Abby.R.29 (@abby.r.29)

Hi guys! Come on set your date to join our Obstacle Run on 16th December! Do come and register with your partner to get our early bird price for each ☝🏻 any enquiries can direct call or ws us πŸ™ for more info follow our instagram @uvoc17
🏻 #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmseriiskandar #uitmjengka #uitmdengkil #uitmmalaysia

DROPSHIP OPEN FOR FREE! (@dbonito_shoppe)

.
.
JOM SEMPURNAKAN SENYUMAN MU❗️❗️
.
Hanya dengan RM38 exclude postage korunk dah boleh melawa sambil merawat.
.
So apa kelebihan Honey-Matte Liquid Lipstick ni?
.
βœ”οΈtexture lipstick ni non-sticky (tak melekit)
.
βœ”οΈtak mengeringkan bibir and akan mempinkkan bibir since ingredient UTAMA lipstick ni adalah Pure Honey Bee Extract.
.
βœ”οΈLong lasting
.
βœ”οΈmudah dibersihkan.
.
βœ”οΈKKM approved
.
βœ”οΈhargaaa sangat2 berpatutan untuk 1 liquid lipstick yang panjanggg & exclusive
.
.
.
.
.
#sobella
#lipmatte
#lipmattemurah
#lipmattecream
#lipmattehalal
#sobellaipoh
#sobellasolawa
#sobellacosmetics
#trustedonlineshop
#kkmapproved
#uumsintokkedah
#uitmpalam
#uitmshahalam
#uitmpasirgudang
#uitmpermatangpauh
#uitmlendu
#uitmseriiskandar
#unimapstudent
#uiamgombak
#unisemipoh
#puo
#politeknik
#ipoh
#station18
#simpangpulai
#gopengperak
#batugajahperak
#kampar
#manjoi
#rtcgopeng

DROPSHIP OPEN FOR FREE! (@dbonito_shoppe)

.
.
JOM SEMPURNAKAN SENYUMAN MU❗️❗️
.
Hanya dengan RM38 exclude postage korunk dah boleh melawa sambil merawat.
.
So apa kelebihan Honey-Matte Liquid Lipstick ni?
.
βœ”οΈtexture lipstick ni non-sticky (tak melekit)
.
βœ”οΈtak mengeringkan bibir and akan mempinkkan bibir since ingredient UTAMA lipstick ni adalah Pure Honey Bee Extract.
.
βœ”οΈLong lasting
.
βœ”οΈmudah dibersihkan.
.
βœ”οΈKKM approved
.
βœ”οΈhargaaa sangat2 berpatutan untuk 1 liquid lipstick yang panjanggg & exclusive
.
.
.
.
.
#sobella
#lipmatte
#lipmattemurah
#lipmattecream
#lipmattehalal
#sobellaipoh
#sobellasolawa
#sobellacosmetics
#trustedonlineshop
#kkmapproved
#uumsintokkedah
#uitmpalam
#uitmshahalam
#uitmpasirgudang
#uitmpermatangpauh
#uitmlendu
#uitmseriiskandar
#unimapstudent
#uiamgombak
#unisemipoh
#puo
#politeknik
#ipoh
#station18
#simpangpulai
#gopengperak
#batugajahperak
#kampar
#manjoi
#rtcgopeng

Zharif sohod (@zhrfsohod)

Haa tengok la masing-masing beli banyak mana, pening kepala nak restock hahaha. Tapi takpa, sama sama minat futsal/bola saya tak kisah, asalkan semua happy. Berminat boleh ws (01119973567) atau klik link di bio saya. #antislipsock #barangbaek #foxsocks #sayajual #sayajualmurah #uniklmfi #uniklmimet #uniklbmi #uitmseriiskandar #uitmtapahperak #futsal #budakfutsal #teamfutsal #seranghendap #sale

RESELLER SERBUK KEMAM 🌸 (@princess_putihkorea)

Perfect comboo ! Memutihkan seluruh badan . Putih korea hanya kemam 2 sudu setiap hari akan dapat effect putih seluruh badan . Lotion whitening pun boleh putih kan seluruh badan . Putih yang kekal tauu ! Bukan putih kejap2 . Kalau nak set combo boleh tekan link bio sis πŸ’™ . .

