FOUNDATION❤️SERUM (@bombwhite_official)

HI SAYANG2 SEMUA yang nak letup masa raya tu meh pakai foundation kita maintain sampai raya ke 7 tau 😘❗️❗️HARGA PROMO 30❗️❗️
bahan dalam foundation sangat2 baik untuk
✔️rawat kulit rosak / bjerawat/jeragat/kusam
✔️memutihkan kulit
✔️menutup cela2 di muka
✔️hilangkan parut2 ✔️melembut dan melembabkan kulit
✔️anti penuaan 🌸FOUNDATION HARGA PROMO RM30 🌸TRIAL RM 15
code : 01 light ( kulit cerah/putih)
: 02 medium (medium gelap/sawo matang ❗️❗️🌸COMBO RM50🌸❗️❗️ SERUM + FOUNDATION ➕ postage RM7sm RM10ss ✔️MANUFACTURED IN COMPLIANCE TO (GMP) GUIDELINES
✔️BUATAN MALAYSIA
✔️HALAL

KANDUNGAN :
vitamin e,argan oil,sweet almond oil,allantoin,pearl powder,collagen

CONFIRM GLOWING ! ➡️ #BOMBWHITEOFFICIAL
#sayajual #sayajualfoundation #sayajualserum #foundationmurah #foundationterbaikmalaysia #fullcoveragefoudation #serumviralmalaysia #serumviral #serumjerawat #serumjerawatmurah #serumparutmalaysia #krimparut #produkputih #bedakasasmalaysia #serumjerawatmalaysia #ubatkurap #ubateczema #ubatparutmalaysia #whiteningsupplementmalaysiamurah #whiteningsupplement #prelovedmalaysia #malaysiapreloved #krimjerawatmalaysia #produkjerawat #krimjerawat #putihkulit #foundationviral #foundationfullcoveragemalaysia #foundationjerawat #foundationmurah #krimjerawat

Pengedar Shaklee (@iedanoor_mynotavita)

.
SIAPA YANG PERLUKAN OMEGAGUARD SHAKLEE?
.
✔️ Ibu menyusu.
Membekalkan DHA untuk perkembangan minda bayi yang disusukan
.
✔️ Masalah berat badan.
Meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan serta membantu membakar lemak
.
✔️ Ibu hamil.
Membantu perkembangan minda bayi yang dikandungkan
.
✔️ Kanak-kanak.
Membantu perkembangan minda anak-anak yang sedang membesar. Menguatkan sistem imunisasi anak
.
✔️ Untuk kesihatan yang pelbagai.
Contohnya kesihatan jantung, sendi, strok, asma, batuk berkahak, paras kolesterol yang tinggi, tekanan darah yang tinggi dan pelbagai lagi. 💪
.
Omega antara keperluan asas badan kita. Dan OMEGA juga UNTUK SEKELUARGA
.
⚠️ DISCLAIMER:
Produk ini bukan bertujuan merawat dan menyembuhkan penyakit tetapi produk NUTRISI yang MEMBANTU badan melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan seterusnya membantu sistem badan berfungsi dengan LEBIH BAIK
.
💯 KEISTIMEWAAN:
Shaklee satu-satunya supplemen yang mempunyai LANDMARK STUDY, di mana orang luar yang membuat kajian ke atas pengguna supplemen Shaklee dan hasilnya, terbukti bahawa pengguna supplemen Shaklee mempunyai paras NUTRISI darah yang BAIK
.
Satu-satunya syarikat supplemen di dunia yang ada LANDMARK STUDY!
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @iedanoor_mynotavita
📲012 392 3099 Syahida Noor
.
#shaklee #shakleemurah #shakleeupm #shakleegiantkinrara #shakleejuscoequine #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #shakleepuncakjalil #shakleeequinepark #shakleebandarkinrara #shakleeputrajaya #shakleebukitjalil #pengedarshakleebangi #pengedarshakleesripetaling #pengedarshakleecyberjaya #omegashaklee #omegaguardshaklee #kurus #setkurusshaklee #kurussihat #ubateczema #ubatgout #ubatsakitsendi #ubatasthma #youcanduit #shakleeioimallpuchong #omega3shaklee #vitaminanakbijak #vitaminanaksihat
.
P/S : For price please whatsapp 012 392 3099
.
Thank you in advance 😊
.

