بسم الله الرحمن الرحيم (@thegadgets_store)

CABLE PINENG for Android (PN303)
-
Specification:-
💥 Material : Environmental PET & Aluminium
💥 Compatibility : Compatible with Micro Usb interface devices
💥 Function : Charging & Data Transmission
💥 Cable Lenght : 1 M
💥 Waranty : 1 month
🎨 Black, White, Blue, Green & Red
-
💵 Price : RM20 SM/RM25 SS
📮 Including postage 😉
-
Whatsapp 019-3051692/011-31322306 for order ya 😘
-
#pn303 #pineng #pinengmalaysia #cablepineng #cablepinengmalaysia #cablepinengoriginal #cablepinengmurah #cableandroid #sayajual #sayajualgadgets #sayajualonline #sayajualmurah #lokalah #lokalbrand #utp #uitm #uitmsi #uitmseriiskandar

The Setokin [STOKIN MURAH] (@thesetokin)

👚 PEASANT BLOUSE 👚
Get this expensive painting on your feet today!
.
💯MATERIAL : 90% cotton 10% elastane
.
💰PRICE : RM15 excluding postage
.
📦POSTAGE : RM7 (sm) RM10 (ss)
.
📲Whatsapp : +60135241200
#thesetokin #socks #sockslover #stokin #stokinmurah #stokincomel #koreansocks #utm #utmawesome #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmperak #uitmseriiskandar #uitmdungun #uitmtapah #uitmperlis #uitmjengka #ukm #usm #unisza #uiagombak #igshopmalaysia #ootdmalaysia #ootd

diana radzi (@yanas_cooking)

Review customer frm PARIS ....she want to order MORE of SAMBAL HITAM SMACKDOWN ,alhamdulillah a lot of hardwork to be done here. Must target what is my objective ...vision & mission ...doakan kejayaan saya ya ..tq
#sambalhitam #sambalbelimbing #sambalgoreng #sambal #ukm #upm #usim #politeknik #mrsm #mmu #msu #uitmpuncakalam #uitmseriiskandar #bangigetaway #kuantan #puchong #paris #pavilion #klia #krabi #phuket #vietnam #vendorselangor #sayajual

📶 24/7 Active User (@shahida.yunus)

ILMU BUAT DUIT SANTAI-SANTAI....
.
.
.
Alhamdulillah sesi training #Prorich769 selesai sudah,insyaAllah semua akan berjaya satu hari nanti, kami provide semua.
.
ilmu free ✅
training free ✅
mentor free ✅
seminar free ✅
module free ✅
.
.
so apa tunggu lagi?,kami dah sediakan semua bende,jom bersama saya dlm #Prorich769,untuk yg baru nk bermula saya ade OFFER ISTIMEWA
.
.
.
.

SPECIAL OFFER UNTUK ANDA
.
2 SILVER POOL AUTO PLACEMENT
.
❗️ Auto Placement ❗️
Join mana2 pakej 👇 .
Silver *RM370* atau
Gold *RM2060* atau
Jr Mobile *RM3760* atau
Mobile *RM6780*
.
Dan Saya bagi HADIAH PERCUMA 2 Akaun Silver untuk anda . 😱

Bermakna kerja dah 50% siap.

Join-join terus dah ada network dan team 😄

Best kan ?

LIMITED OFFER
LIMITED OFFER
LIMITED OFFER
.
.
Sampai pukul 10 malam ini sahaja !! FIRST COMES, FIRST SERVES
.
Offer ni hanya untuk 5 orang sahaja ! Saya taknak ramai2... Siapa cepat dia dapat !. Offer sampai pukul 10 malam ini sahaja !. Join terus disediakan Modul + cara untuk berniaga dalam #prorich769 menggunakan #SkillsOnlineStage3 Ramai testimoni yang berjaya hanya dengan menggunakan teknik ni. Siapa cepat dia dapat !
.
.
Nak offer ni cepat2 whatsapp 👇
.
.
📞01139258915
📞01139258915
📞01139258915
Shahida Yunus
.
.
#ProjekStudentBerpendapatan #bisnesonline #NetworkMarketing #ProRichAcademy769 #Prorich769 #SkillsOnlineStage3
#GammaNetwork .
More tags :
#upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitmpuncakalam #ukm #uum #uitm #uitmarau #ikbnbanting #umk #unikl #unimap #usim #utmspace

