Haziq (@haziq_007_)

DIVIDEN SETAHUN 40% ??😱😱
.
.
.
.
.
Yaa dividen setahun 40% dengan#ProgramGandakanSimpanan2017Β anda boleh dapat dividen yg tinggi setahun.. Company abam ada buat properties .. Siapa yg berminat nk beli saham propeties dgn modal yg rendah boleh contack abam segera..
.
Abam perlukan 20 org investor yg betul2 serious .. Yg betul2 serious boleh whatsapp segera..
.
πŸ‘‡maklumat lnjut sila pm sayaπŸ‘‡
.
πŸ“² 011-40714457 (Haziq)
πŸ“² 011-40714457 (Haziq)
πŸ“² 011-40714457 (Haziq)
.
Tags:
#3L4KMudahΒ 
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#BlackDiamondNetwork
#BBCPhuketKrabiChallenge
#UTPΒ #USMΒ #UKMΒ #UPMΒ #GMIΒ #MSUΒ #UPSI#UniselΒ #Uniten
#UniKLMIMETΒ #UniKLMiiTΒ #UniKLUbisΒ #UniKLMicet#UniKLIpromΒ #UniKLMestechΒ #UniKLBMi#UniKLMFIΒ 
#UiTMSeriIskandarΒ #UiTMShahAlam
#polimas #jitra #kedah

Syarifah Syahirah (che'pah) (@syahirah_afandi)

Tahniah ahmad faiz. Salah sorang bisnes partner sis berjaya penuhi impian sendiri nak pakai bi em time muda2. Katanya nak buat rekod anak malaysia paling power pakai bi em waktu usia masih mentah. HahahaπŸ˜‚.
.
Faiz dulunya hanya remaja biasa biasa je masa join bisnes ni. Tak pernah ada pengalaman berbisnes, hanya sekadar ada kemahuan yg tinggi utk berjaya dalam dunia perniagaan. Dan hasil daripada didikan team kami beliau berjaya. Dan tahniah sekali lagi 😎 😎πŸ”₯πŸ”₯
.
.
Untuk sebarang pertanyaan boleh whatsapp saya sekarang 😊
.
πŸ“² 011-16153976 (Syahirah Afandi)
πŸ“² 011-16153976 (Syahirah Afandi)
πŸ“² 011-16153976 (Syahirah Afandi)
.
πŸ’°Business ConsultantπŸ’°
πŸ’°Business ConsultantπŸ’°
.
#FLAcademy #Prorich769 #FLTeam77 #BusinessSchoolClub #SkillsOnlineStage3 #ProgramSaving2017

More tags :
#upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitmpuncakalam #ukm #uum #uitm #uitmarau #ikbnbanting #umk #unikl #unimap #usim #utmspace

Active User πŸ’•|Dream FighterπŸ”₯ (@official_firdaus360)

[KEJAYAAN MENJADI INSPIRASI SEMUA πŸ˜ƒπŸ‘πŸ»] .
.
.
Tahniah ahmad faiz. Salah sorang bisnes partner abam berjaya penuhi impian sendiri nak pakai bi em time muda2. Katanya nak buat rekod anak malaysia paling power pakai bi em waktu usia masih mentah. HahahaπŸ˜‚.
.
Faiz dulunya hanya remaja biasa biasa je masa join bisnes ni. Tak pernah ada pengalaman berbisnes, hanya sekadar ada kemahuan yg tinggi utk berjaya dalam dunia perniagaan. Dan hasil daripada didikan team #BusinessAcademy360 beliau berjaya. Dan tahniah sekali lagi 😎🀜🏻.
.
Jadi korang, kamu, dia dan abam jugak boleh berjaya kalau kita berusaha bersungguh sungguh. Tak semestinya memliki jenama kereta yang mahai mahai. Asal ala kadar lepas hidup pun boleh laaa...
.
Nak try ikut jejak langkah kejayaan faiz ? Jom bermula sekarang πŸ’ͺ🏻😎πŸ”₯
.
FIRDAUS MOHD NUR -0173749507]
.
#dausyoungmillionaire #lifestyle #BA360Crown
#unikl #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmseriiskandar

Noorazura Mansor (@abamkacakktn)

#pomadeshop #uiam#uia#kuantanese#kuantan#umppahang#uitmjengka#uitmseriiskandar#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#kosmetik#kosmetikmurah#kosmetika#kuantanparade#borong#borongmurah#politeknikkuantan#politeknik#kolejkomuniti#kosmetiksemarang #kosmetik#kosmetikamanibuhamil #kosmetikmurah#kosmetikmurahbanget #kosmetika#bedak #naked

Follow IG Kami@abamkacakktn
Jom ke kedai kami
Pelbagai barangan pilihan
Harga murah untuk borong dan runcit

A37 Ting Bawah Lorong IM 5/2
Bandar Indera Mahkota 5

Agen drop d perlukan
Urusan pos kami buat
Agen hanya cari pelanggan
Maklumat lanjut whatsapp
0129988996/0179790096
Lelong.com.my/merchant/driazzbeauty.htm

OOTD RAYA 2017 πŸ’ (@qistyna.innara)

❀️ Lacey Dress .
πŸ‘πŸ» READY STOCK .
πŸ’Œ Pos setiap ISNIN ~ JUMAAT @ 2PM .
πŸ“¦ Sampai kat awak dalam 2 hari bekerja .
πŸ’° RM65 Semenanjung Malaysia
πŸ’° RM70 Sabah Sarawak .
βœ‚οΈ Material : Cotton
.
πŸ‘š FREESIZE
.
Shoulder : 33cm
Sleeves : 54cm
Armhole : 36cm
Length : Outer 126cm, Inner 82cm
Bust : 78cm ~ 88cm
Waist : 66cm ~ 76cm
Hip : 82cm ~ 92cm
Other : With Inner, With Back Zip, Transparent (Sleeves) .
.

Nak ORDER & PERTANYAAN? Terussss je πŸ‘‡
πŸ“² WhatsApp +60166720775
πŸ“² WhatsApp +60166720775
πŸ“² WhatsApp +60166720775
ATAU
πŸ“² Telegram +60166720775
πŸ“² Wechat ID : qisnaraa_12 .
.
. .
#sayajual #sayajualmurah #koreanfashionmalaysia #bajucouple #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #uitm #uitmshahalam #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmselayang #koreanfashionmalaysia #bajuraya2017 #raya2017 #blouseraya2017 #jubahraya2017 #jubahraya #jubahmurahmalaysia #dressraya2017 #uitmpuncakalam #uitmperlis #uitmseremban3 #755443WWF #koreanfashionmalaysia #malaysiakoreanfashion

Official Account πŸ’•essah (@sitiessxh)

Pernah Tak korang ? πŸ˜•πŸ‘‡
.
.
.
Rasa yang diri ni begitu kerdil berbanding dengan orang lain ? Rasa orang lain lagi hebat dari diri sendiri ? Rasa tak boleh nak berjaya macam orang lain berjaya !.
.
Jangan pernah sekali rendahkan bakat dan kemampuan diri sendiri ! Mereka jadi macam tu sebab mereka percaya mereka boleh lakukan hal itu . Tiada ape yang dapat halang melainkan diri mereka sendiri yang ingin lakukan perkara tersebut ..
.
Terlupa ke dulu waktu mulaΒ² nak belajar berjalan ? Korang terus boleh bangun and jalan dengan yakin ke ? Mesti tatihΒ² dulu kan ? Tak perasan ke sebenarnya dari situ lagi kita dah letak kepercayaan kepada diri kita untuk boleh berjalan sendiri tanpa bantuan orang lain .
.
See ? Just believe in yourself when you do something because you are what you think . If you think you will loose you will become looser. If you think you will win you will become winner πŸ’ͺ .
.
Business Inquiries πŸ‘‡
Click link on bio ; or ,
Siti - 013.9296818
Siti - 013.9296818 (Whatsapp)
πŸ’Ό Financial & Business Advisor
Email : πŸ“© anda94essah98@gmail.com .
.
Tags :
#ProgramSaving2017 #BusinessSchoolClub #SkillsOnlineStage3 #WTEmpire #Prorich769 #Prorich769Academy #ecahlegacylifestyle #upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitmpuncakalam #usm #usim #upsi #unikl #uniten #msu #unikl #usmc #usim #utmspace #ipta #ipts