SHAKLEE & SEPHIA BALIK PULAU (@chantekoutlet)

Lemang, rendang dah nak menjelma..
Hampa dah stanby ka?
.
.
Mesti takut lelemak melekat kan,
Takut raya pertama pakai kebaya.
Sampai raya kelima, kain sarung ja yg muat.
.
.
So, nak bantu hampa semua,
Meh la pesiapkan dengan lecithin ni!
Tak sempat lelemak nak lekat.
.
.
Ni siap sampai turun 10kg lagi.
.
.
Tanya saya:
📲01112434504
.
#pengedarshakleebalikpulau #shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #bestvitaminshop #shakleebalikpulau #shakleetelukkumbar #shakleebayanlepas #pengedarshakleebalikpulau #pengedarshakleetelukkumbar #pengedarshakleebayanlepas #omegashaklee #omegaguardshaklee #kurus #setkurusshaklee #kurussihat #ubateczema #ubatsakitsendi #omega3shaklee #vitaminanakbijak #vitaminanaksihat #nakkurus #lecithinshaklee

Pengedar Shaklee (@iedanoor_mynotavita)

.
SIAPA YANG PERLUKAN OMEGAGUARD SHAKLEE?
.
✔️ Ibu menyusu.
Membekalkan DHA untuk perkembangan minda bayi yang disusukan
.
✔️ Masalah berat badan.
Meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan serta membantu membakar lemak
.
✔️ Ibu hamil.
Membantu perkembangan minda bayi yang dikandungkan
.
✔️ Kanak-kanak.
Membantu perkembangan minda anak-anak yang sedang membesar. Menguatkan sistem imunisasi anak
.
✔️ Untuk kesihatan yang pelbagai.
Contohnya kesihatan jantung, sendi, strok, asma, batuk berkahak, paras kolesterol yang tinggi, tekanan darah yang tinggi dan pelbagai lagi. 💪
.
Omega antara keperluan asas badan kita. Dan OMEGA juga UNTUK SEKELUARGA
.
⚠️ DISCLAIMER:
Produk ini bukan bertujuan merawat dan menyembuhkan penyakit tetapi produk NUTRISI yang MEMBANTU badan melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan seterusnya membantu sistem badan berfungsi dengan LEBIH BAIK
.
💯 KEISTIMEWAAN:
Shaklee satu-satunya supplemen yang mempunyai LANDMARK STUDY, di mana orang luar yang membuat kajian ke atas pengguna supplemen Shaklee dan hasilnya, terbukti bahawa pengguna supplemen Shaklee mempunyai paras NUTRISI darah yang BAIK
.
Satu-satunya syarikat supplemen di dunia yang ada LANDMARK STUDY!
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @iedanoor_mynotavita
📲012 392 3099 Syahida Noor
.
#shaklee #shakleemurah #shakleeupm #shakleegiantkinrara #shakleeioimallpuchong #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #shakleepuncakjalil #shakleeequinepark #shakleebandarkinrara #shakleeputrajaya #shakleebukitjalil #pengedarshakleebangi #pengedarshakleesripetaling #pengedarshakleecyberjaya #omegashaklee #omegaguardshaklee #kurus #setkurusshaklee #kurussihat #ubateczema #ubatgout #ubatsakitsendi #ubatasthma #youcanduit #shakleejuscoequine #omega3shaklee #vitaminanakbijak #vitaminanaksihat
.
P/S : For price please whatsapp 012 392 3099
.
Thank you in advance 😊
.

Pengedar Shaklee (@iedanoor_mynotavita)

.
SIAPA YANG PERLUKAN OMEGAGUARD SHAKLEE?
.
✔️ Ibu menyusu.
Membekalkan DHA untuk perkembangan minda bayi yang disusukan
.
✔️ Masalah berat badan.
Meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan serta membantu membakar lemak
.
✔️ Ibu hamil.
Membantu perkembangan minda bayi yang dikandungkan
.
✔️ Kanak-kanak.
Membantu perkembangan minda anak-anak yang sedang membesar. Menguatkan sistem imunisasi anak
.
✔️ Untuk kesihatan yang pelbagai.
Contohnya kesihatan jantung, sendi, strok, asma, batuk berkahak, paras kolesterol yang tinggi, tekanan darah yang tinggi dan pelbagai lagi. 💪
.
Omega antara keperluan asas badan kita. Dan OMEGA juga UNTUK SEKELUARGA
.
⚠️ DISCLAIMER:
Produk ini bukan bertujuan merawat dan menyembuhkan penyakit tetapi produk NUTRISI yang MEMBANTU badan melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan seterusnya membantu sistem badan berfungsi dengan LEBIH BAIK
.
💯 KEISTIMEWAAN:
Shaklee satu-satunya supplemen yang mempunyai LANDMARK STUDY, di mana orang luar yang membuat kajian ke atas pengguna supplemen Shaklee dan hasilnya, terbukti bahawa pengguna supplemen Shaklee mempunyai paras NUTRISI darah yang BAIK
.
Satu-satunya syarikat supplemen di dunia yang ada LANDMARK STUDY!
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @iedanoor_mynotavita
📲012.392.3099 Syahida Noor
.
#shaklee #shakleegiantkinrara #shakleemurah #shakleeupm #shakleeaeontamanequine #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #shakleepuncakjalil #shakleeequinepark #shakleebandarkinrara #shakleeputrajaya #shakleebukitjalil #pengedarshakleebangi #pengedarshakleesripetaling #pengedarshakleecyberjaya #omegashaklee #omegaguardshaklee #kurus #setkurusshaklee #kurussihat #ubateczema #ubatgout #ubatsakitsendi #ubatasthma #youcanduit #shakleeioimallpuchong #omega3shaklee #vitaminanakbijak #vitaminanaksihat
.
P/S : For price please whatsapp 012.392.3099
.
Thank you in advance 😊
.

