TILAM FIBER GEBU SELESA LASAKπŸ‘ (@airaazihan)

πŸ’•TILAM!!!TILAM!!!TILAM!!!
.
πŸ’– JGN SAMPAI TERLEPAS PELUANG NAK DPT HARGA SPECIAL NI, RUGI X SAMBAR...
.
* Tilam Single Fiber
√ empok...gebu
√ kain cotton yg sejuk...tilam tidak panas
√ sesuai buat tempat lepak depan tv
√ sesuai utk ibu berpantang
√ jimat ruang - boleh gulung
√ sesuai untuk day bed
√ tebal - 3 inci, berat - 7 kg
√ size = 35 inci x 70 inci
P/S : Kaler yg di hantar secara random
.
Nk harga special x? wasap/pm
.
Taip "HS" ke +60143882363
Taip "HS" ke +60143882363
Taip "HS" ke +60143882363
.
HARGA SPECIAL
1 Tilam Rm 100 siap kos pos
2 Tilam Rm 160 siap kos pos
(Utk sem malaysia sahaja)
.
@airaazihan
@airaazihan
@airaazihan
.
#tilamfiberaira #tilamfiber #tilamgebu #tilamsingle #lokalah #viral #terapiinstagram #bazarpaknil #bazaarpaknil #bellaammara #laraalana #gebu #terbaik #igbazaar #igers #mampumilik #malaysia #jdt #johorbharu #tilambujang #rumahsewa #tudung #bantal #kelambu #katilbujang #like2pics #instalike #visitmyig
.

BATIKCLOTHING (@yourfavouritebatik)

Open for Pre-Order ⛔️
.
Ouchhhh bergetar jantung tengok model menggayakan koleksi batik lukis tangan original dari Kelantan kita niπŸ‘†πŸ»
.
Nak kain pasang / kain ela lukis tangan original dari Kelantan (4 meter) sebiji macam yang model kita pakai ni?
.
Atau..
.
Nak kita jahitkan mini kurung batik lukis tangan original dari Kelantan macam yang model kita pakai ni?
.
No worries. Kita boleh buatkan πŸ’‹
.
🚩RM160 sahaja untuk harga kain ela 4 meter. (Size xs-xxxl)
🚩RM190 sahaja untuk kami jahitkan baju mini kurung (Size xs-xxxl)
🚩Paling best, boleh 2x bayar uolss
. .
Untuk melihat lebih banyak lagi pilihan batik lukis tangan kita, click sahaja hashtag ini dearies
πŸ‘‡πŸ»
#yourfavouritebatikcatalog
.
Berminat? Boleh segera whatsapp / telegram kita di 013-6361626 ya?
.
#muslimah #malaysia #bajukurungmurah #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #instashop #bajuprincess #minikurung #muslimahdress #kurungcotton #peplum #cottonmurah #kimono #dress #lacekurung #minikurung #kurungmoden #kurungmodern #bajumurah #bajulatest #bajuterkini #jubah #jubahmurah #printedkurung #vscocam #batik

BATIKCLOTHING (@yourfavouritebatik)

Open for Pre-Order ⛔️
.
Ouchhhh bergetar jantung tengok model menggayakan koleksi batik lukis tangan original dari Kelantan kita niπŸ‘†πŸ»
.
Nak kain pasang / kain ela lukis tangan original dari Kelantan (4 meter) sebiji macam yang model kita pakai ni?
.
Atau..
.
Nak kita jahitkan mini kurung batik lukis tangan original dari Kelantan macam yang model kita pakai ni?
.
No worries. Kita boleh buatkan πŸ’‹
.
🚩RM160 sahaja untuk harga kain ela 4 meter. (Size xs-xxxl)
🚩RM190 sahaja untuk kami jahitkan baju mini kurung (Size xs-xxxl)
🚩Paling best, boleh 2x bayar uolss
. .
Untuk melihat lebih banyak lagi pilihan batik lukis tangan kita, click sahaja hashtag ini dearies
πŸ‘‡πŸ»
#yourfavouritebatikcatalog
.
Berminat? Boleh segera whatsapp / telegram kita di 013-6361626 ya?
.
#muslimah #malaysia #bajukurungmurah #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #instashop #bajuprincess #minikurung #muslimahdress #kurungcotton #peplum #cottonmurah #kimono #dress #lacekurung #minikurung #kurungmoden #kurungmodern #bajumurah #bajulatest #bajuterkini #jubah #jubahmurah #printedkurung #vscocam #batik

BATIKCLOTHING (@yourfavouritebatik)

