SECOND HAND & REFURBISH SET ! (@gadgetstore_amm)

Mega raya sale @gadgetstore_amm kembali !!
____________________________________________________
Limited kepada 20 orang pertama !
Sale berakhir 1 Julai !
Tiada tawaran selepass 1 Julai !
.
Semua set ni new import refurbish set
🔺READY STOCK !
🔺bank in hari ni In Syaa Allah esok lusa sampai (1-2 hari bekerja)
🔺Insyaallah harga terbaik
🔺Urusan claim warranty yg lebih cepat sebab ade kedai untuk claim warranty
🔺📣Sealed Box
🔺💯Original imported/Refurbished Factory 🔺200% Refund Jika Tiruan/Clone tanpa banyak soal.
🔺100% use IOS Apple
Free gift sementara stock masih ada !!
____________________________________________________
📮Postage semenanjung RM20
📮Postage S / S RM 25
💵COD KL
____________________________________________________
Lepas ni Mungkin akan lebih mahal dari ni.
Kalau dah mahal jangan menyesal pulak tak beli sekarang
____________________________________________________
Ws 017-7709431 untuk tempahan !!
📲 017-7709431
📲 017-7709431
📲 017-7709431
____________________________________________________
Layanan tiptop daripada
@gadgetstore_amm
Bank in hari ni In Syaa Allah esok sampai depan rumah.
____________________________________________________
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#iphone #trusted #notscammer #iphonerefurbish #iphonesecond #iphoneoriginal #iphoneimportmurah #iphoneimport #fullset #seriousbuyer #utm #utmkl #utmskudai #endsale #sale #gadgets #gadgetmurah #sayajualmurah
#iphoneuser #iphoneori #student #utm #utmkl #utmjb #trusteddealer #support #seriousbuyer #freegift #gift #ipad #uitm

Mega Pro Promosi rm99 (@fatburner.mega.my)

PROMOSI RM99 FAT BURNER MEGA PRO

Excited nak kurus? xde masa nak bersenam? nak pakai baju cantik-cantik? cuba minum FATBURNERMEGA..rasa pon boleh tahannnn.. SENANG SGT NAK KURUS NIE!!MINUM SETIAP PAGI JER

NAK ORDER? CUMA WHATSAPP KE 012.909.0181

#fatburner
#fatburnermega
#fatburnermegamalaysia

TAK PERLU BIMBANG DAN RISAU ✘ 100% Selamat, takde kesan sampingan,100% ramuan herba semulajadi
✘ Berat tak naik balik lepas stop guna
✘ Rasa seperti flav yg tertera bukan rasa lain( perisa PEACH PERFECT )
✘ Takde rasa cirit-birit dan tak kerap ke tandas

Order HARI INI dan dapatkan FREE SHAKER dan FREE POSTAGE

Hanya Whatsapp ke 012.909.0181 Sekarang *Harga 1 botol rm200.Nak harga offer whatsapp no tertera diatas

#sarawak
#sabah
#kedaionline
#bazaaronline
#bazarpaknil
#bazaarpaknil
#umt
#unisza
#ump
#polisas
#shahputra
#uitmjengka
#uia
#um
#utmkl
#ukm
#upm
#usim
#unikl
#unimap
#uum
#utm
#uitm
#uitmshahalam

Arm Bahtera (@armbahtera)

Selamat menghadapi peperiksaan akhir untuk anak2 di #utmkl #mjiit #mjiitutm. Dan selamat menjalani Latihan Industri selepas habis exam #intern #exam #finalexam #puasadulubaruraya #puasa #kosongkosong #syukurselalu #allthebest #utm

Nafura Iflawless Alysa Merve (@eidahanimsne)

FUNGSI & KELEBIHAN HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM : 🌸 Memperbaiki kulit rosak akibat pemakaian produk yang tidak bersesuaian dan akibat pencemaran
🌸 Memberikan kelembapan optimum
🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi
🌸 Menjadikan kulit anjal tegang awet muda umpama suntikan botox
🌸 Mengatasi masalah kulit sunburn dengan pantas
🌸 Merawat kedutan juga garis halus pada wajah
🌸 Mengecilkan liang pori
🌸 Menghilangkan eyebag
🌸 Menghilangkan noda kulit
🌸 Menghalus dan melembutkan kulit seawal sapuan pertama
🌸 Anti aging

WhatsApp Eid di 0196991837.