Sihat dan Cantik dgn Shaklee (@vitamin_sihat_semulajadi)

.
SIAPA YANG PERLUKAN OMEGAGUARD SHAKLEE?
.
✔️ Ibu menyusu.
Membekalkan DHA untuk perkembangan minda bayi yang disusukan
.
✔️ Masalah berat badan.
Meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan serta membantu membakar lemak
.
✔️ Ibu hamil.
Membantu perkembangan minda bayi yang dikandungkan
.
✔️ Kanak-kanak.
Membantu perkembangan minda anak-anak yang sedang membesar. Menguatkan sistem imunisasi anak
.
✔️ Untuk kesihatan yang pelbagai.
Contohnya kesihatan jantung, sendi, strok, asma, batuk berkahak, paras kolesterol yang tinggi, tekanan darah yang tinggi dan pelbagai lagi. 💪
.
Omega antara keperluan asas badan kita. Dan OMEGA juga UNTUK SEKELUARGA
.
⚠️ DISCLAIMER:
Produk ini bukan bertujuan merawat dan menyembuhkan penyakit tetapi produk NUTRISI yang MEMBANTU badan melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan seterusnya membantu sistem badan berfungsi dengan LEBIH BAIK
.
💯 KEISTIMEWAAN:
Shaklee satu-satunya supplemen yang mempunyai LANDMARK STUDY, di mana orang luar yang membuat kajian ke atas pengguna supplemen Shaklee dan hasilnya, terbukti bahawa pengguna supplemen Shaklee mempunyai paras NUTRISI darah yang BAIK
.
Satu-satunya syarikat supplemen di dunia yang ada LANDMARK STUDY!
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @vitamin_sihat_semulajadi
📲0129402603 Shikin Satiman
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #shakleehululangat #shakleeampang #shakleebandarmahkotacheras #shakleekajang #shakleebandartunhussienonn #shakleebangi #shakleebalakong #omegashaklee #omegaguardshaklee #kurus #setkurusshaklee #kurussihat #ubateczema #ubatgout #ubatsakitsendi #ubatasthma #ubatasma #omega3shaklee #vitaminanakbijak #vitaminanaksihat

Sihat dan Cantik dgn Shaklee (@vitamin_sihat_semulajadi)

.
SIAPA YANG PERLUKAN OMEGAGUARD SHAKLEE?
.
✔️ Ibu menyusu.
Membekalkan DHA untuk perkembangan minda bayi yang disusukan
.
✔️ Masalah berat badan.
Meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan serta membantu membakar lemak
.
✔️ Ibu hamil.
Membantu perkembangan minda bayi yang dikandungkan
.
✔️ Kanak-kanak.
Membantu perkembangan minda anak-anak yang sedang membesar. Menguatkan sistem imunisasi anak
.
✔️ Untuk kesihatan yang pelbagai.
Contohnya kesihatan jantung, sendi, strok, asma, batuk berkahak, paras kolesterol yang tinggi, tekanan darah yang tinggi dan pelbagai lagi. 💪
.
Omega antara keperluan asas badan kita. Dan OMEGA juga UNTUK SEKELUARGA
.
⚠️ DISCLAIMER:
Produk ini bukan bertujuan merawat dan menyembuhkan penyakit tetapi produk NUTRISI yang MEMBANTU badan melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan seterusnya membantu sistem badan berfungsi dengan LEBIH BAIK
.
💯 KEISTIMEWAAN:
Shaklee satu-satunya supplemen yang mempunyai LANDMARK STUDY, di mana orang luar yang membuat kajian ke atas pengguna supplemen Shaklee dan hasilnya, terbukti bahawa pengguna supplemen Shaklee mempunyai paras NUTRISI darah yang BAIK
.
Satu-satunya syarikat supplemen di dunia yang ada LANDMARK STUDY!
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @vitamin_sihat_semulajadi
📲0129402603 Shikin Satiman
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #shakleehululangat #shakleeampang #shakleebandarmahkotacheras #shakleekajang #shakleebandartunhussienonn #shakleebangi #shakleebalakong #omegashaklee #omegaguardshaklee #kurus #setkurusshaklee #kurussihat #ubateczema #ubatgout #ubatsakitsendi #ubatasthma #ubatasma #omega3shaklee #vitaminanakbijak #vitaminanaksihat

