Healt & Beauty consultant (@nisaaah.care)

NYAH KAU JERAWAT!!! β €β €β €
.β €β €β €
.β €β €β €
Kita kalau boleh nak make-up cantik2. 😍 β €β €β €
Tpi bila ad jerawat seketul atas muka terus spoilt 😣. β €β €β €
Yela elok2 boleh make-up 5-10 min alih2 sebab jerawat seketul tu make-up makan masa lama. 😦😦😦 β €β €β €
.β €β €β €
.β €β €β €
Jadi,, utk ringankan beban u guys,, meh cheq nak habaq mai,, β €β €β €
.β €β €β €
.β €β €β €
"❌❌❌ PAHLAWAN TUMPASKAN JERAWAT ❌❌❌ "β €β €β €
.β €β €β €
Set jerawat: VIT C+ GARLICβ €β €β €
.β €β €β €
1) SR VITA-C PLUSβ €β €β €
🌿Bersifat semulajadi dan fungsinya β €β €β €
tingkatkan paras kolagen dalam kulit.β €β €β €
🌿SR Vita-C Plus ni ada gabungan teknologi moden di mana ia memastikan vitamin C ini kekal dalam darah untuk tempoh 5 jam selepas di ambil.β €β €β €
🌿Vitamin C ni adalah mengecutkan jerawat dengan cepat, mencerahkan kulit yang berjerawat.β €β €β €
🌿SR Vita-C Plus juga bantu pudarkan parut jerawat dan menguatkan daya tahan kulit pada radikal bebas.β €β €β €
🌿Juga mengatasi masalah sendi dan bantu sembuhkan luka dengan cepat.β €β €β €
.β €β €β €
2) GARLIC COMPLEXβ €β €β €
🌿Garlic atau dikenali bawang putih. Garlic Complex ini bersifat antbakteria dan antifungus. Ianya memiliki antioksidan yang tinggi.β €β €β €
🌿Garlic Complex juga bertindak sebagai antibiotik untuk melawan bakteria. Punca jerawat pada muka disebabkan kulit kita terdedah dengan kotoran yang menyebabkan adanya bakteria dan jerawat senang untuk timbul.β €β €β €
🌿Garlic Complex juga kuatkan sistem imun terhadap bakteria pada jerawat dan kurangkan rasa sakit serta pedih pada luka jerawat.β €β €β €
.β €β €β €
.β €β €β €
Haaa siapa nak cuba?? Boleh pm nisaah.. Nti boleh sama2 geng dgn hakak cun dlm gmbar tuh πŸ˜‰ β €β €β € .β €β €β €
.β €β €β €
Untuk consultation & info mengenai Shaklee Products, mahupun untuk pertanyaan berkenaan Business Shaklee, boleh lah hubungi nisaah terus πŸ˜‰ β €
Health and Beauty Consultant,β €
Nisaaah β €
011-10975184β €
.
.
#shakleemalaysia #shaklee #shakleeindependentdistributor #shakleeseremban3 #shakleemurah #uitms3 #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #uitmpalam #uitm #segamat #supplements #supplementkurus #supplementcantik #naturalbeauty #organic #earth🌎 #eczema #losyenbayi #losyenruam #ubatgatal-gatal #minyakangin #shakleecantik #shakleejohor

Healt & Beauty consultant (@nisaaah.care)