Afyni _Majlan (@96_xreenx)

Pernah Tak korang ? πŸ˜•πŸ‘‡
.
.
.
Rasa yang diri ni begitu kerdil berbanding dengan orang lain ? Rasa orang lain lagi hebat dari diri sendiri ? Rasa tak boleh nak berjaya macam orang lain berjaya !.
.
Jangan pernah sekali rendahkan bakat dan kemampuan diri sendiri ! Mereka jadi macam tu sebab mereka percaya mereka boleh lakukan hal itu . Tiada ape yang dapat halang melainkan diri mereka sendiri yang ingin lakukan perkara tersebut ..
.
Terlupa ke dulu waktu mulaΒ² nak belajar berjalan ? Korang terus boleh bangun and jalan dengan yakin ke ? Mesti tatihΒ² dulu kan ? Tak perasan ke sebenarnya dari situ lagi kita dah letak kepercayaan kepada diri kita untuk boleh berjalan sendiri tanpa bantuan orang lain .
.
See ? Just believe in yourself when you do something because you are what you think . If you think you will loose you will become looser. If you think you will win you will become winner πŸ’ͺ .
.
Business Inquiries πŸ‘‡
Afyni (whatsapp)✨
πŸ“² 01119935054 πŸ“² 01119935054 ,πŸ“²01119935054
Tags :
#ProgramSaving2017 #BusinessSchoolClub #SkillsOnlineStage3 #Prorich769 #Prorich769Academy #instadaily #upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitmpuncakalam #usm #usim #upsi #unikl #uniten #msu #unikl #usmc #usim #utmspace #ipta #ipts#fotooftheday#latepost

Huna Perak (enaz) (@huna_perak)

Are you ready for something good ?
Get ready for our new product !
New baby huna !
For your healthy n beauty lips πŸ‘„πŸ’‹
.
. ☝🏻 Namsan Tower
.
#teamHUNA #hunalipmatte #namsamtower #eiffeltower #tajmahal #hunaofficial #lethuna #ipoh #perak #seriiskandar #batugajah #kampar #utp #puo #uitmseriiskandar #kskbsas #kptmipoh #trustedseller

Olivia (@zaitunembong)

Pernah Tak korang ? πŸ˜•πŸ‘‡
.
.
.
Rasa yang diri ni begitu kerdil berbanding dengan orang lain ? Rasa orang lain lagi hebat dari diri sendiri ? Rasa tak boleh nak berjaya macam orang lain berjaya !.
.
Jangan pernah sekali rendahkan bakat dan kemampuan diri sendiri ! Mereka jadi macam tu sebab mereka percaya mereka boleh lakukan hal itu . Tiada ape yang dapat halang melainkan diri mereka sendiri yang ingin lakukan perkara tersebut ..
.
Terlupa ke dulu waktu mulaΒ² nak belajar berjalan ? Korang terus boleh bangun and jalan dengan yakin ke ? Mesti tatihΒ² dulu kan ? Tak perasan ke sebenarnya dari situ lagi kita dah letak kepercayaan kepada diri kita untuk boleh berjalan sendiri tanpa bantuan orang lain .
.
See ? Just believe in yourself when you do something because you are what you think . If you think you will loose you will become looser. If you think you will win you will become winner πŸ’ͺ .
.
Business Inquiries πŸ‘‡
Click link on bio ; or ,
Zai-0193656528 (Whatsapp)
Zai-0193656528 (Call)
πŸ’Ό Financial & Business Advisor
Email : πŸ“© zaicherrytiggo@gmail.com .
.
Tags :
#ProgramSaving2017 #BusinessSchoolClub #SkillsOnlineStage3 #WTEmpire #Prorich769 #Prorich769Academy #Zailegacylifestyle #upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitmpuncakalam #usm #usim #upsi #unikl #uniten #msu #unikl #usmc #usim #utmspace #ipta #ipts

