REISYA SCARF 🎀 NATASYA COUTURE (@lady_dee.co)

HELENNA SHAWL 🎀
.
.
Keluaran terbaru dari reisyascarves .
.
🔹 simple but nice.
🔹colour yang cantik.
🔹boleh digayakan macam bawalshawl .
.

RM 23
Postage : RM8 SM / RM12 SS
.
#sayajualbawalchiffon #bawalshawl #bawalmurah #bawalcantik #limited #studentstyle #sabah #sarawak #klia #melaka #nilai #johor #uniten #uitmdengkil #kelantan #terengganu #perak #perlis #batugajah #ipoh #upsi

REISYA SCARF 🎀 NATASYA COUTURE (@lady_dee.co)

HELENNA SHAWL 🎀
.
.
Keluaran terbaru dari reisyascarves .
.
🔹 simple but nice.
🔹colour yang cantik.
🔹boleh digayakan macam bawalshawl .
.

RM 23
Postage : RM8 SM / RM12 SS
.
#sayajualbawalchiffon #bawalshawl #bawalmurah #bawalcantik #limited #studentstyle #sabah #sarawak #klia #melaka #nilai #johor #uniten #uitmdengkil #kelantan #terengganu #perak #perlis #batugajah #ipoh #upsi

NUCIFERA TEETH WHITENING (@_pemutihgigishop)

GOOD MORNING PENCINTA GIGI PUTIH 😍😍😍😍😍😍😍😍
.
Nucifera teethwhitening mmg membantu dalam selesaikan masalah gigi anda . Jum cuba . .
.
Untuk order sila DM atau click link whatsapp di BIO 😘
muahhhhhhhh ❤️💕
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigi #gigiputih #gigicantik #braces #klinikgigi #uitm #usm #ukm #politeknik #uum #upm #unimas #upsi #pdrm #penjagaangigi #tipsgigi #karanggigi #putihkangigimurah #bracesmurah #tipscantik #cantik #beauty

NUCIFERA TEETH WHITENING (@_pemutihgigishop)

*7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera*

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
#nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigi #gigiputih #gigicantik #braces #klinikgigi #uitm #usm #ukm #politeknik #uum #upm #unimas #upsi #pdrm #penjagaangigi #tipsgigi #karanggigi #putihkangigimurah #bracesmurah #tipscantik #cantik #beauty

NUCIFERA TEETH WHITENING (@_pemutihgigishop)

Nucifera Teeth Whitening Powder ➡️ KKM ( NOT160303473K )
➡️ Tiada kesan sampingan
➡️ 100% organik
➡️ Serbuk arang aktif farmaseutikal
➡️ Saiz 200 mash (sangat halus)
➡️ Tidak sama dengan arang biasa
➡️ Tiada kesan sampingan
➡️ Tiada flourida
➡️ Bukan ubat gigi biasa

#nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigi #gigiputih #gigicantik #braces #klinikgigi #uitm #usm #ukm #politeknik #uum #upm #unimas #upsi #pdrm #penjagaangigi #tipsgigi #karanggigi #putihkangigimurah #bracesmurah #tipscantik #cantik #beauty

Alya Sofea (@mrs_bonfix)

Rosetyra Concealer Meletopss!!!!! Kini nk sorok kening tebal xperlu guna teknik gam dh mcm model tu pakai hnya reosetyra concelaer... Next step lepas pakai foundation.. Concealer Rt ni pakai untuk conceal kening yang serabut tu bagi nampak kemas

corrector rt pun ade!
.
.
.

skrg tgh ade promosi..jom pm sis klu berminat
.
.
.
.
Http://www.wasap.my/601114556060 .
.
. #Onlineshoppingmalaysia #igshop #igniaga #instagood #instashop #instashopmalaysia #bazaarpaknil #iklanvisitig #iklanvisitmyig #visitmyig #onlineshoppingmalaysia #uitm #upsi #unisel #uum #upm #universiti #kolej #kptm #kptmkl #followbackmalaysia #selangor #viralproduk #followmyig #followforfollowmalaysia makeupartis #muamalaysia #makeuplover #muakl #produkviral