NYAH KAU JERAWAT!!! β €β €β €
.β €β €β €
.β €β €β €
Kita kalau boleh nak make-up cantik2. 😍 β €.β € β €
.β €
Tpi bila ad jerawat seketul atas muka terus spoilt 😣. β €β €β €
Yela elok2 boleh make-up 5-10 min alih2 sebab jerawat seketul tu make-up makan masa lama. 😦😦😦 β €β €β €
.β €β €β €
.β €β €β €
Jadi,, utk ringankan beban u guys,, meh cheq nak habaq mai,, β €β €β €
.β €β €β €
.β €β €β €
"❌❌❌ PAHLAWAN TUMPASKAN JERAWAT ❌❌❌ "β €β €β €
.β €β €β €
Set jerawat: VIT C+ GARLICβ €β €β €
.β €β €β €
1) SR VITA-C PLUSβ €β €β €
🌿Bersifat semulajadi dan fungsinya β €β €β €
tingkatkan paras kolagen dalam kulit.β €β €β €
🌿SR Vita-C Plus ni ada gabungan teknologi moden di mana ia memastikan vitamin C ini kekal dalam darah untuk tempoh 5 jam selepas di ambil.β €β €β €
🌿Vitamin C ni adalah mengecutkan jerawat dengan cepat, mencerahkan kulit yang berjerawat.β €β €β €
🌿SR Vita-C Plus juga bantu pudarkan parut jerawat dan menguatkan daya tahan kulit pada radikal bebas.β €β €β €
🌿Juga mengatasi masalah sendi dan bantu sembuhkan luka dengan cepat.β €β €β €
.β €β €β €
2) GARLIC COMPLEXβ €β €β €
🌿Garlic atau dikenali bawang putih. Garlic Complex ini bersifat antbakteria dan antifungus. Ianya memiliki antioksidan yang tinggi.β €β €β €
🌿Garlic Complex juga bertindak sebagai antibiotik untuk melawan bakteria. Punca jerawat pada muka disebabkan kulit kita terdedah dengan kotoran yang menyebabkan adanya bakteria dan jerawat senang untuk timbul.β €β €β €
🌿Garlic Complex juga kuatkan sistem imun terhadap bakteria pada jerawat dan kurangkan rasa sakit serta pedih pada luka jerawat.β €β €β €
.β €β €β €
.β €β €β €
Haaa siapa nak cuba?? Boleh pm nisaah β €
Nti ramai2 boleh geng dgn hakak nih. πŸ˜‰ β €β €β €
.β €β €β €
.β €β €β €
Untuk consultation & info mengenai Shaklee Products, mahupun untuk pertanyaan berkenaan Business Shaklee, boleh lah hubungi nisaah terus πŸ˜‰ β €
Health and Beauty Consultant,β €
Nisaaah β €
011-10975184β €
Shaklee Distributor,, Or CLICK LINK for FAST RESPONSE,β €
β €
http://buff.ly/2rzDiFe β €β €β €
#shakleemalaysia #shaklee #shakleeindependentdistributor #shakleeseremban3 #shakleemurah #uitms3 #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #uitmpalam #uitm #segamat #supplements #supplementkurus #supplementcantik #naturalbeauty #organic #earth🌎 #eczema #losyenbayi #losyenruam #ubatgatal-gatal #minyakangin #shakleecantik #shakleejohor

Healt & Beauty consultant (@nisaaah.care)

NYAH KAU JERAWAT!!! β €β €β €
.β €β €β €
.β €β €β €
Kita kalau boleh nak make-up cantik2. πŸ˜β €
.β €
.β €β €β €
Tpi bila ad jerawat seketul atas muka terus spoilt 😣. β €β €β €
Yela elok2 boleh make-up 5-10 min alih2 sebab jerawat seketul tu make-up makan masa lama. 😦😦😦 β €β €β €
.β €β €β €
.β €β €β €
Jadi,, utk ringankan beban u guys,, meh cheq nak habaq mai,, β €β €β €
.β €β €β €
.β €β €β €
"❌❌❌ PAHLAWAN TUMPASKAN JERAWAT ❌❌❌ "β €β €β €
.β €β €β €
Set jerawat: VIT C+ GARLICβ €β €β €
.β €β €β €
1) SR VITA-C PLUSβ €β €β €
🌿Bersifat semulajadi dan fungsinya β €β €β €
tingkatkan paras kolagen dalam kulit.β €β €β €
🌿SR Vita-C Plus ni ada gabungan teknologi moden di mana ia memastikan vitamin C ini kekal dalam darah untuk tempoh 5 jam selepas di ambil.β €β €β €
🌿Vitamin C ni adalah mengecutkan jerawat dengan cepat, mencerahkan kulit yang berjerawat.β €β €β €
🌿SR Vita-C Plus juga bantu pudarkan parut jerawat dan menguatkan daya tahan kulit pada radikal bebas.β €β €β €
🌿Juga mengatasi masalah sendi dan bantu sembuhkan luka dengan cepat.β €β €β €
.β €β €β €
2) GARLIC COMPLEXβ €β €β €
🌿Garlic atau dikenali bawang putih. Garlic Complex ini bersifat antbakteria dan antifungus. Ianya memiliki antioksidan yang tinggi.β €β €β €
🌿Garlic Complex juga bertindak sebagai antibiotik untuk melawan bakteria. Punca jerawat pada muka disebabkan kulit kita terdedah dengan kotoran yang menyebabkan adanya bakteria dan jerawat senang untuk timbul.β €β €β €
🌿Garlic Complex juga kuatkan sistem imun terhadap bakteria pada jerawat dan kurangkan rasa sakit serta pedih pada luka jerawat.β €β €β €
.β €β €β €
.β €β €β €
Haaa siapa nak cuba?? Boleh pm nisaah πŸ˜‰ β €β €β €
.β €β €β €
.β €β €β €
Untuk consultation & info mengenai Shaklee Products, mahupun untuk pertanyaan berkenaan Business Shaklee, boleh lah hubungi nisaah terus πŸ˜‰ β €
Health and Beauty Consultant,β €
Nisaaah β €
011-10975184β €
#shakleemalaysia #shaklee #shakleeindependentdistributor #shakleeseremban3 #shakleemurah #uitms3 #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #uitmpalam #uitm #segamat #supplements #supplementkurus #supplementcantik #naturalbeauty #organic #earth🌎 #eczema #losyenbayi #losyenruam #ubatgatal-gatal #minyakangin #shakleecantik #shakleejohor