📶 24/7 Active User (@shahida.yunus)

ILMU BUAT DUIT SANTAI-SANTAI....
.
.
.
Alhamdulillah sesi training #Prorich769 selesai sudah,insyaAllah semua akan berjaya satu hari nanti, kami provide semua.
.
ilmu free ✅
training free ✅
mentor free ✅
seminar free ✅
module free ✅
.
.
so apa tunggu lagi?,kami dah sediakan semua bende,jom bersama saya dlm #Prorich769,untuk yg baru nk bermula saya ade OFFER ISTIMEWA
.
.
.
.

SPECIAL OFFER UNTUK ANDA
.
2 SILVER POOL AUTO PLACEMENT
.
❗️ Auto Placement ❗️
Join mana2 pakej 👇 .
Silver *RM370* atau
Gold *RM2060* atau
Jr Mobile *RM3760* atau
Mobile *RM6780*
.
Dan Saya bagi HADIAH PERCUMA 2 Akaun Silver untuk anda . 😱

Bermakna kerja dah 50% siap.

Join-join terus dah ada network dan team 😄

Best kan ?

LIMITED OFFER
LIMITED OFFER
LIMITED OFFER
.
.
Sampai pukul 10 malam ini sahaja !! FIRST COMES, FIRST SERVES
.
Offer ni hanya untuk 5 orang sahaja ! Saya taknak ramai2... Siapa cepat dia dapat !. Offer sampai pukul 10 malam ini sahaja !. Join terus disediakan Modul + cara untuk berniaga dalam #prorich769 menggunakan #SkillsOnlineStage3 Ramai testimoni yang berjaya hanya dengan menggunakan teknik ni. Siapa cepat dia dapat !
.
.
Nak offer ni cepat2 whatsapp 👇
.
.
📞01139258915
📞01139258915
📞01139258915
Shahida Yunus
.
.
#ProjekStudentBerpendapatan #bisnesonline #NetworkMarketing #ProRichAcademy769 #Prorich769 #SkillsOnlineStage3
#GammaNetwork .
More tags :
#upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitmpuncakalam #ukm #uum #uitm #uitmarau #ikbnbanting #umk #unikl #unimap #usim #utmspace

📶 24/7 Active User (@shahida.yunus)

ILMU BUAT DUIT SANTAI-SANTAI....
.
.
.
Alhamdulillah sesi training #Prorich769 selesai sudah,insyaAllah semua akan berjaya satu hari nanti, kami provide semua.
.
ilmu free ✅
training free ✅
mentor free ✅
seminar free ✅
module free ✅
.
.
so apa tunggu lagi?,kami dah sediakan semua bende,jom bersama saya dlm #Prorich769,untuk yg baru nk bermula saya ade OFFER ISTIMEWA
.
.
.
.

SPECIAL OFFER UNTUK ANDA
.
2 SILVER POOL AUTO PLACEMENT
.
❗️ Auto Placement ❗️
Join mana2 pakej 👇 .
Silver *RM370* atau
Gold *RM2060* atau
Jr Mobile *RM3760* atau
Mobile *RM6780*
.
Dan Saya bagi HADIAH PERCUMA 2 Akaun Silver untuk anda . 😱

Bermakna kerja dah 50% siap.

Join-join terus dah ada network dan team 😄

Best kan ?

