SHAKLEE Health & Beauty Center (@nouf_beautyz)

VIVIX IS COMING !!! .
.
.
.
.
Sempena YEAR END SALE Kami nak share produk paling mewah dan paling laris dalam Shaklee.
.

Produk ni bernama Vivix dan diambil masa berpuluh tahun oleh para saintis dan doktor di Shaklee US untuk menghasilkannya.
.

Kaya dengan resveratrol menjadikan produk ini popular sebagai produk 'anti-ageing', dan mengekalkan kesihatan bersama.
.

Produk Vivix ni telah melalui KAJIAN KLINIKAL DIBAWAH PIHAK KE-3 bagi membuktikan keberkesanan dan keselamatannya.
.

Setakat kajian saintis dunia, tiada side effect resveratrol lagi yang dijumpai. Maka supplements ini sangat selamat.
.

Vivix juga mendapat pengiktirafan Dr Elizabeth Blackburn iaitu Pemenang Nobel Prize Winner.
.

Haaa bukan calang-calang tau.
.

So, share sikit kebaikan Vivix:
. ✅sesuai untuk turunkan kolesterol dan lemak tepu
✅Cantikkan kulit
✅lebatkan rambut
✅beri tenaga
✅sesuai untuk mereka yang alami masalah backpain.
✅trying to conceive
✅masalah penyakit wanita
✅pesakit kanser
✅penghidap kencing manis dan darah tinggi
✅alami masalah sendi
✅pengidap sakit jantung dan lepas strok.
✅kebas-kebas otot
✅supplements selepas pembedahan.
.

Vivix ni sesuai untuk lelaki dan wanita. Orang dewasa sehingga warga emas.
.

Orang yang tiada penyakit boleh ambil untuk tenaga dan kecantikan serta kesihatan yang baik diusia tua.
.

Boleh hadiahkan kepada ibu bapa yang sudah berusia atau hadiahkan pada pasangan anda untuk kesihatan yang lebih baik dan berpanjangan.
.
For more information and consultation :
Aida • 019-5407 109
.

#kulitcantik #gadiscantik #kulitputih #cerahberseri #putihberseri #kulitgebu #cantikluardalam #rahsiakulitcantik #supplementorganic #vitamin #espbest #shakleeeffect #shaklee #shakleekl #shakleeuitm #shakleeupsi #tipscantik #kurus #langsing #sihat #cantik #love #beautiful #instagood #likeforlike #life #beauty #amazing #healthy #inspiration

Ignas Tirta (@ignas.tir)

[ PAID PROMOTE BEAT 2018 ]
10 days Challenge with RAW MEAL!!
.
Yuk, diet sehat dengan raw meal. Mengandung 48 jenis makanan mentah yg akan memenuhi nutrisi kamu sepanjang hari.
.
Diet mana yg enak begini??
.
Dpt langsing nya, dpt sehat nya, dpt nutrisi nya, dpt sembuh sakit nya, bahkannnn... bisa dpt jalan2 gratis ke korea loh 😍😍😍
.
Mau apa mau bangett??? Dijamin aman dan terbukti!!
.
Ini sebagian kcl testimoni mrk yg uda ngikutin 10 days challenge yahhh
.
Minat lsg inbox atau hubungi :
IG : @mimo_healthbeautycare
Line : @ehe2768p (pake @)
WA : 08115382718
.
Thx u bro and sis 😘
#rawmeal #makananmentah #rawfood #suplemen #vitamin #makanansehat #rawvegan #vitayangrawmeal #kkindonesia #kangzen #kangzenkenko #mimo_vitayang #bestseller #jualrawmeal #jualrawfood #jualmakanansehat #jualmakananmentah #paidpromoteksmkim

TRUSTED SHAKLEE DISTRIBUTOR (@naturalbeauty.eling)

