Pengedar SHAKLEE Pandan Indah😎 (@serimuslimahsihat)

.
SIAPA YANG PERLUKAN OMEGAGUARD SHAKLEE?
.
βœ”οΈ Ibu menyusu.
Membekalkan DHA untuk perkembangan minda bayi yang disusukan
.
βœ”οΈ Masalah berat badan.
Meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan serta membantu membakar lemak
.
βœ”οΈ Ibu hamil.
Membantu perkembangan minda bayi yang dikandungkan
.
βœ”οΈ Kanak-kanak.
Membantu perkembangan minda anak-anak yang sedang membesar. Menguatkan sistem imunisasi anak
.
βœ”οΈ Untuk kesihatan yang pelbagai.
Contohnya kesihatan jantung, sendi, strok, asma, batuk berkahak, paras kolesterol yang tinggi, tekanan darah yang tinggi dan pelbagai lagi. πŸ’ͺ
.
Omega antara keperluan asas badan kita. Dan OMEGA juga UNTUK SEKELUARGA
.
⚠️ DISCLAIMER:
Produk ini bukan bertujuan merawat dan menyembuhkan penyakit tetapi produk NUTRISI yang MEMBANTU badan melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan seterusnya membantu sistem badan berfungsi dengan LEBIH BAIK
.
πŸ’― KEISTIMEWAAN:
Shaklee satu-satunya supplemen yang mempunyai LANDMARK STUDY, di mana orang luar yang membuat kajian ke atas pengguna supplemen Shaklee dan hasilnya, terbukti bahawa pengguna supplemen Shaklee mempunyai paras NUTRISI darah yang BAIK
.
Satu-satunya syarikat supplemen di dunia yang ada LANDMARK STUDY!
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
======================
Ig: @serimuslimahsihat
πŸ“²011.2894.6615
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #serimuslimahsihat #shakleepandanindah #shakleeampang #shakleecheras #pengedarshakleepandanindah #pengedarshakleeampang #pengedarshakleecheras #omegashaklee #omegaguardshaklee #kurus #setkurusshaklee #kurussihat #ubateczema #ubatgout #ubatsakitsendi #ubatasthma #ubatasma #omega3shaklee #vitaminanakbijak #vitaminanaksihat #bazarpaknil

BEBAS JERAWAT DAN JERAGAT (@maryjardin.setapak2)

Orang tanya macam mana pakai full set Mary Jardin skincare ni?

Senang dan mudah sangat.mula mula basuh muka bersih-bersih pakai facial soap Mary Jardin. lepas cuci tangan bersih bersih ,titiskan Faceoil 2 titik dan sapu di muka.
Siap. Last sekali serum jangan dilupa ye kesian dia,picit setitik dan sapu, Seminggu sekali detox la muka pakai detox clay mask Tu.barula segala habuk ,make up semua terdetox.kulit pun rasa ringan.πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ Dan yang paling penting korang dah berjaya buat Spa di rumah!!! βœ… jimat duit minyak
βœ… jimat Kos bayar sekali tahan 4 bulan weh!
βœ…masa flexible βœ…tak payah buat appointment ikut suka hati korang la nak buat bila.

Suka ke tak? Mudah Kan.. #fastactionfastresult.

#sayajualmaryjardin #MaryJardin #maryjardinagent #masalahjeragat #masalahjerawat #ubatruam #ubateczema

BEBAS JERAWAT DAN JERAGAT (@maryjardin.setapak2)

Orang tanya macam mana pakai full set Mary Jardin skincare ni?

Senang dan mudah sangat.mula mula basuh muka bersih-bersih pakai facial soap Mary Jardin. lepas cuci tangan bersih bersih ,titiskan Faceoil 2 titik dan sapu di muka.
Siap. Last sekali serum jangan dilupa ye kesian dia,picit setitik dan sapu, Seminggu sekali detox la muka pakai detox clay mask Tu.barula segala habuk ,make up semua terdetox.kulit pun rasa ringan.πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ Dan yang paling penting korang dah berjaya buat Spa di rumah!!! βœ… jimat duit minyak
βœ… jimat Kos bayar sekali tahan 4 bulan weh!
βœ…masa flexible βœ…tak payah buat appointment ikut suka hati korang la nak buat bila.

