tudung bawal airis (@tudung.bawal.airis)

💎BAWAL DIAMOND ARIANA ARISSA EXCLUSIVE 💎 🌸Bawal Airis Asli
🌸Design yg Hottt
🌸Diamond yg Exclusive
🌸Bidang 45
🌸Warna pilihan Anda
🌸Harga mampu Milik

Bawal Diamond ariana arissa akan lebih exclusive jika Anda yg mengayakannya...Ramai Yg dah memilikinya,anda bila lagi...😊
Apa tunggu Jom tempah sekarang mengikut pilihan warna anda.

Berminat whatsapp
📲 019 9288259
📲 019 9288259
📲 019 9288259

#bawaldiamondexclusive
#tudungbawal
#sarawak
#sabah
#kedaionline
#bazaaronline
#bazarpaknil
#bazaarpaknil
#umt
#unisza
#ump
#polisas
#shahputra
#uitmjengka
#uia
#um
#utmkl
#ukm
#upm
#usim
#unikl
#unimap
#uum
#utm
#uitm
#uitmshahalam

tudung bawal airis (@tudung.bawal.airis)

💎BAWAL DIAMOND ARIANA ARISSA EXCLUSIVE 💎 🌸Bawal Airis Asli
🌸Design yg Hottt
🌸Diamond yg Exclusive
🌸Bidang 45
🌸Warna pilihan Anda
🌸Harga mampu Milik

Bawal Diamond ariana arissa akan lebih exclusive jika Anda yg mengayakannya...Ramai Yg dah memilikinya,anda bila lagi...😊
Apa tunggu Jom tempah sekarang mengikut pilihan warna anda.

Berminat whatsapp
📲 019 9288259
📲 019 9288259
📲 019 9288259

#bawaldiamondexclusive
#tudungbawal
#sarawak
#sabah
#kedaionline
#bazaaronline
#bazarpaknil
#bazaarpaknil
#umt
#unisza
#ump
#polisas
#shahputra
#uitmjengka
#uia
#um
#utmkl
#ukm
#upm
#usim
#unikl
#unimap
#uum
#utm
#uitm
#uitmshahalam

tudung bawal airis (@tudung.bawal.airis)

💎BAWAL DIAMOND ARIANA ARISSA EXCLUSIVE 💎 🌸Bawal Airis Asli
🌸Design yg Hottt
🌸Diamond yg Exclusive
🌸Bidang 45
🌸Warna pilihan Anda
🌸Harga mampu Milik

Bawal Diamond ariana arissa akan lebih exclusive jika Anda yg mengayakannya...Ramai Yg dah memilikinya,anda bila lagi...😊
Apa tunggu Jom tempah sekarang mengikut pilihan warna anda.

Berminat whatsapp
📲 019 9288259
📲 019 9288259
📲 019 9288259

#bawaldiamondexclusive
#tudungbawal
#sarawak
#sabah
#kedaionline
#bazaaronline
#bazarpaknil
#bazaarpaknil
#umt
#unisza
#ump
#polisas
#shahputra
#uitmjengka
#uia
#um
#utmkl
#ukm
#upm
#usim
#unikl
#unimap
#uum
#utm
#uitm
#uitmshahalam

M. Fauwaz Azmi (@fauwazazmi)

Alhamdulillah Dua hari berturut jadi pengajar bagaimana untuk jana pendapatan RM1000-RM10,000 sebulan. Full house lagi harini di Offline Marketing Training. Penuh dewan anak murid abam harini .
.
Banyak yang saya belajar dalam perniagaan ini dan sekarang saya pula mengajar orang bagaimana nak berjaya dalam kehidupan. Jika ramai ini abam boleh ajar takkan utk awak sorang abam tak boleh ajar .
.
Abam sedang mencari 5 orang yang serious utk ubah kehidupan dan serious nak ada pendapatan sendiri. Abam akan ajar macam mana nak jana pendapatan RM1000-RM10,000 sebulan. Whatsapp abam segera .
.
M. Fauwaz Azmi
Whatsapp/call
📞 +60163230769
📞 +60163230769
📞 +60163230769
.
.
#GammaNetwork #businessacademy360 #pawadyoungmillionaire #pawadlifestyle #ukm #upm #kuis #gmi #usim #utmkl #uniten #iukl #bangi #bandarbarubangi #kajang #dengkil #nilai #kliacollege #ipgbangi #kptmbangi #uniklmfi #putrajaya #uitmdengkil #uitm #SkillsOnlineStage3

tudung bawal airis (@tudung.bawal.airis)