❀️Aqu berniaga lillahi'taala❀️ (@wife_sufhi_mama_aidilalya)

.
πŸŽ‰KEBAYA PUCCIπŸŽ‰
.
Code : #1648
.
Price : Rm110sm/Rm115
.
Postage : SM RM9 / SS RM13
.
Size : S M L XL
Material : Satin
Measurement : Refer Photo
.
Detail :
Baju :-
- Wudhu Friendly
- Butang cangkuk & butang clip (seperti di gambar)
Kain :-
- Getah di pinggang
- Zip di tepi
- Kain duyung

Colour May Differ Due To Indoor Lighting.
.
.
Berminat whatsup :
☎️012-5590390 Kak Mimie 😊
.
.
#bajukurungmurah #bajukurungmoden
#bajukurungpahnangmurah
#kurung #songket #dres #kebayasongketmurah #jubah #bajutunang
#uitmseriiskandar #students #bazaarpaknil
#bajuraya #ramadan #bazaar #bajumelayu
#kakmimiejualbajuraya2017

❀️Aqu berniaga lillahi'taala❀️ (@wife_sufhi_mama_aidilalya)

.
πŸŽ‰KEBAYA PUCCIπŸŽ‰
.
Code : #1648
.
Price : Rm110sm/Rm115
.
Postage : SM RM9 / SS RM13
.
Size : S M L XL
Material : Satin
Measurement : Refer Photo
.
Detail :
Baju :-
- Wudhu Friendly
- Butang cangkuk & butang clip (seperti di gambar)
Kain :-
- Getah di pinggang
- Zip di tepi
- Kain duyung

Colour May Differ Due To Indoor Lighting.
.
.
Berminat whatsup :
☎️012-5590390 Kak Mimie 😊
.
.
#bajukurungmurah #bajukurungmoden
#bajukurungpahnangmurah
#kurung #songket #dres #kebayasongketmurah #jubah #bajutunang
#uitmseriiskandar #students #bazaarpaknil
#bajuraya #ramadan #bazaar #bajumelayu
#kakmimiejualbajuraya2017

❀️Aqu berniaga lillahi'taala❀️ (@wife_sufhi_mama_aidilalya)

.
πŸŽ‰KEBAYA PUCCIπŸŽ‰
.
Code : #1648
.
Price : Rm110sm/Rm115
.
Postage : SM RM9 / SS RM13
.
Size : S M L XL
Material : Satin
Measurement : Refer Photo
.
Detail :
Baju :-
- Wudhu Friendly
- Butang cangkuk & butang clip (seperti di gambar)
Kain :-
- Getah di pinggang
- Zip di tepi
- Kain duyung

