SHAKLEE HEALTHY BEAUTY (@vitaminbyaiza)

(SUNBURN HILANG DALAM 2MINGGU)
.
.

Asslamualaikm my dear
.
.
Okay ..harini Ain nak share sikit suplemen yg mule2 Ain consume ... Memang banyak GOOD EFFECT pd KESIHATAN dan KECANTIKAN setelah consume VITAMIN C PLUS Shaklee ni ....vitamin yang sangat berbaloi uolls😉...1 BOTOL TAHAN SEHINGGA 6 BULAN!!! Kelebihan  SUSTAINED RELEASE VITAMIN C PLUS 💐Mencerahkan kulit secara sekata
💐Mengurangakn kekusaman
💐Pelengkap nutrisi
💐Melambatkan proses penuaan 💐Melindungi organ
💐Menjadikan kulit lebih anjal & berseri- seri
💐Mengurangkan pertumbuhan jerawat
💐Mencantikkan rambut dan menguatkan rambut dr akar
💐Melicinkan kuku

Trusted SID
Ain Izzati | 011-14515526
.
.
#shakleeberkesan #setslimmingshaklee #sayajualshakleemurah #shakleeeffect #vitaminbyaiza
#vitaminc
#vitamine
#vivix
#setresdung
#kulitmulustanpacela
#kulitbebasjerawat
#flawlessskin
#esp
#flawless
#bebasparut
#jeragathilang
#studentprice

KARISMA SKINCARE :JAMU JKM (@lafferani_beautyshop)

SAYA TIDAK MENGAMALKAN APA² SUPPLEMENT UTK SKIN SY.....
.
HANYA KARISMA COSMETIC SKINCARE
.
ALHAMDULILLAH... KULIT MUKA SY YG DULU BERMASALAH DENGAN JERAWAT KRONIK, KINI SEMAKIN PULIH...
TQ KARISMA,PRODUK INI MEMANG AJAIB❗️❗️❗️ JOM KITA CANTIK SAMA²...💋💋💋 WTSP 0136989680

PASTI.... CHANTIKK SANGATTTT!!!! #vitaminc
#jamu
#skincare
#skincaremurah
#bazaarpaknil
#igshop
#trustedseller
#7harimencintaimu
#laraalana
#perfumemurah
#jamu
#surekencang
#jamurahsiabidankampungmurah
#cantikgebu
#satinskinz #glutacap #cantik #pucci #tudungpucci #bawalpucci #kulitputihcantik #rahsiakulitputih #kulitputihgebu #karismaskincare #karismakosmetik

Sunpride - Fresh Everyday (@sunprideid)

Buah pisang merupakan buah yang memiliki kandungan fruktosa dengan berindeks glikemiks yang rendah.
Kandungan jenis gula ini tentu sangat bagus, membuat buah pisang sangat cocok untuk dikonsumsi saat diet.
Kandungan proteinnya juga dapat mencukupi kebutuhan tubuh dan kandungan lemak dan karbohidratnya tidak mengkhawatirkan untuk mengganggu program diet Fruitaholic.
Selain itu, kandungan serat pada buah pisang pun dapat membantu untuk melancarkan pencernaan dan membuat Fruitaholic lebih cepat kenyang.
Oleh karena itu, konsumsilah buah pisang sebagai bagian dari program diet ya.

#pisang #banana #cavendish #juiceapel #vitamin #vitaminC #TropicalFruit #ExcoticFruit #Instafood #foodies #healthylife #Health #lifestyle #SunprideID #BuahPastiSunpride #HidupSehatDenganSunpride #BuahSetiapHari #Foodporn #fruits #instafruits #healthyfood #Fruitinfo #Fruitaholic

🚩ดีลเลอร์ เบบี้กลูต้ารายใหญ่ (@babygluta.vitc_shop)

