Pengencang & Pembesar Payudara (@dr.thaniasiregar_mhca)

Akhir Tahun Payudara masih Kecil ?

Tidak disangka kita sudah memasuki Akhir Tahun 2016 ya ๐Ÿ˜

Btw soal Akhir Tahun . Apakah Resolusi Anda sudah tercapai di Tahun ini ? Apakah Payudara Anda masih sama dan tidak mengalami Perubahan signifikan ?

Menurut Riset Penelitian . 4 dari 5 Wanita Menyesal Telat mengambil Keputusan Terbaik sepanjang Hidupnya

Mereka Telat mengambil Keputusan mengubah Penampilannya menjadi Lebih Baik

Banyak yang berkata ย Andaikan Payudara ku Besar , mungkin Banyak Pasangan menghampiriku ๐Ÿ˜ง

Andaikan Payudaraku Kencang dan Indah . Maka Pasanganku Pasti Betah dan Setia terhadapku ๐Ÿ˜ญ

Dan Andaikan ada Solusi untuk Membesarkan Payudara ku . Maka Aku akan segera Mengambil Keputusan! ๐Ÿ˜˜

Bayangkan hasil yg sudah Anda terima sebelum Penghujung Tahun 2016 ini

Payudara Besar, Kencang dan Indah idaman Pasangan Anda ๐Ÿ˜ ๐Ÿ‘‰Untuk Harga dan konsultasi bersama kami silahkan chat ke salah satu kontak dibawah ini ya.. ๐Ÿ“ฑBBM : DAF4E2F0 ๐Ÿ“ฑLINE :ย @zwf3631n (pakai @ ya)
๐Ÿ“ฑWa +6287786384616
#murmer #bajumurah #fashion #trusted #murahmeriah #grosir #olshopindo #malaysia #jual #baju #jualansis #reseller #readystock #bazaarpaknil #cantik #sale #bandung #jualankaka #tas #sepatu #sepatumurah #dress #hijab #visitmyig #bazarpaknil #promo #jualmurah #tasmurah #murahbanget #jualbaju

Dhia_Filzahani (@nak_cantik_lawa)

SEMUA CAKAP PERFUME BELLA WANGI.
BAU PUN SEDAP!!
==============
.
Perfume paradise exclusive X Mua Bellaz ni wangian Mua Bellaz pilih sendiri tauu.
Bella suka sangatt2 bau ni.
.
.
Jadi sis jamin,
Korang pun akan puas hati dan jatuh cinta dengan wangian ni.
.
RM40
JER UOLSSS
add sikit kos pos .

cepat2 WHATSAPP โ–ถ๏ธ01135486809
.
.
#trustedbrand #trustedseller #perfumeparadiseexclusive #streetvendors #perfumebella #perfume #wangi #kosmetik #murah #berkualiti #recommended #nakwangi #nakbeli #sayajual #sayajualonline #bazar #bazarpaknil #visitmyig #visitmalaysia #visitkualalumpur #travelmalaysia #travelkualalumpur #cosmetics #artismalaysia #muabella #makeupbybellaz

Dhia_Filzahani (@nak_cantik_lawa)

๐ŸŒธ๐Ÿ•Š๏ธSEMUA CAKAP PERFUME BELLA WANGI.
BAU PUN SEDAP!!๐Ÿ•Š๏ธ๐ŸŒธ
==============
.
Perfume paradise exclusive X Mua Bellaz ni wangian Mua Bellaz pilih sendiri tauu.
Bella suka sangatt2 bau ni.
.
.
Jadi sis jamin,
Korang pun akan puas hati dan jatuh cinta dengan wangian ni.
.
RM40
JER UOLSSS
add sikit kos pos .

cepat2 WHATSAPP โ–ถ๏ธ01135486809
.
.
#trustedbrand #trustedseller #perfumeparadiseexclusive #streetvendors #perfumebella #perfume #wangi #kosmetik #murah #berkualiti #recommended #nakwangi #nakbeli #sayajual #sayajualonline #bazar #bazarpaknil #visitmyig #visitmalaysia #visitkualalumpur #travelmalaysia #travelkualalumpur #cosmetics #artismalaysia #muabella #makeupbybellaz

KASUT BOLA, FUTSAL & SUKAN (@kasutfutsal.ksl)