LIMITED OFFER
LIMITED OFFER
LIMITED OFFER
.
.
Sampai pukul 10 malam ini sahaja !! FIRST COMES, FIRST SERVES
.
Offer ni hanya untuk 5 orang sahaja ! Saya taknak ramai2... Siapa cepat dia dapat !. Offer sampai pukul 10 malam ini sahaja !. Join terus disediakan Modul + cara untuk berniaga dalam #prorich769 menggunakan #SkillsOnlineStage3 Ramai testimoni yang berjaya hanya dengan menggunakan teknik ni. Siapa cepat dia dapat !
.
.
Nak offer ni cepat2 whatsapp 👇
.
.
📞01139258915
📞01139258915
📞01139258915
Shahida Yunus
.
.
#ProjekStudentBerpendapatan #bisnesonline #NetworkMarketing #ProRichAcademy769 #Prorich769 #SkillsOnlineStage3
#GammaNetwork .
More tags :
#upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitmpuncakalam #ukm #uum #uitm #uitmarau #ikbnbanting #umk #unikl #unimap #usim #utmspace

k1ngcoco_1 👑 OOTD RAYA 2017 (@qistyna.innara)

❤️ Jacket / Blazer .
👍🏻 READY STOCK .
💌 Pos setiap ISNIN ~ JUMAAT @ 2PM .
📦 Sampai kat awak dalam 2 hari bekerja .
💰 RM55 Semenanjung Malaysia
💰 RM60 Sabah Sarawak .
✂️ Material : Ice Cotton .
.
👚 FREESIZE
📐 Shoulder : 36cm
Sleeves : 55cm
Armhole : 38cm
Length : Front 57cm, Rear 70cm
Bust : 86cm ~ 96cm
Waist : 70cm ~ 82cm .
.
.
SERIOUS NAK ORDER?? TERUSSSS JE 👇
📲 WhatsApp +60166720775
📲 WhatsApp +60166720775
📲 WhatsApp +60166720775
ATAU
📲 Telegram +60166720775
📲 Wechat ID : qisnaraa_12 .
. .
#sayajual #sayajualmurah #koreanfashionmalaysia #bajucouple #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #uitm #uitmshahalam #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmselayang #koreanfashionmalaysia #wedgesmalaysia #sayajualkasut 7449

Mohamad Syafik (@syafik_rodzi99)

📈SALAHKAH BERIMPIAN BESAR?📝
.
.
.
.
.
Selamat pagi warga dunia !!!.. Korang happy x pagi ni? apa? sedih? Eh2... dr korang sedih, lebih baik happy, at least korang happy 😊
.
Salahkah kita nak ada impian besar? Kereta mewah byk kan kat dunia ni, melampaukah kita jika nak cuma satu?
.
Tak salah pun, cuma, anda kena tahu, "hidup adalah sebuah perjalanan proses BELAJAR, dan bisnes ialah satu proses PEMBELAJARAN".
.
Kalau bisnes, apa yg korang semua rasa hanya sekadar "buat duit, kaya cepat, mata duitan, gila kekayaan," dll, anda memang SALAH BESAR.
.
Nak kejar impian, mesti ada prosesnya utk dapatkan target tersebut. Bukan tiba2 terus kaya! Bisnes perlukan ketahanan, ketekalan, tekad, nekad, doa serta usaha berpanjangan, dan akhirnya ILMU PENGETAHUAN dan PENGALAMAN yg luar biasa diperoleh, plus KEJAYAAN.
.
Nak kaya cepat, nak capai impian cepat tapi xnak rasa sakit? lagi2 org kita, just pergi kawan dgn doraemon ok? huhu
.
.
Anda nak berubah?? Saya ada satu platform untuk anda berubah.. caranya mudah sahaja., anda PM saya sekarang untuk anda ubah hidup.
.
📲0199992380 (Syafik)
📲0199992380 (Syafik)
📲0199992380 (Syafik)
.
💰Business Consultant💰
💰Business Consultant💰
.
.
#ProjekStudentBerpendapatan #bisnesonline #NetworkMarketing #ProRichAcademy769 #Prorich769
#GammaNetwork .
#Bisneshalal
#usahatanggakejayaan
#kerjaparttime
More tags :
#upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitmpuncakalam #ukm #uum #uitm #uitmarau #ikbnbanting #umk #unikl #unimap #usim #utmspace

NORFATIHAH (@mh_fatihaharis)

