Husnil Amin Bin Zakaria (@husnil90trees)

Selesai sudah kerja abang jadi bideograper untuk kanak2 ribena ni. Deme seme ni akan mewakili upsi untuk program rentak bitara Mei nanti. All the best la semua.
#band #battle #upsi

Pusat Tuisyen Dinamik Pemikir (@ptslimriver)

Lukisan Konsep Dalaman bagi kerja-kerja renovasi Pusat Tuisyen Cawangan Gunung Besout. Lukisan dihasilkan sendiri oleh Pengerusi Pusat Tuisyen yang juga seorang Jurutera Berdaftar.

Pembukaan Rasmi cawangan disasarkan sebelum bermula Ramadhan.

Pusat Tuisyen Dinamik Pemikir (@ptslimriver)

Pejabat Pendidikan Daerah (PPD) Mualim kini telah diadakan sementara di Sekolah Kebangsaan Aminuddin Baki.

Unit Pendidikan Swasta PPD Mualim yang berfungsi sebagai agensi yang mendaftarkan, memantau dan penguatkuasa di bawah Klausa Bahagian 8 (Pendaftaran Institusi Pendidikan) dan Bahagian 9 (Pendaftaran Guru), Akta 550: Akta Pendidikan 1996 bagi operasi pusat tuisyen / institusi pendidikan swasta kini telah diwujudkan di Slim River tanpa perlu merujuk ke Tapah atau PPD Batang Padang.

Pusat Tuisyen Dinamik Pemikir (@ptslimriver)

📢Pengumuman

Bermula 📌1 Mei 2017, Pusat Tuisyen Dinamik Pemikir menawarkan khidmat tuisyen Lukisan Kejuruteraan bagi Tingkatan 4 & 5.

Berikut adalah Kelebihan mengambil kelas dengan kami 👉Format SPM Terkini
👉Pelajar didedahkan dengan Koleksi Soalan SPM
👉Amali AutoCAD diperkenalkan
👉Mendapat bimbingan daripada Jurutera Berdaftar 💥Daftar segera di 🌐www.ptslimriver.com

👉 BAWAL RAYA EXCLUSIVE 👈 (@bawalrare)

Jangan lepaskan peluang utk dapatkn bawal paling rare dan cun ni!!😃👍👍 .
.
Wajib ada selai dalam koleksi anda semua!!!
.
Material : Premium Quality "Korean Silk" Fabric
Measurement : 42 inch x 42 inch
​.
😊Lembut & tidak terlalu jarang
.
😊Terletak & Senang dibentuk .
😊This design are limited
.
😊Bawal Tia Lovely dibuat dari Material 100% Premium Quality "Korean Silk" Fabric yang Lembut, sejuk dan jatuh terletak. .
😊Bukan dari Material polyester seperti bawal biasa. .
😊Material kain ini juga tidak terlalu jarang walaupun dipakai dibawah matahari .
😊Awning bawal ini juga terletak, mudah dibentuk dan tidak jatuh .
😊Jahitan tepi adalah jahitan kelim exclusive bukan jahitan tepi biasa
. 😊Warna setiap bawal printed kami adalah terang dan jelas

#jubah#handbagmalaysia#tv3#handsock#suamikupalingsweet#bajukebaya#neelofa#bawalpuccimurah#sinarfm#satinshawl#bawalcrepe#sayajualmurah#bawallover#murah#followme#ootd#alhijrah#followback#hotfm#igshop#upsi#ukm#uiam#utm#uthm#uitm#unisza#jubah#paidreview#review#lipstickmatte

SHAKLEE HIGHLY RECOMMENDED (@azirasohimi)

Niii betull kalau korang semua jeniss cepat selsema bersin.. Vitamin C Sangat membantuuuuuuu
.
.
Salam semuaaaa korang tahu x manfaat ambil VITAMIN C SUSTAINED RELEASED SHAKLEE nak cakap manfaat nyer sebenarnya sangat ler banyak, zira sangat cadangkan korang untuk beli untuk dikongsi satu rumah 180 tblet tahan 6 BULAN LAMA SANGAT
MANFAAT MENGAMBIL VITAMIN C
.
.
😍meningkat tenaga 😍bantu penyerapan iron dengan melengkapkapi penghasilan darah merah 😍menggalakkan sistem imun
😍kulit yang cantik kerana disebabkan penghasilan kolagen mampu mencerahkan kulit 😍rambut nampak lebih cantik 😍membantu kesihatan gigi yang lebih cantik

