MAE BEAUTY (@maebeautysecret)

Ada apa dengan VITAMILK ?

Brand paling dipercayai sejak 2012 .

Sebagai . > milkbooster selepas bersalin >persediaan awal semasa mengandung untuk BF baby >ikhtiar HAMIL

HANYA RM65 SEKOTAK ( 30 SACHET ) UNTUK SEBULAN

FREE POSTAGE + FREE GIFT

CONSUME DIRECTLY... KOYAK TERUS MASUK DALAM MULUT.. Mengandungi ekstrak buah-buahan semula jadi untuk milkbooster > TIDAK mengandungi bahan pengawet
.
whatsapp 0127735865
.

#Bajubaby #sayajualdianzvitamilk #ubatparutjerawat #ubatparutluka #tambahsusu #parutluka #parutjerawat #ibumengandung #ubatresdung #jerawat #ubatjerawat #dianvitamin #dianzvitamin #collagen #vitaminc #dressbaby #sayajual #bazaarpaknil #ubateczema #ubatresdung #milkbooster #milkboostermurah #milkboostermalaysia
#botolsusumurah #tommetippie
#pumpsusuibu #breastfeeding #breastpump #ibumenyusu #vitamilk

BEBAS JERAWAT DAN JERAGAT (@maryjardin.setapak2)

FACE OIL MARY JARDIN

CASTOR OIL
Menghilangkan jerawat
Menghilangkan garis kedutan
Membuang kotoran yang tersumbat
Membersih & menghidratkan kulit

VITAMIN E
Melambatkan proses penuan
Mengurangkan kesan parut
Mencantikkan kulit
Menyihatkan rambut

JOJOBA OIL
Mengatasi masalah rambut
Agen pelembab
Sebagai pembersih makeup
Mengatasi masalah rambut kering

LAVENDER OIL
Merawat luka
Merawat masalah jerawat
Meremajakan kulit
Anti penuan
Membaiki kerosakan rambut

SEABUCTHORN OIL
Mengandungi antioxidant yang tinggi
Mencantikkan kulit
Merawat luka
Mengurangkan kesan terbakar

TEA TREE OIL
Membantu membunuh jerawat
Sebagai pembersih makeup
Merawat kesan luka
Melembutkan kulit
Melegakan kegatalan

SUNFLOWER OIL
Melindungi kulit
Menyihatkan rambut
Melembapkan kulit
Melembutkan kulit

ROSE OIL
Melindungi dari sinar UV
Membaiki bekas luka
Melembabkan kulit
Merawat eczema & kulit kering
Meratakan warna kulit
Merawat kuku & rambut

AVOCADO OIL
Mencerahkan kulit
Meremajakan kulit
Melembutkan kulit
Memelihara kulit
Menangkis radikal bebas
Membantuenyembuhkan luka

ARGAN OIL
Mengurangkan kedutan
Membaiki kulit rosak
Memudarkan parut
Mencegah keradangan kulit
Merawat Eczema & kulit kering
Melembutkan bulu mata

#sayajualmaryjardin #Maryjardin #masalahjeragat #masalahjerawat #ubatruam #ubateczema

Legakan ECZEMA anak anda (@pelembap_ekzema)

Eczy ni bukan sahaja sesuai untuk baby, boleh digunakan untuk seisi keluarga juga kalau serasi.
Boleh join channel telegram testimoni eczy untuk tengok testimoni yang lain:
t.me/testimonieczy
#eczy #babyeczy #eczema #ekzema #ubatekzema #ubateczema #rawateczema #krimeczema #krimtanpasteroid #organic #seremban

RAWATAN ECZEMA TANPA STEROID (@eczy7)

Eczy ni bukan sahaja sesuai untuk baby, boleh digunakan untuk seisi keluarga juga kalau serasi.
Boleh join channel telegram testimoni eczy untuk tengok testimoni yang lain:
t.me/testimonieczy
#eczy #babyeczy #eczema #ekzema #ubatekzema #ubateczema #rawateczema #krimeczema #krimtanpasteroid #organic #seremban

MAE BEAUTY (@maebeautysecret)

DIANZ VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN (35biji)
RM50 + FREE GIFT + FREE POSTAGE .
.. . βœ”οΈ Gabungan daripada extra berry. βœ”οΈ Menghasilkan vitamin C & E dan menggunakan collagen dari sumber ikan tilapia. βœ”οΈ Tidak memberikan kesan alahan jika anda alergik kepada seafood seperti collagen marine. βœ”οΈ Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16 TAHUN KE ATAS. βœ”οΈ Ibu mengandung dan menyusu boleh ambil. ~ ALERGIK IKAN TALAPIA TIDAK DI GALAKKAN AMBIL ~

FUNGSI UTAMAΒ DIANZ VITAMIN C & E 12000 MG βœ”οΈ Memutihkan seluruh badan βœ”οΈ Melembabkan kulit βœ”οΈ Mencantikkan kulit βœ”οΈ Merawat jerawat, jeragat dan sel kulit mati .