Colour May Differ Due To Indoor Lighting.
.
.
Berminat whatsup :
☎️012-5590390 Kak Mimie 😊
.
.
#bajukurungmurah #bajukurungmoden
#bajukurungpahnangmurah
#kurung #songket #dres #kebayasongketmurah #jubah #bajutunang
#uitmseriiskandar #students #bazaarpaknil
#bajuraya #ramadan #bazaar #bajumelayu
#kakmimiejualbajuraya2017

❀️Aqu berniaga lillahi'taala❀️ (@wife_sufhi_mama_aidilalya)

.
πŸŽ‰KEBAYA PUCCIπŸŽ‰
.
Code : #1648
.
Price : Rm110sm/Rm115
.
Postage : SM RM9 / SS RM13
.
Size : S M L XL
Material : Satin
Measurement : Refer Photo
.
Detail :
Baju :-
- Wudhu Friendly
- Butang cangkuk & butang clip (seperti di gambar)
Kain :-
- Getah di pinggang
- Zip di tepi
- Kain duyung

Colour May Differ Due To Indoor Lighting.
.
.
Berminat whatsup :
☎️012-5590390 Kak Mimie 😊
.
.
#bajukurungmurah #bajukurungmoden
#bajukurungpahnangmurah
#kurung #songket #dres #kebayasongketmurah #jubah #bajutunang
#uitmseriiskandar #students #bazaarpaknil
#bajuraya #ramadan #bazaar #bajumelayu
#kakmimiejualbajuraya2017

❀️Aqu berniaga lillahi'taala❀️ (@wife_sufhi_mama_aidilalya)

.
EXCLUSIVE SET RAFEEK
Code : 1703
.
PRICE : RM235sm/RM240ss
.
POSTAGE
SM RM11 / SS RM18
.
Size : S M L XL
Material : Balotelli
Measurement : (Refer Picture)
.
Detail :
(Kurta)
Butang di dada (8 butang)
poket dada & pinggang (kiri kanan)
.
(Kebaya)
zip di dada
(kain)
getah di pinggang
zip di bahagian tepi
.
Colour may differ due to indoor lighting
.
.
TIDAK BOLEH BELI ASING, HARUS BELI SEDONDON .
Berminat whatsup :
☎️012-5590390 Kak Mimie 😊
.
.
#bajukurungmurah #bajukurungmoden
#bajukurungpahnangmurah
#kurung #songket #dres #kebayasongketmurah #jubah #bajutunang
#uitmseriiskandar #students #bazaarpaknil
#bajuraya #ramadan #bazaar #bajumelayu
#kakmimiejualbajuraya2017

❀️Aqu berniaga lillahi'taala❀️ (@wife_sufhi_mama_aidilalya)

.
EXCLUSIVE SET RAFEEK
Code : 1703
.
PRICE : RM235sm/RM240ss
.
POSTAGE
SM RM11 / SS RM18
.
Size : S M L XL
Material : Balotelli
Measurement : (Refer Picture)
.
Detail :
(Kurta)
Butang di dada (8 butang)
poket dada & pinggang (kiri kanan)
.
(Kebaya)
zip di dada
(kain)
getah di pinggang
zip di bahagian tepi
.
Colour may differ due to indoor lighting
.
.
TIDAK BOLEH BELI ASING, HARUS BELI SEDONDON .
Berminat whatsup :
☎️012-5590390 Kak Mimie 😊
.
.
#bajukurungmurah #bajukurungmoden
#bajukurungpahnangmurah
#kurung #songket #dres #kebayasongketmurah #jubah #bajutunang
#uitmseriiskandar #students #bazaarpaknil
#bajuraya #ramadan #bazaar #bajumelayu
#kakmimiejualbajuraya2017

❀️Aqu berniaga lillahi'taala❀️ (@wife_sufhi_mama_aidilalya)

