Opera '17 (@opera_17)

We are proudly presenting to you that we are organizing a Futsal and a Volleyball game .
.
Gather your teammates and train now. Everyone are welcome to register 🤗 .
.
May the best team WIN.
.
.
#opera17 #ktdi #utmjb #ohsem #gempakgiler #skudai #volleyball #futsal #utmpromo #utmevent

Opera '17 (@opera_17)

Mark down your calendars everyone! ✏️🗓️
.
.
It's about to go down this 21st-23rd September 2017! ✨
.
.
We're so proud to present Opera '17 (Open Day Resak 2017) held by JKM Kolej Tun Dr Ismail which is less than 2 months from now!
.
.
Get ready for 3-days full of fun and exciting activities! 👻
.
.
👉🏻Futsal & Volleyball ⚽️🏐
👉🏻FEAR Factor 🕷️🦎
👉🏻Car Wash 🚗💧
👉🏻Haunted House 👹
👉🏻Resak Got Talent 🎤🎹🎻🎸
👉🏻Food Truck 🍔🌭🚍
👉🏻Carboot Sale 💲🛍️🚘
👉🏻Santa Dedication 🍫💐🎁
👉🏻UNGA 🤜🏼🤛🏽
👉🏻E-Sport 🎮
👉🏻Makeup Contest 💄
.
.
and many more! 🎉
.
.
Feel free to contact us if you have any questions! 🤗
📱Hidayati 013-6495765
.
.
And don't forget to follow our social media for the latest updates on the event !
Facebook page 👉🏻 https://www.facebook.com/utmOpera2017/

Twitter 👉🏻 https://twitter.com/Opera17_ktdi?s=08

Instagram 👉🏻 https://www.instagram.com/p/BWJmgZDBeom/
.
.
#opera17 #ktdi4utm #ktdi #utmjb #utmevent #utmawesome #utm #utmskudai #utmpromo

VENDOR WANTED (@santeq_vendor)

Homemade Body & Face Scrub. Siapa yg masih belum cuba? Haa rugi korang tau sebab bila kita pakai je bdn rasa segar dan plg best daki2 hilang. Terus putih melepak
.
Available
1.white (kunyit)
2. Black (coffee)
.
Price : RM18 only

Walk in kedai
No 11, jalan sejahtera 11, tmn desa skudai, JB

Purchases online : whatsapp 0167592823

#utmjb #vendordiperlukan #vendorjb #utm #skudaijb #skudai #bbu #izhamia #lofattah #izhamia #juarajohara #erafm #bazaarpaknil #dropshipwanted #sayajual #mentormilenia2017

VENDOR WANTED (@santeq_vendor)

#santeqvendorOOTD
.
Makeup by @brownonline
.
Anastasia Eyeshadow Modern Renaissance RM30
Kylie Eyebrow RM15
MN 2 in 1 Eyebrow Concealer RM5
MN Foundation 4 colour RM10
Kylie Set Lipstick 6 in 1 RM35
Anastasia Glow Kit RM25
.

Location : No 11, Jalan Sejahtera 11, Taman Desa Skudai, Skudai, Johor

Purchases online : 0167592823

#makeup #makeupmurah #tutorialmakeup #vivyyusof #lokalah #lofattah #fattzura #heroseorangcinderella #vendorraya #hsc #vendorwanted #utmjb #utmskudai

House Of Kimura (@houseofkimura)

Square Organza Scarf🎀
Price : 1pc for RM49 | 3pcs for RM100
Material : Premium organdy *not see through
To purchase: Whatsapp📲 019-794 9429 .
.
#calacara #calacaraagent #calacaraauthorizedagent #jbagent #utmskudai #utmjb #organzascarf #organzasquarescarf #organzasquarehijab #bawalorganza #organdy #organdylace #innerlace

House Of Kimura (@houseofkimura)

Inner Lace combo with Bawal Organza🎀
Price : RM60 only❗️
Material : Premium organdy *not see through
To purchase: Whatsapp📲 019-794 9429 .
.
#calacara #calacaraagent #calacaraauthorizedagent #jbagent #utmskudai #utmjb #organzascarf #organzasquarescarf #organzasquarehijab #bawalorganza #organdy #organdylace #innerlace

VENDOR WANTED (@santeq_vendor)

💕 DEXANDRA PERFUME 💕
.
READY STOCK!!
.
💗 1 BOTOL RM65 FREE 1 BOTOL 3ML MINI DEXANDRA
.
💗 2 BOTOL RM120 FREE 2 BOTOL 3ML MINI DEXANDRA
.
Location : No 11, Jalan Sejahtera 11, Taman Desa Skudai, Skudai, Johor