KoraNg jaNgan lupa untuk milikinya demi kesihAtan yang tercinTaaaa ,, pelaburan yang berbaloiiiii terbaik demi kesihatan .
Wassap ziraaa utk dapatkannyaa dpt konsultan terbaikkk

#vitaminc #shaklee #shakleekajang #shakleepuchong #upsi #shakleeupsi #uitmpuncakperdana #shakleesungaibesar #uitmshahalam #shakleesekinchan #shakleekajang #shakleeshahalam #shakleeshahalam #shakleesetiaalam #shakleemeru

Beauty/Health (@by.aidaabha)

❇️Sis, macam mana nak buangkan kulit mati yang lama menginap dekat muka saya ni?.
.
❇️ Jerawat asyik tumbuh ja, liang pori jangan cakap la terbuka luas dengan meriahnya😢😢.
.
.
👇Solution👇.
.
♥️Jangan risau dik,guna #greenteamintfacescrub ni selesai la masalah kulit wajah tu sebab scrub ni wajib tau diguna, guna la apa2 skincare tapi sebelum tu kena guna scrub, kulit wajah kita ni sangat memerlukan scrub☺️

#greenteamintfacescrub ni bukan sahaja dapat menghilangkan whitehead, blackhead, liang2 pori terbuka, merawat jerawat tapi mampu banyak selesaikan masalah pada wajah anda ===========================
📲 0134857462
Tahan 2-3bulan mengikut penggunaan anda😘.
.

#greenteamintfacescrub
#scrubviral
#teamliana
#cantik
#glowing
#beauty
#health
#uum
#upsi
#uitm
#unimas
#ums
#ukm

Khimar Uhayla & bawal squircle (@amyizah.collection)

Feedback customer #khimaruhayla

Masih lagi promosi. Jom pakat2 beli. 💰HARGA?
Normal Price | Rm100
PROMO PRICE | Rm90 sahaja 😲
Postage | Rm8 (sm) & Rm12 (ss)
-
🛍️FREE Inner Bawal & Purdah Half 2 Layer🛍️ 📮FREE POSTAGE untuk pembelian 3pcs ke atas📮

Nak beli dengan harga promo?

Whatsapp "HBPB Promo" ke 0173015518
Whatsapp "HBPB Promo" ke 0173015518
Whatsapp "HBPB Promo" ke 0173015518

#sayajualtudung #tudungmurah #tudung #borong #borongtudung#tudungbawal #bawal #promosi #purdah #niqab #shawl #khimarmurah #khimar #uitm #unisza #umk #umt #unikl #uum #unimas #usim #khimar #khimar3layer #ump #upm #politeknik #utem #utm #ukm #upsi

Khimar Uhayla & bawal squircle (@amyizah.collection)

Feedback customer #khimaruhayla

Masih lagi promosi. Jom pakat2 beli. 💰HARGA?
Normal Price | Rm100
PROMO PRICE | Rm90 sahaja 😲
Postage | Rm8 (sm) & Rm12 (ss)
-
🛍️FREE Inner Bawal & Purdah Half 2 Layer🛍️ 📮FREE POSTAGE untuk pembelian 3pcs ke atas📮

Nak beli dengan harga promo?

Whatsapp "HBPB Promo" ke 0173015518
Whatsapp "HBPB Promo" ke 0173015518
Whatsapp "HBPB Promo" ke 0173015518

#sayajualtudung #tudungmurah #tudung #borong #borongtudung#tudungbawal #bawal #promosi #purdah #niqab #shawl #khimarmurah #khimar #uitm #unisza #umk #umt #unikl #uum #unimas #usim #khimar #khimar3layer #ump #upm #politeknik #utem #utm #ukm #upsi

SHAKLEE HIGHLY RECOMMENDED (@azirasohimi)

Badan kita tidak dapat menghasilkan VITAMIN C dan ia akan hilang melalui aktiviti setiap hari, jadi ia perlu diganti secara berterusan .
.
VITAMIN C hanya boleh dapat daripada diet luar sahaja. Ia tidak dapat disimpan dalam badan
.
.
SHAKLEE SUSTAINED RELEASED
❤️ sumber bersifat semula jadi kepekatan tinggi 500 mg vitamin c untuk setiap tablet
❤️ sistem penyerapan berterusan yang telah dipatenkan. Hanya shaklee saja yang ada
❤️ mempunyai 120 mg kompleks CITRUS BIOFLAVANOIDS berupaya meningkatkan lagi penyerapan vitamin c
.
.
SIMPTOM KURANG VITAMIN C
.
🔥gusi berdarah 🔥luka lambat sembuh
🔥rambut kering
🔥kulit kasar
🔥mudah lebam
🔥gigi rapuh
.
#vitaminc #shaklee #shakleesekinchan #shakleesungaibesar #shakleesgbesar #shakleetgkarang #shakleemeru #shakleesetiaalam #shakleeshahalam #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #upsi #shakleeupsi #shakleekajang #shakleepuchong

