DuniMakeupGallery (@adunimakeupstore)

Tips kulit muka sihat
1. Kena rajin cuci muka
2. Cari cleanser yang bebas sabun.. organik dan lulus kkm
3. Selalu scrub at least 3x seminggu untuk tanggalkan sel kulit mati
4. Elak produk yang mengandungi bahan terlarang.
.
.
Nak produk natural? Bebas kimia terlarang? Selamat? Kena guna produk honeybee k.
.
.
Comfirm puas hati ❤️❤️❤️
.
RM58 SAHAJA cleanser honeybeevenom ni tau! .
Jum wassap or dm me +60172422784
.
#honeybeevenomset #honeybeecleanser #honeybeecleansingfoam #honeybeevenomcleanser #honeybeevenomcleansingform #honeybeejb #honeybeeskudai #honeybeetampoi #honeybeemutiararini #agennafurajohorbharu #agennafuraskudai #agennafurajb #agenhoneybeejb #agenhoneybeeskudai #skudai #tampoi #kulai #senai #bandarbaruuda #pontian #pekannenas #gelangpatah #muajb #muaskudai #utmjb #utmskudai #adunimakeupstore

jasmin7skudai_RM28 (@jasmin7skudai_rm28)

Assalamualaikum! Sapa2 nak stok sabun jasmin7 boleh whtsapp sy wasap.my/60183804746
Call pun boleh 0183804746 .
Agent/borong dialu-alukan .
Nak murah lg 5 tong keatas
Area skudai taman u.
#tamanuniversiti #tamandesaskudai #tamanmutiararini #johorbahru #sayajualonline #codutm #codtamanuniversiti #codutmskudai #codskudai #utmskudai #utmjb ##sabunbasuh #sabunbasuhbaju #jasmin7 #wangi #jimat

HIGH QUALITY CHIFFON SHAWL🌸 (@diamond.hijab)

TUTORIAL BAWAL By Diamond Hijab✨
.
Salah satu style yang sangat common bila pakai bawal ni kan? Senang je, lilit sikit eh dah siap dah!
.
Tak leceh pun style ni, nampak cantik and kemas je😉
.
Colour dalam video; Rosewood.
.
Whatsapp/dm; +6013-7803776📱📱📱
.
#DiamondHijab #sayajualbawal #sayajualbawalmurah #sayajualbawallabuh #highqualitymaterial #babyseam #joho #johobahru #codjb #DiamondHijabUpdates #DiamondHijab #TutorialDiamondHijab #tutorial #codjb #jb #joho #utmjb #uitmpg #uitm #utm #uthm #pis #tudungbawal #bawal #bawallabuh #tudungbawallabuh

DuniMakeupGallery (@adunimakeupstore)

Saya sejak dah kahwin n ada anak ni semua benda kena express termasuk la bersiap!!
.
.
Tapi dengan adanya OKAYA ni senang keje saya. Sebab still boleh makeup dan flawless dalam seminit je tau!!
.
.
Calit-calit sapu-sapu pakai lipstick pakai celak tak sampai 2 minit dah siap!!
.
.
Senang keje iolss 😂😂😂
.
.
Siap ada vit e dan minyak zaitun untuk rawat kulit kita tau! .
.
OKAYA memang terbaik!
.
Ready stock!
Jum wassap or dm saya +60172422784
.
#okaya #okayamalaysia #okayajb #okayaskudai #okayaoriginal #agenokaya #agenokayajb #agenokayaskudai #okayatampoi #okayamutiararini #okayagelangpatah #okayapontian #skudai #tampoi #mutiararini #gelangpatah #senai #kulai #pontian #pekannenas #kangkarpulai #utmjb #utmskudai #adunimakeupstore

HIGH QUALITY CHIFFON SHAWL🌸 (@diamond.hijab)

Nak cari material untuk bawal memang sangat susah sebab yelah, bukan sebarang kain boleh buat bawal tau! ☝🏻 .
So Alhamdulillah harini dapat jumpa satu material yang best! Sesuai untuk orang yang pakai spec or orang yang tak pakai spec!🤓😊
.
Dahlah tak jarang, labuh dan senang bentuk. Renyukkan la bahagian atas tu pun mesti terbentuk balik!😍 .
Bidang '50 tapi kalau awak nak labuhkan lagi takdehal sebab tak jarang!🎉✨
.
Untuk high quality crepe ni, harga cuma RM35.00 SAHAJA! .
Best tak best? Haaa.
.
Apa lagi, takkan usha je ehehe, whatsapp sekarang okay? Esok POSTAGE! Yeay!🎉
.
Whatsapp/dm; +6013-7803776📱📱📱
.
#DiamondHijab #BawalDiamondHijab #BawalLabuh #Bawal #TudungBawal #labuh #DiamondHijabUpdates #DiamondHijabColours #codjb #jb #johobahru #johorbahru #sayajualbawal #sayajualshawl #utmjb #uitmpg #pisjb #joho