#makeupjunkie #selfie #sephora #mua #makeupartist #makeupgeek #moisturiser #beauty #makeupartistkl #cosmetics #madefromkorea #beauty #makeup #brunei #makeupaddict #SkinCare #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeserum #honeybeevenom #merve #mervecosmetic #mervecosmetics #mervecosmeticmurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol

Nafura Iflawless Alysa Merve (@eidahanimsne)

FUNGSI & KELEBIHAN HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM : 🌸 Memperbaiki kulit rosak akibat pemakaian produk yang tidak bersesuaian dan akibat pencemaran
🌸 Memberikan kelembapan optimum
🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi
🌸 Menjadikan kulit anjal tegang awet muda umpama suntikan botox
🌸 Mengatasi masalah kulit sunburn dengan pantas
🌸 Merawat kedutan juga garis halus pada wajah
🌸 Mengecilkan liang pori
🌸 Menghilangkan eyebag
🌸 Menghilangkan noda kulit
🌸 Menghalus dan melembutkan kulit seawal sapuan pertama
🌸 Anti aging

WhatsApp Eid di 0196991837.

#makeupjunkie #selfie #sephora #mua #makeupartist #makeupgeek #moisturiser #beauty #makeupartistkl #cosmetics #madefromkorea #beauty #makeup #brunei #makeupaddict #SkinCare #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeserum #honeybeevenom #merve #mervecosmetic #mervecosmetics #mervecosmeticmurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol

Nafura Iflawless Alysa Merve (@eidahanimsne)

FUNGSI & KELEBIHAN HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM : 🌸 Memperbaiki kulit rosak akibat pemakaian produk yang tidak bersesuaian dan akibat pencemaran
🌸 Memberikan kelembapan optimum
🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi
🌸 Menjadikan kulit anjal tegang awet muda umpama suntikan botox
🌸 Mengatasi masalah kulit sunburn dengan pantas
🌸 Merawat kedutan juga garis halus pada wajah
🌸 Mengecilkan liang pori
🌸 Menghilangkan eyebag
🌸 Menghilangkan noda kulit
🌸 Menghalus dan melembutkan kulit seawal sapuan pertama
🌸 Anti aging

WhatsApp Eid di 0196991837.

#makeupjunkie #selfie #sephora #mua #makeupartist #makeupgeek #moisturiser #beauty #makeupartistkl #cosmetics #madefromkorea #beauty #makeup #brunei #makeupaddict #SkinCare #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeserum #honeybeevenom #merve #mervecosmetic #mervecosmetics #mervecosmeticmurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol

Nafura Iflawless Alysa Merve (@eidahanimsne)

HONEY BEE SERUM 40ml

MADE IN KOREA

Family of Honey Bee Cream
Serum Honey Bee dah nak mai! Serum Botox terbaik Abad Ini.

Serum ni terbaik sebab dia repair skin and fungsinya untuk melembab dan anti aging. Kedut2 semua bertempiaran cabut lari. Kita tempek bawah mata bagi botox semua wrinkle 2 tu. Takyah dah beli eyecream mahal2. Tempek HBV cream pastu titis hak yang serum ni tempat yang kering macam bawah mata dan tepi 2 mulut.

Tapi kalau nak lumur satu muka boleh sangat. Gerenti belum habis satu botol kulit bertukar jadi Cleopatra. Halus mulus dan berseri.
Price : RM99 (tahan 3-4bulan)

WhatsApp Eid di 0196991837.