πŸ’•πŸ’ž Active User πŸ’•πŸ’ž Math Student (@dhira_roslan)

Pernah Tak korang ? πŸ˜•πŸ‘‡
.
.
.
Rasa yang diri ni begitu kerdil berbanding dengan orang lain ? Rasa orang lain lagi hebat dari diri sendiri ? Rasa tak boleh nak berjaya macam orang lain berjaya !.
.
.
Jangan pernah sekali rendahkan bakat dan kemampuan diri sendiri ! Mereka jadi macam tu sebab mereka percaya mereka boleh lakukan hal itu . Tiada ape yang dapat halang melainkan diri mereka sendiri yang ingin lakukan perkara tersebut ..
.
.
Terlupa ke dulu waktu mulaΒ² nak belajar berjalan ? Korang terus boleh bangun and jalan dengan yakin ke ? Mesti tatihΒ² dulu kan ? Tak perasan ke sebenarnya dari situ lagi kita dah letak kepercayaan kepada diri kita untuk boleh berjalan sendiri tanpa bantuan orang lain .
.
See ? Just believe in yourself when you do something because you are what you think . If you think you will loose you will become looser. If you think you will win you will become winner πŸ’ͺ .
.
Business Inquiries πŸ‘‡
Click link on bio ; or ,
Dhira Roslan - 0192196470 (Whatsapp)
Dhira Roslan - 0192196470 (Whatsapp)
Dhira Roslan - 0192196470 (Whatsapp)
.
. πŸ’Ό Financial & Business Advisor
Email : πŸ“© imnairanadhirah@gmail.com .
.
Tags :
#ProgramSaving2017 #BusinessSchoolClub #SkillsOnlineStage3 #WTEmpire #Prorich769 #Prorich769Academy #dhiralifestyle #upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitmpuncakalam #usm #usim #upsi #unikl #uniten #msu #unikl #usmc #usim #utmspace #ipta #ipts

Sy.Nabilah (@sy_nabilah123)

Pernah Tak korang ? πŸ˜•πŸ‘‡
.
.
.
Rasa yang diri ni begitu kerdil berbanding dengan orang lain ? Rasa orang lain lagi hebat dari diri sendiri ? Rasa tak boleh nak berjaya macam orang lain berjaya !.
.
Jangan pernah sekali rendahkan bakat dan kemampuan diri sendiri ! Mereka jadi macam tu sebab mereka percaya mereka boleh lakukan hal itu . Tiada ape yang dapat halang melainkan diri mereka sendiri yang ingin lakukan perkara tersebut ..
.
Terlupa ke dulu waktu mulaΒ² nak belajar berjalan ? Korang terus boleh bangun and jalan dengan yakin ke ? Mesti tatihΒ² dulu kan ? Tak perasan ke sebenarnya dari situ lagi kita dah letak kepercayaan kepada diri kita untuk boleh berjalan sendiri tanpa bantuan orang lain .
.
See ? Just believe in yourself when you do something because you are what you think . If you think you will loose you will become looser. If you think you will win you will become winner πŸ’ͺ .
.
Business Inquiries πŸ‘‡
Click link on bio ; or ,
Sy.Nabilah - 0199275753 (Whatsapp)
Sy.Nabilah - 0199275753 (Call)
πŸ’Ό Financial & Business Advisor
Email : πŸ“© synabilah_symustafa97@yahoo.com .
.
Tags :
#ProgramSaving2017 #BusinessSchoolClub #SkillsOnlineStage3 #WTEmpire #Prorich769 #Prorich769Academy #nabilah_style #upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitmpuncakalam #usm #usim #upsi #unikl #uniten #msu #unikl #usmc #usim #utmspace #ipta #ipts