.
EXCLUSIVE SET RAFEEK
Code : 1703
.
PRICE : RM235sm/RM240ss
.
POSTAGE
SM RM11 / SS RM18
.
Size : S M L XL
Material : Balotelli
Measurement : (Refer Picture)
.
Detail :
(Kurta)
Butang di dada (8 butang)
poket dada & pinggang (kiri kanan)
.
(Kebaya)
zip di dada
(kain)
getah di pinggang
zip di bahagian tepi
.
Colour may differ due to indoor lighting
.
.
TIDAK BOLEH BELI ASING, HARUS BELI SEDONDON .
Berminat whatsup :
☎️012-5590390 Kak Mimie 😊
.
.
#bajukurungmurah #bajukurungmoden
#bajukurungpahnangmurah
#kurung #songket #dres #kebayasongketmurah #jubah #bajutunang
#uitmseriiskandar #students #bazaarpaknil
#bajuraya #ramadan #bazaar #bajumelayu
#kakmimiejualbajuraya2017

SALE! SALE! RAYA 2017 (@qistyna.innara)

❀️ Saloma Peplum
Klik #salomapeplumqistynainnara utk colour lain β €
πŸ‘πŸ» READY STOCK β €
πŸ’Œ Pos setiap ISNIN ~ JUMAAT @ 2PM β €
πŸ“¦ Sampai kat awak dalam 2 hari bekerja β €
β €
πŸ’° RM65 FREE POSTAGE Semenanjung Malaysia
πŸ’° +RM7 POSTAGE Sabah Sarawak β €
β €
βœ‚οΈ Material : Como Heavy Crepe
β €
β €
πŸ‘š S | M | L | XL β €
β €

S β €
Length : 29inch
Bust : 34inch
Shoulder : 13.5inch
Sleeve : 22inch
Waist : 30inch
Hip : 36inch β €
β €
M
Length : 29inch
Bust : 36inch
Shoulder : 14inch
Sleeve : 23inch
Waist : 32inch
Hip : 38inch β €
β €
L
Length : 29inch
Bust : 38inch
Shoulder : 14.5inch
Sleeve : 23inch
Waist : 34inch
Hip : 40inch β €
β €
XL
Length : 29inch
Bust : 40inch
Shoulder : 15inch
Sleeve : 23inch
Waist : 36inch
Hip : 42inch β €
β €
SERIOUS NAK ORDER?? TERUSSSS JE πŸ‘‡
πŸ“² WhatsApp +60166720775
πŸ“² WhatsApp +60166720775
πŸ“² WhatsApp +60166720775
ATAU
πŸ“² Telegram +60166720775
πŸ“² Wechat ID : qisnaraa_12 β €
β €
#sayajual #sayajualmurah #koreanfashionmalaysia #bajucouple #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #uitm #uitmshahalam #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmselayang #koreanfashionmalaysia #sayajual #sayajualmurah #koreanfashionmalaysia #bajucouple #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #uitm #uitmshahalam #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmselayang #muslimahfashion #muslimahdress #malaysiablouse #dollyblouse #dollyblousemurah πŸ’‹

❀️Aqu berniaga lillahi'taala❀️ (@wife_sufhi_mama_aidilalya)

.
EXCLUSIVE SET RAFEEK
Code : 1703
.
PRICE : RM235sm/RM240ss
.
POSTAGE
SM RM11 / SS RM18
.
Size : S M L XL
Material : Balotelli
Measurement : (Refer Picture)
.
Detail :
(Kurta)
Butang di dada (8 butang)
poket dada & pinggang (kiri kanan)
.
(Kebaya)
zip di dada
(kain)
getah di pinggang
zip di bahagian tepi
.
Colour may differ due to indoor lighting
.
.
TIDAK BOLEH BELI ASING, HARUS BELI SEDONDON .
Berminat whatsup :
☎️012-5590390 Kak Mimie 😊
.
.
#bajukurungmurah #bajukurungmoden
#bajukurungpahnangmurah
#kurung #songket #dres #kebayasongketmurah #jubah #bajutunang
#uitmseriiskandar #students #bazaarpaknil
#bajuraya #ramadan #bazaar #bajumelayu
#kakmimiejualbajuraya2017

❀️Aqu berniaga lillahi'taala❀️ (@wife_sufhi_mama_aidilalya)

