Your Trusted Personal Shopper (@ps.littlerosie)

Delivery ikut waktu anda 🚗🚛
Malam pun kami delivery direct terus ke rumah. Tak perlu parking kereta, bersesak, pening pilih barang, beratur bayar. Kami BELI. HANTAR. PASANG.

Customer kirim barang IKEA, delivery siap ke rumah.

#personalshopperikea #personalshoppermalaysia #personalshopperjohor #personalshopperjb #personalshopperjohorbahru #psikea #psmalaysiamurah #psmalaysia #psjb #sayadelivery #sayajual #runnerjb #ikeatebrau #johorbahru #utmjb

Safron Toner, Clay Mask, Scrub (@jelitakl.johorbahru)

CLAY MASK DAPAT MENGELAKKAN DARIPADA PORI TERSUMBAT✨
.
Clay Mask + Apple Cider Vinegar + Tea Tree Oil = Bersihkan pori dari tersumbat.
.
Clay Mask ni awak boleh je campurkan dengan apa apa jenis liquid pun. Takde masalah. Nak campur dengan air je pun boleh.
.
Tapi kebanyakan orang akan campur clay mask ni dengan apple cider vinegar (ACV). Sebab ACV ni bagus untuk kulit.
.
Kelebihan Pure Mediterranean Clay Mask ni;
.
✅Mengelakkan pori tersumbat
✅Merawat jerawat pada kulit
✅Menarik keluar segala kekotoran di muka
✅Mengurangkan minyak muka
✅Menyelesaikan masalah muka berminyak
✅Mengurangkan blackhead
✅Process untuk detoxkan kulit
✅Mengecilkan pori
✅Melembutkan kulit
✅Membuatkan kulit licin dan flawless!
.
Kita sangat recommend untuk campur clay mask dengan Saffron Toner. Untuk bagi extra BENEFITS pada kulit. Lepas guna, memang confirm terkejut. "ya Allah ni kulit aku ke kulit babyyy? Kenape licin nauu???"
.
Harga; 🌸Clay Mask 200g RM30
🌸Clay Mask 50g TRIAL PACK RM14
.
Whatsapp +6013-7803776📱📱📱okay? Atau click je link kat bio hehe.
.
COD AREA JOHOR BAHRU AVAILABLE✅✅✅Kalau jauh, kita boleh pos tau!😉
.
#jelitakl #jelitakljohorbahru #jelitaklclaymask #claymask #bentoniteclaymask #jelitaklfeedback #beauty #codjb #jb #johor #johorbahru #johobahru #utmskudai #uitmpg #utmjb #pisjb #joho

DuniMakeupGallery (@adunimakeupstore)

Magic Lash Mascara
.
1) Boleh memanjangkn bulu mata sbb ada fibre.
2) Senang nk cuci
3) X buat mata jadi hitam bila cuci
.
RM59 SAHAJA
.
Jum wassap or dm sis +60172422784
.
#nafura #magiclongmascara #mascarafibre #mascarahopegirl #hopegirlmascara #agennafurajb #agennafura #agenhoneybeejb #agenhoneybeeskudai #hopegirlcosmetics #honeybeevenomjb #honeybeevenomskudai #utmjb #utmskudai #adunimakeupstore #muajb #muaskudai

watch_store21 (@watch.store21)

CASIO RUBBER DUAL TIMES
=============================== Spek Terbaik : 📌 1 Month Warranty (ENGINE)
📌 Quality Rubber Strap
📌 Steel Case
📌 Digital & Analog Function
📌 Gred AA
📌 Color Refer gambar
📌 Sesuai untuk Peminat Jam CASIO
📌 Timer, Stopwatch, Day Date, Alarm berfungsi dengan tip top
📌 Pergerakkan Jam mengunakan bateri
📌 Lampu menyala selama mana button lampu ditekan
📌 Condition NEW With CASIO BOX ===============================
Harga Jual : RM80 (PCS)
FREE POSTAGE
SABAH SARAWAK ADD RM5
Contact admin sekarang !!
Whatapps :01124143669 (syafik)
Whatapps :01124143669 (syafik)
Whatapps :01124143669 (syafik)
💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛
#casioviral #jamtangangshock #jamstyle #jamstylo #jammurah #hipstermalaysia #utmjb #utm #umtians #urbanclothing #urbanandstreet #igersmalaysia #ootdmalaysia #kolej #kolejkomuniti #uitm #unimap #ukm #umk #usm #uniten #unitenians #gshockmurah #gshockmurahmalaysia #boniamurah #boniacopyori #jamboniamurah

watch_store21 (@watch.store21)

