Shaklee Murah (@shakleemurah__)

Apakah kelebihan Vit C ni?
.
✅Membentuk kolagen dalam kulit
✅Mencerahkan kulit
✅Melambatkan proses penuaan
✅Menghalang pembentukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat
✅Meningkatkan sistem imunisasi badan ✅Membantu mengurangkan Resdung dan Alergi
✅Mengatasi masalah gusi berdarah
✅Mencantikkan kulit
✅Memperbaiki insomnia
✅Tona kulit menjadi sekata
✅Meningkatkan pertumbuhan rambut
-Dan banyak lagi. .
Jom dapatkan Vitamin C pada harga paling rendah di pasaran sekarang! Ejah akan bantu u all jimat kaw2 😘 .
018-667 4425
018-667 4425
.
.
#vitamincmurah #vitamincshaklee #promovitaminc #vitaminc #vitaminctermurah #vitamincpalingmurah #vitamincshakleetermurah #vitamincshakleepromo #vitamincshakleepalingmurah #vitamincmurahsangat #vitamincshakleemurahsangat #vitamincshakleemurah
#vitamincshakleemurahsangat
#vitamincshakleemurahgila
#vitamincshakleehargaahli
#vitamincshakleehargadiskaun
#vitaleashakleemurah #espshakleemurah
#collagenshakleemurah #peppermintshakleemurah
#omegashakleemurah #setjerawatshakleemurah
#alfalfashakleemurah #vivixshakleemurah
#setparutshakleemurah #setkurusshakleemurah #garlicshakleemurah
#glashakleemurah
#bcomplexshakleemurah
#sethamilshakleemurah

SAYA PENGGUNA TEGAR SHAKLEE👍😘 (@healthbeautybyaya)

Assalamualaikum & hai semua💖
-
-
Ada yang terliur tak tengok ESP? Hah tu baru tengok luaran je, cuba bayangkan kalau minum pulakk. Masyaallah lagi la mengiurkan😇
-
-
ESP adalah yang 1st yang yaya consume. Dan jangan tak tahu, yaya consume sehingga sekarang tauu! -
-
Kenapa yaya suka sangat dengan ESP ni? -
-
🌸 SUNBURN HILANG! .
Yaya memang dari dulu ada masalah sunburn, so memang susah nak hilang. Dah cuba macam2 and lastly tersangkut dengan ESP. Salah satu fungsi ESP juga mencerahkan!
-
-
🌸 PARUT PUDAR! .
Protein memang sangat2 bagus untuk membina sel dalaman kulit kita yang rosak & ia akan hasilkan yang baru. Tu yang seronok belek muka dekat cermin sebab parut dah kurang!
-
-
🌸 LOSE WEIGHT!
Yaya berjaya turun berat badan dengan ESP sebab ESP adalah protein yang mampu kawal nafsu makan & memberi rasa kenyang lebih lama😍. Sayaa sukaa! -
-
🌸 TENAGA BERPANJANGAN! .
Serius kalau ada masalah kurang tenaga @ cepat letih, sila cuba ESP sebab ESP mampu memberi tenaga extra untuk anda! -
-
Kalau yaya suka apatah lagi anda kan? Jangan malu2 nak cuba! Siapa tak cuba RUGI! -
-
Meyhhh pm, whatsapp Yaya untuk pertanyaan, order, booking -
-
Shaklee independent distributor
Faridatul hadawiah latif
+60177404704 -
-

#shakleetangkak#shakleebatupahat#shakleebukitgambir#shakleemuar#shakleemelaka#shakleemelakasentral#shakleebandartasikselatan#shakleegersik#shakleebakri#shakleekesangtasik#shakleesungairambai#shakleesungaimati#shakleesungaiabong#shakleepesta#shakleecheras#sgakleepagoh#shakleepanchor#shakleegersik#shakleetanjungagas#shakleetanjunggading#setjerawatshaklee#espshaklee#vitaminc#vivixshaklee#collagenshaklee#setkurusshaklee

Selamat.Terbukti.Berkesan (@set_hamilpantang_bylaila)

Ramai ibu ibu mengandung yang belum ada in mind nak ambik apa.

Ni kak ros beritau Puan Yana memang ambik product shaklee dari sebelum mengandung lagi.