Sihat dan Cantik dgn Shaklee (@vitamin_sihat_semulajadi)

.
SIAPA YANG PERLUKAN OMEGAGUARD SHAKLEE?
.
✔️ Ibu menyusu.
Membekalkan DHA untuk perkembangan minda bayi yang disusukan
.
✔️ Masalah berat badan.
Meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan serta membantu membakar lemak
.
✔️ Ibu hamil.
Membantu perkembangan minda bayi yang dikandungkan
.
✔️ Kanak-kanak.
Membantu perkembangan minda anak-anak yang sedang membesar. Menguatkan sistem imunisasi anak
.
✔️ Untuk kesihatan yang pelbagai.
Contohnya kesihatan jantung, sendi, strok, asma, batuk berkahak, paras kolesterol yang tinggi, tekanan darah yang tinggi dan pelbagai lagi. 💪
.
Omega antara keperluan asas badan kita. Dan OMEGA juga UNTUK SEKELUARGA
.
⚠️ DISCLAIMER:
Produk ini bukan bertujuan merawat dan menyembuhkan penyakit tetapi produk NUTRISI yang MEMBANTU badan melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan seterusnya membantu sistem badan berfungsi dengan LEBIH BAIK
.
💯 KEISTIMEWAAN:
Shaklee satu-satunya supplemen yang mempunyai LANDMARK STUDY, di mana orang luar yang membuat kajian ke atas pengguna supplemen Shaklee dan hasilnya, terbukti bahawa pengguna supplemen Shaklee mempunyai paras NUTRISI darah yang BAIK
.
Satu-satunya syarikat supplemen di dunia yang ada LANDMARK STUDY!
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @vitamin_sihat_semulajadi
📲0129402603 Shikin Satiman
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #shakleehululangat #shakleeampang #shakleebandarmahkotacheras #shakleekajang #shakleebandartunhussienonn #shakleebangi #shakleebalakong #omegashaklee #omegaguardshaklee #kurus #setkurusshaklee #kurussihat #ubateczema #ubatgout #ubatsakitsendi #ubatasthma #ubatasma #omega3shaklee #vitaminanakbijak #vitaminanaksihat

Sihat dan Cantik dgn Shaklee (@vitamin_sihat_semulajadi)

.
SIAPA YANG PERLUKAN OMEGAGUARD SHAKLEE?
.
✔️ Ibu menyusu.
Membekalkan DHA untuk perkembangan minda bayi yang disusukan
.
✔️ Masalah berat badan.
Meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan serta membantu membakar lemak
.
✔️ Ibu hamil.
Membantu perkembangan minda bayi yang dikandungkan
.
✔️ Kanak-kanak.
Membantu perkembangan minda anak-anak yang sedang membesar. Menguatkan sistem imunisasi anak
.
✔️ Untuk kesihatan yang pelbagai.
Contohnya kesihatan jantung, sendi, strok, asma, batuk berkahak, paras kolesterol yang tinggi, tekanan darah yang tinggi dan pelbagai lagi. 💪
.
Omega antara keperluan asas badan kita. Dan OMEGA juga UNTUK SEKELUARGA
.
⚠️ DISCLAIMER:
Produk ini bukan bertujuan merawat dan menyembuhkan penyakit tetapi produk NUTRISI yang MEMBANTU badan melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan seterusnya membantu sistem badan berfungsi dengan LEBIH BAIK
.
💯 KEISTIMEWAAN:
Shaklee satu-satunya supplemen yang mempunyai LANDMARK STUDY, di mana orang luar yang membuat kajian ke atas pengguna supplemen Shaklee dan hasilnya, terbukti bahawa pengguna supplemen Shaklee mempunyai paras NUTRISI darah yang BAIK
.
Satu-satunya syarikat supplemen di dunia yang ada LANDMARK STUDY!
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @vitamin_sihat_semulajadi
📲0129402603 Shikin Satiman
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #shakleehululangat #shakleeampang #shakleebandarmahkotacheras #shakleekajang #shakleebandartunhussienonn #shakleebangi #shakleebalakong #omegashaklee #omegaguardshaklee #kurus #setkurusshaklee #kurussihat #ubateczema #ubatgout #ubatsakitsendi #ubatasthma #ubatasma #omega3shaklee #vitaminanakbijak #vitaminanaksihat

Sihat dan Cantik dgn Shaklee (@vitamin_sihat_semulajadi)