#ThejunniPUTIHKOREA #empireputihkorea #supplementmurah #uitmseriiskandar #utpseriiskandar

MINI SKIRT TRENDY (@coverlymy_perak)

WHY MINI SKIRT ?

5. Non-see-through
Tak jarang pun mini skirt ni. Material tebal dan lembut. Setebal cinta saya pada awak, dan selembut kasih saya curahkan. Sistur acah-acah berpunchline hahaha.
Minat ke tu?
Whatsapp la kite ye πŸ˜‰

#skirtmuslimah #skirtmuslimahtrendy #skirtlabuh #skirtmurah #skirtmini #skirtbasic #skirtcantik #skirtperak #skirtsport #skirtcoverpeha #skirtcoveraurat #uitmperak #uitmsi #uitmseriiskandar #perak #selayang

MINI SKIRT TRENDY (@coverlymy_perak)

WHY MINI SKIRT ?

4. Minimal ironing
Haaaa yang ni sangat best! Material lycra ni sangat susah nak kedut. Jadi bila susah kedut, tak perlu nak on seterika la awak 😍

Phew, Jimat bil letrik πŸ˜‹

Berminat takkk? Jangan lupa whatsapp tau πŸ˜‰

#skirtmuslimah #skirtmuslimahtrendy #skirtlabuh #skirtmurah #skirtmini #skirtbasic #skirtcantik #skirtperak #skirtsport #skirtcoverpeha #skirtcoveraurat #uitmperak #uitmsi #uitmseriiskandar #perak #selayang

MINI SKIRT TRENDY (@coverlymy_perak)

WHY MINI SKIRT ?
3. The height is adjustable Awak tahu tak yang mini skirt ni sangat adjustable? Kalau rasa nak labuh sangat, awak boleh tarik ke atas untuk singkatkan. Kalau nak fefeeling baju muslimah yang superlabuh tu, zap tarik je sikit ke bawah sampai atas lutut. Suka hati awak la nak adjust paras mana πŸ™ˆ Kalau rasa best dan berminat, whatsapp kita tau?

#skirtmuslimah #skirtmuslimahtrendy #skirtlabuh #skirtmurah #skirtmini #skirtbasic #skirtcantik #skirtperak #skirtsport #skirtcoverpeha #skirtcoveraurat #uitmperak #uitmsi #uitmseriiskandar #perak #selayang

Baju Seluar Skirt Kasut 🍁 (@qistyna.innara)

πŸ†“ BAJU / KASUT FREE SETIAP BULAN!! CUMA *LIKE & COMMENT* SETIAP POS UTK JADI ACTIVE FOLLOWER. ADMIN AKAN RANDOM PEMENANG SETIAP BULAN. SERIOUS, PERCUMA! GOODLUCK πŸ†“
β € β €β € β € β €
Oh btw, ada sesiapa lagi nak selit order ni?? πŸ‘‡
Details ada kat caption πŸ‘‡
β € β €
BLOUSE. READY STOCK πŸ‘ β €
πŸ’Œ Pos setiap ISNIN ~ JUMAAT β €
πŸ“¦ Sampai kat awak dalam 1 ~ 3 hari bekerja selepas pos
⛔️ NO URGENT ORDER
β €
β €
πŸ’° RM59 FREE POSTAGE SM
πŸ’° RM59 FREE POSTAGE SM β €
πŸ’° RM59 FREE POSTAGE SM
+RM5 SABAH SARAWAKβ €
β €
βœ‚οΈ Material : CHIFFON β €
β €
πŸ‘š S | M | L | XL | XXLβ €
β €

Size S : Shoulder 39cm, Sleeves 60cm, Length 54cm, Bust 90cm
β €

Size M : Shoulder 40cm, Sleeves 61cm, Length 55cm, Bust 94cm
β €

Size L : Shoulder 41cm, Sleeves 62cm, Length 56cm, Bust 98cm
β €

Size XL : Shoulder 42cm, Sleeves 63cm, Length 57cm, Bust 102cm
β €

Size XXL : Shoulder 43cm, Sleeves 64cm, Length 58cm, Bust 106cm
β € β € β €

SERIOUS NAK ORDER?? TERUSSSS JE πŸ‘‡
πŸ“² WhatsApp +60166720775
πŸ“² WhatsApp +60166720775
πŸ“² WhatsApp +60166720775
ATAU
πŸ“² Telegram +60166720775
πŸ“² Wechat ID : qisnaraa_12
β €
β €

