LOELEBAY (@loelebayoctv)

Bener nggak sih, katanya Momo Geisha akan melepaskan atribut keartisannya setelah dia menikah? Lalu, bagaimana ya, nasib Geisha? Apakah Geisha akan mengganti penyanyi mereka? Atau malah justru bubar?
Saksikan perbincangan @melaney_ricardo dan @ichsanakbar dalam episode LOELEBAY malam ini, Selasa 25 April 2017, pukul 21.00 WIB hanya di O Channel!

#LOELEBAY #ochanneltv #lebayers #gossip #hotgosip #lambeturah #maknyinyir #gosip #dailygossip #instagood #viral #selebriti #selebritis

Bohemia Buffs (@bohemiabuffs)

#Repost @bohemianarmy420 with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Sohniye di nazuk kalaiyan
Ankhiyan di gehraiyan
Zulfan samundra โ€˜ch
Lehran jive aaian
Dindiyan gawahiyan
Tasveera je lave
Jadon bebas angdaiyan
Palkan teri akhiyan
Te badlan wangu chaiyan
Mainu ginvave beparwahiyan
Kehndi iss waari teri jit nahi
#viral #video #keep #supporting @iambohemia
@bohemianarmy420
Full VIDEO LINK IN MY BIO๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

โค๏ธSitiMuzโค๏ธ (@fatihinalkhair)

Alhamdulillah...Yang ditunggu tunggu da sampai...Nsis Mascara By Nsis Malaysia..
.
.
tapi maaf ye...sume ni da bertuan...Sebulan lebih customer2 tersyg menanti akhirnye smp jua..
.
.
yang ni stok utk batch 3, Insyaallah batch 4 akn menyusul mggu dpn...tp batch 4 pon da bertuan jgk...Jadi...ape tggu lg..tgok laa sndiri betapa bestnye mascara ni,berhantu n customer sggup tggu lame utk dptkn nye n mmg permintaan yg sgt2 tggi...
.
.
Anda tak nk cuba ke mascara #viral n super best mcm ni?? Jika berminat..Bole buat tempahan skarang...Insyaallah awal bln Mei stok masuk kt HQ...
.
.
Mascara ni memang best...mesra wudhuk,mudah dicuci,xde lg mate panda...n yg penting 3x melebat dan memanjang kn bulu mata anda...dgn fiber yg membantu menghasilkn bulu mata yg cantek n xperlu lagi bulu mata palsu... ๐Ÿ“ŒHarga RM60sm/RM70ss
๐Ÿ“ŒTak termasuk cas postage n COD ๐Ÿ“ŒCOD Skudai dan sekitarnya ๐ŸŒธTrusted Seller
๐ŸŒธNSIS Mascara By Nsis Malaysia
๐ŸŒธStokis Skudai JB NS59
๐ŸŒธWhatsapp 0187920756

The Design ๐Ÿ”Œ( Cartoon/Logo ) (@_designermysoul_)

From simple design to more 3-d GET YOUR DESIGNS TODAY. Check out my page I DO THEM FOR CHEAP๐Ÿ’ฐ // #thedesignplug ๐Ÿ”Œ

Kurio (@kurioid)

Jakarta akhirnya akan punya pasangan gubernur dan wagub baru. Sudah tau belom apa saja janjinya dan seperti apa perinciannya? Penasaran? Lihat di sini ya. #TauDariKurio
ยท
Lihat video lengkapnya di dalam aplikasi Kurio! Download gratis dari link di bio.

Gambir Emas Melaka (@gambir_emas_mlk)

Alhamdulillah.
Rezeki hari gaji hari ni.
Pos 2unit GE.
1 semenanjung, 1 lg ke sarawak.
Pos semenanjung ke, sabah sarawak ke, FREE.
Saya ulang sekali lg, it was FREE.
No charge at all for postage.
So, tunggu pe lg?
Meh whatsapp 013-7014793.
Kita deal.
.
#ge #gambiremas #gambiremasmelaka #ejengambiremas #trustedseller #melaka #dontmesswithmelaka
#melakatengah #alorgajah #jasin #viral #bazaarpaknil #merecik #hawau #cepatpancut #ejakulasipramatang #tahanlama
#besar #keras #panjang #sado
#lelakiidaman #freedeliverymalaysia
#freepostagemalaysia

Dixon Brothers (@thedixonbros)

[TAP TO PLAY] We were hyped to back on @kissfmuk with the biggest party on your radio. Click the link in our bio to listen back!
โ€ข
โ€ข
Track: @tomzanettitz @itslitek - Uber ft @CurtisClacey

KhaiBaharTeam_DariJauhSaja (@kbteam94)

Dua2 macho haihh ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #Repost @taufikidroscreation with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Bermula 8.June.2016 @khaibahar94 mula memakai koleksi-koleksi dari @taufikidroscreation hinggalah ke hari ini. Terima kasih kerana membawa setiap baju dengan baik sekali
.
Dengan pencapaian anugerah pertama iaitu sebagai Artis Baharu Meletop Era 2017, semoga @khaibahar94 terus maju jaya bersama-sama sokongan yang kuat dr Die Hard Fans Khai Bahar
.
Sekali lagi Tahniah diucapkan kepada @khaibahar94 di atas pencapaian ini
.
Credit Photographer: @noornippon tq
.
#malaysiandesigner #hipster #ootd #viral #smart #feelings #wardrobe #fitness #mensuits #suit #suits #jacket #leather #rock #transformers #world #trending #anugerah #hiburan #khaibahar #bayang #darijauhsaja
More...