Patsie Pasinee (@patsie_pasinee)

เพิ่มสารต้านอนุมูลอิสระให้ตัวเองดีกว่า
วิตามินซีสูงๆๆ จาก #จี3 คร่า
#gsbypatsie #g3 #antioxidant #antioxidants
#vitaminc #nuskin #nuskinThailand

virginia candia (@naturally_virginia)

Good morning fresh pressed grapefruit-fennel juice, you are such a refreshing way to start the day! Full of #vitaminc #flavnoids and delicious - take that scurvy!
.
.
#healthyeating #healthydiet #training #diet #veganchoice #veganfood #eattofit #goals #runningmom #runlikeagirl #run #running #healthychoices

VITAMINC.DETOX.JERAWAT.RESDUNG (@allurebeauty.original)

SLEEPING BEAUTY WITH FRESHIE
.
Alaa nurul da bersleeping beauty tu mesti dah nak tido la tu kan.. Heheh.. Betul la tu syg2 semua.. Tapi sebelum tido nak pesan siap2 kalau nak kulit rasa segar bugar & tidur dgn Aman, pergi cuci muka dulu pakai freshie soap ni tau.. Serius customer ni pun ckp muka fresh lps guna, anda bila lagi?
.
Nak kulit cantik walaupun dlm tidur semua mesti kena ada freshie, jom order satu, eh klu nak share 2,3 org pun blh.. Pakat order ramai2 dpt plak harga jimat duit pocket.. Untung kan.. Blh whtsapp nurul utk order ya +601112219967 😘💜

Supervisor Shaklee (@isyah_muhamad)

SET CANTIK BERSERI

semua orang di luar sana especially wanita inginkan kulit dan wajah yang cantik berseri kan. Ni dia set cantik berseri yang dimaksudkan.

Dalam set ni termasuklah

ESP
✔️ meransang pembentukkan semula kulit dan otot
✔️ kurangkan kedutan
✔️ agen anti-penuaan
✔️ cepatkan penyembuhan luka
✔️ kurangkan kesan parut

VITAMIN C
✔️ menjadikan kulit lebih cerah
✔️ mencantikkan kulit
✔️ melambatkan penuaan
✔️ menyekat pigmentasi yang menyebabkan jerawat

Saya akan consult mengikut bajet anda.. .
Whatsapp/sms/pm anytime anywhere

Aishah
019-3405760

#shakleebtho #shakleebandartunhusseinonn #shakleealamdamai #shakleetamantunperak #shakleetamandesatasik #shakleecheras #shakleebalakong #shakleeupm #shakleeupmserdang #shakleeucsi #shakleesetcantik #shakleesetcantikberseri #shakleesetkulit #shakleesetbajetkulit #shakleesetjerawat #setkulitshaklee #setkulit #setcantik #setcantikshaklee #setcantikberseri #esp #vitaminc #vitamine #espmurah #esppromo #vitamincshaklee #vitamineshaklee

ESP.Ostematrix.VitaminC.Vivix (@superbvitaminforlife)

.
Yang ada masalah JERAWAT, PARUT, JERAGAT, WHITEHEAD BLACKHEAD, KULIT KERING -- these two combination sangat sesuai!
-
-
Vit C tahan 6 bulan and Vit E tahan 4 bulan 😊 Jimat sangat uols! Mana nak cari supplements murah camni!
-
-
VITAMIN C PLUS
- Perlindungan daripada sinar uv
- Mengurangkan kesan "sunburn" - Membantu prevent masalah jerawat degil
- Tona kulit menjadi lebih sekata
- Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
- Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja yer) - Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
- Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
- Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
- Membantu menghasilkan kolagen dlm badan
- Kulit lebih glowing dan radiant
-
-
VITAMIN E (GRAPE SEED)
- Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas.
- Mengurangkan parut & masalah jerawat
- Menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
- Mengatasi masalah whiteheads & blackheads
- Membantu mengurangkan eyebag
- Mengawal masalah kulit berminyak
- Mengatasi masalah jeragat
- Boleh buat sbg masker
- Melambatkan proses penuaan
-
-
Whatsapp Uni 0187669798 ❤️
.
#setkulitcantik #setkulitcantikshaklee #vitaminc #vitamincshaklee #vitamine #vitamineshaklee #kulitcantik #kulitflawless #sunburn #jerawat #jeragat #blackhead #whitehead #shaklee #shakleejohor #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang

Supervisor Shaklee (@isyah_muhamad)

SET CANTIK BERSERI

semua orang di luar sana especially wanita inginkan kulit dan wajah yang cantik berseri kan. Ni dia set cantik berseri yang dimaksudkan.

Dalam set ni termasuklah

ESP
✔️ meransang pembentukkan semula kulit dan otot
✔️ kurangkan kedutan
✔️ agen anti-penuaan
✔️ cepatkan penyembuhan luka
✔️ kurangkan kesan parut

VITAMIN C
✔️ menjadikan kulit lebih cerah
✔️ mencantikkan kulit
✔️ melambatkan penuaan
✔️ menyekat pigmentasi yang menyebabkan jerawat

Saya akan consult mengikut bajet anda.. .
Whatsapp/sms/pm anytime anywhere

Aishah
019-3405760

#shakleebtho #shakleebandartunhusseinonn #shakleealamdamai #shakleetamantunperak #shakleetamandesatasik #shakleecheras #shakleebalakong #shakleeupm #shakleeupmserdang #shakleeucsi #shakleesetcantik #shakleesetcantikberseri #shakleesetkulit #shakleesetbajetkulit #shakleesetjerawat #setkulitshaklee #setkulit #setcantik #setcantikshaklee #setcantikberseri #esp #vitaminc #vitamine #espmurah #esppromo #vitamincshaklee #vitamineshaklee

Supervisor Shaklee (@isyah_muhamad)

SET CANTIK BERSERI

semua orang di luar sana especially wanita inginkan kulit dan wajah yang cantik berseri kan. Ni dia set cantik berseri yang dimaksudkan.

Dalam set ni termasuklah

ESP
✔️ meransang pembentukkan semula kulit dan otot
✔️ kurangkan kedutan
✔️ agen anti-penuaan
✔️ cepatkan penyembuhan luka
✔️ kurangkan kesan parut

VITAMIN C
✔️ menjadikan kulit lebih cerah
✔️ mencantikkan kulit
✔️ melambatkan penuaan
✔️ menyekat pigmentasi yang menyebabkan jerawat

Saya akan consult mengikut bajet anda.. .
Whatsapp/sms/pm anytime anywhere

Aishah
019-3405760

#shakleebtho #shakleebandartunhusseinonn #shakleealamdamai #shakleetamantunperak #shakleetamandesatasik #shakleecheras #shakleebalakong #shakleeupm #shakleeupmserdang #shakleeucsi #shakleesetcantik #shakleesetcantikberseri #shakleesetkulit #shakleesetbajetkulit #shakleesetjerawat #setkulitshaklee #setkulit #setcantik #setcantikshaklee #setcantikberseri #esp #vitaminc #vitamine #espmurah #esppromo #vitamincshaklee #vitamineshaklee

Supervisor Shaklee (@isyah_muhamad)

SET CANTIK BERSERI

semua orang di luar sana especially wanita inginkan kulit dan wajah yang cantik berseri kan. Ni dia set cantik berseri yang dimaksudkan.