CARA PENGAMBILANΒ DIANZ VITAMIN C & E 12000 MG βœ”οΈ 1 biji selepas sarapan & 1 biji sebelum tidur βœ”οΈ Tablet boleh di hisap atau di telan βœ”οΈ Ada 35biji untuk kegunaan sebulan .

5 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MEMILIH DIANZ VITAMIN C & E 12000 MG? βœ”οΈ Mendapat kelulusan kkm (kementerian kesihatan malaysia) tidak seperti syarikat lain yang menyatakan ia selamat tanpa bukti. βœ”οΈ Kesan seawal 3 hari di jamin SELAMAT dan berkesan. βœ”οΈ Telah mendapat lebih 60 feedback positif selepas sebulan produk di pasarkan. βœ”οΈ Tablet yang sedap dan boleh di isap.

#Bajubaby #sayajualdianvitamin #ubatparutjerawat #ubatparutluka #parut #parutluka #parutjerawat #jerawatbadan #ubatresdung #jerawat #ubatjerawat #dianvitamin #dianzvitamin #collagen #vitaminc #vitamin #sayajual #bazaarpaknil #ubateczema #ubatresdung #milkbooster #milkboostermurah #milkboostermalaysia
#botolsusumurah #tommetippie
#pumpsusuibu #breastfeeding #breastpump #ibumenyusu #vitamilk

ASIAH HAMDAN MARY JARDIN AGENT (@asiah_hamdan91)

tinggal 8hari je lagi promo essential set ni.. dari rm250 menjunam jatuh ke rm199 jimat rm51 ooo.. dahla boleh tahan 3 bulan plak tu... rugi rugi #ubateczema #ubatresdung #ubatjerawat #eczemalife #MaryJardinAgent #MJRaudhah

SHAMPOO SANTAN | Cik Nyna (@shampoosantan_melakapahang)

RISAU UBAN TUMBUH😱
.
Orang perempuan selain gugur teruk..masalah yang paling dirisaukan adalah uban. Ramai yang usia 35 ke atas dah start beruban. Malu kan dekat suami muda lagi dah ada uban. .
.
Zaman sekarang, umur 20 lebih pon dah beruban taw, jangan tak tahu. Malu ke malu??😱
.
Shampoo santan ni boleh melambatkan uban. Khasiat santan dari dulu lagi orang2 zaman dulu guna untuk bagi rambut sihat, lebat, dan lambatkan uban. Tak perlu menipu dgn warna2 rambutπŸ‘
. πŸ“²wasap 0111 695 9198
πŸ“¬seluruh mesia
πŸš— bandar melaka

#shampoosantanhomemade #shampoosantanpahang #ubateczemaΒ  #shampoosantannegerisembilan #shampoosantanmyhomelab #shampoosantanmelaka #shampoomurah #ubatkelemumur #ubatrambutgugur #sellerss
#sayajualsayapakai
#shampoosantanmelaka #sellershampoosantan #sellerss #shampoo #shampoomurah #shampoohomemade #shampoomalaysia #eczema

maduOriginal (@beefactory_madushuib)

🐝🐝🐝🐝Stock Madu @shuibsepahtu baru sampai 🍯Madu asli original sekali dengan sarang 🐝penawar 1001 penyakit
🌸 sumber asli dari hutan malaysia
🍯vitamin c 🐝meningkatkan tenaga 🌸awet muda dan berseri2
🍯zat besi 🐝baik untuk pelancaran darah
🌸meningkatkan daya minda
🐝anti bakteria .
.
.
Sesuai untuk πŸ‘ΌπŸ» kanak2
🀰🏻wanita hamil
πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘¦β€πŸ‘¦seisi keluarga .
🚘cod seluruh Kuala Lumpur /Selangor /Putrajaya
πŸ“¦postage setiap hari seluruh negara
.
.
.
πŸ“² 0192229279
πŸ“²0192229279
.
.#madulebah #madulebahasli #madulebahsarang #sarangmadulebah #madukelulut #madukesihatan #produkkurus #produkkesihatan #produkkecantikkan #makanansunah #ubateczema #ubatpelupa #penawar#instalike

SHAMPOO SANTAN | Cik Nyna (@shampoosantan_melakapahang)

Risau dengan rambut gugur ?
Makin hari makin menipis?
Biar lama2, jd pulau mcm mana😨
.
Masuk bilik, masuk toilet, depan tv. Semua ada rambut. Rimas ke rimas ??
.
Nanah jika tak dirawat jadi barah tau😱😱
.
Nak rawat ? Nak jimat? Jom try dulu shampoo santan. Dah cuba baru tahuπŸ‘ .
πŸ“² 0111 695 9198 @ link di bio
πŸ“¬seluruh mesia
πŸš— bandar melaka