🌸 OSTEMATRIX SI KALSIUM 🌸
.
.
FUNGSI KALSIUM
✔️Menstabilkan degupan jantung
✔️Mengelakkan penggumpulan darah dalam badan
✔️Mengurangkan kepekatan asid fostat untuk penghidap penyakit ginjal yang kronik
✔️Mencegah osteoperosis
✔️Mencegah kekejangan kaki dan otot
✔️Mengurangkan darah tinggi
✔️Mengurangkan asid perut
✔️Tumbesaran yang sihat (utk kanak2)
✔️Membina tulang dan gigi yang sihat
✔️Membantu mengurangkan toxemia dikalangan ibu mengandung
✔️Membantu mengurangkan berat badan
.
.
Ibu Menyusu
▪️ beri kesegaran dan kecergasan untuk ibu.
Ibu Hamil
▪️ menyalurkan kalsium yang cukup untuk pembentukan tulang dan saraf janin.
Wanita yang meningkat umur
▪️ ketumpatan tulang wanita berumur akan jadi berkurangan.
.
.
.
ORDER & INQUIRY,
📲013-915-0118
www.wasap.my/60139150118
📮POSTAGE WORLDWIDE

#ostematrix #kalsium #tulang #crampkaki #instastory #shakleemiri #kalsium #ibu #tulang #shaklee #vitamin #supplements #segar #otot #sayajual #sayajualshaklee #shakleemalaysia #ibuhamil #hamil #l4l

Sarah Jane Fitzpatrick (@sarahjane_laserspagroup)

#Repost @laserspagroup
Days of Christmas !! Here is today’s Day 12 AND GIVEAWAY!!! And we saved the best for last !
🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅
Vitamin Facial 50% OFF!! Now $125.
MesoLIFT injections provide a mechanical stimulation of the skin which leads to higher concentrations of growth factors and enhanced collagen and elastin production with minimal downtime.

Cytocare Vitmains relies on the direct micro-injection of its nutrients, producing immediate effects. Due to this, cytocare boosters can be used during PRP treatment intervals to bolster the skin during the waiting period, or even on their own offering the following benefits: • Hydrate the skin and preserve moisture.
• Fill fine lines and smooth out wrinkles.
• Preserve and restore the natural radiance of the skin.
• Work on deep levels of the skin, treating fibroblasts beneath the surface and keratinocytes on the surface.
Increased hydration of the skin
Patients describe having a 'healthy glow'
Improvement of hair quality and reductionof hair loss

All areas of the body can be injected including the face, neck, chest, hands, abdomen, scalp and thighs depending on the area of concern. It also can be used for hair loss using either PRP and/or vitamins. #mesotherapy #u225 #u225mesogun#vitaminfacial #prp

We are also giving away one #free Vitmain Facial
🎁🎁🎁🎁🎅🎅🎅🎅🎄🎄🎄🎄
Here's how to enter:
1. 'Like' this post 
2. Follow @laserspagroup
3. Tag a friend you think might want this great offer 
Each friend TAG gives you ONE ballot for the draw!

The winner will be announced at the end of our 12 days of Laser Spa Group Good luck!
. . . 
Per Instagram rules, we must mention that this is in no way sponsored, administered, or associated with Instagram, Inc. .
.
.
.

#12daysoflaserspagroup #instagramgiveaway #instadaily #laserspagroup #vitaminfacial #facial #vitamin #skincare #antiaging #potd #hamont #lsg #905 #injections #u225 #instapic #gta #hamilton #hessvillage

스프렉사 (@supprexxa.official)

_
날이 정말 추워졌어요!!
인친님들 모두 감기조심하세요 ❤️
이렇게 추운날
따뜻한 물에 워터믹스 한포 로
얼어붙은 몸을 녹여보세요 👍🏻👍🏻
_
#스프렉사#supprexxa #watermix #daily #diet #tea #seoul #일상 #워터믹스 #겨울 #winter #december #다이어트 #건강기능식품 #가르시니아 #난소화성말토덱스트린 #포도당 #비타민 #vitamin