#sayajual #sayajualmurah #koreanfashionmalaysia #bajucouple #2032530WT #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #uitm #uitmshahalam #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmselayang #koreanfashionmalaysia #bajuraya2017 #raya2017 #blouseraya2017 #jubahraya2017 #jubahraya #jubahmurahmalaysia #dressraya2017 #uitmpuncakalam #uitmperlis #uitmseremban3 #koreanfashionmalaysia #malaysiakoreanfashion #pinaforepants #pinaforedress #pinaforemurah #overalljeans #overalljeansmurah #rayasale2017

Baju Seluar Skirt Kasut 🍁 (@qistyna.innara)

πŸ†“ BAJU / KASUT FREE SETIAP BULAN!! CUMA *LIKE & COMMENT* SETIAP POS UTK JADI ACTIVE FOLLOWER. ADMIN AKAN RANDOM PEMENANG SETIAP BULAN. SERIOUS, PERCUMA! GOODLUCK πŸ†“
β € β €β € β € β €
Oh btw, ada sesiapa lagi nak selit order ni?? πŸ‘‡
Details ada kat caption πŸ‘‡
β € β €
BLOUSE. READY STOCK πŸ‘ β €
πŸ’Œ Pos setiap ISNIN ~ JUMAAT β €
πŸ“¦ Sampai kat awak dalam 1 ~ 3 hari bekerja selepas pos
⛔️ NO URGENT ORDER
β €
β €
πŸ’° RM59 FREE POSTAGE SM
πŸ’° RM59 FREE POSTAGE SM β €
πŸ’° RM59 FREE POSTAGE SM
+RM5 SABAH SARAWAKβ €
β €
βœ‚οΈ Material : CHIFFON β €
β €
πŸ‘š S | M | L | XL | XXLβ €
β €

Size S : Shoulder 39cm, Sleeves 60cm, Length 54cm, Bust 90cm
β €

Size M : Shoulder 40cm, Sleeves 61cm, Length 55cm, Bust 94cm
β €

Size L : Shoulder 41cm, Sleeves 62cm, Length 56cm, Bust 98cm
β €

Size XL : Shoulder 42cm, Sleeves 63cm, Length 57cm, Bust 102cm
β €

Size XXL : Shoulder 43cm, Sleeves 64cm, Length 58cm, Bust 106cm
β € β € β €

SERIOUS NAK ORDER?? TERUSSSS JE πŸ‘‡
πŸ“² WhatsApp +60166720775
πŸ“² WhatsApp +60166720775
πŸ“² WhatsApp +60166720775
ATAU
πŸ“² Telegram +60166720775
πŸ“² Wechat ID : qisnaraa_12
β €
β €

#sayajual #sayajualmurah #koreanfashionmalaysia #bajucouple #2032530WT #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #uitm #uitmshahalam #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmselayang #koreanfashionmalaysia #bajuraya2017 #raya2017 #blouseraya2017 #jubahraya2017 #jubahraya #jubahmurahmalaysia #dressraya2017 #uitmpuncakalam #uitmperlis #uitmseremban3 #koreanfashionmalaysia #malaysiakoreanfashion #pinaforepants #pinaforedress #pinaforemurah #overalljeans #overalljeansmurah #rayasale2017

MINI SKIRT TRENDY (@coverlymy_perak)

WHY MINI SKIRT ?
2. Freesize that fit XS-XL.
Yang slim-mlim, yang chubby-cute inshaAllah takde masalah nak pakai mini skirt ni. Nama pun freesize kan? Bestnyaaa. Taapi, kalau awak risau tak muat, boleh cuba ukur dulu. Ni ha measurement mini skirt kami πŸ‘‡

Labuh 18"
Bukaan 24"
Pinggul 24"
Pinggang 24-36"
Berminat? Jom whatsapp 0134305470 nanti kita sembang pepanjang ya πŸ˜‰