#makeupjunkie #selfie #sephora #mua #makeupartist #makeupgeek #moisturiser #beauty #makeupartistkl #cosmetics #madefromkorea #beauty #makeup #brunei #makeupaddict #SkinCare #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeserum #honeybeevenom #merve #mervecosmetic #mervecosmetics #mervecosmeticmurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol

Nafura Iflawless Alysa Merve (@eidahanimsne)

HONEY BEE SERUM 40ml

MADE IN KOREA

Family of Honey Bee Cream
Serum Honey Bee dah nak mai! Serum Botox terbaik Abad Ini.

Serum ni terbaik sebab dia repair skin and fungsinya untuk melembab dan anti aging. Kedut2 semua bertempiaran cabut lari. Kita tempek bawah mata bagi botox semua wrinkle 2 tu. Takyah dah beli eyecream mahal2. Tempek HBV cream pastu titis hak yang serum ni tempat yang kering macam bawah mata dan tepi 2 mulut.

Tapi kalau nak lumur satu muka boleh sangat. Gerenti belum habis satu botol kulit bertukar jadi Cleopatra. Halus mulus dan berseri.
Price : RM99 (tahan 3-4bulan)

WhatsApp Eid di 0196991837.

#makeupjunkie #selfie #sephora #mua #makeupartist #makeupgeek #moisturiser #beauty #makeupartistkl #cosmetics #madefromkorea #beauty #makeup #brunei #makeupaddict #SkinCare #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeserum #honeybeevenom #merve #mervecosmetic #mervecosmetics #mervecosmeticmurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol

Nafura Iflawless Alysa Merve (@eidahanimsne)

HONEY BEE SERUM 40ml

MADE IN KOREA

Family of Honey Bee Cream
Serum Honey Bee dah nak mai! Serum Botox terbaik Abad Ini.

Serum ni terbaik sebab dia repair skin and fungsinya untuk melembab dan anti aging. Kedut2 semua bertempiaran cabut lari. Kita tempek bawah mata bagi botox semua wrinkle 2 tu. Takyah dah beli eyecream mahal2. Tempek HBV cream pastu titis hak yang serum ni tempat yang kering macam bawah mata dan tepi 2 mulut.

Tapi kalau nak lumur satu muka boleh sangat. Gerenti belum habis satu botol kulit bertukar jadi Cleopatra. Halus mulus dan berseri.
Price : RM99 (tahan 3-4bulan)

WhatsApp Eid di 0196991837.

#makeupjunkie #selfie #sephora #mua #makeupartist #makeupgeek #moisturiser #beauty #makeupartistkl #cosmetics #madefromkorea #beauty #makeup #brunei #makeupaddict #SkinCare #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeserum #honeybeevenom #merve #mervecosmetic #mervecosmetics #mervecosmeticmurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol

Nafura Iflawless Alysa Merve (@eidahanimsne)

Honey Bee Royal Propolis Serum.

Serum ni mengandungi royal jelly, propolis dan madu. Boleh menjadikan kulit lebih licin dan sihat. Disebabkan teksturnya yang lebih lembut ia lebih mudah serap ke dalam kulit.
SERUM IS GREAT FOR ANTI AGEING AND SMOOTHING WRINKLE.

RICH WITH ROYAL PROPOLIS AND HONEY EXTRACT SUITABLE TO USE PRIOR TO MOISTURISER.

USED ANY TIME OF THE DAY AND CAN BE MIX WITH YOUR FOUNDATION.

WhatsApp Eid for FREE CONSULTATION 0196991837.

#makeupjunkie #selfie #sephora #mua #makeupartist #makeupgeek #moisturiser #beauty #makeupartistkl #cosmetics #madefromkorea #beauty #makeup #brunei #makeupaddict #SkinCare #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeserum #honeybeevenom #merve #mervecosmetic #mervecosmetics #mervecosmeticmurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol

Nafura Iflawless Alysa Merve (@eidahanimsne)

Honey Bee Royal Propolis Serum.

Serum ni mengandungi royal jelly, propolis dan madu. Boleh menjadikan kulit lebih licin dan sihat. Disebabkan teksturnya yang lebih lembut ia lebih mudah serap ke dalam kulit.
SERUM IS GREAT FOR ANTI AGEING AND SMOOTHING WRINKLE.

