BLOnote book by Tablo#EpikHigh (@blonote_malaysia)

๐Ÿ““Book by @blobyblo
.

BloNote
English Quotes book
RM 85 Semenanjung
RM 95 Sabah/Sarawak
.
Pieces of You
English Short-stories book
RM 70 Semenanjung
RM 80 Sabah Sarawak
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp +6010-4579697 for order.
๐ŸŽ Free Giftย  related to #Tablo
#BloNote #tabloEpikHigh #englishbook#UKM #quotesbook #tablonotes #blonoteMalaysia #bibliophile #bookstagram#PiecesofYou #UUM #IIUM #UniversityMalaya #UiTM #USM #UTHM #UTM #UTeM #terapiinstagram #USIM #UPM #UPNM #UPSI #UNIMAS #UMP #UMS #UniMAP #bookstagram #sayajualbuku @bacaandtulis

๐Ÿ˜Ž NAK KASUT RM50? TGK STORY (@_snap.n.go)

.
Sempena CNY ni, admin ingat, admin pun nak bagi angpau jugak ๐Ÿ˜ hihi. So, start hari ni, admin akan start contest ๐Ÿ”ฅ 'Teka & Menang' ๐Ÿ”ฅ. Caranya simple sahaja, korang boleh swipe gambar sebelah. Dan kat bawah ni syarat2nye :-
.
1. Layak utk personal, active & unprivate ig sahaja.
2. Tidak layak utk igshop, giveaway ig, fans ig. 3. Setiap org blh teka sekali sahaja dalam setiap gambar teka & menang. Jika lebih dr satu, semua tekaan korg akan dipadam.
4. Korg kene ikut full tiga2 step, jika korg x tag or follow, korg x akan terpilih sebagai pemenang walaupun jawapan korg betul.
5. Hanya akan ada seorang pemenang. Siapa cepat, dia dapat.
.
So, siapa teka dgn betul, akan dapat lah duit tu. Yeayyy ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰ . Siapa cepat dia dapat. So goodluck kayy ๐Ÿ’ช๐Ÿ”ฅ
.
#topupfree#adidas#nike#puma#vans#timberland#converse#oldskool#stoned#weed#murah#nike#adidas#stussy#high#supreme#minilove#underamour#puma#neelofa#fattah#fazu ra#jannanick#uthm#utm#unimas#unimap#topimurah#free#upsi#wanyhasrita#uitm

KAK ZIE EJEN ELYSIAN (@elysian.klang_azie)

Apa itu CELLACTIVEยฎ๏ธ-WHITE?
.
.
๐ŸŒท Cell Active White telah dihasilkan untuk FOKUS memberikan pencerahan pada kulit. Dan membantu membersihkan kulit wajah dari jeragat,jerawat,parut dan liang pori terbuka
.
๐ŸŒท Kolaborasi bersama RAHN GROUP Switzerland yang membekalkan bahan bahan Ruby Cellactiveยฎ๏ธ-white
.
๐ŸŒท Bahan bahan dalam Ruby Cellactiveยฎ๏ธ-white adalah berkualiti dan bertaraf antarabangsa. Diimport khas dari switzerland. Dan mempunyai surat pengesahan
.
๐ŸŒท Formulasi daripada bahan aktif seperti Vitamin B3, Ekstrak sulphur dari selada air / "watercress" dan "bio-available zinc" menghasilkan kesan pencerahan secara semulajadi pada kulit. "Essential cell boost factor"/ perangsang sel yang penting menghasilkan kulit yang lebih cerah dan lebih sekata
.
๐ŸŒท Hasil formulation 4 bahan aktif dalam cell active white akan menjadikan kulit lebih cerah,bersih, dan berseri tanpa sebarang cela dengan selamat dan berkesan
.
๐ŸŒท Ruby cellactiveยฎ๏ธ-white bersifat NATURAL. Mempunyai PH6 pada setiap item dalam Ruby Cellactiveยฎ๏ธ-white. Sangat sesuai untuk semua jenis kulit
.
๐ŸŒท Bersifat "water based" tidak memberikan kesan sampingan, pengelupasan, atau sebagainya
.
๐ŸŒท TERBUKTI berkesan dengan ratusan feedback pengguna
.
๐ŸŒท Sesuai, selamat dan berkesan digunakan untuk semua jenis kulit
.
.
๐Ÿ’โ€โ™€๏ธJom cantik bersama Kak zie. Kak zie guide korg cara yg btul utk dptkn klit yg bersih dan sihat
.
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp Kak zie tau +60192053694. Kak zie tnggu korg!!!
.
.
๐Ÿš—COD area Kapar/Klang/Port Klang/Meru/Setia Alam

