MADE IN HUMBLE (@unclehumble)

UTM STAY GOLD
.
.
👕SHORT SLEEVE RM35
👕LONG SLEEVE RM38
.
.
📍XS S M L XL 2XL
📍Gildan cotton
📍Discharge printing method
📍UNCLEHUMBLE x UTM
📍 Only @unclehumble

Online order :
📱Whatsapp / call / text : (+60107056906)
📩Email : unclehumblelabel@gmail.com

MADE IN HUMBLE💪

#unclehumble #uhc #utmawesome #unclehumbleXutm #lokalah #madeinhumble #utmjb #utmkl #utmskudai #hipster #supportlocal

MADE IN HUMBLE (@unclehumble)

UTM HERO

Price:
💵RM32 each
💵RM60 for 2 pieces
.
• XS S M L XL 2XL
• Black colour
• Gildan cotton
• Discharge printing method
• UNCLEHUMBLE x UTM
.
📲Online order :
📌Whatsapp / call / text (+60107056906📞)
📌Email :unclehumblelabel@gmail.com

MADE IN HUMBLE

#unclehumble #uhc #utmawesome #unclehumbleXutm #lokalah #madeinhumble #utmjb #utmkl #utmskudai

MADE IN HUMBLE (@unclehumble)

UTM STAY GOLD
.
.
👕SHORT SLEEVE RM35
👕LONG SLEEVE RM38
.
.
📍XS S M L XL 2XL
📍Gildan cotton
📍Discharge printing method
📍UNCLEHUMBLE x UTM
📍 Only @unclehumble

Online order :
📱Whatsapp / call / text : (+60107056906)
📩Email : unclehumblelabel@gmail.com

MADE IN HUMBLE💪

#unclehumble #uhc #utmawesome #unclehumbleXutm #lokalah #madeinhumble #utmjb #utmkl #utmskudai #hipster #supportlocal

ACTIVE USER 📶 KL (@azraeisenan_)

BUAT APA RIBU RIBAN NI? 😱 .
.
.
.
.
.
.
Tahniah saya ucapkan buat @nazatulauni yang berani ambil peluang PROMO RM3760. Nak tahu modal sebenar? Cukup la dapat tahu hampir 7k 😩 Dia taknak rugikan peluang yang ada dengan masa sekarang promo hampir habis 😭 . .

Apa hebatnya promo ni? Kenapa dia berani ambil peluang keluar ribu riban? Jom ketahui dengan belajar dalam #BusinessAcademy360 menggunakan module #TeknikSemakPhone . Potensi anda RM100-RM1000 sehari. Bukan janji manis okay? Ini mengikut usaha kerja yang dijalankan. Senang2 Whatsapp saya je la 😘 . .

P/s- Tekan link whatsapp di bio saya !
.

Business Academy purpose 💼 |.
Student/non-Student . .

IKUTI PERKEMBANGAN SAYA DI IG : 📷 @azraeisenan_ | www.instagram.com/azraeisenan_/

#BusinessAcademy360 #BA360Emerald
#ProgramGandakanWangSimpanan2k17
#TeknikSemakPhone

#kualalumpur #setapak #wangsawalkmall #klcc #wangsamaju #gombak #ampang #danaukota #cheras #kajang #bangi #sabah #sarawak #kotakinabalu #kuching . .

#ktac #cict #kptm #utmkl #unikl #uitmj #uitm #upm #uia #iic #ipb

NUTRIWHITE⚡️VITA C⚡️DETOX⚡️SLIM (@skincare_jerawat_slim_hebat)

Apa itu detox ?
Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar.

Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum.

Detox sangat penting sebelum kita mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum.

Dalam kes untuk diet dan mengurangkan berat badan, perkara yang wajib di lakukan adalah detox sistem perkumuhan terlebih dahulu.