💎BAWAL DIAMOND ARIANA ARISSA EXCLUSIVE 💎 🌸Bawal Airis Asli
🌸Design yg Hottt
🌸Diamond yg Exclusive
🌸Bidang 45
🌸Warna pilihan Anda
🌸Harga mampu Milik

Bawal Diamond ariana arissa akan lebih exclusive jika Anda yg mengayakannya...Ramai Yg dah memilikinya,anda bila lagi...😊
Apa tunggu Jom tempah sekarang mengikut pilihan warna anda.

Berminat whatsapp
📲 019 9288259
📲 019 9288259
📲 019 9288259

#bawaldiamondexclusive
#tudungbawal
#sarawak
#sabah
#kedaionline
#bazaaronline
#bazarpaknil
#bazaarpaknil
#umt
#unisza
#ump
#polisas
#shahputra
#uitmjengka
#uia
#um
#utmkl
#ukm
#upm
#usim
#unikl
#unimap
#uum
#utm
#uitm
#uitmshahalam

tudung bawal airis (@tudung.bawal.airis)

💎BAWAL DIAMOND ARIANA ARISSA EXCLUSIVE 💎 🌸Bawal Airis Asli
🌸Design yg Hottt
🌸Diamond yg Exclusive
🌸Bidang 45
🌸Warna pilihan Anda
🌸Harga mampu Milik

Bawal Diamond ariana arissa akan lebih exclusive jika Anda yg mengayakannya...Ramai Yg dah memilikinya,anda bila lagi...😊
Apa tunggu Jom tempah sekarang mengikut pilihan warna anda.

Berminat whatsapp
📲 019 9288259
📲 019 9288259
📲 019 9288259

#bawaldiamondexclusive
#tudungbawal
#sarawak
#sabah
#kedaionline
#bazaaronline
#bazarpaknil
#bazaarpaknil
#umt
#unisza
#ump
#polisas
#shahputra
#uitmjengka
#uia
#um
#utmkl
#ukm
#upm
#usim
#unikl
#unimap
#uum
#utm
#uitm
#uitmshahalam

MohammadAshraafSidin (@acap_tikitaka)

Nine on cloud nine💃
Shinjuku Gyoen National Garden awesome!
#utmkl
#traveljapan

Amir Syakir (@amir.syakir.94)

with SENATOR DATUK SERI HJ. ABD. HALIM HJ. ABD. SAMAD
.
DEPUTY PRESIDENT OF THE SENATE PARLIAMENT OF MALAYSIA
#utmjb #utmkl #UsrBengkalis #ALP

esmoqabangisb (@esmoqabangisb)

Setelah seharian keluar jalan2, beriadah, memasak, pasti kulit muka rasa berminyak, kusam, n tak bersih kan?
.
Nak tau satu rahsia tak? Haa..guna Nadear lah😘 setelah mencuci muka, gunalah Nadear Bamboo Charcoal Claymask yang dapat menyahkan segala kotoran, minyak, whitehead+blackhead+pori2, di samping menghaluskan dan merawat kulit muka kita😍
.
Anda akan terkejutzz dengan kesan thorbaikkk produk ini..serious ni!! .
Bila muka dah bersih dan halus, titislah Nadear 10x Intensive Vit C Serum sebelum tidur yang mampu menyerap jauh ke dalam kulit dan memberi kesan meletop pada keesokan hari😉
.
Jom guys! Belum cuba belum tahu, dah cuba pasti mahu!!💞
.
Anytime. Anywhere. Nadear🌸
.
#smsj #smtkj #utmkl #utmjb #nadear #nadearvitcfoundation #nadearbamboocharcoalclaymask #nadearoxyvitccleansinggel #nadearvitcserum #esmoqa #esmoqabangi #esmoqaputrajaya #esmoqasungaibuloh

