OPEN NOW 5pm - 12am (@antookapcai)

Apeee niii???
Inilah ๐Ÿ’ž *SANITIZER @ POCKETBAC* ๐Ÿ’žyang boleh dibawa ke mana sahaja anda berada... senang nak selit sane sini..digalakkan punyai SEBIJI ni utk kegunaan HARIAN korang yang mementingkan KEBERSIHAN & KESIHATAN... gituww... MURAH MURAH JERR UOLZ ๐Ÿ‘›RM12.00
๐Ÿ‘›RM12.00
๐Ÿ‘›RM12.00

Semua nya wangiii tau...WANGI WANGI BERSIH gituw..hindarkan BAKTERIA dari..nyahh nyahhh nyaaahhh bakteria ituu.. โžก๏ธFollow โžก๏ธFollow โžก๏ธFollow
@maizuraciwawa
@maizuraciwawa
@maizuraciwawa

#maizuraciwawa #maizuraciwawabutikvendor #vendorskudai #vendorwanted #vendorneeded #utmevent #utmskudai
#maizuraciwawa๐Ÿ˜ #maizuraciwawaboutique #vendorbutikcafe #vendorbutik #vendorskudai #vendorneeded #sanitizer #sanitizer #sanitizermurah #pocketbac #pocketbacs #pocketbacmurah #utmjb #utmevent #utmskudaijohor

utm_cheezylicious (@utm_cheezylicious)

Lepas kelas skincare marykay dgn @marykay_bycikbulan ni, terus bersila makan wonder cheese sambil usha catalogue huhuhu.. thank you sudi datang ajar kami skincare yg betul and bg try makeup FREE OF CHARGE gituu hehehe so siapa2 yg teringin mengidam nak try marykay ni, bolehlah try usya2 ig mommy gojes kita ni ye.. @marykay_bycikbulan
@marykay_bycikbulan
@marykay_bycikbulan
Sambil2 usha catalogue marykay ni, laju je tangan tu mengunyah Wonder cheese ni.. Sedar2 tgl separuh je balang tu nnti hehe.. Cepat cepat Whatsapp ๐Ÿ“ฑโžก๏ธ013 - 3358309
๐Ÿ“ฑโžก๏ธ013 - 3358309
๐Ÿ“ฑโžก๏ธ013 - 3358309
๐Ÿ“ฑโžก๏ธ013 - 3358309

Rm25/balang

Please do not leave this jar on someone else hand !! Dijamin halal dan sedap.. sekali makan tak boleh berhenti ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ COD area UTM Skudai shj.. #wondercheese #wondercheeseutm #wondercheeseskudai #utmskudai #utmjb #skudai #marykay #marykayjb #marykaylipstick #lipstickmarykay #skincare #ubatjerawat #kulitkusam

VENDOR BOUTIQUE @ UTM SKUDAI (@santeq_vendor)

Live update. .
Gelap sebab cahaya. Pd penduduk sekitar skudai dan Jb..yokk jalan2 bershopping dekat @butik_santeq @santeq_vendor

Lokasi : No 11, Jalan Sejahtera 11, Tmn Desa Skudai, Jb

Purchases online : 0167592823

#utmskudai #skudaijb #skudai #utmjb #vendordiperlukan #vendorjb #vendorskudai #bbu

VENDOR BOUTIQUE @ UTM SKUDAI (@santeq_vendor)

Siapa kat sini nak gigi bersih cantik dan paling penting bila senyum gigi putih berseri? Tak perlu nak pening2. Jom dapatkan Charcoal di @santeq_vendor
.
Boleh walk in atau beli secara on9

#charcoal #utmskudai #utmjb #skudaijb #skudai #facial #jb #bbu #johorbahru

VENDOR BOUTIQUE @ UTM SKUDAI (@santeq_vendor)

De'xandra perfume. Antara paling femes di Malaysia. Sebut je de'xandra siapa tak kenal kan. Lagi2 yg paling menjadi kegilaan orang ramai adalah 'bombshell'. Jom walk in kt kedai

#skudaijb #skudai #utmjb #utmskudai #vendorjb #vendordiperlukan #bbu #johorbahru

liezamohdbeauty (@liezamohdbeauty)