ให้มากกว่าคำว่าเปลี่ยนแปลง💖 ใช้แล้วเห็นผลจริง
ไม่เสียค่าโง่คะ‼️ บางคนเสียเงินฟรีๆ ไปกับสินค้าหลอกว่าจะขาว👎🏻 ลองมากี่แบรนด์ก็ไม่ขาว👎🏻 บอกเลยทุกปัญหาจบได้ที่นี่🙋🏻
🔻
เปิดใจกับเราในราคาเพียง 550.- แล้วจะรู้ถึงคุณภาพของ "babygluta" 👍🏻 ขาวแบบปลอดภัย กล้าพูดเลยว่ากล่องเดียวเอาอยู่ทุกปัญหา "สิว ผิวหมองคล้ำ ดื้อยา ขาวยาก" ตัวนี้เอาอยู่แน่นอน❤️
🔻
1 กล่องได้ทั้ง "กลูต้าและวิตซี" ช่วยในการดูดซึมทำให้เห็นผลเร็วกว่ากลูต้าทั่วไป ไม่ทิ้งสารตกค้าง ไม่อันตรายต่อร่างกาย แล้วที่สำคัญ "เลิกทานไม่กลับมาดำ" อันนี้รับประกันเลยค่าา😋
-------------------------------------------
🌟1 กล่อง 550฿ / 2 กล่อง 1,090฿ ฟรี ems.🌟
🔽
contact line : @qga1543u (มี@)
----------------------------------------- #อยากขาว #สวย #ขาวใส #ออร่า #ราคาถูก #กลูต้า#วิตามินซี #ขาวหลักร้อย #babygluta #baby #gluta #vitc#vitaminc #อยากขาวไว #สวย #ขาวจริง #ขาวออร่า #ราคาหลักร้อย #ขาวเทพๆ #ขาวจริงไม่มโน #ขาว #glutavitc#babyglutavitc
ถูกใจ

Zahara (@zahara_makeup_maven)

Tonight's #skincare products. Used @makeupforeverofficial 's #senseyes to remove the days #makeup . Washed my face with my trusty @firstaidbeauty #skinrescuedeepcleanserwithredclay. Decided I need further cleaning and used the @elizavecca.korea #CarbonatedClayMask. I finished with the @kiehls #cilantroandorangeextractpollutantdefendingmasque. For my body today, I used the @advanced_clinicals #VitaminC

SLIMXPERT 200% BERKESAN ! (@axiiana_slimxpert)

apa itu SlimXpert??? SlimXpert ni adalah sejenis kapsul utk menurunkan berat badan secara natural tanpa perlu berlapar sepanjang hari 👉mampu mengawal selera makan anda 👉membakar lemak berlebihan/degil 👉 meningkatkn metabolisma badan ( bagi yg susah nak berpeluh memang akan berpeluh selepas amalkan SlimXpert )
👉jaminan penurunan berat dari 3kg ke 12kg sebulan ( bergaintung kepada badan seseorang ) 👉 formula terbaik utk menghilangkan berat badan & mengecilkan peha,mengempiskan perut dengan sangat effective

apa kandungan dalam slimXpert ni?
👉 psylium husk
👉 artemisia drancunculus
👉 bamboo shoot
👉 jobstear
👉 xian xian cao
👉 lotus leaf

Semuanya sumber dari TUMBUHAN SEMULAJADI !! tiada bahan kimia!! selamat digunakan ! ( sila google bahan2 satu per satu kalau was2 )
Sape yg boleh amalkan Slimxpert ni?
- wanita & lelaki yang berusia 18tahun - 65 tahun sahaja
- tidak mengandung
- tidak ada penyakit kronik

Cara Pengambilan?
👉 telan 1 biji kapsul pd waktu pagi bersama air masak ( air suam lagi bagus ) 👉 selepas 30 minit WAJIB sarapan!! makan lah roti ke apa2 asalkn alas perut
👉 make sure minum air masak at least 3 liter sehari! 👉 dan rasai kesan seawal 1 hari!! 👉 confirm tak pandang nasi sampai malam 😉

HARGA ?
RM 99 sm, RM 109 ss -------------------------------
#lofattah#aaisyahdhiarhana#LaraOhLara#f4f#l4l#likeforlike#ubatkurus#pilkurus#kurus#duckscarves#pelamin#bajupengantin#malayweddingguide#personalshopper#love#followme#like#brunei#ariani#mua#makeupartistmalaysia#vitaminc#jamu#slimxpert#slimrich#shaklee#herbalife

Vgluta5/Vs3/Vc1003/Vb8/lipogc (@fina_perfume)

#Vs3serum sesuai untuk lelaki dan wanita dan sesuai untuk semua jenis kulit dan yang paling menarik Vs3serum mampu mengangkat wajah anda supaya lebih tegang, cerah dan lembut.
.
HARGA ISTIMEWA Vs3serum adalah RM55 dan penghantaran adalah PERCUMA ke Semenanjung/ Sabah dan Sarawak. Jimat masa anda tanpa perlu parking kereta dan membazir wang petrol.
.
Vs3serum adalah 100% bahan semulajadi dan ringan anda tidak perlu risau kerana tiada bahan chemical didalamNya.
.
Highly recommend untuk student, pekerja shif malam kerana potensi untuk mendapat eyebag adalah tinggi, hanya setitis ke dua titis diperlukan untuk memudarkan kesan gelab dibawah mata.
#vs3serum_feedback #duostar #eyebag #awie #ajl31 #3juara #tv3 #uitm #sabah #sarawak #malaysia #pembekal #vitaminc #pemborong #lofalens #malaysia