RICH WITH ROYAL PROPOLIS AND HONEY EXTRACT SUITABLE TO USE PRIOR TO MOISTURISER.

USED ANY TIME OF THE DAY AND CAN BE MIX WITH YOUR FOUNDATION.

WhatsApp Eid for FREE CONSULTATION 0196991837.

#makeupjunkie #selfie #sephora #mua #makeupartist #makeupgeek #moisturiser #beauty #makeupartistkl #cosmetics #madefromkorea #beauty #makeup #brunei #makeupaddict #SkinCare #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeserum #honeybeevenom #merve #mervecosmetic #mervecosmetics #mervecosmeticmurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol

Nafura Iflawless Alysa Merve (@eidahanimsne)

Honey Bee Royal Propolis Serum.

Serum ni mengandungi royal jelly, propolis dan madu. Boleh menjadikan kulit lebih licin dan sihat. Disebabkan teksturnya yang lebih lembut ia lebih mudah serap ke dalam kulit.
SERUM IS GREAT FOR ANTI AGEING AND SMOOTHING WRINKLE.

RICH WITH ROYAL PROPOLIS AND HONEY EXTRACT SUITABLE TO USE PRIOR TO MOISTURISER.

USED ANY TIME OF THE DAY AND CAN BE MIX WITH YOUR FOUNDATION.

WhatsApp Eid for FREE CONSULTATION 0196991837.

#makeupjunkie #selfie #sephora #mua #makeupartist #makeupgeek #moisturiser #beauty #makeupartistkl #cosmetics #madefromkorea #beauty #makeup #brunei #makeupaddict #SkinCare #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeserum #honeybeevenom #merve #mervecosmetic #mervecosmetics #mervecosmeticmurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol

Nafura Iflawless Alysa Merve (@eidahanimsne)

Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni? 🐝 sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah(5%) Collagen , Propolis, Vitamin C,Asid Hyaluronic . semua kandungan nye macam magik coktail untuk buat kulit kita lembab ,bermaya dan bersinar lepas pakai.

Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. kesan jerawat pun senang pudar.

5% Bee Venom kandungan ye yang sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran.

Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah Mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash.
Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba.

WhatsApp Eid di 0196991837.

#makeupjunkie #selfie #sephora #mua #makeupartist #makeupgeek #moisturiser #makeupartistkl #bazaarpaknil #madefromkorea #beauty #aidijuma #brunei #makeupaddict #SkinCare #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeori #honeybeevenom #hondamalaysia #mervecosmetic #setapak #honeybeemurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol

Nafura Iflawless Alysa Merve (@eidahanimsne)

Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni? 🐝 sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah(5%) Collagen , Propolis, Vitamin C,Asid Hyaluronic . semua kandungan nye macam magik coktail untuk buat kulit kita lembab ,bermaya dan bersinar lepas pakai.

Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. kesan jerawat pun senang pudar.

5% Bee Venom kandungan ye yang sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran.

Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah Mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash.
Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba.

WhatsApp Eid di 0196991837.

#makeupjunkie #selfie #sephora #mua #makeupartist #makeupgeek #moisturiser #makeupartistkl #bazaarpaknil #madefromkorea #beauty #aidijuma #brunei #makeupaddict #SkinCare #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeori #honeybeevenom #hondamalaysia #mervecosmetic #setapak #honeybeemurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol

Nafura Iflawless Alysa Merve (@eidahanimsne)

Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni? 🐝 sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah(5%) Collagen , Propolis, Vitamin C,Asid Hyaluronic . semua kandungan nye macam magik coktail untuk buat kulit kita lembab ,bermaya dan bersinar lepas pakai.

Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. kesan jerawat pun senang pudar.

5% Bee Venom kandungan ye yang sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran.

Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah Mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash.
Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba.

WhatsApp Eid di 0196991837.

