JAWA JELITA HQ (@jamukocok.jawajelita)

Atas permintaan dan rayuan agent2.. Kak kocok masak juga ratusan botol JKJJ special edition khas utk customer2 setia tersayang esok! .. Ni kira kalau tak kena pujuk rayu guling2 sampai menangis para stokis & agent2, memang kak kocok tak masak jamu buat sementara waktu ni sebab kak kocok nak berehat sekejap. ..
.
InsyaAllah JKJJ bantu atur haid, senggugut, muka pucat kusam, naik seri wajah, awet muda, halang kolestrol brlebihan, kecutkan peranakan, mantapkan miss v, balance lembapan di cik bunga, tenaga extra berganda, tak letih tak lesu, mood pun ceria je... TU YG CUSTOMER TAK LEH PUTUS STOK TU.. SYUKUR!!! .. .
Terima kasih atas sokongan ikhlas semua... Kak kocok love korang ketat2... 😘😘😘
.. .
JAGA ELOK2 KETAT2 KASI WANGI... Doa elok2... InsyaAllah! ..
.
#jamuairkunyit #jamukocok #jamukocokjawajelita #jamukunyit #sirihmelayu #jawajelita #warisankejelitaan #kakkocokinaction #jamusubur #juskunyit

JAWA JELITA HQ (@jamukocok.jawajelita)

Bukan semua orang suka dengan apa kita buat.... kuatkan semangat dan jalan terus! ..
.
Kak kocok akan terus kuat semangat utk sebarkan khasiat dan manfaat herba semulajadi, tanpa pengawet, tanpa bahan tahan basi & 100% homemade!
..
.
Jom amal minuman herba kuno turun temurun ni korang....
..
.
Nak boleh wasap kat link bio atas profile ni yaa... 😘😘😘
..
.
JAGA ELOK2 KETAT2 KASI WANGI... Doa elok2... InsyaAllah! ..
.
#jamuairkunyit #jamukocok #jamukocokjawajelita #jamukunyit #sirihmelayu #jawajelita #warisankejelitaan #kakkocokinaction #jamusubur #juskunyit

Kedai Online SyaFitri (@kedaionlinesyafitri)

Tahniah kepada pengamal tegar #jamukocojawajelita kerana anda layak dapat FREE sebotol Jamu Kocok.
Kenapa FREE? Sebab korang spoting share gambar sambil minum Jamu Kocok. Tak semua orang berani share yang mereka pengamal jamu yang setia tau..! Orang selalu malu-malu kucing nak ngaku yang dia minum jamu dan jadikan minum jamu tu amalan rutin mereka.

Tak kisah lah malu ke tak kan... Sapa malu tak dapat la minum jamu FREE yang dimasak khas oleh founder.

Contact saya untuk dapatkan jamu free yaa... http://wasap.my/+60193094809

#testimonijamukocok #warisankejelitaan #dikocokkocok #jamuairkunyit #juskunyit #sayajual #jamukocok #jamusedap

JAWA JELITA HQ (@jamukocok.jawajelita)

Nampak kecik plak kak kocok berdiri sebelah periuk besaaww ni haa... 😂😂😂
..
.
Ok.. tu #jamukocok yg sdg dimasak atas api slow je... sebelum didih kita masukkan SIRIH & DAUN PANDAN banyak2.... ..
.
Sirih kak kocok bukan sebarang sirih... sirih ni bukan beli kat pasar. JKJJ cuma guna sirih melayu kampung. Khasiat sirih kampung ni? peerrgghh!!! mantap u all... 😘😘😘
..
.
JAGA ELOK2 KETAT2 KASI WANGI... Doa elok2... InsyaAllah! ..
.
#jamuairkunyit #jamukocok #jamukocokjawajelita #jamukunyit #sirihmelayu #jawajelita #warisankejelitaan #kakkocokinaction #jamusubur #juskunyit

JAWA JELITA HQ (@jamukocok.jawajelita)

