Scobee Shop (@scobeemy)

ROSE GOLD BRUSH

Material : Synthetic (Soft & High Quality)
Quantity : 7 pcs

Price : RM 37 sahaja

Macam mana nak order ? Klik link dekat bio atas ๐Ÿ‘†๐Ÿป
Atau, Whatsapp 013 - 590 5719

InshaAllah kami akan berikan service yang terbaik buat yuolls ye. Selamat membeli ๐Ÿ˜Š

#brushmurah #brushmalaysia #sayajualbrush #makeupbrushes #makeupbrushmurah #brushcantik #uitmshahalam #uitmperlis #unikl #kptmbangi #igshopmalaysia #sisjualmurah #alhamdulillah #makeupmurah #rosegoldbrush
#brushcomel #bazaarpaknil #jomcantik o#mermaidbrush #hudabrush #mua #barangcute #uitmseriiskandar #uitmmerbok

Scobee Shop (@scobeemy)

ROSE GOLD BRUSH

Material : Synthetic (Soft & High Quality)
Quantity : 7 pcs

Price : RM 37 sahaja

Macam mana nak order ? Klik link dekat bio atas ๐Ÿ‘†๐Ÿป
Atau, Whatsapp 013 - 590 5719

InshaAllah kami akan berikan service yang terbaik buat yuolls ye. Selamat membeli ๐Ÿ˜Š

#brushmurah #brushmalaysia #sayajualbrush #makeupbrushes #makeupbrushmurah #brushcantik #uitmshahalam #uitmperlis #unikl #kptmbangi #igshopmalaysia #sisjualmurah #alhamdulillah #makeupmurah #rosegoldbrush
#brushcomel #bazaarpaknil #jomcantik o#mermaidbrush #hudabrush #mua #barangcute #uitmseriiskandar #uitmmerbok

Sushi Mama (@noor_farhanaibrahim)

Berita baik untuk orang Batu Gajah & Seri Iskandar ๐Ÿ˜
.
RABU (27/9/2017) ni.. saya akan menjelajah ke sana ๐Ÿš—
.
Sape2 yang nak merasai Sushi Selera Melayu daripada SUSHI MAMA... haa, cepat-cepat order sebelum jam 6 petang hari ini ๐Ÿ˜
.
Untuk yang craving tu, jangan duk tunggu lama-lama... Meh whatsapp saya cepat. Boleh pakat-pakat dengan kawan sekolah, kawan sepejabat, jiran sebelah rumah untuk order dan makan sekali ๐Ÿ˜
.
Sushi Roll yang menepati selera melayu kerana telah diubahsuai mengikut citarasa tempatan. Yang pastinya terjamin halal.
.
- Hot & Spicy Sardin Sushi Roll
- Sambal Hitam Sushi Roll
- Chicken Floss Sushi Roll
- Tempura Sushi Roll
- Korean Spicy Fried Chicken
.
Ha.. bukan senang SUSHI MAMA nak turun ke sana tau... moh cepat ambil peluang ni untuk merasai kesedapan sushi selera melayu.
.
Cepat-cepat whatsapps saya ye ๐Ÿ˜˜
Terus klik link no hp di bawah untuk membuat sebarang order atau pertanyaan.
.
www.wasap.my/60194652955
.
#sushimama
#sushiroll
#ipoh #batugajah #seriiskandar #uitmseriiskandar #kolejkomunitibatugajah #ipohfood #ipohdelivery

Syed Firdaus Sayed Rohani (@syedfiedaus)

Bersama YBhg Rektor Uitm Cawangan Perak Prof Madya Sr. Dr. Md. Yusof Hamid. Terima Kasih Prof atas sokongan dan dorongan๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘๐Ÿป. Hehehe sambil2 ngejas Program Master sket๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘๐Ÿป
#uitmperak #uitmtapah #uitmseriiskandar #pencakperak #silvercampus #silverfighter

Khai Bomohiphone (@khai_asdi)

25/09/2017
#iphone5 tukar screen.Terima kasih kerana mnggunakan servis #bomohiphone<<
Kerosakan :screen retak
#uitmseriiskandar
Saya cuba yang terbaik.
--------------------------
๐Ÿ“Lokasi :ipoh,st18, seri iskandar,batu gajah
โš™๏ธRepairing face to face dari #bomohiphone

tidak perlu tinggalkan iPhone, siap dlm masa yg tidak begitu lama. Kan jimat masa.

