SHAKLEE (@cantik.bynurfaath)

CANTIK, KURUS, TENAGA, SIHAT HANYA DALAM SATU SUPPLEMENT
.
.
Supplement untuk uollss yang tak suka nak telan telan pil. And at the same time nak kurus cantik sihat dan bertenaga. Memang elok sangat lah ambil ESP nih
.
.
KEBAIKAN ESP
.
💗memudarkan parut jerawat
💗mengawal pertumbuhan jerawat
💗kulit menjadi lebih tegang gebu dan sihat
💗memperbanyakkan susu ibu
💗menguatkan akar rambut dan melebatkan rambut
💗mengurangkan keguguran rambut
💗mempertingkat hormon wanita
💗mempertingkat tenaga untuk jangka masa yang panjang
💗menghalang dari penyakit batu karang
💗sesuai untuk yang nak naikkan dan turunkan berat badan
💗mengelakkan dari penyakit kencing manis
💗memastikan salur darah mengembang dengan baik
💗mencerahkan bilik secara semulajadi
💗membantu kelihatan lebih muda
💗membantu untuk kurus
💗merendahkan paras insulin
💗mengekalkan berat badan ideal
💗menghalang terkena serangan jantung
💗melambatkan pertumbuhan uban
.
.
ESP sememangnya minuman yang baik untuk kecantikan dan kesihatan. .
.
Fatin Nabila
Ws 0109643970
Ig @cantik.bynurfaath
.
.
#shaklee #shakleehargastudent #shakleeuitm #shakleepalam #shakleejasin #cantik #ESP #beauty #shakleemelaka #shakleejohor #shskleekelantan #shakleemurah #shakleeindependentdistributors
#shaklee #cantik #beauty #semulajadi #shakleekl #shakleejb #shakleesabah #shakleekptm #shakleepalam #shamleejasin #shakleearau #shakleehargastudent #vitamin #supplement #esp #vitaminc #vitamin
#shakleekk #shakleepahang #shakleeuitmj #resdung #flawles #rabun

ไอจีหลักบลูมคลินิก•19.9k (@the_bloomclinic)

🎀Made collagan🎀
🎀ราคา 1,299บาท ต่อครั้ง
🎀คอร์ส 3 ครั้งราคา 3,500 บาท
🎀คอร์ส 6 ครั้ง ราคา 6,000บาท
🎀คอร์ส 20 ครั้ง ราคา 9,900บาท
💖มาเด้ ช่วย ดีท๊อกผิว จากภายใน
💖ฟื้นฟูผิว ให้กระจ่างใส 🎀ลด รอยสิว ฝ้า กระ

จองคิวพบแพทย์ฟรี กับ คลินิก ได้ราคาพิเศษ แถมปรึกษาหมอฟรี ไม่มีโอนจอง

ไม่ต้องชำระเงินจอง
สามารถจองคิวปรึกษาหมอได้ ปรึกษาฟรี จองคิวก็ฟรี(flower)
🌺หรือ โทรนัดหมายที่ 🌺087 190 1597.
กดลิ้งค์ได้เลยจ้า
LINE @bmclinic👇👇👇👇
https://line.me/R/ti/p/%40bmclinic

เปิดทุกวัน เวลา 12.00-20.00
@Bloom Clinic
#บลูมคลินิค #botox #filler #ร้อยไหม #โบท๊อกหน้าเรียว #ร้อยไหมยกกระชับ #หน้าเรียว #วีเชฟ #pdo #miracu #ไหมล๊อก #ไหมก้างปลา #ไหมมิราคุ #ไหมเงี่ยง #ไหม6D # ไหม5D #MadeCollagen #Vitaminc #botulax #neuronox #nabota #allergen #dysport #Juvederm #mesotherapy #clinic #ตามหา #ตามหาจนเจอ #IPL #เลเซอร์

Secret.Beauty (@secret_beauty_vitamin)

Kandungan dalam Ostematrix:

1)Kalsium (1000mg) - Sumber semulajadi yang berkonsentrasi dan mudah diserap
.
2)Magnesium (400mg) - Bantu mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang & menguatkannya
.
3)Vitamin D (400IU) - Merangsangkan penyerapan kalsium
.
4)Boron - Bantu dalam metabolisme tulang
.
5)Mangan, tembaga & zink - Mengaktifkan enzim yang membantu dalam pembinaan kepadatan tulang .
.
.
Fungsi Ostematrix by Shaklee...
.
💕 Melegakan sembelit, membantu wanita mudah bersalin, menguatkan tulang, cegah obesiti
.
💕Mengelakkan kanser kolon, untuk pesakit imsonia, cegah batu karang
.
💕Membantu kesihatan gusi dan gigi, mengawal tekanan darah.
.
💕Mengurangkan simptom PMS seperti kembung, kejang, bengkak air, baran dan kemurungan