#makeupjunkie #selfie #sephora #mua #makeupartist #makeupgeek #moisturiser #makeupartistkl #bazaarpaknil #madefromkorea #beauty #aidijuma #brunei #makeupaddict #SkinCare #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeori #honeybeevenom #hondamalaysia #mervecosmetic #setapak #honeybeemurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol

Nafura Iflawless Alysa Merve (@eidahanimsne)

kenapa Honey Bee Venom ni lebih Special dari moisturizer yang lain? 🐝Honey Bee Venom Menjadikan kulit licin, disamping melembab dan menggebukan kulit.
🐝Sesuai dipakai utk kulit sensitif, bersifat anti radang & berupaya merawat minor skin problem
🐝Sesuai digunakan sebelum make up, sebelum tidur atau semasa aktiviti santai harian
🐝Mencerah & menganjalkan kulit, hasil dari pembentukan sel2 kulit baru
🐝Selamat digunakan, tak mengandungi minyak mineral, paraben @ benzophenone-4 🐝Pengganti kepada BOTOX dan kesan standing dengannya
🐝Menjimatkan wang tahan sehingga 3-4 bulan
🐝Ada Kelulusan KKM NOT140800675K

WhatsApp Eid di 0196991837.

#makeupjunkie #selfie #sephora #mua #makeupartist #makeupgeek #moisturiser #makeupartistkl #bazaarpaknil #madefromkorea #beauty #aidijuma #brunei #makeupaddict #SkinCare #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeori #honeybeevenom #hondamalaysia #mervecosmetic #setapak #honeybeemurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol

Nafura Iflawless Alysa Merve (@eidahanimsne)

kenapa Honey Bee Venom ni lebih Special dari moisturizer yang lain? 🐝Honey Bee Venom Menjadikan kulit licin, disamping melembab dan menggebukan kulit.
🐝Sesuai dipakai utk kulit sensitif, bersifat anti radang & berupaya merawat minor skin problem
🐝Sesuai digunakan sebelum make up, sebelum tidur atau semasa aktiviti santai harian
🐝Mencerah & menganjalkan kulit, hasil dari pembentukan sel2 kulit baru
🐝Selamat digunakan, tak mengandungi minyak mineral, paraben @ benzophenone-4 🐝Pengganti kepada BOTOX dan kesan standing dengannya
🐝Menjimatkan wang tahan sehingga 3-4 bulan
🐝Ada Kelulusan KKM NOT140800675K

WhatsApp Eid di 0196991837.

#makeupjunkie #selfie #sephora #mua #makeupartist #makeupgeek #moisturiser #makeupartistkl #bazaarpaknil #madefromkorea #beauty #aidijuma #brunei #makeupaddict #SkinCare #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeori #honeybeevenom #hondamalaysia #mervecosmetic #setapak #honeybeemurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol

Nafura Iflawless Alysa Merve (@eidahanimsne)

kenapa Honey Bee Venom ni lebih Special dari moisturizer yang lain? 🐝Honey Bee Venom Menjadikan kulit licin, disamping melembab dan menggebukan kulit.
🐝Sesuai dipakai utk kulit sensitif, bersifat anti radang & berupaya merawat minor skin problem
🐝Sesuai digunakan sebelum make up, sebelum tidur atau semasa aktiviti santai harian
🐝Mencerah & menganjalkan kulit, hasil dari pembentukan sel2 kulit baru
🐝Selamat digunakan, tak mengandungi minyak mineral, paraben @ benzophenone-4 🐝Pengganti kepada BOTOX dan kesan standing dengannya
🐝Menjimatkan wang tahan sehingga 3-4 bulan
🐝Ada Kelulusan KKM NOT140800675K

WhatsApp Eid di 0196991837.

#makeupjunkie #selfie #sephora #mua #makeupartist #makeupgeek #moisturiser #makeupartistkl #bazaarpaknil #madefromkorea #beauty #aidijuma #brunei #makeupaddict #SkinCare #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeori #honeybeevenom #hondamalaysia #mervecosmetic #setapak #honeybeemurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol
More...