Purchases online : 0167592823
.
#dexandrajb #utmpromo #utm #utmjb #dexandraperfume #dropshipwanted #dexandratamanuniversiti #dexandra #lokalah #lofattah #mentormilenia2017 #heroseorangcinderella #bbu

Jom berNadear😘 (@esmoqabangisb)

Apaaa??😱
.
.
Yup,, mulai sekarang,pada setiap bulan, Nadear akan mengadakan Nadear Pay Day Sales..bukan sekali, tapi DUA kali !!😍😍😍
.
.
Pay Day Sales:
26-27 hb 👉 1st Pay Day
7-8 hb 👉 2nd Pay Day
.
.
Yeah guys,,bila korang da gaji tu, boley lah nak beli Nadear..pada harga PROMO pulak tu😘
.
.
Nampak tak betapa sayangnya Nadear kat korang? Nak yg terbaik untuk korang agar diri korang lebih yakin, ceria, n sihat..
.
.
Sambil cantik2, sambil merawat uuuuu..jom berNadear💖💖💖
.
.
#smsj #smtkj #utmkl #utmjb #dybscoteam #nadear #NADEARLOVER #nadearfacecare #nadearvitcfoundation #nadearbamboocharcoalclaymask #nadearoxyvitccleansinggel #nadearvitcserum #esmoqa #esmoqabangi #esmoqaputrajaya #esmoqasungaibuloh

Jom berNadear😘 (@esmoqabangisb)

Apaaa??😱
.
.
Yup,, mulai sekarang,pada setiap bulan, Nadear akan mengadakan Nadear Pay Day Sales..bukan sekali, tapi DUA kali !!😍😍😍
.
.
Pay Day Sales:
26-27 hb 👉 1st Pay Day
7-8 hb 👉 2nd Pay Day
.
.
Yeah guys,,bila korang da gaji tu, boley lah nak beli Nadear..pada harga PROMO pulak tu😘
.
.
Nampak tak betapa sayangnya Nadear kat korang? Nak yg terbaik untuk korang agar diri korang lebih yakin, ceria, n sihat..
.
.
Sambil cantik2, sambil merawat uuuuu..jom berNadear💖💖💖
.
.
#smsj #smtkj #utmkl #utmjb #dybscoteam #nadear #NADEARLOVER #nadearfacecare #nadearvitcfoundation #nadearbamboocharcoalclaymask #nadearoxyvitccleansinggel #nadearvitcserum #esmoqa #esmoqabangi #esmoqaputrajaya #esmoqasungaibuloh

Jom berNadear😘 (@esmoqabangisb)

Apaaa??😱
.
.
Yup,, mulai sekarang,pada setiap bulan, Nadear akan mengadakan Nadear Pay Day Sales..bukan sekali, tapi DUA kali !!😍😍😍
.
.
Pay Day Sales:
26-27 hb 👉 1st Pay Day
7-8 hb 👉 2nd Pay Day
.
.
Yeah guys,,bila korang da gaji tu, boley lah nak beli Nadear..pada harga PROMO pulak tu😘
.
.
Nampak tak betapa sayangnya Nadear kat korang? Nak yg terbaik untuk korang agar diri korang lebih yakin, ceria, n sihat..
.
.
Sambil cantik2, sambil merawat uuuuu..jom berNadear💖💖💖
.
.
#smsj #smtkj #utmkl #utmjb #dybscoteam #nadear #NADEARLOVER #nadearfacecare #nadearvitcfoundation #nadearbamboocharcoalclaymask #nadearoxyvitccleansinggel #nadearvitcserum #esmoqa #esmoqabangi #esmoqaputrajaya #esmoqasungaibuloh

Jom berNadear😘 (@esmoqabangisb)

Apaaa??😱
.
.
Yup,, mulai sekarang,pada setiap bulan, Nadear akan mengadakan Nadear Pay Day Sales..bukan sekali, tapi DUA kali !!😍😍😍
.
.
Pay Day Sales:
26-27 hb 👉 1st Pay Day
7-8 hb 👉 2nd Pay Day
.
.
Yeah guys,,bila korang da gaji tu, boley lah nak beli Nadear..pada harga PROMO pulak tu😘
.
.
Nampak tak betapa sayangnya Nadear kat korang? Nak yg terbaik untuk korang agar diri korang lebih yakin, ceria, n sihat..
.
.
Sambil cantik2, sambil merawat uuuuu..jom berNadear💖💖💖
.
.
#smsj #smtkj #utmkl #utmjb #dybscoteam #nadear #NADEARLOVER #nadearfacecare #nadearvitcfoundation #nadearbamboocharcoalclaymask #nadearoxyvitccleansinggel #nadearvitcserum #esmoqa #esmoqabangi #esmoqaputrajaya #esmoqasungaibuloh