Nak kulit licin, bersih, cerah dan berseri? Haaa mmg wajib sangat2 amalkan VITA C dan ALFALFA ni!๐Ÿ˜Š๐Ÿ’• Puas hati sangat2! Harga pun murah kaw2 alang2 promo BUY 1 FREE 1 niโ˜บ๏ธ So rugi sangat2 lah kalau awak2 tak grab.
.
.
Fungsi Vita C
๐Ÿ€Kulit cerah, gebu, pinkish
๐Ÿ€Mengurangkan jerawat
๐Ÿ€Memulihkan parut jerawat
๐Ÿ€Dapat mengawal paras gula dalam darah
๐Ÿ€Menghilangkan sakit kepala
๐Ÿ€Menyembuhkan selsema
๐Ÿ€Tingkatkan tahap imunisasi badan
๐Ÿ€Kurangkan resdung dan allergic
๐Ÿ€Membantu penghasilan kolagen agar kulit tegang gebu cantik
๐Ÿ€Menghilangkan sunburn
.
.
Jadi, apa kelebihan alfalfa ni?
๐ŸŒนMencuci hati, darah dan usus
๐ŸŒนMelawan alahan
๐ŸŒนBaik untuk perubahan patologi di dalam usus dan perut
๐ŸŒนMemperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, hyperasiditi, ulser gastrik, hepatitis dan sembelit.
๐ŸŒนMenyingkirkan lemak dan kolesterol
๐ŸŒนMelawan tumor
๐ŸŒนMelegakan keletihan
๐ŸŒนMencegah/ merawat atritis
๐ŸŒนLegakan sakit-sakit sendi dan belakang.
๐ŸŒนMembantu hilangkan kelesuan dan tekanan. ๐ŸŒนMemberi kelegaan semasa period. ๐ŸŒนMembantu Merawat arthitis Membantu ๐ŸŒนMerawat athma Mencuci usus bagi membuang toksik
๐ŸŒนMembantu membuang angin dalam badan ๐ŸŒนMembantu mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor
๐ŸŒนMeneutralkan asid dalam badan
๐ŸŒนMembantu masalah keputihan pada wanita. ๐ŸŒนMembesar dan menegangkan payudara. ๐ŸŒนBertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri.
๐ŸŒนMemulihkan urat selepas bersalin.
๐ŸŒนMilk booster
๐ŸŒนMembantu masalah penghadaman dan pencernaan
๐ŸŒนMeningkatkan stamina lelaki
๐ŸŒนMelegakan masalah sembelit
.
.
Tunggu apa lagi? Jangan lepaskan peluang dapatkannya ... Lieza Mohamad
0174104380
.
.
#utmjb#shakleeutm#sayajualshaklee #shakleemurahmalaysia #shakleemalaysia #shakleeoriginal #sayajualmurah #shakleeshahalam #studentprice #flawlessskin #murahmurah #vitaminmurah #shakleeuitmshahalam #uitmshahalam.
#sayajualshaklee#shakleemurahmalaysia#shakleemurahmalaysia#shakleeoriginal #sayajualmurah#shakleeshahalam#shakleesihatcantikjojes #studentprice

liezamohdbeauty (@liezamohdbeauty)

