MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

BEAUTY WATER ( pH 6.0 - label biru)
♥️ Menegang dan menghaluskan kulit
♥️ Melembab & 'glowing'kan kulit
♥️ Mencerahkan kulit yg kusam
♥️ Boleh dijadikan toner untuk kulit & rambut
♥️ Mengurangkan 'white head'
♥️ Melindungi kulit dgn menjaga pH normalnya
♥️ Mencegah rosaknya 'acid mantle' sbg pelindung kulit
♥️ Menjaga agar fungsi tetap optimal
♥️ Melembutkan dan menyembuhkan akar rambut ♥️ Mengurangkan "redness" atau ♥️ Natural, tiada bahan kimia
♥️ Sembur 3 kali sehari (atau lebih), boleh digunakan bila2 masa

#
DIRECTIONS : Hold spray bottle about 15-20cm from face, spray sparingly over entire face.Use it anytime & anywhere!
ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

Medic Serum & Bioactive Serum (@renoskin_iv)

ALHAMDULILLAH ECZEMA LUKA BERNANAH SEMAKIN PULIH SELEPAS 2 HARI PENGGUNAAN MEDIC SERUM..
.
Medic Serum by RenoSkin membantu mengembalikan kulit asal anda seisi keluarga (dari baby hingga ke orang tua)
.
MEDIC SERUM BOLEH DI GUNAKAN UNTUK
- meredakan eczema dan psoriasis
- melembapkan kulit
- merawat dan mencegah ruam lampin
- merawat jangkitan kulat dan bakteria
- merawat luka melecur
- menyuburkan rambut
- menghilangkan regangan kulit
- memudarkan pigmentasi
- memudarkan parut
- merawat gatal-gatal, merah dan alahan kulit
- dan berbagai-bagai lagi masalah yg berkaitan dengan kulit
.
Medic Serum sangat sesuai untuk kulit yang sensitif.. Medic Serum juga tidak berangin jika dijilat oleh anak juga tidak merbahaya..
.
Anda atau keluarga anda mempunyai masalah kulit ??
Anda sudah jumpa penawarnya..
.
Berminat Whatsapp "Medic Serum" ke 0136271140 Segera.. 😊

maryjardin agent (@ayu_mailmaja)

Ada yang dah pakai Face Oil.Memang tak berminyak macam yg cust ni cerita

Menghilangkan parut dan jerawat.Tidur malam pun lega sahaja

Sebab Face Oil ni ada haruman aromaterapi lavender.Best seller tau dia ni

Berminat wassap
0146761761
0146761761

#maryjardin #produkkecantikkan #produkhalal #produkdaftarkkm #produkmurahberkesan #hilangkanjerawat #hilangkanparut #hilangkanjerawatpasir #hilangkansunburn #hilangkanjeragat #ubateczema #ubatpsoriasis #trending #viral #amranfans #tatiskincare #tabita #dms360 #whiteningbooster #glowing #lofattah #flawless #sayajualmurah #baazarpaknil #sayajuallagimurah

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

STRONG ACID pH 2.5 (label merah)
ANTISEPTIC
♥️ Merawat & mengeringkan jerawat/acne
♥️ Membunuh jangkitan kuman
♥️ Membantu masalah gatal kulit / eczema
♥️ Pembersih tangan (sanitizer)
♥️ Membersihkan luka dan goresan
♥️ Membantu melegakan luka terbakar (melecur)
♥️ Sakit gigi
♥️ Sakit tekak dan ulser mulut (kumur spt listerin)
♥️ Membunuh psoriasis pada kulit
♥️ Membantu merawat luka diabetes
♥️ Di gunakan juga sbg 'feminine wash' utk wanita - sgt terbaik kerana ianya 100% natural & tiada kimia namun mampu membunuh kuman 99% dlm beberapa saat. 💦

DIRECTIONS : Hold spray bottle about 15-20cm from face, spray sparingly over entire face.Use it anytime & anywhere! .
ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

STRONG ALKALINE pH 11 (label purple)
>> OILY SKIN & OPEN PORES
♥️ Mampu membersih minyak & kotoran ♥️ Mampu mencegah & mengawal minyak yg berlebihan pada kulit
♥️ Mengecilkan liang pori kulit
♥️ Menanggalkan daki kulit (gosok)
♥️ MAKE UP REMOVER & super toner
♥️ Mengandungi elektron, oxygen yang tinggi sbg anti penuaan (awet muda) ANTI AGING .

ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Macam tak percaya jeeee dengan sembur2 Royal Beauty Water, kulit boleh bertambah elok macam bro ni!
Nak tengok gambar before, boleh terjah ig kak H ya 😘
Jom whatsapp akak untuk order 😉 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#royalbeautywater
#skinsolution
#naturalproduct
#chemicalfree #beautywater #facemist #bodymist #mistmuka #rawatanjerawat #buangjerawat #kulitkering #bunuhkuman #rawatluka #ubateczema #feedbackrbw #feedbackwaterbottlemy

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Ini before, dan yesss, pengguna Royal Beauty Water kalini lelaki tau! Jangan risau tentang bahan kimia. Kalau tersembur baby pon selamat tau!
Jom whatsapp akak untuk order 😉 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#royalbeautywater
#skinsolution
#naturalproduct
#chemicalfree #beautywater #facemist #bodymist #mistmuka #rawatanjerawat #buangjerawat #kulitkering #bunuhkuman #rawatluka #ubateczema #feedbackrbw #feedbackwaterbottlemy

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Eh lelaki pon boleh guna Royal Beauty Water? Betul! Lelaki perempuan kanak2, semua boleh tau. Ni testimoni dari client kami, which is a GUY! Nak tengok before after tak? Hehe
Jom whatsapp akak untuk order 😉 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#royalbeautywater
#skinsolution
#naturalproduct
#chemicalfree #beautywater #facemist #bodymist #mistmuka #rawatanjerawat #buangjerawat #kulitkering #bunuhkuman #rawatluka #ubateczema #feedbackrbw #feedbackwaterbottlemy

Pearl Lotion Elysian Serum (@chanteq_beautyshop)

Serikan wajahmu dengan ELYSIAN BOOSTER SERUM!

Apa yang best sangat serum ni?

Beribu-ribu feedback positif yg kami terima daripada pengguna elysian booster serum ni 😍

Masalah jerawat jeragat kulit kusam parut berlubang semua boleh pakai dan hasilnya.. WOW! TERBAIK SEYHH!! Dan dan bagi yg ada eczema.. boleg pakai serum ni tau tau.. sebab serum ni produk organik ❤️❤️ Nak? Nak free gift jugak?

Whatsapp sis lekaih
+60135229517

COD PERLIS 👉🏻KANGAR
👉🏻ARAU
👉🏻PAUH

#elysianboosterserumperlis #elysianboosterserumarau #elysianboosterserumkangar #elysianboosterserumfeedback #sweetcandcup #ubatjerawat #tatiskincare #aurawhite #dianzvitaminc #sabunkopi #pearlcosmeticlotion #medinadesire #kakicantiq #ubateczema

Pearl Lotion Elysian Serum (@chanteq_beautyshop)

Serikan wajahmu dengan ELYSIAN BOOSTER SERUM!

Apa yang best sangat serum ni?

Beribu-ribu feedback positif yg kami terima daripada pengguna elysian booster serum ni 😍

Masalah jerawat jeragat kulit kusam parut berlubang semua boleh pakai dan hasilnya.. WOW! TERBAIK SEYHH!! Dan dan bagi yg ada eczema.. boleg pakai serum ni tau tau.. sebab serum ni produk organik ❤️❤️ Nak? Nak free gift jugak?