Jom berNadear😘 (@esmoqabangisb)

Apaaa??😱
.
.
Yup,, mulai sekarang,pada setiap bulan, Nadear akan mengadakan Nadear Pay Day Sales..bukan sekali, tapi DUA kali !!😍😍😍
.
.
Pay Day Sales:
26-27 hb 👉 1st Pay Day
7-8 hb 👉 2nd Pay Day
.
.
Yeah guys,,bila korang da gaji tu, boley lah nak beli Nadear..pada harga PROMO pulak tu😘
.
.
Nampak tak betapa sayangnya Nadear kat korang? Nak yg terbaik untuk korang agar diri korang lebih yakin, ceria, n sihat..
.
.
Sambil cantik2, sambil merawat uuuuu..jom berNadear💖💖💖
.
.
#smsj #smtkj #utmkl #utmjb #dybscoteam #nadear #NADEARLOVER #nadearfacecare #nadearvitcfoundation #nadearbamboocharcoalclaymask #nadearoxyvitccleansinggel #nadearvitcserum #esmoqa #esmoqabangi #esmoqaputrajaya #esmoqasungaibuloh

Jom berNadear😘 (@esmoqabangisb)

Apaaa??😱
.
.
Yup,, mulai sekarang,pada setiap bulan, Nadear akan mengadakan Nadear Pay Day Sales..bukan sekali, tapi DUA kali !!😍😍😍
.
.
Pay Day Sales:
26-27 hb 👉 1st Pay Day
7-8 hb 👉 2nd Pay Day
.
.
Yeah guys,,bila korang da gaji tu, boley lah nak beli Nadear..pada harga PROMO pulak tu😘
.
.
Nampak tak betapa sayangnya Nadear kat korang? Nak yg terbaik untuk korang agar diri korang lebih yakin, ceria, n sihat..
.
.
Sambil cantik2, sambil merawat uuuuu..jom berNadear💖💖💖
.
.
#smsj #smtkj #utmkl #utmjb #dybscoteam #nadear #NADEARLOVER #nadearfacecare #nadearvitcfoundation #nadearbamboocharcoalclaymask #nadearoxyvitccleansinggel #nadearvitcserum #esmoqa #esmoqabangi #esmoqaputrajaya #esmoqasungaibuloh

Jom berNadear😘 (@esmoqabangisb)

Apaaa??😱
.
.
Yup,, mulai sekarang,pada setiap bulan, Nadear akan mengadakan Nadear Pay Day Sales..bukan sekali, tapi DUA kali !!😍😍😍
.
.
Pay Day Sales:
26-27 hb 👉 1st Pay Day
7-8 hb 👉 2nd Pay Day
.
.
Yeah guys,,bila korang da gaji tu, boley lah nak beli Nadear..pada harga PROMO pulak tu😘
.
.
Nampak tak betapa sayangnya Nadear kat korang? Nak yg terbaik untuk korang agar diri korang lebih yakin, ceria, n sihat..
.
.
Sambil cantik2, sambil merawat uuuuu..jom berNadear💖💖💖
.
.
#smsj #smtkj #utmkl #utmjb #dybscoteam #nadear #NADEARLOVER #nadearfacecare #nadearvitcfoundation #nadearbamboocharcoalclaymask #nadearoxyvitccleansinggel #nadearvitcserum #esmoqa #esmoqabangi #esmoqaputrajaya #esmoqasungaibuloh

Jom berNadear😘 (@esmoqabangisb)

Apaaa??😱
.
.
Yup,, mulai sekarang,pada setiap bulan, Nadear akan mengadakan Nadear Pay Day Sales..bukan sekali, tapi DUA kali !!😍😍😍
.
.
Pay Day Sales:
26-27 hb 👉 1st Pay Day
7-8 hb 👉 2nd Pay Day
.
.
Yeah guys,,bila korang da gaji tu, boley lah nak beli Nadear..pada harga PROMO pulak tu😘
.
.
Nampak tak betapa sayangnya Nadear kat korang? Nak yg terbaik untuk korang agar diri korang lebih yakin, ceria, n sihat..
.
.
Sambil cantik2, sambil merawat uuuuu..jom berNadear💖💖💖
.
.
#smsj #smtkj #utmkl #utmjb #dybscoteam #nadear #NADEARLOVER #nadearfacecare #nadearvitcfoundation #nadearbamboocharcoalclaymask #nadearoxyvitccleansinggel #nadearvitcserum #esmoqa #esmoqabangi #esmoqaputrajaya #esmoqasungaibuloh