(@naddy_dyra)

Pernah Tak korang ? πŸ˜•πŸ‘‡
.
.
.
Rasa yang diri ni begitu kerdil berbanding dengan orang lain ? Rasa orang lain lagi hebat dari diri sendiri ? Rasa tak boleh nak berjaya macam orang lain berjaya !.
.
Jangan pernah sekali rendahkan bakat dan kemampuan diri sendiri ! Mereka jadi macam tu sebab mereka percaya mereka boleh lakukan hal itu . Tiada ape yang dapat halang melainkan diri mereka sendiri yang ingin lakukan perkara tersebut ..
.
Terlupa ke dulu waktu mulaΒ² nak belajar berjalan ? Korang terus boleh bangun and jalan dengan yakin ke ? Mesti tatihΒ² dulu kan ? Tak perasan ke sebenarnya dari situ lagi kita dah letak kepercayaan kepada diri kita untuk boleh berjalan sendiri tanpa bantuan orang lain .
.
See ? Just believe in yourself when you do something because you are what you think . If you think you will loose you will become looser. If you think you will win you will become winner πŸ’ͺ .
.
Business Inquiries πŸ‘‡
Click link on bio ; or ,
Nad-0132010833 (Whatsapp)
Nad-0132010833 (Call)
πŸ’Ό Financial & Business Advisor
Email : πŸ“© nurulnadhirah9970@gmail.com
Tags :
#ProgramSaving2017 #BusinessSchoolClub #SkillsOnlineStage3 #WTEmpire #Prorich769 #Prorich769Academy #nadlegacylifestyle #upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitmpuncakalam #usm #usim #upsi #unikl #uniten #msu #unikl #usmc #usim #utmspace #ipta #ipts

Sy.Nabilah (@sy_nabilah123)

[PELUANG BUSINESS ONLINE]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Platform #PRORICH769 terbuka untuk yg serius ingin bersama kami bantu ubah hidup 360Β° . Kami menyediakan skill online yg diberi nama #SkillsOnlineStage3 khas utk anda berniaga dgn hanya menggunakan FACEBOOK , WHATSAPP ,INSTAGRAM dan TELEGRAM anda sahaja.
.
.
Student? Surirumah? Pekerja? Penganggur? Golongan pencen? Semua golongan boleh janji anda serius dan tak ego untuk diguide.
.
.
Bagi yang benar2 serius untuk jana pendapatan bersama team #Prorich769 boleh pm saya . Saya nak yang serius sahaja sbb saya juga sedang jalankan bisnes ni secara serius . Jika anda serius boleh terus whatsapp/dm saya . Jika tidak jangan sesekali berbuat demikian.
.
.
πŸ“²Sy.Nabilah - 0199275753
πŸ“²Sy.Nabilah - 0199275753
πŸ“²Sy.Nabilah - 0199275753
.
πŸ’°Busisness ConsultantπŸ’°
πŸ’°Busisness ConsultantπŸ’°
.
.
#ProjekStudentBerpendapatan #bisnesonline #NetworkMarketing #ProRichAcademy769 #Prorich769
#GammaNetwork
#nabilah_style
More tags :
#upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitmpuncakalam #ikbnpagoh #ikbnperak #ikbnseriiskandar #ikbnperetak #ikbnbanting #ikbnbangi #unikl #usmc #usim #utmspace

EKA PRORICH 769 (@ekaarahman_)