Real Technique Sponge Murah!! (@by.nal)

If you've been looking for a way to put on makeup faster & more flawlessly, you might want to try this sponge, a makeup sponge that has become a craze 💖💖a must-have tool 💯👏🏼
.
RM25 include postage for SM, add Rm5 for SS
.
.
.
Order Now :-
👉🏻 Whatsapp : 0135387357
.
.
#makeupspanmurah #makeupspongemurah #spongemurah #makeupmurah #beautyspongemurah #beautysponge #beautyspongemalaysia #beautyblendermurah #beautyblendermalaysia #makeupmurahmalaysia #upm #um #ukm #upsi #uitm #lazada #zalora #shopee #fashionvalet #hermo #hermomy #love #life #tbt

100% VITAMIN|100% XADA MERCURY (@wowskin.serumvitamin)

.
Ramai yang berpuashati dengan #wowskin serum vitamin ni..anda bila lagi..
.
🌸RAWAT KULIT ROSAK DENGAN VITAMIN SEMULAJADI🌸
.
.
Trend terbaru yang di amalkan oleh ramai artis, make up artis dan social influencer untuk penjagaan serta rawatan kulit daripada masalah berikut :
.
✅ Jeragat
✅ Jerawat
✅ Salah guna produk
✅ Memudarkan parut
✅ Kulit menipis
✅ Pori terbuka
✅ Memutihkan kulit .
✅ WAJAH GLOWING 💋 .

Jom kembalikan semula keserian wajah anda dengan WOWSKIN dan cantik ala-ala ARTIS dengan cara bijak, selamat dan JIMAT 📌
.
Klik link di bio profile/dm/ whatapps ke ±60192438461 @wowskin.serumvitamin untuk sebarang info/membeli .
👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 .

(@lieya_shaa)

.
🌜TIMELESS BEAUTY LAZER CREAM ❤️
.
Ni lah die RAHSIA yang sis CAKAP PUTIH dalam MASA 3 HARI tu 😍
.
Cara pakai : -
👉 cuma mix kan sikit LAZER CREAM dengan Timeless beauty DIAMOND NIGHT CREAM TREATMENT dan lihat hasilnya bila Bangun pagi. Atau mix kan lazer cream dengan lotion then sapu pada tangan. Dan jangan terkejut bila lihat hasil nye tona KULIT semakin hari semakin cerah. Yang paling PENTING TIADA PENGGELUPASAN tau 😉
.
Satu tiup LAZER CREAM tahan 1 - 2bulan penggunaan. Pakai hanya sedikit sahaja (mix) 😍🤗
.
RUGI sapa tak grab SEKARANG❗️
Wassap 0139546596 📱
.
#Timelessbeautyskincare #goldbarfoundation #goldbarsoap #lazercream #mineralpowderpearlsparkling #piteravitc #chendering #masai #glowingrosewater #goldencleansergel #suzieskincare #seremban #uthm #codterengganu #facegoldscrub #perak #langkawi #simpangrenggam #diamondnighttreatment #kuantan #melaka #terengganu #sabah #selangor #skincare #serawak #upsi #uitmchendering #penang #paka

100% VITAMIN|100% XADA MERCURY (@wowskin.serumvitamin)

.
✨✨✨
.
Alhamdulillah dapat positif feedback dari pengguna wowskin😍 😍😍
.
Wowskin ni tidak memberikan effect yg sepantas kilat kerana serum ini tidak mengandungi merkuri yg merbahaya ya gaiss, so korang kena pakai secara KONSISTEN okay 🌸
.
So utk korang yang takut utk guna serum yg mengandungi merkuri n berkesan dengan cepat, boleh guna wowskim serum ni 😊
.
JOM WSSAP ILA SEKARANG UTK DAPATKAN HARGA PROMO
.
RM67 ONLY 😍😍😍 Include postage
.
More...