LIPSCRUB MURAH MALAYSIA (@seduction.my)

SANGAT MEMERLUKAN AGENT DI SELURUH MALAYSIA DAN JUGA DROPSHIP . Whatsapp 016-6174196 atau tekan link di bio . Mencari yang betul2 serious nak buat duit extra dan betul2 semangat dan komited . TAK ADA MODAL ? jangan risau , dropship TIADA YURAN ! Tunggu apa lagi ??? cepat whatsapp sekarang โค๏ธ
.
#seduction #seductionmy #lipscrubmurah #lipscrubmalaysia #bangiwonderland #sunwaypyramid #lipscrub #ukm #kptmbangi #bandarbarubangi #bukitmahkotabangi #bandarseriputra #moodrepublik #bazarpaknil #fattahamin #fattzura #aydajebat #kolejuniversitiislamantarabangsaselangor #pematahhati #nabilarazali #neelofa #uitmpuncakalam #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmrembau #uitmseremban3 #uitmseriiskandar #uitmlendu

๐Ÿ’ฐNo.1 CRYPTO CURRENCY: MSD๐Ÿ’ฐ (@king__zahed)

"SEBENARNYA KITA TAK PERLUKAN BANYAK DUIT PUN UNTUK HIDUP"
.
.
.
Cukup sekadar makan minum, bayar bil, bayar ansuran kereta, belanja sekolah anak, beli susu dan pampers anak, shopping, belanja mak ayah, beli pakaian skali sekala, beli ubat ubatan, servis kereta, isi minyak kereta,
.
sambungan...
.
Beli barang dapur, bayar rumah sewa, bayar tol ,bayar toilet tandas awam, bayar GST, bayar saman, bayar segala mcm cukai ..๐Ÿ˜•๐Ÿ˜•Eh2 !! Tiba2 mcm bnyak pulak nk pakai duit.. Hahaha..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
Jikalau anda ada masalah kewangan seperti diatas? Saya ada penyelesaian.
.
.
Saya menjalankan program keusahawanan untuk membantu mengubahkan pendapatan org ramai.Siapa nak jana pendapatan RM3,000 sehari tanpa gagal dalam perniagaan kalis risiko ini, boleh pm saya sementara promosi masih ada. Siapa cepat dia dpt๐Ÿ˜˜.
.
.
0103914241 (zahir)
0103914241 (zahir)
0103914241 (zahir)
0103914241 (zahir)
.
Info lanjut di Instagram:
๐Ÿ“ท @king__zahed
.
.
Tags:
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#BlackDiamondNetwork
#BBCPhuketKrabiChallenge
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom #UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
#UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam
#ProgramGandakanSimpanan2017 #ShahAlam

Free chopstick, wasabi &shoyu (@muslimsushiipoh)

Pasaipaaaa nampak bersopan sangat depa dua ni? Pasaipaaaaa..pasaipaaaa!!!
.
.
Nak order? Tekan ws link kat bawah!
.
.
http://www.wasap.my/60134890412
http://www.wasap.my/60134890412
http://www.wasap.my/60134890412
.
. โฐorder sblm jam 10mlm utk cod esoknyaโฐ
.
.
#sayajualsushi #sushihalal #muslimsushiipoh #deliveryfoodipoh #fooddeliveryipoh #simpangpulai #sushidelivery #ipohcityawesome #rtcgopeng #ipohfood #utp #rtcgopeng #serisoap #seribella #seritoks
#ipoh #sayajualhalalsushi #foodporn #ipohparade #sushisedap #sushiperak #kimbab #ipohfood #ipohtown #unisem #puo #carsem #seriiskandar #utp #tambun #kpjipoh #hospitalpantaipoh #uitmseriiskandar

Lentik Dara X Elly Mazlein TV3 (@lentikdaraofficial)