Ni mengandung anak kedua biasa la dia mengambil set Hamil.

Baru ni check up doktor takda diabetes, tak da darah tinggi, HB tak rendah.semuanya alhamdulillah dengan IZIN ALLAH.

Ibu ibu diluar sana yang baru mengandung ,yang mengandung ke jangan pikir panjang panjang meh whatsapp kak ros 0196011657. .
.
Harga terbaik dengan FREE GIFT.😳😳😳 #terapiinstagram
#ajimaura

SAYA PENGGUNA TEGAR SHAKLEE👍😘 (@healthbeautybyaya)

Assalamualaikum & hai semua💖
-
-
Ada yang terliur tak tengok ESP? Hah tu baru tengok luaran je, cuba bayangkan kalau minum pulakk. Masyaallah lagi la mengiurkan😇
-
-
ESP adalah yang 1st yang yaya consume. Dan jangan tak tahu, yaya consume sehingga sekarang tauu! -
-
Kenapa yaya suka sangat dengan ESP ni? -
-
🌸 SUNBURN HILANG! .
Yaya memang dari dulu ada masalah sunburn, so memang susah nak hilang. Dah cuba macam2 and lastly tersangkut dengan ESP. Salah satu fungsi ESP juga mencerahkan!
-
-
🌸 PARUT PUDAR! .
Protein memang sangat2 bagus untuk membina sel dalaman kulit kita yang rosak & ia akan hasilkan yang baru. Tu yang seronok belek muka dekat cermin sebab parut dah kurang!
-
-
🌸 LOSE WEIGHT!
Yaya berjaya turun berat badan dengan ESP sebab ESP adalah protein yang mampu kawal nafsu makan & memberi rasa kenyang lebih lama😍. Sayaa sukaa! -
-
🌸 TENAGA BERPANJANGAN! .
Serius kalau ada masalah kurang tenaga @ cepat letih, sila cuba ESP sebab ESP mampu memberi tenaga extra untuk anda! -
-
Kalau yaya suka apatah lagi anda kan? Jangan malu2 nak cuba! Siapa tak cuba RUGI! -
-
Meyhhh pm, whatsapp Yaya untuk pertanyaan, order, booking -
-
Shaklee independent distributor
Faridatul hadawiah latif
+60177404704 -
-

#shakleetangkak#shakleebatupahat#shakleebukitgambir#shakleemuar#shakleemelaka#shakleemelakasentral#shakleebandartasikselatan#shakleegersik#shakleebakri#shakleekesangtasik#shakleesungairambai#shakleesungaimati#shakleesungaiabong#shakleepesta#shakleecheras#sgakleepagoh#shakleepanchor#shakleegersik#shakleetanjungagas#shakleetanjunggading#setjerawatshaklee#espshaklee#vitaminc#vivixshaklee#collagenshaklee#setkurusshaklee

JERAWAT | JERAGAT | PARUT (@vitamincbyannona)

Awak?

Awak tahu tak vitamin C ni bertindak sebagai antioksidan
dan ianya sesuai untuk menghalang kulit dari
sinaran UV.Tapii.... Sis tak de la nak suruh awak sapu buah oren atau fresh oren kat badan muka awak tuu. Mentang2 la buah oren ada vitamin C.
Kang semut serbu awak pulak. Jenuh!

Apa kata awak sapu je Vitamin C Moisturising Cream aka VCMC ni. Dah la ada Vitamin C. Paling best ada spf 30. Memang best sangat sebabnya VCMC ni dapat melindungi kulit awak yang comey tu dari sinaran cahaya matahari. 📲 Whatapps 0199360389

#VCSannona #jerawathilang

SAYA PENGGUNA TEGAR SHAKLEE👍😘 (@healthbeautybyaya)