Bergaya dengan Diorr Split Pilihan paling larisss kerana design yang nampak sangat exclusive dan menampakkan muka runcing gitu. Bingkai tepi halus bagi yang bertudung, tudung akan kekal cantik Dan tidak kembang. Design ni yg macam Nora Danish pakaiiii tau 😘😘😘
.
Kualiti Tiptop macam original Copy. Jangan samakan dengan yg di pasar malam atau yg jauh lebih murah tapi kualiti tidak setanding kami.
.
Harga Masih Promo utk 10 terawal
Inc : Box, Case, Cleaning Cloth n Paper Beg, Cepat WhatsApp ke 011 240 98878

WhatsApp 011 240 98878
WhatsApp 011 240 98878
WhatsApp 011 240 98878

Nak Tgk Koleksi Lain Follow @mh_fatihaharis
.
.
JOM FOLLOW MY IG @mh_fatihaharis

#raybanmurah #dropshipKRBM
#jom_beli_rayban #bazar
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#bazarpaknilmurah #bazaronline
#smart #iklan_instagram
#iklanonlineshop #trustedseller #sayajualmurah #barangmurah #bestquality #qualityitem #notlowgrade #kacamata #satisfactionguaranteed #sayajualspek #optical #cheapoptical #polimas #uitmseriiskandar #uitmshahalam #usm #uumisthebest #unimap
#kacamatabranded

Zainal Amir (@zack9870459)

.
.
.
Apa guna buka buku baru jika kita masih karang cerita yg sama . Apa guna tahun yg baru jika pencapaian kita masih ditakuk yg lama . Semoga tahun 2017 menjadi tahun yg lebih baik utk kita semua . Tanam azam saja x cukup jika anda tidak bergerak utk mencari jalan mengubah result anda . Jika anda inginkan kehidupan yg lebih positif utk tahun 2017 kami ada caranya
.
.
Nama :
WasAp no :
.
.
.
#businessacademy360 #bussinessconsultant #EarnWhileYouLearn #ProjekUsahawanOnline17 #tungshinhospital
#upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitmpuncakalam #ikbnpagoh #ikbnperak #ikbnseriiskandar #ikbnperetak #ikbnbanting #ikbnbangi #unikl #usmc #usim #utmspace
#klate #nevergiveup #up2you

Active user😘 Dah solat? (@annasaufi)

📈SALAHKAH BERIMPIAN BESAR?📝
.
.
.
.
.
Happy lunch uolsss.. Korang happy x hari ni? apa? sedih? Eh2... dr korang sedih, lebih baik happy, at least korang happy 😊
.
Salahkah kita nak ada impian besar? Bermacam kemewahan kat dunia ni, melampaukah kita jika nak cuma satu?
.
Tak salah pun, cuma, anda kena tahu, "hidup adalah sebuah perjalanan proses BELAJAR, dan bisnes ialah satu proses PEMBELAJARAN".
.
Kalau bisnes, apa yg korang semua rasa hanya sekadar "buat duit, kaya cepat, mata duitan, gila kekayaan," dll, anda memang SALAH BESAR.
.
Nak kejar impian, mesti ada prosesnya utk dapatkan target tersebut. Bukan tiba2 terus kaya! Bisnes perlukan ketahanan, ketekalan, tekad, nekad, doa serta usaha berpanjangan, dan akhirnya ILMU PENGETAHUAN dan PENGALAMAN yg luar biasa diperoleh, plus KEJAYAAN.
.
Nak kaya cepat, nak capai impian cepat tapi xnak rasa sakit? lagi2 org kita, just pergi kawan dgn doraemon ok? huhu
.
.
Anda nak berubah?? Saya ada satu platform untuk anda berubah.. caranya mudah sahaja., anda PM saya sekarang untuk anda ubah hidup.
.
01133544570
AnnaSaufi
Student Berpendapatan
💰Business Consultant💰
.
.
#ProjekStudentBerpendapatan #bisnesonline #NetworkMarketing #ProRichAcademy769 #Prorich769
#GammaNetwork .
More tags :
#upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitmpuncakalam #ukm #uum #uitm #uitmarau #ikbnbanting #umk #unikl #unimap #usim #utmspace

k1ngcoco_1 👑 OOTD RAYA 2017 (@qistyna.innara)

