT!! .
.

HERBAL BLEND ni merupakan cream all in one untuk kulit kite tau. Fungsinye sangat banyak, jom tengok satu-satu :) .
.

1) melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah.
2) merawat RUAM susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala .
3) menghilangkan LUKA dan merawat eczema.
4) melegakan gigitan serangga / nyamuk. .
5) merawat KULUT GATAL.
6) menghilangkan PARUT jerawat / parut chicken pox.
7) krim urut badan lenguh.
8) merawat kesan luka MELECUR.
.

9) melegakan badan / kepala ketika tidak sihat.
10) merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga.
11) baik untuk DEMAM( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan).
12) MEMBUANG ANGIN pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda.
13) MEMBUANG SELULITserta memecahkan lemak berlebihan.
.

Nampak tak? Banyak sangat khasiatnye kan? Cume dengan satu tiub HERBAL BLEND SHAKLEE, satu keluarga boleh pakai tau. Jimat sangat! .
.

MISZ SHEYRA.
012 664 5520.
YOUR TRUSTED SID.
.

#herbalblendshaklee #shakleeeffect #shaklee #wahm #warmlover #losyenajaib #ubateczema #ubat #losyenputihajaib #losyen #ubatruam #ubatparut
More...