Suka ke tak? Mudah Kan.. #fastactionfastresult.

#sayajualmaryjardin #MaryJardin #maryjardinagent #masalahjeragat #masalahjerawat #ubatruam #ubateczema

BEBAS JERAWAT DAN JERAGAT (@maryjardin.setapak2)

Orang tanya macam mana pakai full set Mary Jardin skincare ni?

Senang dan mudah sangat.mula mula basuh muka bersih-bersih pakai facial soap Mary Jardin. lepas cuci tangan bersih bersih ,titiskan Faceoil 2 titik dan sapu di muka.
Siap. Last sekali serum jangan dilupa ye kesian dia,picit setitik dan sapu, Seminggu sekali detox la muka pakai detox clay mask Tu.barula segala habuk ,make up semua terdetox.kulit pun rasa ringan.πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ Dan yang paling penting korang dah berjaya buat Spa di rumah!!! βœ… jimat duit minyak
βœ… jimat Kos bayar sekali tahan 4 bulan weh!
βœ…masa flexible βœ…tak payah buat appointment ikut suka hati korang la nak buat bila.

Suka ke tak? Mudah Kan.. #fastactionfastresult.

#sayajualmaryjardin #MaryJardin #maryjardinagent #masalahjeragat #masalahjerawat #ubatruam #ubateczema

BEBAS JERAWAT DAN JERAGAT (@maryjardin.setapak2)

FENOMENA PURPLE BASIC SET MARY JARDIN☺️☺️ Jom intai apa ada dlm Basic Set MJ ni.. πŸŽ€ Luxury Handcrafted Face Soap
πŸŽ€ Face Oil
πŸŽ€ Detox Clay Mask
**with Lavender scent😚☺️ Anda Ada masalah kulit seperti part jerawat, jeragat, kulit kering DLL?
Mary Jardin Skin Care Ada jawapannyaπŸ˜€
.

#sayajualmaryjardin
#maryjardin
#naturalskincare #masalahjeragat #masalahjerawat #bazaarpaknil #ubatruam #ubateczema

BEBAS JERAWAT DAN JERAGAT (@maryjardin.setapak2)

FENOMENA PURPLE BASIC SET MARY JARDIN☺️☺️ Jom intai apa ada dlm Basic Set MJ ni.. πŸŽ€ Luxury Handcrafted Face Soap
πŸŽ€ Face Oil
πŸŽ€ Detox Clay Mask
**with Lavender scent😚☺️ Anda Ada masalah kulit seperti part jerawat, jeragat, kulit kering DLL?
Mary Jardin Skin Care Ada jawapannyaπŸ˜€
.

#sayajualmaryjardin
#maryjardin
#naturalskincare #masalahjeragat #masalahjerawat #bazaarpaknil #ubatruam #ubateczema

BEBAS JERAWAT DAN JERAGAT (@maryjardin.setapak2)

FENOMENA PURPLE BASIC SET MARY JARDIN☺️☺️ Jom intai apa ada dlm Basic Set MJ ni.. πŸŽ€ Luxury Handcrafted Face Soap
πŸŽ€ Face Oil
πŸŽ€ Detox Clay Mask
**with Lavender scent😚☺️ Anda Ada masalah kulit seperti part jerawat, jeragat, kulit kering DLL?
Mary Jardin Skin Care Ada jawapannyaπŸ˜€
.

#sayajualmaryjardin
#maryjardin
#naturalskincare #masalahjeragat #masalahjerawat #bazaarpaknil #ubatruam #ubateczema

BEBAS JERAWAT DAN JERAGAT (@maryjardin.setapak)

FACE OIL MARY JARDIN

CASTOR OIL
Menghilangkan jerawat
Menghilangkan garis kedutan
Membuang kotoran yang tersumbat
Membersih & menghidratkan kulit

VITAMIN E
Melambatkan proses penuan
Mengurangkan kesan parut
Mencantikkan kulit
Menyihatkan rambut

JOJOBA OIL
Mengatasi masalah rambut
Agen pelembab
Sebagai pembersih makeup
Mengatasi masalah rambut kering