#shampoosantanhomemade #shampoosantanpahang #ubateczemaΒ  #shampoosantannegerisembilan #shampoosantanmyhomelab #shampoosantanmelaka #shampoomurah #ubatkelemumur #ubatrambutgugur #sellerss
#sayajualsayapakai
#shampoosantanmelaka #sellershampoosantan #sellerss #shampoo #shampoomurah #shampoohomemade #shampoomalaysia #eczema

SHAMPOO SANTAN | Cik Nyna (@shampoosantan_melakapahang)

Risau dengan rambut gugur ?
Makin hari makin menipis?
Biar lama2, jd pulau mcm mana😨
.
Masuk bilik, masuk toilet, depan tv. Semua ada rambut. Rimas ke rimas ??
.
Nanah jika tak dirawat jadi barah tau😱😱
.
Nak rawat ? Nak jimat? Jom try dulu shampoo santan. Dah cuba baru tahuπŸ‘ .
πŸ“² 0111 695 9198 @ link di bio
πŸ“¬seluruh mesia
πŸš— bandar melaka

#shampoosantanhomemade #shampoosantanpahang #ubateczemaΒ  #shampoosantannegerisembilan #shampoosantanmyhomelab #shampoosantanmelaka #shampoomurah #ubatkelemumur #ubatrambutgugur #sellerss
#sayajualsayapakai
#shampoosantanmelaka #sellershampoosantan #sellerss #shampoo #shampoomurah #shampoohomemade #shampoomalaysia #eczema

CHEWNGLOW | SERUMPEARLADVANCE (@chewnglow.johor_jb)

Jom Jadi Awek Muda.. Eh Silap. Awet Muda dengan Chew N Glow.. πŸ€—
.
Tahukah anda yang badan kita semakin hari akan hilang nutrisi dan ia disebabkan oleh:
⏺️Pemakanan yang tidak bagus
⏺️Mengamalkan cara hidup tidak sihat seperti merokok
⏺️Mempunyai masalah kesihatan ⏺️Faktor peningkatan usia
.
Jadi, jika anda mengambil Chew N Glow, konsep kami ialah:
β˜‘οΈPenambahbaikan nutrisi dalam badan
β˜‘οΈ Memperbaiki peraliran darah yang menjadi punca utama penyakit
β˜‘οΈMempercepat proses pembaikpulihan masalah kulit
.
Jika anda mempunyai masalah berikut:
πŸ”ΉEczema
πŸ”ΉJerawat
πŸ”ΉAlergi Seafood
πŸ”ΉRambut Gugur
πŸ”ΉKulit kusam
πŸ”ΉKulit gelap akibat pergi ke pantai
.
Anda memang memerlukan Chew N Glow!
.
Whatsapp saya terus di
0187637802 πŸ’•
.
Konsultasi percuma!
.
πŸ‘‰ COD FREE seluruh JB termasuk Seri Alam dan JPO setiap hari
πŸ‘‰ POSTAGE FREE seluruh Malaysia setiap Ahad hingga Khamis
.
#neelofa
#chewnglow
#youchewyouglow
#chewnglowjohorbahru
#chewnglowjb
#chewnglowjohor
#jdt
#johorbahru
#johor
#jeragathilang
#jerawathilang
#masalahkulit
#kulitsensitif
#alergiseafood
#ubateczema
#paruthilang
#masalahkulitkusam
#ubatluka
#kulitberminyak

SHAMPOO SANTAN | Cik Nyna (@shampoosantan_melakapahang)

Rambut gugur?
Rambut jarang?
Rambut kejung?
Rambut kembang?
Rambut beruban?
Kelemumur?
Kepala berkeruping?
Botak tengah?tepi?
Gatal kulit kepala?
Eczema?

Malu nakΒ  cerita sini..meh wassap cik nyna wasap 0111 695 9198 .
Insyaallah..kita cuba dulu..ramai yang dah pulih seperti sediakala..belum cuba mane nak tau kesannya..ye idok..tengok nih..πŸ‘†πŸ‘† #shampoosantanhomemade #shampoosantanpahang #ubateczemaΒ  #shampoosantannegerisembilan #shampoosantanmyhomelab #shampoosantanmelaka #shampoomurah #ubatkelemumur #ubatrambutgugur #sellerss
#sayajualsayapakai
#shampoosantanmelaka #sellershampoosantan #sellerss #shampoo #shampoomurah #shampoohomemade #shampoomalaysia #eczema

ASIAH HAMDAN MARY JARDIN AGENT (@asiah_hamdan91)

sebab tula org panggil face oil ni magic potion.. ada 10 bahan yang terbaik diadun dlm stu botol..maka terhasillah berbagai manfaat dalam stu botol ni #ubatjerawat #ubatresdung #eczemalife #ubateczema #MaryJardinAgent #mjraudhah
More...