Wow betul ke abam @lentikdaraoriginal ?!! ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ Untunglah siapa yang dah join #agen / #stokis under #TeamLentikDaraMazim ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ All the best!!! Jom bisnes sampai jutawan ๐Ÿ’Ž ~ ini barulah aMAZIMg ๐ŸŽ‰ #LentikDara #JusLentikDara

PEPLUM | DRESS | SAREE (@anasyaa_collection)

BIPASHA SAREE KURUNG
.
RM 165 SM | RM 170 SS
.
TERMASUK POS LAJU
.
Material : Chiffon embroidery saree with full lining
.
Available colours :-
1) TEAL GREEN
2) MAGENTA
3) NAVY BLUE
4) BLACK
.
Feature :
๐ŸŒนHidden zip for wudhu friendly
๐ŸŒนZip belakang - no bf
๐ŸŒนpinggang Getah separuh
.
POSTAGE IN 1 WEEK
.
#anasyaacollection
#bazaarpaknilmurah
#bridesmaids
#skirt
#bajuraya
#likeforfollow
#kurunglace
#instadaily
#newarrival
#kebayamodern
#kebaya
#syukurselalu
#sarawak
#tiadaarahjodohkita
#lafazkalimahcintamu
#syurgayangkedua
#instafashion
#model
#ootdshare
#malaywedding
#uitmseriiskandar
#upm
#hijabfashion
#trustedonlineseller
#onlineshopping
#saree

PEPLUM | DRESS | SAREE (@anasyaa_collection)

BIPASHA SAREE KURUNG
.
RM 165 SM | RM 170 SS
.
TERMASUK POS LAJU
.
Material : Chiffon embroidery saree with full lining
.
Available colours :-
1) TEAL GREEN
2) MAGENTA
3) NAVY BLUE
4) BLACK
.
Feature :
๐ŸŒนHidden zip for wudhu friendly
๐ŸŒนZip belakang - no bf
๐ŸŒนpinggang Getah separuh
.
POSTAGE IN 1 WEEK
.
#anasyaacollection
#bazaarpaknilmurah
#bridesmaids
#skirt
#bajuraya
#likeforfollow
#kurunglace
#instadaily
#newarrival
#kebayamodern
#kebaya
#syukurselalu
#sarawak
#tiadaarahjodohkita
#lafazkalimahcintamu
#syurgayangkedua
#instafashion
#model
#ootdshare
#malaywedding
#uitmseriiskandar
#upm
#hijabfashion
#trustedonlineseller
#onlineshopping
#saree

PEPLUM | DRESS | SAREE (@anasyaa_collection)

BIPASHA SAREE KURUNG
.
RM 165 SM | RM 170 SS
.
TERMASUK POS LAJU
.
Material : Chiffon embroidery saree with full lining
.
Available colours :-
1) TEAL GREEN
2) MAGENTA
3) NAVY BLUE
4) BLACK
.
Feature :
๐ŸŒนHidden zip for wudhu friendly
๐ŸŒนZip belakang - no bf
๐ŸŒนpinggang Getah separuh
.
POSTAGE IN 1 WEEK
.
#anasyaacollection
#bazaarpaknilmurah
#bridesmaids
#skirt
#bajuraya
#likeforfollow
#kurunglace
#instadaily
#newarrival
#kebayamodern
#kebaya
#syukurselalu
#sarawak
#tiadaarahjodohkita
#lafazkalimahcintamu
#syurgayangkedua
#msu
#instafashion
#model
#ootdshare
#malaywedding
#uitmseriiskandar
#upm
#hijabfashion
#trustedonlineseller
#onlineshopping

PEPLUM | DRESS | SAREE (@anasyaa_collection)