#skirtmuslimah #skirtmuslimahtrendy #skirtlabuh #skirtmurah #skirtmini #skirtbasic #skirtcantik #skirtperak #skirtsport #skirtcoverpeha #skirtcoveraurat #uitmperak #uitmsi #uitmseriiskandar #perak #selayang

Putera Ashraf Mateen (@ariffjefree)

Second part.
Hi guys! Come on set your date to join our Obstacle Run on 16th December! Do come and register with your partner to get our early bird price for each ☝🏻 any enquiries can direct call or ws us πŸ™πŸ» #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmseriiskandar #uitmjengka #uitmdengkil #uitmmalaysia

The Glasses Malaysia (@theglassesmy)

Korang tahu tak sunglasses dalam gambar kat atas ni kan sama dengan haqiem rusli tau! πŸ™ˆ

Tak percaya? Tunggu iols update lepas ni ok? 😘

Malaysia punya panas sekarang tak boleh bawah bincang wei 😭 Panas panas ni pakai sunglasses lah baru tak sakit mata kan?

Be stylish with our sunglasses that will protect your eye UV. So here we provide several fashionable designs of sunglasses for you to choose and wear! ❀️
Code: 8344

Size: 14.5cm x 5cm

Colour : Black and Pink

Price : RM55
Frame + power : RM255

Whatsapp our sales team +6013 320 4678 for more details and to place your order πŸ™ˆ

#sayajual #uitmshahalam #sunglassesmurahmalaysia #gegarvaganza #specmurah #sayajualspec #uitmpretty #uitmkedah #uitmmelaka #uitmmachang #uitmpalam #uitm #uitmseremban #uitmseriiskandar #umkjeli #umkpc #umkbachok #kelantan #tanahmerah #jeli #johor #pasirgudang #specmurahmalaysia #koreanglasses #koreanglassesmurah #koreanfashion #glassesmurah #theglassesmy

WAFA HERB (@wafaherb)

Uolls selalu bekerja bawah panas matahari? Atau sibuk shooting dari malam sampai ke pagi macam abang hensem kita ni?
.
.
Jangan risau. NKR boleh menjaga kesihatan hidung dari jangkitan bakteria. Hidu-hidu je. Hilang hidung tersumbat, hidung berair dan selsema. Bau best, nafas lagiii best!
.
.
Nak try? Wasap 0192585184 atau klik link di bio.
.
#nyahkawresdung #ubatresdungterbaik #masalahresdung #masalahsinus #herbaasli #herbatradisional #selsema #hidungberair #hidungtersumbat #hiduhidulega #abangbombailoveyou #malaysianproduct #usahawandesa #produkherba #produkmuslim #uitmpuncakalam #uitmkelantan #uitmseriiskandar #uitmterengganu #sabahan #agentwanted

Tshirt murah 3 helai Rm100.00 (@zstyle_outfit)

On tk on geng. Sorry geng design memang cun gila. Memang meleleh air mata tengok. BANK IN HARI NI POST ESOK + FREE GIFT
-
100% cotton
Size = xs ---> XXXL
Color ---> (ada 10 color available)
1 pcs ---> Rm 35
3 pcs ---> Rm 100
-
*Baju style kami condition gerenti tip top
*Nampak handsome and lawa bila pakai
*Awek cair je bila pandang
*Kain sejuk & rasa sejuk bila pakai
*Tahan lasak
*Tidak mudah koyak
*Kualiti kain memang tinggi & gerenti selesa pakai
*Unisex (Lelaki / Perempuan)
*FREE GIFT untuk setiap pembelian
*β€ŽPost SETIAP HARI tanpa delay
-
NAK ORDER GUYS, SCREEN SHOT & WASSUP 017-5298839 atau CLICK LINK DI BIO
-
#gerentiselesapakaibro #bajumurah #bajumurahmalaysia #bajuhipster #bajuhipstermalaysia #tshirtmurah #tshirtmurahmalaysia #bajustyle #superbhabis #igshopmurah #uitm #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uitmshahalam #uitmseriiskandar #uitmtapah #uthm #utm #igshopmurahmalaysia #igshoptermurah #sundaypromo #zstyleoutfit #zsostyle #stylezso #tshirtzso #bajumurahbawahrm100
More...