❤️ Jumpsuit .
👍🏻 READY STOCK .
💌 Pos setiap ISNIN ~ JUMAAT @ 2PM .
📦 Sampai kat awak dalam 2 hari bekerja .
💰 RM59 Semenanjung Malaysia
💰 RM66 Sabah Sarawak .
✂️ Material : Cotton .
.
👚 FREESIZE
📐
Waist : 64cm~76cm
Hip : 104cm
Length : 129cm .
.
📌 Jumpsuit SAHAJA! Baju yg didalam tu TAK DIJUAL
. .
. .

Nak ORDER & PERTANYAAN? Terussss je .
.
📲 WhatsApp +60166720775
📲 Telegram +60166720775
📲 Wechat ID : qisnaraa_12 .
.

#sayajual #sayajualmurah #koreanfashionmalaysia #bajucouple #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #uitm #uitmshahalam #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmselayang #koreanfashionmalaysia #wedgesmalaysia #sayajualkasut 4000000

Rastafarimy@YoungTycoon (@rastafarimy)

TAHUKAH ANDA??🤔🤔
.
.
.
.
.
Tiada kejayaan yg dtg tanpa usaha , tiada kejayaan yg dtg tanpa cabaran , tiada kejayaan yg dtg tanpa ilmu ,
.
Mungkin kita banyak belajar dr segi teori mcm mana nak start atau manage satu perniagaan dgn baik, tapi teori tak pernah ajar kita bahawa nak berjaya dalam bidang perniagaan itu banyak pancarobanya , .
.
Teori tak pernah ajar kita mcm mana nak bangkit semula ketika jatuh , nak develop perniagaan supaya maintain , tak ada satu teori pun dlm silibus pelajaran yg ajar kita erti pengorbanan sesebuah kejayaan . .
.
Hanya PENGALAMAN yg jadi buku teks dan rujukan pd usahawan yg berjaya , kerana PENGALAMAN itu ialah satu sekolah yg sangat dasyat .
.
.
Tak kira di mana kita bermula atau melangkah , rasa diri dia dah gagal dalam bisnes network marketing ,
.
.
Sedangkan kita masih belum pun bermulaa , ayuh , bangun , kejar balik matlamat dan impian kita masa kita mula mula ingin bertapak dalam bidang ni ,
Kerana bg sy , impian tu bukan hanya satu benda utk di impikan ,
Tetapi , impian itu utk dicapai .. .
📲+60105442801(Mohd Hilmi)
📲+60105442801(Mohd Hilmi)
📲+60105442801(Mohd Hilmi)
.
💰Business Consultant💰
💰Business Consultant💰
.
.
#ProjekStudentBerpendapatan #bisnesonline #NetworkMarketing #ProRichAcademy769 #Prorich769
#GammaNetwork #MamuPhyto769
#MamuAcademy769
More tags :
#upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitmpuncakalam #ukm #uum #uitm #uitmarau #ikbnbanting #umk #unikl #unimap #usim #utmspace

Rastafarimy@YoungTycoon (@rastafarimy)