.
SIAPA YANG PERLUKAN OMEGAGUARD SHAKLEE?
.
✔️ Ibu menyusu.
Membekalkan DHA untuk perkembangan minda bayi yang disusukan
.
✔️ Masalah berat badan.
Meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan serta membantu membakar lemak
.
✔️ Ibu hamil.
Membantu perkembangan minda bayi yang dikandungkan
.
✔️ Kanak-kanak.
Membantu perkembangan minda anak-anak yang sedang membesar. Menguatkan sistem imunisasi anak
.
✔️ Untuk kesihatan yang pelbagai.
Contohnya kesihatan jantung, sendi, strok, asma, batuk berkahak, paras kolesterol yang tinggi, tekanan darah yang tinggi dan pelbagai lagi. 💪
.
Omega antara keperluan asas badan kita. Dan OMEGA juga UNTUK SEKELUARGA
.
⚠️ DISCLAIMER:
Produk ini bukan bertujuan merawat dan menyembuhkan penyakit tetapi produk NUTRISI yang MEMBANTU badan melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan seterusnya membantu sistem badan berfungsi dengan LEBIH BAIK
.
💯 KEISTIMEWAAN:
Shaklee satu-satunya supplemen yang mempunyai LANDMARK STUDY, di mana orang luar yang membuat kajian ke atas pengguna supplemen Shaklee dan hasilnya, terbukti bahawa pengguna supplemen Shaklee mempunyai paras NUTRISI darah yang BAIK
.
Satu-satunya syarikat supplemen di dunia yang ada LANDMARK STUDY!
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @vitamin_sihat_semulajadi
📲0129402603 Shikin Satiman
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #shakleehululangat #shakleeampang #shakleebandarmahkotacheras #shakleekajang #shakleebandartunhussienonn #shakleebangi #shakleebalakong #omegashaklee #omegaguardshaklee #kurus #setkurusshaklee #kurussihat #ubateczema #ubatgout #ubatsakitsendi #ubatasthma #ubatasma #omega3shaklee #vitaminanakbijak #vitaminanaksihat

Sihat dan Cantik dgn Shaklee (@vitamin_sihat_semulajadi)

.
SIAPA YANG PERLUKAN OMEGAGUARD SHAKLEE?
.
✔️ Ibu menyusu.
Membekalkan DHA untuk perkembangan minda bayi yang disusukan
.
✔️ Masalah berat badan.
Meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan serta membantu membakar lemak
.
✔️ Ibu hamil.
Membantu perkembangan minda bayi yang dikandungkan
.
✔️ Kanak-kanak.
Membantu perkembangan minda anak-anak yang sedang membesar. Menguatkan sistem imunisasi anak
.
✔️ Untuk kesihatan yang pelbagai.
Contohnya kesihatan jantung, sendi, strok, asma, batuk berkahak, paras kolesterol yang tinggi, tekanan darah yang tinggi dan pelbagai lagi. 💪
.
Omega antara keperluan asas badan kita. Dan OMEGA juga UNTUK SEKELUARGA
.
⚠️ DISCLAIMER:
Produk ini bukan bertujuan merawat dan menyembuhkan penyakit tetapi produk NUTRISI yang MEMBANTU badan melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan seterusnya membantu sistem badan berfungsi dengan LEBIH BAIK
.
💯 KEISTIMEWAAN:
Shaklee satu-satunya supplemen yang mempunyai LANDMARK STUDY, di mana orang luar yang membuat kajian ke atas pengguna supplemen Shaklee dan hasilnya, terbukti bahawa pengguna supplemen Shaklee mempunyai paras NUTRISI darah yang BAIK
.
Satu-satunya syarikat supplemen di dunia yang ada LANDMARK STUDY!
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @vitamin_sihat_semulajadi
📲0129402603 Shikin Satiman
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #shakleehululangat #shakleeampang #shakleebandarmahkotacheras #shakleekajang #shakleebandartunhussienonn #shakleebangi #shakleebalakong #omegashaklee #omegaguardshaklee #kurus #setkurusshaklee #kurussihat #ubateczema #ubatgout #ubatsakitsendi #ubatasthma #ubatasma #omega3shaklee #vitaminanakbijak #vitaminanaksihat

Sihat dan Cantik dgn Shaklee (@vitamin_sihat_semulajadi)

