Nafura Iflawless Alysa Merve (@eidahanimsne)

Tak reti nak lukis kening?

Lukis kejap okay, lepas tu bersepah balik?

Malas nak guna concealer?

Lukis kening saje dah setengah jam?

Nahh ni solusi.

Ini bukan mascara, ini BROWCARA (brow-cara). Senang cite berus yang macam mascara tu, tapi khas untuk kening.

Senang, berus2 je dah terletak dah kening awak.
Nak cepat, memang ni lah TRICK die.

Nak tahu cara nak guna?
Tengok pos seterusnya, ada video.

Ada 3 warna semua.

01-utk kening perang gile (blonde)
02-utk kening coklat
03-utk kening hitam sket

Ramai yang ambik 02&03.
COD:
💋Mindef
💋Setiawangsa
💋Keramat
💋Wangsamaju
💋Jalan Semarak
💋Setapak
💋Ampang
💋KLCC

Pos keseluruh Malaysia 🇲🇾. WhatsApp Eid di 0196991837.

#setiawangsa #browcara #sephora #mua #makeupartist #moisturiser #makeupartistkl #bazaarpaknil #madeinkorea #wangsamaju #aidijuma #brunei #muawangsamaju #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeori #honeybeevenom #KLCC #trueisland #setapak #honeybeemurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol
#hopegirlbrowcara
#hopegirl

Nafura Iflawless Alysa Merve (@eidahanimsne)

Tak reti nak lukis kening?

Lukis kejap okay, lepas tu bersepah balik?

Malas nak guna concealer?

Lukis kening saje dah setengah jam?

Nahh ni solusi.

Ini bukan mascara, ini BROWCARA (brow-cara). Senang cite berus yang macam mascara tu, tapi khas untuk kening.

Senang, berus2 je dah terletak dah kening awak.
Nak cepat, memang ni lah TRICK die.

Nak tahu cara nak guna?
Tengok pos seterusnya, ada video.

Ada 3 warna semua.

01-utk kening perang gile (blonde)
02-utk kening coklat
03-utk kening hitam sket

Ramai yang ambik 02&03.
COD:
💋Mindef
💋Setiawangsa
💋Keramat
💋Wangsamaju
💋Jalan Semarak
💋Setapak
💋Ampang
💋KLCC

Pos keseluruh Malaysia 🇲🇾. WhatsApp Eid di 0196991837.

#setiawangsa #browcara #sephora #mua #makeupartist #moisturiser #makeupartistkl #bazaarpaknil #madeinkorea #wangsamaju #aidijuma #brunei #muawangsamaju #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeori #honeybeevenom #KLCC #trueisland #setapak #honeybeemurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol
#hopegirlbrowcara
#hopegirl

Nafura Iflawless Alysa Merve (@eidahanimsne)

Tak reti nak lukis kening?

Lukis kejap okay, lepas tu bersepah balik?

Malas nak guna concealer?

Lukis kening saje dah setengah jam?

Nahh ni solusi.

Ini bukan mascara, ini BROWCARA (brow-cara). Senang cite berus yang macam mascara tu, tapi khas untuk kening.

Senang, berus2 je dah terletak dah kening awak.
Nak cepat, memang ni lah TRICK die.

Nak tahu cara nak guna?
Tengok pos seterusnya, ada video.

Ada 3 warna semua.

01-utk kening perang gile (blonde)
02-utk kening coklat
03-utk kening hitam sket

Ramai yang ambik 02&03.
COD:
💋Mindef
💋Setiawangsa
💋Keramat
💋Wangsamaju
💋Jalan Semarak
💋Setapak
💋Ampang
💋KLCC

Pos keseluruh Malaysia 🇲🇾. WhatsApp Eid di 0196991837.

#setiawangsa #browcara #sephora #mua #makeupartist #moisturiser #makeupartistkl #bazaarpaknil #madeinkorea #wangsamaju #aidijuma #brunei #muawangsamaju #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeori #honeybeevenom #KLCC #trueisland #setapak #honeybeemurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol
#hopegirlbrowcara
#hopegirl

Nafura Iflawless Alysa Merve (@eidahanimsne)

Tak reti nak lukis kening?