TAHUKAH ANDA??🤔🤔
.
.
.
.
.
Tiada kejayaan yg dtg tanpa usaha , tiada kejayaan yg dtg tanpa cabaran , tiada kejayaan yg dtg tanpa ilmu ,
.
Mungkin kita banyak belajar dr segi teori mcm mana nak start atau manage satu perniagaan dgn baik, tapi teori tak pernah ajar kita bahawa nak berjaya dalam bidang perniagaan itu banyak pancarobanya , .
.
Teori tak pernah ajar kita mcm mana nak bangkit semula ketika jatuh , nak develop perniagaan supaya maintain , tak ada satu teori pun dlm silibus pelajaran yg ajar kita erti pengorbanan sesebuah kejayaan . .
.
Hanya PENGALAMAN yg jadi buku teks dan rujukan pd usahawan yg berjaya , kerana PENGALAMAN itu ialah satu sekolah yg sangat dasyat .
.
.
Tak kira di mana kita bermula atau melangkah , rasa diri dia dah gagal dalam bisnes network marketing ,
.
.
Sedangkan kita masih belum pun bermulaa , ayuh , bangun , kejar balik matlamat dan impian kita masa kita mula mula ingin bertapak dalam bidang ni ,
Kerana bg sy , impian tu bukan hanya satu benda utk di impikan ,
Tetapi , impian itu utk dicapai .. .
📲+60105442801(Mohd Hilmi)
📲+60105442801(Mohd Hilmi)
📲+60105442801(Mohd Hilmi)
.
💰Business Consultant💰
💰Business Consultant💰
.
.
#ProjekStudentBerpendapatan #bisnesonline #NetworkMarketing #ProRichAcademy769 #Prorich769
#GammaNetwork #MamuPhyto769
#MamuAcademy769
More tags :
#upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitmpuncakalam #ukm #uum #uitm #uitmarau #ikbnbanting #umk #unikl #unimap #usim #utmspace

Rastafarimy@YoungTycoon (@rastafarimy)

TAHUKAH ANDA??🤔🤔
.
.
.
.
.
Tiada kejayaan yg dtg tanpa usaha , tiada kejayaan yg dtg tanpa cabaran , tiada kejayaan yg dtg tanpa ilmu ,
.
Mungkin kita banyak belajar dr segi teori mcm mana nak start atau manage satu perniagaan dgn baik, tapi teori tak pernah ajar kita bahawa nak berjaya dalam bidang perniagaan itu banyak pancarobanya , .
.
Teori tak pernah ajar kita mcm mana nak bangkit semula ketika jatuh , nak develop perniagaan supaya maintain , tak ada satu teori pun dlm silibus pelajaran yg ajar kita erti pengorbanan sesebuah kejayaan . .
.
Hanya PENGALAMAN yg jadi buku teks dan rujukan pd usahawan yg berjaya , kerana PENGALAMAN itu ialah satu sekolah yg sangat dasyat .
.
.
Tak kira di mana kita bermula atau melangkah , rasa diri dia dah gagal dalam bisnes network marketing ,
.
.
Sedangkan kita masih belum pun bermulaa , ayuh , bangun , kejar balik matlamat dan impian kita masa kita mula mula ingin bertapak dalam bidang ni ,
Kerana bg sy , impian tu bukan hanya satu benda utk di impikan ,
Tetapi , impian itu utk dicapai .. .
📲+60105442801(Mohd Hilmi)
📲+60105442801(Mohd Hilmi)
📲+60105442801(Mohd Hilmi)
.
💰Business Consultant💰
💰Business Consultant💰
.
.
#ProjekStudentBerpendapatan #bisnesonline #NetworkMarketing #ProRichAcademy769 #Prorich769
#GammaNetwork #MamuPhyto769
#MamuAcademy769
More tags :
#upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitmpuncakalam #ukm #uum #uitm #uitmarau #ikbnbanting #umk #unikl #unimap #usim #utmspace

Rastafarimy@YoungTycoon (@rastafarimy)