ASSALAMU'ALAIKUM SEMUA
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ’ฅ ADIDAS MESSI silver
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ’ฅ Gred 5A
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ’ฅ Size 41-45 euro
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ’ฅHarga: RM130sm , RM135ss
Harga termasuk pos
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
Berminat? ๐Ÿ˜†
.
Macam mana nak order? ๐Ÿ˜
๓พ ฎ Screenshot gambar kasut
๓พ ฏ Tekan link di bio untuk wasap saya
๓พ ฐ Send screenshot dan saiz kasut anda
.
๐Ÿ“ŒHubungi/ Wasap
๐Ÿ“ฒ 01119812364
๐Ÿ“ฒ 01119812364
๐Ÿ“ฒ 01119812364
.
Kasut yang korang nak takde di IG kami?
Apa kata korang cuba usha di channel katalog kami. Tekan link di bio untuk masuk ke channel telegram kami.
.
Korang nak kasut discount tak?๐Ÿ™‹
โœ…Kalau korang nk korang boleh tengok
di story @kasutfutsal.ksl .
โœ…Kami akan update setiap hari kasut
apa yg akan dilelong!!
P/S: tengok pada stock yg masih ada
(Siape lambat dia rugi)
.
Follow juga acc IG kami yg lain
Follow ๐Ÿ‘‰ @sneakers.ksl @collection.ksl @kasutfutsal.ksl

#sayajual
#kasutmurah
#sayajualkasut
#sayajualmurah
#kasutmalaysia
#malaysia
#kasutbolamurah
#kasutfutsalmurah
#kasutcantik
#sayajualkasutmurah
#bazarpaknil
#kasutlelaki
#visitmyig
#nike
#kasutmurahmalaysia
#murah
#instashop
#kasutsukan
#sneakers
#lokalah
#kasutsukanmurah
#igshop
#kedaikasut
#sayajualonline
#adidas
#onlineshop
#igshopmalaysia
#kasutpreorder
#uitm
#kasutonline

Myu Angle (@myuangle)

๐Ÿ‘—GC5019 LALA BLOUSE๐Ÿ‘—

Price:
Buy 1: RM55
Buy 2: RM90
Buy 3: RM03

Kos Postage:
1pcs: RM8 SM / RM11 SS
2pcs: RM10 SM / RM15 SS
3pcs: RM10 SM / RM15 SS

Material: Elastic Cotton

Size : Free size ( refer ukuran bergambar yang disediakan ) ๐Ÿ“ฒWhatsapp Order 018-9062133๐Ÿ“ฒ

#myuangle #sayajual #sayajualblouse #LalaBlouse #Blouse #BlouseByMyuAngle #PakaianWanita #FashionMuslimah #hijabista #Bazaarpaknil #VisitMyIg #selangor #ShopeeMy #newarrivals

Kasut Budak Terlajak Murah (@kasutbudakmurah.my)

SPORT SHOES (READY STOCK)
.
Size
26-16cm
27-16.5cn
28-17cmโŒ
29-17.5cm
30-18cmโŒ .
.
RM 30
Postage RM8 SM / RM11 SS

Cara Ukur Kaki Anak:
1) Ukur dari ibu jari ke tumit.
2) Tambah 0.5cm-1cm untuk saiz kasut
.

Whatsapp 0173098332 for order๐Ÿ˜Š

#kidsshoes #kasutbudak #kasutbaby #kasutbudakmurah #kasut #bazarpaknil #kasutbudakmalaysia #kasutbudakcomel #kasutbudakLED #kasutbudaklampu #sayajual #sayajualmurah #kasutrayabudak #kasutbabymurah #visitmyig #bajuraya #adidasinspired #adidasforkids

Kasut Budak Terlajak Murah (@kasutbudakmurah.my)

SPORT SHOES (READY STOCK)
.
Size
26-16cm
27-16.5cmโŒ
28-17cm
29-17.5cm
30-18cm .
.
RM 30
Postage RM8 SM / RM11 SS

Cara Ukur Kaki Anak:
1) Ukur dari ibu jari ke tumit.
2) Tambah 0.5cm-1cm untuk saiz kasut
.