ADIDAS DIGITAL COUPLE
=========================================== ♻️ BRAND : ADIDAS
♻️ MATERIAL : RUBBER
♻️ Color : REFER PIC
♻️ Gender : COUPLE
♻️ Condition : NEW With FREE BOX =========================================== Spek Terbaik : 💝 1 Month Warranty (Engine)
💝 New Design Adidas 💝 Quality Rubber Material
💝 ADIDAS EDITION
💝 Digital Function
💝 Gred AA
💝 Tahan lasak
💝 Sesuai untuk Peminat Jam Adidas
💝 Day,Date & Year, berfungsi dengan tip top
💝 Alarm Stop watch & Timer
💝 Pergerakkan Jam mengunakan bateri
💝 Lampu menyala selama mana button lampu ditekan
💝 Condition NEW With Box Adidas ===========================================
Harga Jual : RM70 | RM110 (Couple)

FREE POSTAGE
SABAH SARAWAK ADD RM5
Contact admin sekarang !!
Whatapps :01124143669 (syafik)
Whatapps :01124143669 (syafik)
Whatapps :01124143669 (syafik)
💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛
#casioviral #jamtangangshock #jamstyle #jamstylo #jammurah #hipstermalaysia #utmjb #utm #umtians #urbanclothing #urbanandstreet #igersmalaysia #ootdmalaysia #kolej #kolejkomuniti #uitm #unimap #ukm #umk #usm #uniten #unitenians #gshockmurah #gshockmurahmalaysia #boniamurah #boniacopyori #jamboniamurah

Safron Toner, Clay Mask, Scrub (@jelitakl.johorbahru)

KENAPA KENA SCRUB?
.
Siapa dalam skincare routine dia takde scrub? .
Nak tau tak, scrub/exfoliate muka penting tau. Meh tengok sini;
.
Kelebihan exfoliate/scrub muka;
✅Kulit lebih senang and cepat serap skincare product yang kita guna. Segala benefit dalam skincare lagi mudah serap dalam kulit
✅Kalau ada bekas bekas jerawat, dengan scrub, insha Allah lama lama bekas jerawat tu hilang!✨
✅Dengan scrub juga pori pori kat muka kita ni akan tertutup sikit. So takdelah nampak sangat liang pori kita terbuka.
.
So masukkan step scrub dalam rutin mingguan awak okay? Trust me, lepas sebulan, awak akan nampak perubahan kat kulit✨
.
Dalam Green Tea Scrub kita ada Vitamin C tau, boleh mencerahkan kulit lagi✨
.
Siapa nak order boleh whatsapp +6013-7803776📱📱📱Atau click je link kat bio😉
.
COD AREA JOHOR BAHRU AVAILABLE✅✅✅Kalau jauh, kita boleh pos!😊
.
.
#jelitakl #jelitakljohorbahru #jelitaklsaffrontoner #jelitaklgreenteascrub #jelitaklclaymask #glowingskin #beauty #flawlessskin #pretty #codjb #joho #johobahru #johorbahru #jdt #utmskudai #utmjb #uitmpg #pisjb #scrub #claymask #toner #saffron #rosewater #greentea #bentoniteclaymask

Safron Toner, Clay Mask, Scrub (@jelitakl.johorbahru)