TAHUKAH ANDA??🤔🤔
.
.
.
.
.
Tiada kejayaan yg dtg tanpa usaha , tiada kejayaan yg dtg tanpa cabaran , tiada kejayaan yg dtg tanpa ilmu ,
.
Mungkin kita banyak belajar dr segi teori mcm mana nak start atau manage satu perniagaan dgn baik, tapi teori tak pernah ajar kita bahawa nak berjaya dalam bidang perniagaan itu banyak pancarobanya , .
.
Teori tak pernah ajar kita mcm mana nak bangkit semula ketika jatuh , nak develop perniagaan supaya maintain , tak ada satu teori pun dlm silibus pelajaran yg ajar kita erti pengorbanan sesebuah kejayaan . .
.
Hanya PENGALAMAN yg jadi buku teks dan rujukan pd usahawan yg berjaya , kerana PENGALAMAN itu ialah satu sekolah yg sangat dasyat .
.
.
Tak kira di mana kita bermula atau melangkah , rasa diri dia dah gagal dalam bisnes network marketing ,
.
.
Sedangkan kita masih belum pun bermulaa , ayuh , bangun , kejar balik matlamat dan impian kita masa kita mula mula ingin bertapak dalam bidang ni ,
Kerana bg sy , impian tu bukan hanya satu benda utk di impikan ,
Tetapi , impian itu utk dicapai .. .
📲+60105442801(Mohd Hilmi)
📲+60105442801(Mohd Hilmi)
📲+60105442801(Mohd Hilmi)
.
💰Business Consultant💰
💰Business Consultant💰
.
.
#ProjekStudentBerpendapatan #bisnesonline #NetworkMarketing #ProRichAcademy769 #Prorich769
#GammaNetwork #MamuPhyto769
#MamuAcademy769
More tags :
#upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitmpuncakalam #ukm #uum #uitm #uitmarau #ikbnbanting #umk #unikl #unimap #usim #utmspace

Dreamcatchers by QaylaCreative (@qayla_creative)

The first should I say 'birthday-prank-surprise' by Qayla Creative! 🍰🎁🎈 It's an awkward kinda surprise (gotcha!), but then it's an amazing experience though. Thank youuuu @bayusufi93 for this challenging 'task' (sebab tak pernah kena surprise apatah lagi arrange surprise macam ni untuk sesiapa 😅). Thank you, @mirrahna
for your help! Keep supporting Qayla Creative, guyssss!!! Xoxo 🙆💕
#luckyyouluckyme #qayladreamcatchers #dreamcatcher #dreamcatchermurah #dreamcatchermalaysia #isell #sayajual #sayajualdreamcatchers #sweetdreams #homesweethome #decorations #homedecor #roomdecor #cardecor #handicrafts #handmade #surprise #creative #creativestuffs #vintage #feathers #laces #muahciked #seriiskandar #uitmseriiskandar #uitmsi #utp #kpmsi #ikbnseriiskandar

Abdul Syafiq (@abdsyafiq95)

TAHUKAH ANDA??🤔🤔
.
.
.
.
.
Tiada kejayaan yg dtg tanpa usaha , tiada kejayaan yg dtg tanpa cabaran , tiada kejayaan yg dtg tanpa ilmu ,
.
Mungkin kita banyak belajar dr segi teori mcm mana nak start atau manage satu perniagaan dgn baik, tapi teori tak pernah ajar kita bahawa nak berjaya dalam bidang perniagaan itu banyak pancarobanya , .
.
Teori tak pernah ajar kita mcm mana nak bangkit semula ketika jatuh , nak develop perniagaan supaya maintain , tak ada satu teori pun dlm silibus pelajaran yg ajar kita erti pengorbanan sesebuah kejayaan . .
.
Hanya PENGALAMAN yg jadi buku teks dan rujukan pd usahawan yg berjaya , kerana PENGALAMAN itu ialah satu sekolah yg sangat dasyat .
.
.
Tak kira di mana kita bermula atau melangkah , rasa diri dia dah gagal dalam bisnes network marketing ,
.
.
Sedangkan kita masih belum pun bermulaa , ayuh , bangun , kejar balik matlamat dan impian kita masa kita mula mula ingin bertapak dalam bidang ni ,
Kerana bg sy , impian tu bukan hanya satu benda utk di impikan ,
Tetapi , impian itu utk dicapai .. .
📲01131460955 (Syafiq)
📲01131460955 (Syafiq)
📲01131460955 (Syafiq)
.
💰Business Consultant💰
💰Business Consultant💰
.
.
#ProjekStudentBerpendapatan #bisnesonline #NetworkMarketing #ProRichAcademy769 #Prorich769
#GammaNetwork .
More tags :
#upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitmpuncakalam #ukm #uum #uitm #uitmarau #ikbnbanting #umk #unikl #unimap #usim #utmspace
More...