LAVENDER OIL
Merawat luka
Merawat masalah jerawat
Meremajakan kulit
Anti penuan
Membaiki kerosakan rambut

SEABUCTHORN OIL
Mengandungi antioxidant yang tinggi
Mencantikkan kulit
Merawat luka
Mengurangkan kesan terbakar

TEA TREE OIL
Membantu membunuh jerawat
Sebagai pembersih makeup
Merawat kesan luka
Melembutkan kulit
Melegakan kegatalan

SUNFLOWER OIL
Melindungi kulit
Menyihatkan rambut
Melembapkan kulit
Melembutkan kulit

ROSE OIL
Melindungi dari sinar UV
Membaiki bekas luka
Melembabkan kulit
Merawat eczema & kulit kering
Meratakan warna kulit
Merawat kuku & rambut

AVOCADO OIL
Mencerahkan kulit
Meremajakan kulit
Melembutkan kulit
Memelihara kulit
Menangkis radikal bebas
Membantuenyembuhkan luka

ARGAN OIL
Mengurangkan kedutan
Membaiki kulit rosak
Memudarkan parut
Mencegah keradangan kulit
Merawat Eczema & kulit kering
Melembutkan bulu mata

#sayajualmaryjardin #Maryjardin #masalahjeragat #masalahjerawat #ubatruam #ubateczema

Pengedar SHAKLEE Pandan Indah😎 (@serimuslimahsihat)

.
SIAPA YANG PERLUKAN OMEGAGUARD SHAKLEE?
.
βœ”οΈ Ibu menyusu.
Membekalkan DHA untuk perkembangan minda bayi yang disusukan
.
βœ”οΈ Masalah berat badan.
Meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan serta membantu membakar lemak
.
βœ”οΈ Ibu hamil.
Membantu perkembangan minda bayi yang dikandungkan
.
βœ”οΈ Kanak-kanak.
Membantu perkembangan minda anak-anak yang sedang membesar. Menguatkan sistem imunisasi anak
.
βœ”οΈ Untuk kesihatan yang pelbagai.
Contohnya kesihatan jantung, sendi, strok, asma, batuk berkahak, paras kolesterol yang tinggi, tekanan darah yang tinggi dan pelbagai lagi. πŸ’ͺ
.
Omega antara keperluan asas badan kita. Dan OMEGA juga UNTUK SEKELUARGA
.
⚠️ DISCLAIMER:
Produk ini bukan bertujuan merawat dan menyembuhkan penyakit tetapi produk NUTRISI yang MEMBANTU badan melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan seterusnya membantu sistem badan berfungsi dengan LEBIH BAIK
.
πŸ’― KEISTIMEWAAN:
Shaklee satu-satunya supplemen yang mempunyai LANDMARK STUDY, di mana orang luar yang membuat kajian ke atas pengguna supplemen Shaklee dan hasilnya, terbukti bahawa pengguna supplemen Shaklee mempunyai paras NUTRISI darah yang BAIK
.
Satu-satunya syarikat supplemen di dunia yang ada LANDMARK STUDY!
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
======================
Ig: @serimuslimahsihat
πŸ“²011.2894.6615
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #serimuslimahsihat #shakleepandanindah #shakleeampang #shakleecheras #pengedarshakleepandanindah #pengedarshakleeampang #pengedarshakleecheras #omegashaklee #omegaguardshaklee #kurus #setkurusshaklee #kurussihat #ubateczema #ubatgout #ubatsakitsendi #ubatasthma #ubatasma #omega3shaklee #vitaminanakbijak #vitaminanaksihat #bazarpaknil

BEBAS JERAWAT DAN JERAGAT (@maryjardin.setapak2)

FACE OIL MARY JARDIN

CASTOR OIL
Menghilangkan jerawat
Menghilangkan garis kedutan
Membuang kotoran yang tersumbat
Membersih & menghidratkan kulit

VITAMIN E
Melambatkan proses penuan
Mengurangkan kesan parut
Mencantikkan kulit
Menyihatkan rambut

JOJOBA OIL
Mengatasi masalah rambut
Agen pelembab
Sebagai pembersih makeup
Mengatasi masalah rambut kering