Shaklee menawarkan beberapa produk untuk detox.
Di antaranya :
1. DTX Complex
2. Herb-Lax
3. Alfalfa
4. Cinch Tea Mix
5. Lecithin
6. Omega Guard
7. Vivix
8. Peppermint-Ginger Plus

PZ
0182505230
.
#uumisthebest #uumsintok #msushahalam #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #um #utmkl #openuniversitymalaysia #sunwaycollege #igmalaysia #iphonemurah #iphone7 #iphonemalaysia #tudungmurah #bajumuslim #bajumuslimah #backpackers #loffatah #tv3malaysia #rtm #astro

Jom berNadear😘 (@esmoqabangisb)

NADEAR BAMBOO CHARCOAL CLAYMASK
.
.
Bess!! Itu yang kami selalu dengar daripada pengguna claymask ni..segala MASALAH dalam kulit DIRESAP. JERAWAT pun senang MASAK gituuu. .
Claymask ni kalau korang nak tau, dirumus khas dengan menggunakan bahan NATURAL dari alam semula jadi untuk MENYINGKIRKAN toksik dan MEMBERSIHKAN kulit anda dari dalam. 100% BEBAS dari BAHAN KIMIA BERBAHAYA😍
.
❌Tiada PENGELUPUSAN❌. ❎Tak menipiskan kulit❎. Sebaliknya, boleh dijadikan SCRUB untuk membuang sel2 kulit mati dan menggalakkan sel2 kulit baru yg lebih sihat..
.
.
Jom guna malam niii😉😉😉
.
.
#smsj #smtkj #utmkl #utmjb #dybscoteam #nadear #NADEARLOVER #nadearfacecare #nadearvitcfoundation #nadearbamboocharcoalclaymask #nadearoxyvitccleansinggel #nadearvitcserum #esmoqa #esmoqabangi #esmoqaputrajaya #esmoqasungaibuloh

Mega Pro Promosi rm99 (@fatburner.mega.my)

PROMOSI RM99 FAT BURNER MEGA PRO

Excited nak kurus? xde masa nak bersenam? nak pakai baju cantik-cantik? cuba minum FATBURNERMEGA..rasa pon boleh tahannnn.. SENANG SGT NAK KURUS NIE!!MINUM SETIAP PAGI JER

NAK ORDER? CUMA WHATSAPP KE 012.909.0181

#fatburner
#fatburnermega
#fatburnermegamalaysia

TAK PERLU BIMBANG DAN RISAU ✘ 100% Selamat, takde kesan sampingan,100% ramuan herba semulajadi
✘ Berat tak naik balik lepas stop guna
✘ Rasa seperti flav yg tertera bukan rasa lain( perisa PEACH PERFECT )
✘ Takde rasa cirit-birit dan tak kerap ke tandas

Order HARI INI dan dapatkan FREE SHAKER dan FREE POSTAGE

Hanya Whatsapp ke 012.909.0181 Sekarang *Harga 1 botol rm200.Nak harga offer whatsapp no tertera diatas

#sarawak
#sabah
#kedaionline
#bazaaronline
#bazarpaknil
#bazaarpaknil
#umt
#unisza
#ump
#polisas
#shahputra
#uitmjengka
#uia
#um
#utmkl
#ukm
#upm
#usim
#unikl
#unimap
#uum
#utm
#uitm
#uitmshahalam

Mega Pro Promosi rm99 (@fatburner.mega.my)

PROMOSI RM99 FAT BURNER MEGA PRO

Excited nak kurus? xde masa nak bersenam? nak pakai baju cantik-cantik? cuba minum FATBURNERMEGA..rasa pon boleh tahannnn.. SENANG SGT NAK KURUS NIE!!MINUM SETIAP PAGI JER

NAK ORDER? CUMA WHATSAPP KE 012.909.0181

#fatburner
#fatburnermega
#fatburnermegamalaysia

TAK PERLU BIMBANG DAN RISAU ✘ 100% Selamat, takde kesan sampingan,100% ramuan herba semulajadi
✘ Berat tak naik balik lepas stop guna
✘ Rasa seperti flav yg tertera bukan rasa lain( perisa PEACH PERFECT )
✘ Takde rasa cirit-birit dan tak kerap ke tandas

Order HARI INI dan dapatkan FREE SHAKER dan FREE POSTAGE

Hanya Whatsapp ke 012.909.0181 Sekarang *Harga 1 botol rm200.Nak harga offer whatsapp no tertera diatas

#sarawak
#sabah
#kedaionline
#bazaaronline
#bazarpaknil
#bazaarpaknil
#umt
#unisza
#ump
#polisas
#shahputra
#uitmjengka
#uia
#um
#utmkl
#ukm
#upm
#usim
#unikl
#unimap
#uum
#utm
#uitm
#uitmshahalam

FATBURNER MEGA Pro PROMOSI99!! (@fatburner.mega.pro.my)