🌸DEWYGLOW🌸HERMOSA🌸BGSW🌸 (@dayang_zuhainah)

" SERIOUS .. UMIE TAK CUCUK VITAMIN C! " 😅
.
Haihh... Bertubi tubi orang keliling asik tanya soalan yang sama . " Umie cucuk ke? Umie buat whitening injection ke?
.
Ye ...umie tahu semua orang tertanya2 dengan perubahan umie . Umie sendiri pun tak percaya . Tak sangka amik satu supplement pun boleh berubah jadi macam ni . .
Alhamdulillah sangat .. Serasi betul DEWYGLOW dengan umie . Umie consistent amik beberapa bulan untuk dapat kulit camni . .
Terima kasih DEWYGLOW ❤️ "↘️↘️
.
Nak order pm/whatsapp dayang k 🌸
🎁 Free mini celander & free gift
.
WHATSAPP📲+01137058851
WHATSAPP📲+01137058851
.
.
#stokissahdewyglow
#dewyglow
#takpernahtakcantik
#sayagunasayajual
#sayajualdewyglow
#testimonidewyglow
#kelulusankkm
#vitaminc #vitamin #organik #whitening #glowingskin #cantik #gebu #kulitputihgebu #kulitgebu #kulitsihat #visitmyig #igshop

mekkemut_boosterwhitening_skkm (@zieyyla.co)

💋Semua wanita impikan kulit yg cantik cerah putih gebu🙆🏻. 👠💄
.
..
Jika bukan sekarang bila lagi ? 😳
.
.Dan kalau bukan kita siapa lagi yg nak tolong kita kn 🤗
.
.
Bukan sbb x bersyukur,☺️ tetapi kita juga digalakkan utk mencari ikhtiar😊 agar mampu menjaga kebersihan & memperbaiki diri kita sendiri . 😋.🙆🏻
JOM TRY ☃️BOOSTER WHITENING☃️
HANYA BERMODALKAN🎀RM60 SAHAJA🎀
.
.
Makan 1 kapsul 💊utk 4 Hari . .
Byk kan mnum air masak✔️.
.
Elakkan kafein.☕️
.
.
.
InshaAllah kesan puas hati.😻 Bukan sy cakap kosong, tapi berlambak2 testimoni & feedback yg kami dapat dari customer. 👍🏻👍🏻🌸
Sape nk order bole whatsapp👇🏽👇🏽👇🏽. .
📱01131715504📱
.
#shhazbeauty #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #kosmetikmurah #borongkosmetikmurahmalaysia #tatiskincare #bvrmurah #vitaminC #putihsebadan #buangtoksin #feedbackbooster #serumMurah #aurawhite #promosi

Kimber (@gainercoach)

Stuffed and ready for the oven! Now that a'more😜😜😜 #vitaminc #peppers

❥IGหลัก l ตอบแชทไวส่งของไว👌🏻 (@babyglutavitc_official)

แซ่บกว่าพริกก็เบบี้กลูต้านี่แหละค่าา💥
เห็นผลช้าหรือเห็นผลเร็วขึ้นอยู่ที่สภาพผิวของแต่ละบุคคลด้วยนะคะ
.
แต่‼️ รับรองเลยว่าไม่ว่าจะขาวยากแค่ไหนไม่เกิน 1 เดือน มีความเปลี่ยนแปลงแน่นอน💘
.
แต่‼️ ถ้าอยากได้แบบ 1 วันขาว 2 วันซีด เชิญร้านอื่นค่ะ🙅🏻 เพราะร้านนี้มีแต่ #ขาวแบบสุขภาพดี #เน้นขาวแบบถาวร#ผิวไม่กลับคืนสภาพ #ไม่ซีดเหมือนผีดิบ ไม่ใช่ทานแล้วตื่นเช้ามาขาวเลยอันนั้นมโนค่ะ😂
.
อีกอย่างคือเรื่องหน้าสิวผิวหมองลืมไเลยปเลย #ทานเบบี้จะมีแต่หน้าใสผิวสวย ขายเบบี้=ขายความจริง👍🏻
-------------------------------------------
🌟1 กล่อง 550฿ | 2 กล่อง 1,090฿ ฟรี ems.🌟
ดูรีวิวทั้งหมดได้ที่ 👉🏻#reviewbabyofficial contact line : @shopbaby (มี@)
----------------------------------------- #อยากขาว #สวย #ขาวใส #ออร่า #ราคาถูก #กลูต้า#วิตามินซี #ขาวหลักร้อย #babygluta #baby #gluta #vitc#vitaminc #อยากขาวไว #สวย #ขาวจริง #ขาวออร่า #ราคาหลักร้อย #ขาวเทพๆ #ขาวจริงไม่มโน #ขาว #glutavitc#babyglutavitc