Ada 3 video... slide utk tgk full yaa... Bertuah lah mereka yg amal Jamu Kocok Jawa Jelita (JKJJ) ni.... sebab diorang dapat khasiat SIRIH yang dicampur herba lain untuk siap diminum! Mmg trademark JKJJ ni melalui bau sirih semerbak tiap kali korang nak minum.
..
.
Masalah kat cik bunga antaranya keputihan, ada yg kronik hingga jadi pekat hijau, gatal2, berbau busuk, becak, rahim kembang, macam2 lagilah... segan plak nak cerita semua ni, insyaAllah bila konsisten amal JKJJ dan petua yg kak kocok share dalam video ni, masalah2 tu bakal hilang! ..
.
Cara amal JKJJ bg wanita bermasalah:
..
.
Setiap hari 2x sehari. Minum pagi dan malam. Suku cawan saja tiap kali minum. ..
.
Jangan minum JKJJ ketika haid & mengandung. ..
.
wasap nombor kat link bio atas 👆yaa... atau mana2 #agentjamukocokjawajelita yg korang dah berkenan... 😂😘
..
.
JAGA ELOK2 KETAT2 KASI WANGI... Doa elok2... InsyaAllah! ..
.
#jamuairkunyit #jamukocok #jamukocokjawajelita #jamukunyit #sirihmelayu #jawajelita #warisankejelitaan #kakkocokinaction #jamusubur #juskunyit

JAWA JELITA HQ (@jamukocok.jawajelita)

Saya nak cari pembuat kotak utk masukkan #jamukocok supaya lebih elok utk dihantar kepada agent2 & stokis. Takde lah isu plastik berat maakk aaii... 🤣
..
.
Besar kotak tu dalam 10 botol saja tiap 1. Kalau sesiapa tahu minta share contact... terima kasih yaa... ..
.
#jamukocokjawajelita #juskunyit #juskunyitviral #jawajelita #warisankejelitaan #jamucantik #jamusubur #jamutenaga

JAWA JELITA HQ (@jamukocok.jawajelita)

Ok... kak kocok nak share lagi ttg uniknya #jamukocok a.k.a #juskunyitviral ni...
..
.
Kalau korang nak tenaga lagi up extra berganda... apa yg tubuh perlu "pejal & montok" semua menonjol bangga bagai johan... meh laa amal #jamukocokjawajelita campur dgn telur ayam kampung mentah & madu sesudu. ..
.
Korang cuba dulu.. rasa dia mmg sedap manis karamel... badan rasa suam2 hangat je.. kalau dah badan suam hangat.. apa tanda??? Ehem... ehem.... tenaga ter"over" plak laa kaann...
..
.
Nak order click je wasap link kat bio tu ye sayang... ..
.
#warisankejelitaan #jawajelita #kocok #telurayamkampung #rawhoney #jamutenaga #jamumontok #jamusegar #ketatpadatmelekat #juskunyit

JAWA JELITA HQ (@jamukocok.jawajelita)

Macam biasa tengok? 🤣🤣🤣
..
.
Selagi kita ada period... selagi tu kita tetap hadapi perubahan hormon. Normal lah tu kan... ..
.
Jom kawal emosi bulanan dgn amal #juskunyitviral dari #jawajelita
..
.
Banyak testimoni dah rasakan bezanya mood diorang setelah amal #jamukocokjawajelita seminggu sebelum datang haid. ..
.
Boleh click nombor wasap pada bio IG ni yaa... love u all! ..
.
#jusgembira #warisankejelitaan

JAWA JELITA HQ (@jamukocok.jawajelita)

Tau tak ni apa?
..
.
Haaaa... Kalau u all nak tahu... ni antara herba bahan utama dalam JAMU KOCOK JAWA JELITA (JKJJ).
..
.
Kisahnya, minggu lepas stok herba ni langsung takde... kecoh menggelabah kami team #jawajelita geledah 4 pasar borong cari stok KENCUR tapi semua supplier kami cakap yg kencur special kami (dr Indonesia) belum sampai lagi
..
.
Maka, terputus stok lah agent2 semua... tak dapat bekal kepada #jkjjlover ..
.
Alhamdulillah sekarang kencur idaman hati dah kembali.. maka kami kembali beraksi... silalah masuk order kpd agent2 semua yaa sayang2... ..
.
#agentJKJJ #agentjamukocokjawajelita #agentjawajelita #agentwanted #agent #agentjkjj #agentsahjkjj #jawajelita #juskunyitviral #jamukocokjawajelita #kakkocokinaction #jamuairkunyit #jamusedap #warisankejelitaan

JAWA JELITA HQ (@jamukocok.jawajelita)

@chemasjamukocok ni memang laju orangnya... dia tau kak kocok tengah masak jamu malam semalam, sepantas kilat dia datang serbu amik stok jamu panas2 khas utk semua customer dia yg dah memang que sentiasa.
..
.
Boleh dm cek mas yg cute ni utk dapatkan jamu kocok korang yaa..
..
.
#jamukocok #jawajelita #warisankejelitaan #juskunyitviral #jamucantik #jamusihat #sayangketatketat

JAWA JELITA HQ (@jamukocok.jawajelita)

🤦 Boleh ke ibu selepas bersalin masuk gym buat exercise berat, zumba, aerobic atau terkinja-kinja?