PROMOSI RM99 FAT BURNER MEGA PRO

Excited nak kurus? xde masa nak bersenam? nak pakai baju cantik-cantik? cuba minum FATBURNERMEGA..rasa pon boleh tahannnn.. SENANG SGT NAK KURUS NIE!!MINUM SETIAP PAGI JER

NAK ORDER? CUMA WHATSAPP KE 012.909.0181

#fatburner
#fatburnermega
#fatburnermegamalaysia

TAK PERLU BIMBANG DAN RISAU ✘ 100% Selamat, takde kesan sampingan,100% ramuan herba semulajadi
✘ Berat tak naik balik lepas stop guna
✘ Rasa seperti flav yg tertera bukan rasa lain( perisa PEACH PERFECT )
✘ Takde rasa cirit-birit dan tak kerap ke tandas

Order HARI INI dan dapatkan FREE SHAKER dan FREE POSTAGE

Hanya Whatsapp ke 012.909.0181 Sekarang *Harga 1 botol rm200.Nak harga offer whatsapp no tertera diatas

#sarawak
#sabah
#kedaionline
#bazaaronline
#bazarpaknil
#bazaarpaknil
#umt
#unisza
#ump
#polisas
#shahputra
#uitmjengka
#uia
#um
#utmkl
#ukm
#upm
#usim
#unikl
#unimap
#uum
#utm
#uitm
#uitmshahalam

FATBURNER MEGA Pro PROMOSI99!! (@fatburner.mega.pro.my)

PROMOSI RM99 FAT BURNER MEGA PRO

Excited nak kurus? xde masa nak bersenam? nak pakai baju cantik-cantik? cuba minum FATBURNERMEGA..rasa pon boleh tahannnn.. SENANG SGT NAK KURUS NIE!!MINUM SETIAP PAGI JER

NAK ORDER? CUMA WHATSAPP KE 012.909.0181

#fatburner
#fatburnermega
#fatburnermegamalaysia

TAK PERLU BIMBANG DAN RISAU ✘ 100% Selamat, takde kesan sampingan,100% ramuan herba semulajadi
✘ Berat tak naik balik lepas stop guna
✘ Rasa seperti flav yg tertera bukan rasa lain( perisa PEACH PERFECT )
✘ Takde rasa cirit-birit dan tak kerap ke tandas

Order HARI INI dan dapatkan FREE SHAKER dan FREE POSTAGE

Hanya Whatsapp ke 012.909.0181 Sekarang *Harga 1 botol rm200.Nak harga offer whatsapp no tertera diatas

#sarawak
#sabah
#kedaionline
#bazaaronline
#bazarpaknil
#bazaarpaknil
#umt
#unisza
#ump
#polisas
#shahputra
#uitmjengka
#uia
#um
#utmkl
#ukm
#upm
#usim
#unikl
#unimap
#uum
#utm
#uitm
#uitmshahalam

🌸SUPERVISOR 🌸 (@healthbeauty.byaya)

🌸 ALFALFA COMPLEX 🌸 .
.
✔️ Ejen detox terbaik

For your information, Alfalfa berasal daripada tanaman Alfalfa (Medicago Sativa) ataupun dikenali sebagai Raja Segala Tumbuhan kerana kepakaran akarnya yang menyerap pelbagai nutrisi sedalam 20 kaki ke dalam tanah.

Alfalfa didatangkan dalam 2 botol iaitu bersaiz S (330 tablet) dan L (700 tablet). Alfalfa bertindak sebagai agen penyingkiran lemak dan kolestrol. Kan tadi lemak dah dipecahkan oleh lecithin dan omega guard, maka alfalfa bertindak untuk menyingkirkan semua lemak dan toksin tersebut.

Ini kerana alfalfa mengandungi saponin. Saponin ni seolah macam span yang bertindak sebagai serat yang menyerap semua kolestrol.

Tetapi korang kene AWAS! Alfalfa ini sumbernya herba, so ia kurang sesuai untuk mereka yang mengalami SLE dan G6PD.

So, alfalfa sangat sesuai untuk jadi agent detox korang kalau korang nak kurus. Diambil bersama lecithin dan omega.