Lukis kejap okay, lepas tu bersepah balik?

Malas nak guna concealer?

Lukis kening saje dah setengah jam?

Nahh ni solusi.

Ini bukan mascara, ini BROWCARA (brow-cara). Senang cite berus yang macam mascara tu, tapi khas untuk kening.

Senang, berus2 je dah terletak dah kening awak.
Nak cepat, memang ni lah TRICK die.

Nak tahu cara nak guna?
Tengok pos seterusnya, ada video.

Ada 3 warna semua.

01-utk kening perang gile (blonde)
02-utk kening coklat
03-utk kening hitam sket

Ramai yang ambik 02&03.
COD:
💋Mindef
💋Setiawangsa
💋Keramat
💋Wangsamaju
💋Jalan Semarak
💋Setapak
💋Ampang
💋KLCC

Pos keseluruh Malaysia 🇲🇾. WhatsApp Eid di 0196991837.

#setiawangsa #browcara #sephora #mua #makeupartist #moisturiser #makeupartistkl #bazaarpaknil #madeinkorea #wangsamaju #aidijuma #brunei #muawangsamaju #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeori #honeybeevenom #KLCC #trueisland #setapak #honeybeemurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol
#hopegirlbrowcara
#hopegirl

Nafura Iflawless Alysa Merve (@eidahanimsne)

Tak reti nak lukis kening?

Lukis kejap okay, lepas tu bersepah balik?

Malas nak guna concealer?

Lukis kening saje dah setengah jam?

Nahh ni solusi.

Ini bukan mascara, ini BROWCARA (brow-cara). Senang cite berus yang macam mascara tu, tapi khas untuk kening.

Senang, berus2 je dah terletak dah kening awak.
Nak cepat, memang ni lah TRICK die.

Nak tahu cara nak guna?
Tengok pos seterusnya, ada video.

Ada 3 warna semua.

01-utk kening perang gile (blonde)
02-utk kening coklat
03-utk kening hitam sket

Ramai yang ambik 02&03.
COD:
💋Mindef
💋Setiawangsa
💋Keramat
💋Wangsamaju
💋Jalan Semarak
💋Setapak
💋Ampang
💋KLCC

Pos keseluruh Malaysia 🇲🇾. WhatsApp Eid di 0196991837.

#setiawangsa #browcara #sephora #mua #makeupartist #moisturiser #makeupartistkl #bazaarpaknil #madeinkorea #wangsamaju #aidijuma #brunei #muawangsamaju #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeori #honeybeevenom #KLCC #trueisland #setapak #honeybeemurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol
#hopegirlbrowcara
#hopegirl

Nafura Iflawless Alysa Merve (@eidahanimsne)

Tak reti nak lukis kening?

Lukis kejap okay, lepas tu bersepah balik?

Malas nak guna concealer?

Lukis kening saje dah setengah jam?

Nahh ni solusi.

Ini bukan mascara, ini BROWCARA (brow-cara). Senang cite berus yang macam mascara tu, tapi khas untuk kening.

Senang, berus2 je dah terletak dah kening awak.
Nak cepat, memang ni lah TRICK die.

Nak tahu cara nak guna?
Tengok pos seterusnya, ada video.

Ada 3 warna semua.

01-utk kening perang gile (blonde)
02-utk kening coklat
03-utk kening hitam sket

Ramai yang ambik 02&03.
COD:
💋Mindef
💋Setiawangsa
💋Keramat
💋Wangsamaju
💋Jalan Semarak
💋Setapak
💋Ampang
💋KLCC

Pos keseluruh Malaysia 🇲🇾. WhatsApp Eid di 0196991837.