Dapatkan ostematrix hari ini untuk menguatkan tulang anda.. Syafinaz Moktar | 01152779241💌

#jomcantik#pengedarsahshaklee
#VitaminC#Secretbeauty#jomsihat#codbangi#codukm#shakleekedah#shakleebangi#VitaE#vitaminE#ESP#EspShaklee#vitaminC#ostematrixshaklee#ostematrixshakleejimat#suplementulang#ubatgigi#suplemengigi#ubattulang

ไอจีหลักบลูมคลินิก•19.9k (@the_bloomclinic)

💝💝สิทธิ์แลกซื้อ💝💝
วิตามินผิวขาว 1 แถม 1 ราคา 499
X-DNA 1 เข็ม ราคา 1,500
Made collagen ราคา 499
Meso fat 10 ccราคา 499
แฟตแก้ม,เหนียง ราคา 1,500
คลีเอชั่น 1 ครั้งราคา 1,499
@ ศุภาลัย ปาร์ค รัชโยธิน🌹 🌺หรือ โทรนัดหมายที่ 🌺087 190 1597.
🎁line id:bloom12121212
LINE @bmclinic👇👇👇👇
https://line.me/R/ti/p/%40bmclinic
❎❎THE_BLOOMCLINIC (ok)การชำระเงิน ให้ชำระที่คลินิก
ไม่มีโอนจองก่อน หรือมัดจำใดๆ
เปิดทุกวันเวลา 12.00-20.00 น.
@Bloom Clinic
#บลูมคลินิค #botox #filler #ร้อยไหม #โบท๊อกหน้าเรียว #ร้อยไหมยกกระชับ #หน้าเรียว #วีเชฟ #pdo #miracu #ไหมล๊อก #ไหมก้างปลา #ไหมมิราคุ #ไหมเงี่ยง #ไหม6D # ไหม5D #MadeCollagen #Vitaminc #botulax #neuronox #nabota #allergen #dysport #Juvederm #mesotherapy #clinic #ตามหา #ตามหาจนเจอ #IPL #เลเซอร🌹

Aoaobeautygossip Official IG (@aoaobeautygossip)

กันแดดไมเบะ สั่งพรีออเดอร์ได้แล้วนะคะ #โอ๋สั่งผลิตลอตใหม่แล้ว ☀️☀️☀️ SPF40 และมีรองพื้นบางเบาในตัว เนียนเรียบ ปกปิดแบบเป็นธรรมชาติ #เก็บไว้ใช้ได้นานถึง2ปี #ปลอดภัยแน่นอน
ราคา 420 บาทเท่านั้นค่ะ #สั่งเยอะลดให้อีก #ส่งท้ายก่อนไปต่างประเทศอีกรอบค่ะ

ราคาปลีกของสินค้าแต่ละชนิดตามนี้นะคะ👇
เซรั่มลอนดอน🇬🇧 1,090 บาท (15g) ลดเหลือ 8️⃣9️⃣0️⃣ บาท
เลขที่จดแจ้ง 101-15711180

ครีมนิวยอร์ค 🇺🇸 880 บาท (30g) ลดเหลือ 7️⃣2️⃣0️⃣ บาท
เลขที่จดแจ้ง 10-1-5704795
Mibae SPF40☀️ 480บาท (20g) ลดเหลือ 4️⃣2️⃣0️⃣ บาท
เลขที่จดแจ้ง 10-1-5618718

Line 📲 aoaobeautygossip
#pineberry #newyork #nyc#whitestrawberry #cosmetic #skinfood #healthyskin #beautifulskin #skincare #cccream #SPF40 #sunscreen #cherry #vitaminc #basemakeup #cosmetics #realskin #oilcontrol #serum

SHAKLEE (@cantik.bynurfaath)