Whatsapp sis lekaih
+60135229517

COD PERLIS 👉🏻KANGAR
👉🏻ARAU
👉🏻PAUH

#elysianboosterserumperlis #elysianboosterserumarau #elysianboosterserumkangar #elysianboosterserumfeedback #sweetcandcup #ubatjerawat #tatiskincare #aurawhite #dianzvitaminc #sabunkopi #pearlcosmeticlotion #medinadesire #kakicantiq #ubateczema

Pearl Lotion Elysian Serum (@chanteq_beautyshop)

Serikan wajahmu dengan ELYSIAN BOOSTER SERUM!

Apa yang best sangat serum ni?

Beribu-ribu feedback positif yg kami terima daripada pengguna elysian booster serum ni 😍

Masalah jerawat jeragat kulit kusam parut berlubang semua boleh pakai dan hasilnya.. WOW! TERBAIK SEYHH!! Dan dan bagi yg ada eczema.. boleg pakai serum ni tau tau.. sebab serum ni produk organik ❤️❤️ Nak? Nak free gift jugak?

Whatsapp sis lekaih
+60135229517

COD PERLIS 👉🏻KANGAR
👉🏻ARAU
👉🏻PAUH

#elysianboosterserumperlis #elysianboosterserumarau #elysianboosterserumkangar #elysianboosterserumfeedback #sweetcandcup #ubatjerawat #tatiskincare #aurawhite #dianzvitaminc #sabunkopi #pearlcosmeticlotion #medinadesire #kakicantiq #ubateczema

Medic Serum & Bioactive Serum (@renoskin_iv)

ECZEMA 1 BADAN SEMBUH DALAM MASA 2 MINGGU.. ALHAMDULILLAH 😍
.
Medic Serum by RenoSkin membantu mengembalikan kulit asal anda seisi keluarga (dari baby hingga ke orang tua)
.
MEDIC SERUM BOLEH DI GUNAKAN UNTUK
- meredakan eczema dan psoriasis
- melembapkan kulit
- merawat dan mencegah ruam lampin
- merawat jangkitan kulat dan bakteria
- merawat luka melecur
- menyuburkan rambut
- menghilangkan regangan kulit
- memudarkan pigmentasi
- memudarkan parut
- merawat gatal-gatal, merah dan alahan kulit
- dan berbagai-bagai lagi masalah yg berkaitan dengan kulit
.
Medic Serum sangat sesuai untuk kulit yang sensitif.. Medic Serum juga tidak berangin jika dijilat oleh anak juga tidak merbahaya..
.
Anda atau keluarga anda mempunyai masalah kulit ??
Anda sudah jumpa penawarnya..
.
Berminat Whatsapp "Medic Serum" ke 0136271140 Segera.. 😊

Liza Dimple (@beautybylizadimple)

MASALAH RUAM BABY SELESAI DENGAN HANYA MENGGUNAKAN HERBAL BLEND SHAKLEE!
.
.
Herbal blend shaklee ni MEMANG SESUAI SANGAT2 untuk baby yang ada ruam. Dari baby yang baru lahir (yang masih dalam berpantang) sehingga lah umur dah berapa tahun pun semua boleh guna tau. 👍👍
.
.
Dah banyak positive feedback yang liza dapat berkenaan dengan ruam and krim shaklee ni tau. Contohnya testimoni atas ni. ❤️
.
.
Nak tahu keberkesanan shaklee ni tahap macam mana hebat nya, meh la cuba dulu. Baru tahu. Gerenti tak cari lain 😘
.
.
Antara kegunaan herbal blend ialah:
💗 untuk losyen harian.
💗 melembutkan kulit kasar dan tumit kaki pecah.
💗 menyelesaikan masalah kulit gatal.
💗 menghilangkan parut termasuk parut demam campak dan chicken pox.
💗 menghilangkan ruam lampin atau ruam susu pada baby.
💗 merawat eczema dan gatal2 akibat gigitan serangga.
💗 ubat luka atau melecur ( boleh menggantikan minyak gamat )
.
.
Nak try satu tiub?? Ehh boleh sangat sangat la dear.. nak dua tiub pun boleh 😘😘
.
.
Harga tak sampai pn rm30 untuk satu tiub ni. Tapi add on postage, jadik la rm3×.××. MURAH kan??
.
.
Wassup liza naaa 011-29397011