Jawapan:

SILA JANGAN ZALIM PADA TUBUH BADAN ANDA! TAK BOLEH! ..
.
🤦 Kenapa tak boleh kak kocok?

Jawapan: 💃 Tubuh masih lembut baru nak pulih dari luka bersalin. 💃 Rahim masih segar baru nak elok selepas mengandung bayi 9 bulan. 💃 Faraj masih belum kemas ukurannya selepas meneran bayi 3-4 kg. 💃 Fizikal luar nampak elok sihat namun fungsi dalaman belum pulih sepenuhnya. ..
.
🤦 Bila boleh mula nak exercise joget2 lompat2 kangkang2 kinja2 ni kak kocok?
Jawapan:

TUNGGU SELEPAS 100 HARI! LAGI ELOK 120 HARI. Kalau teringin exercise keluar peluh, buat yoga je.. dalam youtube bnyak teknik yoga buat ibu selepas bersalin. Ada juga senaman kuatkn lantai pelvik utk menguatkan otot cengkaman faraj. ..
.

Ok.. semoga menjawab soalan yaaa sayang2 kak kocok semua. ..
.
SILA SHARE supaya ramai wanita tahu cara manjakan diri...
.
.
#jawajelita #jamukocokjawajelita #kakkocokinaction #warisankejelitaan

Kedai Online SyaFitri (@kedaionlinesyafitri)

#Repost @jamukocok.jawajelita (@get_repost)
・・・
Kak kocok suka minum sambil selfie... korang? Malu ke nak selfie? ..
.
Jom selfie smbil minum #jamukocok dan kak kocok akan pilih utk kakaks2 adiks gadis2 wanita jelita semua untuk dapat FREE SEBOTOL jamu kocok. ..
.
SYARAT SELFIE?
..
.
✔️ Minum sambil pegang botol Jamu Kocok Jawa Jelita
✔️ Post gambar dalam IG dengan #jamukocokjawajelita & @jamukocok.jawajelita ..
.
Jom join contest ni... semakin korang selfie dan minum #jkjj, semakin korang cantiks... 😘😘😘
..
.
#jamukocok #jawajelita #warisankejelitaan #juskunyitviral #jamucantik #jamusihat #sayangketatketat

JAWA JELITA HQ (@jamukocok.jawajelita)

Hi korang... Gambar ni waktu kak kocok proses menimbang dan menyukat herba yg nak diguna sebelum ianya dimasak... Haaa.. semua ni ada timbangannya tau.. ada sukatannya... kalau main taram je sukatan & timbangan nya nanti, khasiat tak smpai... rasa pun kureenngg... 😂

Jangan risau yaa korang... kak kocok masak #jamukocokjawajelita penuh teliti. Walau dah setiap hari masak & macam bole main pejam2 mata je (mcm dlm gambar tu 😝)... tapi kak kocok tetap fokus dan teliti. Ok... tu je nak bagitau... ..
.
Nak body mantap, tenaga tak sendu, muka berseri, cik bunga kuntum merah mekar, aura cinta dan manja sentiasa bergelora.. meh laaa try #jamukocok yg sangat viral sekarang... wasap.my/+60183638374/kakkocoknakjamu

wasap.my/+60183638374/kakkocoknakjamu

wasap.my/+60183638374/kakkocoknakjamu

#jamukocok #jawajelita #warisankejelitaan #juskunyitviral #jamucantik #jamusihat #sayangketatketat

JAWA JELITA HQ (@jamukocok.jawajelita)