Dalam set ni termasuklah

ESP
✔️ meransang pembentukkan semula kulit dan otot
✔️ kurangkan kedutan
✔️ agen anti-penuaan
✔️ cepatkan penyembuhan luka
✔️ kurangkan kesan parut

VITAMIN C
✔️ menjadikan kulit lebih cerah
✔️ mencantikkan kulit
✔️ melambatkan penuaan
✔️ menyekat pigmentasi yang menyebabkan jerawat

Saya akan consult mengikut bajet anda.. .
Whatsapp/sms/pm anytime anywhere

Aishah
019-3405760

#shakleebtho #shakleebandartunhusseinonn #shakleealamdamai #shakleetamantunperak #shakleetamandesatasik #shakleecheras #shakleebalakong #shakleeupm #shakleeupmserdang #shakleeucsi #shakleesetcantik #shakleesetcantikberseri #shakleesetkulit #shakleesetbajetkulit #shakleesetjerawat #setkulitshaklee #setkulit #setcantik #setcantikshaklee #setcantikberseri #esp #vitaminc #vitamine #espmurah #esppromo #vitamincshaklee #vitamineshaklee

Supervisor Shaklee (@isyah_muhamad)

SET CANTIK BERSERI

semua orang di luar sana especially wanita inginkan kulit dan wajah yang cantik berseri kan. Ni dia set cantik berseri yang dimaksudkan.

Dalam set ni termasuklah

ESP
✔️ meransang pembentukkan semula kulit dan otot
✔️ kurangkan kedutan
✔️ agen anti-penuaan
✔️ cepatkan penyembuhan luka
✔️ kurangkan kesan parut

VITAMIN C
✔️ menjadikan kulit lebih cerah
✔️ mencantikkan kulit
✔️ melambatkan penuaan
✔️ menyekat pigmentasi yang menyebabkan jerawat

Saya akan consult mengikut bajet anda.. .
Whatsapp/sms/pm anytime anywhere

Aishah
019-3405760

#shakleebtho #shakleebandartunhusseinonn #shakleealamdamai #shakleetamantunperak #shakleetamandesatasik #shakleecheras #shakleebalakong #shakleeupm #shakleeupmserdang #shakleeucsi #shakleesetcantik #shakleesetcantikberseri #shakleesetkulit #shakleesetbajetkulit #shakleesetjerawat #setkulitshaklee #setkulit #setcantik #setcantikshaklee #setcantikberseri #esp #vitaminc #vitamine #espmurah #esppromo #vitamincshaklee #vitamineshaklee

Supervisor Shaklee (@isyah_muhamad)

SET CANTIK BERSERI

semua orang di luar sana especially wanita inginkan kulit dan wajah yang cantik berseri kan. Ni dia set cantik berseri yang dimaksudkan.

Dalam set ni termasuklah

ESP
✔️ meransang pembentukkan semula kulit dan otot
✔️ kurangkan kedutan
✔️ agen anti-penuaan
✔️ cepatkan penyembuhan luka
✔️ kurangkan kesan parut

VITAMIN C
✔️ menjadikan kulit lebih cerah
✔️ mencantikkan kulit
✔️ melambatkan penuaan
✔️ menyekat pigmentasi yang menyebabkan jerawat

Saya akan consult mengikut bajet anda.. .
Whatsapp/sms/pm anytime anywhere

Aishah
019-3405760

#shakleebtho #shakleebandartunhusseinonn #shakleealamdamai #shakleetamantunperak #shakleetamandesatasik #shakleecheras #shakleebalakong #shakleeupm #shakleeupmserdang #shakleeucsi #shakleesetcantik #shakleesetcantikberseri #shakleesetkulit #shakleesetbajetkulit #shakleesetjerawat #setkulitshaklee #setkulit #setcantik #setcantikshaklee #setcantikberseri #esp #vitaminc #vitamine #espmurah #esppromo #vitamincshaklee #vitamineshaklee

Supervisor Shaklee (@isyah_muhamad)

SET CANTIK BERSERI

semua orang di luar sana especially wanita inginkan kulit dan wajah yang cantik berseri kan. Ni dia set cantik berseri yang dimaksudkan.