Aqilah Zawani (@aqilah_zawani)

REZEKI
.
.
.
Ramai orang jaga rezeki,
Tapi ramai yg lupa untuk jaga pemberi rezeki.Pergi kerja on time,5 minit pon x boleh lambat takut boss potong gaji.Tapi solat lagi 5 minit nk masuk waktu seterusnya selamba je.
.
Ramai yang mengadu susah,gaji tk cukup. Lalu datang peluang untuk ringankan beban tapi mereka tolak.
"Takpelah rezeki Allah itu luas"
Padahal rezeki itu dah diletakkan depan mata.
.
Belum pernah lagi orang doa mintak rezeki tiba tiba turun duit dari langit.Rezeki datang dalam bentuk peluang.Usahalah, nescaya Allah akan bantu insyaallah. .
.
.
.
#businessacademy360
#bussinessconsultant
#ba360crown
#aqilahzawaniyoungmillionaire
#aqilahzawaniyoungentrepreneur
#audir8willbemine
#uthmstudent #utmkl #unimap #usm #ukmbangi #polisas #ikbnperlis #umk #unikl #uniten

tudung bawal airis (@tudung.bawal.airis)

💎BAWAL DIAMOND ARIANA ARISSA EXCLUSIVE 💎 🌸Bawal Airis Asli
🌸Design yg Hottt
🌸Diamond yg Exclusive
🌸Bidang 45
🌸Warna pilihan Anda
🌸Harga mampu Milik

Bawal Diamond ariana arissa akan lebih exclusive jika Anda yg mengayakannya...Ramai Yg dah memilikinya,anda bila lagi...😊
Apa tunggu Jom tempah sekarang mengikut pilihan warna anda.

Berminat whatsapp
📲 019 9288259
📲 019 9288259
📲 019 9288259

#bawaldiamondexclusive
#tudungbawal
#sarawak
#sabah
#kedaionline
#bazaaronline
#bazarpaknil
#bazaarpaknil
#umt
#unisza
#ump
#polisas
#shahputra
#uitmjengka
#uia
#um
#utmkl
#ukm
#upm
#usim
#unikl
#unimap
#uum
#utm
#uitm
#uitmshahalam

tudung bawal airis (@tudung.bawal.airis)

💎BAWAL DIAMOND ARIANA ARISSA EXCLUSIVE 💎 🌸Bawal Airis Asli
🌸Design yg Hottt
🌸Diamond yg Exclusive
🌸Bidang 45
🌸Warna pilihan Anda
🌸Harga mampu Milik

Bawal Diamond ariana arissa akan lebih exclusive jika Anda yg mengayakannya...Ramai Yg dah memilikinya,anda bila lagi...😊
Apa tunggu Jom tempah sekarang mengikut pilihan warna anda.

Berminat whatsapp
📲 019 9288259
📲 019 9288259
📲 019 9288259

#bawaldiamondexclusive
#tudungbawal
#sarawak
#sabah
#kedaionline
#bazaaronline
#bazarpaknil
#bazaarpaknil
#umt
#unisza
#ump
#polisas
#shahputra
#uitmjengka
#uia
#um
#utmkl
#ukm
#upm
#usim
#unikl
#unimap
#uum
#utm
#uitm
#uitmshahalam

Aqilah Zawani (@aqilah_zawani)