Kak kocok suka minum sambil selfie... korang? Malu ke nak selfie? ..
.
Jom selfie smbil minum #jamukocok dan kak kocok akan pilih utk kakaks2 adiks gadis2 wanita jelita semua untuk dapat FREE SEBOTOL jamu kocok. ..
.
SYARAT SELFIE?
..
.
✔️ Minum sambil pegang botol Jamu Kocok Jawa Jelita
✔️ Post gambar dalam IG dengan #jamukocokjawajelita & @jamukocok.jawajelita ..
.
Jom join contest ni... semakin korang selfie dan minum #jkjj, semakin korang cantiks... 😘😘😘
..
.
#jamukocok #jawajelita #warisankejelitaan #juskunyitviral #jamucantik #jamusihat #sayangketatketat

JAWA JELITA HQ (@jamukocok.jawajelita)

Kak Kocok akan masak #jamukocok dgn penuh gembira dan perasaan yg damai... kalau jiwa kak kocok tak ok... jamu kocok takkan dimasak oleh kak kocok.. kenapa eh?
..
.
Supaya energy gembira dan ketenangan tu akan mengalir kepada mereka yg mengamalkan #juskunyitviral ni... kan... kalau tak takkan laaa diorg gelar jamu kak kocok ni #jusgembira ..
.
Happy always korang! ♥️
..
.
jom selit order utk esok pagi.. wasap.my/+60183638374
..
.
#warisankejelitaan #jusherba #juskunyitviral #jawajelita #jamutenaga #jamucantik #jamuairkunyit #jusgembira

JAWA JELITA HQ (@jamukocok.jawajelita)

Sambil masak #jamukocok sambil buat video 2 minit je utk #agentjamukocokjawajelita tersayang.... ..
.
Isi kandungan video takleh share ngan u all.. rahsia! 😂
..
.
Ada yg berminat nak selit order? meh wasap meh... jamu fresh harini kak kocok yg masak sendiri. Assistant kak kocok ada buat kerja lain... so kak kocok sendiri singsing lengan masak jamu special ni utk order agent2 yg nak pickup esok pepagi... ..
.
wasap.my/+60183638374
..
.
#warisankejelitaan #jusherba #juskunyitviral #jawajelita #jamutenaga #jamucantik #jamuairkunyit #jusgembira

Kedai Online SyaFitri (@kedaionlinesyafitri)

#Repost @jamukocok.jawajelita (@get_repost)
・・・
Kenapa tak boleh over dose minum #jamukocok ni kak kocok? ..
.
Herba2 ni kak kocok dah sukat. Cukuplah utk amalan ala kadar. Jgn melebih2 dlm mengamalkan sesuatu sbb nanti manfaat boleh mendatangkan mudarat. ..
.
Sentiasa bersederhana.. kan lebih baik sayang.... mmuuwwaahh!! ..
.
#warisankejelitaan #jusherba #juskunyitviral #jawajelita #jamutenaga #jamucantik #jamuairkunyit #jusgembira

Kedai Online SyaFitri (@kedaionlinesyafitri)

#Repost @jamukocok.jawajelita (@get_repost)
・・・
#jamukocokjawajelita ni bukan boleh diambil lelebih... ikut dos yaa.. kalau takde masalah.. sekali sehari cukup. Suku cawan je... kalau ada problem baru bole amal sehari 2 kali. ..
.
Kenapa sekali je? Jus kunyit ni sedap giler... nak minum pagi malam boleh tak? Ok.. jawapan next posting yaa... ..
.
#warisankejelitaan #jusherba #jamukocok #juskunyitviral #jawajelita #jamutenaga #jamucantik #jamuairkunyit #jusgembira

Kedai Online SyaFitri (@kedaionlinesyafitri)

#Repost @jamukocok.jawajelita (@get_repost)
・・・
Ada yg ketagih minum #jamukocokjawajelita ni... dah minum pagi.. malam nak minum lagi...
..
.
Boleh ke? Tengok posting selepas ni..
..
.
#warisankejelitaan #jusherba #juskunyitviral #jawajelita #jamutenaga #jamucantik #jamuairkunyit #jusgembira

JAWA JELITA HQ (@jamukocok.jawajelita)

Kenapa tak boleh over dose minum #jamukocok ni kak kocok? ..
.
Herba2 ni kak kocok dah sukat. Cukuplah utk amalan ala kadar. Jgn melebih2 dlm mengamalkan sesuatu sbb nanti manfaat boleh mendatangkan mudarat. ..
.
Sentiasa bersederhana.. kan lebih baik sayang.... mmuuwwaahh!! ..
.
#warisankejelitaan #jusherba #juskunyitviral #jawajelita #jamutenaga #jamucantik #jamuairkunyit #jusgembira
More...