Naelofar•Anzel Scarf•Unequein (@veildiva)

Nilah dia Bawal Maira Ruffle yang laku keras dan menghuru harakan team Benang Hijau dari dua hari lepas Alhamdulillah.
Kepada sahabat yang berminat, boleh PM tepi ya. 😍😍😍 #BenangHijau
#MairaBenangHijau #utmjb #bhdropship #veildiva #mairaruffles #mairarufflebenanghijau

Putri'sSweetTreat (@putridessert)

Cantekss sangat kaler lipmatte by aidafasha ni... Tahan lama.. Tapi bibir maintain moist.. 😘😘😘😘 Bibir nampak natural cantik tau...
Berminat?? Mai wasap2.. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#lipmattemurah #lipmattecantik #lipmattetahanlama #mekapcantik #mekapjohorbahru #bazarpaknil #bazarkaratmpjbt #utmjb #utmskudai #utm #gadiscantik #um #uitm #umk #umt #uthm #umk #jdt

DuniMakeupGallery (@adunimakeupstore)

Sapa sini yang ada parut jenis lopak sana sini. Biasanya sebab parut jerawat yang teruk2 😟😟😟
.
.
Siapa sini yang jenis pori besar alam? Pakai bedak comfirm lagi nampak pori. Kalau peluh comfirm teruk..haih... lagi2 kalau nak kena stay lama2 dekat luar office. Comfirm muka bersinar. Malu n tak confident nak makeup 😵😵😵
.
Haaaa hopegirl primer boleh selesai kan problem anda ok! 1pump je cukup..😱
.
Guna b4 apply foundation and after moisturizer! Primer sangat penting untuk bagi muka u nampak smooth..tak berminyak even stay all day dekat luar dan paling penting ia boleh buatkan foundation u pakai tahan dekat face tu. 😘😘😘
.
RM95 tau. Tahan lebih 6bulan sebab guna 1pump sahaja. .💋
Jum dm or wassap me +60172422784
.
READY STOCK tau.❤️
.
PROMO Pembelian atas rm65 FREE POSTAGE.❤️❤️
.
COD N PICKUP area JB dan SKUDAI available ❤️❤️❤️
.

#hopegirlprimer #hopegirlcosmetics #hopegirlcosmeticsjb #nafura #agennafurajb #honeybeejb #honeybeeskudai #honeybeejohorbharu #honeybeejohorbahru #honeybeetampoi #honeybeemutiararini #agenhoneybeejb #agenhoneybeeskudai #skudai #mutiararini #tampoi #kulai #senai #bandarbaruuda #gelangpatah #muaskudai #muajb #pontian #utmjb #utmskudai #adunimakeupstore

Putri'sSweetTreat (@putridessert)

Red Velvet Cookies... 'Once is Never Enough!' Try some.. And you'll never regret!! Wassap for order +6013-9840585

Pos available

#cookies #tempahanbiskut #kekkulai #kekjb #johorbahru #bbu #utmjb #utmskudai #kulai #jdt #redvelvetcookies #umk #umt #uthm #uitm #um

HIGH QUALITY CHIFFON SHAWL🌸 (@diamond.hijab)

Thank you so much, pretty!♥️✨🌸 Cantik sangat sangat!😍
.
Customer kita ni dia pakai Instant Shawl Exclusive tau! Senang je nak pakai, dua kali lilit pasu eh dah siap?! Tak sampai seminit pun awak😍
.
Colour: Light Purple
.
Betul senang! Labuh takdehal, boleh adjust nak labuh mana. Yang penting senang cepat pastu cantik!✨
.
Dahlah ada diamond blink blink gittuuwww. Ewah ewah😍
.
Boleh scroll bawah sikit or dm je sis kalau nak tengok warna warna available untuk instant shawl Exclusive ni okay?😉
.
Dm/whatsapp; +6013-7803776📱📱📱
.
#sayajualshawl #sayajualshawlmurah #shawllabuh #shawlchiffon #chiffonshawl #heavychiffonshawl #highqualityshawl #highqualitychiffonshawl #instantshawl #instantshawlduamuka #instantshawldoubleloop #diamondhijab #diamondhijabfeedback #dhfeedback #diamondqueens #codjb #utmskudai #utmjb #uitmpg #joho #johorbahru #jb

SANDWICH OPAH (JB) (@dapo.opah)