Anda yg berminat bole terus deal dengan pelbagai kaedah berikut, jangan biarkan phone diselubungi kerosakan :
/โœณ๏ธwechat/โœ…whatsapp/๐Ÿ“žcall/๐Ÿ“ฉsms/: 01124177360

Facebook : khai bomohiphone
Instagram : Khai Asdi
Keutamaan adalah whatsapp: 01124177360
#share
#repairdepandepan #cepat #murah
#repairface2face #facetofacerepair #ipoh #seriiskandar #bota #bimohiphone #allmodeliphones #repairmurah #iphonerepair #khaiasdi #bisnesanakmuda #batugajah #perniagaanmelayu #f2f #iphonemalaysia #facetoface #ipohrepair #seriiskandarrepair #iphoneuser #iphone5 #iphone5s #tiptop #iphoneperak

BAJU KASUT MURAH MURAH (@qistyna.innara)

๐Ÿ‘๐Ÿป READY STOCK โ €
โœ… Sampai dalam 2 ~ 4 hari selepas pos
โŒ NO URGENT ORDERโ €
โŒ NO URGENT ORDER
โŒ NO URGENT ORDER โ €
โ € โ €
๐Ÿ’ฐ RM59 exclude postage
Postage +RM9 Semenanjung Malaysia
Postage +RM12 Sabah Sarawak .
โ €
๐Ÿ“ Size : 36, 37, 38, 39, 40, 41
โ›ธ๏ธ Small Cutting. Sila Pilih 1 Size Besar Dari Biasa
Contoh : Biasa Pakai Kasut Size 36, So Kasut Ni Kena Pilih Size 37 โœ… โ €
๐Ÿ‘‰ Tak Berat
#sizekasutqisnaraastyle โ €
โ €
ORDER??
๐Ÿ“ฒ WhatsApp +60166720775
๐Ÿ“ฒ Telegram +60166720775
๐Ÿ“ฒ Wechat : qisnaraa_12 โ €
โ €

#sayajual #sayajualkasut #sayajualwedges #wedgesmalaysia #kasutmurahmalaysia #uitm #uitmshahalam #uitmdihatiku #uitmstudent #uitmjasin #uitmmachang #koreanfashionmalaysia #malaysiashop #sayajualmurah #koreanfashionmalaysia #bajucouple #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #uitm #uitmshahalam #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmselayang #muslimahfashion #muslimahdress #malaysiablouse

BAJU KASUT MURAH MURAH (@qistyna.innara)

๐Ÿ‘๐Ÿป READY STOCK โ €
โœ… Sampai dalam 2 ~ 4 hari selepas pos
โŒ NO URGENT ORDERโ €
โŒ NO URGENT ORDER
โŒ NO URGENT ORDER โ €
โ € โ €
๐Ÿ’ฐ RM59 exclude postage
Postage +RM9 Semenanjung Malaysia
Postage +RM12 Sabah Sarawak .
โ €
๐Ÿ“ Size : 36, 37, 38, 39, 40, 41
โ›ธ๏ธ Small Cutting. Sila Pilih 1 Size Besar Dari Biasa
Contoh : Biasa Pakai Kasut Size 36, So Kasut Ni Kena Pilih Size 37 โœ… โ €
๐Ÿ‘‰ Tak Berat
#sizekasutqisnaraastyle โ €
โ €
ORDER??
๐Ÿ“ฒ WhatsApp +60166720775
๐Ÿ“ฒ Telegram +60166720775
๐Ÿ“ฒ Wechat : qisnaraa_12 โ €
โ €

#sayajual #sayajualkasut #sayajualwedges #wedgesmalaysia #kasutmurahmalaysia #uitm #uitmshahalam #uitmdihatiku #uitmstudent #uitmjasin #uitmmachang #koreanfashionmalaysia #malaysiashop #sayajualmurah #koreanfashionmalaysia #bajucouple #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #uitm #uitmshahalam #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmselayang #muslimahfashion #muslimahdress #malaysiablouse

opahsombong (@opahsombong)