TRUSTED SHAKLEE DISTRIBUTOR (@naturalbeauty.eling)

🌸 OSTEMATRIX SI KALSIUM 🌸
.
.
FUNGSI KALSIUM
✔️Menstabilkan degupan jantung
✔️Mengelakkan penggumpulan darah dalam badan
✔️Mengurangkan kepekatan asid fostat untuk penghidap penyakit ginjal yang kronik
✔️Mencegah osteoperosis
✔️Mencegah kekejangan kaki dan otot
✔️Mengurangkan darah tinggi
✔️Mengurangkan asid perut
✔️Tumbesaran yang sihat (utk kanak2)
✔️Membina tulang dan gigi yang sihat
✔️Membantu mengurangkan toxemia dikalangan ibu mengandung
✔️Membantu mengurangkan berat badan
.
.
Ibu Menyusu
▪️ beri kesegaran dan kecergasan untuk ibu.
Ibu Hamil
▪️ menyalurkan kalsium yang cukup untuk pembentukan tulang dan saraf janin.
Wanita yang meningkat umur
▪️ ketumpatan tulang wanita berumur akan jadi berkurangan.
.
.
.
ORDER & INQUIRY,
📲013-915-0118
www.wasap.my/60139150118
📮POSTAGE WORLDWIDE

#ostematrix #kalsium #tulang #crampkaki #instastory #shakleemiri #kalsium #ibu #tulang #shaklee #vitamin #supplements #segar #otot #sayajual #sayajualshaklee #shakleemalaysia #ibuhamil #hamil

Dianz Vitamin|Dropship Wanted (@dianz.vitaminc_)

Hai
selamat pagi semua..
Nak share testimoni DV nii..
.
Sebab terpakai salah produk X, kulit sis ni mkin teruk.
Bukan jerawat makin kurang, tp makin teruk pulak jadinyer..
Tapi Alhamdulillah, lepas consume 2 botol DV, kulit dia dh mkin okay. Masalah jerawat dh takde dah. Clean je kulit dia.
Ploles lak tu..
.
Nak order klik link Kat bio sonang je kannn 😄
Cod area KLANG/SHAH ALAM
Order w/s 📲0132021016
.
#vitamin #dianzvitcmurah #dianzvit #dianzproduk #dianzvitaminmurah #dianzlove #dianzlover #dianz #dianzpixy #dianzvitamin2017 #dianzshahalam #dianzmurah #dianzcombo #dianzvitaminc #dianzvitamilk #dianzcombomurah #cantik #putih #milkboostermurah #perfumedianz #hisaphisapteruscantik #terapiinstagram #ajimaura #dianzklang #agentdianz #codklang #codshahalam #agentdianzvitamin #dianzvitamin

อาหารเสริมลดน้ำหนัก NUVITRA 💃 (@aonan.s_nuvitra)

ชัดมากกกก อ้วนหลังคลอดเจอนูวิตร้าไป หุ่นกลับมาเฟี้ยวมากค่ะ

นูวิตร้า ขายดีอันดับ 1 👇👇👇
#รับตัวแทนจำหน่ายทั่วประเทศ -----------------------------------------------
🌼สั่งสินค้า | สอบถาม | สมัครตัวแทน🌼
คลิ๊ก>>>> http://line.me/ti/p/1uG2UUTp85
🆔 : aon181136
Fb : Sirilak Aon
----------------------------------------------
✔️ ลงทุน 350 💸 กำไรหลักร้อย ไม่ต้องสต๊อก
👑 เรทเดียวกับบริษัท👑
#เปิดบิลสต๊อกขั้นต่ำ 4,xxx บาท กำไร 2,xxx 👉ไม่มีขายไม่หมด มีแต่ไม่พอขาย👈
#รับตัวแทนจำหน่าย #รับสมัครตัวแทน #รับตัวแทนจำหน่ายทั่วประเทศ #นูวิตร้า #อ้วนหลังคลอด #NUVITRA #แจกทอง #กำไรดี #รายได้เสริม #ยาลดน้ำหนัก #ยาลดความอ้วน #อาหารเสริม #ฝากร้าน #howtoperfect #สาวอ้วน #อ้วนจุง #collagen #คอลลาเจน #gluta #vitamin #ISOCOLLA #กลูต้า #วิตามิน #เปิดบิล #รวยๆ #สายเปย์ #อ้วน
#แม่ค้าออนไลน์ #ขายของออนไลน์