REZEKI
.
.
.
Ramai orang jaga rezeki,
Tapi ramai yg lupa untuk jaga pemberi rezeki.Pergi kerja on time,5 minit pon x boleh lambat takut boss potong gaji.Tapi solat lagi 5 minit nk masuk waktu seterusnya selamba je.
.
Ramai yang mengadu susah,gaji tk cukup. Lalu datang peluang untuk ringankan beban tapi mereka tolak.
"Takpelah rezeki Allah itu luas"
Padahal rezeki itu dah diletakkan depan mata.
.
Belum pernah lagi orang doa mintak rezeki tiba tiba turun duit dari langit.Rezeki datang dalam bentuk peluang.Usahalah, nescaya Allah akan bantu insyaallah.
. .
Business purpose????
AQILAH ZAWANI - 0136837065
.
.
#businessacademy360
#businessconsultant
#uthmstudent
#EarnWhileYouLearn
#ProjekUsahawanOnline17 #audir8willbemine
#utmkl #utmspace #unikl #utem #unimas #usim #ump #uitm #usm #ukmbangi

esmoqabangisb (@esmoqabangisb)

Good morning!!🐝
Jom kita basuh muka kita dengan Nadear Oxy Vit C Cleansing Gel n pakai Nadear Vit C Foundation untuk membersihkan, menghaluskan, melindungi, dan menyerikan wajah kita pada hari yang indah ini.. barulah kita akan rasa yakin dan cantik untuk menghadiri majlis2 perkahwinan, membeli belah, berjalan2, dan beriadah juga!👰👛👟🎾
.
Jom sihat dan cantik bersama Nadear!
.
🌷Nadear Oxy Vit C Cleansing Gel
💰RM49.90
🌷Nadear Vit C Foundation (15ml)
💰RM69.90
🌷Nadear Vit C Foundation (5ml)
💰RM29.90
.
#smsj #smtkj #utmkl #utmjb #nadear #nadearvitcfoundation #nadearbamboocharcoalclaymask #nadearoxyvitccleansinggel #nadearvitcserum #esmoqa #esmoqabangi #esmoqaputrajaya #esmoqasungaibuloh

tudung bawal airis (@tudung.bawal.airis)

🌹BAWAL PUCCI ARIANA ARISSA EXCLUSIVE 🌹 🌸Bawal pucci
🌸Design yg Hottt
🌸Bidang 45
🌸corak terkini
🌸Harga mampu Milik

Bawal pucci ariana arissa akan lebih exclusive jika Anda yg mengayakannya...Ramai Yg dah memilikinya,anda bila lagi...😊
Apa tunggu lagi Jom tempah sekarang.

Berminat whatsapp
📲 019 9288259
📲 019 9288259
📲 019 9288259

#bawalpucci
#tudungpucci
#tudungbawal
#sarawak
#sabah
#kedaionline
#bazaaronline
#bazarpaknil
#bazaarpaknil
#umt
#unisza
#ump
#polisas
#shahputra
#uitmjengka
#uia
#um
#utmkl
#ukm
#upm
#usim
#unikl
#unimap
#uum
#utm
#uitm
#uitmshahalam

tudung bawal airis (@tudung.bawal.airis)

🌹BAWAL PUCCI ARIANA ARISSA EXCLUSIVE 🌹 🌸Bawal pucci
🌸Design yg Hottt
🌸Bidang 45
🌸corak terkini
🌸Harga mampu Milik

Bawal pucci ariana arissa akan lebih exclusive jika Anda yg mengayakannya...Ramai Yg dah memilikinya,anda bila lagi...😊
Apa tunggu lagi Jom tempah sekarang.

Berminat whatsapp
📲 019 9288259
📲 019 9288259
📲 019 9288259

#bawalpucci
#tudungpucci
#tudungbawal
#sarawak
#sabah
#kedaionline
#bazaaronline
#bazarpaknil
#bazaarpaknil
#umt
#unisza
#ump
#polisas
#shahputra
#uitmjengka
#uia
#um
#utmkl
#ukm
#upm
#usim
#unikl
#unimap
#uum
#utm
#uitm
#uitmshahalam

Adie Ismail (@adie_smile)