SALE sampai END OF FEBRUARY ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ (@cottonthekurung)

Promotion hampir tamat. Cepat dapatkan #kurungcotton RM 59 kita sebelum kembali ke RM 65 normal price! ๐Ÿ˜‹
.
Customers siap repeat order lagi baju kurung cotton ni sebab memang best sangat kain dia.
.
Dah lah tak jarang tak panas tak kedut, ironless memang cantik. .
More than 50 designs! Come and get it. .
#angguncottoncollection #bajukurungcotton #kurungmoden #sayajualmura #uthm #uia #upm #um #uum #upsi #ipg #utm #uitm
.
Whatsapp now : โคต๏ธ
0173815853

SALE sampai END OF FEBRUARY ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ (@cottonthekurung)

Promotion hampir tamat. Cepat dapatkan #kurungcotton RM 59 kita sebelum kembali ke RM 65 normal price! ๐Ÿ˜‹
.
Customers siap repeat order lagi baju kurung cotton ni sebab memang best sangat kain dia.
.
Dah lah tak jarang tak panas tak kedut, ironless memang cantik. .
More than 50 designs! Come and get it. .
#angguncottoncollection #bajukurungcotton #kurungmoden #sayajualmura #uthm #uia #upm #um #uum #upsi #ipg #utm #uitm
.
Whatsapp now : โคต๏ธ
0173815853

SALE sampai END OF FEBRUARY ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ (@cottonthekurung)

Promotion hampir tamat. Cepat dapatkan #kurungcotton RM 59 kita sebelum kembali ke RM 65 normal price! ๐Ÿ˜‹
.
Customers siap repeat order lagi baju kurung cotton ni sebab memang best sangat kain dia.
.
Dah lah tak jarang tak panas tak kedut, ironless memang cantik. .
More than 50 designs! Come and get it. .
#angguncottoncollection #bajukurungcotton #kurungmoden #sayajualmura #uthm #uia #upm #um #uum #upsi #ipg #utm #uitm
.
Whatsapp now : โคต๏ธ
0173815853

SALE sampai END OF FEBRUARY ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ (@cottonthekurung)

Promotion hampir tamat. Cepat dapatkan #kurungcotton RM 59 kita sebelum kembali ke RM 65 normal price! ๐Ÿ˜‹
.
Customers siap repeat order lagi baju kurung cotton ni sebab memang best sangat kain dia.
.
Dah lah tak jarang tak panas tak kedut, ironless memang cantik. .
More than 50 designs! Come and get it. .
#angguncottoncollection #bajukurungcotton #kurungmoden #sayajualmura #uthm #uia #upm #um #uum #upsi #ipg #utm #uitm
.
Whatsapp now : โคต๏ธ
0173815853

SALE sampai END OF FEBRUARY ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ (@cottonthekurung)

Promotion hampir tamat. Cepat dapatkan #kurungcotton RM 59 kita sebelum kembali ke RM 65 normal price! ๐Ÿ˜‹
.
Customers siap repeat order lagi baju kurung cotton ni sebab memang best sangat kain dia.
.
Dah lah tak jarang tak panas tak kedut, ironless memang cantik. .
More than 50 designs! Come and get it. .
#angguncottoncollection #bajukurungcotton #kurungmoden #sayajualmura #uthm #uia #upm #um #uum #upsi #ipg #utm #uitm
.
Whatsapp now : โคต๏ธ
0173815853

SALE sampai END OF FEBRUARY ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ (@cottonthekurung)

Promotion hampir tamat. Cepat dapatkan #kurungcotton RM 59 kita sebelum kembali ke RM 65 normal price! ๐Ÿ˜‹
.
Customers siap repeat order lagi baju kurung cotton ni sebab memang best sangat kain dia.
.
Dah lah tak jarang tak panas tak kedut, ironless memang cantik. .
More than 50 designs! Come and get it. .
#angguncottoncollection #bajukurungcotton #kurungmoden #sayajualmura #uthm #uia #upm #um #uum #upsi #ipg #utm #uitm
.
Whatsapp now : โคต๏ธ
0173815853

SALE sampai END OF FEBRUARY ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ (@cottonthekurung)