Whatsapp 0173098332 for order๐Ÿ˜Š

#kidsshoes #kasutbudak #kasutbaby #kasutbudakmurah #kasut #bazarpaknil #kasutbudakmalaysia #kasutbudakcomel #kasutbudakLED #kasutbudaklampu #sayajual #sayajualmurah #kasutrayabudak #kasutbabymurah #visitmyig #bajuraya #adidasinspired #adidasforkids

DBALQIS MURAH769 (@dbalqis_murah_769)

๐ŸนKURUNG COTTON
.
RM77 pos rm8 sm/rm12 ss
pos 2pc rm11 sm/rm16 ss
.
Material cotton
.
Harga tak masuk rantai
.
๐Ÿฆdesign kurung moden
๐Ÿฆzip belakang baju
๐Ÿฆsepan di bahu
.
๐Ÿฆdesign kain lipat batik
๐Ÿฆpinggang getah kiri & kanan ๐Ÿฆzip sebelah kiri
.
โœ…mudah digosok โœ…boleh masuk mesin basuh โœ…kain sejuk sangat selesa dipakai
.
#kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #kurungmoden #kurung #bajukurung #cikgu #cikgucikgi #visitmyig

DBALQIS MURAH769 (@dbalqis_murah_769)

๐ŸนKURUNG COTTON
.
RM77 pos rm8 sm/rm12 ss
pos 2pc rm11 sm/rm16 ss
.
Material cotton
.
Harga tak masuk rantai
.
๐Ÿฆdesign kurung moden
๐Ÿฆzip belakang baju
๐Ÿฆsepan di bahu
.
๐Ÿฆdesign kain lipat batik
๐Ÿฆpinggang getah kiri & kanan ๐Ÿฆzip sebelah kiri
.
โœ…mudah digosok โœ…boleh masuk mesin basuh โœ…kain sejuk sangat selesa dipakai
.
#kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #kurungmoden #kurung #bajukurung #cikgu #cikgucikgi #visitmyig

PAKAR PRINT BAJU TERMURAH (@luar.kotak)

Baju banyak warna,boleh whatsapp terus .. Klik link di bio utk whatsapp tanpa save nombor. .
SETIAP PEMBELIAN ADA FREEGIFT
.
Size : XS , S , M , L , XL ,XXL ,3XL
Material : 100% cotton
.
Short Sleeve : Rm25
Long Sleeve : Rm35
.
Harga untuk Custom berdasarkan Design.
Whatsapp 0199479347 . Cara oder ScreenShot dan whatsapp terus..
.
.
.
.

#bazarpaknil #sayajual #sayajualmurah #bazaronline #sayajualonline #jombeli #igshopmalaysia #instashopmalaysia #visitmyig #sayajualmurah2 #sayajualon9 #kedaionline #kedaionlinemalaysia #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #ikutcarakita #projek_tempatan #igersmalaya #igersganu #igersmalaysia #vscomalaysia #baju #bajucustom #bajudesignsendiri #bajumurah #grafik #bajucouple #bajukelas .

DBALQIS MURAH769 (@dbalqis_murah_769)

๐ŸนKURUNG COTTON
.
RM77 pos rm8 sm/rm12 ss
pos 2pc rm11 sm/rm16 ss
.
Material cotton
.
Harga tak masuk rantai
.
๐Ÿฆdesign kurung moden
๐Ÿฆzip belakang baju
๐Ÿฆsepan di bahu
.
๐Ÿฆdesign kain lipat batik
๐Ÿฆpinggang getah kiri & kanan ๐Ÿฆzip sebelah kiri
.
โœ…mudah digosok โœ…boleh masuk mesin basuh โœ…kain sejuk sangat selesa dipakai
.
#kurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcottoncantik #kurungmoden #kurung #bajukurung #cikgu #cikgucikgi #visitmyig

WE REPAIR iPHONE ON THE SPOT! (@digitalsupplyco)