Nak kulit licin, bersih, cerah dan berseri? Haaa mmg wajib sangat2 amalkan VITA C dan ALFALFA ni!๐Ÿ˜Š๐Ÿ’• Puas hati sangat2! Harga pun murah kaw2 alang2 promo BUY 1 FREE 1 niโ˜บ๏ธ So rugi sangat2 lah kalau awak2 tak grab.
.
.
Fungsi Vita C
๐Ÿ€Kulit cerah, gebu, pinkish
๐Ÿ€Mengurangkan jerawat
๐Ÿ€Memulihkan parut jerawat
๐Ÿ€Dapat mengawal paras gula dalam darah
๐Ÿ€Menghilangkan sakit kepala
๐Ÿ€Menyembuhkan selsema
๐Ÿ€Tingkatkan tahap imunisasi badan
๐Ÿ€Kurangkan resdung dan allergic
๐Ÿ€Membantu penghasilan kolagen agar kulit tegang gebu cantik
๐Ÿ€Menghilangkan sunburn
.
.
Jadi, apa kelebihan alfalfa ni?
๐ŸŒนMencuci hati, darah dan usus
๐ŸŒนMelawan alahan
๐ŸŒนBaik untuk perubahan patologi di dalam usus dan perut
๐ŸŒนMemperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, hyperasiditi, ulser gastrik, hepatitis dan sembelit.
๐ŸŒนMenyingkirkan lemak dan kolesterol
๐ŸŒนMelawan tumor
๐ŸŒนMelegakan keletihan
๐ŸŒนMencegah/ merawat atritis
๐ŸŒนLegakan sakit-sakit sendi dan belakang.
๐ŸŒนMembantu hilangkan kelesuan dan tekanan. ๐ŸŒนMemberi kelegaan semasa period. ๐ŸŒนMembantu Merawat arthitis Membantu ๐ŸŒนMerawat athma Mencuci usus bagi membuang toksik
๐ŸŒนMembantu membuang angin dalam badan ๐ŸŒนMembantu mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor
๐ŸŒนMeneutralkan asid dalam badan
๐ŸŒนMembantu masalah keputihan pada wanita. ๐ŸŒนMembesar dan menegangkan payudara. ๐ŸŒนBertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri.
๐ŸŒนMemulihkan urat selepas bersalin.
๐ŸŒนMilk booster
๐ŸŒนMembantu masalah penghadaman dan pencernaan
๐ŸŒนMeningkatkan stamina lelaki
๐ŸŒนMelegakan masalah sembelit
.
.
Tunggu apa lagi? Jangan lepaskan peluang dapatkannya ... Lieza Mohamad
0174104380
.
.
#utmjb#shakleeutm#sayajualshaklee #shakleemurahmalaysia #shakleemalaysia #shakleeoriginal #sayajualmurah #shakleeshahalam #studentprice #flawlessskin #murahmurah #vitaminmurah #shakleeuitmshahalam #uitmshahalam.
#sayajualshaklee#shakleemurahmalaysia#shakleemurahmalaysia#shakleeoriginal #sayajualmurah#shakleeshahalam#shakleesihatcantikjojes #studentprice

liezamohdbeauty (@liezamohdbeauty)

Nak kulit licin, bersih, cerah dan berseri? Haaa mmg wajib sangat2 amalkan VITA C dan ALFALFA ni!๐Ÿ˜Š๐Ÿ’• Puas hati sangat2! Harga pun murah kaw2 alang2 promo BUY 1 FREE 1 niโ˜บ๏ธ So rugi sangat2 lah kalau awak2 tak grab.
.
.
Fungsi Vita C
๐Ÿ€Kulit cerah, gebu, pinkish
๐Ÿ€Mengurangkan jerawat
๐Ÿ€Memulihkan parut jerawat
๐Ÿ€Dapat mengawal paras gula dalam darah
๐Ÿ€Menghilangkan sakit kepala
๐Ÿ€Menyembuhkan selsema
๐Ÿ€Tingkatkan tahap imunisasi badan
๐Ÿ€Kurangkan resdung dan allergic
๐Ÿ€Membantu penghasilan kolagen agar kulit tegang gebu cantik
๐Ÿ€Menghilangkan sunburn
.
.
Jadi, apa kelebihan alfalfa ni?
๐ŸŒนMencuci hati, darah dan usus
๐ŸŒนMelawan alahan
๐ŸŒนBaik untuk perubahan patologi di dalam usus dan perut
๐ŸŒนMemperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, hyperasiditi, ulser gastrik, hepatitis dan sembelit.
๐ŸŒนMenyingkirkan lemak dan kolesterol
๐ŸŒนMelawan tumor
๐ŸŒนMelegakan keletihan
๐ŸŒนMencegah/ merawat atritis
๐ŸŒนLegakan sakit-sakit sendi dan belakang.
๐ŸŒนMembantu hilangkan kelesuan dan tekanan. ๐ŸŒนMemberi kelegaan semasa period. ๐ŸŒนMembantu Merawat arthitis Membantu ๐ŸŒนMerawat athma Mencuci usus bagi membuang toksik
๐ŸŒนMembantu membuang angin dalam badan ๐ŸŒนMembantu mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor
๐ŸŒนMeneutralkan asid dalam badan
๐ŸŒนMembantu masalah keputihan pada wanita. ๐ŸŒนMembesar dan menegangkan payudara. ๐ŸŒนBertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri.
๐ŸŒนMemulihkan urat selepas bersalin.
๐ŸŒนMilk booster
๐ŸŒนMembantu masalah penghadaman dan pencernaan
๐ŸŒนMeningkatkan stamina lelaki
๐ŸŒนMelegakan masalah sembelit
.
.
Tunggu apa lagi? Jangan lepaskan peluang dapatkannya ... Lieza Mohamad
0174104380
.
.
#utmjb#shakleeutm#sayajualshaklee #shakleemurahmalaysia #shakleemalaysia #shakleeoriginal #sayajualmurah #shakleeshahalam #studentprice #flawlessskin #murahmurah #vitaminmurah #shakleeuitmshahalam #uitmshahalam.
#sayajualshaklee#shakleemurahmalaysia#shakleemurahmalaysia#shakleeoriginal #sayajualmurah#shakleeshahalam#shakleesihatcantikjojes #studentprice