Promotion hampir tamat. Cepat dapatkan #kurungcotton RM 59 kita sebelum kembali ke RM 65 normal price! ๐Ÿ˜‹
.
Customers siap repeat order lagi baju kurung cotton ni sebab memang best sangat kain dia.
.
Dah lah tak jarang tak panas tak kedut, ironless memang cantik. .
More than 50 designs! Come and get it. .
#angguncottoncollection #bajukurungcotton #kurungmoden #sayajualmura #uthm #uia #upm #um #uum #upsi #ipg #utm #uitm
.
Whatsapp now : โคต๏ธ
0173815853

SALE sampai END OF FEBRUARY ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ (@cottonthekurung)

Promotion hampir tamat. Cepat dapatkan #kurungcotton RM 59 kita sebelum kembali ke RM 65 normal price! ๐Ÿ˜‹
.
Customers siap repeat order lagi baju kurung cotton ni sebab memang best sangat kain dia.
.
Dah lah tak jarang tak panas tak kedut, ironless memang cantik. .
More than 50 designs! Come and get it. .
#angguncottoncollection #bajukurungcotton #kurungmoden #sayajualmura #uthm #uia #upm #um #uum #upsi #ipg #utm #uitm
.
Whatsapp now : โคต๏ธ
0173815853

KAK ZIE EJEN ELYSIAN (@elysian.klang_azie)

Elysian Booster Serum dan Ruby Cell Active White Skincare mengandungi Witch Hazel water yang sangat berkesan dalam mencantikkan kulit wajah. Witch hazel water merupakan bahan semualajadi yang selamat dan berkesan. Apa yang hebat sangat witch hazel water dalam produk elysian ni sampai feedback semua best best? Jom tengok
.
.
Kebaikkan Witch Hazel Water:
1. Sangat berkesan untuk mengecutkan jerawat dan membunuh bakteria pada kulit.

2. Menyingkirkan minyak berlebihan pada kulit dan mengecilkan pori terbuka.

3. Menghilangkan segala jenis parut.

4. Menghilangkan kesembapan di bahagian bawah mata.

5. Menghilang ruam ruam/allergic/jerawat pasir
6. Membantu menghilangkan kulit yang "sunburn"

7. Meneutralkan kulit yang tersalah guna produk yang mengandungi bahan kimia berbahaya.

8. Mencerahkan kulit secara semulajadi

Jadi.. Jangan ragu ragu dengan keberkesanan produk organik. Terbukti berkesan dengan ribuan feedback pengguna
.
.๐Ÿ’โ€โ™€๏ธJom cantik bersama Kak zie. Kak zie guide korg cara yg btul utk dptkn klit yg bersih dan sihat
.
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp Kak zie tau +60192053694. Kak zie tnggu korg!!!
.
.
๐Ÿš—COD area Kapar/Klang/Port Klang/Meru/Setia Alam

charl.shops (@charl.shops)

๐ŸŽŠGolden Fortune Offers 2018๐ŸŽŠ
โฃ๏ธ
โฃ๏ธ
To celebrate the Lunar New Year "Year of the Dog" NSA Beau is having Combo Deals, available at limited time only. โฃ๏ธ
Enjoy deals on our *Newly Launched AINNA Cleanser for only RM125! To purchase, directly do DM me directly
๐Ÿ“ฒ01126335169๐Ÿ’ฏ
โŒCOD
Dijamin ori uoollsss ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#uitmpuncakperdana
#uitmseriiskandar
#uitmpuncakalam
#uitmshahalam
#upsi
#poliku
#polimu
#unimas
#igshop
#mamaawrds2017
#justiceleague
#bts
#neelofa
#fashionvalet
#murah2
#trustedsellers
#igonline
#malaysiaonlineshopping
#wingstourfinal
#edsheeran
#murah2
#barangmurah
#igonlineshop
#onlineshopmalaysia
#vivyyusof
#happychinesenewyear

SALE sampai END OF FEBRUARY ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ (@cottonthekurung)

Promotion hampir tamat. Cepat dapatkan #kurungcotton RM 59 kita sebelum kembali ke RM 65 normal price! ๐Ÿ˜‹
.
Customers siap repeat order lagi baju kurung cotton ni sebab memang best sangat kain dia.
.
Dah lah tak jarang tak panas tak kedut, ironless memang cantik. .
More than 50 designs! Come and get it. .
#angguncottoncollection #bajukurungcotton #kurungmoden #sayajualmura #uthm #uia #upm #um #uum #upsi #ipg #utm #uitm
.
Whatsapp now : โคต๏ธ
0173815853

charl.shops (@charl.shops)