Hello gaisss!!!!! Kami OPAH SOMBONG introduce to all...dgan HOMEMADE DIM SUM & DUMPLING yang dijanjikan meleleh beb...!!!
.
.
.korang mesti cuba uolss...!!! X rugi beb...
.
.
Ape lagi amik kunci kreta anda dah MOH KEMARI LEE!!!!! #tahunmelawatperak2017 #jjcmperak #jjcm #foodhunter #foodporn #sistate #uitmperak #uitmperak #uitmsi #uitmseriiskandar #viddaily #foodporn #foodhunter #makanmakanseriiskandar

Atiqah Azizan (@atiqah_azizan)

otomatik birthday budak2 ni kalau kt umh ad sebijik kek.. tq opah @mylittleoven_si utk kek yg sedappppp sgt ni..tempat lain xjumpa ok! .
Bg org2 sekitar #seriiskandar boleh cpt2 order dgn @mylittleoven_si โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ .
wasap utk order 0174875802
.
#seriiskandar #seriiskandarperak #uitmseriiskandar #kpmseriiskandar #utpseriiskandar #bota #titigantung #station18

Amirul Hezry ๐ŸŽค๐ŸŽธ (@amirulhezry)

Hi assalamualaikum ๐Ÿ˜ŠโœŒ๐Ÿผ
โ€ข
[PROMO CUCI GUDANG 2.0]
โ€ข
Jomm dapatkn JERSEY SEA GAMES & JERSEY TEAM KAKYAA dengan hrga RM60 tk kira lengan pndek ke lengan pnjang smua *FREE POSTAGE* โ€ข
Sape2 nk bleh PM or DM sy ye ๐Ÿ˜Š 0145370299
โ€ข
#ombakexclusive #seagames2017 #sukansea2017 #jerseyseagames #kualalumpur2017 #teamkakyaa #jersimurah #letsrisetogether #stadiumbukitjalil #upmserdang #kolej10 #uitmseriiskandar #uitmshahalam #uitmmachang #umkpc #kitajuara2017 #bangkitbersama

Semusim Di Mahsyar ๐Ÿ”ฅ (@agentsahhadifayyadh)

.
BACA DAN MENANG IPhone 8 ๐Ÿ’ฅ

Alhamdulillah, baru selesai tempah IPHONE 8 tadi, boleh tahan harganya.. Hehe..
.
Sebenarnya, apabila anda komen banyak-banyak, dah ada beberapa bakal pemenang , mana tahu orang yang dimaksudkan itu adalah anda.. tapi belum CONFIRM.. LAGI. Rilekss dulu.. .
Anda yang tak komen banyak-banyak pun masih berpeluang.
.
JOM IKUTI STEP TERAKHIR INI, MUDAH SANGAT :

1. Follow @hadi_fayyadh @teega.my dan @hadifayyadhproduction.
Jika sudah, anda hanya .... .
.
2. Repost/Share post ini.
Kemudian... .
.
3. Beli salah satu novel atau buku @hadi_fayyadh di ONLINE sahaja, atau yang terbaru bakal terbit MENGINTAI AKU DI NERAKA..( KEDAI BUKU TIDAK TERMASUK) .
.
4. Kemudian selfie dan letakkan caption menarik serta No. Tracking Postage.
di instagram anda.
.
5. Letak hashtag #hadifayyadhiphone8 dan pemenang akan diumumkan pada 01. DISEMBER 2017 ini melalui majlis ringkas.
.
Bagi yang pernah membeli online, sila simpan resit tracking anda kembali. Kerana hanya tracking postage asli sahaja layak untuk menyertai contest ini.
.
.
Semoga berjaya #hadifayyadhiphone8
.
.
.
#agentsahhadifayyadh #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #SDB #KABA #bukumurah #bukukombo #likeforlike #followforfollow #promotion #borong #sayajualbuku #sayajual #sayajualbag #sayajualtudung #kuis #kuimmelaka #unisza #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitm #usim #uia #iium #promosi #raya2017 #bestseller

BAJU KASUT MURAH MURAH (@qistyna.innara)