PELUANG BUSINESS ONLINE.
.
.
.
.
Platform #PRORICH769 terbuka untuk yg serius ingin bersama kami bantu ubah hidup 360Β° . Kami menyediakan skill online yg diberi nama #SkillsOnlineStage3 khas utk anda berniaga dgn hanya menggunakan FACEBOOK , WHATSAPP ,INSTAGRAM dan TELEGRAM anda sahaja.
.
Student? Surirumah? Pekerja? Penganggur? Golongan pencen? Semua golongan boleh janji anda serius dan tak ego untuk diguide.
.
Bagi yang benar2 serius untuk jana pendapatan bersama team #Prorich769 boleh pm saya . Saya nak yang serius sahaja sbb saya juga sedang jalankan bisnes ni secara serius . Jika anda serius boleh terus whatsapp/dm saya . Jika tidak jangan sesekali berbuat demikian.
.
.
πŸ“²0173883564 (EKA)
πŸ“²0173883564 (EKA)
πŸ“²0173883564 (EKA).
.
πŸ’°Busisness ConsultantπŸ’°
πŸ’°Busisness ConsultantπŸ’°
.
.
#ProjekStudentBerpendapatan #bisnesonline #NetworkMarketing #ProRichAcademy769 #Prorich769
#GammaNetwork #ekalifestyle .
More tags :
#upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitmpuncakalam #ikbnpagoh #ikbnperak #ikbnseriiskandar #ikbnperetak #ikbnbanting #ikbnbangi #unikl #usmc #usim #utmspace

WAN | KDH ✈️ KUL #ActiveUser (@wxnnn.co)

Pernah Tak korang ? πŸ˜•πŸ‘‡
.
.
.
Rasa yang diri ni begitu kerdil berbanding dengan orang lain ? Rasa orang lain lagi hebat dari diri sendiri ? Rasa tak boleh nak berjaya macam orang lain berjaya !.
.
Jangan pernah sekali rendahkan bakat dan kemampuan diri sendiri ! Mereka jadi macam tu sebab mereka percaya mereka boleh lakukan hal itu . Tiada ape yang dapat halang melainkan diri mereka sendiri yang ingin lakukan perkara tersebut ..
.
Terlupa ke dulu waktu mulaΒ² nak belajar berjalan ? Korang terus boleh bangun and jalan dengan yakin ke ? Mesti tatihΒ² dulu kan ? Tak perasan ke sebenarnya dari situ lagi kita dah letak kepercayaan kepada diri kita untuk boleh berjalan sendiri tanpa bantuan orang lain .
.
See ? Just believe in yourself when you do something because you are what you think . If you think you will loose you will become looser. If you think you will win you will become winner πŸ’ͺ .
.
Business Inquiries πŸ‘‡
Click link on bio ; or ,
Wan - 0134711994 (Whatsapp)
Wan - 01111403769 (Call)
πŸ’Ό Financial & Business Advisor
Email : πŸ“© talhahhassan35@gmail.com .
.
Tags :
#ProgramSaving2017 #BusinessSchoolClub #SkillsOnlineStage3 #WTEmpire #Prorich769 #Prorich769Academy #wanlegacylifestyle #upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitmpuncakalam #usm #usim #upsi #unikl #uniten #msu #unikl #usmc #usim #utmspace #ipta #ipts

Kedah Fans News β€’ IG Live (@langhijaukuning)

Berminat untuk jual topup ❓ πŸ‘Kelebihan menjadi AGENT TOPUP ⬇️ βœ…Anda akan dapat memiliki kedai topup 24 jam di hujung jari.
βœ…Boleh jual/guna sendiri
βœ…X perlu beli mesin mahal2.
βœ…x perlu simpan stok kad.
βœ…Sistem topup on 24 jam
βœ…Harga topup lbih murah brbanding beli di kedai.
βœ…% diskaun yg tggi
βœ…Boleh menaja agen dan dapat komisen dari jualan agen
βœ…Yuran agen anda tntukn, dan 100% milik anda.
.
Pendapatan bulanan sehingga rm1600++ 😎Pada yg btol2 berminat, sila teru s whatsapp sy πŸ‘‰0162363300.
.
.
@mia_qalisha
@mia_qalisha
@mia_qalisha
.
.
#agenttopup#jomdaftar#uitm#uitmpuncakalam#uitmmchang#uitmarau#uitmdengkil#uitmdungun#uitmseriiskandar#uitmsabah#uitmsarawak#uitmmerbok#uitmshahalam#uitmpulaupinang#

OPEN NOW 5PM - 11PM (@juscili_kering)