#setiawangsa #browcara #sephora #mua #makeupartist #moisturiser #makeupartistkl #bazaarpaknil #madeinkorea #wangsamaju #aidijuma #brunei #muawangsamaju #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeori #honeybeevenom #KLCC #trueisland #setapak #honeybeemurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol
#hopegirlbrowcara
#hopegirl

MORA ESSENTIAL ||TATESNOW (@clarisya_beauty)

MORA Beauty Kit & MORA Chocolate Scrub ❤️
.
Pre Order: 17-24 JULAI 2017
Release Date: 27 JULAI 2017.
.
Harga:
.
🌸MORA Chocolate Scrub (RM45)
.
🌸MORA Beauty Kit 1 (RM170)
- Argan Oil 15ml
- Argan Cleanser - Milky Almond Scrub
(Harga sebenar untuk 3 produk ini: RM185
Anda jimat RM15! 😍)
.
🌸MORA Beauty Kit 2 (RM150)
- Argan Oil 15ml
- Argan Cleanser - Chocolate Scrub
(Harga sebenar untuk 3 produk ini: RM165
Anda jimat RM15! 😍)
.
Lebih jimat 💵 kan? hehe. Jadi jangan lupa set reminder dan grab sekarang!
_
Untuk order, kesayangan boleh terus whatsapp sya ditalian: .
📲 +6017- 942 9931 ( link whatsapp pada bio)
.
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachoclatescrub #morabeautykit #arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachoclatescrub #morabeautykit #pureargan #arganoil #facialcleanser #moracleanser #moraargan #morapenang #temerloh #milkyalmondscrub #morascrub #melaka #sale #milkyalmond #utmkl #skudai #morapahang #moraessential #mirafilzah #morapulaupinang #moraarganoil #moraessential #utm #uitm #moraagentteamHANNA #MORAAgentteamMyra

TUDUNG BAWAL VOILE RM10 🔛 (@byafaa)

BAWAL VOILE PREMIUM ❤️
PRICE : RM 15
MIN ORDER : 2
TO ORDER : WHATSAPP 016-9313560 > TO KNOW HARGA BORONG, DO WHATSAPP. 😊
#bawalvoile #bawalvoilemurah #bawalvoileborong #tudungbawal #bawal #bawallovers #sayajualtudungbawalberkualiti #sayajual #bawalmurah #bawalborong #borong #tudung #utmkl

Magic Royale Official (HQ) (@magicroyale.hq)

Tengah hari geng! Dah lunch ke? SisLenny dah makan pagi tadi lepas minum Slim Choco + Halia (Ginger). Pagi tadi SisLenny cuba minum air cakelat tambah dengan 3inci halia di tumbuk. Ya Allah sedapp gilerr. Abis kuar angin dalam badan. Terasa ringan badan dan kepala. Best sangat!

Yang mana dah beli Slim Choco tu boleh la cuba. Memang bagus. Yang dalam pantang pun boleh cuba. .
#SlimChocoWithGinger #kuruspantas #kuruscepat #kuruscantik #MRSlimChoco #bazarpaknilmurah #produkkecantikanmurah #produkkecantikan #rayasakan #minumankesihatan #posmalaysia #kosmetikmalaysia #noradanish #produkorganik #erafm #sayajual #bazaarpaknil #sayajualkosmetik #lokalah #uitm #utm #upm #ampang #keramat #kelantan #noradanish #kosmetikmalaysia #utmkl #singapore #sabah #sarawak #sabah #putihgebu

Nafura Iflawless Alysa Merve (@eidahanimsne)

Tak reti nak lukis kening?

Lukis kejap okay, lepas tu bersepah balik?

Malas nak guna concealer?

Lukis kening saje dah setengah jam?

Nahh ni solusi.

Ini bukan mascara, ini BROWCARA (brow-cara). Senang cite berus yang macam mascara tu, tapi khas untuk kening.

Senang, berus2 je dah terletak dah kening awak.
Nak cepat, memang ni lah TRICK die.

Nak tahu cara nak guna?
Tengok pos seterusnya, ada video.

Ada 3 warna semua.

01-utk kening perang gile (blonde)
02-utk kening coklat
03-utk kening hitam sket

Ramai yang ambik 02&03.
COD:
💋Mindef
💋Setiawangsa
💋Keramat
💋Wangsamaju
💋Jalan Semarak
💋Setapak
💋Ampang
💋KLCC

Pos keseluruh Malaysia 🇲🇾. WhatsApp Eid di 0196991837.