.
EXCLUSIVE SET RAFEEK
Code : 1703
.
PRICE : RM235sm/RM240ss
.
POSTAGE
SM RM11 / SS RM18
.
Size : S M L XL
Material : Balotelli
Measurement : (Refer Picture)
.
Detail :
(Kurta)
Butang di dada (8 butang)
poket dada & pinggang (kiri kanan)
.
(Kebaya)
zip di dada
(kain)
getah di pinggang
zip di bahagian tepi
.
Colour may differ due to indoor lighting
.
.
TIDAK BOLEH BELI ASING, HARUS BELI SEDONDON .
Berminat whatsup :
☎️012-5590390 Kak Mimie 😊
.
.
#bajukurungmurah #bajukurungmoden
#bajukurungpahnangmurah
#kurung #songket #dres #kebayasongketmurah #jubah #bajutunang
#uitmseriiskandar #students #bazaarpaknil
#bajuraya #ramadan #bazaar #bajumelayu
#kakmimiejualbajuraya2017

❀️Aqu berniaga lillahi'taala❀️ (@wife_sufhi_mama_aidilalya)

.
EXCLUSIVE SET RAFEEK
Code : 1703
.
PRICE : RM235sm/RM240ss
.
POSTAGE
SM RM11 / SS RM18
.
Size : S M L XL
Material : Balotelli
Measurement : (Refer Picture)
.
Detail :
(Kurta)
Butang di dada (8 butang)
poket dada & pinggang (kiri kanan)
.
(Kebaya)
zip di dada
(kain)
getah di pinggang
zip di bahagian tepi
.
Colour may differ due to indoor lighting
.
.
TIDAK BOLEH BELI ASING, HARUS BELI SEDONDON .
Berminat whatsup :
☎️012-5590390 Kak Mimie 😊
.
.
#bajukurungmurah #bajukurungmoden
#bajukurungpahnangmurah
#kurung #songket #dres #kebayasongketmurah #jubah #bajutunang
#uitmseriiskandar #students #bazaarpaknil
#bajuraya #ramadan #bazaar #bajumelayu
#kakmimiejualbajuraya2017

❀️Aqu berniaga lillahi'taala❀️ (@wife_sufhi_mama_aidilalya)

.
EXCLUSIVE SET RAFEEK
Code : 1703
.
PRICE : RM235sm/RM240ss
.
POSTAGE
SM RM11 / SS RM18
.
Size : S M L XL
Material : Balotelli
Measurement : (Refer Picture)
.
Detail :
(Kurta)
Butang di dada (8 butang)
poket dada & pinggang (kiri kanan)
.
(Kebaya)
zip di dada
(kain)
getah di pinggang
zip di bahagian tepi
.
Colour may differ due to indoor lighting
.
.
TIDAK BOLEH BELI ASING, HARUS BELI SEDONDON .
Berminat whatsup :
☎️012-5590390 Kak Mimie 😊
.
.
#bajukurungmurah #bajukurungmoden
#bajukurungpahnangmurah
#kurung #songket #dres #kebayasongketmurah #jubah #bajutunang
#uitmseriiskandar #students #bazaarpaknil
#bajuraya #ramadan #bazaar #bajumelayu
#kakmimiejualbajuraya2017

PROMO MURAH RAMADHAN ❀️ (@farisha.mia)

Berminat untuk jual topup ❓ πŸ‘Kelebihan menjadi AGENT TOPUP ⬇️ βœ…Anda akan dapat memiliki kedai topup 24 jam di hujung jari.
βœ…Boleh jual/guna sendiri
βœ…X perlu beli mesin mahal2.
βœ…x perlu simpan stok kad.
βœ…Sistem topup on 24 jam
βœ…Harga topup lbih murah brbanding beli di kedai.
βœ…% diskaun yg tggi
βœ…Boleh menaja agen dan dapat komisen dari jualan agen
βœ…Yuran agen anda tntukn, dan 100% milik anda.
.
Pendapatan bulanan sehingga rm1600++ 😎Pada yg btol2 berminat, sila teru s whatsapp sy πŸ‘‰0125756541
.
.
@topup_agent_
@topup_agent_
@topup_agent_
.
.
#agenttopup#jomdaftar#uitm#uitmpuncakalam#uitmmchang#uitmarau#uitmdengkil#uitmdungun#uitmseriiskandar#uitmsabah#uitmsarawak#uitmmerbok#uitmshahalam#uitmpulaupinang#
.
10/20
More...