LAVENDER OIL
Merawat luka
Merawat masalah jerawat
Meremajakan kulit
Anti penuan
Membaiki kerosakan rambut

SEABUCTHORN OIL
Mengandungi antioxidant yang tinggi
Mencantikkan kulit
Merawat luka
Mengurangkan kesan terbakar

TEA TREE OIL
Membantu membunuh jerawat
Sebagai pembersih makeup
Merawat kesan luka
Melembutkan kulit
Melegakan kegatalan

SUNFLOWER OIL
Melindungi kulit
Menyihatkan rambut
Melembapkan kulit
Melembutkan kulit

ROSE OIL
Melindungi dari sinar UV
Membaiki bekas luka
Melembabkan kulit
Merawat eczema & kulit kering
Meratakan warna kulit
Merawat kuku & rambut

AVOCADO OIL
Mencerahkan kulit
Meremajakan kulit
Melembutkan kulit
Memelihara kulit
Menangkis radikal bebas
Membantuenyembuhkan luka

ARGAN OIL
Mengurangkan kedutan
Membaiki kulit rosak
Memudarkan parut
Mencegah keradangan kulit
Merawat Eczema & kulit kering
Melembutkan bulu mata

#sayajualmaryjardin #Maryjardin #masalahjeragat #masalahjerawat #ubatruam #ubateczema

Bombshell SkinStories iFlawles (@anizabeautique)

Alhamdulillah. Penyakit kulit pun boleh! Siapa ada masalah yg sama wajib cuba vit ni. InshaAllah ok sgt. Bukan setakat muka je cantik tau. Seluruh badan putih & cantik! 😊
.
VITAMIN C ROSEHIP USA : Sebotol 30 biji. Sehari makan 2 biji. Disarankan ambil 2 botol untuk permulaan sbb biasanya kesan dalam 2-4 minggu 😘
.
Beli 2 botol dpt free postage tau!
Whatsapp me now to order
0137412124
0137412124
.
#anizabeautique #vitamincroseshipusaoriginal #vitaminc #vitamin #vitaminroseshipmurah #vitaminrosehipusa #vitaminroseship #vitaminroseshipmimy #vitroseshipmurah #vitroseship #vitaminroseshipuk #vitaminroseshipusa #organicskincare #ubatalergi #vitamincserum #vitcrosehip #vitaminc1000mg #vitc1000mg #vitc1000 #vitc1000mgrosehip #vitaminc1000mgmurah #vitamincroseship1000 #vitamincmurah #vitamincmalaysia #vitamincorganik #vitamincoriginal #skincarejerawat #ubatjerawat #ubateczema

BEBAS JERAWAT DAN JERAGAT (@maryjardin.setapak)

. Orang tanya macam mana pakai full set Mary Jardin skincare ni?

Senang dan mudah sangat.mula mula basuh muka bersih-bersih pakai facial soap Mary Jardin. lepas cuci tangan bersih bersih ,titiskan Faceoil 2 titik dan sapu di muka.
Siap. Last sekali serum jangan dilupa ye kesian dia,picit setitik dan sapu, Seminggu sekali detox la muka pakai detox clay mask Tu.barula segala habuk ,make up semua terdetox.kulit pun rasa ringan.πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ Dan yang paling penting korang dah berjaya buat Spa di rumah!!! βœ… jimat duit minyak
βœ… jimat Kos bayar sekali tahan 4 bulan weh!
βœ…masa flexible βœ…tak payah buat appointment ikut suka hati korang la nak buat bila.

Suka ke tak? Mudah Kan.. #fastactionfastresult.

#sayajualmaryjardin #MaryJardin #maryjardinagent #masalahjeragat #masalahjerawat #ubatruam #ubateczema

BEBAS JERAWAT DAN JERAGAT (@maryjardin.setapak)

. Orang tanya macam mana pakai full set Mary Jardin skincare ni?