Saffron Toner ni hanya gua dua bahan je, Pure Rosewater dan Premium Saffron.
.
Khasiat Rosewater dan Saffron ni memang kalau nak listkan sangaaat banyak. Salah satunya khasiat untuk kulit.
.
Sebab tu ramai customer happy lepas guna Saffron Toner. Siap repeat berbotol botol!😍✨
.
Benefits Saffron Toner;
.
✅Mencerahkan kulit
✅Memberi effect GLOWING pada kulit
✅Sekatakan warna kulit
✅Melembapkan kulit
✅Melembutkan kulit
✅Merawat kulit berjerawat
✅Anti-Oxidant
✅Mengawal muka berminyak
✅Mengecilkan pori
.
Harga Saffron Toner; RM20 je😉
.
Kalau nak order boleh whatsapp +6013-7803776📱📱📱Atau click je link kat bio okay?😉
.
COD AREA JOHOR BAHRU AVAILABLE✅✅✅Kalau jauh, boleh pos😉
.
.
#jelitakl #jelitakljohorbahru #jelitaklfeedback #saffrontoner #saffron #rosewater #jelitaklsaffrontoner #glowing #beauty #codjb #jb #johorbahru #joho #johobahru #utmskudai #utmjb #uitmpg #pisjb

Selera Warisan (@selerawarisan)

Morning guys 🤗🤗
.
Nak tahu apa yang paling laris dalam #SeleraWarisan ? .
🔥SERUNDING AYAM
🔥SERUNDING DAGING
🔥SERUNDING IKAN
.
Sebab apa dia laris? Sebab rasa dia yang sedap seperti air tangan mak. Dia bukan hanya serbuk, kita boleh rasa texture daging dan ayam tersebut 🤤 Sedap di makan dengan nasi panas 🍚 nasi impit dan roti 🍞. Boleh juga di mix dengan bubur 🍲. .
Jangan tunggu lama lagi. Nak order? Nak rasa kesedapan dia? Order sekarang! Whatsapp sekarang ‼️
.
🔴017-4486420 🔴017-4486420 🔴017-4486420
.
Harga murah je. RM20 sahaja! RM20 RM20 RM20 😱😱 .
Order sekarang ‼️‼️
#utmawesome #shad2013 #serunding #serundingsedap #serundingmurah #bazarpaknil #serundinginstant #serundingjb #utmjb #donate

DuniMakeupGallery (@adunimakeupstore)

Bagi yg masih ragu2 nk beli Schatzs boleh je cuba dlu dgn Travel Size ni😊😊😊
.
.
Tp iols bgtau awal2...slalunye lps beli travel size akan beli yg full size pulak😅
.
RM45 7ML k
.
#schatzhq #schatzjohorbahru #schatzfd #schatzfoundation #schatzjohor #schatzjb #schatzskudai #agenschatzjb #agenschatz #agenschatzskudai #utmjb #utmskudai #muajb #muaskudai #muajohor

Safron Toner, Clay Mask, Scrub (@jelitakl.johorbahru)

LELAKI DAN CLAY MASK✨
.
Lelaki sekarang ni memang pandai jugak tau jaga muka. Sebab tu kalau tengok ramai lelaki kat luar sekarang yang muka licin flawless je✨Sebab dah pandai jaga muka.
.
Skincare diorang pun kadang kadang amboi macam perempuan hehe. Tapi takpelah, bagus sebab lelaki sekarang pun pandai jaga kecantikan muka😊
.
Kita yang perempuan ni pun kadang kadang insecure tengok kulit lelaki flawless ni kan😂
.
Siapa nak order clay mask atau saffron toner ni boleh whatsapp okay? NEXT COD HARI JUMAAT ni🎉
.
Whatsapp +6013-7803776📱📱📱Atau click je link whatsapp kat bio okay?😉
.
COD AREA JOHOR BAHRU AVAILABLE✅✅✅Kalau jauh? Kita boleh pos awak😉
.
.
#jelitakl #jelitakljohorbahru #jelitaklfeedback #greenteascrub #saffrontoner #jelitaklsaffrontoner #saffron #rosewater #jelitaklclaymask #claymask #bentoniteclaymask #jelitaklfeedback #beauty #codjb #jb #johor #johorbahru #johobahru #utmskudai #uitmpg #utmjb #pisjb #joho

watch_store21 (@watch.store21)