.
SIAPA YANG PERLUKAN OMEGAGUARD SHAKLEE?
.
✔️ Ibu menyusu.
Membekalkan DHA untuk perkembangan minda bayi yang disusukan
.
✔️ Masalah berat badan.
Meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan serta membantu membakar lemak
.
✔️ Ibu hamil.
Membantu perkembangan minda bayi yang dikandungkan
.
✔️ Kanak-kanak.
Membantu perkembangan minda anak-anak yang sedang membesar. Menguatkan sistem imunisasi anak
.
✔️ Untuk kesihatan yang pelbagai.
Contohnya kesihatan jantung, sendi, strok, asma, batuk berkahak, paras kolesterol yang tinggi, tekanan darah yang tinggi dan pelbagai lagi. 💪
.
Omega antara keperluan asas badan kita. Dan OMEGA juga UNTUK SEKELUARGA
.
⚠️ DISCLAIMER:
Produk ini bukan bertujuan merawat dan menyembuhkan penyakit tetapi produk NUTRISI yang MEMBANTU badan melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan seterusnya membantu sistem badan berfungsi dengan LEBIH BAIK
.
💯 KEISTIMEWAAN:
Shaklee satu-satunya supplemen yang mempunyai LANDMARK STUDY, di mana orang luar yang membuat kajian ke atas pengguna supplemen Shaklee dan hasilnya, terbukti bahawa pengguna supplemen Shaklee mempunyai paras NUTRISI darah yang BAIK
.
Satu-satunya syarikat supplemen di dunia yang ada LANDMARK STUDY!
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @vitamin_sihat_semulajadi
📲0129402603 Shikin Satiman
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #shakleehululangat #shakleeampang #shakleebandarmahkotacheras #shakleekajang #shakleebandartunhussienonn #shakleebangi #shakleebalakong #omegashaklee #omegaguardshaklee #kurus #setkurusshaklee #kurussihat #ubateczema #ubatgout #ubatsakitsendi #ubatasthma #ubatasma #omega3shaklee #vitaminanakbijak #vitaminanaksihat

Sihat dan Cantik dgn Shaklee (@vitamin_sihat_semulajadi)

.
SIAPA YANG PERLUKAN OMEGAGUARD SHAKLEE?
.
✔️ Ibu menyusu.
Membekalkan DHA untuk perkembangan minda bayi yang disusukan
.
✔️ Masalah berat badan.
Meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan serta membantu membakar lemak
.
✔️ Ibu hamil.
Membantu perkembangan minda bayi yang dikandungkan
.
✔️ Kanak-kanak.
Membantu perkembangan minda anak-anak yang sedang membesar. Menguatkan sistem imunisasi anak
.
✔️ Untuk kesihatan yang pelbagai.
Contohnya kesihatan jantung, sendi, strok, asma, batuk berkahak, paras kolesterol yang tinggi, tekanan darah yang tinggi dan pelbagai lagi. 💪
.
Omega antara keperluan asas badan kita. Dan OMEGA juga UNTUK SEKELUARGA
.
⚠️ DISCLAIMER:
Produk ini bukan bertujuan merawat dan menyembuhkan penyakit tetapi produk NUTRISI yang MEMBANTU badan melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan seterusnya membantu sistem badan berfungsi dengan LEBIH BAIK
.
💯 KEISTIMEWAAN:
Shaklee satu-satunya supplemen yang mempunyai LANDMARK STUDY, di mana orang luar yang membuat kajian ke atas pengguna supplemen Shaklee dan hasilnya, terbukti bahawa pengguna supplemen Shaklee mempunyai paras NUTRISI darah yang BAIK
.
Satu-satunya syarikat supplemen di dunia yang ada LANDMARK STUDY!
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @vitamin_sihat_semulajadi
📲0129402603 Shikin Satiman
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #shakleehululangat #shakleeampang #shakleebandarmahkotacheras #shakleekajang #shakleebandartunhussienonn #shakleebangi #shakleebalakong #omegashaklee #omegaguardshaklee #kurus #setkurusshaklee #kurussihat #ubateczema #ubatgout #ubatsakitsendi #ubatasthma #ubatasma #omega3shaklee #vitaminanakbijak #vitaminanaksihat

Yenn Yenn Chong ( 燕 燕 张) (@vitaminshakleekita)