Senang dan mudah sangat.mula mula basuh muka bersih-bersih pakai facial soap Mary Jardin. lepas cuci tangan bersih bersih ,titiskan Faceoil 2 titik dan sapu di muka.
Siap. Last sekali serum jangan dilupa ye kesian dia,picit setitik dan sapu, Seminggu sekali detox la muka pakai detox clay mask Tu.barula segala habuk ,make up semua terdetox.kulit pun rasa ringan.πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ Dan yang paling penting korang dah berjaya buat Spa di rumah!!! βœ… jimat duit minyak
βœ… jimat Kos bayar sekali tahan 4 bulan weh!
βœ…masa flexible βœ…tak payah buat appointment ikut suka hati korang la nak buat bila.

Suka ke tak? Mudah Kan.. #fastactionfastresult.

#sayajualmaryjardin #MaryJardin #maryjardinagent #masalahjeragat #masalahjerawat #ubatruam #ubateczema

BEBAS JERAWAT DAN JERAGAT (@maryjardin.setapak)

. Orang tanya macam mana pakai full set Mary Jardin skincare ni?

Senang dan mudah sangat.mula mula basuh muka bersih-bersih pakai facial soap Mary Jardin. lepas cuci tangan bersih bersih ,titiskan Faceoil 2 titik dan sapu di muka.
Siap. Last sekali serum jangan dilupa ye kesian dia,picit setitik dan sapu, Seminggu sekali detox la muka pakai detox clay mask Tu.barula segala habuk ,make up semua terdetox.kulit pun rasa ringan.πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ Dan yang paling penting korang dah berjaya buat Spa di rumah!!! βœ… jimat duit minyak
βœ… jimat Kos bayar sekali tahan 4 bulan weh!
βœ…masa flexible βœ…tak payah buat appointment ikut suka hati korang la nak buat bila.

Suka ke tak? Mudah Kan.. #fastactionfastresult.

#sayajualmaryjardin #MaryJardin #maryjardinagent #masalahjeragat #masalahjerawat #ubatruam #ubateczema

Pengedar SHAKLEE Pandan Indah😎 (@serimuslimahsihat)

.
SIAPA YANG PERLUKAN OMEGAGUARD SHAKLEE?
.
βœ”οΈ Ibu menyusu.
Membekalkan DHA untuk perkembangan minda bayi yang disusukan
.
βœ”οΈ Masalah berat badan.
Meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan serta membantu membakar lemak
.
βœ”οΈ Ibu hamil.
Membantu perkembangan minda bayi yang dikandungkan
.
βœ”οΈ Kanak-kanak.
Membantu perkembangan minda anak-anak yang sedang membesar. Menguatkan sistem imunisasi anak
.
βœ”οΈ Untuk kesihatan yang pelbagai.
Contohnya kesihatan jantung, sendi, strok, asma, batuk berkahak, paras kolesterol yang tinggi, tekanan darah yang tinggi dan pelbagai lagi. πŸ’ͺ
.
Omega antara keperluan asas badan kita. Dan OMEGA juga UNTUK SEKELUARGA
.
⚠️ DISCLAIMER:
Produk ini bukan bertujuan merawat dan menyembuhkan penyakit tetapi produk NUTRISI yang MEMBANTU badan melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan seterusnya membantu sistem badan berfungsi dengan LEBIH BAIK
.
πŸ’― KEISTIMEWAAN:
Shaklee satu-satunya supplemen yang mempunyai LANDMARK STUDY, di mana orang luar yang membuat kajian ke atas pengguna supplemen Shaklee dan hasilnya, terbukti bahawa pengguna supplemen Shaklee mempunyai paras NUTRISI darah yang BAIK
.
Satu-satunya syarikat supplemen di dunia yang ada LANDMARK STUDY!
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
======================
Ig: @serimuslimahsihat
πŸ“²011.2894.6615
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #serimuslimahsihat #shakleepandanindah #shakleeampang #shakleecheras #pengedarshakleepandanindah #pengedarshakleeampang #pengedarshakleecheras #omegashaklee #omegaguardshaklee #kurus #setkurusshaklee #kurussihat #ubateczema #ubatgout #ubatsakitsendi #ubatasthma #ubatasma #omega3shaklee #vitaminanakbijak #vitaminanaksihat #bazarpaknil

BEBAS JERAWAT DAN JERAGAT (@maryjardin.setapak)

FENOMENA PURPLE BASIC SET MARY JARDIN☺️☺️ Jom intai apa ada dlm Basic Set MJ ni.. πŸŽ€ Luxury Handcrafted Face Soap
πŸŽ€ Face Oil
πŸŽ€ Detox Clay Mask
**with Lavender scent😚☺️ Anda Ada masalah kulit seperti part jerawat, jeragat, kulit kering DLL?
Mary Jardin Skin Care Ada jawapannyaπŸ˜€
.