REPLACEMENT BATTERY IPHONE 5S :
.
๐Ÿ“ฑ2018 SALE PRICE ๐ŸŽŠ๐Ÿ’ฐRM60
.
iPhone stuck kat apple logo? Baru lepas charge 3 jam, battery percentage dah tinggal 28% je? Kdg2 tu ada lg 62% tapi iPhone dah off. Stresss kan...๐Ÿ˜ค
.
Kami boleh tukarkan battery phone anda ON THE SPOT! Tak perlu tinggalkan iPhone & battery ORIGINAL.
.
Nak repair kat kedai2 makan, mall, atau office pun boleh.
.
Location kami :
๐Ÿ“SELAYANG HEIGHTS
.
Kami juga boleh datang repair di tempat anda. Contact kami dan kita boleh deal hari & masa untuk berjumpa.
.
Whatsapp only ๐Ÿ“ฒ 011-28545451 untuk pertanyaan lanjut & set appointment.
.
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualservice #iphonemalaysia #malaysia #visitmyig #kl #kualalumpur #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualservice #iphone #selayang #selayangheights #mps #mpsselayang #bbs #kolejkomunitiselayang #iphonemalaysia #malaysia #kl #kualalumpur #vsco #vscocam #visitmyig #shahalamresident #shahalam #shahalamcafe #uitm #ukm #uia #upm #uitmshahalam #klsentral #dataranwangsa #wangsamelawati #wangsamaju

Kurus Putih Gebu Gebas! (@kakaklemonexadvance)

BAJU LAMA DAH MUAT!
.
Tips dan guide untuk loss weight kakak sediakan. Free postage & free shaker dengan setiap pembelian dari kakak tau!
.
Postage Isnin hingga Jumaat (kecuali off public holiday), payment sebelum 11.30pagi pos hari yang sama.
.
Whatsapp 0124435427. Klik link di bio yer.
.
#lemonexmalaysia #lemonexoriginal #lemonexhq #lemonexadvance #lemonex #visitmyig #sayajual #terkurustanpasengaja #kurus #diet #supplementkurus #kuruscarasihat #villagepeople #bazaarpaknil #produkkurus #supplementgym #gym #produkgym #sayanakkurus #ubatkurus #minumankurus #detoxkurus #fatburner #kevinzahritips #jomkurus #jk1m #kuruscepat #kurussihat

WE REPAIR iPHONE ON THE SPOT! (@digitalsupplyco)

iPHONE 5S LCD SCREEN REPLACEMENT :
.
๐Ÿ“ฑ2018 SALE PRICE ๐ŸŽŠ:๐Ÿ’ฐRM160
.
Screen iPhone 5s anda retak? Bercalar teruk? Touch screen rosak? Kami boleh repairkan. Ganti screen baru 1 set, digitizer + front glass (ORIGINAL SET)
.
Kami akan repair, tukarkan lcd screen iPhone anda ON THE SPOT DEPAN ANDA. Nak repair kat kedai2 makan atau office pun boleh.
.
Location kami :
๐Ÿ“SELAYANG HEIGHTS
.
Kami juga boleh datang repair di tempat anda. Contact kami dan kita boleh deal hari & masa untuk berjumpa.
.
Whatsapp only ๐Ÿ“ฒ 011-28545451 untuk pertanyaan lanjut & set appointment.
.
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualservice #iphonemalaysia #malaysia #visitmyig #kl #kualalumpur #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualservice #iphone #selayang #selayangheights #mps #mpsselayang #bbs #kolejkomunitiselayang #iphonemalaysia #malaysia #kl #kualalumpur #vsco #vscocam #visitmyig #shahalamresident #shahalam #shahalamcafe #uitm #ukm #uia #upm #uitmshahalam #klsentral #dataranwangsa #wangsamelawati #wangsamaju

3 PCS RM100 WM (@aish.nawi)

READY STOCK

#anbeli3rm100

1 PCS RM40
2 PCS RM70
3 PCS RM95
4 PCS RM1155

Free Postage WM

Material: Crepe Chiffon

Free Size (fits S-L)
Measurement :
Bahu 17โ€
Dada 37โ€
Lengan 18โ€
Labuh lengan 20โ€
Labuh baju 25โ€

To order, kindly whatsapp to 0133800798.
#sayajual #sayajualmurah #jualmurah #sayajualbaju #sayajualonline #blouse #jeansmurah #bajumurah #igshop #instashop #bazaarpaknil #kurungmurah #palazo #igshopmalaysia #onlineshopping #visitmyig #bazaarpaknil #koreanfashion #fashionista #hijabers #jomshopping #kedaionline #shoppingroll #hijabista
More...