Liza Dimple (@beautybylizadimple)

MASALAH RUAM BABY SELESAI DENGAN HANYA MENGGUNAKAN HERBAL BLEND SHAKLEE!
.
.
Herbal blend shaklee ni MEMANG SESUAI SANGAT2 untuk baby yang ada ruam. Dari baby yang baru lahir (yang masih dalam berpantang) sehingga lah umur dah berapa tahun pun semua boleh guna tau. 👍👍
.
.
Dah banyak positive feedback yang liza dapat berkenaan dengan ruam and krim shaklee ni tau. Contohnya testimoni atas ni. ❤️
.
.
Nak tahu keberkesanan shaklee ni tahap macam mana hebat nya, meh la cuba dulu. Baru tahu. Gerenti tak cari lain 😘
.
.
Antara kegunaan herbal blend ialah:
💗 untuk losyen harian.
💗 melembutkan kulit kasar dan tumit kaki pecah.
💗 menyelesaikan masalah kulit gatal.
💗 menghilangkan parut termasuk parut demam campak dan chicken pox.
💗 menghilangkan ruam lampin atau ruam susu pada baby.
💗 merawat eczema dan gatal2 akibat gigitan serangga.
💗 ubat luka atau melecur ( boleh menggantikan minyak gamat )
.
.
Nak try satu tiub?? Ehh boleh sangat sangat la dear.. nak dua tiub pun boleh 😘😘
.
.
Harga tak sampai pn rm30 untuk satu tiub ni. Tapi add on postage, jadik la rm3×.××. MURAH kan??
.
.
Wassup liza naaa 011-29397011

Liza Dimple (@beautybylizadimple)

[ KRIM HERBAL BLEND SHAKLEE]
.
.
Ha setiap satu rumah memang wajib ada at least satu tiub herbal blend ni tau 😍😍
.
.
Antara kegunaan herbal blend ialah:
💗 untuk losyen harian.
💗 melembutkan kulit kasar dan tumit kaki pecah.
💗 menyelesaikan masalah kulit gatal.
💗 menghilangkan parut termasuk parut demam campak dan chicken pox.
💗 menghilangkan ruam lampin atau ruam susu pada baby.
💗 merawat eczema dan gatal2 akibat gigitan serangga.
💗 ubat luka atau melecur ( boleh menggantikan minyak gamat )
.
.
Nak try satu tiub?? Ehh boleh sangat sangat la dear.. nak dua tiub pun boleh 😘😘
.
.
Harga tak sampai pn rm30 untuk satu tiub ni. Tapi add on postage, jadik la rm3×.××. MURAH kan?
.
.
Wassup liza naaa 011-29397011

RenoSkin Stokis by Team Mariam (@renoskinofficial)

#MedicSerum Trial kini available?! Nak cuba dahulu?? sudah tentu boleh. Kami ada jual botol percubaan dengan harga RM3 (2ml) tidak termasuk postage.
.
Pm akaklibrary 012-9603175 sekarang!! 😘
.
#RenoSkin #MedicSerum #BioActiveSerum #ubateczema #terapieczema #bebassteroid #teammariam #dropshipwanted #sayajual #sayapakai #ekzema #MedicSerumpahang #RenoSkinPahang #renoskinpekan #siscuba

RenoSkin Stokis by Team Mariam (@renoskinofficial)

#MedicSerum Trial kini available?! Nak cuba dahulu?? sudah tentu boleh. Kami ada jual botol percubaan dengan harga RM3 (2ml) tidak termasuk postage.
.
Pm akaklibrary 012-9603175 sekarang!! 😘
.
#RenoSkin #MedicSerum #BioActiveSerum #ubateczema #terapieczema #bebassteroid #teammariam #dropshipwanted #sayajual #sayapakai #ekzema #MedicSerumpahang #RenoSkinPahang #renoskinpekan #siscuba
More...