Hidayah
0147738850

#utmkl #utm #mjiit #shaklee #shakleemurah #shakleemalaysia #vitc #vitaminc #vitac #esp #espmurah #alfalfa #omega #lecithin #student #kecantikan #shakleecantik #shakleeasli #shakleeoriginal #uitmpuncakalam #kmm #utmohsem #hidupsihat #subur #agenshaklee #ubatdiabetes #ubatparut #ubatjerawat

🌸SUPERVISOR 🌸 (@healthbeauty.byaya)

🌸 ALFALFA COMPLEX 🌸 .
.
✔️ Ejen detox terbaik

For your information, Alfalfa berasal daripada tanaman Alfalfa (Medicago Sativa) ataupun dikenali sebagai Raja Segala Tumbuhan kerana kepakaran akarnya yang menyerap pelbagai nutrisi sedalam 20 kaki ke dalam tanah.

Alfalfa didatangkan dalam 2 botol iaitu bersaiz S (330 tablet) dan L (700 tablet). Alfalfa bertindak sebagai agen penyingkiran lemak dan kolestrol. Kan tadi lemak dah dipecahkan oleh lecithin dan omega guard, maka alfalfa bertindak untuk menyingkirkan semua lemak dan toksin tersebut.

Ini kerana alfalfa mengandungi saponin. Saponin ni seolah macam span yang bertindak sebagai serat yang menyerap semua kolestrol.

Tetapi korang kene AWAS! Alfalfa ini sumbernya herba, so ia kurang sesuai untuk mereka yang mengalami SLE dan G6PD.

So, alfalfa sangat sesuai untuk jadi agent detox korang kalau korang nak kurus. Diambil bersama lecithin dan omega.

Hidayah
0147738850

#utmkl #utm #mjiit #shaklee #shakleemurah #shakleemalaysia #vitc #vitaminc #vitac #esp #espmurah #alfalfa #omega #lecithin #student #kecantikan #shakleecantik #shakleeasli #shakleeoriginal #uitmpuncakalam #kmm #utmohsem #hidupsihat #subur #agenshaklee #ubatdiabetes #ubatparut #ubatjerawat

🌸SUPERVISOR 🌸 (@healthbeauty.byaya)

🌸 ALFALFA COMPLEX 🌸 .
.
✔️ Ejen detox terbaik

For your information, Alfalfa berasal daripada tanaman Alfalfa (Medicago Sativa) ataupun dikenali sebagai Raja Segala Tumbuhan kerana kepakaran akarnya yang menyerap pelbagai nutrisi sedalam 20 kaki ke dalam tanah.

Alfalfa didatangkan dalam 2 botol iaitu bersaiz S (330 tablet) dan L (700 tablet). Alfalfa bertindak sebagai agen penyingkiran lemak dan kolestrol. Kan tadi lemak dah dipecahkan oleh lecithin dan omega guard, maka alfalfa bertindak untuk menyingkirkan semua lemak dan toksin tersebut.

Ini kerana alfalfa mengandungi saponin. Saponin ni seolah macam span yang bertindak sebagai serat yang menyerap semua kolestrol.

Tetapi korang kene AWAS! Alfalfa ini sumbernya herba, so ia kurang sesuai untuk mereka yang mengalami SLE dan G6PD.

So, alfalfa sangat sesuai untuk jadi agent detox korang kalau korang nak kurus. Diambil bersama lecithin dan omega.

Hidayah
0147738850

#utmkl #utm #mjiit #shaklee #shakleemurah #shakleemalaysia #vitc #vitaminc #vitac #esp #espmurah #alfalfa #omega #lecithin #student #kecantikan #shakleecantik #shakleeasli #shakleeoriginal #uitmpuncakalam #kmm #utmohsem #hidupsihat #subur #agenshaklee #ubatdiabetes #ubatparut #ubatjerawat

🌸SUPERVISOR 🌸 (@healthbeauty.byaya)

🌸 ALFALFA COMPLEX 🌸 .
.
✔️ Ejen detox terbaik

For your information, Alfalfa berasal daripada tanaman Alfalfa (Medicago Sativa) ataupun dikenali sebagai Raja Segala Tumbuhan kerana kepakaran akarnya yang menyerap pelbagai nutrisi sedalam 20 kaki ke dalam tanah.

Alfalfa didatangkan dalam 2 botol iaitu bersaiz S (330 tablet) dan L (700 tablet). Alfalfa bertindak sebagai agen penyingkiran lemak dan kolestrol. Kan tadi lemak dah dipecahkan oleh lecithin dan omega guard, maka alfalfa bertindak untuk menyingkirkan semua lemak dan toksin tersebut.