CASIO 640 ROSEGOLD EDITION (OFFER PRICE: RM 120) ========================================= Spek Terbaik : 🌹 1Month Warranty (ENGINE)
🌹 Quality STEEL Strap
🌹 Steel Case
🌹 Diameter 35mm
🌹 Analog Function
🌹 Gred 3A
🌹 Jam Viral kegilaan wanita
🌹 Digital Function 🌹 Pergerakkan mengunakan bateri
🌹 Condition new
🔰FREE BOX CASIO EXCLUSIVE 🔰STOK TERHAD =======================
Harga Jual : RM120

FREE POSTAGE
SABAH SARAWAK ADD RM5

Stock terhad!! Contact Admin sekarang!! 📲 01124143669 (syafik)
📲 01124143669 (syafik)
📲 01124143669 (syafik)
💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛
#casioviral #jamtangangshock #jamstyle #jamstylo #jammurah #hipstermalaysia #utmjb #utm #umtians #urbanclothing #urbanandstreet #igersmalaysia #ootdmalaysia #kolej #kolejkomuniti #uitm #unimap #ukm #umk #usm #uniten #unitenians #gshockmurah #gshockmurahmalaysia

watch_store21 (@watch.store21)

BONIA ROSEGOLD STEEL FLORA =============================== Spek Terbaik : 🌹 1 Month Warranty (ENGINE)
🌹 BONIA EDITION 🌹 Quality STEEL Strap
🌹 Steel Case
🌹 Diameter 34mm
🌹 Analog Function
🌹 Gred 2A
🌹 Sesuai untuk wanita berkerjaya
🌹Jarum berfungsi dengan baik
🌹 Pergerakkan mengunakan bateri
🌹 Condition NEW With Free Box 🔰ADD BOX DALAM GAMBAR RM15 SAHAJA
=======================
Harga Jual : RM65 (1PCS) | RM110 (2PCS)
FREE POSTAGE
SABAH SARAWAK ADD RM5

Contact admin sekarang !!
Whatapps :01124143669 (syafik)
Whatapps :01124143669 (syafik)
Whatapps :01124143669 (syafik)
💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛
#casioviral #jamtangangshock #jamstyle #jamstylo #jammurah #hipstermalaysia #utmjb #utm #umtians #urbanclothing #urbanandstreet #igersmalaysia #ootdmalaysia #kolej #kolejkomuniti #uitm #unimap #ukm #umk #usm #uniten #unitenians #gshockmurah #gshockmurahmalaysia #boniamurah #boniacopyori #jamboniamurah

watch_store21 (@watch.store21)

BONIA STEEL FLORA
=========================================== Spek Terbaik : 🌹 1 Month Warranty (ENGINE)
🌹 BONIA EDITION 🌹 Quality STEEL Strap
🌹 Steel Case
🌹 Diameter 35mm
🌹 Analog Function
🌹 Gred 2A
🌹 Sesuai untuk wanita berkerjaya
🌹Jarum berfungsi dengan baik
🌹 Pergerakkan mengunakan bateri
🌹 Condition NEW With Free Box 🔰JARUM KECIK HANYA DISPLAY
🔰ADD BOX DALAM GAMBAR RM15 SAHAJA
===============================
Harga Jual : RM65 (1PCS) | RM110 (2PCS)
FREE POSTAGE
SABAH SARAWAK ADD RM5
💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝
Contact admin sekarang !!
Whatapps :01124143669 (syafik)
Whatapps :01124143669 (syafik)
Whatapps :01124143669 (syafik)
💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛
#casioviral #jamtangangshock #jamstyle #jamstylo #jammurah #hipstermalaysia #utmjb #utm #umtians #urbanclothing #urbanandstreet #igersmalaysia #ootdmalaysia #kolej #kolejkomuniti #uitm #unimap #ukm #umk #usm #uniten #unitenians #gshockmurah #gshockmurahmalaysia #boniamurah #boniacopyori #jamboniamurah

watch_store21 (@watch.store21)