BIPASHA SAREE KURUNG
.
RM 165 SM | RM 170 SS
.
TERMASUK POS LAJU
.
Material : Chiffon embroidery saree with full lining
.
Available colours :-
1) TEAL GREEN
2) MAGENTA
3) NAVY BLUE
4) BLACK
.
Feature :
๐ŸŒนHidden zip for wudhu friendly
๐ŸŒนZip belakang - no bf
๐ŸŒนpinggang Getah separuh
.
POSTAGE IN 1 WEEK
.
#anasyaacollection
#bazaarpaknilmurah
#bridesmaids
#skirt
#bajuraya
#likeforfollow
#kurunglace
#instadaily
#newarrival
#kebayamodern
#kebaya
#syukurselalu
#sarawak
#tiadaarahjodohkita
#lafazkalimahcintamu
#syurgayangkedua
#msu
#instafashion
#model
#ootdshare
#malaywedding
#uitmseriiskandar
#upm
#hijabfashion
#trustedonlineseller
#onlineshopping

PEPLUM | DRESS | SAREE (@anasyaa_collection)

BIPASHA SAREE KURUNG
.
RM 165 SM | RM 170 SS
.
TERMASUK POS LAJU
.
Material : Chiffon embroidery saree with full lining
.
Available colours :-
1) TEAL GREEN
2) MAGENTA
3) NAVY BLUE
4) BLACK
.
Feature :
๐ŸŒนHidden zip for wudhu friendly
๐ŸŒนZip belakang - no bf
๐ŸŒนpinggang Getah separuh
.
POSTAGE IN 1 WEEK
.
#anasyaacollection
#bazaarpaknilmurah
#bridesmaids
#skirt
#bajuraya
#likeforfollow
#kurunglace
#instadaily
#newarrival
#kebayamodern
#kebaya
#syukurselalu
#sarawak
#tiadaarahjodohkita
#lafazkalimahcintamu
#syurgayangkedua
#msu
#instafashion
#model
#ootdshare
#malaywedding
#uitmseriiskandar
#upm
#hijabfashion
#trustedonlineseller
#onlineshopping

๐ŸฏSALE RM35/jar ๐Ÿฏ (@norahseriiskandaripoh)

Done cod petang td dekat menara worldwide. Tq support norah dear customer. ๐Ÿ˜˜
#customershyshy
#hopeenjoynorah

๐ŸฏSALE RM35/jar ๐Ÿฏ (@norahseriiskandaripoh)

cod petang td dekat barber. Tq dear customer support Norah. ๐Ÿ˜˜
#selamatbernorah
#hopeenjoynorah

๐ŸฏSALE RM35/jar ๐Ÿฏ (@norahseriiskandaripoh)

Good Morning semua โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ selamat berhujung minggu๐Ÿ˜Ž Ap aktiviti harini? hihi Semua dh bernorah belum? kalau belum mari sis boleh ajarkn mudah je cpt dan berkesan ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ #norahwax #norahwaxoriginal

๐ŸฏSALE RM35/jar ๐Ÿฏ (@norahseriiskandaripoh)

Sis belanja sikit tutorial cara nak cairkan hot wax Norah ni. .
#TutorialNorahHairRemoval
Cara memanaskan hot wax menggunakan double boil kan.๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
.
Step1: Masukan Norah Hot Wax yang telah dibuka penutup kedalam boiler berisi air. .
Step2: Panaskan sehingga wax anda betul-betul cair dan elakkan air daripada terkena wax. .
Step3: Pastikan juga suhu wax bersesuaian (suam) sebelum digunakan. .
.
Jangan bimbang untuk panaskan Norah anda kerana kami menggunakan botol kaca berkualiti tinggi dan tidak akan pecah walaupun dipanaskan beberapa kali.

๐ŸฏSALE RM35/jar ๐Ÿฏ (@norahseriiskandaripoh)

Assalamualaikum semua..Good morning semua dh sarapan ke? Pagi ni sis nk share pasal norah hot wax โ˜บ๏ธApa itu Hot Norah???? ๐Ÿค”
.

Norah Hot Wax adalah di reka khas bagi anda yang ingin merasai pengalaman โ€œberwaxingโ€ di rumah seperti di spa...๐Ÿ’†๐Ÿป
.