Berminat untuk jual topup ❓ πŸ‘Kelebihan menjadi AGENT TOPUP ⬇️ βœ…Anda akan dapat memiliki kedai topup 24 jam di hujung jari.
βœ…Boleh jual/guna sendiri
βœ…X perlu beli mesin mahal2.
βœ…x perlu simpan stok kad.
βœ…Sistem topup on 24 jam
βœ…Harga topup lbih murah brbanding beli di kedai.
βœ…% diskaun yg tggi
βœ…Boleh menaja agen dan dapat komisen dari jualan agen
βœ…Yuran agen anda tntukn, dan 100% milik anda.
.
Pendapatan bulanan sehingga rm1600++ 😎Pada yg btol2 berminat, sila teru s whatsapp sy πŸ‘‰0125756541
.
.
@topup_agent_
@topup_agent_
@topup_agent_
.
.
#agenttopup#jomdaftar#uitm#uitmpuncakalam#uitmmchang#uitmarau#uitmdengkil#uitmdungun#uitmseriiskandar#uitmsabah#uitmsarawak#uitmmerbok#uitmshahalam#uitmpulaupinang#

ACTIVE USER πŸ’― (@mr.amin_official)

APA ITU SAHAM IPO ???πŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸš€πŸš€πŸš€
.
Siapa tahu apa itu INITIAL PUBLIC OFFER? Bahasa mudah.. SAHAM TERBITAN AWAL.. Inilah salah satu platform yang mana company kami tawarkan. Pelaburan jangka panjang, bukan pelaburan jangka masa pendek. Bila pelaburan dalam jangka masa pendek, itu dikira MONEY GAME.
.
Selalunya, siapa yang main saham IPO ni? Middle class? High class? Elite class? Kita yang biasa ni memang takda chance lah nak main saham sebegini rupa.
.
Tapi saya, as YOUR PERSONAL FINANCIAL PLANNER dri THRILLIONGROUPTEAM offer anda untuk menjadi salah satu golongan elite satu hari nanti. Sebab apa? Kita golongan biasa ni boleh juga merasai apa itu IPO. Apa pula tak best, golongan elite kenapa boleh goyang kaki dapat duit? Inilah platform yang dia main. IPO.
.
So, nak merasa tak? Ada lagi yang akan saya share, platform apa lagi yang ada dalam company kami.
Buang SIFAT EGO dan buang ALASAN.πŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸš€πŸš€πŸš€ Nak tau mcm mne platform kami berjaya,blh terus pm/wsp sye yerrr !!!πŸ‘πŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸš€πŸš€πŸš€πŸš€
.
πŸ‘‡maklumat lnjut sila pm sayaπŸ‘‡
.
πŸ“² 011-26595243 (Muhd Amin)
πŸ“² 011-26595243 (Muhd Amin)
πŸ“² 011-26595243 (Muhd Amin)
.
Tags:
#NewDiamondOrder
#3L4KMudah
#BETABusinessClub
#BlackDiamondNetwork
#BBCPhuketKrabiChallenge
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU #UPSI #Unisel
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom #UniKLMestech #UniKLBMi #UniKLMFI
#UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam

*Allah the best planning* (@asyraf.yaziz)

Apa guna buka buku baru jika kita masih karang cerita yg sama . Apa guna tahun yg baru jika pencapaian kita masih ditakuk yg lama . Semoga tahun 2017 menjadi tahun yg lebih baik utk kita semua . Tanam azam saja x cukup jika anda tidak bergerak utk mencari jalan mengubah result anda . Jika anda inginkan kehidupan yg lebih positif utk tahun 2017 kami ada caranya

Asyraf
013-7894048
013-7804048
013-7894048
.
#businessacademy360 #bussinessconsultant #EarnWhileYouLearn #ProjekUsahawanOnline17
#upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitmpuncakalam #ikbnpagoh #ikbnperak #ikbnseriiskandar #ikbnperetak #ikbnbanting #ikbnbangi #unikl #usmc #usim #utmspace
More...