Open for Pre-Order ⛔️
.
Ouchhhh bergetar jantung tengok model menggayakan koleksi batik lukis tangan original dari Kelantan kita niπŸ‘†πŸ»
.
Nak kain pasang / kain ela lukis tangan original dari Kelantan (4 meter) sebiji macam yang model kita pakai ni?
.
Atau..
.
Nak kita jahitkan mini kurung batik lukis tangan original dari Kelantan macam yang model kita pakai ni?
.
No worries. Kita boleh buatkan πŸ’‹
.
🚩RM160 sahaja untuk harga kain ela 4 meter. (Size xs-xxxl)
🚩RM190 sahaja untuk kami jahitkan baju mini kurung (Size xs-xxxl)
🚩Paling best, boleh 2x bayar uolss
. .
Untuk melihat lebih banyak lagi pilihan batik lukis tangan kita, click sahaja hashtag ini dearies
πŸ‘‡πŸ»
#yourfavouritebatikcatalog
.
Berminat? Boleh segera whatsapp / telegram kita di 013-6361626 ya?
.
#muslimah #malaysia #bajukurungmurah #bazaarpaknil #sayajual #visitmyig #instashop #bajuprincess #minikurung #muslimahdress #kurungcotton #peplum #cottonmurah #kimono #dress #lacekurung #minikurung #kurungmoden #kurungmodern #bajumurah #bajulatest #bajuterkini #jubah #jubahmurah #printedkurung #vscocam #batik

(@hm92_official)

PRELOVED ITEMS -CNYSALES-

Size: S
Price: RM 20

Postage: RM 8sm / RM 10ss

Whatsapp 013-3217614

#sayajual #sayajualpreloved #sayajualprelovedmurah #prelovedmalaysia #prelovedcantikmalaysia #igmalaysia #igmalaysiashopping #visitmyig

Lilian (@salwa_lilian)

KURANG DARI SEBULAN ber Miss Slim & ber 'DMS 360'..
Dah jadi macam ni?
Wow! Cun cun cun ..
Confident terus upgrade jd ejen..tanpa ragu2... COD/POS ORDER
WHATSAPP/PM
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
0195109387

#lilydms #sygunasyjual #agentsahdms360 #dms360 #dermaxsuperskin
#freepostagedms #dmsperak #dmsmalaysia #codipoh #beautynhealthy #nakcantik #wakeupnmakeup #visitmyig #dmsoriginal #☝️

Elanish Beauty (EB1003) (@elanishbeauty)

.
Bahan yg berkualiti tinggi...
.
Fungsi Elanish Beauty SERUM
.
πŸ“ŒMenyamaratakan tona warna kulit.
πŸ“ŒMenghalus dan melembutkan kulit.
πŸ“ŒMenganjal dan melembapkan kulit.
πŸ“ŒMenggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
πŸ“ŒMengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
πŸ“ŒTiada pengelupasan, merkuri, Hydroquinone, Paraben, dan peluntur. πŸ“ŒAnti-aging- mengurangkan pigmentasi dan garis-garis halus pada wajah.
πŸ“ŒEczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan ruam lampin pada bayi.
πŸ“ŒWhitening- mencerahkan kulit gelap dan kusam sekaligus memberi keserian pada wajah.
. .
.
Nak harga PROMOSI??
.
Whatsapp <serum> οΌ‹60145449666
Whatsapp <serum> οΌ‹60145449666
Whatsapp <serum> οΌ‹60145449666
.
* Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!!
.
#jualonline
#sayajualshaklee
#sayajualprodukkecantikan
#sayajualproduk
#neelofa
#tudungonline
#tudung
#tudungmurah
#tudungbawal
#tudunglabuh
#tudungcantik
#tudunginstant
#tudungmalaysia
#tudungborong
#malaysia
#malaysiaonlineshop
#malaysian
#malaysiaonlineshopping
#malaysiawedding
#visitmyig
#visitmyigshop
#anggun
#instashop
#instashopping
#bazaaronline
#bazaaronlinemalaysia
#langsing
#langsingsehat
#langsingalami
#gemuk

PRODUK KEINTIMAN SUAMI ISTERI (@scdc_ct151shop)

MA'JUN NAIKKAN NAFSU GHAIRAH & KETATKAN MISS V❗️❗️ 😘😘 (pinang muda, sireh, manjakani & herba lain)
. ❀️❀️ Ade 30 biji untuk sebulan !! biase makan 3 hari dah rase kesan nafsu naik !!
. πŸ’ͺπŸ’ͺ utk isteri yg belom ade anak @ dh ade sorang disarankan telan 1 biji sehari setiap pagi sebelom brekfast...
πŸ’ͺπŸ’ͺ utk isteri yg ade anak 2 orang ke atas disarankan telan 2 biji sehari setiap pagi sebelom brekfast...
πŸ’ͺπŸ’ͺ mengandung x digalakkan makan..
πŸ’ͺπŸ’ͺ lepas pantang 20 hari boleh makan πŸ’ͺπŸ’ͺ untuk masalah keputihan terlampau digalakkan ambil!!
. πŸ’― Herba !! bahan utama adalah manjakani asli !!
.
.

Wsp 010 - 420 1849 kami akan reply terus tq 😘😘😘😘😘😘
.
.