UTM PROMO (@utmpromo)

Guys, harini last order ye. so sape nak selit order tu jangan tunggu lama2.

Price: RM 27
(Longsleeve RM 32)
Size : from xs to 2xl
Material: Cotton (GILDAN)

Many colour to choose. Order now !!! for order:
Whatsapp 019-698 8451

Want to know more about GRAVITI, like & follow
insta: gravitimy
fb: gravitimy

#utm #gravitimy #utmjb #utmkl #utmskudai #utmpromo #viral #utmviral #utmmarket #utmawesome #utmmyhome #iamutm #lokal #lokalah #sapotlokal #lokalbrand #tempatanfest #tshitmurah

GRAVITIยฎ๏ธ | GRAVITI_UTM (@gravitimy)

Guys, harini last order ye. so sape nak selit order tu jangan tunggu lama2.

Price: RM 27
(Longsleeve RM 32)
Size : from xs to 2xl
Material: Cotton (GILDAN)

Many colour to choose. Order now !!! for order:
Whatsapp 019-698 8451

Want to know more about GRAVITI, like & follow
insta: gravitimy
fb: gravitimy

#utm #gravitimy #utmjb #utmkl #utmskudai #utmpromo #viral #utmviral #utmmarket #utmawesome #utmmyhome #iamutm #lokal #lokalah #sapotlokal #lokalbrand #tempatanfest #tshitmurah #utmalumni #alumniutm

Giveaway Ole-ole ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บis on-going (@lynn_imani)

Glowing di pagi weekend๐Ÿ˜
.
Ramai customer Lynn grab terus satu set Honey Bee sebab lebih jimat n berkesan! Tapi kena ingat tau, produk Honey Bee ni bukan menjanjikan pakai harini terus flawless dengan cepat. Semestinya tidak. Insya Allah boleh merawat kulit kita yang bermasaalah, yang penting kena consistent okay๐Ÿ˜‰ Honey Bee adalah natural skincare, so kena sabar ya!
.
Siapa yang wajib guna Honey Bee?๐Ÿค”
๐ŸฏMuka rosak sebab tersalah pakai produk tak sesuai dengan muka.
๐ŸฏWajah kusam sebab terlampau kerap tukar skincare.
๐ŸฏKulit kering n masih belum jumpa produk sesuai untuk kekalkan kelembapan.
๐ŸฏKulit berminyak n berjerawat juga sesuai sebab kandungan Honey Bee mempunyai anti inflamasi yang berfungsi mengecutkan jerawat.
๐ŸฏUntuk siapa2 yang bibir kering pun boleh guna! Lynn selalu apply skit HBV cream dkt bibir. Effect dia memang amazing! Haha sbb semalaman bibir dah kembali lembab๐Ÿ’‹
.
Jom DM/WhatsApp Lynn untuk order! +60135935473๐Ÿ˜Š
.
#hbv #honeybee #honeybeevenom #honeybeenafura #honeybeevenommoisturizer #honeybeeserum #honeybeecleanser #honeybeevenommalaysia #honeybeeoriginal #honeybeeoriginalmalaysia #honeybeevenomskudai #honeybeevenomutm #utm #utmjb #utmjb #skudai #bazarpaknil #bazarpaknilonline #bazarpaknilprodukkecantikkan

LyzaBaiduri (@lyzabaiduri)

Ya Allah..permudahkan la urusan ku utk hr ini...juga kau permudahkan lah urusan sahabat2 ku juga ibu dan ibu mertuaku...
#onlineseller #wanzalehahalalfrozenfood #chocotainerjb #kulai #senai #utmjb
More...