kozmetik (@kozmatik.adresi)

Excipial losyon egzamallı ciltlerde çok kuru ciltlerde mükemmel bi ürün emilimi çok hızlı nemlendirme mükemmel cildi inanılmaz pürüssüzleştiriyo kullanmaya devam 6. Cı kuyuda bitti 😀❤️😍👌🏻#excipial #dermocosmetica #dermologica #dermokozmetik #dermotoloji #eczane #krem #vucudkremi #gratis #watsons #rossmannturkiye #güzellik #bakım #favori #makyaj #blogger #bloggerlartakiplesiyor

🎀ŞekerPortakalım&Home Concept🎀 (@seker.portakalim)

• Ürünlerimiz İçin 👉 @seker.portakalim
• Ahşap Aynalı Tepsi
• Mağaza:SAKARYA / ADAPAZARI (Uzun Çarşı İçi No 29)
• Bilgi & Sipariş İçin WhatSapp 0533 779 04 47 & DM
• Kargo Ücretsiz
• Kapıda Ödemede +5 TL Eklenmektedir.
• www.sekerportakalim.com
• Hasarlı Ürün Garantisi
#sekerportakalim #ceyiz #ceyizim #ceyizhazirligi #ceyizonerileri #englishhome #karaca #karacahome #bernardo #watsons #tantitoni #emsan #evimevim #ceyizalisverisi #mutfak #banyo #yatakodasi #sakarya #izmir #istanbul #madamecoco #taksim #ankara #beyoglu #alisveris #istiklal #ortaköy #a101 #istiklalcaddesi #gratis

official whatsapp: 05324306962 (@studiocosmetic)

🌟Türkiyenin en çok satan fondoteni🌟🌟
🍏Yeni formüllü🍏parabensiz🍏tek değdirişte pürüzsüzleştirir🍏Ara tonları var🍏Dışardan uygulama belli olmaz🍏Isı dengeleyici🍏24 saat matlık ve sabitlik🍏Dövme,vitiligo gibi kontrastlıkları tek değdirişte kapatır🍏antiaging formülü sayesinde kazayaklarını,mimik kırışıklıklarını minimize eder,yumuşatarak azaltır.🍏55 ml 2017de yine zam yok 60₺
Ürünler: #studiocosmetic
#promakeup#makeup#istanbul#mua#makeupartist#lipgloss#gratis#gözlük#maccosmetics#makyajblogu#makeupblogger#makeuplovers#mua#gelinlik#makeupforever#sephora#rossmann#turkbloggerlartakiplesiyor#bakım#makyajblogu#kryolan#watsons#makyaj#kozmetik#ankara#izmir#eskişehir#bursa

Norah Wax #TribeNamy (@norahwaxterengganu.yana)

🔥🔥TERHANGAT DI PASARAN! 🔥🔥
.
.
Bagi yang baru tahu, Twinpack ni mengandungi 1 Hot Wax dan 1 Cold Wax. Dua jenis wax yang dikeluarkan ni didesign khas oleh founder untuk digunakan mengikut situasi. 😋
.
Norah Hot , direka khas untuk anda berHOME SPA tanpa perlu keluar rumah pergi ke salon dan bayar mahai-mahai. Result dijamin seperti di spa tau. 💪🏻
.
.
Manakala Cold pula didesign khas untuk kegunaan anda di luar rumah khususnya semasa travel atau honeymoon sebab dah tak perlu dipanaskan. Very user friendly. .
.
.
Twin Pack sesuai untuk LELAKI DAN WANITA!!.
.
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️
.
🎉🎉PROMO POSTAGE DISCOUNT RM4 FOR TWIN PACK IS ON 'TIL 30th APRIL🎉🎉
.
.
☎️ Untuk membuat pembelian, whatsapp Cik Yana +60112. 567. 3882 atau DM kami nombor whatsapp/HP anda! Kami sendiri yang akan hubungi anda.
.
. ☎️Berminat nak jadi agent Norah? Contact Cik Yana +60112. 567. 3882 atau DM di instagram kami sekarang!.
.
.
.
#NorahNewLook #organichairremoval
#Norahwax #waxing #weekendwithnorah #norahwaxterengganu #NBCodKangar #NBCodUITM #NBCodKotaTinggi #NBCodTanjungMalim #NBCodSetiu #NNCodPutrajaya #NBcodKualaTerengganu #NBCodSeriKembangan #NBCodBachok #NBCodMiri #NBCodAlorStar #NBCodPasirMas #NBCodBesut #NBCodUnimas #NBCodDungun #tribenamy #squadyana #waxmurah #neelofa #lofattah #promowax #watsons