GALERI KAD KAHWIN SUPER MURAH (@kadletops)

My dear... package RM 200 AKAN CLOSED BILA BILA MASA SAHAJA ... selepas ni harga akan back to normal .... mana2 yg dah book 2 dah selamat, sebab dapat harga special ni ... mereka sudah... anda bila lg... jom survey, kot ada yang berkenan... 😉 ................................................
❤️ Harga RM200 SAHAJA
❤️ Kuantiti 500pcs
❤️ Kualiti kad yang tebal ( 260gsm ) dan warna terang

FREE :
❤️ bunting 2x5 feet (1pcs)
❤️ penunjuk arah 1x2 feet (3pcs)
❤️ sampul putih 500pcs
❤️ design (e-card)

WHATSAPP KAMI !!!
📱 0111 96444 68
📱 0111 96444 68
📱 0111 96444 68

Cecepat sebelum package ni tamat.. Terima Kasih ❤️

#kadkahwinonline #kadkahwinmurah #kadkahwin #kadkahwin2017 #kadkahwinbajet #countingdays #kursuskahwin #doorgift #perkahwinan #walimatulurus #photographer #2017 #upsi #uthm #uitm #utm #johorbahru #johor #jdt #singapore #kelantan #perak #pahang #melaka #selangor #kualalumpur #bangisentral #photographerwedding #putrajaya

Kakak Aten (@kakaaten)

INSENTIF ON THE SPOT😍😍😍
.
.
.
Ingat lagi tak dinda ada bagi tau sebelum nih,???,Alaa😵 Takkan dah lupa kowtt !!! Ke buat2 lupe😒Haha.. Ada Buat saving Investment +++ Income On The Spot ???
.
Haa ini lah dia Income On The Spot tu 🎉🎉🎊🎊
.
Nampak kann...Agak2 berapa?? Cer teka😂 Sapa betul dinda kasi Promosi tahap tido tak lena , Mandi tak basah Bagai dilamun cinta💕
.
So macam mana nak dapatkan tu, Mehh tanya sini 👇👇👇
.
📞016-2430601(Dinda)
📞016-2430601(Dinda)
📞016-2430601(Dinda)
.
Tags:
#PGS2017 #ProjekMalas
#3L4KMudah #rahsiarealbisnes
#BETABusinessClub #otcmarket
#NewDiamondOrder #IPO
#BlackDiamondNetwork
#ProgramGandakanSimpanan2017
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU #UPSI #Uniten #UniKLMiiT #UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom #UniKLMestech #UniKLBMi #UniKLMFI
#UiTMShahAlam #UiTMDiHatiku #KPTMBangi #KPTMCheras

NO1 BACKPACK SUPPLIER MALAYSIA (@braderoutlet.co)

DEUTER BIKEONE 20L
.
RM80 SEMENANJUNG
RM90 SABAH & SARAWAK
.
KEGUNAAN 1-3HARI
.
✔️free raincover
✔️steelbackbone
✔️hipsupport
✔️sedap galas dan selesa
✔️lepas handcarry naik flight
✔️deuter aircontact system
.
🚫WARNA BERGANTUNG PADA STOCK🚫
.
👇tengok testimoni kami di👇
@braderoutlet.co_2
@braderoutlet.co_2
.
kenapa beli dengan brader?
✔️harga siap pos
✔️tiada charge tersembunyi
✔️GST kami tanggung
✔️jaminan kepuasan hati
✔️dipercayai
✔️cod kangar perlis
✔️pos setiap hari isnin-khamis

PM/WHATSAPP brader anep 019-5686603

#braderoutletco #testimonibraderoutletco #deutervietnam #jualdeuter #backpackmurahmalaysia #karrimormurahmalaysia #deutermurahmalaysia #backpackmurah #deuter #malaysiabackpackers #hikersmalaysia
#travelmalaysia #hikersmalaya
#hikingmalaysia #unikl #usas #usm #usim
#campingmalaysia #uthm #unisel
#uitm #uitmshahalam #utm #utp #upsi #brogahill #hiking #travelkit
More...