๐ŸŽŠGolden Fortune Offers 2018๐ŸŽŠ
โฃ๏ธ
โฃ๏ธ
To celebrate the Lunar New Year "Year of the Dog" NSA Beau is having Combo Deals, available at limited time only. โฃ๏ธ
Enjoy deals on our *Newly Launched AINNA Cleanser for only RM140! To purchase, directly do DM me directly
๐Ÿ“ฒ01126335169๐Ÿ’ฏ
โŒCOD
Dijamin ori uoollsss ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#uitmpuncakperdana
#uitmseriiskandar
#uitmpuncakalam
#uitmshahalam
#upsi
#poliku
#polimu
#unimas
#igshop
#mamaawrds2017
#justiceleague
#bts
#neelofa
#fashionvalet
#murah2
#trustedsellers
#igonline
#malaysiaonlineshopping
#wingstourfinal
#edsheeran
#murah2
#barangmurah
#igonlineshop
#onlineshopmalaysia
#vivyyusof
#happychinesenewyear

charl.shops (@charl.shops)

๐ŸŽŠGolden Fortune Offers 2018๐ŸŽŠ
โฃ๏ธ
โฃ๏ธ
To celebrate the Lunar New Year "Year of the Dog" NSA Beau is having Combo Deals, available at limited time only. โฃ๏ธ
Enjoy deals on our *Newly Launched AINNA Cleanser for only RM160! To purchase, directly do DM me directly
๐Ÿ“ฒ01126335169๐Ÿ’ฏ
โŒCOD
Dijamin ori uoollsss ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#uitmpuncakperdana
#uitmseriiskandar
#uitmpuncakalam
#uitmshahalam
#upsi
#poliku
#polimu
#unimas
#igshop
#mamaawrds2017
#justiceleague
#bts
#neelofa
#fashionvalet
#murah2
#trustedsellers
#igonline
#malaysiaonlineshopping
#wingstourfinal
#edsheeran
#murah2
#barangmurah
#igonlineshop
#onlineshopmalaysia
#vivyyusof
#happychinesenewyear

SALE sampai END OF FEBRUARY ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ (@cottonthekurung)

Promotion hampir tamat. Cepat dapatkan #kurungcotton RM 59 kita sebelum kembali ke RM 65 normal price! ๐Ÿ˜‹
.
Customers siap repeat order lagi baju kurung cotton ni sebab memang best sangat kain dia.
.
Dah lah tak jarang tak panas tak kedut, ironless memang cantik. .
More than 50 designs! Come and get it. .
#angguncottoncollection #bajukurungcotton #kurungmoden #sayajualmura #uthm #uia #upm #um #uum #upsi #ipg #utm #uitm
.
Whatsapp now : โคต๏ธ
0173815853

KAK ZIE EJEN ELYSIAN (@elysian.klang_azie)

Produk Merkuri vs Healing Process
.
Healing process normal bila bertukar skincare yang selamat. Lebih2 lagi kalau jenis kaki tukar pakai skincare dan pernah pakai skincare ada merkuri. Lagi lama dan teruk sikit healing process dia.
.
Sometimes dia akan keluar dalam bentuk jerawat kecik2. Atau yang besar satu dua. Reaction bahan skincare yang selamat dengan kulit. Normal. Pakai apa2 skincare malahan yang international pun akan ada reaksi yang sama.
.
Kalau produk yang ada merkuri, kulit akan flawless pada awalnya disebabkan hakisan pada lapisan kulit. So kulit takkan tumbuh jerawat. Muka lagi putih dari tangan. Tapi bila dah lama sikit, kulit akan terus rosak, terbakar dan hitam terus sebab melanin kulit dah dibuang, high risk untuk kanser kulit bila terdedah pada matahari. Healing process skincare yang baik ada yang cecah sampai 6 bulan.
.
Kalau nak cantik cepat boleh lah pakai skincare ada merkuri, 2-3 hari dah flawless. Nak kulit sihat dan bersih cantik selamat, pakai skincare yang selamat dan akan ambil masa sikit untuk cantik. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.๐Ÿ’โ€โ™€๏ธJom cantik bersama Kak zie. Kak zie guide korg cara yg btul utk dptkn klit yg bersih dan sihat
.
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp Kak zie tau +60192053694. Kak zie tnggu korg!!!
.
.
๐Ÿš—COD area Kapar/Klang/Port Klang/Meru/Setia Alam
More...