SALE! 3 HELAI RM200 FREE POST (@casooal.my)

🎁FREE POSTAGE
🎁FREE COD
🎊JIMAT SEHINGGA RM35!!🎊
.
.
jangan lengah lagi ,sebab stok menipis🙈 masuk je batch ke2, harga kembali kepada asal tauu, ( RM89 with postage untuk zara pants & RM65 exc postage untuk lacey casual)
.
.
updated stok ada dekat INSTA STORIES KAMI! ehh! lagi 1!! jangan lupa jumpa esok!! nak release item baru + setiap pembelian item baru kami akan bagi voucher RM5 for NEXT PURCHASE! dah saved post sebelum ni?🙈

Sale New Acc ! (@gadgetstore_amm)

Ini update yang terbaru untuk harga.
25/7/2017
. Pm tepi ye.
😊😊😊😊
__________________

Semua set ni new import refurbish set
🔺READY STOCK !
🔺bank in hari ni In Syaa Allah esok lusa sampai (1-2 hari bekerja)
🔺Insyaallah harga terbaik
🔺Urusan claim warranty yg lebih cepat sebab ade kedai untuk claim warranty
🔺📣Sealed Box
🔺💯Original imported/Refurbished Factory 🔺200% Refund Jika Tiruan/Clone tanpa banyak soal.
🔺100% use IOS Apple
Free gift sementara stock masih ada !!
__________________
📮Postage semenanjung RM20
📮Postage S / S RM 25
💵COD KL / SELANGOR
__________________
Lepas ni Mungkin akan lebih mahal dari ni.
Kalau dah mahal jangan menyesal pulak tak beli sekarang
__________________
Ws 017-7709431 untuk tempahan !!
📲 017-7709431
📲 017-7709431
📲 017-7709431
__________________
Layanan tiptop daripada
@gadgetstore_amm
Bank in hari ni In Syaa Allah esok sampai depan rumah.
__________________
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#iphone #trusted #notscammer #iphonerefurbish #iphonesecond #iphoneoriginal #iphoneimportmurah #iphoneimport #fullset #seriousbuyer #utm #utmkl #utmskudai #endsale #sale #gadgets #gadgetmurah #sayajualmurah
#iphoneuser #iphoneori #student #utm #utmkl #utmjb #trusteddealer #support #seriousbuyer #freegift #gift #ipad #uitm

bumebime kosmetik johor (@amriena_de_beauty_johor)

VASELIN ROSY LIPS LIPBALM
1 X RM5
5 X RM3. 50

direct klik link ⬇️ utk PERTANYAAN/STOCK/BORONG
📲 http://www.wasap.my/60199970041
atau direct walk in butik, 🏠 37A (1st floor) Jalan Pulai Utama 21,Tmn Pulai Utama, Skudai
(sebelah giant umall, tgkt atas pemborong Rk snacks)

#sayajualmurah #sayajual #bazarkarat #bazarpaknil #bazaarpaknil #skudai #utmskudai #utmjohor #pasirgudang #masai #kempas #johor #johorbahru #johorean #muar #melaka #kelantan #pahang #utmskudai #utmjb #singapura #singapore #senai #kulai #kulaijaya #mersing #kosmetikmurahjohor #muabellaz #vaselinmurah #borongkosmetikmurah #kosmetikjohor

bumebime kosmetik johor (@amriena_de_beauty_johor)

MAC KABUKI BRUSH 10PCS
1 X RM25
3 X RM18

direct klik link ⬇️ utk PERTANYAAN/STOCK/BORONG
📲 http://www.wasap.my/60199970041
atau direct walk in butik, 🏠 37A (1st floor) Jalan Pulai Utama 21,Tmn Pulai Utama, Skudai
(sebelah giant umall, tgkt atas pemborong Rk snacks)

#sayajualmurah #sayajual #bazarkarat #bazarpaknil #bazaarpaknil #skudai #utmskudai #utmjohor #pasirgudang #masai #kempas #johor #johorbahru #johorean #muar #melaka #kelantan #pahang #utmskudai #utmjb #singapura #singapore #senai #kulai #kulaijaya #mersing #kosmetikmurahjohor #muabellaz #kabukibrush #kabukibrushmurah #kabukibrushjohor
More...