G-SHOCK DUAL TIME ARMY ====================== Spek Terbaik : 📌 NEW DESIGN ARMY 📌 1 Month Warranty (ENGINE)
📌 Quality Rubber Material
📌 Digital & Analog Function
📌 Dual Time Edition
📌 Gred AA
📌 Sangat tahan lasak
📌 Sesuai untuk yg suka aktiviti lasak
📌 Timer, Stopwatch, Day Date, Alarm berfungsi dengan tip top
📌 Pergerakkan Jam mengunakan bateri
📌 Lampu menyala selama mana button lampu ditekan
📌 Condition NEW GSHOCK BOX ======================== Harga : RM90 (PCS)
FREE POSTAGE
SABAH SARAWAK ADD RM5
🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌
Contact admin sekarang !!
Whatapps :01124143669 (syafik)
Whatapps :01124143669 (syafik)
Whatapps :01124143669 (syafik)
💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛
#casioviral #jamtangangshock #jamstyle #jamstylo #jammurah #hipstermalaysia #utmjb #utm #umtians #urbanclothing #urbanandstreet #igersmalaysia #ootdmalaysia #kolej #kolejkomuniti #uitm #unimap #ukm #umk #usm #uniten #unitenians #gshockmurah #gshockmurahmalaysia

Best sneakers/cap store (@sneakers.market21)

⬆️ GRED : COPY ORI..sebijik mcm beli original kt butik !!
👟ADIDAS ULTRABOOST NEMEZIZ
👟Size 40-44
💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
Harga Jual RM190 only !!😲😲
Postage free ke seluruh malaysia
Free keychain and spinner
========================================= Cepat wasap admin sekarang!!
📲 01124143669 -syafik
📲 01124143669 -syafik
📲 01124143669 -syafik
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 #utmjb #utm #utmkl #kasutnike #kasutmurah #kasutadidas #kasutcopyori #vansauthenticmurah #vanspalingmurah #nikeairmaxmurah #nikerunningmurah #gucciviral #guccicopyori #guccicopyoriginal #guccicopyoriginalmalaysia #guccicopyorimurah #guccicopyorimalaysia

Best sneakers/cap store (@sneakers.market21)

⬆️ GRED : COPY ORI..sebijik mcm beli original kt butik !!
👟ADIDAS ULTRABOOST NEMEZIZ
👟Size 40-44
💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
Harga Jual RM190 only !!😲😲
Postage free ke seluruh malaysia
Free keychain and spinner
========================================= Cepat wasap admin sekarang!!
📲 01124143669 -syafik
📲 01124143669 -syafik
📲 01124143669 -syafik
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 #utmjb #utm #utmkl #kasutnike #kasutmurah #kasutadidas #kasutcopyori #vansauthenticmurah #vanspalingmurah #nikeairmaxmurah #nikerunningmurah #gucciviral #guccicopyori #guccicopyoriginal #guccicopyoriginalmalaysia #guccicopyorimurah #guccicopyorimalaysia

Best sneakers/cap store (@sneakers.market21)

⬆️ GRED : COPY ORI
GUCCI ..sebijik macam beli original kt butik !!
👣Size 40-44
💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
Harga Jual RM190
Postage free ke seluruh malaysia
Free keychain and spinner
========================================= Cepat wasap admin sekarang!!
📲 01124143669 -syafik
📲 01124143669 -syafik
📲 01124143669 -syafik
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 #utmjb #utm #utmkl #kasutnike #kasutmurah #kasutadidas #kasutcopyori #vansauthenticmurah #vanspalingmurah #nikeairmaxmurah #nikerunningmurah #gucciviral #guccicopyori #guccicopyoriginal #guccicopyoriginalmalaysia #guccicopyorimurah #guccicopyorimalaysia

Best sneakers/cap store (@sneakers.market21)

⬆️ GRED : COPY ORI
GUCCI -SEBIJIK MACAM BELI ORIGINAL KT BUTIK !!
👣Size 36-39
💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
Harga Jual RM190 only !!😲😲
Postage free ke seluruh malaysia
FREE GIFT keychain and spinner
========================================= Cepat wasap admin sekarang!!
📲 01124143669 -syafik
📲 01124143669 -syafik
📲 01124143669 -syafik
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 #utmjb #utm #utmkl #kasutnike #kasutmurah #kasutadidas #kasutcopyori #vansauthenticmurah #vanspalingmurah #nikeairmaxmurah #nikerunningmurah #gucciviral #guccicopyori #guccicopyoriginal #guccicopyoriginalmalaysia #guccicopyorimurah #guccicopyorimalaysia
More...