.
SIAPA YANG PERLUKAN OMEGAGUARD SHAKLEE?
.
✔️ Ibu menyusu.
Membekalkan DHA untuk perkembangan minda bayi yang disusukan
.
✔️ Masalah berat badan.
Meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan serta membantu membakar lemak
.
✔️ Ibu hamil.
Membantu perkembangan minda bayi yang dikandungkan
.
✔️ Kanak-kanak.
Membantu perkembangan minda anak-anak yang sedang membesar. Menguatkan sistem imunisasi anak
.
✔️ Untuk kesihatan yang pelbagai.
Contohnya kesihatan jantung, sendi, strok, asma, batuk berkahak, paras kolesterol yang tinggi, tekanan darah yang tinggi dan pelbagai lagi. 💪
.
Omega antara keperluan asas badan kita. Dan OMEGA juga UNTUK SEKELUARGA
.
⚠️ DISCLAIMER:
Produk ini bukan bertujuan merawat dan menyembuhkan penyakit tetapi produk NUTRISI yang MEMBANTU badan melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan seterusnya membantu sistem badan berfungsi dengan LEBIH BAIK
.
💯 KEISTIMEWAAN:
Shaklee satu-satunya supplemen yang mempunyai LANDMARK STUDY, di mana orang luar yang membuat kajian ke atas pengguna supplemen Shaklee dan hasilnya, terbukti bahawa pengguna supplemen Shaklee mempunyai paras NUTRISI darah yang BAIK
.
Satu-satunya syarikat supplemen di dunia yang ada LANDMARK STUDY!
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @VITAMINLAVENDER
📲0196700156 Yenn
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #stokisshaklee #shakleekl #shakleesetiawangsa #pengedarshakleekl #pengedarshakleesetiawangsa #omegashaklee #omegaguardshaklee #kurus #setkurusshaklee #kurussihat #ubateczema #ubatgout #ubatsakitsendi #ubatasthma #ubatasma #omega3shaklee #vitaminanakbijak #vitaminanaksihat

Yenn Yenn Chong ( 燕 燕 张) (@vitaminshakleekita)

.
SIAPA YANG PERLUKAN OMEGAGUARD SHAKLEE?
.
✔️ Ibu menyusu.
Membekalkan DHA untuk perkembangan minda bayi yang disusukan
.
✔️ Masalah berat badan.
Meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan serta membantu membakar lemak
.
✔️ Ibu hamil.
Membantu perkembangan minda bayi yang dikandungkan
.
✔️ Kanak-kanak.
Membantu perkembangan minda anak-anak yang sedang membesar. Menguatkan sistem imunisasi anak
.
✔️ Untuk kesihatan yang pelbagai.
Contohnya kesihatan jantung, sendi, strok, asma, batuk berkahak, paras kolesterol yang tinggi, tekanan darah yang tinggi dan pelbagai lagi. 💪
.
Omega antara keperluan asas badan kita. Dan OMEGA juga UNTUK SEKELUARGA
.
⚠️ DISCLAIMER:
Produk ini bukan bertujuan merawat dan menyembuhkan penyakit tetapi produk NUTRISI yang MEMBANTU badan melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan seterusnya membantu sistem badan berfungsi dengan LEBIH BAIK
.
💯 KEISTIMEWAAN:
Shaklee satu-satunya supplemen yang mempunyai LANDMARK STUDY, di mana orang luar yang membuat kajian ke atas pengguna supplemen Shaklee dan hasilnya, terbukti bahawa pengguna supplemen Shaklee mempunyai paras NUTRISI darah yang BAIK
.
Satu-satunya syarikat supplemen di dunia yang ada LANDMARK STUDY!
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @VITAMINLAVENDER
📲0196700156 Yenn
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #stokisshaklee #shakleekl #shakleesetiawangsa #pengedarshakleekl #pengedarshakleesetiawangsa #omegashaklee #omegaguardshaklee #kurus #setkurusshaklee #kurussihat #ubateczema #ubatgout #ubatsakitsendi #ubatasthma #ubatasma #omega3shaklee #vitaminanakbijak #vitaminanaksihat

Yenn Yenn Chong ( 燕 燕 张) (@vitaminshakleekita)

.
SIAPA YANG PERLUKAN OMEGAGUARD SHAKLEE?
.
✔️ Ibu menyusu.
Membekalkan DHA untuk perkembangan minda bayi yang disusukan
.
✔️ Masalah berat badan.
Meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan serta membantu membakar lemak
.
✔️ Ibu hamil.
Membantu perkembangan minda bayi yang dikandungkan
.
✔️ Kanak-kanak.
Membantu perkembangan minda anak-anak yang sedang membesar. Menguatkan sistem imunisasi anak
.
✔️ Untuk kesihatan yang pelbagai.
Contohnya kesihatan jantung, sendi, strok, asma, batuk berkahak, paras kolesterol yang tinggi, tekanan darah yang tinggi dan pelbagai lagi. 💪
.
Omega antara keperluan asas badan kita. Dan OMEGA juga UNTUK SEKELUARGA
.
⚠️ DISCLAIMER:
Produk ini bukan bertujuan merawat dan menyembuhkan penyakit tetapi produk NUTRISI yang MEMBANTU badan melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan seterusnya membantu sistem badan berfungsi dengan LEBIH BAIK
.
💯 KEISTIMEWAAN:
Shaklee satu-satunya supplemen yang mempunyai LANDMARK STUDY, di mana orang luar yang membuat kajian ke atas pengguna supplemen Shaklee dan hasilnya, terbukti bahawa pengguna supplemen Shaklee mempunyai paras NUTRISI darah yang BAIK
.
Satu-satunya syarikat supplemen di dunia yang ada LANDMARK STUDY!
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @VITAMINLAVENDER
📲0196700156 Yenn
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #stokisshaklee #shakleekl #shakleesetiawangsa #pengedarshakleekl #pengedarshakleesetiawangsa #omegashaklee #omegaguardshaklee #kurus #setkurusshaklee #kurussihat #ubateczema #ubatgout #ubatsakitsendi #ubatasthma #ubatasma #omega3shaklee #vitaminanakbijak #vitaminanaksihat