Lebih privasi dan menjimatkan ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต
-

๐ŸฏSALE RM35/jar ๐Ÿฏ (@norahseriiskandaripoh)

Jom bernorah
Assalamualaikum semua..Good morning semua dh sarapan ke? Pagi ni sis nk share pasal norah hot wax โ˜บ๏ธApa itu Hot Norah???? ๐Ÿค”
.

Norah Hot Wax adalah di reka khas bagi anda yang ingin merasai pengalaman โ€œberwaxingโ€ di rumah seperti di spa...๐Ÿ’†๐Ÿป
.

Lebih privasi dan menjimatkan ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต
-

๐ŸฏSALE RM35/jar ๐Ÿฏ (@norahseriiskandaripoh)

Hai semua. Hari ni sis belanja video tutorial bahagian underarm plak. ๐Ÿ™ˆ
.
.
So, jom tengok macam mana nak berNorah di kawasan #Ketiak #Underarm dengan tepat! Ingat tau, selepas sapu Norah -> letak cotton strip dan ratakan ( part ini ramai yang keliru. Jangan tunggu lama2 yea supaya Norah tidak menyerap masuk ke dalam cotton strip. Ratakan dgn mengosok dan terus tarik lawan arah sapuan Norah. ). Boleh lihat didalam video diatas bagaimana saya sapu, gosok dan tarik ๐Ÿ™‡๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
.
Ini baru part 1, selepas ini sapa up part 2 pula ๐Ÿ™‹๐Ÿป
.
Jom dapatkan Norah dengan harga super special RM25, jimat RM10! #AndabuluLicin #KamiStokLicin

๐ŸฏSALE RM35/jar ๐Ÿฏ (@norahseriiskandaripoh)

Salam semua โ˜บ๏ธ Cpt2 ad sape2 nk selit order ptg Pm sis laju2 yee๐Ÿ˜˜

๐ŸฏSALE RM35/jar ๐Ÿฏ (@norahseriiskandaripoh)

Good Afternoon gaisss. Sis belanja Part 2 plak. ( wajib tgk part 1 dahulu ๐Ÿ‘ป ) Sambungan dari video tutorial sebelum ini. Wow, licin ketiak tanpa bulu.
.
.
Penggunaan Norah berturut-turut selama 12 bulan, akan menghilangkan bulu selamanya! Dengan syarat, jangan bercukur langsung selepas mengamalkan Norah! ๐Ÿ”ฅ
.
.
Selain itu, ketiak tidak lagi HITAM ๐Ÿ–ค mencukur Menyebabkan kulit gelap dan bulu tumbuh lebih mekar ๐Ÿ˜ฐ so please anak-anak dara dan wanita diluar sana, jangan bercukur! .
.
Badan flawless, suami pun sayang ๐Ÿ™ˆ so anda pilih untuk bercukur atau Norah? ๐Ÿ™‹๐Ÿป
.
.
Tag kawan-kawan anda untuk mereka melihat cara menghilangkan bulu ketiak selamanya. Berita baik, perlu disebarkan demi kebaikan bersama โœจ๐Ÿ˜

๐ŸฏSALE RM35/jar ๐Ÿฏ (@norahseriiskandaripoh)

Hi semua..๐Ÿ™‹
.
Nak tahu apa yang anda akan terima jika anda beli Norah?
.
Dalam set Norah anda akan dapat:
โ—พ๏ธ380g wax (Hot/Cold)
โ—พ๏ธ12 helai Kain Cotton boleh dibasuh
โ—พ๏ธ4 wooden sticks
โ—พ๏ธmanual ringkas penggunaan Norah
.
Hanya RM25 je, anda dah boleh berNorah..๐Ÿ˜‰
.

๐ŸฏSALE RM35/jar ๐Ÿฏ (@norahseriiskandaripoh)

Hi semua ๐Ÿ˜Š.. dh bernorah ke pagi2 ni hihi ๐Ÿ™ˆ ptg ni ad sape2 nk COD area Ipoh-seri iskandar boleh pm or dm sis laju2 .. ๐Ÿ˜Š
More...