SET KULIT FLAWLESS GLOWING TERHOT
.
.
Kulit kering, mengelupas,gelap,jerawat memang masalah dan mimpi ngeri bagi fatin. Nak pandang cermin pon malu yang amat
.
.
Nasib baik lah ada VITAMIN C + VITAMIN E yang sangat sangat membantu untuk menyelesaikan masalah kulit fatin yang dulunya memang teruk!! .
.
KEBAIKAN VITAMIN C
.
💥mencerahkan kulit secara sekata
💥merawat masalah tona kulit tak sekata
💥mengurangkan minyak di kulit
💥mengurangkan pertumbuhan jerawat
💥mencerahkan kulit muka dan seluruh tubuh badan
💥mengurangkan masalah kulit kusam
💥menjadikan kulit lebih anjal dan berseri
💥mengurangkan alahan dan resdung
.
.
KEBAIKAN VITAMIN E
.
💥melembabkan kulit
💥memudarkan parut dengan cepat
💥mengurangkan kesan kesan jeragat
💥menjadikan kulit lembab secara semulajadi
💥sesuai untuk yang ada masalah kulit kering, mengelupas dan bersisik
💥menjadikan kulit lebih awet muda. Bebas daripada sebarang cela
.
.
Kedua supplement ni memang membantu sangat sangat awak yang nakkan kulit licin flawless. .
.
Fatin Nabila
Ws 0109643970
Ig @cantik.bynurfaath
.
.
#shaklee #cantik #beauty #semulajadi #shakleekl #shakleejb #shakleesabah #shakleekptm #shakleepalam #shamleejasin #shakleearau #shakleehargastudent #vitamin #supplement #esp #vitaminc #vitamin
#shakleekk #shakleepahang #shakleeuitmj #resdung #flawles #rabun

🌍 ПУТЕШЕСТВИЕ как СТИЛЬ ЖИЗНИ📸 (@worldoferemin)

Всем доброе утро, сони 😎 Любите кофе? Смотрите, какой интересный способ заварки! Дарю! Но нечасто, а то мне говорили, что кофеин с витамином Ц как то не очень для сердечка♥️! Вы что нить слышали про это кстати 🍊?
_________
Orange coffee 🍊☕️
_________
#кофе #апельсин #доброеутро #coffee #starbucks #orange #goodmorning #vine #morning #coffeemug #vitaminc #wow #best10 #старбакс #шоколадница #ржака #прикол #вайн #готовим #salt #saltbae #saltlife

EZ.BEAUTY°° (@mist.beauty)

✨PERFUME VICTORIA SECRET KEMBALI!!! 😍😍😍 ✨DENGAN PELBAGAI JENIS BAUAN BUNGA-BUNGAAN & BUAH-BUAHAN. ✨BAU YANG DIGEMARI SEMUA TERUTAMANYA WANITA!!! SERIOUSLY,, WANGI! SIS SENDIRI PAKAI.
✨BAUAN TAHAN LAMA & MEMENUHI CITARASA. ✨NAK TRY? WHATSAPP NOW TO ORDER: 013-9634600
#business #kosmetik #malaysia #shaklee #shakleemalaysiamurah #shakleemurah #sayajual #bodymist #perfume #perfumemurah #victoriasecrets #victoriasecretmalaysia #wangi #pureseduction
#vitaminc #esp #espmalaysia #kolagen #resdung

shaa yenn (@shaa_yenn)

KENAPA PERLU CONSUME UFORA COLLAGEN ?
.
Korang tau x, start umur 20 tahun dan keatas kandungan collagen dalam badan akan berkurang sebanyak 1000-2000 mg SETIAP HARI. .
Sebab tu la penting nya consume collagen, untuk topup balik collagen dalam badan supaya kulit tak cepat kendur, kusam !!!
.
Tapi sekarang tak perlu risau lagi dengan 1,000,000mg collagen +glutha+ serbuk mutiara dalam ufora kulit sentiasa awet muda, tegang dan anjal. Yang dah try je tau ,
.
Nak order ufora ? Jom whatsapp Shaa 0138504712 .
#ufora#uforaglowhitecollagen#cod#kotabharu#kualalumpur#putihgebu#asettegang#raya#kulitkusam#murah#teamellyyaney#serbukmutiara#vitaminc#gluthathione#puremarinecollagen#cantiksebelumraya#anjal#lembut#lembab#glowing#flawless#awetmuda#kulithalus

nis beauty perak (@mqtouchfoundation_ori_malaysia)

.
KELEBIHAN MQ TOUCH FOUNDATION
✔️ Mengandungi Argan, vit C
✔️ Mencerahkan, Merawat Jerawat jeragat parut2,sekatakan tona kulit
✔️ Menegang melembapkan kulit dan eyebag
✔️ Menganjalkan kulit, memgurangkan kedutan & garis halus sekaligus merawat segela jenis msalh kulit wajah
✔️ Mempunyai SPF 50 ++ dan dapat melindungi kulit daripada sinaran UV
✔️ Memberi effect GLOWING & FLAWLESS PINKISH GEBU pada kulit wajah dan xbercapuk walau lama dipakai malah lebih cantik
✔️ Mesra SOLAT,tiada silikon
✔️ Sesuai utk kulit kering, berminyak, kombinasi, berpeluh
✔️ boleh dijadikan sbg krim siang dan malam
✔️ KKM NO: NOT160402269K
.
😱 HARGA ASAL RM 95.00 .
😍 TAWARAN
1 pcs RM 70 ,2 pcs RM 120 ,3 pcs RM 150
.
📞Wsp 0195206288
☎️ Wsp 0195206288
.
#mqtouchfoundation #agensahperak #nisbeauty #flawless #antiaging #cerah #cantik #jeragat #jerawat #gebu #parut #arganoil #vitaminc

nis beauty perak (@mqtouchfoundation_ori_malaysia)