๐Ÿ‘๐Ÿป READY STOCK โ €
โœ… Sampai dalam 2 ~ 4 hari selepas pos
โŒ NO URGENT ORDERโ €
โŒ NO URGENT ORDER
โŒ NO URGENT ORDER โ €
โ € โ €
๐Ÿ’ฐ RM59 exclude postage
Postage +RM9 Semenanjung Malaysia
Postage +RM12 Sabah Sarawak .
โ €
๐Ÿ“ Size : 36, 37, 38, 39, 40, 41
โ›ธ๏ธ Small Cutting. Sila Pilih 1 Size Besar Dari Biasa
Contoh : Biasa Pakai Kasut Size 36, So Kasut Ni Kena Pilih Size 37 โœ… โ €
๐Ÿ‘‰ Tak Berat
#sizekasutqisnaraastyle โ €
โ €
ORDER??
๐Ÿ“ฒ WhatsApp +60166720775
๐Ÿ“ฒ Telegram +60166720775
๐Ÿ“ฒ Wechat : qisnaraa_12 โ €
โ €

#sayajual #sayajualkasut #sayajualwedges #wedgesmalaysia #kasutmurahmalaysia #uitm #uitmshahalam #uitmdihatiku #uitmstudent #uitmjasin #uitmmachang #koreanfashionmalaysia #malaysiashop #sayajualmurah #koreanfashionmalaysia #bajucouple #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #uitm #uitmshahalam #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmselayang #muslimahfashion #muslimahdress #malaysiablouse

Bella Zeera (@bella_zeera)

PCFS9966-4 ZARA BAG

MATERIAL PU

GRED 2A

Harga RM 65 SM / RM 68 SS POSTAGE INCLUDED โ€ผ๏ธ2 hari proses order selepas payment

#swapreview #bag #slingbagmurah #totebag #murah2 #murahmurah #kosmetik #vendor #lelong2 #bazaar #uitmseriiskandar #kedah #wanita

Imran Muhsinยฎ๏ธ (@imran_muhsin)

Pemahaman tentang BITCOIN
.
Berikut adalah definisi bitcoin: ianya merupakan satu sistem pembayaran digital yang wujud di internet.
Tetapi sebenarnya bitcoin bukan hanya โ€˜sistem pembayaran digitalโ€™. Ianya lebih daripada itu.
Bitcoin adalah satu teknologi yang baru jadi ianya mungkin mudah untuk anda memikirkannya sebagai kombinasi beberapa perkara:

a) Pertamanya, bitcoin merupakan sistem pembayaran untuk produk dan servis, sama seperti kad kredit.
.
b) Keduanya, bitcoin merupakan sistem pembayaran peer-to-peer (individu ke individu) yang tak memerlukan pembabitan orang tengah seperti bank atau institusi kewangan.
.
c) Ketiganya, bitcoin adalah seperti emas (sejenis logam berharga) kerana jumlahnya terhad tetapi ianya lebih baik daripada emas kerana ianya boleh ditukar milik dengan cepat secara online.
.
d) Keempat, bitcoin adalah seperti internet dimana tidak ada individu, negara atau entiti yang menyelia atau mengawalnya.
.
Keempat-empat faktor ini berkerjasama dan malah memperkukuhkan diantara satu dengan lain. Jadi sekarang kita mempunyai satu produk baru โ€“ bitcoin โ€“ yang merupakan sistem pembayaran yang berharga, mudah, efektif dan efisien!
.
Bitcoin dibahagikan kepada 9 angka dan unit yang paling kecil (0.00000001) dinamakan โ€˜satoshiโ€™ sempena nama pengasasnya. Simbol yang digunakan untuk mewakili bitcoin ialah BTC.
.
Dan oleh kerana satu dunia masih pening akannya, ada orang mengklasifikan bitcoin sebagai currency. Ada pula yang tak setuju. Lalu mereka memanggilnya digital cash, cryptocurrency, electronic money dan malah virtual currency!
.
#igersworldwide #igersmalaysia #brunei #appointments #malaysia #bitcoin #ikutcarakita #bisnesonline #uitmseriiskandar #uthmtroll #uthm #ums #iukl #iic #cfsiium #mmu #msu #uniten
More...