NAK PANTUN SIKIT😚🤓
.
.
Apa guna buka buku baru jika kita masih karang cerita yg sama . Apa guna tahun yg baru jika pencapaian kita masih ditakuk yg lama . 😅
.
.
Disini saya nak bawa satu perkongsian peluang perniagaan online yg sangat2 #awesome untuk korang pilih.. Minat tak berniaga online tanpa keluarkan sebarang modal?? Kalau minat korang lah yg saya pilih😍😚
.
.
Mcm mana nak pilih?? Mudah saja.. ambil no fon saya kat bawah👇🏻 terus contact saya. Mana tahu awak yg saya pilih 🙄 nanti.
.
.
So jangan tunggu lama lagi.. barang panas mmg cepat habis😜.
.
.
Okey., Semoga tahun 2017 menjadi tahun yg lebih baik utk kita semua . Tanam azam saja x cukup jika anda tidak bergerak utk mencari jalan mengubah result anda . Jika anda inginkan kehidupan yg lebih positif utk tahun 2017 saya lah orngnya.
.
.
Adi Farkhan.Ismail
Whatsapp
📞 +60177192036
📞 +60177192036
📞 +60177192036
.
.
#GammaNetwork #businessacademy360 #ukm #upm #kuis #gmi #usim #utmkl #uniten #iukl #bangi #bandarbarubangi #kajang #dengkil #nilai #kliacollege #ipgbangi #kptmbangi #uniklmfi #putrajaya #uitmdengkil #uitm #SkillsOnlineStage3

JOM STALK 😘 (@azraeisenan_)

Abam Jebat buat hal !!!
.
.
.
.
Eh tahniah abam @mdfirdausj income sehari RM164.05 🙀. Abam ni Gaya Mandi dah macam hang jebat yg bermandikan aura jutawan Muda.
.

Kalau nak tahu abam ni student di #uitmsegamat dn abam ni merupakan seorang pelajar tajaan #JPA . .

Siapa siapa nak saya bantu utk jana hasil paling cikai rm100 sehari terus whatsapp saya utk register sebagai member macam abam jebat ni. Rm100 sehari okay la kan? Buat jalan kerja sikit-sikit je dapat dah 😘 . .

Azraei Senan - Ws/call :
📲011.1234.3735
📲011.1234.3735
📲011.1234.3735
.
IKUTI PERKEMBANGAN SAYA DI IG : 📷 @azraeisenan_ | www.instagram.com/azraeisenan_/

#BusinessAcademy360 #BA360Emerald #ProjekUsahawanOnline16|17 #skillsoninestage3 #tekniksemakphone . .

#kualalumpur #setapak #wangsawalkmall #sunwayvelocity #klcc #wangsamaju #gombak #ampang #danaukota #cheras #kajang #bangi #sabah #sarawak #kotakinabalu #kuching . .

#ktac #cict #utmkl #unikl #uitmj #unisel #upm

FATBURNER MEGA Pro PROMOSI99!! (@fatburner.mega.pro.my)

NAK KURUS TAPI MALAS DIET MALAS BERSENAM

Ade ke macamtu?? ade dengan MEGA 3.0 masalah badan besar,gemok,penat kurang tenaga,nak pakai baju cantik hensem bergaya selesai.
Cuma minum setiap pagi je, rasa pon sedap (mixberries). Tak perlu membuang kerap ke tandas bagai..xde negatif effect. Cuma minum dan tingkatkan Metabolisma jerrrr

Order sekarang 📲 whatsapp 0129090181
Order sekarang 📲 whatsapp 0129090181
Order sekarang 📲 whatsapp 0129090181

Harga Biasa Rm200. Sekarang Harga offer tau.

followIG @fatburner.mega.pro.my

#sarawak
#sabah
#kedaionline
#bazaaronline
#bazarpaknil
#bazaarpaknil
#umt
#unisza
#ump
#polisas
#shahputra
#uitmjengka
#uia
#um
#utmkl
#ukm
#upm
#usim
#unikl
#unimap
#uum
#utm
#uitm
#uitmshahalam
More...