.
KELEBIHAN MQ TOUCH FOUNDATION
✔️ Mengandungi Argan, vit C
✔️ Mencerahkan, Merawat Jerawat jeragat parut2,sekatakan tona kulit
✔️ Menegang melembapkan kulit dan eyebag
✔️ Menganjalkan kulit, memgurangkan kedutan & garis halus sekaligus merawat segela jenis msalh kulit wajah
✔️ Mempunyai SPF 50 ++ dan dapat melindungi kulit daripada sinaran UV
✔️ Memberi effect GLOWING & FLAWLESS PINKISH GEBU pada kulit wajah dan xbercapuk walau lama dipakai malah lebih cantik
✔️ Mesra SOLAT,tiada silikon
✔️ Sesuai utk kulit kering, berminyak, kombinasi, berpeluh
✔️ boleh dijadikan sbg krim siang dan malam
✔️ KKM NO: NOT160402269K
.
😱 HARGA ASAL RM 95.00 .
😍 TAWARAN
1 pcs RM 70 ,2 pcs RM 120 ,3 pcs RM 150
.
📞Wsp 0195206288
☎️ Wsp 0195206288
.
#mqtouchfoundation #agensahperak #nisbeauty #flawless #antiaging #cerah #cantik #jeragat #jerawat #gebu #parut #arganoil #vitaminc

nis beauty perak (@mqtouchfoundation_ori_malaysia)

.
KELEBIHAN MQ TOUCH FOUNDATION
✔️ Mengandungi Argan, vit C
✔️ Mencerahkan, Merawat Jerawat jeragat parut2,sekatakan tona kulit
✔️ Menegang melembapkan kulit dan eyebag
✔️ Menganjalkan kulit, memgurangkan kedutan & garis halus sekaligus merawat segela jenis msalh kulit wajah
✔️ Mempunyai SPF 50 ++ dan dapat melindungi kulit daripada sinaran UV
✔️ Memberi effect GLOWING & FLAWLESS PINKISH GEBU pada kulit wajah dan xbercapuk walau lama dipakai malah lebih cantik
✔️ Mesra SOLAT,tiada silikon
✔️ Sesuai utk kulit kering, berminyak, kombinasi, berpeluh
✔️ boleh dijadikan sbg krim siang dan malam
✔️ KKM NO: NOT160402269K
.
😱 HARGA ASAL RM 95.00 .
😍 TAWARAN
1 pcs RM 70 ,2 pcs RM 120 ,3 pcs RM 150
.
📞Wsp 0195206288
☎️ Wsp 0195206288
.
#mqtouchfoundation #agensahperak #nisbeauty #flawless #antiaging #cerah #cantik #jeragat #jerawat #gebu #parut #arganoil #vitaminc

The Detox Kitchen (@awesome_detox)

Detox tanpa bersenam memang lambat nak dapat body shape cantik guys..so rajin2 buat senaman k walaupun tgh duduk sambil minum Infinitea detox💕
.
.
Infinitea detox tengah sale sekarang, sale sampai stock habis. BUY ONE FREE ONE!!!! SALE PRICE: RM55 include postage 2 packs
NORMAL PRICE: RM60 exclude postage 1 pack only
.
.
🍵Kebaikan Infinitea
1. Kaya dengan Vitamin C (kulit sihat aka glowing)
2. Meningkatkan metabolism
3. Mgurangkan masalah sembelit
4. Mgurangkan perut kembung
5. Mgurangkan berat badan
.
.
1pack ada 20 tea bags
Seminggu turun 3-5kg
Passion fruit flavour
Whatsapp 013-8175191 (Lydia)
#detoxtea #sembelit #perutkembung #kurus #vitaminc #metabolism #lossweight #sale
#detox #detoxteamalaysia #detoxmalaysia #health #awesomedetox #organic #drink #passionfruit #healthy #healthyliving #healthylifestyle #healthydrink #healthyfoodshare #fitness #motivation #fitspo #testimonidetoxtea #agent #bangi #kajang #feedbacksawesomedetox #infiniteasefeedback
More...