#setiawangsa #browcara #sephora #mua #makeupartist #moisturiser #makeupartistkl #bazaarpaknil #madeinkorea #wangsamaju #aidijuma #brunei #muawangsamaju #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeori #honeybeevenom #KLCC #trueisland #setapak #honeybeemurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol
#hopegirlbrowcara
#hopegirl

Nafura Iflawless Alysa Merve (@eidahanimsne)

Tak reti nak lukis kening?

Lukis kejap okay, lepas tu bersepah balik?

Malas nak guna concealer?

Lukis kening saje dah setengah jam?

Nahh ni solusi.

Ini bukan mascara, ini BROWCARA (brow-cara). Senang cite berus yang macam mascara tu, tapi khas untuk kening.

Senang, berus2 je dah terletak dah kening awak.
Nak cepat, memang ni lah TRICK die.

Nak tahu cara nak guna?
Tengok pos seterusnya, ada video.

Ada 3 warna semua.

01-utk kening perang gile (blonde)
02-utk kening coklat
03-utk kening hitam sket

Ramai yang ambik 02&03.
COD:
💋Mindef
💋Setiawangsa
💋Keramat
💋Wangsamaju
💋Jalan Semarak
💋Setapak
💋Ampang
💋KLCC

Pos keseluruh Malaysia 🇲🇾. WhatsApp Eid di 0196991837.

#setiawangsa #browcara #sephora #mua #makeupartist #moisturiser #makeupartistkl #bazaarpaknil #madeinkorea #wangsamaju #aidijuma #brunei #muawangsamaju #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeori #honeybeevenom #KLCC #trueisland #setapak #honeybeemurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol
#hopegirlbrowcara
#hopegirl

Nafura Iflawless Alysa Merve (@eidahanimsne)

Tak reti nak lukis kening?

Lukis kejap okay, lepas tu bersepah balik?

Malas nak guna concealer?

Lukis kening saje dah setengah jam?

Nahh ni solusi.

Ini bukan mascara, ini BROWCARA (brow-cara). Senang cite berus yang macam mascara tu, tapi khas untuk kening.

Senang, berus2 je dah terletak dah kening awak.
Nak cepat, memang ni lah TRICK die.

Nak tahu cara nak guna?
Tengok pos seterusnya, ada video.

Ada 3 warna semua.

01-utk kening perang gile (blonde)
02-utk kening coklat
03-utk kening hitam sket

Ramai yang ambik 02&03.
COD:
💋Mindef
💋Setiawangsa
💋Keramat
💋Wangsamaju
💋Jalan Semarak
💋Setapak
💋Ampang
💋KLCC

Pos keseluruh Malaysia 🇲🇾. WhatsApp Eid di 0196991837.

#setiawangsa #browcara #sephora #mua #makeupartist #moisturiser #makeupartistkl #bazaarpaknil #madeinkorea #wangsamaju #aidijuma #brunei #muawangsamaju #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeori #honeybeevenom #KLCC #trueisland #setapak #honeybeemurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol
#hopegirlbrowcara
#hopegirl

MORA ESSENTIAL ||TATESNOW (@clarisya_beauty)

MORA Beauty Kit & MORA Chocolate Scrub ❤️
.
Pre Order: 17-24 JULAI 2017
Release Date: 27 JULAI 2017.
.
Harga:
.
🌸MORA Chocolate Scrub (RM45)
.
🌸MORA Beauty Kit 1 (RM170)
- Argan Oil 15ml
- Argan Cleanser - Milky Almond Scrub
(Harga sebenar untuk 3 produk ini: RM185
Anda jimat RM15! 😍)
.
🌸MORA Beauty Kit 2 (RM150)
- Argan Oil 15ml
- Argan Cleanser - Chocolate Scrub
(Harga sebenar untuk 3 produk ini: RM165
Anda jimat RM15! 😍)
.
Lebih jimat 💵 kan? hehe. Jadi jangan lupa set reminder dan grab sekarang!
_
Untuk order, kesayangan boleh terus whatsapp sya ditalian: .
📲 +6017- 942 9931 ( link whatsapp pada bio)
.
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachoclatescrub #morabeautykit #arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachoclatescrub #morabeautykit #pureargan #arganoil #facialcleanser #moracleanser #moraargan #morapenang #temerloh #milkyalmondscrub #morascrub #melaka #sale #milkyalmond #utmkl #skudai #morapahang #moraessential #mirafilzah #morapulaupinang #moraarganoil #moraessential #utm #uitm #moraagentteamHANNA #MORAAgentteamMyra