Swipe to the left to view our menu 💕
.
✨EGGCELLENT✨
L box (21pcs) - RM18
M box (14pcs) - RM15
S (1pc) - RM2
.
✨TUNAWESOME✨
L box (21pcs) - RM24
M box (14pcs) - RM20
S (1pc) - RM3
.
✨CHICKINCREDIBLE✨
L box (21pcs) - RM29
M box (14pcs) - RM25
S (1pc) - RM4
.
✨MIX-AH-MAA-ZINGGG✨
L box (21pcs) - RM25
- Recommended utk first timer​ yg nak try sandwich kami. Combination of all flavors! Murah & banyakkk! InsyaAllah kenyang sampai ke ptg!
.
Daily delivery available!
🚗 Free COD : UTM | Skudai | Tmn Pulai
🚗 Delivery RM3-8 : JB area
.
Jom order! WA 0176868745
**Pls order sehari awal sebelum jam 6ptg ye
.
Konpem YUMMY.HEALTHY.HAPPY TUMMY! 😋😋😋
FB : dapo.opah
#sandwichopah
.
.
.
.
.
#sandwich #sandwichjb #sandwichdeliveryjb #sandwichsedap #jbhomefooddelivery #fooddeliveryjb #foodjb #jbfooddelivery #johorbahru #joho #jbfoodie #jbfood #johorfood #johorsedap #bazarkarat #utm #utmpromo #utmjb #utmskudai #skudai #tamanuniversiti #jamuan #bangsajohor #luaskankuasamu #jdt #codjb #codskudai #sayajual #meletop

HIGH QUALITY CHIFFON SHAWL🌸 (@diamond.hijab)

NEW IN DIAMOND HIJAB (Tudung Bawal)🎉🎉🎉
.
Assalamualaikum semua! Sis nak tanya ni, siapa kat sini peminat bawal?!🙋🏻Tudung bawal Diamond Hijab ni kita cari material yang best, baru kita buat bawal. Sebab bukan senang nak cari material yang betul betul best untuk buat bawal. Kan?😉
.
Bawal Diamond Hijab ni sangat best!! Kenapa?
.
✨Senang Bentuk! Pakai la berape lama pun, makan la ape semua, kene tiup angin pun dia STAY je! Best!!!
.
✨Tak jarang! Sebab tu walaupun Bidang '50 awak boleh labuhkan lagi sebab tak jarang! .
✨Bidang '50, sesuai untuk cover aurat awak depan belakang😊 Nak pendekkan? Adjust bucu rapat rapat, nak labukan, takdehal, adjust bucu jauh sikit😉 .
✨Pakai spec? Takdehal la awak, still terbentuk! Takkan jadi bulat😂
.
Material: New High Quality Crepe (Bukan macam crepe kat luar sana ya☝🏻) .
.
Harga: RM35.00 sahaja! Beli 3 RM100!🎉 (Excluding postage)
.
COD AVAILABLE! Orang orang JB yang nak COD, bagitau je okay? 😉
.
Sekarang ni kita baru ada 4 warna ni je, insha Allah dalam masa masa akan datang banyaaak lagi warna kita akan tambah!😍
.
Apa tunggu lagi, barang panas cepat habis😭 Stock limited, siapa cepat dia dapat! Hehe.
.
Whatsapp/dm; +6013-7803776📱📱📱
.
#DiamondHijab #BawalDiamondHijab #BawalLabuh #Bawal #TudungBawal #labuh #DiamondHijabUpdates #DiamondHijabColours #codjb #jb #johobahru #johorbahru #sayajualbawal #sayajualshawl #utmjb #uitmpg #pisjb #joho

DuniMakeupGallery (@adunimakeupstore)

Nak p kerja? Kalut dengan anak? Stress husband asik laung panggil suruh cepat? harrrr
.
.
Boleh guna suikone blusher ni. Dap dap saja dah siap. Nak guna dalam keta time jamm pun xde masalah.
.
.
Dap dap pinkish. Pipi naik seri, muka nampak fresh. Xde la keluar muka kusammm mendung je uolsss.
.
.
Suikone blusher rm39 sahaja.
.
.
Jum dm or wassap +60172422784
.
.
#suikoneblush #suikoneaircushion #suikoneblusher #suikonemalaysia #agensuikonejohorbahru #agensuikonejb #agensuikoneskudai #skudai #tampoi #bandarbaruuda #kulai #muajb #muaskudai #muatampoi #senai #pontian #gelangpatah #utmjb #utmskudai #adunimakeupstore

DuniMakeupGallery (@adunimakeupstore)

Best sangat serum honeybee ni tau..
.
1. Anti aging.. menghilangkan kedutan di muka
2. Melembapkan kulit
3. Jerawat cepat surut
4. Parut cepat pudar.
.
.
Paling penting kulit lembut je.

Apply waktu malam k. Bangun pagi esok comfirm rasa nak touch je ur face tu. love sangat serum ni 😍😍😍 apply sikit2 je k.. sayang takut habis cepatt 🙈🙈🙈
.
.
RM99 SAHAJA utk 40ML
.
.
#honeybeeserum #honeybee #honeybeejb #honeybeejohorbharu #honeybeejohorbahru #honeyskudai #honeybeetampoi #skudai #johorean #johorbahru #johorbharu #senai #utmjb #utmskudai #adunimakeupstore #honeybeetampoi #pekannenas
More...