Rickela Reynolds (@endure_fit)

Don't know what's going around....could be the change in weather but it started with my allergies...had to boil lemons and oranges...mixed it with some honey and a splash of vinegar. Hope this helps! #vitaminc #homeremedies #lemonsandoranges #tea

Ejen Shaklee (@shakleebygee)

Utk anda yg ada masalah skin yg berjerawat, parut berjerawat, kulit kusam, and dah pakai macam2 produk tp still x berkesan, rawatlah kulit dari dalaman dulu iaitu melalui pemakanan suplemen. Bila dalaman dah sihat , dah cantik, barulah luaran pun akan terserlah sihat & cantik. Full Set Kecantikan ini antara best seller items taw. Memang LAKU KERAS !☺️( tak perlu beli setiap bulan )
.
Kelebihan ESP
🌸 Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih
berkrim & anak mudah kenyang
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut & mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 Kulit jadi lebih tegang & sihat
🌸 Mencegah penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga yg berpanjangan
🌸 Sentiasa kenyang walaupun buat
kerja berat
🌸 Sesuai untuk mereka yg ingin turunkan
berat badan
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuatkan memori & sembuhkan
luka
🌸 Melindungi & menjaga rahim
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yg lengkap
Mengurangkan risiko kanser payudara
.
Kelebihan VITAMIN C PLUS
🌸 Perlindungan daripada sinar UV
🌸 Mengurangkan kesan sunburn
🌸 Membantu mencegah masalah jerawat degil
🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌸 Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka
🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu)
🌸 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi &
pasir
🌸 Mengurangkan kedutan & tanda
penuaan
🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🌸 Kulit lebih glowing dan radiant
.
Kelebihan VITAMIN E ( GRAPE SEED )
🌸 Menjadikan anda tampak lebih muda
dgn membantutkan penuaan sel yg disebabkan oleh radikal bebas
🌸 Mengurangkan parut & masalah
jerawat
🌸 Manggalakkan kulit & rambut menjadi sihat
🌸 Mengatasi masalah whitehead & blackhead
🌸 Mengawal masalah kulit berminyak
🌸 Mengatasi masalah jeragat
🌸 Boleh buat sbg masker melambatkan proses penuaan
.
Whatsapp 013-5707812 @shakleebygee utk HARGA PROMOSI!
.
#ShakleeBest #shaklee #shakleemalaysia #shakleesarawak #shakleeselangor #VitaminC #vitaminE #esp #espshaklee .

วิตามิน อาหารเสริม นำเข้าแท้ (@ausway_healthway)

🦋เพิ่มคอลาเจนให้ผิวสวยเด้งไร้ริ้วรอยกันนะจ๊ะสาวๆ รู้รึป่าว ผู้หญิงนั้นสร้างคอลลาเจนได้น้อยกว่าผู้ชาย และมีอัตราการสร้างที่ลดลงประมาณ 1% ต่อปี จึงไม่ต้องแปลกใจว่าทำไมสาวๆ ถึงได้ดูแก่เร็วกว่าหนุ่มๆเมื่ออายุมากขึ้น #auswaybiocollagen บางคนอายุไม่เท่าไหร่ผิวพรรณหน้าตาไปสะแล้ว จะทำให้ดูไม่มีน้ำมีนวลแก่กว่าวัยนะเนียะ