Ini kerana alfalfa mengandungi saponin. Saponin ni seolah macam span yang bertindak sebagai serat yang menyerap semua kolestrol.

Tetapi korang kene AWAS! Alfalfa ini sumbernya herba, so ia kurang sesuai untuk mereka yang mengalami SLE dan G6PD.

So, alfalfa sangat sesuai untuk jadi agent detox korang kalau korang nak kurus. Diambil bersama lecithin dan omega.

Hidayah
0147738850

#utmkl #utm #mjiit #shaklee #shakleemurah #shakleemalaysia #vitc #vitaminc #vitac #esp #espmurah #alfalfa #omega #lecithin #student #kecantikan #shakleecantik #shakleeasli #shakleeoriginal #uitmpuncakalam #kmm #utmohsem #hidupsihat #subur #agenshaklee #ubatdiabetes #ubatparut #ubatjerawat

🌸SUPERVISOR 🌸 (@healthbeauty.byaya)

🌸 ALFALFA COMPLEX 🌸 .
.
✔️ Ejen detox terbaik

For your information, Alfalfa berasal daripada tanaman Alfalfa (Medicago Sativa) ataupun dikenali sebagai Raja Segala Tumbuhan kerana kepakaran akarnya yang menyerap pelbagai nutrisi sedalam 20 kaki ke dalam tanah.

Alfalfa didatangkan dalam 2 botol iaitu bersaiz S (330 tablet) dan L (700 tablet). Alfalfa bertindak sebagai agen penyingkiran lemak dan kolestrol. Kan tadi lemak dah dipecahkan oleh lecithin dan omega guard, maka alfalfa bertindak untuk menyingkirkan semua lemak dan toksin tersebut.

Ini kerana alfalfa mengandungi saponin. Saponin ni seolah macam span yang bertindak sebagai serat yang menyerap semua kolestrol.

Tetapi korang kene AWAS! Alfalfa ini sumbernya herba, so ia kurang sesuai untuk mereka yang mengalami SLE dan G6PD.

So, alfalfa sangat sesuai untuk jadi agent detox korang kalau korang nak kurus. Diambil bersama lecithin dan omega.

Hidayah
0147738850

#utmkl #utm #mjiit #shaklee #shakleemurah #shakleemalaysia #vitc #vitaminc #vitac #esp #espmurah #alfalfa #omega #lecithin #student #kecantikan #shakleecantik #shakleeasli #shakleeoriginal #uitmpuncakalam #kmm #utmohsem #hidupsihat #subur #agenshaklee #ubatdiabetes #ubatparut #ubatjerawat

🌸SUPERVISOR 🌸 (@healthbeauty.byaya)

🌸 ALFALFA COMPLEX 🌸 .
.
✔️ Ejen detox terbaik

For your information, Alfalfa berasal daripada tanaman Alfalfa (Medicago Sativa) ataupun dikenali sebagai Raja Segala Tumbuhan kerana kepakaran akarnya yang menyerap pelbagai nutrisi sedalam 20 kaki ke dalam tanah.

Alfalfa didatangkan dalam 2 botol iaitu bersaiz S (330 tablet) dan L (700 tablet). Alfalfa bertindak sebagai agen penyingkiran lemak dan kolestrol. Kan tadi lemak dah dipecahkan oleh lecithin dan omega guard, maka alfalfa bertindak untuk menyingkirkan semua lemak dan toksin tersebut.

Ini kerana alfalfa mengandungi saponin. Saponin ni seolah macam span yang bertindak sebagai serat yang menyerap semua kolestrol.

Tetapi korang kene AWAS! Alfalfa ini sumbernya herba, so ia kurang sesuai untuk mereka yang mengalami SLE dan G6PD.

So, alfalfa sangat sesuai untuk jadi agent detox korang kalau korang nak kurus. Diambil bersama lecithin dan omega.

Hidayah
0147738850

#utmkl #utm #mjiit #shaklee #shakleemurah #shakleemalaysia #vitc #vitaminc #vitac #esp #espmurah #alfalfa #omega #lecithin #student #kecantikan #shakleecantik #shakleeasli #shakleeoriginal #uitmpuncakalam #kmm #utmohsem #hidupsihat #subur #agenshaklee #ubatdiabetes #ubatparut #ubatjerawat
More...