#auramontokoil #scdc #sweetcandcup #bazaarpaknil #igshop #igshopmalaysia #igshoponline #followme #followmyig #follow4follow #trustedseller #visitmyig #bazar #instashopmalaysia #sayajualmurah #sayajualborong #onlineshopping #vimaxoriginal #minilove #pumpzakar #sextoys #breastpump #hotkiss #lovecoach #nipplecreamvulva #pilhormonperfectlady #bluewizard #hydromaxxtreme

(@hm92_official)

PRELOVED ITEMS -CNYSALES-

Size: M
Price: RM 10

Postage: RM 8sm / RM 10ss

Whatsapp 013-3217614

#sayajual #sayajualpreloved #sayajualprelovedmurah #prelovedmalaysia #prelovedcantikmalaysia #igmalaysia #igmalaysiashopping #visitmyig

YURAN PENDAFTARAN RM20~AGENT (@miera_m_agent_topup)

INGIN MENCARI INCOME LEBIH?
.
Ada penyelesaianyaβœ”οΈβœ”οΈ
.
πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°
.
πŸŽ‰πŸŽ‰Biz Topup..
Tak perlu susah-susah cari orang. Orang yang akan cari anda. Sebab apa? Sebab anda jual topup. Rebutlah peluang untuk menjadi Agent Topup. Anda boleh menjana income Rm50 - Rm100 sehari. Dapat beli topup dengan harga yang lebih murah. Pilih level yang minati. Makin tinggi level makin tinggi komisen yang anda akan dapat.

Harga paling murah anda akan dapat yang tiada pada dealer lain.
Nak tahu lebih lanjut!!
.
Whatsapp / Telegram 0103848412!!
.
.
.
#sayajualmurah #jualmurah #hargamurah #agenttopup #agentberdaftar #daftaragent #benzmobile #generalmanager #bazaarpaknil #visitmyig #instashop #instashopmalaysia #igshop #igshopmalaysia

YURAN PENDAFTARAN RM20~AGENT (@miera_m_agent_topup)

INGIN MENCARI INCOME LEBIH?
.
Ada penyelesaianyaβœ”οΈβœ”οΈ
.
πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°
.
πŸŽ‰πŸŽ‰Biz Topup..
Tak perlu susah-susah cari orang. Orang yang akan cari anda. Sebab apa? Sebab anda jual topup. Rebutlah peluang untuk menjadi Agent Topup. Anda boleh menjana income Rm50 - Rm100 sehari. Dapat beli topup dengan harga yang lebih murah. Pilih level yang minati. Makin tinggi level makin tinggi komisen yang anda akan dapat.

Harga paling murah anda akan dapat yang tiada pada dealer lain.
Nak tahu lebih lanjut!!
.
Whatsapp / Telegram 0103848412!!
.
.
.
#sayajualmurah #jualmurah #hargamurah #agenttopup #agentberdaftar #daftaragent #benzmobile #generalmanager #bazaarpaknil #visitmyig #instashop #instashopmalaysia #igshop #igshopmalaysia

(@hm92_official)

PRELOVED ITEMS -CNYSALES-

Size: L
Price: RM 5

Postage: RM 8sm / RM 10ss

Whatsapp 013-3217614

#sayajual #sayajualpreloved #sayajualprelovedmurah #prelovedmalaysia #prelovedcantikmalaysia #igmalaysia #igmalaysiashopping #visitmyig

KOSMETIK MURAH SURABAYA (@cantik_surabaya)

BEAUTEE NANO SCAR SERUM
Harga 49 ribu
Pemesanan cek bio

Harga untuk pembelian 1 box isi 10 botol

Baik digunakan dengan derma roller
Isi 3.8ml
Harga tertera adalah harga per botol

Beautee Nano Scar Serum (SERUM ANTI PARUT) diformulasikan khusus untuk menyerap lebih sempurna ke dalam kulit, lebih baik dari krim kerana Beautee Nano Scar Serum mengandungi agen aktif yang membantu menghilangkan bekas jerawat yang dalam.

Beautee Nano Scar Serum cocok untuk semua jenis kulit terutama sekali kulit berparutatau bekas2 jerawat, berminyak, dan berjerawat.

Cara Penggunaan:

Gunakan Beautee Scar Serum selepas membersihkan muka dengan Cleanser atau Toner. Tuangkan Sejumlah Beautee Scar Serum ke telapak tangan, sapukan pada muka, pijat lembut sehingga cairan serum menyerap ke dalam kulit.

Ingredients:

Purified water, Lactic Acid, Fruit Acid, Peptite-6, Butyl Glycol, Sodium Alginate, Carbomer 980, DMDM Hydantoin.

#likeforlike #loveforlove #likeforfollow #trustedseller #beauteenanoscarserum #menjemputrezeki
#sayajualnanoscarserum #sayajualnanoscarserummurah #nanoscarserum #nanoscarserummurah #jerawat #bazarpaknil #jeragat #bekasjerawat #villagepeople #zizanmall #bazaarpaknil #iklanvisitig #visitmyig #visitmyogmalaysia #instaseller #instashop #igshopmurah #onlineshopping #onlineseller
More...