Dalam set ni termasuklah

ESP
✔️ meransang pembentukkan semula kulit dan otot
✔️ kurangkan kedutan
✔️ agen anti-penuaan
✔️ cepatkan penyembuhan luka
✔️ kurangkan kesan parut

VITAMIN C
✔️ menjadikan kulit lebih cerah
✔️ mencantikkan kulit
✔️ melambatkan penuaan
✔️ menyekat pigmentasi yang menyebabkan jerawat

Saya akan consult mengikut bajet anda.. .
Whatsapp/sms/pm anytime anywhere

Aishah
019-3405760

#shakleebtho #shakleebandartunhusseinonn #shakleealamdamai #shakleetamantunperak #shakleetamandesatasik #shakleecheras #shakleebalakong #shakleeupm #shakleeupmserdang #shakleeucsi #shakleesetcantik #shakleesetcantikberseri #shakleesetkulit #shakleesetbajetkulit #shakleesetjerawat #setkulitshaklee #setkulit #setcantik #setcantikshaklee #setcantikberseri #esp #vitaminc #vitamine #espmurah #esppromo #vitamincshaklee #vitamineshaklee

Supervisor Shaklee (@isyah_muhamad)

SET CANTIK BERSERI

semua orang di luar sana especially wanita inginkan kulit dan wajah yang cantik berseri kan. Ni dia set cantik berseri yang dimaksudkan.

Dalam set ni termasuklah

ESP
✔️ meransang pembentukkan semula kulit dan otot
✔️ kurangkan kedutan
✔️ agen anti-penuaan
✔️ cepatkan penyembuhan luka
✔️ kurangkan kesan parut

VITAMIN C
✔️ menjadikan kulit lebih cerah
✔️ mencantikkan kulit
✔️ melambatkan penuaan
✔️ menyekat pigmentasi yang menyebabkan jerawat

Saya akan consult mengikut bajet anda.. .
Whatsapp/sms/pm anytime anywhere

Aishah
019-3405760

#shakleebtho #shakleebandartunhusseinonn #shakleealamdamai #shakleetamantunperak #shakleetamandesatasik #shakleecheras #shakleebalakong #shakleeupm #shakleeupmserdang #shakleeucsi #shakleesetcantik #shakleesetcantikberseri #shakleesetkulit #shakleesetbajetkulit #shakleesetjerawat #setkulitshaklee #setkulit #setcantik #setcantikshaklee #setcantikberseri #esp #vitaminc #vitamine #espmurah #esppromo #vitamincshaklee #vitamineshaklee

Supervisor Shaklee (@isyah_muhamad)

SET CANTIK BERSERI

semua orang di luar sana especially wanita inginkan kulit dan wajah yang cantik berseri kan. Ni dia set cantik berseri yang dimaksudkan.

Dalam set ni termasuklah

ESP
✔️ meransang pembentukkan semula kulit dan otot
✔️ kurangkan kedutan
✔️ agen anti-penuaan
✔️ cepatkan penyembuhan luka
✔️ kurangkan kesan parut

VITAMIN C
✔️ menjadikan kulit lebih cerah
✔️ mencantikkan kulit
✔️ melambatkan penuaan
✔️ menyekat pigmentasi yang menyebabkan jerawat

Saya akan consult mengikut bajet anda.. .
Whatsapp/sms/pm anytime anywhere

Aishah
019-3405760

#shakleebtho #shakleebandartunhusseinonn #shakleealamdamai #shakleetamantunperak #shakleetamandesatasik #shakleecheras #shakleebalakong #shakleeupm #shakleeupmserdang #shakleeucsi #shakleesetcantik #shakleesetcantikberseri #shakleesetkulit #shakleesetbajetkulit #shakleesetjerawat #setkulitshaklee #setkulit #setcantik #setcantikshaklee #setcantikberseri #esp #vitaminc #vitamine #espmurah #esppromo #vitamincshaklee #vitamineshaklee
More...