Yenn Yenn Chong ( 燕 燕 张) (@vitaminshakleekita)

.
SIAPA YANG PERLUKAN OMEGAGUARD SHAKLEE?
.
✔️ Ibu menyusu.
Membekalkan DHA untuk perkembangan minda bayi yang disusukan
.
✔️ Masalah berat badan.
Meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan serta membantu membakar lemak
.
✔️ Ibu hamil.
Membantu perkembangan minda bayi yang dikandungkan
.
✔️ Kanak-kanak.
Membantu perkembangan minda anak-anak yang sedang membesar. Menguatkan sistem imunisasi anak
.
✔️ Untuk kesihatan yang pelbagai.
Contohnya kesihatan jantung, sendi, strok, asma, batuk berkahak, paras kolesterol yang tinggi, tekanan darah yang tinggi dan pelbagai lagi. 💪
.
Omega antara keperluan asas badan kita. Dan OMEGA juga UNTUK SEKELUARGA
.
⚠️ DISCLAIMER:
Produk ini bukan bertujuan merawat dan menyembuhkan penyakit tetapi produk NUTRISI yang MEMBANTU badan melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan seterusnya membantu sistem badan berfungsi dengan LEBIH BAIK
.
💯 KEISTIMEWAAN:
Shaklee satu-satunya supplemen yang mempunyai LANDMARK STUDY, di mana orang luar yang membuat kajian ke atas pengguna supplemen Shaklee dan hasilnya, terbukti bahawa pengguna supplemen Shaklee mempunyai paras NUTRISI darah yang BAIK
.
Satu-satunya syarikat supplemen di dunia yang ada LANDMARK STUDY!
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @VITAMINLAVENDER
📲0196700156 Yenn
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #stokisshaklee #shakleekl #shakleesetiawangsa #pengedarshakleekl #pengedarshakleesetiawangsa #omegashaklee #omegaguardshaklee #kurus #setkurusshaklee #kurussihat #ubateczema #ubatgout #ubatsakitsendi #ubatasthma #ubatasma #omega3shaklee #vitaminanakbijak #vitaminanaksihat

Yenn Yenn Chong ( 燕 燕 张) (@vitaminshakleekita)

.
SIAPA YANG PERLUKAN OMEGAGUARD SHAKLEE?
.
✔️ Ibu menyusu.
Membekalkan DHA untuk perkembangan minda bayi yang disusukan
.
✔️ Masalah berat badan.
Meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan serta membantu membakar lemak
.
✔️ Ibu hamil.
Membantu perkembangan minda bayi yang dikandungkan
.
✔️ Kanak-kanak.
Membantu perkembangan minda anak-anak yang sedang membesar. Menguatkan sistem imunisasi anak
.
✔️ Untuk kesihatan yang pelbagai.
Contohnya kesihatan jantung, sendi, strok, asma, batuk berkahak, paras kolesterol yang tinggi, tekanan darah yang tinggi dan pelbagai lagi. 💪
.
Omega antara keperluan asas badan kita. Dan OMEGA juga UNTUK SEKELUARGA
.
⚠️ DISCLAIMER:
Produk ini bukan bertujuan merawat dan menyembuhkan penyakit tetapi produk NUTRISI yang MEMBANTU badan melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan seterusnya membantu sistem badan berfungsi dengan LEBIH BAIK
.
💯 KEISTIMEWAAN:
Shaklee satu-satunya supplemen yang mempunyai LANDMARK STUDY, di mana orang luar yang membuat kajian ke atas pengguna supplemen Shaklee dan hasilnya, terbukti bahawa pengguna supplemen Shaklee mempunyai paras NUTRISI darah yang BAIK
.
Satu-satunya syarikat supplemen di dunia yang ada LANDMARK STUDY!
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @VITAMINLAVENDER
📲0196700156 Yenn
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #stokisshaklee #shakleekl #shakleesetiawangsa #pengedarshakleekl #pengedarshakleesetiawangsa #omegashaklee #omegaguardshaklee #kurus #setkurusshaklee #kurussihat #ubateczema #ubatgout #ubatsakitsendi #ubatasthma #ubatasma #omega3shaklee #vitaminanakbijak #vitaminanaksihat
More...