Norah Wax #TribeNamy (@norahwaxterengganu.yana)

Even dah berkali-kali saya cakap mungkin anda sukar nak percaya kan? 😬
Saya payung feedback Norah malam ni. .
Kakak kita sorang ni baru first time nak try Norah. Tapi sebab jealous tengok keberkesanan Norah selama ni, sekali ambik twin pack!.
.
.
Nak tahu apa kelebihan ambik twin pack?.
Lihat post saya selepas ini. .
.
You dah "NORAH" ? .
.
Kalau anda ingin memiliki kebebasan bulu yang sebenar, boleh whatsapp talian hotline Norah 📲 011- 2567 3882 (Cik Yana) sekarang‼️
.
.
💸RM35 sahajaaaa dan tahan sampai 2-3 bulan tau 🕺🏻
.
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️
.
🎉🎉PROMO POSTAGE DISCOUNT RM4 FOR TWIN PACK IS ON 'TIL 30th APRIL🎉🎉
.
.
.
☎️ Mahu jadi sebahagian team kami?. Hubungi Cik Yana 📲 +60112. 567. 3882 atau DM no HP anda di instagram kami sekarang!.
.
.
.
#NorahNewLook #organichairremoval
#Norahwax #waxing #weekendwithnorah #norahwaxterengganu #NBCodKangar #NBCodUITM #NBCodKotaTinggi #NBCodTanjungMalim #NBCodSetiu #NNCodPutrajaya #NBcodKualaTerengganu #NBCodSeriKembangan #NBCodUMS #NBCodMiri #NBCodAlorStar #NBCodPasirMas #NBCodBesut #NBCodUnimas #NBCodDungun #tribenamy #squadyana #waxmurah #neelofa #lofattah #promowax #watsons

🎀 (@mineego)

Wake me up mascara by Rimmel London 🌿
Fırçası eğimli olan bu maskarayı pek sevmedim.Üzerinde vitaminli ve salatalıklı olduğu yazıyor. Zaten çok hoş salatalık kokuyor ama fırçası kirpikleri kavramıyor. Bir daha almam. Size de tavsiye etmiyorum !❣️
...
...
...
...
...
#rimmellondon #rimel #maskara #mascara #gözmakyajı #makeup #makeupporn #makeuplover #makeupaddict #makeupjunkie #makeupforever #instamakeup #makyaj #makyajblog #makyajblogger #makyajseverler #makyajmalzemeleri #blogger #bloggerturkiye #bloggerlartakiplesiyor #details #style #stil #güzellik #maquillage #maquillaje #kozmotyki #watsons #kozmetik #cosmetics

Norah Wax #TribeNamy (@norahwaxterengganu.yana)

Repost from @norahwax.malaysia .
Saya cuba buat yang terbaik untuk #tribenamy 💕 sebab saya buat bisnes Norah ni disebabkan saya tahu apa BIG WHY saya berniaga. .
.
Ramai orang gagal konsisten dalam bisnes sebab dia tak tahu apa TUJUAN UTAMA dia buat bisnes. Sebab tu dia suka tukar tukar produk untuk dia jual. Bila bisnes tak menjadi, dia salahkan produk. Semua produk tak betul, dia je betul 😂 Sedangkan ada orang lain jual produk yang sama tapi sales 300k. Kalau saya, saya pergi belajar dengan orang yang berjaya buat sales 300k tu. Bukannya saya tukar produk. 😁
.
.
.
Apa ya big why anda berniaga? Saya bagi contoh JSD. Jamu tu. Setelah harungi 7 tahun yang berliku barulah dia boleh berada di tahap ni. Norah? 4 tahun start dari zero. Kita? Baru berapa minggu ya meniaga? 😊
.
.
.
Renung renungkan. Consistency is KING. -
-
-
☎️ Mahu jadi sebahagian team kami?. Hubungi Cik Yana 📲 +60112. 567. 3882 atau DM no HP anda di instagram kami sekarang!.
.
.
.
#NorahNewLook #organichairremoval
#Norahwax #waxing #weekendwithnorah #norahwaxterengganu #NBCodKangar #NBCodUITM #NBCodKotaTinggi #NBCodTanjungMalim #NBCodSetiu #NNCodPutrajaya #NBcodKualaTerengganu #NBCodSeriKembangan #NBCodUMS #NBCodMiri #NBCodAlorStar #NBCodPasirMas #NBCodBesut #NBCodUnimas #NBCodDungun #tribenamy #squadyana #waxmurah #neelofa #lofattah #promowax #watsons
More...