🐳คอลลาเจน อายุ 25+ ต้องทานกันเลยนะจ๊ะ เพราะร่างกายเราจะผลิตคอลลาเจนน้อยลงเมื่ออายุมากขึ้น สังเกดได้ว่าทำไมผิวเริ่มแพ้ง่าย เริ่มมีริ้วรอยทั้งๆที่ดูแลตัวเองเหมือนเดิม #auswaycolloagen #biocollagen #skinvigorate #healthessence
ㅤㅤㅤㅤ
✅Ausway bio Collagen คอลลาเจนแบบ ซอฟเจล กินปุ้บดูดซึมเลย เข้มข้นกว่า แบบนี้เค้าสกัดเข้มข้น แถมยังมีส่วนผสมอื่นๆที่ทานแล้ว ดี กับผิวด้วยค่ะ #biocollagen 🍃 คอลลาเจน #marinecollagen
🍃 อีฟนิ่งพริมโรสออยล์ #eveningprimrose
🍃เกรฟซีดออยล์ #grapeseedoil
🍃รอยัลเจลลี่ #royaljelly นมผึ้ง ❌อย่าคิดว่าคอลาเจนไม่สำคัญ มาดูกันทานแล้วได้อัลไลบ้าง ผิวพรรณ ผิวหน้า กระดูก กล้ามเนื้อ ข้อ
🌸 ❥วิธีรับประทานBioCollagen 🌞ทาน 1 เม็ด 3 เวลา กับน้ำอุ่น
#biocollagenaus บรรจุ 100 เม็ด ✔️ราคา 1290 บาท‼️
และขนาดทดลอง 30 เม็ด✔️ราคา 500 บาท‼️
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
ㅤㅤㅤㅤ
💁แม่ค้าใจดีต่อรองปรึกษาได้จ้า
🎀สั่งซื้อ-สอบถามรายละเอียด👇🏻👇🏻
🆔📲Line : Medsinedent
📱หรือจิ้มลิงค์สีฟ้าด้านบนหน้าร้าน เชื่อมต่อไลน์ของแม่ค้าค่ะ ตอบไว สะดวกสุดๆ
☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️ #vitaminc #vitc #นมผึ้ง #placenta #อาหารเสริม #grapeseed #royaljelly #นมผึ้งใหม่ #ผิวสวย #นมผึ้งแท้ #collagen #คอลลาเจน #amado
ต่อ ผม เล็บ มีคอลาเจนทั้งนั้น

Maizatul Umirah Mohd Dali (@iammimidali)

Perempuan ni happy sangat bila tengok make up dia menjadi macam apa yang dia nak.Haa petua dia senang mulakan dengan memakai #orenserumfoundation by @orenskin @juzanazela confirm puas hati 😘😘 #serumfoundation #foundation #stemcell #vitamine #vitaminc #cabincrew #airasia

My Match Perfect Skin (@mymatchskincare_ampang)

Seawal 7 hari je dah boleh nampak kulit lain macam cantiknya! Vitamin C kan fungsinya memperbaharui sel kulit wajah kita!🌷
.
Whatsapp 013-299 6826 🌷
.
COD Ampang / KL 🌷
.
#MMagent
#mymatchperfectskin
#vitaminc
#skincare
#beautytips
#beautyroutine

JAMU SUSUK DARA (@jamususukdara_selangor)

Makanan tambahan atau #supplement utk semua peringkat umur. Dr kanak2 seawal 6 bln sehingga ke ibu mengandung & lps bersalin.
.
Kebiasaan lepas bersalin.
Hb mesti low lagi... belum stabil
.
So saya amalkan berynna untuk recover.
.
Habatussauda Makanan sunah pon dah termasuk dalam ni.
Habisla anak punya stock 😃😃 Manis-manis buah ni sedap betul.
.
Wsp 016-793 4782 utk sebarang pertanyaan
.
#berynna #manismantappenuhrahsia
#selamatpagimalaysia #vitamin
#vitaminc #makanansunnah
#kurma #makanantambahan
#wanita #sethamil #shaklee
#jamususukdara #readystok
#terapiinstagram #like4like
#malaysiaonlineshop #igers
#sabah #sarawak #poslaju
#tv3 #upindanipin #kanak2
#followermalaysia #alhamdulillah

PROMO GALVANIC SPA (@my_skincare83)

Mau tau kehebatan 180 Face Wash

Nu Skin 180°®️ Face Wash mengandung 10 persen Vitamin C aktif yang efektif,
menjadikan produk ini sebagai salah satu pembersih anti penuaan yang luar
biasa.
Tingkat konsentrat Vitamin C dalam produk ini menjadi senjata yang
kuat dalam menghadapi berbagai tanda penuaan. Selain mengatasi noda-noda
penuaan dan perubahan warna pada kulit, formula krim ini juga membantu
mendukung produksi kolagen untuk menghilangkan garis-garis halus dan kerut.
Rawat kulit Anda dengan Nu Skin 180°®️ Face Wash untuk kulit wajah yang
segar, bersih, dan tampak lebih muda
Pemesanan
Wa.085265848409
Line.ruditono
.
.

#nuskin #nuskinmedan #nuskinjakarta #nuskinindonesia #facewash180 #facewashnuskin #vitaminkulit #vitaminanak #vitaminc #peniruspipi #pengecilperut #pencerahwajah #scionrollonmurah #krimwajahaman #180systemnuskin #like4like #lff #penghilangbopeng #penghilangflek #penghilangjerawat #lovely #pemutihgigi #pemutihkulit #nuskinmurah #nuskinbali #nuskinpalembang
More...