FIESTA'17 (@festivalterbukakolej2017)

Guess wht ?? FIESTA is back guys !!! COME & JOIN US GUYS on 8-10 September 2017 at Kolej Kediaman Siswa Jaya !! ✨✨ #fiesta2017 #fiesta17 #festivalterbukakolej #festivalterbukakolej2017 #utmkl #kolejkediamansiswajaya

Jom berNadear😘 (@esmoqabangisb)

Apaaa??😱
.
.
Yup,, mulai sekarang,pada setiap bulan, Nadear akan mengadakan Nadear Pay Day Sales..bukan sekali, tapi DUA kali !!😍😍😍
.
.
Pay Day Sales:
26-27 hb 👉 1st Pay Day
7-8 hb 👉 2nd Pay Day
.
.
Yeah guys,,bila korang da gaji tu, boley lah nak beli Nadear..pada harga PROMO pulak tu😘
.
.
Nampak tak betapa sayangnya Nadear kat korang? Nak yg terbaik untuk korang agar diri korang lebih yakin, ceria, n sihat..
.
.
Sambil cantik2, sambil merawat uuuuu..jom berNadear💖💖💖
.
.
#smsj #smtkj #utmkl #utmjb #dybscoteam #nadear #NADEARLOVER #nadearfacecare #nadearvitcfoundation #nadearbamboocharcoalclaymask #nadearoxyvitccleansinggel #nadearvitcserum #esmoqa #esmoqabangi #esmoqaputrajaya #esmoqasungaibuloh

Jom berNadear😘 (@esmoqabangisb)

Apaaa??😱
.
.
Yup,, mulai sekarang,pada setiap bulan, Nadear akan mengadakan Nadear Pay Day Sales..bukan sekali, tapi DUA kali !!😍😍😍
.
.
Pay Day Sales:
26-27 hb 👉 1st Pay Day
7-8 hb 👉 2nd Pay Day
.
.
Yeah guys,,bila korang da gaji tu, boley lah nak beli Nadear..pada harga PROMO pulak tu😘
.
.
Nampak tak betapa sayangnya Nadear kat korang? Nak yg terbaik untuk korang agar diri korang lebih yakin, ceria, n sihat..
.
.
Sambil cantik2, sambil merawat uuuuu..jom berNadear💖💖💖
.
.
#smsj #smtkj #utmkl #utmjb #dybscoteam #nadear #NADEARLOVER #nadearfacecare #nadearvitcfoundation #nadearbamboocharcoalclaymask #nadearoxyvitccleansinggel #nadearvitcserum #esmoqa #esmoqabangi #esmoqaputrajaya #esmoqasungaibuloh

Jom berNadear😘 (@esmoqabangisb)

Apaaa??😱
.
.
Yup,, mulai sekarang,pada setiap bulan, Nadear akan mengadakan Nadear Pay Day Sales..bukan sekali, tapi DUA kali !!😍😍😍
.
.
Pay Day Sales:
26-27 hb 👉 1st Pay Day
7-8 hb 👉 2nd Pay Day
.
.
Yeah guys,,bila korang da gaji tu, boley lah nak beli Nadear..pada harga PROMO pulak tu😘
.
.
Nampak tak betapa sayangnya Nadear kat korang? Nak yg terbaik untuk korang agar diri korang lebih yakin, ceria, n sihat..
.
.
Sambil cantik2, sambil merawat uuuuu..jom berNadear💖💖💖
.
.
#smsj #smtkj #utmkl #utmjb #dybscoteam #nadear #NADEARLOVER #nadearfacecare #nadearvitcfoundation #nadearbamboocharcoalclaymask #nadearoxyvitccleansinggel #nadearvitcserum #esmoqa #esmoqabangi #esmoqaputrajaya #esmoqasungaibuloh
More...