Dee products 4 U (@deepd4u)

สต็อกพร้อมส่งครับ!!!
สนใจสินทักทักเลย
ส่งไว ส่งด่วน🏍️📦 18Eighteen อาหารบำรุงผิวทั่วเรือนร่าง
ขาวใส ผิวเด้ง รอยสิวแลดูจางลง
SOD ราชินีแห่งสารกันแก่ ❗️กล่องละ 490 บาทเท่านั้น❗️ 1กล่อง มี 30 เม็ด นะครับ (ทานวันละ 1-2 เม็ด เช้า/ก่อนนอน)

รับตัวแทนทั่วประเทศครับ
3 กล่อง ก็เปิดเป็นตัวแทนได้ครับ

สอบถามได้ครับ
👉🏻Line ID : csvbunn
👉🏻Tel. 081-172-7912

#18อีกครั้ง #eighteenagain #คอลลาเจนจากพืช
#หน้าเด็กอมชมพู #อาหารผิวจากธรรมชาติ #อาหารเสริมผิวสวยอันดับหนึ่ง #ล็อกอายุไว้ที่18 #ผิวสวยด้วยผลไม้ #อาหารผิวที่ดาราเลือกใช้ #18ปีโลกนี้สีชมพู #อยากจะขาย #รับตัวแทนทั่วประเทศ #eighteen18 #collogen #vitamin #deepd4u #StrongTeam #young #baby #collogen #delivery #สินค้าพร้อมส่ง

rgc.hfs@gmail.com (@rgc.hfs)

RETO BODYBYZRII TERMINADO !!!! No podíamos dejar esto sin terminar y será con esta foto pues no solo debemos cuidarnos por dentro también por fuera .Varios últimamente me han dicho que ya no tenia las arrugotas de antes 👴🏼y que ya no me veía tan seco de la piel ni con acné pues he aquí el secreto ja ja ja
Zriinew kit
@ZriiCorp @Zrii.Corporativo
#bodybyzrii
#soynetworkergracias
#dia30 si 30 30 30
#rulorules
#zriilifestyle
#withoutyourlimits
#metasclaras
#pasosfirmes
#ayurveda
#smartnutricion
#amoloquehago
#quemepaguenporhacerloqueyahagoestadelujo
#aviajarsehadicho#skinhealth #zriinew #vitamin #

JERAWAT|JERAGAT|GLOWING|PORI (@dee.wowskinserum_)

MUKA MAKIN GLOWING! Mcm mana nak glowing? Ofkosss dgn Wowskin 💋 .
.
Pakai secara konsisten. Awak akan nampak hasil yg sgt ketara. Belum cuba, belum tauuu 😍 .
.
Jom sama2 cantik dgn Wowskin Vitamin Serum. Pasti jatuh cinta & semestinya Wowskin takkan curang dgn awak! .
.
Trend terbaru yg diamalkan oleh ramai ARTIS, MUA, SOCIAL INFLUENCER utk penjagaan serta rawatan kulit drpd masalh berikut :
.
👉🏻 Jeragat
👉🏻 Jerawat
👉🏻 Parut lama & baru
👉🏻 Kulit menipis
👉🏻 Pori terbuka
👉🏻 Kulit gelap
👉🏻 Kulit kusam
👉🏻 Kulit kering
👉🏻 Kulit berminyak
👉🏻 Sunburn .
.
Dan mcm2 lagi masalah kulit. Sapu dap dap dap Wowskin Vitamin Serum, pasti kulit kembali cantik 😘 .
.
.
HARGA PROMOSI
DISKAUN 50% .
SEPARUH HARGA! 😍 .
.
DM/ Whatsapp cecepat 💋 .
.
.
#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #seles #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum

อาหารเสริมปลอดภัยนำเข้าแท้100% (@beauty_bbee)

💢ลดยาก ลดเย็นทานมาก้อหลายยี่ห้อไม่ลงซักทีแถมบวมน้ำอีกต่างหาก บางยี่ห้อทานแล้ว ลดเลยทันทีใส่ยากเประสาททำให้ไม่หิว ฉี่บ่อยไม่พอ น้ำลายเหนียวด้วย 💢นวตกรรมลดน้ำหนักสลายเซลลูไลท์ ดีที่สุดจากประเทศอเมริกา ผ่าน FDA USA ลดน้ำหนักกระชับสัดส่วน บล๊อคไขมันใหม่ สลายไขมันเก่า ตามหน้าท้อง ต้นแขนต้นขาได้ดีเยี่ยม #iopro #ลดความอ้วน 💢ไม่ต้องเสียเวลาลองผิดลองถูกตามกระแส เลือกผลิตภัณฑ์คุณภาพทานทีเดียว หุ่นเพรียวลงแน่นอน #ลดน้ำหนัก #ลดหน้าท้อง #สลายเซลลูไลท์
ลดไซส์ได้ภายใน 🚏บรรจุ 30 เม็ดนะคะทาน ก่อนอาหารมื้อแรก 30 นาทีคะ ✔️ราคา 1800 บาท‼️ ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
ㅤㅤㅤㅤ 💁แม่ค้าใจดีต่อรองปรึกษาได้จ้า
🎀❥สั่งซื้อสนใจสอบถามรายละเอียด👇🏻👇🏻
🆔📲Line : pari_pueng
📱หรือทักแชทigแม่ค้าเลยจ้า
☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️ #vitamin #ioproaus#iopro #fatburn #สลายไขมัน #ลดเซลลูไลท์ #ausway #healthway

Yunita Lestari (@lee_yunita)

Hallo moms
Aku mau kasih tau vitamin anak yang bagus banget nih, pokoknya recommended banget deh, namanya madu Gizidat, kandungan nya tanpa pemanis pengawet dan bahan kimia, cocok banget untuk menemani tumbuh kembang Sikecil kan😊

Aku jadi seneng deh liat nafsu makan anakku sekarang , semenjak minum vitamin gizidat dari @gizidatshop , beneran bagus banget bun untuk menambah nafsu makan dan menjaga kekebalan tubuh sikecil 😊

Gizidat ini terbuat dari madu asli, ikan sidat, temulawak + probiotik
Tanpa bahan kimia loh pastinya sangat aman untuk sikecil 😘

Gizidat bisa diminum langsung atau dicampur ke susu, air minum dan makanan kesukaan sikecil juga. Rasanya enak loh.. Pasti anak anak suka deh🤗

Penasaran sama buktinya? Yuk buruan dibeli di @gizidatshop ya dan bisa lihat ribuan testimoni nya di @testimonigizidat ya ❤️🐝 •Banyak loh para bunda yang sudah membuktikan manfaat gizidat ini👌🏻 Manfaatnya antara lain :
💚penambah nafsu makan anak✔️
💚Mencerdaskan otak anak✔️
💚menjaga kekebalan tubuh dll✔️

Segera follow @gizidatshop @testimonigizidat ya atau bisa pesan langsung ke kontak ini ⬇️
WA 085694140875
BBM 5CA05DE6
.
.
#gizidat #vitamin #vitaminanak #penambahnafsumakan #penambahnafsumakananak#solusiGTM #gerakantutupmulut #anaksusahmakan #maduanak #gizidat #gizidatasli #gizidatjakarta #gizidatdepok #testimonigizidat #gizidatcirebon #jualgizidat #distributorgizidat #gizidatikansidat
More...