Assalamualaikum & hai semua💖
-
-
Ada yang terliur tak tengok ESP? Hah tu baru tengok luaran je, cuba bayangkan kalau minum pulakk. Masyaallah lagi la mengiurkan😇
-
-
ESP adalah yang 1st yang yaya consume. Dan jangan tak tahu, yaya consume sehingga sekarang tauu! -
-
Kenapa yaya suka sangat dengan ESP ni? -
-
🌸 SUNBURN HILANG! .
Yaya memang dari dulu ada masalah sunburn, so memang susah nak hilang. Dah cuba macam2 and lastly tersangkut dengan ESP. Salah satu fungsi ESP juga mencerahkan!
-
-
🌸 PARUT PUDAR! .
Protein memang sangat2 bagus untuk membina sel dalaman kulit kita yang rosak & ia akan hasilkan yang baru. Tu yang seronok belek muka dekat cermin sebab parut dah kurang!
-
-
🌸 LOSE WEIGHT!
Yaya berjaya turun berat badan dengan ESP sebab ESP adalah protein yang mampu kawal nafsu makan & memberi rasa kenyang lebih lama😍. Sayaa sukaa! -
-
🌸 TENAGA BERPANJANGAN! .
Serius kalau ada masalah kurang tenaga @ cepat letih, sila cuba ESP sebab ESP mampu memberi tenaga extra untuk anda! -
-
Kalau yaya suka apatah lagi anda kan? Jangan malu2 nak cuba! Siapa tak cuba RUGI! -
-
Meyhhh pm, whatsapp Yaya untuk pertanyaan, order, booking -
-
Shaklee independent distributor
Faridatul hadawiah latif
+60177404704 -
-

#shakleetangkak#shakleebatupahat#shakleebukitgambir#shakleemuar#shakleemelaka#shakleemelakasentral#shakleebandartasikselatan#shakleegersik#shakleebakri#shakleekesangtasik#shakleesungairambai#shakleesungaimati#shakleesungaiabong#shakleepesta#shakleecheras#sgakleepagoh#shakleepanchor#shakleegersik#shakleetanjungagas#shakleetanjunggading#setjerawatshaklee#espshaklee#vitaminc#vivixshaklee#collagenshaklee#setkurusshaklee

NAK CANTIK? WAJIB FOLLOW ♥️ (@the.vougebeauty)

Alhamdulillah hasil consume vitamin C secara konsisten 👍🏻
.
Parut luka dah hilang & muka pun makin cantik. Korang pun boleh alami ni taw
.
Just consume vitamin C jee dah dapat muka cantik tanpa jerawat & parut 😍
.
Vitamin C ni jimat sangat taw. Sebotol boleh tahan sehingga 6 BULAN . Tak perlu Nak restock order tiap bulan 😉
.
Berminat boleh whatsapp Da terus
.
Syeda | 0145449748
Your trusted SID
.
#shakleemalaysia #shakleegongbadak #shakleegongbadak #shakleedungun #syahidashaklee #shakleeumt #shakleeterengganu #vitaminc #vitamineshakleemurah #pengedarshakleeterengganu #agentwanted #agentmodalrendah #agentneeded

SHAKLEE VITAMIN & SUPPLEMENT (@ynabeautyhouse)

Alhamdulillah ramai yang sudah alami Shaklee Effect !!
.
Walau apa jua cara kita ikhtiar, USAHA & DOA haruslah seiringan secara konsistan. Insya Allah segala urusan akan dipermudahkan.
.
Uols bila lagi nak start ? Yna akan pastikan uols dapat vitamin yang terbaik 😉
.
Ullyana | 016-9865236
Perunding Shaklee Anda

SHAKLEE VITAMIN & SUPPLEMENT (@ynabeautyhouse)

Cadangan Set Ibu Hamil Shaklee terbahagi mengikut trimester iaitu :
.
🍀Trimester 1 (ESP, Vitalea Iron Formula, Sustained Release Vita-C Plus, B-Complex, Ostematrix )
.
🍀Trimester 2 & 3 (ESP, Omega Guard,Vitalea Iron Formula, Sustained Release Vita-C Plus, B-Complex, Ostematrix)
.
Ullyana | 016-9865236
Perunding Shaklee Anda

Australian Skin Institute (@asi_skincare)

The essentials - your skincare regime can be easy, just like everything it's about consistency. Here is your daily 4-step ritual 😘
1. Start your day fresh with a double power cleanse using Rejuvenating Foaming Cleanser
2. Apply the Rejuvenating Day Cream with SPF for a beautiful light weight and protective moisturiser
3. Remove the days stresses with a double Cleanse
4. Say good night and nourish your skin with the Rejuvenating Night Treatment, bursting with Vitamin A, Vitamin B3, Vitamin C
📷: @brazilianbeautymtgravatt
More...