#sayajualmaryjardin
#maryjardin
#naturalskincare #masalahjeragat #masalahjerawat #bazaarpaknil #ubatruam #ubateczema

BEBAS JERAWAT DAN JERAGAT (@maryjardin.setapak)

FENOMENA PURPLE BASIC SET MARY JARDIN☺️☺️ Jom intai apa ada dlm Basic Set MJ ni.. πŸŽ€ Luxury Handcrafted Face Soap
πŸŽ€ Face Oil
πŸŽ€ Detox Clay Mask
**with Lavender scent😚☺️ Anda Ada masalah kulit seperti part jerawat, jeragat, kulit kering DLL?
Mary Jardin Skin Care Ada jawapannyaπŸ˜€
.

#sayajualmaryjardin
#maryjardin
#naturalskincare #masalahjeragat #masalahjerawat #bazaarpaknil #ubatruam #ubateczema

BEBAS JERAWAT DAN JERAGAT (@maryjardin.setapak)

FENOMENA PURPLE BASIC SET MARY JARDIN☺️☺️ Jom intai apa ada dlm Basic Set MJ ni.. πŸŽ€ Luxury Handcrafted Face Soap
πŸŽ€ Face Oil
πŸŽ€ Detox Clay Mask
**with Lavender scent😚☺️ Anda Ada masalah kulit seperti part jerawat, jeragat, kulit kering DLL?
Mary Jardin Skin Care Ada jawapannyaπŸ˜€
.

#sayajualmaryjardin
#maryjardin
#naturalskincare #masalahjeragat #masalahjerawat #bazaarpaknil #ubatruam #ubateczema

BEBAS JERAWAT DAN JERAGAT (@maryjardin.setapak2)

Orang tanya macam mana pakai full set Mary Jardin skincare ni?

Senang dan mudah sangat.mula mula basuh muka bersih-bersih pakai facial soap Mary Jardin. lepas cuci tangan bersih bersih ,titiskan Faceoil 2 titik dan sapu di muka.
Siap. Last sekali serum jangan dilupa ye kesian dia,picit setitik dan sapu, Seminggu sekali detox la muka pakai detox clay mask Tu.barula segala habuk ,make up semua terdetox.kulit pun rasa ringan.πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ Dan yang paling penting korang dah berjaya buat Spa di rumah!!! βœ… jimat duit minyak
βœ… jimat Kos bayar sekali tahan 4 bulan weh!
βœ…masa flexible βœ…tak payah buat appointment ikut suka hati korang la nak buat bila.

Suka ke tak? Mudah Kan.. #fastactionfastresult.

#sayajualmaryjardin #MaryJardin #maryjardinagent #masalahjeragat #masalahjerawat #ubatruam #ubateczema

BEBAS JERAWAT DAN JERAGAT (@maryjardin.setapak2)

Orang tanya macam mana pakai full set Mary Jardin skincare ni?

Senang dan mudah sangat.mula mula basuh muka bersih-bersih pakai facial soap Mary Jardin. lepas cuci tangan bersih bersih ,titiskan Faceoil 2 titik dan sapu di muka.
Siap. Last sekali serum jangan dilupa ye kesian dia,picit setitik dan sapu, Seminggu sekali detox la muka pakai detox clay mask Tu.barula segala habuk ,make up semua terdetox.kulit pun rasa ringan.πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ Dan yang paling penting korang dah berjaya buat Spa di rumah!!! βœ… jimat duit minyak
βœ… jimat Kos bayar sekali tahan 4 bulan weh!
βœ…masa flexible βœ…tak payah buat appointment ikut suka hati korang la nak buat bila.

Suka ke tak? Mudah Kan.. #fastactionfastresult.

#sayajualmaryjardin #MaryJardin #maryjardinagent #masalahjeragat #masalahjerawat #ubatruam #ubateczema
More...